PDA

View Full Version : Galatasaray ve transfer

JackDaniels
06.Haziran.2004, 03:57
Arkadaşlar buraya galatasarala ilgili çıkan transfer haberleri ve yapılan transferlerle ilgili yorumlarımızı yazarsak sadece sevinirim

JackDaniels
06.Haziran.2004, 04:03
Ben webaslan formundaki bir sorun yüzünden oraya üye olamıyorum ve orada başlatılan bir ankete burdanda destek olmak için galatasarayın gallordo salas montero ve dos santos u öneriyorum .......... (g) (g) (g) bunlardan sadece gallardo yöetimin gündeminde umarım diğerleride gündemlerine girer (g) (g) (g)

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:07
(g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g)
Bir transfer ya yıldız bir tane transfer çok mu şey istiyoruz (f)

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 18:28
Flavio Conceiçao ilgileniliyormuş ve galiba Rui Costa

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:33
Conceiçao çok iyi tam ihtiyacımız olan bir futbolcu defansif orta saha yanına gallardo olmazsa rui costa iyi olur bencede.....
Birde forvet mevkiine çok para verip pahalı futbolcu almayalım bu sezon necati hakan ümit ile idare ederiz zaten iyi bir orta sahayla golcülerimiz çoook goool atar
ama gelecek vaad eden bir tane forvet alabiliriz mesela leverkusen in amatör takımındaki erkanı....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 18:59
Ergun Gürsoy Star'da 2 defans 1 ortasaha 1 10 numara alacağaz dedi forvet almayacaklar galiba?
Yaaa birde sen İstanbul'damısın arkadaşım Jack?

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:02
Hayır antalyadan......sen nerdensin..?

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:05
Ayrıca ergün gürsoyun konuşmalarını dinledim....
İyi konuştu ama bakalım ...
Sen rui costa olayını nerden duydun...

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:09
Unutmadan yeri değil ama 8 mayısta Venüs'ü izlemeyi unutmayın

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:10
tamam :mrgreen: unutmam

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:14
Yaa yanlış hatırlamıyorsam bir internet sitesiydi.Haber şöyleydi:
"Milan'da yedek kulübesinden kurtulamayan Rui Costa Milan'dan ayrılıyor.
Fiorentina oyuncuyu geri almayı düşünüyor ayrıca Ülkemizden Galatasaray Costa'yı kiralamak için çalışmaları sürdürüyor"deniyordu.
Ama hangi site gerçekten bilmiyorum.Doğrumu yalan mı bilmiyorum.
Her saat başı internetteki transfer sitelerini zapping yaptığım için ?

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:16
Ya bildiğin sağlam transfer linkleri varsa versene sana zahmet...
Soccerage transfermarkt hariç....

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:18
(c)

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:22
Yerli değil ama yabancı biliyorum
www.footballtransfers.co.uk

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:24
Çook saol ya ....bir gireyim bakayım neler yazıyo..... :roll:

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:25
Ya senden bir ricam daha var bu yandaki resimleri uğraşıyorum ama çıkartamıyoum nasıl oluyor acaba biliyormusun....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:32
Murat Erdoğan'a karşılık Yusuf'u istemişiz Fener vermemiş.
www.turktransfer.com

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:36
Yaa arkadaşım yukarıda profil yazıyor oraya tıkla oradan sayfada galeriyi göster yazar oraya tıkla seç tamam de.ok.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:47
Yaptım olmuyor....
Neyse...
Yusuf sadece bizde yedek olabilir ama muratın yerinede iyi olurdu hani :!: :!:

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:49
Bence iyi olmaz Revivo ve Baliç unutulmamalı.
Takımın yapısını bozar.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:52
biz şimdi örnek veriyorum gallordo yu alırsak (g) cezalı veya sakat olduğu zaman onun yerine koyucak hiç kimse yok burda yusuf düşünülebilir biz o revivo ve balici kurtarıcı olarak almıştık...

Cengo
06.Haziran.2004, 20:00
Murat Erdoğan'a karşılık Yusuf'u istemişiz Fener vermemiş.
www.turktransfer.com

:arrow: Ne Yusuf Galatasaray'a gider, ne de Murat Erdoğan FB yönetimi ister :?: :!: :?:

Yusuf, Daum affetsin,'elini öpeyim ,ben ettim sen etme' diye bas bas bağırıyor.
Murat Erdoğan'ı da asla istemez FB yönetimi.Çok gereksiz ve yetersiz bir oyuncu.İlgilenmiyor dahi ..

Hayalden öte değil,sallamasyon sınırı da geçti...

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:02
Zaten öyle bir takas yaparlarsa fener zararlı çıkar bencede böyle bir transfer olmaz ancak fenerin sol kanadı sorunlu oraya murat yedek oyuncu olabilir alternatif gs para verir üstüne belki dicem ama malum para yok.....
onun için imkansız....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:02
Ben sallamadım haberin kaynağı var.Ayrıca bizde almayız zaten .
Hiçbir kulübe yararı olmayan bir yetenek.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:05
Yusuf biraz gezmeyi ve televoleyi seviyor ama bazen maçı çevirebilecek kadar yeteneği ve tekniği var.....
gününde olması lazım ve karşısındaki takımda biraz zayıf olması lazım....
Şunuda unutmamak lazım büyük futbolcular büyük maçlarda ortaya çıkar....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:12
Galatasaray gibi 100 yıllık dev ve Dünya'da vizyon sahibi bir takım asla bir oyuncunun gününde olmasını bekleyemez.
Bekleseydi Bratu gitmezdi.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:17
Sonuna kadar katılıyorum.......... (ı)

Cengo
06.Haziran.2004, 20:28
Tabi tabi Lukunku,Pratez,Christian ..
ooo çok var.22 oyuncu geçti son 2-3 yılda ..

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:30
Ama hiçbirine af çıkmadı.Yusufa çıkan af yüzü aştı.
Kilit olayını bence çok yanlış yaptın.Uyarabilirdin!...

Cengo
06.Haziran.2004, 20:34
Ben af çıktı dedim mi?
GS'ın bir oyuncudan gününde olmasın gününde olmasını bekleyemez lafına cevaptı.
GS'ın gününde olmasını beklediği bir çok oyuncu vardı son 2-3 yılda ..

Kilit olayını yapmasaydım küfür, hakaret vs.. çıkabilirdi.İyice gerilmişti ortam.
Cevap vermeden kapattım.Konu sapıttı.Ben Alex haberi veriyorum,millet Daum'dan geçmişten bahsediyor.Çok saçma.Kapatılması doğaldı ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:36
Ya kendisi biraz fanatikte o yüzden böyle yapıyor
bizle dalga geçer gibi saydığı isimlere bak...
kendisi acaba geçen sezon fb nin kadrosunu sayabilirmi...... :mrgreen:

JackDaniels
06.Haziran.2004, 21:00
Galatasaray bu hafta içi bence bir veya iki tane oyuncunun işini bitiricek canaydın yarın sabah fransaya gidiyormuş........ (g) (g) (g)

JackDaniels
07.Haziran.2004, 04:04
Perşembe sabahı gidiyormuş.......
bjk lileerin hocasıda del bosque oldu şimdi bütün transferler değişecek .....
iviç gera hikaye oldu...
Demirören seçimden önce mattheus gelecek mi diye sorulduğu zaman benim adım demirörense gelecek deyip birde imzalı protokolu göstermişti bunlar amma yalan atıyo be....
Her an her şey değişebiliyo....... (k)

PhotoGrapher
07.Haziran.2004, 12:16
djalminha ile görüşmeler kesilmiş diolar doğrumu yaf????????

JackDaniels
07.Haziran.2004, 13:00
Bende şimdi soccerage.com da okudum galatasarayla anlaşmış diyor ama daha önemlisi bizim medyaya göre conceçaio ile anlaştığımız haberi.......
sen nerden duydun djalminha ile görüşmelerin kesildiğini.....

PhotoGrapher
07.Haziran.2004, 13:04
Hatırlamıyom ki :mrgreen:

Trezeguet20
07.Haziran.2004, 13:12
Bencede bu hafta birkaç isim gelebilir.

Koray Düşova
07.Haziran.2004, 14:17
Ben af çıktı dedim mi?
GS'ın bir oyuncudan gününde olmasın gününde olmasını bekleyemez lafına cevaptı.
GS'ın gününde olmasını beklediği bir çok oyuncu vardı son 2-3 yılda ..

Galatasaray'ın transfer politikası bu yöndeydi çünkü

Genç alalım,tutturalım satalım para kazanalım mantığı vardı.Bu politika için takımın başına bu işin ustası Fatih Terim getirildi.Fatih Terim takım iyi potansiyel yakalayamamasına rağmen Sabri,Aykut,Orhan gibi oyuncuları milli takım düzeyine çıkartabildi,başarılı olamadı ama bu başarısızlığın tek sorumlusu Fatih Terim değildi...

Bu yıl Ergün Gürsoy'un gelmesiyle transfer politikası değişti.Az ama öz oyuncu alınmaya başlandı.Henüz bir hareket yok ama görüşmeler var.Transferde böyle titiz davranılması büyük ölçüde işe yarayacaktır ve gelebilecek başarıya karşı bu politikaya daha da kapsamlı bir şekilde devam edilecektir.

Trezeguet20
07.Haziran.2004, 14:22
Van Buyten'e Galatasaray ile bu takımlar talip
- Manchester City
- Hamburg
- Galatasaray
- Blackburn
- Italian Takımı

Koray Düşova
07.Haziran.2004, 14:25
Machester City değil Manchester United talipmiş...

Yapılan tekliflerde tercih edilme sırasına göre;

1 Manchester United
2 Galatasaray

Trezeguet20
07.Haziran.2004, 14:30
Ben Futbolcunun fan sitesinden aldım.

Koray Düşova
07.Haziran.2004, 14:35
Herhalde fan sitesi diye ezeli rakiplerinin oyuncularına talip olmasından rahatsızlar ama Manchester United da bu adama talip,1,93 boyundaki bu dev adamı alan büyük iş yapar...

Trezeguet20
07.Haziran.2004, 14:38
Umarım olur,olmalı,olsunn artıkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

JackDaniels
07.Haziran.2004, 18:12
M.united gerçekten adamı isterse şansımız yok bence ama onlar almazsa biz kesin alırız.....
Totti ayrıca bizim basın belki adama m.city taliptpr ama onlar iyi araştırmadıkları için m.united talip demiş olabilir yani, trezequet doğru söylüyo olabilir.........
Ama daha çok istediğim oyun flavio c.

fethi
07.Haziran.2004, 22:08
jack daniels aradaki bazı :!: fenerli saplar cıkıp galatasaray hakkında atıp tutuyorlar,senden ricam boyle adamlara cevap dahi verme.

yok christian mıs yok şuymuş buymuş.

daha gecen seneye kadar bir sezonda en az 10 oyuncu alıp gonderdiklerini ne cabuk unuttular.

son olarak fenerlikere bi sorum var,bu tarihler size neyi hatırlatıyor
17 MAYIS 2000,28 AGUSTOS 2000

hatırlayamadaysanız ben soylıyım UEFA VE SUPER KUPAYI kazandıgımız gunlerin tarihleri

bilmem anlatabildim mi

JackDaniels
08.Haziran.2004, 00:21
Yaa fethi ne yazık ki fytbolda dün yok bugün var adamlar zevkden dört köşe...
Napalım bu sene şampiyon olmamız şart oldu artık....
İyi 4 tane yabancı alırsak herkez susar....
Aslında ben yıldız futbolcu istemiyorum sadece takım oyunu oynayan genç yetenekli başarıya aç hırslı oyuncular alınsa ve onlarla başarıları yakalasak hem medyaya hem feneri şimdiden şampiyon ilan edenlere cvp vermiş oluruz ama... :?: :!: :?:

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:26
Neyse Ben Galatasaray'lı arkadaşlara bişey söyleyim:
UEFA KUPASINI ALAN VARMI?
SÜPER KUPAYI ALAN VARMI?
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPTAN ÇIKAN VARMI?(Burada dikkat çeyrek final değil 1.grup)
AVRUPA'DA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN KİM?
AVRUPA'DA EN ÇOK PUAN KAYBEDEN KİM?
Arkadaşlar burası Avrupa ayak uydurursan puan toplarsın uyduramassan 0 toplarsın Kapıkule'den pasaport alamaz dönersin.
Bunlar Tarih değil Bunlar gerçek.Ancak bunları geçen olursa o zaman tarih olur.
Okey mi?

JackDaniels
08.Haziran.2004, 14:29
Bunlar kolay şeyler deil....
Zamanında biz bu başarıları kazanırken fb yine transfer şampiyonuydu..... :!: :!:
demekki değişen fazla bişey yok....

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:35
Ne olabilir ki?

JackDaniels
08.Haziran.2004, 14:49
bu arada lamuchi ye galatasaray forması yakışmış ....
Gallardo ya da çoook yakışır ve kallona da (g) (g) (g) (g) (g)

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 15:00
Ne Lamouchi'si ne forması yaa?

Koray Düşova
08.Haziran.2004, 15:13
http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/haber/?tsi=haber&id=2760

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 16:06
Thanks

Koray Düşova
08.Haziran.2004, 16:13
Bu adam formayı giydiyse gelmek istiyor demektir,İnter'de degönderilecekler listesine girdiğine göre...

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 16:19
Gelir ama yaşlı birde becerisi hala var- +

Koray Düşova
08.Haziran.2004, 17:21
Genç ve bilinen oyuncuları Türkiye'den kim alabiliyor ki Galatasaray alsın? Bir tek Alex'i Fenerbahçe aldı o da 12 milyon euro ya patladı.

Yaşlı ama yıldız bazlı oyuncuları almakta yarar var,Hagi 30 yaşında gelmişti,Van Hooijdonk 32 yaşında geldi...

JackDaniels
08.Haziran.2004, 18:13
Sizce lamuchi işe yaramı yani nasıl özellikleri ne...
Mesela en önemlisi hırslımı ve teknikmii...
Birde DMC Mİ YOKSA AMC Mİ tam anlıyamadım....
Bilgisi olanlar varsa lütfen bilgilendirsin.....

Koray Düşova
08.Haziran.2004, 19:18
Pres gücü yüksek teknik bir oyuncu ,genelde ileriye dönük oynuyor ama defansif özellikleri de sağlam Galatasaray orta sahasına ilaç gibi gelecektir.

JackDaniels
08.Haziran.2004, 20:13
İnşallah ..........ama o gelirse gallardo yerine mi gelicek eğer öyleyse gelmesin.....

Koray Düşova
08.Haziran.2004, 20:37
Gallardo 10 numara pozisyonunda forvetin arkasın da oynayacak Lamouchi onun arkasında tam ortada yani yanyana oynayabilirler...

JackDaniels
08.Haziran.2004, 21:12
Zaten şimdi atv sporda dinledim başkan gallardoyla anlaşmış perşembe imza atıcakmış inaşallah (g) (g) (g)

JackDaniels
08.Haziran.2004, 21:38
Ntv de izledim turgay kıran transferde ağırlık verdiğimiz ismler gallardo kallon ve van buyten dedi en çook bunlara ağırlık veriyormuşuz ve büyük ilerleme kaydetmişiz bir hafta içinde iyi sonuç alıcağımızı tamin ediyorum dedi bu futbolcularla ön görüşmeler yapılmış ve çok olumlu geçmiş
Bakalım umarım olur (g) (g) (g)

JackDaniels
08.Haziran.2004, 23:16
Bu arada okanda bjk ile imzalamış ve denizledefenerin arasında engel kalmadı galatasarayada türk oyuncu kalmadı (c) (f) (c) (f)

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 23:18
Sadece İbrahim Yavuz alınmış başka yok.Var ama yok.(Ekonomia durumu)

JackDaniels
08.Haziran.2004, 23:22
İşte yabancı kontenjanın kısıtkı olunca yerli oyuncuların fiyatlarıda böyle olyuro şu sınırlama bir kalksa varya toramanı en fazla 1milyon dolara alırladı....

fethi
08.Haziran.2004, 23:26
gallardo kallon ve van buyteni alalım bize yeter gercekten

turkıyeden oyuncu almak cok pahalı o yuzden bosverın toramanı,denizi

JackDaniels
08.Haziran.2004, 23:28
bencede o üç futbolcu yeter..... (g) (g) (g)

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 23:29
Evet 4 yabancı (gallardo kallon ve van buyten) yeterde artar bile.

JackDaniels
09.Haziran.2004, 00:02
onlara bide conceiçao yu eklesek süper ortasahanın sağına veya sağ içe....
Biliyorum çoook şey istiyorum.....
Ya şu sayfa ne zamaan sağlam bir transfer olayını bitti diye yazıcaz çoook merak ediyorum yaaaa (f) (f) (f)

Trezeguet20
09.Haziran.2004, 00:07
Marcelo Gallardo - River Plate
Mohamed Kallon - İnternezionale Milan
Flavio Concecaio - Borissia Dortmund
Van Buyten - Marseille
Ahh bunlar bir gelse gör o zaman bu ligi

Trezeguet20
09.Haziran.2004, 00:09
Az kaldı Başlıklar hazır.İmza bekliyoruz.Ondan sonra topic açıcağaz.

JackDaniels
09.Haziran.2004, 00:11
Klavyenden bal damlıyor...... (g) (g) (g)

JackDaniels
09.Haziran.2004, 14:24
Gallardo tamam!

Daha önce yıllık 2 milyon dolar isteyen Gallardo’nun, fiyatta indirim yapmayı kabul ettiği, Van Buyten’de de hiçbir sorun kalmadığı belirtildi. Canaydın, bu iki oyuncuyla Fransa’da sözleşme yaptıktan sonra İtalya’ya geçerek, Kallon ve Lamouchi’nin bonservislerini elinde bulunduran İnter yöneticileriyle masaya oturacak.

Bu arada Teknik Direktör Hagi’nin defansa takviye istemesi üzerine gündeme alınan Çaykur Rizesporlu Koray’ın da sarı kırmızılılara, ‘Siz kulübümle anlaşın. Ben sorun çıkarmam’ dediği ifade edildi.

JackDaniels
09.Haziran.2004, 14:37
(g) gallardo (g)
-------GALLARDO----------
------------10--------------
bÖYLE BİR FORMA OLSUN HEMEN GİDİP ALICAM VEYA
-----------KALLON-------------
---------------7-----------OLSUN ONUDA ALIRIM VEYA İKİSİ OLSUN İKİSİNİDE ALMAZSAM (g) (g)

Koray Düşova
09.Haziran.2004, 15:30
Bu arada Teknik Direktör Hagi’nin defansa takviye istemesi üzerine gündeme alınan Çaykur Rizesporlu Koray’ın da sarı kırmızılılara, ‘Siz kulübümle anlaşın. Ben sorun çıkarmam’ dediği ifade edildi.

Transferde yönetim Hagi'ye pek kulak asmamalıdır.

Zamanında Denizlispor'da iken sırf bir maçta kendisini iyi markajladığı için Bülent Akın'ı mutlaka alın dedirtmişti,Bülent Akın bence berbat bir topçu ki Galatasaray'a çok pahalıya patladı.

Aynı şekilde Bursaspor'a getirdiği Rumenlerden sadece 1 nin çok kaliteli olması diğerlerinin fos çıkması da cabası,şimdi aynı şekilde Rize li Koray,bence hiçte iyi bir oyuncu değil daha iyisi alınabilir,kısaca demek istediğim şudur; Hagi'nin oyuncu beğenme sezileri henüz kuvvetli değil,bunun için tecrübe gerekiyor...

JackDaniels
09.Haziran.2004, 15:54
zaten türkiyeden oyuncu alınmayacağını t.kıran söyledi
ergün gürsoyda syledi...

JackDaniels
09.Haziran.2004, 18:09
Hakan Şükür'den anlamlı imza

Galatasaray ve Türk Futbolu'na unutulmaz hizmetleri olan Hakan Şükür ile Galatasaray Spor Kulübü yeniden anlaştı. Kendisine gelen tüm transfer tekliflerini bir kenara iterek, yıllardır simgelerinden biri haline geldiği kulübü ile süresiz sözleşme imzalayan Hakan Şükür, 100. yılımızda yine Galatasaray forması giyecek.

Hakan Şükür, Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmesinin uzatılması amacıyla yapılan görüşmede; maddi konulara hiç değinmeden, kulübümüzün 100. yılında forma giymek isteği içinde olduğunu beyan etmiştir.

Sevgili futbolcumuz Hakan Şükür'e ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyor, 100. yılımızda Hakan Şükür ve takım arkadaşlarına olan şampiyonluk inancımızı bu vesileyle bir kez daha yineliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

fethi
09.Haziran.2004, 19:21
benim yıllardan beri değişmeyen forma numaram ve ismi

10 METİN OKTAY

JackDaniels
09.Haziran.2004, 20:26
O konu çayrı..... metin oktay bizim herşeyimiz .......
Metin Oktay dan sonra forma müzeye kaldırılsaydı keşke......veya hagi den sonra.... (c) (c) (c)

gozcelik79
09.Haziran.2004, 23:39
Hakan'ın takımda kalması çok iyi oldu,bugün avrupada bile onun ayarında bir oyuncu bulmak çok zor.100.tılda Kral gollerini atmaya devam edecek ne mutlu bizler için.

JackDaniels
10.Haziran.2004, 00:48
Hakan zaten galatasaraydan başka bir klüpte başarılı olamaz çünkü adam galatasaray tribününden geliyor ve iki katı hırsla oynuyor.....

JackDaniels
10.Haziran.2004, 02:33
Biraz önce starda dinledim süleyman rodop fatih gökşeni aramış fatih gökşen conceiçao eşi ve menejeriyle yemek yiyormuş......anlaşma sağlanmış klubude zorluk çıkarmıyacakmış.....
Haa bu arada benim söylediğim çıktı del bosque conceiçao yu istiyormuş bjk bunada talip oldu...
Ben bu işi biliyorum ya.. :mrgreen:

Bahev
10.Haziran.2004, 10:25
Bizde böyle [***] klübe İviç transferinde centilmenlik yapıyoruz... Hayır Kardeşim Bize Mok atıyorlar ama bilmiyorlarki kendileri [***] içinde yüzüyor [edit]

TEK GERÇEK GALATASARAY GERİSİ YALAN....

Conceiçao tamamdır arkadaşlar bu yıl kiralık sonraki senede serbest kalınca imza...

Koray Düşova
10.Haziran.2004, 11:13
Bahev

Hakaret içeren yazılar yazma lütfen...

JackDaniels
10.Haziran.2004, 13:50
Acaba kaç numaralı forma yakışır....

Trezeguet20
10.Haziran.2004, 13:56
Yaa bu Beşiktaş'ta çok oluyor yanii.
Yaa acaba diyorum Galatasaray'ı bir Şahıs(Abromovich)gibi alsa ne olur?
Hayal dahi edemiyorum. (j)

Koray Düşova
10.Haziran.2004, 14:08
Yaa bu Beşiktaş'ta çok oluyor yanii.
Yaa acaba diyorum Galatasaray'ı bir Şahıs(Abromovich)gibi alsa ne olur?
Hayal dahi edemiyorum. (j)

Galatasaray'ın sahibi taraftarları ki yani Chelsea gibi tek bir kişiye ait değil,Galatasaray'ın satılması gibi birşey sözkonusu bile olamaz...

Bu arada;

"Conceicao G.Saray'da"

İspanya'nın As gazetesi, Real Madrid'te oynayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio Conceicao'nun Galatasaray'a transfer olacağını yazdı.

Galatasaray Kulübü'nden Fatih Gökşen'in dün Madrid'e gelerek Brezilyalı futbolcu ile görüştüğü ve büyük olasılıkla bugün imzanın atılacağı iddia edildi.

30 yaşındaki Conceicao, geçen sezon Almanya'nın Borussia Dortmund takımında kiralık olarak oynamıştı.

Trezeguet20
10.Haziran.2004, 14:21
Tabiki satılamaz.Ama farzedelim satıldı yani.(Bu şey gibi oldu Farzedelim Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu olmuş)

Koray Düşova
10.Haziran.2004, 14:35
Farzedemezsin ki

Bu konuları burda çok anlattım,Galatasaray'ın Galatasaray'ı satın almaya kalkacak adamın servetinin 2 katı değerinden menkulleri var o yüzden konuşmaya bile gerek yok...

PhotoGrapher
10.Haziran.2004, 15:18
Geçen de tv de gördüm.Önder turacı nın menejeriyle görüşüyorlardı.Adam önderle gs anlaştı.Klüplarde anlaşmak üzere.Önder bir hafta içinda g.s ye gelir dedi.Hadi hayırlısı (g)

Trezeguet20
10.Haziran.2004, 15:21
aynen (g)

JackDaniels
10.Haziran.2004, 18:25
(g) (g) (g) (g) (g) (g) inşallah.....

e_mali
10.Haziran.2004, 19:46
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JackDaniels
10.Haziran.2004, 20:33
WALLA AĞLANICAK HAKİMİZE GÜLÜYORUZ..... (f)

Cengo
11.Haziran.2004, 03:56

JackDaniels
11.Haziran.2004, 04:08
FLASH.....FLASH....FLASH...GALATASARAYA KALLON VE CONCEİCAO İLE ANLAŞMIŞ
KAYNAK www.vi.nl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: son gülen iyi gülermiş.. :idea: :idea: (a) (a) (a) (a) (a)

JackDaniels
11.Haziran.2004, 13:16
Ayrıca italyan basınına göre de roque junior ile kesin anlaşılmış.......
Allah allah bizim takıma ne oluyor böyle yaaa!!!!

Trezeguet20
11.Haziran.2004, 14:30
İmza atmadan inanmam, inanamam.

JackDaniels
11.Haziran.2004, 14:33
Bende inanmam avrupa basını bizimkiler gibi çook sallamıyorlar o yüzden....inandım
www.vi.nl de galatasaray conceicao ve kallon ile güçlendi yazıyor :!: :!: :!:

Trezeguet20
11.Haziran.2004, 14:38
Real'in veya İnter'in resmi veya gayriresmi sitelerine bakmak gerek. (ı)

JackDaniels
11.Haziran.2004, 14:44
resmi siteler imza atılmadan bir haber vermiyor ancak gayri resmi siteleri bilmiyorum ki..
bilsem hemen bakarım....
:mrgreen:

fethi
11.Haziran.2004, 23:17
İmza atmadan inanmam, inanamam.

işte tam bir sutten agzı yanan taraftar tiplemesi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

haberler gazeteler o kadar cok sallıyorlarki o yuzden bende imza atmadan hic bir seye inanmam.

şimdi aklıma geldi nedense her yeni gelen futbolcu o klubun bayragını operken bir poz verir,ne alakaysa (ı)

Trezeguet20
11.Haziran.2004, 23:25
adettendir derler futbolculara.
Birde Basınımızın Galatasaray'a transfer sayısı 124 galiba.
Ultraslan grubunun sitesinde vardı.
Bu demek ki Galatasaray'ın parası yok diye manşet atan gazete yanında transfer haberi veriyor.
Bizim medyamız!!!!!!

fethi
11.Haziran.2004, 23:56
zaten yaz sezonunda habersız kalan basınımızın en guzel kozu atabıldıgın kadar futbolcu ısmı atmak degılmıdır.

yok şu geliyo bu geliyo diye

ancak sallasınlar (a) (a) (a) (a) (a) (a)

JackDaniels
11.Haziran.2004, 23:58
Ben en çok medyaya tepkiliyim arkadaşlar....bir dedikleri birini tutmuyor hep balon hep balon yeter artık yaaaaaaaaaaaa

Trezeguet20
12.Haziran.2004, 00:01
Tutuyor 50 isim yazıyor birisi tutunca biz şu tarihte yazmıştık diyolar insanları keriz yerine koyuyolar.
Özellikle 2 (değerli) gazetemiz ve bir televizyonumuz Galatasaray hakkında yazmadığını,demediğini bırakmıyor.

fethi
12.Haziran.2004, 00:03
Ben en çok medyaya tepkiliyim arkadaşlar....bir dedikleri birini tutmuyor hep balon hep balon yeter artık yaaaaaaaaaaaa

her sene boyleler ki bunlar

JackDaniels
12.Haziran.2004, 00:09
Yaa basın fb li ya ondan ne kadar fb li varsa basın mensubu heralde birde bizim gazeteciler hep bizi vuruyo bkz...osman tanburacı hıncal uluç ...zaten zor sayıyorum kaç tane varki..
yine en iyisi levent tüzemen....ama onlarada çok mail attım bir kere cvp yazmadılar.....

Tutuyor 50 isim yazıyor birisi tutunca biz şu tarihte yazmıştık diyolar insanları keriz yerine koyuyolar.
Özellikle 2 (değerli) gazetemiz ve bir televizyonumuz Galatasaray hakkında yazmadığını,demediğini bırakmıyor

bravo sana çok iyi yorum....

Trezeguet20
12.Haziran.2004, 00:10
GÜRSOY: ''İSTANBULSPORLU SAİDOU İLE İLGİLENİYORUZ''

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, ''Saidou ile ilgileniyoruz'' derken, bu oyuncuyla henüz bir protokol yapmadıklarını açıkladı
Kaynak:AA

ÜÇÜNDEN BİRİ ALINACAK

Listede yer alan Gallardo, Djalminha ve Sabri Lamouchi üçlüsünde öncelik Arjantinli oyuncunun. Ortega ile yaptığı konuşmalardan negatif etkilenen 28 yaşındaki Gallardo'yu yeniden ikna çabalarında olumlu adım atılması Canaydın ve ekibini umutlandırıyor
Kaynak:Akşam Newspaper

JackDaniels
12.Haziran.2004, 00:16
yaa yok artık ne saidosu ya yuh......yalan haber zaten conceicao ile anlaştık ....
ya bu haber ajansları harbi salak ya hem conceicao ile anlaştı diye haber veriyo hemde saido ile anlaştı diyorlar yok artık ya yeter yaaaa gs aynı mevkiiiye iki yabancı mı alacak yani ...................... (c) (c) (c) (f) (f) (f)

Trezeguet20
12.Haziran.2004, 00:18
Arkadaşım dikkatini Resmi Haber Kuruluşu Anadolu Ajansı yalan yazmaz heralde hem anlaştık demiyor.Endişelenme. Panik atak yapma.

JackDaniels
12.Haziran.2004, 00:20
valla yıkıcaktım ortalığı :mrgreen:
saidoo ile malatya anlaşmadımı.....

JackDaniels
12.Haziran.2004, 13:54
yaa bir anlayan varsa şu olayı biz saidoo yu ne yapıcaz bana bir anlatın alllah aşkına saidoo yerine batista kalsın veya petre o bölgede çok oyuncumuz var...
1-petre
2-batista
3-cihan
4-ayhan
5-alınırsa conceicao
Ayrıca yukarıda ki isimlerin hepsi saidoo dan daha iyi..........

JackDaniels
12.Haziran.2004, 16:49
Yaa valla t.v kanallarının spor saatlerini ezberledim ya :!:
önce atv spor sonra star spor kanal d spor....show spor ntv zaten genelde çeyrek geçe veriyo gece haberlerinde de önce star spor veriyo sonrada show spor..........
ama bunların hepsini topluyorum sağlam bir bilgi elde edemiyorum hepsi birbirnden farklı şeyler söylüyorlar..............

PhotoGrapher
12.Haziran.2004, 20:51
saidoo boşuna para vermemek lazım.o Bölgede JackDaniels, in dediği gibi bi sürü oyuncu var.böyle paraları boşa harcamamız gerekiyor.offffffff off

JackDaniels
12.Haziran.2004, 23:00
Bugün bütün kanalların spor haberlerini dinledim kanal d den başka kimse saidoo ile anlaştı demedi ismi bile geçmedi............... (e) (e)
allahım inşallah (g) (g) (g)

JackDaniels
13.Haziran.2004, 01:20
ya arsenal 17 futbolcusunu satış listesine koymuş burdan neler çıkar bence kallon yerine kanuyu alsak daha iyi olur tabii sağlık sorunu yoksa...adam hem uzun boylu hemde teknik bööyle futbolcu zor bulunur..............

JackDaniels
13.Haziran.2004, 03:24
ve beklediğim açıkalama süleyman rodoptan geldi galatasaray conceicao ve r.junior ile her konuda kesin olarak anlaşmış ve saidoo yedekte tutuluyormuş o transfer işi zormuş ohh be (e) (e) (e) ayrıca fatih gökçen de arjantine gidip gallardo yu bitirecekmiş..... (a) (a) (a)

PhotoGrapher
13.Haziran.2004, 16:03
Bende bi gazetede okudum saidoo ile kesin anlaşılmış.Ama gazetenin ismi aklıma gelmio.ya sabah ya hürriyet.

JackDaniels
13.Haziran.2004, 16:07
YA BANA İMKANSIZ GELİYO HEM SAİDOU HEM CONCEİCAO SANA MANTIKLI GELİYORMU?
ACABA BİZİM BİLMEDİĞİMİ BİŞEY Mİ VAR...........

PhotoGrapher
13.Haziran.2004, 16:15
ACABA BİZİM BİLMEDİĞİMİ BİŞEY Mİ VAR...........

olabilir.Bence de bu transferin hiç bir mantığı yok ama elden ne gelir.

JackDaniels
13.Haziran.2004, 16:18
YA BEN HALA İNANMIYORUM.....
ADAM FLORYA YA GELDİ DİYOLAR BİR TANE GÖRÜNTÜ YOK SONRADA ADMA FRANSADA DİYORLAR BİRBİRLERİNİ TUTMAYAN SÖZLER ERGÜN GÜRSOY SADECE İLGİLENİYORUZ DEDİ HEM İMZA ATILSAYDI RESMİ SİTEDE YAYINLANIRDI.............

PhotoGrapher
13.Haziran.2004, 16:28
offf off.Artık patlatsak şu transfer bombalarını

Trezeguet20
13.Haziran.2004, 16:52
15'inde inşallah.(ayın 1'i diyolardı şimdi 15 oldu) (c)

JackDaniels
13.Haziran.2004, 16:54
sonrada daha transferin bitmesine bir ay var falan derler.... aynı senaryo

fethi
13.Haziran.2004, 23:48
valla bena rtık alıştım bızım yonetımın boyle demeç vermelerine

yıldız derler gıderler saıdou yu alırlar

JackDaniels
14.Haziran.2004, 03:19
ya benim şüphem yok bence iyi transfer yapacaz bunun kaçarı yok............

JackDaniels
14.Haziran.2004, 03:22
Zaten iyi transferler yapmazlarsa yönetim istifa etmek zorunda kalır adamlar kendi ipini çeker mi ben ihtimal vermiyorum en kötü ihtimal bu isimlerden 2 si olur diyerleri yine bizi tatmin edecek başka isimler olur ................çünkü çook düşündüm başka yönetimin çıkış yolu yok........................

Koray Düşova
14.Haziran.2004, 12:00
Ergün Gürsoy Saidou 'yu alarak Galatasaray'da defansif orta saha koleksiyonu yapacak herhalde,Petre,Batista,Ayhan,Conceciao,Saidou

JackDaniels
14.Haziran.2004, 13:22
SAİDOU ALINMADI BENCE BU İLGİLENDİĞİMİZ ADAMLARDAN BİRİNİN YEDEĞİ CONCEİCAO VEYA LAMUCHİ NİN AMA HANGİSİNİN
ADAMLAR HABERİNDE SAİDOU FLORYA TESİSLERİNE GELDİ İMZA ATTI DİYO BİR TANE GÖRÜNTÜ YOK SONRA ADAM FRANSADA TATİLDE DİYO İMZAYI ORDA ATTI DİYO ANLAMADIM GİTTİ ....... ERGÜN GÜRSOY SADECE İLGİLENİYORUZ DEDİ......OFF OFFFF (c) (c) (c)

Koray Düşova
14.Haziran.2004, 14:23
İlgilenilmemesi gerekli,Saidou Batista'dan Petre'den çok mu iyi bir adam ki?

Bence de transfer haberleri balon şekilde ama Sadiou ile ilgileniyoruz demek bile hataya davetiyedir...

fethi
14.Haziran.2004, 17:45
Ergun Gürsoy, resmi siteye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi Başkanımız ve futbol şubemizden arkadaşlarımız transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunuyor. Hafta sonu tatili nedeniyle 2 gün ara verilen çalışmalarımız, bugünden itibaren devam edecek. Real Madrid'li futbolcu Flavio Conceicao için, yarın kulübüyle bir görüşme yapacağız. Söz konusu futbolcuyla geçtiğimiz hafta yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı, şimdi kulübüyle masaya oturacağız. Hedeflerimize ulaşmak yönündeki çalışmalarımıza ümitle devam ediyoruz."

kaynak :http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=199395

bu demektirki henuz hic bir futbolcuya ne imza attırabıldık nede imza aşamasına geldik.

sadece flavio conceicao yla ilgili bilgi vermesi aklıma acaba diger isimlerin tranferi cıkmaza mı gırdı ızlenımı getırdı bana.

transferde hala elle tutulacak bır ıslem yapmamamız benı cok dusunduruyor :roll:

JackDaniels
14.Haziran.2004, 18:58
aaa fethi öyle düşünme bak ne güzel ibrahim yavuz u aldık süper transfer :mrgreen: (r) tabii saidou yu da unutmamak gerekir...... (c) (c) (c)
ben hala inanmıyorum acaba yönetim aldatmaca mı yapıyor konuşulanlara göre conceicao tamam ee o zaman saidou ne yapacak nerde oynatacak sağ bek oynamaz o adam zaten oynadığıda görülmedi ee bizde alıp denemiceğimize göre ....
bence bu olayda bir kandırmaca varya hadi hayırlısı..............
acaba trabzonspor veya malatyaspor saido nun yerine batistayı alsın diyemi yaptılar diyeceğim ama çok hayalcilik olur değilmi???
Yaa artık neler düşünür olduk ya böyle yönetim olursa biz daha çook düşünürüz....... (e)

fethi
14.Haziran.2004, 23:54
acaba trabzonspor veya malatyaspor saido nun yerine batistayı alsın diyemi yaptılar diyeceğim ama çok hayalcilik olur değilmi???

sen cok fılm ızlıyosun galıba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JackDaniels
15.Haziran.2004, 01:14
kafayı çizdim ya bildiğiniz gibi deil (c) hergün ne yaparsak kurtuluruz diye düşünüyorum...
Ama sonuç belli bu başkanımız gitsin yerine ünal aysal gelsin adam yanında 50 milyon dolarla gelecekmiş
Tek sorun başkan olmak için klubte 10 yıllık üyeliğin olması lazımmış ünal aysal 3 yıldır üyeymiş bari klubu satsakta galatasaraylı olan ünal aysal alsa ... tek kurtuluşumuz bu adammış hıncal uluç da öylededi ya da eski başkanımız faruk süreni getirmemiz lazım.....artık özhan canaydının yalanlarını ve vaatlerini duymak istemiyorum... (f) (f) (f)
Not:klubu bir galatasaraylıyada olsa satma fikrinde ciddi değildim...........

PhotoGrapher
15.Haziran.2004, 14:46
Arkadaşlar bu dönemde taraftar olarak yönetimedestekten başka bi şey veremeyiz.

Aslında aklımabir fikir geliyo.Galatasaray bi hesap numarası açsa .Galatasaraylılar gönlünde ne koparsa oraya bağışlasa.Mesela 1milyon kişi 5 milyon bağışlasa 5 trilyon eder.10 milyon kişi bağışlasa 50 trilyon eder. (d)

Trezeguet20
15.Haziran.2004, 17:11
Ve 15 Haziran transfer sezonu resmen açıldı.Bahane kalmadı.Bekliyoruzzzzz....

fethi
15.Haziran.2004, 18:19
iyide adamlar zaten transfer sezonunun kapalı oldugunu bahane etmiyorlarki

onların bahaneleri baska

JackDaniels
15.Haziran.2004, 18:31
yaa bizde bahane mi yok .....geçen hafta içinde kesin güzel haber gelecekti noldu bugün de bu hafta sonu ö.canaydın istanbula gelecekmiş de transferlerin son durumunu görüşücekmiş yönetim kurulu ile biz daha çoook hafatalar beklicez ama benşm sabrım kalmadı........

Trezeguet20
15.Haziran.2004, 18:32
Diyolardı ya: daha transfer sezonu açılmadı...
İşte açıldı.
Şimdi şunu derler; Please Wait.....

JackDaniels
15.Haziran.2004, 18:36
bende bunu diyorum .......NO ÖZHAN NO CRY................. :mrgreen:

fethi
15.Haziran.2004, 19:02
NO ÖZHAN NO CRY

guzel laf

boyle bi pankart mı yaptırsak

JackDaniels
15.Haziran.2004, 19:12
VALLA PANKART OLAYI KAFAMA YATTI ..............AMA BEN ANTALYADA DEĞİL DE İSTANBULDA OLUCAM NE ORGANİZASYON YAPARDIK...........

Trezeguet20
15.Haziran.2004, 19:16
harbii yapardıkk yaa.

fethi
15.Haziran.2004, 19:43
ben ankaradayım ama bazı maçlara gıdıyorum ıstanbula

eger takım ılk bır kac hafta kotu gıdersek pankartı yaptırım gıderım valla

ama telif hakkı almak yok tamam mı jack danıels :mrgreen:

JackDaniels
15.Haziran.2004, 20:15
sen bu olayı yap ben senden değil telif hakkı üstüne para veririm valla çoook sevinirimm...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... yaaa arkadaşlar harbiden birşeyler yapalım ama ne bilmiyorum bunun için bir topic açalımda oradan mı konuşşalım...ama artık bu hafta sonuna kadar bekleyelim eğer yine ses seda yoksa ciddi düşünelim birşeyler yapalım............. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

fethi
15.Haziran.2004, 20:57
valla cok kıyak olur

yenı bi topic acalım ama eger mumkunse bazı fenerlileri banlıyalım ki giremesinler :!:

JackDaniels
15.Haziran.2004, 21:08
ahh ne güzel oludu.......

JackDaniels
15.Haziran.2004, 21:09
o işi nasıl yapıcaz......

fethi
16.Haziran.2004, 17:21
biz oyle birsey yapsakta onlar yınede girerler

o yuzden topici sadece galatasaraylılara ozel diye falan acarız

bunuda anlamayıp gelene daha ne diyim

JackDaniels
16.Haziran.2004, 18:20
topiciği açalım o zaman..............

JackDaniels
17.Haziran.2004, 02:06
FLAŞ... FLAŞ... CONCEİCAO, GALATASARAY'A TRANSFERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Conceicao, Galatasaray'a transferi ardından medyanın sorularını yanıtladı. İspanya'dan ayrılmayı düşünmediğini ancak Galatasaray'ın cazip bir teklif sunduğunu belirten Conceicao, "Galatasaraylı yöneticiler beni ikna etmeyi başardılar. avrupa'nın bir büyük takımından bir diğerine transfer olacağım. Galatasaray'ın 100. yılını kutlayacağını biliyorum. Dilerim yeni takımımda büyük başarılara imza atarım" dedi. :!: :!: :!: :!: :!:

JackDaniels
17.Haziran.2004, 02:07
CANAYDIN, "GALATASARAYLILAR TRANSFER BOMBALARINA HAZIR OLSUNLAR"

Conceicao transferinin ardından rahat bir nefes alan Galatasaray başkanı Özhan Canaydın, iddialı açıklamalar yaptı. Canaydın, "Uzun süreden bu yana bizi eleştirenler bakalım Conceicao transferi için bakalım neler söyleyecekler? Galatasaray'a layık bir takım oluşturmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Biz transferleri yaparken uzun bir araştırmanın ardından yapıyoruz. Çünkü yanlış yapma lüksümüz yok. Galatasaraylılar merak etmesin. 100. yılda Galatasaray'a layık bir takım izleyecekler. Müthiş transferlerimiz devam edecek" dedi.
:!: :!: :!:

JackDaniels
17.Haziran.2004, 02:09
FLAŞ... FLAŞ... CONCEICAO TRANSFERİ İSPANYA'DA GÜNÜN KONUSU

Galatasaray'ın Conceicao'yu transfer etmesini İspanyol medyası flaş haber olarak duyurdu. İspanyol gazeteler, Galatasaray'ın uzun süren pazarlıklar ardından Conceicao'yu ikna etmeyi başardığını belirtti. İspanyol gazeteleri Galatasaray'ın çok başarılı bir transfer yaptığı görüşünde birleşti.

JackDaniels
17.Haziran.2004, 02:10
GALLARDO TRANSFERİNDE SÜRPRİZ GELİŞMELER

Galatasaray Yönetiminin transfer etmeyi düşündüğü Arjantinli Gallardo konusunda mutlu sona çok az kaldı. Cim-Bom’un daha önce yıllık 1.5 milyon euro önerdiği tecrübeli oyuncu rakamın 2 milyon euroya çekilmesinde ısrar etmiş ve görüşmeler tıkanmıştı. Ancak Hagi’nin diretmesi üzerine bir kez daha toplanan yönetim, aradaki farkı ödemeyi kabul etti ve bunu menajeri vasıtasıyla Gallardo’ya bildirdi.

JackDaniels
17.Haziran.2004, 02:14
bu haberlerin kaynağı: www.gshaber.net
ne kadar sağlam haberler veriyorlar bilmiyorum..................
bu arada murat erdoğan malatyasporla anlaşmış ömer erdoğanda konyasporla anlaşmış...........
keşke yabancı oyuncularımızda böyle kolay gitseler...... (g) (g) (g)

Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:40
17/06/2004 Onder Turaci RB Standard Liege Galatasaray £?
The Turkish club are willing to pay up to 1,5 million euro for the Belgian defender
Kaynak:footballtransfer.co.uk

JackDaniels
17.Haziran.2004, 14:44
tam açılımı nasıl nasıl acaba bilen var mı????
cahillik diz boyu işte..............

Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:55
Belgian defender

Yaa bu site bu çocuğun türk olduğunu bilmiyor galiba.
yaa anlaığım kadarıyla Galatasaray 1,5m E'ya kadar fiyatını düşürmüş galiba!

Koray Düşova
17.Haziran.2004, 16:11
Belçika'lılar Önder'i Blçika vatandaşı yapmak için çok uğraştılar ama başaramadılar,Allah'tan çocuk iyi bir kişiliğe sahip...

fethi
17.Haziran.2004, 17:35
CANAYDIN, "GALATASARAYLILAR TRANSFER BOMBALARINA HAZIR OLSUNLAR"

İŞTE BUNA GÜLÜNÜR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koray Düşova
17.Haziran.2004, 17:56
Bence Canaydın'a inanın ben 2 aydır burda Canaydın'ın neler yapabileceğini savundum 2 ay geçti birşey olmadı ama şuanda da arkasındayım...

jpsaviola88
17.Haziran.2004, 19:16
Bence Canaydın'a inanın ben 2 aydır burda Canaydın'ın neler yapabileceğini savundum 2 ay geçti birşey olmadı ama şuanda da arkasındayım...

abi galatasaray trasfer sezonunun şampiyonu olcak dedin ( Yanlış hatırlamıorsam)
yıldrayı alcaz dedin
hiçbiri çıkmadı :) bu sene de rezil bi transfer sezonu geçirioruz türk adam almadan bu iş olmaz ki tek umut gallardo ile kallon.onlarda alınır işallah
özhan canaydından futbol yöneticisi olmaz yaa hala arkasındayım demeyin yaa adam bu işi sırf hava için yapıo
bide önder geliomu kesin olarak

JackDaniels
17.Haziran.2004, 22:49
şunu kabul etmek gerekir ki ö.canaydın ın elle tutulur yaptığı hiç bir şey yok galatasarayı küçültmekten başka .............en ufak bir umut bir gelişme görsem başkanı ve yönetimi en çoooook ben savunurum heralde.............bende totti gibi hep savunuyordum ama artık savunulcak bir şeyleri kalmadı ve biz onları savundukça onlar bu yanlışlarını yapmaya devam ediyor.............ntv de herkezin gözünün içine baka baka fatih sonkaya kesin galatasarayda dedi ve adam bugün bjk forması giydi hayır ben f.sonkayanın alınmasını çook istediğim için değil sadece sözünün eri olsun bjk başkanı demirören seçildiğimiz günün ertesi günü stada kazmayı vuracaz dedi ve vurdu bizimkiler in kaçıncı sözü........

JackDaniels
18.Haziran.2004, 00:47
bu arada belçika nın bir haber sitesi önder için galatasaraya taraftarı liege gelecek diye yazıyo
kaynak::::::www.sporza.be

JackDaniels
18.Haziran.2004, 03:34
şimdi cnnturk ve haber turk son dakika haberi olarak verdi
conceicao galatasarayla 3 yıllığına anlaşmış....................
ya acaba gecenin 02:34 ünde benim gibi hala haber kovalayan biri varmıdır...............
inşallah doğrudur (g) (g) (g)

gozcelik79
18.Haziran.2004, 11:19
İnşalah doğrudur ama resmi sitede yayınlanmadığı sürece pek inanmam.

JackDaniels
18.Haziran.2004, 13:16
bende inanmam başkanın ağzından duysam bile inanmam o yüzden kesin yazmadım ama fanatikte son dakika haberi olarak verdi....................
neyse her zamanki gibi beklemeye devam.................

JackDaniels
18.Haziran.2004, 15:34
"İmza şova hazır olun!
Maddi sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Turgay Kıran biraz sabır istiyor...

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Turgay Kıran, transfer konusunda maddi sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, birkaç gün içinde imza şöleni düzenleyeceklerini açıkladı. Galatasaray'ın transfer çalışmalarını değerlendiren Turgay Kıran, Conceicao, Roque Junior ve Gallardo'nun 2 gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyeceği müjdesi verdi. İyi bir kadro oluşturmak için dünya yıldızlarıyla görüştüklerini ifade eden Kıran, "Muhatap olduğumuz oyuncular dünya yıldızları olduğu için bazı pürüzlerin çıkması doğal. Transfer etmek kolay olmuyor. Fakat, Galatasaray bu güçlükleri aşabilecek kapasitede çalışıyor. Dün yönetici arkadaşlarımızla yaptığım görüşmede Conceicao, Roque Junior ve Gallardo'nun transferinin bitme aşamasına geldiğini öğrendim. Bu 3 futbolcu, büyük ihtimalle 2 gün içinde Galatasaraylı olacak" dedi.

Ezeli rakipleri Beşiktaş'ın üst üste yaptırdığı imza şovların Sarı-kırmızılı taraftarları endişelendirmemesini isteyen Turgay Kıran, "Özellikle Beşiktaş transferde atak yaptı. Her oyuncuyu alıyor. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü, bu Türk sporuna katkı sağlayacak. Galatasaray olarak biz de ciddi şekilde çalışıyoruz. Yönetici arkadaşlarımız yurt dışında sabah akşam görüşmelerini sürdürüyor. Olumlu görüşmeler var. Hangi oyuncuyu, ne kadara alacağımızı ve bütçemizi çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla parasal pürüz yok. Taraftarlarımız endişe etmesin, birkaç gün içinde müjdeli haberler gelecektir" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacakları henüz netlik kazanmayan Bratu, Prates, Petre ve Ali Lukunku'nun durumlarıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Turgay Kıran, "Bu konuyla Futbol Şube Sorumlumuz Ergun Gürsoy ilgileniyor. Ne alacağımızı bilsek, kimleri yollayacağımızı da bileceğiz. Bu oyunculara çeşitli teklifler var. Fakat, gidip gitmeyeceklerine biz karar vereceğiz. Ümit Karan'ın sözleşmesi devam ediyor. Önemli bir oyuncu ve teklifler gelmesi normal. Ancak, biz Ümit Karan'ın takımda kalmasını düşünüyoruz" dedi.

Diğer taraftan 100. yıl kutlama hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Turgay Kıran, "100. yıl kutlamalarıyla ilgili 1.5 yılda uygulayacağımız 73 adet projemiz var. Bu projelerin hepsi Galatasaray'a para getirecek, kulübümüzü sosyal ve kültürel olarak ileri götürecek projeler. Bu projeler kapsamında dünya takımlarıyla turnuvalar düzenleyeceğiz. Ayrıca, özürlü sporcularımız için çeşitli branşlarda Türkiye genelinde turnuvalar yapılacak. Tiyatro şenlikleri ve büyük konserler düzenlenecek. En önemlisi Galatasaray senfonisini hazırlayacağız. Dünyanın hiçbir spor kulübünde bir senfoni yok. Galatasaray olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Berlin, New York ve Londra senfonileriyle aynı tarihlerde çalmak üzere bir senfoni hazırlığı içindeyiz. Ayrıca, Candan Erçetin gibi sanatçılar Galatasaray marşları hazırlıyor" diye konuştu.

jpsaviola88
18.Haziran.2004, 22:18
önder i fener kapmış bi şeyi beceremiyoz yaa bide para sıkıntısı yaşamıoz diolar
kadro yeterli transfere ihtiyacımız yok diolar yeterli kadro 6. oldu neresi yeterli bi tane türk adam alınamadı alıncak oyuncular fenere/bjk ye kaptırılmasa şampionduk hep son anda sözü alıp para yüzünden kaptırıoruz adamları bide para sıkıntısı yok diolar nasıl yok yaa

Frank_Castle
18.Haziran.2004, 22:44
imzayı bilmem de şov devam ediyor ... 100 kişiyle konuşupta alamama şovu ...

JackDaniels
18.Haziran.2004, 23:01
MERAK ETMEYİN SHOW DEVAM ETMİYECEK ARTIK NE FB NE DE BJK ELİMİZDEN OYUNCU ALAMIYACAK ÇÜNKÜ ZATEN ARTIK TALİP OLUNCAK OYUNCU LKALMADI ADAMLAR TRANSFER OLAYINI DA BİTİRDİ ZATEN EN İYİLERİNİ ALDILAR..........
BİZDE ARTIK İ.YAVUZ DENİZLİDEN ALABİLİRSEK TİMUÇİN VE MALATYA ELİMİZDEN KAPMAZSA SAİDOU İLE İMZA SHOW YAPARIZ ARTIK :mrgreen:
AMA ÇOKDA ÜZÜLMÜYORUM GELECEK SENE BAŞARISIZ OLURSAK ARTIK YÖNETİM GİDER VE BİZ EN İYİ TRANSFERİ YANİ YENİ BİR BAŞKANLA YAPARIZ....... (g) (g) (g)
ARTIK MUTLULUK OYUNU OYNAYIP KENDİMİ DE KANDIRAMIYACAĞIM.......

gozcelik79
19.Haziran.2004, 11:27
Arkadaşlar biz pürüz gidericiyiz transferi de ezikler yapıyor biz pürüzleri giderdikten sonra (f)

JackDaniels
19.Haziran.2004, 12:17
Arkadaşlar biz pürüz gidericiyiz transferi de ezikler yapıyor biz pürüzleri giderdikten sonra

valla haklısın transfer sezonı başladığından beri biz bütün pürüzleri gideriyoruz......
amma çook pürüz varmış be gidere gidere bitmiyor.............
ACABA BİZ BU PÜRÜZLERİ DİĞER TAKIMLAR İÇİN Mİ GİDERİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİM PÜRÜZLERİNİ GİDERDİĞİMİZ OYUNCULAR DİĞER KLÜPLERE GİDİYOR.............

JackDaniels
19.Haziran.2004, 18:39
Galatasaray Spor Kulübü'nün Brezilyalı futbolcu Flavio Conceicao ile her konuda kesin anlaşmaya vardığını, camiam ve sevgili taraftarlarımıza duyurmak isterim.

Profesyonel Futbol Şubemizin transfer çalışmalarında verilen hedefleri ve 100. yılımızdaki hedeflerimize bizi taşıyacak olan kadromuzda yer almaya hak kazanan futbolcuları yine resmi sitemiz aracılığıyla ilk ağızdan bildireceğimi duyurmak isterim.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın
hadi hayırlı olsun ilk transferi yaptık arkası gelir artık.........
kaynak: www.galatasaray.org (44)

Koray Düşova
19.Haziran.2004, 19:31
Evet bu transfer bitmiştir.

JackDaniels
19.Haziran.2004, 20:21
bitsin artık arkası gelir umarım biraz geç oldu ama biz bunada razıyız......

PhotoGrapher
19.Haziran.2004, 20:29
Ole :-))

fethi
19.Haziran.2004, 20:53
hadi hayırlısı.....