PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Pages : [1] 2

di canio
13.Nisan.2012, 02:24
http://img217.imageshack.us/img217/2169/sf1fenerbahetrabzonspor.png

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Nisan.2012, 02:31
Ilk haftayi izlemeden sampiyonluk sansimiz hakkinda birsey soyleyemem, son haftalardaki goruntumuz pek olumlu degil ama bu mac sampiyonluk yarisinda olup olamayacagimizi gosterecek diye dusunuyorum. Iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alirsak hem motivasyonumuz yukarilara cikar hem de Galatasaraya karsi gozdagi vermis oluruz.

Nedvedmania
13.Nisan.2012, 02:42
Maç Trabzonda olsaydı TS alır derdim ama Kadıköyde olunca yorgunluğun bir etkisi oalcağını sanmıyorum. Fener alır 3-1.

footballer33
13.Nisan.2012, 04:01
120 dakikalık bir maçtan çıkıp Trabzon gibi önemli ve zor bir rakibe karşı oynamak kolay değil, fakat Alex ve Emre gibi futbolcuları sahada olacak bu maçta Fener'in. F.Bahçe maçı alır diye düşünüyorum. Trabzon'da yaşananların bir benzeri bu maçta da yaşanmaz umarım.

Suicider
13.Nisan.2012, 05:53
Fenerbahçe baskı olan maçlarda daha rahat oluyor rakip takımlara karşı.Bu tip maçlarda da baskıyı atlatıp top oynamak gerçekten en büyük sorun.Tecrübeli oyuncuları ile Fenerbahçe'nin sonuca gideceğini ve maçı kazanacağını düşünüyorum.Tabiki gönlümüz Trabzon'un en kötü 1 puan almasından yana.

süper final maçları fikstür ayarlanmış gibi 6.Hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı ve 2 haftayaşanna olaylar yüzünden ne zaman gelcek bu maç dediğimiz maç birinci hafta oluyor ...
öte yandan şampiyonu belirleme noktasında çok önemli bir hafta olacak Galatasaray'ın olası puan kaybını zorlu bir Trabzo maçıyla aşarsak arenadaki derbinin önemi çok değişir

SaLviO
13.Nisan.2012, 09:05
Kazanmamız gereken çok kıritik bir maç.Galatasaray muhtemelen puan kaybedecek bu şansı iyi değerlendirmeliyiz

emre oynarsa çok rahat kazanırız.

skor 2 1 sow-cris-olcan

nannar
13.Nisan.2012, 10:04
Trabzonspor eğer Şampiyonlar Ligine katılmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı.Şenol hoca oyuncularını bu yönde motive edecektir.Fenerbahçe de eğer şampiyon olmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı. Beraberliğin iki takıma da yaramayacagı bir maç izleyeceğiz. Bence Fenerbahçe'den ziyade Trabzonspor'un oyunu skoru belirler.Çünkü Trabzon bazen pas ve hızlı kontra oyununu öyle bir oynuyorki maçta 5-6 tane net pozisyon yakalıyor.Bazen de maç boyu Burak'ı arayarak maçı bitiriyor. İzleyip göreceğiz.Gönlümüz trabzondan yana...

ReaList
13.Nisan.2012, 12:06
Kadıköy'deki maçta Trabzonspor baskın bir oyun oynamıştı, Trabzondaki maçta Fenerbahçe.
Artık olayın lamı cimi yok, tek puan kaybı dahi umutları alır götürür, Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kupa maçında oyuncular yorgun düştü doğrudur ama hiç olmadıkları kadar moral de depoladılar. Orta alan kontrolünü sağlar ve pas trafiğini defans oyuncularımıza yaptırmaktansa orta alan oyuncularımıza yaptırırsak oyun hakimiyetini ele geçiririz, son zamanlarda defans oyuncularıyla çok top oynuyor ve hatalı goller yiyoruz, dikkatli olmak gerek.

nannar
13.Nisan.2012, 12:08
Bekir ve Yobo Trabzonda'ki maçtaki hataları yaparlarsa işiiz zor zaten

Fearless Coward
13.Nisan.2012, 12:13
Trabzonspor deplasmanlarda daha iyi bir oyun ortaya koyuyor...Bu yüzden Fenerbahçe'yi zorlayacaklarını düşünüyorum...Şenol Güneş yine ofansif çıkar en kötü 1 puan kapar...

byariff
13.Nisan.2012, 12:51
trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor geçen yil ve bu yil ornekleri cok taraftar baskilari yok uzerinde , ve playofflarda butun takimlar daha kontrollu oynucak bence bu maç berabere biter dusuncesindeyim

Edit : eksik yazmisim fenerbahce 40 maçtir yenilmiyor galiba evinde ama oynadigi futbolda tatmin etmiyor.

sui generis
13.Nisan.2012, 13:04
40 maçtır yenilmiyoruz evimizde play offda da yenilmeyiz. takımdaki ruh şu son maçta tekrar geldi. play off da kaybetmeyiz, Beşiktaş'a evinde 1 puan verir kalan maçları kazanır, şampiyon oluruz.

-------Sow

Caner Alex Mehmet(Dia)

----Emre Cristian

Ziegler Bekir Yobo GG

şeklinde başlarız gibi geliyor. Stoch formsuz, Caner alır formayı.

ReaList
13.Nisan.2012, 13:35
Stoch'a dikkat ettim de oynarken fazlasıyla zemin etkiliyor onu, kuvvetli bir oyuncu olmadığından dolayı saha zemininin durumu onun futbolunu şekillendiriyor, Hollanda'da daha başarılı olmasının faktörlerinden biri de buydu, halı gibi sahalar.

Dikkat ederseniz Stoch iyi oyununu ve gollerini genellikle Kadıköy'de gerçekleştiriyor, ligimizde statlarımızın ve saha zeminlerinin durumunu gözümüzün önüne getirdiğimiz zaman bu düşünceyle çakıştığını göreceksiniz.

Uzun lafın kısası Stoch'un deplasmanlarda yedek bırakılması mantıklı olabilir ama Kadıköy'de bulunmaz bir silahtır, kullanmak gerek.

Sekopej
13.Nisan.2012, 13:48
Trabzon deplasmanda iyi de Fenerbahçe evinde armut mu topluyor?:) Trabzon'un deplasmanda iyi olduğundan daha iyi evinde Fenerbahçe, bu nedenle mağlubiyet imkansız, defansta basit hatalar olursa belki berabere bitebilir ki bunu da çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum.

RaSenGan
13.Nisan.2012, 13:51
Futbolda imkansız diye bir şey yoktur kendimizi dev aynasında görmeyelim :)

Fenerbahçe maçın favorisi tabi ki ama playoffta ne olacağı belli olmaz.Zevkli bir maç olacaktır.

Alicanfmfan
13.Nisan.2012, 14:01
Zokora oynayabilecek sonunda. Trabzon en kötü berabere kalır diyorum.

Sekopej
13.Nisan.2012, 14:04
Futbolda imkansız diye bir şey yoktur kendimizi dev aynasında görmeyelim :)

Fenerbahçe maçın favorisi tabi ki ama playoffta ne olacağı belli olmaz.Zevkli bir maç olacaktır.

Başkalarını dev aynasında görmektense kendi takımımı dev aynasında görürüm.:) Denklem basit, Trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor diye puan alma ihtimali varsa, Fenerbahçe evinde, Trabzon'un deplasmanda oynadığından daha iyi olduğuna göre, bu Trabzon'un puan alma ihtimalini düşürüyor, bu da kazanma ihtimalini düşürmüş oluyor.

Benim maç hakkındaki yorumum bu değil, Trabzon'un deplasmanda daha iyi oynuyor yorumunun Fenerbahçe açısından ortaya çıkan durumu.

Mamadou
13.Nisan.2012, 14:10
Fenerbahçe'nin sahasında oynayacağı 3 maçı da kazanacağını tahmin ediyorum. Kendi sahasında fire vereceklerini düşünmüyorum. İlk hafta Beşiktaş ve Fenerbahçe yense şampiyonluk yarışı farklı bir boyut alır ama 2.hafta Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi yenerse puan farkı tekrar 5 olur. Fenerbahçe'nin Arena'da Galatasaray ile oynayacağı maçı en azından kaybetmemesi lazım. Fenerbahçe için ilk Galatasaray maçı çok önemli.

RaSenGan
13.Nisan.2012, 14:11
Başkalarını dev aynasında görmektense kendi takımımı dev aynasında görürüm.:) Denklem basit, Trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor diye puan alma ihtimali varsa, Fenerbahçe evinde, Trabzon'un deplasmanda oynadığından daha iyi olduğuna göre, bu Trabzon'un puan alma ihtimalini düşürüyor, bu da kazanma ihtimalini düşürmüş oluyor.

Benim maç hakkındaki yorumum bu değil, Trabzon'un deplasmanda daha iyi oynuyor yorumunun Fenerbahçe açısından ortaya çıkan durumu.

Ama yine de imkansız demek abartı oluyor biraz :) Dünyanın en iyi takımları bile kendi sahalarında kaybediyorlar hem de hiç umulmayacak maçlarda :) Trabzonspor deplasmanda ne kadar iyiyse Fenerbahçe kendi sahasında iki kat daha iyi.Ama futbol bu.Ve kısmetse Trabzonspor kazanıcak maçı :p

SaLviO
13.Nisan.2012, 14:11
allahın izniyle 3. hafta sonunda lideriz :D :D :D

William Rookwood
13.Nisan.2012, 14:28
Fenerbahçe kendi sahasında yener ancak iyi bir Trabzonspor'da 1 puan alabilir.

Corpus
13.Nisan.2012, 14:30
Fener' in şampiyon olma ihtimali kadar Trabzon' unda 2. olma ihtimali var. Bu yüzden maçın önemi iki takım içinde aynı. Fener' in işi gerçekten çok zor. Çünkü Galatasaray' ın rakibi sadece Fener ama Fener' in rakibi hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Trabzonspor. Şampiyonluk hedefiyle play-off lara giren Fener, eğer bu maçı kaybederse Şampiyonlar Ligine bile kalamadan sezonu kapatabilir.

Maçı 2-1 Fener alır gibi geliyor. Ancak umarım Trabzonspor kazanır :)

Trabzonspor
13.Nisan.2012, 14:47
Maçı Fenerbahöe kazanacaktır.

Bu arada yorgunluk falan demişsinizde Çarşambadan Pazar'a uzun bir süre var.O, maçın kaderini değiştirebilecek bir faktör olmamaz bence.

sananes
13.Nisan.2012, 15:21
Tahminim Dia oynayabilir bu maç.Umarım da oynar hatta Caner'de oynasın.Stoch beyin biraz dinlendirilmeye ihtiyacı var.

World Hollow o1
13.Nisan.2012, 15:44
Rahat bir maç olacağı düşüncesinde değilim bundan sonra 6 maçın 6'sıda final maçı ve hata yaptığın an hatayı toplarlaman için %200 güç kullanman lazım, gerek sezonun sonuna doğru gelinmişliği bünyelerin yorgun olması gerekse son maçta 120 dakika tempolu maç oynanması bizi sıkıntıya sokar ama kazanırız düşüncesindeyim...

Bekq
13.Nisan.2012, 15:56
Playoff'ta evimizde yenilmeyiz diye düşünüyorum.

Bu maç tek isteğim ilk golü Trabzonspor'un atması. O zaman 3-1 ya da 4-1 kazanırız. Bu da takıma oldukça moral getirir.

Ama ilk dakikada gol atıp yine 1-0'a yatarsak herkes unutsun şampiyonluk olayını. Normal lig maçı değil bunlar derbi.

Bordo61Mavi
13.Nisan.2012, 16:57
Maci biri kazansinda baska bisey istemiyorum. Beraberlik 2 takimada yaramaz.

Fenerbahceyi o 120 insAllah etkiler, bu mac Zokora ilk defa Fenerbahceye karsi oynicak.

TR.CaPTaiN
13.Nisan.2012, 19:25
Evimizde 3/3 yaparız, deplasman performansımız da yarıştaki yerimizi belirler diye düşünüyorum. Alex ve Emre takımla çalışıyor, sanırım ikisi de oynayacak. Şimdilik tek sıkıntılı konu Yobo'nun partneri olacak gibi. Serdar topu oyuna sokma konusunda iyi ancak şimdilik yeteri sertlikte olmaması eksik yanı. Bekir çabuk, sert ancak o da bazen garip hatalar yapabiliyor.

World Hollow o1
13.Nisan.2012, 20:14
Playoff'ta evimizde yenilmeyiz diye düşünüyorum.

Bu maç tek isteğim ilk golü Trabzonspor'un atması. O zaman 3-1 ya da 4-1 kazanırız. Bu da takıma oldukça moral getirir.

Ama ilk dakikada gol atıp yine 1-0'a yatarsak herkes unutsun şampiyonluk olayını. Normal lig maçı değil bunlar derbi.

Yok yav. :D

Bekq
13.Nisan.2012, 21:31
Yok yav. :D

Sonuna; "Boşuna derbi demiyorlar bu maçlara" yazacaktım öyle kalmış. O an kafam gitmiş. Böyle saçma bir şey çıkmış haliyle :p

attirson
13.Nisan.2012, 22:05
Kazanacağımızı düsünüyorum.Kendi sahamızda defans yapabilme peşinden koşmazsak rahat kazanabiliriz.

RasAnt
14.Nisan.2012, 12:03
Her ne kadar berbat oynasakta kazanırız

World Hollow o1
14.Nisan.2012, 12:18
Sonuna; "Boşuna derbi demiyorlar bu maçlara" yazacaktım öyle kalmış. O an kafam gitmiş. Böyle saçma bir şey çıkmış haliyle :p

EyvALLAH :)

ForsakeN
14.Nisan.2012, 13:37
Stoch ve Emre sahada olursa rahat kazaniriz. Aykut hoca Caner ve Selcuk'a forma vermez umarim, takimin butun pas dengesini bozuyolar.

anil luque
14.Nisan.2012, 13:41
Stoch ve Emre sahada olursa rahat kazaniriz. Aykut hoca Caner ve Selcuk'a forma vermez umarim, takimin butun pas dengesini bozuyolar.
O zaman forma verir Aykut hoca. Nedenini bir Beşiktaşlı olarak benim bile anlayamadığım şekilde takımı resmen baltalıyor Aykut hoca.

Cengo
14.Nisan.2012, 14:00
O zaman forma verir Aykut hoca. Nedenini bir Beşiktaşlı olarak benim bile anlayamadığım şekilde takımı resmen baltalıyor Aykut hoca.

Aksine ilk 11lerde doğrusunu yapıyor. Beşiktaş iki kanat oyuncusundan da savunma yardımı almadığı için orta sahası da defansın içine giriyor, Beşiktaş'ın orta sahası çabuk geçiliyordu.

İki kanat oyuncusu birden savunma yardım edememezlik yapamaz.

ReaList
14.Nisan.2012, 14:27

Cristian ve Selçuk'la oynadığımız zaman bütün pas trafiği defans oyuncuları arasında gidip geliyor, bu da defansı hata yapmakla baş başa bırakıyor, Emre, Özer, Sezer, Gökay tarzı ileriye dönük adamlar ile göbeğe bir adam diktiğimiz zaman, defanstan topu alıp ileriye hareketlenme şansımız daha yüksek oluyor.

anil luque
14.Nisan.2012, 15:01
Aksine ilk 11lerde doğrusunu yapıyor. Beşiktaş iki kanat oyuncusundan da savunma yardımı almadığı için orta sahası da defansın içine giriyor, Beşiktaş'ın orta sahası çabuk geçiliyordu.

İki kanat oyuncusu birden savunma yardım edememezlik yapamaz.
Bence Mehmet sağ koridorda oynadığı zamanlarda Gökhan'a gayet yardımcı oluyor Cengiz abi. Beşiktaş'a baktığın zaman Simao artık yaşından mütevellid randımanlı bir şekilde yardım yapamaz. E Quaresma'yı ezelden beri biliyoruz bekine yardım etmedi etmiyor etmeyecek de. Ama Stoch O'nun kadar kaprisli bir yıldız değil. Aykut Hoca'nın diş geçirebilmesi gerekir bence. Eğer bu formayı giyiyorsan hakkını vereceksin diye.

Adam Barcelona , Chelsea , İnter formaları giymiş hakkını vermemiş de Beşiktaş'ta mı verecek? He bana kalırsa bu saydıklarım ve niceleri benim gözümde Beşiktaş forması yanında birer hiç ama bunu Quaresma'ya anlatamazsın açık ve net. :)

Bu arada sohbet alanına kayar bence bu muhabbet he Cengiz abi ? :D

attirson
14.Nisan.2012, 15:44
Bence Stoch yedek başlıycak bu maç ben istemem ama Aykut Hoca böyle yapacak.

Lim10
14.Nisan.2012, 15:48
Sow reyiz yazacak gibime geliyor Ts maçında yine.İçimden 2-1 yada 3-1'lik bir galibiyet geçiyor.İnşallah ilk maça puan kaybı yapmadan başlarız.Gs'nin İnönüde yaşayacağı puan/lar kaybıyla herşey farklı bri boyut kazanır.Puan farkının düşmesiyle Gs'nin kalan maçlarda daha fazla stres yaşayacağını düşünüyorum.

Cengo
14.Nisan.2012, 16:09
Bence Mehmet sağ koridorda oynadığı zamanlarda Gökhan'a gayet yardımcı oluyor Cengiz abi. Beşiktaş'a baktığın zaman Simao artık yaşından mütevellid randımanlı bir şekilde yardım yapamaz. E Quaresma'yı ezelden beri biliyoruz bekine yardım etmedi etmiyor etmeyecek de. Ama Stoch O'nun kadar kaprisli bir yıldız değil. Aykut Hoca'nın diş geçirebilmesi gerekir bence. Eğer bu formayı giyiyorsan hakkını vereceksin diye.

Adam Barcelona , Chelsea , İnter formaları giymiş hakkını vermemiş de Beşiktaş'ta mı verecek? He bana kalırsa bu saydıklarım ve niceleri benim gözümde Beşiktaş forması yanında birer hiç ama bunu Quaresma'ya anlatamazsın açık ve net. :)

Bu arada sohbet alanına kayar bence bu muhabbet he Cengiz abi ? :D

Oyuncunun oyun formatının disiplinsizlik ile hiç alakası yok.

Bordo61Mavi
14.Nisan.2012, 20:37
Saracoglundaki drainage systemi nasil ?

SaLviO
14.Nisan.2012, 20:39
pek anlamam ama saracoğlunda olmayan sistem daha dünyada bulunmamış demektir :D :D :D

World Hollow o1
14.Nisan.2012, 20:45

Gud gud drenaj sistemi:n:

Güzel sistem var sıkıntı yapmayın. :)

Bekq
14.Nisan.2012, 20:55

Mevcut

Temsan'a yaptırılmış.

MeMo
14.Nisan.2012, 20:58

Yarın yağmur yok diye biliyorum.

Bordo61Mavi
14.Nisan.2012, 21:09
Mevcut

Temsan'a yaptırılmış.

Soruma cevap icin tessekur ederim.

sananes
14.Nisan.2012, 21:47
Yarın hava 20 derece ve parçalı bulutlu yada güneşli diye biliyorum ben, en azından son model telefonum öyle diyor :D Alt yapı sistemimizi de düşünürsek,inönü'deki gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

anil luque
15.Nisan.2012, 02:51
Oyuncunun oyun formatının disiplinsizlik ile hiç alakası yok.
Nasıl yok be abi ? Bu adam kapasitesi yüzünden mi Barça'da tutunamadı sanki ?

Bekq
15.Nisan.2012, 12:02
Stoch 18 kişilik kadroya sakatlığı gerekçe gösterilerek alınmayacakmış. Az önce gazetede okudum.

ommix
15.Nisan.2012, 13:07
Stoch kadroda yok.Caner oynayacak yine inşallah bizi kanser etmez.Gerçi Stoch'da hiçbirşey yapmıyordu son haftalarda.Koy Felipe De Souza'yı oraya şov yapsın :D

attirson
15.Nisan.2012, 13:33
Ne ara sakatlanmıs Stoch ya ?

World Hollow o1
15.Nisan.2012, 13:33
Stoch kadroda yok.Caner oynayacak yine inşallah bizi kanser etmez.Gerçi Stoch'da hiçbirşey yapmıyordu son haftalarda.Koy Felipe De Souza'yı oraya şov yapsın :D

Aman Korner kullanmasında sahada nabıyorsa yapsın :D

furkan58
15.Nisan.2012, 13:34
Stoch 18 kişilik kadroya sakatlığı gerekçe gösterilerek alınmayacakmış. Az önce gazetede okudum.

18 kişilik kadrolar belli olmadan inanmamak lazım gazetelere.

ReaList
15.Nisan.2012, 13:41

Bu yazı bana Güiza'nın durumunu hatırlattı "Fenerbahçe sağlık ekibi sakatlığı geçen Güiza'da yeni sakatlıklar tespit etmek için kolları sıvadı" (:

furkan58
15.Nisan.2012, 13:46
Fenerbahçe, ligde 77. kez karşılaşacağı Trabzonspor’a bu akşam 2 gol atarsa, ‘dalya’ yapacak.

İnşallah 2,3 gollü bir galibiyet olur :)

ommix
15.Nisan.2012, 13:56
Fenerbahçe, ligde 77. kez karşılaşacağı Trabzonspor’a bu akşam 2 gol atarsa, ‘dalya’ yapacak.

İnşallah 2,3 gollü bir galibiyet olur :)

2 kesin.Devamı Alex'in vicdanına kalmış :)

anil luque
15.Nisan.2012, 13:57
Benim içimden 2-2 gibi bir skor geçiyor niyeyse. Burak atacak yine.

byariff
15.Nisan.2012, 14:13
Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı için Stoch'u 18'e almadı. Gerekçesi ise, formsuz olmasıymış. Stoch'un yerine Semih kadroya dahil edildi.

SaLviO
15.Nisan.2012, 14:33
Resmi bilgi değil bunlar

Bekq
15.Nisan.2012, 15:00
Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).

Umarım Emre ilk 11 oynar.

ReaList
15.Nisan.2012, 15:19
Stoch formsuz oynatmazsın eyvallah ama 18'e almamak ne kadar doğru bilmiyorum, ben bazen böyle deyince arkadaşlar kızıyor "Hocanın kararıdır, sen mi hocasın vs" eyvallah buna katılırım hocanın kararıdır ama ben alınan bu kararı değil yaşanan tutarsızlığı eleştiriyorum. Stoch'a gelene kadar o kadar adam var ki bırakın 11'i, 18'i kulüpte bulunması bile sakıncalı olan...

Bekq
15.Nisan.2012, 15:28
Stoch formsuz oynatmazsın eyvallah ama 18'e almamak ne kadar doğru bilmiyorum, ben bazen böyle deyince arkadaşlar kızıyor "Hocanın kararıdır, sen mi hocasın vs" eyvallah buna katılırım hocanın kararıdır ama ben alınan bu kararı değil yaşanan tutarsızlığı eleştiriyorum. Stoch'a gelene kadar o kadar adam var ki bırakın 11'i, 18'i kulüpte bulunması bile sakıncalı olan...

Aykut Kocaman stili bu :D Kötü oynayanı yedek bırakmıyor direk 18'e almıyor. Çok ilginç gerçekten. Adam çığır açtı 2 senede Fenerbahçe'de :)

ommix
15.Nisan.2012, 15:28
Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).

Umarım Emre ilk 11 oynar.

Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar

Bekq
15.Nisan.2012, 15:33
Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar

Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.

ommix
15.Nisan.2012, 16:27
Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.

Alex'i tartışmak benim neyime yahu:)Ben sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz

Bekq
15.Nisan.2012, 16:35
Alex'i tartışmak benim neyime yahu:)Ben sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz

Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun :)

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum. :)

Suicider
15.Nisan.2012, 16:52
Stoch tercihine şaşırdım açıkçası.Formda olmayabilir ama ben herzaman en kötü yedek kulübemde stoch gibi bir adamın oturmasını isterim.Rakibin de gözünü korkutan bir oyuncu.Ama tabiki Aykut hocanın bileceği iştir.Bütün gün oyuncularla birlikte olan o kendisi daha iyi bilecektir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Nisan.2012, 17:01
Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun :)

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum. :)

Zaten geriye yaslanan bir defans ve ortasaha varken Sow ilerde pres yapsa nolur yapmasa nolur :p
Takim olarak ileriye yikabilsek oyunu Sow da bir iki top kapicaktir mutlaka :)

ommix
15.Nisan.2012, 17:46

Elmander'i bu listeye koyman çok garibime gitti.Elmander gibi savaşan bir forvete koşmuyor demek nasıl birşey yahu:)Ayrıca evet Burak ve Almeida'da koşmuyor ama bizde zaten Alex rakibe basmıyor Sow'da bunu yapmayınca rakipler rahat oyun kuruyor.Bu bir handikap bizim takım için

LadroN
15.Nisan.2012, 18:06

Sene başından beri Galatasaray'ı seyretmiyorsun sanırım.Gayet doğal bir durum tabi ki.Ama Elmander'siz Galatasaray'ın neden çok sancı çektiği muhabbetini duymamış olman ilginç.Elmander'in en önemli özelliği o belki de.

Maça gelecek olursak umarım Trabzonspor puan alır.Fenerbahçe saha avantajıtla bir adım önde.Maçın 1-1 biteceğini golleri Burak ve Sow'un atacağını düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Nisan.2012, 18:19
yine konusu degil ama bilgilendirmek amaçli elmander"in zaten asil ozelligi defansi bozan 90 dakika kosan savasan bir oyuncu salvio arkadasim tek forvettede oynati elmander rahat ol ordada basiyordu rakibe

Basar ama nafile caba olur, bosuna yorulur. 4-5 kisilik rakibin arasinda kime basacak. GS de etkili olmasinin sebebi takim olarak ilerde prese baslamalari ve orta alanin destegi. Macin konusunun disina ciktik biraz :p Soyle baglayalim, Sowun etkili olmasini istiyorsak oyunu ilerde kurmak zorundayiz. Semih ve Sow birlikte iyi is yapar bu macta. Dia'nin olmasini istemem sahsen, 2 yildir bi katkisini gormedik. Bugun de degisen birsey olmaz.

Cengo
15.Nisan.2012, 18:24
Açıklanan bir şey yok, Stoch oynar.

Muhtemelen bu şekilde çıkacak. Serdar yerine Bekir, Cristian yerine Selçuk da çıkabilir. Bekir daha olası. Çok yoruldular.

------------------ Sow ------------------
Stoch -------- Alex -------------------
----------- Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
--------------- Volkan ------------------

sui generis
15.Nisan.2012, 18:46
Stoch yok, yerine büyük ihtimal Caner oynar. Serdar'ın da moralinin bozuk olma ihtimali var, oynamayabilir. Benim korkum Stoch olmayınca Dia'yı sağ kanada alıp, Cristian-Mehmet ortasahası yaparak Emre'nin kesilmesi. inşallah Aykut hoca böyle bir şey denemez. ama bana kalırsa Caner ve Mehmet kanatlarda olur, ortasahadaki ikilide Cristian-Emre olur.

byariff
15.Nisan.2012, 18:48
Fenerbahçe : Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Cristian Baroni, Caner, Alex, Sow

Trabzonspor : Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Celustka, Zokora, Colman, Alanzinho, Olcan, Halil Altıntop, Burak Yılmaz

SaLviO
15.Nisan.2012, 18:56
volkan şenin olmaması bizim için avantaj mustafa ve celustka ikilisi sowa ne kadar dayanır acaba

anil luque
15.Nisan.2012, 18:59
Celustka sol bek. Sow'un O'nu fazla zorlayacağını sanmıyorum. Mustafa-Giray diyecektin sanırım :)

Trabzon'un hücumu Fener'in ise savunması daha kaliteli şu kadrolara göre. Nasıl bir maç olacak merakla bekliyorum doğrusu.

anil luque
15.Nisan.2012, 19:25
Bu arada Atakan Kurt twitterda kesin kadroları verdi. Fener'inkinde değişiklik yok ancak Trabzon'da Olcan Adın oynayacak gözüküyor. O zaman Trabzon'un hücum hattı iyice ön plana çıkar.

ommix
15.Nisan.2012, 19:31
Cristian umarım defansif ön libero olduğunu en azından Süper Final maçlarında unutmaz

SaLviO
15.Nisan.2012, 19:35
cristianı kimse beğenmiyor ama oyun içinde ikili mücadeleleri hep kazanıyor diri kalıyor oyunda ama işte çokda pasif ete süte karışmıyo

di canio
15.Nisan.2012, 19:43
Dün yağan yağmur yetersiz gelmiş bizimkilere, zemin sulanıyor.

Az önce de Sarı Melekler stadda tur attılar.

Deus Dominus
15.Nisan.2012, 19:54
Bi'şeyler oluyor sahada :D

http://i1120.photobucket.com/albums/l499/Deus_Dominus/kareografi.png

ommix
15.Nisan.2012, 19:55
Orada güzel bir gösteri yapmaya çalışıyorlar bizimkiler ıslıklıyo.Nasıl bir anlayış bu.Alkışla işte.Neyse inşallah kazanırız

byariff
15.Nisan.2012, 19:58
kareografi yine olmadi halatlar koptu :D

Bekq
Orada güzel bir gösteri yapmaya çalışıyorlar bizimkiler ıslıklıyo.Nasıl bir anlayış bu.Alkışla işte.Neyse inşallah kazanırız

Ligtv'ye tepki gösteriyor taraftarlar.

Yapılan koreografi mükemmeldi. Ama sanırım koptu. Geçen Galatasaray derbisinde de makara bozuk diye açılamamıştı.

attirson
Ya böyle birşeyi nasıl önceden denemez kulüp.

Bekq
15.Nisan.2012, 19:59
http://forum.antu.com/upload/r028547/634701129905890000.jpg

SaLviO
15.Nisan.2012, 19:59
güzel olmuş

byariff
15.Nisan.2012, 20:03
zokoro ile bulent yildirim çarpisti bulent hoca yere dustu birseyi yoktur umarim.

anil luque
15.Nisan.2012, 20:04
Koreografi konusunda şanssız Fenerbahçe :)

Neyse maç başladı. İki takıma da kolay gelsin , maç 2-2 bitsin.

byariff
15.Nisan.2012, 20:07
zokoro muthis vurdu az fark ile aut

alex muthis bir pas atti sow kaleci ile karsi karsiya kacirdi

Legendary
15.Nisan.2012, 20:08
O da kaçmaz be Sow !!!

byariff
15.Nisan.2012, 20:14
Sow sari kart gordu hakemi aldattigi icin

olcanda sari gordu mactaki 4.cu sari bu macda kirmizi cikar gibi

Legendary
15.Nisan.2012, 20:16
Gökhan omzunu tutuyor umarım ciddi bir şey yoktur.
Ciddi bir şeyi yok döndü oyuna.

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:16
Harikasın Gökhan kimi verirse versinler değişmezsin
Hele ki şu işten Reto bile para yiyorsa :)

byariff
15.Nisan.2012, 20:19
Gokhan gonul"un topu direkte patladi

Legendary
İnanılmaz pozisyon kaçtı.Baskıya böyle devam edersek ilk yarıda gol atarız.

Kaka Leite
Helal Topuz, Gökhan süper vurmuş be

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:21
20 dakikalık bu oyuna bir gol yakışırdı

byariff
15.Nisan.2012, 20:22
baroni"nin hatasi halil vurdu az farkla auta cikti top

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:22
Baroni yapma bunu çok basit hata :icon_frown:

Facx
15.Nisan.2012, 20:23
halilin şutundan sonra mustafa sarp pino ilişkisi aklıma geldi :D

Legendary
15.Nisan.2012, 20:25
Sow hiç gününde değil anlaşılan.

attirson
15.Nisan.2012, 20:27
Eski Gökhan geri döndü !

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:30
sow müslüman olmasan anlıcamda yani :D :D :D

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:30
Sow hiç gününde değil anlaşılan.
Çok fena bir gol atacak, içime doğdu :icon_biggrin:

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:31
sow müslüman olmasan anlıcamda yani :D :D :D
O Reto'ya ait bir durum (::)

Deus Dominus
15.Nisan.2012, 20:31
Bu Gökhan Gönül değil ya, bu bildiğin Dani Alves :)

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:32
kaptan zokoraya resital yaptı :D :D :D

nannar
15.Nisan.2012, 20:34
Yalnız golün gecikmesi Fenerbahçe'de işleri zora sokabilir. Trabzon çok etkisiz sanırım.Radyodan dinliyorum da pek adı geçmiyor

Legendary
15.Nisan.2012, 20:36
Gooolllll l!!!!! Baronii !!!

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:36
Başarılı pas'ta 225-75 gibi bişeydi sanırım.Çok pas yapmışız...

Baroni attı :D

anil luque
15.Nisan.2012, 20:38
Tolga'ya yakışmadı bence bu gol. Ama yine de iyi vurdu Cristian.

nannar
15.Nisan.2012, 20:40
baroni uzaktan iyi vuruyor zaten. yani fenerin önemli gol silahlarından oldu artık

Kaka Leite
15.Nisan.2012, 20:41
Hastayım şu Emreye her maç 3-4 dakika götürüyor bu saçma ortam olaylarıyla :zuhaha

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:43
kaptandan bir resital daha :D :D

attirson
15.Nisan.2012, 20:46
Halil'in pozisyonu penaltı gibi.

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:48
çok karışıktı içersi nasıl görsün hakem onu

byariff
15.Nisan.2012, 20:49
ilk yari 1-0 bitti maç guzel geciyor fenerbahce iyi olan taraf

RaSenGan
15.Nisan.2012, 20:49
Sow'un kaçırdığını Bienvenu kaçırmaz :D Trabzonspor biraz daha etkili olursa golü bulabilir hiç içeri giremiyorlar.Burak çok yalnız kalıyor doğru düzgün bir şey yapamadı.

Deus Dominus
15.Nisan.2012, 20:50
Tartışmasız sahanın hakimi Fenerbahçe. Trabzonspor birkaç uygun pozisyon buldu uzaktan şutlarla heba ettiği ama bireysel hatadan kaynaklandı hep. Aynı oyunu sürdürebilirse ikini yarıda daha çok pozisyon gol üretebilir.

Bekq
15.Nisan.2012, 20:50
Aykut Kocaman'a helal olsun. Yiğidi öldür, hakını yeme demişler. Stoch - Caner değişikliğine kızmıştım ama bugün gerekli olduğunu görüyorum. Takım inanılmaz arzulu. Ayrıca ilk defa kenardan taktik verdiğini görüyorum.

2. Yarı çekmesini istemiyorum takımı geriye. Biz böyle iyi oynadığımız bir maçta yine 45 dakika ecel terleri dökmek istemiyoruz.

Son olarak bu takım şampiyonluğa inanmış. Dünkü maçın tatil edilmesi belkide farkında olmadan bize yaradı. Bu maçı kazanırsak psikolojik bir savaş bekliyor yarınki maçta Galatasaray'ı. Çünkü puan farkı 2'ye düşüyor kazanırsak.

Bekq
15.Nisan.2012, 20:51
Sow'un kaçırdığını Bienvenu kaçırmaz :D Emre'nin artistliği üzerinde her zamanki gibi.Trabzonspor biraz daha etkili olursa golü bulabilir hiç içeri giremiyorlar.Burak çok yalnız kalıyor doğru düzgün bir şey yapamadı.

Bence onu Sow kaçırmadı Tolga çıkardı. Mükemmel bir refleks ile çıkardı topu.

SaLviO
15.Nisan.2012, 20:52
tolga mükemmel kurtardı orda

anil luque
15.Nisan.2012, 20:53
Emre en şımarık dönemini yaşayan küçük bir çocuk gibi. Gel diyorsun gelmiyor git diyorsun gitmiyor. Kendi kafasında herhangi bir maç içinde neler dönüyor Emre'nin çok merak ediyorum.

furkan58
15.Nisan.2012, 20:54
Sow'un kaçırdığını Bienvenu kaçırmaz :D Emre'nin artistliği üzerinde her zamanki gibi.Trabzonspor biraz daha etkili olursa golü bulabilir hiç içeri giremiyorlar.Burak çok yalnız kalıyor doğru düzgün bir şey yapamadı.

Aslında Sow'a kızmamak lazım iyi düşündü Tolga'nın tersine vurdu ama son anda sol elini havaya kaldırararak refleksi sayesinde kurtardı şanssızdı yani. Ama kaçırdığı gol onu çok etkiledi oyundan düştü.

Oyun olarak çok iyiyiz özlediğimiz Fenerbahçe bu. Cristian'ın golü , Sow ve Gökhan'ın pozisyonları maç çok farklı bir skorla olabilirdi şuan .

tyfnkrvl07
Bu takım hep böyle oynasın canımı yesinler :)

BleedingMoon
bir kaç bireysel hata haricinde mükemmel oynadık. umarım 2. yarıya bu tempoyu sürdürebiliriz. geriye yaslanma hastalığımız nüksederse vay halimize.

attirson
15.Nisan.2012, 20:55
http://g1204.hizliresim.com/w/h/4hff2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Kaldırılmasında problem olmadı ama erken düstü.Sanırım stadın kolonlarında problem var.

furkan58
15.Nisan.2012, 20:56
http://s14.directupload.net/images/120415/2p35wpth.swf Golü izlemek isteyenler :)

RaSenGan
15.Nisan.2012, 20:59
Koreografi fenaydı ya :D Halatlar kopmuş yine.Hatta demir halatlardan biri birisinin kafasına gelmiş yaralanmış.

SaLviO
15.Nisan.2012, 21:04
bu kareografinin düşme olayıda haftaya dev derbiden sonra derbi konusanda çok kelle götürür :D :D

byariff
15.Nisan.2012, 21:05
Cech girdi - olcan adin cikti

anil luque
15.Nisan.2012, 21:12
Emre'nin bu yaptığı sarı kart değil yalnız ucuz atlattı.

Legendary
15.Nisan.2012, 21:21
Gooooolllll !!! Soww ohhh be sonunda !

byariff
15.Nisan.2012, 21:21
Sow atti 2-0 oldu , cristian guzel top kapti orda

SaLviO
15.Nisan.2012, 21:22
sow ts yede atmış oldu

nannar
15.Nisan.2012, 21:22
Ve Trabzonspor'un şampiyonlar ligi umutları son bulur... :)

Fearless Coward
15.Nisan.2012, 21:23
Gollerin dakikalarına bakın :D 34 - 61 :D :D :D Baroni maçın yıldızı yahu...Şov yapıyor...

byariff
15.Nisan.2012, 21:23
Serkan %100 gol kacirdi

Bordo61Mavi
15.Nisan.2012, 21:26
Sow iyi muslumanmis :) tam zamaninda atti golu, 61'de kufur edilmesini engeledi :D

Bordo61Mavi
15.Nisan.2012, 21:28
sow ts yede atmış oldu

Yabancimiz degil :) bu sene 4'cu kere bize karsi oynuyor. Bu 2'ci golu oldu.

attirson
15.Nisan.2012, 21:33
61de atıcagımız icime dogmustu. :D

SaLviO
15.Nisan.2012, 21:36
semihe 1 gol yazın oyun tam onun oyuna

dia da girer 85 de

RaSenGan
15.Nisan.2012, 21:43
Colman berbattı bu maç.Pas tercihleri yüzünden kaç pozisyon çöpe gitti.İkinci golde de kaptırdı topu.Golden sonra toparladı biraz ama neye yarar.

attirson
15.Nisan.2012, 21:49
80de alması lazımdı Dia'yı.Dia girse 1 gol daha kesin atardık.

attirson
15.Nisan.2012, 21:54
Bugün Ziegler bile iyi oynadı yani bu maçı sonuna kadar hakettik. :D Şaka bir yana cidden sezonun en iyi futbolunu oynadık.

ommix
15.Nisan.2012, 21:55
Böyle oynayın küme düşün be!!

Bekq
15.Nisan.2012, 21:57
Tam Sow oyundan düştü Semih girse hem ileride top tutar, Emre'nin sarı kartı var atılma ihtimaline karşı Selçuk girsin dedim ve aynı anda 2 değişiklik geldi. Son dakikada artık Alex'i çıkarıp alkışlatması lazım dedim bir baktım Bienvenu girmek için kenarda bekliyor :)

Aykut Kocaman bugün müthişti. Takım ayrı bir müthişti. :) Bu takım şampiyonluğa inanmış. Buradan şampiyonluk alırsak 3 Temmuz'u çıkaranları amaçlarına ulaştırmamış oluruz. Haydi Fenerbahçe. Siz savaşın FORMA kazanır..

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Nisan.2012, 21:58
Ilk defa degisiklikler olumlu yansidi. Semih ve Selcuk degisiklikleri topu 2-0 dan sonra daha cok ilerde tutmamizi sagladi. 2.yari baslarda cok cekildik ama 2-0 olunca hakimiyeti tamamen elimize gecirdik. Degisikliklerin bunda etkili oldugunu dusunuyorum. Dia girseydi kontra yapabilen bir takim olmadigimiz icin faydasiz olurdu. Tebrikler Fenerbahce...

BleedingMoon
15.Nisan.2012, 21:58
ilk defa öne geçtikten sonra geri çekilmedik. cristian orta sahayı domine etti. caner ve ziegler sol kanadı koridor yaptılar. bu işte bir terslik var.

barahir
15.Nisan.2012, 22:01
Süper Finaldeki Fenerbahçe böyle bi Fenerbahçe olacak işte.. hesaplar ona göre yapılsın..

Bekq
15.Nisan.2012, 22:02
Biz Cristian'ı tartışaduralım. Cristian Baroni: 7 gol 5 asist. :)

Bugün ayrı oynadı. Tüm takım bugün mükemmel oynadı. Bu takım tam verimli oynadığında ligin en iyisi olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577162_337485862979749_137712972957040_929072_2087 198481_n.jpg

furkan58
15.Nisan.2012, 22:03
Takım tamamiyle istemiş bu maçı teknik heyetinden oyuncularına kadar . Herkes savaştı. Sow'un attığı gole kaçırdığı golden sonraki moral bozukluğunun gitmesi için ayrıca sevindim.

Böyle oynayın canımızı alın !

Edit : trabzonspora karşı lig tarihindeki 100. golümüz 61. Dakikada Moussa Sow'dan geldi :)

SaLviO
15.Nisan.2012, 22:06
allahın izniyle 3.hafta sonunda lideriz

byariff
15.Nisan.2012, 22:06
Tebrikler fenerbahce iyi oynadilar 3 puani hak ettiler

Bekq
15.Nisan.2012, 22:07
Barcelona şuan dünyanın en iyi takımı, La Liga'da 2. sırada.

Bazı şeyler ölçü değil. Uzatmayacağım.

Tebrikler Fenerbahçem.

barahir
15.Nisan.2012, 22:07
Sow iyi muslumanmis :) tam zamaninda atti golu, 61'de kufur edilmesini engeledi :D

Zaten küfür edilmeyecekti :)

RaSenGan
15.Nisan.2012, 22:08
Bu arada halattan yaralanan taraftar beyin ameliyatı oluyormuş geçmiş olsun.

nannar
15.Nisan.2012, 22:08
Tebrikler Fenerbahçe, geçmiş olsun Trabzonspor...

Trabzonspor
15.Nisan.2012, 22:09
Zaten biliyorduk.Adamları kadıköyde yenemiyoruz bu yıllardır böyle.

Bekq
15.Nisan.2012, 22:10
Bilgi: 41 maçtır Kadıköy'de yenilmiyoruz.

Bekq
15.Nisan.2012, 22:15
beyler konudan şaşmayın :D :D

Aynen aynen. Takım uzun süredir böyle istekli oynamıyordu. Hemencecik kilitlenmeyelim konuyu :D

Ligtv'nin manşeti güzelmiş :D : Kadıköy'ün 'Baroni'

http://www.ligtv.com.tr/haber/kadikoyde-heyecan-firtinasi

byariff
15.Nisan.2012, 22:20
yahu 1 kerede gs-fb"ye donusturmeyin iste tebrik edin geçin

nannar
15.Nisan.2012, 22:22
tebrik ettikya arif :n: rakip yenilince stresli oluyor,takılmayın diyor yöneticiler,takılmıyoruz . Rakip keyifliyken bari takılalım :D

SaLviO
15.Nisan.2012, 22:27
Sadri Şener: „Ama tribünler hakkımda cok küfür etmişler“ Şansal Büyüka: „Bize hiçbir şey yansımadı“ (bu diyalog gerçektir)

Bekq
15.Nisan.2012, 22:29
Sadri Şener: Ama tribünler hakkımda cok küfür etmişler Şansal Büyüka: Bize hiçbir şey yansımadı (bu diyalog gerçektir)

YUH diyorum. Bırak Sadri Şener'e küfürü en ufak bir küfür edilmedi. Maçın sonunda derbilerde söylenen bir şey var. O küfürse ayrı tabii.

sui generis
15.Nisan.2012, 22:30
bugün ne güzel bir gün... git caddede saatlerce binlerce kişiyle yürü, haksızlığa isyan et, sonra Fenerbahçem gelsin ez eze yensin rakibini. Selçuk demişti; siz bu kadar yürümüşsünüz yenmemek olmaz diye :) insan daha ne ister. yenmekten çok oynadığımız top beni mutlu etti :)

ilk yarı Sow çok etkisiz olsa da 2.yarı golünü yazmayı bildi , Bekir'in de pas atmayı öğrenmesi lazım; yoksa büyük sıkıntı yaratabilir play off boyunca. takımın geri kalanın da gözle görülür bir hata göremedim. değişiklikler de çok iyiydi, teşekkürler Aykut hoca teşekkürler Fenerbahçem

edit: kareografi de bir taraftarımız yaralanmış, hastaneye kaldırılmış. geçmiş olsun.

Bekq
15.Nisan.2012, 22:40
Facebook kapak fotoğrafı yapmak isteyenler(Tam oraya sığacak şekilde düzenledim):

http://img703.imageshack.us/img703/734/saldrr.png

Önder HOCA
burak ın burnu kırılmış

RaSenGan
Zokora Emre'nin ırkçılık yaptığını söylemiş.Görüntü de var bununla ilgili.

SaLviO
15.Nisan.2012, 22:42
görüntüyü gösterirmisin ?

Bekq
15.Nisan.2012, 22:42

http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf

F... Nigga demiş. Ben okuyamadım ağzını ama bilmiyorum. Öyle dediği söyleniyor.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 22:44

http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf

İlk kelime küfür ikinci kelimede nigga diyor.

Zekirdek
Cristian Baroni'nin maçı getireceğini hiç aklıma bile gelmezdi. Bugün gerçekten çok iyi oynadı. İnşşallah önümüzde ki 5 maçta da bu performansı gösterir.

SaLviO
bende pek çıkaramadım ne dediğini

dediyse gerekeni yaparlar yapmalılarda

ReaList
15.Nisan.2012, 22:46
Kayseri maçının 11'ini görünce burda bir şey söylemiştim, Fenerbahçe artık çehre değiştirme amacında. O maça hücum özellikli bir kadro ile çıkıp ilerleyen dakikalarda sahada 3 forvetle mücadele etmek Fenerbahçe'nin uzun süredir (Sezonun ilk yarısındaki Gs maçından beri) sürdürdüğü korkak anlayışlı futbol zihniyetini geride bırakan bir hareketti.

Bugün o maçta ortaya konan zihniyetin tek maç için olmadığını, Fenerbahçe'nin skor ne olursa olsun, yine büyük bir takım gibi mücadele ettiğini gördük. Fenerbahçe böyle oynasın yenilsin, şampiyonluğu kaybetmesin önemli değil, yeter ki büyük takım gibi mücadele edelim.

%61 Topla oynama ve 500'ü aşkın isabetli pas, Olay budur, topa hakim olacaksın ve ağırlığını koyacaksın, Öne geçtiğin zaman iş geri çekilmekle savunma oynamakla olmaz, topa hakim olmakla ve top çevirmekle olur sonunda bunu tekrardan kavrayıp öyle davrandık.

Son olarak Tebrikler Ziegler, sonunda şu formanın hakkını verdin : )

Bekq
15.Nisan.2012, 22:46

Ya aslında biraz abartılıyor. Fenerbahçe'de 3 siyahi oyuncu var. Emre müslüman biri. Onu o şekilde söylediğini düşünmüyorum. Yani onu düşünerek söylememiştir söylemişse bile.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 22:47

Zokora röportajında demiş.İlk kelime rahat anlaşılıyor :D Ama ikinci tam belli değil gibi.Ama Zokora'nın açıklamaları da destekler nitelikte.Eğer öyle bir şeyse ciddi bir problem gerçekten.

SaLviO
15.Nisan.2012, 22:49
ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini

byariff
15.Nisan.2012, 22:49
Zokora:Yenilgiden çok bir futbolcu nedeniyle büyük hayalkırıklığı yaşıyorum..Emre bana 'Pis Zenci' diyerek hakaret etti (NTVSPOR)

di canio
15.Nisan.2012, 22:50
Koreografi esnasında halat kopmamış. Makaralardan birisi boşalıp, taraftarlardan birisinin kafasına düşmüş. böyle bir olay yaşanınca da aşağıya bırakılmış görsel. Taraftarımız beyin ameliyatı geçirecekmiş. Umarım bir sıkıntı yaşamadan tez zamanda sağlığına kavuşur.

Bekq
15.Nisan.2012, 22:51
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576205_337584876303181_137712972957040_929311_1734 941422_n.jpg

Eda Erdem: Allah'ım Saraçoğlu'nun çimlerinde ellerimde Kupa ile yürüme hayalimi gerçekleştirdiğin için sonsuz teşekkürler..

Bugün yürüyüşe de gelmiş. Şimdi twitter adresinde gördüm resmini. :)

Alicanfmfan
15.Nisan.2012, 22:53
Eğer Emre demişse, bu onun ilk vukuatı değil. İngiltere'de de Newcastle'deyken bu durumla suçlanmıştı.

RaSenGan
ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini

Zokora da öyle demiş zaten Müslüman değil misin neden böyle yapıyorsun demiş.

Cengo
Zokora röportajında demiş.İlk kelime rahat anlaşılıyor :D Ama ikinci tam belli değil gibi.Ama Zokora'nın açıklamaları da destekler nitelikte.Eğer öyle bir şeyse ciddi bir problem gerçekten.

O videoda ne dediği belli değil. Böyler şeyler ile insanlar suçlanmaz. İnsanları itham altında bırakmayın.

SaLviO
15.Nisan.2012, 22:55
Zokora da öyle demiş zaten Müslüman değil misin neden böyle yapıyorsun demiş.

sende ordaydın heralde :D :D :D :D

kaynak ne ? hürriyet fanatik vatan felanmı :D

ReaList
Eğer Emre demişse, bu onun ilk vukuatı değil. İngiltere'de de Newcastle'deyken bu durumla suçlanmıştı.

Suçlandıgı kişi Yobo'ydu : ) Açılan davadan aklandı ve böyle bir şeyin olmadığı açıklandı, Gerçi Yobo'da bunu belirtmişti, tabi basının işine gelmediği için sevmez bu tür haberleri.

RaSenGan
O videoda ne dediği belli değil. Böyler şeyler ile insanlar suçlanmaz. İnsanları itham altında bırakmayın.

Ben mi diyorum abi Zokora diyor.Adamın kendisine demiş.Görüntüden de anlaşılıyor zaten.

Alicanfmfan
15.Nisan.2012, 22:57
Suçlandıgı kişi Yobo'ydu : ) Açılan davadan aklandı ve böyle bir şeyin olmadığı açıklandı, Gerçi Yobo'da bunu belirtmişti, tabi basının işine gelmediği için sevmez bu tür haberleri.

Suçlanmıştı dedim zaten, herhangi bir ceza aldı falan demedim. Ama bana kalırsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Trabzonspor
Trt'ye de helal olsun vallahi attıkları başlıklara bak.Bu medya organlarını zaten sevmiyorum ama böyle iyice küçülüyorlar.Devlet kurumu sözde.

TR.CaPTaiN
Bizimkiler böyle oynasın Süper Final'i 4. sırada bitirsek dahi kimsenin sesi çıkmaz. Ama yeter ki bize bu mücadeleyi göstersinler. Maçın başından sonuna kadar Trabzonspor'a organize bir atak fırsatı vermedik. Trabzonspor'un 2 tane uzaktan iyi şutu ve ceza sahası civarında kaptırdığımız toptan sonra Serkan'ın girdiği net pozisyon vardı. Bunun haricinde defansif anlamda bizim adımıza müthiş bir maçtı. Ofansa baktığımızda da yeteri kadar pozisyonu bulduk, 2-0'dan sonra da oyuncularımız kendilerini yormadan pas yaparak maçı bitirdi. Oyunun küçük bir bölümü haricinde kontrol tamamen elimizdeydi.

Bugün izlediğimiz Cristian box to box denilen orta sahalara en iyi örnekti. Attığı çok güzel gol olsun, kendisinin getirerek Sow'a bıraktığı asisti olsun, defansif anlamda rakibine top bırakmaması olsun; her şeyiyle çok iyi bir maç çıkardı. İstikrarlı şekilde bugün sergilediği performansın %70'ini sergilesin, yeter. Nasıl ki kötü oynadığında yerden yere vuruyorsak bugün de yiğidin hakkını sonuna kadar vermek gerek. İkinci olarak Mehmet Topuz bildiğimiz geçen seneki tank Mehmet gibiydi. Orta sahada sürekli rakibe pres yapıp, ataklara da destek verdi. Zaten Mehmet'in performansı iyise otomatik olarak Gökhan da yükseliyor. Sol tarafta da aynı uyumu gördük. Ziegler normalin çok üzerinde hücuma katkı verdi, Caner'le iyi yardımlaştılar. Diğer orta saha oyuncumuz Emre de yine maçın öne çıkan oyuncularındandı. Bugün normal Emre'nin üzerinde pas hatası yapmasına rağmen orta sahadaki orkestra şefi rolünü yine gösterdi. Emre'yle acilen sözleşme yenileyip, Emre'nin de kafasının daha rahat olması lazım. Ha unutmadan ikiz kuleleri de Emre yıkmıştı. Stoper ikililerimizden Yobo Burak'a atılan pasların hepsini topladı, Bekir de aynı şekilde Burak'la eşleştiğinde rakibine adım attırmadı.

Kareografi yarım kalmasına rağmen güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Umarım yaralanan renktaşımızın durumu iyidir. Geçmiş olsun. Bunun yanı sıra herhangi bir olay yaşanmamasını da pas geçmemek lazım.

Galibiyetle başlamak güzel oldu. Muhteşem bir oyunla 3 puanı alan takımımıza tebrikler.

byariff
15.Nisan.2012, 22:58
Zokora: Emre'ye bu hakaretten sonra musluman degil misin, niye yapiyorsun diye sordum. Hicbir sey soylemedi

Volkan: 2-0 yenildiler, cok kotu oynadilar. Herkes ana avrat kufrediyor. Bunlar mac esnasinda olabilecek seyler. Zokora'nin bunu buyutmemesi gerekir. Emre'yle konusmadim ne dedigini bilmiyorum ama bunlar olabilecek seyler.

Rıdvan Dilmen:''Emre bunu söyledi,şunu söyledi demekle olmaz bu işler..İspatlanması lazım..Ha doğruysa,ırkçılık yapan futboldan silinmeli''

Bekq
15.Nisan.2012, 22:59
Zokora: "Yanlis duymadiysam Emre bana Pis Zenci dedi."

"Yanlış duymadıysam" demiş adam. Buradakiler Zokora'dan daha iyi duymuş anlaşılan :)

byariff
15.Nisan.2012, 23:01
Son dakika : "Emre ırkçılığını kabül etti."

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:01
Olan bir şeyi tartışmak da fanatiklik oldu :) Hadi diyelim bizim kuyruk acımız var Zokora'nın ne acısı var abi yapmayın Allah aşkına.

Zokora: "Yanlis duymadiysam Emre bana Pis Zenci dedi."

"Yanlış duymadıysam" demiş adam. Buradakiler Zokora'dan daha iyi duymuş anlaşılan :)

O duymuş biz de ağzını okuyoruz.İkisi de aynı yola çıkıyor.Zokora açıklama yapmadan önce twitterda zaten paylaşılmıştı bu görüntü.Üstüne de Zokora açıkladı.

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 23:02
Son dakika : "Emre ırkçılığını kabül etti."

Kaynak ?

meddah
İlk kelimenin ne olduğunu sen buraya yazamadığın gibi Zokora da kameraya söyleyemiyor.

nekop
İngilizce'yi ana dili gibi konuşan bir ev arkadaşım var daha Zokora'nın açıklamaları duymadan direk Emre'nin ne dediğini söyledi. Görüntüden ne söylediği anlaşılmıyor diye boşuna Emre'yi savunmayın burada onun yerine ingilizcenizi sorgulayın.

SaLviO
15.Nisan.2012, 23:03
Emre Belözoğlu: Ağzımdan bir söz çıkmış olabilir ama birbirimizden özür diledik. Maçın ardından Zokora açıklama yaptıysa art niyetlidir.Zokorada bana küfür etti.

di canio
Zokora'nın ifadesi yetmez böyle bir konuda birilerini suçlamak için. Dudak okuma uzmanlarına gösterirler görüntüleri, ona göre ceza verilir ya da verilmez.

nouma16
emre gerçekten öyle birşey dediyse suarez gibi 8 maç ceza almalı.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:04
"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."

Yok artık arkadaş ya.

SaLviO
8 maçı geç o formayı daha giymemeli

Alicanfmfan
Hiç şaşırmıyorum.

Trabzonspor
Keşke Zokora yanında kayıt zihazıyla çıksaymış maça belki ispatlaması kolay olurdu.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:05
Bu arada boşuna konuşmuyormuşuz tartışmıyormuşuz o kadar.Sonra fanatik oluyoruz o bu oluyoruz.Ortada bir şey var ki konuşuyoruz kafamızdan bir şeyler üretmiyoruz.

ommix
Emre az önce Lig TV'ye telefonla bağlandı ve söylediğini kabul etti.Ama Zokora'da bana ana avrat küfür etti ben de karşılık verdim dedi.Saha içinde olayı tatlıya bağlamışken olayın saha dışına yansımaması lazım dedi.Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Emre'nin ceza alması gerektiğini düşünüyorum

byariff
Sonuçta emre kufur etmismi etmis ? dahada tartismaya gerek yok emrenin ne oldugunu hepimiz biliyoruz haliyle emrede kufur edince zokoroda karsilik vermistir.

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 23:06
"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."

:n: ne adamsın emre ya :D

Bekq
15.Nisan.2012, 23:06
Keşke Zokora yanında kayıt zihazıyla çıksaymış maça belki ispatlaması kolay olurdu.

Tolga Zengin eldiveni içinde getirseymiş keşke.

nannar
15.Nisan.2012, 23:07
Adamsın Emre :D

Cengo
15.Nisan.2012, 23:07
Abi ilk kelime gerçekten belli oluyo sen de söyle ağız şekli falan aynı ama ikinci kelime anlaşılmıyor.Zokora da söyledi demiş adam niye yalan söylesin.Hiçbir şey yokken demiyorum ki bunu bunu yapmış diye.

Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:09

:n: ne adamsın emre ya :D

nerede bu açıklama ben hiç göremedim. adam saha içinde birbirimize küfür ettik o da benim anama etti diyor, sonra sarıldık ve olay kapandı diyor. zokoranın çıkığ böyle konuşması art niyetlidir diye de ekliyor. ama burada emrenin yaptığını yanlış karşılarız zokoranın yaptığına 3 maymunu oynarız.

ReaList
15.Nisan.2012, 23:09
Ben size olayın aslını anlatayım.
Zokora pozisyon esnasında hatim indirip zikir çekerken, Emre durduk yere ona yaklaştı ve ne dediyse dedi, Yoksa Zokora Emre'ye küfür edecek, düz geçecek Emre'de ona karşılık verecek ? yok böyle bir şey, tamamen Emre'nin ortada bir şey yokken durduk yere kaynaklanan bir durum.

Ha bide geçenlerde Volkan eldivenin içinde çakıyla çıkmıştı, Acaba haftaya Arena'da kazansak maçı unutup neyi konuşacaz çok merak ediyorum ?

Alex bize büyük yaptı, sahaya muska falan attı, hmm nasıl olur ?

Bekq
15.Nisan.2012, 23:10
Emre Fenerbahçe için bir değerdir. Emre için kullandığınız laflara dikkat edin. Bu adam ülkesine sizin etmediğiniz kadar hizmet etmiştir. Daha Türkiye avrupa nedir bilmezken İtalya'ya gidip 5 numaralı formasıyla İnter'de oynamıştır. Milli takıma sayısız maç hizmet etmiştir.

Cengo
Emre Belözoğlu: Ağzımdan bir söz çıkmış olabilir ama birbirimizden özür diledik. Maçın ardından Zokora açıklama yaptıysa art niyetlidir.Zokorada bana küfür etti.

Emre küfürden dolayı özür dilemiş gibi, ırkçılık denildiğin farkında değil gibi söylemiş.

RaSenGan
Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.

Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?

World Hollow o1
15.Nisan.2012, 23:11
emre gerçekten öyle birşey dediyse suarez gibi 8 maç ceza almalı.

8 mi?
Bence sınır dışı edilmeli.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:12
Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir.

anil luque
Özrü kabahatinden büyük adamın.

byariff
Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir

nannar
İkisine de 3er maç cezayı versinler o zaman

Bekq
15.Nisan.2012, 23:13
Emre malzeme çıkarttı herkese. 1 hafta Emre'yi tartışırız. :) Futbolumuzu gölgeleyeceklerya HİÇ sorun değil.

Takım içine yansımamalı bu olay.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:13
Özrü kabahatinden büyük adamın.

ya abicim öyle özür dilemem diye bir sözü yok. adam oda benim anama küfretti diyor saha içinde sarıldık bitti bu olay diyor. siz hala neyi tartışıyorsunuz. Emre ceza alacaksa Zokora da almalı o zaman.

Bordo61Mavi
15.Nisan.2012, 23:14
Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi :) birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.[/COLOR][/B]

Trabzonspor
15.Nisan.2012, 23:15
İkisine de 3er maç cezayı versinler o zaman

İkisine neden 3 maç veriyorlar?Küfür her maçta tonlarca oluyor ama hakem bir kart göstermezse bir etkisi olmuyor ama Irkçılık her maç olmuyor.Oluncada kart aranmadan cezası veriliyor.

DenizlispoR
15.Nisan.2012, 23:16
Alıştığımız gibi her derbiden sonra adam gibi maçı değerlendiren 1-2 yorum var. Kaptan'ın yazısını zevkle okudum.

Fenerbahçe maça daha üstün ve pas yapmayı isteyen bir takım olarak başladı,bu düzende Christian biraz pas yeteneğini gösterdi ve gününde olduğunda neler yapabileceğini öğretmiş oldu.Bu paslı oyunda stoperlerin oyun kurma zaafları ortaya çıktı,gününde olmasa bile Serdar Kesimal orayı düzenleyebilirdi bence. Özellikle orta alandaki 2 isim,Emre ve Christian topu ileri taşımaya istekli davranınca defans ile orta alan arasında büyük boşluklar oluştu,oradaki pas hatalarını Trabzonspor değerlendiremedi. Atamayana atarlar kuralının işlemesi ile Fenerbahçe üstünlüğü eline aldı , buradan sonrasını izlemedim bile. :D

sui generis
Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi :) birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.

İkisine neden 3 maç veriyorlar?Küfür her maçta tonlarca oluyor ama hakem bir kart göstermezse bir etkisi olmuyor ama Irkçılık her maç olmuyor.Oluncada kart aranmadan cezası veriliyor.

bence anasına sövmek ırkçı söylemde bulunmasından daha kötü.

Bekq
Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi :) birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.

Zokora'dan maç içinde özür dilemiş ve olay tatlıya bağlanmış. Kendi diyor bunu. Çıkıp Zokora'nın bana böyle böyle dedi demesinin amacı nedir? O an bir sinirle yapmıştır olabilir. Bilerek söylememiştir. Yani Zenci olayını bilerek neden söylesin. Senelerdir ırkçılık diye bir kavram yok Türkiye'de. Tebrikler onu da başardınız.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:17
ya abicim öyle özür dilemem diye bir sözü yok. adam oda benim anama küfretti diyor saha içinde sarıldık bitti bu olay diyor. siz hala neyi tartışıyorsunuz. Emre ceza alacaksa Zokora da almalı o zaman.

Abi şimdi anaya küfrediyosa sen de onun anasına küfrediceksin :D Senin anana küfreden adama niye ırkçılık yaparsın ? Hele bunu bir Türk'ün yapmasını hiç anlamıyorum.Bunu yapan Emre diye demiyorum.Geçmişimize,dinimize bir bakalım.Böyle şeyler çok tuhaf geliyor bana.

di canio
15.Nisan.2012, 23:17
Emre'nin açıklamalarını kesintisiz koyabilecek olan var mı? Emre ırkçı bir ifade kullandığını mı kabul etmiş, yoksa küfrettiğini mi?

Trabzonspor
15.Nisan.2012, 23:18
bence anasına sövmek ırkçı söylemde bulunmasından daha kötü.

Saçma bir cevap olmuş Muhammet.Sanki ilk kez küfür oluyormuş gibi konuşmayın ya.

sui generis
Abi şimdi anaya küfrediyosa sen de onun anasına küfrediceksin :D Senin anana küfreden adama niye ırkçılık yaparsın ? Hele bunu bir Türk'ün yapmasını hiç anlamıyorum.Bunu yapan Emre diye demiyorum.Geçmişimize,dinimize bir bakalım.Böyle şeyler çok tuhaf geliyor bana.

ben yapılan harekete doğru demedim ki Zokora'nın da yaptığı en az onun kadar kötü diyorum. Emre'yi eleştiriyorsanız Zokora'yı da eleştirin.

Nedvedmania
Bana da gerçekten Türk birisinin ırkçı laflar söylemesi çok şaşırtıcı geliyor. Tamam Emre sinirlerine hakim olamıyor aniden küfür ediyor. Refkleks haline gelmiş artık ama ırkçı bi laf nasıl oluyor da istemsiz olarak söylenebiliyor.

Zokora'nın küfür ettiğini görmedik. Görsek onu da eleştiririz. Örneğin Engin, Ayhan, Baros küfür ettiğinde ben sinir oluyorum. Takım veya isim ayırt etmiyoruz yani.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:19
Emre'nin açıklamalarını kesintisiz koyabilecek olan var mı? Emre ırkçı bir ifade kullandığını mı kabul etmiş, yoksa küfrettiğini mi?

http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cevap-verdi

Ben de izlemedim izleyelim :)

anil luque
15.Nisan.2012, 23:19
Benim yorumumla senin yazdığın şeyin ne alakası var Mami?

"Saha dışına yansımaması lazımdı. Pişman değilim ben de" gibisinden bir yorum yapmış o yüzden dedim ben özrü kabahatinden büyük diye.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:20
Saçma bir cevap olmuş Muhammet.Sanki ilk kez küfür oluyormuş gibi konuşmayın ya.

anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:20
Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?

Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.

meddah
15.Nisan.2012, 23:21
Disiplin talımatında hususiyetle tanımlanmış bir olay var burada, nesini basitleştirmeye çalışıyorsunuz, anlamadım; "anasına küfredersen 3 maç, babasına küfredersen 5 naç, rengine küfredersen 8 maç" deyip kategorize etmemiş adam, "ırkçılık" diye sade ve hususi bir madde düzenlemiş.

Ha, bizim kültüre uygun değildir, İngiliz'in siyahiden anladığıyla Türk'ün anladığı bir değildir; dolayısıyla bizim disiplin talimatımızda böyle bir madde olmalıdır veya olmamalıdır meselesi ayrı.

Night_Mare17
Emre'nin ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz demiş olma ihtimali bence yüksek ama dememiş de olabilir bilemiyorum.

sui generis
Benim yorumumla senin yazdığın şeyin ne alakası var Mami?

"Saha dışına yansımaması lazımdı. Pişman değilim ben de" gibisinden bir yorum yapmış o yüzden dedim ben özrü kabahatinden büyük diye.

pişman değilim diye birşey söylemiyor diyorum. adamın dediğini iyi dinleyin bence.

anil luque
15.Nisan.2012, 23:22
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cevap-verdi

26. saniyeden sonra izlemeyi bıraktım. Emre'nin orada Zokora'yı neden ittiğini bir Allah'ın kulu mantıklı bir şekilde açıklayamaz.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:22
Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.

Abi nerelere çektin konuyu :D Emre yalanlamıyor ki zaten neyine inanıyım onun.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:23
Ahmet Ercanlar ‏ @chemedya
Emre: Zokora anneme kufretti. Ben de ona bir takim seyler soyledim. Ama sahada sarildik. Tatliya bagladik. Neden gundeme getirdi anlamadim.

eng1n
Emre ırkçılık yapmışsa cezası neyse Federasyondan önce biz vermeliyiz. Melo'nun olayı gibi oldu bitti af edelim olmasın.

sui generis

Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.

footballer33
Emre'nin yaptığı hareketin savunulacak hiçbir tarafı yok ve olmamalı. Zokora elbette Emre'ye bir şeyler söylemiştir, belki de küfretmiştir ve bunun karşılığında da Emre dönüp o sözü söylemiştir; fakat Zokora her ne söylediyse ona verilecek cevap da bu olmamalıydı. Irkçılık bir insanlık suçudur, bunu kim yaparsa yapsın. Yarın akşam İnönü'de buna benzer bir olay yaşanırsa yorumum yine aynı olur. Emre için Aykut Kocaman da açıklama yapmış, gerçekten böyle bir şey varsa gerekeni yaparız diye.

Ayrıca, maç öncesinde yapılan kareografi sırasında ipin kopmasıyla kafasına makara düşüp yaralanan taraftara da acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.

Fenerbahçe'ye de galibiyetinden ötürü tebrikler.

Trabzonspor
15.Nisan.2012, 23:24
anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.

Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.

ReaList
Vay be, Sen adama tonla küfür et, Ana bacı bırakma, mazlum ol, Eyvallah
Sen tek cümle küfür et, olay sana yıkılsın.
3 maymunu bile geçtik helal.

Bekq
26. saniyeden sonra izlemeyi bıraktım. Emre'nin orada Zokora'yı neden ittiğini bir Allah'ın kulu mantıklı bir şekilde açıklayamaz.

Maç içinde tartışma olmuş olabilir. İlla sarılıp öpüşmek zorunda değiller. Zokora ana avrat küfür edip sonra gelip sarılsa ben de aynı tepkiyi verirdim.

Nedvedmania
İzledim şimdi lig tv deki konuşmaları. Bence olay bitmiştir. Ceza verir TFF.

Bordo61Mavi
15.Nisan.2012, 23:25
Emre'nin annesine kufur edilcek oda bogaz kesme isareti yapmicak :)

Bu arada Fenerli arkadaslara tebrikler, evde mac kaybetmeleri zor

Night_Mare17
Ne Masumiyet Karnesiymiş her şeyde ona sığınmaya başladınız :D

Deus Dominus

Aynen, pozisyon sonrası her ne diyorsa bir kerede söylemiyor iki kere çıkıyor ağzından. Söylüyor, dönüyor arkasını giderken dönüp bir daha söylüyor.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:26
Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.

Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz :) Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:27
Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.

ben küfür etsin dediğini iddia etmedim zaten. küfür eder normaldir diyorsun ben de diyorum Emreyi suçluyorsan Zokora da anasına küfretmiş onu da suçlayacaksın. Zokora Fenerbahçe de Emre rakipte olsaydı şuan tam dediğimi konuşuyor olurduk.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:28
Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz :) Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.

Aygüncüm burada sadece Emre ile ilgili olan kısımları yayınlıyorsun, yazıyorsun. burada sadece Emre'yi eleştiren herkeste art niyet ararım.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:29

Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.

SaLviO
15.Nisan.2012, 23:29
Adam ana avrat küfür etmiş bende o sözleri söylemiş olabilirim diyor ama sonra özür diledik sarıldık barıştık saha içinde hallettik diyor

zokoranın ettiği küfür yanına kar kaldı ama emrenin lafı aovv

byariff
15.Nisan.2012, 23:30
Adam ana avrat küfür etmiş bende o sözleri söylemiş olabilirim diyor ama sonra özür diledik sarıldık barıştık saha içinde hallettik diyor

zokoranın ettiği küfür yanına kar kaldı ama emrenin lafı aovv

emre baslattiysa zokorununda solemesi birseyler normal adam altta kalmamis.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:30
bu arada Emre tabii öyle bir şey söylediyse ceza almalı hatta en ağırını. üstü kapanmamalı, biz veririz Aykut hoca verir cezasını. tabi Zokora da alacak cezasını.

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:31
Aygüncüm burada sadece Emre ile ilgili olan kısımları yayınlıyorsun, yazıyorsun. burada sadece Emre'yi eleştiren herkeste art niyet ararım.

Abi maç sonu neyi konuşalım oynadınız kazandınız :) Şu an bu olaydan başka bir olayı konuşan yok ki.

sui generis
15.Nisan.2012, 23:33
emre baslattiysa zokorununda solemesi birseyler normal adam altta kalmamis.

niye Zokora'nın başlatmış olabileceği aklınızdan geçmiyor?

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:33
Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.

Hukuk bilmeyen bunu konuşmasın hukuk bilmeyen soruşturmayı konuşmasın e biz ne konuşalım abi :)

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:34

Lig tvdeki görüntüleri izlediysen Emre'nin durduk yere Zokora'yı ittiğini görürsün.

byariff
15.Nisan.2012, 23:35

emrenin ne olup olmadigini az cok biliyoruz ayni maçi izledik zokoro emreye faul yapti orda emrede yanina gelerek birseyler soledi boyle baslamis olabilir.

Bekq
15.Nisan.2012, 23:35
Lig tvdeki görüntüleri izlediysen Emre'nin durduk yere Zokora'yı ittiğini görürsün.

Maçın tamamını izlediysen Emre'nin önceki pozisyonlarda Zokora ile tartıştığını görürsün.

SaLviO
15.Nisan.2012, 23:36
http://d1204.hizliresim.com/w/h/4hp4b.png (http://bit.ly/c25MCx)

Cengo
15.Nisan.2012, 23:37
Şu anda bulunduğumuz durumda nasıl mesajlar atılmasını bekliyordun ? "Emre olayı önemsiz. Tebrikler Fenerbahçe" yazılmasını mı ? Dediğim gibi nadiren yaşanan bir olay var. Emre de bu durumu reddetmiyor üstüne "Söylemiş olabilirim" diyor. Kendisi bile ihtimal veriyor (Gerçi emin olsa bile evet söyledim demez . Kendi ağzıyla kendine ceza verdirecek değil :))

Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 23:39
Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.

Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:41
Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.

Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:41
http://d1204.hizliresim.com/w/h/4hp4b.png (http://bit.ly/c25MCx)

Bunun üzerine konuşulacak başka bir şey yok!

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:42
Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.

Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:43
Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.

Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 23:44
Ben daha birşey demiyorum. Emre'nin Lig Tv'ye bağlanması güzel olmuş. Olay daha da netleşti. TFF ceza verir diye düşünüyorum.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:45
Ben daha birşey demiyorum. Emre'nin Lig Tv'ye bağlanması güzel olmuş. Olay daha da netleşti. TFF ceza verir diye düşünüyorum.

Kanıtsız ceza verilmesine de ilk defa şahit oluruz herhalde.

Bekq
15.Nisan.2012, 23:45
Biri gelir 26. saniyede itiyor bunun üstüne konuşulmaz denir. Biri gelir onu destekler mesaj yazar. Biri gelir Emre'ye sallar.

Siz Lig TV'nin görmek istediklerini görüyorsunuz. 1-2 dakikalık görüntü maçın tamamı değil. Emre ve Zokora pozisyon itibariyle sık sık karşı karşıya geldi.

http://d1204.hizliresim.com/w/h/4hp4b.png

RaSenGan
15.Nisan.2012, 23:47
Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.

"Negro sözü ağzımdan çıkmış olabilir. Çıkmışsa hatamı kabul ederim " adam bunu diyor.Yapmamış olsa yapmadım der zaten.Komik olan şey senin bu tutumun oluyo abi.Kendi bile itiraz etmiyorken senin bu kadar itiraz etmen tuhaf cidden.Neyse yoruldum ben yazmaktan önümüzde günlerde neler olacağı belli olur.Daha fazla bir şey söylemiycem bu konuyla ilgili (:

Night_Mare17
Kanıtsız ceza verilmesine de ilk defa şahit oluruz herhalde.

Zokora böyle dedi diyo şansal emre de evet bu kelimeleri sarf ettim diyo video dahi var.

anil luque
Peki Cengiz abi senin dediğin gibi olsun. Zokora bana ana avrat küfür etti diyor ağız dolusu. Kendi ettiği küfürü niye söyleyemiyor niye afallıyor ?

Bu benim görüşümdür ve sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama abi şu konuda Emre'yi özellikle kendi açıklamalarından sonra savunmaya çalışan çırpındıkça batar.

byariff
15.Nisan.2012, 23:49
ligtv videosunu dikkatle izlerseniz anlasilir zaten sansal buyuka soruyor emre boyle birsey soledinmi emrede direk giriyor zaten evet soledim diye

Nedvedmania
15.Nisan.2012, 23:50
ligtv videosunu dikkatle izlerseniz anlasilir zaten sansal buyuka soruyor emre boyle birsey soledinmi emrede direk giriyor zaten evet soledim diye

Evet söyledim demiyor. Tam hatırlamıyorum diyor.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:51
Peki Cengiz abi senin dediğin gibi olsun. Zokora bana ana avrat küfür etti diyor ağız dolusu. Kendi ettiği küfürü niye söyleyemiyor niye afallıyor ?

Bu benim görüşümdür ve sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama abi şu konuda Emre'yi özellikle kendi açıklamalarından sonra savunmaya çalışan çırpındıkça batar.

Kendi açıklamalarından sonra bakmak mı? Hiçbir yere battığım yok.

İtiraf başkadır, başkasını suçlamak başkadır. İtirafta hemen ceza alırsın, tek taraflıdır istifa gibi. Suçlama ise kanıt gerektirir.

Küfürü itiraf ettiği anda ceza alır.

Cümleleri çarpıtıyorsunuz, içinde ırkçılık bahsedilmiyor bile. Küfürünü söylemediği için küfür ettiğini ima ediyor. Daha bunun ötesi, berisi yok.

ommix
15.Nisan.2012, 23:52
Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.

Cengo
15.Nisan.2012, 23:53
"Negro sözü ağzımdan çıkmış olabilir. Çıkmışsa hatamı kabul ederim " adam bunu diyor.Yapmamış olsa yapmadım der zaten.Komik olan şey senin bu tutumun oluyo abi.Kendi bile itiraz etmiyorken senin bu kadar itiraz etmen tuhaf cidden.Neyse yoruldum ben yazmaktan önümüzde günlerde neler olacağı belli olur.Daha fazla bir şey söylemiycem bu konuyla ilgili (:

Böyle bir cümle söylemedi. Şu an kendi tarafına çekerek söylemediği bir cümleyi söylemiş gibi uyduruyorsun kusura bakma. Böyle söylemesini isterdin belki ama gerçek böyle değil. Sıkıldım insanların fanatizminden. Yoruldum cevap yazmaktan, başlık kapansın da uyuyalım artık.

Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.

Irkçılıktan bahsetmedi, küfrünü ima etti. Nereden anlıyorsunuz, nasıl çözünüyorsunuz bu kadar kesin, hayret!

Küfür etmek ayrı bir mesele, ayıp o da, başka. Onun cezasını verir zaten yönetim.

anil luque
Kendi açıklamalarından sonra bakmak mı? Hiçbir yere battığım yok.

İtiraf başkadır, başkasını suçlamak başkadır. İtirafta hemen ceza alırsın, tek taraflıdır istifa gibi. Suçlama ise kanıt gerektirir.

Küfürü itiraf ettiği anda ceza alır.

Cümleleri çarpıtıyorsunuz, içinde ırkçılık bahsedilmiyor bile. Küfürünü söylemediği için küfür ettiğini ima ediyor. Daha bunun ötesi, berisi yok.
Tamam abi senin dediğin gibi olsun ne diyelim daha..

furkan58
Hayır herşeye tamam derimde en mantıksızı şu :

Sen gel kardeşim ana bacı bırakma bende en değerli varlıklarım olan şeylere küfür et SÖZDE ben sana ırkçı söylemde bulunayım oovv , auuv

Bekq
15.Nisan.2012, 23:55
Basın amacına ulaşıyor. Seneye siyahi oyuncular Türkiye'de ırkçılık var diye gelmemeye başlarsa göreceğim o zaman ben sizleri :)

sui generis
15.Nisan.2012, 23:58
Emre ve Zokora çıkıp adam akıllı ne söylediklerini anlatsınlar. Zokora da dedi demiyor zaten demiş olabilir tarzında bir şey diyor. sonra kime ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilmeli ama Emre kolay kolay silinmemeli.

ReaList
Hayır herşeye tamam derimde en mantıksızı şu :

Sen gel kardeşim ana bacı bırakma bende en değerli varlıklarım olan şeylere küfür et SÖZDE ben sana pis zenci diyim oovv , auuv

Bak Erman efendi ne diyor ;
Erman Toroglu: "Yahu irkciligi ana avrat kufur etmekle nasil bir tutarsiniz. Nasil karistirirsiniz? UEFA'nin yaptirimi cok net bu konuda."

Yahu koca Zidane sırf kız kardeşine küfür edildi diye dünya kupasından vazgeçti, öyle bir hava yaratılıyor ki sanki anaya bacıya küfür mübah ötesi öcü ayıptır !!

Trabzonda Irkçı pankart açılırken hasıraltı et, görmezden gel, ceza vermeden kapat olayı, Konu Fenerbahçe olunca bütün disiplin talimatlarını araştır, bu kadar olmaz arkadaş !

SaLviO
maçın bi tekniği yokki fener tek kale maç oynadı trabzon takım otobüsünü kendi yarı sahasına çekti bekledi :D :D

MeMo
15.Nisan.2012, 23:59
Emre öyle bir şey dediyse ayıp etmiş.

Maç için ; hafta içi şampiyonluğunu talep eden bir takımın sahada var olmasını beklerdim ama bizim takım sezonun en iyi maçını oynayarak rakibi sahadan sildi.

Bordo61Mavi
16.Nisan.2012, 00:00
Trt'nin Istanbul kameramanlarindan Bunyamin Koc'un tweeti cok sey anlatiyor

O irkci soyleme " ee yalanmi yani " yazmis.

Ulkemizde bi irkcilik yoktu, oda bu sene geldi

KanaKe
16.Nisan.2012, 00:08
emrenin zamaninda ingilterede de bu tür vukuatlari oldu zokora isterse ana avrat dümdüz gitsin fenerbahce spor kulübünün oyuncusu rakip oyuncuya irkcilik yapmamali.

LaigLeNoiR
16.Nisan.2012, 00:13
Konu bir süre inceleme altına alınacaktır.

Bu süre zarfında konu kilitlenmiştir.

LaigLeNoiR
16.Nisan.2012, 00:49
Konu tekrar açılmıştır.

Lütfen daha dikkatli yorumlar yapalım ve ceza uygulamak zorunda kalmayalım.

Suicider
16.Nisan.2012, 00:56
Fenerbahçe bence sezonun en iyi maçını oynadı.Önde ve orta sahada yaptıkları baskı sayesinde maçı hakederek kazandılar.Fenerbahçe'yi bu kadar iyi oynarken gördüğümde şaşırdıysam,Trabzon'u da bu kadar kötü gördüğüm için şaşırdım.Doğru dürüst pas bile yapamadılar.Hatta sonlarda Burak isyan edip topu alıp gitmeye çalıştı onuda yapamadı.Sonuçta Fenerbahçe hakederek maçı kazanmıştır.Tebrik ederim.

Emre konusuna çok girmek istemiyorum.Eğer dediyse gerçekten zaten 4-8 maç arası bir ceza alacaktır.Sene sonuda gidecektir diye düşünüyorum.

sarianet
16.Nisan.2012, 01:08
afenerbahçe bugünsahanın tek hakimiydi trabzonspor alışılmışın aksine sahada hiçbi varlık gösteremedi hatta bi ara öyle oldu ki bekir bile stoper olmasına rağmen ileri çıktı hakettiğimiz bi üç puan aldık son dakikalarda bi penaltımız verilmedi gitti 200 mb ama olsun üç puan bizim oldu şimdi biz değil rakiplerimiz düşünsün :)