Log in

View Full Version : Malta Milli Takımı

sitte
04.Haziran.2012, 19:02
Malta veya San Marino ve Lüksemburg gibi milli takımları oyunda nasıl alabilirim ?

Fearless Coward
04.Haziran.2012, 19:10
Yama var hafız yabancı sitelerde yapmışlar indiriyorsun atıyorsun belgelerime oynuyorsun :D

sitte
04.Haziran.2012, 19:29
Bu sitede var mı ki Hafız ?

Addolorato
04.Haziran.2012, 19:58
Zaten seçilebiliyor bu takımlar FM'de normal olarak. Mesela San Marino'yu seçeceksen oyuna girmeden önce database seçerken bütün San Marino'lu oyuncuları yükle sonrada oynayabilirsin.

Fearless Coward
04.Haziran.2012, 21:11
Zaten seçilebiliyor bu takımlar FM'de normal olarak. Mesela San Marino'yu seçeceksen oyuna girmeden önce database seçerken bütün San Marino'lu oyuncuları yükle sonrada oynayabilirsin.
Bak bunu bilmiyordum sağolasın :)

GALATAS4R4Y
05.Haziran.2012, 12:43
benim bildiğim editorden nation rules ile yapıyosun

Universal
09.Haziran.2012, 12:27
Sırf bir oyun açıp San Marino'ya bir puan kazandırmak için çabalayacağım, 11 kişi savunma... Bu takımın yıllardır çektirdiği yeter. Dünya sıralamasına bile giremiyorlar beraberlikleri olmadığı için.

Sırf bir oyun açıp San Marino'ya bir puan kazandırmak için çabalayacağım, 11 kişi savunma... Bu takımın yıllardır çektirdiği yeter. Dünya sıralamasına bile giremiyorlar beraberlikleri olmadığı için.

tavsiyem defans yapma bu takım defansa yapmayı beceremiyor üstüne gol atamıyor fark yiyorsun :) atak oyna en azından gol atarsın

Universal
09.Haziran.2012, 18:29
tavsiyem defans yapma bu takım defansa yapmayı beceremiyor üstüne gol atamıyor fark yiyorsun :) atak oyna en azından gol atarsın

En son ne zaman gol atmışlar çok merak ediyorum, ciddi ciddi bir sorun var... :icon_redface:

Börk
09.Haziran.2012, 20:14
Biri bana da öğretsin şu takımları almayı :)

Fearless Coward
09.Haziran.2012, 22:01
San Marino ile 1 puan rahat alınıyor aynı şekilde 3 puan da...Stefanelli,Cesena'da €2.4M değer yapmış durumda bizim ortak kariyerde...Yeni Andy Selva hatta ondan kat kat iyi...