Log in

View Full Version : [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

di canio
05.Mayıs.2012, 02:13
http://img696.imageshack.us/img696/996/sf1trabzonsporfenerbahe.png

SaLviO
05.Mayıs.2012, 02:14
skor ne olursa olsun umrumda değil bu takım bu sene herşeyi hakediyor

Fernando Gago
05.Mayıs.2012, 02:22
Bu maçtan sonra futbol konuşmayacağımız kesin. Çıkarak her türlü olaydan Trabzonspor yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur. Futbolcularımızdan savaşmasını bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun umrum değil ama Galibiyet için sahaya çıkacağız futbolcularımız bunun bilincindedir.

RaSenGan
05.Mayıs.2012, 02:23
Trabzonspor'un kaybedeceğini düşünmüyorum.Oyuncular çok motive olmuş durumda.Trabzonspor galibiyete yakın taraf.

SaLviO
05.Mayıs.2012, 02:37
polemik başlatmak istemiyorum ama bu adamlar son maçı fb - gs yaptıysa ... :D :D :D

bu maçı kaybedersekde 86 sezonundaki gibi olucak :D aynısı değil ama benzeri

byariff
05.Mayıs.2012, 02:45
hafta içi senol hocanin açiklamalarini gorduk bu maç ne olursa olsun trabzon her turlu asilcaktir zaten 3.culuk yerleri garanti degil o yuzden trabzon yenilmez diyorum

Ruyamda ciddiyim saka degil maç 2-2 bitiyordu 2 kez trabzon one geçen tarafti.

LadroN
05.Mayıs.2012, 02:57
Trabzon'un gereksiz yere gerginlik cikarmamasi gereken mactir efendim.gergin atmosfer Fener'e yarar.

Nedvedmania
05.Mayıs.2012, 03:10
Trabzon tarafı çok hırslandı. Ben Trabzonun puan alacağını düşünüyorum.

GodfatheR
05.Mayıs.2012, 03:44
Keskin sirke küpüne zarar sevgili Trabzonlular. Çıkarız savaşırız kazanırız.

Bordo61Mavi
05.Mayıs.2012, 05:45
Nihat Ozdemir ve Aykut Kocamanin aciklamalari Trabzonspor taraftarini gerdi. Avni Akerdeki ilk maca gore daha az olay olur gibime geliyor. Yonetim ve Senol Gunes bunun cagrisini yapti, saha icinde takimi olumune destekliyecek taraftar olmali ve insAllah olacak.

Maci ise hangi takim iyi futbol oynarsa o kazansin.

nannar
05.Mayıs.2012, 08:19
trabzon camiası takım üzerinde gereksiz baskı oluşturdu.normal oyununu oynasa kendi sahasında fenere kalay kolay kaybetmiyor zaten trabzon.ama yarın akşam taraftar ve ekstra baskı fenere yarayacak bence.inşallah beni yanıltırlar fakat ben trabzon'dan çok ümitli değilim.

ReaList
05.Mayıs.2012, 09:03
Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.

sarianet
05.Mayıs.2012, 11:16
çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum 3-0 ve + skor bekliyorum

furkan58
05.Mayıs.2012, 12:06

Bunu bende düşünüyorum.

Dün Aziz Yıldırım'ın tahliye olmaması sonucu ona kupa götürme isteği , birilerine cevap verme isteği arttı oyuncularımız bunun bilincinde ve buna göre oynayacaklardır. Onlar savaşsınlar forma kazanır zaten.

ommix
05.Mayıs.2012, 12:21
Semih oynamazsa kazanırız.Aykut Kocaman ve Nihat Özdemir'in açıklamaları ortalığı germiş.Arkadaş 1 senedir Trabzon yöneticileri neler söylüyor , Kadıköy'deki maçlarda o açıklamalara rağmen taraftarımızın nasıl davrandığını gördük.Trabzon taraftarının yapacağı herşeyden Trabzon yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.İnşallah kötü olaylar yaşanmaz

Gncl1905
05.Mayıs.2012, 13:08
Bu iki takımın gerginliği malum. Trabzonspor da Fenerbahçe de hırslandı ama bu hırsın kimi daha çok olumlu yönde etkileyeceği belirsiz. Olurda olay çıkmadan maç biterse tahminim ve isteğim Trabzonspor'un puan alması yönünde, umarım başarırlar :)

Alex oynamayacak sanırım, Sow da yok. Fenerbahçe zorlanır gibime geliyor hücumda; Stoch tek başına birşeyler yapmaya çalışacak. Caner gününde olursa ne ala olmassa problem olur gibi.

attirson
05.Mayıs.2012, 13:47
Semih oynamasın yeter diyorum.Alex'in olmaması büyük şanssızlık.Stoch onun bölgesinde verimli olamıyor Stoch her zamanki gibi kendi bölgesinde oynamalı 10 numara bölgesine başka birini koymalı Aykut Kocaman.Gerekirse çift forvete gitmeli.Stoch'u orda boşu boşuna yormasın etkili olamıyor orada.

The.Crow
05.Mayıs.2012, 14:12
Alex oynadığında da kazanabiliriz Alex oynamadığında. Sebebi malum. Alex oynasaydı da kazansaydık güzel oyunla kazanmazdık.Alex oynamadan kazansak güzel oyun ile kazanabiliriz.
Ama dediğim gibi bu saatten sonra şampiyon olamasak futbolculara veya teknik direktöre en ufak tepkim olmaz. Onlar bu sene yapmaları gereken her şeyi benim gözümde tam yaptı sanırım çoğu taraftar da böyle düşünüyordur.
Sonuçta sezon başında giden oyunları ve gelen oyuncuları gördüğümde playy-off bile beklemiyordum ben.Benim için bu sezon kapanmıştır.Tek merak ettiğim bir an önce transfer çalışmalarının başlaması ve kimlerin gelip gideceği takımın kadrosunun gelecek sene nasıl olacağı.
Bu sene için TEŞEKKÜRLER çocuklar.
Maça gelince bu kadar gerginlikte umarım sahadaki futbolcular bu gerginliği göstermez eğleceli bir maç izleriz. Ne de olsa lig bitecek.Kendi ligimizi yaz boyu özleyeceğiz. İki takıma da başarılar.

A.FaruK
05.Mayıs.2012, 14:23
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

LifeYourself
05.Mayıs.2012, 14:45
Hatasız kul olmaz ama hakem bir yerde kritik bir hata yaparsa bu maç kopar diyorum:)

Sirius Black
05.Mayıs.2012, 14:54
Çıkarak her türlü olaydan Trabzonspor yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.

İşte bütün olayları körükleyen de budur. Renkler açısından bakmıyorum olaya bir Trabzonlu da gelip "tek suçlu Fenerbahçeliler" dese aynısı olur.

Biraz kendimize de bakmayı bilelim.

Addolorato
05.Mayıs.2012, 15:00
Trabzonspor Fenerbahçe'ye puan vermez. Burak reyiz ile Colman reyiz'e güvenimiz tam.

Homer J.S
05.Mayıs.2012, 15:06
Trabzon bilendi, Şenol Hoca bilendi.. Skor tahminim Trabzon 3-2 Fenerbahçe

furkan58
05.Mayıs.2012, 15:11
Ee arkadaş trabzon bilendi , trabzon çok hırslı , taraftar çok istekli . Fenerbahçe zaten rahat , isteksiz , kazanmaya ihtiyacı yok yapmayın gözünüzü seviyim :)

Night_Mare17
05.Mayıs.2012, 15:20
Aklım Trabzonspor kazanır diyor ama maçon berabere biteceğine eminim. Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmaz gibi Trabzonspor bu maçı vermez.

Bordo61Mavi
05.Mayıs.2012, 16:28
Senol hocanin konusmasini izliyenler gormustur ve duymustur neye cagri yaptigini. Yaptigi o cagridan sonra Trabzonspor forumlarinda acilan konularda, taraftarin Senol hocanin cagrisina kulak verdiginin gostergesidir.

"rakiple ugrasmadan, takima destek istiyoruz " bu cumleye yakin bisey soyledi. Gazete mansetlerine bakipta kimse burda su oyle bu boyle demis yazmasin.

Sekopej
05.Mayıs.2012, 17:16
Oyuncuların göstereceği iyi niyet ortamın gerilmesini engeller. İlk maçı hatırlayın, Volkan çakıyı belki eldiveninde getirmiştir seviyesine inen açıklamalara rağmen sorunsuz bir maç oynandı. Oyuncuların bu nedenle iyi niyetli olması çok önemli ki ben oyuncuların iyi niyetli olacağını ve gereksiz gerginliği önleyeceğini düşünüyorum.

Aksi olur, Fenerbahçe bir de kazanacak duruma gelirse ben de maçın tamamlanamayacağını düşünüyorum. Ve asıl ondan sonra daha da karışır ortalık, hele ki maç tamamlanamaz ve hükmen kararı çıkarsa, bu tartışma alır yürür.

Yine de ben olumlu düşünüyorum, gereksiz gerginliğe izin vermeyecek 22 oyuncu ile büyük sorunların olmadığı bir maç oynanır.

pele96
05.Mayıs.2012, 17:20
2-1 Trabzonspor alır.

attirson
05.Mayıs.2012, 17:22
İnternette gördügüm bir haberde Zokora'nın Emre'nin elini sıkmayacagı yazıyordu.Madem bu kadar bozuldun olayın yaşandıgı maçta niye gidip sarıldın ? Çok yapmacık hareketler bunlar.

footballer33
05.Mayıs.2012, 17:31
Olaysız, temiz bir maç olur umarım. Sahaya yine bıçak atılıp Volkan bunu hep yapıyor diye tartışmalar yaşanmasın da yine. İki takımın da hedefleri var ve kontrollü bir maç olacak. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

byariff
05.Mayıs.2012, 17:44
Sadri Şener: Taraftarlardan ricam; taşkınlığa mahal vermeden maçı seyretmek ve iyi bir sonuç almak.

Sadri Şener: Şenol hocanın dediği gibi, nefeslerinin sonuna kadar takımlarını desteklesinler.

Sadri Şener: Ligi 3. bitirdiğimizde Avrupa Ligi'ni garantiliyoruz. UEFA bir gelir kapısı. O açıdan bu maçı önemsiyoruz.

Sadri Şener: Futbolcular yenildikten sonra; 'Futbol bu olur, önümüze bakacağız' diyor. Şimdi onu yasakladım,önümüze bakmak yok,çünkü son maç

sui generis
05.Mayıs.2012, 18:36
-------Bienvenu

Caner Stoch Mehmet

-----Emre Cristian

Zieg Yobo Bekir GG

şeklinde başlarız büyük ihtimal. Semih'in oynayacağını hiç sanmıyorum. Stoch gibi çok etkili bir silahımız var ama kullanamıyoruz. şu adama ceza sahasının az dışından 3 tane top versen 1 tanesi kesin gol olur ama beceremiyoruz. bu maçı bize getiren isimler Stoch, Caner ve GG üçlüsü olur. Bienvenu'nun tek yapması gereken bir kaç faul kazandırması takıma daha fazlasını zaten yapamaz, ayağında birazcık top ta tutsa fena olmaz aslında :) duran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.

Chinatown
05.Mayıs.2012, 21:14
olayların sorumlusu Şenol Hocadır demek yerine takımınızın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın dediği gibi 'Şenol Hocanın ne demek istediğini anlayamadım.' diyin daha iyi. bir olaya at gözlüklerini çıkararak bakmak lazım. önce denenleri anlamak lazım. 10 aydır sizi kudurtan imaları teknik direktörünüz alenen başkasına yaparken 3 maymunu oynarken gelen cevaba köpürmemek lazım.

aslında bu olayı biz çok alenen yaşadık. iki yıl önce bir penaltı davasından 2 hafta sonra Aykut Hocanın kendi evindeki Trabzon maçında kendinden hem kariyer, hem yaşça büyük, herşeyi geçtim rakip takım taraftarı olan Şenol Hocanın yanına gitmeye tenezzül etmediği, ama buna karşılık Şenol Hocanın verdiği cevabı ve yaptığı hareketi de hatırlıyoruz. ki o zamanlar şu an herşeyi arkasına sığındırdığınız şike davası vs. de yok.

yani ona buna sorumluluk atmaya, sütten ak kaşık olarak çıkmaya gerek yok. yarın umarım olay çıkmaz. son maçta olayların çıkması bizim aleyhimize oldu. ortamın gerilmesi Fenerbahçenin işine yarar. eğer taraftar mani olmazsa kazanırız.

MeMo
05.Mayıs.2012, 21:23
olayların sorumlusu Şenol Hocadır demek yerine takımınızın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın dediği gibi 'Şenol Hocanın ne demek istediğini anlayamadım.' diyin daha iyi. bir olaya at gözlüklerini çıkararak bakmak lazım. önce denenleri anlamak lazım. 10 aydır sizi kudurtan imaları teknik direktörünüz alenen başkasına yaparken 3 maymunu oynarken gelen cevaba köpürmemek lazım.

aslında bu olayı biz çok alenen yaşadık. iki yıl önce bir penaltı davasından 2 hafta sonra Aykut Hocanın kendi evindeki Trabzon maçında kendinden hem kariyer, hem yaşça büyük, herşeyi geçtim rakip takım taraftarı olan Şenol Hocanın yanına gitmeye tenezzül etmediği, ama buna karşılık Şenol Hocanın verdiği cevabı ve yaptığı hareketi de hatırlıyoruz. ki o zamanlar şu an herşeyi arkasına sığındırdığınız şike davası vs. de yok.

yani ona buna sorumluluk atmaya, sütten ak kaşık olarak çıkmaya gerek yok. yarın umarım olay çıkmaz. son maçta olayların çıkması bizim aleyhimize oldu. ortamın gerilmesi Fenerbahçenin işine yarar. eğer taraftar mani olmazsa kazanırız.

Tamam saygımız var da Şenol hocaya keşke bu sefer çok sinirlendiği o imaları geçen sene ortada hiç bir şey yokken kendisi yapmasaydı.

ReaList
05.Mayıs.2012, 21:30
@benbenim

Selçuk Şahin gibi bir yıldız dururken Emre'nin yedek başlayacağını düşünüyorum.

Chinatown
05.Mayıs.2012, 21:33
http://www.haber365.com/Video/Kocaman_ve_Ogrencileri_Sike_Yapmadi/

35. saniye.

SaLviO
05.Mayıs.2012, 21:42
aykut kocaman hata yaptı söylememesi gerekirdi

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 10:58
F.Bahçe'ye otelde büyük şok!

Fenerbahçe kafilesi, Trabzon'da konakladığı otelde kötü bir sürprizle karşılaştı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin konakladığı otelin bulunduğu sahile yatlarıyla birlikte gelen yaklaşık 40 kişi, meşaleler yakarak sloganlar attı.

Gece geç saatlerde kentte bulunan marinada bir araya gelen Trabzonspor taraftarları, kendilerine ait yatlara binerek Fenerbahçe'nin bulunduğu Novotel'e hareket etti. Tezahüratlar eşliğinde otelin sahiline yaklaşan taraftarlar, meşaleler yakarak sloganlar attı.

Yatlarda bulunan projektörleri otele doğru çevirerek korna çalan taraftarları, kıyıda bulunan jandarma ekipleri megafon aracılığıyla uyararak dağılmalarını istedi.

Yarım saat kadar sahilde kalan taraftarlar, bir süre daha tezahüratta bulunarak bölgeden ayrıldı.

Sabah

Trabzon taraftarına teşekkürü borç biliriz. Kendileri bizim oyuncuları çok güzel motive ediyorlar maça :)

omersal
06.Mayıs.2012, 11:36
Beraberlik kokan bir maç.Alınan hiçbir sonuç beni şaşırtmaz ama şu da bir gerçek ki eğer şampiyonluk son maça kalırsa Terimsiz GSnin işi çok zor olacak

ommix
06.Mayıs.2012, 11:39
Selçuk Şahin, mikro blog sitesi Twitter'da yazdıklarıyla ilginç bir duruma işaret etti.
Selçuk; "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak.." şeklinde bir twit atarak Trabzonspor taraftarınını bu tutumunu eleştirdi. Orta saha oyuncusu; "Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.." şeklinde bir twit daha atarak dev maç öncesi taraftara mesaj gönderdi.

Kaynak : Sporx

Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 13:05
Bu maçın şampiyonluğun kaderini belirleyen maç olması kötü bir durum. Şöyle ki şampiyonluktan bağımsız, o şansın devam etmesinden bağımsız bu maçı kesin ve kesin kazanmalıyız. Şimdi şampiyonluğun bu maça bağlanması ayrıca stres oldu. Keşke daha önce oynayabilseydik bu maçı.

MeMo
06.Mayıs.2012, 13:42
Bu zorluklara rağmen bize yakışan şampiyonluğu son maça taşımak olmalı. Ama işimiz zor o yüzden ne olursa olsun canları sağolsun.

World Hollow o1
06.Mayıs.2012, 14:08
Rahat olun, sakin olun, hazır olun...

Öldürmeyen darbe, dahada güçlendirir... ;)

Fener Gol Gool Goool....

hakan769
06.Mayıs.2012, 14:15
iki takımdaki eksikler kimler

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2012, 14:16
;)

Fener Gol Gool Goool....

2 Kupa Geliyor :zuhaha

Zor mac ama 3 puan zorunluluk, o yuzden kazanir FB.

GS nin butun bir yilin emegi sampiyonlugunu elinden almak istiyoruz :p

William Rookwood
06.Mayıs.2012, 14:51
Trabzonspor Fenerbahçe'ye ölümüne oynayacaktır. Kazanan taraf Trabzonspor olur bence

Suicider
06.Mayıs.2012, 15:39
Geçen maçta güya Trabzon bilenmişti,lig maçında da güya bilenmişti ne oldu? Normal sezonda şans sayesinde 1-1 berabere kaldılar.Fenerbahçe'nin 3 tane direkten dönen topu var.Peki play-off'un ilk maçında noldu? Fenerbahçe belkide sezonun en iyi topunu oynarak eze eze aldı maçı.Fenerbahçe bize ve Trabzona doğal olarak ekstra motive oluyor.Çok tecrübeli oyuncuları var ve bu stresi kendileri lehine kullanabiliyorlar.Bu yüzden Fenerbahçe bana göre 1 değil 2-3 adım önde maçı kazanmak adına.

RasAnt
06.Mayıs.2012, 16:02
Favori Trabzon gibi görünüyor ancak TT arenadada Gs favoriydi,futbol bu oynamadan gene kazanabiliriz :)

Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 16:13
Trabzon taraftar maçın 58.dakikasında üzerinde Aziz Yıldırım basılı sahte paralar atıcakmış. Bundan ala tahrik mi olur,neyin peşindeler anlamıyorum. Sahada cevap veremezsek YUH olsun artık bize.

byariff
06.Mayıs.2012, 16:31
Trabzon taraftari kalabaligin sonu gozukmuyor :D

https://p.twimg.com/AsNj7caCIAApAQW.jpg

attirson
06.Mayıs.2012, 16:59
Herkes yazmış Ts ölümüne oynar yok çok hırslı hadi canım inanmam.Zaten Fenerbahçe'de hazırlık maçı havasıyla bakıyor bu maça gençleri oynatıcaz lige ısınsınlar diye.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 17:05
-------Bienvenu

Caner Stoch Mehmet

-----Emre Cristian

Zieg Yobo Bekir GG

şeklinde başlarız büyük ihtimal. Semih'in oynayacağını hiç sanmıyorum. Stoch gibi çok etkili bir silahımız var ama kullanamıyoruz. şu adama ceza sahasının az dışından 3 tane top versen 1 tanesi kesin gol olur ama beceremiyoruz. bu maçı bize getiren isimler Stoch, Caner ve GG üçlüsü olur. Bienvenu'nun tek yapması gereken bir kaç faul kazandırması takıma daha fazlasını zaten yapamaz, ayağında birazcık top ta tutsa fena olmaz aslında :) duran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.

stoch ortada oynadığı zaman pek verimli olamıyor stochun solda oynamasılazım 10 numara mevkisinde mehmet başlamalı sağdada caner beşiktaş maçının ikinci yarısında böyle oynadı takım

-----------volkan------

--gg yobo bekir ziegler---

--- selçuk -- emre---

caner --- m.topuz -- stoch

---------bienvenu-----

sananes
06.Mayıs.2012, 17:43
bizim 11'imiz volkan-gökhan-bekir-yabo dayı-ziegler-mehmet-cristian-emre-stoch-özer-bienvenu olacaktır. En azından bence olmalıdır.

sui generis
06.Mayıs.2012, 17:45
Mehmet'in oynamayacağı Dia'nın 11 de olacağı , Yobo'nun yerine Serdar'ın oynayacağı konuşuluyor. İnşallah doğru değildir özellikle Yobo-Serdar olayı.

Corpus
06.Mayıs.2012, 17:48
Yobo yerine Serdar oynarsa Fenerbahçe' ye yazık olur. Bekir-Serdar defansı Trabzon forvetleri için piknik alanına dönüşür.

sananes
06.Mayıs.2012, 17:51
Yobo Serdar neden değişsin ki bir sakatlık yoksa ama Dia oynarsa Mehmet yerine memnun olurum bundan. Hatta solda oynasa Dia Caner'in yerine daha mutlu olurum da sanmıyorum.

ReaList
06.Mayıs.2012, 18:02
Serdar'ın Yobo'dan tek farkı onun yaptığı hataların genelde golle sonuçlanmış olması, Yobo bu konuda çok şanslı.

Corpus
06.Mayıs.2012, 18:04
Serdar'ın Yobo'dan tek farkı onun yaptığı hataların genelde golle sonuçlanmış olması, Yobo bu konuda çok şanslı.

Yobo' yu fazla küçümsüyorsun bence. Yobo olmasaydı Fenerbahçe bu sezon yediği gol sayısının 1.5 katını yerdi bana göre. Yobo gerçekten üst düzey bir defans oyuncusu.

ReaList
06.Mayıs.2012, 18:23
Yobo' yu fazla küçümsüyorsun bence. Yobo olmasaydı Fenerbahçe bu sezon yediği gol sayısının 1.5 katını yerdi bana göre. Yobo gerçekten üst düzey bir defans oyuncusu.

31 yaşında uluslararası düzeyde defalarca mücadele etmiş elit bir oyuncu. Karşılaştırmam Serdar'ın daha önce yaptığı bazı bireysel hatalar yüzünden tamamen kötü bir oyuncuymuş gibi görenler içindi. Keza aynı hataları Yobo özellikle son dönemlerde bir kaç defa yaptı ama gol olmadan pozisyonlar çıkarıldı. Bu bakımdan şanslı bir oyuncu, bu hatalar sonrası gelişen pozisyonlardan biri gol olsa, Onun hakkında daha ciddi soru işaretleri oluşacaktı.

Homer J.S
06.Mayıs.2012, 18:35
Yabo Dayı büyük futbolcu, Fener için büyük fırsat bence.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 18:36
adam yabo dayı oldu çıktı mehmet topuza selam olsun :D :D

tyfnkrvl07
06.Mayıs.2012, 18:36
Takım otobüsümüz taşlandı, camlar patlamak üzere, çevik kuvvet olaya müdahale ediyor.

Facebook'da böyle bi yazı var , bu doğruysa yazıklar olsun.

ReaList
06.Mayıs.2012, 18:37
Fenerbahçe takım otobüsüne taşlı saldırı olmuş, şuan için söylenti, Eğer doğruysa attığım ilk mesajdaki gibi "Bu maç bitmez"

SaLviO
06.Mayıs.2012, 18:37
o doğruysa eğer yapıcak tek şey maça çıkmıcaksın

SaLviO
06.Mayıs.2012, 18:38
https://twitter.com/#!/tribundergi/status/199145630659117056/photo/1

ommix
06.Mayıs.2012, 18:38
Bu maçta Yabo dayı oynamalaı kesinlikle.Serdar'da iyi bir stoper ama tecrübe bu maç için çok önemli

Universal
06.Mayıs.2012, 18:47
Bu maçın normal şartlar altında oynanacağını düşünmüyorum, medya sağ olsun taraftarların arasını çok açtı. Umarım Fenerbahçe gerekli yanıtı sahada verecektir.

futureless
06.Mayıs.2012, 18:51
Söylentiler gerçekse , biz bu maçı kazanırız.

Edit : Gerçekmiş.

tyfnkrvl07
06.Mayıs.2012, 18:52
Yahu abartmayın, ne malum Volkan'ın o taşı eldiveninin içinde getirmediği, yada camın içerden kırılmadığı ? :D:D:D:D

Gncl1905
06.Mayıs.2012, 18:55
Söylentiler gerçekse , biz bu maçı kazanırız.

Edit : Gerçekmiş.

Maç tamamlanabilse, daha başlamadan bu ne kindir arkadaş!

SaLviO
06.Mayıs.2012, 18:55
Tarihi" İlk 11'imiz: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Emre, Cristian, Issiar Dia, Stoch, Bienvenu

beyler 4 3 3 oynuyoruz

futureless
06.Mayıs.2012, 18:57
Maç tamamlanabilse, daha başlamadan bu ne kindir arkadaş!
O da doğru bak , maç tamamlanabilirse , haklısın.

byariff
06.Mayıs.2012, 19:00
edit kadrolar verilmis.

guzel bir mac olur bence

furkan58
06.Mayıs.2012, 19:03
Aykut Hoca 4-3-3 'ü nü sahaya sürüyor. Bakalım nasıl olucak.

sananes
06.Mayıs.2012, 19:03
selçuk-emre-cristian yerine ofansı biraz daha iyi olan bir orta sahamız olsa harika kadro olurmuş. Sezer Öztürk mesela bu maçta sağlam ve bildiğimiz formda haliyle aramızda olsa işimizi bayağı kolaylaştırırdı.

Ayrıca bir kaç hafta önce saraçoğlu'na geldi bu trabzonspor hem de orada bize yapılmadık şey kalmamasına rağmen. Sahaya bir tane şey atılmış mıydı o maç? Bir tane taşkınlık var mıydı? cevapları hayır bu soruların.O zaman bu yaptığın nedir trabzon halkı,ayıptır.

sananes
06.Mayıs.2012, 19:12
Lig Tv denen oluşumu anlamak da güç. İki tane kanalın var birinde bizim maçı birinde gs-bjk maçını yorumlayın çok mu zor bu. İki kanalda da dönüşümlü yayın yapıyorsunuz. Fenerbahçe ile ilgili bişey izleyemiyorum ki sürekli türk telekom arena yayınını gösteriyorlar.

byariff
06.Mayıs.2012, 19:13
senol hoca yardimcisiyla birlikte aykut kocamanin odasina gidiyor

http://i.imgur.com/mmQzk.jpg

furkan58
06.Mayıs.2012, 19:44
Maça artık son 15 dakika.

futureless
06.Mayıs.2012, 20:07
Motivasyon için teşekkürler Trabzon.Uzun zamandır baskılı başlayamıyorduk maçlara.Umarım gerisini de getiririz.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 20:09
iyi başladık ve golü bulduk devamı gelir inşallah

pele96
06.Mayıs.2012, 20:16
Böyle giderse maç BJK TS arasındaki 3.lük son haftaya kalıyor şampiyonluk umrumuzda değil :D

SaLviO
06.Mayıs.2012, 20:18
ben iki maçında böyle biteceğini zannetmiyorum :D

nekop
06.Mayıs.2012, 20:22
Bizim taraftardan sakin olmasını falan beklemeyin arkadaşlar. Yıllarca İstanbul'daki maçlarımıza gittim daha sahaya çakmak vs. atıldığını görmedim ama Trabzon'daki renkdaşlarım bu tutumdan oldukça uzaklar.

Chinatown
06.Mayıs.2012, 20:31
ben 15 yıldır aklım başında 1. 2. hatta memleket takım dolayısı ile 3. lig maçlarına daha bol bol gittim. bizim takımın Trabzondaki taraftarı kadar luzümsuz ve kıt kafalı taraftar görmedim. böyle taraftar olmaz olsun. gel takımını destekle dersin, 90 dakika o nalet çekirdekten kafalarını kaldırmazlar, ama rakibe saldır dersin yerinde durmazlar. bu takımın kanseridir bu taraftar. önündeki en büyük engeldir. ne zaman şampiyonluk kaybettik, hep bu taraftarın önünde.

insan olana laf bir kere söylenir. insan olan bir kere hatasından ders alır.

nekop
06.Mayıs.2012, 20:34
Ohh 2-0 oldu rahatlamıştır bizim taraftarlar, 3. golüde yersek maçın kalanını rahat rahat izleriz.

fbdevil190737
06.Mayıs.2012, 20:34
Fenerbahçe bu affetmez rahat olun ! 2 !

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 20:37
trabzon yonetimi ve halki, sahada kazanmayi ogrenmeli artik. Bu soyleyebilecegim en kibar cumle su ortamda

BaFraLı
06.Mayıs.2012, 20:41
Bu kadar abartmanında bir anlamı yok. Türkiye'de her stadda olan şeyler bunlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2012, 20:43
Oha, artik kufurde son nokta, ayip oluyor artik.

sui generis
06.Mayıs.2012, 20:43
Azizin cocukları sahada en iyi cevabı veriyor

SaLviO
06.Mayıs.2012, 20:44
futbolcular gereken cevabı sahada veriyor :D

futureless
06.Mayıs.2012, 20:44
Lig tv başkana edilen küfürü bi an hiç kesmeyecek sandım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2012, 20:45
Lig tv başkana edilen küfürü bi an hiç kesmeyecek sandım.

Onlar da sasirmislardir, bordo-mavi sampiyon-trabzon tezaruhati sanildi herhalde :p

futureless
06.Mayıs.2012, 20:48
Onlar da sasirmislardir, bordo-mavi sampiyon-trabzon tezaruhati sanildi herhalde :p

:D Aman abi , Trabzon seyircisinin 61. dakika dışında destek yaptığı görülmüş mü takımına.

hakan769
06.Mayıs.2012, 20:52
Burak Yılmaz 2-1 ..

TeNaciOUS MidFieLdeR
Denizlide oldugu gibi burda da bizim mac cok gec bitecek buyuk ihtimal. 2-1 kotu oldu, boyle bitmeliydi ilk yari.

Zokoranin amaci nedir anlamadim ben

SaLviO
2 1 oldu tehlike

Gncl1905
06.Mayıs.2012, 20:53
2-1 olması iyi oldu. Maçı izlemiyorum(ilk 15 dk izledim) umarım Trabzonspor iyi oynuyodur ve puan alır :)

BleedingMoon
06.Mayıs.2012, 20:54
zokora emre'ye uçan tekme attı ve sarı kart gördü sadece. nasıl bir dünya bu?

byariff
06.Mayıs.2012, 20:54
1-2 oldu maç burak atti ve devre arasi.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 20:55
yazıklar olsun böyle hakemlere

futbolun katili türk hakemleri

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 20:55
Zokora çok fena tekme attı.İçim acıdı valla.Bu ikisinden biri atılmadan bitmez bu maç.Trabzonspor ikinci yarı maça konsantre olursa berabere bitebilir.

Önder HOCA
06.Mayıs.2012, 20:56
tribünden adam yönetse maçı herhalde daha iyi yönetir

Universal
06.Mayıs.2012, 20:57
Zokara nasıl kırmızı kart görmez? Bu nasıl hakemliktir arkadaş!

futureless
He hakem he . Emre'nin yaptığıyla Zokora'nınki aynı dimi ? Zokora'ya ırkçılık yapmaya bile değmez .

SaLviO
bu mac 2 2 biter ve golü zokora atarsa kim bunun hesabını vericek

TeNaciOUS MidFieLdeR
Zokora çok fena tekme attı.İçim acıdı valla.Bu ikisinden biri atılmadan bitmez bu maç.Trabzonspor ikinci yarı maça konsantre olursa berabere bitebilir.

Ayguncum neyin konsantresinden bahsediyorsun, adam oldurmeye tesebbus var sari kart. Bu mudur yani, mac olmaktan cikar boyle giderse.

ForsakeN
Boyle bi hakemlik yok. Lanet olsun sampiyonlugu gectim, cekelim takimi sahadan.

nekop
06.Mayıs.2012, 20:58
Mesajımdanda bu sertliği savunduğum anlamını çıkarmayın. Bencede ilk yarıyı kırmızı kart yemeden kapatmamız büyük bir hakem hatasıdır.

sananes
Son anda sarıyı Emre mi gördü yoksa itirazdan Colman mı? Bu yetersiz adama maç yönettirirsen böyle olur. Futbol falan yok sahada trabzonspor'lular dayak atıyor sadece.

Trabzonspor şöyle oynuyor ve bizim sarı kart sayımız daha çok sanırım helal hakem. Hele bir de o kartı Emre gördüyse Colman değilde ben bugün buradaki ve heryerdeki üyeliğimi sonlandırmak pahasına çok sert şeyler yazacağım.Dokunmadı bile Emre orada.

Aydin
Zokora'nın yaptığı hareket bildiğin insanlık suçu.

RaSenGan
06.Mayıs.2012, 20:59
Ayguncum neyin konsantresinden bahsediyorsun, adam oldurmeye tesebbus var sari kart. Bu mudur yani, mac olmaktan cikar boyle giderse.

Abi o ikisini saymıyorum diğerleri için söyledim :) 60 olmadan ikisinden biri gider zaten.

kalemci
06.Mayıs.2012, 21:00
http://img513.imageshack.us/img513/6896/asoh7tciaaqmpx.jpg (http://img513.imageshack.us/i/asoh7tciaaqmpx.jpg/)

Universal
06.Mayıs.2012, 21:00
http://img513.imageshack.us/img513/6896/asoh7tciaaqmpx.jpg (http://img513.imageshack.us/i/asoh7tciaaqmpx.jpg/)

Kinci Zokara, iftirası yetmesi, şimdi de tekme... Umarım gereken cezayı alacak!

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 21:01
Ah keske Aykut hoca cekse takimi bu ortamda futbol oynatmam ben takimima diye

sui generis
Her statta oluyor ha valla helal olsun size. Hala aynı şeyi söylüyorum topçuların da taraftardan farkı yok. Tencere yuvarlanmış misali. Colman Zokora kalitelerini konusturuyorlar

RasAnt
zokora Emreye müslümanmısın diye şov yapıyordu,müslümanı görüyoruz,bu duygu sömürülerini hala yiyorlar

TR.CaPTaiN
Bunun adı maç falan değil. Mustafa Kamil Abitoğlu katliamıdır. İlk yarıda Trabzon'un 1 kırmızı en az 5 sarı görmesi lazımken maçta Trabzonspor'a 2 Fenerbahçe'ye 3 sarı kart çıktı. Mustafa gol gol gol.

futureless
06.Mayıs.2012, 21:02

Bunu hareketli görseler daha iyi anlarlar olayı.Neyse.

Deus Dominus
06.Mayıs.2012, 21:02
Normal akışında görmek lazım nası gelişti bu pozisyon ama ss'e göre topla hiçbir alakası yok, içim ürperdi.

Universal
06.Mayıs.2012, 21:03
Ahh ahh nerde yürekli bir yönetici, çekin şu takımı sahadan, bazı şeyler şampiyonluktan daha önemli. Colman, Zokara gibi oyuncular var iken futbol filan oynanmaz.

Önder HOCA
06.Mayıs.2012, 21:03
colmanın yerdeki emreye harketi de var

Önder HOCA
06.Mayıs.2012, 21:04
Normal akışında görmek lazım nası gelişti bu pozisyon ama ss'e göre topla hiçbir alakası yok, içim ürperdi.

normalde de böyle gelişti direk emreye geçirdi tekmeyi

Aydin

Normal akışını şöyle anlatabilirim. Zokora maçı falan aklından çıkartmış. emre'yi nasıl sakatlarım, hıncımı nasıl alırım sorularını icraya dökmeye çalıştı.

emre'yi zerre sevmem ama bu kadarı da ağır. insanlık değil.

SaLviO
adamın futbol hayatını bitirir o tekme

sananes
06.Mayıs.2012, 21:05

normalde bundan da kötü emre topa dokundu zokora tam yumurtalıklarına tüm gücüyle vurdu. sonra döndü hakeme tamam işareti yapıyo eliyle.

furkan58
06.Mayıs.2012, 21:05
Hakem maçı iptal etmek için Emre'nin ölmesini bekliyor heralde.

BaFraLı
06.Mayıs.2012, 21:06
Zokora'nın yaptığını insanlık dışı buluyorum, sonra şiddete uğrayan mağdura bakıyorum ve kızamıyorum.

Ziya38
https://p.twimg.com/AsOifqVCMAA3ooo.png

Gncl1905
Burak Yılmaz milli takım arkadaşına yapılan hareketi görmezden gelmeyip Zokora'ya birşeyler söylemeli bence. Ne bu maç mı yapıyosun savaş mı?

attirson
06.Mayıs.2012, 21:08
Zokora'ya Emre gidipte bir tane yumruk sallasa saglam neden kırmızı yedin diye sorarsam adam degilim.Nereye saldırıcaklarını şaşırdılar skor böyle gelisince.Haydi Fenerim açalım farkı verelim en güzel cevabı.Görün bunları geberene kadar oynayın !

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 21:09
Zokora'nın yaptığını insanlık dışı buluyorum, sonra şiddete uğrayan mağdura bakıyorum ve kızamıyorum.

Bu ne simdi? O zaman ben de insallah ayni tekmeyi ayni yerine yersin diyorum.

attirson
06.Mayıs.2012, 21:10

Böyle mesajlar iyi oluyor herkesin insanlıgını görüyoruz.

nannar
06.Mayıs.2012, 21:11
Colman ve Zokora kırmızı görmeliydi.Bence hakem şu anda içinden bu maçı ona atayanlara küfür saydırıyordur :) Zokora Emre'yi hadım edercesine vurdu resmen. 2. devre kırmızı görür Trabzon'lulardan biri ya da birkaçı. eğer sakinleşmezlerse Fenerbahçe alacak gibi bu maçı. Ama sakinleyip normal oyunlarını oynarlarsa 2-2 bekliyorum ben. Yalnız ciddi ciddi çok fazla madde atılıyor sahaya. Trabzonspor taraftarını sakinleştirmek güç gibi görünüyor. Oyuncular bari sakinleşse.

BaFraLı
06.Mayıs.2012, 21:12
Böyle mesajlar iyi oluyor herkesin insanlıgını görüyoruz.

Demek istediğimi farklı yönlere çekmeyin hocam. Pozisyon çok acımasız. O hareketi kimse kimseye kolay kolay yapmaz hatta Zokora zaten atılmalıydıda dediğimi anlayan anlıyor işte.

Walter Sakana
06.Mayıs.2012, 21:13
TRT HABER Son Dakika olarak geçti: TS başkanı Sadri Şener ile FB yöneticileri arasında olay çıkmış.

hakan769
06.Mayıs.2012, 21:13
ne zaman basliyacak bea 2. yarı saat 20 15 oldu

SaLviO
06.Mayıs.2012, 21:14
bu maç isterse 3 2 döndün bu yapılarlan ayıptır günahtır

bu cocuklara edilen küfürlerin hesabı yok yazıklar olsun

attirson
06.Mayıs.2012, 21:14
Demek istediğimi farklı yönlere çekmeyin hocam. Pozisyon çok acımasız. O hareketi kimse kimseye kolay kolay yapmaz hatta Zokora zaten atılmalıydıda dediğimi anlayan anlıyor işte.

Bu adam , adam mı öldürmüs bişey mi çalmış ? Altı üstü hırslı bir futbolcu ve sen bu darbeye maruz kalana bakıp kızamıyorum diyorsan ben sadece o yazdıgına bakarım gerisini sallarım.

attirson
06.Mayıs.2012, 21:15
Sadri Efendi görsün eserini bunların hepsi onun sucu hepsi !

sananes
06.Mayıs.2012, 21:16
Emre bana ırkçılık yaptı dediği pozisyonda emre'ye doğru dönüp edep yerini avuçlayıp Emre'ye hareket çeken büyük adam zokora. Emre'yi öldürmeye çalışıyor sarı kart.Stoch kafasına çakmak yiyor.En sakinimiz Gökhan sarı kart. Allah seni bildiği gibi yapsın eyyamcı, yetersiz hakem.

BaFraLı
06.Mayıs.2012, 21:16
Bu adam , adam mı öldürmüs bişey mi çalmış ? Altı üstü hırslı bir futbolcu ve sen bu darbeye maruz kalana bakıp kızamıyorum diyorsan ben sadece o yazdıgına bakarım gerisini sallarım.

Benim düşüncem bu oyuncuya karşı böyledir. Geriside beni ilgilendirmez. Bu arada zaten Zokora atılmalıydı diyorum. Hareket çok kötü.

attirson
06.Mayıs.2012, 21:18
Hakemi , futbolcusu , yönetimi , taraftarı hepsi aynı.Bu yapılanlara karşı şampiyonluk farz oldu !

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2012, 21:28
https://p.twimg.com/AsOifqVCMAA3ooo.png

Su kareyi fotograf olarak yakalayabilseydin odul alabilirdin.
Herseyi tum netligiyle ortaya koymus.

edit: Naptin Dia!

DisCo
06.Mayıs.2012, 21:28
Dia çok net kaçırdı.

byariff
06.Mayıs.2012, 21:31
Trabzonspor tribunleri, Gokhan Gonul'u alkisladi. Gokhan Gonul tribünlere alkisla karsilik verdi.

DisCo
06.Mayıs.2012, 21:34
Trabzonspor her dakikada bir etkinlik yapıyor ama onların yaptıklarını biz protesto etmeye kalksak maçın dakikaları yetmez.

Ayıptır.

DisCo
06.Mayıs.2012, 21:52
Henrique futbolcu ise başka bir şey bilmiyorum. Bir oyuncu bu kadar yeteneksiz olabilir mi?

RasAnt
06.Mayıs.2012, 21:56
gol gol gol gol şampiyonluk geliyorrrrrr

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2012, 21:56
Nerdesiniz millet, protesto var da ben mi bilmiyorum :zuhaha
3-1 oldu cristian :p

DisCo
06.Mayıs.2012, 22:03
Baroni'nin attığı golle baktığımızda Türkiye'de bu vuruşu yapabilecek kalitede kaç forvet var.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 22:07
gereken cevabı oyuncularımız vermiş

http://b1205.hizliresim.com/x/6/5fdg1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 22:09
en az General Harington Kupası'nı kazanan takım kadar onurlu bir takım bu, helal olsun! helal olsun! helal olsun! helal olsun!!!!

attirson
06.Mayıs.2012, 22:10
Olay budur.Maç başından beri edilen küfürler böyle dügümlenir adamın bogazına !
Şimdi kaldı 2 maç. 2 maç 2 kupa haydi çocuklar !!!

Chinatown
06.Mayıs.2012, 22:10
taraftar müsveddemiz çok sevdiği Fenerbahçesine bir 3 puan daha verdi. hatta kupanın bir kulbunu. bizden 3 puan almak bu kadar kolay. gergin bir ortam içinde tereyağından kıl çeker gibi. hiç akıllanmayacağız hiç.

sui generis
06.Mayıs.2012, 22:11
Sonuna kadar hakettik kazandık. Teşekkürler Fenerbahçem, yine sahaya gömdük rakibi.

furkan58
06.Mayıs.2012, 22:15
Kelimelerin yetmediği an. O kadar olaylara , hafta içi mahkemeden çıkan olumsuz sonuçlara rağmen çıkıp savaşan bir takım ve galip geliyor hemde size karşı şampiyon olucakmışcasına oynayan bir takıma karşı. Sen harbiden çok büyük takımsın Fenerbahçe. Oyuncusu , taraftarı , yöneticisi , idarecisi , temizlikcisi , malzemecisi , tercümanı hepsine helal olsun bu şampiyonluk gelicek !

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 22:16
Oh sampiyon olmus kadar sevindim. Helal olsun Fenerbahce'm

futureless
06.Mayıs.2012, 22:21
En son yine 2010 yılıydı , Trabzon'la iki maçımız , alınacak iki kupamız kalmıştı. Rehavete kapılmayalım , biz dersimizi almış olalım.Bir Galatasaray , bir Bursa maçı iki kupaya tekabül ediyor , işte bu sezonun özeti ... diyeceğim ama haksızlık olur , bu sezon öyle anlatılacak bi sezon değil..

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 22:21
Tebrikler Fenerbahçe :) Son hafta kalplerin dayanmayacağı bir maç olacak.Emre-Zokora pozisyonu tartışıldımı bilmiyorum ama Zokora'ya 13456456 tane kırmızı kart verseydi yeriydi.Çok büyük hata yaptı hakem.Orada düdüğü çalıyorsan net kırmızı karttır.

Fearless Coward
06.Mayıs.2012, 22:22
Trabzonlu oyuncuların Abitoğlu'nu niye sevdiğini şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur :D

DenizlispoR
06.Mayıs.2012, 22:22
Trabzonspor seyircisi Fenerbahçe'nin en sevdiği ortamı hazırladı,gergin. FB bu tür oyunları çok iyi oynamayı biliyor,seyirciyi fazla umursamadan sakinliğini koruyor ve bu maçta da korudu. 2-1'ken belki gidebilir diye düşündüm,fakat beni yanılttılar.

Tebrikler Fenerbahçe.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2012, 22:23
Bu takım haftaya kendi sahamızda şampiyonluğu verse bile sonuna kadar alkışı hakediyor. Özellikle bugün resmen meydan savaşından zaferle ayrıldılar. Öyle bir maç oldu ki; insan o müthiş paslaşmalarımızı, rakibe doğru düzgün pozisyon vermeyişimizi, gollerimizi yazmak bile istemiyor. Çünkü bunun önüne geçen bir ton rezillik var. Bugün sahada Volkan, Emre, Stoch falan yoktu. 11 tane Mehmetçik Basri vardı. Kurguyu bozan tüm oyuncularımıza, teknik ekibimize sonsuz teşekkürler.

Eğer bu yönetim Mustafa Kamil Abitoğlu'na düdüğünü astıramıyorsa boşuna Fenerbahçe koltuklarını işgal etmesinler. Bırakın böylesine kritik bir maçı yönetmeyi, bırakın herhangi bir lig maçını yönetmeyi, 3. ligde bile maç yönetemeyecek kadar rezil bir durumda. Akşam evine gitsin Zokora'nın yaptığı hareketi izlesin, Colman'ın yaptıklarını izlesin. Gerçi tekrarını izlemesine gerek yok zaten bu pozisyonları kabak gibi gördü. Bugün Fenerbahçe futbolcusu hakemi de yenmek olayını gerçekleştirdi.

Geçen seferki olaylara 2 maç ceza verirsen Trabzon taraftarı da o kadar şey yaptık 2 maç aldık diyerek bu maçı bu hale getirir. Benim sayabildiğim 2 kez Emre'ye çakmak geldi, 1 kez Stoch'a geldi. Oyun defalarca durdu. Hakem Emre'ye diyor ki korneri sen kullanma; rezalet.

Tüm oyuncularımız üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptı. Ama bir kişiyi öne çıkarmak istersek, Emre maçın yıldızıdır. Oyundan çıkarken armayı öpmesi de cabasıdır. Adam gibi adam Emre Belözoğlu.

Edit: Emre'nin elini havada bırakan Zokora'nın elini diğer futbolcularımızın hepsi pas geçmeliydi. Orda yanlış yaptılar.

lexoqe
06.Mayıs.2012, 22:26
Ben Fenerbahçe'li olsaydım önce Beşiktaş' tebrik ederdim.

sananes
06.Mayıs.2012, 22:27

öncelikle ne alaka diye sormak istiyorum? Sonrasında ise şu maçı oynayan takım öncelikle yada sonralıkla kimseyi tebrik etmek zorunda değil, etmemeli.

Bu maçı tatil etmeyen hakeme yazık olursun. Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi "Abitoğlu çocuklarına ben hakemim demesin."

futureless
06.Mayıs.2012, 22:30
Bu maçı tatil etmeyen hakeme yazık olursun. Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi "Abitoğlu çocuklarına ben hakemim demesin."

Az bile söylemiş Rıdvan.Abitoğlu çocuk yapmasaymış keşke.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2012, 22:30

Galatasaray'ın Beşiktaş maçından 1 puan veya 3 puan almasının Fenerbahçe açısından farkı yok. Her iki türlü de bize Kadıköy'de galibiyet şart. Ancak Beşiktaş galip gelmiş olsaydı bize avantaj sağlardı.

furkan58
06.Mayıs.2012, 22:31

Neden Beşiktaş'ı tebrik etmeliyiz ki ? Biz kendimiz kazandık Beşiktaş sayesinde son maça taşımadık.

ReaList
06.Mayıs.2012, 22:34

Öncelikle hepinizden özür dilerim, Mesnetsiz bir yorum yapmışım, 2006'da Denizli'de Dünya futbolunda görülmeyen bir şekilde sabote edilen bir maçı bitiremeyen hakemi görmüşken, 2007'de Sahaya milyon parça eşya atılan Galatasaray maçını görmüşken, bu maçın bu olaylara rağmen biteceğini sanmak biraz saflık olmuş. Diyarbakır-Bursaspor maçı beni yanıltmış olsa gerek. O maçta sahaya atılan bir taş yardımca hakeme isabet etmiş ve anında maç bitirilmişti. Bugün kimin kafasına ne geldi unuttum, mantık bunlar yaşanırken onca uyarıya rağmen maç bitmeliydi diyor ama o forma var ya o sarı lacivertli forma, karşınıza aldığınız zaman adamın gözünü kör ediyor. Emre'ye acımasızca tekmeleri sallayan Colman ve Zokora bu hırsın, bu körelmenin ürünleri.

Geçen maç nasıl Aykut Kocaman'a kızdıysam bu maç içinde helal olsun diyorum, Hatasını bu kadar kısa sürede görüp kötü gideni düzeltmek adına farklı hamleler yapması bize bu maçı kazandırdı. Selçuk Şahin yerine Mehmet Topuz zamanında o bölgeye alıştırlıp monte edilseydi, Şu kadrodaki en çürük halka Selçuk Şahin'e katlanmak zorunda kalmazdık. Teşekkürler Çocuklar, Teşekkürler.

lexoqe
06.Mayıs.2012, 22:35
Bu benim kendi görüşüm. Ben size bunu yapın demedim. Ben Fenerli olsaydım Beşiktaşı öncelikli tebrik ederdim.

Alakası ise Beşiktaş, GS'ye büyük çelme taktı ve Fenerbahçe için büyük bir avantaj oldu. Bu tam tersi olsaydı ben Trabzon'u tebrik ederdim. ;)

Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 22:37
İyide çaktığı çelme ile değişen birşey olmadı ki. Trabzon yenseydi, Fenerde son maçta bizi yense birşey değişmiyordu, şampiyonluğu ilan etmiş oluyorduk zaten(Bizde Beşiktaş'ı yensek tabi). Ama yinede Fener'in tek şampiyonluk şansı bizi yenmeleri. Başka bir açılımı yok bunun futbol litaretüründe.

attirson
06.Mayıs.2012, 22:37
Aykut Hoca belki sezon basından beri her maç onu niye yapmadın bunu niye yapmadın diye seni çok elestirdik ama son anda yapacagını yaptın. :) Cristian Baroni neler yaptı öyle ya helal olsun gerçekten.İnşallah kalan 2 maçımızada bu kadroyla çıkarız ve 2de2 yaparız.Bu kadroyla 2de2 yapacagımıza inancım tam.Gökhan umarım Gs maçına yetisebilir.
Hakem gerçekten rezaletti böyle kötü bir hakem görmedim hayatımda.Umarım şampiyonluk maçına Cüneyt Çakır'ı verirlerde adam gibi oynadıgımız topun hakkını alırız.
Açıkçası ben Gs'nin yenilmemesine çokta üzülmedim hatta daha iyi oldu.Eğer beraberlik bize yetseydi eminim bizim takım kapanır ve yenilirdi ama şimdi öyle degil aynı Ts maçındaki gibi hücum yapacagımızı düsünüyorum ve bu oyunla Gs'yi kesinlikle yeneriz diyorum.Fatih Terim'in yedek kulübesinde olmayacak olması bizim için çok büyük bir artı bugün gördük mesela nerdeyse 5 dakikada 2-0dan 2-3 veriyordu maçı Gs son anda temkinli oynamaya basladı.Fatih Terim olsa iş bu noktaya gelmezdi.

Kısacası 2 maç 2 kupa ! Fener Gol Gol Gol 2 Kupa Geliyor !

GeanyGS
06.Mayıs.2012, 22:38
Bugün GS durumu 2-0 yaptıktan sonra açtım fener maçını izledim. Fener iyi oynadı, canla başla mücadale etti. Futbolcuların çoğu sakat vs ama bana garip gelen fenerin her TS maçında Ankaragücüne bile kuramadığı üstünlüğü kurması. Şenol Güneş hırsından her fener maçına yeni bir süprizle çıkıyor olması fener maçlarında hüsranla ayrılmasına neden oluyor.

Bu benim kendi görüşüm. Ben size bunu yapın demedim. Ben Fenerli olsaydım Beşiktaşı öncelikli tebrik ederdim.

Alakası ise Beşiktaş, GS'ye büyük çelme taktı ve Fenerbahçe için büyük bir avantaj oldu. Bu tam tersi olsaydı ben Trabzon'u tebrik ederdim. ;)

Herhangi bir çelme takma durumu yok, GS'a son maçta beraberliğin yetmesi için bugün önemli olan yenilmemekti. Beraberlikle galibiyet arasında fark yok.

ReaList
06.Mayıs.2012, 22:38

Galatasaray 3 puan alsaydı, Kadıköyde kazanması veya berabere kalması yetiyordu.
Galatasaray 1 puan aldı, Kadıköyde kazanması veya berabere kalması yetiyor.

Ben pek bi çelme göremedim, psikolojik olarak bir nebze olabilir.

futureless
06.Mayıs.2012, 22:39

Kısaca anlatayım , üşendim şimdi uzununa.Beşiktaş Fenerbahçe ' yi yenmese , Fener kazansa . Haftaya 3 sonuçtan ikisi Fenere , biri cimboma yarardı . Çoooook büyük bir avantaj olurdu elimizde.He yine avantajlıyız , ama şuan 3 sonuçtan ikisi GS'ye yarıyor.Bilmem anlatabildim mi.Beşiktaş'a teşekkür etmesi gereken varsa Galatasaray olur bu durumda , kaldı ki onlar da etmesin , etmesi gerekmez , Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı herkese karşı.

sananes
06.Mayıs.2012, 22:40
Unutmadan Henri Bienvenu'yu çok küçümsediğinizi söyleyip durdum renkdaşlar. Bu adamın kumaşı iyi,yaşı da genç sabredelim biraz. Bugün de çok başarılıydı.

Ve maçın yıldızı adayım Selçuk Şahin'i unutmayalım:)

lexoqe
06.Mayıs.2012, 22:44
Ben Galatasaray'ın 2 Dakika'da 2 gol yeyip 1 puan almasına moralmen büyük bir etki olduğunu düşünüyorum. Buda rakip takıma daha da umut verici oluyor. Maçı 2-3 kaybetseydi GS daha da büyük bir çelme olurdu tabii ki.

Ama bana bir kişi bile derse bu sonuçta bile değişen hiç bir şey yok, ben o adama sen futboldan hiç bir şey anlamıyorsun derim.

byariff
06.Mayıs.2012, 22:50
koridorlarda kavga cikmis galiba

http://b1205.hizliresim.com/x/6/5fgxs.jpg

SaLviO
06.Mayıs.2012, 22:51
volkana bak be senin allahına kurban mehmet reyizde orda :D

futureless
06.Mayıs.2012, 22:52
Evet , Tolga ile bizim tercüman arasında sanırım . Sadri Şener ile de Semih arasında diyorlar ama onu net göremedim.

attirson
06.Mayıs.2012, 22:53
Maçın adamı Cristian bence.

Fernando Gago
Sadri Şener istifa etsin bıraksın bu işleri. Koridorların rezilliği, saha içi rezillik hepsi onun eseri.

Corpus
Volkan - Spartacus...

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2012, 22:56
http://www.yukleresim.com/di-PMQ5.jpg

Mustafa Kamil Abitoğlu. 3 metre önündeki pozisyon, görüşünü engelleyen en ufak bir şey yok.

Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 22:57
İnsanlık dışı gerçekten, ben hayatım boyunca milliyetçilikten bile nefret ettim, milliyetçiliği bir hastalık olarak gördüm ama bu Zokora adamı en ala ırkçı yapar. Önce adam olacak!

attirson
Volkan - Spartacus...

Aynen. :n:

ReaList
Şu maçın iptal konusu hakkında yazarken unuttum, bir sahne vardı ki akıllara ziyan. Emre korneri kullanmak için köşeye gitti sahaya madde atıldı ve hakem Emre'nin yanına gidip eliyle de işaret ederek Emre başkası kullansın dedi, Emre kabul etmedi. Her korner pozisyonunda bizim oyunculardan önce topun olduğu bölgeye çevik kuvvet gitti ve bu maç bu sahnelerle bitti ne diyelim :k:

titates1
06.Mayıs.2012, 22:58
http://www.yukleresim.com/di-PMQ5.jpg

Mustafa Kamil Abitoğlu. 3 metre önündeki pozisyon, görüşünü engelleyen en ufak bir şey yok.

şu resmi alıp , emre zokoraya uçan tekme atmış ondan böyle yapmış diye paylaşsak ya , sonra gelip bu forumdaki arkadaşlar bile alıp buraya kopyalarlar bakın emre böyle yapmış diye =)

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:00
İnsanlık dışı gerçekten, ben hayatım boyunca milliyetçilikten bile nefret ettim, milliyetçiliği bir hastalık olarak gördüm ama bu Zokora adamı en ala ırkçı yapar. Önce adam olacak!

Birinin cinsel organına tekme atmak ırkçılığa giriyorsa sen gözümü karartmışsın güzel insan.İlk terim doğru, tamamen ''insanlık dışı'' bir hareket ama ırkçılık değil.

attirson
06.Mayıs.2012, 23:00
Zokora tamamen şov yaptı başka bişey degil.

futureless
06.Mayıs.2012, 23:01
Birinin cinsel organına tekme atmak ırkçılığa giriyorsa sen gözümü karartmışsın güzel insan.İlk terim doğru, tamamen ''insanlık dışı'' bir hareket ama ırkçılık değil.

' Bu hareket sonucunda Zokora'ya ırkçılık yapılır tabi ' demek istemiş .

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:03
' Bu hareket sonucunda Zokora'ya ırkçılık yapılır tabi ' demek istemiş .

Zokora'ya ırkçılık veya hakaret her neyse o yapılmasaydı bu hareket olmazdı abi.Zokora'yı savunmuyorum ama Emre'nin lafından dolayı oldu bu hareket.

Corpus
06.Mayıs.2012, 23:04
Büyük ihtimal adaleti kendi sağlamaya çalışmıştır. Ülkemizde bolca görülen bir olay :)

ForsakeN
06.Mayıs.2012, 23:04
nete düşmüş zokora'nın tekmesi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kSFUiTK-u5k#t=174s

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:05
nete düşmüş zokora'nın tekmesi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kSFUiTK-u5k#t=174s

Düşse ne olacak :D Uzaydan bile görüldü o tekme :D Açık kırmızı kart tartışmasız hatta açık kırmızı kart demem bile saçma :)

Corpus
06.Mayıs.2012, 23:07
Zokora topa nasıl vurulur göstermiş ama nesneyi şaşırmış :D Teknik vurmuş vesselam. Net kırmızı

sananes
06.Mayıs.2012, 23:13
Semih "Sadri Şener devre arasında bana küfür etti."

Nedvedmania
06.Mayıs.2012, 23:15
Zokoranın yaptığı şey çok yanlıştı. Tamam vurda orasına niye vuruyorsun. Kavgada vurulmaz oraya.

Bir de şöyle birşey demiş

Didier Zokora: "Bir insan şerefi için yaşar şerefi için ter döker. Eğer ben Emre'nin elini sıksaydım şerefimi yok sayardım."

lexoqe
06.Mayıs.2012, 23:16
Zokoranın yaptığı şey çok yanlıştı. Tamam vurda orasına niye vuruyorsun. Kavgada vurulmaz oraya.

Didier Zokora: "Bir insan şerefi için yaşar şerefi için ter döker. Eğer ben Emre'nin elini sıksaydım şerefimi yok sayardım."

Ona göre doğru olanı yapmış. Yanlış. Bunların geçen maçtan kalan meseleleri vardı, hakemde kendi aralarında çözsün demiş. :)

Fernando Gago
06.Mayıs.2012, 23:16

Emre'nin kalbine doğru karnını yukarısına tabanla girdi, ayrıca emre'nin hassas bölgesine tekmeyle girdi. Bu adam insanlığa sığmayan hareketlerde bulunuyor. Ben de bunu söylüyorum. Sınırları çok çok zorluyor. Kimse Bana ırkçılık, ayrımcılık dersi vermeye kalkmasın ben neyin ne olduğu biliyorum, ama önce insan olsunsun adam olsunsun

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:18
Emre'nin kalbine doğru karnını yukarısına tabanla girdi, ayrıca emre'nin hassas bölgesine tekmeyle girdi. Bu adam insanlığa sığmayan hareketlerde bulunuyor. Ben de bunu söylüyorum. Sınırları çok çok zorluyor. Kimse Bana ırkçılık, ayrımcılık dersi vermeye kalkmasın ben neyin ne olduğu biliyorum, ama önce insan olsunsun adam olsunsun

Ne dersen de buna ırkçılık diyemezsin.Irkçılık dersen kendini kandırmış olursun.Hala kendi bildiğini okuyorsan,sen bilirsin.

Önder HOCA
06.Mayıs.2012, 23:19
trabzonlular çıkışta takım otobüsünü bekliyorlarmış

attirson
06.Mayıs.2012, 23:22
trabzonlular çıkışta takım otobüsünü bekliyorlarmış

Buna diyecek 2 kelimem var.Tırı ve Vırı.

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:23
Buna diyecek 2 kelimem var.Tırı ve Vırı.

2 kelime ve 1 bağlaç kullandın ne diyorsun peki buna ? :n: :p

SaLviO
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562433_353392498055752_137712972957040_965481_1011 86373_n.jpg

Fernando Gago
Ne dersen de buna ırkçılık diyemezsin.Irkçılık dersen kendini kandırmış olursun.Hala kendi bildiğini okuyorsan,sen bilirsin.

Ben Zokora'nın yaptığına ırkçılık demiyorum zaten, insanlık dışı hayvani bir hareket diyorum. Irkçılıkla kefeye koyarsan kafa kafaya gelirler.

Walter Sakana
06.Mayıs.2012, 23:24
................................................

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:26
Ben Zokora'nın yaptığına ırkçılık demiyorum zaten, insanlık dışı hayvani bir hareket diyorum. Irkçılıkla kefeye koyarsan kafa kafaya gelirler.

O zaman iş değişir :D Harekete gelince hareketin ırkçılıktan daha kötü olduğunu düşünüyorum ben.

sananes
06.Mayıs.2012, 23:27

yorum yaptım enterasan bir şekilde ve sebeple silinmiş baştan daha dikkatli yazayım o halde.

Zokora şimdi bunları söylüyor ama bir önceki malum fenerbahçe maçında,maçtan sonra emre ile sarıldıklarını tüm türkiye biliyor.

Buna rağmen bunları söylemesi biraz ajitasyon gibi geliyor bana. Bıraksın bu ayakları, mantıklı düşünen kimse yemiyor.

attirson
06.Mayıs.2012, 23:28

Bağlacı boşver sana bişey olmasın. :p

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:29
Bağlacı boşver sana bişey olmasın. :p

Amin cümlemize bir şey olmasın :D

sui generis
06.Mayıs.2012, 23:30
şaka maka yapmıyorum trabzon taraftarına bir çare bulunsun; olmaz böyle iş arkadaş, gerekirse bizim maçlarda seyircisiz oynasınlar. böyle şey mi olur yahu. ben Emre'nin yerinde olsam kasten adam öldürmeye teşebbüs ten şikayette bulunurum Zokora için.

Kaka Leite
06.Mayıs.2012, 23:32
Konu dışı diyorum,boş konuşmalar diyorum. :)
Zokoranın yaptığı büyük ayıp ne olursa olsun ölümüne girilmez bir adama

europeanconquer
06.Mayıs.2012, 23:34
Konu dışı diyorum,boş konuşmalar diyorum. :)

Ortamı germeye çalışıyorsun diyorum :) Yemem diyorum :)

Zekirdek
06.Mayıs.2012, 23:34

Şerefi için yaşayan insanlar maç içinde barıştıktan sonra aldığı talimatlar doğrultusunda hareket etmezler. Zokora'nın şu an yaptıkları olayın ilk olduğu anda düşündükleri değil. Bunları o da biliyor.

SaLviO
06.Mayıs.2012, 23:39
Selçuk Şahin ‏ @_selcuksahin (https://twitter.com/#%21/_selcuksahin) biz belki Trabzon'a beden olarak 40 kisi geldik ama biliyordukki 25 milyon ruh bizimle sahada savas verdi, galibiyet onlara armagan olsun.

eXcitinG
06.Mayıs.2012, 23:41
HakemLer Süper finaLde kontroLü tamamen kaybetti. Zokora nın Emre`ye yaptığı hareket direk kırmızı kart oLmaLıydı. Fenerbahçe bu akşam kazanarak ŞampiyonLuğun en önemLi adayı konumuna geLdi. Son maçta kendi sahasında oLacak ve ipLer kendiLerinde.

sarianet
06.Mayıs.2012, 23:49
semih trt de

barahir
06.Mayıs.2012, 23:54
Sadri Şener'in suyu çok ısındı çok.. Oraya buraya bağlanıp ona buna iftiralarla olmaz bu işler.. Çeksin elini artık Türk Futbolunda.. Her hafta bir kişiyi yem olarak atıp kenara çekiliyo..

sarianet
06.Mayıs.2012, 23:58
colman kırmızı görmeliydi zokora emrenin futbol ve sex hayatını bitirebilecek bir hamle yaptı insanlık suçu ayıp yapılan ayıp ama neyse ki skor fenerbahçenin lehine oldu olası bir trabzonspor galibiyeti yada beeraberlikte oluşacak kaosu düşünemiyorum :)

Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 00:01
TRT Stadyum programına telefon ile katılan TS Başkanı Sadri Şener "Fenerbahçe kazandığı için sevinmişsinizdir" diyerek yayından ayrıldı.

S.Şener "Tolga'nın kanser annesine küfür ettiler"

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!

sananes
Sadri Şener'in suyu çok ısındı çok.. Oraya buraya bağlanıp ona buna iftiralarla olmaz bu işler.. Çeksin elini artık Türk Futbolunda.. Her hafta bir kişiyi yem olarak atıp kenara çekiliyo..

Trt'de spor programına bağlanıp "fenerbahçe'nin kazanmasına da sevinmişsinizdir" deyip kapatmış sadri şener telefonu, komik adam:)

World Hollow o1
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560637_436211759723989_245744098770757_1692536_777 350207_n.jpg

AYIP! AYIP! AYIP!

AYLAR ÖNCE DEDİĞİM GİBİ

Öldürmeyen darbe, güçlendirir...

FENER GOL GOL GOL GOL GOL GOL....

Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 00:03
Fenerbahçe otobüsünün şoförü "ben götürmem" deyip, otobüsü terk etmiş. Çevik kuvvetin otobüsü götürecekmiş takımı.

Hala çıkamadılar sanırım.

attirson
07.Mayıs.2012, 00:05
TRT Stadyum programına telefon ile katılan TS Başkanı Sadri Şener "Fenerbahçe kazandığı için sevinmişsinizdir" diyerek yayından ayrıldı.

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!

Hey yavrum acitasyona bak. :) Yani kanser olunca annenin degeri artıyor öyle mi ? Senin bugun tribünlerin anasına küfür edilmedik Fenerbahçe'li mi bıraktıda utanmadan bunu diyorsun.Ki zaten Samet öyle bişey dedi mi oda mechul bu kendini bilmez iftiracı uyduruyodur.

RaSenGan
07.Mayıs.2012, 00:05
Emre'nin bir yaptığıyla gurur duyuyorsunuz da adam utanç duyulacak 10 şey yapıyor bunun yanında.

Sadri Şener'in dediğine göre tercüman Samet Tolga'nın annesine küfretmiş.Semih'in söylediğine göre ise Sadri Şener küfretmiş.Birileri küfretmiş ama kim belli değil.Kimse kızmasın ama bu iki takım taraftarı da futbolcusu da yönetimi de aynı kafada.İki takım da birbirinden beter.Birbirlerine karşı inanılmaz bir kin ve nefret besliyorlar.Futbola hiç ama hiç yakışmayan şeyler.

sui generis
07.Mayıs.2012, 00:07
Emre'nin bir yaptığıyla gurur duyuyorsunuz da adam utanç duyulacak 10 şey yapıyor bunun yanında.

Sadri Şener'in dediğine göre tercüman Samet Tolga'nın annesine küfretmiş.Semih'in söylediğine göre ise Sadri Şener küfretmiş.Birileri küfretmiş ama kim belli değil.Kimse kızmasın ama bu iki takım taraftarı da futbolcusu da yönetimi de aynı kafada.İki takım da birbirinden beter.Birbirlerine karşı inanılmaz bir kin ve nefret besliyorlar.Futbola hiç ama hiç yakışmayan şeyler.

iki takımı aynı kefeye koydun bravo sana. FB-TS maçlarına bak anlarsın farkı.

Corpus
07.Mayıs.2012, 00:09
Gerçekten Emre ile gurur mu duyuyorsunuz ?

barahir
07.Mayıs.2012, 00:09
Evet......

attirson
07.Mayıs.2012, 00:10

İki takım taraftarı birbirinden beter diyorsun.Kadıköy'de oynanan maçlarda 1 tane olay çıktı mı ? En fazla 61. dakikada malum tezahurat söylenmistir onun dısında en kücük bir tatsızlık yaşanmadı.Yönetimi aynı kafada diyorsun.Ts bir açıklama yapıp üstümüze suç atmadıgı sürece biz cıkıp ne sallamıs Ts'nin arkasından ? Kin besleseydik Emre gidip elini uzatmazdı Zokora'ya.Yani pes diyorum sana pes.

doncarlo
Fenerbahçe dünyanın en masum takımıdır Emre bir melek , Semih'se bir sofudur.Fenerbahçe'nin olmadığı yerde kavga-kötü düşünceler vardır yapmayın.

sui generis
evet, hem de hiç olmadığı kadar. bu sezon daha da sevdim.

attirson
07.Mayıs.2012, 00:11
Gerçekten Emre ile gurur mu duyuyorsunuz ?

Kaptan yapmamızdan belli degil mi ?

Corpus
07.Mayıs.2012, 00:11
Yazık...

..

attirson
07.Mayıs.2012, 00:12
Yazık...

..

Katılıyorum.Sizin böyle övünebileceginiz bir futbolcunuz yok.

RaSenGan
07.Mayıs.2012, 00:13
iki takımı aynı kefeye koydun bravo sana. FB-TS maçlarına bak anlarsın farkı.

Evet Kadıköydeki maçta Aykut Kocaman Şenol Güneş'in yanına gitmeye tenezzül etmemişken Şenol Güneş ilk iş olarak Aykut Kocaman'ı görmeye gidiyor.Bu gitmeme olayı bu yıl veya daha önceden olmuştu.Taraftarın da bir farkı yok.Beslenilen duygular aynı iki tarafta da.

sui generis
Yazık...

..

kime yazık , neye yazık. bunu sen hiç söylememelisin bence; volkan sakatlanınca sevinip gelip burada Emre'ye laf atman iyi bir çelişki olmuş.

barahir

Samet Guzel ‏ @Guzelzinho
Butun Anneler Kutsaldir. Ben Kimsenin annesine kufur etmem!! Tolga Zenginin hasta annesine acil sifalar dilerim. Kalbim Tolga ve annesiyle!

sarianet
sakin beyler sakin....

Night_Mare17
07.Mayıs.2012, 00:14
Maçın niye tatil edilmesi gerekiyordu gerçekten merak ettim. Galatasaray maçında staddaydım hiç bir şey bilmiyorum maç hakkında biri özet geçebilir mi ?

sui generis
Evet Kadıköydeki maçta Aykut Kocaman Şenol Güneş'in yanına gitmeye tenezzül etmemişken Şenol Güneş ilk iş olarak Aykut Kocaman'ı görmeye gidiyor.Bu gitmeme olayı bu yıl veya daha önceden olmuştu.Taraftarın da bir farkı yok.Beslenilen duygular aynı iki tarafta da.

ya Aygün git işine Allah aşkına. iki camiayı aynı kefeye koydun ve ben sana orada cevap verdim. hata bende.

Night_Mare17
Katılıyorum.Sizin böyle övünebileceginiz bir futbolcunuz yok.

Takımımız ve camiamız var siz de öyle bir şey yok. Sizin de öyle övünebileceğiniz bir camia ve takımınız yok.

GeanyGS
yahu her sene fb de oynamamak için ülkesinden 2-3 hafta geç gelen, rest çekip takım bulamadıktan sonra da özür dileyip geri gelen lugano hava alanında omuzlar üstünde gönderiliyorda, karakteri ne olursa olsun iyi oynayan emreye mi sahip çıkmayacak fenerbahçe taraftarı. İyi oynasın yeter yoksa rüştü gibi dayak yer. Ben şaşırmıyorum şahsen.

SaLviO
07.Mayıs.2012, 00:16
olayı emreye bağladınızya helal olsun

RaSenGan
07.Mayıs.2012, 00:18
ya Aygün git işine Allah aşkına. iki camiayı aynı kefeye koydun ve ben sana orada cevap verdim. hata bende.

Emre'yle gurur duyup Zokora'ya demediğini bırakmayan insanlarla bir konuda tartışmak yanlış aslında.Gözünüz bu derece körleşmişse benim başka bir şey söyleyeceğim yok.Fenerbahçe de rakibine en çok saygılı tek kelime küfür etmeyen bir kulüp iken Trabzonspor da her maç rakiplerine küfreden bir kulüp.Peki iyi geceler.

footballer33
07.Mayıs.2012, 00:19
F.Bahçe çok iyi oynayarak maçı hak etti ve kazandı. Bu galibiyet bizim de işimize geldi. Bu arada, maç sırasında ve sonrasında inşallah olmaz dediğimiz olaylar ne yazık ki yaşandı. F.Bahçe mahsur kalmış söylentileri var şu anda, takım otobüsünün şoförü kaçmış.

sarianet
07.Mayıs.2012, 00:19
Beyler galibiyetin tadını çıkartın laf atanlara cevap vermeyin boşverin temiz temiz bir galibiyet aldık hiçbi laf söz galibiyetimize leke düşüremez

attirson
07.Mayıs.2012, 00:20
Takımımız ve camiamız var siz de öyle bir şey yok. Sizin de öyle övünebileceğiniz bir camia ve takımınız yok.

Kötü sonuçta efsane dediginiz Hagi'nin anasına avradına söven bir camiadan bahsediyoruz demi ? Evet övün büyük camia ve taraftarınla.

doncarlo
07.Mayıs.2012, 00:20
Yeyin birbirinizi :D :D :D aferin size.

attirson
07.Mayıs.2012, 00:22
Aygün'ün ne kadar taraflı gereksiz yorum yazdıgını biliyoruz ama her seferinde cevap verme geregi duyuyoruz.Bundan vazgecmeliyiz.

sarianet
07.Mayıs.2012, 00:22
beyler iki camia da büyüktür iki camiada birbiri olmadan yapamaz büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür yapmayın böyle galibiyetin keyfini çıkaralım bırakın çamur atanlar attıklarıyla kalsın siz cevap verdikçe onlar zevkten dört köşe oluyorlar

Corpus
07.Mayıs.2012, 00:25
Aygün'ün ne kadar taraflı gereksiz yorum yazdıgını biliyoruz ama her seferinde cevap verme geregi duyuyoruz.Bundan vazgecmeliyiz.

Demek ki kendi içinde söylediğine inanmıyorsun ve Aygün'ün yorumunun aslında gereksiz değil senin için önemli bir yorum olduğunu görüyoruz.

sarianet
07.Mayıs.2012, 00:27
hasan yener stadyumda trt

ReaList
07.Mayıs.2012, 00:55
http://s7.directupload.net/images/120506/6mqeepr4.swf

Alem bu adam ya : )

SaLviO
07.Mayıs.2012, 00:57
çaresizlik

sarianet
07.Mayıs.2012, 00:57
Sadri şener bi bitmedin be kardeşim bu kaç oldu lütfen sahada yenin bizi ya

Redrum
07.Mayıs.2012, 00:58
Neler konuşuluyor yahu :)
Maçı izledim, Trabzonspor top oynasaydı aslanlar gibi yenseydi arkadaş, top mu oynadılar? Fenerbahçe gayet haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Trabzon taraftarını da kınıyorum, böyle taraftarlık olmaz. Takımlarına zarar vermekten başka bir şey yapmadılar kaç senedir.
Zokora'yı savunanı da Emre'yi savunanı da anlamıyorum arkadaş ikisi de çirkef işte çirkef, bunu kabul edin bırakın fanatikliği. Ben Galatasaraylı olarak Melo'nun ve Eboue'nin ne çirkeflikler yaptığını kabul ediyorum. Babanızın oğlu gibi savunuyorsunuz yahu.

ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:00

Acizlik bu yaptığı tamamen :D Diyecek birşey bulamamış SŞ

MeMo
07.Mayıs.2012, 01:03

Fena laf sokmuş :)

Universal
07.Mayıs.2012, 01:03
Sadri Şener bu gün olanların tek sorumlusudur, bir yıldır hiç bir amacı olmadan iddia ettiği kupamızı verin sözünün eseridir. Taraftarını ve futbolcularını spartaküs gibi yetiştirmiştir. Artık bu anlamsız amacından vazgeçip, Türk futbolundan çekilmek zorundadır. Bu akşamın tek özetidir.

Fearless Coward
07.Mayıs.2012, 01:05
Neler konuşuluyor yahu :)
Maçı izledim, Trabzonspor top oynasaydı aslanlar gibi yenseydi arkadaş, top mu oynadılar? Fenerbahçe gayet haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Trabzon taraftarını da kınıyorum, böyle taraftarlık olmaz. Takımlarına zarar vermekten başka bir şey yapmadılar kaç senedir.
Zokora'yı savunanı da Emre'yi savunanı da anlamıyorum arkadaş ikisi de çirkef işte çirkef, bunu kabul edin bırakın fanatikliği. Ben Galatasaraylı olarak Melo'nun ve Eboue'nin ne çirkeflikler yaptığını kabul ediyorum. Babanızın oğlu gibi savunuyorsunuz yahu.

Arkadaş çok güzel özetlemiş tebrik ediyorum...Trabzon nedense deplasmanlarda daha bi rahat oynuyor çokta güzel top oynuyor bugün Trabzon futbol adına bir şey yapmadı Fenerbahçe hakkıyla kazandı ayrıca Trabzon taraftarı ortada bir hüsümet yokken durup dururken olay çıkarıyor bu da ayrı bir komedi...

ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:07
Sadri Şener, "FB maçını kaybedersek bu dünyanın sonu olur" demişti. Evet bekliyoruz dünyasını sonlandırabilir :D

Deus Dominus
07.Mayıs.2012, 01:17
Mayalar'a güvenip ettiği bir laf olabileceğini düşünüyorum :D Ya tutarsa dedi ama tutmadı.

sarianet
07.Mayıs.2012, 01:21
Trabzonspor seyircisine de helal olsun aykut hocaya motivasyon konusunda pek iş dşürmediler ben olsam ben bile gaza gelir kendi çapımda messileşirdim gerçekten teşekkürler
bu arada fenerbahçe olarak gene de rahat bi maç izleyemedik hele ikinci yarı tamamen bir eziyetti bi ara yarı sahayı geçemedik sağolsun şenol hoca orta sahayı boşalttı ve bana göre trabzonspor adına sahanın en iyisi olan alanzinyoyu alarak fenerbahçemin ekmeğine yağ sürdü :)

LifeYourself
07.Mayıs.2012, 01:23
Sadri Şener bu gün olanların tek sorumlusudur, bir yıldır hiç bir amacı olmadan iddia ettiği kupamızı verin sözünün eseridir. Taraftarını ve futbolcularını spartaküs gibi yetiştirmiştir. Artık bu anlamsız amacından vazgeçip, Türk futbolundan çekilmek zorundadır. Bu akşamın tek özetidir.

Maalesef sahada spartaküsler bir işe yaramadı.Bu bizimde işimize yaramadı.Ama hala 0.5 puanımıza inancımız tam:icon_lol:

Ama bu skor maçtan önce belliydi.Forumun büyük çoğunluğu ortam gergin olursa Fener her türlü kazanır diyordu

Trabzonspor
07.Mayıs.2012, 01:27
Bugun ilk kez Akerde mac izledim tam 17 saat yol gidip buraya geldim.Bunlari yasanacagini biyordum hatta kaybedecegimizi de tahmin ediyordum ama yinede geldim.Evet yakindan da gordum taftar rahibe yarardan baska birsey degil.Fener bu ortama bu oyunla maci kazandilar kutlarim.Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Emre hic dusunuyor mu acaba neden bu Gokhan'i alkisliyorlarda ben her saniye kufur yiyorum diye.Emre gecmisten bugune yaptiklariyla kendini bu hale soktu.Zokora, Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.Hakliydi cunku adeleti dogru duzgun yerine getirmezsen adam da kendi adaleti arar.

Bizim takimi degerlendirmek gerekirse,bence Senol hoca yine kadro seciminde hata yapti.Yine Serkani onde baslatti ama hatasini anladi ama neye yarar?Mustafa Yumluyu cok seven oynasin isteyen biri degilim ama Glovackiyi oynatmakta hataydi.Bu adam uzun zamandir sakat kardesim Girayla 2 mac yanyana oynadami boyle macta onu kadroya aliyorsun?Degisiikte de hataliydi Celustka sol bekte vasatti ama bu nor cunku bu adam o bgenin adami degki.Umarim birdaha ki mac hata yapmayiz Uefa kupasi zora girmez.

Deus Dominus
07.Mayıs.2012, 01:32
Hiç kusura bakma rakibe şiddet uygulamanın haklı bir yanı asla olamaz, gitsin dövüş sporlarıyla ilgilensin. Futbol bu kickbox değil. Kaldı ki o dövüş sporlarında bile rakibinin ayalarına tekme atmak yasaktır, kural dışıdır.

sarianet
07.Mayıs.2012, 01:35
Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.

Emre geçmişte ne olursa olsun buna yapılan harekete haklıydı demek nasıl bir anlayıştır tüylerim diken diken olarak okudum bu yorumu.
o zaman herkes kendi adaletini tekme tokat arasın ne gerek var polise adliyeye hakime savcıya herkes hakim olmuş herkes avukat herkes savcı
gökhanı alkışlaması çok güzel bir hareket ama ben onu da samimi bulmuyoruz "gökhan neden alkışlanıyor emre efendi" dedirtmeye yönelik bir hareket ve dendi de zaten ama ne olursa olsun centilmence bir hareketti gecenin tek olumlu hareketi
nereye gidecek bu futbol olayı gerçekten bu kadar gerginlik zarar

europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:35
Hiç kusura bakma rakibe şiddet uygulamanın haklı bir yanı asla olamaz, gitsin dövüş sporlarıyla ilgilensin. Futbol bu kickbox değil. Kaldı ki o dövüş sporlarında bile rakibinin ayalarına tekme atmak yasaktır, kural dışıdır.

Orada Zokora'nın amacının futbol olduğu pek söylenemez zaten.Kırmızı kart görmeyi göze alarak Emre'ye uçtu ama hakem kırmızı kart göstermeyi göze alamadı.Tam bir faciaydı zaten kararı.

sui generis
07.Mayıs.2012, 01:36
Stoch'a ve Emre'ye atılanlar çakmak değil de yine bıçak olsaydı kim verecekti hesabını ? hakemin maçı ertelemesi için birine bir şey olması gerekiyordu heralde.

ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:37
Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Emre hic dusunuyor mu acaba neden bu Gokhan'i alkisliyorlarda ben her saniye kufur yiyorum diye.Emre gecmisten bugune yaptiklariyla kendini bu hale soktu.Zokora, Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.Hakliydi cunku adeleti dogru duzgun yerine getirmezsen adam da kendi adaleti arar.

Hayır anlamıyorum Emre bu maçta tahrik edicek ne yaptı? Colman'dan Zokora'dan tekmeleri yiyen o, maç boyunca yemediği küfür kalmadı,kafasına 2 kere sert cisim isabet etti. En çok tepkiyi çeken yine o oldu maçta. Adam yere düşse seyirci çılgına dönüyor yahu :)

sui generis
07.Mayıs.2012, 01:38
Bugun ilk kez Akerde mac izledim tam 17 saat yol gidip buraya geldim.Bunlari yasanacagini biyordum hatta kaybedecegimizi de tahmin ediyordum ama yinede geldim.Evet yakindan da gordum taftar rahibe yarardan baska birsey degil.Fener bu ortama bu oyunla maci kazandilar kutlarim.Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Bizim takimi degerlendirmek gerekirse,bence Senol hoca yine kadro seciminde hata yapti.Yine Serkani onde baslatti ama hatasini anladi ama neye yarar?Mustafa Yumluyu cok seven oynasin isteyen biri degilim ama Glovackiyi oynatmakta hataydi.Bu adam uzun zamandir sakat kardesim Girayla 2 mac yanyana oynadami boyle macta onu kadroya aliyorsun?Degisiikte de hataliydi Celustka sol bekte vasatti ama bu nor cunku bu adam o bgenin adami degki.Umarim birdaha ki mac hata yapmayiz Uefa kupasi zora girmez.

GG nin alkışlanma sebebi malum, Aykutun kırmızı kart olayı.. basit bir şey yani hadi Emre'ye öfkeliler Stoch ne yaptı bunlara ?

o tekme olayına böyle yorum yapanları da gördük daha da bir şey denmez heralde. her izlediğim de bir acayip oluyorum ama haklıydı diyorsun abi pes doğrusu.

Trabzonspor
07.Mayıs.2012, 01:44
Orda kendine gore diye yazmadigim icin anlam kargasasi du.Tabiki yanlis biz staxta cisim atanlarada tepki verdik.Futbol boyle birsey deg ama isste siz hala anlamiyorsunuz burdaki insanlar yok yere kizip boyle yapmiyorlar.

byariff
07.Mayıs.2012, 01:45
Fenerbahceli dostlar ayni duyarliligi son haftada bekliyorum sizden

sarianet
07.Mayıs.2012, 01:46
hata yapmak insana mahsustur ama hatayı hatayla sürdürmek ve bunu da savunmak doğru bir düşünce yapısı değildir bana göre tabiki herkesin fikrine saygımız sonsuz tabi saygınızın olduğu yere kadar.

Fenerbahceli dostlar ayni duyarliligi son haftada bekliyorum sizden

Hiç şüphen olmasın kardeşim :)

Ralph
07.Mayıs.2012, 02:16

Komedi :icon_biggrin:

Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 02:19
Semih'e bak ya :n:

http://d1205.hizliresim.com/x/7/5fu72.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ReaList
07.Mayıs.2012, 02:23
Uzaylı terk :D

Stan13
07.Mayıs.2012, 02:29
Hayır anlamıyorum Emre bu maçta tahrik edicek ne yaptı? Colman'dan Zokora'dan tekmeleri yiyen o, maç boyunca yemediği küfür kalmadı,kafasına 2 kere sert cisim isabet etti. En çok tepkiyi çeken yine o oldu maçta. Adam yere düşse seyirci çılgına dönüyor yahu :)

Bu maç birşey yapmamış olabilir ama yaptığının cezası çok hafif kaldığı gün bunların olacağı belliydi. O yüzden masum ayağına yatmayın, şu ülkedeki herkes Emre'nin nasıl birisi olduğunu biliyor ve o malum maçta da neler yaptığının farkında. Kendinizi kandırmayın...

sarianet
07.Mayıs.2012, 02:35
Bu maç birşey yapmamış olabilir ama yaptığının cezası çok hafif kaldığı gün bunların olacağı belliydi. O yüzden masum ayağına yatmayın, şu ülkedeki herkes Emre'nin nasıl birisi olduğunu biliyor ve o malum maçta da neler yaptığının farkında. Kendinizi kandırmayın...

yapmış olabilir tamam cezası da az kalmış olabilir ama zokoranın yaptığını haklı gösterir mi bu
emre değil de kim olursa olsun nasıl haklı diyebilirsiniz buna nereye gidiyoruz beyler ne oluyor

Trabzonspor
07.Mayıs.2012, 02:37
SadriŞener'in TRT bağlantısında o öleri söylemesi komedi değil.Aam haklı geçtiğimiz Fener maçında 'Şişe Şike Fenerbahçe' yazanlar bunlar.Muhabirlernnın yaptıklarıda ortada Sadri Şener de kendince zösçzünü sçyledi işte.

Stan13
07.Mayıs.2012, 02:39
yapmış olabilir tamam cezası da az kalmış olabilir ama zokoranın yaptığını haklı gösterir mi bu
emre değil de kim olursa olsun nasıl haklı diyebilirsiniz buna nereye gidiyoruz beyler ne oluyor

Haklı olduğunu söylemedim zaten. Colman'ın hareketleri de, Zokora'nın ki de direkt olarak kırmızı kart olması gereken pozisyonlar bence. Ama arkadaş heralde rüyalarda yaşıyor, sanki suçsuzmuş gibi bu tepkilerin olmayacağını falan sanıyordu muhtemelen. Emre'nin cezası açıklandığı gün bu olayların olacağını Fenerbahçe'lisinden tut Bozüyükspor'lusuna kadar herkes bal gibi biliyordu. Masum ayağına yatması hoşuma gitmedi.

DisCo
07.Mayıs.2012, 02:44
Trabzonspor, düşmana saldıran bir ordu taktiğiyle sahaya çıktı. Bu savaş genel bir nitelik taşısa da savaşın en çetin geçeceği yerler Emre Belözoğlu bölgeseydi. Güzel bir roman yazabilirim de sahada bu anlayışla olan bir takım varken neyi konuşacaksın. Eleştirmeye kalksan kendine yazık edersin ama eleştirmesende olmaz.

Belki yıllarca yanlış öğrendik ama bize şunu öğrettiler; en iyi intikam rakibini sahada yenmektir. Emre'ye tekme tokat girmeye odaklanmak yerine maçı kazanmaya odaklanan bir Trabzonspor olsaydı eğer bu maç Fenerbahçe'ye daha acı veren bir şekilde bitebilirdi. Sen tüm Türkiye'ye acı verecek bir yola başvurarak şehrinle, taraftarınla, yönetiminle, futbolcunla el ele veriyorsun. Halbuki şampiyonluk uğruna bile bu kadar birleşememiştin.

Maç duruyor, tekmeler uçuşuyor, hakem izliyor, seyirci durmuyor vs. vs. vs. Maç bitiyor ama olaylar bitmiyor. Saldıran kim, tutan kim, kim kimi sakinleştiriyor anlamak mümkün değildir. İsraile, Rum tarafına gitsek başımıza gelecek işleri kendi memleketimizde görüyoruz.

Tabi bu duruma gelmek için bir hayli çaba harcadık. Yani Trabzonspor suçlunun bayrağını almış önde gidiyor ama Fenerbahçe tarafınında bu olaylardaki katkısı yüksektir. Yani bu olaylar bugünün getirisi değildir. Geçmişten sen üstüne koyarsan öbürü koyarsa birikir, birikir ve coşmaya müsait Trabzon şehrinde taşar, üstümüzü başımızı batırır.

Neyse.

Hakem konusunda da uzun uzun tartışmalarım olmuştur. Futbolda bazı şeyler vardır ki bir hakemin bunu çalmaması "insandır hata yaparla" açıklanamaz. Yani Galatasaray'ın Beşiktaş'a attığı ofsayt golünü hakem görmeyebilir. Biz buna ve bunu gibi pozisyonlara olabilir dediğimizde senin takımına olunca tabi olabilir değil mi, diyoruz. Şimdi Zokora'nın pozisyonuna hakem görmedi ya da yanlış değerlendirdi diyebilirmiyiz? Gördüğü, idrak ettiği ve cezasının ne olduğunu bildiği halde vermedi. İşte bu noktada bu hakemlerle bu lig yürümez.

Sistem, olay çıkaranlara, vahşice birbirine vuran oyunculara, ortamı geren yöneticiye, teknik adamına ve bu hakeme pekiştireç verecektir. İşte, bu nedenle bu hakemlerle, bu yöneticilerle, bu teknik adamlarla bu lig yürümez.

Maçın içinde Bienvenu'nün golüne bakalım. Trabzonspor'un futbol dışında şiddete odaklandığının en güzel örneğidir. Serkan Balcı, Bienvenü gelirken rakibi, topu bırakıp nereye koşuyorsun. Burak Yılmaz, golü attığında "bende, bende, sen merak etme" demekle olmuyor bu işler. Futbol bu laflarla güzelleşmiyor. Sen futbolunu oynadığında bu lafların mana bulacaktır.

ParduS
07.Mayıs.2012, 11:38
Renklerin tartışıldığı bir dünyada insanlığın tartışılmaması kötü. Tasnif edilmeyen olaylar bunlar, ama keşke hep aynı hassasiyeti gösterebilsek.

Maç konusunda söylenecek çok bir şey yok, güzel oyun güzel galibiyet.

Taraftara bir bedduam var. "Sahaya herhangi bir madde" atan tüm taraftarlar, umarım çocuklarınız futbolcu olur, böyle maçlar oynarlar ve her oynadıkları maç başlarına çakmak isabet eder.

Sekopej
07.Mayıs.2012, 12:26
Ajitasyonun alası, Zokora bu kadar sindiremediyse olayı ilk maçta neden tekme atmadı? Yumruk atmadı?

Olay anından sonra sarılıp birbirlerinden özür dilemediler mi?

Maç sonunda sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunmadılar mı?

Birilerinin çok fena gazına geldi, dolduruşa geldi, sen nasıl bir düşünce yapısındasın, önce sarıldın sonra elini bile sıkmayıp tekme attın?

Kusura bakmayın da, Emre o sözü söyledi, bu nedenle Zokora bunları yaptı demek abesle iştigal. Bir adamın duruşu olur, önce sarılıp sonra tekme atmaz.

Sahada sakin, ne yaptığını bilen bir Fenerbahçe vardı. Artık kaldı son 2. Bu kafa yapısında hazırlanırsa oyuncular ve sahaya çıkacak oyuncu tercihlerinde bariz hatalar olmazsa, 2 kupa yakın.

Tebrikler Fenerbahçe.

ReaList
07.Mayıs.2012, 12:51
Yaşanan olaylardan ötürü futbolu pek konuşamadık.

Stoch ve Dia bu takıma geldiği zaman, Herkes takımın mevcut sistem ve taktik anlayışından daha farklı bir çehre alacağını düşünüyordu. Keza sezonun ilk Avrupa kupası maçlarında ve ligin başlarında Aykut Kocaman bu monteyi yerleştirmek adına hamleler yaptı ama oturmuş bir sistem ha deyince değişmiyor, peşini kovalamadı ve bundan vazgeçerek klasik sistemde Alex'e dayalı oyuna devam etme kararı aldı.

Bu sezon bu maçtan önce benim aklımda somut örneği olacak 2 maçta daha 4-3-3 anlayışıyla sahaya çıktık. Biri Galatasaray diğeri Kayserispor maçında. Galatasaray maçında Bienvenu kanat, Alex tek forvet olunca sistem çöktü, Kayserispor maçında ise Caner Erkin ve normalde göbek oyuncusu olmasına karşın uzun süredir kanat oynayan ve alışkanlığı o yönde gelişen Mehmet Topuz 3 ortasaha oyuncusundan ikisi olunca taktik biraz açık verdi.

Yalnız dün akşam Aykut Kocaman sonunda kafasındaki 4-3-3'ü sahaya yansıtabildi. Stoch ve Dia ilk kez aynı anda oynadıkları maçta etkili oldular. Oyun bir sağda bir solda. Stoch her zamanki etkili oyununu bizlere sergilerken, Dia karşı karşıya kaldığı pozisyonda pası verse 4 4'lük performansla maçı tamamlayacaktı o hatası çok göze battı. 3'lü ortasaha'ya gelirsek, Emre muazzam bir şekilde oyunu iki yönlü olarak oynadı. Golünü attı, oyuna yön verdi. Cristian gecenin kahramanıydı. Hücumdaki etkinliği kadar oyunu 60 metrelik bir koridorda oynadı ve geriye dönmesi, orada da etkin olması harikaydı. Selçuk Şahin diğer ikiliye göre biraz daha defansif olarak görünse de kaleye 2-3 şut çekmesi yani ofansif alanda da kendini göstermesi, 4-3-3'ün zaferini elde etmemizi sağladı.

Söz odur ki 4-3-3'ü doğru oyuncularla oynadığınız zaman tadından yenmez bir hava katıyor. Seneye Alex 35 yaşında olacak. Ortasahaya yapılacak oyunu çift yönlü oynayan 1-2 oyuncu takviyesiyle bu takım tadından yenmez. Alex sonrası Fenerbahçe bu yolda devam etmelidir. Yeni bir Alex arama çabası, Galatasaray'ın Hagi sonrası içine düşmüş olduğu boşluğun aynısını bize yaşatır, zaman ve başarı kaybına yol açar.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2012, 13:07
Ajitasyonun alası, Zokora bu kadar sindiremediyse olayı ilk maçta neden tekme atmadı? Yumruk atmadı?

Olay anından sonra sarılıp birbirlerinden özür dilemediler mi?

Maç sonunda sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunmadılar mı?

Birilerinin çok fena gazına geldi, dolduruşa geldi, sen nasıl bir düşünce yapısındasın, önce sarıldın sonra elini bile sıkmayıp tekme attın?

Kusura bakmayın da, Emre o sözü söyledi, bu nedenle Zokora bunları yaptı demek abesle iştigal. Bir adamın duruşu olur, önce sarılıp sonra tekme atmaz.

Sahada sakin, ne yaptığını bilen bir Fenerbahçe vardı. Artık kaldı son 2. Bu kafa yapısında hazırlanırsa oyuncular ve sahaya çıkacak oyuncu tercihlerinde bariz hatalar olmazsa, 2 kupa yakın.

Tebrikler Fenerbahçe.

Burada duruşu olan oyuncu mu Emre Belözoğlu ? Emre'yi az çok tanıyoruz nasıl bir oyuncu olduğunu o yüzden kafamda onun hakkında bazı şeyler yeterince yer edindi ancak maçta izleyebildiğim kadarıyla Trabzonspor'Lu tüm oyuncular sert oynadı ve özellikle de Emre'ye karşı hiç çekinmeden rahat müdahalaler yaptılar bunlarda cezasız kaldı.

Ha şu da var, bu hareketleri Şükrü Saraçoğlu stadında yapmış olsaydı Trabzonspor'Lu oyuncular, Emre o kadar sakin durmazdı ve hakem de cezasız bırakmazdı o oyuncuları.

ReaList
07.Mayıs.2012, 13:29
Murat, Serkan o tabiri Zokora için kullandı. Eğer hatırlarsan maç sonunda

http://im.htspor.com/2012/04/16/734391_detay.jpg

böyle bir sahne yaşanmış (İki oyuncu birbirinden özür dileyerek barışmış ve maç sonunda sarılarak sahadan dostça ayrılmış) ancak sonra ne olduysa bugünlere gelinmişti. Zokora maçta yaptıklarını sakın ilk maçtaki şeyleri bahane ederek savunmasın. Eğer ilk maçta içinizde bir parça bile kin olsaydı, o maçın sonunda böyle bir karede olmanız mümkün değildi. Duruştan kast ettiği bu.

GeanyGS
07.Mayıs.2012, 13:56
Vay be Zokora bi tekme attı, Emre haklı oldu. Fenerliler zaten "olm emreye ihtiyacımız var ırkçı mırkçı ama boşver atsın yeter bizim duruşumuz bunu gerektirir" düşüncesiyle emreyi haklı çıkarmak için fırsat kolluyordu. Ne tekmeymiş arkadaş. Dün akşam Queresma Ufa'ya da yaptı benzer bir hareket, geçen hafta Marek Cech Egin mi Selçuk mu hatırlamıyorum topla alakası olmadığı pozisyonda biçti resmen, ayağı altta kaldı kırılıyodu az daha, İnönü'de ki BJK maçında yine quaresma uçan tekmeyle direk tabanla girdi bizimkinin sırtına. Saydıklarımın hepsi kasti idi hiçbirine de kırmızı çıkmadı ama bu kadar veryansın etmedik hemde 2 maçta puan kaybettik.

World Hollow o1
07.Mayıs.2012, 14:15

böyle bir sahne yaşanmış (İki oyuncu birbirinden özür dileyerek barışmış ve maç sonunda sarılarak sahadan dostça ayrılmış) ancak sonra ne olduysa bugünlere gelinmişti. Zokora maçta yaptıklarını sakın ilk maçtaki şeyleri bahane ederek savunmasın. Eğer ilk maçta içinizde bir parça bile kin olsaydı, o maçın sonunda böyle bir karede olmanız mümkün değildi. Duruştan kast ettiği bu.

Vay be Zokora bi tekme attı, Emre haklı oldu. Fenerliler zaten "olm emreye ihtiyacımız var ırkçı mırkçı ama boşver atsın yeter bizim duruşumuz bunu gerektirir" düşüncesiyle emreyi haklı çıkarmak için fırsat kolluyordu. Ne tekmeymiş arkadaş. Dün akşam Queresma Ufa'ya da yaptı benzer bir hareket, geçen hafta Marek Cech Egin mi Selçuk mu hatırlamıyorum topla alakası olmadığı pozisyonda biçti resmen, ayağı altta kaldı kırılıyodu az daha, İnönü'de ki BJK maçında yine quaresma uçan tekmeyle direk tabanla girdi bizimkinin sırtına. Saydıklarımın hepsi kasti idi hiçbirine de kırmızı çıkmadı ama bu kadar veryansın etmedik hemde 2 maçta puan kaybettik.

Eğer Zokora adam gibi çıkıp elini sıksaydı, adam gibi centilmence topunu oynasaydı.
O dediğin lafları kullanabilirdik ama şimdi burada hem Zokora denen adam gelecek Emre bana o dedi bu dedi saçımı çekti kulağıma vurdu tüyümü yoldu yapacak, ağlayacak sızlanacak şikayette bulunacak..

Aradan çok zaman geçmeden kendi sahasında kendi mekanında sen kimsin bana artistlik yapıyorsun benim rengimle alay ediyorsun diyerek bam güm dalacak. Yok be kardeşim ben her ne kadar kendi memleketimin vatandaşımın yapmış olduğunu doğru bulmasamda gelipde elin gavuru benim ülkemin çizgilerinde benim formamda Türk bayrağını taşıyan O Türk bayrağının başarılı olması için yine aynı takımın taraftarlarından küfür yiyen adama laf ettirmem, gerekirse o Zokora denen adamı sınır dışı ederim ama avrupada kendi ülkem oyuncumu ezdirtti demem burası dingonun ahırı değil yabancıysa herkes sınırını çizgisini bilecek.

nannar
07.Mayıs.2012, 14:34
Bu maça verilen Anti-FB hakemi son hafta biz de istiyoruz maça :D

Gerçi hoş bu şike ve teşvik olayları için şahıslara çıkan cezalara verilen tepkilerin ardından sanırım GS'nin ağzına da bir parmak bal sürmeyi hesap etmiştir TFF.

Memedov
07.Mayıs.2012, 14:55
Dün oynanan maçta o tekmeleri Zokora ve Colma'nın yerine Emre atmış olsaydı bugün burada neler konuşurduk acaba çok merak ediyorum. Emre bu tarz şeyler yapmadı mı yaptı burada Emre hakkında zamanında neler konuşulduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz ama Emre'yi yerden yere vuranlar az daha ülke sınırları dışına çıkarıp bir güzel tekme tokat dövmek isteyenler bugün kalkmış Zokora'yı koruyor. Neden ? o hareketlere maruz kalan EMRE BELÖZOĞLU olduğu için. Zokora'nın yaptığı insanlık dışı harekettir. Emre'nin vahşi çirkef olduğunu iddia edenler dün oynanan maçta Trabzonspor'lu futbolcularının ve başkanının çirkefliğine ve gaddarlığına bir göz atsınlar.

Taraftara pek söz söylemek istemiyorum çünkü bir takımın başkanı ve futbolcuları bu kadar gaddar spordan uzak bir anlayışla maça çıkarsa (resmen 3.dünya savaşına çıkarmışçasına gibi) taraftardan hoşgörü beklemek biraz abez kaçar.

Sekopej
07.Mayıs.2012, 15:24
Burada duruşu olan oyuncu mu Emre Belözoğlu ? Emre'yi az çok tanıyoruz nasıl bir oyuncu olduğunu o yüzden kafamda onun hakkında bazı şeyler yeterince yer edindi ancak maçta izleyebildiğim kadarıyla Trabzonspor'Lu tüm oyuncular sert oynadı ve özellikle de Emre'ye karşı hiç çekinmeden rahat müdahalaler yaptılar bunlarda cezasız kaldı.

Ha şu da var, bu hareketleri Şükrü Saraçoğlu stadında yapmış olsaydı Trabzonspor'Lu oyuncular, Emre o kadar sakin durmazdı ve hakem de cezasız bırakmazdı o oyuncuları.

Kastettiğim buydu, hani elini sıkmadı ya, adama sormazlar mı 2 hafta önce neden sarıldın o zaman diye?

İlk duyduğumda, elini sıkmayacakmış diye, basın yine gazlıyor deyip, gülüp geçtim ama tahmin etmeliydim, Volkan çakıyı eldiveninde getirmiş açıkmalasını yapacak zihniyette olanların elini sıkmaması için telkinde bulunacakları da %100 kesindi.

Emre ırkçıdır ya da değildir, ben bunda değilim. Ki Emre o sözü söyledi diye de ırkçı olmaz. İlgili konuda, o dönemde de yazdım, bizim zencilerle alakalı onları aşağılayacak bir geçmişimiz yok ki, adamların aşağılandığı dönemde, onları aşağılayanların onlara karşı kullandığı kelimeleri kullandığımızda onları aşağılamış olalım.

En bariz örneğini de verdim, ülkemizde ırkçılığın alası yapılıyor, haa kürt mü kesin teröristtir diyen kafatası ırkçılık yapıyordur, Ermeni mi, bu pisliktir diyen kafatası ırkçılık yapıyordur, İsrail değil mi, adamlar zaten böyle diyen kafatası ırkçılık yapıyordur.

Irkçılığı sanırım sadece zencilere karşı yapılıyor sanıyor insanımız?

Zencilere karşı ırkçı olan bir insan, bunu davranışlarıyla da belli eder. 1 tane örnek var mı, Emre ile zamanında aynı takımda oynamış ve Emre'nin tavırlarında ırkçılık sezmiş birisi? Dün örneğin, Dia secdeden kalksın da sarılayım diye başında bekliyordu, zencilere karşı ırkçı olan birisi, illa ki bunu sezdirir.

Dün Tolga'nın kanserli annesine küfür edildi dendi, bu Zokora geçen maç avuçlayıp Emre'nin annesine küfür ediyordu, o zaman çıkıp Zokora'ya neden gereken tepki verilmedi.

Emre demiştir ya da dememiştir, demiş de olabilir ama amacı ırkçılık değil, rakibi sinirlendirip dengesini bozmak. Emre 17 yaşında da böyleydi 37 yaşına da gelse böyle olacak, huylu huyundan vazgeçmezmiş.

Zokora ise, saha içinde sarıldığı adama 2 hafta sonra el vermiyorsa, burada Emre'nin söylemiş olacağı lafın onun gururunu incittiği sonucunu çıkarmam. Geçen maç Emre o lafı söylediyse, söylediği anda Zokora gidip yumruğu çakıp, sonra da bana bunları dedi deseydi ve bu maçta elini uzatmasaydı, helal olsun adam içerlemiş derdim. Ama adama sarılıyorsun, sonra maç sonu açıklama yapıyorsun, şimdi de elini sıkmıyorsun, bu kesinlikle art niyettir.

Attığı tekmeye değinmiyorum bile çünkü bu bir insanlık suçudur ki yukarıdaki art niyeti yapan adamdan başka bir tavır beklemezdim.

Alicanfmfan
07.Mayıs.2012, 15:52
Emre madem ırkçılık yapmamış, madem masum. Niye Zokora'ya elini uzatıyor. Şahsen bana iftira atan adamın ben yüzüne bile bakmam ki bunun örneğini İngiltere'de yaşadık,(Suarez-Evra)

Tabi bu atılan tekmenin doğru olduğunu göstermez.

sananes
07.Mayıs.2012, 16:02
Emre madem ırkçılık yapmamış, madem masum. Niye Zokora'ya elini uzatıyor. Şahsen bana iftira atan adamın ben yüzüne bile bakmam ki bunun örneğini İngiltere'de yaşadık,(Suarez-Evra)

orada işin ilginç yanı suarez "negro" dediğini itiraf da etmişti. Bu yüzden teziniz çöküyor.

Emre'nin neden elini uzattığına gelince,maç sonu açıklamalarını da dinlemişseniz eğer bir fikriniz olurdu diye düşünüyorum. Maç içinde de yediği tekmelere bir reaksiyon göstermedi.Bildiğimiz Emre itilse gidip karşılık verirdi. Artık daha düzgün davranmaya özen göstereceğini ve hayatta futboldan daha önemli şeyler olduğunu söyledi.Herkesi sağduyuya davet etti. Dün maçın başından sonuna kadar Emre'nin tüm davranışları takdiri hak ediyordu.

Alicanfmfan
07.Mayıs.2012, 16:06
orada işin ilginç yanı suarez "negro" dediğini itiraf da etmişti. Bu yüzden teziniz çöküyor.

Emre'nin neden elini uzattığına gelince,maç sonu açıklamalarını da dinlemişseniz eğer bir fikriniz olurdu diye düşünüyorum. Maç içinde de yediği tekmelere bir reaksiyon göstermedi.Bildiğimiz Emre itilse gidip karşılık verirdi. Artık daha düzgün davranmaya özen göstereceğini ve hayatta futboldan daha önemli şeyler olduğunu söyledi.Herkesi sağduyuya davet etti. Dün maçın başından sonuna kadar Emre'nin tüm davranışları takdiri hak ediyordu.

Aslında, Emre'de maçtan sonra bağlandığı programda kabul ediyordu suçunu. Neyse.

Emre suçlu olduğu için sesini çıkarmadı bence, ilk maçtan dolayı. Yoksa Emre'ye böyle tekme atsan oda gelip 2 katını atardı sana. Tekrar söylüyorum atılan tekmeyi kimse savunamaz, savunmamalıdır da. ancak Herkesi sağduyuya davet edenin Emre olması manidar oldu. Selçuk Şahin veya Reto Ziegler dese eyvallah derim.

TR.CaPTaiN
08.Mayıs.2012, 14:09

Emre elini uzatmamış olsaydı buraya yazılacak mesajlar; gördünüz mü Emre ırkçı, elini bile uzatmıyor şeklinde olacaktı. Burayı geçtim Ali, medya bunun üzerinden Emre yine linç edecekti. Ama orda yapılması gereken diğer oyuncularımızın da Zokora'yı pas geçmesiydi. Hatta Cristian abarttı sarılıyor falan filan, ben fazlasıyla rahatsız oldum o görüntüden. Sen önce kendi takım arkadaşının yanında olmalısın. Emre'ye maddeler yağarken Selçuk direkt koşup tribünlerin önünde Emre'ye kalkan oluyor. Olması gereken budur. Hasan Yener Fenerbahçe oyuncuları taraftarımızı tahrik etti demiş. Şimdi yönetici bunu söylerse Trabzon'daki seyirci de evet tahrik ettiler, ondan olay çıktı mantığında olacak. Oysa ki oyuncu anlamında belki de tribünlerle hiç dalaşılmayan nadir maçlardandı. Sadece Cristian'ın Bienvenu'nun golü sonrası topu havaya dikişi var. Bunun haricinde oyuncularımız o ortamda fazlasıyla sakin kaldılar.