Log in

View Full Version : Türkiye - Finlandiya | 26 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

di canio
26.Mayıs.2012, 01:38
http://img836.imageshack.us/img836/7215/trkiyefinlandiya.png

Yayın: TRT SPOR

LaigLeNoiR
26.Mayıs.2012, 02:46
Rüştü veda ediyormuş bu maçla, bu kaçıncı veda :)

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 02:48
Yeneceğimizi düşünüyorum.

GeanyGS
26.Mayıs.2012, 02:55
Gollü beraberlik olabilir. Gürcistan maçında ki gibi orta saha savunmaya yardım etmezse her topu savunma karşılarsa sıkıntı yaşayabiliriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2012, 03:01
Herseyden cok Rustunun vedasi duygulandirdi. Milli takimdaki emekleri unutulamaz. Efsane kalecilerimizden biri oldu bence. Macin sonucu pek umrumda degil, bir efsaneyi ugurluyoruz.
Neyse ki eskisi gibi degil durum, en rahat oldugumuz pozisyon kale su siralar bir efsaneyi kaybetsek bile :]

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 03:03
Gollü beraberlik olabilir. Gürcistan maçında ki gibi orta saha savunmaya yardım etmezse her topu savunma karşılarsa sıkıntı yaşayabiliriz.

Bundan öte oyun kuracak bir adam yok veriyorlar topu defansa adam ne yapsın ki ?
Adam gibi çıkamıyoruzda hücumlara 1 tane adam gelip alayım o topuda oyunu açayım demiyor.

byariff
26.Mayıs.2012, 03:56
yensekte birsey fark etmez benim icin bu takimlari yenip kendimizi avutmayalim. 2-1 falan kazaniriz gibi.

GeanyGS
26.Mayıs.2012, 04:06
Bundan öte oyun kuracak bir adam yok veriyorlar topu defansa adam ne yapsın ki ?
Adam gibi çıkamıyoruzda hücumlara 1 tane adam gelip alayım o topuda oyunu açayım demiyor.

Türkiye'de savunmadan top alıp oyun kuracak adam sayısında sıkıntı olduğu için günümüz futbolunda Milli Takım çok başarılı olamadı zaten. Türkiye'de bu işi yapan 3 kişi var Emre, Selçuk ve Engin.

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 04:52
Türkiye'de savunmadan top alıp oyun kuracak adam sayısında sıkıntı olduğu için günümüz futbolunda Milli Takım çok başarılı olamadı zaten. Türkiye'de bu işi yapan 3 kişi var Emre, Selçuk ve Engin.
Engini sokuşturmasan araya olmaz zaten :D

eng1n
26.Mayıs.2012, 14:29
Rüştü veda ediyormuş bu maçla, bu kaçıncı veda :)

Rüştü keşke bu maçta veda etmese. Büyük ihtimal tribünler boş olacak, boş tribünlerin önünde böyle önemli birinin veda etmesi üzücü.

Trabzonspor
26.Mayıs.2012, 14:41
Evet ben onu Portkiz maçında çıkar maça diye düşünüyordum.Hatalı bir seçim bence.

Börk
26.Mayıs.2012, 20:32
TÜRKiYE: Rüştü, Serdar Aziz, Semih, Bekir, Hasan Ali, Arda, Emre, Selçuk, Sercan, Umut, Burak..kadro bu sanırım..

Nocna Mora
26.Mayıs.2012, 21:14
Serdar Aziz'mi?? Topla cok ama cok yeteneksiz bir oyuncu Serdar Aziz. Topu aldığında eli ayağı titriyor, ne yapacagını şaşırıyor adeta. Semih'e top kullandırttıracaktır bu nedenle Abdullah Avcı savunmada.

Ayrıca 3-5-2 mi oynuyoruz bana mı öyle geliyor ?

Ya da Bekir'den bir bek yaratma çabasında mı Avcı ? Bu arayışlara ben anlam veremiyorum. Sistemin olur kafanda oturtur oyuncuları monte etmeye çalışırsın. Biz olmayan bir sistemdeki mevkiilere oyuncu adapte etmeye çalışıyoruz. İlginç.
Biliyorum oynuyor Bekir bekte fakat bek orjinli değil . Yetersiz kalacaktır hücuma katkıda.

Oysa 2-6-2 oynasak ya.

.................................... Semih K. - Ömer Toprak
Gökhan Gönül(Hamit) - Selçuk İnan - Mehmet Topal - Emre Belezoğlu - Arda Turan - İsmail Köybaşı
..............................Burak Yılmaz - Sercan Saraer(Gökhan Töre)

Asıl oyun şablonumuz böyle olsa ya. Ofansif 4-4-2 şeklinde. Artık futbol bu sistemle -ki 3 forvetlisi daha makbül- oynanıyor, oynanmalı. bunun 3 forvetlisi zaten 2-5-3 şeklinde oynayan Barca. Adamlar dünyayı domine ediyor. Aynı sistemi burada uygulamamak için bir neden yok. Tamam oyuncular aynı seviyede değil belki ama benzer bir sistem yapılabilir ki daha defansif olacaktır 2 forvetle oldugunda. Mehmet Topal savunmaya dönük oynar, bekler ileri-geri oynar, Emre ve Selçuk ileri top taşır Arda'da Forvete yakın durur ve geçen maç Nuri'nin attığı goller gibi goller atar. İnside Forward olur bir nevî. İleri uçta ki isimlerde yardımcı forvet olacak olan Sercan ve Burak gibi bitirici bir forvetle iş yürüyecektir. Tabii gel de bunu Avcı'ya anlat..

Suicider
26.Mayıs.2012, 21:18
Nocha Hasan Ali'yi görmedin sanırım.

europeanconquer
26.Mayıs.2012, 21:20
Serdar Aziz oynamıyor.Hamit var savunmanın sağında.Sercan yerine de Caner ilk 11 de.

Gncl1905
26.Mayıs.2012, 21:27
İlk 11'ler

FİNLANDİYA
Fredrikson
Toivio
Pasanen
Raitala
Uronen
Ring
Eremenko
Sparv
Porokaara
Pukki
Furuholm

TÜRKİYE
Rüştü
Hamit
Bekir
Semih
Hasan Ali
Emre B
Mehmet Topal
Caner
Arda Turan
Umut Bulut
Burak Yılmaz

byariff
26.Mayıs.2012, 21:30
yedekler bellimi ?

edit bellliymis bu abdullah avcinin buyuk ayipdir madem kadroya almican niye çagiriyorsun engini

http://i.imgur.com/l7QYr.jpg

C h A o S
26.Mayıs.2012, 21:35
Engin sakat heyecana gerek yok Arif:)Selçuk İnan'ında hafif sakatlığı varmış.Riske edilmeyecekler.

byariff
26.Mayıs.2012, 21:36
hafta içi haberlerinde hic gormedim :D

doncarlo
26.Mayıs.2012, 21:36
yedekler bellimi ?

edit bellliymis bu abdullah avcinin buyuk ayipdir madem kadroya almican niye çagiriyorsun engini

http://i.imgur.com/l7QYr.jpg

Bir bildiği varki senin yerine o şuanda Türkiye'yi çalıştırıyor.Artık hocaların tercihlerine saygı duyun.

furkan58
26.Mayıs.2012, 21:37
Ne Enginmiş arkadaş :) Merak etmeyin daha 3 maç var oynatır :)

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2012, 21:38
Semih Kaya ve Egemenin gruplarda stoper ikilimizi olusturacagini dusunuyorum, hatta simdiden bunda israr etmeye baslasak hayrimiza olur cunku A.Avci ile islerin raya oturmasi zaman alacak gibi. Bari defansimizi saglama alalim.

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 21:39
Ne Enginmiş arkadaş :) Merak etmeyin daha 3 maç var oynatır :)

Karpatların Maradonası kendisi :icon_biggrin:

fbdevil190737
26.Mayıs.2012, 21:56
Oldukça iyi kadro . Belki çift santrafor'dan verim alırız da 4 4 2 , 4 2 2 'li bir sisteme döneriz . Umut zaten defansif santrafor Burak'la eski takım arkadaşı olmalarından dolayı uyumlarının da iyi olacağını düşünüyorum.Bugün ayriyeten Bekir'den çok umutluyum şu an açık ara en formda Türk stoper .

ReaList
26.Mayıs.2012, 21:57
Enginsiz çok zor bir maç bizi bekliyor ama kazanırız : )

Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 21:58
Yav nasıl olsa Dünya Kupasına bir şekilde gidemeyiz biz :D gençler oynasın hep :D 1. olamayacağız gruplarda nasıl olsa 2. olsak bile Play-off'ta yenerler :D

ForCimbom
26.Mayıs.2012, 22:05
edit........

ForCimbom
26.Mayıs.2012, 22:13
öeeh mehmet topal şut çekti pas oldu kanattan kanada...

ForsakeN
26.Mayıs.2012, 22:18
Engin yok yahu kötü oldu bu :(

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 22:18
O kurtarış sonrası henüz erken olduğunu anlamış Rüştü veda etmeyecekmiş.

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2012, 22:19
Rustu ilk topu cikardiktan sonra bizim savunma nasil cikiyor, sanki podyumdalar :D

ForCimbom
26.Mayıs.2012, 22:20
Engin yok yahu kötü oldu bu :(

kaçırdın arkadaşım. şöyle böyle bir espri yapacaktın onu da kaçırdın yaptılar :)

byariff
26.Mayıs.2012, 22:20
Rustu gençlere kotu ornek olmaya devam ediyor uzaktan yedigi goller ile.:)

Edit 1-1 oldu burak atti

hakankor
26.Mayıs.2012, 22:21
Gol be Burak :)

ForCimbom
26.Mayıs.2012, 22:21
oha maçı izliyorum ama finlandiyanın golünü kaçırmışım.

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2012, 22:22
Finishingi goruyorsunuz beyler :D

Nocna Mora
26.Mayıs.2012, 22:23
öeeh mehmet topal şut çekti pas oldu kanattan kanada...
Pastı o bence :D

Burak attı 1-1 oldu. Kalecinin bacak arasından attı. :D Semih Kaya çok iyi toplar aldı su ana kadar havadan. Ömer Toprak ile banko stoperlerimiz olmalılar kesinlikle. Hamit bekte oldukca iyi oynuyor. Hasan Ali'de gayet iyi. Caner ilerde oynadıgı zaman cok daha akıllıca işler yapıyor. Sol acık olarak ondan da cok faydalanabilir milli takım. Emre cok önemli bir oyuncu. Cok iyi top taşıyor ileriye. Tam bir köprü. Mehmet Topal bugün savunmada biraz kötü oynuyor. İkinci yarı saha da olmayabilir. Savunmaya çok gömülüyor fakat hücumda cok güzel paslar atıyor.. Umut çok iyi bir yardımcı forvet. Burak - Umut ikilisi oldukca etkili..

eng1n
26.Mayıs.2012, 22:23

Normaldir spiker hiç ses tonunu bozmadı gol bile demedi.

Bi de kornerden sonra ki savunmanın çıkışı herkes yanındakiyle muhabbet ediyor sanki pozisyon bitmiş.

mehmetcoo
26.Mayıs.2012, 22:24
Burak çok güzel vurdu. Bitiriciliğini beğenmeyenler nasıl beğenmiyor anlamıyorum.

eng1n
26.Mayıs.2012, 22:27
Burak çok güzel vurdu. Bitiriciliğini beğenmeyenler nasıl beğenmiyor anlamıyorum.

tabi, burak orda 'ulan caner'e ne pas atıcam zaten kalecinin bacaklarının arası boş ordan geçireyim ehe' diye düşünüp vurdu.

sarianet
26.Mayıs.2012, 22:28

bende burak gol attıktan sonra 1-1 diyince anladım :D

ForCimbom
26.Mayıs.2012, 22:33
bende burak gol attıktan sonra 1-1 diyince anladım :D

aynen bende de öyle oldu.

spikerlerimiz futbolun değil türk olarak gavura nasıl geçiririzin peşine düştüğü için kaçırdık.

byariff
26.Mayıs.2012, 22:38
Oha Oha arda :D ama gol olmadi

sarianet
26.Mayıs.2012, 22:39
aynen bende de öyle oldu.

spikerlerimiz futbolun değil türk olarak gavura nasıl geçiririzin peşine düştüğü için kaçırdık.

belki suç bizdedir
-olm nerenizle maç izliyorsunuz diyenler de olabilir:D

Gncl1905
26.Mayıs.2012, 22:39
Ah Arda ya bide gol olaydı :D

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 22:44
1 pozisyonu baz alırsan tabii beğenirsin.Genel olarak karşı karşıya atamıyor atamadıkları attıklarından fazladır.

Sekopej
26.Mayıs.2012, 22:49
Rüştü, helal olsun. Barcelona'ya bedelsiz gittiğinde kızmıştım sana ama sen orayı haketmiştin, aslında 2002'de zirve yaptın, o sezon gitsen belki daha farklı olurdu.

Brezilya maçında Ronaldo'nun o gol olan şutunu da çıkarabilseydin, her şey daha da farklı olurdu ki o şut kolay kolay kimsenin çıkarabileceği bir şut değil.

En iyi döneminde bile senede 3-4 maç gariplikler yapan adamın Barcelona'da oynadığı o 3-4 maçta gariplk yapacağının tutması, kendisine bağlı olmayan şanssızlıklarla zirvede uzun süre kalamadı.

2002'de dünyanın zirvesine çıkmıştın milli takım ile, o performansını asla unutmayacağım, hep ayrı sevmiştim, Volkan aynı etkiyi göstermedi üzerimde, umarım senin gibisini Volkan'dan sonra gelecek kalecide yakalarım.:)

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2012, 22:50
Emre.B ilk 11'de oynuyorsa Dmc oynatilmasina gerek yok gibi, Dmc'de oyniyan adamin yaptigi gorevlerin hepsini Emre zaten yapiyor. Boyle bir sistem dusunulmemesi gerekir en azindan simdilik.

Ayrica Rustu cikarken bize yasatigi sevincleri tek tek saydi yorumcu, belki garip gelebilir ama ben bile oturdugum yerden alkisladim. Kesinlikle boyle degerleri futbol icinde tutmamiz lazim, adam gibi adam Rustu Recber.

RaSenGan
26.Mayıs.2012, 23:01
Ben Lig TV'den izliyordum maçı spikerler gayet iyiydi :D Kötü başladık ama sonra zamanla toparladık.Arda döktürüyor yine.Çok geliştirmiş kendisini.At.Madrid'te bu kadar topla oynayamıyor ordaki tüm futbolcular topla oynayan oyuncular olduğundan ama burda her yerde görüyoruz onu her yerde etkili oluyor.

ReaList
26.Mayıs.2012, 23:03
Umut Bulut çok geride oynuyor, klasik 4-4-2 yerine yine anlamsız bir şekilde sahaya yayılmışız. Oynayan isimler önemli değil ama sistem çok önemli ve bunu takıma adapte etmemiz gerek.

sarianet
26.Mayıs.2012, 23:07
takım iiy mi paslaşıyor yoksa ben mi yanılıyorum

byariff
26.Mayıs.2012, 23:14
Burak Atti 2 oldu asist yine arda 2.ci asisti.

anil luque
26.Mayıs.2012, 23:14
Burak yine bastı 2-1

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2012, 23:15
Burakin kafa golu atmasi cok nadir yinede takimin iyi paslasmaya basladigi dakikalarda gelen ikinci gol iyi oldu

Trabzonspor
26.Mayıs.2012, 23:15
Aaa Burak kafada vurabiliyormuş. :)

eng1n
26.Mayıs.2012, 23:20
Bir Burak klasiği... Kendini yere atma.

byariff
26.Mayıs.2012, 23:25
guzel oynuyoruz yanliz paslasmalar falan , ama finlandiya bir olçu degildir bakalim..

caner cikti , tore girdi.

ParduS
26.Mayıs.2012, 23:28
Emre'ye ne kadar çok faul yapıldı maşallah.

byariff
26.Mayıs.2012, 23:34
Mehmet topalin ayagindan sekti galiba , pukki atti 2-2 oldu

anil luque
26.Mayıs.2012, 23:39
Gökhan Töre oyun mentalitesini değiştirmezse yok olup gider.

Bekir ne yaptı öyle ??!! :D

Walter Sakana
26.Mayıs.2012, 23:40
Yıllar sonra ilk kez savunmada rekabet olacak gibi. Semih-Bekir gayet iyiler, Ömer Toprak ve Egemen'i de katarsak en azından 4 sağlam stoperimiz oldu. Serdar'lar da istenilen düzeye gelirse 6 oyuncu arasında müthiş bir rekabet olur.

Kato64
26.Mayıs.2012, 23:46
Slovakya Gürcistan Finlandiya şu 3 takımdan 5 gol yememeliydik.

sarianet
26.Mayıs.2012, 23:49
hasan ali kaldırım son pozisyonda değerini 1 m € daha artırdı :D

byariff
26.Mayıs.2012, 23:54
Maçi kapattim gol yemisiz. nasil yedik acaba

GeanyGS
yuh diyorum 3 gol yiyip yenildiğimiz takım finlandiya.

William Rookwood
3-2 olmuş maç izlemedim ama Finlandiya'ya karşı iyi bir sonuç değil

Börk
26.Mayıs.2012, 23:56
yazık ya yazık 19 liram vardı bugün 19'unu da türkiye kaybettirdi.

Gncl1905
26.Mayıs.2012, 23:57
Tamam 543254123154. de olsa yeniden yapılanıyoruz bu da bir hazırlık maçı ama Finlandiya'ya da yenilmeyelim arkadaş!

GeanyGS
26.Mayıs.2012, 23:57
Almanya, Hollanda, Türkiye 3-5 kat üstün oldukları takımlara yenildi, Portekiz beraber kaldı. Kazanan iddaa oldu :D

Nocna Mora
27.Mayıs.2012, 00:01
hasan ali kaldırım son pozisyonda değerini 1 m € daha artırdı :D

Arda'ydı o . Spiker yanlış söyledi. :D

MeliksahAydogan
27.Mayıs.2012, 00:06
Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.

Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.

Walter Sakana
27.Mayıs.2012, 00:07
Normal bunlar henüz oyuncu deneme süreci, oyuncular ilk kez birarada oynuyor çoğu. Önceden kalan bir takım iskeleti olmadığından her maç farklı kadro çıkıyor. O yüzden takım savunmasının aksaması, çok gol yememiz gayet normal. Şu an için sadece bireysel performansları değerlendirmek lazım bence. Takımın iskelet kadrosu şekillendikten sonra Milli takımın genel görüntüsü, alınan skorlar ve Abdullah Avcı'nın seçimleri hakkında tartışmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Avcı'nın bu turnuva bittikten sonraki süreçte artık kadroyu şekillendirmesi şart.

fbdevil190737
27.Mayıs.2012, 00:07
Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .

MeliksahAydogan
27.Mayıs.2012, 00:11
Umut Bulut'tan bir yol olmaz futbolculuğuna yazık.

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 00:13
Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .
Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

byariff
27.Mayıs.2012, 00:17
hoca geriye kalan 3 degisikliligi niye yapmadi anlamadim bide umut cok etkisizdi degistirmesi gerekliydi bence

fbdevil190737
27.Mayıs.2012, 00:24
Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

Bence kendimizi avutuyoruz . Semih , Bekir , Ömer Toprak , Serdar Aziz stoper bölgesi gelecek için bana da umut veriyor ancak önemli olan kadro değil mental yapı ve futbol oynamak artık sadece Arda'dan birşeyler beklememek lazım . 2014 için misal 4 3 3 oynatacaksın diyelim Topal-Nuri-Selçuk(Soner-Alper) misal diyelim kanatlarda Arda Sercan Sararer(Töre) Burak böyle bir yapı kurulur. Ortada ki üçlü bu oyuncuları beslemeli , ilerde ki üçlü savunma arkasına koşu yapmalı gelip orta sahadan top almamalı ancak böyle Barça tarzı Avcı'nın İBB'de oynattığı felsefeyi yerleştirebilirse başarılı oluruz . Çift forvet falan bizim işimiz değil zaten elde Burak-Pektemek-Umut-Mevlüt-Semih var bu oyunculardan da çift forvetde hiç biri biribirini tamamlamaz Euro 2008'de ki Semih olsa belki derdim.

nekop
27.Mayıs.2012, 00:25
Finallere hazırlanırken izleyemedim maçı, deminden beri özet arıyorum bulamadım. Bulan konuya eklerse sevinirim.

footballer33
27.Mayıs.2012, 00:32
Maçı izleyemedim. Söyleyebileceğim tek şey, milli takımımıza verdiğin tüm emekler için teşekkürler Rüştü Reçber. :)

attirson
27.Mayıs.2012, 00:32
Bu Umut Bulut'u cagıracagına Berk Elitez'i çagırsın.Böyle dandik bir futbolcu görmedim ben ya.Oldum olası sevmiyorum şu adamı ve milli takıma cagrılmasını anlamıyorum.

ReaList
27.Mayıs.2012, 00:39
Yediğimiz ilk ve ikinci gol evlere şenlik. Futbol bu hata oyunu ama umarım elemelerde böyle komik goller yemeyiz. Devre arasında dediğim gibi isimlerden önce sistem önemli ve ne zaman sistem yerleşirse ondan sonra başarı gelir. Umarım en iyi sistemi bulur ve uygularız.

kalemci
27.Mayıs.2012, 01:16
Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.

Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.

Demek oluyor ki Hasan Ali'yi Kayserispor ile hiç izlememişsin :)

futureless
27.Mayıs.2012, 01:20
http://www.sporx.com/futbol/millitakim/hakem-tatil-karari-verdiSXHBQ281414SXQ

:)

attirson
27.Mayıs.2012, 01:23
Bunun adı ''Aptallık''tır.Bir hazırlık maçında yapılan şu davranıs resmi maçlarda basımıza iş açabilir.Burak'ın attıgı golden sonra kapatmıstım.

GeanyGS
27.Mayıs.2012, 01:29
Bu kadar salakça bir davranış olamaz.

Nocna Mora
27.Mayıs.2012, 02:58
Umut'u eleştirenleri anlamıyorum. Adam ilk yarı zaten forvette oynamadı ki. Kanatta oynatıldı. Herif onlarca çapraz koşu yaptı. Savunmaya geldi top çaldı, adamlara bastı. Gitti Burak'a 2 tane top indirdi kafayla vursun diye. Rakip savunmanın dengesini bozdu. Geride geldi top aldı. Daha ne yapsın ? Burak santrafor oynadı ne yapsaydı gelip rakibe mi bassaydı geride ? Mehmet Topal kötüydü demissiniz de adam 20'ye yakın kanattan kanada uzun pas attı lokum gibi. İyi değerlendirebilseler hepsi gol pozisyonu. Arda topu ayagına dolamayı seçti bir kaçında mesela. Ya da Hamit'te öyle. Savunma da çok gömüldü stoperlerin arasına orası öyle ama hücumda çok iyi paslar attı. Emre Belezoğlu'da keza öyle. Oyuncular 2. yarı maça asılmadılar. Bariz belliydi bu. Ciddiye almaları lazım maçları fakat hazırlık sonuçta. Abartacak bir şey yok. İskelet kadro bu şekilde olacak gibi.

Cenk
GG (Hamit)
Semih
Ömer T.
Hasan Ali
Arda
Emre
Selçuk
Mehmet T.
Umut
Burak

gibi.

europeanconquer
27.Mayıs.2012, 03:20
Hala yorum yapmanın erken olduğunu düşünüyorum.Abdullah Avcı'ya güveniyorum.Önemli olan son 2 maçta göstereceğimiz performanstır.

ReaList
27.Mayıs.2012, 03:23
Cenk
GG (Hamit)
Semih
Ömer T.
Hasan Ali
Arda
Emre
Selçuk
Mehmet T.
Umut
Burak

Bu iskelet kadro ve bu sistem anlayışı iskelet gibi kalır : )

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2012, 03:30
Volkan
GG-----Semih-----Egemen-----Hasan Ali

Defans hattinda bu isimlerle israr etmeliyiz. Defansif derdimiz ofansif derdimizden daha buyuk.

europeanconquer
27.Mayıs.2012, 04:13
http://live.sporx.com/futbol/millitakim/hakem-tatil-karari-verdiSXHBQ281414SXQ

Ahahahahahahahahaha :n:

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 06:16
Volkan
GG-----Semih-----Egemen-----Hasan Ali

Defans hattinda bu isimlerle israr etmeliyiz. Defansif derdimiz ofansif derdimizden daha buyuk.

Bizim asıl sorunumuz, Alderweireld'ımızın olmayışıdır.Öyle oynarsak Emre'nin yada Selçuk her neyse geri gelip oyunu açması gerekecek.

O defansların ikiside pas yapacak adamlar değil oyunu açacak adamlar değil.Topal zaten kendi aleminde her maç çayda çıra oynuyor kendisi ben adamı keserim etliğe sütlüğe karışmam diyor bildiğin olmuyor ama o işler öyle insan alır ayağına topu az takım oyununa katılır.

Baroni tarzı bir defansif adamımız malesef yok.Stoper ileri çıkıyor ama Topal yok gerçi çıktığınada bi yararı yok bir şut ve aut.Tamam vuruyorsun anlıyorum ama bari zamanlaman iyi olsun yada emin olmadan vurma şu toplara be abicim zaten tek katkın defansifte, ofansta tek kelimelik katkın yok.

Topal çok gözüme batıyor bu ara oynamasını dahi istemiyorum...

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 06:24
------------Tolga----------
Gökhan--Semih--Ersan--Hasan Ali

-------Selçuk-----Emre-----
Olcan-------------------Arda
------Burak-----Mevlüt-----

Aslında benim diretse olur dediğim kadro bu bence çok sağlam olabilir ama üzerine gitmek gerek.Mevlüt oynar ise bize çok yararlı olabilir diye düşünüyorum :)

bySperman
27.Mayıs.2012, 08:28
Bekir'in attığı topuk çalımı on numaraydı :D

DisCo
27.Mayıs.2012, 11:43
Dünya ülkeleri için hazırlık maçları bir grup elemesi bir turnuva turu gibi değildir. Buralarda gösterdikleri ciddiyeti hazırlık maçlarında göremeyebiliriz.

Bu durum Türkiye için geçerli değildir. Burada Finlandiya'yı yenemiyor gruplarda Azerbaycan'ı yenemiyor. Değişen hiçbir şey yok malesef. İskelet bir kadron olur ve o eskiyene kadar yenileri de türetirsin. Komple değişen bir takımın başarı göstermesi zordur. Tamamı değişen Galatasaray başarılı olur ama Türkiye lig takımı değildir. Oyuncu kalitemiz belli ve ya Allah Bismillah taktiği dışında maç kazanmamız zor görünüyor.

Night_Mare17
27.Mayıs.2012, 12:02
Volkan
Gökhan
Semih
Egemen
Hakan
Nuri
Hamit
Selçuk
Arda
Gökhan T.
Burak

Bu kadroyu oynatmalıyız fanteziye gerek yok.

LadroN
27.Mayıs.2012, 16:57
Volkan
G.Gönül
Semih
Egemen
Hasan Ali
Emre.B
Selçuk İnan
Nuri.Ş
Hamit
Arda
Burak

En iyisi olacak gibi.Şu Nuri'yi artık takıma forvet arkası pozisyona oturtmamız lazım.Adam yaşlanacak biz oturtana kadar.Zaten bu canına yandığım Avrupa'sı şle aramızdaki fark bu.Nuri Avrupa'da herhangi bir milli takımda olsaydı şimdiye takımın en önemli oyuncuduydu.Bu arada G.Töre bu takımda kolay kolay iş yapmaz.Deli danalar gibi koşmaktan başka birşey yaptığı yok.