View Full Version : Hoşçakalın dostlar...
nannar
18.Mayıs.2012, 15:41
Bana müsade dostlar :) Artık bundan sonra pek sık giremeyeceğim foruma.Son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı foruma çok sık giremiyordum.Bugün sizlerden bir helallik istemek için başlık açıyorum. 4-5 yıldır güzel dostlarım,abilerim,kardeşlerim oldu forumdan. Tabiki özellikle Fenerbahçe ile ilgili başlıklarda kırdıklarım daoldu :) Hepiniz hakkınızı helal edin. Sanırım bir süre hem forumdan hem FM'den uzak kalacağım. Tüm foruma sevgiler,saygılar sunarım, esen kalın dostlar... "nannar" kaçar :)
Trabzonspor
18.Mayıs.2012, 15:42
Fiorentinayı babasız mı bırakıyorsun yani?
anil luque
18.Mayıs.2012, 15:47
Gitmeyeydin iyiydi be hocam. Benden yana sonuna kadar helal olsun sen de helal et abim.
nannar
18.Mayıs.2012, 15:54
Fiorentinayı babasız mı bırakıyorsun yani?
:) Siz ona daha iyi bir baba bulursunuz artık :D özeldend e yazmıştım mustafa.
Gitmeyeydin iyiydi be hocam. Benden yana sonuna kadar helal olsun sen de helal et abim.
helal olsun, sağolasın
Ralph
18.Mayıs.2012, 16:01
Kalaydın iyiydi be abicim. Sorduğum her soruya ilgiyle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum sana. Arada sırada uğra özletme kendini :]
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mayıs.2012, 16:03
Yaprak dokumu devam ediyor. :p
Sayin hocam, sen ve FM ayrilmaz bir ikilidir. Yeme simdi bizi :zuhaha
Arti burayi da silme, arada bir ugra. Tek dede ben kalacam bu gidisle :p
Ozlettirme kendini. Helallik bir durum yok, tek tikla aramizdasin yine. Gurbete gitmiyorsun ya :p
Yine de helallik istiyorsan sonuna kadar sayin hocam, sen de helal et :)
World Hollow o1
18.Mayıs.2012, 16:14
Sonunda milleti galeyana getirip sonra GS şampiyon oldumu Fenerbahçe diyecek kadar denişik birşeydin...
Selametle.
Walter Sakana
18.Mayıs.2012, 17:03
Benden önce davrandın :) Ben de 3-4 aydır ha gittim ha gidecem derken bugünlere geldik ama birkaç hafta içerisinde benzer bir vedam olacak kaçarı yok.
Nedvedmania
18.Mayıs.2012, 17:21
Futbola da ara verdik zaten. Gerçi süper kupa var. Dayanamaz gelirsin sen :n:
RaSenGan
18.Mayıs.2012, 17:34
3 ay dinlen abi maçlar başlayınca buralara gelirsin yine sana ihtiyacımız var :D