Log in

View Full Version : TKBL Final Serisi

C h A o S
12.Nisan.2012, 18:27
Bugün final serisi başlıyor.Fenerbahçe'de Penny önemli eksik.Kenarda koçumuz olsada maçlarda adeta aleyhimize çalışıyor adam.Bu yüzden şampiyon olucağımıza inanmasamda ikiz kulelere ve Prince'e güveniyorum.Taurasi'de inşallah tek başına bir şeyler yapmaya kalkışıp saçmalamaz.Düzen içinde oynarsa baya katkı verir.Hatta yeteneklerini göz önünde bulundurursak serinin kaderini kendi çizebilir.

http://i.imgur.com/LqVdJ.jpg

byariff
12.Nisan.2012, 18:32
bayanlardan çok umidim yok ozellikle o hoca ve yerli kadro ile hic umidim yok , ama yabancilarimiza laf yok onlara guveniyorum desemde tek onlarla is olmuyor , Final sonunda fenerbahce daha yakin taraf kupaya

C h A o S
12.Nisan.2012, 21:40
33-30 geride kapadık devreyi.Yerlilerimizden katkı yine 0.Işıl şut atmaktan korkuyor.
Fbtv'den izliyorum maçı.Spikerin yanındaki sunucu durmadan Fenerbahçe'yi ve Angel'ı eleştiriyor:DBu adama nasıl sabrediyorlar Fbtv'de anlamadım.Komedi bir adam.

di canio
12.Nisan.2012, 22:07
33-30 geride kapadık devreyi.Yerlilerimizden katkı yine 0.Işıl şut atmaktan korkuyor.
Fbtv'den izliyorum maçı.Spikerin yanındaki sunucu durmadan Fenerbahçe'yi ve Angel'ı eleştiriyor:DBu adama nasıl sabrediyorlar Fbtv'de anlamadım.Komedi bir adam.

Batur Abi'den bahsediyorsun. Mehmet Baturalp tam adı. Sevilir Fenerbahçe taraftarları tarafından. Tespitleri ve eleştirileri çoğunlukla doğru ve yerinde. O yüzden kızmayız :) Taraftar yorumculardandır. İyi yorumcudur. Genç oyuncularla çok ilgilenir.

Bekq
12.Nisan.2012, 22:39
Fenerbahçe 75 - 69 Galatasaray Medical Park

Tebrikler kızlar.

C h A o S
12.Nisan.2012, 22:39
Batur Abi'den bahsediyorsun. Mehmet Baturalp tam adı. Sevilir Fenerbahçe taraftarları tarafından. Tespitleri ve eleştirileri çoğunlukla doğru ve yerinde. O yüzden kızmayız :) Taraftar yorumculardandır. İyi yorumcudur. Genç oyuncularla çok ilgilenir.

Valla ilk kez dinledim bana garip geldi.Bizim attığımız her sayıdan sonra ya savunmaya yada bir oyuncuya kızıyor:)

İlk maçı kaybettik.Yerlilerden katkı 0 olunca doğal olarak kaybediyoruz.Zevkli ve çekişmeli bir maç oldu.Yine Tina ve Big Syl ile ayakta kaldık.Taurasi'de yine sonlara doğru saçmaladı.

byariff
12.Nisan.2012, 22:40
Yeniliriz demistim yerlilerimi gercekten cok kotu , yabancilar ilede bir yere kadar yine iyi ,mucadele ettiler , tebrikler fenerbahce

eng1n
12.Nisan.2012, 22:44
GS çok hücum ribauntu aldı ribauntlarda biraz dengeyi yakalasak daha rahat bir maç olacaktı bizim için. GS'de Işıl yine 0 sayı ile oynadı artık şut atmaktan korkuyor gibi. Tina Charles'da orta mesafe şutlarda çok başarılıydı.

ReaList
12.Nisan.2012, 22:45
6 farkla bitmiş, Kocaman aklıma geldi.
Neden 6 hocam : )
Tebrikler kızlar.

di canio
12.Nisan.2012, 22:47
Bu aralar bizim yerliler de kötü aslında. Penny Taylor'un sakatlığından sonra sazı eline alan Cappie Pondexter'in katkısı çok önemli. Angel McCoughtry'nin oyunu standart zaten. Biraz da acele etmese, zorlamasa, takım oyunu oynayabilse keşke. Euroleague maçları ile coşan Zane Tamane de Nevriye Yılmaz'ın çok çok formsuz olduğu bir dönemde ilaç gibi geldi.

MeMo
12.Nisan.2012, 22:49
Cappie,ilk maçtan Penny'nin yerini doldurur hissi verdi ama devamı gelmeli.Bu arada Işıl Alben bize 6 maçtır sayı atamıyor sanırım ilginç bir not.

furkan58
12.Nisan.2012, 23:10
Zane çok iyidi . Zaten Pondexter ve Angel'a dicek bişey yok takımın en baş oyuncuları Penny'nin yokluğunda .

Tebrikler Potanın Kraliçeleri 3-0 alırız inşallah.

C h A o S
12.Nisan.2012, 23:37
Birde aklıma gelmişken sorayım.Fenerbahçe kadın takımı niye yeni yapılan arenada oynamıyor?Caferağa hem görsel hemde kapasite olarak yetersiz bir salon.Böyle kaliteli isimler varken o salon yakışmıyor.

di canio
12.Nisan.2012, 23:41
Büyük salon atmosfer açısından iyi değil. Kapasitesi fazla, salon büyük, tribün atmosferi açısından olumsuz. Bir de kadın basketbol takımına giden taraftar sayısı az ve kemik bir kitle. Onun yanında daha küçük kapasiteli bir salon daha yapılacak. Orada oynayacaklar. Oraya geçene kadar Caferağa'da oynayacaklar. Taraftarlar hep Caferağa'yı istiyor aslında. Küçük ama daha etkili, ruhu olan bir salon oldu orası kadın basketbol takımı için.

Fearless Coward
12.Nisan.2012, 23:51
Fenerbahçe rahat alacak seriyi...Seneye belki kazanabiliriz ama bu sene çok çok zor...

C h A o S
12.Nisan.2012, 23:57
Büyük salon atmosfer açısından iyi değil. Kapasitesi fazla, salon büyük, tribün atmosferi açısından olumsuz. Bir de kadın basketbol takımına giden taraftar sayısı az ve kemik bir kitle. Onun yanında daha küçük kapasiteli bir salon daha yapılacak. Orada oynayacaklar. Oraya geçene kadar Caferağa'da oynayacaklar. Taraftarlar hep Caferağa'yı istiyor aslında. Küçük ama daha etkili, ruhu olan bir salon oldu orası kadın basketbol takımı için.

Taraftar Caferağa'yı istiyorsa orayı yenileyip pota arkası tribünler eklenebilir.Final serisine baktığımızda dünyada kabul görmüş bir çok kaliteli isim var.Belki hayranlarından izleyenler vardır.Bu salon görsel olarakda geride.O yüzden bence kadın takımı daha iyi salonu hak ediyor diye düşünüyorum.

di canio
13.Nisan.2012, 00:03
Taraftar Caferağa'yı istiyorsa orayı yenileyip pota arkası tribünler eklenebilir.Final serisine baktığımızda dünyada kabul görmüş bir çok kaliteli isim var.Belki hayranlarından izleyenler vardır.Bu salon görsel olarakda geride.O yüzden bence kadın takımı daha iyi salonu hak ediyor diye düşünüyorum.

Caferağa'yı büyütmek zor. Belki de imkansız. Yeni salon denenir, memnun kalınırsa geçilir belki.

di canio
14.Nisan.2012, 19:46
Devreye 42-38 önde girdik.

di canio
14.Nisan.2012, 20:27
Son 5 dakikaya 77-70 önde girdik.

di canio
14.Nisan.2012, 20:31
Cappie Pondexter durun diyor sahadakilere, ben burdayım.

eng1n
14.Nisan.2012, 20:39
Hakemler acayip kötü ya az daha zorlasalar verecekler maçı GS'ye. Taurasi'nin yaptığı faulleri çalmıyorlar resmen.

di canio
14.Nisan.2012, 20:43
Özellikle İsmail Aydın çok rezil düdükler çaldı. Maçın başında Taurasi ile Angel'a teknik faul çaldı, evlere şenlik. Taurasi'ye atış anında yapılan bir faul vardı, atış vermediler. Bizim birçok faulü çalmadılar.

Bekq
14.Nisan.2012, 20:45
2 üçlük ile aldığımız maçı veriyorduk :) Son saniyeler 94 - 90 top bizde mola aldık.

di canio
14.Nisan.2012, 20:47
Taurasi'ye geçilen tolerans acayip.

Bekq
14.Nisan.2012, 20:49
98 - 93 kazandık.

Yazık bu hakemlere. Ama amaçlarına ulaşamadılar. O Arma'ya sizin düdükleriniz YETMEZ.

di canio
14.Nisan.2012, 20:50
Son anlarda fark kapansa da 98-93 kazandık. 2-0'la gidiyoruz Abdi İpekçi'ye.

MeMo
14.Nisan.2012, 20:54
Taurasi'nin düştüğü hal acı verici.

di canio
14.Nisan.2012, 20:56
"Arkanda bağıran bunca kardeşin, aşık sana Cappy Reis"

sui generis
14.Nisan.2012, 21:00
Taurasi'ye yakışan hareketler..

furkan58
14.Nisan.2012, 21:14
Yazık valla taurasiye tanınan tolerans. Yaptığı fauller çalınmaz teknik fauller verilmez.

Helal olsun kızlarımıza 3-0 alıcaz inşallah seriyi.

Bekq
15.Nisan.2012, 00:16
İnternette bir resim dolaşıyor. Buraya tekrar eklemek istemiyorum. Bu Taurasi nasıl bir sporcudur? Sen o kadar hizmet ettiğin, ekmeğini yediğin kulübün taraftarlarına o hareketi nasıl yaparsın?

İyiki gitmiş bizden. Basketbolun Ronaldo'su olsa ne yazar.

byariff
15.Nisan.2012, 00:23
nevriyenin kufurleri yakismiyacak cinsten yazmak isterdim ama cok agir kufurler etmis , tebrikler fenerbahce.

Homer J.S
15.Nisan.2012, 00:27
Nevriye'nin lafları nolacak peki?

di canio
15.Nisan.2012, 00:32
Küfretmesi yakışmamış. Keşke etmeseymiş. İzleyen herkes gördü neler olduğunu.

C h A o S
15.Nisan.2012, 00:42
Maçı izlemedim ancak galibiyet için ümidim yoktu zaten.3-1 biter bu seri diye düşünüyorum.

byariff
15.Nisan.2012, 00:51
yapmasaymis etmeseymis ile olmuyor iste taurisiye yuklenmeyede gerek yok ozman.

di canio
15.Nisan.2012, 00:57
İlgili hareketleri nedeniyle ceza gerekiyorsa, verilir. Bizim burada tepki göstermemiz birşeyi değiştirmeyecek. Salonda dönüp, tribüne el hareketi yaparsan tepki görürsün. Nevriye küfretmiş, tepki görür. Ben keşke yapmasaymış dedim diye olayın üstü kapatılmayacak. Nevriye'nin bugüne kadar böyle bir davranışı olmadı benim hatırladığım kadarıyla. İlk defa oluyor bu. Ki maçı izlediyseniz maçın hakemlerinin neler yaptığını görmüşsünüzdür. Bu Nevriye'yi haklı çıkarır mı, kesinlikle hayır. Maçın stresi ve yaşananlar nedeniyle hakim olamamış kendisine, yapmış. Gereken ceza umarım verilir.

Cengo
15.Nisan.2012, 14:44
Taurasi, Euroleague'de Penny'e bilerek diz attı, sakatladı. Bu maçta bilerek Nevriye'ye tekme attı. Hakemlere bilerek sert top fırlattı.

Bırakın diskalifiyeyi, faul bile çalınmadı, komik.
Taurasi'nin bini aştı yaptıları, el hareketi ise çok ayıp.

Estranged
15.Nisan.2012, 15:20
İlgili hareketleri nedeniyle ceza gerekiyorsa, verilir. Bizim burada tepki göstermemiz birşeyi değiştirmeyecek. Salonda dönüp, tribüne el hareketi yaparsan tepki görürsün. Nevriye küfretmiş, tepki görür. Ben keşke yapmasaymış dedim diye olayın üstü kapatılmayacak. Nevriye'nin bugüne kadar böyle bir davranışı olmadı benim hatırladığım kadarıyla. İlk defa oluyor bu. Ki maçı izlediyseniz maçın hakemlerinin neler yaptığını görmüşsünüzdür. Bu Nevriye'yi haklı çıkarır mı, kesinlikle hayır. Maçın stresi ve yaşananlar nedeniyle hakim olamamış kendisine, yapmış. Gereken ceza umarım verilir.

Euroleauge maçında hakemlere bağıra bağıra Türkçe küfretmişti. Orda da hakemler yanlış kararlar çaldı belki ama sadece hatırlatayım dedim, Nevriye erkek gibi bir kadın, tam bir delikanlı :n:

di canio
17.Nisan.2012, 22:46
Final serisinin 3. maçını Galatasaray 92-86 kazanarak seride durumu 2-1'e getirdi.

byariff
17.Nisan.2012, 22:47
92-86 kazandik , taurasi 34 sayı 4 ribaund 7 asist, tebrikler Kizlar.

furkan58
17.Nisan.2012, 22:48
Bireysel hatalardan boş yere maç veriyoruz. Çok kötü oynadık bugun en kötü son 1 dakikada kaçan serbest atışlar kaçmasaydı .

byariff
19.Nisan.2012, 22:39
farki bir ara 15 sayiya kadar cikarttik muthis oynadik bugun resmen alcagimiz maçi verdik rakibe ceyhun hoca taurasi"yi 38 dakika oyunda tuttu e yorulunca 2 tane kop kaybi yuzunden maci rakibe verdik. tebrikler fenerbahce

di canio
19.Nisan.2012, 22:39
Şampiyonluk geliyor.

SaLviO
19.Nisan.2012, 22:40
4 günde 3 derbi

1 tanesi geliyor kaldı 2

di canio
19.Nisan.2012, 22:41
Son derece kötü oyuna rağmen, fark 2 kez 15 sayının üstüne çıkmasına rağmen kazanıp şampiyon olduk.

SaLviO
19.Nisan.2012, 22:42
kupa aziz başkana

2005-06, 2006-07, 2007-08, 2008-2009, 2009-10, 2010-11 ve 2011-2012 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE!

Sekopej
19.Nisan.2012, 22:42
Şampiyon Fenerbahçe yine Galatasaray taraftarı önünde.

Şampiyonluk kadar Pondexter'ın Taurasi'yi 2 pozisyon üst üste şaşkına çevirmesine de sevindim.

Tebrikler kızlarımıza...

Bekq
19.Nisan.2012, 22:43
Helal olsun kızlara. 15 sayı farktan gelip aldık maçı. Helal olsun.

sui generis
19.Nisan.2012, 22:44
Yine Şampiyon olduk :D tebrikler kızlar :)

Sekopej
19.Nisan.2012, 22:48
Bu arada Galatasaray taraftarı o kupa burada verilmeyecek diye bağırıyor ama bilmiyorlar ki o kupa orada verilecek, Galatasaray'ın sahasında kaldıracak kupayı Fenerbahçe.:D

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2012, 22:48
Küçülecek, kapanacak, yıkılacak denilen takım yine şampiyon oldu. Hepsine teşekkürler, tebrikler.

Bekq
19.Nisan.2012, 22:49
Bu arada Galatasaray taraftarı o kupa burada verilmeyecek diye bağırıyor ama bilmiyorlar ki o kupa orada verilecek, Galatasaray'ın sahasında kaldıracak kupayı Fenerbahçe.:D

Biz onların kültür seviyesine ulaşamayız ki :( Ünal Aysal haklı.

eng1n
19.Nisan.2012, 22:49
Şampiyon Fenerbahçe yine Galatasaray taraftarı önünde.

Şampiyonluk kadar Pondexter'ın Taurasi'yi 2 pozisyon üst üste şaşkına çevirmesine de sevindim.

Tebrikler kızlarımıza...

ve Angel'ın Taurasi'ye bloku da çok iyiydi. bizi o ateşledi gibi.

Sekopej
19.Nisan.2012, 22:52
Küçülecek, kapanacak, yıkılacak denilen takım yine şampiyon oldu. Hepsine teşekkürler, tebrikler.

Ben avrupa şampiyonluğunu çok istiyordum ve bekliyordum, Taylor belki sakatlanmasa gelebilir o şampiyonluk da ama olmadı. Hedef artık Türkiye değil, bu sezon 7-8 kişi ile oynadılar, seneye takviyelerle avrupa şampiyonluğu mutlaka alınmalı artık, Sarı Melekler gibi.

RaSenGan
19.Nisan.2012, 22:57

Futbolda da biz kaldırıp ödeşiriz :D

Bekq
19.Nisan.2012, 22:58
http://3.bp.blogspot.com/-Qgk1uT0MLkE/TcaQ0UAlFrI/AAAAAAAACwQ/WN0GTdntS5E/s1600/aziz-yildirim.jpg

Bu takım senin eserin büyük başkan :)

furkan58
19.Nisan.2012, 23:11
Şampiyon FENERBAHÇE . Tebrikler potanın kraliçeleri kötü başladığımız maçı iyi bitirdik. Son çeyreğe 10 sayı geride girip çeyreği 10 sayı önde kapamak rakibinden tam 20 sayı fazla atmak kolay iş değil. Hepsine helal olsun !

ReaList
19.Nisan.2012, 23:16
Bayan Basket takımımız artık Avrupa Şampiyonluğu için bir oluşum içine girmeli 7 senedir alıyorsun bu ligi, yanına bir Avrupa Şampiyonluğu tadından yenmez. Tebrikler Fenerbahçe

MeMo
19.Nisan.2012, 23:26
Zafer inananlarındır.

The.Crow
19.Nisan.2012, 23:36
7.kez mi oldu :) Tebrikler. Müthiş maçtı yine ŞAMPİYONUZ.

Fernando Gago
19.Nisan.2012, 23:40
Efsane bir geri dönüş ile kazandık kupayı! Helal Olsun!!

RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:45
Son 11 yılda 9 kez şampiyon olmuş Fenerbahçe toplamda ise 10 şampiyonlukları varmış.Son yıllarda domine etmişler ligi tebrikler.

hakan769
19.Nisan.2012, 23:46
Ceyhun Yıldızoğlun'dan kurtuluruz umarım.

Nedvedmania
20.Nisan.2012, 00:16
Aa burda basket konusu varmış :p :D

Tebrikler Fenerbahçe. Son yıllarda bayan baskette Fener'in üstünlüğü reddedilemez birşey zaten. Yavaş yavaş kafa tutmaya başlıyoruz. Bir de adam gibi koç olsa :)

di canio
21.Nisan.2012, 16:20
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2011-2012 sezonu şampiyonluğunu Galatasaray Medical Park’ı final serisinde 3-1 mağlup ederek elde eden Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, bu büyük başarıyı Reina’da kutladı.

Perşembe akşamı oynanan ve Takımımızın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan final serisinin ardından, Takımımızın oyuncuları, teknik ve idari kadrosu eşleri ile birlikte dün akşam Reina’da bir araya gelerek, şampiyonluğu kutladı.

Fenerbahçemiz, bu şampiyonlukla üst üste 7. toplamda ise 10. şampiyonluğuna ulaştı.

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-04-21_reina446.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-04-21_reina2.jpg