View Full Version : Gençlerbirliği Transfer Haberleri | Hopf, Spellman
goosfraba
16.Aralık.2007, 04:50
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_genclerbirligi.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=15)
KaPaLı
31.Aralık.2007, 04:14
Cem Can G.Birliği'nde
Gençlerbirliği, devre arası transferde, Ankaragücü'nden Cem Can'ı 2,5 yıllığına renklerine bağladı. Bonservisi elinde bulunan Cem Can ile bugün yapılan görüşme sonrasında genç oyuncu ile başkent ekibi anlaşmaya vardı. Cem Can'ın kısa süre içinde Mersin'de kampta bulunan takıma katılması bekleniyor. Orta sahada görev yapan Cem Can, Ankaragücü Kulübü'nden alacaklarını tahsil edemediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurmuş ve serbest kalmıştı.
KaF KeF
08.Ocak.2008, 01:23
Mehmet Polat G.Birliği yolunda
Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Gaziantepspor ile yollarını ayıran Mehmet Polat ile prensipte anlaşmaya vardı.İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği kadrosunu Gaziantepspor ile yollarını ayıran savunma oyuncusu Mehmet Polat ile takviye ediyor.
Başkent temsilcisinin bonservisi elinde olan 31 yaşındaki savunma oyuncusuyla görüştüğü ve tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Gençlerbirliği'nin önümüzdeki günlerde Mehmet Polat ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Bu sezon 13 kez Gaziantepspor forması giyen Mehmet Polat, savunmanın yanı sıra ön libero olarak da görev yapabiliyor. Mehmet Polat, daha önce 4 kez A Milli Takımı'nın formasını giymişti.
07.01.2009
Kaynak : İHA
Oghuse
13.Ocak.2008, 20:56
Gençlerbirliği'nde transfer
Gençlerbirliği, Portekiz takımlarından Vıtoria Guimares'te forma giyen kamerunlu sol kanat oyuncusu Jacques Momha ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı.
http://tangofoot.free.fr/photos_joueurs_SL/momha_jacques.jpg
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:31 TSİ 13 Ocak 2009 Salı
Gençlerbirliği, Portekiz Birinci Ligi ekiplerinden Vitoria Guimares'te forma giyen Kamerunlu sol kanat oyuncusu Jacques Momha ile 3,5 yıllığına anlaştı.
İki kulüp yetkilileri, uzun süren görüşmelerden sonra bugün itibariyle her konuda anlaşma sağladı. Kamerunlu oyuncuyla da her konuda anlaşılırken, Momha'nın vize konusunun halledilmesi durumunda bugün, aksi halde ise en geç yarın Ankara'ya geleceği öğrenildi.
26 yaşındaki Jacques Momha, 2007-2008 sezonundan bu yana Vitoria Guimares'te forma giyiyordu. Kamerunlu futbolcu, Portekiz kulübüne geldiği sezonda ligde 9 maç oynarken, gol atma başarısını gösteremedi.
Momha, bu sezon ise takımının 7 lig ve bir de UEFA Kupası maçında forma şansı buldu. Kamerunlu Momha, Vitoria Guimares'in, İngiliz ekibi Portsmouth ile UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda oynadığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı. Portekiz ekibi, rakibine 2-0 ve 2-2'lik sonuçlarla elenmekten kurtulamadı.
ForsakeN
04.Haziran.2009, 03:25
De Mos'la görüştük
http://www.genclerbirligi.org.tr/boyut2.asp?resim=de_mos.jpg&boyut=350
Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışında olan takımımız ilk adaylardan Aad De Mos ile görüşmede bulundu. Tesislerimizde Başkan İlhan Cavcav ile dün akşam saatlerinde görüşmede bulunan De Mos, “UEFA standartları üstünde olan bir kulübün son yıllarda neden bu duruma düştüğünü pek anlayamadım”dedi.
Başarılı çalıştırıcının dersini iyi çalıştığı ve son 4 yıllık kulübümüz hakkındaki bilgilere sahip olması bir hayli etkileyiciydi.15 dakikalık görüşmenin ardından De Mos tercümanlarla birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.
Hollandalı başarılı teknik adam, Ersun Yanal sayesinde Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“İlk amaç, görüşmek ve tanışmaktı. Sıkıntılar ve dertlerle ilgili sohbet yaptık. Koşullar oluşursa anlaşma yaparız. Sempati duyduğum bir kulüp. Kulübün neden bu duruma geldiğini anlamak için, birkaç maçını kasetten izleyip, iyi analiz yapmamız lazım.”
genclerbirligi.org.tr
Rsa
05.Haziran.2009, 20:09
Fenerbahçe'nin eski kalecisi Serdar Kulbilge, Gençlerbirliği ile anlaştı!..
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den Kocaelispor'a transfer olan ancak parasını alamadığı gerekçesiyle yeşil siyahlı kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ederek geçtiğimiz günlerde serbest kalan Serdar, Gençlerbirliği ile 2 yıllık sözleşme imzaladı!..
Kırmızı siyahlı kulüp, Serdar Kulbilge için bonservis bedeli ödemeyecek.
MARATON.COM.TR ÖZEL
titates1
05.Haziran.2009, 21:21
Üzüldüm keşke daha büyük kulüplerde oynasa serdar neyse dahayaşı müsait kendini gösterip büyük kulüplere gidebilir..
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 21:41
Cavcav gelecek sene kadroda bir çok değişiklik yapacağız demişti.Serdar Kulbilge ile başlamışlar işe.Fena seçim değil.Hayırlı olsun..
tarikko
05.Haziran.2009, 21:48
İyi transfer Gençler'den ..
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2009, 20:59
Gençlerbirliği, teknik direktör arayışını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip, Hollandalı teknik adam De Mos'tan sonra, Alman çalıştırıcı Thomas Doll'u Ankara'ya davet etti.
Hamburg'da 2004-2007 yılları arasında görev yapan 43 yaşındaki Alman hoca, 2007-2008 sezonunda ise Borussia Dortmund'da teknik direktör olarak çalıştı.
Thomas Doll'un Pazartesi günü Ankara'ya geleceği ve Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde transfer komitesiyle görüşeceği öğrenildi.
Ajansspor
KanaKe
06.Haziran.2009, 22:18
Gelirse iyi is yapmis olur.. fakat süre verilmeli Hamburg'un temellerini atanda bu adamdi.
tarikko
09.Haziran.2009, 00:12
Gençlerbirliği kulübü, Alman teknik direktör Thomas Doll’u görüşmek için başkente getirdi.
Geçen hafta Hollandalı Aad De Mos ile görüşen, ancak bundan sonuç elde edemeyen Gençlerbirliği kulübü, bu kez Alman teknik adam Thomas Doll’u görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya getirdi.
Doll, kulüp yöneticileri Enis Safi ve Mehmet Gür ile genel menajer Cem Onuk tarafından karşılandı. Doll, Başkan İlhan Cavcav ile görüşmeden önce tesisileri gezerek bilgi aldı. Bu incelemeler sırasında Ümit Özat da kulüp yetkililerine yardımcı oldu.
Alman çalıştırıcı görüşme öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Candan karşılandığım için çok etkilendim. Tesisler her bakımdan güzel. Kulübün geleceği ve beklentilerini öğrenmek için geldim. Benden beklentilerini görüşmek üzere buradayım” diye konuştu.
43 yaşındaki Thomas Dol, teknik direktörlük kariyerinde Hamburg ile B.Dortmund’u çalıştırdı.
Bu akşam Doll ile görüşecek olan kırmızı-siyahlılar, Alman teknik adam ile anlaşılmaması halinde İsyanyol çalıştırıcı Serra Ferrer’e davette bulunacak. Ferrer, kariyerinde Mallarco, Real Betis, AEK
ve Barcelona’yı çalıştırmıştı.
Sporx
tarikko
09.Haziran.2009, 17:36
Gençlerbirliği, ilk transferini yaptı ve kaleci Serdar Kulbilge ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan basın sözcüsü Muammer Akyüz, Gençlerbirliği olarak, geçen sezonu beklemedikleri bir yerde bitirdiklerini belirterek, ''Kulübü sevenleri üzdük. Bu sezon işleri daha sıkı tutacağız. Kuracağımız kadro ile Gençlerbirliği tarihine yakışır başarılar alacağız'' dedi.
Geçen sezon defansta sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Akyüz, ''Bu yüzden 'ilk önce gol yemeyelim' anlayışıyla bu mevkiye transfer yapıyoruz. Bu doğrultuda ilk olarak kaleci Serdar'ı renklerimize bağladık. Serdar'ın kariyerini anlatmaya gerek yok. Bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Takımımıza çok şey katacaktır. Burada göstereceği performansla yeniden milli takıma gideceğine inanıyoruz'' diye konuştu.
Akyüz, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bir soruya ise ''Daha önce çok teknik direktör değiştirdik. Bunun kulübe çok zararı oldu. Uzun süre çalışacağımız bir teknik direktör arıyoruz. İlk tercihimiz yabancı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Zaman önemli, ama hata yapmak istemiyoruz'' yanıtını verdi.
Serdar Kulbilge ise Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Huzurlu bir ortama geldim. Köklü bir kulüpte devam edeceğim. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bana ilk teklifi yapan Gençlerbirliği'ne hiç düşünmeden 'evet' dedim. Gençlerbirliği'ni hak ettiği yerlere getireceğimize inanıyorum'' dedi.
Maraton
eXcitinG
10.Haziran.2009, 17:36
Thomas DoLL GençLerbirLiğinin yeni hocası oLmuş.
Çok iyi bir hoca.
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 17:42
Çok iyi hoca ama 5 hafta sonra kovulur. Gençlerbirliği bu olayı gelenek haliba getirecek bence. Hatta rekor kıracak hoca değiştirme konusunda.
goosfraba
13.Haziran.2009, 21:47
Thomas Doll imzayı attı. Tebrikler. 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza atmış.
barahir
13.Haziran.2009, 21:49
bende mustafa gibi düşünüyorum.. Artık hocaların değil kafaların değişmesi lazım.. İsterseniz capello'yu getirin yine kovalarlar 3-5 kötü maç sonra
tarikko
18.Haziran.2009, 21:56
Gençlerbirliği, tecrübeli futbolcu Tolga Seyhan ile 1 yıllığına anlaştı.
Bank Asya 1. Lig'e düşen Hacettepe'de geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen 32 yaşındaki oyuncuyla birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
Maraton
Universal
19.Haziran.2009, 03:50
Önce Serdar Kulbilge, sonra Tolga Seyhan. Büyük takımların havasını tatmış oyuncuları alıp karma bir kadro yapmayı düşünüyorlar. Geçen yıl çok kötü bir sezon yaşadılar. Bunu kısa yoldan telafi etmeye çalışacaklar. Ama işlerini çok kolay olmayacaktır. Eski İlhan Cavcav tekrar ortaya çıkıp o getirdiği yabancıları getirmesi gerek.
ForsakeN
28.Haziran.2009, 05:54
Gelenler
Serdar Kulbilge (Kocaelispor)
Orhan Şam (Hacettepe)
Tolga Seyhan (Hacettepe)
Murat Kalkan (Hacettepe)
İbrahim Şahin (Hacettepe)
Kadir Bekmezci (Hacettepe)
Da Silva Tozo (Hacettepe)
Sandro Mendonca (Hacettepe)
Serkan Atak (Hacettepe)
Olgay Coşkun (Hacettepe)
Ulaş Güler (Hacettepe)
Patiyo Tambwe (Hacettepe)
Ante Kulusic (Hacettepe)
Gidenler
Hakan Aslantaş (Kayserispor)
Daniel Addo (Hacettepe)
Soner Aydoğdu (Hacettepe)
Emre Balak (Hacettepe)
Uğur Kapısız (Hacettepe)
Mustafa Kaya (Hacettepe)
Kemal Akbaba (Hacettepe)
Lamine Traore
Mehmet Polat
Koray Avcı
Mehmet Nas
Erkan Özbey
Recep Öztürk
G.Birliği - Hacettepe arası İpek Yolu mübarek !
KaPaLı
28.Haziran.2009, 12:47
Arada hiç bağ yok canımm olurmu hiç :)
Murat Kalkan -Orhan Şam - İbrahim Şahin bunlar gelecek sene kendini gösterip büyük takımlara gidecektir. İbrahim biraz savruk oynuyo gibi ama Thomas Doll onu yola getirecektir mutlaka.
IcedEarth
28.Haziran.2009, 13:10
İyi transferleri var Gençlerbirliği'nin, Orhan Şam zaten kiralıktı Hacettepe'de galiba, geri çağrılması akıllıca. Orhan Şam TSL'deki 18 takımdan herhangi birinde görevini layıkıyla yapabilecek bir oyuncu bana göre... Tolga Seyhan ve Serdar Kulbilge de faydalı transferler, ama yabancı transferinde biraz daha seçici olmalı Gençlerbirliği...
nerazzuri
28.Haziran.2009, 17:00
Geçen sene küme düşen kadrodaki banko oyuncuları almışsın, ne yapıyorsun sen derler adama. Hadi bağı geçtim, bu kadro küme düşmüş be Cavcav:) hangi akla mantığa dayanarak alıyorsun.
Valla bu Ankara takımlarını anlamak zor.
ForsakeN
03.Temmuz.2009, 18:17
'Türk Zlatan' G.Birliği'nde
http://www.sporx.com/images/1/29/8579_B_sinanayranci001.jpg
Gençlerbirliği'nin, İsveç birinci ligi takımlarından Brommapojkarna takımında forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Sinan Ayrancı ile anlaştığı bildirildi.
Genel menajer Cem Onuk, yaptığı açıklamada, kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıkları Sinan Ayrancı'yı görüşmek için Ankara'ya getirdiklerini, golcü futbolcuyla anlaşmaya varırlarsa en az 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Gençlerbirliği'nin, Hacettepe ile yaptığı hazırlık maçının bir bölümünü izleyen Sinan Ayrancı'nın, anlaşma sağlandığı takdirde, yarın İsveç'e gideceği, Pazartesi günü ise takıma katılacağı belirtildi.
'Türk Zlatan' lakabıyla İsveçli İbrahimovic'e benzetilen Sinan Ayrancı, 1990 doğumlu ve 1.90 boyunda.
İsveç'te en genç büyük yetenek olarak gösterilen İsveç doğumlu Türk futbolcuyu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ile ünlü İtalyan takımı İnter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun da istediği yönünde haberler basında yer almıştı.
AA
Addolorato
03.Temmuz.2009, 18:18
Mükemmel bir transfer yapmış Gençlerbirligi adını daha önce duymuşyum.
Maksic
05.Temmuz.2009, 05:12
Sinan transferi güzel olmuş ama şu Hacettepe'den alınan futbolculara anlam veremedim Orhan Şam,Murat Kalkan ve İbrahim dışında gerisi gereksiz futbolcular Gençlerbirliği'ne gelen yaşlı oyuncular sırıtıyor genelde Gençler'in gençlere yönelmesi lazım alt yapıdan yeni futbolcular göremiyoruz pek İlhan Cavcav'ın Afrika piyasası durgun galiba?
Varonil
12.Temmuz.2009, 22:03
Erkan Özbey'e Yunanistan'dan teklif!
Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Erkan Özbey'e Yunanistan'ın Kavala takımından teklif geldiği bildirildi.
Erkan Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Gençlerbirliği'nden ayrıldığını söyledi.
Menajeri aracılıyla çok sayıda kulüpten teklif aldığını belirten Erkan Özbey, ''Diyarbakırspor, Manisaspor, Boluspor ve Konyaspor'un dışında bu yıl Yunanistan Süper Ligi'ne yükselen Kavala takımından teklif geldi. Önümüzdeki günlerde yeni sezonda formasını giyeceğim takımla ilgili bir kararımı vereceğim'' dedi.
Erkan Özbey, şu an 30 yaşında olduğunu ve en az 5-6 yıl daha aktif futbol yaşamına devam etmek isteğini kaydetti.
KENDİSİNİ TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE HAZIRLIYOR
Türk futboluna, futbolculuğun ardından teknik adam olarak hizmet vermeyi düşündüğünü, bu doğrultuda şimdiden hazırlıklar yaptığını anlatan Erkan Özbey, ''Kesinlikle futboldan kopmak istemiyorum. 5-6 yıl daha oynadıktan sonra Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmek istiyorum. Şu an antrenörlük kursuna devam ediyorum. Bunun dışında antrenörlük için gerekli olan UEFA B diplomasını da aldım'' diye konuştu.
Kaynak : AA
SAİT71
01.Ağustos.2009, 10:23
Arkadaşlar G.Birliği resmi siteden Eski Fb vede Gsli Stepan Tomas'ı ön görüşme yapmak için Ankara'ya davet etti. Tomsa Bugün Ankara'ya gelerek kulüple görüşecek. Rubin de oynuyordu. G.Birliği'de stoper arayışındaydı bildiğiniz gibi.. Olursa iyi bir transfer olabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: Resmi siteden öngörüşme yapmak için davet ettiğini duyurdu. Yanlış yazmışım..
Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 02:35
Çok iyi bi transfer olur hatta , Gençlerbirligi belki Song'u da alabilr alırsa of of :D
tarikko
02.Ağustos.2009, 02:54
Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas yeniden Turkcell Süper Lig'e döndü. Gençlerbirliği, Rubin Kazan forması giyen Hırvat futbolcu Stjepan Tomas ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Rusya'nın Rubin Kazan takımı oyuncularından Tomas, başkent ekibiyle 2 yıllık anlaştı. Hırvat oyuncunun bonservis sorununu gidermek için Rusya'ya gittiği ve çarşamba günü de Türkiye'ye dönerek kırmızı-siyahlılarla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Sporx
Oghuse
02.Ağustos.2009, 04:45
Yeni koridor hayırlı olsun.. :D
shamur1
03.Ağustos.2009, 11:51
Gençlerbirliği'nin çok geniş bir kadrosu oldu bakalım neler yapacaklar yeni sezonda.Tomas transferi de tam isabet.
shamur1
04.Ağustos.2009, 21:03
Gençlerbirliği 4 futbolcuyu geri gönderdi!
Gençlerbirliği, sezon öncesi kamp dönemlerinde göze giremeyen 4 futbolcuyla yollarını ayırdı..
Kırmızı-siyahlı kulübün, Hacettepe'den kadrosuna kattığı ancak performanslarını beğenmediği Serkan Atak, Kadir Bekmezci, İbrahim Şahin ve Ante Kulusic'i bu takıma geri gönderdiği bildirildi.
Serkan Atak ve İbrahim Şahin'i beğenirdim yararlı olabilirlerdi.
anilton
04.Ağustos.2009, 21:08
Garip,Hacettepe'nin en iyi oyuncuları bu 4 isimdi...:)
KaPaLı
04.Ağustos.2009, 21:12
Serkan Atak - İbrahim Şahin iyi oyuncular. İlginç kararlar Gençlerbirliğinde.
Hacettepe'de oynamak istemezlerse diğer Ankara takımına bekleriz :p
bugra 1905
04.Ağustos.2009, 21:16
Serkan Atak - İbrahim Şahin iyi oyuncular. İlginç kararlar Gençlerbirliğinde.
Hacettepe'de oynamak istemezlerse diğer Ankara takımına bekleriz :p
Ankaraspormu:p
KaPaLı
04.Ağustos.2009, 21:18
Ankara takımı dedim Buğra :D '' GERÇEK '' Ankara Takımı.
RIDVAN TLM
04.Ağustos.2009, 21:32
serkan atak ve ibrahimi göndermelerini anlamadım kalburüstü oyunculardı....tomas transferi cok yerinde olmuş ilhanla iyi bi ikili olusturabılırler
Maksic
05.Ağustos.2009, 02:08
Kadrosu zaten fazlaydı iyi olmuş ayrıca Serkan ve İbrahim eskisi gibi iyi değiller zaten..
Nedvedmania
29.Ağustos.2009, 03:37
Labinot Harbuzi yi Aldı Gençlerbirliği ama kimse yayınlamamış :) Demin aklıma geldi transfer bi bakayim foruma dedim :D
FM de hangi takıma gidersem garanti harbuziyi transfer ediyorum . Ve süper gelişiyor. Onu türkiyede canlı olarak izlemek çık zevkli olucak :)
Maksic
04.Eylül.2009, 09:44
Evet Harbuzi bence Türkiye ligine çok yakışıcak bir futbolcu olmaya aday acaba kaç paraya aldı Geçlerbirliği umarım eski hakkettiği yeri bulur..
KaF KeF
04.Eylül.2009, 09:50
750bın euro aldılar.Ve İlhan Cavcav;Herkes bize para harcamıyor dedi Harbuziye 750 bin euro verdik aldık dedi..:D
Maksic
04.Eylül.2009, 10:12
Klasik İlhan Cavcav transferi:) bu arada Gençlerbirliği sanırım eksik yazılmış kusura bakmayın..
anilton
04.Eylül.2009, 18:12
Bu İlhan Cavcav fena yahu...
Geçen sene G.Birliği Fair Play liginde son haftaya kadar lider durumdaymış.İlk üçe para ödülü var.Son maçta M.Polat rakibine dirsek atmış ve kırmızı kart görmüş.Bu ceza ile G.Birliği Fair Play liginde 4. sıraya düşmüş ve para alamamış...
Bunun üzerine Cavcav M.Polat'ı kovmuş...:)
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2010, 12:49
Gençlerbirliği, Jurica Vranjes ile anlaştı
Gençlerbirliği, Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Jurica Vranjes ile anlaşmaya vardı.
Gençlerbirliği, kadrosunu Hırvatistan'ın milli futbolcusu Jurica Vranjes ile güçlendiriyor. Gençlerbirliği, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Vranjes ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun yarın sabah sağlık kontrolünden geçeceği ve herhangi bir sakatlık olmaması halinde imza atacağı öğrenildi. Almanya'da Stuttgart ve Bayer Leverkusen gibi takımların formalarını giyen Vranjes, 26 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giydi.
DHA
Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2010, 13:29
Breh breh. Durup durup şöyle adamlar getiriyoya Cavcav helal olsun valla. Vranjes orta sahanın her yerinde oynuyo. Süper transfer...
ShevAnil
29.Ocak.2010, 15:41
Werderdeki Vranjes dimi? Tebrikler, gerçekten ligimizin kalitesi artıyor. (:
GodfatheR
29.Ocak.2010, 15:44
Vay vay vay müthiş transfer G.Birliği için (:
KaPaLı
29.Ocak.2010, 15:59
Arkadaş nasıl bir ligimiz var bizim ya :) Bütün takımlar yıldızları topluyolar :n:
yunusgs
29.Ocak.2010, 17:41
Yakında Anadolu klüpleri Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynayan yıldız isimler getirirse şaşırmamak gerekir :D Tebrikler Gençlerbirliği'ne güzel transfer.
Maksic
29.Ocak.2010, 20:56
Digiturk'ten gelen paraların iyi oyunculara gitmesi güzel tebrikler Gençlerbirliği ama Gençlerden daha genç bir yetenek oyuncu beklerdim Harbuzi ayarında..
Ankara takımlarından bakalım daha ne transferler göreceğiz :) Güzel transfer yaptı Gençlerbirliği.
Addolorato
29.Ocak.2010, 21:36
Vay anasını sayın seyirciler.. İyi transfer Vranjes..
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2010, 01:11
Doll'un katkısı büyüktür Vranjes'in gelmesinde.Tabii ligde forma giyen,giyecek olan diğer yıldız oyuncuların da Vranjes'in gelmesinde etkili olmuştur.Ligimizde kaliteli oyuncuların çoğalması güzel bir şey.Hayırlı olsun.
I3esiktas
30.Ocak.2010, 02:32
Şuan türkiye liginde en begendigim teknik direktör Doll. Şahsen Besiktas'ta görmek çok isterim. Vranjes kaliteli bir transfer iyi olan gençlerbirligine büyük katkı saglıcaktır.
nerazzuri
30.Ocak.2010, 06:16
Umarım heba etmezler Doll'ü. Yine iyi dayandı,ben 3. 4.haftada gider zannediyordum.
KaPaLı
07.Mayıs.2010, 15:57
Pavel Brozek'i istiyomuş Gençlerbirliği.. Kahe'yi yollayacaklar sanırım takımdan..
Alicanfmfan
08.Mayıs.2010, 00:24
Yollansın bir zahmet o kadar dengesiz bir adam ki inanılmaz derecede kötü son vurusları var.
TR.CaPTaiN
10.Mayıs.2010, 17:24
Billy Mehmet imzaladı!
Gençlerbirliği, İskoçya Premier Ligi'ndeki iki ayrı takımda forma giyen iki oyuncuyu Ankara'ya davet etti.
Gençlerbirliği'nin daveti üzerine Ankara'ya gelen Billy Mehmet, yapılan görüşmelerde sonra Başkent temsilcisi ile ön protokol imzaladı.
St. Mirren'de forma giyen Billy Mehmet ile ön protokol imzalayan Gençlerbirliği Hearts'da oynayan Michael Stewart ile transfer için görüşmelerde bulunacağı bildirildi.
Skysports.com'a açıklamalarda bulunan Billy Mehmet, St. Mirren taraftarının kendisini çok sevdiğini ve kulüpten ayrılmaması için büyük bir baskı yaptığını söyledi.
Futbol kariyerinde St.Mirren'in çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Mehmet, "Gerek menajerim olsun gerek taraftarlar olsun bana her zaman büyük destek oldular. Onlar ile benim aramda ciddi bir gönül bağı var. Ancak bir gün ayrılık olacak ve bu zaman da yavaş yavaş yaklaşıyor" dedi.
İngiltere ve İskoçya'dan sayısız teklif aldığını da doğrulayan Billy Mehmet, "St. Mirren benim için iyi bir basamak oldu. Kulübüm sayesinde İngiltere ve İskoçya'dan bazı teklifler aldım. Ancak benim için şu anda en iyi teklif Türkiye'den geldi. Ben de kariyerime Türkiye'de devam etmekten yanayım" ifadelerini kullandı.
Altyapı kariyerine İngiltere'nin West Ham United kulübünde başlayan Billy Mehmet, 2000-2003 yılları arasında West Ham United kadrosunda bulundu. 2003 yılında İskoçya Ligi takımlarından Dunfermline Atletic takımına transfer olan Mehnmet, bu takımda 54 maça çıktı ve 4 golün altına imza attı.
2005 yılında bir transfer daha gerçekleştirerek bir başka İskoçya takımı St. Mirren'e geçen genç oyuncu, bu takımda 104 maçta forma giydi. 26 yaşında olan Billy Mehmet 1.88 boyunda ve forvet mevkiinde görev yapıyor.
Sporx
yunusgs
15.Mayıs.2010, 18:13
G.Birliği'ne Arnavut stoper!
Gençlerbirliği, bugün Ankara'ya getirdiği Arnavut stoper Debatik Curri ile ön protokol imzaladı.
Başkent ekibinin, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki stoper Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık ön protokol yapıldığı belirtildi. Ukrayna'nın Premier Ligi ekiplerinden Vorskla Poltava takımında forma giyen defans oyuncu, 1.89 metre boyunda. Poltava takımında oynadığı 94 maçta 19 gol kaydeden ve 29 kez Arnavut Milli Takımı forması giyen Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.
Kaynak: DHA
titates1
16.Mayıs.2010, 12:43
G.Birliği'ne Arnavut stoper!
Gençlerbirliği, bugün Ankara'ya getirdiği Arnavut stoper Debatik Curri ile ön protokol imzaladı.
Başkent ekibinin, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki stoper Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık ön protokol yapıldığı belirtildi. Ukrayna'nın Premier Ligi ekiplerinden Vorskla Poltava takımında forma giyen defans oyuncu, 1.89 metre boyunda. Poltava takımında oynadığı 94 maçta 19 gol kaydeden ve 29 kez Arnavut Milli Takımı forması giyen Curri ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.
Kaynak: DHA
İyi transfer , ne de olsa hemşerim =)
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:26
G.Birliği'nin transferleri kontrolde
http://www.ajansspor.com/resim/genclerbirligi_logo.jpg
Gençlerbirliği'nin yeni transferlerinden Michael Stewart ve Mehmet Akgün, bu sabah Medicana Hastahanesi'nde sağlık konrolünden geçti.
Dün akşam Ankara'ya gelen İskoç futbolcu Michael Stewart ve gurbetçi oyuncu Mehmet Akgün, başkent temsilici ile sözleşme imzalamadan önce bu sabah Medicana Hastahanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Bazı testlere tabi tutulan iki futbolcu kontrollerinin tamamlanmasının ardından 13:30'da Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile kendilerini Gençlerbirliği'ne bağlayan sözleşmeyi imzalayacaklar.
21.05.2010
Kaynak : DHA
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 18:01
Zec rötar yaptı
Gençlerbirliği'nin prensipte anlaşıp Ankara'ya getirmeyi kararlaştırdığı Bosnalı golcü Ermin Zec'in gelişi ertelendi. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Zec'in gelişinin zorunlu olarak ertelendiği belirtilerek, şöyle denildi:
''Bosna Hersek Milli Takımı'nın Almanya ile 3 Haziran'da oynayacağı özel karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılan ve pasaportunu Alman Büyükelçiliği'ne veren Zec, vize işlemlerinin uzaması sonucunda gelişini erteledi. Bosnalı futbolcu, pasaportunu ilgili büyükelçilikten alır almaz transfer görüşmelerini sonuçlandırmak üzere Ankara'ya gelecek.''
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2010, 19:38
Gençler'de çifte imza
Gençlerbirliği Samsunspor'dan Oktay Delibalta ve Elazığspor'dan Haluk Ulaşoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erkman ve Sertaç Muratal katıldı. Transferde hareketli günler yaşandıklarını ifade eden Erkman, ''Önümüzdeki sezon alternatifi bol, seyirciye keyif veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımıza uygun iki futbolcuyu daha kadromuza kattık. Oktay ve Haluk'un önümüzdeki sezon Gençlerbirliği'nde başarılı olacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.
Geçen sezon Samsunspor forması giyen 25 yaşındaki Oktay Delibalta da büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek ''Profesyonel olduğum 18 yaşından beri bütün basamakları tek tek çıkarak, hedefim hep buraya gelmekti. Bu formayı saha içinde ve dışında layıkıyla taşıyacağım'' dedi.
Elazığspor'dan transfer olan 24 yaşındaki Haluk Ulaşoğlu ise ''Formayı giymek için sezonun bir an önce başlamasını istiyorum'' dedi.
Daha sonra iki futbolcu da 3'er yıllık sözleşmeye imza attı.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 17:46
Gençler'in en pahalı transferi
Gençlerbirliği, Hırvatistan'ın Sibenik takımından Boşnak golcü Ermin Zec ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Enis Safi, Beştepe İlhan Cavcav tesislerindeki imza töreninde yaptığı açıklamada, zorlu bir mücadele sonrasında Zec'in transferini bitirdiklerini söyledi. Zec'in milli takımda da oynadığını ifade eden Safi, şunları kaydetti: ''Umut bağladığımız bir oyuncu. Uzun süre takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Teknik ekibimiz ayrı ayrı değişik maçlarda izlediler. Teknik Direktör Doll'un seyretmesi sonrasında da olumlu karar bize bildirildi. Gönül ferahlığıyla transfer ettik. Gençlerbirliği'nde ender sayılacak bir ücretle transferi gerçekleştirildi. Olağanüstü bir durum olmazsa Gençlerbirliği, transferi kapatmıştır.'' Gençlerbirliği ile 4 yıllığına anlaşan Zec de ''Çok zor bir transfer oldu. Ancak burada olmaktan çok mutluyum. Hayırlı olsun'' dedi.
Bu arada, Bosnalı golcünün İngilizce bilmemesi nedeniyle imza töreninde tercüman sıkıntısı yaşandı. Futbolcunun menajeri basın mensuplarının sorularını futbolcuya yöneltmekte zorluk yaşayınca kendisi cevap vermek durumunda kaldı.
GENÇLERBİRLİĞİ'NİN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU
Öte yandan Zec, Gençlerbirliği'nin şimdiye kadar ki en pahalı transferi oldu. Zec'in kulübü Sibenik'e bonservis bedeli olarak 2 milyon 200 bin avro, futbolcuya da yıllık 500 bin avro ödeneceği öğrenildi.
LigTv
Trabzonspor
07.Haziran.2010, 17:51
En pahalı transferin bedeline vay be.
Hugo
07.Haziran.2010, 17:56
Harbuzi'yi aldıklarında da "paraya kıydık 300bin euro verdik" falan demişti galiba Cavcav :D
vego
07.Haziran.2010, 19:12
Gençlerbirliği, şimdiye kadar ki en pahalı transferini gerçekleştirdi. Ankara temsilcisi, Hırvatistan’ın Sibenik takımının Bosnalı golcüsü Ermin Zec ile 4 yıllık mukavele imzaladı.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/gen%C3%A7lererminzec.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:34 TSİ 07 Haziran. 2010 Pazartesi
Gençlerbirliği, Hırvatistan'ın Sibenik takımından Bosnalı golcü Ermin Zec ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Enis Safi, Beştepe İlhan Cavcav tesislerindeki imza töreninde yaptığı açıklamada, zorlu bir mücadele sonrasında Zec'in transferini bitirdiklerini söyledi. Zec'in milli takımda da oynadığını ifade eden Safi, ''Umut bağladığımız bir oyuncu. Uzun süre takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Teknik ekibimiz ayrı ayrı değişik maçlarda izlediler. Teknik Direktör Doll'un seyretmesi sonrasında da olumlu karar bize bildirildi. Gönül ferahlığıyla transfer ettik. Gençlerbirliği'nde ender sayılacak bir ücretle transferi gerçekleştirildi. Olağanüstü bir durum olmazsa Gençlerbirliği, transferi kapatmıştır'' diye konuştu.
Gençlerbirliği ile 4 yıllığına anlaşan Zec de ''Çok zor bir transfer oldu. Ancak burada olmaktan çok mutluyum. Hayırlı olsun'' dedi.
Bu arada, Bosnalı golcünün İngilizce bilmemesi nedeniyle imza töreninde tercüman sıkıntısı yaşandı. Futbolcunun menajeri basın mensuplarının sorularını futbolcuya yöneltmekte zorluk yaşayınca kendisi cevap vermek durumunda kaldı.
GENÇLERBİRLİĞİ'NİN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU
Öte yandan Zec, Gençlerbirliği'nin şimdiye kadar ki en pahalı transferi oldu. Zec'in kulübü Sibenik'e bonservis bedeli olarak 2 milyon 200 bin avro, futbolcuya da yıllık 500 bin avro ödeneceği öğrenildi.
yunusgs
07.Haziran.2010, 20:34
Çok kaliteli bir forvet transferi yaptı Gençlerbirliği.Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyiyor Zec.Bakalım ligde neler yapacak?
KaPaLı
07.Haziran.2010, 20:52
Bu oyuncuyu FM'den biliyorum. Ordaki özelliklerine göre çok iş yapar Türkiye'de. Tam Gençlerbirliğinin aradığı oyuncu Ermin. Bosna Milli takım formasınıda giymiş.
SAİT71
07.Haziran.2010, 21:53
hayırlı olsun... Adını oyundan biliyorum...
Bu arada:
bu not kulübün bilgilerine girilirse iyi olur...
RiG0BeRT
12.Haziran.2010, 01:12
Zec kanatlardan iyi beslenirse ikinci bi Makukula vakası olur diyorum :) Harbuzi'de çok gol attırır.
vego
13.Ağustos.2010, 18:44
Murat Tosun G.Birliği yolunda
13 Ağustos 2010 15:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Gençlerbirliği, Trabzonsporlu Murat Tosun ile görüşmelere başladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/tosun600_67UHI.jpg
Gençlerbirliği, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Murat Tosun'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
Kırmızı-siyahlı kulüp, golcü oyuncusu Mustafa Pektemek'in Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Kupası'nda Ankaragücü ile oynanan maçta sakatlanması ve 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından forvet arayışlarına girdi. Alınan bilgiye göre, başkent temsilcisi, bu doğrultuda Trabzonspor forması giyen Murat Tosun'u gündemine aldı ve futbolcunun kulübüyle görüşmelere başladı. Murat Tosun'un da forma giyebileceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı bildirildi.
Forvet bölgesindeki eksiğini yerli bir isimle çözmeyi planlayan Gençlerbirliği, orta sahaya yapacağı takviye içinse Avrupa'da çalışmalarını sürdürüyor. Başkent temsilcisinin daha önce de gündemine gelen ve defansif orta saha pozisyonunda görev yaptığı öğrenilen futbolcuyla yüzde 90 anlaşıldığı öğrenildi. Bu futbolcuyu teknik direktör Thomas Doll ve kırmızı-siyahlı yöneticilerin 3 kez canlı seyrettikleri ifade edildi.
izmer96
13.Ağustos.2010, 21:06
Bu oyuncuyu FM'den biliyorum. Ordaki özelliklerine göre çok iş yapar Türkiye'de. Tam Gençlerbirliğinin aradığı oyuncu Ermin. Bosna Milli takım formasınıda giymiş.
Aynisini yazicakdim sen yazmissin bin yasa , bu adamin FM deki ozellikleri Vaclav Kadlec'in 1 boy altinda idi , kesinlikle Gencler cok iyi transfer yapmis takdir ediyorum boyle transferleri
Bordo61Mavi
18.Ağustos.2010, 21:22
Murat Tosunu Genclere verdigimiz soylentileri var
di canio
23.Ağustos.2010, 07:04
Yeni Zelanda milli takımında da oynayan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Shane Smeltz ile prensipte anlaşmış Gençlerbirliği.
Dünya Kupası'nda da oynamıştı milli takımda. Baktım geçmişine 2005/06 sezonunu İngiltere'nin 7. kademesi olan bölgesel Isthmian League Premier Division takımlarından AFC Wimbledon'da, 2006/07 sezonunu da 5. kademe olan Conference National takımlarından Halifax Town'da geçirmiş. 2007'den 2010'a kadar Avustralya'da A-League takımlarında geçirmiş. Bakalım nasıl bir performans sergileyecek Gençlerbirliği'nde.
Börk
23.Ağustos.2010, 07:37
Gençlerbirliği Yeni Zelandalı Shane Smeltz'i kadrosuna kattı.
29 yaşında ve 1.84 metre boyundaki santrfor, Güney Afrika'daki finallerde Yeni Zelanda Milli Takımı'nın formasını giydi.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=404918353813&saved
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 10:42
Dünya Kupa'sında çok beğenmiştim ve keşke bir Türk takım alsa demiştim. Hayırlı olsun.
deniz.91
23.Ağustos.2010, 12:05
Cavcavdan ilginç bir transfer daha tutacağını pek sanmıyorum
BaFraLı
23.Ağustos.2010, 12:10
İlginç bir transfer gerçekten. Dünya Kupasında fena değildi ama Türkiye'de iş yapacağını hiç sanmıyorum.
bjk_melo_151
23.Ağustos.2010, 13:12
Fiziği iyi olan her oyuncu Türkiye'de iş yapar. Çok çabuk yargılıyorsunuz.
Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2010, 16:03
Bekim Belaj - Ermin Zec - Billy Mehmet - Serkan Çalık - Shane Smeltz. Bunlar bu sene transfer edilen forvet oyuncuları. Birde Mustafa Pektemek var. Gençlerbirliği bu sezon har vurup harman savurdu.Küme düşebilirler...
izmer96
23.Ağustos.2010, 16:40
Doll varken o takimin kume dusucegini sanmiyorum
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 17:41
Bekim Belaj - Ermin Zec - Billy Mehmet - Serkan Çalık - Shane Smeltz. Bunlar bu sene transfer edilen forvet oyuncuları. Birde Mustafa Pektemek var. Gençlerbirliği bu sezon har vurup harman savurdu.Küme düşebilirler...
Pektemek 5-7 Ay arası sakat.
Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2010, 19:37
Pektemek 5-7 Ay arası sakat.
Onu bende biliyorum. Ne olursa olsun o kadar çok forvet transfer edersen takım bi yerden sonra dağılır...
Since-1907
24.Ağustos.2010, 13:22
Gençlerbirliği'ne ''Hakacı'' golcü..
Gençlerbirliği, Yeni Zelandalı golcü Shane Smeltz ile prensipte anlaştı.
http://ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_ShaneSmeltz01.jpg
Teknik direktör Thomas Doll'un raporu yönünde santrafor arayışlarını sonlandıran başkent ekibi, Yeni Zelanda Milli Takımı'nın golcü futbolcusu Smeltz ile anlaşmaya vardı. Yarın Ankara'ya gelmesi beklenen Yeni Zelandalı futbolcu Smeltz'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
29 yaşında ve 1.84 metre boyundaki santrfor, Güney Afrika'daki finallerde Yeni Zelanda Milli Takımı'nın formasını giydi.
Smeltz (F) Grubu'nda, Slovakya, İtalya ve Paraguay karşısında sahaya ilk 11'de çıktı. Smeltz ayrıca takımının İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta Yeni Zelanda'nın tek golüne imza atmıştı.
Kaynak:Ajansspor
di canio
01.Eylül.2010, 02:51
Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllığına anlaşılmış. ntvspor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22544/yozgatlidan-2-yillik-imza)
DenizlispoR
01.Eylül.2010, 15:18
Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllığına anlaşılmış. ntvspor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22544/yozgatlidan-2-yillik-imza)
Oldukça gereksiz bir transfer .
KaPaLı
23.Aralık.2010, 16:56
Cem Atan, Michael Stewart, Mehmet Yozgatlı, Bilal Çubukçu, Billy Mehmet, Shane Smeltz gidecek oyuncular..
KaPaLı
26.Aralık.2010, 01:41
Hürriyet Güçer, Gençlerbirliği ile anlaşmış.
Hayırlı olsun.
DenizlispoR
26.Aralık.2010, 01:49
Hürriyet Güçer, Gençlerbirliği ile anlaşmış.
Hayırlı olsun.
Böyle kaptan olmaz olsun :].
KaPaLı
26.Aralık.2010, 02:01
Hürriyet'in gidişinde birşey aramam, sonuna kadar haklı adam davasında. Boyun eğmedi bazı şeylere diye kadro dışı bıraktılar. Yönetimle olayları çok karışık.
KaPaLı
01.Ocak.2011, 13:30
Konyaspor'un serbest bıraktığı Erdal Kılıçarslan, Gençlerbirliği ile anlaştı.
Genk takımından, Azofeifa ile 2,5 yıllık anlaşma sağlandı.
KaPaLı
03.Ocak.2011, 00:36
http://www.schwatzgelb.de/assets/images/AuffemPlatz/Profis/0809/hallenturnier/THB_3965.jpg
Yasin Öztekin, Gençlerbirliği'nde..
BaGa TaRKaN
03.Ocak.2011, 01:23
Çok Vasat Oyuncular, Eski Gençlerbirliği Böylemiydi Yahu:( Başkent Gün Geçtikçe İyiden İyiye Eriyor. Ne Ankaragücü, Ne de Gençlerde Işık Var Yazık Bu Takımları Bu Hallere Düşürenlere Çok Yazık:icon_twisted:
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 22:38
Yasin Öztekin gelsin de gör sen vasat oyuncuyu :) Ligimizin kasap havası erkenden yıldırmazsa genç arkadaşı çok kişinin ahını alır ligte :) Genelde sola yakın oynuyor ama hücumda her yerde oynayabilir, her iki ayağını da iyi kullanıyor, son vuruşları düzgün ve isabetli, top sürmesi, sürati çok iyi. Öyle bir omuz koymayla yıkılan birisi de değil, dengesi de fena sayılmaz. Hiç düşünmeden iki üç oyuncunun arasına girip topla çıkabiliyor :) İyi iş başardı G.Birliği bu genci takıma kazandırmakla.
Addolorato
03.Ocak.2011, 22:46
Yasin Öztekin gelsin de gör sen vasat oyuncuyu :) Ligimizin kasap havası erkenden yıldırmazsa genç arkadaşı çok kişinin ahını alır ligte :) Genelde sola yakın oynuyor ama hücumda her yerde oynayabilir, her iki ayağını da iyi kullanıyor, son vuruşları düzgün ve isabetli, top sürmesi, sürati çok iyi. Öyle bir omuz koymayla yıkılan birisi de değil, dengesi de fena sayılmaz. Hiç düşünmeden iki üç oyuncunun arasına girip topla çıkabiliyor :) İyi iş başardı G.Birliği bu genci takıma kazandırmakla.
Hayırdır Dortmund II'nin maçlarınımı takip ediyorsun ? Keşke Steinert'in yerine alsaydınız hemen hemen aynı özellikte oyuncular anlattığına göre.
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 22:53
Sende takip et oyuncuları sende yorum yap arkadaşım, benimle ne alıp veremediğin var anlayabilmiş değilim. Bursaspor'u sevmiyorsun anladık, demek ki Bursaspor'luları da sevmiyorsun sen...
Addolorato
03.Ocak.2011, 23:05
Sende takip et oyuncuları sende yorum yap arkadaşım, benimle ne alıp veremediğin var anlayabilmiş değilim. Bursaspor'u sevmiyorsun anladık, demek ki Bursaspor'luları da sevmiyorsun sen...
Yok ben sadece nerden takip ediyorsun onu merak ediyorum. Ne Bursasporla neden Bursasporlularla bir alıp veremediğim yok. Sonuçta takip ettiğini söylediğin adamlar öyle popi adamlar değil.
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 23:06
Söyleyiş tarzı önemli, iğneleyici şekilde söylersen böyle bir düşünceye kapılmam da seni şaşırtmamalı ama değil mi :)
al bak bi videosunu buldum youtube'da. Yeteneklerinin yanında bencilliği de ön planda bir genç :) Sağda Hurşut, solda Yasin.
http://www.youtube.com/watch?v=ee-dtSdIrOU
KaPaLı
04.Ocak.2011, 00:15
Sıktı sizinde saçma tartışmanız. Gençlerbirliği transfer haberleri başlığındasınız, diğer konu 1 altta şu an itibariyle. Oraya bakın isterseniz.
Neyse konuyla ilgili bir haber vereyim. Gençlerbirliği'nin sözleşmesinin fesh ettiği Bilal Çubukçu, Alemania Aachen takımıyla sözleşme imzalamış.
KanaKe
04.Ocak.2011, 00:24
kapali kutu bu adamlar dortmund taraftarlari bile tanimiyordur büyük ihtimalle bu oyuncuyu
BaGa TaRKaN
04.Ocak.2011, 00:29
Ah Keşke Oynasada Parlasa Belki Milli Takımımıza ve Ülkemizede Sağlam Oyuncu Gelir. İnşallah Dediğin Gibi Çıkar Kim İstemez ki İyi Futbolcuyu:)
19 Mayıs 2011 14:37 | NTV Spor ve Ajanslar
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Mustafa Pektemek ve Orhan Şam'ın transferine onay verdiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/sam_JVQMI.jpg
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için, ''Bu 2 futbolcumuzun 3 büyük kulübe transferini onaylıyorum'' dedi.
Kaplan, hafta sonu Bursaspor'un cezası nedeniyle Eskişehir'de seyircisiz oynayacakları karşılaşma öncesi tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Mustafa ile Orhan'a Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın teklif getirdiğinin bilindiğini belirterek, ''Orhan da Mustafa da artık burayı aştılar. Bu nedenle bu 2 futbolcumuzun büyük kulüplerimizde oynamalarını onaylıyorum. Ancak bu futbolcuların transferi başkan ve yönetimin tasarrufundadır. Orhan ile Mustafa transfer olurlarsa, yerlerini dolduracak futbolculara sahibiz'' diye konuştu.
Mustafa Kaplan, ligde sezonun son maçında Bursaspor ile Eskişehir'de yapacakları karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasından üzüntü duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bursaspor maçını tarafsız sahada oynamak, özellikle seyircisiz oynamak beni üzdü. Keşke Bursa'da seyirci önünde oynasaydık. Bursa'daki olayların tüm suçunu Bursaspor'a yüklemek yanlış oldu. Futbolun seyircisiz oynanması hiç iyi değil. Her şeye rağmen zor bir maç olacak. Bursaspor lig üçüncülüğü için mücadele ediyor. Bu nedenle maça çok asılacaktır. Biz de sezonu galibiyetle kapatmayı istiyoruz. Eskişehir'de oynayacağımız Bursaspor maçından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz.''
Transfer konusunda yurt içi ve yurt dışında 3-4 oyuncuyla ilgilendiklerini vurgulayan Kaplan, ''Uzun süredir izlediğimiz bu oyuncaları takıma kazandırmak için çalışıyoruz. daha fazla futbolcu transferine gerekte yok ihtiyacımız da yok'' dedi.
Revolution
19.Mayıs.2011, 16:10
Galatasaraylı arkadaşlar ikisi birden bize gelirse hiç şaşırmasınlar. Mustafa çok çok yakın zaten.
Fearless Coward
19.Mayıs.2011, 16:19
Müthiş transfer olur 2'si de bizim adımıza...
Revolution
19.Mayıs.2011, 16:23
Valla 2 yönetim arasındaki farkı gördükçe ferahlıyorum.
pektemek gol demek :D
umarım bize gelirler :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2011, 18:29
Umarım Orhan Şam'ı biz alırız. DR'ye sağlam bir alternatif olur.
Gençlerbirliği, teknik direktörlük için Giray Bulak ile anlaştı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Mayıs.2011, 18:55
Saçma bir seçim olmuş gibi...
Night_Mare17
26.Mayıs.2011, 15:56
İlhan Cavcav: "Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için toplam 9 milyon € istiyoruz. Yani bir Emenike parası."
SAİT71
26.Mayıs.2011, 17:05
Oldu :D Hakikaten bu Anadolu kulüpleride iyice abarttılar :D
SAİT71
26.Mayıs.2011, 17:48
Parası olması ayrı, kalkınmakta ayrı. Bence bu büyük kulüpleri yolma politikasıdır. Büyük kulüplerinde istemesede eli mahkum çünkü kendi yetiştiremeyince mecbur istenen parayı yada ona yakın parayı vermek zorundalar. Birşekilde hakediyorlar aslında ama yinede etik gelmiyor bana..
uAburak89
26.Mayıs.2011, 17:48
Bence makul bir fiyat vermiş, ikisi de iyi oyuncu, abartılı bir fiyat göremedim.
SAİT71
26.Mayıs.2011, 17:57
Buna göre birisi 5 biriside 4 ediyor. Hele bir stoper için 5 çok olur. Yobo bile 5.5 ken...
uAburak89
26.Mayıs.2011, 17:59
Bence Mustafa Pektemek rahatlıkla 5.5 - 6 milyon euro eder. Şu anda Galatasaray bu paraya verip alsa tek kelime laf etmem, çok demem.
RasAnt
26.Mayıs.2011, 18:01
Mustafaya 4 Orhanada 3-3.5 verirler transfer gerçekleşir.
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2011, 18:03
Hiç de normal değil fiyatlar.Daha iyisini dışarıdan daha ucuza getirebilme imkanı var ama kontenjan engeli var.Anadolu kulüpleri bunu fırsat bilip fahiş fiyatlar çekiyorlar.Ayrıca Anadolu kulüplerinin tek gelirleri bu transferler savunmasının geçen sene yapılan maç yayınları ihalesiyle bir geçerliliği kalmadı bence.Yabancı kontenjanı kalksa,hayatta bu kadar para isteyemez Anadolu kulüpleri.
RasAnt
26.Mayıs.2011, 18:05
Hiç de normal değil fiyatlar.Daha iyisini dışarıdan daha ucuza getirebilme imkanı var ama kontenjan engeli var.Anadolu kulüpleri bunu fırsat bilip fahiş fiyatlar çekiyorlar.Ayrıca Anadolu kulüplerinin tek gelirleri bu transferler savunmasının geçen sene yapılan maç yayınları ihalesiyle bir geçerliliği kalmadı bence.Yabancı kontenjanı kalksa,hayatta bu kadar para isteyemez Anadolu kulüpleri.
Katılıyorum.
SAİT71
26.Mayıs.2011, 18:06
Herkes farklı fikirde galiba ama şu konuşulan paralar Avrupa futbol piyasasına göre hiçte normal değil. Heleki para-->başarı oranlarına göre çok çok uçuk oluyor. Yani verdiğin paraya değse lafım olmayacakta bu tür transferler yapıpta avrupada eve dönünce hiçte normal gelmiyor. Tabi yukarıda dediğim gibi büyük kulüplerin safça davranışları nedeniyle mecbur olduğunu bildikleri için fiyatları en az 1.5-2 m€ civarında ve dahada fazla olmak kaydıyla şişirip satmak istiyorlar. Ama haketmiyorlar mı? Bence hakediyorlar. Kendi altyapına önem ver sende çıkart yada alt yapıdakileri oynat kaptırma...
Bakınca her Türk oyuncusunun kapısı 3-4-5 milyon eurolardan açılıyor. Yani kaliteli olanlarına hadi eyvallahta her kulüp tutturmuş 5 yada 10 milyon euro sevdası... Hepsi mi yıldız? Mesut Nuri gibi adamlar bile koca Madrid'e ne kadar gittikleri belli...
Volkan Şen
26.Mayıs.2011, 23:59
Neden 3 büyük kulüb kendi oyuncularını yetiştirmiyor ? sonra böyle fazla para istiyorlar diye şikayet ediyorlar. Bursaspor , Gençlerbirliği , Kayserispor fln bu oyuncuları yetiştiriyor ve buluyor 3 büyüklerde böyle oyuncular bulsa , yetiştirse hiç böyle bize muhtaç olmazlar...
Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 00:06
Neden 3 büyük kulüb kendi oyuncularını yetiştirmiyor ? sonra böyle fazla para istiyorlar diye şikayet ediyorlar. Bursaspor , Gençlerbirliği , Kayserispor fln bu oyuncuları yetiştiriyor ve buluyor 3 büyüklerde böyle oyuncular bulsa , yetiştirse hiç böyle bize muhtaç olmazlar...
Gerek yokki istedikleri zaman para verip alıyorlar işte o kadar zaman uraşmanın luzumu var mı?
Zekirdek
27.Mayıs.2011, 00:11
Anadolu klüplerinin transferden vurgun anlayışına öznel açıdan bakarsak yanlış fakat nesnel olarak bakarsak mantıklı. Onların önceden tek şu an 2 gelir kapısından biri. Birde bu genç oyunculara güvenmek risk ister. 3 büyüklerimizde bu riski yaşamaya çalışsa bu rakamların sözü geçmez.
SAİT71
27.Mayıs.2011, 00:53
9 milyon eurodan daha fazla istendiği belli. Çünkü Bizim yöneticiler ilhan cavcan ın istediği rakama bu transferin olmasının mümkün olmadığını açıkladılar. 9 olsa bağlarlardı kesin ama kesinlikle Cavcav bulmuşken daha fazlasını isteyim diyerek çok yukarılara çıkmıştır.
Yukarıda da belirttiğim gibi Anadolu kulüpleri yasal olarak yanlış yapmasada etik olarak doğru olanı yapmıyorlar. Ama bu politikadaki takımlar haketmiyor mu denince de hakediyorlar maalesef.
TRANSFER: Mehmet Sedef Gençlerbirliği'nde. http://goo.gl/SABzv
kalemci
29.Mayıs.2011, 14:45
Gençler Taşkın Çalış adlı gurbetçiyi transfer etmişler
Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 18:39
Gençler Taşkın Çalış adlı gurbetçiyi transfer etmişler
Onu G.Antepspor almadı mı yahu?
kalemci
29.Mayıs.2011, 18:43
evet goal.comda sabah baktığımda gençler yazıyordu :) antepe 5 yıllık imza atmış
vego
07.Haziran.2011, 18:09
Cafercan Gençlerbirliği'nde
7 Haziran 2011 16:41 | NTV Spor ve Ajanslar
Gençlerbirliği, Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor’un formasını giyen Cafercan Aksu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/154/genclerbirligi3_DZUKL.jpg
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Konya Torku Şekerspor'dan Cafercan Aksu ile 3 yıllığına anlaştı.
Kulüp genel menajeri Mehmet Dilber ve idari menajer Mustafa Kaplan tarafından, geçen sezonun devre arasında anlaşma sağlanan genç futbolcu, Konya Torku Şekerspor formasıyla 26 gol kaydetti.
Orta sahada görev yapan Cafercan Aksu, milli takımın çeşitli kademelerinde 95 kez ay-yıldızlı formayı giydi.
Futbola Antalya Yolspor'da başlayan Cafercan, sırasıyla Galatasaray, Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarında da forma giydi.
Bu arada, Cafercan Aksu'nun, ilerleyen günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Zekirdek
07.Haziran.2011, 18:49
Galatasaray'ın bir zaman çok umutlu bağladığı nesilden en umut verenlerindendi. Bir ara ortalıklardan kayboldu fakat Cafercan'ı tekrar STSL'de görmek çok güzel. Yalnız FM 2006'da müthiş frikik kullanıyorduç
Rehavi
07.Haziran.2011, 18:52
Kupa da aynı gruptaydık sanırım Cafercan ın geçen seneki takımıyla... O maçta izlemiştim, gayet iyi oynuyordu, hatta bu adamı ucuza büyüklerden biri kapabilir dedim, kısmet G.Birliği neymiş.
Facx
07.Haziran.2011, 19:46
beşiktaşa 2 senede 2 gol attı :D bana göre hala çok iyi bi futbolcudur patlama yaptığı takdirde bunu ispatlar zaten
vego
07.Haziran.2011, 21:48
Gençlerbirliği Ramos Vasquez'in peşinde
7 Haziran 2011 17:28 | NTV Spor ve Ajanslar
Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Almanya'nın Hertha Berlin takımında forma giyen Gustavo Adrian Ramos Vasquez'i kadrosuna katmak için kulübüyle görüşmelere başladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/154/vas1_7JBUW.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Almanya'nın Hertha Berlin takımında forma giyen Gustavo Adrian Ramos Vasquez'i kadrosuna katmak için kulübüyle görüşmelere başladı.
Almanya 2. Ligi'nde bu sezon şampiyon olarak Bundesliga'ya yükselen Hertha Berlin'de forma giyen 1986 doğumlu futbolcuyla anlaşan Başkent temsilcisi, futbolcunun kulübüyle olan sorunları aşmaya çalışıyor.Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen Ramos'un, Hertha Berlin formasıyla çıktığı 62 maçta 25 golü var. Ramos, geçen sezon oynadığı 32 maçta ise 15 gol atarak, takımının şampiyon olmasında önemli rol oynadı.
KaPaLı
08.Haziran.2011, 00:29
Ben Kolombiyalı gelmesin demiştim ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor. Kolombiyalılarda olmayan şey bu oyuncuda varmış. " İSTİKRAR ". Görcez bakalım hele bi gelsinde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 14:22
Adrian Ramos dağıtır ortalığı...;)
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 15:17
İlhan Cavcav hatasından erken dönmüş. :) Giray Bulak ile yollarını ayırmış G.Birliği..
RasAnt
08.Haziran.2011, 19:00
Dünyada ilk sanırım bu olay :D
eng1n
08.Haziran.2011, 21:15
Gençlerbirliği, 4 yıl aradan sonra 2. kez aynı şeyi yaptı! 2007'de 7 Haziran'da Ersun Yanal ile sözleşme yapan ama 2 gün sonra "transfer politikasındaki uyuşmazlık" yüzünden yollarını ayıran Gençlerbirliği aynı olayı Giray Bulak ile de yaşadı
Bu sefer geç kalmışlar Ersun Yanal'la 2 gün çalışmışlar.
vego
13.Haziran.2011, 22:58
Dardanel'den Gençlerbirliği'ne 3 oyuncu
13 Haziran 2011 12:32 | NTVSpor.net
Gençlerbirliği, Dardanelspor'un 3 genç yeteneği kaleci Ferhat Kaplan, sol bek Sakıp Aytaç ve orta saha oyuncusu Özgür İleri'yi kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/sakipaytacntvspor_HLSQ6.jpg
DEVRİM ÇETİN - Geçtiğimiz sezon ligde istediği performansı bir türlü elde edemeyen Gençlerbirliği, transferde harekete geçti.
Ankara temsilcisi, bu sezon TFF 3. Lig'e düşen Dardanelspor'dan milli oyuncular kaleci Ferhat Kaplan, sol bek Sakıp Aytaç ve orta saha oyuncusu Özgür İleri'yi transfer etti.
3 oyuncunun da en yakın zamanda resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
sakary Ali
13.Haziran.2011, 23:05
İlhan Cavcav birşey biliyordur aldırmıştır.4-5 yıl sonra sağlam meblalara satar.
BaGa TaRKaN
13.Haziran.2011, 23:10
İlhan Cavcav birşey biliyordur aldırmıştır.4-5 yıl sonra sağlam meblalara satar.
Artık Eski Cavcav'ı Zor Görürürüz Adam Yattığı Yerden Nereye Kadar Yönetecek Daha.
Aşk-ı Şehir
13.Haziran.2011, 23:10
Sakıb Aytaç'ı en az 7 Milyon €'ya satar 2-3 sene sonra demedi demeyin. :)
Zekirdek
13.Haziran.2011, 23:30
Unutulmasınki Çanakkale Dardanelspor tesis açısında Türkiye'nin en iyilerinden ve adeta futbolcu fabrikası.
vego
13.Haziran.2011, 23:34
3 oyuncununda kontratı 5 yıllık sanırım.
sentugo
14.Haziran.2011, 10:27
Özellikle Sakıp Aytaç baya başarılı olur ve satar :)
tüm sözleşmeler 5 yıllık
vego
06.Temmuz.2011, 00:31
G.Birliği Ergün Teber ile görüşüyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlirbirliği, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Ergün Teber ile görüşüyor.
05 Temmuz 2011 Salı - 15:04
AA
Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/) teknik direktör Fuat Çapa (http://www.sporx.com/fuat-capa/)'nın raporu doğrultusunda 2008-2009 sezonunda Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/)'nde oynayan, geçen sezon ise Çapa'nın görev yaptığı Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/)'da forma giyen Ergün Teber (http://www.sporx.com/ergun-teber/) ile transfer görüşmelerine başladı. Defansın solunda görev alan, 1985 doğumlu Teber, bugün Ankara'ya gelecek ve Başkent temsilcisi yöneticileriyle bir görüşme yapacak.
Kırmızı-siyahlı kulüp, Teber'in, Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) kulübüyle olan sözleşmesindeki opsiyonu çözmesi durumunda futbolcuyla sözleşme imzalayacak.
Ergün Teber (http://www.sporx.com/ergun-teber/), futbola Adana'da Yenibeygücü takımında başladı. Sırasıyla Kayseri Erciyesspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/), Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/), Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/), Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/) ve son olarak Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) formaları giyen Teber, 62 kez milli takımın çeşitli kademelerine davet edildi.
-KAPLAN AVRUPA'YA-
Bu arada Mustafa Pektemek (http://www.sporx.com/mustafa-pektemek/)'in Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'a transferinin ardından forvet arayışlarına başlayan Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/), bu transferi de Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) kampı öncesi sonuçlandırmayı hedefliyor.
İdari menajer Mustafa Kaplan (http://www.sporx.com/mustafa-kaplan/), forvet transferi için görüşmeler yapmak üzere kulüp tercümanı Emrah Atasoy ile birlikte hafta sonu önce Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'ya, ardında da Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/)'ya gidecek. Kaplan, Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'da Senegal (http://www.sporx.com/senegal/) asıllı Belçikalı santrafor Elimane Coulibay'nin transferi için futbolcunun kulübü KAA Gent (http://www.sporx.com/gent/) ile masaya oturacak.
31 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Coulibay'nin, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi var.
Kaplan ve Atasoy, Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'daki görüşmelerin ardından Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/)'ya geçecek. Kaplan, Doetinchem kentinde 23 yaşındaki Hollandalı forvet Rydell Poepon'un Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/)'ne transferi için futbolcunun kulübü De Graafschap (http://www.sporx.com/de-graafschap/) Doetinchem ile görüşmeler yapacak.
Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/) 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda 1 golü bulunan, 1.81 metre boyundaki Poepon'un, 2 yıl daha kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.
Kırmızı-siyahlı kulübün yaşının Coulibay'den küçük olması nedeniyle transferde önceliği Poepon'a verdiği bildirildi.
NisRoc
06.Temmuz.2011, 07:04
Sakıp Aytaç eğerki kendine bakarsa yukarıda arkadasin dediği gibi yuksek bir meblağa satılır ileride..
vego
08.Temmuz.2011, 20:18
Gençlerbirliği Aykut Demir ile uzattı
8 Temmuz 2011 18:54 | NTV Spor ve Ajanslar
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, genç oyuncusu Aykut Demir'in sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/165/aykutdemir3_ZJ699.jpg
Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, futbolcusu Aykut Demir'in sözleşmesini 3 yıl uzattı.
Kırmızı siyahlı kulüp, iç transferde Aykut Demir'in 31 Mayıs 2012'ye kadar olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak 2014'e kadar uzattı.
A2 Milli takımında da oynayan 1988 Hollanda doğumlu Aykut Demir, çalışmaya devam edeceğini belirterek, ''Bu kulübe geldiğim 2009 yılından bu yana gösterdiğim aşama ve performans beni bundan sonrası için de motive ediyor'' dedi.
Çok çalışmayı sürdüreceğini ve kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağını söyleyen Aykut, ''Gençlerbirliği'nin iyi yerlerde yer alması ve kişisel kariyerim adına, performansımın kat be kat üzerine çıkma gayretimi sürdüreceğim'' diye konuştu.
vego
11.Temmuz.2011, 18:57
Herve Tum Gençlerbirliği'nde
11 Temmuz 2011 17:25 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Kamerunlu forvet oyuncusu Herve Tum ile anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/166/hervetum3_D2LY7.jpg
Gençlerbirliği, Kamerunlu forvet oyuncusu Herve Tum'u renklerine bağladı.
Son 2 sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve daha önce Bursaspor ile Sivasspor'da da top koşturan 32 yaşındaki Tum'un, Dorukkaya'daki kampa katılacağı öğrenildi.
Öte yandan Bundesliga 3. Lig takımlarından VfR Aalen'de forma giyen gurbetçi futbolcu Aytaç Sulu ile de anlaşmaya varıldığı ve Sulu'nun bu akşam Ankara'ya gelerek, yarın sağlık kontrolünden geçirileceği kaydedildi.
Kontrollerin ardından Sulu'nun da Dorukkaya'daki kampa katılacağı belirtildi.
vego
11.Temmuz.2011, 19:07
Crystal Palace Mile Jedinak ile anlaştı. http://www.cpfc.co.uk/page/News/0,,10323~2390328,00.html
Hugo
11.Temmuz.2011, 19:35
Tum çok gereksiz bir transfer olmuş bence.
di canio
11.Temmuz.2011, 19:43
Crystal Palace Mile Jedinak ile anlaştı. http://www.cpfc.co.uk/page/News/0,,10323~2390328,00.html
Jedinak'ı ben çok beğeniyorum. Bir önceki sezon Antalyaspor'da çok etkiliydi. O yüzden sempatim de var. Keşke ligimizde kalsaydı.
KaPaLı
12.Temmuz.2011, 00:08
Jedinak, Skoko'nun izinden gidiyor. Ligimize renk katan adamlardan birisiydi.
Tum içinde çok olumluyum ben. Zec'e partner olacak, rakibi yoracak bir oyuncu.
Revolution
12.Temmuz.2011, 00:50
Tum alternatif açısından fena olmamış.
Revolution
12.Temmuz.2011, 18:28
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
TRANSFER: Gençlerbirliği, Bundesliga 3. Lig takımlarından VfR Aalen’de forma giyen Aytaç Sulu ile anlaşmaya vardı.
Varonil
12.Temmuz.2011, 19:11
Aytaç Sulu nihayet geldi demek ki Türkiye'ye.Çoğu fm serisinde alt lig takımlarında sürekli transferini yaptığım bir oyuncuydu. :)
byariff
12.Temmuz.2011, 21:30
ilhan cavcav yada scoutlari fm oynuyor galiba :F
vego
29.Temmuz.2011, 18:33
Gökhan Tokgöz yeniden G.Birliği'nde
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, eski kalecisi Gökhan Tokgöz ile yeniden anlaşmaya vardı.
29 Temmuz 2011 Cuma - 16:21
AA
Gençlerbirliği, eski kalecisi Gökhan Tokgöz ile yeniden anlaştı.
Alınan bilgiye göre teknik direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda kaleci arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlı kulüp yöneticileri, eski kalecileri Gökhan Tokgöz ile anlaşmaya vardı.
Profesyonel futbol kariyerine Boluspor'da başlayan, 1979 doğumlu Gökhan Tokgöz, Yimpaş Yozgatspor'dan sonra 2002 yılında Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
2009-2010 sezonunda Ankaraspor forması giyen Tokgöz, mavi beyazlı takımın küme düşürülmesi üzerine Diyarbakırspor'a gitti. Diyarbakırspor'dan geçen sezon kalesini koruduğu Konyaspor'a transfer olan Gökhan Tokgöz, milli takımlar formasıyla 21 karşılaşmada görev aldı.
vego
31.Temmuz.2011, 03:35
Gökhan Tokgöz yalanlanmış.
vego
02.Ağustos.2011, 15:08
Ali Kuçik Gençlerbirliği'nde sorun oldu
2 Ağustos 2011 11:40 | NTV Spor ve Ajanslar
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, genç oyuncunun bonservisinin elinde olduğunu, ancak bu saatten sonra gelse de almayacağını belirtti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/j7kdnxpe_0PDVZ.bmp
Gençlerbirliği'nin başarılı golcüsü Mustafa Pektemek'in Beşiktaş'a transferinde, siyah-beyazlılardan alınan Ali Kuçik, başkente uğramadı.
Transfer sırasında, para artı Ali Kuçik şeklinde anlaşma olmasına karşın genç oyuncu, Gençlerbirliği ile hiçbir çalışmaya katılmadı.
CAVCAV: ARTIK GELSE DE ALMAM
Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapan kulüp başkanı İlhan Cavcav, genç oyuncunun bonservisinin elinde olduğunu, ancak bu saatten sonra gelse de almayacağını belirterek, ''Transfer sırasında Beşiktaş Kulübü Ali Kuçik'i de bize verdi. Kendisi şu ana kadar hiçbir antrenmanımıza katılmadı. Bu süreçten sonra gelse de zaten almam. Ancak bizler Beşiktaş Kulübü'ne bunun karşılığında 400 bin lira istediğimizi ilettik. Şu anda onlardan gelecek tavrı bekliyoruz'' dedi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2011, 15:28
Aydın Karabulut vol2...
footballer33
02.Ağustos.2011, 16:11
Bonservisiyle yollanacak bir golcü değil benim gözümde Ali Kuçik. Şayet transfer gerçekleşmezse biz alalım ve bir takıma kiralık yollayalım.
vego
20.Aralık.2011, 19:49
Ergün Teber, Gençlerbirliği'nde
20 Aralık 2011 16:58 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, İsveçli oyuncu Labinot Harbuzi ile yollarını ayırırken, Samsunspor forması giyen Ergün Teber'i renklerine bağladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/217/ergunteber3_LFYVB.jpg
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki çalışma, yardımcı antrenörler Eric Hellomens ve Bülent Kayıtken ile kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yapıldı. Çok neşeli geçen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanda, sakatlığı süren Özgür takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sakatlığı devam eden Emre ve izin alarak Almanya'ya giden Serkan ise idmana katılmadı.
Başkent ekibi oyuncuları, idmanın ilk bölümünde pas kontrol çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular, kaleciler Özkan, Ramazan ve Ferhat'ın koruduğu kaleye şut attı.
Bu arada, teknik direktör Fuat Çapa'nın babasının rahatsızlığı nedeniyle Belçika'ya gittiği öğrenildi. Başarılı teknik adam, yarın dönerek, takımın idmanında yer alacak.
Öte yandan, teknik kadronun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından futbolculara 3-4 gün izin vereceği öğrenildi.
HARBUZİ GÖNDERİLDİ, ERGÜN TEBER ALINDI
Gençlerbirliği, takımda sürekli sorun yaratan İsveçli oyuncu Labinot Harbuzi ile yollarını ayırdı.
Kulüp yönetimi, Harbuzi ile bugün görüşüp, maaş alacağı olan ücreti kendisine ödeyerek, sözleşmesini fesih etti. Labinot Harbuzi'ye kulüp tarafından 67 bin 500 Euro ücret ödendiği öğrenildi.
Başkent ekibi, devre arası transferlerine başlarken, ilk icraatını Samsunspor'dan Ergün Teber'i alarak gerçekleştirdi. Tecrübeli sol bek ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı bildirildi. Futbolcunun transferinde ödenen ücret ise açıklanmadı.
fbdevil190737
25.Aralık.2011, 21:15
Gençlerbirliği Ante Kulusic ile 2 yıllık sözleşme yenilemiş . Bunun yanında Beşiktaş'dan Onur Bayramoğlu , Mainz 05'den Deniz Yılmaz ve Honved'den Danilo Da Silva ile anlaştığı dedikoduları var .
kalemci
30.Aralık.2011, 05:45
Murat Duruer ve Onur Bayramoğlu hayırlı olsun.
Bana kalırsa kalabalık ortasahada Onur ve Murat forma şansı bulamaz. Muratı bekte kullanabilir.
byariff
16.Haziran.2012, 14:12
Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen İsveç'te oynayan, Türk pasaportlu futbolcular Jimi Durmaz ve Mervan Çelik'i transfer ettiklerini söyledi.
http://spor.milliyet.com.tr/buyukler-istedi-genclerbirligi-aldi/spor/spordetay/16.06.2012/1554607/default.htm
KanaKe
16.Haziran.2012, 18:25
kimmis o adamlar ne ara gs ve fb nin gündemine girmisler? basinin yazdigi her habere inansaydik biz oooo... anadolü kulüplerinin böyle adi sani duyulmamis oyuncu alip gs fb bjk de ilgileniyordu oyuncu bizi tercih etti laflarina doyduk artik.. sanirsin 7 yasinda cocugu kandiriyorlar..
footballer33
16.Haziran.2012, 21:30
kimmis o adamlar ne ara gs ve fb nin gündemine girmisler? basinin yazdigi her habere inansaydik biz oooo... anadolü kulüplerinin böyle adi sani duyulmamis oyuncu alip gs fb bjk de ilgileniyordu oyuncu bizi tercih etti laflarina doyduk artik.. sanirsin 7 yasinda cocugu kandiriyorlar..
Mervan Çelik'in ismi G.Saray ile baya baya anılıyordu ama geçen sezonki transfer döneminde. :) Hatta, ismi üzerinden yorumlar, analizler bile yapılmıştı burada. Diğer futbolcuyu ben de tanımıyorum.
KanaKe
16.Haziran.2012, 21:35
Mervan Çelik'in ismi G.Saray ile baya baya anılıyordu ama geçen sezonki transfer döneminde. :) Hatta, ismi üzerinden yorumlar, analizler bile yapılmıştı burada. Diğer futbolcuyu ben de tanımıyorum.
ismi anilmasi baska bir olay, gs ve fb nin gündemindeydi diyorlar her ismi anilan oyuncu takimlarin gündeminde olmuyor maalesef basinin uydurmasida olabiliyor onun icin isminin anilmasi birsey ifade etmez.
footballer33
16.Haziran.2012, 21:54
İyi de bu 1-2 defa değil; günlerce, haftalarca yazılıp çizildi. Yoksa medyanın ne derece kolpa olduğunu ben de sizin kadar iyi biliyorum. :)
Bordo61Mavi
22.Haziran.2012, 22:23
Dusko Tosici almislar :) Adamin gecmisi pek ic acici degil :D
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2012, 03:18
Bir an bir ara Manu'da oynayan Tosic sandım,sonra onun Zoran Tosic olduğunu anımsadım.:)
LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:22
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Walter Sakana
04.Temmuz.2012, 03:26
Dejan Lekic'i almış Gençler :icon_eek:
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26059
Bence çok iyi transfer hatta Galatasaray Lekic, Lamah, Nekounam üçlüsünü alsa keşke diye yazmıştım sezon sonunda. Biz fıldır fıldır yakışıklı golcü ararken helal olsun valla...
Geçen sezon 3-2'lik Barcelona maçında 2 gol atmıştı. La Liga özetlerinden izlediğim kadarıyla çok beğendim, hayırlı olsun.
Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 03:46
Gençler'in bu politikası çok iyi işliyor beleşe alıyolar 5-6 Milyona satıyolar ne güzel valla...Tek sorunları hoca oluyor Fuat hoca aslında iyi gidiyor yollar ayrıldı mı bi bilgim yok ama ayrılmadıysa bu kadro Avrupaya oynayabilir...
semih99999
04.Temmuz.2012, 15:42
auuuu :D adamlar turnayı gözünden vurmuş nasıl ikna etmişler şaştım :D kaldım
footballer33
05.Temmuz.2012, 00:56
Anlaşma 3 yıllık, bonservisi 1 milyon euro. Sol beke de Tosic'i almışlardı. İkisi de Sırbistan Milli takımının futbolcusu.
byariff
17.Temmuz.2012, 15:56
Gençlerbirliği, Malmö'nün Türk asıllı forveti Jimmy Durmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/282/jimmydurmaz_GE4IU.jpg
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/68374/jimmy-durmaz-genclerbirliginde?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 16:54
Gençlerbirliği Cavcav'ın transfer stili ile devam ediyor :)
goosfraba
23.Ağustos.2012, 14:15
blackburn'dan radosav petrovic'i almışlar. adam fmde efsane.
semih99999
23.Ağustos.2012, 15:03
gençlerbirligi efsane kadro kurdu yav
C h A o S
23.Ağustos.2012, 15:50
Serkan Kurtuluş ilede 3 yıllık anlaşmışlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ağustos.2012, 15:54
anadolu klupleri artik genc yetenekleri almaya basladi yurt disindan. nasil olsa uc buyuklere 7-8 katina satiyorlar :n: buyukler icin deplasman maclari cok daha zor lacak gibi gorunuyor bu sezon. kasimpasanin tt arenada bile neler yapabildigini gorduk. superlig icin sevindirici :)
Ralph
29.Ağustos.2012, 15:51
Gençlerbirliği Bursa Nilüferspor'un amatör takımında oynayan Kemalata Döner'i transfer etti.
Başkent temsilcisinin 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı ve 16 yaş altı takım kadrosunda yer alacak Kemalata Döner, ''Gollerimi artık Gençlerbirliği için atacağım'' dedi.
Bursaspor futbol okulunda 11 yaşında futbola başlayan 1997 doğumlu futbolcu, 3 sezondur Nilüferspor formasıyla toplam 150 karşılaşmada görev yaptı.
Gençlerbirliği'nde kendisini geliştirmek için çaba harcayacağını kaydeden Kemalata Döner, yeni takımına katkı sağlayacağna inandığını sözlerine ekledi.
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk da yaptığı açıklamada genç bir yeteneği profesyonel yaparak, yarışmacı takıma katmaktan mutlu oldukları ifade etti.
Onuk, ''Kemalata, göstereceği performanla önündeki basamakları başarıyla tırmanacaktır'' dedi.
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:05
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
goosfraba
04.Ocak.2013, 20:43
björn vlemincxs kiralanmış.
footballer33
05.Ocak.2013, 03:17
Yenir mi, içilir mi? :icon_neutral:
Suicider
05.Ocak.2013, 05:25
Kafa güzelken mi yazmaya çalıştın harbi bu muymuş ismi? :D
goosfraba
05.Ocak.2013, 16:35
fm oynayıp bu adamı tanımamak nasıl birşey yahu :D
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/bjoern-vleminckx/profil/spieler_13103.html
milan jovanovic ile de görüşülüyormuş.
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 19:44
Gençlerbirliği, Smiljanic'le anlaştı
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, kendisi izlediği Milan Lola Smiljanic ile bugün yaptığı görüşme mutlu sonuçlandı.
1986 doğumlu olan ve Partizan takımında forma giyen Milan Lola Smiljanic ile yarın yapılacak olan sağlık kontrolünden sonra anlaşma imzalanacak.
6kez milli formayı giyen ön liberoyu başkan İlhan Cavcav kendisi izleyerek transfer etme kararı aldı. Bugün yapılan görüşmede anlaşan taraflar yarın yapılacak olan sağlık kontrolünden sonra kaç yıllık imza atacağı belli olacak.
BaGa TaRKaN
29.Mayıs.2013, 21:42
Bir Ara Basel'de Oynayan Adam Değil mi Bu ?
Bir Kaç Sene Öncesinde Çok İyi Bir Oyuncuydu Ama Sonra Adını Bayağı Bir Unuttuk Umarım İş Yapar :)
Addolorato
13.Haziran.2013, 11:04
Bucaspor'dan Efe Halil Özarslan'ı almışlar.
mpaker66
13.Haziran.2013, 18:31
Efe kesin mi ya süper transfer
Fearless Coward
26.Haziran.2013, 17:25
http://ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/89842/genclerbirliginde-cifte-imza
Vay anasını Gençler her sezon olduğu gibi yine suskunluğunu fena bozmuş. :D
Ralph
26.Haziran.2013, 17:54
Gençlerbirliği bu işleri iyi yapıyor. Şu Deniz Naki'yi hep merak ediyordum. Bakalım nasılmış.
footballer33
21.Ekim.2013, 20:15
Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği'ne doğru
Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, teknik direktör Mehmet Özdilek ile görüşme kararı aldı.
Spor Toto Süper Lig’de kötü sonuçlar alan ve ligin dibine demir atan Gençlerbirliği’nde, teknik direktör arayışları sürüyor. Teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayıran başkent ekibinde yönetim kurulu akşam saatlerinde toplandı. Toplantıda Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Mehmet Özdilek isimlerinin öne çıktığı, yönetim kurulunun da Mehmet Özdilek ile görüşme kararı aldığı öğrenildi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Özdilek ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Kendisi bugün akşam veya yarın akşam Ankara’da olacak. Kendisiyle görüşeceğiz. Eğer şartlarda anlaşırsak sözleşme imzalayacağız" dedi.
AA
http://fntk.co/15XJ2Gu
Fearless Coward
21.Ekim.2013, 20:19
Şifo güzel transfer olur Gençlerbirliği çok sevdiğim bir ekip ligden düşecek resmen adamlar takımı rahat ligde tutar Şifo Mehmet.
europeanconquer
21.Ekim.2013, 20:45
Umarım Şifo gelir ve şu takımı ligde tutar.Süper Lig maçı olmayan Başkent mi olur yahu ?
Biri gelsin kurtarsın şunları :( Daha kombine alacağım gelecek seneye :uzgun:
SAİT71
21.Ekim.2013, 22:24
İlhan Cavcan iyice sıktı artık. Arkadaş tamam iyi para kazandırıyorsunda Vlemincx gibi tutan adamları ne yapıp edip kadroda tutman lazım. Elinden kaçırırsan böyle dibe gidersin. Yazık yahu. Ankaragücü'ne de Gençlerbirliğine'de.
kalemci
21.Ekim.2013, 23:52
Gençlerde transferi yöneten Cem Onuk'tu Cavcav değil. Ve zaten kadronun bu derece düzensiz ve savruk olma sebebiydi. Yol verildi. Ya Cavcav oyuncu bulacak yada profesyonel bir ekip oluşturacak.
Takıma bir kaleci, bir stoper, bir ortaya beyin ve bir forvet lazım. Stancu nassı Cimbomda oynamış anlamak mümkün değil. Tabi bide hoca lazım.
SAİT71
22.Ekim.2013, 03:23
Sonuçta Cem Onuk'un yaptığı işlerde Cavcav'dan sorulacaktır. TV programında sanırım bırakacagını acıklamış. İyi olur bir başkan değişikliği. Eski Gençler nerde şimdiki Gençler nerde.
cureshot
22.Ekim.2013, 14:51
Büyük liglerde şampiyonu olmayan tek başkent bizimkisi.
Şampiyonluğu geçtim ligde bile tutunamıyorlar.
Mali açıdan bu ülkenin en iyi takımlarından birisinin bu halde olmasının tek sorumlusu Cavcav.
di canio
22.Ekim.2013, 14:55
Büyük liglerde şampiyonu olmayan tek başkent bizimkisi.
Şampiyonluğu geçtim ligde bile tutunamıyorlar.
Mali açıdan bu ülkenin en iyi takımlarından birisinin bu halde olmasının tek sorumlusu Cavcav.
Mali açıdan ülkenin en iyi takımlarından birisi olmasının da bence tek sorumlusu aynı adam.
cureshot
22.Ekim.2013, 15:01
Mali açıdan ülkenin en iyi takımlarından birisi olmasının da bence tek sorumlusu aynı adam.
İkili ilişkileri iyi, güzel güzel paralara futbolcular sattı, sonra da tek kuruşunu harcamadı, altından kefen yaptıracak herhalde?
Taraftar potansiyelini gözardı edersek bu ülkenin en kalburüstü takımı olması muhtemeldi ama sürünüyor, yazıktır.
SAİT71
22.Ekim.2013, 16:29
Mali açıdan güzel yapmak iyi birşey de, o iyi mali durumu yönetebilmekte ayrı bir beceri. Cavcav ilkini yapıyor ama sportif açıdan sınıfta kalıyor. Aziz Yıldırım'ın 2-3 beden altı gibi. (Aziz Yıldırım kadar diktatör olamadı daha) A.Y.'da mali açıdan iyi bir noktaya getirdi F.Bahçe'yi ama sportif anlamda tartmin edici bir şey yok futbolda. Daha çok hayal kırıklıkları ile hatırlanıyor. Bence biraz para harcaması lazım çünkü diğer rakipleri para harcamasalar bile nokta atışlar yaptılar. Lige yeni çıkan Rize ile Akhisar yukarıda. Onlar çok zor düşerler. Elazığ ise Kayserililerden, Gençlerden falan yukarıda. Haliyle yeni çıkanlar tutununca ligde eskilerden 3 takım alta gitti. Bunlardan Kayseri ve G.Birliği ligin iyi takımları. Antep'i de buna dahil edebiliriz. Böyle olmamalı.
cureshot
22.Ekim.2013, 17:31
Mali açıdan güzel yapmak iyi birşey de, o iyi mali durumu yönetebilmekte ayrı bir beceri. Cavcav ilkini yapıyor ama sportif açıdan sınıfta kalıyor. Aziz Yıldırım'ın 2-3 beden altı gibi. A.Y.'da mali açıdan iyi bir noktaya getirdi F.Bahçe'yi ama sportif anlamda tartmin edici bir şey yok futbolda. Daha çok hayal kırıklıkları ile hatırlanıyor. Bence biraz para harcaması lazım çünkü diğer rakipleri para harcamasalar bile nokta atışlar yaptılar. Lige yeni çıkan Rize ile Akhisar yukarıda. Onlar çok zor düşerler. Elazığ ise Kayserililerden, Gençlerden falan yukarıda. Haliyle yeni çıkanlar tutununca ligde eskilerden 3 takım alta gitti. Bunlardan Kayseri ve G.Birliği ligin iyi takımları. Antep'i de buna dahil edebiliriz. Böyle olmamalı.
Hadi para harcamayı geçtim, kasada tonla para varken ucuza alıp parlattığı futbolcuları bari satmasa.
Hem onu yapmıyor, hem gelen parayı harcamıyor, böyle yöneticilik olmaz ki.
JoseMou
22.Ekim.2013, 18:17
Mehmet Özdilek yeni teknik direktör. Hayırlı olsun :)
attirson
26.Mayıs.2014, 15:08
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevinden istifa etti. Başkent ekibi 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın Özdilek'le devam etmeme kararı aldı.
Ligtv
İlginc bir haber daha 2-3 hafta önce ileriye dönük roportajları vardı.Ne olduysa artık bu kadar etklileyen...
footballer33
26.Mayıs.2014, 16:07
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevinden istifa etti. Başkent ekibi 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın Özdilek'le devam etmeme kararı aldı.
Ligtv
İlginc bir haber daha 2-3 hafta önce ileriye dönük roportajları vardı.Ne olduysa artık bu kadar etklileyen...
Dün bir arkadaşla telefonda görüştüm, bana Mehmet Özdilek Mersin İdman Yurdu'na gidebilir dedi. Hiç ihtimal vermedim, G.Birliği'ne yeni gitti daha dedim; ancak şu habere göre doğru çıkabilir.
europeanconquer
26.Mayıs.2014, 17:51
Cavcav takımın başına kendisi geçsin de rahatlasın artık.Aziz Yıldırım'dan sonra bir başka hoca öğütücü de İlhan Cavcav'dır.
Namzet
26.Mayıs.2014, 17:56
İlhan cavcav olduğu sürece böyle şeyler normal
Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 17:59
Mehmet Özdilek'i çok arar Gençler. Gelecek sezon Avrupa'ya giderlerdi bence Şifoyla.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2014, 19:52
@europeanconquer
son 10 yil fenerbahce;
daum 4 yil
zico 2 yil
aykut 3 yil
ersun 1 yil+2 yil sozlesme
:n:
ilhan cavcav bunamis.
bu arada mehmet ozdilek genclerde bile istedigi butceyi bulamiyorsa nerde bulabilir ki? 3 buyuklerden birinde gozu galiba :)
eng1n
26.Mayıs.2014, 20:10
1-2 gün önce Aykut Kocaman-Gençlerbirliği dedikodusu okumuştum bir yerde, Mehmet Özdilek olduğu için sallama haber zannettim ama gerçek galiba.
William Rookwood
28.Mayıs.2014, 19:05
Boşalan teknik direktörlük koltuğuna Kemal Özdeş getirilmiş. Manisaspor'un Süper Lig'de olduğu sıralarda iyiydi. Eğer Gençlerbirliği ile kimyası tutarsa iyi işler yapabilir.
europeanconquer
05.Haziran.2014, 22:43
1.5 milyon lira +4 oyuncu karşılığında Taylan Antalyalı'yı almış Gençlerbirliği.
Bizde istiyormuşuz ama Taylan Gençler'de daha fazla süre alacağını düşünerek oraya gitmeyi tercih etmiş.
hallederizBJK
10.Temmuz.2014, 17:20
Gençlerbirliği Kulübü yönetimi, dün sezon açılışında takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle;
"Bugün bir araya gelen teknik direktörümüz Kemal Özdeş ve başkanımız İlhan Cavcav yaptıkları görüşmede oyuncu transferleri konusunda yaşanan anlaşmazlıklar dolayısıyla karşılıklı olarak yolları ayırmaya karar vermişlerdir. Kendisine ve yardımcı ekibine futbol hayatlarında başarılar diler, bu kısa dönemde kulübümüze sağladıkları önemli katkılardan dolayı teşekkür ederiz."
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Kaplan'ı getirdi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, oyuncu transferleri konusunda yaşanan fikir ayrılıkları dolayısıyla bugün Kemal Özdeş ile yollarını ayıran başkent temsilcisi, Hacettepespor'u Spor Toto 2. Lig'e çıkaran Mustafa Kaplan ile anlaştı. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Kaplan'ı telefonla arayarak yeni görevini tebliğ ettiği belirtildi.
Kaplan, 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında teknik direktör Ralf Zumdick'in Gençlerbirliği'nden istifa etmesiyle geçici olarak kırmızı-siyahlı ekibi çalıştırmıştı.
Hacettepespor'da geçen sezon başarılı olan Kaplan, Gençlerbirliği'nde ayrıca yardımcı antrenörlük ve sportif menajerlik görevlerinde de bulunmuştu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Temmuz.2014, 18:43
gencler kume dussun de akillansin cavcav, bunca yilin hurmetine kimse dokunmuyor adama. artik zarar vermeye basladi klubune. gecen yil zor kurtardi pacayi ozdilekle, bu sene nolcak bakalim akibetleri. kemal ozdes daha baslamadan gonderildi.
Kryptonite
10.Temmuz.2014, 18:59
Transfer anlaşmazlıklarından gönderildi diyorlar.Hacettepenin hocası bence daha yararlı olur en başında yapılması gerekiyordu bu isabet olmuş.
SAİT71
10.Temmuz.2014, 21:11
Cavcav'ın şu saçmalıkları bıktırdı artık. Gençlerbirliği iyice hedefsiz bir takım haline geldi. Eskiden ilk 5-6'nın değişmez takımlarından ve ligin en çekinilen deplasmanlarından birisiydi. Geçen sene ligin dibine kadar düştü ve zor kurtardı kendini ama çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar misali biraz paraya kıyıp adam akıllı isimler alınmalı. Cavcav bu hocalar ile bir türlü anlaşamıyor zaten. Cavcav otur dediğinde oturacak kalk dediğinde kalkacak birini arıyor.
footballer33
10.Temmuz.2014, 23:42
gencler kume dussun de akillansin cavcav, bunca yilin hurmetine kimse dokunmuyor adama. artik zarar vermeye basladi klubune. gecen yil zor kurtardi pacayi ozdilekle, bu sene nolcak bakalim akibetleri. kemal ozdes daha baslamadan gonderildi.
Bunu yazmaya girdim, sen benden önce yazmışsın bile. Hiç sevmiyorum şu Hacı Cavcav'ı. Bastonla dolaşacak yaşa geldi; hâlâ elini çekmedi şu Türk futbolundan.
hallederizBJK
11.Temmuz.2014, 16:56
Gençlerbirliği, Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Orhan Gülle ile 3 yıllığına anlaştı.
Orhan Gülle, Ankara'ya gelerek Gençlerbirliği Kulübü yetkilileriyle görüştü. Başkent ekibi, şartlarda anlaşarak, 22 yaşındaki genç oyuncuyu 3 yıllığına renklerine bağladı.
semih99999
11.Temmuz.2014, 17:22
güzel transfer olmuş ama gençlerbirligine bi tane böyle hızlı güçlü bitiriciligi iyi olan forvet lazım tabi bi de stoper :D
Leonadias
18.Temmuz.2014, 15:03
Gençlerbirliği ilk yabancısını getirdi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, transfer çalışmaları kapsamında Rumen futbolcu Liviu Antal'ı Ankara'ya getirdi.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/18/fft104mm3037698.jpg?v=2014-07-18
Kırmızı-siyahlıların bugün başlayacak Bolu kampına katılacak kanat oyuncusu Antal için bonservis bedeli ödenmeyeceği öğrenildi.
Teknik direktör Mustafa Kaplan’ın raporu doğrultusunda başkent ekibine kazandırılan Antal’ın, kulübü Vaslui’nin iflas etmesi sonucu beldesiz serbest kaldığı belirtildi.
Gençlerbirliği’nin transfer dönemindeki ilk yabancı futbolcusu olan Antal, Vaslui takımıyla geçen sezon çıktığı 31 maçta 15 gol attı. Antal, bir kez de Romanya Milli Takımı forması giydi.
Öte yandan, Antal ile yabancı oyuncu sayısı 10’a yükselen Gençlerbirliği’nde, Lekic ve Ekigho’nun gönderilmesinin gündemde olduğu kaydedildi.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 17:57
Yine isimsiz adamları almaya devam ediyor galiba Cavcav. Tutarsa ligde orta sıralarda olurlar, ancak tutmazsa bu sefer paçayı zor kurtarırlar. Ancak kariyerine bakınca iyi iş yapmış birine de benziyor. İnşallah tutar.
GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2014, 22:17
31 maç 15 gol,bir kanat oyuncusu için çok iyi istatistik.Yaşı da genç.Hem de bonservis bedelsiz.İyi bir transfer.
Namzet
30.Temmuz.2014, 13:47
Ilhan Cavcav, Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in Genclerbirligi'nde futbol oynamasi icin 10M€ verebilecegini acikladi.
Kaynak : Tribündergi
Sanırım bu durum Gençlerbirliğinin ne durumda olduğunu açık açık gösteriyordur,iyice bunadı :D
burakdinc
21.Ağustos.2014, 13:50
Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz, Yunanistan şampiyonu Olympiakos'un transfer teklifini kabul etti.
SAİT71
21.Ağustos.2014, 16:09
2 milyon için satmış Cavcav. Yazıklar olsun, aslında büyüklere kızmak lazım bunlara değil :)
William Rookwood
21.Ağustos.2014, 16:32
2 milyon mu? 4 buyuklerden biri jimmy icin genclerbirligi'nin kapisini calsa o fiyat 5 milyon olurdu.
bilmania
10.Temmuz.2015, 17:14
AIK Stockholm'den 550 B €'ya Panajotis Dimitriadis, Odense'den 400 B €'ya Martin Spelmann, Häcken'den 320 B €'ya Walid Atta, Steaua Bükreş'tan Iasmin Latovlevici, Hammarby'den Johannes Hopf ve Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl'le sözleşme imzalandı.
Radosav Petrovic ise Dynamo Kyiv'e gitti.