View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]
Gncl1905
22.Nisan.2012, 22:15
Varya simdi böyle konusuyorsunuz 4 hafta sonra eger biz sampiyon olursak başlayacaksınız playoff sacma diye 9 puanlık fark bosa gitti diye.
Play-off çıkıtğı ilk günden beri hepimiz saçma demiyor muyuz zaten? Tabii ki şampiyon da olsak olmasak da bunu demeye devam edeceğim. İnşallah seneye olmaz...
attirson
22.Nisan.2012, 22:16
Play-off çıkıtğı ilk günden beri hepimiz saçma demiyor muyuz zaten? Tabii ki şampiyon da olsak olmasak da bunu demeye devam edeceğim. İnşallah seneye olmaz...
Tamam bende sacma diyorum ama şampiyonlugumuzu almak icin yaptılar diyenler var.Sanki siz 9 puan fark yaptınız diye çıktı ortaya.
Fernando Gago
22.Nisan.2012, 22:17
Volkan, Gökhan, Yobo, BEKİR, SELÇUK, Baroni, MEHMET, Alex, Sow, Bienvenu, Sow, Aziz Yıldırım, Taraftar, Aykut Kocaman, FENERBAHÇE!!!!!!
Helal Olsun! Helal Olsun! Helal Olsun!
stoch girsin diye yalvardım resmen ve girdi golünü attı ya bu kadarı bana yeter biz onur maçımızı kazandık şampiyonluk umruma gelri gelirse de boş gelmezsede boş benim gözümde
Mesajlar siliniyor aynı tartışmaya girmeyeceğim rakiple empati kurmaya çalışacağım.Bu arada bu maçı "haketmesek" bile bir daha böyle oynamayız isteyene gösteririz de güzel oyun sorun değil.
Flawless Victory
22.Nisan.2012, 22:21
Maç özeti çıksın size göstereyim kırmızı kartları.
SaLviO
22.Nisan.2012, 22:23
heryerinden öpüyorum volkan
ŞAMPİYONLUKKK GELİYORRRR
furkan58
22.Nisan.2012, 22:23
Pep çıkardığı kadro ve tercihleri biraz küçümsemeye kaçıyordu, Rakibini küçümsersen olacağı budur. Demek neymiş futbolda hiç bir şey garanti değilmiş. Yarın vizyona girecek bir filmi bugünden izlemiş olduk : )
Geleceği mi görüyorsun ne yapıyorsun renktaş :D
Suicider
22.Nisan.2012, 22:24
play-off'un sacma oldugunu sene basindan beri söyluyoruz sampiyon olsak gelip yine sölicez.Bir senelik takimin emegine yazik kim sampiyon olursa olsun.
Corpus
22.Nisan.2012, 22:25
Bu şekilde yenilelim sorun değil. Rakip takımdan ne kadar üstün futbol oynayabileceğimizi, rakibi nasıl 90 dakika sahasına kapatabileceğimizi, en önemlisi "FUTBOL un nasıl oynandığını" herkes görmüş oldu. Biraz daha akıllı oynasaydık yenilmezdik ama yinede olsun. Emeğinize yüreğinize sağlık Aslanlar' ım.
Caner' e kırmızı kartı çıkartamayan hakeme ben hakem demem. Sen orada kırmızıyı veremeyeceksen senin orada işin ne diye sorarlar adama!
Not: Hala 2 puan öndeyiz. Sonlarını düşünmesi gereken biz değil onlar!
Fearless Coward
22.Nisan.2012, 22:26
Şampiyon Fenerbahçe olacak bence ve seneye Play-off olmayacak...2 Trabzon maçının 1'inde puan kaybedeceğimizi düşünüyorum Fenerbahçe son maça 1-2 puan farkla lider girer ve şampiyon olur...
Kimse canını sıkmasın,Fenerbahçe bu futbolla nereye kadar götürebilirse artık.2 tane bulduğu fırsatı gole çevirdi,şans yanımızda değildi.Sağlık olsun.
LaigLeNoiR
22.Nisan.2012, 22:27
Hakemin atladığı kırmızı kartlar vardı bana göre ancak 2 takıma karşılıklı şekilde, Caner ve Melo atılmalıydı.
Maça gelirsek Fenerbahçe yakaladığı posizyonları iyi değerlendirdi, G.Saray ise baskıyı iyi kurdu ama bir türlü finali yapamadı.
sui generis
22.Nisan.2012, 22:28
Fenerbahçe bu oyunla nereye kadar gider diyenlere de geçen haftaki Trabzon maçına bakmalarını öneririm.
Kimse canını sıkmasın,Fenerbahçe bu futbolla nereye kadar götürebilirse artık.2 tane bulduğu fırsatı gole çevirdi,şans yanımızda değildi.Sağlık olsun.
Ya geçen haftaki futbol bizi nereye götürür ? :)
attirson
22.Nisan.2012, 22:30
Fenerbahçe bu oyunla nereye kadar gider diyenlere de geçen haftaki Trabzon maçına bakmalarını öneririm.
Laf anlatmana gerek yok ne dersen de herkes işine gelen maça göre yorumlar.
Son hafta gösterecegiz nereye kadar gittigimizi.
SaLviO
her maçın hikayesi farklıdır bundan sonra düşünecek olan galatasaray
İki kupa geliyor
byariff
Topla Oynama GS:%62... FB:%38..
GS: 30 Şut 1 GOL
FB: 3 Şut 2 GOL
RaSenGan
22.Nisan.2012, 22:31
İki kupa geliyor
Düşünecek olan biz değiliz.Siz deplasmanda bu oyunla kalan iki deplasmanı nasıl kazanacağınızı düşünün.
DisCo
Bir müşteri iki kazanan her zaman haklıdır. Bunun yanında takdir edersiniz ki Galatasaray'ın da böyle bir maçı nasıl kaybettiğine şaşırması, bunun etkisini dışarıya atması lazım.
Night_Mare17
İki kupa geliyor
Liderden çok geride olan ve kötü oynayanın düşünmesi lazım.
Ya bu maçla oynadığımız oyunu hep oynayacağımız garantisini aldınız ya da başka bir olay var işin içinde :)
Ya geçen haftaki futbol bizi nereye götürür ? :)
Onu bunu bilmem de bir hafta iyi bir hafta kötü olmaz,ha şunu da şuraya yazıyorum kayıtlara alınsın eğer Fenerbahçe şampiyon olursa ismimin üstünde bir çizik göreceğinize emin olun.
furkan58
22.Nisan.2012, 22:32
Düşünecek olan biz değiliz.Siz deplasmanda bu oyunla kalan iki deplasmanı nasıl kazanacağınızı düşünün.
Valla bana göre en zor deplasmanı kazandıysak onlarıda kazanırız. Bence siz kendi deplasmanlarınıza bakında Kadıköy'den Avni Aker'den nasıl çıkıcaksınız onu düşünün :) İnönü'de pek parlak oynamadınız :)
SaLviO
sen bizi dert etme
tyfnkrvl07
Eyvallah içimden geldi :D Bu arada Selçuk dedim İnan attı ama Selçuk demiştim :icon_smile:
Bende ziegler gol atar dedim abilerim , hakkımı yemeyin :)
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2234609&postcount=72
RaSenGan
Valla bana göre en zor deplasmanı kazandıysak onlarıda kazanırız. Bence siz kendi deplasmanlarınıza bakında Kadıköy'den Avni Aker'den nasıl çıkıcaksınız onu düşünün :) İnönü'de pek parlak oynamadınız :)
Kadıköyden güle oynaya çıktık son maçta :) Avni Akerde de aynı şekilde (:
furkan58
22.Nisan.2012, 22:34
Uzun uzun yazmaya gerek yok yenersek ipler elimize geçicek , beraberlikte trabzon ve beşiktaşın ayağına bakarız ki hiç sevmediğim olaydır mağlum ne zaman işimize yaramışlar :) 3. bi ihtimali düşünmüyorum şampiyonluğu vermek olur zaten.
Tahminim 1-2
Goller : Alex, Sow - Selçuk
Skoru ve galatasarayın golünü kimin atacağını bilmişim :n:
furkan58
22.Nisan.2012, 22:35
Kadıköyden güle oynaya çıktık son maçta :) Avni Akerde de aynı şekilde (:
İnönüdeki oyunla zor :) ayrıca beraberlikle güle oynaya :) :) Aa doğru unutmuşum trabzon sizden içerde puan aldı :)
RasAnt
Aykut hoca sen bizi deli ettin ama maç sonunda yalnız delirmedik :D
DisCo
Volkan Demirel: "Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaraydır."
Devamında kendilerini de övdü.
RaSenGan
22.Nisan.2012, 22:37
İnönüdeki oyunla zor :) ayrıca beraberlikle güle oynaya :) :) Aa doğru unutmuşum trabzon sizden içerde puan aldı :)
Biz bir kez deplasmanda kötü oynadık siz sezon başından beri öylesiniz :) Güle oynaya dediğim yaklaşık bir 60 dakika büyük bir üstünlükle oynayarak :) Unutma ki bizde sizin içerde sizden puan aldık (:
SaLviO
22.Nisan.2012, 22:37
doğru söylemiş inkar eden yok zaten
bu sezon en iyi takım galatasaray
sui generis
22.Nisan.2012, 22:38
Volkan Demirel: "Bakıldığında Trabzon maçına göre iyi oynamadık ama amacımız olan 3 puanı aldık."
Volkan Demirel: "Biz onlardan daha iyi ve daha büyük takımız. 3 Temmuz'dan beri olanların cevabını bu maçta verdik."
Volkan Demirel: "6 Maçımız kaldı, hepsini kazanıp 2 kupayı kazanmak istiyoruz."
Volkan Demirel: Geçende "7 maçı da kazanmak istiyoruz" dedim, "Volkan'ın kafası mı güzel?" dediler. Kalan 6 maçı da kazanacağız.
furkan58
22.Nisan.2012, 22:39
Biz bir kez deplasmanda kötü oynadık siz sezon başından beri öylesiniz :) Güle oynaya dediğim yaklaşık bir 60 dakika büyük bir üstünlükle oynayarak :) Unutma ki bizde sizin içerde sizden puan aldık (:
Neyse uzatmaya gerek yok şu şundan puan aldı bu bundan aldılarla önümüzde 4 hafta var en ummadığımız yerlerden puan kayıpları gelebilir bekleyip görücez :)
nouma16
22.Nisan.2012, 22:40
tebrikler fenerbahçe
SaLviO
22.Nisan.2012, 22:43
gökhan gönül : Bugun iyi oyun icin degil sov icin degil kazanmak icin burdaydik kazandik donuyoruuuuuuuuuuuuuz.BüYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI.
Kaka Leite
22.Nisan.2012, 22:44
Bende ziegler gol atar dedim abilerim , hakkımı yemeyin :)
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2234609&postcount=72
Ya benden gördüysen, benim mesajım önce otur yerine :D
Neden her hafta aynı oyunu oynayacağız diye bir kanı var.
Deus Dominus
22.Nisan.2012, 22:45
Öf bee derbiyi izlerken Atl. Madrid'in maçı kaçtı... O maçtada gitmiş Arda 2 gol atmış :D Her hafta izliyorum bir aksiyon yapacak mı bu hafta diye, benim izlemediğim maçı kolluyormuş :D
Cengo
22.Nisan.2012, 22:45
Bu sezonun en iyi futbol oynayan takımı demek istedi. Anlamak isteyen istediği gibi anlar o ayrı mesele (sözüm sana değil). Küçük olaylar üzerinde durarak mevzuyu komikleştiriyoruz farkında mısınız? Volkan'dan tebrik edilecek bir davranış bu.
attirson
22.Nisan.2012, 22:50
Türkiye'nin degil , ligin en iyi takımıdır dedi.Yani TAKIM sözcügüne dikkat bencede en iyi takım oyununu Gs oynuyor.
Nedvedmania
22.Nisan.2012, 22:53
Söyleyecek birşey yok. Klasik derbiler. Ben sıkıldım artık "ezdik, ezdik atamadık" demekten. Şans yok, kader böyle demekki. Sene sonu şampiyon olalım o herşeye yeter.
Koreografi de çok güzeldi. 1 haftadır çalışan herkese helal olsun.
ReaList
22.Nisan.2012, 22:58
Dün Real Madrid Barcelona'yı yendikten sonra ne demiştim ?
Yarın vizyona girecek bir filmi bugünden izlemiş olduk : )
Tam da beklediğim gibi oldu iki film ancak bu kadar benzer olabilirdi, Kaçıranlar ve Affetmeyenler.
Aykut Kocaman bugün şans senin yüzüne güldü ama skor ne olursa olsun bir gerçek var ki o da senin hatalarından ders çıkarmadığındır. Dünyada hiç bir takım defansa gömülerek savunma yapamaz, böyle bir anlayış yok! Her türlü gol yersin bunun da kaçışı yok. Bir takım skoru nasıl korur ? Topa hakim olarak, topa hakim olan oyuncuları sahada barındırarak. Özer ve Stoch girdikten sonra 3 defa ileri gittiler biri golle sonuçlandı diğer ikisinde Özer biraz daha dikkatli olsa gol çıkacaktı. Bu oyuncuların özelliği ne ? Ayaklarında iyi top tutmaları ve topu ileriye taşımaları. Eğer bir gün yüz yüze gelirsek sormak istediğim tek soru var, Senin Selçuk Şahin'de görüp bizim onda göremediğimiz şey ne ? Yahu hiç bir + yönü yok, Yemin ediyorum izlerken çıldırıyorum. Komple zarar!
Galatasaray %99 topla da oynasa 500 şut çekse de şu maçta önemli olan 3 puanı almak ve şampiyonluğa koşmaktı, Bunu başardık, Diğer 2 GS maçında olmayan şansın bugün seninle olsa da Lütfen Aykut Kocaman Daum'un kötü bir kopyası olma, olma, olma !
Tebrikler Volkan Demirel, Büyük Kalecisin Vesselam.
Alicanfmfan
22.Nisan.2012, 22:59
Hayatımda unutamadığım ve unutmayacağım bir maç olacak. Oyun olarak bu kadar üstün olmasak gelip 4 tane atsalar bu kadar üzülmezdim. İnanılmaz şeyler oldu, inanılmaz pozisyonlar kaçırdık rakip 2 kere geldi gol oldu. Artık bu klişe laftanda sıkıldım ancak hakikaten hafızamdan çıkmayacak bir maç.
furkan58
22.Nisan.2012, 23:04
Onlar koreografiyi konuşsunlar Volkan'ın açıklamalarını bi yerlere çekmeye çalışadursunlar biz galibiyetin tadını çıkaralım Fenerbahçeli arkadaşlarım :) Şimdi onlar düşünsün :)
europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:04
:icon_eek: Pes artık adam yüzyılın tahriğini yaptı.
attirson
22.Nisan.2012, 23:05
Pittbul'a karşı alayına Kangal !
http://d1204.hizliresim.com/w/q/4sc9s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
europeanconquer
Onlar koreografiyi konuşsunlar Volkan'ın açıklamalarını bi yerlere çekmeye çalışadursunlar biz galibiyetin tadını çıkaralım Fenerbahçeli arkadaşlarım :) Şimdi onlar düşünsün :)
Hocam biraz gerçekçi olalım.
furkan58
Cristian'a bak ahah :n:
furkan58
22.Nisan.2012, 23:06
Hocam biraz gerçekçi olalım.
Ben gerçek dışı bişey göremiyorum ki :) Yenilsek biticekti berabere kalsak gene beşiktaş yada trabzon maçlarında puan kaybetmenizi beklicektik ama şimdi önümüzdeki bütün maçları kazanırsak şampiyonuz :) İpler elimize geçti birazda olsa :)
Nedvedmania
22.Nisan.2012, 23:06
http://d1204.hizliresim.com/w/q/4scg3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1204.hizliresim.com/w/q/4scgh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
hakankor
22.Nisan.2012, 23:07
Sezon sonu görelim bunları.
europeanconquer
Allah büyüktür.Sabır,sabır,sabır.
SaLviO
yapmayın beyler yapmayın
fenerbahçe sohbet alanında paylaşın o resimleri
kalemci
22.Nisan.2012, 23:08
Bu saate kadar ki yumuşak muhabbet umarım devam eder, göründüğü üzere 100+ mesaj oldu ancak silnen mesaj yok.
Lütfen sakin olalım ve burada kendimizi kaybetmeyelim arkadaşlar.
Oysa ki herşey ne kadar güzedi :n:
RasAnt
22.Nisan.2012, 23:08
He saol nedved kupa varmış orda gördüm bendeki resim net değildi
attirson
22.Nisan.2012, 23:09
Buraya Melo konunca biz Sabır Allah ya sabır demiyoruz ne hoşunuza gitmedi acaba ? Galibiyet sevincini koymak tahrik mi ? Kusura bakmayın burası TT Arena degil galibiyet sevincini hakaret etmeden her şekilde yaşarız.
furkan58
22.Nisan.2012, 23:09
34 haftadır melodan görüyoruz bişey yok bi hafta Mehmet Topuz yapınca auuuuuuuuv :n:
attirson
22.Nisan.2012, 23:10
Melo yapınca anı yaşıyorsunuz biz yapınca niye sezon sonu bekleniyor ?
europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:10
34 haftadır melodan görüyoruz bişey yok bi hafta Mehmet Topuz yapınca auuuuuuuuv :n:
Güzeldi :n:
BaFraLı
22.Nisan.2012, 23:15
Tebrikler Fenerbahçe.
Atamayana atarlar. Galatasaray gayet iyi top oynadı. Biraz futbol şansı yanımızda olsaydı farklı bitebilirdi. Necati'nin kaçırdığı var Aydın'ın sanırım 2 tane net pozisyonu var en azından atılabilecek pozisyonlar. Son dakikalara doğru Baros'un kafası var. Herşeye rağmen güzel mücadele ama sonuçta mağlubiyet hiç olmadı.
Fenerbahçe çok fazla atak oynamadı. Bulduğu 2 pozisyonu değerlendirdi ve maçı aldı gitti. Burda suçlu aramaya gerek yok. Zaten suçlu kimsede yok. Taraftar süper, takım iyi oynamış ama kaçırdıklarımız işte. O pozisyonlar bitirdi olayı.
Hakem genel olarak maçı iyi götürdü. Ama bazı kırmızı kartları, bileklere basmaları es geçti. Net birer tane kırmızı kart çıkabilirdi iki takımada ama çıkartamadı.
Bu futbol devam ettiği sürece bu takım Şampiyon olur. Yeter ki inansın, bassın, pres yapsın. Kalan maçları kazanır umarım şampiyon oluruz.
Bu arada bazı arkadaşlar inanılmaz saçma mesaj atıyorlar. Yaş gelmiş 18-19'a ama halen kupanın nerde olduğunu soranlar var. Kupayı Allah izin verirse 4 hafta sonra gösteririz.
sui generis
22.Nisan.2012, 23:18
Gökhan Gönül:''İş, kareografi hazırlayıp dalga geçmek değil,iş sahaya çıkıp galibiyet almaktır..Kimse Fb değerleriyle dalga geçemez'
Fernando Gago
22.Nisan.2012, 23:19
Sadece galibiyetimizi kutlayalım arkadaşlar, kim ne diyorsa desin. İki kupaya odaklanalım, Gollerimizi izleyelim, Volkan'ı Bekir'i bir daha izleyelim. Sevinc yaşamak varken başka bir şeye gerek yok :)
Fener GOL GOL GOL iki kupa geliyor !!!!
Fernando Gago
22.Nisan.2012, 23:19
FBTV takım otobüsü canlı yayın yıkılıyor şuan :D :D :D
europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:20
Gökhan Gönül:''İş, kareografi hazırlayıp dalga geçmek değil,iş sahaya çıkıp galibiyet almaktır..Kimse Fb değerleriyle dalga geçemez'
Bunu ciddi ciddi demiş mi ? Demişse gerçekten komik konuşmuş.
Alicanfmfan
22.Nisan.2012, 23:20
Gökhan Gönül niye böyle açıklama yapıyor. Allah'ım ya yapacağımız kareografiden sanane demezler mi adama ? Siz yapamıyorsunuz diye bizde mi yapamayacağız.
attirson
22.Nisan.2012, 23:21
Mehmet Topuz ve Selçuk çok iyi ya. :n:
sui generis
22.Nisan.2012, 23:21
oraya Saraçoğlu'nu karıştırırsan tabi der.
attirson
22.Nisan.2012, 23:22
Gökhan Gönül:Taraftarımız köprüyü kesmişler.Uçarak geçeceğiz. :n:
europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:23
oraya Saraçoğlu'nu karıştırırsan tabi der.
Hayır o değil.Kareografiyi yapan Galatasaray taraftarı,futbolcular değil.Maçı da kazanan Fenerbahçe taraftarı değil futbolcular.
ReaList
22.Nisan.2012, 23:24
Sadece galibiyetimizi kutlayalım arkadaşlar, kim ne diyorsa desin. İki kupaya odaklanalım, Gollerimizi izleyelim, Volkan'ı Bekir'i bir daha izleyelim. Sevinc yaşamak varken başka bir şeye gerek yok :)
Fener GOL GOL GOL iki kupa geliyor !!!!
Bende buna sonuna kadar katılıyorum. Lütfen Arkadaşlar! Biz bu yıl büyük bir savaşın içindeyiz ve engellere karşı göğüs göğüse yürek yüreğe çarpışıyoruz, savaşımız son 90 dakikanın, son saniyesine kadar sürecek. Biz savaşımıza karşı verdiğimiz mücadeleyle gurur duyalım bu gurur bize yeter...
Maçın tekrar özetini izledim de şimdi Volkan Demirel iyi ki varsın!
sui generis
22.Nisan.2012, 23:26
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
FENERBAHÇE Turkiye'nin En Buyuk Takimidir...!!
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Gurur Duyulacak Bir Takimimiz Var...! Inanlar Zaferi Kazandi...!
attirson
22.Nisan.2012, 23:33
Mehmet Ali Birand @mabirand32gun Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
FB bundan sonra birakmaz. Haklilar . Sampiyon olmaya cok yakinlastilar.
William Rookwood
22.Nisan.2012, 23:34
Fenerbahçe bugün oynamadı daha doğrusu oynayamadı. Fenerbahçe belki kupayı kazanabilir ama Şampiyon olabilir mi meçhul. Anadolu takımından bir farkı yoktu açıkçası geriye yaslanarak gol bulma falan. Galatasaray oyun olarak ezici bir üstünlüğü vardı nitekim atamayana atarlar. Sen o kadar pozisyonu harcarsan atamazsan iki pozisyonuda gole çevirirler. Ben bu oyunla Şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Önümüzde ki maçlarda puan kaybetmeyiz.
Bu arada Fenerbahçe ile Avrupa'dan bir takım oynasaydı bu maç farka giderdi herhalde. Bireysel anlamda o kadar kötüydük ki takım oyunu bile kurtarmadı. Fenerbahçe rezil top oynadı bence diğer rakipler bizim kadar şansız olmayacaktır son vuruşlarda. Bence birşeyleri söylemek için çok erken top oynamayan bir takım varken sahada.
BaFraLı
Volkan sosyal mesaj vermeyi bırakıp biraz karakteri yönünde iyileştirmeler yapsa bence çok daha iyi olur. Sadece Volkan değil tabi ki ama şuanlık için Volkan yapsın. Zira taraftarı en çok galeyana getiren sahada Volkan'dı sanırım. Amaçsız zaman geçirmeler, sözde elinden sakatlanması akabinde belini tutması vs.
Herneyse sonuçta milli takım kalecimizdir. Ama malesef izlerken insan cidden bıkıyor. Ömer Çatkıç ve Volkan nedense hep itici geliyor bana.
perpetua
Macin yuksek tempoda gecmesi Fenerbahce'nin aleyhine olacakti ve bu yuzden mumkun oldugu kadar tempoyu dusurdu, bol bol pas yapmaya calisti. Ilk macta bunu yapmadigi icin geriye dusmus ve maci cevirememisti. Zaten fizik yonu oldukca zayif ama teknik becerileri iyi olan oyunculariyla Fenerbahce'nin derbilerde bundan farkli bir sekilde oynayip, basarili olmasi pek de mumkun degil bence.
Galatasaray'in boyle oynayacagi zaten belliydi ama saniyorum oyuncular skor 1-1 olduktan sonra biz bu maci alip bu isi bitirelim moduna girince bir kontra topta maglubiyet golunun yenilmesi de gayet normaldi. Orada takimi sakinlestirip, daha kontrollu oyuna dondurmesi gereken bence sahaya kaptan cikan Ujfalusi idi.
Fenerbahce o ana kadar Galatasaray'i geride karsilasmis, ileriye hizli cikmayi da dusunmemis ve bu sayede daha zinde kalmis, cok pres yaparak yorulmaya baslayan Galatasaray'in da orta sahada degisikliklere ve Alex'in sakat, Sow'un oyundan cikmis oldugu durumda Fenerbahce'yi ustune cekip hizli cikmaya ihtiyaci vardi. Fatih Terim de gol gelince havaya girdi ve pragmatik dusunmedi bence.
Fenerbahce'nin golunde, takibi yapmayan Emre icin eksi not var. Neden o an icin sag kanattaydi animsamiyorum ama saniyorum Engin Ziegler'i birakmazdi. Zaten golden sonra Fenerbahce gayet dogal olarak tempoyu iyice dusurmek, zaman gecirmek istedi ve basarili da oldu.
Galatasaray'in bu savunmayi acmak icin bol bol cizgiye inip geriye dogru top cikartmasi ve donen toplari takip etmesi gerekliydi ama mac icinde bunlari bence yeterince goremedik. Biraz Hakan Balta bu tip dogru toplari atti ama cok daha fazla bu tip toplarin gelmesi gerekirdi.
Iki takim da Avrupa'da figuranlik disinda bir is yapmak istiyorsa cok calismalari ve kadrolarini guclendirmeleri lazim bence.
europeanconquer
22.Nisan.2012, 23:36
Eğer olurda şampiyonluğu Kadıköy'de kazanırsak baya kutlanacak şey olacak; Normal derbiyi kazanmamız,13 yıl sonra deplasmanda kazanmamız,şampiyon olmamız,şampiyolnuğu Kadıköy'de kazanmamız.
Fernando Gago
22.Nisan.2012, 23:46
FB TV açın, İstanbul Yanıyor !
perpetua
22.Nisan.2012, 23:48
Asiri alingan taraftarlar icin populist konusmus bence.
Koreografi kupa Saracoglu'nda, gidin alin demiyor mu Galatasarayli oyunculara? Fenerbahce'li oyunculara da gelip sizin stadinizda kupayi kaldiracagiz demiyor mu? Bunun neresi dalga gecmek? En fazla Fenerbahceli futbolculari ve taraftari daha fazla motive eder.
sarianet
22.Nisan.2012, 23:49
Öğretmen temele tesadüf kelimesini öğretecekmiş
temel bir kişi 3. kattan düşse ölmese nedir
şans
ikinci defa düşüp ölmese ne olur
rastlantı
üçüncü defa düşüp ölmese ne olur
alışkanlık :)
hadi bu maçta şanslıydık kadıköyde de aynı senaryo vardı orda da direkle kazandık değil mi :)
sanırım fb gs derbileri futbol garip bir oyundur maç boyunca top bi o kaleye bi bu kaleye gider ve sonunda almanlar kazanır sözünün almanlar yerine fenerbahçe yazan tanımını haketmeye başladı şans evet
aykut hocaya ilk defa bu maçta sahalarda görmek istemediğimiz lafları söyledim gerçekten deli etti takımımız çıksa ileri top yapsa bence maçı daha önce koparabilirdik resmen kalp krizi geçirtti bize
ama bu futbolla galatasaray şampiyonluğu hak ediyor bunu söylemek doğru fenerbahçenin kendine çekidüzen vermesi lazım bir an önce işimizi böyle krizlere sokarak halletmemeliyiz.
RasAnt
22.Nisan.2012, 23:50
FB TV açın, İstanbul Yanıyor !
Açtık açtık kanaltürküde açında Erman Toroğlu nasıl deliriyor görün :D
Corpus
22.Nisan.2012, 23:53
hadi bu maçta şanslıydık kadıköyde de aynı senaryo vardı orda da direkle kazandık değil mi :) .
Kadıköy' de maç kaç kaç bitti?
footballer33
22.Nisan.2012, 23:55
Maç için söyleyebileceğim tek şey; G.Saray oynadı, F.Bahçe kazandı. Şampiyonluk yarışı, daha zevkli ve anlamlı hale geldi.
Lucas Neill
22.Nisan.2012, 23:56
Bu mac kazanmak icin herseyi yaptik ama atamayana atarlar oldu yapicak bisey yok. Eger bu oyunumuzu devam ettirirsek sampiyon oluruz ama zor gibi.
Mehmet Topuz'un falan böyle sevinmesi iyi olur yengec dansi falan yapmislardi zamaninda o sene de biz sampiyon olmustuk. Ilahi adalet varsa eger sampiyon olmamiz lazim.
Playoff diye aglamak sizlamak istemiyorum ama gercekten bütün sezonun emegi bir macta eriyip gidiyor. Umarim seneye bu sacma sistem olmaz.
ReaList
22.Nisan.2012, 23:56
Maçın futbol yönünde analiz yapmak bazı şeyleri eksik bırakır, Unutmamak gerek ki bugün Aykut Kocaman tek şey diliyordu "Kazanmak" Nasıl veya Ne Şekil olacağı değil sadece kazanmak, Bugün iyi bir futbol oynamak futbol yönünden iyi olurdu ama kaybedeceğiniz puan hayalleri de alıp götürürdü.
Çok değil 2 sezon önce belki de bu maçın kat be kat pozisyona giren Fenerbahçe, Trabzon'a gol atamadığı için şampiyonluğu Bursa'ya kaptırdı. Demek ki bu gibi maçlarda sadece iyi oynamak karın doyurmuyor. Aykut Kocaman'ın tek hatası, oyunu kontrol etme isteğindeki yanlış tercihler, İkinci yarı başlarken Stoch veya Özer'den biri oyunda olsaydı ve ileride top tutsaydı bu kadar geride ezilmeyecekti takım. Ama Daumvari olarak gol yedikten sonra aklı başına gelenlerden ne yazık ki.
anil luque
22.Nisan.2012, 23:57
Beni ilgilendiren birşey kalmadı pek bir Beşiktaşlı olarak. Ancak Galatasaraylı arkadaşların Arena'da 3-2 kazandıkları maçta toplam 4 bilemedin 5 şut attıklarını hatırlatırım. En azından neyin ne olduğunu anlamışlardır :)
Galatasaray'a geçmiş olsun , Fenerbahçe'ye tebrikler..
World Hollow o1
22.Nisan.2012, 23:58
Fener gol gol gol..... :)
Galibiyeti hak ederiz diye düşünüyorum... ve sonrasında güzel şeyler olur umarım.
Maç'dan sonra görüşmek üzere, Alnımız ak, çıkalım kazanalım yeter. 1-0 ya da 2-1 düşünüyorum :)
:n: ALLAH'ım çok sevinçliyim yok böyle birşey yaaaaa :n: :n: :n: :n: :n: Fener gol gol gol golllll
attirson
22.Nisan.2012, 23:59
Fenerbahçe'ye Anadolu takımı gibi oynadı filan diyorlar ama bu saatten sonra futbola bakmaz kimse 1 şut atalım gol olsun kazanalım yeter.Önemli olan 3 puan önemli olan şampiyonluk.
Fearless Coward
Bu mac kazanmak icin herseyi yaptik ama atamayana atarlar oldu yapicak bisey yok. Eger bu oyunumuzu devam ettirirsek sampiyon oluruz ama zor gibi.
Mehmet Topuz'un falan böyle sevinmesi iyi olur yengec dansi falan yapmislardi zamaninda o sene de biz sampiyon olmustuk. Ilahi adalet varsa eger sampiyon olmamiz lazim.
Playoff diye aglamak sizlamak istemiyorum ama gercekten bütün sezonun emegi bir macta eriyip gidiyor. Umarim seneye bu sacma sistem olmaz.
Aynen bu konuya katılıyorum adalet varsa şampiyon oluruz zaten olamazsak da canları sağolsun normal sezonu şampiyon bitirdi bu takım hemde 3 hafta önceden...Play-offta da güzel futbolunu sürdürüyor bu takım daha ne olsun...
Lucas Neill
Taraftara da ayri bir parantez acmak lazim sahaya bisey atmadan takimi destekledir mac sonucu da alkisladilar. Küfür de yoktu sanirim varsa da cok azdi. Ünal Aysal'in anlattigi taraftar profili buydu hepsinin yüregine saglik.
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:01
Fenerbahçe'ye Anadolu takımı gibi oynadı filan diyorlar ama bu saatten sonra futbola bakmaz kimse 1 şut atalım gol olsun kazanalım yeter.Önemli olan 3 puan önemli olan şampiyonluk.
Geçen hafta siz değil miydiniz mükemmel oynadık süper oynadık öyle böyle oynadık diyen.Şimdi de diyorsunuz bu saatten sonra kimse futbola bakmaz.İşinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz.
attirson
23.Nisan.2012, 00:01
Evet pek fazla küfür filan olmadı.Gs taraftarına teşekkür ediyorum umarım bizde aynı şekilde karşılarız Kadıköy'de.
O değil de Topuz'un hareketi espriden öteye geçemez.Gören de Melo'nun fiziksel bir özelliğiyle dalga geçiyor sanır.
sarianet
23.Nisan.2012, 00:04
rahat bir galibiyet elde ederiz
şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 00:05
Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kaşlarınının yarılmasından sonra herkes TT Arenada çok olay çıkar diye bekliyordu ama öyle olmadı. Bu sene örnek taraftar nasıl olunur gösterdik.
RaSenGan
şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:
Bu mesajını alıntılayarak kendi kendini kapak mı etmeye çalıştın naptın anlayamadım abi :confused:
attirson
Geçen hafta siz değil miydiniz mükemmel oynadık süper oynadık öyle böyle oynadık diyen.Şimdi de diyorsunuz bu saatten sonra kimse futbola bakmaz.İşinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz.
Futbol umut vericiydi ona sevindik.Bu kendi icimizde olan bir mutluluktu.Ve bugunde futbol güzel olmasada inancımız güzeldi.
SaLviO
23.Nisan.2012, 00:07
besiktaştan sonrakı maçı kazanırsak önümüz açılır
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:08
Futbol umut vericiydi ona sevindik.Bu kendi icimizde olan bir mutluluktu.Ve bugunde futbol güzel olmasada inancımız güzeldi.
O zaman kazandığınızda harika oynadık kazandık diyordunuz şimdi kazandığınızda önemli olan oyun değil skor diyorsunuz.Siz sonuçtan çok oyunu konuşmuştunuz.Ama şimdi gelip de burda iki kelime edemiyorsunuz maçla ilgili.Sadece skoru konuşabiliyorsunuz.
ommix
23.Nisan.2012, 00:10
Ziegler'e çok sövdünüz adam tam maçında attı golünü:).Emre'nin eksikliği ve Baroni,Selçuk'un kötü oyunu M.Topuz'un etkisizliği bizi bitirdi.Allah yardım etti açıkçası.Volkan'a ne kelime yazsak az.Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi kaleci heralde Volkan'dır.Diğer 10 kişi Volkan'ın yarısı kadar konsantre olsa rahat şampiyon oluruz
attirson
23.Nisan.2012, 00:10
O zaman kazandığınızda harika oynadık kazandık diyordunuz şimdi kazandığınızda önemli olan oyun değil skor diyorsunuz.Siz sonuçtan çok oyunu konuşmuştunuz.Ama şimdi gelip de burda iki kelime edemiyorsunuz maçla ilgili.Sadece skoru konuşabiliyorsunuz.
Çok iyi mi oynadık diyoruz ? Tamam kötü oynadık ama Gs Muslera sayesinde maç kazandıgında ben Muslera olmasa Gs kazanamazdı dedigimde ''Muslera bu takımın oyuncusu degil mi ? '' diyen siz degilmiydiniz ?
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 00:11
Melo konusunda iyi oyuncu hatta ligimizin en iyi ortasahalarından olmasına karşın gol sonrası hareketleri benimde sinirimi bozuyor.Giydiği formaya o hareketlerin yakışmadığını düşünüyorum.
Mehmette gönderme yapmış buna bence buda bize yakışmadı he ben izleyince gülmedim dersem yalan olur.
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:12
Su dakikadan sonra sampiyon olmak istiyorsan galip geleceksin. Tamam GS büyük takima yakisir bi sekilde oynadi ama 3 puani kazanan takim aliyor.
GS'lilerin sevinmesi gereken nokta sampiyon gibi oynadik ve artik taraftarin takima inanci var.
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:13
Çok iyi mi oynadık diyoruz ? Tamam kötü oynadık ama Gs Muslera sayesinde maç kazandıgında ben Muslera olmasa Gs kazanamazdı dedigimde ''Muslera bu takımın oyuncusu degil mi ? '' diyen siz degilmiydiniz ?
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun :) Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?
Önder HOCA
23.Nisan.2012, 00:14
gs nin seneye semih in yerine sağlam bir stoper alması lazım
William Rookwood
23.Nisan.2012, 00:15
Hangi maçı izledin?
Ziegler 90'a asıyordu rüyamda diyen kimdi :D Alt 90'a attı adam :D
Ziegler Kadıköy'deki maçta 1 gol daha atsın Selçuk gibi olsun valla :D Alalım bonservisini sadece GS derbilerinde oynasın :D:D
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 00:16
:D Semih gayet iyiydi. Adam her topa ölümüne müdahale etti.
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 00:17
Zaten Allah'ın adaleti büyük olduğu için o toplar girmiyor.İnsanların adaletiyle biz zaten ezilmeye çalışılıyoruz.
''Allah'ın Adaleti'' daha bitmedi.
Önder HOCA
23.Nisan.2012, 00:17
Hangi maçı izledin?
bu macta 2 goldede hatası vardı derbilerde çok hata yapıyor (hata yapa yapa pişer diyeceksin ama seneye başınızı yakar)
byariff
23.Nisan.2012, 00:18
ilk golde semihin hatasi vardi , semih icin genel olarak bakarsak bence cok iyi oyun oynadi.
attirson
23.Nisan.2012, 00:19
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun :) Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?
Bende diyorum ki yakaladıgımız gol pozisyonlarını degerlendirmek dısında ve Volkan dısında olumlu hareketimiz yoktu.Ve bunları söylüyoruz sadece onun dısında kötü oynadıgımızı kabul ediyoruz işte daha ne istiyosunuz ki ? Ama sonuc olarak kazandıgımız icin şampiyonluga yaklastıgımız icin mutluyuz.Kazandıgımız halde kötü oynadık diye üzülelim mi yani bunu mu istiyosunuz.
TR.CaPTaiN
Bize lazım olan güzel oyun değil; acil 3 puandı. Beraberlik halinde bile Galatasaray sezon sonuna kadar avantajını sürdürüyordu. Kadıköy'e 5 puan farkla geldikleri takdirde zaten bizim saha avantajımızın hiçbir anlamı kalmıyordu. Dolayısıyla isterse 1 şuttan 2 gol çıkaralım ama 3 puanı alalım, bize yeterdi bugün için. Bu galibiyet sadece en önemli rakiple puan farkını indirmeye yaramadı aynı zamanda oyuncuların şampiyonluk ümitlerini en üst seviyeye çıkardı. 2/2 Geriye 5 maç kaldı. 5 maçı da kazanırsak en zor dönemimizde 2 kupayı kaldırırız.
Tüm oyuncularımıza teker teker teşekkürler.
MirosLOVE Stoch..
Nedvedmania
bu macta 2 goldede hatası vardı derbilerde çok hata yapıyor (hata yapa yapa pişer diyeceksin ama seneye başınızı yakar)
Yaptığı müdahaleler olmasaydı 4-1 de yenilebilirdik.
KaRaBükLü KraL
Bugün kahraman ilan edilen Volkan'ın yediği golleri saydırma şimdi:)
Nocna Mora
23.Nisan.2012, 00:20
Fenerbahçe klasik bir şekilde kapandı. 5 kere falan hücum ettiler. 2 si gol oldu, diğer 2 sini de Semih kesti. Galatasaray eze eze oynadı. Onlarca pozisyon buldu. Şanssızlıktan toplar girmedi lanet kaleye. Ya kaleciye çarptı ya oraya çarptı ya 1 saniye geç kalındı ya 1 cm yandan gitti. Ama gitti işte olmadı. Yine de bu 2. yarıdaki oyunu sürdürmemiz gerek diğer maçlarda. Kazanmayı hakettigi bir macı kazanamadı Galatasaray. Bu nedenle üzgünüm ben. Yine de kazanan tarafı tebrik etmek gerek. Düzgün bir maçtı. Hakem de çok iyiydi. Böyle güzel maclar izlesek hep..
Ayrıca belirtmem lazım ki ilk yarıda Galatasaray cok hantaldı. Kimse kosmadı bir yere. Böyle yavaş bir orta saha ile diğer takımlara üstünlük kurmak zor olur.
attirson
23.Nisan.2012, 00:20
Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 00:21
Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
Duradura bu maçta mı tuttu kangallığı :) Melo'ya gönderme yapmış işte belli.
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:21
Melo'nun sevincinde ne var arkadaslar adam ister Pitbull taklidi yapar, FB'li oyuncular gibi yengec taklidi yapar.
Hayir gidip Kazim gibi Aykut Kocaman'a karsi falan centilmenlik disi sevinse laf edin ya da ne bileyim el kol hareketi yapsa haklisiniz da bunu bu kadar mesele yapmak önemsiz.
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:22
Köpek isiyormus gibi taklit yapti ama yakismadi Christian da gel kucu kucu gibisinden biseyler yapti tamam komik belki ama centilmenlik disi.
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:24
M.Topuz'un sevinci çalıntı çıktı :D
http://www.sporxtv.com/flv/2011/09/30/_17.8.jpg
Aykut Kocaman ilk maç yaptığını bu maç tekrarladı. Yine 1-0 öndeyken tüm takım çekildi ve GS sayısız gol pozisyonu harcadı. Sonra Selçuk'un frikiği gol oldu(Volkan'ın dalgınlığına geldi gibi yoksa yemezdi o golü). Peşine yine sayısız fırsat harcadı GS ve sonunda Stoch noktayı koydu.
Aykut Kocaman aynı hatayı tekrarladı. Ama bu sefer başarılı oldu. Eğer 2-2 biten maçta Hakan Balta atmasa yine başarılı olacaktı bunda. Perpatue'nin dediği gibi Anadolu takımı havasındaydık. Geçen sene mesela önde olduğumuz maçlar dahil kalecinin zaman geçirdiğini görmedim ben.
Ama yendik ve sevinmek hakkımız. Yengeç dansı GS'ye özel değildi. İnter maçında bile yapıldı. Bunu şahsi algılamış bazı taraftarlar. Alakası yok.
Böyle oynarsanız nasıl şampiyon olacaksınız demekte saçma. O zaman Galatasaray Beşiktaş maçındaki gibi oynasa bırak şampiyon olmayı puan alamaz diğer maçlarda. Saçma bir mantık bu yani.
Caner berbattı. Alex etkisizdi.
Ziegler'e laf söylemeyeceğim artık :D Bienvenu'da o asistten sonra 1-2 sene daha takımda kalmaya hak kazandı :p
Ben ne diyeyim ki sana Stoch? Biz senin kıymetini bilmiyoruz sen avrupaya git. Haftaya tekrar yedek Stoch. Demedi demeyin :)
ReaList
23.Nisan.2012, 00:28
Arkadaşlar bu ne hiddet bu celal : )
Biraz sakin olalım, çok güzel bir atmosfer, maça iyi hazırlanan bir taraftar, sahada kavga gürülte etmeyen futbolcular ve alınan bir sonuç, ötesi var mı ?
Fatih Terim'in Sow sakatlandıktan sonra gelip geçmiş olsun demesi, Bekir ve Elmander'in düştükten sonra sarmaş dolaş olması, gülmesi eğlenmesi, Bekir yerde sakatken Necati'nin ona yardım etmesi vs vs. Bunları kaçımız konuştuk ? Nedense güzel olan değil kötü olan göze çarpar. Bence centilmenlik yönünde iki takımda maç içinde sahada hakkını verdi. Maç bittikten sonra yaşananlar saha içini bağlamaz bunu unutmayın, Bir taraf üzülür, motivasyonunu toplamak ister, diğer taraf sevinir, eğlenmek ister.
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:28
Maç ile ilgili son yorumumu da yapıp gidiyim :)
Galatasaray ile ilgili tek iyi olay şampiyonluk kupasını almaya bir hafta daha yaklaştık :)
byariff
23.Nisan.2012, 00:30
Eahh :)
http://s7.directupload.net/images/120422/r3qquolu.png
485 pasin 425"i isabetli gerçekten muthisiz.
Eahh :)
http://s7.directupload.net/images/120422/r3qquolu.png
485 pasin 425"i isabetli gerçekten muthisiz.
Hani Alex - Hagi kıyaslamasında istatistik verdiğimizde GS'li arkadaşların sıkça paylaştığı bir söz var. Sanırım onu paylaşma sırası :)
İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. (sir Alex Ferguson)
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 00:33
Cidden istatistiklere bakıp çıldırmamak elde değil, yok böyle birşey yahu yok. Rakibe korner kullandırmamışız 5 tane şua attırmışız onlarda gelip mağlubiyet gollerimiz oldu.
Şimdi çıkıp Fenerli biri, Alex Ferguson'un ''İstatistik mini etek gibidir...'' cümlesini söylerse, şaşırmam.
William Rookwood
23.Nisan.2012, 00:33
28/9 Fm maçı gibi resmen ya. Gerçektende öyle oldu ama Fm'de bile bu kadar top kaybı yapılmıyordu
William Rookwood
23.Nisan.2012, 00:34
Hani Alex - Hagi kıyaslamasında istatistik verdiğimizde GS'li arkadaşların sıkça paylaştığı bir söz var. Sanırım onu paylaşma sırası :)
İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. (sir Alex Ferguson)
Görünmesi gerekenide sahada gördük o yüzden o söz yalan oldu bu konuda :)
RaSenGan
23.Nisan.2012, 00:34
Cidden istatistiklere bakıp çıldırmamak elde değil, yok böyle birşey yahu yok. Rakibe korner kullandırmamışız 5 tane şua attırmışız onlarda gelip mağlubiyet gollerimiz oldu.
Şimdi çıkıp Fenerli biri, Alex Ferguson'un ''İstatistik mini etek gibidir...'' cümlesini söylerse, şaşırmam.
Ahaha koptum :zuhaha
Sıkıntı yok arkadaşlar tabloda Fenerbahçe'nin üstündeyiz :)
LaigLeNoiR
23.Nisan.2012, 00:35
Arkadaşlar şu gereksiz şekilde birbirinize laf sokmaktan vazgeçin. Tüm mesajları silicem en sonunda. Maç hakkında konuşun.
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:36
O degil de yillar sonra GS ve FB sampiyonluk icin cekisiyor iyi oldu heyecan acisindan bu sene lig.
SaLviO
23.Nisan.2012, 00:37
Sıkıntı yok arkadaşlar tabloda Fenerbahçe'nin üstündeyiz :)
yani :D hem gs bugün süper top oynadı böyle oynarsa kadıköydeki maça kadar sıkıntı olmaz
sananes
Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.
Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun:)
Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi :)
Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.
kalemci
Yaptığı müdahaleler olmasaydı 4-1 de yenilebilirdik.
O imkansız işte :n:
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:39
Bu arada gereksiz bilgi olsun söz Ferguson'a ait degil. :D
"Istatistik mini etek gibidir, bir çok sey gösterir ama asil önemli olani saklar"
- Ebbe Skovdahl
ommix
Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından 2 net faulumüzü ki bi tanesinde Alex Bienvenu'yü pozisyona sokabilecek bir top atacaktı arkadan müdaheleye faul vermemesi beni çıldırttı.Hele ki taç pozisyonunda şaşırdım noluyo diye.Ama Caner'i de oyundan atması lazımdı.Hakemi tartışmak istemem iyi maç yönetti genele bakılırsa ama o taç pozisyonunu kafaya taktım.Bu kadar basit bir hata nasıl yapar 4!! hakem
ParduS
Kötü oynarken 3 puan alabilmek güzel. Ama hala GS 2 puan önde ve açık ara ligin en iyi topunu oynuyorlar. Şampiyonluk henüz kimse için net değil. Takımımıza ve Volkan'a tebrikler.
Maç içerisinde Bekir & Elmander'in gülüştükleri diyalog, Fatih Terim'in kenardaki Sow ile ilgilenmesi konuşulması gereken artılar.
Maç sonu sevinç yanlış gelmesin son haftadaki maçta GS yenerse onlar da illaki sevineceklerdir. Şahsi düşüncem gayet normal bir olay.
attirson
Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.
Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun:)
Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi :)
Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.
Bende adını hatırlıyamadım ama şu lafınıda hatırlıyorum benle de tartışmıştı.''Babam Fenerbahçe'li oda nefret ediyor Volkan yedek olmalı diyor'' diyordu. :D
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 00:40
Alex Fergusonla fenomen oldu ama .)
William Rookwood
23.Nisan.2012, 00:42
Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya
ReaList
23.Nisan.2012, 00:43
Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından
Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
Lucas Neill
23.Nisan.2012, 00:44
Birazdan biz bizim Uefa kupamiz var Fenerli arkadaslar biz sizi 6-0 yendik muhabbetine girecegiz :D
attirson
23.Nisan.2012, 00:44
Gayet ciddi yazmısta anlamadım.Salvio'nun napacagı belli olmuyor. :D
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 00:46
Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
SaLviO
23.Nisan.2012, 00:48
benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım
biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık
Kim ne derse desin bu takım şampiyonluğa inanmış :) Maç sonu sevinci güzeldi. Kimse olmayan şampiyonluğu kutlamadı. Lig 1.'sini deplasmanda mağlup etmeyi kutladı.
41 maçtır yenilmiyoruz evimizde. İnanılmaz bir hava oluştu. GS'nin rakiplerine puan kaybetmeyeceğini düşünürsek(bkz: istatiskler :p) tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmalıyız.
attirson
Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya
Madem Volkan berbat kaleci o zaman iyi filan oynamadınız siz.Sizin oyuncularınızda berbat.
RaSenGan
Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
Duran topsa Selçuk'u çağır o kullansın abi :D Yine fena astı golü :D
A.FaruK
23.Nisan.2012, 00:49
Olur öyle bizde şampiyonluk kaybetmiştik bi maçta böyle oynayıp. Bu sefer şans bizim yanımızdaydı şans bize güldü kazandık. Hiç umrumdada kötü oynamışızda falanda filanda. Çok güzel oldu bu galibiyet. Beşiktaşıda yenip artık tam kadro maçlara çıkacağız. Bu takıma Serdarlar, Emreler gelecek daha güzel şeyler olacak inşAllah.
Başını öne eğme aldırma Fener
Çok yakında güneşli günler...
europeanconquer
benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım
biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık
Benim kafa iyice uçtu :D koymazdık ı koyardık diye okudum :D
ommix
Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi
William Rookwood
23.Nisan.2012, 00:50
Madem Volkan berbat kaleci o zaman iyi filan oynamadınız siz.Sizin oyuncularınızda berbat.
Tamam, önce ki yorumumu okumadınız mı hiç?
Bireysel anlamda berbattık. Takım oyunu bile kurtarmadı maçı. Avrupa'da başka bir takımla oynasana Fenerbahçe'ye bu oyunla fark atarlardı. Play-off'da bulunan diğer takımlar bizim kadar bireysel anlamda kötü olmayacaklardır.
Aynen bu şekilde yorumlar attım istersen bakabilirsin diğer sayfalara.
SaLviO
23.Nisan.2012, 00:51
Benim kafa iyice uçtu :D koymazdık ı koyardık diye okudum :D
git yat uyu sen :D
ommix
23.Nisan.2012, 00:51
Hhaahaha:DVolkan bu gece rüyana girmezse iyidir
attirson
23.Nisan.2012, 00:52
Tutma Volkaaaaan diye rüyadan uyanma. :n:
furkan58
23.Nisan.2012, 00:52
Volkan'ın topları üstüne geldiği için kurtardığını söyleyen arkadaşa lafım. Sen durduğun yeri bilirsen top üstüne gelir tabi yer almayı biliceksin. Ayrıca frikikten gol yiyen demişsin dünyanın en iyi kalecisini getirsen o topu çıkaramaz orda Volkan'ın topa dokunması bile yeterli çabası yeter top çok iyi yere gitmişti. Fenerbahçeli oyuncuların karakterlerini inceliceğinize kendi oyuncularınızın karakterlerine bakın derim :)
anil luque
23.Nisan.2012, 00:53
Bu güzeldi işte :D :D
sananes
23.Nisan.2012, 00:53
Birde şöyle bir şey var.Geçen hafta biz trabzonspor karşısında harika oynayıp galatasaray beşiktaş karşısında sallanarak kazanığında oyunun değil sonucun önemli olduğunu söyleyenler bugün isyandalar. Olur böyle şeyler boşverin,bize çok oldu insan alışıyor bir yerden sonra.
attirson
23.Nisan.2012, 00:54
Tamam, önce ki yorumumu okumadınız mı hiç?
Bireysel anlamda berbattık. Takım oyunu bile kurtarmadı maçı. Avrupa'da başka bir takımla oynasana Fenerbahçe'ye bu oyunla fark atarlardı. Play-off'da bulunan diğer takımlar bizim kadar bireysel anlamda kötü olmayacaklardır.
Aynen bu şekilde yorumlar attım istersen bakabilirsin diğer sayfalara.
Ne olursa olsun Volkan'a bu maçta kötü kaleci demen acayip komik görünce güldüm hatta.Şu dalga gectigimiz Sabri bile girince çok iyi bir vurus çıkarttı Baroni'nin Ts'ye attıgı gol gibi.O vurusu bile her kaleci kurtaramaz bu ligde Volkan onu sektirmeden tuttu.
ReaList
İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi
Ben pozisyon başında topun Selçuk Şahin'e çarptığını sandım, olur öyle abuklukları fazlasıyla var. 2 takım oyuncularını eleştireceğim bir diğer nokta ise kendini yere bırakmaları, ayıptır milyon €'luk oyuncularsınız her girilen 2'li mücadelede bir oyuncu mutlaka yerde. Oyuncular nasıl bu kadar güçsüz olur anlamak güç.
Iki takim da Avrupa'da figuranlik disinda bir is yapmak istiyorsa cok calismalari ve kadrolarini guclendirmeleri lazim bence.
Fazlasıyla katılıyorum, mevcut oyuncularla ve bu fizik-kondisyon yapılarıyla 2 takım Avrupa'da nal toplar.
furkan58
Ayrıca o top hiç konuşulmadı burada Hakan Balta'nın kafasından sekiyo ve Hakan hiç bişey olmamış gibi gidip topu almaya gidiyor Fırat Aydunus insandır dalgınlığına gelmiştir kaçırmıştır zaten pozisyondan sonra ben yanlış gördüm diyor itiraz edenlerede Gökhan Gönül , Andre Santos zamanında onlardan çıktığında benden çıktı diye gösterdiğini hatırlarım. Hakan Balta'ya yakıştıramadım bu hareketi .
Önder HOCA
23.Nisan.2012, 00:55
bence serbest vurusu kurtarabılırdı bird madem volkan kötü kaleci koskoca maçta alt tarafı kaleyi bulan 4 şutta 2 gol yiyen muslera iyimi? :D
attirson
23.Nisan.2012, 00:56
Bu arada hep demisimdir yine diyim.Baros ve Semih Şentürk aynı tip oyuncular.Üflesen yıkılıyorlar hiç sevmedigim futbolcu tipi.Baros belki kendini yere atmak yerine kaptırdıgı topa basmayı denese daha yararlı olacak.
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 00:57
Konuyu Muslera ve Volkan'a getirdiniz. Birazdan Alex'in oğlu ile Hagi'nin oğlunu kıyaslarsınız.
William Rookwood
Volkan'ın topları üstüne geldiği için kurtardığını söyleyen arkadaşa lafım. Sen durduğun yeri bilirsen top üstüne gelir tabi yer almayı biliceksin. Ayrıca frikikten gol yiyen demişsin dünyanın en iyi kalecisini getirsen o topu çıkaramaz orda Volkan'ın topa dokunması bile yeterli çabası yeter top çok iyi yere gitmişti. Fenerbahçeli oyuncuların karakterlerini inceliceğinize kendi oyuncularınızın karakterlerine bakın derim :)
Kendi oyuncularımızı biliyoruzda sizinkiler saymakla bitmiyor. Tescilli Emre'de cabası neyse şimdi konuları karıştırmayalım. Kaleye bidon koysan atılan topların bazıları girmez kaleye o zaman bidonuda doğru yere koymuşlar diyelim. :) Madem o kadar iyi kaleci kurtardığı tek Sevilla penaltısı ile tescil edilmeye çalışılmazdı değil mi? Tek o maçlar gösteriliyor biz laf edince
bence serbest vurusu kurtarabılırdı bird madem volkan kötü kaleci koskoca maçta alt tarafı kaleyi bulan 4 şutta 2 gol yiyen muslera iyimi?
Diz ile atılan golü sonra Eboue'nin 3 kişi arasından yediği bacak arası golü yiyen Volkan iyi kaleci mi :) Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim.
SaLviO
haginin oğlu varmıki :D
europeanconquer
23.Nisan.2012, 00:59
Olmaz mı :D
Beyler Allah aşkına 500. mesaja geldik 500. mesajdan çıkarılacak tek sonuç ; ''Galatasaray 1-2 Fenerbahçe'' başka artı katan bir şey olmadı.
IcedEarth
23.Nisan.2012, 00:59
Hem de en kralından :icon_cool:
attirson
23.Nisan.2012, 01:00
Kendi oyuncularımızı biliyoruzda sizinkiler saymakla bitmiyor. Tescilli Emre'de cabası neyse şimdi konuları karıştırmayalım. Kaleye bidon koysan atılan topların bazıları girmez kaleye o zaman bidonuda doğru yere koymuşlar diyelim. :) Madem o kadar iyi kaleci kurtardığı tek Sevilla penaltısı ile tescil edilmeye çalışılmazdı değil mi? Tek o maçlar gösteriliyor biz laf edince
Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?
furkan58
23.Nisan.2012, 01:01
Sevilla maçında 3 penaltı kurtardı :) Ha tabi bidon koysan aydın o topu ona vururdu , elmander o kadar topu hep aynı yere vurdu zaten Volkan dikildi hepsi üstüne geldi. Muslera yerine bidon koymuşlar heralde 4 topun 2 si gol oldu :)
byariff
23.Nisan.2012, 01:01
ahada bu :D
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9778/11939778.jpg
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:02
bi felipe değil ama :D :D :D
William Rookwood
23.Nisan.2012, 01:03
Sevilla maçında 3 penaltı kurtardı :) Ha tabi bidon koysan aydın o topu ona vururdu , elmander o kadar topu hep aynı yere vurdu zaten Volkan dikildi hepsi üstüne geldi. Muslera yerine bidon koymuşlar heralde 4 topun 2 si gol oldu :)
Elmander'in hangi etkili şutu vardı maçta? Diz ile atılan golde herhalde Volkan'ın üstün yetenekleri kurtmaya yetmemiş herhalde :) Volkan ağzında kuş tutsa benim gözümde KOVA ile tabir edilen kalecidir. 30'a kadar kalabilirse o hantla vücudu ile kalede ayakta alkışlarım :)
Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?
Türkiye'de kaleci yetişmediği için katlandı milli takım. Zaten Milli takımın başarısıda ortada :) Her yıl finalleri oynuyoruz Volkan'da harikalar çıkartıyor zaten '' yapma volkan yapma volkan '' :) Abdullah hocanın gelmesiyle kurtulduk.
furkan58
23.Nisan.2012, 01:03
Diz ile atılan golü sonra Eboue'nin 3 kişi arasından yediği bacak arası golü yiyen Volkan iyi kaleci mi :) Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim.
Şunu dedin ya senle daha maç konusunda tartışmaya girenin aklından şüphe etmek lazım. Petr Cech dünyanın en iyi kalecilerinden biri ne hatalı golleri var , Casillas'ın , Buffon'un illa ki vardır. Guiza'dan topukla , 40 metreden Selçuk'tan gol yiyen kalecileriniz vardı sizin daha bu maç 4 şut 2 gol yiyen kaleciniz var iken Volkan'ın bu kadar başarılı olduğu maçta kötü kaleci demek :)
Ha ayrıca sen diyosun ya bi tek Sevilla'da kurtardığı penaltılar var sende 2 tane yediği golden bahsediyosun :)
ommix
23.Nisan.2012, 01:04
Volkan'a kötü kaleci dersen ve hatta bidon koysan çarpar gibisinden bir benzetme yaparsan kusura bakma ama ben senin futbol ile ilgili yazdığın hiçbirşeyi dikkate almam
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:04
volkan 'kova' kaleci olsaydın bugüm maç 5 2 felan biterdi
attirson
23.Nisan.2012, 01:06
Selçuk'un golüyle 0-1 kazandıgımız maçtada Keita'nın vurusunu nasıl çıkarttıgını unuttun heralde William.Bunu da izle az öncekiyle yetinmediysen http://www.youtube.com/watch?v=-UgqW1gSTbE&feature=related
sarianet
23.Nisan.2012, 01:06
futbol yorumu yaparken gözlüklerinizi atın at gözlüklerini gözlüklerini at ali ata bak at ali at :D
Volkan'ın vücudu hantalmış :zuhaha Gece gece galibiyetin üstüne iyi gitti :D Bir Aykut Erçetin değil, Bir Orkun Uşak değil. Bir Zapata değil. Siz de haklısınız :D
William Rookwood
23.Nisan.2012, 01:08
Şunu dedin ya senle daha maç konusunda tartışmaya girenin aklından şüphe etmek lazım. Petr Cech dünyanın en iyi kalecilerinden biri ne hatalı golleri var , Casillas'ın , Buffon'un illa ki vardır. Guiza'dan topukla , 40 metreden Selçuk'tan gol yiyen kalecileriniz vardı sizin daha bu maç 4 şut 2 gol yiyen kaleciniz var iken Volkan'ın bu kadar başarılı olduğu maçta kötü kaleci demek :)
Ha ayrıca sen diyosun ya bi tek Sevilla'da kurtardığı penaltılar var sende 2 tane yediği golden bahsediyosun :)
Eskilerden çok bahsedilince geçmişte kaldı deniyor. Samsunspor'da ki Mahmut Taşkıran bile daha iyidir Volkan'dan.. Şuana kadar çok nadir görmüşümdür Volkan'ın hakikaten iyi top çıkardığı. Onun çıkardığı topları Beşiktaş'ta ki Cenk'te çıkarıyor. Yediği hataları golleri Cenk'te yiyior. Nitekim Beşiktaş'ın defansı daha çok açık veriyor Fenerbahçe'den. Yıllarca Volkan'ı iyi kaleci görüntüsü vermesnin en büyük sebeplerinden biride bu zaten.
europeanconquer
23.Nisan.2012, 01:08
Volkan aynı benim gibi :D Uçanı kaçanı tutuyor.Beşiklere geldimi afallıyor.Tek zayıf yönü beşikleri.Volkan'a laf atıldı diye Muslera'ya da mı saldırdınız :D Kolay gelsin :n:
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:10
Konu birazdan Serdar Kesimal-Semih Kaya'ya gelecek.
sarianet
23.Nisan.2012, 01:11
şşşşş şimdi herkes sussun ve şu güzel resmin tadını çıkarsın...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540020_357032251011677_113593598688878_911683_7715 05505_n.jpg
Biri Serdal Kesimal'ın yerine bidon koysanız daha iyi derse gelir valla :)
europeanconquer
23.Nisan.2012, 01:12
Onlardan önce Eboue-Gökhan,Hakan-Ziegler, var abi :D
attirson
William banada cevap versene biraz.Videoları izleyipte tabi.
ommix
Ben Recep Niyaz - Mertan Caner'e kadar gideceğini düşünüyorum
attirson
Onlardan önce Eboue-Gökhan,Hakan-Ziegler, var abi :D
İyi hatırlattın Hakan-Ziegler demişken ... diye başlarmışım. :n:
caglaruzun
23.Nisan.2012, 01:13
Semih iyi hoşta çok güçsüz mü desem dengesiz mi desem her ikili mücadelede yerde herif. Az daha güçlü olsa geçilmeyecek soyadı gibi Kaya gibi adam olacak valla. Bu maçta biz oynadık ancak Fenerbahçe kazanan taraf oldu. Real Madrid - Barcelona maçı geldi aklıma izlerken. Kapanan bir madrid gibiydi Fenerbahçe. Tek fark Galatasaray, Barcelona gibi durgun değildi hep atak halindeydi ki bunun sonucunda kontralardan 2 gol yedik. Tebrik ederim Fenerbahçeli arkadaşları 3 puanı almasını bildiler.
kalemci
23.Nisan.2012, 01:14
SERDAR K. > BILICA :p
sarianet
lefter mi daha iyiydi metin oktay mı ? :D
SaLviO
o değilde fatih hoca 2. yarı gömleği değiştirmişti :D
adam avrupa şampiyonasında maç başına 3 gömlek değiştiriyodu :D
furkan58
Eskilerden çok bahsedilince geçmişte kaldı deniyor. Samsunspor'da ki Mahmut Taşkıran bile daha iyidir Volkan'dan.. Şuana kadar çok nadir görmüşümdür Volkan'ın hakikaten iyi top çıkardığı. Onun çıkardığı topları Beşiktaş'ta ki Cenk'te çıkarıyor. Yediği hataları golleri Cenk'te yiyior. Nitekim Beşiktaş'ın defansı daha çok açık veriyor Fenerbahçe'den. Yıllarca Volkan'ı iyi kaleci görüntüsü vermesnin en büyük sebeplerinden biride bu zaten.
Mahmut'ta bizim alt yapıdan o yüzden sorun yok geleceğimizin file bekçileri hazır Mert olsun Mahmut olsun :) Ayrıca sana zorla bişey inandıramam sana kalsa Alex'e bile kötü dersin beklerim koşmuyo çok kötü yararsız felan dersin yani neyse sonra bazı galatasaraylı arkadaşlar konu şurdan şuraya gelcek diyolar kendileri maçı yorumluyolarmış gibi :)
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:17
Ben şunu bilir ve buna inanırım. Her ağlamanın ardında bir sevinç, her sevincin ardından bir ağlama vardır.
RasAnt
Biri Serdal Kesimal'ın yerine bidon koysanız daha iyi derse gelir valla :)
Valla ben derim bidon bile daha etkili olur ondan,yedekten öteye gitmemeli
ommix
İyi hatırlattın Hakan-Ziegler demişken ... diye başlarmışım. :n:
Ziegler dedin de gol attıktan sonra gol sevincinde bi hareket yaptı önce sağ kol sonra sol kol :)Adamı o kadar eleştirdilerki baya dolmuş demekki :)
attirson
Neyse William zorlamanın alemi yok Volkan berbat bir kaleci ama biz bu berbat kalecimizden gayet memnunuz.Türkiye'ninde as kalecisi naparsın Cumhurbaşkanından torpilli kim gelirse gelsin hep 11 baslatma zorunlulukları var yapacak birşey yok sende haklısın tabi.
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:18
Ben şunu bilir ve buna inanırım. Her ağlamanın ardında bir sevinç, her sevincin ardından bir ağlama vardır.
nasıl yani :D
europeanconquer
23.Nisan.2012, 01:19
Diyor ki her işte bir hayır vardır :D
William Rookwood
23.Nisan.2012, 01:20
William banada cevap versene biraz.Videoları izleyipte tabi.
Bu videoda ki 2-3 kurtarış dışında ki kurtarışları görmüştüm.Volkan'ı değerlendirken şunu sorarım kendime; objektif olarak bakıyor muyum? Fenerbahçeli Mahmut Taşkıran'ı yere göğe sığdıramıyorsam, evet objektif bakıyorum. Volkan Türkiye ligi için iyi bir kaleci mi? Şu videoda da gözüken o ki evet. Peki bütün klasmanları ele aldığımızda nasıl ortalama, kötüde değil iyide değil. Ben gelip bunları yazdığımda bir sürü şey deniyor hakaretler bilmem neler. Bunları görünce aklımda soru işareti oluşuyor tabii. Acaba kaleci anlayışlarımız mı yoksa sıfat kullanma anlayışlarımız mı uyuşmuyor diye. Çünkü kimisi iyi kaleciye mükemmel der kimisi ise orta işte abartılmaya gerek yok der. Herkes birşey için farklı sıfatlar kullanır kişinin görüşüne bağlı. Ben Fenerbahçe'den Mahmut için en az 15 yıl kaleci sorunu çekmez Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci diyorum. Bunu diyen biri objektif bakamaz mı sizce?
Ancak şu forumda gerçekten birşeyler tartışılamıyor artık. Sözüm sana değil kesinlikle. Öyle yorum atan kişiler var ki, ne sevinmeyi ne üzülmeyi ne de yorum yapmayı biliyorlar. 18 ve üstü insanların daha olgun yorumlar atması beklenir ki yaşça küçük arkadaşlar bile daha olgunca yorumlar atabiliyorken
Rüyamda 4-1 kazanıyoduk :) Ziegler ceza sahası içinden sol ayağıyla doksana takıyodu :D bakalım nolucak .
Arkadaşlar tamam Real Madrid Barca'yı deplasmanda yenmiş olabilir ama onun gazıyla Ziegler'den gol beklenmez.Abartmayın bu kadar. :D
Hahah aynen :D
Tam fail durumu olmuş. Ama süper yahu :D Varsın biz haksız çıkalım. :p Ziegler yazdı ve o artık gerçek Fenerbahçe'li :)
attirson
23.Nisan.2012, 01:24
Tam fail durumu olmuş. Ama süper yahu :D Varsın biz haksız çıkalım. :p Ziegler yazdı ve o artık gerçek Fenerbahçe'li :)
Aynen bunu belirttim zaten. :D
World Hollow o1
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540020_357032251011677_113593598688878_911683_7715 05505_n.jpg
Ya işte görüntü budur her ne kadar fitne fesat sokan kim varsa hepsine kapak olsun.
RasAnt
:D zaten golden sonra direk sitedeki bu konuşma geldi aklıma :D
Alicanfmfan
''nasıl yani :D'' cümlesinin altında o kadar şey yatıyor ki neyse...
furkan58
23.Nisan.2012, 01:25
Bu pozisyonda önce beraber düştüler sonra beraber kalkıp sarıldılar :)
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:26
Yok canım. Ben kaleden kaleye koşarak gelip sarıldırlar diye biliyorum. :D
furkan58
23.Nisan.2012, 01:27
Aha-ha-aha-ha-ha-haha-aha-ha çok güldüm :)
sarianet
tirübünden de atlamış olabilir garantisi yok:D
futureless
Bu çok hoş bi görüntü hakkaten dikkatimi çekmişti benim de . Bir de sakatlanan Sow'un elini sıkmaya giden Fatih Terim fotoğrafı vardı .
Şunu söyleyeyim , yok kontra oynadık da kazandık şuydu buydu demesin renkdaşlarım , karşında Barcelona yok bu kadar defansif başlamak çok ağrıma gitti , evet Galatasaray iyi bir takım yalnız yenmek zorunda olan bizdik , sadece yendik diye seviniyorum ama böyle olmaz biliyorum .
İkincisi , şampiyon olmadık henüz , büyük bir adım attık o ayrı .
Galatasaray savunması 2 kere pozisyon hatası yaptı ikisi de gol oldu kendileri adına üzücü şekilde.Volkan'ın iyi kaleci olmadığıyla ilgili yorumlar görüyorum Volkan iyi bir kalecidir bunu bu akşamki halinden söylemiyorum zira bu akşam Volkan kurtarmadı Galatasaray ' lı oyuncular kaçırdı .
Üçüncüsü 'bu futbolla Fener bizi yenemez' diyen biri vardı , tam da o futbolla yendik , manidar oldu.
RasAnt
23.Nisan.2012, 01:28
tirübünden de atlamış olabilir garantisi yok:D
Hhahaaha :D
attirson
23.Nisan.2012, 01:28
Bu videoda ki 2-3 kurtarış dışında ki kurtarışları görmüştüm.Volkan'ı değerlendirken şunu sorarım kendime; objektif olarak bakıyor muyum? Fenerbahçeli Mahmut Taşkıran'ı yere göğe sığdıramıyorsam, evet objektif bakıyorum. Volkan Türkiye ligi için iyi bir kaleci mi? Şu videoda da gözüken o ki evet. Peki bütün klasmanları ele aldığımızda nasıl ortalama, kötüde değil iyide değil. Ben gelip bunları yazdığımda bir sürü şey deniyor hakaretler bilmem neler. Bunları görünce aklımda soru işareti oluşuyor tabii. Acaba kaleci anlayışlarımız mı yoksa sıfat kullanma anlayışlarımız mı uyuşmuyor diye. Çünkü kimisi iyi kaleciye mükemmel der kimisi ise orta işte abartılmaya gerek yok der. Herkes birşey için farklı sıfatlar kullanır kişinin görüşüne bağlı. Ben Fenerbahçe'den Mahmut için en az 15 yıl kaleci sorunu çekmez Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci diyorum. Bunu diyen biri objektif bakamaz mı sizce?
Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.
ReaList
23.Nisan.2012, 01:29
Valla ben derim bidon bile daha etkili olur ondan,yedekten öteye gitmemeli
Serdar bana göre çok kaliteli bir oyuncu ve daha 22 yaşında. Onun yaptığı bazı hataların aynısını çok rahat yapan Bekir 27, Yobo 31 yaşında. Geriden oyun kurmada Bekir'e göre kat ve kat üstün. Ve en önemli özelliği pas atacakken topu taca atmıyor : ) Aykut Kocaman genç oyunculara karşı biraz daha tahammülsüz olduğundan şans bulamıyor, aksi olsaydı Selçuk Şahin'in yerine 50 tane adam çıkarıp monte etmiştik 11'e.
World Hollow o1
23.Nisan.2012, 01:30
Bizi arkadan ittiler abi.!
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:30
Üçüncüsü 'bu futbolla Fener bizi yenemez' diyen biri vardı , tam da o futbolla yendik , manidar oldu.
bu olay gerçektende çok doğru :D :D :D
Cengo
23.Nisan.2012, 01:31
O anneanne öğütü, öyle inanmışlar, öyle görmüşler, gerçekçiliği de yok. Fazla gülmemek lazımmış, yoksa arkasından ağlanırmış vs vs. Gülün geçin böyle şeylere.
Fenerbahçeliler Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna inanır, Galatasaray'lılar Galatasaray'ın. Bu konunu sonu yok, gece oldu yatın uyuyun iş var. Hatta öğrenciler uyumayın, 1-2 saat daha FM oynayın yarın tatil :) Abartmayın aman haa.
Admin konu kapansa mı artık?
Bordo61Mavi
23.Nisan.2012, 01:32
Fenerbahceli arkadaslari tebrik etmek lazim. Playoffun tadi simdi cikmaya baslicak :)
byariff
23.Nisan.2012, 01:33
bence tatliya baglandi kapanmasi icin bir neden yok :D
europeanconquer
23.Nisan.2012, 01:34
Admin konu kapansa mı artık?
Şiddetle katılıyorum.
RasAnt
23.Nisan.2012, 01:35
Serdar bana göre çok kaliteli bir oyuncu ve daha 22 yaşında. Onun yaptığı bazı hataların aynısını çok rahat yapan Bekir 27, Yobo 31 yaşında. Geriden oyun kurmada Bekir'e göre kat ve kat üstün. Ve en önemli özelliği pas atacakken topu taca atmıyor : ) Aykut Kocaman genç oyunculara karşı biraz daha tahammülsüz olduğundan şans bulamıyor, aksi olsaydı Selçuk Şahin'in yerine 50 tane adam çıkarıp monte etmiştik 11'e.
Viking gibiyken 10 numara oynuyordu,ne zaman sakallar gitti bunun aklıda gitti
furkan58
Kapanmasına gerek yok yahu daha maç üzerinden 1 gün bile geçmedi :) Galibiyeti kutlamayada engel olma yönetiim :p :D
William Rookwood
Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.
Özelden yazdım dostum :)
Eğlenmek, sevinmek, takımın galibiyetini çoşkuyla karşılamak, şampiyon olmak her takımın ve her taraftarın hakkı. Bir taraf üzülür bir taraf sevinir daha sonra bu tersinede dönebilir ya da beraberlik ile her iki takımda aynı hissi paylaşır, futbol böyle birşey. Bir takımın sürekli yenmesi ve onun getirdiği mutlulukta bence futbolun doğasında yer almayan bir özellik. Nitekim Barcelona maçlarında da bir çok taraftarın empatisini kazanmıştı bu tutumu ile. Bu yüzden her iki takımıda tebrik ediyorum. İyi oynayıp galip gelemeyen takımıda, üç puan alıp yoluna devam eden takımıda.
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:38
Kapanmasına gerek yok yahu daha maç üzerinden 1 gün bile geçmedi :) Galibiyeti kutlamayada engel olma yönetiim :p :D
Galibiyeti kutlayın kimse size bişey demiyor. Ama kutlarken bizim sevmediğimiz oyuncuların tt'lerini koymayın mesela laf atmayın.
attirson
23.Nisan.2012, 01:39
Katılıyorum. :D
furkan58
23.Nisan.2012, 01:40
Galibiyeti kutlayın kimse size bişey demiyor. Ama kutlarken bizim sevmediğimiz oyuncuların tt'lerini koymayın mesela laf atmayın.
Siz o oyuncuyu sevmiyosunuz diye konuşamıcakmıyız ? Volkan iyi maç çıkardı ama rakip takım sevmiyo konuşmayalım mı dicez ?
ReaList
23.Nisan.2012, 01:40
Takım düşüşe geçince ister istemez o da düşüşe geçti, Sezon öncesi sakat olduğunu ve sezonun neredeyse yarısını sakat geçirdiğini unutmayalım. Ben ondan çok çok umutluyum. Stoch, Serdar, Caner, Özgür, Gökay, Recep ve Mert bu takımın geleceği, bu oyuncular üzerine gidilir bunlar çevresinde bir takım oluşturulsa ortaya güzel bir pasta çıkıverir.
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:41
Hayır ne alakası var, sevmediğimiz oyuncuların derken onların alakasız açıklamalarını koymayın. Örn. Gökhan Gönül'ün koreografi için yaptıgı alakasız açıklama.
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 01:44
İyiydi Alican :n:
RasAnt
23.Nisan.2012, 01:45
Stoch, Serdar, Caner, Özgür, Gökay, Recep ve Mert bu takımın geleceği
Valla böyle gelecek olmaz olsun
furkan58
23.Nisan.2012, 01:48
Gökay'ı neden işaretlediğini anlamadım valla. Daha gencecik çocuk kaç maç izledinde aynı şekilde Özgür ve Caner bence gayet iyi özellikle defans anlamında Stoch'u 2. yarıda almakla daha iyi iş yapıyo Aykut Hoca.
attirson
23.Nisan.2012, 01:48
Hayır ne alakası var, sevmediğimiz oyuncuların derken onların alakasız açıklamalarını koymayın. Örn. Gökhan Gönül'ün koreografi için yaptıgı alakasız açıklama.
E bunu da koymayacaksak neyi koyalım.Sahada oynamıs futbolcumuzun maçtan sonra ki yorumu tabii ki koyucaz.
ReaList
23.Nisan.2012, 01:49
Selçuklu, Maldonadolu, Deniz Barışlı kadrolar size müstehak : )
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 01:49
Rakibi kışkırtan yorumları koymayın.
Cengo
23.Nisan.2012, 01:52
Ziegler 90'a asıyordu rüyamda diyen kimdi :D Alt 90'a attı adam :D
Ziegler Kadıköy'deki maçta 1 gol daha atsın Selçuk gibi olsun valla :D Alalım bonservisini sadece GS derbilerinde oynasın :D:D
Sabah rüyamda 1-0 önde olduğumuzu görmüştüm, sonrası kesildi, uyandım. Müthiş bir baş ağrısı ile uyandım, migren ilacı ağrıyı kesmesi öğleden sonrası 2'yi bulmuştu.
Nonda'nın golü ile şampiyonluğu 1-0 kaybettiğimiz maç sabahı da maçın skorunu 1-0 aleyhimize olarak görmüştüm, maçın bittiği anlamıştım rüyamda.
Sabah skoru gördüğüm de sen yazınca aklıma geldi nedense, bütün gün farkında değilmişim :icon_neutral:
RasAnt
23.Nisan.2012, 01:53
Gökay'ı neden işaretlediğini anlamadım valla. Daha gencecik çocuk kaç maç izledinde aynı şekilde Özgür ve Caner bence gayet iyi özellikle defans anlamında Stoch'u 2. yarıda almakla daha iyi iş yapıyo Aykut Hoca.
Gökayı oynattı Aykut hoca geçen sene olsun bu sene olsun oynattığında izledik,bana çok narin geldi öyle orta saha olmaz yani umutlanmanızı tavsiye etmem,işaretlediğim oyuncular yedek kulübesinde geleceğimiz olur,ilk 11 için bence hayal onlar ve hayal olmalı daha iyiler bulunmalı.
RasAnt
23.Nisan.2012, 01:54
Selçuklu, Maldonadolu, Deniz Barışlı kadrolar size müstehak : )
Heheh :) tam bu sene iyi kadromuz olacak dedik oda nasip olmadı artık seneye :D
attirson
23.Nisan.2012, 01:58
Aklanalımda gerisi kolay. :)
RasAnt
23.Nisan.2012, 02:00
Aklanalımda gerisi kolay. :)
İnş inş :) Birdeeee
2 kupayı getirin bize canımızı verelim sizeeee ooooooo :D
El Barto
23.Nisan.2012, 03:07
Tam bir FM maçı oldu. :) Galatasaray bastırdı ama Fenerbahçe 2 kere gelip golleri atıp galibiyeti aldı. Tebrik etmek gerekir.
Lige renk gelmesi açısından iyi bir galibiyet olsa da kuponumu tekten yatırdı bu galibiyet. Oysa ne güzel 1-1 gidiyordu maç ne vardı bir gol daha atacak? :)
SaLviO
23.Nisan.2012, 03:11
attığımız 2 golde de semihin hatası var ujfanın semih pek yanlız bırakmaması gerekiyormuş :D
Zekirdek
23.Nisan.2012, 09:54
Şaka maka Ziegler gol atar oranı 25'ti. Lig maçında böyle bir şey bu maçtada varsa oynayan köşeyi döndü demektir.
BaFraLı
23.Nisan.2012, 11:56
http://e1204.hizliresim.com/w/r/4sx41.jpg
Şu tablodan sonra zaten denilecek birşey yok. Adamlar deplasmanda nası oynanılıyorsa böyle bir maçta gerekeni yaptılar ve kazandılar.
Yani nası diyeyim halen başka faktörler konuşuluyor. Maç boyunca Korner kullanmamış bir rakip. Çok az gelip gittiler ve bulduklarınıda attılar. Sorun Galatasaray'da yani.
Aydın bulduğunu atsa, Necati şutlarını Volkan'ın kasıklarına değilde köşelere vurabilse çok farklı galibiyet olabilirdi. Ama olmadı. Şanssızlık.
Birde şeyi anlamıyorum bu Beşiktaş'ı. Sanki Beşiktaş canımız ciğerimizdi. Deplasmanda yenince Fenerbahçe şampiyon olsun görüşünü savundukları normal birşey. Galatasaray'ında şanssızlığı, o maça çok amatör bir hakemin verilmesi.
sarianet
23.Nisan.2012, 12:09
http://e1204.hizliresim.com/w/r/4sx41.jpg
biz daha çok ofsayta yakalanmışız demekki biz daha iyi oynamışız ki ofsaytta kalmışız problem :D
Sirius Black
23.Nisan.2012, 12:35
17'ye 1'iz. =(
ve hala lideriz, hatırlatmak gerekirse.
World Hollow o1
23.Nisan.2012, 12:39
17'ye 1'iz. =(
17'e bir derken ? :D o Geçen sene bizim slogandı be kardeş.
şimdi teke tekiz rahat ol.
sarianet
23.Nisan.2012, 12:40
17'ye 1'iz. =(
bu söz bana bi yerden tanıdık geliyor :) :s7:
Sekopej
23.Nisan.2012, 12:40
Böyle bir oyunla kazanmak, rakibin sinirlerini bozması açısından daha keyifli, o nedenle maç içerisinde ben de gergin olsam da, maç sonu en çok keyif aldığım GS galibiyetlerinden birisi oldu.
Galatasaray bu kadar isyan etmesin, siz böyle oynayıp 1 maç kaybettiniz, biz Trabzonspor maçında 30'dan fazla şut, 10'a yakın net gol pozisyonuna girdik, rakip 5 defa değil, 1 defa gelip 1 gol attı ve o maçta şampiyonluğu kaybettik, yani beterin beteri var, son maçta da bu şekilde oyunla şampyonluğu kaybederseniz, buna hazırlıklı olun.
O maçtan biliyorum, oynayıp da kazanamamak çok sinir bozucu.
Alex'in sakatlığından sonra işler değişti aslında, hiç top almadı ve top tutamaz olduk. Topun bizde daha çok kalmasını sağlayacak oyuncuların başında geliyordu Alex, sahada durması bile yeter ama sakatlığından sonra keşke devre arası onu değiştirseydi Aykut Kocaman, tek hatalı gördüğüm yani buydu.
Aykut Kocaman'ın maç sonu bir tabiri vardı, Galatasaray final maçına çıkıyordu, kazansalar iş bitecekti, bizim içinse yarı final niteliğindeydi, burada kazanıp, aradaki maçları da kazanıp son maça şansımızı sürdürmemiz gerekiyor diye. Yani her şey bitmiş değil henüz ama büyük bir avantaj yakaladığımız da kesin artık.
Centilmenlik örneklerinden bahsedilmiş, buna ek olarak gollerden sonra Aykut Kocaman'ın kulübeyi sakin tutması ve oyuncularını taraftarı tahrik etmemesi için sevinci abartmaması konusunda gösterdiği tavrı söyleyebilirim.
Maç sonu takım otobüsü çok eğlenceliydi, gülmekten öldüm, YOBO DAYIII.:D İzleyemeyenler, nette vardır kesin, mutlaka izlesinler.:)
Bu sezon olağanüstü bir sezon, bu sezon Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonu, olumsuzlukların yaşandığı, dağılmanın beklendiği sezon. Bu sezon sadece taraftarın, camianın yaptığı gibi sahada savaşın dedik, siz bize 2 kupa getirirseniz, bu kadro efsaneler arasında yerini alır.
Bu süreç nedeniyle Fenerbahçe ile alay edenler, bu süreci sulandıranlar, geçen sene bu oyuncuların hakkını yiyenlere cevap vermeye devam ediyorlar.
Sadece 6 maç kaldı, inanın ve kazanın, güzel günler yakın...
Sirius Black
23.Nisan.2012, 12:46
17'e bir derken ? :D o Geçen sene bizim slogandı be kardeş.
şimdi teke tekiz rahat ol.
bu söz bana bi yerden tanıdık geliyor :) :s7:
Merak etmeyin gayet iyi biliyorum ve orada demek istediğimi anlayamamanız da demek istediğimin önemini giderek artırıyor, sevgiler. :)
RasAnt
23.Nisan.2012, 12:46
17 ye 1 mi yok artık Lebron Ceyms
Edit:Bu kayseri maçıymış :D
sarianet
23.Nisan.2012, 12:48
Merak etmeyin gayet iyi biliyorum ve orada demek istediğimi anlayamamanız da demek istediğimin önemini giderek artırıyor, sevgiler. :)
daha açık anlat o zaman dostum harbi merak ediyorum (:/)
Sekopej
23.Nisan.2012, 12:51
Ha unuttum;
Allah'ına Kurban Volkan.
Hem Fenerbahçe hem Madrid kazanınca iddiadan da iyi para kaldırmış oldum.:D
ommix
23.Nisan.2012, 13:02
Biz de 18de 17yiz:p(Geçen sene...)
17'ye 1 Fenerbahçe'nin sloganı yahu :)
Çünkü bizim maçlarımızda rakip yenikken oyuncu değiştirdiğinde oyuncu yürümez, hatta yürüyor diye takım arkadaşı tarafından azarlanmaz. :) Bizim maçlarımızda hiç bir iddaası olmayan takım 90+3'te kaleci ile gol arar kornerde.
europeanconquer
23.Nisan.2012, 13:41
Kim kimin şampiyon olmasını isterse istesin yahu niye bizi ilgilendirsin ki bu.Avantaj bizde,iyi oynayan biziz.Şampiyon olamamamız için hiç bir sebep yok.Düşünmesi gereken hala Fenerbahçe.
di canio
23.Nisan.2012, 13:42
Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kaşlarınının yarılmasından sonra herkes TT Arenada çok olay çıkar diye bekliyordu ama öyle olmadı. Bu sene örnek taraftar nasıl olunur gösterdik.
Futbol maçlarında evet. Ama daha geçtiğimiz günlerde başka branşlarda pek de örnek davranış sergilemediler.
Ha unuttum;
Allah'ına Kurban Volkan.
Hem Fenerbahçe hem Madrid kazanınca iddiadan da iyi para kaldırmış oldum.:D
Bilyoner'de 4 lira kalmıştı. Madrid'e oynadım, 16 lira oldu. Onun tamamını da Fenerbahçe'ye oynadım 46 lira oldu. 4 lirayı 2 günde 46 lira yaptım. Bu kadarı fazla benim için, zirvede bırakmak lazım deyip bıraktım şimdilik bahisi.
Maç öncesi iyi oyun istediğimi, kazanmanın 2. planda olduğunu yazmıştım. Benim istediğim gibi olmadı ama bu şekilde kazanmak şampiyonluk yarışındaki rakibinizi psikolojik olarak daha fazla yıpratır sanırım. O açıdan teselli oldu. Bekir İrtegün gün geçtikçe daha iyi oluyor. Pas konusunda sıkıntı yaşıyordu sık sık. Bu maçta fazla sıkıntı yaratmadı. Belki de sahada Selçuk olduğu için gözüme çarpmamıştır.
attirson
23.Nisan.2012, 13:45
Serkan Abi , Mehmet Topuz Yobo Dayı dese iyi Yabo Dayı diyor. :D Ayrıca duymussundur sanırım Yobo'ya farklı yakıştırmalarda yaptı. :n:
DisCo
23.Nisan.2012, 13:52
Bu sezonun en iyi futbol oynayan takımı demek istedi. Anlamak isteyen istediği gibi anlar o ayrı mesele (sözüm sana değil). Küçük olaylar üzerinde durarak mevzuyu komikleştiriyoruz farkında mısınız? Volkan'dan tebrik edilecek bir davranış bu.
Bizim forumumuzda kraldan fazla kralcı olmak moda. Yani bir futbolcu diğerine uçan tekme atsa "kötü niyeti yoktur" diye savunmaya geçeriz. Buraya kadar her şey makul karşılanabilir. Tekmeyi atan futbolcu çıkıp "ben kasıtlı olarak tekme attım" dese bile hala "o böyle birşey yapmaz" diye konuşmaya devam ediyoruz. Yahu gerçekler ortadayken neyi bastırmaya çalışıyoruz.
Şimdi Galatasaray, tüm rakiplerini baskıya alan hatta sahadan silen, rahat öne geçen, geriye düşse bile maç bitmeden yenildi diyemeceyeğimiz bir oyun sergiliyor. Fenerbahçe maçına baktığımızda da tüm Türkiye futbol şansıyla kazandığını düşünüyor. Elbetteki bir emek var çünkü sahada gol atan ve savunan futbolcular var, kilometrelerce koşan futbolcular var orası ayrı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın durumları ortada iken Fenerbahçe kalan maçlarında herkesi siler, süpürür, Galatasaray'da gelene gidene kaybeder yorumlarını kabul etmiyorum. Bakın olmaz demiyorum ama böyle bir varsayım günün şartları ile fazla geçerli değildir. Forumumuz içerisinde benim Volkan yorumunu paylaştığım sürece bakarsak Fenerbahçe'yi müthiş, Galatasaray'ı köy takımı durumuna sokan yorumlar vardı. Heralde Volkan'ın Galatasaray'ın en iyi takım olmasını hatırlatması biraz farkındalık uyandırır düşüncesiyle yazmak istedim. Çünkü insanın içinden gelen kişi yani Fenerbahçe camiasının içinden birisi bunu söylüyorsa artık bunun tersini konuşmak anlamsızdır. O yorumu paylaşırkende yazma amacımı şimdi ki gibi detaylandırmadım çünkü arif olan anlar diye düşündüm.
Yoksa Volkan'ın bu lafına ihtiyacı olan ya da Volkan'ın bu lafından övünecek bir konumda değilim. Her takımın taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük kulübü sayar. Bunun bir tanımı yoktur ve tamamen öznel bir düşüncedir. Yine evrensel olarak kabul edilen başarı kavramında da derece yapmak önemlidir. Futbol bakımından Galatasaray'ın Fenerbahçe'den başarılı olduğunu zaten biliyoruz. Volkan'ın bunun altını çizmesine gerek yoktur. Aynen Sabri'nin de voleybolda Fenerbahçe'nin daha başarılı olduğunu belirtmesine gerek olmadığı gibi.
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 13:59
Şimdi Galatasaray, tüm rakiplerini baskıya alan hatta sahadan silen, rahat öne geçen, geriye düşse bile maç bitmeden yenildi diyemeceyeğimiz bir oyun sergiliyor. Fenerbahçe maçına baktığımızda da tüm Türkiye futbol şansıyla kazandığını düşünüyor. Elbetteki bir emek var çünkü sahada gol atan ve savunan futbolcular var, kilometrelerce koşan futbolcular var orası ayrı.
Herşeye katılıyorum fakat bu emekleri silenler var, dün bunlar hep böyle şansla kazanıyor diyenler oldu.Bunu söylemekte ayıp ordaki 11 adamın emeğine yazık oluyor.
Ne yani 1 tane maçımızı normal kazanmadık mı, evet şanslıyız ama şans hiçbir zaman bir insanı sonuna kadar götürmez bir yerden sonra sizin üzerine koymanız lazım.
sarianet
23.Nisan.2012, 14:08
Herşeye katılıyorum fakat bu emekleri silenler var, dün bunlar hep böyle şansla kazanıyor diyenler oldu.Bunu söylemekte ayıp ordaki 11 adamın emeğine yazık oluyor.
Ne yani 1 tane maçımızı normal kazanmadık mı, evet şanslıyız ama şans hiçbir zaman bir insanı sonuna kadar götürmez bir yerden sonra sizin üzerine koymanız lazım.
fatih hoca ne diyor
bırakın şansı sen yarım metreden topu volkana vur ondan sonra şans geçiniz bunları atacaktınız fenerbahçenin iki net pozisyonundan daha net yüzde bin hatta arkamadaki adamın gooooll diye bağırdığı ve benim gözümü perdeden çektiğim pozisyonlar bile oldu ama atamadılar ondan sonra şans fatih hocanın dediği gibi madem yakaladın atacasın sonra şans mans işine girmeyeceksin :)
Sekopej
23.Nisan.2012, 14:09
Serkan Abi , Mehmet Topuz Yobo Dayı dese iyi Yabo Dayı diyor. :D Ayrıca duymussundur sanırım Yobo'ya farklı yakıştırmalarda yaptı. :n:
Evet, bağırdılar, kamera o tarafa döndü, telefonla konuşuyo .... yorumu geldi, koptum orada.:D Mehmet Topuz bomba zaten, röportajı falan.:n:
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 14:13
fatih hoca ne diyor
bırakın şansı sen yarım metreden topu volkana vur ondan sonra şans geçiniz bunları atacaktınız fenerbahçenin iki net pozisyonundan daha net yüzde bin hatta arkamadaki adamın gooooll diye bağırdığı ve benim gözümü perdeden çektiğim pozisyonlar bile oldu ama atamadılar ondan sonra şans fatih hocanın dediği gibi madem yakaladın atacasın sonra şans mans işine girmeyeceksin :)
Guizaya kaçırıyor diyenler nerede adamın 1 sezonda kaçırdığını kaçırdılar.Aydın olsun, Necatiye bişey demiyorum zaten ama orda ben olsa Volkan zaten kalıplı kartımda yok elle hafif ittiririm belki görmezdi hakem :icon_biggrin:
DisCo
23.Nisan.2012, 14:24
Ne yani 1 tane maçımızı normal kazanmadık mı[/B]
Fenerbahçe'nin Bursaspor'a şampiyonluğu kaybettiği maçı hatırlar mısın? Fenerbahçe, Trabzonspor'u resmen sahadan silmiş, kaçırdıkça kaçırmış ve tam bir şampiyon takım edasıyla oynamıştı. Sonuç ne oldu derseniz Trabzonspor 1 kere geldi ve zaten bilinçli değildi ama 100 defa denesen olmayacak bir gol attı. O maçtaki duygularınız nasıldı. Yahu bu goller nasıl girmez demediniz mi? Burak'ın o golü nasıl kaleye girer demediniz mi? Ki Galatasaray bu maçla Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a attığı şut sayısı rekorunu egale etti sanırım.
Aynı şekilde Galatasaray taraftarının bu durumda olmasını niye ayıplıyoruz ki. Elbette ezdik, ettik şanslarıyla kazandılar diyecekler. Futbol hepimize ortak duyguları yaşatıyor.
Dediğim gibi benim olaya yaklaşımım basit çünkü aynı senaryoda Galatasaray kazansa yorumlar sabit ama yorumları yapan kişiler değişecekti. ThreepWooD bu kadar şansla kazanılmaz diyecekken DisCo ölümüz yeter diyecekti. Bunların ayıplanmaması lazım.
byariff
23.Nisan.2012, 14:26
Galatasaray bu kadar isyan etmesin, siz böyle oynayıp 1 maç kaybettiniz, biz Trabzonspor maçında 30'dan fazla şut, 10'a yakın net gol pozisyonuna girdik, rakip 5 defa değil, 1 defa gelip 1 gol attı ve o maçta şampiyonluğu kaybettik, yani beterin beteri var, son maçta da bu şekilde oyunla şampyonluğu kaybederseniz, buna hazırlıklı olun.
yalniz biz 1 maç boyle degil tum sezon boyunca derbilerde hep ezen taraf olduk bak yine diyorum "1" maç degil.:)
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 14:27
Yahu olay şansla kazandık denmesi değil.Takım kırklansa o toplar kaçmaz ama Tuğruldu galiba her maç böyle demesi bozdu moralimi bizim hakkımızla kazandığımız maçlar var, hak etmeden aldık diyeceğimiz maçlarda var...
DisCo
23.Nisan.2012, 14:34
Her şey tartışıldı her şey konuşuldu.
Koreografi ise geleceği yorumladı. Maç öncesi için belki doğruydu ama maç sonu için baktığımızda koreografi'de Fenerbahçe'yi temsil eden kanarya eksikliği vardı. Bakalım Kadıköy'ün sonunda şampiyon ünvanını kim kazanacak.
LaigLeNoiR
23.Nisan.2012, 14:38
Şampiyonluk yarışı bence Kadıköy'e kalmadan sonuçlanır.
Öte yandan G.Saray'lı arkadaşlar tüm derbilerde ezdiklerini söylemişler ama Beşiktaş ile oynanan Normal sezondaki maçı unutmasınlar.
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 14:39
Derbilerden kasıt Fener maçlarıdır :)
RaSenGan
23.Nisan.2012, 14:42
Ben şampiyonluğun son maça kalacağını sanmıyorum.Haftaya Trabzon deplasmanını kazanırsak içerideki iki maçı rahat alırız.Bu şanssızlık senede bir kez olur.Fenerbahçe'nin ise çok önemli iki deplasman maçı var.Herhangi bir puan kaybında puan farkı 4 olur ve iş son maça kalmadan biter.
attirson
23.Nisan.2012, 14:50
Evet, bağırdılar, kamera o tarafa döndü, telefonla konuşuyo .... yorumu geldi, koptum orada.:D Mehmet Topuz bomba zaten, röportajı falan.:n:
Çok samimi ya.Sırf onu görmek icin izliyorum maç sonu takım otobüsünü.Gökan diyisi öldürüyor. :n:
ommix
23.Nisan.2012, 15:01
Çok samimi ya.Sırf onu görmek icin izliyorum maç sonu takım otobüsünü.Gökan diyisi öldürüyor. :n:
Onun bi videosu falan varsa linkini gönderir misin Fenerbahçe sohbet alanına?
attirson
23.Nisan.2012, 15:07
Onun bi videosu falan varsa linkini gönderir misin Fenerbahçe sohbet alanına?
Canlı izlemistim ben. :D
sananes
23.Nisan.2012, 15:24
bu saatten sonra bu 2 takım da puan kaybetmez. Son hafta gelir şampiyon kadıköy'de belli olur. Kişisel yorumum bu sene 2 kupayı da alacağımız ve olumsuz başlayan sezonu tarih yazarak bitireceğimiz yönünde.
ommix
23.Nisan.2012, 15:30
bu saatten sonra bu 2 takım da puan kaybetmez. Son hafta gelir şampiyon kadıköy'de belli olur. Kişisel yorumum bu sene 2 kupayı da alacağımız ve olumsuz başlayan sezonu tarih yazarak bitireceğimiz yönünde.
O iş hiç belli olmaz.Her ne olursa olsun diğer 2 takım Trabzon ve Beşiktaş her an herşeyin olabileceği,her skorun çıkabileceği maçlar.
byariff
23.Nisan.2012, 15:37
Guzel kareler sahsen.
http://galatasaraymedia.com/imagesbuyuk/fa56654.jpg
A.FaruK
23.Nisan.2012, 15:38
Acının rengi olmaz. Dün TT Arenada oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gs li Fatih Çalışkan'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
ommix
23.Nisan.2012, 15:46
Acının rengi olmaz. Dün TT Arenada oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gs li Fatih Çalışkan'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Hiç böyle bişey duyulmadı edilmedi herkes maçın derdinde.Allah geride kalanlara sabır versin
Lim10
23.Nisan.2012, 15:56
1-1 olunce çektiler derinden bir oh, onu bunu boşverde nasıl attı Miroslav Stoch:D
Türkiye Kupasında en fazla final oynayan takımın Fenerbahçe olması, bu kupayı yıllardır alamadığı gerçeğini değiştirmiyorsa, Gs'nin oynadığı oyun sonucu değiştirmiyor.Yendik mi?Sadece geçen bir kaç günde Chelsea, Madrid gibi takımların rakipleri karşısında ne kadar tutuk futbol oynadığını görmüşken bazı holigan kafalı arkadaşların Gs'nin üstün futbolundan dem vurarak bizi tahrik etme çabaları şahsım adına komik geliyor.Bu yaşa gelipte puanı oyuna vermediklerini öğrenemediyseniz yapacak birşey yok.Son haftaya kadar puan farkı 2 yada daha az olursa sezon Gs'nin ummadığı şekilde noktalanabilir:)Topuz'un sevincini harika olmuş.Yenilmenin verdiği sinirle adaletsiz yorum yapan arkadaşların haklı oldukları bir yer var ki bu resmin maçın hemen ardından paylaşımı Fenerbahçe sohbet alanında olsa daha iyi olurdu.Ve Gs'nin kareografisi çok güzel olmuş.Nette uyarlanmış halleri var, onlar daha da güzel olmuş:D
Ve ayrı bir parantez, sadece futbolun adaletinin olmadığını belirtip Fenerbahçe'yi kutlayan Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum.Çünkü şu futbolu biz oynayıp, kaybedip, tebrik etmek son derece olgun bir davranış.Hayatını kaybeden Gs'li kardeşımıze ALLAH'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.
furkan58
23.Nisan.2012, 16:39
yalniz biz 1 maç boyle degil tum sezon boyunca derbilerde hep ezen taraf olduk bak yine diyorum "1" maç degil.:)
Yalnız bir sezon değil son 5-10 senedir derbilerde hep ezen taraf biz olduk bak yine diyorum "1" sezon değil :)
Sekopej
23.Nisan.2012, 17:23
Galatasaray böyle üstün oynadı ama kazanamadı mı diğer maçları da? Bu şekilde bariz üstünlüğün olduğu hatırladığım son maç Fenerbahçe - Trabzonspor maçı, orada da Fenerbahçe dünkü Galatasaray'dan bile daha üstün bir oyun sergilemişti ama o topu kaleye sokamamıştı ve şampiyonluk kaybedilmişti.
Sezon içerisinde de oyun içerisinde Galatasaray'ın üstün olduğu maçlar olmuştur elbette ama bir tarafın mutlak hakimiyetinde geçip, diğer takımın kazandığı maç olmadı diye hatırlıyorum, o nedenle dedim, siz altı üstü bir derbi kaybettiniz, biz şampiyonluğu kaybetmiştik diye. Bu şekilde şampiyonluğu kaybetmek daha kötü, olur da ikinci maç da birebir bu şekilde sonuçlanırsa, bu maçtan daha acı verir size, bize vermişti oradan biliyorum, aynı şekil Fenerbahçe son maçta ezip yenemez ve şampiyon olamazsa bu da kötü oynayıp olamamasından daha fazla koyar adama.