View Full Version : [34. Hafta] Karabükspor - Beşiktaş
di canio
05.Nisan.2012, 00:58
http://img268.imageshack.us/img268/9439/karabksporbeikta.png
footballer33
05.Nisan.2012, 01:38
Carlossuz ve Tayfurlu ilk maçımız. Bu durum, takımı ne kadar etkileyecek, göreceğiz. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Ernst, Simao ve Pektemek sakatlıkları, Veli de cezası sebebiyle oynayamayacaklar bu arada. Cenk için de sakat diyorlar, ama kesin bir şey yok onunla ilgili söylenen. Quaresma da sakatlığına rağmen oynayacak durumda olduğunu belirtmiş ve 11'de olacak, bir aksilik olmazsa. Son maçımızda şu kadroyu görme ihtimali yüksek:
Cenk (Rüştü)
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Burak Fernandes Necip Quaresma
Bebe Almeida
zemlinskis
06.Nisan.2012, 05:50
Güzel bir maç olacağa benziyor. İki takım da açık oynayacak gibi.
byariff
06.Nisan.2012, 05:54
tartismasiz 2.ci devrenin en iyi hocasi bulent korkmaz gerçekten takimi cok iyi yerlere getirdi evinde cok iyi bir istikrar yakaladi karabuk seriyi devam ettirir dusuncesindeyim karabuk 1 farkla kazanir.
anil luque
06.Nisan.2012, 19:41
Tayfur Hoca'nın sözleşmesi sembolik olsa da olmasa da O'nunla iyi başlamak lazım. Takım kazanma alışkanlığını unuttu nerdeyse. Ben Karabük'ün hedefsiz oluşunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Almeida , Bebe ve Q7 3-1 alırız diyorum.
Ralph
06.Nisan.2012, 19:42
Tayfur Hoca'nın sözleşmesi sembolik olsa da olmasa da O'nunla iyi başlamak lazım. Takım kazanma alışkanlığını unuttu nerdeyse. Ben Karabük'ün hedefsiz oluşunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Almeida , Bebe ve Q7 3-1 alırız diyorum.
Ağzın bal yesin Anılım :icon_biggrin: Tanrı'dan diledim rahat bir galibiyet aman amaaaan rahat bir galibiyeeeet
byariff
06.Nisan.2012, 20:16
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Bora, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Kağan, Ragued, Birol, İlhan, Cernat, Mehmet Yıldız
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, İbrahim Toraman, Fernandes, Necip, Holosko, Quaresma, Almeida
Mamadou
06.Nisan.2012, 20:21
Maşallah Tayfur Havutçu ilk maçtan kendi adamlarını ilk 11'e koymuş. Toraman,Ekrem,Holosko hepsi oynuyor. Ayrıca Pektemek cezalı veya sakat mı ?
Ralph
06.Nisan.2012, 20:53
Necip sol kanat? Hatta sol açık?
GeNç KaRTaL
06.Nisan.2012, 20:57
Maşallah Tayfur Havutçu ilk maçtan kendi adamlarını ilk 11'e koymuş. Toraman,Ekrem,Holosko hepsi oynuyor. Ayrıca Pektemek cezalı veya sakat mı ?
Pektemek sakat diye biliyorum.
Necip sol kanat? Hatta sol açık?
LigTv'de mi söylediler?
Ralph
06.Nisan.2012, 20:58
Evet, dağılımda Almeida ve Quaresma'yı forvete koymuşlar. Sol açık Necip, ortasaha ikiliside İbrahim ve Fernandes görünüyordu.
Ralph
06.Nisan.2012, 21:15
Holosko bu ne rezilliktir? Adam resmen bitmiş.
byariff
06.Nisan.2012, 21:17
holosko atti besiktas yeniyor
Ralph
06.Nisan.2012, 21:18
Yine Fernandes attırdı. Her şeyimiz bu adam oldu resmen. Holosko ise şu dakikaya kadar olan vasat futbolunu affettirdi bir nebze. Ama bu oyunuyla kalamaz bu takımda artık.
Ziya38
06.Nisan.2012, 21:25
1-1 Mehmet Yildiz
byariff
06.Nisan.2012, 21:25
Mehmet yildiz atti 1-1
Ralph
06.Nisan.2012, 21:29
Şu Fernandes'in topu tam kaptıracakken kendini hop diye topun önüne atmasına bayılıyorum :icon_biggrin:
fotosuki
06.Nisan.2012, 21:29
Tayfur da bizi kanser edecek belli oldu.
kalemci
06.Nisan.2012, 21:38
Kagan Soylemezgiller'in pas değerini düşürmediğime pişman oldum. Ankaragücündeyken takımın geçirdiği zor günlerden ve pas atacak adam bulamadığından bu kadar kötü paslar vermeye başladı diye düşünmüştüm meğerse yanılmışım. Geçen sezona özgü bi durummuş paslarında ki isabet.
Ralph
06.Nisan.2012, 21:46
Ligde asist kralı kim bilen var mı?
Ziya38
06.Nisan.2012, 21:47
Ligde asist kralı kim bilen var mı?
Selcuk Inan
fbdevil190737
06.Nisan.2012, 21:52
Kagan Soylemezgiller'in pas değerini düşürmediğime pişman oldum. Ankaragücündeyken takımın geçirdiği zor günlerden ve pas atacak adam bulamadığından bu kadar kötü paslar vermeye başladı diye düşünmüştüm meğerse yanılmışım. Geçen sezona özgü bi durummuş paslarında ki isabet.
Evet , Kağan pas konusunda Ragued kadar bile isabe oranı yakalayamıyor son zamanlarda oysa ilk geldiğinde bu konuda iyi izlenim vermişti , özellikle mücadelesi ve agresifliği gözüme çarptı Kağan'ın ilk yarıda izlediğim kadarı ile .
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 22:11
Karabuk gecen hafta yedeklerle cikmisti, bu sefer as oyuncularini kullanmis BUlent Korkmaz. Mactan once Bjk kolay kazanir diye dusunmustum ama tam kadro Karabuke karsi zorlanicaklar galiba.
fotosuki
06.Nisan.2012, 22:24
Hakemin kaçıncı süper lig maçı? İsmini ilk defa duyuyorum.
Ziya38
06.Nisan.2012, 22:25
Kirmizi kart Almeida .. Dogru karar.
Ralph
06.Nisan.2012, 22:26
Alemida'ya diyecek sözüm yok. Kendine yakışanı yaptı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 22:26
Almeida kirmizi gordu, gostere gostere dirsek atti Jahice.
RaSenGan
06.Nisan.2012, 22:29
Play offta yok o zaman.
Ralph
06.Nisan.2012, 22:31
Olsa ne olur ki
Suicider
06.Nisan.2012, 22:32
Evet play-off ilk maçında yok Almeida.
fotosuki
06.Nisan.2012, 22:32
En az 3 maç verirler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 22:36
Evet play-off ilk maçında yok Almeida.
En az 3 mac ceza alir. 2 alirsa bile hafif kalabilir o dirsek.
Ne Trabzonun ne de Bjk nin 2.lik icin hevesi yok, play-offta GS-FB cekismesi disinda pek birsey olmayacak anlasilan.
EndoplazmiK RetikuluM
06.Nisan.2012, 22:39
Play-Off'ta kartlar sıfırlanmayacak öyleyse ?
Ziya38
06.Nisan.2012, 22:40
Egemen kirmizi kart , 2.ci saridan.
fotosuki
06.Nisan.2012, 22:41
Fernandes satılsın bence. Yoksa seneye kadar saçları beyazlar.
Ralph
Hayatımda izlediğim en sıkıcı Beşiktaş maçıydı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Egemen 2.saridan kirmizi, Bjk 9 kisi!
Kart cezalari varsa playoffta cekicekler ama biriken sari kartlar sifirlanicak sanirim. Benim bildigim bu seklide.
RaSenGan
06.Nisan.2012, 22:42
Play-Off'ta kartlar sıfırlanmayacak öyleyse ?
Direk görülen kırmızı kartlar sıfırlanmıyor.Sarı kart görmüş olanların kartları sıfırlanıyor.
Suicider
06.Nisan.2012, 22:43
Sarı kartların hepsi sıfırlanıcak.Ama son maçta görülen kırmızılar geçerli olacak diye biliyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 22:44
Fernandes satılsın bence. Yoksa seneye kadar saçları beyazlar.
Fernandesin islencesi son buldu, degisiklik yapildi :)
Her top Fernandese geliyor. Bu oyunun temposunu dusuruyor BJK adina. Daha hizli oynayabilirler aslinda.Tabi bu su an icin gecerli degil, malum 9 kisiler :)
byariff
06.Nisan.2012, 22:45
Besiktasin playoff"da isi baya zor bu oyun ile.
byariff
06.Nisan.2012, 22:52
Ertem sener : kırmızı kartlar sadece GÖSTERMELİK ,play off yani Süper Finalde geçersiz
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 22:55
Ertem sener : kırmızı kartlar sadece GÖSTERMELİK ,play off yani Süper Finalde geçersiz
Hadi ya, yanlis biliyor olmasin Ertem Sener. Bu ilginc olur.
fotosuki
06.Nisan.2012, 22:55
Almeida'nın yanına kar mı kalıyor şimdi?
anil luque
06.Nisan.2012, 23:01
Ben Almeida'nın yerinde olsam 34. haftaya kadar sabretmezdim.
C h A o S
06.Nisan.2012, 23:03
Beşiktaş'lı oyuncularda heyecan yok.Çıkayim saldırayımda maçı alayım düşüncesi yok.Fernandes'de olmasa daha kötü yerlerde bitirebilirdi ligi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 23:14
BJK en son MKE Ankaragucu macini gol yemeden bitirmis. Sonrasinda ligde oynadigi 15 macta da gol yemis.
RaSenGan
06.Nisan.2012, 23:23
Beşiktaş şu oyunla Play off'un en zayıf halkası.Toparlanmazlarsa 5 puan bile alamazlar play offta bu şekilde.
footballer33
07.Nisan.2012, 00:14
Ne taktik, ne teknik konuşacak durumdayız. Sahada 3-4 kişi dışında top oynayan, onu da geçtim, oynamaya çalışan adam yok. Bu takımın kimyası bozulmuş arkadaş. Ne hoca değişikliği ne futbolcu ne bir şey. Yeni yönetimin sezon sonunda üzerine çok fazla görev düşecek bu konuda. Çürükleri ayırıp, sağlamları koymak zorundalar ve bunu yaparken de arada yine çürük isimleri tutmadan, iyice ayıklayarak yapacaklar; yoksa yine aynı şeyleri yaşamaya devam ederiz. Allah yardımcıları olsun bu konuda. Ne söylenebilir ki?!
Ralph
07.Nisan.2012, 00:16
Ne taktik, ne teknik konuşacak durumdayız. Sahada 3-4 kişi dışında top oynayan, onu da geçtim, oynamaya çalışan adam yok. Bu takımın kimyası bozulmuş arkadaş. Ne hoca değişikliği ne futbolcu ne bir şey. Yeni yönetimin sezon sonunda üzerine çok fazla görev düşecek bu konuda. Çürükleri ayırıp, sağlamları koymak zorundalar ve bunu yaparken de arada yine çürük isimleri tutmadan, iyice ayıklayarak yapacaklar; yoksa yine aynı şeyleri yaşamaya devam ederiz. Allah yardımcıları olsun bu konuda. Ne söylenebilir ki?!
Bu işi Galatasaray çok iyi yaptı geçen sezon başında. Aynısını bizim yapmamız lazım.
besiktas1903
07.Nisan.2012, 00:28
Aynen diyecek baska birsey yok, dediklerine katiliyorum.
RodRiGOtELLo14
07.Nisan.2012, 00:33
Heyecanını kaybetmiş bir takım, kazanma arzusu sıfır.Son haftalarda yaşananlardan sonra takımı izlemek bile istemiyorum.Yeni başkan geldi.Herkes umutlandı.Gelecek sezon umudum vardı, ama artık oda yok.Bu takıma kesinlikle Marrone veya Cascallana gibi bir kondisyoner ŞART.
byariff
07.Nisan.2012, 00:36
o saydiklarini bilmem ama Roloand koch kaliteli kondisyonerdir ve bence sistem degisikligi sart 1 forvet olmuyorsa olmuyor uzatmaya gerek yok.
RodRiGOtELLo14
07.Nisan.2012, 00:38
o saydiklarini bilmem ama Roloand koch kaliteli kondisyonerdir ve bence sistem degisikligi sart 1 forvet olmuyorsa olmuyor uzatmaya gerek yok.
Arif'cim Koch kondisyoner olarak çalışmıyor şu anda.Yardımcı antrenör olarak çalışıyor.Düzeltme yapayım.2009-2010 yılında kondisyoner olarak çalışmış sadece 1 seneye yakın bir zamanda.
byariff
07.Nisan.2012, 00:43
sezon basinda kondisyon yuklemelerini falan koch yapti diye biliyorum ve bir bildigim daha hem yardimci antrenor hemde kondisyoner olarak calisiyor diye biliyorum
RodRiGOtELLo14
07.Nisan.2012, 00:44
Valla siteden kontrol ettim.Yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.Kondisyoner olarak başkası mevcut.
kalemci
07.Nisan.2012, 01:18
Kırmızılarda sıfırlanacak diye biliyorum bende.
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2012, 02:20
Oyuncular ligden tamamen kopmuşlar.Kırmızı kartlar play-off'ta geçerli olsa ne olur,olmasa ne olur.
Night_Mare17
07.Nisan.2012, 02:28
Beşiktaş'ın play-off öncesi puanına bizim Play-off'dan sonra yetişme ihtimalimiz var ilginç bir olasalık fakat ben Beşiktaş'ın play-off da bambaşka olacağına inanıyorum Karabük'de 9 kişi berabere kalmak bence çok kötü değil.
World Hollow o1
07.Nisan.2012, 02:31
Yıldılz'larda kayar, durmaz yerinde....
Milyon dolarlık takım kurmaya gerek yok bence, yüreği milyon dolarlık adamlar bul yeter.
LaigLeNoiR
07.Nisan.2012, 03:31
Son hafta, işleri hiç iyi gitmeyen bir takım ve cesur bir hakem.
Ne diyelim ki maçı izlemedim, haberim bile yoktu maçtan özeti izledim az önce. Rezillik maçta doğru düzgün posizyonumuz yok. Rüştü buldu kek maçı sakatlık falan anında iyileşmiş oynamış.
Baştan aşşağı takımı değiştirmek gerekecek, Fernandes de gitsin arkadaşım adama yazık oluyor burada. İyi bir paraya satılsın.
hakankor
07.Nisan.2012, 11:20
Beşiktaş'ın play-off öncesi puanına bizim Play-off'dan sonra yetişme ihtimalimiz var ilginç bir olasalık fakat ben Beşiktaş'ın play-off da bambaşka olacağına inanıyorum Karabük'de 9 kişi berabere kalmak bence çok kötü değil.
Eğer Karabükspor maçı almak zorunda olsaydı maçı alırdı.
eXcitinG
07.Nisan.2012, 12:02
Artık Beşiktaş maçLarını sadece ManueL Fernandes`i izLemek için izLiyorum. Yoksa takım da, gerisi de yaLan arkadaş. ReziL ettiLer güzeLim takımı. Ligi aLıp, gidecek takım, herkese fark atabiLecek kapasitede bir takım, haftaLardır gaLibiyet aLamıyor, kaLeye şut biLe çekemiyor. Gerçekten çok yazık.
anil luque
07.Nisan.2012, 12:22
Artık Beşiktaş maçLarını sadece ManueL Fernandes`i izLemek için izLiyorum. Yoksa takım da, gerisi de yaLan arkadaş. ReziL ettiLer güzeLim takımı. Ligi aLıp, gidecek takım, herkese fark atabiLecek kapasitede bir takım, haftaLardır gaLibiyet aLamıyor, kaLeye şut biLe çekemiyor. Gerçekten çok yazık.
İşin özeti bu. Mustafa Denizli senesinde Fener ve Cimbom kötüydü diye şampiyonluğa çamur atanlar vardı. Şimdi de biz kötüyüz hadi kapışın. Yoksa bu kadro açık ligi rahatlıkla domine edebilecek bir kadroydu.
Ralph
07.Nisan.2012, 12:56
Şans işte, şu takım adam gibi bir kadroya sahip olsaydı Fernandes bu takıma UEFA'yı aldırırdı. Takımın kemik yapısı değiştirilmeli. Toraman bile gitsin istemiyorum artık. Yeni oyuncular, yeni yüzler ve bambaşka bir Beşiktaş izlemek istiyorum ben. Varsın 2-3 yıl daha şampiyon olmayalım ama adam gibi futbol oynayalım artık. Her sene revizyon revizyon deniyor ama bu sene tam bir revizyon lazım bize. Galatasaray'ın yaptığı o köklü değişimi bizim yapmamız lazım. Tamam bizim ekonomik durumumuz iyi değil ama elimizde sağlam fiyatlara satabileceğimiz oyuncularımız var. Bir nebze olsun onlarla bu açığı kapatsak hiç değilse. Nasılsa bu oyunla 2-3 yıl şampiyon olamayız, hiç değilse yeni yüzler gelsin de takımın tarzı değişsin. O 2-3 sene bir işe yarasın.
anil luque
07.Nisan.2012, 13:10
Adam gibi bir kadrodan ziyade adam gibi ruh olsaydı açık ara öndeydik şimdi Görkem. Bu kadro ligin en iyi kadrosu ama bir Melo'nun hırsı Ernst'te kalmamış bir Burak'ın hırsı Almeida'da zaten hiç olmadı. Egemen ve Fernandes gerçekten yürekten oynayan formanın hakkını veren oyuncular. Bir de Pektemek. Bunların dışında kalite olarak yine çok iyiyiz ama istek olmayınca elinde Barça kadrosu olsa neye yarar.
Ralph
07.Nisan.2012, 13:13
Adam gibi bir kadrodan ziyade adam gibi ruh olsaydı açık ara öndeydik şimdi Görkem. Bu kadro ligin en iyi kadrosu ama bir Melo'nun hırsı Ernst'te kalmamış bir Burak'ın hırsı Almeida'da zaten hiç olmadı. Egemen ve Fernandes gerçekten yürekten oynayan formanın hakkını veren oyuncular. Bir de Pektemek. Bunların dışında kalite olarak yine çok iyiyiz ama istek olmayınca elinde Barça kadrosu olsa neye yarar.
Aynı şekilde bahsettiğimde bu işte. Bizim 3-4 oyuncu dışındaki oyuncularımız yenilgiyi hemen kabullenecek tipte oyuncular. Tamam ligin en kaliteli kadrolarından biri belki bizim elimizde ama o kalitenin içinde hırs olmadığı zaman hiç bir işe yaramıyor dediğin gibi. Ama bak Elmander'in o savaşçı özelliğine, bak Melo'nun, Burak'ın hırsına, bak Sabriye :icon_biggrin: yani gülüyorum ama çocuktaki hırs belki de Türkiye'deki hiç bir oyuncuda yok. Zaten bu yüzden oynuyor Sabri yıllardır. Köklü bir değişim şart.
kalemci
07.Nisan.2012, 13:16
Para harcamadan nasıl değişiklik yapılabilirse o şekilde yapılsın. Bi mali açıdan düzlüğe çıksın artık takım.
titates1
07.Nisan.2012, 14:25
İşin özeti bu. Mustafa Denizli senesinde Fener ve Cimbom kötüydü diye şampiyonluğa çamur atanlar vardı. Şimdi de biz kötüyüz hadi kapışın. Yoksa bu kadro açık ligi rahatlıkla domine edebilecek bir kadroydu.
kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?
anil luque
07.Nisan.2012, 14:58
kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?
Ben ligin açık ara en iyi kadrosu demedim ki ligi çok rahat domine edebilecek bir kadroydu dedim. Montpellier çok çok iyi bir kadrosu olduğu için mi yıldızlar karması PSG'nin Lyon'un önünde lider ?
Gel gelelim Türkiye Ligi standartlarında Hilbert de İsmail de çok iyi oyunculardır bu 1. Necip geçen sezon olduğu gibi istikrarlı şekilde oynatılsa bu sene Fernandes'in en büyük yardımcısı olurdu bu 2. İlk yarının ortalarında başlayan 15 maçlık seride Cenk hiç eleştirilmiyordu niyeyse , şimdi psikolojik olarak oyuncular çöküntüye girip hatalar geldiğinde Cenk kötü oldu. Bana göre Muslera bu ligin en iyisidir O'ndan sonra gelen Volkan , Onur , Cenk üçlüsünün aman aman farklı olduğunu düşünmüyorum.
Kaldı ki senin sorudaki varanların bile bana biraz yanlış geldi abicim. Quaresma bencil , Necip umutsuz. Bunlar oyuncuların kötü olduğunu göstermez ki performanslarının düşük olduğunu gösterir. Koskoca scoutların bile Avrupa'nın en iyi gençleri arasında gösterdiği Necip bir anda vasat oldu niyeyse.
William Rookwood
07.Nisan.2012, 16:12
Beşiktaş'a Forvet, kanat, bek, defans ve ortasaha alınmalı. Daha doğrusu takım kökten değişmeli Almeida'nın ismi var sadece sahada hiç birşey yaptığı yok Edu desen yeteneksiz bir adam. Quaresma paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman oynuyor. Simao birşeyler yapmaya çalışıyor ama bitmiş. Fernandes koşmuyor ama en azından yeteneklerini takıma yarar sağlamak için kullanıyor. Olan Egemen gibi Hilbert gibi Ernst gibi çalışan futbolculara oluyor Veli'de buna dahil.
anil luque
07.Nisan.2012, 16:53
Beşiktaş'a Forvet, kanat, bek, defans ve ortasaha alınmalı. Daha doğrusu takım kökten değişmeli Almeida'nın ismi var sadece sahada hiç birşey yaptığı yok Edu desen yeteneksiz bir adam. Quaresma paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman oynuyor. Simao birşeyler yapmaya çalışıyor ama bitmiş. Fernandes koşmuyor ama en azından yeteneklerini takıma yarar sağlamak için kullanıyor. Olan Egemen gibi Hilbert gibi Ernst gibi çalışan futbolculara oluyor Veli'de buna dahil.
Kısmını çözemedim..
footballer33
08.Nisan.2012, 01:56
Fernandes depar
01:00
Karabük-Beşiktaş Özet
Özette görünmüyor, ama 2. yarıda Belediye maçının benzeri bir deparı vardı, onu da söyleyim.
William Rookwood
08.Nisan.2012, 01:58
Karabükspor maçından önce ki maçı izlediğimde düz yolda yürüyormuş gibi hareket ediyordu. Pasını verip geri çekiliyor ceza sahası içine bile gelmiyor. O maçın 3 gün öncesinde de zaten alkollü bir şekilde arabaya biniyordu. Beşiktaş maçlarını fazla izlemem ancak ben o halini gördüğümde adama bak koşmuyor bile dedim
footballer33
08.Nisan.2012, 02:01
O zaman size tavsiyem, fazla izlemediğiniz bir takım ya da futbolcu hakkında genelleme yapmayın lütfen. Bu sözü de yanlış algılamayın, sadece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerektiğini söylüyorum. :)
Alkol olayına gelirsek, bu futbolcuların bu tarz hareketleri burada yargılanıyor ve yadırganıyor olabilir; fakat geldikleri yerde de her hafta cumaya gitmiyorlardı. Aynı şeyleri orada da yapıyorlardı. Ben futbolcunun saha içinde ne verdiğine bakarım. Alkol olayı, alemler falan İstanbul'da oynayan çoğu futbolcunun yaptığı bir şey. Sadece Fernandes'in ya da x futbolcunun yaptığı bir olay değil.
William Rookwood
08.Nisan.2012, 02:08
Ben burada Beşiktaş'a ya da Fernandes'e çamur atmak gibi bir girişimim yok zaten. Orada ki yorumum genel olarak değilde şu son iki haftaya göre bir yorumdu. Genelini bilmediğim için birşey diyemem ama o geçen maçta ki görüntüyü görünce belirtmek istedim onu çok gözüme battı çünkü o maçta koşmaması. Tabii bu bir maçlık birşeyde olabilir genel olarak koşan ve mücadele eden bir oyuncuda olabilir bunlardan emin değilim
Sheriff
08.Nisan.2012, 02:11
Fernandes sağlam duruyor, güçlü duruyor ama gerçekten çok çalışkan bir futbolcu izlenimi vermiyor banada. Teknik yönü gerçekten çok kuvvetli, şutları olsun, pasları olsun, top saklaması olsun ama top rakipteyken çok fazla efor sarfetmiyor sanki. Verdiğin özette de rakibin pozisyonlarında hep ceza sahası dışında topla alakasız yerlerde kalmış. Aslında mücadeleci bir oyuncu top kapma yeteneği olan bir oyuncu ama bunu pek göstermiyor bir çok maçta.
footballer33
08.Nisan.2012, 02:18
Ben bunun da takımla alakalı olduğunu düşünüyorum. İBB maçında bu sezonun 2. yarıdaki en iyi futbolunu oynadı Beşiktaş ve Fernandes'in performansı da malumdu. Karabükspor maçında ise, bitse de gitsek havasında bir takım vardı sahada, ama Fernandes yine de sivrilmeyi başardı o kötülerin arasında diğer maçlar kadar olmasa da. Takım kötüyken kendisine de yansıyor bu durum bana kalırsa. Dün dediğim gibi, kimyası bozulmuş bir takımda da, olsun o kadar yani. Sonuçta Fernandes de süpermen değil, tek başına kurtarsın bazı şeyleri.
anil luque
08.Nisan.2012, 02:22
Fernandes'i birkaç maç üst üste 90 dakika izleyin , adamın ciğerlerini patlatana kadar koştuğunu anlarsınız. Yeri geliyor rakibe basıyor , yeri geliyor topla kendi dribbling yapıyor , defansa kadar gelip top alışlarını zaten saymıyorum. Zaten o defansa kadar gelişleri bile adamın enerjisinden %40 götürüyor maç başına neredeyse. O da olmasa Ashley Young gibi birşey olur basmadık yer bırakmaz.
footballer33
08.Nisan.2012, 02:50
Anıl, teşekkürler kardeşim. Ben, Fernandes'in -abartısız her maçta- geriye gelerek top almasını ve oyunu sürekli geriden kuran kişinin o olduğunu söylemeyi unutmuşum o kadar özelliğinin arasında. :) Bunu da göz önüne alırsak, Fernandes'in ne değerli ve önemli bir futbolcu olduğu ortaya çıkıyor zaten.
Sheriff
08.Nisan.2012, 03:15
Ben bunun da takımla alakalı olduğunu düşünüyorum. İBB maçında bu sezonun 2. yarıdaki en iyi futbolunu oynadı Beşiktaş ve Fernandes'in performansı da malumdu. Karabükspor maçında ise, bitse de gitsek havasında bir takım vardı sahada, ama Fernandes yine de sivrilmeyi başardı o kötülerin arasında diğer maçlar kadar olmasa da. Takım kötüyken kendisine de yansıyor bu durum bana kalırsa. Dün dediğim gibi, kimyası bozulmuş bir takımda da, olsun o kadar yani. Sonuçta Fernandes de süpermen değil, tek başına kurtarsın bazı şeyleri.
Bence gerçekten tek başına kurtarma potansiyeline sahip :)
byariff
08.Nisan.2012, 06:01
Bence gerçekten tek başına kurtarma potansiyeline sahip :)
oyle olsaydi valencia birakmazdi. :)
footballer33
08.Nisan.2012, 22:41
@byariff
Bu mantığı da anlamıyorum ben. İyi olsaydı buraya gitmezdi, kötü olsaydı bu vermezdi. C.Ronaldo bile transfer olmuş nihayetinde, bu kötü olduğu anlamına mı geliyor? M.United, Ronaldo'yu iyi olmadığı için mi bıraktı? :) Yani, Fernandes kötü, maç kazandıracak yeteneği, potansiyeli yok ve o yüzden Valencia Beşiktaş'a sattı. Öyle mi diyorsunuz şimdi? :)