View Full Version : Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2012, 15:02
Yönetimden bu konuda ricada bulunmuştum ama geri dönüş olmadı.Bu konu daha çok gündemi meşgul edecek gibi gözüküyor ve sadece Galatasaray'ı değil,Beşiktaş'ı,hatta Fenerbahçe'yi de ilgilendiriyor.Bu yüzden sadece Gs sohbet alanında konuşulması doğru değil bence ve bu yüzden bu konuyu açmayı düşündüm.
C h A o S
28.Haziran.2012, 15:03
Biz kendi açımızdan kararı salı günü vericeğiz.Muhtemelende önümüzdeki hafta bu düğüm çözülecek.
Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu, 3 Temmuz Salı günü saat 13.30'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Divan Başkanı İrfan Aktar'ın toplantı duyurusu:
Divan Kurulumuz, 3 Temmuz 2012 Salı günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda olağanüstü toplanacaktır.
Gündem maddesinin önemine binaen, üyelerimizin katılımını rica eder, saygılar sunarım.
İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı
Gündem: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı’nın Dolmabahçe’de yapılacak stat inşaatı esnasında maçlarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynama talebinin görüşülmesi.
uAburak89
28.Haziran.2012, 15:09
Taraftar, Yönetim, Divan Kurulu, Genel Kurul hepsinin vereceği karar; Hayır.
Yetkinin bizde olmadığını, karar alamayacağımızı iddia edenler vardı, görülüyor ki bu tamamen uydurma. Yetki bizde olmasa, iznimiz gerekmese çoktan karar verilmişti.
Beşiktaş kulübünün elinden İnönü'yü alma operasyonudur konu benim açımdan. Galatasaray'da bu oyunda figürandır aslında, kamuoyu önüne atılan yemdir.
Beşiktaşlı arkadaşlardan stat projeleri hakkında somut detaylar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Teknik olarak stadınıza kazma vurulmadan zaten kimsenin yerinde oynamazsınız herhalde. 2012 Haziran ayında yıkılacak denilen stat için tek kelime edilmiyor, bu konuda bizde merak uyandırıyor.
C h A o S
28.Haziran.2012, 15:29
Taraftar, Yönetim, Divan Kurulu, Genel Kurul hepsinin vereceği karar; Hayır.
Yetkinin bizde olmadığını, karar alamayacağımızı iddia edenler vardı, görülüyor ki bu tamamen uydurma. Yetki bizde olmasa, iznimiz gerekmese çoktan karar verilmişti.
Beşiktaş kulübünün elinden İnönü'yü alma operasyonudur konu benim açımdan. Galatasaray'da bu oyunda figürandır aslında, kamuoyu önüne atılan yemdir.
Beşiktaşlı arkadaşlardan stat projeleri hakkında somut detaylar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Teknik olarak stadınıza kazma vurulmadan zaten kimsenin yerinde oynamazsınız herhalde. 2012 Haziran ayında yıkılacak denilen stat için tek kelime edilmiyor, bu konuda bizde merak uyandırıyor.
Ben ntvsporda dinledim.Beşiktaş stadı yıkacak kaynak bile bulamıyormuş.Biz tartışıyoruz ancak maddi sorunlardan dolayı İnönü işi askıya alınabilir.
Edit.: Birde şimdi hatırladım devletten yardım almayarak kendi kaynaklarıyla yapmak istiyormuş...
SaLviO
28.Haziran.2012, 16:01
İlk sezon arenada sonra kadıköy sonrada olimpiyat fikri güzel fikir aslında
Revolution
28.Haziran.2012, 16:13
Önceki yönetimin Anadolu'da oynama planı vardı.
SaLviO
28.Haziran.2012, 16:13
BİR İNCE DOSTLUK DALI AMA BİR DE YALNIZLIK İSYANI
Fenerbahçe tribünlerinin önemli taraftar gruplarından Genç Fenerbahçelilerin lideri Sefa Kalya' konuyla ilgili şu an herhangi bir görüşlerinin olmadığını dile getirdi. Kendi kişisel görüşüne göre bunun mümkün olmayacağını düşündüğünü söylerken "Son bir senede yaşadıklarımız ortada. Bu bir yüzleşmeydi. Kim yanımızda, kim değil gördük. Hep bir dostluktan bahsediliyor. Hep bir şeyler olsun isteniyor ama hep ilk adımlar Fenerbahçe'den bekleniyor. Neden? Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bir rengi vardır, bellidir. Biz artık bu mütevazi durumumuzundan kurtulmalıyız. Biz ne kadar yalnız olduğumuzu gördük. İki boyutlu bakmalıyız bu olaya. Fenerbahçe'nin kuruluş amacı ve kimlerin kurduğunu düşündüğümüzde elbette yardım edebiliriz Beşiktaş'a, yardımcı olabiliriz ama bu son süreçte yaşananlar ve bize yaşatılanlar. Böyle bir şeyin olması mümkün değil" dedi. Kalya ultrAslan'ın sert çıkışını ise doğru bulduğunu sözlerine ekledi.
FENERBAHÇE TARAFTARI UYARIYOR: "ŞİDDET ARTAR"
1907 UNIFEB başkanı Yusuf Dömekeli konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken bunun şiddeti körükleyeceğinin uyarısında bulundu: "Tabii ki de oynanmasını istemiyoruz. Bizim stadımız yapılırken biz de bunun gibi sıkıntılar çektik, biliyoruz. Bizim durumumuz ultrAslan'ın tepkisinden biraz farklı. Biz konuya "stat bizim, oynatmıyoruz" değil de biraz daha analitik, mantıklı yaklaşıyoruz. Bu çok büyük bir tehlike aynı zamanda. Böyle bir şeyin olması durumunda şiddet körüklenecektir, uyarıyoruz. Stadımızın daha önce rakip taraftarlarca ne hale getirildiğini gördük, ortadaki Fenerbahçe düşmanlığını herkes görüyor. Elbette böyle bir konunun gündeme gelmesi durumunda yöneticilerimiz bizden fikir alacak, o zaman biz tavrımızı net bir şekilde ortaya koyacağız..."
TÜRK FUTBOLUNUN MENFAATLERİ (!)
Bir diğer önemli taraftar gruplarından Grup CK'dan Alpaslan Özçelik ise böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu belirtti. Özçelik "Kendi imkanlarımız ile yaptığımız statta deplasmanda olmak? Bu kabul edilemez. Düşünün deplasman yasağı kalkıyor ve kendi statımızda deplasmanda oynuyoruz. Şu an somut bir şey yok ama olması durumunda biz de tepkimizi somut bir hale dönüştüreceğiz. Bu sıkıntıları biz de yaşadık. Kaldı ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun yaşadığımız son bir senelik süreci iyi idrak etmesi gerekiyor. Kim yanımızdaydı bu süreçte? Her şeyi beraber çektik. Şimdi Türk futbolunun menfaaetleri için veya yardımcı olmak için böyle bir şey düşünmek gerçekten abestle iştigal bir durum." dedi.
Trabzonspor
28.Haziran.2012, 16:20
Gelsin Avni Aker'de oynasan nedir ya.Bizde gidelim Olimpiyatta oynayalım :) Trabzondaki taraftardan kurtulmuş oluruz. :)
Ralph
28.Haziran.2012, 16:26
Bu işin sonu Saraçoğlu'na gidecek gibi görünüyor.
El Barto
28.Haziran.2012, 16:53
Olimpiyat Stadı'nda oynamalı.
RasAnt
28.Haziran.2012, 17:07
Kasımpaşa stadı niye düşünülmüyor,akarı yok kokarı yok.İBB nin zaten taraftarı yok oynasınlar Güngören veya Kartalın sahasında
uAburak89
28.Haziran.2012, 17:08
Stat kısmına G.Saray camiasında en vakıf isimlerdensiniz. G.Saray’ın Arena için Beşiktaş’a hayır demesini nasıl yorumluyorsunuz?
Çok doğru buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Ve Ünal Aysal’ın yerinde ben olsam; ben de hayır derdim. Yönetim, bu anlamda çok doğru yapıyor. Sonuna kadar arkasındayım. G.Saray bu süreçte tek vücut olmalı. Stat konusunda ben kendim her türlü özveride bulunmaya hazırım.
OLİMPİYAT STADI REVİZYONU HAVADAN ÇIKTI.BEŞİKTAŞ 1 YIL DAHA İNÖNÜ’DE OYNAYABİLİR ÇÜNKÜ ORTADA PROJE VE FİNANSMANLARI YOK.
Sizce Arena krizinde bundan sonra neler yaşanabilir?
Çok şey yaşanabilir çünkü Beşiktaş ısrarcı. Ancak ısrarında haklı değil. Çünkü, İnönü Stadı’nda 1 yıl daha oynayabilirler. Daha projeleri ve finansmanları dahi hazır değil. Yol haritası ortada yok. Ve sonra Olimpiyat Stadı revizyonu bir anda havadan çıktı. Ne revizyon yapılacağı belli değil. Şimdi bu revizyon Beşiktaş’ın istediği doğrultuda yapılabilir. Bu stat başlandığı günden itibaren 3-4 yıldan önce bitmez. Yani Haziran 2013’te en erken inşaat başlarsa, iyi ihtimalle 2017’den önce hazır hale gelmez.
Olimpiyat Stadı bu yüzden Beşiktaş’a göre hazırlanmalı ve orada oynamalılar.
Ayrıca Arena’da G.Saray’ın kişiliği, ruhu ve kimliği oluştu. G.Saray’ın böyle bir şeye evet deme şansı yok. Ve zaten yetki Genel Kurulda…Bunun sulandırılması çok yanlış. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynasınlar. Fenerbahçe davet etti ve oynayın dedi.
G.Saray yeni bir stada geçti Ali Sami Yen’den ve 1997’den beri bununla uğraşıyor koca kulüp. Halen birçok sorunları varken, burayı dejenere etmek G.Saray’ın kabul edeceği bir şey değil. Israrcı olmak, G.Saray’ın 25 milyon taraftarına saygısızlık etmek ile eşit bir şey.
Baskı yapıp, saygısızlık etmeyi kabul edemiyorum. En başta ben karşı çıkıyorum.
Işın Çelebi
KanaKe
28.Haziran.2012, 17:15
Olimpiyat Stadı'nda oynamalı.
bakima alinmadi mi o stad?
meddah
28.Haziran.2012, 17:15
Ne Beşiktaş cephesinin inadı ne de Galatasaray cephesinin galeyanı anlaşılabilir şeyler değiller.
Madem ahlâkî doğruluk kimsenin umurunda değil; ya izin verip vermeme salahiyeti rakibinde değilse gider sessiz-sedasız kimden izin alman gerekiyorsa istersin, yahut izin verip vermeme salahiyeti senin elindeyse dönüp dolaşıp sana gelindiğinde vermezsin, olur-biter. İlla ki hukukî bir zemini vardır bu işin. Nedir böyle, her Allah'ın günü bıdı bıdı bıdı; başkanlar konuşuyor, yöneticiler konuşuyor, taraftarlar konuşuyor...
uAburak89
28.Haziran.2012, 17:16
Bakım tamamen uydurma, 8 sene öncesinden neyin bakımı ? İnsanları salak zannediyorlar. Bakım Beşiktaş'ın elinde koz olsun diye uyduruldu.
El Barto
28.Haziran.2012, 17:18
bakima alinmadi mi o stad?
Bilmiyorum ben alınmış da olabilir. Ama alınmamış ise en mantıklısı orada oynamak. Olmadı RTE Stadyumu'nda oynamak.
Hayır neden illa TT Arena'da ya da Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak? Sanırım maç hasılatlarının düşmemesi için ve biraz da iş inada bindiği için ısrar ediliyor.
Ama ben bir Beşiktaş taraftarı olarak TT Arena'da ya da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamasını istemem takımımın. Ha keza Galatasaraylı ve Fenerbahçeliler de Beşiktaş'ın kendi stadlarında oynamasını istemezler.
RaSenGan
28.Haziran.2012, 18:07
Birçok gazeteci 1 saat içinde resmi siteden Ünal Aysal'ın çok sert bir açıklama yapacağını söylüyor.
ForCimbom
28.Haziran.2012, 18:32
http://www.gscimbom.org/mac/necati/turkiye/turkiye%20stadyumlar/kasimpasa-rte.jpg
eXcitinG
28.Haziran.2012, 18:35
Dünya futboLunun en ezeLi rakipLeri İnter ve MiLan aynı stadı seneLerdir payLaşabiLiyorsa, bizde bir ezeLi rakibimiz iLe payLaşabiLiriz.
RaSenGan
28.Haziran.2012, 18:38
Dünya futboLunun en ezeLi rakipLeri İnter ve MiLan aynı stadı seneLerdir payLaşabiLiyorsa, bizde bir ezeLi rakibimiz iLe payLaşabiLiriz.
Burada derbilerde rakip takım taraftarları stada bile giremiyorken böyle bir örnek yanlış olmuş bence.Bizim taraftar profilimiz o medeniyet seviyesinde değil bu çok açık.
Trabzonspor
28.Haziran.2012, 18:40
Bende bu örnekle 2 takımın aynı stadta oynamasından ne gibi ararlar doğacağını sorgulamıştım ama bizim ülkemizde iki farklı renkteki insan daha karşılıklı konuşamıyor ki ezeli rakipler aynı stadta oynasın.Ama ben hala aynı stadyta oynanmasının normal olabileceğini savunuyorum.
ForCimbom
28.Haziran.2012, 18:43
bu kadar düz mantıkla yaklaşmamak lazım olaylara , iş işimize gelince.
bir kere o zeminin hali ne olacak, bunun açıklamasını yapan bir Allah'ın kulu beşiktaşlı, ortak kullanımı talep eden yetkili görmedim.
sonra orada çıkacak cıngarın haddi hesabı yapılamaz, aynı yerde iki düşman grup(holigan taraftar kitlesi) konuşlandırılamaz, devinimli bile olsa.
hepsini geçtim, inter ile milan'ın stadı ikisi ortak kullansın diye yapılmış bir stad zaten. ttarena galatasaray'a tahsis edilmiş, ona göre yapılmış bir stad.
attirson
28.Haziran.2012, 18:46
Öyle birşey olursa ben Bjk'nin ev sahibi olacagı Gs maçını düsünüyorum. :icon_smile:
footballer33
28.Haziran.2012, 18:48
TT Arena'da oynamamızı istemiyorum şahsen. Saracoğlu'na, Abdullah Kiğılı'nın ve çevremdeki F.Bahçelilerin yaklaşımını gördükten sonra karşı çıkmam. Gönlümden geçense, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı'nda oynamamız.
Bir an önce de neticeye varsın artık. Her işimiz arap saçına döndü bu sene. Futbolda teknik adam, basketbolda sponsorluk, şimdi de stad. Bu olanlar çok can sıkıcı şeyler.
uAburak89
28.Haziran.2012, 18:52
"TT Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmak istemeyen Galatasaray'a "1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda" şeklinde sunulan öneri Fikret Orman'a ait" Bu açıklamanın sahibi Gençlik ve Spor Bakanlığı.
Gazetelerde Bakan Suat Kılıç'a aitmiş gibi ortaya atılan bu fikrin, aslında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ait olduğunun belirtildiği Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklaması şöyle:
"AÇIKLAMALAR SAYIN BAKAN'A AİT DEĞİLDİR"
"28 Haziran 2012 tarihli gazetelerde yer alan ‘Kılıç Formülü: Bir yıl Arena, bir yıl Saraçoğlu’ şeklinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç’a atfen yapılan açıklamalar Sayın Bakan’a ait değildir. Söz konusu öneri Beşiktaş Kulüp Başkanı Sayın Fikret Orman tarafından Galatasaray Kulüp Başkanı Sayın Ünal Aysal’a iletilmiştir. Bakanlığımızın konuya ilişkin görüş ve önerileri ise 26 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan görüşmelerde Galatasaray ve Beşiktaş Kulüp Başkanları ile paylaşılmıştır. Bunun dışında yeni bir önerimiz yoktur. Tarafımızdan bir bilgilendirme yapılmadıkça bakanlığımıza atfen verilen haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."
ForCimbom
28.Haziran.2012, 19:41
Aynen bu olur bence de.
"TT Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmak istemeyen Galatasaray'a "1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda" şeklinde sunulan öneri Fikret Orman'a ait" Bu açıklamanın sahibi Gençlik ve Spor Bakanlığı.
Gazetelerde Bakan Suat Kılıç'a aitmiş gibi ortaya atılan bu fikrin, aslında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ait olduğunun belirtildiği Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklaması şöyle:
"AÇIKLAMALAR SAYIN BAKAN'A AİT DEĞİLDİR"
"28 Haziran 2012 tarihli gazetelerde yer alan ‘Kılıç Formülü: Bir yıl Arena, bir yıl Saraçoğlu’ şeklinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç’a atfen yapılan açıklamalar Sayın Bakan’a ait değildir. Söz konusu öneri Beşiktaş Kulüp Başkanı Sayın Fikret Orman tarafından Galatasaray Kulüp Başkanı Sayın Ünal Aysal’a iletilmiştir. Bakanlığımızın konuya ilişkin görüş ve önerileri ise 26 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan görüşmelerde Galatasaray ve Beşiktaş Kulüp Başkanları ile paylaşılmıştır. Bunun dışında yeni bir önerimiz yoktur. Tarafımızdan bir bilgilendirme yapılmadıkça bakanlığımıza atfen verilen haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."
yalan medyası. :)
C h A o S
28.Haziran.2012, 19:45
Bu ülkede hoş görü yok.Heleki futbol konusunda.Tabiri caizse kan davasına döner bu olay.Mesela Arena'da oynuyacağını düşünelim.Galatasaraylı taraftarlar muhtemelen Beşiktaş'ın maç günleri Arena'ya gelir.Bu en basiti.
Eğer Kadıköy'e giderse düşünün maç sonları bağdat caddesinde nasıl tur atacaklar veya sevinecekler.Harp alanına döner orası.
Bizim kongre red cevabı vererek konuyu bizim açımızdan kapar.Bu durumdada yapıcak bir şeyimiz kalmaz.Galatasaray'ın gündemini fazlasıyla meşgul etti bu konu.
Suicider
28.Haziran.2012, 20:26
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Geride bıraktığımız 26 Haziran Salı günü Galatasaray ve Beşiktaş Spor Kulüpleri temsilcilerinin Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basınımızda yer aldığı şekliyle yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlemekteyiz.
Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.
Dostumuz Beşiktaş Kulübü’ne Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray’ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir.
Esasen Beşiktaş Kulübü’nün maçlarını Türk Telekom Arena’da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek Hükümetimizle Galatasaray’ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş’ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Başkan Ünal AYSAL
uAburak89
28.Haziran.2012, 20:31
Bu mu sert açıklama, böyle ılımlı yaklaştıkça bence daha kötü oluyor herşey. Fazlasıyla ikna edilebilir biri gibi gözüküyor Ünal Aysal, daha kararlı bir açıklama beklerdim.
attirson
28.Haziran.2012, 20:33
Baya sert bir açıklama. :n:
Suicider
28.Haziran.2012, 20:34
Aynen böyle güzel,ılımlı açıklamalar yapmayacaksın.Hemen kullanırlar çünkü.
vego
28.Haziran.2012, 20:36
Kumda oynayalım :/
vego
28.Haziran.2012, 20:39
Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Başkan Ünal AYSAL
Sert açıklama :schaf:
uAburak89
28.Haziran.2012, 20:41
Hükümet bu işe karışmıyor, karışmasın da zaten dertleri başından aşmış durumda. Basın ortalığı galeyana getirmesin. Beşiktaş'a durumu izah ettik, sorununun çözümünde başarılıar. Çıkardığım ana fikir bu oldu.
RaSenGan
28.Haziran.2012, 20:42
Seksi bir açıklama :n:
attirson
28.Haziran.2012, 20:45
Seksi bir açıklama :n:
Aynen. :n: :yildiz:
uAburak89
28.Haziran.2012, 21:16
Fenerbahçe cephesinden dün olumlu yorumlanabilecek söylemde bulunan Abdullah Kığılı dahil olmak üzere, aynı Galatasaraylılar gibi tepkiler var ve artmakta. İş ciddiye binmeye başlayınca, bizim için sorun olmaz tavırları yalan oldu.
Fernando Gago
28.Haziran.2012, 21:26
Kasımpaşa Stadı en uygun yer. Türk Telekom Arena'da devletin büyük söz hakkı var ama Galatasaray'ı , kombine loca sahiplerini anlamak gerekiyor.
MeMo
28.Haziran.2012, 21:32
Fenerbahçe cephesinden dün olumlu yorumlanabilecek Abdullah Kığılı dahil olmak üzere, aynı Galatasaraylılar gibi tepkiler var ve artmakta. İş ciddiye binmeye başlayınca, bizim için sorun olmaz tavırları yalan oldu.
Bizim stadta oynamaları TT Arena'da oynamalarından bir tane daha fazla sorun yaratır o da çıkabilecek olaylar.
uAburak89
28.Haziran.2012, 21:38
Kasımpaşa Stadı en uygun yer. Türk Telekom Arena'da devletin büyük söz hakkı var ama Galatasaray'ı , kombine loca sahiplerini anlamak gerekiyor.
Devletin büyük söz hakkı olsa çoktan bu stat mevzusu kapanmıştı bence.
europeanconquer
28.Haziran.2012, 21:59
Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
Revolution
28.Haziran.2012, 22:12
Şimdi şunu yazdık diye cemaatçi Galatasaray ilk kim diyecek merakla bekliyorum. Bazıları muhalifliği saygısızlık sanıyor ve ayrıca spor kulüplerinin siyasi yorumlarda, yaklaşımlarda bulunması hoş değil. Bence o beyan da gereksiz gerçi.
C h A o S
28.Haziran.2012, 22:15
hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde
Aysal birazda İşinize bakın Arena'dan daha önemli sorunlar var demeye getirmiş.Nazikçe belirtemeye çalışmış.
Fernando Gago
28.Haziran.2012, 22:38
Devletin büyük söz hakkı olsa çoktan bu stat mevzusu kapanmıştı bence.
Fenerbahçe'ye yapılan siyasi operasyonu taraftarın nasıl püskürttüğü ortada. İktidar bir siyasi müdahaleyi daha göze alamazdı. İkna ve "rica" yolunu denediler. Bundan sonraki adım nedir göreceğiz.
eXcitinG
29.Haziran.2012, 01:41
Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
Evet en mantıkLısı bir tane maket stad yaparak, orada oynamak !
AçıkLama ve üsLubunuza dikkat edin. Beşiktaş kuLübünden bahsediyorsunuz, Artvin hopa spor dan değiL.
Universal
29.Haziran.2012, 11:05
Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
europeanconquer
29.Haziran.2012, 11:10
Evet en mantıkLısı bir tane maket stad yaparak, orada oynamak !
AçıkLama ve üsLubunuza dikkat edin. Beşiktaş kuLübünden bahsediyorsunuz, Artvin hopa spor dan değiL.
Uslubum gayet normal.Gerçekler size ağır geliyorsa onda benim yapabileceğim bir şey yok.
uAburak89
29.Haziran.2012, 11:30
Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.
pele96
29.Haziran.2012, 11:47
Kasımpaşa stadı niye düşünülmüyor,akarı yok kokarı yok.İBB nin zaten taraftarı yok oynasınlar Güngören veya Kartalın sahasında
TT Arena'da oynamamızı istemiyorum şahsen. Saracoğlu'na, Abdullah Kiğılı'nın ve çevremdeki F.Bahçelilerin yaklaşımını gördükten sonra karşı çıkmam. Gönlümden geçense, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı'nda oynamamız.
Bir an önce de neticeye varsın artık. Her işimiz arap saçına döndü bu sene. Futbolda teknik adam, basketbolda sponsorluk, şimdi de stad. Bu olanlar çok can sıkıcı şeyler.
Ne Kasımpaşa stadı ne Zeytinburnu stadı Beşiktaş JK'nın taraftar kitlesini kaldıramaz.1 Maçtaki normal gelirimiz 1 M €'ysa 200 B €'ya düşer o zamanda bilet fiatları 100 TLyse 500TLye çıkar.
Mamadou
29.Haziran.2012, 12:45
Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.
Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer. Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.
Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
ForsakeN
29.Haziran.2012, 12:53
Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..
SaLviO
29.Haziran.2012, 12:54
Stad işini çözecek kişi başbakandır gerisi hikaye
gs vermiyorum der , bjk ben alırım der uzar gider
SaLviO
29.Haziran.2012, 12:55
Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..
Bende saracoğluna gelmelerini isterm ama kadıköy hep fenerli çok büyük sıkıntılar olur ordaki esnaf ile çok büyük sorunlar yaşanır
en doğru yer tt arena gibi duruyor
pele96
29.Haziran.2012, 12:59
Hayır anlamadığım şey şu ? Galatasaraylılardaki bu inat niye? Stadlarında 1 sezon oynayacağız hadi bilemedin 2 sezon ne kaybedicekler ?
Universal
29.Haziran.2012, 13:00
Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.
Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
SaLviO
29.Haziran.2012, 13:03
Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
örnek verirsek :
http://www.egeinternethaber.com/images/haberler/ak_partiden_tt_arenada_dev_kongre_1338154794.jpg
http://images.beyazgazete.com/haber/2012/5/26/20120526_tt-arena-ak-parti-istanbul-4-olagan-kongresi-icin-hazirlaniyor.jpg
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 13:03
Stadınızda bizi istememeniz gayet normal ama en başından beri takındığınız tavır itici diye düşünüyorum.Taraftarlar açısından işin inada binmesinin ana sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
uAburak89
29.Haziran.2012, 13:04
Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.
C h A o S
29.Haziran.2012, 13:10
Galatasaray'lı arkadaşlar bırakın bunlara laf anlatamazsın.Salı günü kongre susturacak nasıl olsa.Arena hayal heveslenmeyin boşuna.
Universal
29.Haziran.2012, 13:13
Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.
Bağdat Caddesinde ki 19 Mayıs yürüyüşünde etrafda sadece çubuklu formalılar var iken, ben stadımızda böyle bir kongrenin düzenleneceğini tahmin bile edemiyorum, olsa bile o gün orada çıkacakları hayal bile etmek istemem.
E.Cartman
29.Haziran.2012, 13:17
Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.
Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer. Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.
Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
He bizim gerekçelerin hiçbirinin bi anlamı yok zaten. Biz o kadar boşuna mı yazı yazdık, gerekçeleri belirttik, daha kaç defa yazıcaz. Arena daha oturmuş bi stad değil orayı hala Galatasaray'ın merkezi yapmak için uğraşıyoruz. GS TV artık Arena'da, Kulüp merkezi Arena'da, Merkez GS Store Arena'da. Zemin sezon başında değiştirildi buna rağmen hala sorunları var. Stadın ulaşımla ilgili hala sorunları var. 180 tane Loca satıldı. Alanlar 7/24 kullanım hakkına sahipler, sözleşmeler buna göre imzalandı. Eğer Beşiktaş olurda buraya gelirse üstüne üstlük loca satmaya kalkarsa Galatasaray ne kadar zor durumda kalıcak bunu düşünen yok. Ama size göre stat devletin verdiğimiz o kadar imtiyaz hiç sayılıyor, gerekçelerimiz geçersiz, saçma gerekçeler falan zaten, istediğiniz gibi düşünmeye devam edin. Ortada bir gerçek var ki o stad bize anamızın ak sütü gibi helaldir, o stad bizimdir.
uAburak89
29.Haziran.2012, 13:21
Adnan Öztürk'ün duruşu yeterli.
Stadı devlet yaptı, bildiğin devlet yaptı. Yardım falan değil, devlet yaptı. Vergilerle yaptı. 2 katını geri aldı. Galatasaray'ın katkısı senin vergini ezer.
Transfer falan, alakasız. Geçiniz bunları.
Mamadou
29.Haziran.2012, 13:25
Ya sanki Ali Sami Yen'in arazisi tamamen Galatasaray'a aitmiş gibi yazıyorsun :D
Tabi işine gelmeyen kısım alakasız oluyor.
Ok.
uAburak89
29.Haziran.2012, 13:28
Ali Sami Yen'de %1'lik bir hakkımız vardı arazi üzerinde. Bütün devleti dolandırdık, herkes uyudu. Diktik oraya stadı, fırsatçılığın da böylesi.
İşime gelip gelmemesiyle alakası yok, doğruya doğru demekten gocunmam. Süleyman Hurma adımızı çıkardı, nasıl olsa bir kıvılcıma bakıyor herşey.
C h A o S
29.Haziran.2012, 13:29
Ali Sami Yen'de %1'lik bir hakkımız vardı arazi üzerinde. Bütün devleti dolandırdık, herkes uyudu. Diktik oraya stadı, fırsatçılığın da böylesi.
İşime gelip gelmemesiyle alakası yok, doğruya doğru demekten gocunmam. Süleyman Hurma adımızı çıkardı, nasıl olsa bir kıvılcıma bakıyor herşey.
Daha fazla yazma bence.Anlamazlar.Salı günü ak kara belli olacak.:icon_wink:
E.Cartman
29.Haziran.2012, 13:32
Yemin ediyorum sıkıldım bu stad işinden. Büyükçekmece'de baya büyük bi arazi aldık. Başkan dese ki Arena'yı da kim napıyorsa yapsın, Çekmece'ye stad yapıyoruz. Stad inşaatında taş taşımayan adam değildir. Beşiktaş'lı arkadaşlar ısrarla diyor ki Stadı devlet yaptı, yok benim vergilerimle yapıldı, Mecidiyeköy arazisi zaten sizin değildi vs vs. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ya biz bunların aksinde bişey mi söylüyoruz, bir kişi var mı stadı devlet yapmadı diyen. Mecidiyeköy olayını da Kaan açıkladı zaten sohbet alanında. Biz de defalarca kez aynı şeyleri yazdık. Mecidiyeköy'deki araziyle ilgili, stadla ilgili ama hala ısrarla aynı şeyler söyleniyor. Şu anda dönen tartışma tamamen mantıksız. Biri çıkıyor Fenerbahçe'nin haklı sebepleri var diyor, biri çıkıyor sizde bizle aynı durumdaydınız diyor. O zaman adama zormazlar mı biz o durumdayken niye stadınıza bizi kabul etmeyip ulaşımı olmayan Olimpiyat'a mahkum bıraktınız. Bizim sebeplerimiz haksız mı, işkembeden mi sallıyoruz biz. Bir önceki mesajımda hepsini yazdım. Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Daha ne diyelim ki biz. Son olarak Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam bi daha bu konuyla ilgili kesin karar çıkana kadar konuşmasın kimse. Herkes istediği gibi konuşsun, konuştukları her şeyin cevabı var zaten önceki mesajlarımızda.
pele96
29.Haziran.2012, 13:35
Yemin ediyorum sıkıldım bu stad işinden. Büyükçekmece'de baya büyük bi arazi aldık. Başkan dese ki Arena'yı da kim napıyorsa yapsın, Çekmece'ye stad yapıyoruz. Stad inşaatında taş taşımayan adam değildir. Beşiktaş'lı arkadaşlar ısrarla diyor ki Stadı devlet yaptı, yok benim vergilerimle yapıldı, Mecidiyeköy arazisi zaten sizin değildi vs vs. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ya biz bunların aksinde bişey mi söylüyoruz, bir kişi var mı stadı devlet yapmadı diyen. Mecidiyeköy olayını da Kaan açıkladı zaten sohbet alanında. Biz de defalarca kez aynı şeyleri yazdık. Mecidiyeköy'deki araziyle ilgili, stadla ilgili ama hala ısrarla aynı şeyler söyleniyor. Şu anda dönen tartışma tamamen mantıksız. Biri çıkıyor Fenerbahçe'nin haklı sebepleri var diyor, biri çıkıyor sizde bizle aynı durumdaydınız diyor. O zaman adama zormazlar mı biz o durumdayken niye stadınıza bizi kabul etmeyip ulaşımı olmayan Olimpiyat'a mahkum bıraktınız. Bizim sebeplerimiz haksız mı, işkembeden mi sallıyoruz biz. Bir önceki mesajımda hepsini yazdım. Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Daha ne diyelim ki biz. Son olarak Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam bi daha bu konuyla ilgili kesin karar çıkana kadar konuşmasın kimse. Herkes istediği gibi konuşsun, konuştukları her şeyin cevabı var zaten önceki mesajlarımızda.
Geçmişte hata yapan Fikret Orman değildi.Geçmişte hata yapan futbolcular değildi.Geçmişte hata yapan Taraftar değildi.Geçmişteki yöneticilerden soracaksınız bunun hesabını Fikret Ormandan kesmeyeceksiniz ? Biz de İstanbulspor'un İnönüde oynamasını istememişiz Devlet zorla oynatmış.Demekki böyle bir yol var.
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 13:59
Geçmişte siz Avrupa maçlarınızı İnönü'de oynamak isteyince dönemin Beşiktaş yönetimi reddetmemiş.Olur demiş fakat şartlarda anlaşılamamış.
MeMo
29.Haziran.2012, 14:01
Yani şampiyon olamayacağınız için, şimdiden zafer kazanmak istemeniz mantıklı tabii. Vizyon meselesi. ;)
Başbakan 1 Allah kuruşu yok dedi, bütün sazanlarda inandı. Nasıl diye sorma gereksinimi bile duymadı, çünkü işine geliyordu.
Ehehe, Galatasaray'ın stadı devletin stadı ya diye salya akıta akıta gezdi herkes, kendi çaplarında mutlu oldular.
Fenerbahçe de tek vücut sizi o stada sokmamak için elinden geleni yapıyor, tek farklı Kığılı elimizden geleni yapıyoruz diye demeç veriyor, Bakan arayınca da hayır diyor.
Bizim dik duruşumuz zorunuza gidiyor, size stada sokmak istemeyişimiz sizde küçük takımsınız izlenimi yaratıyor ancak atladığınız bir şey var, büyüklük önüne gelene yalvarmakla olmuyor. İstediniz, vermedik. Konu kapanmalıydı, siz hala kurcalıyorsunuz. Çünkü başka kurtuluşunuz yok.
Not: Bu mesaj meireles nickli şahıs ve onun gibi düşünen çapsızlara ithaf edilmiştir.
Abdullah Kiğılı olmaz falan mı demiş kaçırdım galiba ?
uAburak89
29.Haziran.2012, 14:04
Avrupa maçlarınızı oynamanızda bir sakınca olmaz zaten, bence.
Nihat Özdemir söylemiş dün, hem taraftar hem yönetim istemiyor, 1+1 teklifine Kığılı tarafından hayır cevabı verildi diye.
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 14:04
Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
uAburak89
29.Haziran.2012, 14:06
Araştırdığın yer neresi ? Bu forumda hem Gs sohbet alanı hem de Arena konusunda pek çok bilgi mevcut.
Ayrıca 2 katı değil, 1.5 katı olsun hatta verdiğini geri alsın, ne değişir ?
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2278135&postcount=6382
mpaker66
29.Haziran.2012, 14:17
Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin. :icon_cry:
Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.:icon_cry:
europeanconquer
29.Haziran.2012, 14:18
Sonuçta benim senin devlete ödediğim vergilerle yapıldı.
Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu arazi satışından karşılanmıştır. Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satılmış bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kalmıştır. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapılmıştır.
Nerede bizim verdiğimiz vergiler ?
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 14:23
Öncelikle her seferinde Ali Sami Yen arazisinin milyar dolarlık ihale ile satıldığı vurgulanıp duruldu.Evet devlet Gs'ye stad yaptı ama bunun 2 katı karşılığını aldı.Bu yüzden devlet stad yaptı argümanıyla gelemezsiniz denildi hep.Fakat milyar dolara falan satılmamış.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25082797/
Buradaki yazıda TOKİ'nin kar etmediği,üstüne zarar ettiği söyleniyor.
http://www.gazeteport.com.tr/yazar/2/yavuz_semerci/824/metrekaresini_kaca_satacaksiniz
TT Arena'nın Toki'ye tam olarak ne kadara mal olduğunu araştırdım ama bulamadım.Eğer 416 milyondan çoksa veya çok fazla fark yoksa,Gs'li arkadaşlar hiç gelip burada artistlik yapmasınlar.
Mamadou
29.Haziran.2012, 14:25
araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin. :icon_cry:
Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.:icon_cry:
Adana'lı olduğum için Adana,Mersin ve Antep deplasmanları dışında Beşiktaş'ı İstanbul'a gidip izleme fırsatım olmadı. Ama TT Arena'da oynarsak maçlarımızı senede 2,3 kez gideceğim maçlara. Gitmeyen namerttir.
uAburak89
29.Haziran.2012, 14:27
Eren Talu'ya neyin parasını ödüyorlar, onunla devletin ne alakası var. Adam beceremedi, taahütünü yerine getiremedi. O kendini bağlar. Arena'nın maliyeti de bir üst mesajda yazıyor zaten.
europeanconquer
29.Haziran.2012, 14:28
TT Arena'nın Toki'ye tam olarak ne kadara mal olduğunu araştırdım ama bulamadım.Eğer 416 milyondan çoksa veya çok fazla fark yoksa,Gs'li arkadaşlar hiç gelip burada artistlik yapmasınlar.
191m tl doğru rakam değil aslında.160m euro ya yapıldı stad bu da 366m tl ye denk geliyor
Edit:191m tl diye aldığım bilgi Vikipedi'ye aittir.Ama stadın profilin de de 160m euro maliyeti gösteriyor.
ShevAnil
29.Haziran.2012, 14:31
Sonuç olarak devletin kar etmesinin ya da zarar etmesinin bu konuda hiç bir önemi yok. Ayrıca kar mı etmiş, zarar mı etmiş hiç merak etmedim. Biz 1 verdik, 1 aldık. Bulunduğumuz stadın üst kullanım hakları da bizde. Gerisi teferruat benim için :)
uAburak89
29.Haziran.2012, 14:32
191m tl doğru rakam değil aslında.160m euro ya yapıldı stad bu da 366m tl ye denk geliyor
Edit:191m tl diye aldığım bilgi Vikipedi'ye aittir.Ama stadın profilin de de 160m euro maliyeti gösteriyor.
http://spor.milliyet.com.tr/arena-nin-maliyeti-191-5-milyon-lira/spor/spordetay/24.02.2011/1356396/default.htm
mpaker66
29.Haziran.2012, 14:36
Ee tabi buldunuz ali samiyen spor kompleksi gibi stadı hemen akbaba gibi... Kovduğumuz halde bide.
LadroN
29.Haziran.2012, 14:38
Ak ile kara belli olacak yakinda.o zman konusuruz.
pele96
29.Haziran.2012, 14:46
Ee tabi buldunuz ali samiyen spor kompleksi gibi stadı hemen akbaba gibi... Kovduğumuz halde bide.
Siz inönüde öle yapmak istediniz sanırım. Galatsaraylıların anlayamdığı birşey var Beşiktaş Stadı yıkınca nerede oynayacak söyleyinde bizde bilelim ?
mpaker66
29.Haziran.2012, 14:52
Siz inönüde öle yapmak istediniz sanırım. Galatsaraylıların anlayamdığı birşey var Beşiktaş Stadı yıkınca nerede oynayacak söyleyinde bizde bilelim ?
İstanbul'da 105x60'lık arazi çok.
pele96
29.Haziran.2012, 14:53
İstanbul'da 105x60'lık arazi çok.
Yani ?
mpaker66
29.Haziran.2012, 14:55
Yani ?
Bi beyaz boya,iki kale iş bitmiştir,sorun yok yani.
ShevAnil
29.Haziran.2012, 14:59
Bu Galatasaray kulübünün ya da taraftarının sorunu değil yalnız. Bu Beşiktaş kulübünün sorunu. Bize stadımızda oynamak istediğinizi söylediniz, biz de reddettik. Ama Beşiktaş camiası hala üstelemeye devam ediyor.
europeanconquer
29.Haziran.2012, 14:59
Kasımpaşa'nın stadı duruyor.Vefa stadı var,Kartal'ın stadı var.Bu yıl orada idare edersiniz sezon bitince Olimpiyat'a geçersiniz.
uAburak89
29.Haziran.2012, 18:07
Beşiktaş İnönü stadından uzaklaştırılıyor mu? Beşiktaş'ın Dolmabahçe'ye yeni stat yapması için henüz resmi izinler alınmadan, İnşaat çalışmaları için çalışmalar başlamadan önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı tartışmalarının başlaması kafaları iyice karıştırdı.
Yeni stat konusunu yakından takip eden Beşiktaş'ın stattan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi ve son kongrede başkan adayı olan Bülent Deriş, sürecin İnönü stadının Beşitaşt'an alınmasına kadar gidebileceğini söyledi.
ORTADA KESİNLEŞMİŞ PROJE YOK
Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Deriş, "Yeni stat yapılması için izin alındı ama ortada henüz üzürinde uzlaşılmış bir proje yok. Bunun aşılması için birçok prosedürün yerine getirilmesi gerekiyor. Bizim stadımızın sorunları var. Stadın bulunduğu yerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'in ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ün arazileri var, bunların bir an önce araya getirilmesi gerekiyor. Anıtlar Kurulu'na proje sunulması gerekiyor. Şuan sunulmuş bir proje var mı yok mu, bunu bilmiyoruz. Yönetim kurulu henüz böyle bir açıklama yapmış değil. Görünen o ki ortada henüz böyle bir proje yok. Ayrıca proje bugün onaylansa, işlemlerin tamamlanması ve inşaat çalışmalarının başlaması 6-7 ay sürer. Durum buyken yönetim kurulumuzun stad arayışana neden girdiğini anlamış değilim" dedi.
Yeni stat arayışı çok yanlış
Yeni stat çalışmaları başlayana kadar Beşiktaş'ın maçlarını İnönü'de yapmasının daha faydalı olacağını belirten, Deriş, "Takımımızın ciddi bir şekilde paraya ihtiyacı var. Yönetimin kararını bir an önce vermeli, ardındanda hemen kombine ve loca satışlarına başlamalı. Taraftarlarımızın ve bizim en büyük beklentimiz yeni stadın yapılması fakat; bu sene gerçekleşmesi çok zor. Şu aşamada stat arayışına girerek böyle bir kaos ortamının yaratıması çok yanlış. Biz yeni yönetimin her zaman arkasında olacağımızı söyledik. Yıkıcı değil yapıcı muhalefet yapacağız dedik. Ama gördüğümüz eksikleri yanışları da söylemek görevimiz" ifadelerini kullandı.
BEŞİKTAŞ İNÖNÜ'YÜ BOŞALMASI DURUMUNDA, O ARAZİ ELİMİZDEN ALINABİLİR
İnönü stadının yerinde yapılması için resmi izinler alınmadan, Beşiktaş önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı tartımalarının başlamasının bazı çevrelerde 'Beşiktaş Dolmabahçe'den uzaklaştırlıyor mu?' şeklinde yorumlandığının sorulması üzerine Deriş, "Böyle birşeyin konuşulması bile bizi rahatsız eder. Bunun gerçekleşmesi durumunda neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Bunu kimse kabul edemez. Yeni yönetim bu konuda nasıl bir açıklama yapar bunu bilemiyorum. Beşiktaş'ın yeri Dolmabahçe'dir. Ama bu da olasılıktır. Bugün bu tartışmanın yapılması gereksizdir. Çünkü yeni stadın yapılmı için ortada izin, ruhsat, proje yok. Bunu söylemek istemiyorum ama Beşiktaş'ın İnönü'yü boşaltması durumunda, o arazinin elimizden alıması gibi bir tehlike var" cevabını verdi.
Radyospor
uAburak89
29.Haziran.2012, 18:09
Olağanüstü Divan Toplantısı İptal Edildi
Divan Kurulu Başkanlığı’ndan bildirilmiştir;
Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.
28 Haziran 2012 tarihli Galatasaray Spor Kulübü açıklaması durumu açıkça ifade etmektedir.
Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.
Olağan Divan Toplantımız, 11 Temmuz 2012 tarihinde üyelere bildirilen yer ve saatte, tespit edilmiş olan gündemle toplanacaktır.
Saygılarımızla
İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Kulüp Divanı Başkanı
pele96
29.Haziran.2012, 18:37
Kasımpaşa'nın stadı duruyor.Vefa stadı var,Kartal'ın stadı var.Bu yıl orada idare edersiniz sezon bitince Olimpiyat'a geçersiniz.
İşte anlayamadığınız şey şu ki Beşiktaş mali açıdan bitmiş durumda ve gelecek en küçük gelir kaynağı bizim için bir ışık olacaktır. 14234 kapasiteli stadla 55 bin kapasiteli stadı bir tutmayın.
europeanconquer
29.Haziran.2012, 18:42
İşte anlayamadığınız şey şu ki Beşiktaş mali açıdan bitmiş durumda ve gelecek en küçük gelir kaynağı bizim için bir ışık olacaktır. 14234 kapasiteli stadla 55 bin kapasiteli stadı bir tutmayın.
Kusura bakmayın ama Beşiktaş'ın geliri bizi ilgilendirmez.Sizi istemiyoruz stadımızda.
pele96
29.Haziran.2012, 18:49
Kusura bakmayın ama Beşiktaş'ın geliri bizi ilgilendirmez.Sizi istemiyoruz stadımızda.
Diyelimki beşiktaş gitti Kasımpaşa stadında oynadı kendi stadını da yaptı 2 gün sonra TT Arena yıkılmak zorunda kalındı.İstanbul içi ve dışı hiç bir takım sizi stadında istemedi napacaksınız? Halısahada mı oynayacaksınız maçınızı ? Biraz empati yapın. Beşiktaş'ın gelir ibizi ilgilendirmez diye birşeyi ancak Galatasaraylı birisi diyebilirdi.Bu ülkenin En büyük takımlarından biri mali açıdan batıyorsa diğer büyük klüpler destek olmalıdır köstek değil.İskoçyada Rangers'in lisansı iptal edilebilir.Bu da İskoç Liginin sonu olur. Şuanda çekişen sadece Celtic ve Rangers var yani sadece Celtic kalır bu seferde Ligin kalitesi düşer , izleyicisi kalmaz ve Yayıncı kuruluş 3 veriyorsa 1 e düşer Şuanda kimse bunları istemdiği için oy toplancakmış sanırım.2 gün sonra Beşiktaş borçları yüzünden Lisansı iptal edilirse ve Fenerbahçede (atıyorum) Şikeden Küme düşürülürse ne olacak kendi başınıza oynarsınız ligde.
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:51
Dostum istiyorsanız Riva arazisinin yarısını felanda size verelim.Sonuçta mali açıdan bitmiş durumdasınız.Sizi biz getirmedik bu mali durumlara.Bizim üzerimizdende para kazanmanıza kusura bakmayında müsade verilmez.
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:53
Diyelimki beşiktaş gitti Kasımpaşa stadında oynadı kendi stadını da yaptı 2 gün sonra TT Arena yıkılmak zorunda kalındı.İstanbul içi ve dışı hiç bir takım sizi stadında istemedi napacaksınız? Halısahada mı oynayacaksınız maçınızı ? Biraz empati yapın. Beşiktaş'ın gelir ibizi ilgilendirmez diye birşeyi ancak Galatasaraylı birisi diyebilirdi.Bu ülkenin En büyük takımlarından biri mali açıdan batıyorsa diğer büyük klüpler destek olmalıdır köstek değil.İskoçyada Rangers'in lisansı iptal edilebilir.Bu da İskoç Liginin sonu olur. Şuanda çekişen sadece Celtic ve Rangers var yani sadece Celtic kalır bu seferde Ligin kalitesi düşer , izleyicisi kalmaz ve Yayıncı kuruluş 3 veriyorsa 1 e düşer Şuanda kimse bunları istemdiği için oy toplancakmış sanırım.2 gün sonra Beşiktaş borçları yüzünden Lisansı iptal edilirse ve Fenerbahçede (atıyorum) Şikeden Küme düşürülürse ne olacak kendi başınıza oynarsınız ligde.
Birincisi, bu ülkede aklınızdan atın artık şikeden küme düşme diye bir şey yaşanmaz.
İkincisi, konuyu farklı yerlere çekiyorsun.Amaçsız bir yere sürüklüyorsun.
pele96
29.Haziran.2012, 18:55
Birincisi, bu ülkede aklınızdan atın artık şikeden küme düşme diye bir şey yaşanmaz.
İkincisi, konuyu farklı yerlere çekiyorsun.Amaçsız bir yere sürüklüyorsun.
Örnek olarak verdim.Şike konusunun yeri burası değil biliyorum fakat rekabetin az olduğu ligde sadece bizim para kaynağımız değil Galatasaray'ın para kaynağıda düşecektir.
uAburak89
29.Haziran.2012, 18:57
Fark etmez, sonuçta bir rakip azalmış olacak. Lisans iptal edilmesi falan çok uç örnekler, ayrıca olacaksa olsun. Demirören'i seçenler, yıllarca o koltukta tutanlar düşünsün. Bize ne ?
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 18:58
Biz Olimpiyat'da oynamak zorunda kaldık. O rüzgarda o soğukta maçlar kolay olmadı.
leventb12
29.Haziran.2012, 19:02
Son noktayı koydu diye düşünüyorum.
C h A o S
29.Haziran.2012, 19:04
Olağanüstü Divan Toplantısı İptal Edildi
Divan Kurulu Başkanlığı’ndan bildirilmiştir;
Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.
28 Haziran 2012 tarihli Galatasaray Spor Kulübü açıklaması durumu açıkça ifade etmektedir.
Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.
Olağan Divan Toplantımız, 11 Temmuz 2012 tarihinde üyelere bildirilen yer ve saatte, tespit edilmiş olan gündemle toplanacaktır.
Saygılarımızla
İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Kulüp Divanı Başkanı
Yeni gördüm bu açıklamayı.
İnşallah belli bir dayatmanın sonucunda ertelenmemiştir bu toplantı.Şu kalınlaştırdığım yerler iyiye işaret değil.
Eğer olaki biz istemediğimiz halde Arena'nın kullanımı Beşiktaş'a açılırsa,daha bir tek söz etmiyeceğim.Ve aslada Arena'nın Galatasaray'ın stadı olduğuna inanmayacağım.Ancak aksi olursa o zaman rahatlıkla Arena'da söz hakkı bizimdir diyeceğim.
Umarım ilki gerçekleşmez.Sırf şu boş boğazlığı yüzünden Aysal'ın suyu kaynıyor zaten.Bu olayda tuz biber eker.Bir daha taraftar desteği alamaz.
uAburak89
29.Haziran.2012, 19:07
Dün Ünal Aysal imzalı sözde sert, özde manalı açıklamanın üzerine olağanüstü toplanmaya gerek görmemişler. Esas dikkat edilmesi gereken kısım burası ama isteyen istediği gibi yorumlamakta özgür tabii ki.
ForCimbom
29.Haziran.2012, 19:08
Yeni gördüm bu açıklamayı.
İnşallah belli bir dayatmanın sonucunda ertelenmemiştir bu toplantı.Şu kalınlaştırdığım yerler iyiye işaret değil.
Eğer olaki biz istemediğimiz halde Arena'nın kullanımı Beşiktaş'a açılırsa,daha bir tek söz etmiyeceğim.Ve aslada Arena'nın Galatasaray'ın stadı olduğuna inanmayacağım.Ancak aksi olursa o zaman rahatlıkla Arena'da söz hakkı bizimdir diyeceğim.
Umarım ilki gerçekleşmez.Sırf şu boş boğazlığı yüzünden Aysal'ın suyu kaynıyor zaten.Bu olayda tuz biber eker.Bir daha taraftar desteği alamaz.
bu işlerle uğraşmaya vaktimiz yok diyor benim anladığım...
C h A o S
29.Haziran.2012, 19:13
İnşallah sizin dediğiniz gibidir.Madem bu kadar sert tutumumuz 11 Temmuz'a ertelemek saçma.Ver salı günü kararı konu kapansın.Yinede benim açımdan karar süresinin uzatılması aklımdan arka planda farklı şeylerin döndüğünü getiriyor.
Facx
29.Haziran.2012, 19:16
İyide arkadaş beşiktaşın kötü olması bizim işimize gelir nie beşiktaşa yardım edelim bizmi beşiktaşı bu hale soktuk kafadan 1 rakibi geçmiş oluyoruz ne diye rakibimize yardım edelim ? beşiktaşın mali durumu sadece beşiktaşı ilgilendirir diğer hiç bi kulübün beşiktaşa yardım etme gibi bir zorunluluğu yoktur. Madem öyle gidin kasımpaşada biletleri pahalı yapın çok iyi taraftarınız varya bütün maçları 2 katı bilet fiyatlarıyla full çekersiniz aşağı yukarı aynı geliri elde edersiniz
sananes
29.Haziran.2012, 20:42
Beşiktaş ertelesin İnönü'yü yıkmayı eğer stad bulamamışsa yani bunu neden düşünmüyor beşiktaş yönetimi? Arena'da istenmiyorlar, kadıköy'de de şanslarını kaybettiler bana kalırsa o zaman ya erteleyeceksin yapımı ve olimpiyat stadını bekleyeceksin ya da gidip kasımpaşa'da oynayacaksın.
GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 22:17
Beyler bizim bu stad mevzumuz,daha dün ortaya çıkan bir durum değil.Yıllardır Dolmabahçe'de yeni bir stad yaptırmak için izin almaya uğraşılıyor.Ortada bir plan,proje yoksa Bakan Günay neye ret yanıtı veriyor o zaman her seferinde?
europeanconquer
29.Haziran.2012, 22:38
Biz onu yaşadık ve Olimpiyat Stadı'nda oynadık :) Olimpiyat Stadı'nda o zaman kimse oynamıyordu.Köstek olmuyoruz biz sadece sizi kendi halinize bırakıyoruz.Rangers giderse başkası gelir.Zaman alır ama gelir.Ligimizin kalitesi mi var ki düşsün ? Ligin kalitesinin düşmesi için Avrupa'ya giden takımların başarısız olması lazım ki zaten oluyorlar o yüzden kaliteyi dert etmeyin siz.Hadi Beşiktaş'ın lisansı iptal edilip,Fenerbahçe küme düşürülsün,işte o zaman devreye mutlaka bir şekilde gireriz.Merak etme.Biz zor durumda ki Ankaragücü daha beter olmasın diye oyuncularını ellerinden almadık.Ankaragücü ile hiç bir bağımız olmamasına rağmen bunu yaptıysak 100 yılı aşkın rakiplerimize oyuncu kiralarız ne bileyim tesislerde antrenman yapmalarını sağlarız.Hatta bedavaya bile oyuncu verebiliriz.Bunları o zaman ki hal ve durum belirler.Yeter ki kurucumuza küfretmeyin,efsanelerimize küfretmeyin yeter.Ama bizle gözümüzün nuru,bebeğimiz gibi olan stadımızı paylaşmaya kalkmayın böyle çok ters durumlar ortaya çıkabilir.
BaGa TaRKaN
29.Haziran.2012, 22:52
Açıkcası TT Arena'da Oynamayı Bende İstemem Orda Oynayacağıma Giderim Fulya Nevzat Demir Tesislerinde Oynarım Daha İyi. Çok Saçma Bir Tartışma ve Çok Saçma Bir İstek. Zaten Doğru Düzgün Bir Yönetim Ne Zaman Başımıza Gelecek Onu Merak Ediyorum ?
İllaki Oynayacaklarsa Gelsinler Ankaraya Gelsinler Cebeci İnönü Stadına İstanbuldan Daha Fazla ve Daha Çok Yüreğiyle Destekleyen Taraftarlar Gelir Maça
footballer33
29.Haziran.2012, 23:06
Açıkcası TT Arena'da Oynamayı Bende İstemem Orda Oynayacağıma Giderim Fulya Nevzat Demir Tesislerinde Oynarım Daha İyi. Çok Saçma Bir Tartışma ve Çok Saçma Bir İstek. Zaten Doğru Düzgün Bir Yönetim Ne Zaman Başımıza Gelecek Onu Merak Ediyorum ?
İllaki Oynayacaklarsa Gelsinler Ankaraya Gelsinler Cebeci İnönü Stadına İstanbuldan Daha Fazla ve Daha Çok Yüreğiyle Destekleyen Taraftarlar Gelir Maça
Abi, aslında sadece Ankara da değil. Anadolu'daki Beşiktaşlılar yıllardır hasret takımına. Bundan 3 sene önce Bursa ile oynadığımız maç Adana'ya alındığında havalara uçmuştum, Beşiktaş'ımı göreceğim diye mesela.
Önceki yönetimin bir tek desteklediğim, ''Türkiye'nin her yerinde oynayabiliriz'' projesini neden düşünmüyorlar? Böylece, takımını yılda 1-2 kez gören, bazen hiç göremeyen taraftarlar da akın akın giderler maça ve her maç full çeker stadlar. :) Böylece bilet satışından gelen gelirler de sağlam olur. Misal; Adana, İzmir, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa, Diyarbakır, Sakarya vs. Buradaki stadların kapasiteleri ve şartları da çok iyi. Şuna eminim ki, İnönü'dekinden daha az taraftar gelmez maçlara.
Mamadou
30.Haziran.2012, 18:00
Bugünkü Sabah'ın haberini "Adım adım Arena'ya" okuyun derim. İstikamet Arena.
E.Cartman
30.Haziran.2012, 19:12
Bugünkü Sabah'ın haberini "Adım adım Arena'ya" okuyun derim. İstikamet Arena.
Sabah'ın sitesine girdim öyle bi haber bulamadım, link verirsen memnun olurum. Arena'yla ilgili tek haber vardı o da Akşam Gazetesinde İsmail Küçükkaya'nın yazısından bahsediyordu. Bu yazıda da en çok dikkati mi son bölümü çekti, belki biraz yardımcı olur fikirlerini değiştirmene.
UMUT YİNE BAŞBAKAN...
Peş peşe sorularla iki sezon için bile olsa Beşiktaş'ın kullanımına neden bu kadar karşı çıktıklarını anlamaya çalışıyorum. Yanıt şöyle:
'Beni kaç yıldır tanıyorsun, en az 24-25 yıldır. Hiç boş konuştum mu? Arena'ya el koyacaklar. Parası da yok. Beşiktaş'a yeni stat yapamayacakları için, Arena'yı bizimle Beşiktaş'ın ortak kullanımına açacaklar. Benim endişem bu. Stadın mülkü SGM'nin olabilir. Ama üst kullanım hakkı bizim. Sadece projesine Galatasaray bütçesinden 23 milyon TL harcadık. Ali Sami Yen'in kullanım hakkını da devrettik. Başöğretmene giderim, o çözer edasıyla bu meseleye yaklaşmak doğru değil.'
Dünkü yazımdan sonra gelen tepkilerden de Galatasaray yönetimiyle ve konuyu en baştan beri en iyi bilen, Arena'yla ilgili teknik gelişmelere vakıf Işın Çelebi'nin sözlerinden de anlıyorum ki Arena işi arapsaçına dönmek üzere.
Beşiktaş kendine iki üç yıl için başka stat arasa iyi olur.
Ya da yine bu işi çözmek Başbakan Erdoğan'a kalacak...
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/06/30/besiktas-tt-arenaya-el-koyacak
LadroN
30.Haziran.2012, 19:15
Sabah Spor'da var haber.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/06/30/adim-adim-arenaya
E.Cartman
30.Haziran.2012, 19:20
Buldum haberi okudum Arena'ya gelmekten çok Arena'dan uzaklaşmak gerekiyor eğer böyleyse. 10 milyon lira masraf diyor, locaların seneye sözleşmeleri bitiyor gelecek sezon daha rahat ayarlarız deniliyor yani bu sene o iş yaş deniliyor. Tabi Meireless anlamak istediği gibi anlamış o ayrı mesele.
GALATAS4R4Y
02.Temmuz.2012, 19:57
Devletin stadı falan demek saçma ne olursa olsun 49 yıllığına bizimdir o stad,BJK yönetimi geldi görüşükdü olumsuz yanıt çıktı gelsinler bidaha muhtemelen gene olumsuz çıkacaktır çünkü kimse istemiyo BJK yönetimi hariç bu işi bakalım ne olacak.
RaSenGan
05.Temmuz.2012, 23:48
Fikret Orman : "1 sene daha Inonu'de kalabilir,dusunebiliriz"
http://s1.directupload.net/images/120705/476e8546.swf
Fikret Orman : "FB camiasi gelin bize oynayin dedi hatta Aziz Yildirim kendi soyledi."
pele96
06.Temmuz.2012, 00:03
İlla ki aynı bölgede mi olmak zorunda başka bir yerde stad olamaz mı ? Galatasaray'ın yaptığı gibi İnönüde devam etsek sonra oraya taşınsak ?
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2012, 00:06
Başkan stad konusuyla ilgili açıklamalarıyla kendisine hakaret eden Galatasaray'lı taraftarlara çok güzel yanıtlar vermiş oldu.Tabii ben bu heyecanlı arkadaşların bunu anlayıp,özür dileyecek kapasitede olmadığını biliyorum.
uAburak89
06.Temmuz.2012, 00:24
Valla bende dinledim açıklamaları, biraz geri basmış gibi. Ama iki lafından biri Galatasaray'ın gelirleri falan oldu, maşallah bizden daha hakim konuya. Ayrıca Sanli Sarioğlu mu her kimse, statta Galatasaray'ın söz hakkı yok diyor, Fikret Orman var diyor. Bu da herkese güzel cevap oldu.
besiktas1903
06.Temmuz.2012, 00:39
İlla ki aynı bölgede mi olmak zorunda başka bir yerde stad olamaz mı ? Galatasaray'ın yaptığı gibi İnönüde devam etsek sonra oraya taşınsak ?
Ben sahsen baske yerde olmasini istemem. Besiktas'in stad'i Besiktas'ta olmali.
C h A o S
06.Temmuz.2012, 00:49
Fikret Orman : "Galatasaray ile gelinen noktadan cok rahatsizim sanki biz bir yere zorla geliyormusuz gibi seyler yaratildi."
Kendisi ilk görüşmeden sonra ısrar etmeseydi bu duruma düşmezdi.Tadında bırakacaktı işi.Kendisi kırılıp,gücenmiş.Oysaki yönetim bazında red cevabından başka sert bir açıklama gelmedi.Mantıken yapmamız gerekeni yaptık.
Saraçoğlu kaldı elde.1 sene daha İnönü'de oynanmazsa heralde Kadıköy yolu gözüküyor.
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 00:49
Bizde Ali Sami Yen'den taşınmak istememiştik ama bence mümkün değil böyle bir olay. Bu kadar yüksek rantın olduğu yere stad yaptırtmazlar.
uAburak89
07.Temmuz.2012, 13:39
Bu senelik bu konu kapanacak gibi, seneye yine ortaya çıkacak tabii, orası kesin...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın önceki gece BJK TV’de katıldığı programda, “Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü’ne kırıldım. Sayın Başbakan stat konusunda bize destek vereceğini söyledi. Ancak kendisini Galatasaray camiasıyla karşı karşıya getirmek istemem. Gerekirse 1 yıl daha İnönü’de oynarız” diyerek sinyalini verdiği konuda tablo netleşti.
Yönetim, yeni sezonda da ‘evinde’ kalmaya karar verdi. Bu kararın perde arkasını ise HABERTÜRK araştırdı. İnönü projesinin 1 yıl ertelenmesinde kilit ismin teknik direktör Samet Aybaba olduğu ortaya çıktı.
“HOCAMIZ BÖYLE İSTEDİ”
Aybaba’nın Avusturya kampına gitmeden önce başkan Fikret Orman ile görüşüp, “Hem ben yeniyim, hem de takım yeni. Kulübe alışana kadar maçlarımızı başka bir statta oynamak risk. Kendi taraftarımızla bütünleşirsek bu sıkınıtılı süreci çözeriz” dedi.
Bunun üzerine başkan Orman da henüz finansal sorunları aşılmadığı ve gerekli izinlerin tam olarak çıkmadığı İnönü Stadı’nın yıkımından vazgeçti. Takımla birlikte Avusturya’ya gelen futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı da, stadın bu yıl yıkılmayacağını söyleyerek, “Samet hocanın da isteği üzerine 1 yıl daha kendi stadımızda oynayacağız. Hocadan böyle bir istek gelince biz de uygun gördük” diye konuştu.
eXcitinG
07.Temmuz.2012, 13:52
En doğru karar. Yeni yapıLanmada taraftar ve İnönü Stadı takımı motive edici bir faktör oLacaktır.
C h A o S
07.Temmuz.2012, 14:01
Ben artık stat inşaatının bir an önce başlamasını istiyorum. Çünkü rakiplerimiz her sezon Beşiktaş'tan 30 milyon dolar daha fazla kazanıyor. Beşiktaş'ın kasasına böyle bir para girmiyor. Artık acele etmemiz lazım
Fikret Orman böyle demişti.Bu maddi darlıkta Beşiktaş'ın yeni stada girişmesi onları dahada batırabilir.Yeni stad için seneyede başlanıcağını sanmıyorum.Plan,program yok.Akışına bıraktılar heralde işleri.
anil luque
07.Temmuz.2012, 14:06
Şu aşamada bence doğru karar verildi..
Suicider
07.Temmuz.2012, 14:16
Bence de en doğrusu bu karmaşa içinde hiç gerek yok bu tip işlere girmeye.Bu sezon bir oynansın bakalım ne olacak ne bitecek.
besiktas1903
07.Temmuz.2012, 14:58
Inönü'de bir sezon daha oynayacağımıza göre yönetim İnönü'de organizasyonlar düzenlemeli ve mesela kombine satışlarında söyle bir slogan yapabilirler son kez İnönü'de takımını desteklemen için kombine Kart'al.
footballer33
07.Temmuz.2012, 23:26
Bence de doğru karar. Önümüzdeki sezon başlarsa inşaat, stad sıkıntısı da olmaz ve direk Olimpiyat'a gideriz. Yeni stad yapılınca da döneriz tekrar. Bildiğim kadarıyla, 1 sene sürecek Olimpiyat'ın kapalı kalması zaten.
E.Cartman
08.Temmuz.2012, 01:51
Benim anlamadığım stad için kazma şu an bile vurulsa nasıl bir şey yapılacak. Plan yok proje yok, hiçbir şey belli değil.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 01:52
Beşiktaş kesin açıklama yapsın, bu sezon İnönüdeyiz diye, üzerinden 1 hafta geçmeden Olimpiyat'ın bakımı da ertelenir.
pele96
08.Temmuz.2012, 02:00
Beşiktaş'ta başka boş alanlar illa ki vardır.Ben 1 senedir okul sebebiyle gidiyorum 2 yer kestirdim gözüme ama oralarda meydanda olduğu için inşaat zor iş.
Benim anlamadığım stad için kazma şu an bile vurulsa nasıl bir şey yapılacak. Plan yok proje yok, hiçbir şey belli değil.
İlla ki plan , proje vardır adam çıkıp Televizyonda anlatmayacak heralde.Olayların iç yüzünü bilmede yok demek veya var demek hata olur.Belki de plan projeler yapıldı sonradan bir yerinde hata çıktı veya hiç yapılmadı o yüzden 1sene erteleniyor.
Beşiktaş kesin açıklama yapsın, bu sezon İnönüdeyiz diye, üzerinden 1 hafta geçmeden Olimpiyat'ın bakımı da ertelenir.
Sanmıyorum her turnuva için başvuru yapıyoruz.İlla ki birisi bizde yapılacak bu yapılırkende stad gereksinimi olacak.İspanya Almanya maçıının Kasımpaşa stadında olduğunu düşünsenize...
uAburak89
10.Temmuz.2012, 21:25
Beşiktaş camiasının uzun süredir en büyük hasretlerinden birinin BJK İnönü Stadyumu'nun yerine yapılacak yepyeni bir stadyuma sahip olmak olduğu tüm spor kamuoyunun malumudur.
Yıllardır gündeme getirilmesine rağmen yeni bir stadyum yapımı için geçmiş yönetimler tarafından BJK adına herhangi bir izin alınmadığı da aşikârdır.
BJK'nın yepyeni bir stadyuma kavuşması için Yönetim Kurulumuz iş başına gelir gelmez kararlılıkla çalışmalarına başlamıştır. Tekrarlamak gerekirse günün ihtiyaçlarına ve Beşiktaş camiasının beklentilerine cevap veremeyen BJK İnönü Stadyumu'nun yeniden ve yerinde yapılması kararı alınmış olup bu konu ile ilgili izin, proje ve inşaat çalışmaları hızla ve kararlılıkla devam etmektedir.
2012-13 sezonu içerisinde inşaat çalışmalarının başlayacağı öngörülerek maçlarımızı TT Arena Stadyumu'nda oynama isteğimiz Sayın Başbakan'ımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı'mıza, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, TFF yetkililerine ve Galatasaray Spor Kulübü yönetimine iletilmiştir.
GS yönetiminin teklifimizi kabul etmemesinin yanı sıra, bazı GS yöneticilerinin konu ile ilgili 100 yıllık dostluğumuza yakışmayan açıklamaları camiamızı son derece üzmüştür.
Yönetim Kurulumuz, sporun temel prensiplerinden olan dostluk ve paylaşıma aykırı bu yaklaşımlar nedeniyle, 2012-13 sezonundaki maçlarımızı BJK İnönü Stadyumu'nda oynama kararı almıştır.
Konuyla ilgili süreçte yardım ve desteklerini kulübümüzden esirgemeyen ve bu sezon da BJK İnönü Stadyumu'nda oynama kararımızı anlayışla karşılayan Sayın Başbakan'ımıza ve Sayın Gençlik ve Spor Bakanı'mıza bir kez daha teşekkür ederiz.
Camiamızın tüm kesimlerini takımımızı desteklemek amacıyla önümüzdeki sezon da BJK İnönü Stadyumu'na davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
BJK Yönetim Kurulu
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 21:26
Herkes için en iyisi oldu.
LadroN
10.Temmuz.2012, 21:27
Olmasi gereken idi.
pele96
10.Temmuz.2012, 21:28
Bu sene bu iş bitmeliydi seneye aynı tantana tekrar olacak.
Ralph
10.Temmuz.2012, 21:29
Bu haber en çok, çok sevgili galatasaraylıları sevindirecek :)
uAburak89
10.Temmuz.2012, 21:30
Bize laf çarpılması falan hiç umrumda değil, gelmeyin gerisi hikaye. :)
Seneye büyük ihtimal Avrupa'ya da gidersiniz, hiç kaldırmaz bizim stat yine. Olimpiyat'ın bakımı yapılsın, stadınız yapılırken 70000 kişiye oynarsınız daha ne..
Lucas Neill
10.Temmuz.2012, 21:32
Zamaninda bizi Olimpiyata mahkum eden BJK karsiligini almis oldu. Keser döndü sap döndü gün oldu hesap döndü.
Ralph
10.Temmuz.2012, 21:36
Zamaninda bizi Olimpiyata mahkum eden BJK karsiligini almis oldu. Keser döndü sap döndü gün oldu hesap döndü.
Ezbere konuşuyorsunuz ama o olayın aslı bu değil. Önce bir araştır et ondan sonra yorum yap bence. Haber 1903'de bir yazı vardı şimdi üşeniyorum ona bakmaya. Bir zahmet araştırıp buluver sonra okuyuver :)
ForCimbom
10.Temmuz.2012, 21:42
Ezbere konuşuyorsunuz ama o olayın aslı bu değil. Önce bir araştır et ondan sonra yorum yap bence. Haber 1903'de bir yazı vardı şimdi üşeniyorum ona bakmaya. Bir zahmet araştırıp buluver sonra okuyuver :)
sen de ezbere konuşuyorsun o zaman :)
6,5 milyon dolar bedel istemişler sonra biz çağırdık onlar gelmedi diyorlar. biz de 10 milyon fiyaty çekerdik o zaman. hayır demekle bunun ne farkı var?
ayrıca istanbulspor olayını da bilmiyorsun, o yüzden sen de ezbere konuşmuş oluyorsun.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 21:45
6,5 milyon dolar bedel istemişler sonra biz çağırdık onlar gelmedi diyorlar. biz de 10 milyon fiyaty çekerdik o zaman. hayır demekle bunun ne farkı var?
ayrıca istanbulspor olayını da bilmiyorsun, o yüzden sen de ezbere konuşmuş oluyorsun.
6,5 milyon ile ilgili bir kaynağın var mı? Ben o dönemki muhabbeti hiç hatırlamıyorum.Başkanımız geçen Gs'nin hiç başvurusu olmadığından falan bahsetti.Merak ettim neye dayanarak böyle bir şey söylediğini.
uAburak89
10.Temmuz.2012, 21:48
Fikret Orman o dönemin yöneticisi olmalı, ama açıklamalarında arkadaşlara sordum o dönemki falan dedi ben o kısmı anlamadım.
Miktar tam olarak nettir bilmiyorum ama o dönemde iyi para istenmiş. Yani karşılanma ihtimali yokmuş. Maç gelirlerinin yarısı diye biliyorum ben. Sonuçta biz de aynı şekilde ağır bedeller talep etmeye kalkabilirdik, bunun yerine açıkça hayır istemiyoruz demek ima etmekten iyidir her türlü bence.
Ayrıca açıklama da bold yaptığım kısımlar, dikkat çekici.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 21:53
Güzel oldu.Bakalım olimpiyat 1 senede bitecek mi?Yoksa ertelenip yine senaryolar mı dönecek?En azından Arena'da oynayamıyacağını anladı Beşiktaş yönetimi.Seneyede başlanıcağını sanmıyorum.Bu maddi tablo ile zor.
ForCimbom
10.Temmuz.2012, 22:00
6,5 milyon ile ilgili bir kaynağın var mı? Ben o dönemki muhabbeti hiç hatırlamıyorum.Başkanımız geçen Gs'nin hiç başvurusu olmadığından falan bahsetti.Merak ettim neye dayanarak böyle bir şey söylediğini.
fikret orman bize geldiler biz reddetmedik ama onlar sonra olimpiyat stadına yöneldiler dedi.
Ralph
10.Temmuz.2012, 22:05
Varsayalım ki dediğin doğru olsun. 6.5 milyon istedik diyelim. Bu kabul etmediğimiz anlamına mı geliyor? Sizin bize direk hayır demeniz ile bir bedel biçmeniz arasında dağlar kadar fark var. Bize deseydiniz ki şu kadar bedel verin, illaki üzüntü olurdu ama düşününce derki insan "adamların stadı sonuçta birlikte kullanacağız ve bedel vermek lazım" gibi bir şey söylerim. Ki biz bunu yapmışız. Ama sizin yaptığınız bambaşka bir şey. Biraz tarafsız bakmanı öneririm bu olaya.
ForCimbom
10.Temmuz.2012, 22:08
Varsayalım ki dediğin doğru olsun. 6.5 milyon istedik diyelim. Bu kabul etmediğimiz anlamına mı geliyor? Sizin bize direk hayır demeniz ile bir bedel biçmeniz arasında dağlar kadar fark var. Bize deseydiniz ki şu kadar bedel verin, illaki üzüntü olurdu ama düşününce derki insan "adamların stadı sonuçta birlikte kullanacağız ve bedel vermek lazım" gibi bir şey söylerim. Ki biz bunu yapmışız. Ama sizin yaptığınız bambaşka bir şey. Biraz tarafsız bakmanı öneririm bu olaya.
6,5 istemekle hayır demek çok farklı şeyler değil. parasız(veya cüzi bir rakam) kullanmak için geliyor karşındaki :)
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 22:10
Fikret Orman o dönemin yöneticisi olmalı, ama açıklamalarında arkadaşlara sordum o dönemki falan dedi ben o kısmı anlamadım.
Miktar tam olarak nettir bilmiyorum ama o dönemde iyi para istenmiş. Yani karşılanma ihtimali yokmuş. Maç gelirlerinin yarısı diye biliyorum ben. Sonuçta biz de aynı şekilde ağır bedeller talep etmeye kalkabilirdik, bunun yerine açıkça hayır istemiyoruz demek ima etmekten iyidir her türlü bence.
Ayrıca açıklama da bold yaptığım kısımlar, dikkat çekici.
Serdar Bilgili'nin ilk döneminde stat ve tesislerden sorumlu yöneticiydim ve bu konuda bir talep gelmedi bize dedi.Sonraki dönemdeki arkadaşlara da sordum olumsuz yanıt verilmemiş dedi,hatırladığım kadarıyla.
Ben açıkcası o muhabbetleri hatırlamadığım için soruyorum bunları.Benim aklımda kalan sizin ŞL ve derbileri Olimpiyat'ta oynadığınız.Tabii şöyle bir durum da var.O dönem bizi Olimpiyat'a mahkum etmiştiniz deniyor.O zamanlar orası yeni yapılmıştı ve Zulümpiyat olduğu bilinmiyordu muhtemelen.Hatta yine yanlış hatırlamıyorsam,Fatih Altaylı'nın bir açıklamasında okumuştum,ŞL maçlarını oynamak için teklif yaptıkları ve o dönemki yönetimimizin belli bir miktar istediği,Gs yönetiminin ise bunu ödemek yerine Olimpiyat'ta oynamayı tercih ettiğini söylüyordu.
Bu arada başkanımız o gün stadı paylaşmak için yapılan teklifin içeriğinde maddiyatın da olduğunu söylemişti.Neyse,ben açıkcası camianızın stadı paylaşmak istememesini normal karşılıyorum.Fakat o dönem bazılarının hakaret etmeleri ve sergiledikleri aşağılayıcı tavırlar hoşuma gitmemişti.
RasAnt
11.Temmuz.2012, 00:01
Sonunda akıllıca bir hareket yaptı yönetim bu dönemde yeni stad saçmalıktı şimdi gelsin paralar tabi taraftar takımına sahip çıkarsa.
LaigLeNoiR
11.Temmuz.2012, 00:20
İnönü stadında Beşiktaş 20 bin veya 25 bin kişiyle maçlarını oynar.
Allah korusun stadda bir sorun oluşsa, yıkılma birşey buna da en çok G.Saray'lılar sevinir herhalde.
Olaylar iyice çirkinleşmeye başlamışken stadın yapımının ertelenmesi iyi oldu.
El Barto
11.Temmuz.2012, 08:59
Stadı yapmaya para bulamdılar bunlar da bahaneler işte yahu anlasanıza. Bir tek stad TT Arena mı allasen? Stadı yıkıp yenisini yapacağım diyen adam gider 1 sene Kasımpaşa stadında oynar, başka yerde oynar ama oynar.
TT Arena'da oynamak istiyoruz dediler baktılar Galatasaray'da diretiyor haaa dediler bari top bizden çıksın. Biz stadı yıkıp yapacaktık ama Galatasaray yanaşmadı deyip topu Galatasaray'a attılar. Ben de yedim cidden. :)
anil luque
11.Temmuz.2012, 10:03
Stadı yapmaya para bulamdılar bunlar da bahaneler işte yahu anlasanıza. Bir tek stad TT Arena mı allasen? Stadı yıkıp yenisini yapacağım diyen adam gider 1 sene Kasımpaşa stadında oynar, başka yerde oynar ama oynar.
TT Arena'da oynamak istiyoruz dediler baktılar Galatasaray'da diretiyor haaa dediler bari top bizden çıksın. Biz stadı yıkıp yapacaktık ama Galatasaray yanaşmadı deyip topu Galatasaray'a attılar. Ben de yedim cidden. :)
Emre abi bence yanlış düşünüyorsun. Stadı kendimiz yapacaktık ve bu darboğazdayken ciddi bir gelir lazımdı. Arena'da bu kadar diretilmesinin tek sebebi bu. Gelirinin çok yüksek olması.
Devlet baba bize stad yapaydı gider Kasımpaşa'da para derdi olmadan oynardık tabi.
El Barto
11.Temmuz.2012, 11:28
Emre abi bence yanlış düşünüyorsun. Stadı kendimiz yapacaktık ve bu darboğazdayken ciddi bir gelir lazımdı. Arena'da bu kadar diretilmesinin tek sebebi bu. Gelirinin çok yüksek olması.
Devlet baba bize stad yapaydı gider Kasımpaşa'da para derdi olmadan oynardık tabi.
Geliri yüksekte stada seyirci gelir ise yüksek. Beşiktaş geçen sene kaç kişi ortalama ile oynamış? Bence Kasımpaşa Stadı her türlü yeter, artardı. Ama Beşiktaş yönetiminin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmekti gibi geldi bana.
barahir
11.Temmuz.2012, 11:30
Yalnız burda Barto haklı bence de, gelir elde etmek için taraftarı stada çekmek lazım önce yoksa boş tribünlere Arenada oynasan ne fayda Saracoğlunda oynasan ne fayda.. BJK'nin şu anki taraftar potansiyeli bence Kasımpaşa stadı için ideal, her maç kapalı gişe oynarlar en azından orda
anil luque
11.Temmuz.2012, 11:45
Bana karlırsa taraftar hiç olmadığı kadar ilgi gösterecek bu sene , öyle tahmin ediyorum.
El Barto
11.Temmuz.2012, 12:36
Anıl şimdi sen dahil hemen hemen bütün Beşiktaşlılar ne düşünüyorlar? Yönetim stadı yıkacaktı ve TT Arena'da oynamak istiyordu. Galatasaray yönetimi "çığırtkanlık" yaparak buna engel oldu. Yönetim de önümüzdeki sene İnönü'de oynamayı kararlaştırdı. Yani stadın yıkılmaması bir nevi Galatasaray'ın tutumuna bağlandı.
Ama ben bir Beşiktaşlı olarak şöyle düşünüyorum. Yönetimin zaten stadı yıkıp yenilemek gibi bir niyeti yoktu. Olsa da buna aktaracağı bir bütçesi yoktu. TT Arena'da oynama fikrine de Galatasaray yönetiminin karşı çıkacağını biliyordu. Buna rağmen orada oynayacağız diye ısrar etti. Düşündükleri tepkiyi de aldılar. Sonunda da stad işinden vazgeçildi.
Beşiktaş yönetimi için şimdi ne düşünülüyor? Stadı yıkacaktı ama Galatasaray yönetiminin tutumu için yapamadı. Yani Beşiktaş yönetimi bütün şimşekleri Galatasaray yönetiminin üzerine çekmiş oldu. Ben böyle düşünüyorum.
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:07
Yok artık ! Hani olimpiyat stadı tadilattaydı ? İBB - BJK maçı oynanıyor işte. Söyleyecek kelime yok yani.
İleri görüşlü arkadaşlar varmış
Güzel oldu.Bakalım olimpiyat 1 senede bitecek mi?Yoksa ertelenip yine senaryolar mı dönecek?
LaigLeNoiR
18.Ağustos.2012, 02:17
Demek ki, Olimpiyat Stadı'nı bile bizden sakınıyorlar :)
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:19
Ya da tek alternatifi bizim stad bırakmak için yapılmış oyundu. Bu da bi fikir tabi :)
E.Cartman
18.Ağustos.2012, 02:19
Transfer Haberlerindeki konular gibi gelecek sezon konuşulmak üzere bu konu kilitlensin. Seneye aynen devam edicez belli ki.
LaigLeNoiR
18.Ağustos.2012, 02:20
Ya da tek alternatifi bizim stad bırakmak için yapılmış oyundu. Bu da bi fikir tabi :)
Beşiktaş'ın bu kadar basit bir oyunla stadı istemesi bana mantıksız geliyor, tahminim stad için izin çıkmamasıdır Olimpiyatta oynanmasına karşın.
Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:21
Transfer Haberlerindeki konular gibi gelecek sezon konuşulmak üzere bu konu kilitlensin. Seneye aynen devam edicez belli ki.
Yeni gelişmeler var ama konuşmayalım mı :)
E.Cartman
18.Ağustos.2012, 02:25
Yeni gelişmeler var ama konuşmayalım mı :)
Muhabbet yine en başa dönecek Cihan hiçbir şey fark etmeyecek. Ben cevap yazmak yerine önceki mesajlardan alıntı yapıcam mesela, nasıl olsa her şeyi yazdık.