View Full Version : Süper Final Kura Çekimi
Fikstür saat 11:00'da çekilecek yani birazdan. O sırada sizde istediğiniz veya aklınızdan geçen kuraları yazabilirsiniz.
sui generis
09.Nisan.2012, 11:47
BJK-GS-TS seklinde olacak fikstürümüz. Bence güzel :)
SaLviO
09.Nisan.2012, 11:51
Fenerbahçe - Beşiktaş 3 puan
Tranzonspor - Fenerbahçe en az 1 puan
Fenerbahçe - Galatasaray 3 puan
Galatasaray - Fenerbahçe 0 puan
Fenerbahçe - Trabzonspor 3 puan
Beşiktaş - Fenerbahçe en az 1 puan
Gncl1905
09.Nisan.2012, 11:53
Beşiktaş maçı önce olsun. Tayfur hocadan sonra düzelirler mi bilmiyorum ama Trabzonspor ve Fenerbahçe Beşiktaş'tan daha tehlikeli şu anki form durumlarıyla. Kadıköy deplasmanı da son maçlarımızdan biri olursa iyi olur.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 11:54
Kura nasıl olursa olsun.Takım zaten her maçı kazanmak için sahaya çıkacak ve maçı kaybetselerde oyun hakimiyetini kaybedeceklerini sanmıyorum.Hem kafa bakımından hem vücut bakımından kondisyon üst seviyelerde.
Kura formati ŞL'deki gibi olacakmış.
1. maçı yapan rövanşta 5. maç
2. maçı yapan rövanşta 6. maç
3. maçı yapan rövanşta 4. maç
şeklinde sanırım. Eğer yanlış anlamadıysam.
GeNç KaRTaL
09.Nisan.2012, 12:20
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=17913
ReaList
09.Nisan.2012, 12:23
Eğer çekilen kura biletix'le çakışırsa görün şamatayı : )
GeNç KaRTaL
09.Nisan.2012, 12:24
Eğer çekilen kura biletix'le çakışırsa görün şamatayı : )
Haberden sonra kaldırmış biletix o programı.Eğer öyle bir şey varsa da TFF bile bile lades demez herhalde.
LaigLeNoiR
09.Nisan.2012, 12:29
1. Hafta
Fenerbahçe - Trabzon
Beşiktaş - Galatasaray
Manidar olarak da 6. Haftada Fenerbahçe - Galatasaray maçı var ne tesadüfse.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 12:29
Ovv çok sert eşleşmeler oldu.Son hafta Fenerbahçe deplasmanındayız.
Edit:ntvspor kandırdı beni :(
SaLviO
09.Nisan.2012, 12:30
çok iyi oldu ikinci haftada gs ile yapıcaz deplasmanda
C h A o S
09.Nisan.2012, 12:31
2.hafta Fenerbahçe'yi evimizde yenip avantajı pekiştirmek lazım.İlk maçın evimizde olması iyi oldu .Son hafta Kadıköy'e şampiyon olarak gidebiliriz.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 12:32
1. HAFTA (14/15 Nisan)
Fenerbahçe-Trabzonspor
Beşiktaş-Galatasaray
2. HAFTA (21/22 Nisan)
Galatasaray-Fenerbahçe
Trabzonspor-Beşiktaş
3. HAFTA (28/29 Nisan)
Trabzonspor-Galatasaray
Fenerbahçe-Beşiktaş
4. Hafta 2/3 Mayıs 2012
GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş.
5. Hafta 5/6 Mayıs 2012
TRABZONSPOR A.Ş.- FENERBAHÇE A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.
6. Hafta 12/13 Mayıs 2012
FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
İlk 3 haftada her şeyin belli olacağını düşünüyorum.
ReaList
09.Nisan.2012, 12:33
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı 2.haftada çözülür. Eğer Galatasaray, BJK deplasmanında takılır, Fenerbahçe ikinci hafta Galatasaray deplasmanında kazanırsa büyük bir avantaj elde eder, beraberlik veya mağlup olması halinde şampiyon Galatasaray olur. Kısaca ilk 2 hafta her şey belli olacak.
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2012, 12:36
Süper Final'e kazanarak moralli başlama adına ilk maçın kendi sahamızda olması güzel oldu. Ama Galatasaray'la ilk maçın deplasmanda olması dezavantaj. Fenerbahçe'nin yapması gereken Arena'daki maçı kazanmak. Trabzonspor'un cezasının da bizim aleyhimize dönmesi garip oldu. Hayırlı olsun.
Ralph
09.Nisan.2012, 12:36
Beşiktaş maçlarına kombine alacak var mı?
ReaList
09.Nisan.2012, 12:39
Süper Final'e kazanarak moralli başlama adına ilk maçın kendi sahamızda olması güzel oldu. Ama Galatasaray'la ilk maçın deplasmanda olması dezavantaj. Fenerbahçe'nin yapması gereken Arena'daki maçı kazanmak. Trabzonspor'un cezasının da bizim aleyhimize dönmesi garip oldu. Hayırlı olsun.
Ne bekliyordun ? O 2 maçlık cezanın Fenerbahçe'ye mi denk gelmesini :D Ben adım gibi emindim oradaki fanatik seyircili tek maçın Fenerbahçe maçı olacağını.
C h A o S
09.Nisan.2012, 12:43
1. HAFTA (14/15 Nisan)
Fenerbahçe-Trabzonspor
Beşiktaş-Galatasaray
2. HAFTA (21/22 Nisan)
Galatasaray-Fenerbahçe
Trabzonspor-Beşiktaş
3. HAFTA (28/29 Nisan)
Trabzonspor-Galatasaray
Fenerbahçe-Beşiktaş
4. Hafta 2/3 Mayıs 2012
GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş.
reklam
5. Hafta 5/6 Mayıs 2012
TRABZONSPOR A.Ş.- FENERBAHÇE A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.
6. Hafta 12/13 Mayıs 2012
FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
İlk 3 haftada her şeyin belli olacağını düşünüyorum.
Derbi son hafta.Ligtv ve Ntvspor Fb-Gs derbisini son hafta gösteriyor.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 12:44
Derbi son hafta.Ligtv ve Ntvspor Fb-Gs derbisini son hafta gösteriyor.
Sen geç bakmışın hocam çakallar 5. hafta gösterdi Fb-Gs derbisini.Sonradan düzeltmişler :D
C h A o S
09.Nisan.2012, 12:47
Playoflarda sakin kalmamız gerekiyor.İlk maçta Beşiktaş maçından alıcağımız 3 puan bence Arena'ya bizi şampiyonluk maçına çıkarır.2.hafta 3 puanı alırsak iş biter.Bakalım neler olacak.
Sen geç bakmışın hocam çakallar 5. hafta gösterdi Fb-Gs derbisini.Sonradan düzeltmişler :D
:)
europeanconquer
09.Nisan.2012, 12:51
Aslında 4. ve 5. haftalar çok önemli.Biz iki maçımızı da Arena'da oynarken Fenerbahçe iki maçınıda deplasmanda oynuyor.
Çok kötü bir kura çektik.
2. Hafta Galatasaray deplasmanında yenilirsek havlu atacağız. Eğer 2. hafta olan maç Kadıköy'de olsaydı çok farklı olurdu.
Trabzon'un cezası bize denk gelmedi. TESADÜF.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 13:01
Trabzon'un cezası bize denk gelmedi. TESADÜF.
Yalnız kurayı kendi elinizle çekmediniz mi ? :D
Yalnız kurayı kendi elinizle çekmediniz mi ? :D
Tesadüf dedim işte :)
ReaList
09.Nisan.2012, 13:02
Aslında 4. ve 5. haftalar çok önemli.Biz iki maçımızı da Arena'da oynarken Fenerbahçe iki maçınıda deplasmanda oynuyor.
Allah'ın tesadüfü işte :D
Bakın mesela Lig Tv daha kura çekilmeden son dakika alt geçerek İlk haftayı dizayn etmiş (!)
http://g1204.hizliresim.com/w/9/47tlh.jpg
Trabzonspor'un cezasının sadece Fenerbahçe'ye denk gelmesi,
Galatasaray'ın üst üste evde
Fenerbahçe'nin üst üste deplasmanda oynaması sadece bir kura sonucu oluşan tesadüf, en azından ona inanmak istiyoruz : )
Bizim için tek amaç Galatasaray'ın Kadıköy'e şampiyon gelmemesi olmalı gerisini hallederiz.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 13:04
Allah'ın tesadüfü işte :D
Bakın mesela Lig Tv daha kura çekilmeden son dakika alt geçerek İlk haftayı dizayn etmiş (!)
http://g1204.hizliresim.com/w/9/47tlh.jpg
Trabzonspor'un cezasının sadece Fenerbahçe'ye denk gelmesi,
Galatasaray'ın üst üste evde
Fenerbahçe'nin üst üste deplasmanda oynaması sadece bir kura sonucu oluşan tesadüf, en azından ona inanmak istiyoruz : )
Fotoşok bu fotoşok :p Ayrıca ev sahibi deplasman şeysini yanlış yazmış LigTv :D
sarianet
09.Nisan.2012, 13:18
o deği de fenerbahçe olarak ölüm grubuna düşmüşüz şanssız kura :D
Deus Dominus
09.Nisan.2012, 13:24
Avrupa Ligi Grubu puan durumu ve fikstürü de benden gelsin :)
1. Eskişehirspor.....25
2. Büyükşhir Bld....25
3. Sivasspor..........25
4. Bursaspor.........25 (24,5)
1.Hafta 14/15 Nisan
Büyükşehir Bld. - Eskişehirspor
Sivasspor - Bursaspor
2.Hafta 21/22 Nisan
Bursaspor - Büyükşehir Bld.
Eskişehirspor - Sivasspor
3.Hafta 28/29 Nisan
Eskişehirspor - Bursaspor
Büyükşehir Bld. - Sivasspor
4.Hafta 2/3 Mayıs
Bursaspor - Eskişehirspor
Sivasspor - Büyükşehir Bld.
5.Hafta 5/6 Mayıs
Eskişehirspor - Büyükşehir Bld.
Bursaspor - Sivasspor
6.Hafta 12/3 Mayıs
Eskişehirspor - Sivasspor
Büyükşehir Bld. - Bursaspor
sarianet
09.Nisan.2012, 13:26
avrupa ligi dalgası daha heyecanlıymış
sananes
09.Nisan.2012, 13:30
Yukarıda Fenerbahçe aşağıda Eskişehirspor şampiyon olsun istiyorum.Ayrıca kura çekiminde bizim adımıza kötü bir şey görmedim ben. ilk 3 maçın 2'si iç sahada kazanacağımızı düşünürsek,süper final maçlarına iyi başlama şansımız galatasaray'dan yüksek.deplasmanda onlara yenilirsek zaten bu kaçıncı maç olursa olsun fark etmez havlu atarız.
Bir şekilde deplasmanda da kazanmak zorundayız.İşimizi diğer takımların galatasaraydan puan almasına bırakamayız.Çünkü ben alacaklarını sanmıyorum.
nannar
09.Nisan.2012, 14:06
Yahu Fenerbahçeli arkadaşların genelinin psikolojisi şike davasından dolayı iyice bozulmuş. Heryerde birşeyler arıyorlar :D Kuraya bahane, Trabzon'un cezasına bahane, Gs iki maç içerde oynayacak hep bahane bahane :)
Keşke biz Trabzon'la seyircisi önünde oynasaydık çünkü Trabzon seyircisi önünde çok kötü oynuyor. Seyirci resmen baltalıyor Trabzon'un oyununu. Fikstüre gelince,allah'ın izniyle ilk 2 maçı alırsak Fenerbahçe ile sanırım 8 puan fark oluşacak ve kalan haftalar için çok rahatlayacağız. İnşallah son maç öncesi Şampiyonluğu garantileriz ve Kadıköy'e paf kadro ile çıkarız. :schaf:
sui generis
09.Nisan.2012, 14:12
spor bölümündeki karışıklığın en büyük sebebi sensin. geldin yine attın bir laf alttan alttan, sonra millet birbirine girecek ve sen de mutlu olacaksın.
Alicanfmfan
09.Nisan.2012, 14:15
İlk maçın İnönü'de olması çok kötü. Umarım galibiyetle başlarız. Kendi evimizdeki bütün maçları kazanırsak şampiyon oluruz.
GeNç KaRTaL
09.Nisan.2012, 14:15
İnşallah Gs play-off'ta şampiyonluğu kaybeder,şampiyonluk sevinçleri içlerinde kalır.Ertesi sezonda play-off'lar kalkar.:icon_lol:
Corpus
09.Nisan.2012, 14:23
İnşallah Gs play-off'ta şampiyonluğu kaybeder,şampiyonluk sevinçleri içlerinde kalır.Ertesi sezonda play-off'lar kalkar.:icon_lol:
Ağzından yel alsın Şemsi. Bursa' ya şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe gibi oluruz ki en büyük korkum şu an o hale gelmek. Çünkü yakın arkadaşlarımdan yaşayanlar oldu o psikolojiyi biliyorum. Aman Allah korusun
byariff
09.Nisan.2012, 14:26
kurayi sevdim , sampiyonluk kutlamasi son haftaya kaldi yani he :p
Trabzonspor
09.Nisan.2012, 14:33
Böyle birşey olmasını bende istiyor ve bekliyorum :)
nannar
09.Nisan.2012, 14:51
spor bölümündeki karışıklığın en büyük sebebi sensin. geldin yine attın bir laf alttan alttan, sonra millet birbirine girecek ve sen de mutlu olacaksın.
zaten benden başka herkes rakip takıma ve taraftarna karşı saygılı ve sevgi dolu. GS taraftarlarına sor bakalım bir benmiyim diye. :) yine mi tahrik oldunuz ? herşeyden tahrik oluyorsanız bu da benim suçum değil. paf kadro ile çıkarız demem mi rahatsız ediyor ? siz "kurada şike var" demeye çalışırken biz tahrik olmuyoruz da biz laf edince siz hemen tahrik mi oldunuz yine. enteresan enteresan senaryolar yazarken iyi,biz laf edince "auvvvv" :)
Böyle birşey olmasını bende istiyor ve bekliyorum :)
Öyle birşey olursa feci olur :D Yalnız play off seneye de var sanırım. Y. Demirören gibi birine emanet edildi türk futbolu.Daha da ilerleme beklememek lazım :)
Gncl1905
09.Nisan.2012, 15:06
Beşiktaş maçı önce olsun. Tayfur hocadan sonra düzelirler mi bilmiyorum ama Trabzonspor ve Fenerbahçe Beşiktaş'tan daha tehlikeli şu anki form durumlarıyla. Kadıköy deplasmanı da son maçlarımızdan biri olursa iyi olur.
Ben dedim oldu :D
sananes
09.Nisan.2012, 15:22
Ayrıca kırmızı kartlar burayı etkiliyor mu etkilemiyor mu şimdi? Yani etkiliyorsa beşiktaş ile 3. maçı yaparak onların eksiklerinden de yararlanamayacağız demektir.
SaLviO
09.Nisan.2012, 15:23
direk kırmızı kartlar etkiliyor
ilk 3 haftadan 7 puan sonraki 3 haftadanda 6 puan alırsak bence şampiyon oluruz
sananes
09.Nisan.2012, 15:31
Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
Night_Mare17
09.Nisan.2012, 15:33
6 / 6 yaparız diyorum
William Rookwood
09.Nisan.2012, 15:41
Ben Play-off'da mağlup olacağımızı bile düşünmüyorum :D
nannar
09.Nisan.2012, 15:43
6 / 6 yaparız diyorum
:) Keşke dediğin olsa ama bence zor.
Bence Fenerbahçe'ye yine yenilmeyeceğiz ve en kötü ihtimalle içerde galip gelip kadıköy'de berabere kalırız. Beşiktaş ya da Trabzon maçlarında ise bir beraberlik ya da yenilgi alma ihtimalimiz yüksek. Yani 4 maçı da almamız zor onlardan. Yani süper finalde 13 ya da 14 puan toplayabiliriz. Fenerbahçe'nin bizi yenememesi durumunda bizi geçmesi için tüm maçları kazanması bile yetmeyebilir.
Alicanfmfan
09.Nisan.2012, 15:44
Rakiplerimiz bu gidişle Matematik Profesörü olabilir. :)
fotosuki
09.Nisan.2012, 15:46
o deği de fenerbahçe olarak ölüm grubuna düşmüşüz şanssız kura :D
:D:D Güzeldi.
footballer33
09.Nisan.2012, 15:51
Fikstürümüzü beğendim. Sonraki maçlara daha bir umutla bakmamız açısından; Süper Final'e, İnönü'de başlayacak olmamız güzel. Umarım içerdeki tüm maçları kazanıp, dışarda da en azından bir galibiyet çıkarabiliriz. İkincilik şansımızı sonuna kadar kovalamalıyız. Tabii, bu şu anki performansımız ve form durumumuzla ne kadar gerçekleşir, onu bilemiyorum. :)
Fearless Coward
09.Nisan.2012, 15:54
Benim anlam veremediğim niye CL sistemini örnek almamız...İlk hafta kimleyse 4. hafta da onla olmalıydı...Gerçi başından belliydi son haftanın Fenerbahçe-Galatasaray olacağı...Ligtv'nin işi bunlar...
sui generis
09.Nisan.2012, 16:07
Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
ben de böyle düşünüyorum. ilk hafta Beşiktaş puan almaz ise 2.hafta kazanmak zorundayız.
SaLviO
09.Nisan.2012, 16:08
Maçlar aynı gün mü oynanıcak?
sarianet
09.Nisan.2012, 16:11
aynı gün aynı saat diye biliyorum
Bordo61Mavi
09.Nisan.2012, 16:18
Bu kura tesaduf olamaz :) Fenerbahce ve bize istedigimiz verilmis
Fenerbahce son macta evde Galatasaraya karsi
Trabzonspor cezasini Fenerbahce macinda cezasi bitmis oluyor :)
Bu kura tesaduf olamaz :) Fenerbahce ve bize istedigimiz verilmis
Fenerbahce son macta evde Galatasaraya karsi
Trabzonspor cezasini Fenerbahce macinda cezasi bitmis oluyor :)
2. Hafta GS deplasmanı var. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gitti. Bu mu avantaj?
Neden sürekli FB - GS derbileri son haftalara veriliyor(Normal lig fikstürü). Ben hiç 3. ya da 4. hafta yapılan derbi hatırlamıyorum son kaç senedir. Sözde kura çekiliyor ama yayıncı kuruluş ne isterse o yapılıyor.
Bank Asya 1. Lig, Lig Tv'nin elinde olsaydı o soruşturma içindeki tüm takımlar küme düşmüştü :)
anil luque
09.Nisan.2012, 16:28
Biz tüm maçlarımızı kazanalım diğer takımlar kendi aralarında hep berabere kalsınlar. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2012, 16:30
TT Arenada en kotu 1 puan alip kendi maclarimizi kazanmaya bakmaliyiz. Arenadaki maci kazanirsak ne ala ama kaybetmemek onemli. Olur da GS 1 kez berabere bile kalirsa Kadikoyde onlari yendigimizde ayni puanda oluyoruz, o da yeterli oluyor.:p
di canio
09.Nisan.2012, 16:41
Henüz kura çekilmeden Lig Tv'nin altyazı ile ilk hafta maçlarını verdiği yönünde ekran görüntüsü var.
Lucas Neill
09.Nisan.2012, 16:43
Henüz kura çekilmeden Lig Tv'nin altyazı ile ilk hafta maçlarını verdiği yönünde ekran görüntüsü var.
Biletix falan da biliyormus zaten önceden hatta resmini de görmüstüm.
William Rookwood
09.Nisan.2012, 16:44
Diğer taraftarları bilmemde Play-off'u izlerken hiç zevk almayacağım tamamen para amaçlı yapılan birşey. Umarım ihale kısa sürede lig tv nin elinden kurtulurda rahat ederiz.
SaLviO
09.Nisan.2012, 16:47
Bence çok zevkli olucak bjk - ts maçının çok keyifli geçiceğini düşünüyorum
di canio
09.Nisan.2012, 16:48
Bu sistemden kimlerin kazançlı çıkacağını daha önce yamıştım bir yerde. Bakın maçlar öncesi Biletix'e, son oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yaşananlar yine yaşanacak. Bu sistemi kulüpler eleştirse de, onlar da maddi olarak çok kazançlı çıkıyor. Aslında tepkiler tribünlere oynamak için. Kulüpler Birliği karşı çıksa, TFF yönetimi geri adım atar. Bugüne kadar böyle gelmiş. Ama kulüplerin de işine geldiği için karşı çıkmıyorlar. Futbolumuzda yan unsur olarak kalması gerekenleri ana unsur haline getirdiğimiz için futbolumuzdan cacık olmaz. Olay sadece Biletix, Digiturk olayı değil. Bunların yerine başka girişimciler olsa, onlar da aynısını yaparlar.
Bordo61Mavi
09.Nisan.2012, 16:50
2. Hafta GS deplasmanı var. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gitti. Bu mu avantaj?
Neden sürekli FB - GS derbileri son haftalara veriliyor(Normal lig fikstürü). Ben hiç 3. ya da 4. hafta yapılan derbi hatırlamıyorum son kaç senedir. Sözde kura çekiliyor ama yayıncı kuruluş ne isterse o yapılıyor.
Bank Asya 1. Lig, Lig Tv'nin elinde olsaydı o soruşturma içindeki tüm takımlar küme düşmüştü :)
Sanki hic Galatasaray deplasmanina hic gitmiceksiniz, son maciniz orda olsa oylemi avantajiniz olacak ?
FB-GS derbileri son haftalara verilmez normal fiksturde, Genelikle TS-FB maclari oyle oluyor. Ya ilk 2 hafta yada son 2 hafta.
Dedigin sozde kura cekiliyor lafinada katiliyorum, boyle kura anca istersen cekilir.
Fearless Coward
09.Nisan.2012, 16:52
Kura falan yok yahu son hafta FB-GS maçı olacağı en başından belliydi...Lig TV'nin işi bunlar...
sarianet
09.Nisan.2012, 16:53
gs 2.haftada şampiyonluğu garantilerse o kuranın da anlamı kalmaz :D
Sanki hic Galatasaray deplasmanina hic gitmiceksiniz, son maciniz orda olsa oylemi avantajiniz olacak ?
FB-GS derbileri son haftalara verilmez normal fiksturde, Genelikle TS-FB maclari oyle oluyor. Ya ilk 2 hafta yada son 2 hafta.
Dedigin sozde kura cekiliyor lafinada katiliyorum, boyle kura anca istersen cekilir.
Galatasaray deplasmanına gideceğiz evet. Ama 2. hafta gitmek ayrı, 6. hafta gitmek ayrı. 6. hafta gitsek zaten şampiyon olup olmayacağımız belli olacak ve belli bir motivasyon ile çıkacağız. Ama 2. hafta olması Aykut Kocaman faktörü ile şampiyonluğa erken havlu atmamız demek.
Ayrıca:
Fenerbahçe - Galatasaray
2011/2012 Sezonu > 14. hafta
2010/2011 Sezonu > 9. hafta
2009/2010 Sezonu > 10. hafta
2008/2009 Sezonu > 10. hafta
2007/2008 Sezonu > 15. hafta
2006/2007 Sezonu > 16. hafta
Bordo61Mavi
09.Nisan.2012, 17:24
Galatasaray deplasmanına gideceğiz evet. Ama 2. hafta gitmek ayrı, 6. hafta gitmek ayrı. 6. hafta gitsek zaten şampiyon olup olmayacağımız belli olacak ve belli bir motivasyon ile çıkacağız. Ama 2. hafta olması Aykut Kocaman faktörü ile şampiyonluğa erken havlu atmamız demek.
Ayrıca:
Fenerbahçe - Galatasaray
2011/2012 Sezonu > 14. hafta
2010/2011 Sezonu > 9. hafta
2009/2010 Sezonu > 10. hafta
2008/2009 Sezonu > 10. hafta
2007/2008 Sezonu > 15. hafta
2006/2007 Sezonu > 16. hafta
Ortalama olarak 12'ci haftaya dusuyor maclariniz buna son maclar demek biraz yanlis degil epey yanlis olur :)
Er yada gec gidilcek o deplasmana erkenden gitmek bana gore Fenerbahcenin avantajina olabilir, zaten sampiyon olmak istiyorsaniz o 2 macida alacaksiniz
furkan58
09.Nisan.2012, 18:20
Takım inanırsa iplerin hala kendi elimizde olduğumuzun farkına varırsak şampiyonluk uzak değil.
attirson
09.Nisan.2012, 19:02
Fb-Gs maçının son maç olacağına yüzde yüz emindim Ligtv'nin oyunu.
byariff
09.Nisan.2012, 20:40
Son dk.Playoff maçlarının günü ve saati belli oldu.Bjk - Gs 14 nisan saat 19.00.Fb - Ts 15 nisan saat 19.00.
Son dk. Avrupa ligi playoff'un saatleri ise 14 nisan saat 14.30'da İbb - Eskişehirspor, 15 nisan saat 14.30'da da Sivas - Bursaspor.
Aynı saatte ve aynı gün olur diyorlardı ama 1'er gün araylaymış. Daha iyi oldu.
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 20:57
İzleme açısından iyi ama yine şike, maçı sattılar muhabbeti döner diye kötü. Son 2-3 haftayı aynı gün yapsalar bari.
RaSenGan
09.Nisan.2012, 20:59
İlk iki maçı kazanırsak garanti şampiyonuz diyebiliriz.Fenerbahçe'ye göre daha avantajlıyız diyebiliriz kuralarda.Kadıköy'deki son maça kafamız rahat çıkabiliriz.Belki de kupayı orda kaldırırız (:
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 21:03
Eey. Birde o olay var. Kupa töreni kadıköyde olacak. Olaylar çıkmaz inşallah. (Fenerli arkadaşlar "Hemen kendinizi şampiyon ilan ettiniz" demesin. Benim düşüncem %90 şampiyon oluruz.)
RaSenGan
09.Nisan.2012, 21:05
Eey. Birde o olay var. Kupa töreni kadıköyde olacak. Olaylar çıkmaz inşallah. (Fenerli arkadaşlar "Hemen kendinizi şampiyon ilan ettiniz" demesin. Benim düşüncem %90 şampiyon oluruz.)
Deplasmana taraftar giremeyecek diye biliyorum.Boş stada tören yapılır mı ki :)
attirson
09.Nisan.2012, 21:10
Öyle birşey olursa tören filan yapılacagını sanmıyorum.Olayları ateşlemek gibi birşey olur o.
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 21:18
Kupayı alsınlar, otobüse atlasınlar, Arenaya gelsinler :D
Basketbol değil ki bu deplasmanda kupa alınsın. Hangi takım deplasmanda kupa almış(futbolda) :) Yok böyle bir şey.
RaSenGan
09.Nisan.2012, 21:31
Basketbol değil ki bu deplasmanda kupa alınsın. Hangi takım deplasmanda kupa almış(futbolda) :) Yok böyle bir şey.
Ne alakası var :) Şampiyon olan takım son maç nerdeyse kupayı o sahada almıyor mu zaten :)
SaLviO
09.Nisan.2012, 21:32
eğer şampiyonluğunu o maçtan önce ilan etmişse alıyor eğer son maça kadar belli değilse alamıyor
Ne alakası var :) Şampiyon olan takım son maç nerdeyse kupayı o sahada almıyor mu zaten :)
Öyle bir şey yok nereden çıktı anlamadım :D Galatasaray,Kadıköy'de şampiyon olursa törenle sonra alır. Eğer daha önce olursa da yine aynı durum olur. Biz de şampiyon olarak Ali Samiyen'e gelmiştik öyle bir durum olmamıştı.
europeanconquer
09.Nisan.2012, 21:39
Şöyle bir şey soracağım.Arena'da ki bir maçta eğer o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan etme ihtimalimiz olursa kupa stadta hazır tutulurmu peki ?
Şöyle bir şey soracağım.Arena'da ki bir maçta eğer o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan etme ihtimalimiz olursa kupa stadta hazır tutulurmu peki ?
O olabilir gibi çünkü aksi durumda başka bir takımın şampiyon olma ihtimali yok.
SaLviO
09.Nisan.2012, 21:43
olmaz . Şampiyonluğu ilan etmesi gerekiyor ihtimal üzerinden değil kesinlik lazım
europeanconquer
09.Nisan.2012, 21:44
olmaz . Şampiyonluğu ilan etmesi gerekiyor ihtimal üzerinden değil kesinlik lazım
Neyse kupa sembolik bir şey zaten :0:
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 21:45
Bence öyle bir durum olursa bizim Ünal Başkan boş durmaz. Maketini hazırda bulundurur :D Şampiyon olursak tören düzenlenir bu şekilde.
RaSenGan
09.Nisan.2012, 21:49
Öyle bir şey yok nereden çıktı anlamadım :D Galatasaray,Kadıköy'de şampiyon olursa törenle sonra alır. Eğer daha önce olursa da yine aynı durum olur. Biz de şampiyon olarak Ali Samiyen'e gelmiştik öyle bir durum olmamıştı.
Kupayı götürmüşlerdi bi şehire.Hatta bi ara iki kupa yapılmıştı iki farklı yere gitmiş falan :D Ben mi yanlış hatırlıyorum :D
europeanconquer
09.Nisan.2012, 21:51
Sanırım geçen yıl öyle olmuştu.Çünkü iki takımda aynı puana sahipti.2009-2010 senesinde de olmuş olabilir pek iyi hatırlamıyorum.
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 21:51
Kupayı götürmüşlerdi bi şehire.Hatta bi ara iki kupa yapılmıştı iki farklı yere gitmiş falan :D Ben mi yanlış hatırlıyorum :D
Ben de öyle birşeyler hatırlıyorum. Sanırım Fener BJK kapışıyordu.
Birde maket kupa olayı vardı. O da Fener'in başından geçmişti sanırım.
RaSenGan
09.Nisan.2012, 22:04
Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruz :D Olur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz :D
SaLviO
09.Nisan.2012, 22:06
Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruz :D Olur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz :D
Kesinlikle :D
attirson
09.Nisan.2012, 22:10
Harbiden ha herkes Gs kupayı nerde kaldırıcak onu tartısıyor. :D
Nedvedmania
09.Nisan.2012, 22:11
Kapaklık bir durum yok. Olabilecek durumları değerlendiriyoruz :)
Gncl1905
09.Nisan.2012, 22:11
Fenerbahçe bu arada 2 Türkiye Kupası maçı oynayacak(çeyrek final, yarı final). İlk maç sanırım Trabzonspor deplasmanında önce. İlk önce Ankara'da Kayserispor maçıyla yorulacak takımdan(ki Kayseri UEFA bileti için can siperane oynayacaktır) Trabzonspor belki evinde 3 puan bile çıkarır(Trabzonspor'un iç saha problemi var gerçi). Yarı final maçı ne zaman bilmiyorum ama o da yorgunluk olarak dönecektir takıma. Diğer 3 takım için de ciddi avantaj...
furkan58
09.Nisan.2012, 22:15
Fenerbahçe bu arada 2 Türkiye Kupası maçı oynayacak(çeyrek final, yarı final). İlk maç sanırım Trabzonspor deplasmanında önce. İlk önce Ankara'da Kayserispor maçıyla yorulacak takımdan(ki Kayseri UEFA bileti için can siperane oynayacaktır) Trabzonspor belki evinde 3 puan bile çıkarır(Trabzonspor'un iç saha problemi var gerçi). Yarı final maçı ne zaman bilmiyorum ama o da yorgunluk olarak dönecektir takıma. Diğer 3 takım için de ciddi avantaj...
Yarı final maçı olacağını nerden çıkarttınız ? Belki eleneceğiz ? Ayrıca ilk maç Kadıköy'de.
Gncl1905
09.Nisan.2012, 22:29
Yarı final maçı olacağını nerden çıkarttınız ? Belki eleneceğiz ? Ayrıca ilk maç Kadıköy'de.
Farketmez bir maç bile yorgunluktur. Finalide sayacaktım ama FM'de ki gibi lig bittikten sonra mı bilmediğim için yazmadım :)
Maç Ankara 19 Mayıs stadında. Kadıköy'de başka maçlar var; Eskişehispor - Antalyaspor ve Sivasspor - Bursaspor...
Düzenleme: Fenerbahçe - Trabzonspor Kadıköy de imiş ilk maç :) Yine zorlar Trabzonspor ama kazanabilir mi bilmem.
Alicanfmfan
12.Nisan.2012, 13:24
İnönü'de ki ilk maçın hakemi Hüseyin Göçekmiş. Hangi amaç ve hangi mantıkla bu atamayı yaptılar merak ediyorum. Yine eyyam dolu bir maç izleyeceğiz.
europeanconquer
12.Nisan.2012, 13:31
Bende şaşırdım kaldım yahu.Fırat Aydınus ligin bence en iyi hakemi ve maç verilmemiş ona.Şaşırtıcı.Cüneyt Çakır'ın maç alamamasına şaşırmadım.Son maçlarda çok kötü bir yönetim sergiledi.
di canio
12.Nisan.2012, 13:34
Önümüzdeki hafta Avrupa'da maç var mı bilmiyorum ama belki Avrupa'da maç yöneteceklerdir. O yüzden verilmemiş olabilir.
Bordo61Mavi
12.Nisan.2012, 13:46
Bulent Yildirim'dan baska hakemi yoktu :)
C h A o S
12.Nisan.2012, 23:26
Bu süper finalde kartlar geçersiz değilmiydi yahu?Şimdi Ligtv'deki programda Emre Çolak cezalı dediler.Ben hala anlamadım valla geçerli mi? değil mi? diye.:D
RaSenGan
12.Nisan.2012, 23:29
Bu süper finalde kartlar geçersiz değilmiydi yahu?Şimdi Ligtv'deki programda Emre Çolak cezalı dediler.Ben hala anlamadım valla geçerli mi? değil mi? diye.:D
Son maç kırmızı görenlerin hepsi geçerli abi.Ama sarı kart sınırında olanların falan onlar silindi.
di canio
12.Nisan.2012, 23:29
Kırmızı kart cezaları geçerli. Sarı kart cezası konusunda önceki sarı kartlar temizleniyor.
C h A o S
12.Nisan.2012, 23:34
Anladım.Benim aklımda hep son hafta kırmızı görse bile oynayacak diye kalmıştı.
footballer33
12.Nisan.2012, 23:47
Hüseyin Göçek berbat bir atama olmuş. Bunu hangi kafayla yapmışlar acaba, çok merak ediyorum. Her iki tarafın da hakem konuşmayacağı bir derbi olur umarım. Süper Final'de en son konuşulması gereken konu, hakemler olmalı.
Nedvedmania
14.Nisan.2012, 19:16
2. Hafta
21 Nisan Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)
22 Nisan Pazar:
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)
3. Hafta
28 Nisan Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)
29 Nisan Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
Fenerin maçları hep pazar :u: