PDA

View Full Version : [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Pages : [1] 2 3 4

meddah
10.Mayıs.2012, 22:11
http://img444.imageshack.us/img444/4060/fbgs.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/444/fbgs.jpg/)

europeanconquer
10.Mayıs.2012, 22:13
Ne taktiksel bilgiler ne de bütün sezon oynanan futbolun önemi yok.Hiç biri bu maça etki etmeyecek.Umarım şampiyon oluruz.

Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 22:14
Son derbilerdeki gibi oynarsak şampiyonluğa ulaşıcağımıza inanıyorum.

attirson
10.Mayıs.2012, 22:17
Dia-Topuz degisikligi dısında Ts maçındaki kadro ile çıkarsak şampiyon oluruz.Alex ve Sow iyileşsede yedek başlamalılar.Hem yedek kulübemiz çok kaliteli olur hem iyi oynamıs bir kadroyu bozmamıs oluruz.Ve son söz olarak aşağıya imzama bakabilirsiniz.

sui generis
10.Mayıs.2012, 22:17
ne canlar yanacak bu başlık altında :)

kazanan taraf olacağız, inancım tam. Şampiyonluğu metris te kutlayacağız başkanımızla. bakalım Aykut hoca Alex'i oynatıp eski sisteme mi dönecek yoksa 4-3-3 devam mı diyecek ? Alex tam hazır değilse 4-3-3 ile devam edelim , yok Alex kesin oynayacağım diyorsa Dia-Selçuk out , Alex-Mehmet in :)
vurduğun gol olsun Fenerbahçem..

GeanyGS
10.Mayıs.2012, 22:21
herşeyi bir kenara bırakıp yüz yıldır kimsenin görmediği ve büyük ihtimal bir 100 sene daha çok büyük bir tesadüf olmadığı sürece kimsenin göremeyeceği, Türk futbol tarihinin en önemli derbilerinden birini seyredeceğimiz için şanslıyız. Açıkcası daha 2 gün olmasıda rağmen aklıma geldikçe mideme ağrılar giriyor, o 90dk yı nasıl geçiricem hiç bilmiyorum ama her halukarda inanılmaz zevkli bir maç olacak.

Bir tarafta kendilerine haksızlık yapıldığına inanıp kenetlenen bir takım diğer tarafta ise ilk 11'nden 10 futbolcu değişmiş tarihinin en kötü sezonundan çıkmış bir takım var.

Bi an önce cumartesi olsa da şu maçı izlesek artık. Gönlüm tabi ki Galatasarayımız dan yana.

Corpus
10.Mayıs.2012, 22:26
Tek sözüm var : Alllah yardımcımız, şans yanımızda olsun!

sananes
10.Mayıs.2012, 22:31
Keşke 90 değil 180 dakika olsa bu maç.Tadından yenmeyecek bir maç bu. Sonuç ne olursa olsun şimdiden 2 takımı da tebrik ediyorum,güzel bir sene oldu. Her takımın inişleri çıkışları oldu ama son maç tam da istediğim yerde, istediğim takımla.

Eğer aynı sistemle oynayacaksa Mehmet-Dia değişikliği yapılmamalı.Bu bizi çok defansif yapar ve ne zaman defansif oynamaya kalksak sahada ezildik. Abartısız bir şekilde ezildik.

İnşallah eğer Galatasaray şampiyon olursa olay çıkmaz, çıkacağını sanmıyorum aslında. O atlet donlardan sonra trabzonspor'a karşı dahi hiç bir olay çıkmadı, taraftar takımın geldiği noktadan oldukça memnun zira.

Alkışın bol olduğu bir derbi dileğiyle.

futureless
10.Mayıs.2012, 22:37
'Sanmasınlar yıkıldık , sanmasınlar çöktük , bir başka bahar için sadece yaprak döktük' Hz.Mevlana...

O bahar gelsin Cumartesi akşamı.

RaSenGan
10.Mayıs.2012, 22:41
Bir Galatasaraylının takımı adına en çok isteyeceği şeylerden birisidir Kadıköy'de şampiyon olmak :) Allah kısmet ederse de olacağız.Buraya kadar o kadar çok fırsat teptik ki sayısı belli değil.Son maça kaldı artık her şey.Bu maçta adam gibi oynayıp maçı kaybetmememiz gerekiyor.Fenerbahçe maçın başından beri atak oynayacaktır.İyi savunma yapıp kontra atakla öne geçersek sonra vermeyiz maçı.Fatih Terim'in kulübede olacak olması çok iyi oldu.Farklı bir kadro bekliyorum Fatih Terim'den.Allah yardımcımız olsun.Herkes için çok zor bir maç olacak.

ReaList
10.Mayıs.2012, 23:04
Galatasaray sezon boyunca oynadıgı futbolla, Fenerbahce sezon boyunca yaşanan olaylara karşı verdiği mücadeleyle bu şampiyonkuğu hakketti. 2 şampiyon olacak biri ligin diğeri gönüllerin, ne Galatasarayli kaybedince takımından vazgeçer ne Fenerbahçeli vazgeçer Bu mücadele ebediyen sürer, kazanana şimdiden tebrikler.

Deus Dominus
10.Mayıs.2012, 23:22
Ben yokum cumartesi günü forumda, arada yanlışlıkla kaynayıp ceza almayayım :D Maçı da izlemicem, sinir, stresi kaldıramam... Bol şans iki takıma da, iri olan kazansın :D

europeanconquer
10.Mayıs.2012, 23:28
Şu taraftarların gönderdiği videoları izleyince şampiyonluğa olan inancım o kadar arttı ki şimdiden kutlamalara başlasam mı diye düşünüyorum :p İnşallah bana gelen o inanç hem teknik ekibe hem de futbolculara fazlasıyla gelmiştir.Benden çok onların inanması gerekiyor çünkü.Allah yardımcıları olsun :)

SaLviO
10.Mayıs.2012, 23:29
bi tarafta sezon boyunca iyi top oynayarak en yakın takipcisine 9 puan fark atan galatasaray,bir tarafta başkanı,yöneticisi içerde olan hergün bıçak kemikte yaşayan saha dışındaki olaylarla ilgilenmekten saha içine bakamayan bi takım iki takımıda alkışlamak lazım ama

Haklıyız Kazanacağız

Nedvedmania
10.Mayıs.2012, 23:29
Şu taraftarların gönderdiği videoları izleyince şampiyonluğa olan inancım o kadar arttı ki şimdiden kutlamalara başlasam mı diye düşünüyorum :p İnşallah bana gelen o inanç hem teknik ekibe hem de futbolculara fazlasıyla gelmiştir.Benden çok onların inanması gerekiyor çünkü.Allah yardımcıları olsun :)

Sakin ol şampiyon :D

Bende Cumartesi İstanbul'dayım. Kısmet olursa 3 de floryaya gidebilirim.

europeanconquer
10.Mayıs.2012, 23:35
Sakin ol şampiyon :D

Bende Cumartesi İstanbul'dayım. Kısmet olursa 3 de floryaya gidebilirim.

Tutma beni abi :D İçim 2008 yılında ki gibi kıpır kıpır.Önceki yılları sormayın 2006 hayal meyal zaten 2002 ve öncesinde ne yaptığımı bilmiyordum :D Bu yıl 16 yılın acısını çıkaracağım inşallah kendi açımdan :) Galatasaraylı'lık kanıma işlemiş sanki.Benim babam fanatik Fenerbahçeli be o bile başaramadı beni yolumdan döndürmeyi :D

furkan58
10.Mayıs.2012, 23:36
Zurnanın zort dediği yerdeyiz bu saatten sonra artık kim oynarsa oynasın çıkıp sonuna kadar mücadele etmeli ve bu maçı almalı !

Kaka Leite
10.Mayıs.2012, 23:39
Bir taraftar başka ne ister ki ?
İnşallah kazasız belasız bir maç olur, yine dedim çıkarılacak 11'i eleştirmeyeceğim.Harika bir maç olacak umarım buraya kadar geldik bırakmayız burada maçı sahada izlemek isterdim ama sevgilim ile durumlar kötü malesef gidemem...

İzleyeceğim ve izlediğim yerdede kavga çıkar mı diye düşünmüyor değilim.Burada olacakları düşünemiyorum.
Her neyse maç hakkında ise kazanacağımızı düşünüyorum, haydi bakalım vurduğunuz gol olsun çocuklar.

Alicanfmfan
10.Mayıs.2012, 23:44
İnşAllah, kadıköy'den şampiyon olarak döneriz. Sadece bu maçlık sistemi değiştirmemiz lazım bence. 4-5-1'i deniyebiliriz. Orta alanımız daha kuvvetli olabilir böylelikle.

Allah yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.

byariff
10.Mayıs.2012, 23:50
Oncelikle her iki takimada basarilar , bir tarafta zorlu sureçten geçen fenerbahce , bir tarafta ligi 34 hafta domine eden as kadrosunda 10 tane yeni oyuncu olan ve uyum sorununu hizli atlatan bir galatasaray var.

Playoff"taki 3.cu haftaki maçin benzeri olcak diye dusunuyorum fenerbahçe saldircak ve bizde kontrollu oynamak zorundayiz oylede olmali haydi aslanlarim her vurdugunuz gol olsun muzeye bir kupa daha getirin =)

ParduS
10.Mayıs.2012, 23:55
Kaybedene gerçekten yazık olacak. Umarım maçtan sonra konuşulanlar hakemler, oyuncular, kartlar, taraftar vs. olmaz.

Taraftar desteğiyle bir adım önde gibiyiz, kazanan taraf olmamız dilekleriyle.

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 00:22
Bugün aslında şuana kadar ki yorumlar o kadar güzel ki tartışma başlatabilecek bir şey yazmak istemezdim ama dayanamadım :p

İlk tartışmayı ben başlatayım bari bu sefer :)

Ayın 4'ünde yazmıştım:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2243797#post2243797

Son maçın hakemi %99.9 Cüneyt Çakır olacak. O yüzden Pazar günü bitmeli bu iş.

Böylesine bir maça Fenerbahçeli bir hakemin atanmasından rahatsızım. Belki diğer Galatasaraylı arkadaşlar bana katılmayabilir, Cüneyt Çakır'ın ülkenin en iyi hakemi kabul edilmesinden dolayı ancak ben oldukça rahatsızım bu durumdan. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği daha play-off kuraları çekildiğinde belirlenmişti zaten, aynı son maçın Kadıköy'de olmasının belirlendiği gibi. Ülkenin en iyi hakemi kabul edildiği için normal hatta en doğru karar olduğu söylenebilir tabi (hala katılmıyorum :D ).

Not: Hüseyin Göçek'te Galatasaraylı biliyorsunuz. Mesela o da BJK-GS maçında bunun etkisi altında felaket bir maç yönetti.

(Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olup olmadığı tartışmalarına karşın bir kaynak: TIKLAYIN (http://live.sporx.com/futbol/superlig/iste-hakemlerin-tuttugu-takimlarSXHBQ140152SXQ))

Yalnız şunu da unutmamak lazım; bazı hakemler tuttukları takımı kayırıyormuş gibi görünmek istemediklerinden aradaki dengeyi kuramayıp bu seferde tam tersine daha çok diğer takım lehine düdük çalabiliyor. Psikolojik açıdan zor bir durum yani tuttuğun takımın maçını yönetmek. Rahatsız olduğum nokta bu zaten. Yani büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'yi kayıracak ya Galatasaray'ı. Dengeyi korumasının çok zor olduğunu düşünüyorum, umarım başarır. Ha malum sebeplerden dolayı Galatasaray şampiyon olsun talimatı alırsa o da başka bir durum tabi (öyle bir şampiyonluğu da istemiyorum).

Fenerbahçe'nin hangi hakem yönetirse yönetsin derbilerde bize karşı -skor olarak- bariz bir üstünlüğü olduğu da bir gerçek. Dolayısıyla olası bir yenilgiye kılıf aradığım düşünülmesin. Ama bazı Galatasaraylılar için play-off'un, bazı Fenerbahçeliler içinse 3 Temmuz'un kaçan şampiyonluk için bahane olacağını biliyoruz hepimiz. Hakemin yönetimi iki taraftan birine yeni bir bahane yaratmaz umarım.

İstatistikler:

Cüneyt Çakır'un yönettiği 4 Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden 3'ünü Fenerbahçe, 1'ini ise Galatasaray kazanmış.
Fenerbahçe'nin galibiyetleri 2 lig 1 kupa maçında, Galatasaray'ın ise 1 kupa maçında.

Yönettiği 23 Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 14 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi almış.
Yönettiği 20 Galatasaray maçında ise Galatasaray 9 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almış.

Yönettiği GS maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/AllMatches.aspx?ref=1&id=749216&s=1 (GS 2 rakipleri 4 kırmızı kart görmüş)
Yönettiği FB maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/AllMatches.aspx?ref=1&id=952393&s=1 (FB 4 rakipleri 7 kırmızı kart görmüş)

Bu sezon Galatasarayın 4 maçını yönetmiş. Bu maçlarda GS 1 kez kazanıp 3 kez berabere kalmış.
Fenerbahçenin ise 3 maçını yönetmiş, 3'ünü de FB kazanmış.

Aslında istatistik, psikolojik durum, motivasyon, hırs, mantık, cezalılar, sakatlar vs... hepsi yalan bu maç için. Daha önce sayısız derbi oynadı bu iki takım ama böylesini ilk kez oynayacaklar. O yüzden buradan sesleniyorum: "Lütfen Cüneyt Çakır, bırak hakeden kazansın". Hakeden kazansın ki Fenerbahçe kazanırsa alkışlayabilelim, Galatasaray kazanırsa içimize sinsin.

attirson
11.Mayıs.2012, 00:25
Kaynakta Mustafa Kamil Abitoğlu'nunda Fenerbahçe'li oldugu yazıyor.Gerçekten süper bir kaynakmış.

MeMo
11.Mayıs.2012, 00:27
Çoktan istediğini alanla çoktan istediğini aldığını düşünen iki takımın maçı olacak. Şampiyon olursak bayram olur.

futureless
11.Mayıs.2012, 00:30
Cüneyt Çakır'ın bu maça saklandığı belliydi evet , maç vermediler öncesinde . Oyundan attığı Terry tarafından olayın sıcaklığı geçince tebrik alan hakemimiz bence Avrupa'da yönettiği maçlardaki gibi yönetim gösterecek . Ona da yakışan bu olur . Benim tek korkum Cüneyt Çakır Fenerli denip denip baskı altına girerek saçmalaması .

Ayrıca yazdıklarınızın da bir tartışma çıkaracağını düşünmüyorum .

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 00:33
Türk Futbolu için bu kupayı almamız lazım. Saldırın Fatih'in Aslanları ! Favori olduğumuz maçta beraberlik bile yetecek ne kadar zor olabilir ki.

europeanconquer
11.Mayıs.2012, 00:34
Ayrıca yazdıklarınızın da bir tartışma çıkaracağını düşünmüyorum .

Herkes senin gibi anlayışlı değil ki abi.Geçen sene Arda Turan'ın durumu nasılsa bu yıl da forumda ki Galatasaray taraftarının hali bu.Her söylediğimiz başka yönlere çekiliyor.Artık dikkatli,ayrıntılı,üstüne basa basa konuşuyorum ben şahsen.Öyle konuşmama rağmen bir kaç kez yorumlarım çok alakasız yönlere çekildi.

Fernando Gago
11.Mayıs.2012, 00:35
Ne zaman skor tahmini yapsam ters tepiyor. Basit bir totem denemesi yaparak kim kazanır konusuna girmeyeceğim :) Umarım güzel bir gün olur bu kadarı yeter :)

sarianet
11.Mayıs.2012, 00:39
Çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum maçı ilk 15 dakikada bitirecek skoru alıop 75 dk geçsin de kupamızı alalım artık dedirtecek bir maç olacak :)

Kaka Leite
11.Mayıs.2012, 00:40
Favori olduğumuz maçta beraberlik bile yetecek ne kadar zor olabilir ki.

neyine favorisiniz acaba ? Sen 2 hafta geçten geliyorsun sanırım

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 00:44
neyine favorisiniz acaba ? Sen 2 hafta geçten geliyorsun sanırım

Favori olduğumuz açık açık belli oynanan oyundan.

Kaka Leite
11.Mayıs.2012, 00:45
Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah

sakin ol o söze kim atlayacak diyodum ama senin atlamanı beklemiyordum sakin ol ganka
Bizde takım tutuyoruz Ahmet'im :) Avantajlı olmak başkadır.Son haftalarda verdiği maçlar oratada iken 1 hafta öncesine kadar harika bir oyunla 3-1 Trabzonu geçmiş takıma karşı favoriyiz demek başkadır.

Ve halen oyun diyolar..

Corpus
11.Mayıs.2012, 00:45
Cenker sakin ol. Herkes kendi favorisini söyleyebilir. Şimdiden başlamasın tartışma. Hele hele kişiye göre değişebileceği çok aşikar olan bir şey için.

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 00:46
Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah

Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.

attirson
11.Mayıs.2012, 00:47
Ben bişey yazıcaktım boşver kendi halinde takılsın dedim ama madem konu açıldı yazıyım bari.Bana göre Gs favori demiyor favori oldugumuz bir karşılaşmada diyor.Baya bir favorisiniz o yüzden İddaa oranı Fenerbahçe'nin 1.90.İddaa tahmin sitelerinde bu yüzden Fenerbahçe'ye oynayın deniyor.

sarianet
11.Mayıs.2012, 00:48
Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.

işte sırf gslilerin bu kibri yüzünden şampiyonluğu istiyorum nedir bu sizdeki kibir anlamadım ki arkadaş madem iyiydin nerde o 5 puanlık fark göremiyorum

Corpus
11.Mayıs.2012, 00:49
Hem kibirliyiz hem favoriyiz bizden iyisi yok :n:

RaSenGan
11.Mayıs.2012, 00:49

Playoffta Fenerbahçe çok iyi futbol oynuyor da benim mi haberim yok acaba ? Trabzonspor maçları hariç doğru düzgün top oynamadı Fenerbahçe ama kendisine yarayacak skorlar aldı.Galatasaray da Fenerbahçenin aksine çoğu maçta daha iyi top oynayarak çok gereksiz puanlar kaybetti.Maçın favorisi o bu demek yanlış.Son zamanlarda görmediğimiz bir maç olacak bu.Her şey olabilir.

sananes
11.Mayıs.2012, 00:50
Bugün aslında şuana kadar ki yorumlar o kadar güzel ki tartışma başlatabilecek bir şey yazmak istemezdim ama dayanamadım :p

İlk tartışmayı ben başlatayım bari bu sefer :)

Ayın 4'ünde yazmıştım:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2243797#post2243797

Böylesine bir maça Fenerbahçeli bir hakemin atanmasından rahatsızım. Belki diğer Galatasaraylı arkadaşlar bana katılmayabilir, Cüneyt Çakır'ın ülkenin en iyi hakemi kabul edilmesinden dolayı ancak ben oldukça rahatsızım bu durumdan. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği daha play-off kuraları çekildiğinde belirlenmişti zaten, aynı son maçın Kadıköy'de olmasının belirlendiği gibi. Ülkenin en iyi hakemi kabul edildiği için normal hatta en doğru karar olduğu söylenebilir tabi (hala katılmıyorum :D ).

Not: Hüseyin Göçek'te Galatasaraylı biliyorsunuz. Mesela o da BJK-GS maçında bunun etkisi altında felaket bir maç yönetti.

(Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olup olmadığı tartışmalarına karşın bir kaynak: TIKLAYIN (http://live.sporx.com/futbol/superlig/iste-hakemlerin-tuttugu-takimlarSXHBQ140152SXQ))

Yalnız şunu da unutmamak lazım; bazı hakemler tuttukları takımı kayırıyormuş gibi görünmek istemediklerinden aradaki dengeyi kuramayıp bu seferde tam tersine daha çok diğer takım lehine düdük çalabiliyor. Psikolojik açıdan zor bir durum yani tuttuğun takımın maçını yönetmek. Rahatsız olduğum nokta bu zaten. Yani büyük ihtimalle ya Fenerbahçe'yi kayıracak ya Galatasaray'ı. Dengeyi korumasının çok zor olduğunu düşünüyorum, umarım başarır. Ha malum sebeplerden dolayı Galatasaray şampiyon olsun talimatı alırsa o da başka bir durum tabi (öyle bir şampiyonluğu da istemiyorum).

Fenerbahçe'nin hangi hakem yönetirse yönetsin derbilerde bize karşı -skor olarak- bariz bir üstünlüğü olduğu da bir gerçek. Dolayısıyla olası bir yenilgiye kılıf aradığım düşünülmesin. Ama bazı Galatasaraylılar için play-off'un, bazı Fenerbahçeliler içinse 3 Temmuz'un kaçan şampiyonluk için bahane olacağını biliyoruz hepimiz. Hakemin yönetimi iki taraftan birine yeni bir bahane yaratmaz umarım.

İstatistikler:

Cüneyt Çakır'un yönettiği 4 Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden 3'ünü Fenerbahçe, 1'ini ise Galatasaray kazanmış.
Fenerbahçe'nin galibiyetleri 2 lig 1 kupa maçında, Galatasaray'ın ise 1 kupa maçında.

Yönettiği 23 Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 14 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi almış.
Yönettiği 20 Galatasaray maçında ise Galatasaray 9 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almış.

Yönettiği GS maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/AllMatches.aspx?ref=1&id=749216&s=1 (GS 2 rakipleri 4 kırmızı kart görmüş)
Yönettiği FB maçları ve skorları: http://www.mackolik.com/Comparison/AllMatches.aspx?ref=1&id=952393&s=1 (FB 4 rakipleri 7 kırmızı kart görmüş)

Bu sezon Galatasarayın 4 maçını yönetmiş. Bu maçlarda GS 1 kez kazanıp 3 kez berabere kalmış.
Fenerbahçenin ise 3 maçını yönetmiş, 3'ünü de FB kazanmış.

Aslında istatistik, psikolojik durum, motivasyon, hırs, mantık, cezalılar, sakatlar vs... hepsi yalan bu maç için. Daha önce sayısız derbi oynadı bu iki takım ama böylesini ilk kez oynayacaklar. O yüzden buradan sesleniyorum: "Lütfen Cüneyt Çakır, bırak hakeden kazansın". Hakeden kazansın ki Fenerbahçe kazanırsa alkışlayabilelim, Galatasaray kazanırsa içimize sinsin.

Öncelikle Bünyamin Gezer Amasya'lıdır benim gibi ve amasya'da futbolla biraz ilgilenen herkes çok iyi bilir ki en az benim kadar fanatik fenerbahçe'lidir.O yüzden böyle aslı astarı olmayan kaynaklarla gelmemelisin.Galatasaray'lı yazıyor verdiğin linkte.

Zaten 4 derbi yönetmiş Cüneyt Çakır Galatasaray 1'ini kazanmış bunu Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı yıldan itibaren oynanan gs-fb maçlarını oranladığımızda eminim gs cephesi için olumlu bir galibiyet oranıdır % 25 :)

Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.

byariff
11.Mayıs.2012, 00:50
Cenker tartisma yaratmana gerek yok herkes istedigi yorumu yapmakta "OZGUR".

ilginç sporx ne zaman "SAÇMA" kaynak olmus.:)

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 00:51
Ben bişey yazıcaktım boşver kendi halinde takılsın dedim ama madem konu açıldı yazıyım bari.Bana göre Gs favori demiyor favori oldugumuz bir karşılaşmada diyor.Baya bir favorisiniz o yüzden İddaa oranı Fenerbahçe'nin 1.90.İddaa tahmin sitelerinde bu yüzden Fenerbahçe'ye oynayın deniyor.

Gören de rakibimiz Barça zannedecek. Cumartesi her şey bitecek şampiyon belli olacak herkes susacak zaten. Bir şey demiyorum artık. Fenerbahçe hakkıyla yenerse tebrik edip susacağım sadece Cumartesi gününü bekleyelim.

Gncl1905
11.Mayıs.2012, 00:51
Çok zor maç olacak iki takım içinde. En ufak bir hatanın telafisi olmayabilir. Bu bakımdan daha tecrübeli bir takım olan Fenerbahçe önde, sahasında da oynuyor ek kuvvet olacaktır bu takıma. Galatasaray'ın kozu ise beraberliğin bile yetecek olması.

Bu seneki iki takım arası maçlarda genelde Fenerbahçe kapanan taraftı. Biz bazı maçlarda kilidi açtık bazılarında açamadık. Ancak bu maç farklı; mecbur kazanmak zorundalar. Haliyle bizde defans mı yapsak diyorum ama ondan da emin olamıyorum Beşiktaş maçındaki top çevirmeye çalışırken ardarda yediğimiz 2 gol yüzünden. Yine de kontrollü oynayarak defansta açık vermeden oynamalıyız. Olurda Fenerbahçe defansı hata yaparsa bu hatalardan gol çıkarmaya çalışmalıyız. Ek olarak yeni bir silahımızda var; Selçuk. Duran toplarda da ekstra heyecanlanıyoruz sayesinde sağolsun. Ne olursa olsun ilk golü yememeliyiz. Mümkünse 0-0 bitsin ya da ilk golü biz atalım :) Attıktan sonra da iyi kapanmak şart, Fenerbahçe'de kapalı defansı açacak adam çok :) Olurda ilk golü yersek kolay kolay çevirebileceğimizi sanmıyorum...

Böyle maça bu kadar yazı :D Galatasaray kazansın iyi olan biz olalım :D

Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 00:52
Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.

SaLviO
11.Mayıs.2012, 00:53
sadece bize göre değil spor toto teşkilatına görede favori fenerbahçe :D :D

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 00:54
Şu Fenerbahçeliler'in her şeyi küçücük bir noktaya kadar ayrıntılı incelemesine dayanamayacağım artık cevap vermekten bıktım. Artık kendi takımım hakkında konuşuyorum bu konuda ona da karışmayın lütfen.

Kaka Leite
Son cümlelerimi yazıyorum dahada cevap yazmam zaten kavga ortamı oluyor.

Galatasaray 1 hafta iyi oynasa bunu devam ettirecek derler, konu Fenerbahçe olunca ''geçen hafta'' olarak kalıyor bu madem öyle geçen haftaki oyunumuz ile biz favoriyiz.

Ev sahibiyiz, konsantrasyon olarak da iyi durumdayız, bir önceki hafta eksiklere rağmen Trabzon maçında harika oynadık.Ama yok Galatasaray hep bir sonraki hafta iyi oynamaya devam eder biz edemeyiz.Ben geçen haftaya bakarak Favori değilsiniz dedim.Bu maçta herşey olabilir ama favori olarak adlandırmak çok saçma geliyor bana çok kibirlisiniz ve durmadan kendinizle çelişiyorsunuz.Dediğim gibi son cümlemdi iyi geceler...

Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.

Sende maşallahın var 2 kere oku derim yazılanları orda genelleme mi var yoksa kendi düşüncesi mi anlarsın zaten

sananes
Cenker tartisma yaratmana gerek yok herkes istedigi yorumu yapmakta "OZGUR".

ilginç sporx ne zaman "SAÇMA" kaynak olmus.:)

yanlış olduğu halde savunulan her şey saçmadır esasında.

Corpus
11.Mayıs.2012, 00:57
yanlış olduğu halde savunulan her şey saçmadır esasında.

Kime göre neye göre yanlış? Önemli olan bu. Zaten böyle olduğu için biz yıllardır tartışmıyor muyuz ?

not: ( Kesin bilgiler dışında geçerlidir bu sözler)

GeanyGS
11.Mayıs.2012, 00:58
Takımlardan çok teknik direktörlerin savaşı olacağını düşünüyorum. Kilidi çözen maç içinde ki hamleler olacak. Fatih Terim hem GS ile Avrupa Kupası dahil bir çok final oynamış, Milli takımla çok önemli başarılar elde etmiş, Fiorentina'yı yanılmıyorsam tarihinde ki ilk İtalya Kupasını alan kişi. Aykut'un kariyerinde henüz bu seviyede bir başarısı yok yalnız Arena'da ki maçta şansının da yaver gitmesiyle taktiği başarılı oldu. Feneri kadro kalitesi olarak daha iyi buluyorum ama Terim etkeni bence GS'ı favori yapıyor bu maçta.

sarianet
Ben de bir şey diyeceğim

madem bu kadar kesin biliyorsunuz gidin iddia oynayın zengin olun ne uğrşıyorsunuz taktikle teknikle :D

LaigLeNoiR
Arkadaşlar böyle giderse herhalde Cumartesi gecesi forumu kapatırız.

attirson
11.Mayıs.2012, 01:00

Kendine göre degil tüm otoriteler öyle düsünüyormus gibi yazmış.

RaSenGan
Adam favoriyiz diyemez mi ? İsterse 5 atarız der.Size ne ? Siz de diyin.13 yıldır yenemeyen şunu bunu yapamayan diyen kafa ne kafası anlamıyorum gerçekten.13 yıldır aynı oyuncular oynuyor zaten.Oynadığımız 3 maçta da ezdik sizi içerde dışarda neyden bahsediyorsunuz ? Son saniye direkten dönmese o top görürdük 13-15 yılı.

sananes
Kime göre neye göre yanlış? Önemli olan bu. Zaten böyle olduğu için biz yıllardır tartışmıyor muyuz ?

not: ( Kesin bilgiler dışında geçerlidir bu sözler)

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçe taraftarı olduğu kesin bir bilgidir bu yüzden yanlıştır yazdım zaten.

Ben düşünce yapısı olarak en marjinal,doğruluğu en uzak gelen düşüncelere dahi bu yanlış demem çünkü onlar kişisel düşüncelerdir. Bünyamin Gezer'in tuttuğu takımsa bilgidir. Umarım anlatabildim derdimi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 01:02
Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.

Ne hafiza var hocam sende de, hicbirseyi unutmuyorsun. Sen deyince aklima geldi GG nin atilisi :zuhaha top toplayici cocugun attigi topu tutmayinca atilmisti, onu mu diyorsun :zuhaha

Corpus
11.Mayıs.2012, 01:02
Bünyamin Gezer'in Fenerbahçe taraftarı olduğu kesin bir bilgidir bu yüzden yanlıştır yazdım zaten.

Ben düşünce yapısı olarak en marjinal,doğruluğu en uzak gelen düşüncelere dahi bu yanlış demem çünkü onlar kişisel düşüncelerdir. Bünyamin Gezer'in tuttuğu takımsa bilgidir. Umarım anlatabildim derdimi.

Ben yazdığın söz için dedim. Verdiğin bilgi doğrudur ona lafım yok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 01:04
Adam favoriyiz diyemez mi ? İsterse 5 atarız der.Size ne ? Siz de diyin.13 yıldır yenemeyen şunu bunu yapamayan diyen kafa ne kafası anlamıyorum gerçekten.13 yıldır aynı oyuncular oynuyor zaten.Oynadığımız 3 maçta da ezdik sizi içerde dışarda neyden bahsediyorsunuz ? Son saniye direkten dönmese o top görürdük 13-15 yılı.

Fenerli yetkililer ust direge verdikleri kavisle o golu onlediler aslinda, normalden daha kucuk oldugu icin kale yirttik :zuhaha

Herkes yeni neslin daha akli basinda olacagini dusunurken daha da fanatik oldular, nerdeyse ulke bolunecek. Eglenmenize bakin yahu, her firsatta dalasiyorsunuz :p

sananes
11.Mayıs.2012, 01:06
Ne hafiza var hocam sende de, hicbirseyi unutmuyorsun. Sen deyince aklima geldi GG nin atilisi :zuhaha top toplayici cocugun attigi topu tutmayinca atilmisti, onu mu diyorsun :zuhaha

aynen onu diyorum, gökhan'da hafiften topu cüneyt hoca'ya doğru vurmuştu kırmızıyı gördükten sonra. Volkan,Lincoln'ü kovaladı falan olaylar olaylar ne maçtı doğum günümdü :)

SaLviO
11.Mayıs.2012, 01:06
Fenerbahçenin şampiyon olarak bitirdiği sezondan sonraki sezon genelde galatasaray şampiyon olmuş ilginç :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 01:08
Fenerbahçenin şampiyon olarak bitirdiği sezondan sonraki sezon genelde galatasaray şampiyon olmuş ilginç :D

Bu sene de sampiyon olduk mu, onumuzdeki sene biz olmazsak GS olacak o zaman kesin :p

SaLviO
11.Mayıs.2012, 01:09
geçen sene biz olduk şimdi sıra gs de :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 01:10
@sananes

O mac o kadar eski miydi yahu, daha yakinmis gibi hatirliyorum ben. Lincoln falan ilginc yani.

DisCo
11.Mayıs.2012, 01:30
Bugüne kadar yarışın son adımında 12 kere karşı karşıya gelinmiş ve Galatasaray'ın 8-4 gibi ağır bir üstünlüğü var.

Galatasaray finallerin takımıdır. Umarım 9-4 ile yolumuza devam ederiz.

LadroN
11.Mayıs.2012, 01:54
Kaybetmeyeceğiz arkadaş cimi lami mevcut değil.

Lim10
11.Mayıs.2012, 02:23
Hangi taraf kazanırsa kazansın sonuna kadar hak edeceği bir şampiyonluk olacak.Galatasaray sezon boyunca oynadığı etkili futbol, Fenerbahçe bu sezon yaşadığı anormal durumlara rağmen buralara tutunabilmeyi başardığı için hak edecek.

Benim tek temennim; maçtan sonra kaybeden taraf olarak Galatasaray'lıların "Play of olmasa şampiyonduk" , Fenerbahçe'lilerin de "3 Temmuz yaşanmasaydı" bahanesinin ardına saklanıp şampiyon olan takımın şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışmamaları olması.Tebrik edemeyebilirsiniz ama kim kazanırsa kazansın sonuna kadar hak ettiği bir şampiyonluk olacak bence.

ALLAH'ın izniyle bu yıl bize yapmadıklarını bırakmayanlara bir tokat olur şampiyonluk kupamız.Ben inanıyorum, bu yol zaferle sonuçlanacak.ALLAH yardımcımız olsun..

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 02:28
Öncelikle Bünyamin Gezer Amasya'lıdır benim gibi ve amasya'da futbolla biraz ilgilenen herkes çok iyi bilir ki en az benim kadar fanatik fenerbahçe'lidir.O yüzden böyle aslı astarı olmayan kaynaklarla gelmemelisin.Galatasaray'lı yazıyor verdiğin linkte.

Zaten 4 derbi yönetmiş Cüneyt Çakır Galatasaray 1'ini kazanmış bunu Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı yıldan itibaren oynanan gs-fb maçlarını oranladığımızda eminim gs cephesi için olumlu bir galibiyet oranıdır % 25 :)

Kaynağın saçma veya yalan olduğunu söylersin saygı duyarım.

Cüneyt Çakır'ın tarafsız veya Galatasaraylı olduğu söylersin ona da saygı duyarım.

Ama o kadar maç içinde -size göre- Fenerbahçe aleyhine yönettiği tek maçı cımbızla bulup çıkarırsan o zaman bu o kadar yazdığım şeyden sadece işine geleni görmek olur. Ben de normal sezondaki Galatasaray-Trabzon maçını ve bu sezon Cüneyt Çakır'la 4 maçta sadece 1 galibiyet aldığımızı ve 6 puan yitirdiğimizi yazarak işime geleni yansıtırım ve anlamsız bir tartışmaya döner. Sonuçta bu kadar iyi bir normal sezon geçiren bir takımın sadece Cüneyt Çakır yönetiminde bu kadar puan kaybetmesi enteresan değil mi?

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçeli olması senin için nasıl bir bilgiyse Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olması da benim için öyle. Bunu teyit etmek için bir kaynak aradım ve linkini ekledim yani oradan görüpte Fenerbahçeli olduğunu öğrenmedim. Ayrıca Cüneyt Çakır Galatasaraylı da olsa bir hakemin tuttuğu takımın maçını yönetmesi yanlış bana göre. Umarım yarın bu yazdıklarımdan pişman olacağım bir yönetim gösterir.

sananes
11.Mayıs.2012, 02:38
Kaynağın saçma veya yalan olduğunu söylersin saygı duyarım.

Cüneyt Çakır'ın tarafsız veya Galatasaraylı olduğu söylersin ona da saygı duyarım.

Ama o kadar maç içinde -size göre- Fenerbahçe aleyhine yönettiği tek maçı cımbızla bulup çıkarırsan o zaman bu o kadar yazdığım şeyden sadece işine geleni görmek olur. Ben de normal sezondaki Galatasaray-Trabzon maçını ve bu sezon Cüneyt Çakır'la 4 maçta sadece 1 galibiyet aldığımızı ve 6 puan yitirdiğimizi yazarak işime geleni yansıtırım ve anlamsız bir tartışmaya döner. Sonuçta bu kadar iyi bir normal sezon geçiren bir takımın sadece Cüneyt Çakır yönetiminde bu kadar puan kaybetmesi enteresan değil mi?

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçeli olması senin için nasıl bir bilgiyse Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olması da benim için öyle. Bunu teyit etmek için bir kaynak aradım ve linkini ekledim yani oradan görüpte Fenerbahçeli olduğunu öğrenmedim. Ayrıca Cüneyt Çakır Galatasaraylı da olsa bir hakemin tuttuğu takımın maçını yönetmesi yanlış bana göre. Umarım yarın bu yazdıklarımdan pişman olacağım bir yönetim gösterir.

ben zaten cüneyt çakır'ın takımı fenerbahçe değildir demedim. Kaynak çok güvenilir değil dedim. Yoksa hangi takımlıdır cüneyt çakır bilmem,ilgilenmem de. Hakemliğini beğenmiyorum en başta.

O cımbızla seçtin dediğin şeyi de yazmam aslında biraz geyikti ama sonuçta Ali Aydın hala hakemlik yapsa ve bu maça verilse herkes galatasaray'ın 7 kişi kaldığı maçtan bahsediyor olurdu burada yanılıyor muyum?

Bir hakemin hangi takımlı olduğunu belirleyip o maçlara vermemezlik de edemeyiz yoksa rakiplerinin maçlarına da vermemek gerekir.Hakem kalmaz sonra:) Beşiktaş'lı olduğu söylenen Fırat Aydınus benim için ülkenin en iyi hakemidir mesela hem de uzak ara. Destekledikleri takımlarla şahsım adına konuşuyorum ben ilgilenmiyorum.

Kaka Leite
11.Mayıs.2012, 02:41
Hakemliğini beğenmiyorum en başta.

Katılıyorum, başarıları beni gururlandırıyor hatta avrupada yönettiği maçları beğeniyorum ama ne yazık ki ligimizde nedense sağlıklı maç yönetemiyor bence

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 02:50
ben zaten cüneyt çakır'ın takımı fenerbahçe değildir demedim. Kaynak çok güvenilir değil dedim. Yoksa hangi takımlıdır cüneyt çakır bilmem,ilgilenmem de. Hakemliğini beğenmiyorum en başta.

Aslında hakemliğiyle ilgili aşağı yukarı aynı düşünceye sahipmişiz :) İkimiz de beğenmiyoruz, beğenmeme nedenlerimiz farklı olabilir sadece. Ben de skora çok etki etmesinden ötürü beğenmiyorum o yazdıklarım dışında. Fazla dağıtmak istemiyorum konuyu ama arkadaş güzel yazmıştı aslında bunun da sebebini:

Zaten Turkiyedeki futbol futbol degil. Avrupa standartlarinda mac yonetilse her mac kirmizi kart veya penalti eksik olmaz ama hakemlerin toleransi sayesinde maclar 11 e 11 bitiyor. 2008 avrupa sampiyonasinda hepimiz gorduk, yari-final macina nerdeyse 11 kisi cikaramiyorduk. Bize normal gelen seyler avrupada hep kartlik aslinda. Cuneyt Cakir da avrupa mentalitesinde yonetince tukaka hakem oluyor. Aydinusla birlikte en iyi hakemimiz Cakirdir bence, cok cesur kararlari hic goz kirpmadan alabiliyor. Keske butun hakemlerimiz onu ornek alsa da cifte standartmis gibi olusan hakem kararlari ortadan kalksa. Ya hic tolerans gosterilmesin ya da sertlige prim verelim. Ikisi birden oldu mu haksizliklar ortaya cikiyor maalesef. Zaman icinde "bakin ingilterede hakem her faule duduk calmiyor" mantigiyla ligimizi katlettik, her tekmeye musamaha gosterilir oldu. Faulun sertligi olculdu. Sonunda geldigimiz nokta belli.

Ben Cuneyt Cakirin her zaman arkasindayim, umarim cizgisinden ayrilmaz.

O cımbızla seçtin dediğin şeyi de yazmam aslında biraz geyikti ama sonuçta Ali Aydın hala hakemlik yapsa ve bu maça verilse herkes galatasaray'ın 7 kişi kaldığı maçtan bahsediyor olurdu burada yanılıyor muyum?

Haklısın.

Bir hakemin hangi takımlı olduğunu belirleyip o maçlara vermemezlik de edemeyiz yoksa rakiplerinin maçlarına da vermemek gerekir.Hakem kalmaz sonra:) Beşiktaş'lı olduğu söylenen Fırat Aydınus benim için ülkenin en iyi hakemidir mesela hem de uzak ara. Destekledikleri takımlarla şahsım adına konuşuyorum ben ilgilenmiyorum.

İşte bunu ilk mesajda yazdım. Yani atanması doğru, en mantıklısı. Sonuçta ülkenin en iyi hakemi kabul ediliyor. Ben kendimce rahatsız olduğumu (ve nedenlerini) dile getirdim sadece. Fırat Aydınus konusunda da aynı fikirdeyiz.

meddah
11.Mayıs.2012, 03:38

Olumsuz. Buradaki formüle göre oran % 32 imiş.

sananes
11.Mayıs.2012, 03:54
Olumsuz. Buradaki formüle göre oran % 32 imiş.

Ah az farkla avut :) Zaten benim denklemim de eksik kurulmuştu,iç saha dış saha değişkenlerini eklemeliydim formülüme. kötü öğrencilik işte:)

Ama yakın bir oran yahu değil mi?

O değil de Cüneyt Çakır hakemliğe başladığından beri hakkaten Galatasaray 10 maçn 3'ünde yenmiş mi bizi? O zaman çok ezici bir derbi üstünlüğümüz de yokmuş.

meddah
11.Mayıs.2012, 04:14
İç saha - dış saha değişkenini eklersek, malum, hileli bir formül oluyor. Yine de baktım: % 7,5 (Fenerbahçe % 66,5 ve beraberlik % 26).

Ek bilgileri de saklamayalım.
Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı tarih 1994; bu tarih itibariyle Fenerbahçe Galatasaray derbilerinde sonuç yüzdeleri: Fenerbahçe % 44, Galatasaray % 32 ve beraberlik % 24.

Bunlar, tabii, resmi, özel tüm maçları kapsıyor. Lig maçlarına indirgesek Galatasaray'ın oranı % 25 dolaylarına düşer zannedersem; malum, o noktada da Galatasaray'ın Kadıköy arızasının muadili, Fenerbahçe'nin kupa talihsizliği çıkıyor devreden.

sananes
11.Mayıs.2012, 04:21
İç saha - dış saha değişkenini eklersek, malum, hileli bir formül oluyor. Yine de baktım: % 7,5 (Fenerbahçe % 66,5 ve beraberlik % 26).

Ek bilgileri de saklamayalım.
Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı tarih 1994; bu tarih itibariyle Fenerbahçe Galatasaray derbilerinde sonuç yüzdeleri: Fenerbahçe % 44, Galatasaray % 32 ve beraberlik % 24.

Bunlar, tabii, resmi, özel tüm maçları kapsıyor. Lig maçlarına indirgesek Galatasaray'ın oranı % 25 dolaylarına düşer zannedersem; malum, o noktada da Galatasaray'ın Kadıköy arızasının muadili, Fenerbahçe'nin kupa talihsizliği çıkıyor devreden.

ya zaten bu maçta beraberlik galatasaray'a yettiği için beraberlik oranını da galatasaray'a vermemiz gerekiyor. 4 maçın hiç biri berabere bitmediği için benim tezim yine tutmuyor lakin 94'ten beri süperlig hakemi mi cüneyt çakır? eski hakemmiş bayağı 2000'lerden sonra üst lige çıkmıştır bana kalırsa yada 90ların en sonunda.

şimdi baktım 2001-2002'de ilk süper lig maçını yönetmiş.

meddah
11.Mayıs.2012, 04:33
2001 - 2002'yi baz alınca iç saha - dış saha tüm maçlar oranı biraz daha yaklaşıyor senin tahmine: Fenerbahçe % 55, beraberlik % 17 ve Galatasaray % 28. Sadece Kadıköy'ün oranı zaten herkesin malumu.

Sekopej
11.Mayıs.2012, 10:05
Kazanmak ya da kaybetmek, bu noktadan sonra artık bu önemli değil. Tüm yaşananlara rağmen, yarıştığı 2 kupada da sona geldi Fenerbahçe. Kazansa da kaybetse de maç sonunda o futbolcuları bağrına basmalı taraftar. Bu dakikadan sonra 2 kupa da kaybedilse, bu süreçte takımı için ter akıtan bu oyuncular Fenerbahçe tarihi ve gönlümüzdeki yerlerini çoktan aldılar.

Fenerbahçe kaybederse 3 temmuz denecek diyor ya, asıl kazanırsak daha çok 3 temmuz diyeceğim. Geçen seneki emeklerine, alın terlerine laf atanlara cevabın verileceği en önemli maç. Biz sizi her şartta bağrımıza bastık, şimdi siz bu taraftar için bu maçı kazanacaksınız, 1 senedir sizden daha fazla takımına sahip çıkan, sizden daha fazla mücadele eden bu taraftara bu sevinci yaşatmalısınız. Çünkü bu taraftar kaybetseniz de sizi bağrına basacak.

nannar
11.Mayıs.2012, 11:15
Başta maçın hakemi Cüneyt Çakır olmak üzere, iki takımın teknik heyetine ve futbolcularına başarılar dilerim.Üzücü olayların,sakatlıkların veya kalp krizi sonucu ölümlerin yaşanmadığı, maç sonunda yalnızca güzel futbolun konuşulduğu ,zevkli bi derbi olması temennimdir.

3 Temmuz süreci,süper final nerden çıktı,TFF,PFDK,Tahkim,58 niye değişti,105nerden çıktı ,şike ,teşvik veya teşebbüs vardı,yoktu ...Bence bunların hiçbirini bu başlıkta konuşmayalım.Konuşup da bu başlığı da kirletmeyelim.

RasAnt
11.Mayıs.2012, 11:34
Bu maç farka gider en az 3-0 gibi bir skor bekliyorum,maç sonunda burda atışmak güzel oluyordu ama malesef giremeyeceğim artık pazara kapanmazsa konu telafi ederiz :p Fener Golll Golll Golll Şampiyonluk Geliyorrrrrrr !!!!

urwrdskkn
11.Mayıs.2012, 12:44
oynanan oyunlar yapılan maçlar alınan sonuçlar artık bunlar bir kenarıda kalacak herkes yarın saat 19 a kitlenecek çok çok çok zevkli bir maç bekliyor tüm futbol severleri bir tarafta 3 temmuzdan beridir yaptıkları onur mücadelesini sürdürerek şampiyonluğu son maça kendi evinde saklayan bir FENERBAHÇE bir diğer tarafta oynanan normal sezonu en yakın takipcisinin 9 puan önünde bitirip çoğu rakibini ezerek oynayan bir GALATASARAY gönlüm galatasaraydan yana ama bu maç herşeye açık bir maç yenersek sokaklar bayram yerine dönecek ama yenilirsek de kalkıp fenerbahçeyi alkışlamak lazım çünkü 3 temmuzdan beridir tam bir onur mücadelesi içinde 39 maç oynadılar kim kazanırsa şampiyonluğu yenilen mutlaka alkışlamalı oturup ağlamamalı yenilen centilmen bir taraftar onurlu bir şekilde rakibini tebrik etmeli.

ALLAH tüm oyunculara SABIR versin.....

ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN KAZANSIN......

PAZAR GÜNÜ KAPANMAZSA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Universal
11.Mayıs.2012, 13:03
Biz mezardan çıkıp buralara geldik, o yüzden şampiyonluk bizim için sadece bir kupa; ama Galatasaray için her şey. O yüzden kaybetsekde kazansakda ben takımımı alkışlarım. Başka kulüp olsa buraları göremezdi. Umarım bize atılan bu çamuru bu maç ile sileceğiz. Tek dileğim budur.

sarianet
11.Mayıs.2012, 13:15
Fenerbahçe kendisine iftira atan şikeci yaftası vuranlara "buraya kadar da mı şikeyle geldik" dercesine işi son maça kadar taşıdı hem de yıldız futblcuları yokken en önemli oyuncusu sakatken sezon ortası milyonlarca yuro verilerek alınan forveti sakatken ikinci kaptanı orta sahanın dinamiği sakatken kalecisi dizinden iki etre yarıkla oynarken sağ bekinin ayağı kopuk kopuk oynarken
artık buraya kadar mesaj anlaşılmadıysa bundan sonra da anlaşılmaz o yüzden yarınki olası bir (hiç ihtimal vermek istemiyorum) olumsuz skora karşı taraftarımızın başı dik olacaktır işi son saniyeye kadar taşıyan takımımızı alkışlayacağız ne olursa olsun Büyük Fenerbahçe Takımının Büyük Taraftarına da bBu Yakışır.

Homer J.S
11.Mayıs.2012, 13:16
Öncelikle Fatih Terim'in finalleri sevdiğini belirtelim. Ve biraz da gariptir ki Galatasaray cephesi oldukça sakin gibi maç öncesi...

Yer Kadıköy... 11 senedir galibiyet çıkaramadığımız konuşuluyor ama unutmamak lazım ki Fenerbahçe'de bizi 2 senedir yenemiyor Kadıköy'de. Ve bizim için de yenilmemek yeterli. Herkes de farkında ki bizim Kadıköy'de şampiyon olmamız 11 seneyi de unutturur, 6-0'ı da..

Umarım yarın yeni bir Ulubatlı çıkacak ve yüce Galatasaray bayrağını dikecek tekrar Kadıköy'ün ortasına.. İki takıma da başarılar.

Bordo61Mavi
11.Mayıs.2012, 13:55
Valla suan Fenerbahce veya Galatasaray taraftari olmadigima sukur ediyorum, bu stress cekilmez:D

ReaList
11.Mayıs.2012, 14:10
Valla suan Fenerbahce veya Galatasaray taraftari olmadigima sukur ediyorum, bu stress cekilmez:D
Şanslısın Adaş "Binde bir gelinen yere gül, her gün gelinen yere kül döşerler" çok acımasız bir maç olacak.

Bordo61Mavi
11.Mayıs.2012, 14:46
Şanslısın Adaş "Binde bir gelinen yere gül, her gün gelinen yere kül döşerler" çok acımasız bir maç olacak.

Babam bu hafta sonu istedigin bir gun izin al dedi, kendi takimimi izlemeye degilde sizlerin takimlarini izlemek icin yarina izin aldim:)

TR.CaPTaiN
11.Mayıs.2012, 15:12
Fenerbahçe Süper Final'de kazanmak zorunda olduğu her maçı kazandı. Süper Final'in 2. haftasında Galatasaray maçını kazanmak zorundaydık, kazandık. En son Trabzon'daki maçı kazanmak zorundaydık, kazandık. Beşiktaş maçında geriye düştük, ordan maçı çevirdik. Bu dönemde sadece İnönü'de kaybettik. Onda da Galatasaray'ın puan kaybetmesinin rehaveti olduğunu düşünüyorum.

Fenerbahçe bu sezon her şartta taraftarını mutlu etmiştir. Bunca zorluğa rağmen her 2 kupada da son adıma kadar geldik. İnşallah her ikisini de alırız. Ama alamazsak bile biz bu takımı sonuna kadar alkışlarız.

Skor tahminim; 3-1 kazanırız.

mpaker66
11.Mayıs.2012, 15:32
Zor,zor,çok zor.Bu maçın havası bambaşka. Ben bir galatasaray'lıyım ve takımda hiç olmadığı kadar sakinlik görüyorum. Ama ne olursa olsun 9 puanlık farkı türk futbol tarihi unutmayacak. Türk futbol tarihi bu seneyi unutmayacak. Bu maç 100 senede bir gelir. izlesem mi islemesem mi diye düşünüyorum. Çok heyecanlı çünkü. Ben Aykut kocaman'dan bir kadro yanlışı düşünüyorum. Son maça göre stoch-caner dia-topuz değişikliği apacak gibime geliyor.
Hadi Fatih'in aslanları. Siz finalleri seversiniz.

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 15:38
Belki de şikayet ettiğimiz Süper Final 12 yıldır Kadıköy'de yenemediğimiz Fenerbahçe'yi yenmemizi sağlayacak. Kısmet :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 15:45
Fenerbahcenin 3 Temmuz sureci kadar, gecen seneki dip yapan Galatasaray faktoru de cok onemli bence. Bu kadar kisa surede ayaga kalkabilen ve kafaya oynayan Galatasarayi da bu noktaya geldikleri icin tebrik etmek lazim.

Sampiyonlugu kaybetsek dahi bu seneki FB-GS derbilerindeki fair-playi bozmayiz umarim. Sonunda kazanan biz de olsak rakip de olsa alkislamak en erdemli davranis olacaktir. Gecmisi geride birakalim.

sarianet
11.Mayıs.2012, 16:19
ya maçı bu akşam yapsalar ya gandırdık sizi diyip kim bekleyeek yarını :D

byariff
11.Mayıs.2012, 16:20
SON DAKIKA - Sampiyonluk kupasi yarin mac sonunda verilecek.

sarianet
şampiyona kupasını Başkan Demirören verecek 11.05.2012
Şampiyona kupasını Başkan Demirören verecek
More Sharing ServicesPaylaş | Share on facebook Share on twitter Share on google Share on digg

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Spor Toto Süper Final maçından sonra, şampiyona kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verecek.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak olan ve şampiyonun belirleneceği maçı, Yıldırım Demirören başkanlığında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, stadyumda birlikte izleyecek.

Maçın bitiminin ardından düzenlenecek törende, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, 2011-2012 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu olacak takımın kaptanına şampiyonluk kupasını takdim edecek.

Başkan Demirören: "Kazananı hep birlikte alkışlayacağız"

Lig sezonunun kapanış maçının gerçek bir final olacağına dikkat çeken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray'ın bu sezon ortaya koydukları performansın her türlü övgüye değer olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Yarın akşam o büyük performansların taçlandırılacağı bir futbol şölenini yaşayacağız. 100 yılı aşan güçlü ve köklü bir rekabetin, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerce büyük bir ilgiyle izleneceğini biliyorum.

Bu tarihi akşamda, sahada şampiyonluk mücadelesi için ter dökecek oyunculara, uluslararası arenada takdir gören performanslarına bir yenisini daha ekleyeceklerini bildiğim hakem arkadaşlarımıza, takımlarını bu noktaya taşırken verdikleri emek, gösterdikleri çabayı, Fair-Play olgusunu da yansıtarak bu büyük finalde sürdüreceklerini düşündüğüm teknik adamlara yürek dolusu başarılar diliyorum.

Bu anlamlı futbol gecesinin hafızalara kazınmasında en önemli rol, tribünlere düşüyor. Koşullar ne olursa olsun, kazananın hep birlikte alkışlanacağı örnek bir duruşla onlardan finale değer katmalarını rica ediyorum.

Tabii ki kutlamalarda, geçmişte yaşadığımız acı olayların tekrarlanmaması için, tüm ülke genelinde şampiyonluk bayramına gözyaşı karışmasını engelleyecek bir olgunluğun sergilenmesi gerektiğini de hatırlatmakta yarar görüyorum'' dedi.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15157

sananes
Şampiyonun kupası Saraçoğlu'nda verilecek. Bence doğru karar. Hayırlı olsun.

nannar
11.Mayıs.2012, 16:29
Fenerbahçe açısından sevindirici,Galatasaray açısından nötr bir haber. Fenerbahçe şampiyon olursa sıcağı sıcağına seyircisiyle kutlma şansına sahip.GS şampiyon olursa seyircilerin tepkilerinden dolayı kupa töreni rezil olabilir. Bakalım neler olacak

Homer J.S
11.Mayıs.2012, 17:19
Törenin Saraçoğlu'nda yapılması iyi. Fener alırsa hemen kutlamış olur, Galatasaray alırsa da ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırma şerefine tekrar erişmiş olur.

malpince
11.Mayıs.2012, 17:35
yunus yıldırım ve mustafa kamil Fenerbahçeli miymiş? öyle olsun. demişsiniz ki 3 maç Fener 1 maç Cimbom kazanmış. e son 4 yılda galatasaray kaç maç kazanmış ki 3e1i az buldunuz? o 1 maçı da nasıl 8 kişi kalıp da kazandığınızı bilirsin. gökhanı nasıl atmıştı ama :D adam eğildi, top attılar gökhana sarı :D FENERBAHÇELİ Cüneyt Çakır :D derbiden önce fazla konuşmak istemiyorum sonrasında konuşurum konuşacak olursam

El Barto
11.Mayıs.2012, 18:15
http://imgim.com/5f3qc.jpg

Fatih Terim'in kafasındaki 11

inci sözlükte rast geldim. :)

MeMo
11.Mayıs.2012, 18:17
Galatasaray neden Kadıköy'de kaldırmak istiyor anlamadım ? Arena'da güzel bir törenle kaldırsalar daha iyi olmaz mı ?

Fernando Gago
11.Mayıs.2012, 18:19
Amatör bir 20.45 denemesi. Hedef tamamen psikolojik baskı. Yarın gerecek cevabı alırlar ya da bu psikolojik baskıyı da 20.45 gibi kurmuş olurlar göreceğiz.

byariff
11.Mayıs.2012, 18:35
Galatasaray neden Kadıköy'de kaldırmak istiyor anlamadım ? Arena'da güzel bir törenle kaldırsalar daha iyi olmaz mı ?

Kurallar geregi oyle

Universal
11.Mayıs.2012, 18:38
Az önce kuzenim yarın fenerium üstte biletim var maça gidiyoruz diye sms attı. Şuan izlemeyi bile planlamadığım maça stada gidiyorum. Sayısal'i tutturmuş kabul ediyorum. :D

Universal
11.Mayıs.2012, 18:38

Kurallar gereği öyle, zaten ben yarın Galatasaray şampiyon olursa alkışlamayı düşünenlerdenim. Ki Galatasaray'da zaten haftaiçinde kendi stadında kutlama yapar.

antiochia
11.Mayıs.2012, 18:44
stoch ve dia yerine caner ve mehmet topuz ile başlarsak özellikle pres altında pas hatası yapılmaz, sağ tarafımıza ikkat edersek akıllı hücum edilirse kazanma ihtimali var. Ben bir Fenerbahçeli o kadar çok ümitli değilim. Final maçlarında takım bekleneni veremiyor. Yine de şampiyon olsun olmasın bu takım alkışı fazlasıyla hakediyor

sananes
11.Mayıs.2012, 18:49
Defansif çıkma hoca şu maça lütfen defansif oyuncularla doldurma ilk 11'i. Biraz kontrollü başlayalım düşüncesi ne zaman işe yaradı? Ki bu final maçı ve kazanmak zorundayız 50den-60dan sonra hala skoru elde edememiş olursak bir panik havası yaşanır sahada. Buna ne sen ne de tribünler engel olamaz o saatten sonra. Biz ilk yarıda skoru elde etmek zorundayız.

ForsakeN
11.Mayıs.2012, 18:52
Kazanan takım hakkıyla kazansın, hakem hatası olmasın da başka birşey istemiyorum. Şampiyon olmuş kadar duygu karmaşası yaşadık zaten bu sezon,varsın şampiyonluk gelmesin

Addolorato
11.Mayıs.2012, 18:57
Eğer olurda kupayı kazanırsak Kadıköy'de kutlayacağıma alırım kupamı kendi stadıma giderim. Zaten Fenerbahçe şampiyon olacağı için böyle birşey olmayacak ama yinede ihtimal işte.

attirson
11.Mayıs.2012, 19:03
Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.

Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 19:16
Şampiyon olursak birsürü olay çıkar. Kupa töreninin 5 dk sürmesi lazım. Sonra alsınlar kupayı gelsinler Florya'ya.

attirson
11.Mayıs.2012, 19:23
Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.

sananes
11.Mayıs.2012, 19:24
Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.

girmesin zorla mı ittiriyorlar arkamızdan?

SaLviO
11.Mayıs.2012, 19:25
hele bi şampiyon olsunlar bunları o zaman konuşuruz

Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 19:28
Aslında çok tahrik edici birşey olursa sahaya girilme olacağını zannetmiyorum. Hakem olay çıkartmazsa, maçta kavga çıkmazsa taraftarda biraz sakin durabilir. Ayrıca zaten aşırı güvenlik önlemi olur bu maçta.

sarianet
11.Mayıs.2012, 19:33
keşke bana da bi sms gelse kuzenim dese maça iki biletim var :D
cevabım net olur ama burda yazamam :D

MeMo
11.Mayıs.2012, 20:28
Çok açık söyleyeyim Galatasaray'lıların aşırı bir sevinci olmazsa küfür ve bir kaç yabancı madde dışında olay çıkmaz ama kupanın orada kaldırılacak olması sorun.

furkan58
11.Mayıs.2012, 20:34
Ne dert ettiniz kupa kaldırma işini sanki şampiyon oldular da bi maç oynansın önce.

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 20:35
Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.

Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?

Pittbul'a karşı alayına Kangal !

Buraya Melo konunca biz Sabır Allah ya sabır demiyoruz ne hoşunuza gitmedi acaba ? Galibiyet sevincini koymak tahrik mi ? Kusura bakmayın burası TT Arena degil galibiyet sevincini hakaret etmeden her şekilde yaşarız.

Melo yapınca anı yaşıyorsunuz biz yapınca niye sezon sonu bekleniyor ?

Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.

Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.

byariff
11.Mayıs.2012, 20:42
ki bizim oyuncularimiz 90 dakika kufur etmedi maç bitince fenerli oyuncular tribunleri tahrik edince kufur yediler. ayni karsiligi fenerdende bekliyoruz umarim kufur etmezler.

furkan58
11.Mayıs.2012, 20:42
Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?
Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.

Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 20:48
Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.

Rahatsız olup olmamak değil. Bak o gün Mehmet ve Baroni'nin yaptıklarının normal olduğunu savunan sananes yarınki maç için de kupa verilmesinin normal olduğunu yazıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben eğer Melo'nun hareketini savunuyorsam o zaman Mehmet'in yaptığına da tepki göstermemeliyim. Mehmet'i eleştiriyorsam yarın bizim kupayı Fenerbahçe stadında kaldırmasını da eleştirmeliyim. Tutarlılık olmalı yani. Ha ikisi bir değil derseniz onu tartışırız o ayrı.

GeanyGS
11.Mayıs.2012, 20:53
Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.

MeMo
11.Mayıs.2012, 20:55
Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.

O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.

byariff
11.Mayıs.2012, 21:00
O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.

2-2"lik macda galatasaray saraçoglunda sevindi hmm... ha gollerdeki sevinci diyorsan gol attiginda tabiki sevincekler.

MeMo
11.Mayıs.2012, 21:01
2-2"lik macda galatasaray saraçoglunda sevindi hmm... ha gollerdeki sevinci diyorsan gol attiginda tabiki sevincekler.

Bence tüm sevinçler normaldi ama aralarında çok az fark vardı.

GeanyGS
11.Mayıs.2012, 21:08
Bende onu diyorum, herşey karşılıklı.

europeanconquer
11.Mayıs.2012, 21:10
Her iki takım şampiyon oldu da kutlmasımı kaldı.Şampiyon biz olursak elbet bize gelecek o kupa.Fenerbahçeli taraftar sahaya girerse sadece kupayı almamız biraz gecikir ve Fenerbahçe boş yere ceza alır.

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 21:11

Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur :D

byariff
11.Mayıs.2012, 21:11
yani bana gorede statta sevinç onemli degil sampiyon olalimda floryadada kutlanir arenadada sorun degil.

Kaka Leite
11.Mayıs.2012, 21:14
Her iki takım şampiyon oldu da kutlmasımı kaldı.Şampiyon biz olursak elbet bize gelecek o kupa.Fenerbahçeli taraftar sahaya girerse sadece kupayı almamız biraz gecikir ve Fenerbahçe boş yere ceza alır.
Bunun sonucunu düşünmüyor ki kimse ?

Düşünse kimse ceza almaz mutlu mesut geçinir gideriz, yani bu dediğin sadece lafta kalıyor.Kimse şampiyon olmadı o konuda katılıyorum bakarsınız biz oluruz.

Galatasaray olursa olay olur diye düşünüyorum ancak sende söylemişsin sadece kupayı alma gecikir.

MeMo
11.Mayıs.2012, 21:14
Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur :D

Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak :D ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.

Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 21:20
Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak :D ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.

İnşallah, hepimizin temennisi (parantez içindekine değil son cümlene yazdım ha :D )

O değil de zaman geçmiyor yahu :D

DisCo
11.Mayıs.2012, 21:21
Kazandığın zaman sevinmekten daha doğru bir hareket var mıdır?

Yakında deplasmanlara gol sevinci yasağı getireceksiniz. Kadıköy'de, Arena'da bir stadtır. Nasıl içinde seyirci tezahürat yapıyorsa, oyuncu pas yapıyorsa, gol atan ya da şampiyon olan sevinir.

Seyirci orada sevinmelerine izin vermez. Aman delikanlılara bak. Zaten bu tarz olaylara aşırı önem verildiği için basında pohpohladıkça pohpohluyor.

Flash Flash Flash... Kadıköy'de kupa kaldırılacak. Madem kalkmak istiyor kaldırtmayız.

Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?

Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.

Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.

MeMo
11.Mayıs.2012, 21:23
Kazandığın zaman sevinmekten daha doğru bir hareket var mıdır?

Yakında deplasmanlara gol sevinci yasağı getireceksiniz. Kadıköy'de, Arena'da bir stadtır. Nasıl içinde seyirci tezahürat yapıyorsa, oyuncu pas yapıyorsa, gol atan ya da şampiyon olan sevinir.

Seyirci orada sevinmelerine izin vermez. Aman delikanlılara bak. Zaten bu tarz olaylara aşırı önem verildiği için basında pohpohladıkça pohpohluyor.

Flash Flash Flash... Kadıköy'de kupa kaldırılacak. Madem kalkmak istiyor kaldırtmayız.

Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?

Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.

Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.

Aynen katılıyorum. Yalnız bu dediğine bir örnek Mehmet Topuz'un sevinci var. Direk rakibe gönderme ama zaten rakibin sevinci sıkıntılı yani normal değil onun için pek kızamadım Topuz'a ben açıkçası.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 21:37
Amma abarttiniz yahu, Melo cocugu istedigi icin pitbul taklidi yapmisti. Bunu daha sonra gelenek haline donusturdu. Anormal bir durum yok arti olsa bile psikolojik dengesinin yerinde olmadigi bilinen bir kisi uzerinden bu kadar tartismaniz cok sacma. Bir Fenerbahceli olarak Topuzun telekom arenadaki hareketini ben de pek SIK bulmadim acikcasi. Aile icinde yap bunu ama seyircisinin onunde yapma. Lakabin kangalsa kangal gibi sevin madem, o nasil oluyorsa artik :p

Kupa torenini de hic seyircisinin bile olmadigi bir ortamda yaptirmak neyin nesidir, onu da anlamis degilim. Deplasman takim seyircisinin alinmamasi da tuhaf ya zaten. Kupayla ilgili kurali koyuyorsan deplasman seyircisini de iceri al. Neresinden tutsan elinde kaliyor, nasil bir ulkede yasiyoruz biz :)

RaSenGan
11.Mayıs.2012, 21:46
Yarın Kadıköyde olacak Fenerbahçe taraftarı ya son zamanların en şanslı taraftarları ya da en şanssız taraftarları olacak :) Galatasaray'ı yenip şampiyon olmanın sevincini veya Galatasaray'ın Kadıköydeki şampiyonluğunu tadacaklar.Sakat bir iş onlar için :D

World Hollow o1
11.Mayıs.2012, 21:56
Sessiszlik.....

BAĞIRIN LAN

MeMo
11.Mayıs.2012, 22:05
Yarın Kadıköyde olacak Fenerbahçe taraftarı ya son zamanların en şanslı taraftarları ya da en şanssız taraftarları olacak :) Galatasaray'ı yenip şampiyon olmanın sevincini veya Galatasaray'ın Kadıköydeki şampiyonluğunu tadacaklar.Sakat bir iş onlar için :D

Aksine yarın çoğu kişi şampiyon olmaya gittiği kadar takımına hakettiği desteği vermeye de gidiyor yani yarın orada şampiyonluk kaybedilirse yıkım olmaz ve orada olduklarına pişman olmaz kimse.

Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 22:06
Oğlum göriym sizi !

http://s14.directupload.net/images/120511/7vedoi3f.swf

RaSenGan
11.Mayıs.2012, 22:10
Aksine yarın çoğu kişi şampiyon olmaya gittiği kadar takımına hakettiği desteği vermeye de gidiyor yani yarın orada şampiyonluk kaybedilirse yıkım olmaz ve orada olduklarına pişman olmaz kimse.

Adamlar sırf şampiyonluk maçı diye biletlere kaç bin lira para veriyor.Sırf o koyar adama :D

MeMo
11.Mayıs.2012, 22:13
Adamlar sırf şampiyonluk maçı diye biletlere kaç bin lira para veriyor.Sırf o koyar adama :D

Hayatında maça gitmeyip o kadar para bayılanlar da var doğru ama ben genel durumdan bahsediyorum :D

ReaList
11.Mayıs.2012, 22:14
Yavaş yavaş maç havasına girdiğimi hissediyorum, her sene bir takımla yarışıyoruz bakalim bu defa yarış nasıl sonlanacak ? Herkes kupa ister ama herkes şampiyon olamaz (:

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 22:14
Fatih Terim Final

Fatih Terim Final 2

Finallerin takımı Galatasaray

Finallerin hocası İmparator Fatih Terim

Ve bir final daha.

sarianet
11.Mayıs.2012, 22:17
derbi günü ortaya çıkan fanatik kızlar,

son derece iticidir, kafasına esip aldığı, sonra dolapta unuttuğu formayı giyer, sanki futboldan çok anlarmış gibi, sosyal paylaşım sitelerinde sabahın köründen itibaren bik bik ötmeye başlar, tuttuğu takımda toplasan 3 futbolcu sayamaz. eğer maça gidecekse pür makyaj, düğüne gider gibi süslenir. maç öncesi ve devre arasında stat hoparlöründen yankılanan türkçe pop şarkılarıyla kendinden geçer.

(bkz: evlerden ırak)

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28266191&utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=derbi+gUnU+ortaya+CIkan+fanatik+kIzlar

SaLviO
11.Mayıs.2012, 22:17
Yavaş yavaş maç havasına girdiğimi hissediyorum, her sene bir takımla yarışıyoruz bakalim bu defa yarış nasıl sonlanacak ? Herkes kupa ister ama herkes şampiyon olamaz (:

Ben bi türlü havaya giremedim nedense içimde bi garip duygu var

Night_Mare17
11.Mayıs.2012, 22:20
Aramızda endişe duymayan , korkmayan biri var mı acaba :D

SaLviO
11.Mayıs.2012, 22:21
Aramızda endişe duymayan , korkmayan biri var mı acaba :D

ben.

sonuç ne olursa olsun yine aynı dugular içinde olucam

Lucas Neill
11.Mayıs.2012, 22:38
Gs final maclarinda her zaman iyi oynayip sonuca ulasmistir avrupa olsun lig ve kupalar olsun her zaman finale kadar gittiysek kazanmisizdir. O yüzden takimima güveniyorum FB'nin ise son yillarda finallerde ve son maclarda pek basarisi yok. Ama futbol bu 80 dk iyi top oynayip yenilebiliyorsunuz.

Fatih Terim'in de kulübede olmasi büyük avantaj umarim rakip taraftarlarin önünde olaysiz bi sekilde kupayi kaldiririz.

Nedvedmania
11.Mayıs.2012, 23:01
Fatih Terim Final 2

Ahaha 00-00:10 arası Hagi'ye bak :n:

attirson
11.Mayıs.2012, 23:02

Ben olacakları bildigim icin söylüyorum.Ayrıca kıyaslaman cidden ilginc.Birisi şampiyonluk kutlaması öbürü 2 dakikalık maç sonu kutlaması.Ve Gs'nin Saracoglu'nda kupa kaldırma istegi artık inat meselesi haline geldi bir kutlama istemiyorlar Fenerbahçe'yi uyuz etmek istiyorlar.Git kendi stadında yap törenini kaldır kupanı.Fenerbahçe kazandıgı maç sonrası galibiyette gidip sonraki hafta Kadıköy'de mi sevinecek ? Yani kıyaslama olmamış.

byariff
11.Mayıs.2012, 23:18
Kurallar geregi kupa orda verilcek diyoruz arkadasim.

attirson
11.Mayıs.2012, 23:22
Kurallar geregi kupa orda verilcek diyoruz arkadasim.

Alıntı yaptım farkındaysan ? Yazılana cevap verdim.

GeanyGS
11.Mayıs.2012, 23:38
Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.

attirson
11.Mayıs.2012, 23:39
Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.

Eski maçları izle. :D

futureless
11.Mayıs.2012, 23:42
Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.

GeanyGS
11.Mayıs.2012, 23:43
Eski maçları izle. :D

Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum :)

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.

vFor
11.Mayıs.2012, 23:49
Hoca şu takıma adam gibi oynatsın defansa çekmesinde o zaman görelim bakalım nasıl oynuyoruz hiç kimsenin beklemediğimi gibi oynicaz bugün çok güveniyorum takıma çünkü tek bir ihtimal bize gülüyo oda galibiyet he şampiyon olamazsak da şampiyonu alkışlarız doğrusuda budur başka türlüsü bize cezadan falan başka bişey getirmez.

attirson
11.Mayıs.2012, 23:51
Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum :)

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.

Sen baya heyecanlısın demek. :D Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor. :D

vFor
11.Mayıs.2012, 23:59
Eğer şampiyon olamazsak zaten şaşırmıcam her 2-3 sezonda olağan bişey ama şampiyon olursak bu sefer ne çıkarıcaklar merak ediyorum :D

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 00:03

Sen baya heyecanlısın demek. :D Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor. :D

Benim 15-25 yaşları arasındaki dönemimi görecektiniz siz. Ne manyaktım yav. Maçı izleyeceğim yeri (genelde salon) komple bayraklarla falan sarı kırmızı ne varsa donatırdım her yeri. Ayrıca kimse oraya giremez girse de hareket edemezdi. Kardeşim yazık o da izlemek isterdi en son acır izin verirdim izlemesine, geçer otururdu bir köşeye maç bitene kadar put gibi izlerdi kaşını gözünü oynatsa çemkirirdim hemen senin yüzünden gol yedik diye :D

En yakın arkadaşım Fenerli. Evinde izleyemiyordu babasından dolayı, bize gelirdi. Ne zaman onla izlesek yenilirdik, aradığı zaman yok dedittirirdim ben de gelmesin diye :D Yalvarırdı yakarırdı gene de almazdım eve uğursuz herifi :D GS'nin şampiyonlar ligine ilk katıldığı dönemler bu bahsettiğim. Maçı izlerken de iyi oynadığımızda o an hangi şekilde izliyorsam bozmazdım uğursuzluk olmasın diye.

Şimdiyse izlemiyorum bile maçları. Özetine bakıyorum denk gelirsem o kadar.

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 00:11
"Biz zor günlerin adamıyız, bunu her zaman bir kenara yazin!"

Nereden Geldiğinizi Unutmayın

Tek dileğim şampiyonluk hadi cimbomum ya.

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 00:15
Benim 15-25 yaşları arasındaki dönemimi görecektiniz siz. Ne manyaktım yav. Maçı izleyeceğim yeri (genelde salon) komple bayraklarla falan sarı kırmızı ne varsa donatırdım her yeri. Ayrıca kimse oraya giremez girse de hareket edemezdi. Kardeşim yazık o da izlemek isterdi en son acır izin verirdim izlemesine, geçer otururdu bir köşeye maç bitene kadar put gibi izlerdi kaşını gözünü oynatsa çemkirirdim hemen senin yüzünden gol yedik diye :D

En yakın arkadaşım Fenerli. Evinde izleyemiyordu babasından dolayı, bize gelirdi. Ne zaman onla izlesek yenilirdik, aradığı zaman yok dedittirirdim ben de gelmesin diye :D Yalvarırdı yakarırdı gene de almazdım eve uğursuz herifi :D GS'nin şampiyonlar ligine ilk katıldığı dönemler bu bahsettiğim. Maçı izlerken de iyi oynadığımızda o an hangi şekilde izliyorsam bozmazdım uğursuzluk olmasın diye.

Şimdiyse izlemiyorum bile maçları. Özetine bakıyorum denk gelirsem o kadar.

Valla yaş 28 oldu hala aynı heycan devam ediyor, 15 yaşında bir kız kardeşim var eğer son 10dk ya kötü bir skorla girmişsek kapı eşiğine gidip ordan izliyor maçları (ağladığını görmeyelim diye) Hatta en son Arena'da fenere yenildiğimizde okula gitmediği için rapor almak zorunda kalmıştık :) TS maçında bir arkadaşımı davet ettim bizde maç izlesin diye babamın faul beklediği bir pozisyonda hakem devam dedi, tekrarında arkadaş "faul değilmiş cidden" diyince dayak yiyodu az daha :) Bizim evde ki neşe GS'ın o hafta ki performansına bağlı oluyor genelde.

attirson
12.Mayıs.2012, 00:28
Valla yaş 28 oldu hala aynı heycan devam ediyor, 15 yaşında bir kız kardeşim var eğer son 10dk ya kötü bir skorla girmişsek kapı eşiğine gidip ordan izliyor maçları (ağladığını görmeyelim diye) Hatta en son Arena'da fenere yenildiğimizde okula gitmediği için rapor almak zorunda kalmıştık :) TS maçında bir arkadaşımı davet ettim bizde maç izlesin diye babamın faul beklediği bir pozisyonda hakem devam dedi, tekrarında arkadaş "faul değilmiş cidden" diyince dayak yiyodu az daha :) Bizim evde ki neşe GS'ın o hafta ki performansına bağlı oluyor genelde.

Yok artık. :n:

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 00:33
Normalde öyle tepkiler vermez ama 12 senelik bir arkadaşım aynı zamanda uzun bir sürede komşumuzdu küçüklükten beri tanıdığı için birden yerinden fırladı "ne faul değil, kı...mızdan mı uyduruyoruz" diye bağırdı :mrgreen:

Sonuç ne olursa olsun, bir 90dk da herşeyi yaşıyoruz. Mutluluğu, öfkeyi, siniri, üzüntüyü bu kadar ters duyguları sadece tuttuğumuz takım ile 90dk ya sığdırabiliriz herhalde. Bi an önce yarın olsa da izlesek şu maçı artık :)

World Hollow o1
12.Mayıs.2012, 02:07
https://p.twimg.com/AspXR2lCEAApB7a.jpg

BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK !

Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum 1-0 olsun bizim ollsun be... :)

ReaList
12.Mayıs.2012, 02:42
Bu sezon yaşanan onca olaydan sonra bir Fenerbahçe'liyi tutup "Nasıl bir son istersin?" diye sorsalar bundan daha iyisini isteyemezdi. Geçen sene elde etmiş olduğunuz başarıyı, dökülen alın terini ve emeği hiçe sayanlar, küçük görüp, görmezden gelenlere en iyi cevap böyle bir final olsaydı gerek. Bu yüzden bu tarihi fırsatı bize sunan yaradana binlerce kez şükürler olsun. Yarın sadece kazanılacak normal bir maç değil bu, yaşanan ve kulübe ödetilmeye çalışılan her şeyin zaferi olacak.

Homer J.S
12.Mayıs.2012, 11:32
Heyecan artıyor, Sow yok bizim için bir artı bu.. Haydi Cimbomum unuttur 11 seneyi.

Homer J.S
12.Mayıs.2012, 12:04
Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.

Tek kelimeyle bravo...

vFor
12.Mayıs.2012, 12:10
Aslında beraberlik ve galibiyet bize yarasaydı daha kötü olurdu bizim için böyle şeyler bizim takıma yaramıyo böylesi daha iyi galibiyet=şampiyonluk

Suicider
12.Mayıs.2012, 12:40
Olurda Beşiktaş maçındaki gibi 2-0 öne geçip bütün forvetleri çıkartırsak 5-2,6-2 gibi bir skorla yenilebiliriz.Orda o değişiklikleri kim yaptı gerçekten bilmiyorum. 0-0 a yatamayız.Fenerbahçe kesinlikle gol bulacaktır.O yüzden ilk yarıyı 1-0 önde kapatırsak daha sonrada skoru koruma içgüdüsüyle geriye çekilmessek en kötü 1 puan koparabiliriz.Ama oyuncularda beraberliğin yaradığı düşüncesi oluşmuş bu kötü bir durum.Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını almalıyız.

Şimdiden yine söylüyorum.Play-off saçmalığı yüzünden buralara kadar getirilmiş bir lig izliyoruz.Şampiyon olsakta olmasakta bu sisteme saçma diyeceğiz.

Fenerbahçe psikolojik olarak daha şanslı.Şampiyon olamasalar 'bu takımın yaşadığımız süreç yüzünden buralara kadar gelmesi bile büyük başarıdır' diyecekler.Şampiyon olurlarsa zaten ülke yıkılacak ondan bahsetmiyorum bile.Herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

furkan58
12.Mayıs.2012, 13:04
Beraberliğin bize yaramaması hem dezavantaj hem avantaj. Dezavantaj çünkü galibiyetten başka şansın yok top yuvarlak girmez olmaz ama maç berabere başlıyor gol yemezsen gene sen kazanıyorsun. Avantaj çünkü beraberlik bize yetseydi kapanma futbolumuzu oynardık galatasaray akın akın gelirdi gol bulabilirmiydi orası maç anında belli olurdu ama şimdi açık ve güzel futbolumuzu sahaya yansıtıp şampiyon olma vakti ! Ha kötü oynarsakta 1-0 olsun bizim olsun :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2012, 13:11
Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz :(

semih
stoch
emre cristian mehmet
selcuk
ziegler yobo bekir gokhan
volkan

World Hollow o1
12.Mayıs.2012, 13:12
Bu kadro çıkarsak eğer, fişi çekmişizdir demek.

Ama şöylede birşey var ileride daha çok yoğunlaşmak içn mücadeleci orta sahada önemli.

furkan58
12.Mayıs.2012, 13:15
Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz :(

semih
stoch
emre cristian mehmet
selcuk
ziegler yobo bekir gokhan
volkan

Abi kadronun trabzon maçından tek farkı Bienvenu - Semih ve Mehmet - Dia olmuş zaten Semih ile başlamaz da Dia - Mehmet değişikliği gelebilir.

uAburak89
12.Mayıs.2012, 13:17
1-1 berabere bitsin, yarım puanla şampiyon olalım. :)

titates1
12.Mayıs.2012, 13:25
Semih ile başlarsa kaybederiz , Semih ileride top tutamıyor , zaten geriye yaslanmaya meyilli takımımız hemen çekiliyor, Güiza'yı çıkarıp Semih'i almıştı Daum taraftar istedi diye ileride top tutamayıp Bursa'yı üstümüze çekmiştik ve puan kaybettik.O sene de Bursa Şampiyon oldu , şampiyonluğun gittiği maç olarak görürüm.Umarım öle bir hata yapmaz hoca.

hakankor
12.Mayıs.2012, 13:55
Muhtemel Fenerbahçe 11'i
http://c1205.hizliresim.com/x/d/5r0jt.png

Nocna Mora
12.Mayıs.2012, 13:56
Beraberlik durumunda ne oluyor simdi ?

BaFraLı
12.Mayıs.2012, 13:58
Bu saatten sonra denilecek pek birşey yok. İki takımda mücadelesini vericek akşam. Beraberliğin bize yaraması avantaj. Maç zaten 0-0 başlıyor. Deplasmanda akıllı futbol oynayıp sakinliğimizi koruduğumuz sürece istediğimizi alırız sanırım.

attirson
12.Mayıs.2012, 13:59
Gs şampiyon oluyor.

Fernando Gago
12.Mayıs.2012, 14:09
Trabzonspor kadrosu ile sahaya çıkmak lazım tek değişiklik Mehmet-Dia olmalı .. Ki Dia'yı mutlaka kullanmalıyız Hakan Balta tarafını koridora çevirebiliriz.

ReaList
12.Mayıs.2012, 14:09
Ben geçen haftaki kadronun bozulmamasını yeğlerim. 4-3-3 oynuyorsanız oynatacağınız kanat adamları çizgi adamı olmalı, dikine oyun oynayıp adam eksiltebilmeli. Mehmet Topuz çakma bir kanat, oranın yama oyuncusu. 4-3-3'ün iç orta saha oyuncusu olabilir ama asla kanat oyuncusu olamaz. Dia hem hızı hem de adam eksiltebilme gücüyle şu sistemde Topuz'dan kat kat verimli olur. Ben geçen maçın kadrosunun muhafaza edilmesi taraftarıyım. Eğer gol atamadan 2. yarıya gidersek oluşacak panikle şampiyonluğu kaybederiz. Ayrıca geçen maçın 11'i ile sahada olmak kenarda bize büyük bir güç oluşturur. Serdar,Caner,Topuz,Özer,Alex,Sow gibi isimler Galatasaray kulübesine göre daha zengin duruyor. Elimizdeki bütün güçleri en iyi şekilde kullanmak bize şampiyonluğu getirecektir, Şansımızın da yanımızda olması dileğiyle.

attirson
12.Mayıs.2012, 14:10
Bende ilk Dia-Mehmet degisikligi olsun diyordum ama simdi vazgectim.Keşke olmasa.Mehmet gelirse yine defansif bir kadro olacak ilerideki 3lünün hücum yapmasını istiyorum ben bu maçta.

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 14:18
Yenilmemiz halinde tek tesellim Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe ile gidiyor olmamız.

The.Crow
12.Mayıs.2012, 14:20
Bu kadro ligin ilk yarısında Galatasaray'a 3-1 yenildiğimiz maçın sistemi o zaman olmamıştı çok kötü oynanmıştı ilk yarı. Ama bu sefer öyle olmaz çünkü o zaman bu taktikte ileri uçta Alex vardı. Şimdi ise bu taktik için ideal oyuncular dizilmiş. Zaten Trabzon maçı da gösterdi. Eğer bu dizilişle 3'lü orta saha ile çıkacaksan fovet Alex olmayacak BKZ: GS:3-1:FB . Ama aynı dizliş forvette Alex olmadan geçen hafta iyi performans sergiledi. Dediğiniz kadar karamsar bir durum yok ortada. Ancaaak fikir değiştirip aynen bu dizilişe forvet olarak Alex'i koyarsa o zaman sizin çizdiğiniz tablodan daha karamsarı ve kötüsü olur.

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 14:22
Stoch , Emre ve Cristian'ı durdurduğumuz takdirde Barcelona gibi top oynarız. Sorun tutulmuyor olmaları.

Nedvedmania
12.Mayıs.2012, 14:27
Böyle birşey yapılacakmış sanırım
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5r1sy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

byariff
12.Mayıs.2012, 14:27
Eger Fenerbahce boyle kadro cikcaksa mucadeleci bir ortasaha olcak plan ortasahayi ele geçirmek olcak guzel dusunce geride falanda SIKINTI çekmezler ama hucumda ne yaparlar bilemicem.

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 14:30
2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya :)

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 14:33
2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya :)

Aynen rüyamda gördüm bende 2-0 dı galiba ama şampiyon oluyorduk kazanıyorduk.

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 14:34
Maç sonrasında sonuca göre konuştuğumu düşünenler olmasını istemem. Maç öncesi söylemek istediklerim şunlar:

1- Fenerbahçe’li arkadaşların kendi pencerelerinden bakıldığında şampiyonluğun kazanılmasının yaşadıklarına en güzel cevap olacağına, bunları kendilerine yaşatanlara bir tokat olacağına inanmalarına saygı duyuyorum. Aynı şeyleri Galatasaray yaşasaydı muhtemelen ben de aynı şeye inanırdım. Kendi açımdan baktığımda ise –kişisel düşüncelerimdir kimse kızmasın- bugün Fenerbahçe maçı 10-0 kazansa bile, 2 değil 12 kupa alsa bile benim bazı konulardaki düşüncelerim değişmeyecek.

2- Play-off’un oynanacağı sezon başından belliydi ve şampiyonluğu kaybetmemiz halinde bunu bahane olarak kabul etmiyorum. Ancak alın teriyle oluşturulmuş 9 puanlık farkın bedavadan 5’e (puan eşitliği halinde 4’e) inmesine de anlam veremiyorum. Sonuçta Galatasaray ülkenin en iyi 3 takımına karşı oynadığı 5 maçtan 4’ünde sahadan puanla ayrılmasına ve sadece 1 kez yenilmesine karşın son 5 maçta kendisinden 4 puan fazla toplayan bir takıma karşı şampiyonluğu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Genede -tekrar ediyorum- şampiyonluğu kaybedersek play-off’tan dolayı değil, mental olarak kendimizi buna hazırlamadığımızdan dolayı kaybettik derim. Sonuçta Fenerbahçe’nin de ülkenin en iyi 3 takımıyla oynayıp 5 maçta 4 galibiyet aldığını unutmamak lazım. Onların gösterdiği inancı gösteremedik yönetim, taraftarlar ve futbolcular olarak bu play-off sürecinde.

3- Fenerbahçe’nin şampiyon olması durumunda Fenerbahçe’yi değil Volkan, Stoch, Christian ve Alex’i alkışlayacağım. Her ne kadar Volkan ve Christian’dan nefret etsem de bana göre en büyük pay bu iki oyuncuya ait ve en büyük alkışı hak ediyorlar.

4- Maçın hakemi hakkında da bazı şeyler yazmıştım. Bugün nasıl bir yönetim göstereceğini bilmiyorum. Belki Fenerbahçelileri kızdıracak bir yönetim bile gösterebilir. Ancak eğer adil ve herkesin içine sinen bir yönetim gösterirse burada yazdıklarımdan dolayı kendisinden özür dilemesini de bilirim.

5- Buraya kadar yazdıklarım maçı kaybetme ihtimalimiz üzerineydi. Belki şampiyonluktan umutsuz olduğum anlamı çıkmıştır. Aksine bugün şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hatta içimden Fenerbahçe 1 Galatasaray 2 skoru geçiyor dünden beri.

6- Yarın anneler günü. Bu maçın sevincini de üzüntüsünü de annelerimizi üzmeyecek şekilde yaşayalım ve sonuç ne olursa olsun bu konu başlığı altında birbirimizi en azından bugün ve yarınlık kırmayalım.

Gncl1905
12.Mayıs.2012, 14:37
Şehir sarı-kırmızı-lacivert renklere bürünmüş. Heyerde bayrak satan amcalar formalı insanlar...Şimdilik barış var umarım maç sonuda böyle olur :)

byariff
12.Mayıs.2012, 14:39
Tomas Ujfalusi:"Kazanmak için gitmeli, ilk andan itibaren hazırlıklı olmalıyız çünkü onlar hücum etmek zorunda,savunmada iyi olmamız gerek."

Tomas Ujfalusi: "Sezonun son maçı için artık hazırız, her birimiz yüzde yüzümüzden daha fazlasını sahaya yansıtmalıyız."

Tomas Ujfalusi: "Önceden de söylediğim gibi, herkes elinden geleni yaptığı takdirde şampiyonluğa ulaşacağız."

Tomas Ujfalusi: "Biz kendimize inanıyoruz, taraftarlarımız da bize inansınlar. Şampiyonluk hepimiz için en güzel hediye olacak!"

Hasan Şaş: "Sezonunun bütününde mücadele eden ve zevk veren bir Galatasaray izlettirmeye çalıştık..."

Hasan Şaş: "Biz maça en iyi şekilde hazırlandık, her türlü çalışmalarımızı yaptık."

Hasan Şaş: "Ben takımımızın hangi bilinçle sahaya çıkacağını biliyorum, Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele edeceğine eminim."

Hasan Şaş: "Kimseden korkmuyoruz, her statta iyi futbol oynadık

Hasan Şaş: "Taraftarlarımız Şampiyonluğu hak etti, umarım doyasıya eğlenecekler...

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 14:42
Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı

vFor
12.Mayıs.2012, 14:44
aynen haklısın walter

attirson
12.Mayıs.2012, 14:52
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5r1sy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bide ben karşı karşı tribünde halat benzeri birşey gördüm parıltımıydı halatmıydı artık bilmiyorum maç baslayınca görücez.

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 14:53
Aynen rüyamda gördüm bende 2-0 dı galiba ama şampiyon oluyorduk kazanıyorduk.

Ben de rüyamda gördüm :zuhaha

MeMo
12.Mayıs.2012, 15:03

Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.

attirson
12.Mayıs.2012, 15:05
Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.

Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.

sananes
12.Mayıs.2012, 15:06
Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı

Hani Fener'liydi bu adam. Yıkıldı hayallerim:)

Kadro için yine yazıyorum yine yazıyorum. Dia formsuz olabilir ama bu düşünce yapısıyla alakalıdır. Sahada aynı anda mehmet-selcuk-emre-cristian olursa sonra takımın yaslanmasının sorumlusu ben değilim diyemezsiniz hoca olarak. Çünkü sahaya sürdüğünüz adamların tarzı hep defansif.

Ben kontrollü başlayayım sonradan hücuma dönerim dememeli aykut kocaman. Eğer 50-55 dakika golü bulamazsak panikler tribünlerde sahadaki oyuncularda.İlk yarı mutlaka skor üstünlüğünü yakalamalıyız.

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 15:14
Aykut, Stoch&Dia yerine Caner&Mehmet ikilisiyle başlarsa GS ilk yarı 1-2 gol atar. Özellikle Stoch GS'ın savunmasını önde kurmaması için önemli bir tehtit. Öyle bi kadro görürsem GS'a yüklü girerim iddaa'dan.

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 15:15
Şampiyonlukta neler olacak?

Süper Final, süper bir finale sahne olacak...
Tarih bu geceyi yazacak. 53 yıllık profesyonel futbol tarihimizde ne böyle bir maç oynandı, ne de böyle bir heyecan yaşandı. Bu akşam 19.00'da tüm nefesler tutulacak ve bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'na odaklanacağız.

Şampiyonlukta neler olacak

FENERBAHÇE

* Son 6 sezonda üst üste şampiyon olan hiçbir takım yok. Bunu başaran ilk takım olacak.
* Semih, sarı lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşadı. Kazanırlarsa 6. şampiyonluğunu yaşayacak.
* Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ilk yerli hoca olacak.
* Son haftaya geride girdiği bir sezonda şampiyonluğu kazanarak rakibinden 2006'nın rövanşını alacak.

GALATASARAY

* Fatih Terim 5. lig şampiyonluğuna ulaşacak ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın 4 şampiyonluğunu geçecek.
* Galatasaray 18. şampiyonluğuna ulaşacak ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında yakalayacak.
* Cimbom, şampiyon olursa 2007'de Fenerbahçe'nin yaptığı gibi ezeli rakibinin evinde mutlu sonu kutlayacak.
* Özhan Canaydın ve Adnan Polat'tan sonra Ünal Aysal da başkanlığının ilk yılında şampiyonluk yaşayacak.

Derbinin gerçek kazananı yayıncı kuruluş

Kadıköy'de nefesleri kesecek dev derbinin gerçek galibi yayıncı kuruluş Digitürk olacak..

Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması Türkiye’de hayatı durduracak. Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final maçının TV'den naklen yayınında reklam için tek bir saniye bile yer yok.

REKLAM GELİRİ DUDAK UÇUKLATACAK

Önü ve arkası ile bir maçta en çok 720 saniye, on iki dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içinde ise reklam ayrı, RTÜK kuralına göre, maç içinde ancak 240 saniye, dört dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içindeki reklamın saniyesi, diyelim ki beş bin lira olsun, dört dakikada elde edilen reklam geliri 12 milyon lira.

DECODER SATIŞLARI PATLADI

Dev derbi öncesi decoder satışları ise adeta patladı.Açıklanan verilere göre decoder satışları şu anda 2 milyon 100 bine vuruyor. Kanalın maç öncesi reklam gelirinin ise 5-6 milyon TL'yi bulması bekleniyor.

http://haber.gazetevatan.com/sampiyonlukta-neler-olacak/449935/5/Spor

sananes
12.Mayıs.2012, 15:17
Aykut, Stoch&Dia yerine Caner&Mehmet ikilisiyle başlarsa GS ilk yarı 1-2 gol atar. Özellikle Stoch GS'ın savunmasını önde kurmaması için önemli bir tehtit. Öyle bi kadro görürsem GS'a yüklü girerim iddaa'dan.

Senin yorumuna cevap olarak yazıyorum bunun için yanlış anlama genele eleştiri getirmek amacım ama "Aykut" nedir arkadaşım? Babamızın oğlu mu Aykut Kocaman? Bu adama insanlar ne zaman saygıyla yaklaşacaklar anlamıyorum.

MeMo
12.Mayıs.2012, 15:19
Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.

Yine de kabak gibi foruma koyulması yanlış görmek isteyenler için link verebilirdi.

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 15:23
Riera ilk 11'de başlayacak deniyor...

byariff
12.Mayıs.2012, 15:27
Riera ilk 11'de başlayacak deniyor...

evet bende gordum 2 gundur twitterde diyorlardi , kanatlardan guzel orta açabilir riera , ve geriyede cok yardima geliyor , fatih hoca emreyi kesmesi dogru son haftalarda pekde iyi degil ve bu buyuk bir maç kaldiramaz dusuncesinde gibi hoca.

furkan58
12.Mayıs.2012, 15:28
Ben en çok sol ve sağ kanatta Stoch , Dia , Mehmet ve Caner dörtlüsünden hangi ikisi oynayacak bunu merak ediyorum.

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 15:30
Senin yorumuna cevap olarak yazıyorum bunun için yanlış anlama genele eleştiri getirmek amacım ama "Aykut" nedir arkadaşım? Babamızın oğlu mu Aykut Kocaman? Bu adama insanlar ne zaman saygıyla yaklaşacaklar anlamıyorum.

Bende fenerlilerde ki bu kompleksi anlamıyorum.

attirson
12.Mayıs.2012, 15:35
Ben Fatih yazsam hoşuna gider mi ?

byariff
12.Mayıs.2012, 15:36
https://p.twimg.com/AssRvufCQAEvCO9.jpg

buyuksun abdurrahim baskan yonetici dedigin boyle olmali taraftarla içli disli.

europeanconquer
12.Mayıs.2012, 15:40
Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanında kötü oynadı demiyorum ama Galatasaray'da farklı bir galibiyet aldı deplasmanda.Trabzonspor kendi evinde nedense galibiyet almayı pek beceremiyor.Bir de Trabzonspor ile Galatasaray arasında büyük bir fark var.Yani Trabzon maçındaki kadronun çıkması bazı Fenerbahçeli'leri hayal kırıklığına uğratabilir.Aynı şey bizim için de geçerli.Beşiktaş maçında ki gibi konsantrasyon kaybı yaşarsak kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 15:40
Ben Fatih yazsam hoşuna gider mi ?

Yazabilirsin, diplomatik bir kimliği yoksa bir insana ismiyle hitap etmek ona hakaret etmek demek değildir.

BaFraLı
12.Mayıs.2012, 15:45
https://p.twimg.com/AssRvufCQAEvCO9.jpg

buyuksun abdurrahim baskan yonetici dedigin boyle olmali taraftarla içli disli.

Kesinlikle Arif. Abdurrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaray'lı. Cana yakın, taraftarla içli dışlı, bütün maçlarda inanılmaz bir heyecanı falan var. Adam çok canlı.

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 16:01
Felipe MELO: "Metin Oktay'ı Terim'den öğrendim ve ona Metin gibi oynayacağıma söz verdim."

sarianet
12.Mayıs.2012, 16:04
metin oktay forvet değil miydi :D şimdi melo forvette mi başlayacak :D

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 16:05
Metin Oktay forvet değil Galatasaray'lı :) Galatasaray ve Metin Oktay ruhuyla oynayacağım demek istiyor.

SaLviO
12.Mayıs.2012, 16:08
Kadromuzu gördüm iyi kadro çıkarmış hoca ama semih tercihi ne kadar doğru maç içinde görücez.Mehmet-dia değişikliğide bence doğru olmuş skor avantajına yakalıyamazsak mehmet dia değişikliği daha etkili olur

Homer J.S
12.Mayıs.2012, 16:12
Az bir vakit kaldı.. Vurduğunuz gol olsun Aslanlarım, size güveniyoruz.

attirson
12.Mayıs.2012, 16:16
Heyecandan gebericem ben artık. :D

Gncl1905
12.Mayıs.2012, 16:21

Sanki Avrupa'da final oynuyoruz :) Her 5 senenin en az 3'ünde Galatasaray yada Fenerbahçe şampiyon oluyor. Ne bu heyecan bu yıl şampiyon olamassan seneye olursun :D

europeanconquer
12.Mayıs.2012, 16:22
Sanki Avrupa'da final oynuyoruz :) Her 5 senenin en az 3'ünde Galatasaray yada Fenerbahçe şampiyon oluyor. Ne bu heyecan bu yıl şampiyon olamassan seneye olursun :D

Tarih böyle bir maça en son ne zaman tanıklık etti ama ben şahsen etmedim.Çok büyük maç olacak çok.O yüzden heyecan olması normaldir.

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 16:22
Bu maçın kalitesi 1 asırda olmuyor.Yoksa sıradan bir derbi tabii ki ama anlamı farklı 2 taraf içinde.

attirson
12.Mayıs.2012, 16:23

Her sene böyle bir final olmuyor ama. :D

SaLviO
12.Mayıs.2012, 16:23

Bu kadar sıkıntı yapma :D her sezon zaten şampiyonluğa oynuyoruz bu sezon olamayız gelicek sezon oluruz

stoch tabiriyle sikinti yok :D :D

SaLviO
12.Mayıs.2012, 16:27
4503 gündür Galatasaray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 16:27
Hadi heyecanı dağıtalım biraz :) Gerçi bende heyecan yok, sabırsızlık ve merak var daha çok.
Para falan kimsenin umurunda değil ama okuyalım zaman geçsin maksat :D

Fenerbahçe rekor kıracak!

Süper Final 22 milyon lira kazandıracak...
Ekonomik açıdan Türkiye’nin en değerli spor organizasyonlarından biri olan Süper Final’de son maç Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kasasını dolduracak. Fenerbahçe maç günü hasılatında 6.2 milyon lira ile rekor kıracak. Şampiyonluk kupasını kaldıran ise yayın gelirinden 15 milyon liralık bonus kazanacak.

DÜNYA futbolunun sayılı derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray maçı gelir açısından rekor kıracak. 2011-2012 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan Süper Final maçında kupayı kaldıran takım en büyük payı alacak. Yayın gelirinden 15 milyon liralık pay şampiyonun kasasına girecek.

Fenerbahçe ise maç günü hasılatında rekor kıracak. Bilet satışından 3 milyon lira, saha içi reklam gelirinden 2.5 milyon lira, lisanslı ürün satışından da 750 bin lira kazanacak olan Fenerbahçe kasasını dolduracak. Galatasaray ise derbi öncesi sadece GS Store mağazalarından gelir elde edecek. GS Store satışlarının 250 bin lirayı bulması bekleniyor. Böylece iki takım bir günde 22 milyon liralık gelir elde etmiş olacak.

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 16:29
4503 gündür Galatasaray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor
5375 günde SSK'dan emekli olunuyor. :D
Şaka maksatlı yazdım, art niyetim yok sonuçta bizimde var böyle bir yaramız hemde daha fazlası var :(

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 16:30
Fenerbahçe bizi 2 senedir Kadıköy'de yenemiyor :D

LifeYourself
12.Mayıs.2012, 16:31
5375 günde SSK'dan emekli olunuyor. :D
Şaka maksatlı yazdım, art niyetim yok sonuçta bizimde var böyle bir yaramız hemde daha fazlası var :(

bknz:28. yıl:p
Kademeli defans yapıp bam bam bam:director:

http://www.youtube.com/watch?v=UfyXTHwY0X4&feature=youtu.be

attirson
12.Mayıs.2012, 16:32
Fenerbahçe bizi 2 senedir Kadıköy'de yenemiyor :D

Bardağın dolu yanından bakmak ... :0:

The.Crow
Maç sonu ortam buralarda gergin oluyor. Maçtan önce yazayım da bir daha yazmam.

Maçın sonucu ne olursa olsun TEŞEKKÜRLER Fenerbahçe Futbol Takımı. Bu sene hepiniz görevinizi fazlasıyla yaptınız. Bundan sonraki sonuç beni pek etkilemeyecek.

Ayrıca TEŞEKKÜRLER Fenerbahçe Spor Kulübü. Özellikle bu sene her branşta oynadığınız finaller için. Bu özel senede bu biz taraftarlarını fazlasıyla memnun etti.

Görevinizi yaptınız.Maç sırasında gerginliğe gerek yok tatil yaklaşıyor son lig maçının tadını çıkarın. Yenin veya yenilin ama bilin ki Görev Tamamdır.

Kaka Leite
bknz:28. yıl:p
Aynen işte o yüzden şaka maksatlı söyledim :) Yanlış anlaşılıp kavga ortamı yaratılmasın :D

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 16:34
Aynen işte o yüzden şaka maksatlı söyledim :) Yanlış anlaşılıp kavga ortamı yaratılmasın :D

Sen barıştın herhalde kız arkadaşınla, keyfin yerinde gibi bugün :)

Homer J.S
12.Mayıs.2012, 16:39
Bardağın dolu yanından bakmak ... :0:

Niye boş yanından bakalım ki zaten :) Son 3 derbideki performansımız da ortada..

Önder HOCA
12.Mayıs.2012, 16:40
bakkaldan siparişler verildi hazırlıklar tam gaz sürüyor :D

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 16:41
Sen barıştın herhalde kız arkadaşınla, keyfin yerinde gibi bugün :)
Yok bea nerdeeee ? Öylesine halleniyoruz :D

sarianet
12.Mayıs.2012, 16:44
çüneyyyytttt hocaaa başlat maçı artıııkkk

A.FaruK
12.Mayıs.2012, 16:45
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Estranged
12.Mayıs.2012, 16:46

Sen de olmasan ne yapardık be Faruk'cum, şampiyonluğa inancım arttı şu an :)

Sekopej
12.Mayıs.2012, 16:48
Öyle bir hava var ki, maç bittiğinde şampiyonluk kaybedilirse bile alkışlamayı düşünen bir taraftar profili var, umarım bu bir şekilde dağılmaz ve takım şampiyonluğu kaybetse de, onları ayakta alkışlar taraftar.

Çünkü bu en kara sezonda, evimizde oynayacağımız son maç olacak bu maç ve oyunculara bu sezonki mücadelelerinden ötürü teşekkür edilmeli, alkışlarla.

Ama asıl taraftarın bu sezon ki mücadelesine teşekkür etmesi gerekenler futbolcular ve bunu da galibiyetle yapabilirler.

furkan58
12.Mayıs.2012, 16:49

Beklediğim mesaj geçte olsa geldi içim rahat artık :)

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 16:49
Şu ana kadarki tahminlere göre %43.48 FB Şampiyon, %56.53 GS Şampiyon.

Yani anket sonuçlarına göre %0.01'lik bir fazlalık var :p

sananes
12.Mayıs.2012, 16:51
Kadromuzu gördüm iyi kadro çıkarmış hoca ama semih tercihi ne kadar doğru maç içinde görücez.Mehmet-dia değişikliğide bence doğru olmuş skor avantajına yakalıyamazsak mehmet dia değişikliği daha etkili olur

Semih'in oynayacağı kesin miymiş?

Homer J.S
12.Mayıs.2012, 16:52
Şu ana kadarki tahminlere göre %43.48 FB Şampiyon, %56.53 GS Şampiyon.

Yani anket sonuçlarına göre %0.01'lik bir fazlalık var :p

Ooo hocam senin 3 saat kala devreler yandı :D

attirson
12.Mayıs.2012, 16:52

Ben hiçbir yerde Semih'li bir kadro görmedim ne Ligtv ne Ntv ne de internette.Millet nerde görmüş anlamadım.

europeanconquer
12.Mayıs.2012, 16:54
Beyler Selçuk İnan'ın sabah antrenmanda sakatlandığına dair haberler gördüm Facebook'da.Ne kadar doğrudur bilen var mı ?

Edit:Yanlış anons :D

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 16:57
Ooo hocam senin 3 saat kala devreler yandı :D

Niye yav 43.48+19.57+36.96=100:01 yapıyor işte :D

SaLviO
12.Mayıs.2012, 16:57

bilmiyorum inşallah henri bienvenu reyiz oynar :D :D

sarianet
12.Mayıs.2012, 17:03
recep niye oynamıyo ya nedne gençlere şans verilmiyor kaç maç kaldı sanki

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 17:05
recep niye oynamıyo ya nedne gençlere şans verilmiyor kaç maç kaldı sanki
Abi bazen çok abartıyosun rakibimiz 2. lig takımı değil :) Galatasaray :)

sananes
12.Mayıs.2012, 17:05
bilmiyorum inşallah henri bienvenu reyiz oynar :D :D

Görüşler ne çabuk değişiyor değil mi? Bienvenu kral oldu bir maç iyi oynadığı için muhtemelen 3-5 saat sonra tekrar bidonluğa terfi edebilir:)

Bienvenu oynamalı iyi de oynasa kötü de oynasa Semih'den daha iyidir. Dia'da oynamalı ama hoca oynatmayacak belliki.

Aykut Hoca'nın anlamadığı şey bu final maçı değil. Yani 60. dakika sonunda skor hala 0-0 gidiyor olursa bu bizim aşırı aleyhimize olur.

2 kez son maçta şampiyonluğu vermiş olmanın getirdiği psikoloji ve istediği skorla maçın bitmesine yaklaşacağı için motivasyonu gitgide artan bir rakip olur 50-60 dakika sonunda hala öne geçememişsek.

Bu yüzden her ne şekilde olursa olsun daha ofansif,baskılı oynayacak bir kadromuz olmalı sahada.

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 17:15
0 - 0 ken öne geçersek hele bu da 2. yarı olursa olay biter.

furkan58
12.Mayıs.2012, 17:33
Bugun zaman geçmek mi bilmiyor yoksa bana mı öyle geliyor :D

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 17:35
Bugun zaman geçmek mi bilmiyor yoksa bana mı öyle geliyor :D

12-00 de uyandım 8 saat geçti ama saat hala 16.34

tyfnkrvl07
12.Mayıs.2012, 17:37
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/12/fft1mm1739791.jpg

Kareografi buymuş.

Bordo61Mavi
12.Mayıs.2012, 17:59
Cok pis heyecan basti :D

zobuduk
12.Mayıs.2012, 18:21
Arkadaşlar diyosunuzki rüyamda gs 2-0 yeniyodu.Ama şunuda unutmayın rüyaların çoğu zaman tersi çıkar.

SaLviO
12.Mayıs.2012, 18:28
Maça son 1.30 saat.

Corpus
12.Mayıs.2012, 18:31
Saatlerdir uyuyorum saat 17.31 2 dizi patlatayım ben :D

Rüyamda 1-2 gibi bir skor gördüm. Şampiyonluk kutlamasında telefon çaldı :n:

SaLviO
12.Mayıs.2012, 18:32
totem yapıp maç parasıyla fenere bahismi oyanasam :D :D :D

Addolorato
12.Mayıs.2012, 18:33
FM'de sezon bitirdim yahu şu maçın heyecanı dağılsın diye. Benim pek yüksek beklentim yok ama yinede bir umut şampiyon oluruz belki. Yok eğer şampiyon olamayacaksak mümkünse öyle son dakika golü falan yemiyelim doğru dürüst zamanlarda gol yiyelim.

europeanconquer
12.Mayıs.2012, 18:49
Evden çıkıyorum artık maç saati yaklaşıyor.Şampiyon olanı şimdiden tebrik ediyorum.Umarım eve geç dönerim diyorum :)

The.Crow
12.Mayıs.2012, 18:50
En güzeli 02Ç oynaicam iddiada. Kaybedersem Fener şampiyon oldu diye üzülürüm şampiyonluk giderse iddaa devam ediyo diye sevinirim :P

Facx
12.Mayıs.2012, 18:53
Arkadaşlar diyosunuzki rüyamda gs 2-0 yeniyodu.Ama şunuda unutmayın rüyaların çoğu zaman tersi çıkar.

şu rüyaların tersi çıkar saçmalığınıda kim çıkardı anlamış değilim :icon_neutral:

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 18:54
Robin van Persie ‏ @Persie_Official
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sizce kim galip çıkacak? Maçı izlemeye hazırım!

Vay be van Persie bile neler diyo :D Kim yazmış acaba bunu Arsenal'de Türk var mı :D

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 18:55
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sizce kim galip çıkacak? Maçı izlemeye hazırım!

Vay be van Persie bile neler diyo :D Kim yazmış acaba bunu Arsenal'de Türk var mı :D

Oğuzhan Özyakup olmadı Andre aramıştır Emre'yi :D

europeanconquer
12.Mayıs.2012, 18:55

Oğuzhan Özyakup :D

Benim rüyamda Fenerbahçe şampiyon oldu panpa.

Neyse ben çıkıyım artık :n:

Corpus
12.Mayıs.2012, 18:56
En güzeli 02Ç oynaicam iddiada. Kaybedersem Fener şampiyon oldu diye üzülürüm şampiyonluk giderse iddaa devam ediyo diye sevinirim :P

Para mı Fener mi ?:p

furkan58
12.Mayıs.2012, 18:56

Zor değil bi yerden çevirmiştir :D Maçı izlemeye hazırmış güzel stadımızıda görsün seneye bize gelir belki :D

Robin seneye Fener'e gelsenee gelsenee gelseneee :n:

The.Crow
12.Mayıs.2012, 18:57
Para mı Fener mi ?:p

Tabii ki Fener . Oynasam da kaybetmeyi isticem zaten ama kaybetsek te şampiyonluğu teselli olur. :D

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 19:00
İlk 11'ler

Volkan
Orhan
Yobo
Bekir
Ziegler
Dia
Emre
Selçuk
Stoch
Cristian
Semih

---

Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Hakan
Engin
Selçuk
Melo
Riera
Elmander
Necati

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 19:01
Dia gol atamaz asist yapar :D Semih'i az zorlarsak Dia ona asist yapamaz. Eboue Stoch'u tutarsa Stoch gol atamaz arkadan gelen Cristian'ı Melo'ya verdik mi Emre'yi de Selçuk'a verdik mi Selçuk'u da Allah'a emanet ettik mi şampiyonluk çok uzak değil :D

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 19:02
Gökhan ve Mehmet yok.Fenerbahçe'nin sağ kanadından Hakan ve Riera ile tehlikeli ataklar yapabiliriz.

furkan58
12.Mayıs.2012, 19:03
4-3-3 ile başlamak güzel ama Orhan ve Semih tercihleri tartışılır. Hadi Orhan GG'nin sakatlığındandırda neden Semih. Formda bir Bienvenu varken.

furkan58
12.Mayıs.2012, 19:04
Gökhan ve Mehmet yok.Fenerbahçe'nin sağ kanadından Hakan ve Riera ile tehlikeli ataklar yapabiliriz.

Orhan ve Dia varken özellikle Dia varken Hakan'ın pek ileri gideceğini sanmıyorum. Riera'da çok etkili bi kanat oyuncusu değil Orhan kapatabilir bence onu.

Ben hala neden Semih orada kaldım neden Bienvenu değil ?

Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 19:06
Hakan ve ve Riera ile değil de maç içinde kanat değişince Engin Orhan'ı yer.

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 19:08
Orhan ve Dia varken özellikle Dia varken Hakan'ın pek ileri gideceğini sanmıyorum. Riera'da çok etkili bi kanat oyuncusu değil Orhan kapatabilir bence onu.

Ben hala neden Semih orada kaldım neden Bienvenu değil ?

Riera çok kolay adam geçebiliyor.Adam geçip orta açsa yeter zaten.Orhan'ı çok zorlar bence.

Derbi atmosferinden Semih'in bize golleri olmasından vs. Semih seçilmiş olabilir :)

furkan58
12.Mayıs.2012, 19:08
Stoch ve Eboue mücadelesi keyifli olucaktır. Dia bence ve umarım ki Hakan'ın üzerine oynarsa çok etkili olur. Semih adaşı Semih üzerinden oynarsa daha etkili olabilir özellikle Cristian ve Emre ile deneyeceği verkaçlar ile. Cristian takımı ileri taşır ve gününde olursa galibiyet zor olmaz.

furkan58
12.Mayıs.2012, 19:09
Riera çok kolay adam geçebiliyor.Adam geçip orta açsa yeter zaten.Orhan'ı çok zorlar bence.

Derbi atmosferinden Semih'in bize golleri olmasından vs. Semih seçilmiş olabilir :)

Orhan'da çok kötü bir bek değil bence izlediğim kadarıyla ofansta çok etkili olamasada defansta iyi bence.

Evet Semih'in derbileri kaldırabilcek kapasitede olduğunu düşünmüş olabilir. Umarım bu maçta gol(ler) atar :)

LadroN
12.Mayıs.2012, 19:09
Böyle maçlarda beklenmedik oyuncular beklenmedik performanslar gösterebilir.orhan'dan belli olmaz.gokhan 18 de var mi?

Facx
12.Mayıs.2012, 19:11
Orhan'da çok kötü bir bek değil bence izlediğim kadarıyla ofansta çok etkili olamasada defansta iyi bence.

Evet Semih'in derbileri kaldırabilcek kapasitede olduğunu düşünmüş olabilir. Umarım bu maçta gol(ler) atar :)

orhan yanılmıyosam stoper menşeili bi sağbekti bu yüzden dediğinde haklısın ancak engin çevikliğiyle orhan a üstünlük çok rahat kurabilir ancak riera bunu yapabilirmi bilemiyorum :icon_smile:

RaSenGan
12.Mayıs.2012, 19:12
Böyle maçlarda beklenmedik oyuncular beklenmedik performanslar gösterebilir.orhan'dan belli olmaz.gokhan 18 de var mi?

Fenerin yedekler ilk 11'den daha iyi :D

Alex,Gökhan,Mehmet Topuz,Bienvenü... diye gidiyor :)

LadroN
12.Mayıs.2012, 19:14
Fenerin yedekler ilk 11'den daha iyi :D

Alex,Gökhan,Mehmet Topuz,Bienvenü... diye gidiyor :)

Bunu soyleyecegimi hic dusunmezdim ama bienvenu'den tirsiyorum.

ReaList
12.Mayıs.2012, 19:18
Beklediğim sistem ile sahadayız, bir kaç oyuncu değişikliği ile beraber. Gökhan Gönül hafta boyunca takımla doğru düzgün çalışmadı keza Alex de öyle. Yedek olmaları sürpriz değil. Bienvenu ve Semih bana göre ne kadar iyiyse o kadar kötü oyuncular. Birbirinden farkları yok, tercih meselesi olmuş. Çıkan 11'deki en kilit isim Dia. Çünkü Topuz'la başlasak oyunu kanatlara yayma anlamında sorun yaşayabilirdik. Dia'nın oyuna koyacağı ağırlık Stoch'un ağırlığı hafifletir ve onu oyun içinde unutturabilir. Her iki kanadı takır takır çalıştırırsak bir sağdan bir soldan nefes aldırmayız. Tabi bunlar kağıt üzerindeki tahminler. Futbol bir insan oyunu, robot değil. 90 dakika boyunca her şey olabilir. Umarım olabilecek bütün faktörler lehimize olur ve şampiyonluğu kazanırız.

Önder HOCA
12.Mayıs.2012, 19:24
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahceli-yoneticinin-ogluna-saldiriSXHBQ279724SXQ

daha şimdiden dalaşmaya başlamışlar

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 19:37
Orhan konusunda pek sorun yokta Bienvenu olayı sacma :)

hakankor
12.Mayıs.2012, 19:40
Haydi aslanım. Skor tahminim 2-3 :)

Corpus
12.Mayıs.2012, 19:40
Haydi Aslanlarım! Allah yardımcımız , şans yanımızda, kupa bizim olsun!

byariff
12.Mayıs.2012, 19:48
Lokantaya gittik orda digiturk vardi 1.5 saat onceden gittim bide ne goreyim full kalabalik yer bulamadik dogru otobuse bindim evin ordaki kafeye geldim digiturkwebtv"den izlicez maçi :D

sarianet
12.Mayıs.2012, 19:55
20 25 30 lir amaçlar bende web tvden izliyorum küçükparkta :D

Gncl1905
12.Mayıs.2012, 19:56
Van Persie Twitter'dan;

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sizce kim galip çıkacak? Maçı izlemeye hazırım!

Galatasaray'a gel derbide oyna ayıp ettin :D

sarianet
12.Mayıs.2012, 19:57
van persie taraf tutma olm :D yokasa wo persie deriz sana :D

sarianet
12.Mayıs.2012, 20:00
Dia gol atamaz asist yapar :D Semih'i az zorlarsak Dia ona asist yapamaz. Eboue Stoch'u tutarsa Stoch gol atamaz arkadan gelen Cristian'ı Melo'ya verdik mi Emre'yi de Selçuk'a verdik mi Selçuk'u da Allah'a emanet ettik mi şampiyonluk çok uzak değil :D

çok güldüm harika bi yorum :D

Bordo61Mavi
12.Mayıs.2012, 20:03
Bol sanslar beyler !

byariff
12.Mayıs.2012, 20:04
Haydi Bol sans ik takimada...

sarianet
12.Mayıs.2012, 20:05
BOL ŞANS FENERBAHÇEEE
kusura bakmayın :D

Bordo61Mavi
12.Mayıs.2012, 20:12
Semih bence orda bisey yapmadi

Legendary
Semih'in bu pozisyonunda yanlış olan nedir ?

sarianet
:D fırsatçı golcü derken bunu kastediyolar sanırım :D

Facx
12.Mayıs.2012, 20:13
Semih bence orda bisey yapmadi

degaj kullanırken kalecinin pozisyonunu bozuyo daha ne yapsın ?

Kaka Leite
12.Mayıs.2012, 20:13
Semih bisey yapmadı yazık pozisyon bozma yok kaleciye agır temas yok

sarianet
12.Mayıs.2012, 20:14
benc gol değil ama kuralı am bilmiyorum

byariff
12.Mayıs.2012, 20:15
Sakin olun beyler bu pozisyonda bile hata ariyorsunuz degaj kullanirken kalecinin onune geciyor