Log in

View Full Version : Kasımpaşa Transfer Haberleri | Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz Kasımpaşa'da

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:23
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...

RaSenGan
05.Temmuz.2012, 20:51
Görüşmeler için Isaksson'u İstanbul'a getirmiş Kasımpaşa.

fbdevil190737
05.Temmuz.2012, 21:11
Galatasaray 3 Milyon Euro borcu karşılığında Kasımpaşa'ya Yekta'yı bonservisiyle alın demiş . Yekta'nın yanına Çağlar'ı falan verirse Galatasaray Kasımpaşa kabul eder büyük ihtimal.

Hugo
08.Temmuz.2012, 02:52
İsaksson Kasımpaşaspor'da. Bi ara Galatasaray ne uğraşmıştı bu adamı alabilmek için de olmamıştı.

MeliksahAydogan
08.Temmuz.2012, 12:08
Yektayı alsınlar silsinler borcu bizde Yekta'nın yerine Soner Aydoğdu'yu kaçırdık zaten gider Alper Potuk'u alırız.

KanaKe
08.Temmuz.2012, 14:45
İsaksson Kasımpaşaspor'da. Bi ara Galatasaray ne uğraşmıştı bu adamı alabilmek için de olmamıştı.

isaksson eski isaksson degil performans olarak cok düstü ama tsl icin yeterli düzeyde

Fearless Coward
08.Temmuz.2012, 15:37
Paşa'nın bu yönetimle başarısız olması imkansız daha önce dediğim gibi...Bu sene ilk 10'a girerler seneye de Avrupa'ya gidebilirler...

furkan58
09.Temmuz.2012, 15:30
Isaksson iyi transfer faydalı olur Kasımpaşa için.

C h A o S
10.Temmuz.2012, 15:17
Oliech adım adım Kasımpaşa'ya
27 yaşındaki forvet oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'yla sözleşme imzalamak üzere...

12:49 | 10 Temmuz 2012

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de küme düşen Auxerre'in yetenekli forvet oyuncusu Dennis Oliech, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'ya transfer oluyor.

Delvin Ndinga'yı AS Monaco'ya satan Auxerre France3.fr'nin haberine göre Oliech'in Kasımpaşa'ya transferi de dün kesinlik kazandı. Haberde Oliech için ödenecek bonservis bedelinin açıklanmadığı ifade edilirken, yetenekli futbolcunun kaç yıllık sözleşmeye imza attığı da belirtilmedi.

Kasımpaşa yaz transfer döneminde daha önceden Andreas Isaksson, Elyasa Süme, Abdurrahman Dereli ve Volkan Yaman gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

(Goal.com)

Suicider
10.Temmuz.2012, 15:52
Manisa'dan İlker Avcıbay
Eskişehir'den Volkan Yaman
Antep'ten Elyasa
Ordu'dan Abdurahman Dereli

Bu transferlerde olmuş koyulmamış buraya yazayım dedim

barahir
10.Temmuz.2012, 16:14
Manisa'dan İlker Avcıbay
Antep'ten Elyasa

Man. City'nin yerli versiyonu gibiler

MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 16:22
Man. City'nin yerli versiyonu gibiler

:D :D :D :D

KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:04
Manisa'dan İlker Avcıbay
Antep'ten Elyasa

hepsi kötü transfer benim gözümde :) isaksson gibi adam aliyorsan defans hattinida o adama göre kuracaksin abdurrahman elyasa volkan ile mi kuracaklar defans hattini

byariff
10.Temmuz.2012, 17:06
Dani Alves"i alamicagina gore bu adamlar turkiyede rahatlikla is yapar.

KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:09
Dani Alves"i alamicagina gore bu adamlar turkiyede rahatlikla is yapar.

alvesi alsin demedik zaten ama bitmis adamlari niye aliyorsun :) bu adamlari kasimpasa almasa son duraklari bank aysa 1. lig dir benim gözümde :)

Night_Mare17
10.Temmuz.2012, 17:19
Oliech bitmiş.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 17:27
Kasimpasa Q7 ve Gutiyi istiyormus :D twitterda gordum

attirson
11.Temmuz.2012, 17:31
Fotomaç'ın haberi. :D

SaLviO
11.Temmuz.2012, 17:40
trnin en zengin iş adamları kasımpaşa yönetiminde isakson yıllık 1 m £ alıyor

RasAnt
13.Temmuz.2012, 13:13
Pintos da Paşa oldu

http://media3.ligtv.com.tr/img/news/2012/7/12/pablo.jpg

Transferde Isaakson ve Olisech gibi önemli isimleri alan Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa, Getafe'nin sağbeki Pablo Pintos'u da renklerine bağladı.

byariff
13.Temmuz.2012, 13:24
kasimpasa iyi transferler yapiyor..

footballer33
13.Temmuz.2012, 20:22
Zafer Yıldırım, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov gibi isimlerin olduğu yerde bu transferler gayet normal ve hatta iyi bile sayılmaz bence. Daha iyileri de gelebilir böyle bir yönetim kurulunun olduğu yere.

barahir
13.Temmuz.2012, 21:49
Kasımpaşa, Kayserispor'dan İlhan Eker'i 350 bin € karşılığında transfer etti..

Nocna Mora
15.Temmuz.2012, 00:15
Orduspor gibi kalici olacak gibi gorunuyor Kasimpasa..

RasAnt
15.Temmuz.2012, 16:18
Şu başlık değişse artık :D paşaları takımdan saymıonuz mu :p

Rsa
16.Temmuz.2012, 13:38
Güiza'yı istiyormuş Kasımpaşa.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27191

attirson
16.Temmuz.2012, 13:56
Hahaha yok artık. :n:

Fearless Coward
16.Temmuz.2012, 14:01
Forvet lazım Paşa'ya Guiza güzel olur 10 golü görebilen bir isim sonuçta :D

bySperman
16.Temmuz.2012, 14:02
Türk mizahını yıllarca götürebilecek bir isim Guiza :zuhaha

KanaKe
16.Temmuz.2012, 15:46
güiza kötü oyuncu degilki beklentiler yüksek oldugu icin ve ispanya gol krali olarak geldigi icin alay edildi adam oynadigi her sezon ligde 10 golü gecti kezman'dan daha iyiydi istatistiklere bakarsak..

RasAnt
16.Temmuz.2012, 18:00
Güiza süper olur valla :)

Facx
16.Temmuz.2012, 20:01
güiza kötü oyuncu degilki beklentiler yüksek oldugu icin ve ispanya gol krali olarak geldigi icin alay edildi adam oynadigi her sezon ligde 10 golü gecti kezman'dan daha iyiydi istatistiklere bakarsak..

attığının 10 katını kaçırdığı için alay edildi güiza yla az attığı için değil sezonda 10 gol atıyosa 40 gol kaçırıyodur :D

KanaKe
16.Temmuz.2012, 20:03
attığının 10 katını kaçırdığı için alay edildi güiza yla az attığı için değil sezonda 10 gol atıyosa 40 gol kaçırıyodur :D

baskalarida güiza kadar cok kaciriyor (isim vermeye gerek yok) ama nedense güiza kadar alay konusu olmadilar cünkü güiza kadar büyük beklentiler yoktu onlardan..

Fearless Coward
16.Temmuz.2012, 20:08
Paşa savunma transferini bitirdi sanırım sıra orta saha ve forvetlerde...Guiza güzel olabilir ama daha iyisini de bulur bu yönetim...

NisRoc
17.Temmuz.2012, 01:28
Kasımpaşa, gurbetçi futbolcu Mervan Çelik ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, İsveç 1. Lig takımlarından Gais'te forma giyen gurbetçi futbolcu Mervan Çelik'i kadrosuna kattı. 22 yaşındaki genç oyuncu yarın İstanbul'a gelerek yeni takımıyla 3 yılık sözleşme imzalayacak.

İsveç 19 ve 21 yaş altı takımlarının da formasını giyen Mervan Çelik, İskoçya'da bu sezon yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle küme düşen Rangers'ın da formasını terletmişti.

Kaynak: trtspor.com.tr

Sheriff
17.Temmuz.2012, 01:35
Güiza Paşa'ya gelirse gol kralı olabilir. Paşa'da o kadar katı savunmalara karşı oynamayacak ve okadar zor pozisyonlara girmeyecek, gücünü daha dengeli kullanabilecek.

Fearless Coward
17.Temmuz.2012, 01:35
Paşa şova devam ediyor sıra forvette :)

Facx
17.Temmuz.2012, 02:06
baskalarida güiza kadar cok kaciriyor (isim vermeye gerek yok) ama nedense güiza kadar alay konusu olmadilar cünkü güiza kadar büyük beklentiler yoktu onlardan..

adam einstein ya 30 gol atıp 30 gol kaçırmakla 10 gol atıp 40 gol kaçırmayı aynı sayıyo kaldıki güiza rahat 5-10 tane boş kaleye atamamıştır ıskalayarak kötü vurarak

byariff
17.Temmuz.2012, 02:33
Kasımpaşa, İsveç 1. Lig takımlarından Gais’te forma giyen gurbetçi futbolcu Mervan Çelik’i kadrosuna kattı. 22 yaşındaki genç oyuncu yarın İstanbul'a gelerek yeni takımıyla 3 yılık sözleşme imzalayacak.

Kaynak : AA

http://www.mackolik.com/Haber/136839/Kasimpasada-Gurbetci-Transferi

KanaKe
17.Temmuz.2012, 11:13
adam einstein ya 30 gol atıp 30 gol kaçırmakla 10 gol atıp 40 gol kaçırmayı aynı sayıyo kaldıki güiza rahat 5-10 tane boş kaleye atamamıştır ıskalayarak kötü vurarak

:D

sadece komiksin.. torres'te gecen sene kac kere bos kaleye atamadi torres simdi kötü bir oyuncumu? sanki sen hali sahada oynarken bos kaleye kacirmadinmi? anormal bir durum degil..

Kaka Leite
17.Temmuz.2012, 13:09
Kasımpaşa'ya bir yıldız daha

Transferin hızlı takımlarından Kasımpaşa, Beşiktaş ile yollarını ayıran Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Daha önce Isaakson, Oliech gibi önemli sismlerle kadrosunu güçlendiren lacivert beyazlılar, Alman futbolcu ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Kaynak | Lig TV

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 13:17
Ernst'in gitmesine pek üzülmedim.Miyadını doldurmuştu.Hayırlı olsun Kasımpaşa'ya.Ernst'in maaşını bir tek Kasımpaşa karşılayabilirdi zaten.

Kaka Leite
17.Temmuz.2012, 13:23

Nedense boşa kaçma konusundaki başarısından söz etmemişsin.Bence Avrupanın en iyi aralara kaçabilen oyuncudur Guiza atıp atamama konusunda bişey demiyorum.

Ancak rakip defansı uyutma konusunda çok iyi.

Facx
17.Temmuz.2012, 13:47
:D

sadece komiksin.. torres'te gecen sene kac kere bos kaleye atamadi torres simdi kötü bir oyuncumu? sanki sen hali sahada oynarken bos kaleye kacirmadinmi? anormal bir durum degil..

torres le dalga geçmeyen kalmadı zaten geçen sene özellikle villas boas varken di matteo varken toparladı bu arada güiza her maç boş kaleye karşı karşıya bi ton kaçırdığı için dalga geçildi 1 kere kaçırsa kimse bişey demez

Nedense boşa kaçma konusundaki başarısından söz etmemişsin.Bence Avrupanın en iyi aralara kaçabilen oyuncudur Guiza atıp atamama konusunda bişey demiyorum.

Ancak rakip defansı uyutma konusunda çok iyi.

güizayı bende o konuda beğeniyodum zaten golde atardı aslında özgüven eksikliği yüzünden büyük sorun yaşadı gol vuruşlarında

byariff
17.Temmuz.2012, 15:47
Kasımpaşa M.United'den Ayrılan Berbatov ile büyük ölçüde anlaştı. Beyaz Tv

uAburak89
17.Temmuz.2012, 15:51
Yok artık. :icon_eek:

Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 15:54
Ahahah :n: Biri Barbatov'u uyarsın :D

attirson
17.Temmuz.2012, 16:09
Olaya bak ya. :D Bu sene şampiyonluk için önemli rakiplerden olucak Kasımpaşa. :D

Fearless Coward
17.Temmuz.2012, 16:16
Beyaz TV'ye güvenmemek lazım ama bu yönetim alır mı alır :D

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 16:39
Noluyor ya :D Kasımpaşa coştu.

footballer33
17.Temmuz.2012, 17:12
Yolu açık olsun Ernst'in, tüm hizmetleri için teşekkürler kendisine. Gerçek Alman disiplinine sahip, müthiş bir profesyonel. Umarım, Kasımpaşa'da da çok başarılı olur.

Facx
18.Temmuz.2012, 06:20
Coşmalarına şaşırmamak lazım. Çünkü Ciner Grup Başkanı Turgay Ciner Kasımpaşayı satın oldu ve şuan para döküyorlar. Yönetim kurulunda çok güçlü isimler var.

http://spor.milliyet.com.tr/kasimpasa-nin-dumenine-besiktaslilar-gecti/spor/spordetay/23.05.2012/1543971/default.htm

türkiyede kulüpler vakıflara bağlı ve satılamaz değil miydi ya ?

Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 15:03
Kale Uche'yi almislar heralde

KanaKe
18.Temmuz.2012, 15:04
türkiyede kulüpler vakıflara bağlı ve satılamaz değil miydi ya ?

zamaninda saffet'de istanbulspor'u satin almisti

byariff
18.Temmuz.2012, 15:05
Gorusme Asamasindalar

http://www.mundodeportivo.com/20120718/rcd-espanyol/kalu-uche-deja-concentracion-espanyol-fichar-kasimpasa_54326875585.html

Bonservis bedeli 1.5m

Facx
18.Temmuz.2012, 15:41
Turgay Ciner, geçen yıl Süper Toto Süper Lig’ten Bank Asya 1. Lig’e düşen Kasımpaşaspor’un hisselerini devralmak için 12 Ekim tarihinde yeni bir şirket kurdu.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetleri A.Ş. ünvanıyla kurulan şirketin sermayesi 1 milyon TL olarak belirlendi.

Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan bilgilere göre, 1 milyon TL sermayeli şirkette Turgay Ciner 996 bin TL'lik (yüzde 96) paya sahip. Şirketin diğer ortakları ise yüzde 1'er payla Orhan Yüksel, Nedim Şener, Hasan Hilmi Öksöz ve Doğan Pençe. Şirketin yönetim kurulu başkanlığına ise Nedim Şener getirildi.

BANK ASYA'DA 5'İNCİ

Maçlarını 9 bin 576 kişi kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayan Kasımpaşaspor, Bank Asya 1. Lig'de 5'inci sırada bulunuyor. 7 karşılaşmada 3 galibiyet 3 beraberlik 1 de mağlubiyet alan Kasımpaşaspor topladığı 12 puanla lider Boluspor'un 3 puan gerisinde.

1921 yılında adını taşıdığı semtte bulunan Altıntuğ Kulübü ile Kasımpaşa Terbiye-i Bedeniye Kulübü'nün birleşmesiyle Kasımpaşa Gençlik Kulübü adı altında kurulan Kasımpaşa Spor Kulübü, lacivert-beyaz formalı futbol takımı ile 1923-1924 sezonunda ilk resmi maçına çıktı. 1924-1925 Futbol Sezonunda katıldığı İstanbul liginde Kasımpaşa adını kullandı.

http://kasimpasaspor.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=90

yok hocam aldı diyosan zaten almıştır da nası aldı ben onu anlamadım o zaman GS BJK FB de satılabilir heralde ?

RaSenGan
18.Temmuz.2012, 19:20
Türkiye'nin Manchester City'sini kuruyor adamlar :D Asansör oldular diyorduk ama Avrupa'ya oynayacak adamlar böyle giderse.

uAburak89
18.Temmuz.2012, 19:24
Q7'yi de istiyormuş Kasımpaşa.

RasAnt
18.Temmuz.2012, 19:37
- Isaakson - PSV (GK)
- Pintos - GETAFE (DR)
- Ernst - BEŞİKTAŞ (DM-MC)
- Oliech - AUXERRE (ST)
- Uche - ESPANYOL (ST)

Hepside büyük liglerde oynamış adamlar,helal olsun valla.

Diğer transferler şuanlık böyle

İlker Avcıbay (GK)
Elyasa Süme (DC)
İlhan Eker (DC)
Abdurrahman Dereli (DR)
Volkan Yaman (DL)
Kerem Seraş (MC)
Dormushali Saidhodja (ST) (Bulgar-Türk)

Facx
18.Temmuz.2012, 20:04
mervan çelik te var devre arasında bize geliceği sezon sonunda da bursaya gidiceği konuşuluyodu

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Temmuz.2012, 20:23
Uche imzayi atti, Kasimpasa ligin flas ekibi olabilir takim uyumu da saglanirsa. Ilk hafta maci GS ile, iyi mac olucak kesin :]

bu arada bu takim kume dustugu sene mali sikinti yuzunden devre arasi transfer bile yapmamis teknik direktoru de yollamisti, ne oldu da bu kadar transfer yapabiliyor bu takim. yoksa bu gelenler bedavaya mi geliyor, bu yonuyle de kasimpasa ilginc bir goruntu ciziyor. para nerden geldi, muamma. klube yakin olan varsa eger bu durumu bize aciklayabilir mi, merak konusu gercekten.

Fearless Coward
20.Temmuz.2012, 21:16
Yönetim değişti Paşa'da Beşiktaş'ın yönetimi geldi Q7'yi falan getirenler yani...O yüzden normal bu adamlar hele bi başarı sağlansın gelecek sezon daha sağlamlarını alacaklar...

KanaKe
20.Temmuz.2012, 21:42
Q7 yi getirirlerse helal olsun onlara :)

Cengo
20.Temmuz.2012, 21:58
Oliech olmadıgı için Uche geldi. Güiza da isteniyor.

Sheriff
20.Temmuz.2012, 22:26
Quaresma'yı alamazlar.

William Rookwood
20.Temmuz.2012, 23:01
Uche aç susuz bir oyuncu bu sezon fark yaratır

footballer33
20.Temmuz.2012, 23:18
Yönetim değişti Paşa'da Beşiktaş'ın yönetimi geldi Q7'yi falan getirenler yani...O yüzden normal bu adamlar hele bi başarı sağlansın gelecek sezon daha sağlamlarını alacaklar...
Q7'yi getirenler, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'ydu. Bu, 'sözde Beşiktaşlılar'ın hiçbirinin alakası yok o transferle.

pele96
21.Temmuz.2012, 00:12
Q7 için bir yandan olur bir yandan olmaz diyorum. Okadar küçük klübe gitmek istemez ama İstanbuldaki düzeninide bırakmamak için kabul edebilir Stadlar bile yakın.

eng1n
21.Temmuz.2012, 00:24
Kasımpaşa umarım bu transferlerin bedelini ileride ağır şekilde ödemez. jet hızıyla gelen zengin yönetim bir gün jet hızıyla kaçarsa ne olacak acaba ? gökçeklere benzetiyorum biraz umarım sonları aynı olmaz.

Facx
21.Temmuz.2012, 03:54
Kasımpaşa umarım bu transferlerin bedelini ileride ağır şekilde ödemez. jet hızıyla gelen zengin yönetim bir gün jet hızıyla kaçarsa ne olacak acaba ? gökçeklere benzetiyorum biraz umarım sonları aynı olmaz.

kulübü satın almış hocam bunlar aynı şey değil bence

NisRoc
21.Temmuz.2012, 18:03
Bu sene lige biraz renk gelecek anlaşıldı :)

KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:14
kulübü satın almış hocam bunlar aynı şey değil bence

batarsa istanbulspor gibi amatöre düsürürler :)

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 18:14

Doğrusu şöyle; Arasında Beşiktaş'lı zengin iş adamları Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov gibi isimlerin olduğu yeni bir yönetim geldi Kasımpaşa'nın başına.

NisRoc
21.Temmuz.2012, 18:26
mervan çelik te var devre arasında bize geliceği sezon sonunda da bursaya gidiceği konuşuluyodu

Şimdi de Pescaraya imza atmış :D

Türkiye'de pek çok kulübün transfer listesinde ve takibinde olan Mervan Çelik'in menajeri Hasan Çetinkaya transfer haberini doğrulayarak, "Mervan için pek çok teklif geldi fakat reddettik. Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Bursaspor bize tekliflerini sunmuştu. Bundesliga takımlarından bile teklifler geldi. Buna rağmen Pescara ile anlaştık." şeklinde konuştu.

byariff
21.Temmuz.2012, 19:52
menajeri tam bir para goz :D

SAİT71
22.Temmuz.2012, 10:34
Kasımpaşada yönetim değiştiğin de ve yeni yönetim kurulduğunda isimler bir bakmıştım. Hepsi tanınmış zengin isimlerdi. Bu tip transferler bekliyordum ancak Ankaragücü gibi olmasın sonları.

pele96
22.Temmuz.2012, 12:37
Ernst ile imzalanmış mı ?

KaPaLı
22.Temmuz.2012, 13:09
Ahh kasımpaşa ahh. Görecekler 2 yıl sonra hallerini. Oynatacak adamları dahi kalmayacak.

William Rookwood
22.Temmuz.2012, 16:24
Kasımpaşa Ankaragücü gibi olmaz başbakan var arkalarında :D

Sheriff
23.Temmuz.2012, 02:30
Q7 için bir yandan olur bir yandan olmaz diyorum. Okadar küçük klübe gitmek istemez ama İstanbuldaki düzeninide bırakmamak için kabul edebilir Stadlar bile yakın.
Demek istediğim BJK'nin 2 milyon euro luk teklifini bile reddetmiş, Kasımpaşa onun istediği parayı veremez, Quaresma daha 29 yaşında, bitmiş bir oyuncudan bahsetmiyoruz sonuçta. Alabilirlerse yıldız olduğu takımı sırtlayabilecek kapasitede halen. Kiralama formülü her üç taraf içinde iyi bir çözüm olacaktır. Quaresma İstanbul'da kalacak, gelirinden birşey kaybetmeyecek, BJK gelir sağlamayacak belki ama yattığı yerde adama dünyanın parasınıda ödemeyecek, Kasımpaşa ise belkide sadece maaşını ödeyerek bir sezonluğuna bir yıldıza sahip olacak, bakarsınız herkes memnun kalır bonservisinide alır önümüzdeki sezon.

footballer33
23.Temmuz.2012, 15:14
Demek istediğim BJK'nin 2 milyon euro luk teklifini bile reddetmiş, Kasımpaşa onun istediği parayı veremez, Quaresma daha 29 yaşında, bitmiş bir oyuncudan bahsetmiyoruz sonuçta. Alabilirlerse yıldız olduğu takımı sırtlayabilecek kapasitede halen. Kiralama formülü her üç taraf içinde iyi bir çözüm olacaktır. Quaresma İstanbul'da kalacak, gelirinden birşey kaybetmeyecek, BJK gelir sağlamayacak belki ama yattığı yerde adama dünyanın parasınıda ödemeyecek, Kasımpaşa ise belkide sadece maaşını ödeyerek bir sezonluğuna bir yıldıza sahip olacak, bakarsınız herkes memnun kalır bonservisinide alır önümüzdeki sezon.
Bu, zor bir ihtimal; çünkü Quaresma'nın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Bu yüzden, ya takımda tutup verim almaya çalışacaklar ya da bonservisiyle bir takıma satıp elden çıkarmaya bakacaklar. Kiralık formülü pek mümkün görünmüyor.

KanaKe
23.Temmuz.2012, 19:22
sayet 1 yillik sözlesmesi kaldiysa bence quaresma yakinda bedavaya gider görürsünüz :)

Tuskarr
23.Temmuz.2012, 19:38
Uche ve Oliech kontra için uygun isimler.Kasımpaşa zor deplasman olacak bu sene.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 21:26
Uche damga vurur bence bu yıla 15 20 gol aralığında olur en az, Kasımpaşa uyum sürecini hızlı geçerse daha da artar.Metin Diyadin beğendiğim bi teknik direktör arkasında durulursa bu takım baya iş yapar.

Lorik Cana19
23.Temmuz.2012, 22:42
Diego ve Lugano'yla ilgileniyorlarmış. İki isim için de görüşmeler olumlu seyrediyormuş. Sağlam takım olacak Kasımpaşa.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 22:55
Lugano yu kasımpaşa alırsa bizim yönetime iki çift lafım olur

footballer33
23.Temmuz.2012, 23:05
Diego ve Lugano'yla ilgileniyorlarmış. İki isim için de görüşmeler olumlu seyrediyormuş. Sağlam takım olacak Kasımpaşa.
İhsan Kalkavan Beyefendi (!), Kasımpaşa için iyi olacak buyurmuşlar Diego transferi için! Lugano'dan bahsetmemiş ama, teesüf ederim. :)

byariff
24.Temmuz.2012, 16:40
Ernst Transferide Kesinlesmis Kasimpasanin.

ERNST: "SICAK BİR ORTAM"

Takıma katılalı üç gün olduğunu hatırlatan Ernst, "Daha çok yeniyim. Takımı henüz tam olarak tanıma fırsatım olmadı. Fit olmaya çalışıyorum. Burada bugünkü mevcut arkadaşlarla çok güzel ve sıcak bir ortamda çalışma yapıyoruz. Birkaç güne kadar bütün takım gelecek ve o zaman nasıl olacağını göreceğiz" dedi.

http://www.kasimpasaspor.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=440%3Aqburada-cok-guezel-bir-ortam-varq&catid=46%3Akuluepten-haberler

Önder HOCA
24.Temmuz.2012, 18:15
Sportif direktörlük için Steve Mcmanaman'la görüşüyorlarmış bu sene Yılmaz Vural bile düşüremez Kasımpaşayı

NisRoc
31.Temmuz.2012, 00:16
Drenthe'nin menejeri; "Drenthe konusunda Galatasaray ile bir temasımız olmadı. Daha önce Kayserispor ile bazı görüşmeler yaptık. Ancak bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Şimdi ise Kasımpaşa yönetimiyle temas halindeyiz. Olası bir transfer konusundaki toplantılar sürüyor. Ancak basında yer alan Galatasaray-Drenthe haberleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Deus Dominus
31.Temmuz.2012, 00:33
Sportif başarı gelmezse sağlam batabilir Kasımpaşa. Risk alıyorlar, büyük oynuyorlar.

RasAnt
31.Temmuz.2012, 02:04
Bu kadroya başarı gelmezmi hiç ya önyargılı olmamak lazım İBB out Kasımpaşa in oldu artık

Mamadou
31.Temmuz.2012, 02:45
Yeni kurulmuş bir takım yüzde yüz başarılı olacak diye bir şey yok. Neredeyse takım sıfırdan kuruldu ve bütün oyuncuları yeni. Tamam transferler gayet iyi ama yeni kurulan takım sonuçta uyum sorunu falan beklenmedik sonuçlar çıkabilir. Hemen hemen 1,2 eksik takım dışında ligdeki diğer takımlarda isabetli transferler yapıyor.

SAİT71
31.Temmuz.2012, 14:15
Bu tür politikalar çok iyi sonuç verebilir ancak beklenmedik kötü gidişle çok ters işlerde açar kulübe. Kasımpaşa iyi işler yaptı umudum bu takımın üst sıraları zorlaması.

byariff
18.Ağustos.2012, 13:52
Portolu Djalma Kasımpaşa'da

Kasımpaşa, Porto'nun Angolalı oyuncusu Djalma'yı 1 yıllığına kiraladı.

http://kasimpasaspor.org.tr/haberler/haber/1007782-portolu-djalma-kasimpasada

ForsakeN
23.Ağustos.2012, 13:21
Şu Kasımpaşa'nın FM 2013'teki finansal bilgileri nasıl olacak çok merak ediyorum. FB'den sonra Kasımpaşa kariyeri açarım bu gidişle :)

Walter Sakana
23.Ağustos.2012, 13:38
Rizespor, Nijeryalı golcü Kalu Uche'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

şeklinde bir haber gördüm şaşırdım baya. Meğer aynı isimde bir başka futbolcuymuş. Hadi isim benzerliğini geçtim birde mevkisine kadar aynı. Bu bahsedilen Enyimba Aba kulübünde oynuyormuş ve 26 yaşındaymış.

byariff
23.Ağustos.2012, 14:27
kasimpasa cok hucum oyuncusu transfer etti eyvallah kaliteli oyuncular ama o defans tam bir bomba bence cok sorun yasarlar

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2012, 03:30
http://gcdn.sporx.com/img/3/2012/coulibaly1.jpg

Kasımpaşa Fildişili'yi bitirdi! Resmi...

Transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, Fransa 1. Ligi takımlarından Nice'te top koşturan Kafaumba Coulibaly'i kadrosuna kattı.

Özer Hurmacı transferi de tamamlandı.

William Rookwood
26.Ağustos.2012, 03:50
Kasımpaşa iyi transferler yapıyorda Coulibaly'i ne yapacaklar Ernst varken çift ön libero oynatacaklar galiba.

byariff
28.Ağustos.2012, 16:50
oha ya adamlar bu kadar transferi napcak.

Kasımpaşa , 22 yaşındaki Uruguaylı forvet oyuncusu Santiago Damian García Correa ile sözleşme imzaladı.

http://im.kasimpasaspor.org.tr/2012/08/27/1007812_630x453.jpg?1346141517

1.81 boyundaki 22 yaşındaki oyuncu hücum hattının her bölgesinde görev yapabilmesiyle dikkat çeken bir isim. Geçtiğimiz sezon Brezilya ekibi Atletico Paranaense ile 15 maça çıkan genç oyuncu 2 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 2008 ile 2011 yılları arasında Uruguay’da Nacional forması giyen forvet, oynadığı 69 karşılaşmada 38 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiş ve Brezilya’ya transfer olmuştu.

http://kasimpasaspor.org.tr/haberler/haber/1007812-santiago-garcia-kasimpasamizda

uAburak89
28.Ağustos.2012, 16:52
Geçenlerde bir yerde gördüm, Lucas Neill, Kader Keita ve Niang'ı da istiyorlarmış.

erdem344
28.Ağustos.2012, 17:04
onların maaşlarını karşılayamazlar

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 17:28
Kasımpaşa gerçekten muazzam bir kadro kurdu uyum sorunu çabuk biterse Avrupa neden olmasın ?

Börk
28.Ağustos.2012, 17:36
Kaç yabancı oldu ?

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 17:50
Forvet : Garcia-Viduez-Uche

Orta Saha : Coulibaly-Djalma-Sarmov-Dimitrov-Ernst

Defans : Pintos

Kale : Isaksson

Tam 10 yabancı var sorun olmaz...Metin Diyadin çok şanslı böylesine kaliteli bir kadro ile çalışıyor...

Facx
28.Ağustos.2012, 18:11
onların maaşlarını karşılayamazlar

neill olabilir bence de niang ve keita yı bilmiyorum :D

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:05
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

ReaList
30.Aralık.2012, 13:54
Süper Lig’in flaş takımı Kasımpaşa ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik direktör Şota’nın raporu doğrultusunda temaslara başlayan Kasımpaşalı yöneticiler, Ozan İpek'ten sonra Milan’da forma şansı bulamayan Bakaye Traore ve Dinamo Kiev’in golcüsü Artem Milevsky ile de her konuda anlaşma sağladı. Kalu Uche için gelen teklifleri değerlendirecek olan Kasımpaşa’nın bu transferden elde edilecek parayla yıldızları kadrosuna katacağı öğrenildi. Bu sezon Serie A’da tek lig maçında 54 dakika süre alan Traore, İtalya’da beklentilerin uzağında kalırken, Nancy’den büyük umutlarla Juventus’a imza atmıştı.

Çizme’de forma şansı bulamayan 27 yaşındaki futbolcu için Juventus’la kiralık olarak el sıkışan Kasımpaşa, Kiev’in golcüsünün de işini bitirdi. İstanbul ekibinin el sıkıştığı Milevsky, Dinamo Kiev formasıyla 2009’da Ukrayna’da gol kralı olurken, son dönemde yaşadığı problemler nedeniyle kadroya girmekte sıkıntı yaşıyordu.

(Fanatik)

KanaKe
30.Aralık.2012, 15:50
Juventus mu Milan mi? haberi yazanin daha oyuncunun nerde oynadigindan haberi yok :) ayrica kalu ucheyi milevsky ye tercih ederim... böyle bir aptallik yapmazlar umarim.

Ferhat Kiraz
30.Aralık.2012, 16:14
Juvedeki oyuncu gelir belkide. Milevyski işi zor gibi.

darkkobal123
30.Aralık.2012, 16:24
Bu 3 oyuncu da Kasımpaşa'nın seviyesini yukarı taşır ancak üçü de bu sezon forma giymediği için biraz sıkıntı yaratabilir.

sentugo
04.Ocak.2013, 19:27
Ozan İpek transferi bonservis nedeniyle yattı!

Facx
04.Ocak.2013, 21:09
Ibricic in tüm hakları kasımpaşaya devredilmiş.

darkkobal123
04.Ocak.2013, 22:03
Kasımpaşa adına iyi bir haber aslında bu transferin gerçekleşmemesi.

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 22:02
http://amkspor.com/2013/05/20/pasadan-bir-bomba-daha-2.html

No way !! Come on ! Enough Kasımpaşa enough :(

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:07
djalma kiralikti, yerini babel ile dolduracaklar anlasilan. cok iyi bir transfer olur, superligin tozunu attirir bu adam.

davidvilla
21.Mayıs.2013, 09:47
Daha hocada tam karar kılmadan transfer mi yapıyor bunlar :)

SAİT71
21.Mayıs.2013, 13:16
Ryan Babel gelsinde karar kılması kalsın :n:

petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 13:53
Anelka İle görüşülüyormuş.Yönetim doğrulamış.

Ryan Babel iyi bir sol kanat oyuncusu.Djalma'dan daha kaliteli.Gelirse şaşırmam.

Fearless Coward
06.Haziran.2013, 19:06
Kasımpaşa,Club Brugge'den Ryan Ndonk ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/388/kasimpasadonk_UT3LM.jpg

SAİT71
06.Haziran.2013, 22:14
Bek oyuncusuymuş. 2009'dan beri Brugge'de. 1.92 boy varmış adamda :D

anil luque
07.Haziran.2013, 00:37
Zeegelaar etkisi yapabilir.

byariff
07.Haziran.2013, 03:23
babelide almislar bu paranin suyu nerden gelior acaba

footballer33
07.Haziran.2013, 14:27
İhsan Kalkavan, Turgay Ciner, Mansimov ve Zafer Yıldırım gibi adamlardan. :icon_smile:

anil luque
07.Haziran.2013, 14:30

Kesin mi :eek:

byariff
07.Haziran.2013, 15:28
kesin degilde %98 :D

5267
07.Haziran.2013, 15:29
Kasımpaşa bu transferlerle ilk 5'e oynar.

Addolorato
07.Haziran.2013, 15:46
Ryan Donk bek değil stoper. Brugge'da oynuyordu sanırım en son topla arası iyiydi sanırım.

darkkobal123
07.Haziran.2013, 16:28
Aynen bek değil stoper. Müthiş bir stoper transferi yalnız. Yeni sezonda üst sıraları zorlayacaktır Kasımpaşa.

SAİT71
07.Haziran.2013, 18:48
Ya İngilizcede Merkez Bek yazıyordu mevkiside direk bek yazmışım stoper doğrudur :D

byariff
07.Haziran.2013, 19:12
kasimpasa ust siralari zorlarda sota ile olmaz o is.

Facx
07.Haziran.2013, 20:03
kasimpasa ust siralari zorlarda sota ile olmaz o is.

aynen kayseri sota yı yollayıp prosinecki yi getirdi durum ortada

Namzet
07.Haziran.2013, 20:34
Şota sezonu tamamlarsa şaşırırım:D

Mamadou
07.Haziran.2013, 23:55

Başkan, yöneticiler çok zengin cepten verip kulübü borçlandırıyorlardır. Ama fazla sürmez. 2,3 yıl sonra Paşa'nın sonu Siirt Jetpa gibi olur.

davidvilla
08.Haziran.2013, 11:13
Başkan, yöneticiler çok zengin cepten verip kulübü borçlandırıyorlardır. Ama fazla sürmez. 2,3 yıl sonra Paşa'nın sonu Siirt Jetpa gibi olur.

işte onların cebine nereden geliyor da saçıyorlar böyle ?

Ayrıca UEFA finansal fair-play kriterleri çercevesinde cebinden 1tl bile veremezsin. Eğer bu söylediğin cepten verme mevzuu dogruysa TFF konuyu araştırıp gerekli cezaları vermesi gerekir.

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 12:46

Ayrıca UEFA finansal fair-play kriterleri çercevesinde cebinden 1tl bile veremezsin. Eğer bu söylediğin cepten verme mevzuu dogruysa TFF konuyu araştırıp gerekli cezaları vermesi gerekir.

Demirören'de oldugu gibi. Şirketleriyle alın teriyle(!!!) kazandıkları paralar.

SAİT71
09.Haziran.2013, 02:04
Kasımpaşa'ya 10 milyon euroluk golcü!
http://www2.sporx.com/img/31/2013/image25-1370689823.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa'nın Belçika Ligi takımlarından Anderlecht'te forma giyen Dieumerci Mbokani'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği ilk sezonda Avrupa Kupaları'nı hedefleyen fakat bu hedefini gerçekleştiremeyen Kasımpaşa, gelecek sezona çok iddialı bir kadroyla girmenin planlarını yapıyor.

Belçika Ligi'nde Club Brugge forması giyen Ryan Donk'u kadrosuna katan Kasımpaşa, bir dönem Liverpool forması giyen fakat bu sezonu Ajax'ta şampiyonlukla tamamlayan Ryan Babel içinde girişimlerini sürdürüyor.

Belçika basını son olarak Kasımpaşa'nın hedefindeki ismin Belçika şampiyonu Anderlecht'te takımın en önemli isimlerinin başında gelen Dieumerci Mbokani olduğunu iddia etti. Belçika basını ayrıca Kasımpaşa başkanı ve yöneticilerinini varlıklı insanlardan oluştuğunu ve yeni sezon da çok iyi bir takımla lige başlayacağını belirtti.

BONSERVİSİNE 10 MİLYON EURO

Kasımpaşa yönetiminin Anderlecht kulübüne bonservis bedeli için 10 milyon euro teklif edeceği ve Mbokani'ye ise yıllık net 2,5 milyon euroluk bir teklif yapacağının altı çizilirken; Premier Lig ekiplerinin transfer listesinde bulunan Mbokani'nin şuan Ada'ya gitmesinin zor olduğu belirtildi. Kongolu olan 27 yaşındaki oyuncunun Belçika pasaportunu taşımadığı gerekçesiyle Premier Lig hayallerinin şuan için bir rüya olduğu yorumunda da bulunuldu.

Bu sezon şampiyon Anderlecht'te toplamda 38 karşılaşmada forma giyen Mbokani, rakip filelere 27 gol kaydetti. Dieumerci Mbokani'nin piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteiliyor.

http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/331470.php

Hsyn53Yvz
09.Haziran.2013, 12:39
Babel, Mbokani ve Anelka'nın adı geçiyor. Anelka ve Babel'in olasılığı kuvvetli bence ama Mbokani'yi pek sanmıyorum nedense. :)

darkkobal123
09.Haziran.2013, 13:28
Kasımpaşa'yı Araplar aldı da bizim mi haberimiz yok ? :n:

mustinho03
09.Haziran.2013, 15:21
Kasımpaşa'yı Araplar aldı da bizim mi haberimiz yok ? :n:

Aslinda fena olmazdi araplar bir kac takiki satin alsa ligin prestiji artar ama tr de olmaz iste o is

Bordo61Mavi
09.Haziran.2013, 15:52
Yeni bir Ankaragucu olurmu ?

europeanconquer
09.Haziran.2013, 15:54
Sanmıyorum,Gökçekler gibi kişiler çok yoktur Dünya'da.

Mamadou
09.Haziran.2013, 16:00

Veremezler.

BaGa TaRKaN
18.Haziran.2013, 16:04
Fabian Ernst Yönetimle Konuştuktan Sonra Futbolu Bıraktığını Açıklamış...

Güle Güle Alman Panzeri Seni Hiç Unutmayacağız :uzgun:

footballer33
18.Haziran.2013, 16:18
1 yıl daha sözleşmesi vardı, bari onun bitmesini bekleseydi ya!

Güle güle Fabe, yolun ve bahtın açık olsun. Bir gün umarım, tekrar yolların kesişir Beşiktaş ile.

Bordo61Mavi
20.Haziran.2013, 17:27
Babel cuma gunu sozlesme imzaliyorumus

BaFraLı
20.Haziran.2013, 18:50
3 yıllığına anlaşılmış Babel ile. Temiz tansfer bence.

SAİT71
20.Haziran.2013, 19:05
Gol makinası da Kasımpaşa'da!..
Süper Lig'de 2013-2014 sezonu öncesinde Avrupa kupalarına katılma yarışı verecek bir takım kurma amacıyla transfer çalışmalarını yürüten Kasımpaşa, Roda'nın golcüsü Sanharib Malki'yi de renklerine kattı.

http://www2.sporx.com/img/2013/06/20/ic1.jpg

Devamı: http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/333065.php

byariff
20.Haziran.2013, 19:23
tr statusundeymis hatta bu adam mardinliymis

SAİT71
20.Haziran.2013, 20:09
Suriye ve Belçika vatandaşlığı varmışta Türk statüsünde olduğunu bilmiyordum :) Ama Mehmet Topal'a cidden benziyor :n:

Fearless Coward
20.Haziran.2013, 21:20
Kasımpaşa yine fırtına gibi geliyor Şota olmasa zaten takım şuan Avrupa'da oynuyor olacaktı.Bence artık yolları ayırmaları şart güzel kadro kuruluyor yine ama hoca yok maalesef.

AurelienChedjou
21.Haziran.2013, 00:08
Kasımpaşa kaliteli transferler yapıyor , acaba Djalma'nın bonservisi alınacak mı yada bir sezon daha kiralanacak mı ?

Bu sezon çok iyi iş çıkarmıştı ; ligde 22 maçta 3 gol 9 asist ile oynamış :)

Mamadou
21.Haziran.2013, 00:40
Babel ligde her takımda oynayacak kapasitede bir oyuncu. Kasımpaşa sağlam transferler yapmaya devam ediyor.

Namzet
21.Haziran.2013, 01:07
Gol makinası da Kasımpaşa'da!..
Süper Lig'de 2013-2014 sezonu öncesinde Avrupa kupalarına katılma yarışı verecek bir takım kurma amacıyla transfer çalışmalarını yürüten Kasımpaşa, Roda'nın golcüsü Sanharib Malki'yi de renklerine kattı.

http://www2.sporx.com/img/2013/06/20/ic1.jpg

Devamı: http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/333065.php

Abi valla gece gece bir an mehmet topal zannettim :D:D

europeanconquer
21.Haziran.2013, 17:20
https://pbs.twimg.com/media/BNSPBrZCIAA7vEj.jpg:large

Sen yıllar boyu uğraş alama elin Kasımpaşa'sı gelsin alsın :(

Hayırlı olsun.

anil luque
21.Haziran.2013, 17:27
Ryan Babel ve Kasımpaşa..

byariff
21.Haziran.2013, 17:27
bi an besiktas atkisi sandim :D hayirli olsun

Fearless Coward
29.Haziran.2013, 18:52
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89997/kasimpasa-gol-krali-ile-anlasti-

Kasımpaşa yine bombaları patlatmaya devam ediyor.İsviçre liginin gol kralıyla anlaşmışlar 115 maçta 57 gol istatistiği gayet iyi iş yapar bu adam bence.

Addolorato
29.Haziran.2013, 20:28
Ezequiel Scarione'yi almışlar. Geçen sene 21 gol atmış ve bu adam ortasaha oyuncusu. Lazio ve Hamburg'da istiyormuş sanırım.

byariff
29.Haziran.2013, 20:38
forvet oynadi geçen yil anlamadigim su bu kadar forveti napcaklar uchede var ? geçen yilda hep hucum oyunculari aldilar defansa fazla onem vermemislerdi bu yilda oyle gozukuyor sanirim.

SAİT71
29.Haziran.2013, 21:40
3 yeni forvet aldılar... Hayırdır inşallah...

mustangshelby
29.Haziran.2013, 23:41
Slaven Biliç'in ingiltere maçı sonrası söylediği bir söz geldi aklıma ''Titreyip kendinize gelin. Bu dehâ meselesi değil! Siz halen 2 forvet oynatınca 2 gol atacağınızı zannediyorsunuz. Asıl mesele bu!'

goosfraba
29.Haziran.2013, 23:52
roque santa cruz'la da ilgileniyorlarmış...

Facx
30.Haziran.2013, 00:14
man city nin satıldıkdıktan sonraki ilk dönemlerinden çok etkilenmişler bellki kötü teknik direktör bol forvet aynen devam :D

footballer33
01.Temmuz.2013, 22:21
Bu kadar çok forvet meraklısıysalar, bizim Holosko'yu da verebiliriz. Para bol nasıl olsa, 2 milyon euroya okuturuz. :icon_biggrin:

Mamadou
13.Temmuz.2013, 18:00
Fırat Günayer ‏@firatgunayer 10 dk
Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin UEFA savunmasına katıldığı için Orhan Şam'ın sözleşmesini fesh ediyor..

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasa/orhan-sam-depremi-ilginc-gelismeSXHBQ336445SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2013, 18:37
Izin almadan gittyse yerinde bir karar olmus

eng1n
13.Temmuz.2013, 18:47
Adam Fenerbahçe'de yatarak aldığı para yetmedi bir de oynamadan Kasımpaşadan da iyi para almıştır.

Cengo
13.Temmuz.2013, 21:36
Bir davada tanık olmak için kulübünden izin alması gerekmiyor.

Kasımpaşaspor'un yaptığı hiç bir etik kurala sığmaz. Acemiler tarafından yönetiliyor herhalde. Akıl hocası İlhan Helvacı olursa bu durum normal. Kulübü zarar soktukları yetmiyormuş gibi oyuncuyu da küçük düşürme çabası var.

Namzet
13.Temmuz.2013, 21:42
Orhan Şam'a yaptıklarına bir anlam veremedim

Kaka Leite
13.Temmuz.2013, 22:57
Izin almadan gittyse yerinde bir karar olmus

Bir davaya tanıklık edeceksen klüpten izin almak gibi bir zorunluluğun yoktur.

Yaptıkları gerçekten çok saçma, transfer ile göz boyayan Kasımpaşa lig başladığında bakalım neler yapacak.

Sadece transfer yetmiyor bu işlere, iyi kafalar tarafından yönetilmek önemli.

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2013, 23:02
Bir davaya tanıklık edeceksen klüpten izin almak gibi bir zorunluluğun yoktur.

Yaptıkları gerçekten çok saçma, transfer ile göz boyayan Kasımpaşa lig başladığında bakalım neler yapacak.

Sadece transfer yetmiyor bu işlere, iyi kafalar tarafından yönetilmek önemli.

Tanigi mahkeme cagirmadi bildigim kadari ile. Aziz Yildirim kendi savunmasinda yer almasini istemis.

Bu durumda izin almasi lazimdi

sananes
13.Temmuz.2013, 23:21
Neden izin alınması gerekiyordu? Ben onu anlamıyorum sadece. Yani çok da umrumda değil Orhan Şam falan. ama bir insan bir davada tanık olmak istiyorsa ya da tanık yapılıyorsa çalıştığı yerden izin almak zorunda mıdır?

darkkobal123
13.Temmuz.2013, 23:26
Takımının Avrupa'ya gitmesini engelleyecek belkide, doğru karar.

europeanconquer
13.Temmuz.2013, 23:31
Takımının Avrupa'ya gitmesini engelleyecek belkide, doğru karar.

Birde bu pencereden bakmak lazım.

Bence hoş olmamış ama bildiğim kadarıyla Kasımpaşa hazırlıklara başlamıştı,antrenmana da katılmadı bu süreçte.

sui generis
13.Temmuz.2013, 23:44
Birde bu pencereden bakmak lazım.

Bence hoş olmamış ama bildiğim kadarıyla Kasımpaşa hazırlıklara başlamıştı,antrenmana da katılmadı bu süreçte.

1- Yahu nasıl bu pencereden bakmak gerek diyorsunuz? Adam Fenerbahçenin haklı olduğunu düşünerek oraya gidiyor. Kendi kulübü Avrupaya gitsin diye bile bile öncesinde ekmeğini yediği kulübün ceza almasına göz mü yumsun yani?

2- Gittiği gün takım izinliymiş.

3- Gitmeden önce bir yöneticiye haber vermiş. Git , bir sıkıntı yok cevabını almış.

europeanconquer
13.Temmuz.2013, 23:45
Peki Fenerbahçe'nin cezası onanırsa ne olacak ? Sonuçta suçluluğu futbolda ki en üst mecralardan birince tanınmış bir kulübü savunmuş olacak,bu süreçte Avrupa kupalarına katılacak kulübünün katılma şansını engellemeye çalışmış olacak.Hangi kulüp böyle bir oyuncuyu kadrosunda tutar ?

sui generis
13.Temmuz.2013, 23:47
Ne olması gerekiyor? (Alaka kuramadım)

europeanconquer
13.Temmuz.2013, 23:48
Ne olması gerekiyor? (Alaka kuramadım)

Olaya tek pencereden bakarsan kuramazsın abi.

Namzet
13.Temmuz.2013, 23:51
Hayır gerçekleri söyleyip kulübünün katılmasını engellemeye çalışması nasıl oluyor onu ben anlamadım pek

europeanconquer
13.Temmuz.2013, 23:53
Gerçekleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? Ben yalanda söylüyor demiyorum ancak tek taraflı bakmak bu olaya çok yanlış olur,siz suçsuzluğunuza inandığınız için böyle diyorsunuz ancak ben her ihtimali göz önünde tutarak söylüyorum zaten.Şu şöyledir bu böyledir yerine şu şöyle olamaz mı ? Gibisinden.

sui generis
13.Temmuz.2013, 23:55
Tek pencereden bakmıyorum. Bence siz işin içinde Fenerbahçe var diye tek taraflı bakıyorsunuz.

Adam daha önce bu kulüpten para kazanmış ve onun bildiği bir şeylerin varlığı sebebiyle oraya gidiyor. Bildiklerini anlatmasında ne gibi bir zarar olabilir. Kulüp belki yine ceza alacak ama bu Orhan Şam tanıklık ettiği için olmayacak. Eğer hak öyle yerine bulacaksa varsın kendi kulübü avrupaya gitmesin. Dediğiniz şuna benziyor: Bir arkadaşınız suç işliyor ve bunun görüyorsunuz ama arkadaşınız ceza almasın diye susuyorsunuz. Burada da kendi kulübü avrupaya gitsin diye susmasını bekliyorsunuz.

Hani gerçekten aklım almıyor. Bir oyuncu bildiklerini anlattığı için kulübünden kovuluyor ve bunu haklı gören insanlar var. İlginç doğrusu.

Fearless Coward
13.Temmuz.2013, 23:55
Ne çabuk unuttunuz Bülent Uygun ile Ümit Karan'ın sözleşmelerini fesh eden Eskişehirspor'u.Yönetim ceza alma ihtimaline karşı bir hamle yapmış sadece durum fazla abartılmamalı.

europeanconquer
13.Temmuz.2013, 23:56
Kasımpaşa Fenerbahçe'yi suçlu görüyor olamaz mı ?

İşte tek taraflı bakıyorsunuz dediğim bu nokta.

Namzet
13.Temmuz.2013, 23:56
Dünden bugüne olan olaylar bana neyin ne olduğunu gösterdi o yüzden bu kadar eminim

sui generis
13.Temmuz.2013, 23:59
Yahu Kasımpaşa istediği gibi görsün. bu adam gidip orada kendi adına beyanda bulunuyor, Kasımpaşa'yı temsilen değil.

Ki olayın bununla alakası yok. Olay Ciner grubunun varlığıyla alakalı.

europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:04
Yahu Kasımpaşa istediği gibi görsün. bu adam gidip orada kendi adına beyanda bulunuyor, Kasımpaşa'yı temsilen değil.

Ki olayın bununla alakası yok. Olay Ciner grubunun varlığıyla alakalı.

Bakın;

Kasımpaşa 10/11 sezonunda küme düştü.Şikeyle suçlanan kulüplerin hepsi ligdeydi ama onlar da kendilerine göre şike yapan bir kulübü savunmaya giden bir oyuncuyu prensip olarak kulüplerinde tutmak istemezler.Ben bunu diyorum yahu,olayın ne olduğu önemli değil bakış açısıyla ilgili konuşuyorum ben.

Ben zaten iyi yapmışlar demedim,ilk mesajıma bakarsanız hoş olmamış gibi bir ifadem var.Şimdi siz prensip olarak nasıl Mehmet Ali Aydınlar'ın şirketi Acıbadem ile anlaşmayı iptal ettiniz,onlarda Orham Şam'la sözleşmelerini fesh ettiler.Olay bu kadar basit.

Namzet
14.Temmuz.2013, 00:06
Orhan Şam ile M.A.A arasında müthiş bir köprü kurdun helal sana:D Adama sorarlar o zaman neden kendilerine göre şike yapan bir takımın oyuncusunu aldın diye

europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:08
Orhan Şam ile M.A.A arasında müthiş bir köprü kurdun helal sana:D Adama sorarlar o zaman neden kendilerine göre şike yapan bir takımın oyuncusunu aldın diye

Sonuçta ikisinde de kendilerine ters bir durum söz konusu ?

Şike yapan kulübün oyuncusu mu ? Ne de güzel etiketledin oyuncuları,ben bile yapmadım onu.Yöneticiler şike yaptı diye,oyuncular da mı öyle oluyor ?

sui generis
14.Temmuz.2013, 00:08
Orhan Şam'ın bu olaylar içerisinde en baştan beri ismi geçiyor. O zaman prensip olarak bu oyuncuyu transfer etmemen gerekir. Senin küme düştüğün senenin şaibeleri arasında ismi geçiyor. [Senin bakış açın ile]

MAA ile Orhan'ı benzetmen yanlış olmuş. biri oranın sahibi ve tüm kararlar ondan çıkmışken , diğeri sadece bildiklerini anlatmaya giden bir futbolcu.

Neyse umarım Orhan'ın durumunda kalırsınız da o zaman anlarsınız.

Namzet
14.Temmuz.2013, 00:09
Sonuçta ikisinde de kendilerine ters bir durum söz konusu ?

Şike yapan kulübün oyuncusu mu ? Ne de güzel etiketledin oyuncuları,ben bile yapmadım onu.

Sen yazmışsın ya Kasımpaşaya göre şike yapmışız o yüzden onu savunan oyuncuyu göndermişler,yazdığından haberin yok

europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:09
Sen yazmışsın ya Kasımpaşaya göre şike yapmışız o yüzden onu savunan oyuncuyu göndermişler,yazdığından haberin yok

Hocam Orham Şam Kasımpaşa'ya imza atmadan önce mi gitti savunma yaptı ?

Namzet
14.Temmuz.2013, 00:11
Hocam Orham Şam Kasımpaşa'ya imza atmadan önce mi gitti savunma yaptı ?

Tanık olarak gitmiş ifade vermiş,benbenimin verdiği örnek yeterli diye düşünüyorum

darkkobal123
14.Temmuz.2013, 00:12
Sen artık Kasımpaşa'nın sözleşmeli futbolcususun, senin ne işin olur eski takımınla artık. Sanane, ne yaparlarsa yapsınlar. Sen kendi takımına bak. Bunu geçtim, davanın Fenerbahçe lehine sonuçlanması demek Kasımpaşa'nın Avrupa'ya gidememesi demek. Dolayısıyla milyonlarca liradan olması demek. Verdikleri karar doğru.

SAİT71
14.Temmuz.2013, 00:14
Kasımpaşa eğer ceza almaktan korkuyorsa, ismi böyle bir olaya karışmış bir kulüpten oyuncu almaz. Şov yapmaya hiç gerek yoktu...

europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:17
Bende diyorum ki,kendi oyuncuları,şike yaptıklarına inandıkları bir kulübü savunmaya gidiyor.Bu durumda Kasımpaşa kendine göre yollar o oyuncuyu.Ben yaptıkları doğru veya yanlış demiyorum yahu.Prensip meselesi işte.Anlamak istemiyor musunuz ? Adamlar farklı düşünüyorlar,düşüncelerinin tersini yapan bir adamla da çalışmak istemiyorlar.Ben kimseyi savunmuyorum burada,neden yaptıklarını söylüyorum size.Fazla uzatmayalım lütfen,ben Kasımpaşa'yı savunmuyorum,yaptıklarını da yanlış buluyorum ama niçin yaptıklarını da anlıyorum.Sonucu kesinleşmemiş bir dava da farklı görüşler olabilir,farklı görüş diye böyle yapılmasını doğru bulmuyorum hiç bir şekilde ancak tekrar söylemek isterim ki ''farklı görüş'' deyince herkesin Fenerbahçe'yi savunacağını veya Fenerbahçe'yi savunanla çalışacağını düşünmeyin.Tekrar tekrar söylüyorum burada neden-sonuç ilişkisi kurmaya çalışıyorum ben,bir yargı koymaya çalışmıyorum.

eng1n
14.Temmuz.2013, 03:19
Dediğin kadar bir kulüp olsaydı soruşturmada adı geçen bir oyuncuyu neden transfer ediyor ?

darkkobal123
14.Temmuz.2013, 05:55
Fenerbahçe adı soruşturmada geçen bir oyuncuyu neden takımda tutuyordu ?

sananes
14.Temmuz.2013, 06:46
Fenerbahçe adı soruşturmada geçen bir oyuncuyu neden takımda tutuyordu ?

ne alaka? fenerbahçe'nin bizzat soruşturmada adı geçiyor zaten:) Fenerbahçe ve fenerbahçeliler kendisinin veya Orhan Şam'ın suçlu olduğuna inanmıyor ki.

Kasımpaşaspor yönetimi inanıyorsa başta Orhan'ı hiç almayacaklardı. Madem aldınız adamın izin gününde bir davada tanıklık etmesine ne hakla karışıyosunuz? Bide kulüp haklı diyebiliyor insanlık,evlendiği karışına sokağa çıkma diyebilen bir adamı savunmak gibi bir şey bu. Adamın bireysel kararı ve özgürlüğüdür tanık olmak.

europeanconquer
14.Temmuz.2013, 11:47
Dediğin kadar bir kulüp olsaydı soruşturmada adı geçen bir oyuncuyu neden transfer ediyor ?

Orhan Şam herhangi bir ceza aldı mı ? Almadı.Nedeni ortada gibi.Hadi tamam ceza almamasını geçtim,bu soru beni ilgilendirmez ben sadece bu fesih işlemini neden yaptıklarını açıklamaya çalışıyorum haklı göstermeye çalışmıyorum.Daha neyi tartışıyoruz çözemedim.

Mantıklı veya mantıksız,doğru veya yanlış,haklı veya haksız bunlar ilgilendirmiyor beni her mesajımda ''neden'' gösteriyorum.Kasımpaşa saçma bir iş yaptı ancak saçma bir iş yaptı diye bu yaptıklarının bir nedeni olamaz mı ?

mpaker66
14.Temmuz.2013, 12:31
Ya neyse sorun yok Orhan Fenerbahçe ye döner olur biter. Ne dert yaptınız arkadaş.

Cengo
17.Temmuz.2013, 22:07
Orhan Şam affedilmiş. Yanlış anlamaymış. Oyuncak ettiler.

Ralph
04.Eylül.2013, 01:19
Jem Karacan'ı alacakmış diyorlar Kasımpaşa...

Lesandro Parleo
21.Aralık.2013, 22:11
Ara transferin ilk bombası patladı!

Kasımpaşa, Belçika takımı Standard Liege'de forma giyen Türk oyuncu Alpaslan Öztürk'le anlaşma sağladı.

Böyle yetenekli bir futbolcunun 4 büyükler tarafından keşfedilmemesine aklım ermiyor..

Helal olsun Kasımpaşa'ya geleceğin yıldız adaylarından birini aldı.Alpaslan Öztürk ilerleyen zamanlarda Türkiye'nin en iyi sağ beki olacaktır..

MoisHaLe
21.Aralık.2013, 23:07
helal olsun valla Paşa'ya.. Çok sağlam bir politika izliyorlar.

kumbara
21.Aralık.2013, 23:37
helal olsun valla Paşa'ya.. Çok sağlam bir politika izliyorlar.

Bu paralar nerden geliyor çok merak ediyorum açıkcası.

Fearless Coward
22.Aralık.2013, 00:08
Nerden olacak bu yönetim Beşiktaş'ın eski yönetimi Quaresma'lı Guti'li sezonun yani.Zaten adamlar bu sezon kesin Avrupa'ya gidecek takviye de gelecekti haliyle.

eng1n
22.Aralık.2013, 00:10
Tam yerli City oldular. Yabancı kalitesi çok iyi Türk kalitesini de yükseltirlerse çok çok iyi takım olacaklar.

footballer33
22.Aralık.2013, 00:14
Nerden olacak bu yönetim Beşiktaş'ın eski yönetimi Quaresma'lı Guti'li sezonun yani.Zaten adamlar bu sezon kesin Avrupa'ya gidecek takviye de gelecekti haliyle.
Bu yönetim hiçbir zaman Beşiktaş'ta bulunmadı. Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov... Bunların hepsi Beşiktaşlı (!) olabilir, belki kongre üyesi de (!) olabilirler; ama Beşiktaş yönetim kurulunda hiçbir zaman bulunmadılar. Sadece bazıları isimlerini duyurarak reklamlarını yaptılar, hepsi bu.

Böyle bir yönetim kurulu Falcao'yu getirse, vay be demem şahsen.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Aralık.2013, 00:26
yerli oyuncularin da kalitesi artarsa kasimpasa SL icin sansini arttirir. avrupadan 2-3 kaliteli yerli oyuncuyla daha anlasirlarsa bu adamlar tutulmazlar. nokta atisi transferler yapiyorlar.

sui generis
22.Aralık.2013, 00:27
Yabancı sınırını kaldırırsa Galatasaray değil Kasımpaşa kaldıracak heralde :)

kumbara
22.Aralık.2013, 00:48

Uzun yıllardır beşiktaş'ın kapısından girmedi bu adamlar. O oyuncular döneminde ve o oyuncuları alan yöneticiler demirören ve adalı ikilisydi. Bir de züfikaroğlu. Paşa'nın yönetiminde bulunan şahıslar sadece kongre üyesi.

Yani sorumun cevabı senin verdiğin cevap değil.

sakary Ali
22.Aralık.2013, 01:16
Uzun yıllardır beşiktaş'ın kapısından girmedi bu adamlar. O oyuncular döneminde ve o oyuncuları alan yöneticiler demirören ve adalı ikilisydi. Bir de züfikaroğlu. Paşa'nın yönetiminde bulunan şahıslar sadece kongre üyesi.

Yani sorumun cevabı senin verdiğin cevap değil.

Nereden peki :)

kumbara
22.Aralık.2013, 01:27
Nereden peki :)

Bende bunu merak ediyorum zaten, acaba nerden diye sordum bir önceki sayfada farkındaysan.

sakary Ali
22.Aralık.2013, 01:40
Bende bunu merak ediyorum zaten, acaba nerden diye sordum bir önceki sayfada farkındaysan.

Beynini kullananlar acaba nerden diyerek neyi kastettiğini anlıyorlar. Zaten sorumun cevabı bu değil de demişsiniz o yüzden sordum.

Neyse Paşa'nın transferi hayırlı olsun.

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2013, 02:20

Hükümete yakın olmak isteyen (maddi-manevi) sözde Beşiktaş'lı Kasımpaşa yönetim kurulu üyelerinin cebinden geliyor işte yahu,bunda çözemeyecek ne var.:)

kumbara
22.Aralık.2013, 05:10
Hükümete yakın olmak isteyen (maddi-manevi) sözde Beşiktaş'lı Kasımpaşa yönetim kurulu üyelerinin cebinden geliyor işte yahu,bunda çözemeyecek ne var.:)

Cepten yiyolar yani..

Bende tam bunu diyorum işte, kasımpaşa'nın ne kadar geliri var ? Peki giderleri ne kadar ? Tesis yaptılar, oyuncu transferleri, büyük paralar.. Acaba mansimov ve kalkavan'ın ayakkabı kutularından neler çıkar, açıkcası çok merak ediyorum..

goosfraba
01.Ocak.2014, 21:36
tunay torun 700 bin euroya kasımpaşa'ya gitmiş.

BaGa TaRKaN
01.Ocak.2014, 21:41
Yine Hangi Sürprizi Yapmış Edasıyla Girdiğim Sayfada Tunay'ı Kadrosuna Katmak Sürpriz Olmadı Benim İçin :)

Aslında 2008'den Sonra Patlama Yapması Bekleniyordu Ama O Işığı Şuana Kadar Göremedik Bakalım Paşa Patlatabilecek mi

Ralph
03.Ocak.2014, 17:52
Kasımpaşa, Stuttgart'ta oynayan milli futbolcu Tunay Torun ile anlaşmaya vardı.

davidvilla
04.Ocak.2014, 14:02
Tamam güzel transfer de biri çıkıp soracak mı bu degirmenin suyu nereden geliyor diye ?
Kasımpaşanın girdilerini çıktılarını yani parayı takip etseler acaba nerelere ulaşacak.
Açıkcası midem bulanıyor kasımpaşa'da transfer diye haber gorunce

KanaKe
04.Ocak.2014, 15:38
alpaslan ve tunay transferleri kasimpasa icin cok iyi.. bitik yabancilari getireceklerine potansiyalli avrupadan gurbetci gencleri getirsinler hem milli takimada katkilari olur.

BleedingMoon
04.Ocak.2014, 16:18
genç ve potansiyelsiz gurbetçi sevdası abdullah avcı'yla birlikte bitti sanıyordum. potansiyelli adamı almanya bize bırakmaz. anca nuri gibi çok milliyetçi olacak da...

Cengo
05.Ocak.2014, 02:09
genç ve potansiyelsiz gurbetçi sevdası abdullah avcı'yla birlikte bitti sanıyordum. potansiyelli adamı almanya bize bırakmaz. anca nuri gibi çok milliyetçi olacak da...

Niye bitsin? Türkiye'den alabileceğin aynı seviyede oyuncuyu yarı fiyatının da altında alıyorsun. Çoğu zaman yok pahasına elden çıkarıyorlar.

William Rookwood
05.Ocak.2014, 02:10
Oğuzhan Özyakup buna en iyi örnek. Bildiğim kadarıyla 250 bin Euro'ya alınmıştı. Oğuzhan Türkiye'de oynasaydı kapısı 10 milyon'dan açılırdı.

Facx
11.Ocak.2014, 15:05
alpaslan öztürk ü kiralamış kasımpaşa satın alma opsiyonu da var

anil luque
19.Mayıs.2014, 11:42
DeMarkeSports'un haberine göre Eren Derdiyok Kasımpaşa'da :eek:

anil luque
19.Mayıs.2014, 11:47
1 yıllığına kiralıkmış bu arada.

europeanconquer
19.Mayıs.2014, 12:16
Hoffenheim açıklamış zaten,kesin olarak Kasımpaşa'da Eren Derdiyok.

Vallaha kıskandım billaha kıskandım.

eng1n
19.Mayıs.2014, 12:38
Bir iki yerde Fernandes haberi var.

uAburak89
19.Mayıs.2014, 12:40
Vay arkadaş, ne ara yapmışlar bu transferi.

Redrum
19.Mayıs.2014, 12:52
Abi Eren Derdiyok mu oha :( ağlayacağım :(

SAİT71
19.Mayıs.2014, 13:26
Yuh ya yuh, adalet mi arkadaş bu ya. Helal olsun Paşa'ya. Muhteşem bir kadroları var. Keşke Avrupa'ya gidebilselerdi.

Ralph
19.Mayıs.2014, 13:52
Kasımpaşa son 2 senedir yapıyor böyle süpriz tranferler. Daha bekliyorum bu tarz hareketler bu sene paşadan.

footballer33
19.Mayıs.2014, 13:57
Para var, huzur var. :) Yöneticileri zengin adamların. Onlar yapmayacak da, kim yapacak bu transferleri? Bu arada, kiralık değil; 3 yıllık anlaşılmış diye biliyorum ben. Ayrıca Fernandes'i de alacaklarmış.

byariff
19.Mayıs.2014, 14:11
iyi guzel transferler yapiyorlarda sota ile olmaz o kadro baska bi hocada olsun ucurur... + pasanin forvet eksiklligi yok bence savunma gobek ile ortasaha gobekde SIKINTI var.

attirson
19.Mayıs.2014, 14:30
Yoneticilerin zenginlikleri büyük bir avantaj ama bir diger avantajları Istanbul takımı olmaları Anadolu takımı olsa bu kadar transfer olacağını sanmıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

eng1n
19.Mayıs.2014, 14:34
iyi guzel transferler yapiyorlarda sota ile olmaz o kadro baska bi hocada olsun ucurur... + pasanin forvet eksiklligi yok bence savunma gobek ile ortasaha gobekde SIKINTI var.

Aynen öyle bi de bu sene Şota ile 3 yıllık sözleşme yenilediler. Bu takımın bu sene ki kadrosu Trabzon ve Sivas'tan kaliteliydi dolasıyla avrupa bileti almalıydı.

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2014, 19:07
Kasımpaşa flaş isimleri kadrosuna katıyor da bu kaçıncı forvet transferi? Biraz daha dengeli bir transfer politikası onlar için daha iyi olur bence.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 19:11
Paşa önce hocayı yollasın sonra transfer yapsın. Yanlış ilerliyorlar.

Leonadias
18.Temmuz.2014, 15:04
Kasımpaşa efsaneyi getirdi

Kasımpaşa, altyapıya Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jon Jacobus Wouters'i getirdi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/17/fft104mm3037014.jpg?v=2014-07-17

Takıma kazandırdığı yıldız isimlerle ve altyapıya yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kasımpaşa, devrim niteliğinde bir hamle yaptı. Lacivert-Beyazlılar, altyapının başına Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jon Jacobus Wouters’i getirdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Wouters’a Kasımpaşa’nın geleceğini oluşturma görevi verildi. Atılan imzaların ardından konuşan Wouters, “Tesisleri gezdim ve büyük işlere imza atacağımıza ikna oldum. Burada olmak harika” dedi.

SAİT71
22.Temmuz.2014, 19:52
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/519/JAN600_1DZMZ.jpg

Kasımpaşa’nın altyapı koordinatörlüğüne getirilen Jan Wouters, yeni kulübünde hayata geçirmek istediği sistemi NTV Spor'a anlattı. Kasımpaşa'ya transferinde teknik direktör Şota'nın büyük rol oynadığını ifade eden Wouters, Kasımpaşa tesislerinden de övgüyle söz etti.

Kasımpaşa altyapısı bundan sonra Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jan Wouters'a emanet. Altyapı koordinatörlüğü görevini üstlenen Jan Wouters Kasımpaşa'ya gelmesinde teknik direktör Shota'nın etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Hollandalı futbol adamı, “Buraya gelmeden önce shota ile temasa geçtim. Ajax'ta uzun yıllar geçirdi ve kendisini çok iyi tanıyordum. Kasımpaşa'yı çok detaylı anlattı. Hayata geçirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi ve aklındakiler beni çok heyecanlandırdı” dedi.

Jan Wouters, Kasımpaşa tesislerinden de övgüyle bahsetti.

Wouters, “En son utrecht'de çalıştım. Eğer iki kulübün tesislerini karşılaştırırsak kasımpaşa çok daha iyi ve donanımlı tesislere sahip. Türkiye'ye gelmeden önce shota anlatmıştı ama buraya geldiğimde gördüklerim beni gerçekten çok etkiledi. Kasımpaşa kesinlikle avrupa'nın sayılı altyapı tesislerinden birine sahip” ifadelerini kullandı.

"UZUN VADEDE BİR AKADEMİ KURACAĞIZ"
Altyapıda eğitimin önemine vurgu yapan Hollandalı futbol adamı, hayata geçirmek istediği projeler hakkında da bilgi verdi.

Wouters, “Oyuncuların hem eğitimlerini sürdürüp hem de antrenmanlara gelmeleri çok kolay değil. Uzun vadede bir akademi kurmak istiyoruz. Çocukları burada barındırıp, bir okullla anlaşma yapmak istiyoruz. Akademideki çocuklar eğitimlerini bu okulda sürdürecek. Ama bu hemen hayata geçecek bir iş değil. Çok detaylı araştırmamız gerekiyor. Çünkü bu çocukları çevrelerinden koparıp bünyenize aldığınız zaman büyük bir sorumluluk üstleniyorszunuz. Bu çocukların futbollarını geliştirmek kadar en iyi şekilde eğitim almalarını da sağlamalısınız” diye konuştu.

Wouters Dünya Kupası’nı üçüncülükle tamamlayan Hollanda Milli Takımı’nın iyi bir turnuva geçirdiğini sözlerine ekledi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/110767/wouters-projelerini-ntv-spora-anlatti

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2014, 20:14
Umarım bu proje yalan olmaz da ülkemizde alt yapıdan gençleri ülke futboluna yetiştirecek sağlıklı bir ortam olur.

Leonadias
28.Ağustos.2014, 17:25
Atila Turan Kasımpaşamızda

http://im.kasimpasaspor.org.tr/2014/08/28/1009778_630x453.jpg?1409230872

Fransa'nın Stade de Reims takımının 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Atila Turan, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.

Atila Turan kimdir?
Profesyonel olarak 2010 yılında Fransız Grenoble takımında forma giymeye başlayan Atila Turan, 2011 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Buradan SC Beira-Mar takımına kiralanan Atila, bir sonraki sezon da Orduspor'da kiralık olarak 24 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Fransız Stade de Reims takımında 18 maçta görev yaptı. 2007 yılından 2011 yılına kadar Fransa Genç Milli Takımlarında görev alan Atila, 2013 yılında Türkiye U21 takımı formasını giyerek milli olmuştur.

burakdinc
28.Ağustos.2014, 19:32
Kasımpaşa, Reims'den Atila Turan'ı 1 yıllığına kiraladı. Liverpool'dan da Yusuf Mersin'i transfer etti.

bilmania
10.Temmuz.2015, 17:17
Galatasaray'dan Aydın Yılmaz, Gaziantepspor'dan Eray Birniçan, Gençlerbirliği'nden Ramazan Köse ve Kayserispor'dan Abdullah Durak'la sözleşme imzalandı.

Ryan Babel 2,5 M €'ya Al-Ain'e transfer oldu.