View Full Version : Trabzonspor - Beşiktaş [SF Şampiyonluk 2. Hafta]
di canio
20.Nisan.2012, 23:23
http://img196.imageshack.us/img196/7158/sf1trabzonsporbeikta.png
byariff
20.Nisan.2012, 23:34
Besiktasin Futbolu umut vermiyor , trabzonda burak yok bakalim gol yollarinda ne yapcaklar bilmiyorum ama trabzon evinde kazanir bence.
RaSenGan
20.Nisan.2012, 23:36
İki takım da yokları oynuyor.Zevksiz bir maç bekliyorum.İki takımda da pek umut yok.Beraberlik bekliyorum.
ReaList
20.Nisan.2012, 23:37
Bence çok zevkli ve bol gollü bir maç olacak
Tahmini skor 3-2 veya 4-2
footballer33
20.Nisan.2012, 23:41
3.lük mücadelesi izleyeceğiz. :) Kazanan, bu yolda önemli bir avantaj yakalayacak. Beşiktaş'ın son zamanlarda, Trabzon'da üstünlüğü göze çarpıyor. Bu defa da kazanacağımızı umuyorum.
Rüştü
Toraman Sivok Egemen İsmail
Fernandes Ernst Veli
Q7 Pektemek Simao
byariff
20.Nisan.2012, 23:42
hafta içi haber vardi tayfur hoca sivok"u yedek kadro ile calistirmis
footballer33
20.Nisan.2012, 23:48
O haberi ben de okudum, inşallah öyle bir şey yapmaz. Aksi halde, Ekrem'i sağ bekte, Toraman'ı stoperde izleyeceğiz.
barahir
21.Nisan.2012, 01:40
Farkında değilsiniz ama yediğiniz gollerin yüzde doksanı sivok un pozisyon hatalarından kaynaklı..
attirson
21.Nisan.2012, 01:58
Bu maç belki kendimizi şampiyonluk maçlarına kaptırdık diye önemsiz geliyor ama bu iki takımın gözünden bakarsak olaya çok kritik bir maç.İşin sonunda Avrupa'ya gidememek var.Bence Avrupa grubundan lider çıkacak takım Şampiyonluk Grubu 4.sünü eleyecektir.İşini riske etmemek için canını disine takar iki takımda.Ben eğlenceli bir karşılaşma bekliyorum.
Mamadou
21.Nisan.2012, 02:35
Farkında değilsiniz ama yediğiniz gollerin yüzde doksanı sivok un pozisyon hatalarından kaynaklı..
Aynen. Sivok çok şişiriliyor. Galatasaray maçında yediğimiz ilk golde Elmander'e kafayı vurduran Sivok idi. Topu oyuna sokma konusunda sıfır. Her topu gelişi güzel ileri doğru şişiriyor. Her an hata yapacak şekilde oynuyor. Çok dengesiz bir oyun yapısı var. Kart yeme riski her zaman var. Geçen sezon tek devre oynamasına rağmen 2,3 tane kırmızı kart görmüştü. Sivok şimdiye dek uyum sorunu yaşadığı stoper oyuncularıyla beraber patlak verdi. Karabük ve Galatasaray maçlarında Toraman - Sivok ikilisinin performansları ortada ama malesef takım bütünüyle sorunlu olduğu için bunlar dile getirilmiyor. Ha mücadelesine hiç kimsenin lafı yok ve bu sezon attığı kafa golleriyle ekstra katkıda bulundu ama Beşiktaş savunmasının değişilmez bir ismi varsa o isim Sivok değil Egemen. Sivok kesik yerse yerinde bi karar olur yadırgamam.
Alicanfmfan
21.Nisan.2012, 03:26
Sivok zaten ön libero değil miydi ? Yani İtalya'da oynarken. Mevki eksikliğinden stopere çekildi ve artık sürekli stoper oynatıldı. Ancak bana kalırsa savunmada hala ön liberonun yapacağı hamleleri yapıyor, ne bilim rakibine uzak oynamak falan. Ben Sivok'un top rakipte iken, rakibi bir stoper gibi çizgiye götürdüğünü görmedim mesela.
Mamadou
21.Nisan.2012, 03:45
Evet Udinese'de ön libero oynuyormuş. Mustafa Denizli ilk sezonunda bir çok maçta ön libero oynatmıştı.
Corpus
21.Nisan.2012, 05:38
Şu Veli çok gereksiz bir adam bana göre.
SaLviO
21.Nisan.2012, 10:56
trabzon kazanır 2 1 biter
bySperman
21.Nisan.2012, 11:02
Favori Trabzonspor.Burak'ın bu maçta oynamaması çok büyük bir eksiklik olsa da Beşiktaş'a göre daha derli topu bir takım görüntüsündeler.Trabzonspor 2-0 kazanır.
Bordo61Mavi
21.Nisan.2012, 13:52
Playoffta kazanabilecegimiz maclardan bitanesi. Tribunde kadinlarimizin destegi ile aliriz maci insAllah.
Bol gol var macta, 3-1 veya 4-2.
omersal
21.Nisan.2012, 14:50
SOn 2 gs-bjk maçını izledim ve oynadıkları futbollara baktığımda her ne kadar gs defansa çekildiği için atak yapmıyo gibi gözükse de o kadar kesindi ki gsnin kazanacağı..Gs-ts maçlarını da izledim..Diğer maçlarını bilmiyorum bu takımların ama bu futbollara ve genel form grafiğine bakarak trabzon zorlansa da kazanır diyorm..en fazla 1 fark olur bence bu maçta
pele96
21.Nisan.2012, 16:24
2 Takımında haftalardır futboldan uzak bu kadar uzaklıkta yetenekli oyuncularla gol bulunabileceğini düşünüyorum Örnek vermek gerekirse beşiktaşta Fernandes , Quaresma her ne kadar kötü oynadığı düşünülsede bu maçta patlama yapacağını düşünüyorum trabzonsporda colman ve oynarsa Alanzinho diye düşünüyorum bol posizyonlu zevkli hatalarla dolu bir maç izleyeceğiz ve maçta kesinlikle kırmızı kart olacağını düşünüyorum.
ReaList
21.Nisan.2012, 19:00
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes, Simao, Quaresma, Mustafa Pektemek
byariff
21.Nisan.2012, 19:11
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes, Simao, Quaresma, Mustafa Pektemek
kalemci
21.Nisan.2012, 19:11
Sivok zaten ön libero değil miydi ? Yani İtalya'da oynarken. Mevki eksikliğinden stopere çekildi ve artık sürekli stoper oynatıldı. Ancak bana kalırsa savunmada hala ön liberonun yapacağı hamleleri yapıyor, ne bilim rakibine uzak oynamak falan. Ben Sivok'un top rakipte iken, rakibi bir stoper gibi çizgiye götürdüğünü görmedim mesela.
Yok aslında o şekilde değil, stoper olarak başlıyor futbola. Udinese'ye transfer olduktan sonra defansta pek verim alamadıklarından dolayı ön libero olarak değerlendiriliyor. Orada da verim alınamayıp kiralanıyor. Ardından da 2 yıl geçirdiği ve pek fazla oynama şansı bulamadığı Udinese'den ayrılıyor. Hemde çok iyi bir bonservis karşılığında Beşiktaş'a.
2004-2005 senesinde Fenerbahçe'ye karşı forma giymişti hatırlarsanız, stoperdi Prag'da.
Sivok konusunda bende katılıyorum. Yenilen gollerde adam kaçırması, defansif duran toplardaki zayıflığı, topu alınca uzun bi süre düşünmesi ve takımı yavaşlatması iyice göze battı. En büyük artısı beklenmedik golleri. Hataları Sivok yapacağına keşke Atınç yapsa yada Ersan yapsa.
kalemci
21.Nisan.2012, 19:18
Şu Veli çok gereksiz bir adam bana göre.
Aksine bende Veli'yi severim mücadele gücünden dolayı. Gereksiz kartları, yanındakine bile pas verememesi filan pek gözüme batmıyor artık :n: Birde suç Carvalhal'de en azından 2-3 maç Rapid'de oynadığı mevkide izleyebilseydik. Bu mevkide eğer biraz olsun yeteneği varsa iyice köreliyor.
GeNç KaRTaL
21.Nisan.2012, 19:19
Evet Sivok'un yenen bir çok golde hatası var ama Ekrem ve İ.Toraman varken Sivok'un kesilmesi bence mantıklı değil.
kalemci
21.Nisan.2012, 19:32
Ekrem Denizli gittiğinden beri yaptığı hataları toplasak kitap çıkar Şemsi :n: Toroman konusunda katılıyorum ama takımda ki yerli oyuncular özellikle Necip, Veli, Pektemek ve Cenk üzerinde etkisi var bu yüzden tercih ediliyor olabilir bide Ersan'ın kendini henüz toparlayamaması sebep olabilir.
Ama Sivok, Toro, Ekrem oynayacağına Ersan, Atınç oynasın. Gelecek sene Sezer monte edilsin hata da yapsınlar ama oynasınlar.
attirson
21.Nisan.2012, 20:26
Tam Burak'lık maç.Bjk için büyük şans Burak'ın olmaması.
fotosuki
21.Nisan.2012, 20:29
Şu alan savunmasını açık ara en kötü yapan takımız. Özellikle İsmail ve Ekrem mesafeleri hiç ayarlayamıyor.
Fearless Coward
21.Nisan.2012, 20:50
Halil çok kötü Burak olsa şu an maç rahat 1-0'dı...Henrique girmeli oyuna 2. yarıda...
Sıkıcı bir maç. 30 dakika sabredebildim.
Volkan Şen bugün çok iyi oynuyor.
2. yarı maç çok hareketlendi.
Ziya38
21.Nisan.2012, 21:29
1-0 Halil Altintop
fotosuki
21.Nisan.2012, 21:57
Tayfur Havutçu'dan ne köy olur ne kasaba. Kimse kusura bakmasın ama adam yüzümüze yüzümüze vuruyor gerçeği. Seneye de bu takımın başında. Geçmiş olsun.
Bu maçla birlikte üst üste gol yediğimiz 17. maç oldu.
attirson
21.Nisan.2012, 21:58
Beşiktaş Gs gibi büyük bir revizyon yapmadıgı sürece Uefa'ya oynamaya devam edecektir.
Chinatown
21.Nisan.2012, 22:01
güzel galibiyet oldu. çok iyi oynamasak da takım iyi mücadele etti. Mustafa Yumlu çok gelişiyor ve bence banko oyuncumuz olacak. Adrian biraz daha kıpırdanırsa daha iyi olur. Bugün Halil ve çıkana kadar Volkan iyiydi. ama Volkanın çıkması normaldi. çok düşüyor oyundan erkenden. Cech olmalı takımda. gerisi iyiydi zaten.
onun dışında yönetime buradan çağrı: 21000 kişilik stadda her maç en az 15000 kişilik bayan yeri ayırın. yemin ederim sezonda 15 puan fazladan toplarız.
RaSenGan
21.Nisan.2012, 22:03
Beşiktaş Gs gibi büyük bir revizyon yapmadıgı sürece Uefa'ya oynamaya devam edecektir.
Bizde yönetim değişti ve revizyon öyle başladı.Beşiktaş'ta da yönetim değişti ama çok fazla şey değişmemiş gibi duruyor.Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaş'ın hocası olacak niteliklere sahip değil Tayfur Havutçu.Sağlam bir hoca ve iyi bir kadro lazım Beşiktaş'a.Bizim yaptığımız revizyon gibi bir revizyon lazım gerçekten ama o revizyonu yapabilecek yönetim kadrosu yok bence.
beşiktaşa ya mustafa denizli yada onun denginde yabancı bi teknik direktör gelmeli tayfurla ne yol olur ne kasaba
europeanconquer
21.Nisan.2012, 22:27
Schuster ve Carvalhal'i yollayarak Tayfur Havutçu yu zor durumda bırakan bir önceki ve şimdiki Beşiktaş yönetimi suçludur.Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'ın başında çıktığı maç sayısı 15-20 olmuşmudur ? Sanmıyorum.
Bizde yönetim değişti ve revizyon öyle başladı.Beşiktaş'ta da yönetim değişti ama çok fazla şey değişmemiş gibi duruyor.Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaş'ın hocası olacak niteliklere sahip değil Tayfur Havutçu.Sağlam bir hoca ve iyi bir kadro lazım Beşiktaş'a.Bizim yaptığımız revizyon gibi bir revizyon lazım gerçekten ama o revizyonu yapabilecek yönetim kadrosu yok bence.
Sezon içerisinde yönetici değişse ne olur.Geçen sene farklılık yarattı mı Galatasaray yönetimi ?
europeanconquer
21.Nisan.2012, 22:30
Sezon içerisinde yönetici değişse ne olur.Geçen sene farklılık yarattı mı Galatasaray yönetimi ?
Ünal Aysal başkan seçildiği sıralarda 34.Hafta maçında Gençlerbirliği'ni yendik :D Yönetim hemen göstermişti etkiyi :D :p
Bordo61Mavi
21.Nisan.2012, 22:31
Besiktasin 4'cu bitirmesi halinde, 5'ci bitirecek takima karsi epey zorlanacagini dusunuyorum.
Bir an once Besiktasin buyuklugunu kaldirabilecek bi hoca bulmalari lazim.
RaSenGan
21.Nisan.2012, 22:36
Yönetici derken başkanı kastettin sanırım.Benim demek istediğim şuydu.Yeni gelen yönetim köklü değişiklikler yapacakmış gibi durmuyor.Bunu da Tayfur Havutçu ile anlaşmalarından ve gelecek sezonda da takımı ona bırakmalarından çıkarıyorum.Bu revizyonda en büyük etken hoca bence.Galatasaray'ın başında Fatih Terim olmasa bu kadroya rağmen böyle iyi olamazdık kesinlikle.Fatih Terim hem bu camianın içinden gelmiş hem de bu takımla büyük başarılar yaşamış büyük bir teknik adam.Ama Tayfur Havutçu öyle değil.O da takımın içinden gelmiş bir isim ama bir başarısı yok.Zaten çökmüş olan bir takımı eskisi gibi iyi bir takım yapacak meziyetleri yok.Bunu yeni yönetimin görmesi ve buna göre bir hoca getirmesi gerekirdi.Sezon sonu birçok oyuncu gidecektir gelecektir ama şampiyonluğa oynayan bir takım göremeyeceğiz bence.
anil luque
21.Nisan.2012, 22:37
Gol pozisyonundan sonra ofsayt çizgisinin çekilmemesi enteresan. Ya da ben mi kaçırdım?
Celustka'nın Q7'yi eliyle perdelediği pozisyon da cabası.
Yönetici derken başkanı kastettin sanırım.Benim demek istediğim şuydu.Yeni gelen yönetim köklü değişiklikler yapacakmış gibi durmuyor.Bunu da Tayfur Havutçu ile anlaşmalarından ve gelecek sezonda da takımı ona bırakmalarından çıkarıyorum.Bu revizyonda en büyük etken hoca bence.Galatasaray'ın başında Fatih Terim olmasa bu kadroya rağmen böyle iyi olamazdık kesinlikle.Fatih Terim hem bu camianın içinden gelmiş hem de bu takımla büyük başarılar yaşamış büyük bir teknik adam.Ama Tayfur Havutçu öyle değil.O da takımın içinden gelmiş bir isim ama bir başarısı yok.Zaten çökmüş olan bir takımı eskisi gibi iyi bir takım yapacak meziyetleri yok.Bunu yeni yönetimin görmesi ve buna göre bir hoca getirmesi gerekirdi.Sezon sonu birçok oyuncu gidecektir gelecektir ama şampiyonluğa oynayan bir takım göremeyeceğiz bence.
Tayfur hocayla Fatih Terim karşılaştırılamaz zaten de Fatih Terim ilk geldiğinde çok mu farklıydı Tayfur Havutçu'dan ? Beşiktaş yönetimi Tayfur Havutçu'yu bir değer olarak yetiştirmek istemiş olabilir belki de hata yaptılar ama bu hata olsa bile daha koca yaz var önlerinde gerekli hamleler için.
RaSenGan
21.Nisan.2012, 22:46
Tayfur hocayla Fatih Terim karşılaştırılamaz zaten de Fatih Terim ilk geldiğinde çok mu farklıydı Tayfur Havutçu'dan ? Beşiktaş yönetimi Tayfur Havutçu'yu bir değer olarak yetiştirmek istemiş olabilir belki de hata yaptılar ama bu hata olsa bile daha koca yaz var önlerinde gerekli hamleler için.
Fatih Terim'in ilk geldiği zamanı hatırlamıyorum :) Tayfur Havutçu elbette bu takımda görev almalı ama şimdi değil.Şu an iki taraf da zararlı çıkar bence bu durumdan.Hamleleri hep birlikte göreceğiz Mehmetcim seneye de konuşuruz bunları :)
Fatih Terim'in ilk geldiği zamanı hatırlamıyorum :) Tayfur Havutçu elbette bu takımda görev almalı ama şimdi değil.Şu an iki taraf da zararlı çıkar bence bu durumdan.Hamleleri hep birlikte göreceğiz Mehmetcim seneye de konuşuruz bunları :)
Demek istediğim eğer bu uygun görülmüşse daha yapacak çok şey var.Herkes bir yerden başlamalı.
anil luque
21.Nisan.2012, 23:08
Lig Tv'nin sitesinde iki pozisyonla ilgili en ufak birşey olmaması da enteresan..
LaigLeNoiR
21.Nisan.2012, 23:17
Trabzonspor değil maçı stada gelen 21 binden fazla olan Kadın ve Çocuk taraftar haketti.
Tebrikler.
Beşiktaş ile ilgili söylenecek çok şey var ama olumlu olan yok içinde.
William Rookwood
21.Nisan.2012, 23:20
İki takımında penaltısı yenmiş gibi geldi bana. Olcan'ın ve Ernst'in pozisyonları penaltı gibi duruyor
SaLviO
21.Nisan.2012, 23:23
olcanın pozisyon temiz ama ersnt penaltıydı Q7 yide indirdiler vermedi hoca
footballer33
21.Nisan.2012, 23:59
Maçı izleyemedim, o yüzden 90 dakikanın geneli hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.
Okuduğum yorumlara ve haberlere göre Beşiktaş'ın hakkı yine yenmiş. Penaltımız verilmemiş, yediğimiz gol de ofsaytmış, fakat çok da kötü bir futbol varmış sahada. Sanırım, G.Saray maçından bile beterdi durumumuz. Futbolcular bitse de gitsek havasındalar ve bu ruh halinden çıkacaklarını sanmıyorum.
UEFA grubundan gelecek takımla Avrupa'ya gitmek için mücadele edeceğiz gibi görünüyor artık.
Tebrikler Trabzonspor.
Addolorato
22.Nisan.2012, 00:14
http://g1204.hizliresim.com/w/p/4qsrh.png
Bu resme çok güldüm gerçekten.
Trabzonspor
22.Nisan.2012, 00:24
Uefa için kazanmamız lazımdı sevindirici bir galibiyet oldu.
Seyircileride tebrik ederim.Helal bayanlara.
Ralph
22.Nisan.2012, 00:28
Tüm Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem şu; Bjk maçlarını izlemeyin, gerçekten hayata döndüğünü hissediyor insan.
Ayrıca gole offside falan deniyormuş sanırım. Özeti bile izlemedim bilmiyorum ama offside olmasa ne olur? Gol mü atmışız ne olmuş? Sonuçta ortada gol bile yok. Bırakın bu offside işlerini. Takım avaraj takımına döndü. Bu sezonu kapattım. İlk defa rahat stressiz bir hafta geçirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum :]
footballer33
22.Nisan.2012, 00:36
Tüm Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem şu; Bjk maçlarını izlemeyin, gerçekten hayata döndüğünü hissediyor insan.
Ayrıca gole offside falan deniyormuş sanırım. Özeti bile izlemedim bilmiyorum ama offside olmasa ne olur? Gol mü atmışız ne olmuş? Sonuçta ortada gol bile yok. Bırakın bu offside işlerini. Takım avaraj takımına döndü. Bu sezonu kapattım. İlk defa rahat stressiz bir hafta geçirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum :]
Bu maçı izlemedim, ama huylu huyundan da vazgeçmez. Haftaya F.Bahçe maçını aynı coşkuyla, sanki şampiyonluk maçına çıkıyormuşuz gibi izleyeceğim. :)
Chinatown
22.Nisan.2012, 00:37
attığımız gol ofsayt, 30 cm civarında. penaltı konusunda penaltı gibi ama temiz bir açı yok. bir de Ernst'in itirazı da yok. ama penaltı olabilir.
Ralph
22.Nisan.2012, 00:40
Bu maçı izlemedim, ama huylu huyundan da vazgeçmez. Haftaya F.Bahçe maçını aynı coşkuyla, sanki şampiyonluk maçına çıkıyormuşuz gibi izleyeceğim. :)
Vallahi onu da izlemeyeceğim büyük ihtimal. Hiç değilse kafam 3-4 hafta tatil yapsın :] Yeter senelerdir sinir stres. Erken girmek lazım bazen tatile.
SaLviO
22.Nisan.2012, 00:53
trabzonlu arkadaşlara soruyorum bu colman hep böylemi oynuyor :D
besiktas1903
22.Nisan.2012, 01:14
Kötü oyun aynen devam ediyor.. seneye çok seyin degismesi lazim. Sanki bu takim hiç antrenman yapmiyor ve 11 adam toplanmis maç yapiyor gibi..
Bordo61Mavi
22.Nisan.2012, 01:38
trabzonlu arkadaşlara soruyorum bu colman hep böylemi oynuyor :D
Macin ozetini izlemedim ama iyi oynadiysa cevabim yok olacak. Zaten istikrarli olsa Trabzonsporda olmaz kendisi :)
Bu sene evde oynadigimiz Inter macindaki gibi oynasa 1 sezonda 20 mac, kesinlikle avrupanin cok buyuk bir kulubunde oynar. Ama dedigim gibi istikrar saglamasi lazim
SaLviO
22.Nisan.2012, 01:40
çok berbattı sahanın en kötüsüydü belkide
Bordo61Mavi
22.Nisan.2012, 03:56
Normal kendini Galatasaray macina sakliyordur :)
nekop
22.Nisan.2012, 06:27
Senede 2 maçı banko adamın. Geldiğinden beri kötü oynadı diyebileceğimiz tek maçı 3-0 kaybettiğimiz maçtı. Bu maç haricinde Galatasaray'a karşı ekstra bir performans sergiliyor sürekli. :)
El Barto
22.Nisan.2012, 11:50
Konu Beşiktaş olunca ofsayt kuralına bir ayar çekiliyor sanırım. :)
Trabzonspor'u tebrik etmek lazım. Çoktandır havlu atmıştık zaten.
Trabzonspor
22.Nisan.2012, 13:42
Mustafa Yumluya dikkat ettimde bu maça özelmiydi yoksa bu adam baya yol katetti mi?Basit pas atmadı adam ya hep pozisyon bulmak için aralara falan çalıştı bazılarında etykisizdi ama denemesi iyiydi.
Alicanfmfan
22.Nisan.2012, 13:55
Adamın bize karşı oynadığı vasat bir maçı hatırlamıyorum. Ya atıyor yada attırıyor. Sıkıldım bu durumdan :D
Trabzonspor
22.Nisan.2012, 14:05
Colman Cimbomu seviyor Alii :)
Sekopej
22.Nisan.2012, 14:11
Mustafa Yumluya dikkat ettimde bu maça özelmiydi yoksa bu adam baya yol katetti mi?Basit pas atmadı adam ya hep pozisyon bulmak için aralara falan çalıştı bazılarında etykisizdi ama denemesi iyiydi.
Fenerbahçe maçında da Trabzon'un en iyisiydi bence, ayakta duran nadir oyunculardandı Trabzon adına, takım kötüyken.
Bordo61Mavi
22.Nisan.2012, 16:10
Mustafa yol katetti kesinlikle. Yazin iyi bir kampla seneye bomba gibi olur. Tek eksigi fizik onuda kapatmaya basladi. Sevilmeyen Mustafa simdi macin yildizi oylamalarini birinci goturuyor taraftar forumlarinda :)
Fenerbahçe maçında da Trabzon'un en iyisiydi bence, ayakta duran nadir oyunculardandı Trabzon adına, takım kötüyken.
Bunun aynisini Mustiye cevap yazacaktim. Herkes yerlerde surunuyorken takimda ayakta kalan 2-3 futbolcudan biriydi.