Log in

View Full Version : [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Pages : [1] 2

di canio
01.Mayıs.2012, 23:37
http://img39.imageshack.us/img39/2760/sf1beiktafenerbahe.png

SaLviO
01.Mayıs.2012, 23:40
beşiktaş tarihi fark atar (totem)

Nedvedmania
Beklediğim maç geldi. Fener kaybetse kaybetse bu maç puan kaybeder diyordum. Gerçi son maç beşiktaş bana pek umut vermedi ama belli olmaz :)

Addolorato
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maç. Almeida reyize güvenimiz tam.

europeanconquer
01.Mayıs.2012, 23:41
Beşiktaş'ın evinde olduğu için berabere biter dedim ama Fenerbahçe kazanmaya en yakın taraf.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2012, 23:43
beşiktaş tarihi fark atar (totem)

Totemi belirttigin icin etkisi olmaz :zuhaha

Fenerin en zor viraji geldi catti. 2 pespese deplasman, bunlari da kazanirsa Cimbomun dizleri titrer Kadikoyde :p

RaSenGan
01.Mayıs.2012, 23:43
Beşiktaş kaybetmez bu maçı.En azından 1 puan alırlar.Ama kazanmaya daha yakınlar.

furkan58
01.Mayıs.2012, 23:45
Önümüzde ki 2 haftadan 6 puan çıkartırsak o inanç ve hırsla şampiyon oluruz en zor 2 maç bu 2 maç ! Allah yüzümüzü güldürür de kazanırız inşAllah.

sananes
01.Mayıs.2012, 23:49
Bunu yapmak istemezdim amma yapacağım önümüzdeki 3 hafta lig maçlarını kazanırsak şampiyonuz :D

Fearless Coward
01.Mayıs.2012, 23:51
Fenerbahçe önünde ki 2 zor deplasmanı da alırsa bence şampiyon olur...Handikaplı oynamayı düşünüyorum Fenerbahçe'ye rahat olmasa bile 2 farklı kazanacaklarını düşünüyorum...

Estranged
01.Mayıs.2012, 23:52
Beşiktaş çok motive olacak. Kadın taraftarların desteğiyle açık farkı yakalarlar, 4-1 biter diyorum.

furkan58
01.Mayıs.2012, 23:52
Bunu yapmak istemezdim amma yapacağım önümüzdeki 3 hafta lig maçlarını kazanırsak şampiyonuz :D

Ömer Üründül sitemize üye olmuş haberimiz yok :p :n:

LadroN
01.Mayıs.2012, 23:54
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşündüğüm maç.Trabzon Fenerbahçe maçında Fener'den kayıp bekliyorum.Sanki şampiyonluğu 85-86. dakikalar civarı Trabzon'dan gelen haberle kutlayacağız gibi geliyor.Ama Beşiktaş çelme takarsa iyi olur tabi.

Beşiktaş 2 gol atmadan bu maçtan puan alamaz.

ReaList
01.Mayıs.2012, 23:58
Dikkatli ve sabırlı oynarsak vereceğimiz mücadeleyle beraber maçtan galip ayrılmak, kazanmak zorundayız, karşımızda maçta elini kolunu sallayan değil maçı kazanmak için oynayacak, sonuna kadar mücadele edecek bir rakip olacak, Mücadelenin tansiyonunun yine yüksek olacağını bekliyorum ayrıca geçen maç Beşiktaş'a çıkmayan kırmızı kartların aynı pozisyonlar olması halinde çok rahat çıkacağı bir maç izleyebiliriz malum lig devam ediyor : )

Night_Mare17
02.Mayıs.2012, 00:02
Çekirge 1 zıplar , 2 zıplar ...

SaLviO
02.Mayıs.2012, 00:04

hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge

tyfnkrvl07
02.Mayıs.2012, 00:05
3'de zıplıycak bence :D

MeMo
02.Mayıs.2012, 00:06
Kazanmak için rakip kadar mücadele etmeniz bazen yeter. Rakip üstün oynarsa galibiyet şans olur ama rakiple eşit oynarsanız galibiyet normal olur.

Yani çekirge sadece 1 sıçrar.

Fearless Coward
02.Mayıs.2012, 00:06
hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge
Hahaha :D ben diyecektim ha ayrıca 3. kez zıplamadı mı bu çekirge 1 zıplar 2 zıplar demiş ya :D :D :D

ReaList
02.Mayıs.2012, 00:07

Bizim çekirge normal sezon bittikten sonra beklentilerin aksine devam ederek, Arena'da kaçıncı kere zıplamıştı ?

>Kayseri
>Trabzon
>Galatasaray

Hmm zıplamaya devam Fenerbahçe diyelim o zaman : )

furkan58

Sonra son şampiyon olduğu aklına gelir ve bidaha zıplar bidaha zıplar en son evinde bidaha zıplar ve üst üste 2. şampiyon olur :)

nannar

Bu gidişle yine zıplar :) beşiktaş'ta portekizliler oynamazsa daha iyi olur.diğer türlü fener alır bu maçı

SaLviO
perşembe kazanırsak o şarkıyı yüklücem buraya dinlicek o arkadaş :D

Night_Mare17
02.Mayıs.2012, 00:10
3'de zıplıycak bence :D
Yok çekirge 2 kere zıplar :)

Hahaha :D ben diyecektim ha ayrıca 3. kez zıplamadı mı bu çekirge 1 zıplar 2 zıplar demiş ya :D :D :D
1. maç Trabzonspor maçı o maçın galibi Fenerbahçe olması çok normal. 1. kez Arena'da zıpladı sonra Kadıköy'de ama bu sefer zıplamayacak gibi duruyor :)

Bizim çekirge normal sezon bittikten sonra beklentilerin aksine devam ederek, Arena'da kaçıncı kere zıplamıştı ?

>Kayseri
>Trabzon
>Galatasaray

Hmm zıplamaya devam Fenerbahçe diyelim o zaman : )
Kayseri , Trabzon değil.

Galatasaray - Beşiktaş ' da zıpladı üçüncü de zıplamaz gibi.

Sonra son şampiyon olduğu aklına gelir ve bidaha zıplar bidaha zıplar en son evinde bidaha zıplar ve üst üste 2. şampiyon olur :)

Bence artık uyanmalısın :D

Nedvedmania
02.Mayıs.2012, 00:12
Çekirge muhabbetinin sonu kötüye gidecek gibi duruyor. Bence burda bitirmekte yarar var :)

ReaList
02.Mayıs.2012, 00:23
Volkan, Emre, Alex ve Sow kesin olarak maçta olmayacak. Pek bir şey farkeder mi ? Futbol yönünden evet, mücadele yönünden hayır. Bana kalırsa Aykut Kocaman'ın Özer'e 11'de şans vermesi daha makul olacak bu maç için. Ayağımızda daha fazla top tutup, seri paslarla oyunu çevirecek oyuncuları sahada bulundurmak bizim avantajımıza olacaktır. Stoch 10 numara pozisyonunda oynadığı zaman o bölgenin kalabalığında kayboluyor.

Mert
Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler
Mehmet-Selçuk-Özer-Cristian-Stoch
Semih

Bu maç için ideal olur. Caner, Dia, Bienvenu gibi isimlerde kenardan dahil olacak ekstra güç.

Bekq
02.Mayıs.2012, 00:24
3-0 alırız.

Alex, Stoch, Semih

Nedvedmania
02.Mayıs.2012, 00:25
Volkan, Emre, Alex ve Sow kesin olarak maçta olmayacak.

Emre ve Sow kesin ama Volkan'ınki kesin değil sanırım. Ve Alexinki de.

kalemci
02.Mayıs.2012, 00:26
Bu gidişle yine zıplar :) beşiktaş'ta portekizliler oynamazsa daha iyi olur.diğer türlü fener alır bu maçı

Portekizlilerin alternatifi yok hocam :n: Fernandes, Q7/Simao, bu ikisi yerine oynayabilecek adamlar ya yine Portekizli yada Holosko :n:

Nedvedmania
02.Mayıs.2012, 00:27
Twitter'dan baktım Volkan :

Perşembe Günü Beşiktaş Maçında Oynayıp Oynamayacağım Belli Değil.. Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile Oynamam İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz.

SaLviO
02.Mayıs.2012, 00:30
volkan oynayacak alex oynamıcak bence

ReaList
02.Mayıs.2012, 00:31
Emre ve Sow kesin ama Volkan'ınki kesin değil sanırım. Ve Alexinki de.

Volkan ve Alex, biri dizden diğeri ayak parmağından sakat ve antrenmanlara çıkamıyorlar, Aykut Kocaman'ın bu riski göze alacağını zannetmiyorum. Alex Volkan'a nazaran uzun süredir antrenmanlara çıkamıyor oynasa bile verimli olması çok zor, insanüstü bir direnç gerektirir malum artık 34 yaşında vücut fit değil : )

furkan58
02.Mayıs.2012, 00:32
Bence artık uyanmalısın :D

Yapmadığımız şey değil ;) :)

Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 00:34
İki deplasman da çok zor geçecek. Bu zor sürecin ilk halkası. Umarım kazanırız.

sarianet
02.Mayıs.2012, 01:09

3 kez zıpladık demekki işmiz çekirgelik değil başka bir şey ve zıplamaya devam edeceğiz taki kupaya doyana kadar :D

şaka bi yana beşiktaş maçı sıkıntı değil bence galatasaray maçına kadar puan kaybedeceğimizi sanmıyorum beşiktaşın en büyük kozu olan taraftarı olmayacak bu bizim için avantaj 3 puan bizim olacaktır
beşiktaşımız için üzgünüm amayapacak bir şey yok :)

footballer33
02.Mayıs.2012, 01:15
Konuya yorum yapan ilk Beşiktaşlı olayım bari. Konu; Beşiktaş-F.Bahçe mi, G.Saray-F.Bahçe mi belli değil. ;;)

Maç hakkında konuşulacak pek bir şey yok Beşiktaş açısından. 3'te 0 herkesin harcı değildir, ama biz başardık. :) 4'te 0 olur mu, onu da maç günü göreceğiz. Ben, bu sefer taraftarımız önünde rakibin de önemli eksikleri ve özellikle as kalecileri yokken yenilmeyiz diyorum. Sahada Edu yerine Pektemek ya da Almeida, Simao yerine Bebe, Toraman yerine Sivok olur umarım. Diğerleri şu aşamada alternatifsiz. Bu 3'ü dışında aynı kadro çıkmalı.

Rüştü
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Ernst Fernandes Veli
Bebe Pektemek(Almeida) Q7

Başarılar Beşiktaş. İlk 3 puanımızı getirirsiniz inşallah.

Cengo
02.Mayıs.2012, 01:35
Çekirge muhabbetini sonlandırıyorum, dağılın :D

Oğuz Yılmaz - Çekirge

-
@footballer33
Almeida sakat değil mi? Bebe de, Edu gibi pasif kalır. Pektemek oynamadığında çok statik kalıyor, markajı çok kolay oluyor. Ayrıca pres de yapmıyorlar Pektemek gibi. Yine tercih etmese çok iyi olurdu.

Bebe kaç antrenman geçirdi ki maça hazırlandı? Tamamlayamaz bile maçı.

Alex ve Emre oynarsa topla çıkış zaafiyet kalmaz takımın. Alex, kontra çıkışları için çok önemli.

footballer33
02.Mayıs.2012, 01:47
Almeida 3 maç ceza almıştı ve o yüzden oynayamadı önceki maçlarda. Bebe için haklı olabilirsin, fakat Holosko ve Simao'ya tercih ederim ben. O isimleri görmek istemiyorum artık. Pektemek-Almeida birlikte oynar olmadı. Başka seçeneğimiz yok.

TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2012, 01:47
Galatasaray maçında Emre yoktu, Sow 37'de çıktı, buna rağmen maçı kazandık. Beşiktaş maçında Emre, Alex, Sow üçü de yoktu, buna rağmen maçı kazandık. Artık o kadar kritik maçlar oynanıyor ki ilk 3 maçta olduğu gibi formayı kim giyiyorsa çok fazla mücadele etmek zorunda. Volkan-Emre-Alex-Sow bu takımın %50 gücünü oluşturuyor ve biz bu güçten mahrum kalmamıza rağmen maçı kazanmalıyız. Bana göre bu maç en zor viraj olacak. Eğer bu virajı dönersek şampiyonluğa çok yaklaşırız. Beşiktaş'ın üzerinde 3 maçtan puansız ayrılmanın büyük baskısı olacak. Yarım - 0 olsun bizim olsun.

Kaka Leite
02.Mayıs.2012, 01:52
Zorlu bir maç kritik bir viraj umarım kazasız atlatırız.Eksiklerimiz çok olabilir ama geçen seferde söyledim.Bu formayı giyen Özerde olsa o eski Özer olmayacak, bu herkes için geçerli :)

Gncl1905
02.Mayıs.2012, 01:58
Gönlüm beraberlik dedi öyle oy kullandım ama matıklı düşününce Fenerbahçe maçı alır gibi geliyor...

futureless
02.Mayıs.2012, 02:24
Derbide iyi skor elde etme yeteneğimize güvenerek yine galibiyet bekliyorum . Puan kaybedersek şaşırır mıyım , şaşırmam . Ama herşey biter . Bunun bilincinde oyuncularımız , sahaya kimin çıktığı farketmiyor play-off başladığından beri bir sakatlık furyasıdır gidiyor , ama bu bilinçle kim oynarsa oynasın mücadelesini eder , çekirgeler karınca gibi çalıştığı sürece , her zaman kazanır.

World Hollow o1
02.Mayıs.2012, 02:31
3-0 gibi skor bekliyorum galibiyet için neden bilmiyorum ama böyle geçiyor içimden artık play off bitsinde herkes tatile çıksın gibi bir hava var BJK'de umarım her maçtaki gibi...

Alnımız ak, gönlümüz pak! Hakkımızla kazanırız...

Bekq
02.Mayıs.2012, 09:16
Emre'nin durumu nedir? Hala bekliyoruz bari bir tarih söylesinler.

ReaList
02.Mayıs.2012, 12:38
Emre'nin durumu nedir? Hala bekliyoruz bari bir tarih söylesinler.

Onun kararının kasıtlı olarak bekletilmesine mi şaşmalı Rüştü'nün yarın sahada yerini alacak olmasına mı şaşmalı

Edit: Rüştü'ye tedbir gelmiş diyor 1-2 kaynak ama kesin bir şey yok.

LifeYourself
02.Mayıs.2012, 12:39
Onun kararının kasıtlı olarak bekletilmesine mi şaşmalı Rüştü'nün yarın sahada yerini alacak olmasına mı şaşmalı

emre'nin cezası belli olana kadar oynama yasağı mı var yoksa Fener mi bilerek oynatmıyor:confused:

ReaList
02.Mayıs.2012, 12:43
emre'nin cezası belli olana kadar oynama yasağı mı var yoksa Fener mi bilerek oynatmıyor:confused:

Ne yazık ki yapılan itiraz değerlendiriliyor, bu değerlendirilene kadar oynayamaz. 3-5 kişi toplansa 2-3 saatte çok rahat değerlendirip karar verebilir hak mı yani bu şimdi ? Keşke sezon başındandır mücadele ettiğimiz tek şey 90 dakika olsa.

meddah
02.Mayıs.2012, 12:43
2 maç ceza verildi ama 4 maç uygulanıyor. Ne güzel. Hem İsa'ya hem Musa'ya.. Aslında bugün bir son dakika kararı yetiştirip izini verebilseler, işi 3 maça bağlayıp tam orta noktayı bulmuş olacaklar. Hadi hayırlısı.

ReaList
02.Mayıs.2012, 12:51
2 maç ceza verildi ama 4 maç uygulanıyor. Ne güzel. Hem İsa'ya hem Musa'ya.. Aslında bugün bir son dakika kararı yetiştirip izini verebilseler, işi 3 maça bağlayıp tam orta noktayı bulmuş olacaklar. Hadi hayırlısı.

2 Maç ceza aldı niye dedik mi ? 6 maç ceza alsaydı yine niye demezdik. Sonuçta kurul toplanır öyle bir karar verir itirazın varsa gidersin Tahkim'e en son değerlendirmeyi o yapar ve ceza çekilir. Ancak Ceza'nın verildiği gün yapılan itirazı sen 8 gün sonra (Beşiktaş maçından hemen önce) değerlendirip oyuncuya tedbir kararı aldırırsan ve diğer lig maçına 24 saat kala hala bir karar alamamışsan yuh derim. En kötüsü de ne biliyomusunuz ? Olası bir durumda Emre'nin yarın ki maçta oynayamaması ve Kurul'un "İtiraz değerlendirmesi sonucu daha önce verdiğimiz kararda değişiklik olmamıştır" demesi, olur mu ? olur.

meddah
02.Mayıs.2012, 12:54
Muhtemelen olmaz. Kararı ne zaman verirlerse cezayı da o zamana göre uydururlar. Bugün verirlerse 3 maç derler, yarın ya da öbür gün verirlerse 4 maç derler, 10 gün sonra verirlerse 5 maç derler. Gerekçe nasıl olsa bulunur ve karara uydurulur bir şekilde.

Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 12:59
Rüştü ceza aldı bizim maçta oynayamayacak. Cenk de sakatmış sanırım. Ufuk diye bir kaleci olacakmış.

Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 13:01
Ufuk değil Umut diye bir kaleciymiş :D

Alicanfmfan
02.Mayıs.2012, 13:01
İlk maçın 18'in de Cenk yok muydu ? Ben vardı diye hatırlıyorum.

ReaList
02.Mayıs.2012, 13:04
Muhtemelen olmaz. Kararı ne zaman verirlerse cezayı da o zamana göre uydururlar. Bugün verirlerse 3 maç derler, yarın ya da öbür gün verirlerse 4 maç derler, 10 gün sonra verirlerse 5 maç derler. Gerekçe nasıl olsa bulunur ve karara uydurulur bir şekilde.

Sayı artarsa kılıf büyük olur yalnız, Örneğin, basın toplantısında sarf etmiş olduğu küfürlü söze 4 maç vermek abeste iştigal kaçar. 4 maç ve üzeri bir ceza uygulanması demek "Sen ırkçılık yaptın" demektir ve olası cezanın açıklaması da bu olur.

Bu arada sizlere 2 tane son dakika haberi vereyim. (Tff açıklamayana kadar söylenti)
1. Haber : Emre'nin aldığı cezaya itirazı değerlendiren kurul, bilirkişiden gelen "ırkçılık yoktur" raporundan sonra Emre'nin tedbirini kaldırdığı ve yarınki derbide forma giyeceği.
2. Haber: PFDK'ya sevk edilen Rüştü Reçber'in Fb derbisinde forma giyemeyeceği.

Fernando Gago
02.Mayıs.2012, 13:06
İlk maçın 18'in de Cenk yok muydu ? Ben vardı diye hatırlıyorum.

Sakatlığı varmış, maça yetiştirilmeye çalışıyormuş ama Beşiktaşın bir yöneticisi yetişemeyebilir o zaman da Umut oynar dedi.

europeanconquer
02.Mayıs.2012, 13:18
Hem iyi oynayamayan , hemde kaleci konusunda sıkıntısı olan Beşiktaş'ın puan alma şansı Rüştü'nün de PFDK'ya sevkedilmesiyle kalmadı diye düşünüyorum.Rüştü olsaydı beraberlik olurdu diye düşünüyordum ama şimdi Fenerbahçe kazanacaktır.

Bordo61Mavi
02.Mayıs.2012, 13:48
Fener bu maci rahat alir, iddiam halen devam ediyor. Besiktas 0 puan toplicak playoffta.

Fearless Coward
02.Mayıs.2012, 16:06
Rüştü yoksa handikap'a olan güvenim daha da arttı :D

Night_Mare17
02.Mayıs.2012, 18:39
Emre'nin tedbiri kaldırıldı.

di canio
02.Mayıs.2012, 20:10
Önceki maça 1 gün kala tedbir koyuyorsun, şimdiki maça 1 gün kala tedbir kaldırıyorsun. Zamanlamalar harika.

Revolution
02.Mayıs.2012, 20:11
Önceki maça 1 gün kala tedbir koyuyorsun, şimdiki maça 1 gün kala tedbir kaldırıyorsun. Zamanlamalar harika.
Eyyam federasyonu oldu iyice bu federasyon. Hatayı hatayla telafi ediyorlar.

SaLviO
02.Mayıs.2012, 20:28
Fenerbahce doktoru Ertugrul Karanlik'a elindeki malzemeyi yere attigi icin tedbir konuldu. Yarin macta olamayacak.

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 00:11
Haydi Beşiktaş bir sürpriz yap :p Aslında yapmasan da olur da yaparsan da iyi olur :D

Fearless Coward
03.Mayıs.2012, 00:12
Umut oynayacak sanırım en çok onu merak ediyorum çok önemli bir fırsat var elinde kendini gösterir belki...

ReaList
03.Mayıs.2012, 00:15
Bu akşamki sonuçtan sonra, şampiyonluğu son maça taşımak adına mutlaka kazanmamız gerek. Trabzon maçına nazaran tansiyonu daha düşük bir maç olacak. Gönül ister ki kupa finali dahil 4 maçımızı da kazanalım ama futbolda her ihtimal var. Şimdi Galatasaray maçına kadar bizim 1 maç kaybetme lüksümüz var ve umarım onu bu maçta kullanmayız.

Mücadelemiz ve şansımızın yanımızda olması dileğiyle.

futureless
Galatasaray'ın puan kaybıyla birlikte , maçın önemi arttı yalnız stresi de arttı . Önümüze gelen bu fırsatı tepmeyiz umarım . Kazanırsak bizim açımızdan en kötü son haftaya kalacağı kesinleşiyor . Son hafta kazanmadan gelecek şampiyonluk , şampiyonluk değildir yeğeeenn ; demek isterdim ama gelecek her türlü şampiyonluğa özellikle bu sene ihtiyacımız var :)

SaLviO
alex oynarsa uzaktan çok şut dener cris de vuru

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 00:28
Ersin Düzen ‏ @ersinduzen

besiktas'ta kaleci cenk'in oynama ihtimali %50-50 3 haftadir antrenmanlara cikmiyor ve boyun spazmi var.igne tedavisi yapiliyor #trtstadyum

nannar
03.Mayıs.2012, 00:33
Başarılar Beşiktaş diyelim.Umarım siyah beyazlı ekp kazanır da bu haftaki puan kaybımıza çok üzülmeyiz. Zaten bu gdişle şampiyonluk kadıköy'de belli olacak gibi duruyor.Yarın Beşiktaş kaybederse pazar günü bize feci bilenir çünkü 4'te sıfır yaparlarsa taraftar da çıldırır

di canio
03.Mayıs.2012, 00:36
Ersin Düzen ‏ @ersinduzen

besiktas'ta kaleci cenk'in oynama ihtimali %50-50 3 haftadir antrenmanlara cikmiyor ve boyun spazmi var.igne tedavisi yapiliyor #trtstadyum

3 haftadır idmana çıkmıyormuymuş? 3 gün önce kulübedeydi Cenk.

The.Crow
03.Mayıs.2012, 00:36
Bu akşamki sonucun ardından bizimkiler günlük yaşadıklarından puan kaybı hakkımız var bilincinde olacaklar ve üzgünüm ama puan kaybedecekler. Yapacak bi şey yok bu dakikadan sonra

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 00:37
İnşallah Beşiktaş puan alır buna çok ihtiyacımız var bu hafta Trabzon maçına gidemedim haftaya Beşiktaş maçına gideceğim Beşiktaş bu maçı alır Trabzon'da haftaya Fener'den puan alırsa şampiyonlugu stadda yaşayabilirim. Bu maç için tek temennim Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi zor gibi gözüküyor ama imkansız değil.

World Hollow o1
03.Mayıs.2012, 00:59
İnşallah Beşiktaş puan alır buna çok ihtiyacımız var bu hafta ??

:D

Omuz Omuzaaa omuz omuzaaa...

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 01:01

Yalan mı ? Amacım Beşiktaş kazansın değil Fenerbahçe puan kaybetsin.

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 01:03
3 haftadır idmana çıkmıyormuymuş? 3 gün önce kulübedeydi Cenk.

Bilmem :icon_biggrin:

sarianet
03.Mayıs.2012, 01:23
Trabzon maçından sonra fikrim değişti fenerbahçe puan ve puanlar bırakacaktır inönü stadında ts gs maçı rehavete sokacaktır takımı almeyda ve quaresma coşacak merti kevgire çevireceklerdir o yüzden pek bi beklenti içine girmeyin

byariff
03.Mayıs.2012, 01:25
karsi taraftada umut diye bir kaleci var ilk macina cikcak bakalim nasil bir maç olcak bekliyoruz :D

Kaka Leite
03.Mayıs.2012, 01:25
almeyda

Yaşamak için Survivor :icon_smile:

Ben kazanacağımızı düşünüyorum, hadi hayırlısı :)

footballer33
03.Mayıs.2012, 01:51
Eyyam federasyonu oldu iyice bu federasyon. Hatayı hatayla telafi ediyorlar.
Ve aynı eyyamı Rüştü'yü derbiye 1 gün kala PFDK'ya sevk edip, Rüştü'ye adam değilsin diyen hakeme hiçbir ceza vermeyerek sürdürüyorlar. Yanlışlar silsilesi son hızıyla devam ediyor.

Rüştü'nün yerine Cenk oynayabileceğini söylemiş. Yarın akşam göreceğiz bunun gerçeklik payını. O olmazsa da yapacak bir şey yok. Orta sahaya ve defansa çok iş düşecek rakibi kaleden uzak tutmak için. Bunu, Umut'u küçümsemek adına değil; ilk maçında çok heyecanlı ve hata yapmaya meyilli olacağı için söylüyorum. Tabii ki, Umut oynarsa geçerli bu söylediklerim.

Maçla ilgili düşüncelerimde ortalardayım. Kesin kazanırız da diyemiyorum, kesin kaybederiz de. Gel-gitlerin yaşanacağı bir maç olacaktır, normal sezonda oynadığımız İnönü'deki Beşiktaş-F.Bahçe maçı gibi.

zemlinskis
03.Mayıs.2012, 02:10
Şampiyonu belirleyecek maç olacak. O yüzden hayati önem taşıyor. Sonucunu kestirmek çok güç gerçekten .

Bordo61Mavi
03.Mayıs.2012, 02:28
Playoffun belkide en zevkli maci bizi bekliyor bugunki mactan sonra. Besiktas ucunculuk icin son sansi, Fenerbahce icinse sampiyonluk yolundaki en zor donemecin baslangici.

Cengo
03.Mayıs.2012, 02:57
Playoffun belkide en zevkli maci bizi bekliyor bugunki mactan sonra. Besiktas ucunculuk icin son sansi, Fenerbahce icinse sampiyonluk yolundaki en zor donemecin baslangici.

Kazanırsak eğer 3.lük şansınız artacak. Dolayısı ile Beşiktaş da 4m de olacağından ötürü 4. olmamak adına Galatasaray maçında çok ciddi mücadele etmek için motive olacak. Mücadeleler artıyor.

GS-TS beraberliği play-offa hareket getirdi, ligi yeniden başlattı. İhtimalleri arttırdı. Tüm takımlar artık maç kazanmak için motiveler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2012, 04:11
Kadikoydeki son mac formalite macina donerse sampiyonluk rehavetiyle kadikoydeki yenilmezlik serisinin bozulacagindan endiseliyim. :zuhaha
GS BJK macinda kaybederse FB de 2 de 2 yaparsa bu durum gerceklesebilir. Futbolda hersey var, olmaz olmaz demeyin :p

nannar
03.Mayıs.2012, 10:12
Kadikoydeki son mac formalite macina donerse sampiyonluk rehavetiyle kadikoydeki yenilmezlik serisinin bozulacagindan endiseliyim. :zuhaha
GS BJK macinda kaybederse FB de 2 de 2 yaparsa bu durum gerceklesebilir. Futbolda hersey var, olmaz olmaz demeyin :p

biz de bunu konuştuk sabah arkadaşlarla :) imkansız diye birşey yok futbolda.

Partenopei
03.Mayıs.2012, 11:51
Dün akşam Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından Fenerbahçe'nin kesin kazanması gereken bir maç bu durum stresi artırabilir ama en kötü 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım böyle olur :)

ReaList
03.Mayıs.2012, 13:54
Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Cenk-Hilbert-Toraman-Egemen-İsmail-Ernst-Veli-Quaresma-Fernandes-Simao-Almeida
Fenerbahçe: Mert-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Semih

sananes
03.Mayıs.2012, 15:41
Muhtemel 11'imizi çok beğendim. Caner ve Selçuk'u tercih etmezse hoca bu maç çok doğru olur.

sarianet
03.Mayıs.2012, 16:01
pazar günkü maçı izleyemedim fener maçına kız isteme mi olur hadi istiyorsunuz beni neden çağırıyorsunuz arkadaş kendinize isteğin neymiş kuzenmiş takımın o maçta nasıl oynadığını bilnmediğim için bi yorum yapamayacağım ama istatistiki olarak bakarsak beşiktaşın yenme ihtimali daha çok fenerbahçe bugün şampiyonluğu bırakacaktır önönü stadında :)

di canio
03.Mayıs.2012, 16:13
Volkan'ın oynayabileceği söyleniyor. Özel dizlik getirilmiş.

Suicider
03.Mayıs.2012, 16:14
Volkan ve alex ilk 11'de olacakmış deniyor.Büyük ihtimal FB kazanır diyordum.Artık kesin kazanır diyorum.

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 16:15
Hakan Gündoğar kesin olarak Volkan'ın oynayamayacağını söylüyor şu an.

nannar
03.Mayıs.2012, 16:44
Alex varmış da Volkan yokmuş :D

pele96
03.Mayıs.2012, 16:45
Artık Galibiyet şart .

sui generis
03.Mayıs.2012, 16:51
ikisi de oynuyor büyük ihtimal.

World Hollow o1
03.Mayıs.2012, 16:53
Nerden Nereye ! 3 Temmuz'da Küme Düşecek Dediler Bu Akşam Liderlik Maçına Çıkıyoruz !! FENERBAHÇE ♥ ..

Yazsmış vatandaşın teki Twitter'de... :)

nannar
03.Mayıs.2012, 16:58
:) normal şeyler bunlar. En azından bizim ülkemizde artık normal ;)

World Hollow o1
03.Mayıs.2012, 17:01
Normal mi ? :D

SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:04
alex ve emre ikinci yarı işler iyi gitmezse girerler bence

furkan58
03.Mayıs.2012, 17:08
Emre'yi bilmem de Alex 11 başlamalı bence skoru yakaladıktan sonra çıkar diye düşünüyorum. Volkan oynarsa çok iyi olur. Artık bu saatten sonra paf takımla bile çıksak mücadelenin son düzeyinde olmamız lazım. Başarılar Fenerbahçem.

nannar
03.Mayıs.2012, 17:10
Bu ülkede herşey normal artık :)

anil luque
03.Mayıs.2012, 17:12
Akşam Almeida'nın sürprizi var..

SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:14
cenkin durumu belli oldumu?

almeida mı :D :D yapma bunu yürüyecek hali yoktur onun :D

anil luque
03.Mayıs.2012, 17:16

Vardır vardır takma kafana sen :icon_wink:

sarianet
03.Mayıs.2012, 18:22
Bu ülkede herşey normal artık :)

eyvah şampiyonluk elimizden kaçıyor napak bi bahane bulak da rakibe saldırak vol 1 2 3 4 5 6 7 8 9 :D alıştık artıkın :D

berkay123456
03.Mayıs.2012, 18:28
eyvah şampiyonluk elimizden kaçıyor napak bi bahane bulak da rakibe saldırak vol 1 2 3 4 5 6 7 8 9 :D alıştık artıkın :D

Şampiyonluk kaçmaz kardeşim, merak etme sen ;;)

Beşiktaş en kötü 1 puanla ayrılır buradan ve ilk puanını almış olur.

attirson
03.Mayıs.2012, 19:46
Çekirgeciler yine gelmiş.Siz böyle diye diye çekirge en son kupanın üstüne zıplıycak rahatlayacaksınız.

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:49
Çekirgeciler yine gelmiş.Siz böyle diye diye çekirge en son kupanın üstüne zıplıycak rahatlayacaksınız.

O zıpladıktan sonra ilgilenmiyoruz zaten istediğini yapsın hayata devam ediyoruz moral bozmaya gerek yok. Önemli olan bizim kazanmamız kazanırsak deli gib kutlarız kaybedersek umrumuzda değil olay bundan ibaret. Bu arada bir çekirle lafı attık millete nasıl dokunmuş anlamadım 3 gündür konuşuyorlar.

attirson
03.Mayıs.2012, 19:54
O zıpladıktan sonra ilgilenmiyoruz zaten istediğini yapsın hayata devam ediyoruz moral bozmaya gerek yok. Önemli olan bizim kazanmamız kazanırsak deli gib kutlarız kaybedersek umrumuzda değil olay bundan ibaret. Bu arada bir çekirle lafı attık millete nasıl dokunmuş anlamadım 3 gündür konuşuyorlar.

Kendinde diyorsun laf atıyorsun.Laf atmasan cevap vermeyiz.Ayrıca sevmedigimizi bile bile yapıyorsunuz bunu ortamı germek icin.Elinize ne geciyor bunu yazınca ?

Emre yedek.

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:59
Kendinde diyorsun laf atıyorsun.Laf atmasan cevap vermeyiz.Ayrıca sevmedigimizi bile bile yapıyorsunuz bunu ortamı germek icin.Elinize ne geciyor bunu yazınca ?

Emre yedek.

Ts maçından sonra 2 maçı kazandı bunu kazanamaz demek istediğim orda açık. Cevap verebilirsiniz tamam ama 3 gündür sürmesi ayrı bir şey.

furkan58
03.Mayıs.2012, 20:01
İlk 11'imiz! Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Baroni, Stoch, Alex, Semih

Yedeklerimiz; Mert Günok, Emre Belözoğlu, Henri Bienvenu, Özer Hurmacı, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Issiar Dia

Volkan'ın oynaması güzel onun dışında Alex'in oynaması da çok iyi haber. Emre - Selçuk değişikliği duruma göre 45 yada 60. dakikada olur. Semih ile başlaması muhtemeldi zaten kupa maçında ki golünden sonra Bienvenu'ya rakip oldu çıktı :) Saldır Fener!

attirson
03.Mayıs.2012, 20:02
Ts maçından sonra 2 maçı kazandı bunu kazanamaz demek istediğim orda açık. Cevap verebilirsiniz tamam ama 3 gündür sürmesi ayrı bir şey.

O zaman öyle açık anlat.Bu kadar tepki alıpta buna devam etmekte art niyet arıyorum.

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:28
Maçta kadınlar olacaktı dimi unutmuşum :) Çok fena ses çıkıyor ya yazık futbolculara :D Hayır bi de seyircisiz diyorlar.Kadınlar da hiç bizi insan yerine koymuyo musunuz demiyolar :D

attirson
03.Mayıs.2012, 20:31
Zaten kadınlara küfür gibi birşey bu adı ceza diye geciyor sonucta.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:46
3 temmuzdan 3 mayısa

şampiyonluk için saldır fenerbahçem

Homer J.S
03.Mayıs.2012, 20:54

Ahah hakikaten komik. O da bilmiyor işte bukalemun napsın? Siz Trabzonun beraberliğine sevinince öyle değil ama.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 21:22
totemin dibine vurdum kapadım maçı :D

Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 21:29
Bayan taraftarın yaptığı tezahurata bak ya :n:

Bi "manitam" olsaa :D

Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 21:36
Oha Fernandes uzaya dikseydin.

byariff
03.Mayıs.2012, 21:36
Fernandes kale dibinden stadin disina atti topu :D

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 21:39
Hani Alex ve Volkan oynamayacaktı bu medya ne kadar yalancı ya :D

byariff
03.Mayıs.2012, 21:43
semih o golu atsaydi cok buyuk seyler olcakti cunki ofsaytti :D

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 21:48
Almeidaaa 1-0 Bu sefer yemeyin bari :D

Fearless Coward
03.Mayıs.2012, 21:49
Anıl kardeşim sen nesin ya :D golü var dedin attı adam :D konuşuyonuz mu :D

byariff
Almeida atti 1-0 anil tebrikler bildin :D

semih99999
almeidanın ismini 1 kez duydum gol oldu :D

anil luque
03.Mayıs.2012, 21:51
Devamı var :D

hakankor
03.Mayıs.2012, 21:51

Tamam anladım

Önder HOCA
03.Mayıs.2012, 21:52
semih o golu atsaydi cok buyuk seyler olcakti cunki ofsaytti :D

o pozisyon ofsayt değildi dikkat edersen gökhanı yukarda savunan adam goruntude yok ve sonradan geliyor görüntüye

SaLviO
03.Mayıs.2012, 21:52
ilk yarı yemiyeydik iyiydi

Önder HOCA
03.Mayıs.2012, 21:53
emre oynayaydı iyiydi

SaLviO
03.Mayıs.2012, 21:53
Tamam anladım

neyi anladın

berkay123456
03.Mayıs.2012, 21:54
Devamı var :D

Alnından öpüyorum kardeşim :D

hakankor
03.Mayıs.2012, 21:54
neyi anladın

Yüreyecek hali yok dediğin adam golü atan isim.

furkan58
03.Mayıs.2012, 21:55
Çok zevksizdi ilk yarı top genel olarak bizde olsada net pozisyonumuz yoktu. Bu gol bence takımı açıcaktır Aykut Hoca içerde takımı gazlar. 2-1 , 3-1 gibi bi galibiyet bekliyorum en kötü 1-1 biteceğini düşünüyorum maçın.

Ralph
Takımda paslaşmalar rezalet. Oyun falan oynamadan gol attık. Tek sevindirici olan bu. Allahtan ilk yarı biterken attık yoksa Fener yine atardı hemen. Çok güzel dakikada geldi gol.

Şöyle bir şey var; Quaresma kesinlikle Almeida'yı kayırıyor. Ben böyle asistleri başka birine yaptığını henüz görmedim. Almeida orada olmasaydı kaleye vururdu yüzde yüz eminim.

Nedvedmania
Egemeni oyundan çıkarın :D Kazayla atıcak şimdi yine :D

SaLviO
ben gol atamaz demedim yürüyecek hali yoktur dedim

ForsakeN
03.Mayıs.2012, 21:56
Bu futbolun hakikaten adaleti yok arkadaş :)

furkan58
03.Mayıs.2012, 21:56
Yüreyecek hali yok dediğin adam golü atan isim.

Golü koşarak atmadı kafayla attı ki Gökhan çıkartabilirdi topu rahat ama olmadı.

Ralph
03.Mayıs.2012, 21:57

Çok mu oyun oynadınız? Çok mu üstündünüz? Neyin adaletini arıyorsun merak ettim... Hadi biz oynamadık pek tamam ama siz çok mu iyi oynadınız? :]

Corpus
Beşiktaş' ın golünde 2 futbol tekniği öğrendik.

1- Topa nasıl kafa vurulur (Almeida)
2- Topa nasıl kafa vurulmaz( GG)

GeNç KaRTaL
Fenerbahçe savunması Quaresma'yı tek adamla savunma hatasına düştü.İki kişi karşılasalardı muhtemelen gol olmayacaktı.

furkan58
03.Mayıs.2012, 21:58

Gökhan orada topa kafa vurmakla hata yaptı göğüsüyle alabilirdi topu ama çizgiden kafayla çıkartmaya alışkın olduğundan refleks heralde. Ellerinizi koruyarak çizgiden kafanızın daha aşağısı bölgesine gelen topu çıkartabileceğinizi düşünüyorsanız futbolcu olsaymışsınız keşke.

hakankor
Golü koşarak atmadı kafayla attı ki Gökhan çıkartabilirdi topu rahat ama olmadı.

Olduğu yerde bekleyerek mi attı ? Kafayla atınca yürememiş mi oluyor ?

europeanconquer
Anıl abi zaten koşar demedi Almeida'nın sürprizi var dedi SaLviO nickli arkadaş da onun yürüyecek hali yoktur dedi.Yani gol atamayacağını kastetti açık açık.Gerçi hakankor adlı arkadaşın öyle alıntı yapması hoş olmamış tabi.

Gncl1905
Q7 kaç top kaybetti en sonunda farklılığını konuşturabildi. Simao yine etkisiz. Generl olarak Beşiktaş da kötü...

Fenerbahçe'de Stoch'un kanadı iyi işliyor gibi. Alex de var zaten, Emre de girerse daha da üstünlüğü ele geçirirler. Temel problem defanstan top çıkaramamak gibi takımda, iyi de oynamıyorlar zaten...

attirson
Emre ve Bienvenu ikilisi girerse simdi maçı alma şansımız yükselir.

Sheriff
03.Mayıs.2012, 21:59

Bence nasıl çalım atılır, nasıl orta açılırdan başka birşey yoktu o golde, kim olsa büyük ihtimal atardı, o topuda kim olsa aniden sert gelen ve nereye gideceği belli olmayan kafa vuruşunu büyük ihtimal ıskalardı..

furkan58
03.Mayıs.2012, 22:00
Ben bu golün iyi olduğunu düşünüyorum dakika 20-30 civarı gol yesek iyi olur dedim çünkü takım bazen golü yiyince kendine geliyor.

Corpus
03.Mayıs.2012, 22:00
Bence nasıl çalım atılır, nasıl orta açılırdan başka birşey yoktu o golde, kim olsa büyük ihtimal atardı, o topuda kim olsa aniden sert gelen ve nereye gideceği belli olmayan kafa vuruşunu büyük ihtimal ıskalardı..

Ben gördüğümü söyledim. Şöyle olur, kimse çıkaramaz tarzı yorumlar sizin görüşünüzdür. Haklısınızdır. Bence "çıkarılabilirdi" , kim olsa da atamazdı :)

berkay123456
03.Mayıs.2012, 22:01

Futbolun adaleti olsa, çoktan şampiyonluğu ilan etmiştik biz kardeşim :)

Kimse alınıp gücenmesin veya cevap yazmasın, doğrusu budur.

Sheriff
Ben gördüğümü söyledim. Şöyle olur, kimse çıkaramaz tarzı yorumlar sizin görüşünüzdür. Haklısınızdır. Bence "çıkarılabilirdi" , kim olsa da atamazdı :)
İhtimaller, tahminler tabi :)

Raten
Futbol kötüydü golü hiç iyi olmayan bir dakikada yedik ama daha fazla üzücü olan bayan taraftarların küfürlü tezahüratları oldu. Üstelik 12 yaş altındaki çocukların yanında. Gerçekten çok kötü bir görüntü.

Ralph
03.Mayıs.2012, 22:02
Herif şut çeker gibi kafa vurdu valla onu çok az kişi çıkarabilirdi :icon_biggrin:

kalemci
03.Mayıs.2012, 22:03
Elinde Q7 gibi bir oyuncu varken ona kaç top kaybetti diye bakılmaması lazım, minimum sayıda top kaybı yapması için uğraşılması daha iyi olur.

İlk 10 dakika iyi başladı maça ama sonra iki tarafında oynamaya çalıştığı oyun bi düştü pir düştü, kolayı varken zor tercihler sıkıntıya soktu orta sahaları. Bu arada Almeida kafa topuna zıplayarak çıkmasın :n:

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:04
Futbolu iyi oynayan değil golü atan kazanır. Bu söz Galatasaray Fenerbahçe maçının sonrasında söylenmişti sanırım

doncarlo
Sadece Beşiktaş için geçerli olsa keşke bu küfür durumu fenerbahçede dahil bütün takımların taraftarları küfür ediyor.Belki yadırgayacaksınız ama küfür insanın doğasında var.Biraz göz yummak lazım böyle şeylere.

SaLviO
dakika 70 1 1 dakika 85 2 1

RasAnt
3 maçtır izlemiom maçı kazanıoz totem yapıoz yemişiz golü yaw 4.maçta bozulmasın şu iş :)

kalemci
03.Mayıs.2012, 22:05
o pozisyon ofsayt değildi dikkat edersen gökhanı yukarda savunan adam goruntude yok ve sonradan geliyor görüntüye

Bu arada sen dedikten sonra bi daha izledim, bi daha izledim, bi daha izledim o pozisyon tertemiz ofsayt.

Sheriff
03.Mayıs.2012, 22:07
Futbolu iyi oynayan değil golü atan kazanır. Bu söz Galatasaray Fenerbahçe maçının sonrasında söylenmişti sanırım

İyi oynadığımızı düşünmüyorum yalnız. Ayrıca maçın daha yarısı dur hele..

byariff
03.Mayıs.2012, 22:07
Bu arada sen dedikten sonra bi daha izledim, bi daha izledim, bi daha izledim o pozisyon tertemiz ofsayt.

ben dedim inanmadilar bakin simdi ne oldu ? :D :D

bide Q7 niye solda oynamiyor daha verimli olur aslinda.

Corpus
03.Mayıs.2012, 22:08
ben dedim inanmadilar bakin simdi ne oldu ? :D :D

bide Q7 niye solda oynamiyor daha verimli olur aslinda.

Ziegler savunamaz ama Gökhan daha hızlı savunur diye heralde.

Sheriff
03.Mayıs.2012, 22:21
Özer'i alıyo ya, alsana Emre'yi ne gıcığın var senin bu adama..

Edit:Emre'yi de alıyomuş tamam :D

byariff
03.Mayıs.2012, 22:22
iki takimda net gol kacirdi

G.gonul cikti - ozer girdi

Emre girdi - selcuk cikti

Almeida o kacarmi abi ya

Legendary
03.Mayıs.2012, 22:23
Maçın döndüğü andır bence Volkan'ın çıkardığı bu pozisyon.

Gncl1905
03.Mayıs.2012, 22:23
Beşiktaş ararsın onları :)

Corpus
03.Mayıs.2012, 22:24
Volkan yine Fener' i kurtarıyor.

byariff
03.Mayıs.2012, 22:25
Simao cikti ekrem girdi

Stan13
03.Mayıs.2012, 22:29
Beşiktaş neleri kaçırıyor öyle, akıl alır gibi değil.

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:31
Kaçırdıklarını atsan 4-0'dı şuan.

RasAnt
03.Mayıs.2012, 22:31
Nası durum renktaşlar totem tutmayacak galiba :)

byariff
03.Mayıs.2012, 22:34
holosko girdi - Almeida cikti

Sheriff
03.Mayıs.2012, 22:36
Nası durum renktaşlar totem tutmayacak galiba :)
Totem yalan oldu, topa sahibiz ama pozisyon bulamıyoruz.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 22:37
gitti maç ya ilk yenilgimizi aldık

futureless
03.Mayıs.2012, 22:43

Kaçırdıklarını atsan 4-0'dı şuan.

Halı saha maçından geldim bi bakayım yorumlara dedim , hocam eyvallah bi hırsın var iyi oynayıp yenilmeye de , çelişmişsin . Tekrar söylüyorum , izlemiyorum . Ama çelişmeyin kendinizle .

byariff
03.Mayıs.2012, 22:45
Yalniz Quaresmayi tebrik ederim defansada gelip yardim ediyor

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:45
Halı saha maçından geldim bi bakayım yorumlara dedim , hocam eyvallah bi hırsın var iyi oynayıp yenilmeye de , çelişmişsin . Tekrar söylüyorum , izlemiyorum . Ama çelişmeyin kendinizle .

Topu ayağında bulunduran taraf Fenerbahçe golü atan Beşiktaş. Ben onu Fenerbahçe için söylemiştim bir arkadaş futbolun adaleti yok falan demişti o yüzden kendimle çelişmiyorum yani :)

byariff
03.Mayıs.2012, 22:47
Auerlio girdi - fernandes cikti

holosko ve ekrem onlar nasil kacar abi ya :D

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:48
Beşiktaş skorun üzerine yatmaya çalışıyor sanırım

Gncl1905
03.Mayıs.2012, 22:49
Yok artık :D

Nedvedmania
Yok artık ya kaçan şeylere bak. Allah'tan 1-0.

Sheriff
Adamlar çatır çatır poziyon buluyor, biz boş boş top çeviriyoruz ya.

futureless
Topu ayağında bulunduran taraf Fenerbahçe golü atan Beşiktaş. Ben onu Fenerbahçe için söylemiştim bir arkadaş futbolun adaleti yok falan demişti o yüzden kendimle çelişmiyorum yani :)

Anlatılanlara göre Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbolu oynamıyoruz değil mi ? Benzetmede yersizlik . Tek amaç içinde kalmış o duyguyu dışa vurmak .

Önder HOCA
85 te yan hakemden çok büyük hata

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:51
Anlatılanlara göre Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbolu oynamıyoruz değil mi ? Benzetmede yersizlik . Tek amaç içinde kalmış o duyguyu dışa vurmak .

O kadar tuhaf benzetilmeler yapılıyor ki forumda bu benzetme hiçte yersiz değil bence. O yorumu ilk yarı için yapmıştım bu arada ilk yarıda Beşiktaş'ın hiç pozisyonu yoktu neredeyse Fenerbahçe iyi oynuyordu.

Önder HOCA
03.Mayıs.2012, 22:52

nerden ızledın abı tekrarı ben tekrar bakiyim

futureless
03.Mayıs.2012, 22:52
Sonuç olarak futbolun skor oyunu olduğu konusunda emin olman dileğiyle . Bir maç için değil , her maçta böyledir , skor belirler herşeyi . İşin doğrusu zaten o , ama içinde kalmış duyguyu bu şekilde dışa vurma çabanı gereksiz buldum .

byariff
03.Mayıs.2012, 22:53
85 te yan hakemden çok büyük hata

emrenin semihe attigi pasi diceksin galiba oda ofsayt :D

Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 22:53
4 dklık uzatma neye verildi ? 2. yarının başlarını kaçırmıştım o sıra bişeyler mi oldu ?

Önder HOCA
03.Mayıs.2012, 22:54
emrenin semihe attigi pasi diceksin galiba oda ofsayt :D

aurelio girmeden önceki pozisyon bana değil geldi buda mı ofsayt :D

byariff
03.Mayıs.2012, 22:55
aurelio girmeden önceki pozisyon bana değil geldi buda mı ofsayt :D

evet oda ofsayt :D emrenin savunma arkasina attigini diyosun ben onu diorm cunki :D

eng1n
03.Mayıs.2012, 22:56
Bu maçta puan kaybını yaptık şu önümüzde ki 2 deplasmandan birinde puan kaybı hakkımız vardı onuda bu maçta kullanmak kötü oldu umarım Trabzon'da kazanırız.

byariff
03.Mayıs.2012, 22:56
Ve besiktas yendi 1-0

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 22:57
Sonuç olarak futbolun skor oyunu olduğu konusunda emin olman dileğiyle . Bir maç için değil , her maçta böyledir , skor belirler herşeyi . İşin doğrusu zaten o , ama içinde kalmış duyguyu bu şekilde dışa vurma çabanı gereksiz buldum .

Alakası bile yok şu söylediğinin düşüncelerim ile. Peki niye direk bu düşünceye kapılıyorsun. Yani niye Fenerbahçe Galatasaray maçında takılıp kalayım o maç çoktan geçti. Sadece o maçta yapılan bir yorum geldi aklıma futbolun adaleti yok diye. O maç konusunda iyi oynayana değil üç puan alana kupa veriyorlar denmişti. Şimdide bir üye futbolun adaleti yok deyince onu söyledim herhangi bir art niyet yoktu orada. Ayrıca her maçta bir takım topu ayağında tutup üstüne iyi oynayıp mı yeniliyor?

Addolorato
03.Mayıs.2012, 22:58
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maç. Almeida reyize güvenimiz tam.

Güvenimi boşa çıkarmadın , ADAMSIN Almeida ! Emeğine ruhuna çabana sağlık Beşiktaş.

europeanconquer
03.Mayıs.2012, 22:58
Bana istediğinizi deyin bukalemun falan deyin ama sadece şunu demek istiyorum ben ; Senin ben canını yerim ALMEIDA :D

Tebrikler Beşiktaş :)

futureless
03.Mayıs.2012, 22:59
Birşey değişmedi bu hafta düşünecek olursak . Ama önce Galatasaray puan kaybı yaşadığı için , fırsat tepmiş olduk .

Buradan , en önemli virajı dönemeyen oyuncularımıza selam eder , işin Kadıköy'e kalmasını umut ederim . Esen kalın .

SaLviO
hafta sonu kazanamazsak olay biter ama unutmayın

en önemli maç yarın çağlayanda

ForsakeN
Besiktas'i tebrik ediyorum. Yalniz Egemen'in olimpiyatlara falan katilmasi lazim iyi atliyo.

RaSenGan
Tebrikler Beşiktaş.Haketti ve kazandı.Fenerbahçe 3 haftadır yokları oynuyor.Şans faktörü olmasa şu an çoktan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı ve kazandı.Daha farklı da olabilirdi ama olmadı.Kadın taraftarlar erkeklerden çok küfür etti bu maç :D

Sirius Black
03.Mayıs.2012, 23:00
Almedia maşallah very very big cat :D

Fearless Coward
Şimdi yalan yok Fenerbahçe sanki şampiyon olmuş gibi oynuyordu çok rahattılar gördüler günlerini :D açıkcası Beşiktaş çok kaçırdı Holosko'dur Almeida'dır yenemeseler çok söverlerdi bunlara :D

LadroN
Sonunda canına yandığımının Süper Final'i ilk defa yüzümüze güldü.

Nedvedmania
03.Mayıs.2012, 23:01
Beklediğim maç geldi. Fener kaybetse kaybetse bu maç puan kaybeder diyordum. Gerçi son maç beşiktaş bana pek umut vermedi ama belli olmaz :)

Tebrikler Beşiktaş :)

Sheriff
Tebrikler Başiktaş'a, malesef çok boş bir oyun oynadık, Beşiktaş topa sahip olamadı ama bir çok pozisyon buldu, hemde bazıları çok netti. Sow olsaydı daha çok pozisyon bulabilirdik. Hatta Caner olsaydı en azından yapacağı koşularla bi hareket katabilirdi.

Deus Dominus
İlk yarı sonunda gelen gol dengeleri bozdu, ikinci yarı Fenerbahçe gol için yüklendikçe kendi sahasında büyük boşluklar oluştu. Çok önemli gol fırsatları yakaladı ev sahibi ekip ama gerek bireysel beceriksizlik, gerekse Volkan'ın kurtarışları farkın açılmasını engelledi. Beşiktaş adına maçın adamı Egemen, Fenerbahçe adına da Volkan.

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:02
iyi oldu bu ya artık 1 hafta play off ile ilgili haber duymucaz :D

futureless
03.Mayıs.2012, 23:02
Alakası bile yok şu söylediğinin düşüncelerim ile. Peki niye direk bu düşünceye kapılıyorsun. Yani niye Fenerbahçe Galatasaray maçında takılıp kalayım o maç çoktan geçti. Sadece o maçta yapılan bir yorum geldi aklıma futbolun adaleti yok diye. O maç konusunda iyi oynayana değil üç puan alana kupa veriyorlar denmişti. Şimdide bir üye futbolun adaleti yok deyince onu söyledim herhangi bir art niyet yoktu orada. Ayrıca her maçta bir takım topu ayağında tutup üstüne iyi oynayıp mı yeniliyor?

Hayır , bir takım kazanıyorsa , oynadığı güzel futbol tuz biber olur sevince . Ama kaybediyorsa , iyi de oynasa , kaybetmiştir . Uzatmanın anlamı yok . O maçta futbolun adaleti yok diyenle burada diyen aynı kişi değilse , yersizliği de tartışmaya gerek yok . Aynı kişiyse , uzatan benimdir , özür dilerim ; aynı kişi değilse bilemem . Cevap vermeyeceğim daha , teşekkür ederim vaktini ayırıp cevapladığın için .

Ralph
03.Mayıs.2012, 23:03
Geçmiş olsun tüm Fenerlilere. Demek ki hiç bir şeyi garanti görmeyecekmişsin :]

Gncl1905
Beşiktaş çok pozisyon bulduğu maçta 1 gol atabilip kazandı. Bunda Fenerbahçe'nin açık oynaması da etkili oldu tabi. Fenerbahçe ise pozisyon üretemedi maç boyu, maksimum 3 kaleyi tutan şutları vardır; tehlikeli pozisyonları da yoktu. Beşiktaş'ın kapalı oyunu tercih etmesinin de etkisi oldu tabi. İki takımda çok iyi oynamasa da sonuca gitti Beşiktaş Q7 ile. Bazı pozisyonlarda da pası tercih etse zamanında tehlikeli pozisyonlar oluşabilirdi...

İyi oldu rakibimizin puan kaybetmesi, Beşiktaş içinde 3.lük adına çok önemli bir 3 puan oldu...

Ek olarak Fenerbahçe'yi izlediğim maçlarda kötü oynuyor, izlemeye devam edeceğim :D

anil luque
BEŞİKTAŞ ile şaka olmaz arkadaşlar , bu böyle biline.

Corpus
03.Mayıs.2012, 23:04
Liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkan Fenerbahçe, koltuğun Beşiktaş tarafından çekilmesi yüzünden maalesef ayakta kaldı :) Zaten koltukta oturan biri olduğu için iyi de oldu diyebiliriz. Tebrikler Beşiktaş.

Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 23:05
Beşiktaş neler neler kaçırdı öyle ya. 3-4 olabilecek bir maçtı hak ettiler ve kazandılar tebrikler.

SaLviO
Liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkan Fenerbahçe, koltuğun Beşiktaş tarafından çekilmesi yüzünden maalesef ayakta kaldı :) Zaten koltukta oturan biri olduğu için iyi de oldu diyebiliriz :) Tebrikler Beşiktaş.

bu cümleyi senmi kurdun yoksa webaslandan veya twitterdanmı yazdın

fbdevil190737
Biz zoru severiz ! Trabzon maçı , Galatasaray maçından çok daha önemli .

RasAnt
Dünde söyledim puan kaybedeceğimizi totem yaptık izlemedik olmadı :D iyi oldu aslında son maça kadar 2 takımda kayıpsız giderse müthiş bir final olacak waow :D

Deus Dominus
Veli savunma anlamında ne kadar katkı sağlasa da Beşiktaş'ın oyununu çok bozduğunu, baltaladığını hatta katlettiğini düşünüyorum. Yahu bu adam Rapid Wien'de bu kadar kötü değildi, pas yüzdesi, şut yüzdesi berbat. Şu takımda oynamasının tek nedeni ciğersiz gibi koşması, basması.

Corpus
03.Mayıs.2012, 23:06
bu cümleyi senmi kurdun yoksa webaslandan veya twitterdanmı yazdın

taraftar forum sitelerine girmiyorum. Twitter adresim de yok :)

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:07
taraftar forum sitelerine girmiyorum. Twitter adresim de yok :)

tamam öyle olsun

sui generis
4 maçı al 2 kupa kazandı parolamız değişen bir şey yok. 3 maçı al 2 kupa kazan oldu. bir maç kaybetme lüksümüz vardı, onu da bu maçta berbat oynayarak kullanmış olduk. Semih ne toplar kaybetti arkadaş . Sow iyileşmezse forvetsiz oynayalım kalan maçları. Stoch-Caner yaparız olmadı forvette Dia oynasın ama Bienvenu ve Semih kredilerini tükettiler bende..

furkan58
Burada hiç bir Fenerbahçeli arkadaş "Şampiyonuz" demedi 10 hafta önceden kendini şampiyon ilan edenlere nazaran daha temkinliydik. Sakatlıklar ve sanırım dün ki maçın rehaveti ve hafta içi maçlarının uğursuzluğu beklediğim sonuç. Ben beraberlik bekliyodum yenilgi şaşırttı. Hala 2'de 2 yap şampiyon ol geçerlidir. Siz savaşın yeter.

GeNç KaRTaL
Allah'tan bu sefer atamayana atarlar olmadı.İnşallah bu kalan maçlar için galibiyet serisinin ilk halkası olur.Oyuncularımızı tebrik ediyorum.:k:

byariff
03.Mayıs.2012, 23:08
Besiktasi tebrik ederim 2-3 fark rahatla alabilcek maçi kacirdilar neyse bu bizim isimize yaradi iki takimada tebrikler ozellikle kazanana daha cok tebrikler.

Deus Dominus
03.Mayıs.2012, 23:09
Az kalsın unutuyordum, dişi kartalların yaptığı bazı tezahüratlar pek ağıza alınacak türden değildi, yakıştıramadım ama bir tanesi oldukça ilginç geldi kulağıma. Yanlış mı duydum yoksa kurabiye fener diye mi tezahürat yaptılar? :D

Suicider
Tebrikler Besiktas.Hic beklemiyodum kazanmalarini.

Night_Mare17
Az kalsın unutuyordum, dişi kartalların yaptığı tezahüratlar pek ağıza alınacak türden değildi, yakıştıramadım ama bir tanesi oldukça ilginç geldi kulağıma. Yanlış mı duydum yoksa kurabiye fener diye mi tezahürat yaptılar? :D

Kurabiye ile önden giriş yaptılar sonra küfre daldılar.

sananes
03.Mayıs.2012, 23:14
Neymiş arkadaş bu Bienvenu vallahi hayret! Adam ne kadar oynadı da kredisini tüketti renkdaşlar ayıptır ya. Semih'de Semih diye tutturmuştunuz alın size Semih.

Semih Şentürk Fenerbahçe takımının forveti değildir.Fenerbahçe kulübesinde oturmayı bile hak etmiyor. Bugün Semih'ten sonra bir kez olsun Fenerbahçe'li birinin ismini duyamadım.

Nedvedmania
Ee böyle saçma sapan bi ceza sistemi getirirsem bayanlarda bu sistemin bir açığını bulur kullanır. Şimdi o taraftarlardan biri sahaya atlasa birine vursa bile öbür maç yine bayanlara açık olacak :)

berkay123456
HeryerindenöpüyorumCenk :D Maçın kırılma anı Baroni'nin pozisyonuydu bence.

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2012, 23:15
Veli savunma anlamında ne kadar katkı sağlasa da Beşiktaş'ın oyununu çok bozduğunu, baltaladığını hatta katlettiğini düşünüyorum. Yahu bu adam Rapid Wien'de bu kadar kötü değildi, pas yüzdesi, şut yüzdesi berbat. Şu takımda oynamasının tek nedeni ciğersiz gibi koşması, basması.

Veli'de Aurelio'daki kadar teknik olsa çok dehşet bir futbolcu olurdu da yok işte.Salt koşmasından dolayı bir futbolcunun Beşiktaş'ta oynuyor olması hoşuma gitmiyor doğrusu.

Bu arada bu sezon Fenerbahçe bize kornerden ön direğe açılan ortanın içeriye yönlendirilmesi yoluyla 2 tane atmıştı.(bir tanesi geçen maç) Bu maçta bizimkiler kornerlerde ön direğe çok iyi konsantre oldular.Hatalarından en sonunda ders çıkartmaları hoşuma gitti.

Ayrıca Tayfur hocanın Pektemek'i tercih etmemesinin arkasındaki sebebi çok merak ediyorum doğrusu.Tamam Holosko daha hızlı ama ne teknik olarak yeterli,ne de bitiricilik olarak.Oyun zekasından hiç bahsetmiyorum bile.Neyse Tayfur hoca gidecektir umarım.Bu yüzden pek takılmıyorum artık kararlarına.

attirson
03.Mayıs.2012, 23:15
Her şeye tamam.Ancak Semih nasıl 90 dakika oynar anlamıyorum kafamı bir yerlere vurmamak icin kendimi zor tutuyorum.Stoch çıkıyor Semih 90 dakika oynuyor.Takımımızın Ronaldo'su ya.Nefret ettigim Semih iş başındaydı her üflemeye düstü.Hele kendini Egemen'in üstüne atıp atladıgı pozisyon benden hayatında duymadıgı küfürleri yedi.Öyle gereksiz boş çuvallara ihtiyacı yok Fenerbahçe'mizin.Emre'nin yedek baslamasına zaten diyecek birşey yok.Neye göre bunu yaptı anlamadım.Hani bu Emre'ye bir uyarıysa bu maçı mı buldu ? Bu adam sakat filan degildi sadece PFDK'dan ceza yedigi için 2 maça çıkamadı.Neden 11 baslamadı anlamadım.Ama böyle bir puan kaybı çokta ilginc olmadı ne durumda olursa olsun Bjk maçlarından her zaman korkmusumdur.Neyse ;

Şimdi kaldı 3 maç.Herkes terinin son damlasına kadar mücadele edip bu camiaya layık olup 3te3 yapmalı.Bu zor dönemimizi 2 kupayla tamamlayıp tarih yazmalıyız.
Fener Gol Gol Gol çifte kupa geliyor !

Alicanfmfan
03.Mayıs.2012, 23:21
Futbol ne kadar ilginç bir oyun. Dün 2 puan kaybettik diye üzülürken, bugün 1 puan kazandık diye sevinebiliyoruz.

MeMo
03.Mayıs.2012, 23:22
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Dün Galatasaray'ın puan kaybı daha değerli oldu böylece hala 3 maç 2 kupa var.

ReaList
03.Mayıs.2012, 23:23
Aykut Kocaman Alex Sakat !
Aykut Kocaman Alex Sakat !!
Aykut Kocaman Alex Sakat !!!

Diye diye dilimde tüy bitti, Yazık vallahi yazık bir hoca eliyle bir maçı böyle vermemeli, veremez. 2 Haftadır antrenmana çıkmayan, ayağının şişkinliği yüzünden ayakkabısını zor giyen adamı 11'de çıkarmak nasıl bir mantıktır ? Hadi oynattın ilk 45 dakika başka maçımı izledin be adam ! Alex'in sakatlık yüzünden yürüyecek hali yok, Göz göre göre 10 kişi oynuyoruz çıkar işte oyundan ne gerek var hem ona hem takıma eziyet çektirmeye !

Almeida'nın uzun süreli cezası biter, Edu'nun futboluna dayanamayan Beşiktaş onu kullanmak ister ama Emre'nin cezası bitmesine rağmen bizde Selçuk efendi hala oynar, neymiş haksızlık olmasın, yemişim haksızlığını, yaptığı pasların %80'ini geriye oynayan, Bekir ve Yobodan daha çok az topla oynayan bir oyuncuya tahammül etmek bünyelere nasıl işliyor anlamak mümkün değil !

Stoch'u oyundan alıp Semih'i Sol açık oynatmak ve sakatlanan Gökhan'ın yerini Topuz'la doldurup takımı yamayarak takım olmaktan çıkararak hata üzerine hata biçen sayın hocam, yakışmadı hem de hiç yakışmadı !

ForsakeN
03.Mayıs.2012, 23:25
İlk yarı takım olarak iyi organize olduk fakat ortahasaha da Topuz,Cristian,Selçuk yaratıcılıktan yoksun oyuncular oldukları için pozisyona girmekte zorlandık. Hücumdaki denemelerimiz Stoch'un çabalarıyla sınırlıydı. Son dakikada gelen gol çok talihsiz oldu

2. yarı Beşiktaş tamamen kontraatak futboluna döndü. Aykut hoca Emre'yi oyuna almakta geç kaldı ve kanatlarda topu taşıyan iki oyuncunun( Gökhan,Stoch) oyundan çıkmasıyla maç tamamen Beşiktaş lehine döndü. Semih ve Alex yokları oynadılar maç boyunca resmen.

1 kerelik puan kaybı kredimiz vardı.İlk maçta bunu tükettik, artık ne yapıp edip 2 maçı da kazanmalıyız.

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 23:27
Aykut Hocanın felsefesini anlamak zor ne oyuncu değişikliğinde nede çıktığı kadrolarda bir mantık var

Flawless Victory
03.Mayıs.2012, 23:28
Beşiktaş bu maçı da kaybetseydi yazıklar olsun diyecektim. Neyse ki 3 puan aldılar.

ReaList
03.Mayıs.2012, 23:29
Aykut Hocanın felsefesini anlamak zor ne oyuncu değişikliğinde nede çıktığı kadrolarda bir mantık var

Yahu sanki birileri kafasına silah dayıyor aman ha elindeki gücü kullanma diye ! 1. dakikadan 90. dakikaya kadar yaptığınız her şey hataya bir hata daha ekler mi ? Aklım almıyor gerçekten.

furkan58
03.Mayıs.2012, 23:32
Bu takım şampiyon olmak için tüm maçlarını kazanması gerekmiyormuydu ? Hala da öyle değil mi ? Başkasının eline düşmedik hala kendi işimizi kendimiz görebiliriz bu mağlubiyet belkide takımda ki rehavete kapılmayı önler ve oyununa çeki düzen vermesini sağlar. Son haftalar da çok kötüydük.

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 23:34
Yahu sanki birileri kafasına silah dayıyor aman ha elindeki gücü kullanma diye ! 1. dakikadan 90. dakikaya kadar yaptığınız her şey hataya bir hata daha ekler mi ? Aklım almıyor gerçekten.

Bu yönü Hagi'nin teknik direktörlüğüne benziyor bence. Geçen sene oynattığı futbol ile hiç alakası olmayan bir futbol oynatıyor takıma. Ben halen Dia'nın neden oynatılmadığını merak ediyorum

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:36
hocayı eleştireyim diyorum yapamıyorum

LaigLeNoiR
03.Mayıs.2012, 23:43
HeryerindenöpüyorumCenk :D Maçın kırılma anı Baroni'nin pozisyonuydu bence.

Fenerbahçe'Nin maçtaki hatırladığım tek posizyonuydu sanırım.

Buna rağmen sayısız posizyondan faydalanamadık ancak kendi sahamızda ve muhteşem taraftarımızın önünde kazanmasını bildik.

Tebrikler Kartal'lar.

Corpus
03.Mayıs.2012, 23:45
hocayı eleştireyim diyorum yapamıyorum

Kadrodan başla gerisi gelir zaten :n:

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:47
almeidanın golünde gökhanı tebrik etmek lazım nasıl çıkaramadı o topu acaba

vFor
03.Mayıs.2012, 23:49
Aykut hoca sezon sonu istifa et git artık bence bugüne kadar yaptıkların için teşekkürler yoksa ilerki sezon dahada kötü gidiceksin takımdan kafada bıraktığın güzelliklerle git...

sanki birisi geliyo bu adama diyo ki ne yap et bu takıma rezalet top oynat...

takımdaki oyuncu kalitesi zaten şaka gibi bi forvet sow var o sakatlansa iki isim koşamayan ayakta duramayan bienvenu ve semih

solda sadece koşma becerisi olan caner ortada top kayıpları %60-70 i bulan selçuk şahin baroni defansta yapılan inanılmaz hatalar bu nasıl bir takım böyle aklım almıyor daha da komiği bu takım nasıl 2.oldu gerçekten şaka gibi

aziz yıldırımda bidaha başkan olsunda klüp dahada batsın iyice inşallah aykut kocaman ve aziz yıldırım bu takımda görev yapmama kararı alırlar tek kurtuluşu bu takımın...

Homer J.S
03.Mayıs.2012, 23:51
Haftaya Trabzonunda Fener'e çelme takacağı ve bizim Kadıköy'e şampiyon gideceğimiz hissi iyiden iyiye kuvvetlendi bende..

ReaList
03.Mayıs.2012, 23:51
almeidanın golünde gökhanı tebrik etmek lazım nasıl çıkaramadı o topu acaba

Normal sezondaki maçta da Ziegler topu içeri almıştı. Gökhan nazire yapmış olsa gerek.

vFor
03.Mayıs.2012, 23:52
şu geçen seneki galatasarayla bu seneki fenerbahçe arasında inanın oyun olarak hiçbir fark yok ama ne hikmetse bu takım ikinci

furkan58
03.Mayıs.2012, 23:52
Aykut hoca sezon sonu istifa et git artık bence bugüne kadar yaptıkların için teşekkürler yoksa ilerki sezon dahada kötü gidiceksin takımdan kafada bıraktığın güzelliklerle git...

takımdaki oyuncu kalitesi zaten şaka gibi bi forvet sow var o sakatlansa iki isim koşamayan ayakta duramayan bienvenu ve semih

solda sadece koşma becerisi olan caner ortada top kayıpları %60-70 i bulan selçuk şahin baroni defansta yapılan inanılmaz hatalar bu nasıl bir takım böyle aklım almıyor daha da komiği bu takım nasıl 2.oldu gerçekten şaka gibi

aziz yıldırımda bidaha başkan olsunda klüp dahada batsın iyice inşallah aykut kocaman ve aziz yıldırım bu takımda görev yapmama kararı alırlar tek kurtuluşu bu takımın...

Vah vaah Bekq'e laf derdikte daha beterleri varmış :)

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:53
Normal sezondaki maçta da Ziegler topu içeri almıştı. Gökhan nazire yapmış olsa gerek.
adam 6 pasın ordan kafayu vuruyor hadi havadan vursa tamam da senin dizine geliyor sen topu çıkaramıyorsun yapma etme ya

SaLviO
03.Mayıs.2012, 23:54
gerçektenya bekq nerde cezalımı :D

footballer33
03.Mayıs.2012, 23:54
Maçın ilk 5 dakikası ve Cristian'ın şutu dışında pozisyon vermeden güzel bir galibiyet aldık. Quaresma, Almeida, Veli ve Holosko biraz becerikli olsalar çok farklı bir galibiyet de gelebilirdi. Süper Final'de çok istediğim 3 puanı alan takımıma teşekkür ediyorum ve takımımı tebrik ediyorum mücadelesinden ötürü. Hakemlik hiçbir şey olmamasına da ayrıca sevindim. Sanırım, bu sezon ilk defa bir derbi maçta hakemi konuşmaya gerek kalmayacak.

ReaList
03.Mayıs.2012, 23:56
Maçın ilk 5 dakikası ve Cristian'ın şutu dışında pozisyon vermeden güzel bir galibiyet aldık. Quaresma, Almeida, Veli ve Holosko biraz becerikli olsalar çok farklı bir galibiyet de gelebilirdi. Süper Final'de çok istediğim 3 puanı alan takımıma teşekkür ediyorum ve takımımı tebrik ediyorum mücadelesinden ötürü. Hakemlik hiçbir şey olmamasına da ayrıca sevindim. Sanırım, bu sezon ilk defa bir derbi maçta hakemi konuşmaya gerek kalmayacak.

Fenerbahçe yenildiği zaman hakem pek konuşulmuyor zaten : )

vFor
03.Mayıs.2012, 23:56
tamam efsane futbolcu falanda adamın teknik bilgisi kocaman bir SIFIR antrenörlük kariyerine bakarsanızda anlarsınız zaten halada savunan varsa gerçekten şaşırıcam

William Rookwood
03.Mayıs.2012, 23:57

Kadro kalitesi dışında doğruları konuşmuşsun bence. Ama oyun olarak geçen sene ki Galatasaray berbattı. Bence karşılaştırmak doğru olmamış. Fenerbahçe yine oynuyor bazı maçları kötü oynasada. Kötü oynasa bile üç puan almasını biliyordu. Biz onuda yapamıyorduk geçen sene.

Ben Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin Galatasaray'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tek eksiği doğru hamleler yapıp doğru kadro ile çıkmaması ve korkak futbol oynaması.

footballer33
03.Mayıs.2012, 23:58
Ne alakası var arkadaşım? Sen elini vicdanına koy ve öyle konuş. Bugünkü maçta hakemlik bir durum oldu mu?

Bordo61Mavi
03.Mayıs.2012, 23:59
Cekirge muhabetti vardi, kimdi o muhabetti yapanlar :D

Besiktastan bu galibiyeti hic beklemiyordum, galiba 1ve2 ile 3ve4 son haftada belli olacak :)Patrondan izin istemeye baslim yavas yavas

Ralph
04.Mayıs.2012, 00:00

Hakemlik ne oldu bu maçta pardon?

SaLviO
haftaya biz trabzonu yenersek bjkde gs den 1 puan alırsa 3. lük için çok ciddi avantaj sağlıyormu bjk :D

sui generis
tamam efsane futbolcu falanda adamın teknik bilgisi kocaman bir SIFIR antrenörlük kariyerine bakarsanızda anlarsınız zaten halada savunan varsa gerçekten şaşırıcam

Ne diyon reis ya biz Aykut hocaya asigiz, vallaha bak ciddi diyom. Ben gideyim o kalsın. Varsın 2 kupayı da kaybedelim ne olacak Aykut hoca kalsın yeter ki :)

ReaList
04.Mayıs.2012, 00:01
Ne alakası var arkadaşım? Sen elini vicdanına koy ve öyle konuş. Bugünkü maçta hakemlik bir durum oldu mu?

Hakemlik bişey oldu dedim mi ? Fenerbahçe yenildiği zaman hakemlik bir şey konuşulmuyor, kazansaydı konuşulacak bir şeyler elbet bulunurdu, örneği çok ;)

SaLviO
aykut kocaman : almeida survivorda değilmiydi ? :D :D :D

vFor

Aslında bi yerde haklı fenerbahçe ne zaman kazansa bişeyler didik edilip hakem hataları konuşuluyo ki çok olmasa bile ama bu maçta yoktu tabii ki hakeme bişey denilemez.

Corpus
04.Mayıs.2012, 00:02
Ben gideyim o kalsın.

Kopardın beni Muhammet.:D Taraftarlığını takdir ederim de bu dediğin ayrı bir hoşuma gitti :n:

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:02
Ne diyon reis ya biz Aykut hocaya asigiz, vallaha bak ciddi diyom. Ben gideyim o kalsın. Varsın 2 kupayı da kaybedelim ne olacak Aykut hoca kalsın yeter ki :)

al benden de o kadar

Ralph
04.Mayıs.2012, 00:03
Hakemlik bişey oldu dedim mi ? Fenerbahçe yenildiği zaman hakemlik bir şey konuşulmuyor, kazansaydı konuşulacak bir şeyler elbet bulunurdu, örneği çok ;)

Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.

Aslında bi yerde haklı fenerbahçe ne zaman kazansa bişeyler didik edilip hakem hataları konuşuluyo ki çok olmasa bile ama bu maçta yoktu tabii ki hakeme bişey denilemez.

Bence daha fazla zorlayıp da saçma örnekler vermeyin. Kabullenmek bir erdemdir.

footballer33
04.Mayıs.2012, 00:05
Konuşulacak bir şey olsaydı emin ol konuşurduk balde_mir_07. G.Saray maçında ofsayttan yediğimiz golü de, Quaresma'ya gösterilmesi gereken kırmızı kartı da konuştuğumuz gibi. ;;) Konumuz bugünkü maç, geçmişteki maçlar değil.

vFor
04.Mayıs.2012, 00:05
aykut hocaya aşığız falan diyosun kardeşim tamam seversinde bu adamı nereye kadar seveyim derken adam klübün içine edip küfür edile edile gidicek en sonunda dahamı iyi olucak

Corpus
04.Mayıs.2012, 00:07
Şu ülkede maçlarda Beşiktaş' a yapılan haksızlık kadar hiçbir takıma haksızlık yapılmıyor. Kimse kendini acındırmaya kalkmasın !

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:07
aykut hocaya aşığız falan diyosun kardeşim tamam seversinde bu adamı nereye kadar seveyim derken adam klübün içine edip küfür edile edile gidicek en sonunda dahamı iyi olucak

onu bu kulüpten küfür ede ede kovacak başkan daha anasının karnından doğmamıştır buna aziz başkanda dahil zaten aziz başkan yapmaz öyle şey :D

ReaList
04.Mayıs.2012, 00:08
Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.

Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )

Sheriff
04.Mayıs.2012, 00:08
onu bu kulüpten küfür ede ede kovacak başkan daha anasının karnından doğmamıştır buna aziz başkanda dahil zaten aziz başkan yapmaz öyle şey :D

Başkan değilde taraftar edebilir böyle kötü oynamaya devam edersek..

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:09
Başkan değilde taraftar edebilir böyle kötü oynamaya devam edersek..

bu sene edemez.

seneye bu kaos ortamı biter takım istediği kurulur yinede takım kötü oynuyorsa o zaman hep beraber eleştiririz

Ralph
04.Mayıs.2012, 00:10
Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )

İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?

sui generis
04.Mayıs.2012, 00:11
kendi adıma konusayım; Aykut hoca asla gitsin istemem ne durumda olursak olalım, hele kovularak falan imkansız. bence birçok Fenerbahçeli de benim gibi düşünüyordur. bu adam geçen sene 18 de 17 yaparken kraldı da şimdi mi soytarı oldu. yapmayın etmeyin yahu. takımı, hocayı eleştirecek zaman değil. en büyük maç yarın Çağlayan da olacak, başkanı alalım. sonra bu konular konuşulur.

eXcitinG
04.Mayıs.2012, 00:12
ALmeida nın pozisyonundan sonra bir an Dejavu yaşıyorum sandım. Maç sonunda da aynı Dejavuyu yaşamasak dedim içimden. Hakettiğimiz bir gaLibiyeti aLdık. HakemLer maçı yönetmesi gerektiği gibi yönettiğinde herşey daha güzeL oLuyor.

Sheriff
04.Mayıs.2012, 00:13
bu sene edemez.

seneye bu kaos ortamı biter takım istediği kurulur yinede takım kötü oynuyorsa o zaman hep beraber eleştiririz
Zaten bu sene yapılması gereken en son şey o.

footballer33
04.Mayıs.2012, 00:13
Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik. ;;)

byariff
04.Mayıs.2012, 00:14
Yalniz semihin vurdugu gol olsaydi ne yaygara kopardi 213213 metre ofsaytti cunki hakemler çalmadi ofsayt :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:16
Zaten bu sene yapılması gereken en son şey o.

olay bitmiştir saygılar :) :D

furkan58
04.Mayıs.2012, 00:19
Yalniz semihin vurdugu gol olsaydi ne yaygara kopardi 213213 metre ofsaytti cunki hakemler çalmadi ofsayt :D

Yukarıda ki Simao'yu görmüyorsun heralde :D

ReaList
04.Mayıs.2012, 00:20
İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?

Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik. ;;)

Tekrar söylüyorum ben maçta hakem iyiydi veya kötüydü, şunu yaptı bunu yaptı demiyorum, hata aramak istersen irdelemek istersen çok şey çıkarırsın ama bu senin başarısız olduğun gerçeğini örtmez.

Ne yazık ki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum yüzünden kazandığı her maçtan sonra hakemlerin yaptıkları didik didik incelenir, attığı golden 2-3 dakika önce verilmeyen faullere bile "O verilseydi fener yenilecekti" diye über yorumlar süslenir. 1-2 mesaj önce dediğim gibi ben gündemi ve yaşananları takip etmeyi seviyorum, yeri gelir bunu taraflı da yaparım, tarafsızım diyemem. Ama bu gerçeği göz ardı etmemek gerek.

Maç berabere devam ederken yanımdaki adamlar bile Fırat Aydınus'a sallıyordu, daha önceki maçlarda başınıza gelen hakem hatalarının da etkisi var tabi. Bir ihtimal ama şu maçı kazansaydık bence hakemin konuşulma yüzdesi %51 olurdu. Bu bana göre böyle, aksi düşünceye de saygı duyarım : )

ReaList
04.Mayıs.2012, 00:24

Aynı hataya bende düşmüştüm, Soldaki beşiktaşlı oyuncuyu unutup : )

http://c1205.hizliresim.com/x/3/58hx3.jpg

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:27
şu topu atamadımı semih

sananes
04.Mayıs.2012, 00:28
şu topu atamadımı semih

O topu atmayı bırak zor yetişti Semih efendi.

europeanconquer
04.Mayıs.2012, 00:28
Aynı hataya bende düşmüştüm, Soldaki beşiktaşlı oyuncuyu unutup : )

http://c1205.hizliresim.com/x/3/58hx3.jpg

Solda Beşiktaşlı göremiyorum ben abi :D Sağda olmasın ? :n:

ReaList
04.Mayıs.2012, 00:29
Solda Beşiktaşlı göremiyorum ben abi :D Sağda olmasın ? :n:

Beşiktaş'ın solu o :D

SaLviO
04.Mayıs.2012, 00:29
O topu atmayı bırak zor yetişti Semih efendi.

felipe atardı onu :D :D

Nocna Mora
04.Mayıs.2012, 00:42
Beşiktaş farkı kaçırdı. Ama bu demek değil ki iyi oynuyor. Veli, Ekrem gibi adamlarla olmaz bu iş. Geldigi günden beri söylüyorum Veli futbolcu falan degil. Çok gereksiz. Onun yerine Pektemek oynasa Beşiktaş bugün fark atardı. Savunma yapacak bir takım değil Beşiktaş. Ligin ilk yarısındaki gibi hücum yapmalı. Quaresma çok çabaladı. Attırdı bir tane. Daha basit oynasa atabilirdi de. Almeida çok etkiliydi ama son vuruş eksiği var bu adamın karşı karşıya çok kaçırıyor.. Hakem de gayet iyiydi. En büyük hatası Q7 ile Bekir'in pozisyonuydu bence. Korner olmalıydı karar. Onun dısında büyük bir hatası yok bence.

TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2012, 00:55
Çok yazık oldu. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bize 1 mağlubiyet lüksü ve rahatlığı verecekti. İlk yarının sonundaki gole kadar 2 tarafında fazla pozisyon bulamadığı ortada bir maç vardı. Belki öyle devam etse daha avantajımıza olabilirdi. Ancak geride başladığımız 2. yarıda kötüydük. Özellikle hem rakibe pozisyon verdik hem de hücumda etkin olamadık. Burası önemli bir problemdi. Risk almışsan ilerde pozisyon bulman lazım. Geride verilen pozisyonlar da doğal karşılanabilir. Ancak biz oyunun 2 yönünde de kötüydük. Şampiyonluk şansımız hala devam ediyor, sadece önemli bir avantajı kaybettik.

Tebrikler Beşiktaş.

Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 00:56
Var var, Quaresma'nın el-kol hareketleriyle de itirazını şiddetlendirdiği bir pozisyon var. Cristian'dan topu çaldı ama hakem faul var dedi, sonrasında 3 pasta Fenerbahça gol pozisyonuna girdi. Quaresma temiz bir şekilde topu çalmıştı.
Fenerbahçe'de Stoch'a atılan bir pas vardı ofsayt nedeniyle kesilen, tekrarlarında olmadığı göründü.
Maçın son dakikalarında çok daha net bir pozisyonda yine ofsayt bayrağı kalktı, oysa Egemen bozuyordu ofsaytı, ciddi bir gol şansı olabilirdi. Bir de Mocna Mora'nın söylediği Quaresma'nın topu kornere çıkması için perdelediği an. İki rakip oyuncu topa hamlede bulunmaya çalışıyor top dışarı çıkmasın diye, Quaresma perdeleme yapıyor ama aut kararı veriliyor :) E sonrasında oyuncu sinirleniyor tabi. Ayrıca o iki pozisyonda Quaresma kart görebilirdi, Fırat Aydınus uyarıyla geçiştirdi.

kalemci
04.Mayıs.2012, 00:59

İsimlerle gelir misin acaba ?

SaLviO
04.Mayıs.2012, 01:05
Maçta Beşiktaş 299 olumlu pas, Fenerbahçe 526 olumlu pas yapmış

messisiz xavisiz iniestasız busqestsiz villasız alexissiz abidalsiz dani alvessiz piquesiz puyolsuz valdezsiz barça gibiyiz :D :D

Corpus
04.Mayıs.2012, 01:10

messisiz xavisiz iniestasız busqestsiz villasız alexissiz abidalsiz dani alvessiz piquesiz puyolsuz valdezsiz barça gibiyiz :D :D

Barça'da da Selçuk Şahin yok bir de öyle düşün:D

Deus Dominus
04.Mayıs.2012, 01:19

Katılıyorum, ligimizin Barça'sı Fenerbahçe, Real Madrid'i de Galatasaray :) kadro olarak kıyaslayamayız tabii ki oyun tarzları aşağı yukarı benziyor :)

The.Crow
04.Mayıs.2012, 01:28
Bu akşamki sonucun ardından bizimkiler günlük yaşadıklarından puan kaybı hakkımız var bilincinde olacaklar ve üzgünüm ama puan kaybedecekler. Yapacak bi şey yok bu dakikadan sonra

3.sayfada 71 numaralı mesajım :) Ben demiştim.

ReaList
04.Mayıs.2012, 01:37
İsimlerle gelir misin acaba ?

Forumda isim meraklımız çok : ) Ben açık forumda sevmem isim vermeyi ama özelden yolluyorum hemen.

Gncl1905
04.Mayıs.2012, 02:16

Yaptığınız pasların bir bölümü defansta ki hazırlık paslarıydı. Arada 227 pas farkı varken bunun en az 77'si defans hazırlık pasları farkıdır Beşiktaş-Fenerbahçe arasında. Daha fazla değilse tabi. Fenerbahçe defanstan top çıkarmakta zorlandı bu maçta...

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 02:31
Bu gece mactan sonra kordonda otururken, sahil yolundan bir araba gecti. Baktik, biri arabanin sanrufundan BJK bayragi salliyor. Kendisi gorunmuyor ama :zuhaha Tam bizim oturdugumuz yerden gecerken eleman disari firladi, uzerinde GS formasi elinde BJK bayragi sallaya sallaya gecti onumuzden :zuhaha Cok gulduk yalniz, bu nedir abi.