PDA

View Full Version : Fm'de Şike'ye yapılan yaptırımlar

heavy86
29.Nisan.2012, 13:20
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=163513

Merhaba arkadaşlar , yukarıdaki haberi okuyunca paylaşmak istedim.

Bence böyle olsa ne de güzel olur. Aşırı save'lerde fm inceleme başlatsa fln :P

Gncl1905
29.Nisan.2012, 13:52
Saçma olurdu...

SaLviO
29.Nisan.2012, 14:04
Ağır yaptırımlar
Türkiye Futbol Federasyonu, soruşturmayı bir an önce neticelendirmek üzere çalışmalarına devam ederken, S.T.'nin suçlu bulunması halinde Football Manager oyununun editör sayfasına girilerek Soma Linyitspor'un küme düşürülmesi veya oyunun bilgisayardan komple silinmesinin verilebilecek cezalar arasında olduğu gelen bilgiler arasında.

:D :D :D :D

LifeYourself
30.Nisan.2012, 11:50
valla oyunu yükledim daha oyuncuları karşılaştırırken 2 kere crash dumps yiyince haftalık save ayarladım.Crashı dumpsı halletsinler sonra kabulüm:)

Fernando Gago
30.Nisan.2012, 12:39
Ben arkadaşımla bunun esprisini yapıyordum böyle somu şekilde görünce acayip güldüm ya, çoook iyi :D :D

burhankemal
30.Nisan.2012, 15:46
Bence süper fikir. Mesela şampiyonluğu yada playofu garantiledikten sonra bilerek güçlü rakibimnle karşılaşmamak için zayıf rakibine maçı vermek falan bu tür şeylerde alenen şike vardır bizzat recrübeyle sabit... diğer liglerde özellikle italya almanya ingilterenin alt liglerinde falan karşıma çıktı puan silinen takımlar gördüm ama bizim ligde hiç olmadı en çok şike yapılmasına rağmen :)
bence iyi olurdu farklı bir boyut kazanabilir oyun :)

LifeYourself
30.Nisan.2012, 16:56
Bence süper fikir. Mesela şampiyonluğu yada playofu garantiledikten sonra bilerek güçlü rakibimnle karşılaşmamak için zayıf rakibine maçı vermek falan bu tür şeylerde alenen şike vardır bizzat recrübeyle sabit... diğer liglerde özellikle italya almanya ingilterenin alt liglerinde falan karşıma çıktı puan silinen takımlar gördüm ama bizim ligde hiç olmadı en çok şike yapılmasına rağmen :)
bence iyi olurdu farklı bir boyut kazanabilir oyun :)

onlarda parasızlıktan falan puan düşürülmüyor muydu?

burhankemal
30.Nisan.2012, 20:16
onlarda parasızlıktan falan puan düşürülmüyor muydu?

Parasızlıktan puan düşmek mi
nasıl oluyor ki bu
siz fakirsiniz hak etmiyorsunuz bu puanları gibi mi :)

ahendil
05.Mayıs.2012, 19:57
Hahaha iyiymiş :D

Dooki
05.Mayıs.2012, 20:16
Parasızlıktan puan düşmek mi
nasıl oluyor ki bu
siz fakirsiniz hak etmiyorsunuz bu puanları gibi mi :)

Borç canım. Borç yapıyorlar ama ödeyemeyecek durumdalar. Onla alakalı.

Universal
17.Mayıs.2012, 14:36
Ben ilk sezon Fenerbahçe'yi Avrupa'ya sokarken, bunu ayarlayabilmek içinde İsviçre takımlarının Avrupa'da ki başlangıç turlarınıda değiştirmek zorunda kalmıştım. Sanırsam bana oyundan ömür boyu men gelir. :)