View Full Version : [34. Hafta] Fenerbahçe - Antalyaspor
di canio
05.Nisan.2012, 00:58
http://img600.imageshack.us/img600/6042/fenerbaheantalyaspor.png
SaLviO
05.Nisan.2012, 01:11
Gönül isterki antalya ligde kalsın ama malesef kazanırız
samsundaki maçda şikeci fener diye bağıranlara inat vericeksin maçı antalyaya
barahir
05.Nisan.2012, 01:11
Telekomdayım.. Gidecek olan varsa görüşelim..
SaLviO
05.Nisan.2012, 01:13
novi pazar geliyormuş bi aksilik olmazsa görünen o ki yarın olucak gelemicem
di canio
05.Nisan.2012, 01:16
Gönül isterki antalya ligde kalsın ama malesef kazanırız
samsundaki maçda şikeci fener diye bağıranlara inat vericeksin maçı antalyaya
Onlara inat diye onların dediği mi olacağız yani :)
SaLviO
05.Nisan.2012, 01:19
haklısında işte insan yediremiyor kendine
ReaList
05.Nisan.2012, 01:39
Son yıllarda, düşme potasına yakın olanlarla son haftada karşılaşmamız ne tesadüftür.
World Hollow o1
05.Nisan.2012, 01:42
Onlara inat diye onların dediği mi olacağız yani :)
Öyle düşülmez böyle düşülür demek gerek... ;) :D
Nedvedmania
05.Nisan.2012, 01:56
Fener bu maçı alırsa ve Samsun yenerse Fener'in galibiyetine sevindiğim ender maçlardan biri olabilir. Hem Samsun'un ligde kalmasına hem de Antalya'nın düşmesine sevinirim :)
barahir
05.Nisan.2012, 02:03
Şimdi biz bu maçı yenemeyip, samsun sivası yenerse eğer BJK-Bursa gibi taraftar sürtüşmesini yaşayabiliriz
sarianet
05.Nisan.2012, 07:18
biz işimize bakalım kim kimii yenerse yensin kim küme düşerse düşsün zerre kadar umurumda değil puan dediğin şey sadaka değil akılları son anda çalışmasaydı daha önce kapsalardı puanları takımımın kadıköyde rahat bi maç çıkaracağını umuyorum güzel bi kapanış yaparız
sananes
05.Nisan.2012, 12:19
Samsun hata yapmazsa ki umarım yapmaz Antalyaspor'un ligdeki son maçı olacak maçtır. Antalyaspor'da devre arasında takımın en önemli oyuncusunu yok pahasına satmanın cezasını çekmiş olur. Ayrıca büyük takımlardan istedikleri çok uçuk fiyatları Gaziantep Belediye'den falan istesinler seneye.
hakan769
05.Nisan.2012, 12:20
Anti Futbol takımı Antalyaspor ve Mehmet Özdilek. Umarım Küme Düşerler .
William Rookwood
05.Nisan.2012, 14:17
Kritik bir maç. Antalyaspor'un oyun tarzını hiç beğenmiyorum. Umarım Fenerbahçe kazanır.
furkan58
05.Nisan.2012, 18:21
Biletim hazır maçta olucam . İnşallah güzel bir oyunla galip geliriz . Sow'dan gol bekliyorum .
Night_Mare17
05.Nisan.2012, 20:10
Son yıllarda, düşme potasına yakın olanlarla son haftada karşılaşmamız ne tesadüftür.
Sezon başında kimin düşeceğini biliyorlar zaten. Kurduğunuz senaryolara bakın ya :D
nannar
05.Nisan.2012, 20:25
gerçekten tesadüftür diye yazmıştır adam belki ya. hemen kıllanmayın :)
Fenerbahçe eğer yenilirse play off öncesi moraller sıfırlanır.antalya yenilirse bence ligden düşer çünkü Samsun alır gibime geliyor sivas maçını. Gerçi o maç da zor.Yani Antalya yenilgiye rağmen ligde de kalabilir. Fakat özellikle maçın ilk 30 dakikasının çok güzel olacağına inanıyorum. Eğer ilk 30 dk Fenerbahçe 2-0 yaparsa Antalya'nın gardı zaten düşer. Ama Antalya 1 gol bulabilirse izleyin artık gerisini :) Hak eden kazansın.
Fearless Coward
05.Nisan.2012, 20:31
Antalyaspor 1 puan yetiyor mantığıyla 0-0'a da yatabilir :D her şey olur bu maçta izleyelim görelim Şifo ve öğrencileri neler yapacak...Şunu söylemeliyimki defansif bir kadro olacaktır sahada...
World Hollow o1
05.Nisan.2012, 20:50
Sezon başında kimin düşeceğini biliyorlar zaten. Kurduğunuz senaryolara bakın ya :D
Adam zaten tesadüf diyo yapılan art niyet var demiyo dese zaten komik olur bize denk gelmesini bahsediyo.
Alicanfmfan
06.Nisan.2012, 01:49
Ömer Çatkıç'ın maçı olacak, her aut atışında 1-2 dakika yiyecek tabi ki, o zaman 0-0 bitebilir belki maç.
bySilver
06.Nisan.2012, 03:56
Haftanın Samsunspor maçından sonra bankosu bu maç. Fenerbahçe Galatasaray'la arasında olan puan farkını kapatmayı çok istiyorsa bu maçı alacaktır.
attirson
06.Nisan.2012, 10:12
Antalya'nın düşmesini isterim.Gayet rahat bir durumdayken ligde adam gibi top oynama , kapan kapan nereye kadar.Sonra böyle kaderin son haftaya kalır.Bence rahat kazanırız Samsun'da Sivas'ı yener gibime geliyor Antalya'ya güle güle deriz artık.
nannar
06.Nisan.2012, 12:20
Antalyaspor puan almak zorunda ve Fenerbahçe'nin kondisyon zaten 65. dakikada bitiyor. Eğer ilk yarı antalya gol yemezse rahatlıkla puan çıkartır.
World Hollow o1
06.Nisan.2012, 12:27
Antalyaspor puan almak zorunda ve Fenerbahçe'nin kondisyon zaten 65. dakikada bitiyor. Eğer ilk yarı antalya gol yemezse rahatlıkla puan çıkartır.
Kadıköy'de ve son maçta Fenerbahçe'nin temposu düşecek he?
Duygularıma esir oluyorum,
feneri görünce...
C h A o S
06.Nisan.2012, 12:47
Antalya puan alıcaktır bu maçtan.Mehmet Özdilek pek bir hırslandı bu maç için.Kadıköy'deki seriye Antalya son verir ve ligde kalır.
Escochae
06.Nisan.2012, 16:48
Antalya puan alıcaktır bu maçtan.Mehmet Özdilek pek bir hırslandı bu maç için.Kadıköy'deki seriye Antalya son verir ve ligde kalır.
İçinden geleni ve kalbinin istediğini söylüyorsun ama öyle bitmeyeceği kesin :) Ben açıkcası 6-1lik maç gibi bir patlama bekliyorum Fenerbahçeden ..
C h A o S
06.Nisan.2012, 16:55
Kesin diye bir şey yok.Antalya'nın son şansı.Puan alıcaktır bana göre.Ayrıca Sow-Alex ve Cristian bildiğim kadarıyla son antrenmanda yoktular.Özellikle Alex olmazsa daha zorlaşır Fenerbahçe'nin işi.
Gncl1905
06.Nisan.2012, 17:36
Fenerbahçe kazanır. Uzun zamandır ilk defa bu kadar çok Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum :D Samsun'da yenerse harika olur kalırız ligde.
Maç kolay olmayacak. Antalya 1 puan alsa kalır ligde, kapanırlar her zamanki gibi :) Fenerbahçe'de Alex var mı bilmiyorum ama yetenekli oyunculara büyük iş düşecek defansı açmak için.
Kazanırız ama Samsunspor'da küme düşer diye düşünüyorum. Sivas Playoff için oynuyor. Sanmıyorum kolay kolay bırakacağını.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Nisan.2012, 17:58
Necati gitti Antalya bitti. Sifonun sirri Necatiymis. Haftalardir dususte olan, kendi evindeki son firsatta 1 puan bile cikaramayan takimin Kadikoye gelip de puan almasi imkansiz gibi bir sey. Antalyanin kaderi Sivasin elinde gorunuyor. Gecen sene sampiyon takimi belirleyen Sivasspor bu sefer kume duseni belirleyecek gibi :)
2 maçlık müthiş tespit.Ama bir Fenerbahçe 2009-2010 sezonunu 3. bitirir değil tabi.
nannar
06.Nisan.2012, 18:54
Kadıköy'de ve son maçta Fenerbahçe'nin temposu düşecek he?
Duygularıma esir oluyorum,
feneri görünce...
2 maçlık müthiş tespit.Ama bir Fenerbahçe 2009-2010 sezonunu 3. bitirir değil tabi.
bknz : Fenerbahçe-Galatasaray maçı ;)
World Hollow o1
06.Nisan.2012, 18:56
Antalyaspor = Galatasaray ?
Pardon 1 maçlıkmış,daha beter.
bknz : Fenerbahçe-Galatasaray maçı.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı üst düzey bir maç. Galatasaray şuan 1. , Fenerbahçe ise 2. Yani o maçta bu tarz bir şey olması normal. Kaldı ki takım 90 dakika defansif oynadığı için 65 dakikalık kondisyonu var gibi görülüyor. Oysa ki biz yenik durumda olduğumuz zaman 90. dakikaya kadar takım mücadele ediyor.
80'den sonra aldığımız maçlar var. Keza Trabzonspor maçı 1-0'ken takım tamamen çekildi. Golü yedikten sonra 2 topumuz direkten döndü. Yani bu bir hastalık gibi Fenerbahçe'yi sarmış durumda şuan. Galatasaray maçında da 2-1'ken yarı sahamızı geçemiyorduk. 2-2 olunca takım biraz pozisyon bulmaya başladı ama süre yetmedi. İlk dakikalarda gol yiyelim diye dua ediyorum artık.
nannar
06.Nisan.2012, 19:06
Antalyaspor Feneri rahat yener demiyorum , Fenerbahçe zorlanır diyorum. Adamlar can pazarındalar. Maddi gelirleri bile düşünseler yeterli yani maç öncesi. Sıradan bir takımı bile böylesine bir maçta yenmek kolay olmaz ki herşeye rağmen sonuçta Antalyaspor profesyonel ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir Süper lig ekibi. Geçen hafta Samsun Beşiktaş'ı yenmiş olmasa şimdi hepimiz Fenerbahçe rahat kazanır yorumunu yapabilirdik fakat şu anda oluşan durumda iki takımın da maçı kazanma şansı var. % ye vurmak gerekirse bence % 40 Fenerbahçe , % 40 beraberlik , % 20 Antalya galibiyeti çıkabilir maçtan. Şahsi yorumum bu yönde ama hoşuna gitmeyenler olabilir.
sui generis
06.Nisan.2012, 22:47
Alex yok, Emre alınmış kadroya.
--------Sow
Caner Stoch Mehmet
----Emre Cristian
Ziegler Yobo Bekir GG
şeklinde çıkarız. Caner'in yerine belki Dia olur ama pek ihtimal vermiyorum. Antalyaspor kapanacaktır, muhtemelen 1 kişi ilerde bekler, 10 kişi geride kalır. bizim kapalı savunmayı açmada sıkıntı yaşadığımız malum, kolay maç olmayacak gibi. Stoch ile erkenden bir gol bulursak hem takım rahatlar, hem de Antalya gol aramaya çalışır ama ilk yarım saat gol atamazsak zorlanırız.
SaLviO
06.Nisan.2012, 22:51
ilk yarım saatte 3 tane gol atarız :D
ReaList
06.Nisan.2012, 23:25
Bir takımın elinde güç olur, potansiyel olur bunu en iyi şekilde harmanlar ve kullanır başarıya ulaşır bir de elinizde imkansız şartlardan dolayı kısıtlı bir malzeme olur, bunu kullanarak bir şeyler ortaya çıkarmak zorunda kalırsınız, yaparsanız başarılı olursunuz.
Fenerbahçe'nin Süper Final'de başarılı olması için Aykut Kocaman'ın elindeki gücü iyi görmesi gerekiyor, sen elindekine güvenmez korkak duygularının hakimi olursan bizler Fenerbahçe'yi izlerken kan ağlarız.
Umarım yarın gücünün farkında olan biri karşımızda olur, korkak duyguların sahibi biri değil.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2012, 02:07
Antalyaspor'un elinde 2 maçtan 1 puan çıkarmak gibi önemli bir avantaj varken; Samsun tam tersine deplasmanda Beşiktaş'ı yenip evinde Sivasspor'u geçmek durumundaydı. Samsun zoru başararak deplasmanda Beşiktaş maçını kazandı, Antalya ise yapması gerekeni yapamadı ve kendi sahasında mağlup oldu. Antalyaspor'un kümede kalma adına bu maçta aşırı motive olacakları ortada ama Fenerbahçe de ununu eleyip eleğini asmış takım durumunda değil. Dolayısıyla kendi sahamızda bu maçı kazanırız.
Lim10
07.Nisan.2012, 02:22
Valla bence felsefe yapmaya gerek yok bu maç için.Her türlü:)
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 15:07
Haydi Sow, yolla Antalyayi asagi. Samsun kalsin.
SaLviO
07.Nisan.2012, 18:58
FENERBAHCEMIZIN, ilk 11i: Volkan, Gokhan Gonul, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selcuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu
emre yine yok
William Rookwood
07.Nisan.2012, 19:01
Bienvenü? Aykut Kocaman riske atmış maçı böyle bir kadroyla çıkarak.
Lim10
07.Nisan.2012, 19:02
Alex'in olmadığı bir 11'de orta alandaki top dağılımını yapacak tek isim Emre'ninde olmayışı handikap bizim adımıza.Bence Emre Aykut Hocanın kafasında bitmiş ve sezon sonu yolu verirler.Benim için asıl sürpriz Sow'un olmayışı.Sakat falan mıydı, haberim yokda.İnşallah Stoch Alex'in bölgesine iyi işler çıkarır.
sui generis
07.Nisan.2012, 19:04
Sow'un hafif sakatlığı var. riske edilmedi.
SaLviO
07.Nisan.2012, 19:04
yapma allah aşkına şu kadronun neyi risk,kadıköyde formayı koysan en az 1 puan alır
bienvenuya gelince ilk geldiği gibi değil,iyi topçu olucak daha 22 yaşında
di canio
07.Nisan.2012, 19:05
Bir idmanda sakatlık yaşamıştı ama ne zaman bilmiyorum. O yüzden yedektedir belki. Süper Final öncesi sakatlık riski almak istememiştir.
Bu da Antalyaspor'un kadrosu: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Sedat, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Zitoni, Mehmet Yılmaz, Tita
William Rookwood
07.Nisan.2012, 19:10
Antalyaspor'un kadrosu çok defansif yine aynı oyun tarzıyla oynayacaklardır. Riskden kastım yenilirler ya da puan kaybederler anlamında değil önce ki mesajımda Fenerbahçe kazanır demiştim zaten. Ama şu kadro ile belki maçın sıkıntıda geçeceği anlar olabilir belki olmaz sadece kağıt üzerinden değerlendirme yaptım
sarianet
07.Nisan.2012, 19:11
diayı da gözden çıkardık galiba
BaFraLı
07.Nisan.2012, 19:11
Sow oynasa iyiydi. Ama şu durumda Alex'te olmayınca Antalyaspor puan alabilir. Keşke alamasa Samsunspor'da yenip kümede kalsa.
Antalyaspor umarım küme düşer. Ömer Çatkıç yüzünden sevmiyorum Antalyaspor'u. Çok itici.
DenizlispoR
07.Nisan.2012, 19:14
Hadi aNtalya. Seneye bekliyoruz Denizli'ye.
SamsunSpor kalmalı. Fenerbahçe'yi uzun süre aradan sonra 1 maçlık ta olsa destekleyeceğim,garip hissediyorum. :n:
sarianet
07.Nisan.2012, 19:18
samsunsporu bir daha ilelebet stslde görmek istemiyorum benim için çok özel bi sebebi var ama umarım fb bugün kazanır samsun da düşer
sananes
07.Nisan.2012, 19:19
Antalya top yekun kapanacakken bizim ofansif diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var sahada? "2" sadece 2 peki neden? anlamıyorum neden yani Caner-Selçuk-Cristian-Mehmet bu orta saha herhangi bir anadolu takımından farksız.Dia'yı oynatmak çok mu bozar bu kadar kapanacak bir takıma karşı takım savunmasını.
Ne yapmış Emre? Açıklansın biz de bilelim de hocamıza hak verelim,ne yapmış da eziyet çekiyoruz takımı seyrederken.
Trabzonspor
07.Nisan.2012, 19:21
Samsun'un düşmesi için Antalya'nın bugün puan alması lazım ve almalılar.
SaLviO
07.Nisan.2012, 19:22
emrenin bişey yapmasına gerek yokki formsuzdur oynatmaz antremanlarda kötüdür oynatmaz
di canio
07.Nisan.2012, 19:23
Samsunspor kazanamazsa da düşüyor. O yüzden Fenerbahçe kazansın, Sivasspor puan alsın ve Antalyaspor da ligde kalsın istiyorum.
sananes
07.Nisan.2012, 19:24
O zaman bu mantıkla dünya'da hiç bir hoca eleştirilemez. Antremanda iyi değil dersin geçersin güzel işmiş. Söyleyelim Aykut Hoca'ya ben günde 8 saat uyurum,gün içerisinde 2 saat yemekti duştu ihtiyaçlarıma gider 14 saat antreman yaparım eksiksiz, alsın kadroya beni. bu mudur?
Mehmet Topuz Cristian ve yeni prensimiz Ziegler çok formda galiba.
sarianet
07.Nisan.2012, 19:33
Samsun'un düşmesi için Antalya'nın bugün puan alması lazım ve almalılar.
sivas yenemezse samsunu fenerbahçemin yenilmesinden hiç gocunmam
byariff
07.Nisan.2012, 19:40
fenerbahce , antalyayi hangi oyuncularla açicak merak ediyorum.
SaLviO
07.Nisan.2012, 19:42
ne kötü kadromuz varmış bizim ya
nannar
07.Nisan.2012, 19:45
Alex ve Sow'un olmaması Fenerbahçe'ye büyük güç kaybı yaşatır.Stoch ve Emre'nin performansları çok önemli bu maçta. Emre 3 haftadan sonra takıma girmiş. Orta alanda oyun kurucu görevi ona düşecek. Topuz'u sağda kullanırsa Stoch'u Alex'in mevkisine kaydıracak sanırım A.Kocaman. Yalnız Stoch sol kanat haricinde pek etkili olamıyor gibi. Bakalım neler olacak. Başarılar Antalyaspor....
Anadolu Takımı kıvamına geliyoruz yavaş yavaş. :) Devam böyle.
İlk 11
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu.
sananes
07.Nisan.2012, 19:47
Her türlü oyunu rakip sahaya yıkarız bu maç kadıköy'deyiz sonuçta ama kim gol atacak? kim riskli ve güzel pasları deneyecek? kim adam geçecek? bunların hepsini yapabilen sadece stoch var 11 kişi arasında.
byariff
07.Nisan.2012, 19:54
antalya pankart acmis
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45z3g.jpg
europeanconquer
07.Nisan.2012, 19:56
Valla Fenerbahçe zorlanır diye düşünüyordum ama istatistiklere bakınca 2-3 gollü hatta daha fazla farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
attirson
07.Nisan.2012, 19:57
Artık Sow'da kesilmeye baslanmış. :) Durmak yok yola devam.
BaFraLı
07.Nisan.2012, 20:11
Ömer Çatkıç başlamıştır şimdi zaman geçirmeye. Ama adamda haklı tabi 1 puan alsa kümede kalıyo.
attirson
07.Nisan.2012, 20:12
Dk 12 şutmuz yok.
attirson
07.Nisan.2012, 20:20
Dk 20 şutumuz yok ayıptır be Aykut Hoca ayıptır.Yüklenen Antalyaspor.
World Hollow o1
07.Nisan.2012, 20:21
antalya pankart acmis
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45z3g.jpg
Adamlar cehennemi antalya sıcaklığı zannediyor sanırım. :o
sananes
07.Nisan.2012, 20:22
Dk 20 şutumuz yok ayıptır be Aykut Hoca ayıptır.Yüklenen Antalyaspor.
Boşver hocanın bir bildiği vardır.
sarianet
07.Nisan.2012, 20:23
tolgaaa özkalfaaaa kontra atak durdurulurmuuu
attirson
07.Nisan.2012, 20:26
Boşver hocanın bir bildiği vardır.
Haklısın.
Samsun'da attı golü Antalya çirkef futbolun doruk noktasına ulasır artık.
attirson
07.Nisan.2012, 20:30
Allah razı olsun Stoch 29. dk ilk şutumuzu attık.
World Hollow o1
07.Nisan.2012, 20:31
Şuan yanlız iki takımda psikolejik savaş veriyor :)
Biri yılın emeği elinden gitcek diye diğeride, küme düşmeme çabası veren takıma puan kaybedecem diye :)
World Hollow o1
07.Nisan.2012, 20:34
Yahu Caner normal orta kesemiyor ki bu adama ne diye korner kullandırıyorlar anlamadım :D
attirson
07.Nisan.2012, 20:35
Yahu Caner normal orta kesemiyor ki bu adama ne diye korner kullandırıyorlar anlamadım :D
Stoch gayet güzel korner atıyor bende anlamadım neden Caner atıyor kornerleri.
World Hollow o1
07.Nisan.2012, 20:38
Sazı aldık elimize yavaş yavaş geliyoruz.
Mamadou
07.Nisan.2012, 20:40
Maçı izlemiyorum ama canlı anlatımlardan takip ettiğim kadarıyla maç ortada geçiyor. Maçın ilk 20,30 dakikası Fenerbahçe'nin baskılı başlayacağını düşünüyordum. Tam Antalyaspor'un istediği gibi gidiyor. Skor böyleyken Antalyaspor'un her geçen dakika direnci artacaktır. 60.dakikaya kadar oyunu 0-0 kitleyen Antalyaspor Alex'siz Fenerbahçe'den istediğini alır diye tahmin ediyorum. Umarım tersi olur.
sarianet
07.Nisan.2012, 20:42
sahada berbat bi futbol var hakem de avantaj kuralını bilmiyor galiba durdurup duruyor
attirson
07.Nisan.2012, 20:44
2. yarı Emre ve Sow kesinlikle girmeli.Yeter artık Aykut Kocaman senin kaprisin , tribin için bu takım şampiyonluğu kaybedemez.Egonu tatmin etmek yerine takımı düsün biraz.
SaLviO
07.Nisan.2012, 20:47
emreyi alması lazım 2. yarı çok top kaybı yapıyoruz basit pas hataları
C h A o S
07.Nisan.2012, 20:47
Al gülüm ver gülüm bir maç oluyor.Ne Fenerbahçe galibiyet için bastırıyor,nede Antalya.Böyle giderse maçta golü bırakın gol pozisyonu bile zor olur.
RaSenGan
07.Nisan.2012, 20:48
Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilirdi.İlk şut 30'da geldi ona da şut denirse.Çok çok kötü oynuyorlar.Alex olmadan gerçekten Fenerbahçe napıcağını şimdiden düşünmeli.Onun dışında Emre ve Sow da olmayınca takım yokları oynuyor.İkinci yarı ne olacağı belli olmaz.Antalyaspor olur da önce geçerse Fenerbahçe çeviremez maçı.
sui generis
07.Nisan.2012, 20:51
Bu mac bizim rahat olun :)
sananes
07.Nisan.2012, 20:51
Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilirdi.İlk şut 30'da geldi ona da şut denirse.Çok çok kötü oynuyorlar.Alex olmadan gerçekten Fenerbahçe napıcağını şimdiden düşünmeli.Onun dışında Emre ve Sow da olmayınca takım yokları oynuyor.İkinci yarı ne olacağı belli olmaz.Antalyaspor olur da önce geçerse Fenerbahçe çeviremez maçı.
Alex ile alakası yok şu anki oyunun,Aykut Kocaman ile var.Alex tabiki çok önemli bir eksik ama sahaya 9 tane hücum yapamayan oyuncu ile çıkarsan 3.lig'den karma bir takımda gelse bugünkinden iyi oynayamazsın. Aykut Kocaman'ın mental bir problemi var bana kalırsa. Yoksa haftalardır aynı yanlışlarda ısrarcı olmazdı.
ReaList
07.Nisan.2012, 20:52
Keşke elimizde Maldonado, Deniz Barış, Josico falanda olsaydı hazır anadolu takımı kıvamını alıyoruz onlarsız olmazdı. Karşında 11 kişilik savunma yapan takım var ve senin, bırak ortasaha oyuncularını, kanat oyuncuların bile savunma ağırlıklı oynuyor, şu rakibe karşı bile 2 forvet çıkamıyor, hala savunma oynatıyorsan bu takımı, söyleyebileceğim tek şey var ;
Sportif Direktör Aykut Kocaman lütfen teknik direktör Aykut Kocaman'a yaptıklarından dolayı teşekkür et ve sezon sonunda bu yetkilerini elinden al. Yeter artık bu rezillik ayıptır !
William Rookwood
07.Nisan.2012, 20:55
Fenerbahçe çift forvet çıksa ölecek sanki. Koy Bienvenu'nun yanına Semih'i işte madem Sow'un sakatlığı var hiç olmadı Berk Elitez'i oynat Dia'yı forvete koy. Aykut Kocaman'ı anlayan biri var mı bilmiyorum ama ben ne yaptığını hiç anlamıyorum
RaSenGan
07.Nisan.2012, 20:56
Alex ile alakası yok şu anki oyunun,Aykut Kocaman ile var.Alex tabiki çok önemli bir eksik ama sahaya 9 tane hücum yapamayan oyuncu ile çıkarsan 3.lig'den karma bir takımda gelse bugünkinden iyi oynayamazsın. Aykut Kocaman'ın mental bir problemi var bana kalırsa. Yoksa haftalardır aynı yanlışlarda ısrarcı olmazdı.
Yaratıcılık açısından söyledim Alex'i.Hücumda onun olmadığı çok belli oluyor.Ve Alex olmadığı zaman Fenerbahçe oldukça zorlanıyor.Bir de buna diğer iki oyuncu eklenince iyice çöküyor takım.
sui generis
07.Nisan.2012, 20:57
Aykut hoca ne yapmalı ? Sow u riske etmek istemiyor, alex sakat, Emreyle de ilgili demekki bir sorun var ki oynatmıyor. Her durumu da hocaya bağlamayın
RaSenGan
07.Nisan.2012, 20:58
Aykut hoca ne yapmalı ? Sow u riske etmek istemiyor, alex sakat, Emreyle de ilgili demekki bir sorun var ki oynatmıyor. Her durumu da hocaya bağlamayın
Semih ne güne duruyor ? Dia kulübede napıyor ?
sananes
07.Nisan.2012, 20:58
Çıkması gereken 11 tartışmasız Volkan-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Cristian-Emre-Mehmet-Stoch-Dia-Bienvenu olmalıydı.
4-3-3 sistemiyle düşünün bu kadroyu tabi. Sow sakat Ziegler'i zaten kesmez düşüncesiyle yazıyorum ayrıca.
SaLviO
07.Nisan.2012, 20:59
aykut hocayı anlamak için sabretmek lazım. sabır sabır sabır 1 sezon daha
William Rookwood
Tamam Alex olunca çift forvet oynamayışı anlaşılabilir birşeyde Alex yok halen tek forvet. Bu anlayışla hem takıma hemde o bölgede oynayan Bienvenu'ye zarar veriyor. Adam çok yetersiz kalıyor orada yeri geldiğinde Sow bile zorlanıyor o bölgede Alex olmayınca
sui generis
Semih seni basında gösterdi kendini, bienvenu ondan daha etkiliydi. Dia nin da formsuzlugu ortada.
ReaList
Semih seni basında gösterdi kendini, bienvenu ondan daha etkiliydi. Dia nin da formsuzlugu ortada.
Dia'nın formsuz olması en azından öyle görünmesi için önce oynaması gerekiyor : ) Aykut hocan çoktan havlu atmış, haberin yok.
byariff
07.Nisan.2012, 21:01
Sow sakat haberlerini ligtv"de falan gormedim kaynak varsa atarsaniz sevinirim.
RaSenGan
07.Nisan.2012, 21:03
Stoch çıktı Sow girdi :confused:
di canio
07.Nisan.2012, 21:03
Çıkması gereken kadro nedir arkadaşlar? Ben de bunu anlamıyorum. Neye göre çıkması gereken kadro o? Hangi kriterlere göre yani? İdman falan yapılmasın o zaman, 1 hafta yatsınlar. Sonra çıkması gereken kadro çıkar. Bu kadar basit mi bu olaylar? Aykut Kocaman'ın egosuna laf edenler; Emre Belözoğlu'nun egosu ne olacak? Onun egosuna mı yenilsin Fenerbahçe? Emre sütten çıkmış ak kaşık, Aykut Kocaman takmış Emre'ye.
C h A o S
07.Nisan.2012, 21:04
Aykut hoca vasat bir TD.Bunu bugün için değil genel olarak söylüyorum.Sow sakat değilse ilk 11 çıkmaması yanlış.Ve sakatlığı varsa ikinci yarı girmeside yanlış.Stoch'un çıkması başlı başına bir yanlış.
Emre ve Sow girdi.Fenerbahçe galibiyete şimdi yakın diye düşünüyorum.
sananes
07.Nisan.2012, 21:06
Çıkması gereken kadro nedir arkadaşlar? Ben de bunu anlamıyorum. Neye göre çıkması gereken kadro o? Hangi kriterlere göre yani? İdman falan yapılmasın o zaman, 1 hafta yatsınlar. Sonra çıkması gereken kadro çıkar. Bu kadar basit mi bu olaylar? Aykut Kocaman'ın egosuna laf edenler; Emre Belözoğlu'nun egosu ne olacak? Onun egosuna mı yenilsin Fenerbahçe? Emre sütten çıkmış ak kaşık, Aykut Kocaman takmış Emre'ye.
bir teknik adamı eleştireceğiniz zaman bu mesajı unutmayın lütfen.
William Rookwood
07.Nisan.2012, 21:07
Niye maç başlarken Emre ile Sow oynamadı sormak lazım. Emre'nin karakterini beğenmem ama futbolunada kimse birşey diyemez bence iyi bir oyuncu
sarianet
07.Nisan.2012, 21:09
iddia ediyorum ümit özat mı zigler mi d iye sorsam zigler diyen bir trilyon fbli bulurum itirazı olan
Gncl1905
07.Nisan.2012, 21:12
iddia ediyorum ümit özat mı zigler mi d iye sorsam zigler diyen bir trilyon fbli bulurum itirazı olan
İtirazım var, dünyada zaten 7 milyar civarı insan var o kadar Fenerbahçe'li olamaz :)
Fenerbahçe'nin ne yapıp ne edip gol atması lazım bu yarı. Emre ve Sow'un girmesi iyi oldu keşke Stoch'da çıkmasaydı ama neyse.
Gerçi Samsun maçı da hala berabere :icon_cry:
attirson
07.Nisan.2012, 21:14
Sadece Baroni'nin uzun şutlarıyla etkili olabiliyoruz ne mutlu bize.
attirson
07.Nisan.2012, 21:15
Yat Ömer yat.Sırf şu çirkef adam için Antalyaspor'un küme düsmesini istiyorum.
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 21:18
Ondan sonrada niye kufur ediliyor bana anlamiyorum diyor, cokmu zor bunu cozmek Omer efendi.
Gncl1905
07.Nisan.2012, 21:22
Sonunda, Samsun kaldı gol atması gereken :)
sarianet
07.Nisan.2012, 21:23
lan az kalsın kaçıyodu soow:D
William Rookwood
07.Nisan.2012, 21:23
Gol be oh sonunda
sarianet
07.Nisan.2012, 21:32
sow 3 haftadır kayıp düşüyor ne ayak ?
sarianet
07.Nisan.2012, 21:33
ve henri golü atar :D ama spiker gol demeden inanmadım gördüğüme:D
BaFraLı
07.Nisan.2012, 21:33
Ömer Çatkıç hadi zaman geçirsene ?
byariff
07.Nisan.2012, 21:34
henri atti 2-0 :D hadi samsun at 1 tane ya :D
attirson
07.Nisan.2012, 21:39
Bienvenu'nun gol atmasına sevindim.
attirson
07.Nisan.2012, 21:44
Ve Antalyaspor ligde kaldı.Neyse bir bakıma iyi oldu seneye stad evime yakın yere tasınıcak Fener maçına rahat giderim. :D
sarianet
07.Nisan.2012, 21:45
Bienvenu'nun gol atmasına sevindim.
kendisinden beklenmeyecek derecede iyi vurdu kerata:D
attirson
07.Nisan.2012, 21:54
Dia'nın o hareketlerine gol yakısırdı yahu. :D
sarianet
07.Nisan.2012, 21:55
ya bu adamlar düşüyo ya düz sahada delleniyorum
William Rookwood
07.Nisan.2012, 21:56
Çift forvette nasıl paşalar gibi oynuyor takım
Homer J.S
07.Nisan.2012, 22:01
Bi yerde iyi oldu Antalya'nın kaldığı. İnşallah Ömer seneye de oynar da ona tüm kariyeri boyunca unutamayacağı bi maç yaşatırız içerde dışarda.
di canio
07.Nisan.2012, 22:01
bir teknik adamı eleştireceğiniz zaman bu mesajı unutmayın lütfen.
Benim genel düşüncem bu. Aykut Kocaman için özel değil. Fatih Terim, Tayfur Havutçu, Şenol Güneş, Mehmet Özdilek farketmez. O görevde kim var ise hepsi için böyle düşünüyorum. Bu eleştirmememi gerektirmez. Eleştiri yapılır, yapılmalıdır da. Ama çıkması gereken kadro bu demek çok saçma, kusura bakmayın.
sarianet
07.Nisan.2012, 22:06
samsunsporu bir daha ilelebet stslde görmek istemiyorum benim için çok özel bi sebebi var ama umarım fb bugün kazanır samsun da düşer
bir taşta iki kuş vurdu takımım helal olsun ayrıca henrinin gol atması ayrı bir kuş ayrıca kayseri maçı için iyi bir moral ve 200 mb + net seviyorum seni fenerbahçem :)
sui generis
07.Nisan.2012, 22:08
Hem biz yendik, hem de Antalya kaldı ligde. sevindim açıkçası. Sow'un sakatlığı vardı riske sokulmak istenmedi, işler kötü gidince alındı. Emre ile Aykut hoca arasında bir husumet var. kadroda olmamasını eleştiremeyiz, aralarındaki sorun mühim olmasa zaten Aykut hoca da kesmezdi. Stoch'un çıkması çok doğruydu, yaptığı olumlu bir şey yoktu. Caner de bugün kötüydü ama neyseki kazanmasını bildik. Tebrikler Fenerbahçem...
Rakip taraftarların Aykut hocaya yaptıkları yapıcı eleştiriler beni duygulandırmadı değil.
Güzel bir maçtı bence. Bazı şeyleri daha iyi anlamamıza yardımcı oldu.
İlk 45 Dakika ve İkinci 45 Dakika olarak ayırmak lazım bu maçı. Çünkü ilk yarı gerçekten çok çok kötüydük. Alex olmadığı zaman şu takım neden çift forvet oynatılmaz? İlk yarı hiç yoktuk 2. yarı çift forvete dönüp, Fenerbahçe olduğumuzu anlayınca maçın kontrolünü aldık.
Son olarak sözüm Aykut Kocaman'a. Azıcık Fenerbahçe'liysen git bu takımdan. Efsane falan olmana gerek yok AZICIK Fenerbahçe'liysen ben bu takıma zarar veriyorum de ve çek git. Ya da 1 sene maaş almadan çalış. O zaman kimse sana ağzını açıp bir şey demez. Ama sen yıllık milyon dolarlar kazanıp o koltuğun hakkını veremiyorsan gideceksin. Kendin gitmezsen eğer o stadda ıslıklandığın gün de olacaktır.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2012, 22:15
İlk yarı fazlasıyla sıkıcı bir maçtı. Fenerbahçe'de Alex'in yokluğu, Emre'nin yokluğu, Sow'un yokluğu, Antalyaspor'un 11 kişiyle kapanması maçı çekilmez hale getirdi. Fenerbahçe'nin orta sahada yana geriye boş paslar yapması Antalya'nın da işine geldi. 45 dakika gibi uzun bir süre bomboş geçti. İkinci yarıda Emre ve Sow'un oyuna girmesi takımın oyununa bariz etki etti. Nihayetinde gollerin geleceği belliydi.
Her zaman söylemişimdir Tolga Özkalfa mümkünse sadece dişçilik yapsın. Avantaj uygulamayı bile bilmeyen bir hakem Fenerbahçe - Antalyaspor gibi kritik son hafta maçında görev alıyor.
Takımımıza tebrikler.
Edit: Maçtan önce 50'li yaşlardaki taraftarımızın Alex'in eline yapışması ve maçtan sonra da Ziegler'den forma almayı başaran küçük çocuğun sevinci müthişti.
SaLviO
07.Nisan.2012, 22:15
Ana Vatan'a hoşgeldiniz !
http://e1204.hizliresim.com/w/7/464qn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sekopej
07.Nisan.2012, 22:24
Alex olmadığında takımın nasıl oynayacağı da çıktı ortaya, Bienvenu, tamamlayıcı forvet olarak fazlasıyla faydalı olur, ilk yarı çıkan kadroyu da eleştirmem, hocanın tercihidir, nasıl ki oyun içerisinde bazı değişikliklerinde eleştiriliyorsa, bugün de hakkını vermek gerekir, 2 değişiklikle devre arasında müdahale etti.
Artık sezon tamamlandı, şimdi takım tamamen büyük maçlara konsantre olacaktır, Emre de, Gökhan da fazlasıyla faydalı olacaktır bu 6 maçta, özellikle Emre, belki 2 maç oynamadı ama bize şampiyonluğu getiren oyuncu olabilir.
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, Fenerbahçe senelerdir derbilerde çok üstün, bunu da nasıl sağladığı belli. Yüksek konsantrasyon, basit hatalardan kaçınma ve sağlam bir savunma ile şampiyonluk gelebilir.
Antalya'dansa Samsun'un düşmesini istiyordum, Fenerbahçe kümeye diye bağırırken kümeyi gördüler. Barcelona değilsen, elinde Alex de yoksa, dünya üzerinde her takım 4-4-2 oynamalı bence, ya da ben çok fazla 4-4-2 sevdiğimden öyle istiyorum.:p
leave_992
07.Nisan.2012, 22:26
Fenerli arkadaşlara tebrikler.Umarım galatasarayda kazanır da bu hafta işi sıkıntıya sokmayız play off da :)
ReaList
08.Nisan.2012, 01:04
Sağda solda yorumlara bakıyorum da ya ben gerçekten futboldan anlamıyorum ya da gözlerim farklı şeyler görüyor, tamam Emre kararı hocanın tasarrufudur oynatır, oynatmaz. Yalnız o oynamadığı zaman onun alternatifi Selçuk Şahin midir ? Allah aşkına biri oynadığı zaman oynanan oyunla diğeri oynadığı zaman oynanan oyun aynıdır diyebilecek biri var mı?
Şu maçın ilk yarısına veya Trabzon maçındaki hakimiyete bakın, Fenerbahçe'nin böyle oynaması hak mıdır ? Bu mudur hoşunuza giden Fenerbahçe ? Ezik, korkak, çaresiz, top kendisindeyken ne yapacağını bilmeyen bir oyun tarzı.
Ne olduysa ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında oldu, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren hücum ve baskı felsefeni oyunun her anında kullanan takım gitti, pasif, skoru koruyan, korkak bir anlayış geldi. İşte bu yüzden ben Aykut Kocaman'ı eleştiriyorum. Ortada kötü bir oyun var ama hocamız bunu düzeltmek için bir çaba içinde değil, bir yerlerden vahiy mi bekliyor ? Antalyaspor ligin en çok kapanan takımı, ligin son maçı ve senin sahana geliyor 1 puan yetiyor kendisine, rakibin böyle bir anlayışa hakimken bile sen sahaya atak yapma düşüncesinden yoksun 7-8 oyuncu ile çıkarsan ilk şutunu 30. dk'da atarsın. O zaman "Aykut Hoca" ne yapsın demeyin lütfen, 2 oyuncu değişikliği nasıl bütün oyunu çözdü hepimiz gördük. Fenerbahçe korkak oynayacak takım değildir, bunu yapamaz, beceremez. Aykut Kocaman bunu yaptıkça biz başarısızlığa yelken açmaya devam ederiz ve bu eleştiriler bitmez.
zemlinskis
08.Nisan.2012, 01:06
Playoff'lar öncesi önemli bir galibiyete imza attı Fenerbahçe. Onun dışında Antalyaspor Sivasspor'a duacı olmalı. Mevcut kadro yapısıyla ligde kalmaları mucizedir.
World Hollow o1
08.Nisan.2012, 01:13
Moussa Sowhttp://im.cdn.md/img/icons/s-ball.gif(1-0)62'
Henri Bienvenuhttp://im.cdn.md/img/icons/s-ball.gif(2-0)72'
Adam haklı beyler dağılın...
attirson
08.Nisan.2012, 01:15
Tam fail olmuş. :D
nannar
08.Nisan.2012, 01:31
ne faili yahu ? dk 65'ten sonra Fenerbahçe muhteşem oynadı da ben mi kaçırdım ? 2. yarıda goller gecikse ve Samsun'dan Sivas2ın gol haberi gelmese görürsdüm ben sizin muhteşemleri :) Siz öyle düşünün ben böyle. Nasıl olsa süper finalde bunun analizinin çok daha iyi yapacağımız maçlar gelecek. sonra bana "tahrik ettin" demeyin. o maçlarda son 20 dakikalarda Fenerbahçe yerlerde sürünürse gelir alırım buralardan yazılarınızı.
attirson
08.Nisan.2012, 01:36
İşin komik yanı Antalya ilk yarı gol yemesse rahatlıkla puan çıkarır demişsin ona fail dedim. :D
nannar
08.Nisan.2012, 01:38
Yalnız ben Mehmet Özdilek kadar yeteneksiz bir hoca da görmedim. Elinde Jaba,Sinan,Tita gibi hızlı bir oyuncular varken ve Fenerbahçe savunmasının arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşadığını sağır sultan bile duymuşken forvete Mehmet Yılmaz gibi hantal bir oyuncuyu en uca koyma ve bunda 80 dk ısrar etme becerisini ingilterede eğitimle mi kazandı çok merak ediyorum :)
nannar
08.Nisan.2012, 01:40
İşin komik yanı Antalya ilk yarı gol yemesse rahatlıkla puan çıkarır demişsin ona fail dedim. :D
yorumlarda objektif olmak zorunda değiliz. subjektif yorum yapmışım. bir sorun mu var?
attirson
08.Nisan.2012, 01:40
Yalnız ben Mehmet Özdilek kadar yeteneksiz bir hoca da görmedim. Elinde Jaba gibi hızlı bir oyuncu varken ve Fenerbahçe savunmasının arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşadığını sağır sultan bile duymuşken forvete Mehmet Yılmaz gibi hantal bir oyuncuyu koyma becerisini ingilterede eğitimle mi kazandı çok merak ediyorum :)
Ben Antalyaspor'un tüm maçlarını izliyorum neredeyse ve Jaba inanılmaz gereksiz bir oyuncu ne hızını kullanabiliyor ne tekniği var ne bişeyi.Yani Jaba hiçbir şey veremezdi oynasaydı.Hoca sonuna kadar haklı.
William Rookwood
08.Nisan.2012, 01:41
Maksadı ofans bölgesinde bile defans yapmak Mehmet Yılmaz ileride top tutan bir oyuncu ya düz mantık. Antalyaspor keşke düşseydi ligden şimdi en az bir yıl daha onların futbolunu daha doğrusu olmayan futbolunu izleyeceğiz.
attirson
08.Nisan.2012, 01:41
yorumlarda objektif olmak zorunda değiliz. subjektif yorum yapmışım. bir sorun mu var?
Hayır.Bende fail dedim bir sorun mu var ?
nannar
08.Nisan.2012, 01:43
Yorum: Hiçbir İtalyan takımı ilk yarısını 3-0 önde kapattığı bir maçı vermez. ( Milan-Liverpool Ş.L. finali maçında Fatih Terim'in devre arasında spikerin yanında söylediği cümle.)
Maç 3-3 biter ve Liverpool kupaya uzanır :)
bu ne demek ? "Bazen tesadüfler gerçekleri değiştirmez..."
nannar
08.Nisan.2012, 01:45
Maksadı ofans bölgesinde bile defans yapmak Mehmet Yılmaz ileride top tutan bir oyuncu ya düz mantık. Antalyaspor keşke düşseydi ligden şimdi en az bir yıl daha onların futbolunu daha doğrusu olmayan futbolunu izleyeceğiz.
top tuttu da ben mi göremedim acaba ? :) Koy sağa sola iki savunmayı da yapabilen kanat, at ileriye Zitouni ve Tita'yı. madem savunma yapacaksın orta alanı 4 kişiden kur. Adam 4-3-3 çıkıyor ama hücuma niyeti yok. komik bir anlayıştı yani. düşmeyi hak ettiler. samsun'a üzüldüm.
di canio
08.Nisan.2012, 02:04
Antalyaspor'a yükleniliyor ya, sanırsınız ligin en itici futbolunu oynayan takım Antalyaspor. Neyi var Antalyaspor'un? Çok fazla pas yapmaya çalışan bir takım. Bazen abartıyorlar bunu. Oyunu çirkinleştirmiyorlar, futbol oynanmaması için uğraşmıyorlar. Bunu yapan oyuncuları var. Ama Ömer'e olan antipati yüzünden futbol adına yapılmak istenen olumlu şeyleri çöpe atmayın lütfen. Devre arasında büyük yanlış yapıldı. Necati'nin kaybı çok önemliydi. Yerine alınan oyuncular ise Sinan Kaloğlu ve Jaba. İkisi de hiçbir katkı veremedi. Birçoğumuz sadece kendi takımımızla oynarken izlmiştir Antalyaspor'u. Tuttuğumuz takımlar da Antalyaspor'a göre daha güçlü olduğu için, savunma ağırlıklı bir oyun yapısı görmeniz muhtemel. Ben sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı da oldukça hücum düşünen bir Antalyaspor gördüm. Antalyaspor'un en çok eleştirebileceğim konu transfer konusu olur. Bir takım yıllardır neden ligimize göre 2. sınıf bile değil 3. sınıf yabancılar transfer eder? Borç var fazlasıyla. Diğer takımların durumu da çok iyi değil. Yıllardır bu takıma doğru düzgün transfer yapılamadı. Bu sezon başında Doğa, A. Tandoğan, Musa Aydın transfer edilince sevinmiştim. Artık atılım yapmayı düşünecek Mehmet Özdilek diye. Ama Necati'nin gidişi fazlasıyla kötü etkiledi. Umarım önümüzdeki daha kaliteli transferler yapılır.
Jaba konusunda da geldiğinden beri hiçbirşey vermedi takıma. Fazlasıyla da şans buldu. Fenerbahçe savunması arasında zayıf Jaba yerine daha güçlü Mehmet Yılmaz tercihi bence de doğruydu.