PDA

View Full Version : Takım Konuşmalarındaki Saçmalık

EndoplazmiK RetikuluM
28.Haziran.2012, 14:17
Hiç bir oyuncuyu motive edemiyorum. Örnek verecek olursak;

http://www.yukleresim.com/di-HQL0.jpg

Ulan 1-4 kazanmışız, ben sizi tebrik ediyorum. Elemanların verdiği tepkiye bak. Çok önemli maçlar öncesi hadi aslanlarım size güveniyorum diyorum, bir bakıyorum 11 oyuncudan 7-8'i demoralize olmuş... Sizce de çok saçma değil mi ?

bySperman
28.Haziran.2012, 14:24
Sanırım sakin bir ses tonuyla konuştuğun içindir :)

BleedingMoon
28.Haziran.2012, 15:15
son güncellemeler bozdu olayı. 0.4 olanı kullan.

attirson
28.Haziran.2012, 15:22
Adamlara taraftarlar için oynayın diyince tepki yok gururumuz yerlerde diye bagırınca hepsi motive oluyor.Saçma.

Bordo61Mavi
28.Haziran.2012, 16:27
Positives for sure yerine Well done ladsi ben tercih ediyorum. Bide ne kadardir takimin basindasin ?

alpi1925
28.Haziran.2012, 18:52
Adamlara taraftarlar için oynayın diyince tepki yok gururumuz yerlerde diye bagırınca hepsi motive oluyor.Saçma.

Aynen. hiç bir zaman taraftar için oynayın dediğimde bir kişi de bile olmuyor motive.

nefes
28.Haziran.2012, 19:10
Reputation'ın nedir? eğer takımın rep'inden düşük ise genelde takmıyorlar. hele o ülkenin dilini de bilmiyorsan anlamıyorlar bile söylediklerini.

EndoplazmiK RetikuluM
28.Haziran.2012, 20:03
Positives for sure yerine Well done ladsi ben tercih ediyorum. Bide ne kadardir takimin basindasin ?

22 haftadır takımın başındayım.

Reputation'ın nedir? eğer takımın rep'inden düşük ise genelde takmıyorlar. hele o ülkenin dilini de bilmiyorsan anlamıyorlar bile söylediklerini.

Rep. i automatic yaptım.

attirson
28.Haziran.2012, 20:06
Kazanamadıgın maçlarda paso azar çek öyle motive oluyorlar.Yada devre arası berabereyse filan. :D

nefes
28.Haziran.2012, 20:13
Rep. i automatic yaptım.

Rep otomatik ise ve ilk sezondaysan sevinmeleri zor oluyor. başarı yakaladıkça değişir o..

Universal
29.Haziran.2012, 00:47
Aynen. hiç bir zaman taraftar için oynayın dediğimde bir kişi de bile olmuyor motive.

Taraftar için oynayın sadece derbi maçlarında işe yarar.

Cengo
29.Haziran.2012, 01:03
Maç öncesi: Calmly: Just go out there, relax and play your nature game. The result will come.

Maç sonrası: Passionate: A good win boys, well done

..diyebilirdin bence burada, ki etkisi olabilirdi.

Rakibin yetersiz olduğu durumlarda çok fazla üstüne gitmen anlamsız olur. Biraz rahat bırak oyuncuları. Rahat oynarken yüksek skor bile çıkabiliyor, gergin olmuyorlar, zevk alabiliyorlar. İlk yarıda skor bulamazsan doğrudan Aggressive girer, altına üstüne getirirdin soyunma odasının.

İncelemelisin:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105747

Seçtiğin takıma hakaret gibi olmuş, alınma, teşbihte hata olmaz.

İngilizce: I'm happy with what i saw out there, there were some positivies for sure
Türkçe : Sahada ki performansınızdan dolayı mutluyum, ilerisi için umut vericiydi.

Yani takıma eskiye göre bugün biraz ilerleme var, beceriksizliğinizi yavaş yavaş üstünüzden atıyorsunuz diyorsun. Halbuki şov yapmış takım sahada.

Dooki
29.Haziran.2012, 01:15
Eğer takımı tebrik edeceksen veya gaza getireceksen, Calmly yerine Passionately çok daha uygun olur. Kızacaksan da aggressive

EndoplazmiK RetikuluM
29.Haziran.2012, 01:23
Maç öncesi: Calmly: Just go out there, relax and play your nature game. The result will come.

Maç sonrası: Passionate: A good win boys, well done

..diyebilirdin bence burada, ki etkisi olabilirdi.

Rakibin yetersiz olduğu durumlarda çok fazla üstüne gitmen anlamsız olur. Biraz rahat bırak oyuncuları. Rahat oynarken yüksek skor bile çıkabiliyor, gergin olmuyorlar, zevk alabiliyorlar. İlk yarıda skor bulamazsan doğrudan Aggressive girer, altına üstüne getirirdin soyunma odasının.

İncelemelisin:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105747

Seçtiğin takıma hakaret gibi olmuş, alınma, teşbihte hata olmaz.

İngilizce: I'm happy with what i saw out there, there were some positivies for sure
Türkçe : Sahada ki performansınızdan dolayı mutluyum, ilerisi için umut vericiydi.

Yani takıma eskiye göre bugün biraz ilerleme var, beceriksizliğinizi yavaş yavaş üstünüzden atıyorsunuz diyorsun. Halbuki şov yapmış takım sahada.

Tamam abi dikkate alacağım.

sarianet
29.Haziran.2012, 02:07
en çok hırslı ve dikkatli etki ediyor maçlardan önce birde sana güveniyorum yorumu bayılıyor benim sıpalar :D
bağırma çağırma da işe yarıyor açıkçası ama maçtan önce sakın ha :D

leave_992
30.Haziran.2012, 19:22
son güncelleme ile(orj,nalse oyunun) ve takımın başına yeni geçmişsen oyuncuların sana ısınması gerekiyor.3-4-5-6(duruma göre) ay sonra iyi tepkiler gelmeye baslıyor,4-5 yıl geçirirsen benim gibi herkes alısıyor zaten sana problem kalmıyor :)

LifeYourself
30.Haziran.2012, 20:47
Reputation'ın nedir? eğer takımın rep'inden düşük ise genelde takmıyorlar. hele o ülkenin dilini de bilmiyorsan anlamıyorlar bile söylediklerini.haha eşek başı mi konuşuyor burda diyesi geliyor insanın:n: