View Full Version : [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe
ReaList
04.Mayıs.2012, 02:33
526 pası alana bölersek bunun 3'te 2'si bizim sahamızda gerçekleşti diyebiliriz. Yobo ve Bekir ortasaha oyuncularından daha çok topla oynayıp pas yapıyorsa yenilmek kaçınılmaz olur.
Bu gece mactan sonra kordonda otururken, sahil yolundan bir araba gecti. Baktik, biri arabanin sanrufundan BJK bayragi salliyor. Kendisi gorunmuyor ama :zuhaha Tam bizim oturdugumuz yerden gecerken eleman disari firladi, uzerinde GS formasi elinde BJK bayragi sallaya sallaya gecti onumuzden :zuhaha Cok gulduk yalniz, bu nedir abi.
ee napalım yani :confused: bunu buraya yazma amacın nedir provake etmekmi insanları :confused: başka bişey olduğunu sanmıyorum :schaf:
nannar
04.Mayıs.2012, 09:35
Maçı izlemedim ama zaten Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanı ve içerde Beşiktaş maçlarında kredisini kullanmıştı. Çekirgenin bacak İnönüde kırıldı :) Tebrikler Beşiktaş'ımıza.
BaGa TaRKaN
04.Mayıs.2012, 09:49
Maçı izlemedim ama zaten Fenerbahçe Galatasaray deplasmanı ve içerde Beşiktaş maçlarında kredisini kullanmıştı. Çekirgenin bacak İnönüde kırıldı :) Tebrikler Beşiktaş'ımıza.
Ne Çok Sevenimiz Varmış, Duygulandım Şimdi :o
DenizlispoR
04.Mayıs.2012, 09:53
ee napalım yani :confused: bunu buraya yazma amacın nedir provake etmekmi insanları :confused: başka bişey olduğunu sanmıyorum :schaf:
Bu da mı provokasyon? Sonra neden tartışma çıkıyor,fanatiklik gözlüğünü bırakın.
Bende görsem bende gülerim yani,adamın üzerinde GS forması varken BJK bayrağıyla dışarı fırlamasına.
nannar
04.Mayıs.2012, 09:54
Ne Çok Sevenimiz Varmış, Duygulandım Şimdi :o
Napalım mehmet :D Sizin eski başkan Fenerbahçe'miz dedi,TFFbaşkanı oldu. Belki ben de Beşiktaş'ımız diyip müdür olurum :D
SaLviO
04.Mayıs.2012, 09:55
biz ona renklerin kardeşliği diyoruz dün nasıl biz ts ye sevindeysek bugünde bjkye seviniyorlar ama yine unutmaya başladılar daha 2 hafta var
nannar
04.Mayıs.2012, 10:19
17'ye 1 işi varya ondan beşiktaşımız dedim :) Ama işte ne hikmetse Trabzon'u ne ligde ne süper finalde iç saha maçımızda yenemedik :D
Sekopej
04.Mayıs.2012, 11:28
Galatasaray'ın puan kaybından sonra puan kaybedebileceğimizi düşünmüştüm ben de, Galatasaray kazansa belki bu maçın sonucu da farklı olurdu.
Takımda aynı anda 1 oyuncu kötü oynarsa bu telafi edilebilir, 2 oyuncu oynarsa nispeten bu da telafi edilebilir ama bu sayı artarsa galibiyet zorlaşır.
Alex neredeyse hiç yoktu maç boyu, Galatasaray maçında da sakatlandıktan sonra oyundan çıkana kadar hiç katkı sağlayamamış, aksine takıma zarar vermişti.
Dün akşam da aynı öyleydi, Semih'in de gördüğüm en ama en kötü oyununu sergilemesi, pozisyon açısından kısır bir maç olmasını sağladı. Ne olursa olsun, bir oyuncunun bu kadar her topu kaybedecek performans sergilememesi gerekiyor.
Gökhan'ın sakatlığı etkili oldu bence, orada Gökhan çıkmayacaktı, belki Alex çıkacaktı ama Gökhan sakatlanınca, değişiklikten de hoca vazgeçmeyince böyle oldu.
Önce bu maçı biz oynamış olsaydık ve sonra Galatasaray puan kaybetmiş olsaydı, memnun olurduk şu anda. Hala kalan 3 maçı kazanıp 2 kupayı kaldırma şansımız sürüyor. Takımın fazla rahat oyunu sergilemeyeceğini düşünüyorum çünkü bu haklarını kullandılar.
Denklem basit; 3 Galibiyet=2 Kupa.
Sekopej
04.Mayıs.2012, 11:41
Ha bir de şu var, Fenerbahçe dün kazansaydı, bu Süper Final yine yerin dibine sokulacak, herkesin dilinde olacaktı.:)
ReaList
04.Mayıs.2012, 12:09
Denklem basit; 3 Galibiyet=2 Kupa.
3 Maçı kazanmak zor değil ama artık hatanın telafisi yok. Aykut Kocaman'a yalvarmak için toplu e-mail falan mı atsak ne yapsak : ) Şu maçı 11'e 11 oynasak yenilmezdik, Bir ara Sakat Alex, Sol açık Semih ve Sağ bek Mehmet Topuz'la beraber 11'e 8'e döndü maç. Mahalle maçında bu kadar yama yapıp oynamazsınız, Dün Volkan "Rahatlık bize yaramıyor" demiş bence size değil Aykut Kocaman'a yaramıyor zira kesin kazanmamız gereken bir maç olsaydı daha maç başlamadan sakatlığı devam eden ve acılar içinde oynayan Alex'i oynatmazdı.
nannar
04.Mayıs.2012, 12:38
Ha bir de şu var, Fenerbahçe dün kazansaydı, bu Süper Final yine yerin dibine sokulacak, herkesin dilinde olacaktı.:)
Süper final hala yern dibinde. pazar akşamı Trabzon sizi yenip biz şampiyon olsak bile bu gerçek değişmeyecek. böyle saçma bir sistem hiçbir futbol ülkesinde yok. sırf para için yapılmış bir sistem. rekabeti arttırmaktan ziyade lider bitiren takımı haksızlıklar içine çekmeye yarayan bir sistem. seneye FB 10 puan farkla şampiyon olsun.Ya da Trabzon olsun.Yani biz bu sistemle 34 maçta bize 8-10 fark atarak bileğinin hakkıyla şampiyonluğu hak etmiş bir takımla mücadele etmek istemiyoruz. en azından ben takımımın bu şekilde normal sezonda 6- puan geride bitirip süper finalde kupa kazanmasını istemem. Seneye olmayacak dendi ve çok sevindim.inşallah demirören yeniden değiştirmez işleri
kalemci
04.Mayıs.2012, 12:49
böyle saçma bir sistem hiçbir futbol ülkesinde yok.
Yanlışın var abi. Play-off sistemini ülke sıralamasında bizden daha üstte olan Rusya ve Ukrayna kullanıyor. Hemen altımızda bulunan Belçika'da da kullanılıyor. Fransa ve İspanya ligleri play-off sistemini ciddi şekilde düşünüyorlar. Heme altımızda bulunan ülkelerden Yunanistan yakın zamanda bu sisteme dönecek.
Suicider
04.Mayıs.2012, 14:12
Sanırım her maçtan sonra Play-off un saçmalığından bahsetme gibi bir zorunluluğumuz var.Bizim tavrımız zaten sene başından beri belli.Şampiyonda olsak ben buraya gelip Play-off un nekadar saçma olduğunu yazacağım.Ama hala biz avantaj yakaladıkça sanki play-off a laf etmiyomuşuz gibi konuşuyosunuz.Yapmayın etmeyin arkadaşlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 15:41
Playoffu neden sacma buluyorsunuz anlamis degilim. Misal bir takim derbileri kazanmadan sampiyon olabiliyor normal duzende, bu cok sacma. Play-off sistemi ile takimlar gercekten hakederek sampiyon oluyorlar cunku yaristigin rakibini de yenmek zorundasin. Bir cok ulke bunu uyguluyor ve bu sistemi dusunenler de var. Bu sistemin tek eksi yonu puanlarin neden 2 ye bolundugudur, rusya ligi playoffu daha guzel gibi duruyor bu anlamda. Takim sayisi 8 e dusuruluyor ve ayni puanlarla devam ediyorlar. Bence 2 ayri grup yerine sade ilk 8 olsa cok daha guzel bir playoff olurdu, bursa eses sivas ve ibb nin de oldugu bir sampiyonluk grubu muthis olurdu. Tabi takim sayisi da 16 falan olmali ki fikstur daha kisa olsun.
Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 15:45
Derbi kazanmadan şampiyon olmanın saçmalığı nedir ki? 34 hafta sonunda en çok puan toplayan takım şampiyon olur, en çok derbi kazanan değil. Hem derbi nedir? Neden bu kadar önemli bir kriter anlamadım.
Suicider
04.Mayıs.2012, 15:47
34 tane maç yapıyorsun 9 puan farkla lider bitiriyorsun.Puanlar yarıya bölünüyor ve şansına En önemli 2 adamın sakatlık yaşıyor ve gidip 3. bitiriyorsun.Bu mudur bütün senenin emeği?
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 15:52
Yazdiklarimin tamamini okumuyorsunuz ki. Bu bir surec sonucta, butun bir yilin emegiyse, playoff da o yilin emegine girer. Nasil bir anlayis ki o tum yilin emegi. Arti ben bu sistemi dogru bulmuyorum, puanlarin bolunmesine karsiyim. Rusyadaki sistemi onerdim cunku orda puanlar bolunmuyor. Derbiden kastim da sampiyonluk icin mucadele eden takimlarin daha fazla rekabet icinde mucadele etmesidir. Ligin kalitesini de arttirir bu bence.
byariff
04.Mayıs.2012, 15:54
Rusyada puanlar bolunmuyor birde galiba :D
Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 16:02
En adil- en mantıklı play-off basketbol'da kullanılan sistem bana göre.
pele96
04.Mayıs.2012, 16:02
Almeida Reyiz Sağ olsun kazandık :)
nannar
04.Mayıs.2012, 17:01
Playoffu neden sacma buluyorsunuz anlamis degilim. Misal bir takim derbileri kazanmadan sampiyon olabiliyor normal duzende, bu cok sacma. Play-off sistemi ile takimlar gercekten hakederek sampiyon oluyorlar cunku yaristigin rakibini de yenmek zorundasin. Bir cok ulke bunu uyguluyor ve bu sistemi dusunenler de var. Bu sistemin tek eksi yonu puanlarin neden 2 ye bolundugudur, rusya ligi playoffu daha guzel gibi duruyor bu anlamda. Takim sayisi 8 e dusuruluyor ve ayni puanlarla devam ediyorlar. Bence 2 ayri grup yerine sade ilk 8 olsa cok daha guzel bir playoff olurdu, bursa eses sivas ve ibb nin de oldugu bir sampiyonluk grubu muthis olurdu. Tabi takim sayisi da 16 falan olmali ki fikstur daha kisa olsun.
Play off olabilir ancak puanı ikiye bölmek saçma.Takım azaltınca da ligin ahengi kaçar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 17:38
Yazdiklarimin tamamini okumuyorsunuz ki. Bu bir surec sonucta, butun bir yilin emegiyse, playoff da o yilin emegine girer. Nasil bir anlayis ki o tum yilin emegi. Arti ben bu sistemi dogru bulmuyorum, puanlarin bolunmesine karsiyim. Rusyadaki sistemi onerdim cunku orda puanlar bolunmuyor. Derbiden kastim da sampiyonluk icin mucadele eden takimlarin daha fazla rekabet icinde mucadele etmesidir. Ligin kalitesini de arttirir bu bence.
Ben zaten puanlarin bolunmedigi bir playoff sistemini onerdim. Ilave olarak bu ligin 17. ve 18. takimlari her sene 4-5 hafta kala hatta daha onceden kume dusmesi kesinlesiyor. Bu 16 takimli lig icin yeterli bir gerekce.
Bu arada BJK in UEFA daki davadan ceza almadan cikmasi 3.luk icin daha cok asilmalarini saglamis olabilir. Daha cok motive oldular sanirim. 3.luk yarisi da kizisti bu sonuctan sonra.
LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:18
ama şimdi şöyle birşey var hepimiz Fener'i derbi takımı olarak biliriz.
Eğer derbileri kazanan şampiyonluğu hakediyorsa.10 senedir Fener üstüste şampiyon olmayı hakediyordu.Her seferinde kendilerinden tokat yiyorduk Galatasaray olarak bu sene hariç...
Belki başka ülkelerde bu sistem işe yarıyor olabilir ama üstüste 6 derbi bu taraftara fazla kalbi var insanların:D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 18:20
ama şimdi şöyle birşey var hepimiz Fener'i derbi takımı olarak biliriz.
Eğer derbileri kazanan şampiyonluğu hakediyorsa.10 senedir Fener üstüste şampiyon olmayı hakediyordu.Her seferinde kendilerinden tokat yiyorduk Galatasaray olarak bu sene hariç...
Belki başka ülkelerde bu sistem işe yarıyor olabilir ama üstüste 6 derbi bu taraftara fazla kalbi var insanların:D
Iyi ya iste, bu maclarin sayisi artsin ki kalp krizi gecirtecek kadar onemli hale gelmesin. Senede iki kere yapilinca o kadar zirve yapti ki bu maclar sanki el klasiko :zuhaha
LifeYourself
04.Mayıs.2012, 18:22
Iyi ya iste, bu maclarin sayisi artsin ki kalp krizi gecirtecek kadar onemli hale gelmesin. Senede iki kere yapilinca o kadar zirve yapti ki bu maclar sanki el klasiko :zuhaha
haha o da bir mantık tabi(cc)
furkan58
04.Mayıs.2012, 18:57
Beşiktaş'a ofsayttan gol atmayan tek takımız heralde :)
Bu da mı provokasyon? Sonra neden tartışma çıkıyor,fanatiklik gözlüğünü bırakın.
Bende görsem bende gülerim yani,adamın üzerinde GS forması varken BJK bayrağıyla dışarı fırlamasına.
buraya yazması provoke etmediktir ne alakası var onun yaşadığı ve dalga geçtiği bişeyin burayla , gülüyosa gülsün banane ?
furkan58
04.Mayıs.2012, 21:37
buraya yazması provoke etmediktir ne alakası var onun yaşadığı ve dalga geçtiği bişeyin burayla , gülüyosa gülsün banane ?
Konu Beşiktaş - Fenerbahçe konusu ve arkadaş Beşiktaş ile ilgili gördüğü bişeyi paylaşmış. Beğenmiyorsan okumazsın kimse sana zorla okutmuyor. Sanane ise okuma , gülme.
Konu Beşiktaş - Fenerbahçe konusu ve arkadaş Beşiktaş ile ilgili gördüğü bişeyi paylaşmış. Beğenmiyorsan okumazsın kimse sana zorla okutmuyor. Sanane ise okuma , gülme.
gülen yok zaten , konu beşiktaş fenerbahçe maç konusu konu arkadaşın yaşadığı / gördüğü şeyleri buraya tahrikediceği halde yazma konusu değil he madem okumazsın kimse zorla okutmuyo o zaman bende buraya fenerbahçe şike vs. tahrik edici / dalga geçici bi kaç şey yazim sende onları beğenmiyosan okuma
furkan58
04.Mayıs.2012, 21:51
gülen yok zaten , konu beşiktaş fenerbahçe maç konusu konu arkadaşın yaşadığı / gördüğü şeyleri buraya tahrikediceği halde yazma konusu değil he madem okumazsın kimse zorla okutmuyo o zaman bende buraya fenerbahçe şike vs. tahrik edici / dalga geçici bi kaç şey yazim sende onları beğenmiyosan okuma
Arkadaşın yazdığından tahrik oluyorsan sen forumlara uğrama bence. Gayet normal etrafta gördüğümüz şeylerden birini yazmış senin yazmayı düşündüklerin ise kesinliği olmayan şeyler.
Walter Sakana
04.Mayıs.2012, 21:55
Yalnız arkadaşlar haklı orada, aşırı tepki gösterdin bence de. Kaldı ki yazan arkadaş ortamı germemek için sana cevapta yazmadı.
GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2012, 00:43
Beşiktaş'a ofsayttan gol atmayan tek takımız heralde :)
Güzel bir noktaya temas etmişsin.:icon_smile: