PDA

View Full Version : 2012 Avrupa Şampiyonası|Şampiyon İspanya

Pages : 1 2 3 4 5 [6]

futureless
02.Temmuz.2012, 15:24
Torres bu yıl hayal kırıklığı falan olmadı.

Premier League 32 maç 6 gol 7 asist
ŞL 10 maç 3 gol 5 asist
Euro 12 5 maç 3 gol 1 asist
FA Cup 6 maç 2 gol 4 asist
League Cup 1 maç 0 gol 0 asist

Bu istatistikleri yakalayan bir oyuncuya iyi denmese bile hayal kırıklığı da denemez.Geçen yıla göre bu yıl baya yükselen bir performansı var Torres'in.

Oğuzhan tamam seviyorsun adamı anladık ben de seviyorum da , istatistiklere bakınca Guiza da iyiydi bizde.10 golün altına düşmedi yanılmıyorsam :zuhaha Torres inanılmaz bir fizik kondisyon düşüklüğü , ve ziyadesinde psikolojik buhran yaşadı bu sezon.Kaçırdıkları bunu gösterdi bence.Ama sonuç olarak söylendiği gibi , ŞL ve Avrupa Şampiyonu bir oyuncu , ve gol kralı oldu.Kapanışı iyi yaptı.

europeanconquer
02.Temmuz.2012, 15:30
Abi 10/11 sezonunda mı kaldınız anlamadım ki ? Tamam bu yıl da ahım şahım bir futbol oynamadı ama hayal kırıklığı da denemez yani dedirtmem :D

Facx
02.Temmuz.2012, 15:36

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Bu istatistikleri yakalayan bir oyuncuya iyi denmese bile hayal kırıklığı da denemez.Geçen yıla göre bu yıl baya yükselen bir performansı var Torres'in.

dalgamı geçiyosun hocam 32 maç 6 gol :icon_razz: :D torres bence di matteo reyiz geldikten sonra çok iyi oynamaya başladı bu sene 20 + gol atar bence :icon_cool:

europeanconquer
02.Temmuz.2012, 15:40
Zaten ben çok iyi oynadı demedim ki sadece hayal kırıklığı olmadığını belirtmeye çalışıyorum.Yoksa bende biliyorum istatistiklerinin harika olmadığını ama 10/11 sezonuna göre de çok büyük gelişme var diyorum.Acaba adamı dünyanın en iyisi yaptım da benim mi haberim yok ?

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 15:44

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Aynı oranları bırak Baroş'u Güiza'nın bile tutturabileceği görüşündeyim.. O paraya onlarıda atsın zahmet olmassa.

enesemin53
02.Temmuz.2012, 15:44
Torres'e laf yok :z:

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 15:46
Rakip takımlardan biri 60 maç 15 gol atmış bir forvet alıyo deseler adamlar neresiyle güler söylemeyeyim :)

futureless
02.Temmuz.2012, 15:49
Abi 10/11 sezonunda mı kaldınız anlamadım ki ? Tamam bu yıl da ahım şahım bir futbol oynamadı ama hayal kırıklığı da denemez yani dedirtmem :D

Yok ben sadece yaşadığı sıkıntıları ön plana çıkarmak istedim anlatamadım demek ki kusuruma bakma :) Torres ' i çok beğenen birisiyim bi kere onu söyleyeyim.Ama cidden bir ara Torres bitmiş beyler ! durumunu yaşar olmuştuk.Acayip saçmalıyordu , ayakta durmakta zorluk çekiyordu , ki hala atlatamadı tam o durumu.Şunu da söyleyeyim dün son golde evet yaptığı asist tebrik edilecek cinsten , yani al da at dedi.Ancak kendine güvenemediği için yaptığını düşünüyorum :D Eski Torres ya kaleciyi geçer atar , ya da dibine girer atardı özgüveniyle.

europeanconquer
02.Temmuz.2012, 15:50
Torres'in bu yıl Chelsea'nin kahramanı olan Drogba'dan daha yararlı olduğunu kimse biliyor mu acaba ? İstediğiniz yerle gülün Torres'e kimse hayal kırıklığı diyemez bu sezon için.

@Coşkun Abi

Haklısın abi ne diyeyim eski Torres'den eser yok şu an ama yavaş yavaş toparlıyor kendisini.Ama hayal kırıklığı denmesi de çok büyük saygısızlık olur.

Addolorato
02.Temmuz.2012, 15:57
http://www.youtube.com/watch?v=6vdlwlUosHI

Fernando Torres'i severim ama formsuzdu geçen sene bunu kabul etmek lazım. Hatta berbattı bazı maçlar hariç.

E.Cartman
02.Temmuz.2012, 16:22
Bonservisine 50M€ verilen bir forvet 60 maçta 15 gol atıyorsa hayal kırıklığıdır.

europeanconquer
02.Temmuz.2012, 16:28
60 maç mı? Kim 60 maç oynamış da Torres oynasın :D 49 maçta 11 gol 12 asist ile oynadı Torres.Euro 12 gol kralı gelecek yıl daha da iyi olacak inşallah.

ShevAnil
02.Temmuz.2012, 16:32
Hayal kırıklığı dediğiniz halde takımlarıyla Şampiyonlar ligi şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu ve bireysel olarak Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. :D demek ki iyi bir sezon geçirse, almadık kupa, ödül bırakmayacak :D

E.Cartman
02.Temmuz.2012, 16:42
60 maçın içinde hazırlık maçlarıyla Euro 2012'de var. Ayrıca bu sezonki Euro 2012 gol krallığı bariz şansa geldi ya, 3 golle kral mı olunur :n::n:

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 16:51
60 maç mı? Kim 60 maç oynamış da Torres oynasın :D 49 maçta 11 gol 12 asist ile oynadı Torres.Euro 12 gol kralı gelecek yıl daha da iyi olacak inşallah.

yazdıklarında söylediklerin birbirini tutmuyor..

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist
------------------------------------------------------
54 maç 14 gol 17 assist

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 16:55
Hayal kırıklığı dediğiniz halde takımlarıyla Şampiyonlar ligi şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu ve bireysel olarak Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. :D demek ki iyi bir sezon geçirse, almadık kupa, ödül bırakmayacak :D

Bireysel olarak kazandı ? Görende adamın arkasında arkasında Hürriyet Göçer - Hüseyin Çimşir - Mustafa Sarp oynuyor sanar :) Bırakta atsın Xavi - Alonso - İniesta'yla oynuyor adam. Bunlar kadar bu şampiyonada adrese teslim pas oynayan Pirlo dışında bir adam göster eyvallah diyeyim.

futureless
02.Temmuz.2012, 16:57
Bireysel olarak kazandı ? Görende adamın arkasında arkasında Hürriyet Göçer - Hüseyin Çimşir - Mustafa Sarp oynuyor sanar :) Bırakta atsın Xavi - Alonso - İniesta'yla oynuyor adam. Bunlar kadar bu şampiyonada adrese teslim pas oynayan Pirlo dışında bir adam göster eyvallah diyeyim.

189 dakika oynayarak gol kralı oldu bu arkadaş.

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 17:02
189 dakika oynayarak gol kralı oldu bu arkadaş.

50 M €'luk adam niye 189 dakika oynadı diye sorarlar adama yukardaki maç başı ortalamalarla onu bile haketmiyordu ama genede oynadı :) Neyse yavTorres'i yargılamak veya avukatlığını yapmak bana düşmez sonuçta bizim ülke futboluna giren çıkan birşey yok :) İspanya turnuva genelinde değil ama final performansıyla kupayı haketmiştir ve almıştır.

futureless
02.Temmuz.2012, 17:08
189 dakikada 3 gol 1 asistle oynadığına göre hocasının oynatmamakla hata yaptığını da söyleyebiliriz bence , turnuva genelinde evet biraz sönüktü finale kadar İspanya.Bunda 4-6-0 sisteminin etkisi büyük.Torres'in durumu nedeniyle ben en başında Soldado ' yu bekliyordum ama sistemine uymayan Negredo ve Llorente'yi aldı kadroya Del Bosque , nitekim olmadı oynatamadı bile.Torres off the ball özelliği 20 olacak adam yalnız fiziksel düşüşüne rağmen oyun görüşünü hala koruyor.Çok iyi kaçıyor.

ShevAnil
02.Temmuz.2012, 17:25

Bu mesajımda iki farklı cümle yazmışım ve özellikle belirtmişim ki, şampiyonlar ligi şampiyonluğu takım ödülüdür, avrupa şampiyonası şampiyonluğu takım ödülüdür, fakat altın ayakkabı ödülü bireysel bir ödüldür, takıma verilmez. :)

Ben arkasında kötü adamlar oynuyor, tek başına 10 kişiyi geçip gol attı falan demek istemedim zaten. Yukarıda da açıkladım yeterince. Anlamak isterseniz gayet güzel açıklama olduğunu düşünüyorum :)

Universal
02.Temmuz.2012, 17:39
Bütün turnuvada kazandığım paraları bir maç ile verdim, İtalya beni feci yaktın...

İspanya'dan ise böyle bir fark beklemezdim. Puyol ve Villa olsa ne olurdu çok merak ediyorum.

Börk
02.Temmuz.2012, 19:48
o güiza,baros o ortalamaları yapar dediğiniz ingiltere'de aynı performansı göstersinler de görelim.

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 20:18
o güiza,baros o ortalamaları yapar dediğiniz ingiltere'de aynı performansı göstersinler de görelim.

Sen heralde Baros'u sadece Türkiye'de oynadı sanıyorsun veya sen Baros Türkiye'ye transfer olduğunda doğdun... (Bu arada Baros'u hiç sevmem sadece söylediğim sözün arkasında olduğum için savunuyorum BJK taraftarıyım.) Git önce performanslarını karşılaştır, fiyat değerlerini karşılaştır ve takım performanslarını karşılaştır.

pele96
02.Temmuz.2012, 20:27
Finale yakışmayan sıkıcı bir maçtı 70.dakikaya kadar devamını izlemedim 2014 Dünya Kupası hazırlık maçlarında İspanya ile oynamamızı istiyorum.Açıkçası paslaşmalarını engelleyen takım İspanyayı ezer.

RaSenGan
02.Temmuz.2012, 21:33

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Sen Torres gibi bir adamdan 32 maçta 6 gol 7 asist bekliyorsan bir şey diyemiycem :)

pele96
02.Temmuz.2012, 21:34
Sen Torres gibi bir adamdan 32 maçta 6 gol 7 asist bekliyorsan bir şey diyemiycem :)
Almeida 12 Gol attı diye üzülüyordum bende :D

Kaka Leite
02.Temmuz.2012, 21:44
Torresi çok severim ama kalitesini yansıtamayan bir oyuncu bu yüzden hayal kırıklığı oluyor.

Drogba ile Torres'i karşılaştırmak hata olur.Drogba gol atmasada takımı ayakta tutan bir güçtü, Torres'ten bu sene patlama bekliyorum ama şuana dek kalitesini yansıtamadı.

Bende Kaka hayranıyım ama bitti artık bunu kabul etmek gerek yani :)

Her neyse İspanyayı'da tebrik edemedim.Tebrikler İspanya :icon_biggrin:

sarianet
02.Temmuz.2012, 21:45
ben hala kupa portekizin olmalıydı diyorum ama baya geç kaldım sanırım bunun için :D
o penaltı kaçar mı be

pele96
02.Temmuz.2012, 21:59
ben hala kupa portekizin olmalıydı diyorum ama baya geç kaldım sanırım bunun için :D
o penaltı kaçar mı be
Aynen katılıyorum.Eğer Pirlo Portekizli olmuş olsaydı kupa şuanda Portekizdeydi.

Börk
02.Temmuz.2012, 22:47
Sen heralde Baros'u sadece Türkiye'de oynadı sanıyorsun veya sen Baros Türkiye'ye transfer olduğunda doğdun... (Bu arada Baros'u hiç sevmem sadece söylediğim sözün arkasında olduğum için savunuyorum BJK taraftarıyım.) Git önce performanslarını karşılaştır, fiyat değerlerini karşılaştır ve takım performanslarını karşılaştır öyle gel.

inan bana sen yokken ben vardım :)

2002 - 2005 - Liverpool - 68 maç - 19 gol =0,27
2005 - 2007 - Aston Villa - 42 maç - 9 gol = 0,21
2007 - 2008 - Lyon - 24 maç - 7 gol = 0,29
2008 - Portsmouth - 12 maç - 0 gol = 0
2008 - Galatasaray - 88 maç - 48 gol = 0,45

234 maç - 83 gol = 0,35

şimdi bu istatiklerden yola çıkarak;

2001 - 2007 - A.Madrid - 214 maç - 82 gol = 0,38
2007 - 2011 - Liverpool - 102 maç - 65 gol = 0,63
2011 - Chelsea - 42 maç - 9 gol = 0,21

358 maç - 156 gol = 0,43

Başarısız bir Portsmouth kariyer ve sizin Torres'e de başarısız dediğiniz aynı istatistiklerle olan bir Aston Villa kariyeri.Toplamda 6 senede 4 takımda atamadığı golü 4 sene de Galatasaray'da atarak kurtaran bir oyuncu.Torres'in daha Chelsea ile oynayacağı seneler var ama Baros bundan sonra sanmıyorum bir İngiliz takımı.

Fiyat kalite farkı yok,eğer Baros o sakatlığı yaşamasa Torres'in her zaman bir alt değerinde olacak bir oyuncuydu.O zamanlar Torres,A.Madrid'de iken Baros,Liverpool'daydı.Baros'un geçmişi her zaman iyidir zaten şimdi karşılaştım geldim.

mustangshelby
02.Temmuz.2012, 23:40
inan bana sen yokken ben vardım :)

2002 - 2005 - Liverpool - 68 maç - 19 gol =0,27
2005 - 2007 - Aston Villa - 42 maç - 9 gol = 0,21
2007 - 2008 - Lyon - 24 maç - 7 gol = 0,29
2008 - Portsmouth - 12 maç - 0 gol = 0
2008 - Galatasaray - 88 maç - 48 gol = 0,45

234 maç - 83 gol = 0,35

şimdi bu istatiklerden yola çıkarak;

2001 - 2007 - A.Madrid - 214 maç - 82 gol = 0,38
2007 - 2011 - Liverpool - 102 maç - 65 gol = 0,63
2011 - Chelsea - 42 maç - 9 gol = 0,21

358 maç - 156 gol = 0,43

Başarısız bir Portsmouth kariyer ve sizin Torres'e de başarısız dediğiniz aynı istatistiklerle olan bir Aston Villa kariyeri.Toplamda 6 senede 4 takımda atamadığı golü 4 sene de Galatasaray'da atarak kurtaran bir oyuncu.Torres'in daha Chelsea ile oynayacağı seneler var ama Baros bundan sonra sanmıyorum bir İngiliz takımı.

Fiyat kalite farkı yok,eğer Baros o sakatlığı yaşamasa Torres'in her zaman bir alt değerinde olacak bir oyuncuydu.O zamanlar Torres,A.Madrid'de iken Baros,Liverpool'daydı.Baros'un geçmişi her zaman iyidir zaten şimdi karşılaştım geldim.

Evet doğrudur ben yokken senin olman o yüzdenmi Baros'ta bi İngiltere'de aynı performansı göstersin görelim dedin?

Bende kimle futbol tartışıyorum :) Farkındaysan yüzdelerden Torres'te Liverpool'daki ortalamasıyla kurtarmış istatistiği. Tartıştığımız adamların değeri Torres 50M€ iken Baros 5M€ bile etmeyecek biri fiyat performans ve arkasında oynayan adamlarla verdiği performans açısından değerlendirirsek onlara hiç girme bence. Chelsea'de bu adam Mata, Lampard, Sturridge gibi daha nice saymadığım adamların önünde oynadı. Doğru Torres'in adı yazılı formasının ölüsü 1 adım önde Şimdide Baros GS'de iken Torres Chelsea'de.

Ben yokken olan şahıs bu arada bilgiler yanlış ben senin wikiden alıp efelendiğin bilgilere tokum eksik var orda.. :)

Hadi kal sağlıcakla.

Börk
02.Temmuz.2012, 23:45
Evet doğrudur ben yokken senin olman o yüzdenmi Baros'ta bi İngiltere'de aynı performansı göstersin görelim dedin?

Bende kimle futbol tartışıyorum :) Farkındaysan yüzdelerden Torres'te Liverpool'daki ortalamasıyla kurtarmış istatistiği. Tartıştığımız adamların değeri Torres 50M€ iken Baros 5M€ bile etmeyecek biri fiyat performans ve arkasında oynayan adamlarla verdiği performans açısından değerlendirirsek onlara hiç girme bence. Chelsea'de bu adam Mata, Lampard, Sturridge gibi daha nice saymadığım adamların önünde oynadı. Doğru Torres'in adı yazılı formasının ölüsü 1 adım önde Şimdide Baros GS'de iken Torres Chelsea'de.

Ben yokken olan şahıs bu arada bilgiler yanlış ben senin wikiden alıp efelendiğin bilgilere tokum eksik var orda.. :)

Hadi kal sağlıcakla.

Doğrusunu sen getir yine tartışalım.Baros'da aynı adamların önünde oynadı Liverpool'da oynarken.Ha bi ara haber ederim sana kiminle tartıştığını sorun yok.Baros'da o zamanlar aynı fiyattaydı ama sakatlık kendisini bitirdi tutunamadı.Ha senden önce varım ha senden önce yokum o bişeyi değiştirmez .

İyi geceler.

Kaka Leite
03.Temmuz.2012, 00:01
Beyler sakin olun.Kişisel meseleri burada tartışmayın, Baros ve Torres ile başladınız birbirinize geçtiniz.

mustangshelby
03.Temmuz.2012, 00:09
Doğrusunu sen getir yine tartışalım.Baros'da aynı adamların önünde oynadı Liverpool'da oynarken.Ha bi ara haber ederim sana kiminle tartıştığını sorun yok.Baros'da o zamanlar aynı fiyattaydı ama sakatlık kendisini bitirdi tutunamadı.Ha senden önce varım ha senden önce yokum o bişeyi değiştirmez .

İyi geceler.

Transfermatkt'dan bakmak istersen bakarsın. Baros hiç bir zaman 10M € üstüne bir değere ulaşmadı yani aynı fiyat hiç olmadılar.

KanaKe
21.Temmuz.2012, 23:36
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563384_335905263159851_1477812500_n.jpg

koymasaydim ayip olurdu :D

E.Cartman
21.Temmuz.2012, 23:47
Maşallah :D

anil luque
21.Temmuz.2012, 23:53
Balotelli'nin patatesliği var biraz eyvallah ama Seedorf abartmış olayı :)

europeanconquer
21.Temmuz.2012, 23:59
Seedorf halis mulüs Antep Baklavası gibi maşallah :n: