Log in

View Full Version : Türkiye - Gürcistan | 24 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

di canio
24.Mayıs.2012, 01:47
http://img94.imageshack.us/img94/3396/trkiyegrcistan.png

Yayın: TRT SPOR

Deus Dominus
24.Mayıs.2012, 04:24
Kazanırız herhalde, ilk heves, ilk heyecan, yeni kadro, yeni çalıştırıcı.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 04:30
Ben farklı kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım bu yeni hevesler erken kırılmaz çok güzel bir kadro olabilir ileride temeller atıldı sadece eksik şey sabır artık.

Deus Dominus
24.Mayıs.2012, 04:32
İşte o hep eksik kalır bizde sabır ne gezeeer :D

byariff
24.Mayıs.2012, 04:42
Fark atmamiz gereken bir maç , her oyuncu kendini gostermek isteyecektir.

bySperman
24.Mayıs.2012, 10:31
Ben Abdullah Avcı'nın en az 4 sürpriz oyuncu ile çıkacağını düşünüyorum.Abdullah Hoca'nın amacı oynayacağımız 5 maçta takımın iskelet kadrosunu belirlemektir.Bu yüzden çağırdığı her oyuncuya forma şansı verecektir.Kağıt üzerinde en kolay maçımız bu maç.Bu yüzden sürpriz oyuncu tercihleri olacaktır.

ReaList
24.Mayıs.2012, 12:26
Pek gollü geçeceğini düşünmüyorum. Seçilecek isimlerden ziyade sistemin ne olacağı önemli. Mevcut forvet hattıyla tek forvet oynamak bence Milli Takım için bişey kazandırmaz. Uzun senelerdir tek forvet oynamaya çalışıyor ve başarısız oluyoruz. Eğer aynı sistem devam edecekse Fatih Terim, Hiddink veya Avcı'dan herhangi birinin takımın başında olmasının farkı olmayacaktır. Sonuç yine hüsran olur.

ommix
24.Mayıs.2012, 12:36
Pek gollü geçeceğini düşünmüyorum. Seçilecek isimlerden ziyade sistemin ne olacağı önemli. Mevcut forvet hattıyla tek forvet oynamak bence Milli Takım için bişey kazandırmaz. Uzun senelerdir tek forvet oynamaya çalışıyor ve başarısız oluyoruz. Eğer aynı sistem devam edecekse Fatih Terim, Hiddink veya Avcı'dan herhangi birinin takımın başında olmasının farkı olmayacaktır. Sonuç yine hüsran olur.

Aynen ben de pek gollü olacağını sanmıyorum.1-0 veya 2-0 gibi bi skor olur tahminimce.Forvet hattımız maalesef iyi değil.Orta saha oyuncuları çok ekstra oynamalı ki gollü bir maç olsun bizim açımızdan

Gncl1905
24.Mayıs.2012, 21:38
Kazanırız bence :)

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 21:40
Fm'deki Jano dedikleri adami merak ediyorum acaba Gurcistanda oynuyormu/cagrildimi ?

di canio
24.Mayıs.2012, 21:40
İlk 11'imiz;

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Ömer Toprak, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hamit Altıntop, Mehmet Topal, Nuri Şahin, Gökhan Töre, Sercan Sararer, Mustafa Pektemek.

byariff
24.Mayıs.2012, 21:44
4-4-2 oynucaz galiba.

bySperman
24.Mayıs.2012, 21:47
4-2-3-1'de oynayabiliriz.Ama benim tercihim 4-4-2'den yana.Tek forvetle yapamayacağımızı grup maçlarında gördük.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 21:52
Sercan'ı çok merak ediyorum.

di canio
24.Mayıs.2012, 21:55
Bence ön liberolu 4-3-3 oynayacağız.

--------------------------- Mehmet Topal ------------------------

----------- Hamit Altıntop ------------- Nuri Şahin -----------

Sercan Sararer ---------------------------------- Gökhan Töre

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 21:57
Omer Urundul'den klasik yillar boyu hatirliyacagimiz bir cumle bekliyorum.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 22:13
Çok sağlam adam bu Sercan çook

Eminoski
24.Mayıs.2012, 22:15
ömerden Gökhan töre'ye iltifat 'Futboluda biliyor' :) bilmeden oynayanlar kim acaba.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 22:17
"atak guzel"

GeanyGS
24.Mayıs.2012, 22:19
Bizim ölümüz bile yeter Gürcistan'a da ben ilk 11'den bişey anlamadım. Daha sistemimiz oturmamış bişey olmamış hocanın ideal kadrolarla taktik denemesi yapması lazım gibi geliyor bana. Kadro ideale yakın yalnız Selçuk ve Burak bu 11'den Nuri hariç herkesi yedek oturtacak futbolcular.

ForCimbom
24.Mayıs.2012, 22:19
oha şampiyon galatasaraydan bir adam yok.....

pes... insaf...

di canio
24.Mayıs.2012, 22:27
Abdullah Avcı döneminde de başladık nihayet "şu takımdan oyuncu yok" muhabbetlerine. Hayırlı olsun.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 22:28
Kanatlar harika ama defanstan çıkışlarımız çok kötü 1 tane adam gelip topu alayımda atağı başlatayımda değil.

attirson
24.Mayıs.2012, 22:31
Gökhan yerli Stoch.Bu cocuk 11 oynamalı bu takımda.

LaigLeNoiR
24.Mayıs.2012, 22:32
Maçı anlatan da sanırım Levent bey, en nefret ettiğim TRT spikerlerinden birisidir.

Adam daha Mustafa Pektemek'i tanımıyor.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 22:34
Ofans olarak cok donanimli takimiz ama defansimizda Egemen-Omer aradigimiz ikilimi ?

GeanyGS
24.Mayıs.2012, 22:35
Egemen - Ömer T. bence çok kaliteli ikili bence sıkıntı beklerde. Yıllardır doğru düzgün bek oyunucusu yok bu takımın. Bide Orta sahanın defansa daha çok yardım etmesi lazım. Sürekli defans karşılıyor atakları.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 22:35
Ben henüz Mustafanın 1 tane olumlu yanını görmedim :)

eng1n
24.Mayıs.2012, 22:36
oha şampiyon galatasaraydan bir adam yok.....

pes... insaf...

Fenerbahçe'den de oyuncu yok. Şampiyon galatasaray da milli takımda ilk 11 oynayacak seviye de 2 Türk var Semih ve Selçuk bu maça da biraz yedek kadroyla çıkıldığını düşünürsek gayet normal.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 22:37
Mehmete birisi atamadğını söylesin olmuyor arkadaşım vurma

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 22:38
Sag bekimizde var, GG ama sol bek cok sikintili. Hasan Ali'de israr edilmesi gerekir, en azindan ligde istikrar gostermis bir futbolcu.

LaigLeNoiR
24.Mayıs.2012, 22:38
Ben henüz Mustafanın 1 tane olumlu yanını görmedim :)
Mustafa'ya top gelmiyor ki, Sercan ve Gökhan sağolsunlar baya bir bireysel oynuyorlar bu maçta. Ortadaki Nuri - Hamit ikilisi de sürekli kanatları düşündüğü için Mustafa ilerde tek başına kalıyor, top da alamıyor.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 22:41
Derken şom ağızımı açtım ve asist yaptı kendisi :D

attirson
24.Mayıs.2012, 22:43
İlk gelen topta güzel bir asist yaptı Mustafa.Nuri'de çok güzel bir bitirici vuruş yaptı.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 22:46
Futbolu bilen baska biri daha cikti :D

Maci anlatan diger adam kim, trt radyoda Trabzonspor macini anlatirken Paulo Henrique'ye Luis Enrique diyen adama benzettim sesini.

Facx
ömer üründül : ben yalnız sercandan çok hoşlandım futboluda biliyo bla bla bla futbolu bilmesi çok iyi bişey :D

:D:D

attirson
Super bir kadromuz var her mevkii için forvet dısında yeterli kaliteli futbolcularımız var.

bySperman
24.Mayıs.2012, 22:49
"Futbolu biliyor" nasıl bir yorumdur arkadaş :D

europeanconquer
24.Mayıs.2012, 22:52
Sercan harika bir oyuncu.Tekniği,hızı ve zekası ile mükemmel bir kanat.Gökhan ise çok çok yetenekli ama Sercan'da ki zeka Gökhan'da bir gram yok.

ForCimbom
24.Mayıs.2012, 22:54
Fenerbahçe'den de oyuncu yok. Şampiyon galatasaray da milli takımda ilk 11 oynayacak seviye de 2 Türk var Semih ve Selçuk bu maça da biraz yedek kadroyla çıkıldığını düşünürsek gayet normal.

gökhan töre gibi mental olarak 0 (sıfır) olan bir adam engin baytar varken sahaya çıkmaması lazım.

hakan balta yı saymamışsın. en iyi yerli bek açık ara. ama sakat, ona laf yok şahsen.

yedekse madem semihin, emre çolak'ın falan olması gerekirdi. değilse- ki tutmasalar beşiktaşın ilk 11 ini biden koyacakmış gibi hali var adamın, kaç tane bjklı var sayamadım- selçuk inan'ın olması gerekirdi.

bahsettiğim şey kaliteye kasıtlı birşey daha çok. yok efendim gökhan töredir bilmem kimdir bu adamlar şampiyon olan takımın zirve türkleri varken esamesi okunmayacak adamlar.

ForsakeN
24.Mayıs.2012, 22:55
Galatasaray gözlüğünü çıkar bence

Deus Dominus
Ömer Üründül uzun bir süre yattığı yerden yorum yaptı :n: ne ses geliyor ne bişey, mırıldanıyor arkada birisi :D Spiker zaten herkese Serdar diyor :D Sercan'a top geliyor "serdar!", Ömer'e top geliyor "Serdar!"
Sercan'ın maşallahı var, çok kolay adapte olmuş döktürüyor. Ayrıca futbolu da biliyor :D

Ziya38
Sercan cok iyi oynuyor bize gelir insallah :)

ForCimbom
gökhan töre = 0 concentration (yani insiyatif alma, maç içinde yeteneklerini ne kadar ortaya serebildiği) .

Börk
24.Mayıs.2012, 22:59
Galatasaray gözlüğünü çıkar bence

bir Galatasaraylı olarak katılıyorum.gökhan töre kim denir mi hiç bu takımda oynayan her futbolcu bizim de futbolcumuzdur.futbolcular denenerek görülmesi ve elemelere hazırlık için oynanıyor sonuçta bu maçlar.

attirson
24.Mayıs.2012, 23:01
Gökhan Töre her türlü iyidir Engin Baytar'dan.Ayrıca bu bir hazırlık maçı ve derin bir kadromuz oldugu için hocamız degisik futbolcuları deniyor hala anlamamakta zorluyosun.Selçuk zaten bu takımda 11 oynayan bir oyuncu neden oynatılsın bu maç ? Nuri uzun zamandır oynamıyor bu takımda tabii ki o oynayacak.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 23:02
Genel olarak yedek ağırlığı var zaten boşa bu konuşmalar bırakın denensinler.

ForCimbom
24.Mayıs.2012, 23:04
çağırmasınlar abi o zaman selçuk'u vs. adamlar zaten pestili çıkmış bir vaziyettler. 3 günde bir maç yapmışlar aylarca. bıraksın adamlar biraz dinlensin o zaman.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 23:06
çağırmasınlar abi o zaman selçuk'u vs. adamlar zaten pestili çıkmış bir vaziyettler. 3 günde bir maç yapmışlar aylarca. bıraksın adamlar biraz dinlensin o zaman.
Portekiz maçına bu kadro ile çıkmayacak demek ki çok abarttın.

ForsakeN
24.Mayıs.2012, 23:09

Biri şu arkadaşa bunun bir hazırlık maçı oldugunu, toplam 5 maç oynanacağını ve en önemlisi de Milli takıma A takımından 3 tane, B takımından 5 tane oyuncu oynuyor şeklinde bakılmaması gerektiğini uzun uzun anlatabilir mi? Kendi çapında baya bi sinir yapmış anlaşılan

Gncl1905
24.Mayıs.2012, 23:13

Dostum milli takımın çoğu bu ligde oynuyor aynı şartlarda yani. Adam dinlendiriyo işte yedek oturtarak daha ne yapsın :) Sercan'ı Nuri'yi ne zaman seyredicez? O zaman Emre Selçuk oynasın hep orta sahada, kanatta Arda. Anlamı ne hazırlık maçının o zaman...

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 23:14
Cenk naptın sen ya :D

@ForCimbom

Al giriyor seninki artık bir Galatasaraylı var.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 23:20
bir an dedim kaleye Umut Bulutmu giriyor :D

GeanyGS
24.Mayıs.2012, 23:24
"bir avuç çılgın Türk ekranlarınıza geldi" ahhaha :mrgreen:

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 23:27
http://www.konya.net.tr/wp-content/uploads/salihucanfenerbahce.jpg

Arda o saclarla Fellaini/Salih karisimi bisey olcak. Bir an evvel kesin sunlari :D

sananes
24.Mayıs.2012, 23:37
Öncelikle Hakan Balta bu ligin açık ara en iyi beki değildir. Sağ bekler de var bu ligde oynayan. Sol bekler arasında da açık ara değildir, Hakan Balta'nın iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Kabul edelim ki yokluktan oynuyor. Abdullah, Ergün,Hakan Ünsal ne sol bekler gördü bu ülke keşke aralarından biri şu an olsaydı.

Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok. Gökhan Töre değil de diğer tarafta oynayan Sercan hep böyle oynarsa sağda o oynamalı.

Galatasaray'dan çok gittik o yüzden son cumlemi de son şampiyondan yapayım. Takımlarında milli takımın direkt 11'inde değerlendirilecek 2 oyuncu var diye tahmin ediyorum. Hakan ve Selçuk...Semih'i ideal 11'e düşündüğünü sanmıyorum Abdullah Hoca'nın.

attirson
24.Mayıs.2012, 23:39
2. Yarı uykum geldi.Nuri ve Gökhan çıkınca atak yapamadık.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 23:41
Iyi oldu penalticimizida ogrenmis olacagiz :)

gollllllll

GeanyGS
24.Mayıs.2012, 23:45
Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok.

Bu sene sezon başından beri Engin her zaman övüldü, ben bir kere kötülendiğini görmedim emin ol Semih Kaya bile Engin'den daha çok eleştirilmiştir bu sene. Hatta okuyunca da şok oldum. Özellikle hem Engin'i kötülediğimizi hemde M.Topuz'un ondan çok daha değerli bir oyuncu olduğunu düşünmenden dolayı.

attirson
24.Mayıs.2012, 23:45
Mert sanırım ilk defa milli formayı giyiyor.İyi oldu. :D

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 23:47
Mert iyi cikardi valla

Facx
25.Mayıs.2012, 00:13
Öncelikle Hakan Balta bu ligin açık ara en iyi beki değildir. Sağ bekler de var bu ligde oynayan. Sol bekler arasında da açık ara değildir, Hakan Balta'nın iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Kabul edelim ki yokluktan oynuyor. Abdullah, Ergün,Hakan Ünsal ne sol bekler gördü bu ülke keşke aralarından biri şu an olsaydı.

Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok. Gökhan Töre değil de diğer tarafta oynayan Sercan hep böyle oynarsa sağda o oynamalı.

Galatasaray'dan çok gittik o yüzden son cumlemi de son şampiyondan yapayım. Takımlarında milli takımın direkt 11'inde değerlendirilecek 2 oyuncu var diye tahmin ediyorum. Hakan ve Selçuk...Semih'i ideal 11'e düşündüğünü sanmıyorum Abdullah Hoca'nın.

mehmet topuz mu enginden iyi oyuncu :D büyük takımların 11 inde oynayan açık ara en kötü oyuncudur o

byariff
25.Mayıs.2012, 01:24
ahahah engin baytar hep yuhlanmis zaaa :D :D nese konuyu degistirmek istemiyorum eve yeni geldimde genel olarak nasil oynadik arkadaslar ?

Deus Dominus
25.Mayıs.2012, 01:29
İlk yarı güzel, ikinci yarı bildiğimiz Türk milli takımı :D

byariff
25.Mayıs.2012, 01:31
Sercan muthis diyorlar

europeanconquer
25.Mayıs.2012, 01:34
Sercan muthis diyorlar

''Futbolu biliyor'' :n:

Deus Dominus
25.Mayıs.2012, 01:34
Onu bilmeyenler müthiş diyor, bilenler normal oyunu :)
Ama hakikaten ilk kez milli formayı giymesine rağmen hiç sırıtmadı takım içinde. İlk golünde asistini yaptı. Gökhan Töre ne kadar zamandır kadroda yer buluyor, oynama fırsatı buluyor. Yarısı kadar etkili olamadı bugün ve bugüne kadar, tabi beniim görüşüm :)

byariff
25.Mayıs.2012, 01:40
yedigimiz golun ozetini izledimde takim savunmasi cok kotu.

DisCo
25.Mayıs.2012, 01:53
Yıllardır aynı senaryoyu izliyorum.

Dandik bir gruptan çıkamamış ve büyük bir organizasyonu kaçırmış olan Türkiye hoca değişikliğine gider.

Gelen hoca genç oyunculardan kurulu bir takım yapar ama araya eskileri de serpiştirmeyi unutmaz. Oyuncular basın toplantısında yetenekli bir takımız 50 yılda 1 şu turnuvaya katılmıştık, neler yapabildiğimizi gösterdik yine yapabiliriz der.

Gürcistan, Bosna Hersek vb. bir takımla ilk hazırlık maçı yapılır. Takıma yeni alınan 1-2 oyuncu biraz kıpırdayınca "tamam oldu bu iş" denir, "şunu Galatasaray, Fenerbahçe alsa" denir.

Büyük bir organizasyon için tekrar gruplarda mücadele başlar. Grup yine dandiktir ama Türkiye yine elenir.

Ben bıktım, bunlar aynısını yapmaktan bıkmadı. Bizim zaten Gürcistan'ı, Azerbaycan'ı yenmemiz lazım. Büyük takım olmak istiyorsan bunları yenip çok çok Almanya gibi takımlara yenilerek organizasyonlarda yerini almalısın.

Daha oturmuş bir kadro yok, daha Irak'ı yenecek sistemimiz yok boş umutlar peşindeyiz. Umut fakirin ekmeğidir.

Trabzonspor
25.Mayıs.2012, 01:55
Onu bilmeyenler müthiş diyor, bilenler normal oyunu :)
Ama hakikaten ilk kez milli formayı giymesine rağmen hiç sırıtmadı takım içinde. İlk golünde asistini yaptı. Gökhan Töre ne kadar zamandır kadroda yer buluyor, oynama fırsatı buluyor. Yarısı kadar etkili olamadı bugün ve bugüne kadar, tabi beniim görüşüm :)

Ama oyle deme Gokhan futbolu biljyor. :)

Sercan icinde aynisini soyledi mi ya ben duymadim bak onu.

Trabzonspor
25.Mayıs.2012, 02:00
Burak, sistem mi dedin oda nedir?Bu ulkede futbolun hangi asamasinda sistem varda burada ariyorsun.Gerci birak futbolu ulkenin neresinde sistem varki.

William Rookwood
25.Mayıs.2012, 03:24
Semih Kaya ve Hakan Balta'nın oynamaması süpriz oldu. Egemen ve Ömer Toprak iyi ikili olmadı.

footballer33
25.Mayıs.2012, 03:26
En çok dikkatimi çeken; A Milli takım 11'inde 4 Beşiktaşlı, 1 Anadolu takımı futbolcusu (o da eski Beşiktaşlı) ve 6 lejyonerin sahada olmasıydı. :) Sanırım, 11'de F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon takımlarının 3'ünden de futbolcu olmaması bir ilk. :)

Kaka Leite
25.Mayıs.2012, 03:31
En kalabalık bölgemiz olan Ortasahamızda 1 tane oyuncunun gelip topu alıp oyun kuramaması malesef sıkıcı defans paslarını izletmeye devam edecek bize.

Savunmada 35 pas yapılıyor ama 1 tane bile ortasaha yaklaşıp topu alıp oyuna şekil veremiyorsa ne beklersin ki o hücumdan ?
Topal'ın bunu yapması gerek desek oda bunu yapacak kapasitede bir adam değil.Full geride oynayan bir oyuncu Topal kolay kolay ileri çıkmayan çıkıncada saçma sapan şutlarla bizi delirten bir adam olduğundan topu alıp oyuna yön vermesini ondan hiç beklemiyorum zaten...

sananes
25.Mayıs.2012, 09:21
ahahah engin baytar hep yuhlanmis zaaa :D :D nese konuyu degistirmek istemiyorum eve yeni geldimde genel olarak nasil oynadik arkadaslar ?

21 yaşına gelmişsin şunu öğrenmelisin bence yazdığın bir şeyin sonuna uzun uzadıya gülme sembolleri koyduğunda ayar vermiş olmuyorsun.

Ayrıca eminim galatasaray'ın geçen sezonki lig maçlarının içinde arama yapsak senin dahi bir çok kez engin'e saydırdığını bulabiliriz.

sananes
25.Mayıs.2012, 09:27
Bu takımın orta sahası kağıt üzerinde harika ama gelip top alan oyuna tempo katmaya çalışan bir oyuncumuz yok.Yani delici bir orta sahamız yok. Aslında bir tane var bizim Emre. Onu da oynatacağını sanmıyorum.

europeanconquer
25.Mayıs.2012, 11:18
Takımın oyununa yorum yapmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum.Bir bitsin şu hazırlık kampı o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

byariff
25.Mayıs.2012, 14:09
21 yaşına gelmişsin şunu öğrenmelisin bence yazdığın bir şeyin sonuna uzun uzadıya gülme sembolleri koyduğunda ayar vermiş olmuyorsun.

Ayrıca eminim galatasaray'ın geçen sezonki lig maçlarının içinde arama yapsak senin dahi bir çok kez engin'e saydırdığını bulabiliriz.

kimseye ayar verdigimi hatirlamiyorum , illa arastirmak istiyorsan galatasaray maç konularina gir herkes engine saydirirken savunan bendim ;;)

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2012, 16:59
Bu hazirlik kampalarinin havasi her zaman olumlu gecmistir, bu da oyle olur. Genelde yeni sezona yeni kadroyla basliyoruz hep ve gelecek icin umitli cumleler kuruyoruz. Esas olay elemeler basladiginda alacagimiz sonuclar.

Hiddinke guvenmistim ama onda istedigim arzuyu goremedim. Abdullah Avci bildigimiz biri, Hiddinkteki sogukkanlilik ve pozitivist yaklasim onda da var. Genc oldugu icin kazanma hirsi ve basarili olma arzusu da mevcut. Sahsen bu yeni donemin milli takima iyi geleceginiz dusunuyorum.

Kaka Leite
25.Mayıs.2012, 17:06
Ne adammış bu Engin be :)
Ben halen milli takım kalitesinde oluğunu düşünmüyorum

eXcitinG
25.Mayıs.2012, 17:15
MiLLi takım adına hiç oLumLu sinyaLLer aLamadım. Ve bu maçLar ve stres bittikten sonra daha zayıf takımLara karşı oynanan bir oyun da oLunca insan ister istemez daha tedirgin oLuyor. Çok duygusaL bir Irk oLduğumuz için geneLde eLemeLerde ve Şampiyona öncesi hazırLık dönemLerde ki form düşükLüğümüz de bundan doLayı oLuyor. Ama ne zaman LigLer bitiyor, transfer oLayLarı ortadan kaLkıyor ve heLe iterek, kakarak zor oLarak bir turnuvaya gidiyorsak ta o zaman da işte coşuyoruz ve iyi dereceLer eLde ediyoruz. Herşeyden önce Türk futboLcusu baskı aLtında oLmayacak. Kafası her zaman rahat oLacak ki başarı geLsin. Hiç bir zaman ALmanLar gibi, İtaLyanLar gibi, HoLLandaLıLar gibi, vs vs gibi bir jenerasyon yakaLayamayacağız ve böyLe sürerek gidecek. O yüzden bir turnuvaLara her zaman ya kazara katıLacağız, ya da katıLamayıp her seferinde yeniden oLuş diye bir yaLanın peşine takıLarak tekrardan sıfırdan başLayacağız. MaaLesef gerçek bu. TotaL futboL her gün daha da büyüyor. OnLar büyürken, sende büyüyemezsen başarı şansın oLmaz. Avrupa da ALmanya, HoLLanda, İtaLya, İspanya, İngiLtere, Portekiz gibi ciddi rakipLerin varken başarı düşünmek, onLarın bu geLişimi izLerken, kendi geLişimini izLerken başarı bekLemek anca hayaLciLiktir. Gerçekçi oLmamız gerek.

Zekirdek
25.Mayıs.2012, 20:04
Gelecek maç ne zaman?

berkay123456
25.Mayıs.2012, 20:06
Gelecek maç ne zaman?

27'sinde .

bySperman
25.Mayıs.2012, 20:14
27'sinde .

26'sında :)

Chivalry
26.Mayıs.2012, 01:09
kimseye ayar verdigimi hatirlamiyorum , illa arastirmak istiyorsan galatasaray maç konularina gir herkes engine saydirirken savunan bendim ;;)

1 mesaj öncesinde taraftar Engin'i yuhalamış mı zaa xdd derken şimdi taraftar Engin'i yuhaladı ben savundum diyorsun ya o da ilginç...