PDA

View Full Version : Milangaz Çekildi

vego
21.Haziran.2012, 15:56
http://1.bp.blogspot.com/_zAhXxPWjCaI/TFcWEUi-ErI/AAAAAAAAADE/ahLMd15VqwE/s320/ergin_ataman.jpg

@EurosportCom_TR

SON DAKİKA: Milangaz, Beşiktaş Basketbol Takımı'nın sponsorluğundan çekildi.

@EurosportCom_TR
SON DAKİKA: Ergin Ataman'ın Galatasaray'a gitmesi bekleniyor.

C h A o S
21.Haziran.2012, 16:19
Demirörenler yine attı kazığını.Tamam geçen sene kimse sponsor olmak istemiyorken takımı baştan yaratıp kurdular ancak kim olursa olsun böyle başarıdan sonra ertesi sene bütçeyi dahada artırırdı.Heralde Yıldırım Demirören'in bir telefonuna bakmıştır iş.

El Barto
21.Haziran.2012, 16:26
Çok iyi oldu bence. Yıldırım Demirören'den kalan ne var ise temizlemek lazım camianın içerisinden.

Geçen seneki başarıdan sonra bu takıma Gazprom bile sponsor olur. Milangaz'a hacet yok.

Sekopej
21.Haziran.2012, 16:26
Kulübün başkanı Yıldırım Demirören hakkında sürekli eleştiri yaparken, babasının sponsorluğu sürdürmesi zordu zaten.

Yine de başka sponsor bulunabilir o başarıdan sonra, Ergin Ataman acele karar vermemeli. Ama eğer ayrılırsa, yanında götüreceği oyuncular da olacaktır yeni takımına.

EndoplazmiK RetikuluM
21.Haziran.2012, 16:27
Milangaz'ı falan geçtim sponsor bulunur da BJK adına yazık oldu Ataman'ı kaybetmek.

anil luque
21.Haziran.2012, 16:37
Bir kibrit çöpü bile kalmasın bu sülaleye dair kulüpte. Bize sahip çıkan çok olacak göreceksiniz. O zaman kaybettiği reklama yanan onlar olur. Güle güle tüpçül hayatlar.

Universal
21.Haziran.2012, 17:39
Beşiktaş 3/3 yapıpı, Euroligde mücadele edecekken, böyle sorunlarla boğuşması hiç iyi olmadı.

Mamadou
21.Haziran.2012, 18:55
Boğuşturan kişiler utansın. Beter ol inşallah Demirören.

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2012, 20:10
Alıştık artık basket takımımızın harika işler yaptığı sezonun ardından dağılmasına.3 kupalı şampiyona sponspor bulamayan yönetimi de ayrı bir tebrik etmek gerekiyor.Yönetim açısından hiç yüzümüz gülmeyecek herhalde artık bizim.

besiktas1903
21.Haziran.2012, 20:15
Demirorenler yine yapti yapacaklarini.. Sponsor bulunup takim belki korunabilir fakat ergin ataman giderse bu takim icin buyuk Kayip olur.

europeanconquer
21.Haziran.2012, 22:14
Milangaz'ın çekilmesi iyi olmuş Beşiktaş için.YD'nin her şeyini kulübe uzak tutmalılar.

Ergin Ataman'ın Beşiktaş'ı bırakıp bize gelmesini ben şahsen istemezdim.Zor durumda olan Beşiktaş şimdi futboldan sonra takımın başına yine birini arayacak da duracak.