PDA

View Full Version : İstanbul Hukuk veya İstanbul Edebiyat Fakültesi'nde Okuyan

meddah
20.Nisan.2012, 18:37
"... birinin yardımına ihtiyacım var", diye devam ediyor başlık.

Mevzu şu: Hukuk Fakültesi Kütüphanesi'nden bir kitaba ihtiyacım var. Memleketin daha makul herhangi bir yerinde, başka herhangi bir versiyonunu bulamadım; hem zaten kitap da fakültenin kendi basımı.

El Barto
20.Nisan.2012, 18:47
Kitap kütüphane bunlar benim işim. :)

Söyle abi yardımcı olmaya çalışırım.

meddah
20.Nisan.2012, 18:55
Ernst von Aster - Hukuk Felsefesi Dersleri

sui generis
20.Nisan.2012, 18:55
Emre abi halledemezse ben varım :)

meddah
20.Nisan.2012, 19:00
Aklımda kalmıştı senin orada olduğun ama tam emin olamadım, başlık açayım dedim. Hatta bir kişi daha vardı galiba aktif üyelerden.

sui generis
20.Nisan.2012, 19:03
abi Redrum var bir de. bizim okulda bildiğim kadarıyla direkt kitabı vermiyorlar ama fotokopi olayı var, Emre abi direkt kitabı bulabilir belki bulamazsa ben fotokopisini çekip ulaştırabilirim sana.

El Barto
20.Nisan.2012, 20:40

Abi zaten kitabı dışarı vermiyorlar Muhammet fotokopisini alabilirse ihtiyacın görülür muhtemelen, Muhammet benim aklıma gelmediydi adam işin kaynağında :)

nekop
21.Nisan.2012, 01:48
Macit Gökberk'in bu tarzda bir kitabı varsa muhtemelen ondada hemen hemen aynı şeyler yazıyordur. Gerçi sen buna çoktan bakmışsındır. :)

kalemci
21.Nisan.2012, 04:32
Ankara Milli Kütüphane de belki olabilir ama herşeyin olduğu hiçbirşeyin olmadığı sözde Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden.

meddah
21.Nisan.2012, 05:39
Macit Gökberk'in bu tarzda bir kitabı varsa muhtemelen ondada hemen hemen aynı şeyler yazıyordur. Gerçi sen buna çoktan bakmışsındır. :)

Özellikle von Aster lazım. Belki derslerin çevirisini o yapmıştır diye baktım ama von Aster bu dersleri verirken Macit Gökberk askerdeymiş.

Ankara Milli Kütüphane de belki olabilir ama herşeyin olduğu hiçbirşeyin olmadığı sözde Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden.

Katalog'da var görünüyor. İstanbul Ankara'dan daha makul göründüğü için ben direkt hedef tahtasına onu koymuştum.

Muhammed fırsat bulunca tedarik etmeye çalışacak, sağolsun. Bakalım kitap sağ mı.

meddah
27.Nisan.2012, 18:24
Kitap elime ulaştı bugün. Muhammed'e bir de yerinden teşekkür edeyim; benim harcayacağımdan daha fazla çaba harcadı muhtemelen.

sui generis
27.Nisan.2012, 22:37
ne demek abi. ben de okuldaki fotokopi makinesini kullanmayı öğrendim :)

sarianet
27.Nisan.2012, 23:05
forumun güzel yanı bilgi paylaştıkça çoğalır günü mesajını verdim dağılabiliriz:D