Log in

View Full Version : Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Pages : 1 2 [3] 4

Cengo
14.Ocak.2011, 18:07
Heyecanlandm bir kadromuzu yazalım dedim:)

Souleymanou

Önder - Serdar - Amisulashvili - Hasan Ali

Santana - Selim Teber

Amrabat - Ziani - Mehmet Eren

Zalayeta

Daha cangele dönünce kimi nasıl oynatacak düşünemiyorum:)

Ziani kanat oyuncusu.

Mehmet Eren yedek kalır, sola Ziani geçer. Ortaya Moritz olabilir, Kujovic ile çift santrafor ya da Cangele SS oynayabilir.

Önder orta oyuncusu, Serdar bekte daha verim verir bence. Şota'nın elinde fazla fazla alternatif oldu belli ki.

deniz.91
14.Ocak.2011, 21:09
Süleymanouyu kesebilir şota yabancı kontenjanı dolayısıyla hazırlık maçalrında volkan babacan oynuyormuş zaten ziani ortadada oynayan bir oyuncu moritz ilk yarı çok formsuzdu sanmıyorum mehmet ereni kesip moritzi oynatacağını Kujovçte son hazırlık maçında 2 gol 2 asist yapmış sanırım onu değerlendirmek isteyecektir bakalm

KaPaLı
14.Ocak.2011, 23:54
Kıskandım doğrusu Ziani transferini. Marsilya'daki günlerini yakalarsa müthiş olur Ziani.

LadroN
15.Ocak.2011, 00:29
Kayseri'de bu şans oldukça bğtğn forvetler sakatlanır gene bir şey olmaz:n: .Ziani iyidir iyi.

Revolution
15.Ocak.2011, 00:55
Ziani çok iyi olmuş ya helal valla.

Bordo61Mavi
15.Ocak.2011, 05:13
Suleyman Hurma bu isi biliyor

M.O.S.H
15.Ocak.2011, 15:35
Valla ligin en iyi kanatlarına sahip takımlarından biri oldu Kayseri :)

deniz.91
18.Ocak.2011, 20:40
Bu kezde cezayirli Rafik Djebbourla adımız geçiyor yabancı basında AEKdan ayrılmak istiyormuş Lille Stuttgart Frankfurt Rennes te istiyomuş galiba karim ziani ikna edecekmiş

http://www.transfermarkt.de/en/rafik-djebbour/profil/spieler_20903.html

Yalnız pek sanmıyorum elimizde yeterince forvet var zaten

TR.CaPTaiN
16.Şubat.2011, 17:18
Amisulashvili Kayseri'den kopuyor!

Kayserispor'da ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan Gürcü stoper Amisulashvili, Rusya'ya dönmek istiyor.

Kayserispor'un sezon başında Rusya Premier Ligi takımlarından Spartak Nalchik'ten kadrosuna kattığı Aleksandr Amisulashvili, yeniden Rusya'ya dönmeye çok yakın. Rusya Premier Ligi'ne bu sezon yükselen Kuban Krasnodar takımının, Gürcü oyuncuyu çok istediği ve resmi girişimleri başlatacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma şunları söyledi: "Rus Kulübü'nün Amisulashvili ile ilgilendiği doğrudur. Amisulashvili de Rusya'ya gitmek istediğini söyledi. Oyuncumuzun sözleşmesinde belirli bir miktar bonservis ücretini getirmesi halinde serbest kalır maddesi yer alıyor. Amisulashvili de bu parayı Rus takımının vermeye hazır olduğunu söyledi. Bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz."

Sporx

deniz.91
17.Şubat.2011, 11:35
Bu çok kötü oldu takımın gizli kahramanlarındandı en öndemli oyuncualrımızdan birini daha kaybettik defnasta adam kalmadı.3 milyon euro gibi bir bonservise verilmiş sanırım

TR.CaPTaiN
17.Şubat.2011, 15:29
Amisulashvili biraz ayıp etmiş. Sonuçta transfer dönemi kapalı ve Kayserispor bu eksiği mecburen takım içerisinden gidermek zorunda kalacak. Ayrılacağını devre arası bildirseydi Kayseri de buna göre bir önlem alırdı.

Emurafu
17.Şubat.2011, 16:24
Serbest kalma maddesi 3M'miş,Oyuncuda gitmek istemiş..Yönetiminde yapacağı birşey yokmuş..Kesinlikle satmak istememişler.

ForsakeN
17.Şubat.2011, 16:42
Alırken kaça almıştı Kayseri? Kar edebildiler mi?

deniz.91
17.Şubat.2011, 17:02
Şota gitmesini istemiyodu kesinlikle tabi çokda uğraşmışlar gitmemesi için fakat ailesi için gitmek istemiş transferde 2.4 milyon euro gibi bir karımız olmuş.Defansta zaten erenin sakıtlığı dolasıyla sıkıntımız vardı şimdi bu çok daha kötü oldu defansta alternatif isim kalmadı umarım başka bir sakatlık olmaz

barahir
17.Şubat.2011, 18:14
Ama hakkaten Türkiye'nin iyi savunmacılarındandı.. Kayseri için büyük kayıp..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 18:19
Amisulashvili gerçekten Kayserispor defansı için oldukça önemli bir oyuncuydu. Büyük kayıp olmuş onlar için...

Suicider
21.Mart.2011, 17:15
Volkan babacan Fener e geri yollanmış.

TR.CaPTaiN
25.Mart.2011, 22:41
Zalayeta ile bağlar koptu!

Spor Toto Süper Lig'in bu sezon flaş takımlarından Kayserispor'un, Uruguaylı forvet Zalayeta ile sözleşmesini feshettiği açıklandı.

Kayserispor, Uruguaylı forvet Zalayeta'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

32 yaşındaki futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı kulübünden ayrılmayı talep ettiği ve eşyalarını toplayıp ülkesine gittiği açıklandı.

Kayserispor sezon ortasında ikinci önemli kaybını yaşadı.

Aleksandr Amisulashvili mukavelesindeki maddeyi gerekçe göstererek kulübünden ayrılmıştı. 7 golle sarı kırmızılı ekibin en golcü ismi olan Uruguaylı forvet de ailevi sebepler yüzünden ülkesine dönme kararı aldı.

Sporx

vego
25.Mart.2011, 22:47
Nedir bu Kayserispor'un yabancılardan çektiği.Sezon ortasındada çekilip gidilmezki.

deniz.91
26.Mart.2011, 00:41
Yok abi bu takımda böyle şans oldukça başarı beklemek zor

Lucas Neill
26.Mart.2011, 01:53
Süleyman Hurma Gs ile cok ugrasti taraftarin ahini aldi iyi oluyor devam.

goosfraba
26.Mart.2011, 01:57

bir şahsın yaptığı şeyler neden kulübe mal ediliyor? sonra bekle türk futbolu gelişsin.

Lucas Neill
26.Mart.2011, 02:10
bir şahsın yaptığı şeyler neden kulübe mal ediliyor? sonra bekle türk futbolu gelişsin.

Bu takimin genel menajeri Süleyman Hurma degil mi futbolcularin kacmasinin en büyük sorumlusu da o bence. Herseyi Türk futbolunun gelismesine baglamasak olmaz zaten.

goosfraba
26.Mart.2011, 02:16
galatasaray ile uğraşan s. hurma ise kayserispor'un suçu ne?

aynısını aziz yıldırım'da da yapıyorsunuz. bunlar küçük hesaplar.

Lucas Neill
26.Mart.2011, 02:28
galatasaray ile uğraşan s. hurma ise kayserispor'un suçu ne?

aynısını aziz yıldırım'da da yapıyorsunuz. bunlar küçük hesaplar.

Bence sen de mantiksiz konustugunun farkindasin benim dedigim sadece S.Hurma zamaninda Gs ile cok ugrasmisti simdi de kendi kulübünün basina talihsiz olaylar geliyor bunu büyütmenin ne mantigi var . Bunu aziz yildirim'a cekmenin ne mantigi var.

Son yillarda bir kac oyuncu daha bu sekilde ayrilmisti yanilmiyorsam Kayserispor'dan bana göre de bunun en büyük sorumlusu S. Hurma'dir. Nasil Gs'de basarisizligin büyük cogunlugunun A. Sezgin'de oldugu gibi.

KaPaLı
26.Mart.2011, 11:38

Galatasaray'da Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la her maç öncesi görüşme yaptı, hatta Ali Turan'la kulubuyle görüşmeden anlaşma yaptı, Kayserispor'un ahını aldı o yüzden bu halde.

Bumudur hesap ?

Revolution
26.Mart.2011, 12:04
Ali Turan'ın sözleşmesinin bitmesine 6 ay vardı. Görüşme yasaldı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2011, 12:15
Kötü oldu Kayserispor için Zalayeta'nın gitmesi. Mevcut kadro içinde en kaliteli 2-3 isimden biriydi ve en kariyerlisiydi...

Lucas Neill
26.Mart.2011, 15:44
Galatasaray'da Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la her maç öncesi görüşme yaptı, hatta Ali Turan'la kulubuyle görüşmeden anlaşma yaptı, Kayserispor'un ahını aldı o yüzden bu halde.

Bumudur hesap ?

Bjk ilgilenirken M. Topuz'u almak mi etik. Fb Bekir'i nasil almis ya da Deniz olayinda Genclerbirligi ile neden davalik olmus ya da olacakti tam hatirlamiyorum. Ali Turan olayi cok basit bir de Fm oynuyoruz bunu da bilmiyorsak artik adamin sözlesmesinin bitimine 6 ay kala istedigin gibi görüsürsün.

Benim anlatmak istedigim mesela Gökhan ve Topuz icin GS'ye kesinlikle satmayacagiz diyordu gazetelerde FB'ye bedava bile veririm haberleri cikmisti.

Gazetelerde gecen sezon Gs aleyhine bazen de kücük düsürücü aciklamalar yapmisti hatta resmi sitelerinde bile GS ile ilgili kücük düsürücü tahrik edici haberler vardi. Bu sezon da Hagi ile ilgili hirsiz muhabbetleri yerel gazetelerde cikti.

Kayserispor'u Tolunay Hoca ve Sota ile sevmeme ragmen bu adamlar yüzünden bana antipatik gelmeye basladi. Bunu bu kadar sorun yapmanizi anlayamadim.

KaPaLı
26.Mart.2011, 23:30
Şimdi genç ben Fenerbahçe şunu nasıl aldı bunu nasıl aldı demedim. Senin söylediğinden bir fikir çıkardım ve yazdım. Bekir'le 6 ay kala değil son 3 ayında anlaştı Fenerbahçe bu dipnot. Sende FM oynuyorsun o kadar bunuda bilmiyorsan artık.

Herneyse üstte yazdığım senin gereksiz saldırına verdiğim cevap olsun. Gökhan ve Topuz için her maçtan önce oyuncularla görüşmesinden, onların aklını çelmesinden bıktığı için böyle bir açıklama yapabilirmi, yapabilir. Gazetelerde çıkan haberlerde yanlış olan ne var onu anlamadım ? Hagi bütün Kayseri'li vatandaşlara " Hırsızsınız siz, Hırsız " diye bağırdımı bağırdı. Gazetelerde bunu Hagi geldikten sonra ve maçtan önce haber yaptı. Nerelisin bilmiyorum ama bizim buralarda biri size yok yere " HIRSIZ " diye bağırdımı onu uzun süre unutmazsınız.

Herneyse seninle atışmazdım ama saldırdığına göre anlamsız birşey yazdığını farkına varmışsın, bunada cevap verme istersen uzatmayalım.

Lucas Neill
26.Mart.2011, 23:34
Şimdi genç ben Fenerbahçe şunu nasıl aldı bunu nasıl aldı demedim. Senin söylediğinden bir fikir çıkardım ve yazdım. Bekir'le 6 ay kala değil son 3 ayında anlaştı Fenerbahçe bu dipnot. Sende FM oynuyorsun o kadar bunuda bilmiyorsan artık.

Herneyse üstte yazdığım senin gereksiz saldırına verdiğim cevap olsun. Gökhan ve Topuz için her maçtan önce oyuncularla görüşmesinden, onların aklını çelmesinden bıktığı için böyle bir açıklama yapabilirmi, yapabilir. Gazetelerde çıkan haberlerde yanlış olan ne var onu anlamadım ? Hagi bütün Kayseri'li vatandaşlara " Hırsızsınız siz, Hırsız " diye bağırdımı bağırdı. Gazetelerde bunu Hagi geldikten sonra ve maçtan önce haber yaptı. Nerelisin bilmiyorum ama bizim buralarda biri size yok yere " HIRSIZ " diye bağırdımı onu uzun süre unutmazsınız.

Herneyse seninle atışmazdım ama saldırdığına göre anlamsız birşey yazdığını farkına varmışsın, bunada cevap verme istersen uzatmayalım.

Sen öyle diyosan dogrudur. Bir de su var Ankaragücü cok dogru sekilde yapti transferlerini herkes onlari örnek almali tez olmali ünilerde.

deniz.91
07.Nisan.2011, 17:52
İşte Kayseri'nin son bombası

Sarı-Kırmızılılar daha önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen Madjid Bougherra'nın işini bitirdi. Rangers'la 1.5 milyon Euro'ya anlaşan Kayseri, 28 yaşındaki stoperi de ikna etti
Süper Lig’e fırtına gibi bir başlangıç yapmasına rağmen ikinci yarıda düşüşe geçen Kayserispor gelecek sezonun kadrosu için kolları sıvadı. Sezon başında transfer ettiği Amisulahsvili ile devre arasında yollarını ayırdıktan sonra savunmada sıkıntılar yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Glasgow Rangers’ın Cezayir asıllı Fransız stoperiyle anlaşma sağladı. İskoç kulübü ile 1.5 milyon Euro’ya el sıkışan Kayserisporlu yöneticiler, 28 yaşındaki Madjid Bougherra’yı da gelecek sezon Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için ikna etti. Daha önce Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Bougherra, Sheffield Wednesday ve Charlton Athletic formaları giyerken, Cezayir Milli Takımı’nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Moritz’ten kötü haber
Kasımpaşa yenilgisi sonrası moralleri alt-üst olan Kayserispor’da dün teknik direktör Şota Arveladze umut dolu açıklamalar yaptı. “Taraftarlarımız ile birlikte güzel bir çıkış yakalayacağız” diyen Gürcü hoca, “Sakat oyuncularımız nedeniyle takım olarak zor haftalar geçirdik. Ancak yine de hedefimiz değişmedi. Sezon sonunda iyi sonuç bekliyoruz” diye konuştu. Bu arada Kasımpaşa maçında
sakatlanan Moritz’in sezonu kapattığı ifade edildi.
Tunç Kayacı

Bougherra son kasımpaşa maçında kayserideymiş maçı locadan izlemiş imza için tam kararını vermemiş çünkü kendisini birde katar ekibi istiyorumuş daha iyi bir ücret teklif etmişler

KaPaLı
07.Nisan.2011, 23:42
Deniz beni yanlış anlama ama bu duyumları verenler, özellikle anadolu takımlarında kim nasıl isterse öyle duyum veriyolar. Ankaragücü'nde taraftar grupları var yönetim yanlısı. Yönetim ne isterse onu yayıyolardı etrafa. Boughera'yla anlaşmış olabilir Kayseri ama duyumlara pek inanmak istemiyorum Ankaragücü'nde yaşananları görünce.

Lucas Neill
08.Nisan.2011, 13:49
Serdar Kesimal'i Bayern Münich istiyormus Bild gazetesinde cikmis haber.

deniz.91
08.Nisan.2011, 15:40
Wolfsburgunda istediği yazılıyor alman medyasında bakalım ne olcaka iyi bir teklif olursa satabilri bizimkiler seneye eren-bougherra ikisilisi olabilir stoperde

SAİT71
08.Nisan.2011, 18:55
Şu sıralarda Türk oyuncular Avrupa takımlarının gözdesi hayırlısı olsun bakalım.. Gerçi Kesimal felan Avrupa kökenli ama...

deniz.91
09.Nisan.2011, 00:34
Bir arkadaşın dediğine göre Serdara iyi bir teklif varmış 7 mn euro diyor büyük ihtiamlde bayern munich olduğu söyleniyor.Satılma ihtimali yüksekmiş.

Ayrıca bougherra ile anlaşma sağlanmış.Kaleci adayı avr birde ama tam inanamıyorum gelirse şüphesiz bomba olacak fm yıldızı bir isim geçiyor kaleci için

goosfraba
09.Nisan.2011, 00:38
kayseri cephesinde gelişmeler güzel. ochoa gelirse iyi seçim olur ama sinan bolat da olabilir sanki. şampiyonluk kadrosu kurulacaksa eminim iyi bir forvet gelecektir.

deniz.91
09.Nisan.2011, 00:43
Bu sene transfere baya bir erken başladık bakalm.Birde yabancı isim olarak Udinese takımından birinin ismi geçiyor ama tam çözemedm o ismi

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2011, 13:20
Kayseri Arouna Kone'yi mi getiriyor?

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Sevilla'nın Fildişi Sahilli golcüsüyle görüştüklerini doğruladı...

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısındaki başarılı form grafiğini ikinci yarıya taşıyamayan Kayserispor gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başladı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak istediklerini belirtirken, "Avrupa piyasasında ismi olan çok önemli 2 futbolcu ile anlaşma aşamasındayız. Biri defans, biri de hücuma yönelik oynayan bu iki oyuncu ile kadromuzu takviye etmeyi düşünüyoruz." dedi.

Ortaköylüğlu, Hannover 96'da kiralık olarak forma giyen Sevilla'nın Fildişi Sahilli golcüsü Arouna Kone ile anlaştıkları yönünde çıkan haberler hatırlatılınca, "Görüştüğümüz isimler arasında Kone'nin de olduğu doğru. Ancak şu an için isim açıklayamam." ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki golü futbolcu 2007 yılında PSV'den Sevilla'ya transfer olmuştu. İspanyol ekibine 12 milyon avroya mâl olan Kone, yaşadığı uzun süreli sakatlıkların da etkisiyle Endulüs ekibine beklenen katkıyı sağlayamamıştı.

Goal

Addolorato
15.Nisan.2011, 13:22
Kayseri Sergio Romero Madjid Bougherra ve Arouna Kone ile ilgileniyormuş..

Zekirdek
15.Nisan.2011, 13:40
Arouna Kone Fm 2006'da çok dehşetti. Gelirse çok sevineceğim. Kayserispor'a yararlı bir transfer olacaktır.

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2011, 16:15
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu Souleymanou ve Moritz ile sezon sonunda yolların ayrılacağını açıkladı..

Süper Lig'in ilk yarısında fırtına mükemmele yakın bir performans sergileyen Kayserispor, sezonun ikinci yarasında ciddi bir düşüş yaşadı. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapmaya başlayan sarı-kırmızılılar, iki oyuncusuyla yolları ayıracak.

Transferde isimleri sürekli geçen Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal için hiçbir teklif almadıklarını belirten Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, "Sözleşmesi devam eden oyuncularımız Serdar ve Hasan Ali için hiçbir kulüpten resmi teklif almadık. Resmi bir teklif gelmeden bu dedikodularla ilgili plan yapmamız mümkün değil" dedi.

Yeni sezonda hedeflerinin yüksek olacağını belirten Miraboğlu, "Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Souleymanou ve Kasımpaşa'dan transfer ettiğimiz Moritz ile yollarımızı ayıracağız. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda, önümüzdeki sezonun yapılanmasını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

İnternetspor

deniz.91
15.Nisan.2011, 16:38
Suleymanou ve moritz kararları yerinde.Forvet ise kone gelirse türkiyede iş yapacak bir isim bence büyük faydası olur.Kaleci isin arjantinli biri isim egçiyor ama romero olurmu bilemiyorum ama sanmıyorum pek adjuarda olabilir

Deus Dominus
16.Nisan.2011, 00:04
Moritz yetenekli oyuncu ama Kayseri'de gösteremedi bir türlü kendisini. Sık sakatlık yaşadı, oynadığı karşılaşmalarda da çok istekli olduğunu göremedim açıkçası. Kayserispor doğru olanı yapıyor. Sülyemanou'da artık bıraksın yahu :) kaç oldu yaşı 38 mi? gençlerin önünü açalım :D
Adı geçen kişiler fena oyuncular. Bursa'mla oynanan karşılaşmalarda Boughera çok dikkatimi çekmişti, kaliteli oyuncu ve 1.5mlyon € oldukça uygun rakam. Takımdaki uyumu da kolay olur zira kuzey afrika kökenli oyuncular var Ziani, Amrabat gibi. Transferde nokta atışı yapmaya devam edecek gibi görünüyor sarı kırmızılılar.

KaPaLı
16.Nisan.2011, 00:17
Kone'nin bu saatten sonra hiç bir yararı olmaz. 3 sene önce gitti sanırım Sevilla'ya klasik Hollanda şişirmesi forvetlerden birisi. Bir sürü sakatlık varken bile forma şansı bulamıyo. Senede kaç maç oynamışki gelsin burda başarılı olsun.

deniz.91
16.Nisan.2011, 01:05
Kone'nin bu saatten sonra hiç bir yararı olmaz. 3 sene önce gitti sanırım Sevilla'ya klasik Hollanda şişirmesi forvetlerden birisi. Bir sürü sakatlık varken bile forma şansı bulamıyo. Senede kaç maç oynamışki gelsin burda başarılı olsun.

İspanyada yapamadı ama türkiyede yapabilir bence sonuçta kalitesi olan bir isim.PSV ile önemli başarıları olan bir isim.Makukula ve zalayetada gelmeden önce böyle bir durumdalardı ama takıma son derec faydalı oldular

Suicider
19.Nisan.2011, 20:25
Kayserispor'dan transfer!

SON DAKİKA - Kayserispor yönetimi önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı...

19 Nisan 2011 Salı - 18:50
Sporx.com
Kayseri'ye Arjantinli kaleci! Kayserispor yönetimi Arjantin'in Argentinos Juniors takımında forma giyen 25 yaşındaki kaleci Nicolas Navarro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Süper Lig'in üst sıralarından sert bir şekilde alt sıralara düşen sarı kırmızılı takım, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verdi ve Argentinos Juniors'un 25 yaşındaki genç Arjantinli file bekçisine imzayı attırdı.

HURMA: "TAKIMA BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK"

Sporx'e konuşan Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, Nicolas Navarro transferini doğrularken; açıklamalarda bulundu.

Hurma, "İyi bir kaleci transfer ettik. Takımımıza büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Bu sezonun ikinci yarısında kazaya uğradık; ama yeni sezon için kesenin ağzını açacağız. Tüm imkanlarımızı seferber edip şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak istiyoruz. Önemli isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

NICOLAS NAVARRO KİMDİR?

Profosyonel kariyerine 2004'de Arjantin'in Argentinos Juniors takımında başlayan Navarro, 3 sezon Arjantin'de futbol yaşamını sürdürdükten sonra başarılı kaleciye Avrupa kapıları açıldı. 2008 yılında Napoli'ye 5 milyon Dolar karşılığında transfer olan genç file bekçisi, bir sezon İtalya Serie A 'da forma giydikten sonra kiralık olarak River Plate'e gönderildi. Daha sonra kariyerine başladığı kulüp olan Argentinos Juniors takımına geri dönen Navarro, Arjantin'in 2008 yaz olimpiyatlarında altın madalya kazanan takımında yer alarak milli olma başarısını da gösterdi.

İsim: Nicolas Gaston Navarro
Boy: 1.90
Mevki: Kaleci
Doğum yeri: Buenos Aires
Oynadığı takımlar: Argentinos Juniors, Napoli, River Plate

deniz.91
19.Nisan.2011, 20:33
İlk defa duyuyorum ismni uamrım başarılı olur bir dönem napoliye transfer olması yetenek olabilir dedirtiyor bakalm

vego
19.Nisan.2011, 20:34
Bir fikir versin

http://img155.imageshack.us/img155/3393/nicolsnavarroprofilzell.png

deniz.91
19.Nisan.2011, 20:37
Daha yaşıda genç iş yapabilir sanırım 2 kezde ümit milli formayı giymiş en azından suleymanoudan iyidir

Suicider
19.Nisan.2011, 20:38
Profilinden Türkiye standartlarına göre iyi bir kaleci gibi gözüküyor izlemeden bişey diyemeyiz umarım iyi kalecidir.

deniz.91
19.Nisan.2011, 20:42
Bakalım Süleyman Hurma dediği gibi şampiyonluğa oynayack bir kadro kuracakmı yoksa yine hayaldemi kalacak kaleci transferini yaparak iyi bir hamle yaptık

eXcitinG
19.Nisan.2011, 20:44
Sezon ortasına kadar iyi bir performans gösterir, sonra hurma ve arkadaşLarı satarLar.

Time Cris
19.Nisan.2011, 21:28
Profiline göre Türkiyede iş yapar

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Nisan.2011, 23:09
Fm'de iyi kaleci. Bakalım reelde ne yapacak göreceğiz.

ozaniel
19.Nisan.2011, 23:23
Kayseri her sene çok iyi kadro kuruyor sonra birden bir oyuncu yarıda gidiyor, moraller alt üst oluyor, yenilgi serisi başlıyor. Bu soruna çözüm bulsalar diyecem ama nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.

vego
30.Nisan.2011, 20:56
Kayserispor, Karim Ziani'nin bonservini satın aldı. http://goo.gl/kabeI

deniz.91
30.Nisan.2011, 23:41
Ziani transferi gerçekten müthiş oldu ortasahadaki şaunki en iyi oyuncumuz müthiş yaratıcı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 12:34
Kayserispor, Karim Ziani'nin bonservini satın aldı. http://goo.gl/kabeI

Çok büyük bir transfer Kayserispor için. :)

deniz.91
02.Mayıs.2011, 15:35
Yeni kalecimiz navarro arjantin milli takımına çağrılmış sevindirici bir durum:)

goosfraba
12.Mayıs.2011, 23:55
kayserispor nadir çiftçi ile anlaşmış.

Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2011, 11:34
kayserispor nadir çiftçi ile anlaşmış.

İyi transfer yaptılar yine yahu. Süleyman Hurma'ya hayranım...

SAİT71
13.Mayıs.2011, 14:10
Kone imzaya kaldı

Arjantinli kaleci Navarro ve Glasgow Rangers'ın tecrübeli stoperi Bougherra ile her konuda anlaşmaya varan Kayserispor, Kone transferinde de sona yaklaştı.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/5/12/fft1mm1430330.jpg
Bonservisi Sevilla’da olan, ancak bu sezon Hannover’de kiralık olarak forma giyen Fildişili golcü, Kayseri’ye gelmek istiyor. Kulübüyle yapılan görüşmelerde ise arada 150 bin Euro’luk bir farkın kaldığı, imzaların an meselesi olduğu bildirildi.

Fanatik

deniz.91
13.Mayıs.2011, 19:38
Rangersli bougherra ilede anlaşmaya çok yakınız ama kone konusunda tam bilemiyorum

goosfraba
13.Mayıs.2011, 19:41
kayserispor iyi takım kuruyor. gelecek sezon yine üst sıraları zorlarlar tahminimce.

TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2011, 19:51
Kayserispor Ali Bilgin'i gönderdi!

Kayserispor'da sezonun büyük bölümünde forma giymeyen Ali Bilgin'in sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi.

Kayserispor, Bucaspor maçı öncesi daha önce Fenerbahçe'den aldığı Ali Bilgin'in sözleşmesini feshetti. Böylece sezon başından bu yana Aleksander ve Zalayeta'dan sonra Sarı kırmızılı takıda sözleşmesi feshedilen 3'üncü oyuncu Ali Bilgin oldu.

Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Kayserispor'a takas yoluyla gelen Ali Bilgin, bu sezon sarı kırmızılı forma altında 15 Süper Lig, 1 Ziraat Kupası ve 5 A2 lig maçında oynadı.

YABANCILAR ÜLKESİNE DÖNDÜ

Öte yandan Kayserispor'da sakatlıklarını ileri süren 4 şqabancı futbolcusu Nordin Amrabat, Karim Ziani, Hamido Souleymanou ve Franco Dario Cangele, Buca deplasmanı öncesi ülkelerine gitti. Sarı kırmızılı ekibin yarın Bucasspor karşısına Gökhan, Önder. Serdar, Hamza, Hasan Ali- Savaş, Abdullah, Selim, Triosi- Mehmet Eren, Ömer onbiriyle çıkacağı, yedekler arasında Yusuf, Moritz, Semih ve A2 takımından Tolga ve Burak'ın yer alacağı ifade edildi.

DHA

Revolution
20.Mayıs.2011, 22:15
Kone'yi bilmem de Bougherra muthis olur.

vego
23.Mayıs.2011, 22:23
Kayserispor, Ali Bilgin ve Volkan Babacan'la yollarını ayırdı.

LaigLeNoiR
24.Mayıs.2011, 13:44
Porto'dan Engin Bekdemir'i de transfer etti Kayseri.

vego
24.Mayıs.2011, 17:35
Kayserispor, Ali Bilgin'den sonra Önder Turacı'nın sözleşmesini feshetti.
TRANSFER: Kayserispor, Nadir Çiftçi ve Nicolas Navarro'dan sonra Porto'dan Engin Bekdemir'i kadrosuna kattı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2011, 17:59
Çok yetenekli olduğu söyleniyor. İzleyeceğiz bakalım.

RasAnt
24.Mayıs.2011, 18:01
Ali bilgin önder volkan bunları temizlemişler iyi yoldalar :D transfer ettikleri gene genç avrupada yetişen türk futbolcular önümüzdelki sene gene büyük takımlar peşinde koşacaktır.

ShevAnil
24.Mayıs.2011, 19:04
Porto yetenekli oyuncuyu böyle kolay bırakmaz :p Hayırlısı, iyi oyuncudur umarım.

World Hollow o1
24.Mayıs.2011, 19:35
Porto yetenekli oyuncuyu böyle kolay bırakmaz :p Hayırlısı, iyi oyuncudur umarım.

PSV'den transfer olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam 1 2 yıl önce bekleneni veremedi sanırım Porto'da..

vego
24.Mayıs.2011, 19:36
Porto'da A Takımda hiç oynamadı sanırım.

World Hollow o1
24.Mayıs.2011, 19:39
Oynayamaz nereye oynucak.. :)

O kadar forvetin içinde adama taç bile attırmazlar :)

vego
24.Mayıs.2011, 19:40
AMC,AML değil mi?

deniz.91
24.Mayıs.2011, 19:43
Kulübün en çok sevdiğim özelliği hoca değişsede genç oyunculaar değer vermesi bu senede bunu sürdüreceğiz gibi enginde belli bir yetenek vardır yoksa porto boşa kadrosuna katmaz uamrım bizde yeteneklerini sergiler önder volkan ve al bilginin temizlenmeside iyi olmuş gerçi önder bu sene baya işimize yaradı ama

deniz.91
24.Mayıs.2011, 19:45
Ayrıca sanırım mehemt erende yollanacak kendisi yetenekli bir isim ama istikrar yok hiç iyi bir yedek olurdu aslında ama onuda kendisi kabul etmez heralde

vego
24.Mayıs.2011, 19:45
Yetenek değil sorunu.Fiziksel olarak yetersiz.

World Hollow o1
24.Mayıs.2011, 19:55
http://i42.tinypic.com/oiec3.jpg

Bekdemir'in oynadığı mevkiler, tabi 2009 da bu yapılmış araştırma

http://i40.tinypic.com/swu93t.jpg

deniz.91
24.Mayıs.2011, 19:56
http://i42.tinypic.com/oiec3.jpg

Bekdemir'in oynadığı mevkiler, tabi 2009 da bu yapılmış araştırma

http://i40.tinypic.com/swu93t.jpg

bu değerler bu yaşa rağmen baya iyi görünüyor son yıllarda gurbetçi transferinde gayet başarılıyz umarım buda iyi çıkar

vego
24.Mayıs.2011, 19:59
http://img821.imageshack.us/img821/6816/enginbekdemirprofilpozi.png

http://img806.imageshack.us/img806/2566/enginbekdemirprofilzell.png

World Hollow o1
24.Mayıs.2011, 19:59
yazmayı unutmuşum 2012 profili o oyuncu geliştirince böyle bir olay oluyor yani 20 21 yaşlarında tabi oyuna göre futbolcu almak biraz abartı kaçar..
inşALLAH yararlı olur hem Kayserispor için hemde Milli takımlar için.

TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2011, 20:25
8 isimle yollar ayrıldı

Kayserispor yeni sezon için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı takım kadrosunda yer açabilmek için 6 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Sezonun son haftalarına doğru kaleci Souleymanou Hamidou ve Yusuf Soysal ile yollarını ayıran Kayserispor bugün de 6 önemli ismine “güle güle” dedi.

Yeni sezon öncesi dış transferde ciddi adımlar atmaya hazırlanan ve ilk olarak Arjantinli file bekçisi Nicolas Navarro ile anlaşmayan varan sarı-kırmızılı ekip kadrosundaki önemli isimlerden Önder Turacı, Ali Bilgin, Mehmet Eren, Moritz, Selim Teber ve Hamza Çakır'ya yolları ayırma kararı aldı.

Genel Menajer Süleyman Hurma'nın sezon başında F.Bahçe'den transfer edilen Önder Turacı ve Ali Bilgin ile Kasımpaşa'dan transfer edilen Andre Moritz ve kaptan Mehmet Eren ile karşılıklı olarak sözleşmelerini fesh ettiği öğrenildi.

Sporx

deniz.91
24.Mayıs.2011, 20:30
Selim teberin gideceğini pek sanmıyorum bu sene önemli maçlar çıkaran bir isimdi

KaPaLı
24.Mayıs.2011, 23:38
Selim Teber'i nasıl göndermişler hayret. Takımının bütün maçlarında oynadı neredeyse.

deniz.91
25.Mayıs.2011, 00:01
Selim teber haberi benimde çok dikkatimi çekti bu sene aslında iyide iyide performans sergiledi ama demekki yerine daha iyi bir isim alınacak diye düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
25.Mayıs.2011, 00:18
Selim Teber'i, Moritz'i, Mehmet Eren'i keşke biz alsak. :)

TR.CaPTaiN
25.Mayıs.2011, 14:50
Serdar Kesimal Rusya'ya mı gidiyor?

Rubin kazan Kayserispor'un yıldız futbolcusu Serdar Kesimal için sarı-kırmızılı kulüple masaya oturdu… Kayseri cephesi teklifi doğrularken, bu haber özellikle F.Bahçe cephesinin keyfini kaçırdı…

Yeni sezon öncesi başta Fenerbahçe olmak üzere G.Saray ve Trabzonspor'un da transferde bir numaralı gözdesi haline gelen Kayserispor'un milli futbolcusu Serdar Kesimal'a Rusya'dan gelen teklif "büyüklerin" hevesini kursağında bıraktı.

Kadrosunda Gökdeniz Karadeniz'i bulunduran Rubin Kazan takımının Kayserispor'a resmi teklif yaptığı ve rakamın da cazip olması sarı- kırmızılı kulübe Serdar Kesimal konusunda resmi teklifini yapan F.Bahçe, G.Saray ve Trabzonspor'u hayal kırıklığına uğrattı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Rubin Kazan takımından teklif geldiğini doğrulayarak, "Evet Rubin takımı bize geldi görüştük. Satmayacağımızı söyledik. Bize teklif ettikleri fiyatı da söylediler. Tabii Türkiye'den de Serdar konusunda bize gelen resmi teklifler oldu. Ama bizim oyuncumuzu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Serdar daha genç bir oyuncu. Genç yaşta milli takımımızın değişmez oyuncusu olması bize gurur veriyor. Böyle bir oyuncuyu kolay kolay elimizden bırakmayız" dedi.

Sporx

anil luque
25.Mayıs.2011, 14:52
bence hata yapar Rusya'ya giderse. Burada kendini geliştirdikten sonra Avrupa'nın çok daha iyi liglerine gidebilecek potansiyele sahip.

kalemci
25.Mayıs.2011, 14:54
kayserideyken iyi ama 3 büyüklere gelirse eğer basın zaten yıldırır adamı gitmesi doğru olur bence

SAİT71
25.Mayıs.2011, 20:11
Kesimal Rusya'ya gideceğine Tr'de kalsın daha iyi. Bitirir kariyerini bence.

RasAnt
25.Mayıs.2011, 20:42
Aynen Gökdeniz ve Fatih Tekke gibi olur yada Caner gibi geri döner

vego
25.Mayıs.2011, 20:45
Aslında Caner dışında hepsi gayet başarılıdır.Gökdeniz'inde 10 haftada 4 golü var.Gol krallığında 3.

RasAnt
25.Mayıs.2011, 20:46
Gol atmış asist yapmış olabilirlerde gittiklerinden beri milli takımda oynamadılar göze çok batmadılar sıradan topçu oldular orda.

Zekirdek
25.Mayıs.2011, 21:26
Gol atmış asist yapmış olabilirlerde gittiklerinden beri milli takımda oynamadılar göze çok batmadılar sıradan topçu oldular orda.

Gökdeniz şike skandalına karıştığı için A Milli Takıma alınmıyor.

di canio
25.Mayıs.2011, 21:48
Selim Teber kararı kesin mi acaba? Bilen var mı?

deniz.91
28.Mayıs.2011, 10:34
Bougherra transferi bitmiş sanırım sağ bek içinde ali tandoğanla görüşmeler var

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:38
Bougherra çok beğendiğim bir defans oyuncusu. Üstelik bu adamlar ülkelerinin en iyi takımlarında oynayan oyuncular. Belli bir seviyedeler yani. Gerçekten bittiyse Kayseri yine turnayı gözünden vurmuş.

Revolution
28.Mayıs.2011, 16:18
Bougherra çok iyi bir stoper gerçekten. Galatasaray'a gelmesini çok isterdim. Gerçekleşirse çok iyi transfer,hayırlı olsun.

Fearless Coward
28.Mayıs.2011, 16:20
Bougherra Kayseri'ye gitse üzülmem şahsen renkler aynı sonuçta :D

Revolution
28.Mayıs.2011, 16:21
Bougherra Kayseri'ye gitse üzülmem şahsen renkler aynı sonuçta :D
Şu şakacı kişiliğin beni bitirecek abi :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 16:22
Bougherra müthiş bir stoper gerçekten. Kayserispor çok akıllı bir hamle yaptı.

vego
30.Mayıs.2011, 23:13
Skandal kaleci Kayserispor'u reddetti!
Fransa 1. Ligi'nde PSG forması giyen ve bir dönem yaşını küçülttüğü iddiasıyla skandal yaratan kaleci Apoula Edel, Kayserispor'un teklifini kabul etmediğini açıkladı.

30 Mayıs 2011 Pazartesi - 21:39
Sporx.com dış haberler
Geçtiğimiz Nisan ayında Paris Saint Germen'in kalecisi Apoula Edel (http://www.sporx.com/edel/)'i transfer etmek için harekete geçen Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'a üzücü haber geldi.

Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) 1. Ligi'nde Paris Saint-Germen'in kalesini koruyan Ermeni kaleci Apoula Edel (http://www.sporx.com/edel/), sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Sözleşmesi sona eren Ermeni kaleci Paris Saint-Germen'in yeni sözleşme teklif etmemesiyle hayal kırıklığına uğrarken bu sezon çalkantılı bir sezon geçirmişti.

Borçlarından kaçmak için adını değiştiren Edel (http://www.sporx.com/edel/), futbol kariyerini sürdürmek için de yaşını 5 yaş daha küçültmüş. 2007 yılından bu yana Paris Saint Germain (http://www.sporx.com/paris-saint-germain/) forması giyen 'Edel (!)' aynı zamanda Ermenistan (http://www.sporx.com/ermenistan/) Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

İŞTE O HABER! (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/buyuk-skandalSXHBQ206843SXQ)

SAİT71
31.Mayıs.2011, 00:54
Başka kaleci mi kalmamış ki dünyada?

Heroon
31.Mayıs.2011, 00:57
yahu Kayseri zaten arjantinli bi kaleciyle anlaşmamışmıydı

vego
31.Mayıs.2011, 15:57
Cem Sultan Kayserispor'da

31 Mayıs 2011 14:12 | NTV Spor
Galatasaray ile yolları ayrılan genç santrafor Cem Sultan, Kayserispor ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/cemsultan3_RPU6S.jpg
Galatasaray ile yolları ayrılan genç santrafor Cem Sultan, Kayserispor ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce tecrübeli futbolcu Servet Çetin ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen genç futbolcu, Kayserispor'un başarısı için ter dökecek.

GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2011, 16:21
Yıllardır ismini duyuyoruz ama henüz bir icraatini göremedik.Bakalım Kayseri'de kendisinden beklenen potansiyeli yansıtabilecek mi.

Suicider
31.Mayıs.2011, 16:23
Hadi bakalım hayırlı olsun büyük ihtimal başarılı olacak ve bizde pişman olacaz ama olsun.Yeterki başarılı olsun sorun değil..

Clayman
31.Mayıs.2011, 16:25
Senelerdir patlama yapacak patlama yapacak diyorlardı Cem Sultan için, açıkçası kalmasından yanaydım ama onu sözleşme yenileme teklifi yapıldı da kabul etmeyip gitti yoksa hiç teklif yapılmadı mı bilmiyorum. Tek bildiğim takımda kalsa ilerleyen seneler için iyi olabilirdi. Basın da zaten bu olayı "Kayseri Ali Turan'ın rövanşını aldı" gibi başlıklarla verecek, o açıdan da kötü oldu.

deniz.91
31.Mayıs.2011, 17:35
Abi genç genç nereye kadar birazda tecrübe katsalar bakalm fm efsanesi ne yapacak:)

Revolution
31.Mayıs.2011, 17:38
Hayırlı uğurlu olsun. 3 sene sonra almak için uğraşacağız büyük ihtimal.

deniz.91
31.Mayıs.2011, 23:54
Bizimkiler ceyhun gülselama sağlam bir teklif yapmış sanırım sözleşmesi bitmiş ceyhunun

deniz.91
06.Haziran.2011, 09:12
Zurab Khizanishvili KAYSERİSPOR’DA

Yeni sezon için transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kayserisporfan .org%2Fcat%2Fkayserispor%2Ftransfer-gundemi) çalışmalarını sürdüren Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kayserisporfan .org%2F),İngiltere Chanpionship takımlarından Reading takımında forma giyen Gürcistanlı futbolcu Zurab Khizanishvili’yle anlaştı.
29 yaşında ve 1.85 boyunda olan ve stoper mekisinde oynayan futbolcu 74 defa milli takım fomasını giydi.
Bonservis bedeli ödenmeyen Zurab Khizanishvili’yle 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Haber:Kayseri (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kayserisporfan .org%2Fv1%2Ftag%2Fkayseri)sporFan.org

Ayrıca holladadan genç ömer kulga ilede anlaşılma sağlanmış

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 18:36
Amisulasvili gibi bırakıp gitmesinde...

NisRoc
10.Haziran.2011, 22:51
Kayserispor‚ Almanya´nın Duisburg takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha Sefa Yılmaz´ı renklerine bağladı.

Ümit Milli takımında forma giyen Sefa Yılmaz Kayserispor´a 4 yıllık imza attı. 1.83 boyundaki Sefa‚ 1990 doğumlu.

NTV SPOR

deniz.91
11.Haziran.2011, 00:43
Sefa hakkında iyi yorumalr yapılıyor bakalım yine bir yetenek çıkarabilecekmiyiz

KaPaLı
11.Haziran.2011, 00:52
Egoist olması en büyük eksisi Deniz. Yoksa dribblingleri çok kuvvetli, yeterli hızıda var.

Buradan (http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=2795) hakkındaki yorumlara bakabilirsin. Duisburg'da çalışan birisi yazıyodu sürekli onun hakkında yorum.

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 00:55
Bizimkiler ödeyememiş bonservisini Kayserispor'a gitmiş sonra. :)

deniz.91
11.Haziran.2011, 10:54
Cangele ziani amrabat varken egoistlik ona düşmez:) bonservisine 700 bin euro ödenmiş sanırım

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 12:00
Cangele ziani amrabat varken egoistlik ona düşmez:) bonservisine 700 bin euro ödenmiş sanırım

10 Milyon € transfer bütçemiz var deyip Sefa'ya 700.000 € bonservis vermemekte anca bizim yönetimin işi olabilir. :) Belkide Erkan'ın ve Burhan'ın sağ açık oldukları akıllarına gelmiştir. :) Sercan Sararer transferine daha ağırlık vermişizdir. İnşallah onuda istemez Kayserispor. :D

deniz.91
11.Haziran.2011, 12:06
10 Milyon € transfer bütçemiz var deyip Sefa'ya 700.000 € bonservis vermemekte anca bizim yönetimin işi olabilir. :) Belkide Erkan'ın ve Burhan'ın sağ açık oldukları akıllarına gelmiştir. :) Sercan Sararer transferine daha ağırlık vermişizdir. İnşallah onuda istemez Kayserispor. :D
Valla bende bıktım gurbetçiden:D Çok iyi birşey genç yetenek bulmak ama azda farklı isimler bekliyor insan yerli piyasasından.:)

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 14:30
Valla bende bıktım gurbetçiden:D Çok iyi birşey genç yetenek bulmak ama azda farklı isimler bekliyor insan yerli piyasasından.:)

Kardeşim bu arada transfer bitmemiş daha kesin olarak. Birkaç kulüple daha görüşüyomuş Sefa. :)

http://www.derwesten.de/sport/lokalsport/duisburg/Kayserispor-will-Yilmaz-id4752102.html

Bonservisi 600.000 €'ymuş ve sözleşmesinin son senesinde olan bir oyuncu ve kendini kanıtlayamamış bir oyuncu için çok para istiyolarmış.

deniz.91
11.Haziran.2011, 14:42
Kardeşim bu arada transfer bitmemiş daha kesin olarak. Birkaç kulüple daha görüşüyomuş Sefa. :)

http://www.derwesten.de/sport/lokalsport/duisburg/Kayserispor-will-Yilmaz-id4752102.html

Bonservisi 600.000 €'ymuş ve sözleşmesinin son senesinde olan bir oyuncu ve kendini kanıtlayamamış bir oyuncu için çok para istiyolarmış.

ben bitti diye biliyorum bakalım:)

KaPaLı
12.Haziran.2011, 00:14
Mustafa, Antu'daki söylediğim şahısta konuşmuş Sefa'yla. Bursaspor, Eskişehirspor, Kayserispor ve 1 takım daha ilgileniyomuş. Sefa kendisiyle daha çok ilgilenen Kayserispor'u seçmiş

vego
15.Haziran.2011, 18:07
Khizanishvili Kayserispor'da

15 Haziran 2011 16:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Kayserispor, Gürcistan Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Khizanishvili'yi kadrosuna dahil etti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/156/ZurabKhizanishvilintvspor_IX04G.jpg
Kayserispor, İngiltere'de uzun yıllar top koşturan, tecrübeli defans oyuncusu Zurab Khizanishvili'yi renklerine kattı.
Kayserishpor Teknik Direktörü Şota ile Gürcistan Milli Takımı'nda top koşturan ve 72 kez milli olan tecrübeli stoper, Sarı-Kırmızılı ekibe iki yıllığına imza attı
Kadir Has Stadı'nda düzenlenen tören öncesi ve sonrası Gürcü futbolcuya Sarı-Kırmızılı Kapalı Kale Grubu'na mensup taraftar, tezahürat yapıp, üçlü çektirdi. Kayserispor Teknik Direktörü Şota, hemşehrisi Aleksander'in sezon ortasında Kayserispor'dan ayrılmasının hatırlatılması üzerine, "Zurab'da ayrılırsa, bu kez bende ayrılırım" diyerek espri yaptı.
Zurab için düzenlenen törende tecrübeli oyuncu ile aynı masada oturan Şota Arveladze, gazetecilerden önce oyuncusuna, "Gazetecilerin bana sorduğu soruyu ben de sana sorayım, Aleksander gibi kaçmazsın değilmi" diye soru yöneltti.
Türkiye liginin zor ve renkli bir lig olduğunu, Kayserispor'la ilgili bilgileri eski takım arkadaşı ve şimdilerdeki teknik direktör Şota'dan ve İngiltere liginde uzun süre top koşturan Tugay Kerimoğlu'ndan aldığını söyleyen Zurab Khizanishvili, "Kayseri'ye gelmekten mutluyum. Buraya gelmeden Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili bilgiler aldım. Kayserispor iyi bir takım. Fenerbahçe, Beşiktaş kadar ligde iddialı bir ekip. 10 yıl İngiltere'de top koşturdum. Kayseri'den kolay kolay gideceğimi sanmıyorum" diye konuştu.
Törenden sonra, sırtındaki Sarı-Kırmızılı forma ile top sektiren ve taraftarla tanışan Zurab'ın yeni sezonda formasına, "Zura" yazılacağı bildirildi. Törende Kayserisporlu yöneticiler ile kulüp görevlileri de hazır bulundu.
ZURAB KHİZANİSHVİLİ KİMDİR?
Gürcü futbolcu 1981 Tiflis doğumlu. Futbola Dinamo Tiflis Takımı'nda başladı. SFWA tarafından 2003 yılında gelecek vaat eden oyuncu seçildi. 2001-2003 yılları arasında Dundee'de oynamaya başladı. 43 maçta görev alan oyuncu 2003-2006 yılları arasında Glaskow Rangers'a transfer oldu. 2005-06 sezonunda Blackburn'e kiralık olarak verilmiştir. 2005-06 sezonunda Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydi. Oyunundan memnun kalan yönetim 2006 yılında Khizanishvili'yi transfer eti. 2009 yılında Reading'e kiralanan tecrübeli stoper, 2010 ve 2011 yıllarında ise 2 sezon üst üste Reading F.C.'de kiralık olarak top koşturdu.

vego
17.Haziran.2011, 16:26
Gökhan Ünal yuvasına döndü
İkinci kez Kayserispor forması giyecek olan Gökhan Ünal, Kadir Has Stadı'nda düzenlenen törenle resmi imzayı attı.

17 Haziran 2011 Cuma - 15:18
DHA
Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'a uzun yıllar hizmet eden, sarı kırmızılı kulüpte gol krallığı (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) elde edip, A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)'a kadar yükselen kaptan Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/), 3 yıllık aradan sonra yuvasına döndü.

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'den transfer edilen ve geçen sezonun ikinci yarısında İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/) Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Gökhan, sarı kırmızılı kulüple iki yıllığına imza attı.

Kadir Has Stadı (http://www.sporx.com/kadir-has-stadi/)'nda düzenlenen törende, Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) ile 2 yıllık mukavele imzalayan Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/), kendisine kulüp 2. Başkanı Şaban Mirapoğlu'nun verdiği 9 numaralı formayı sırtına geçirdikten sonra ''Buraya emekli olmaya gelmedim. Daha 28 yaşındayım. Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmeye geldim'' diyerek sözlerine başladı. Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/), ''Burada gol kralı oldum. Burada A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)'a kadar yükseldim. Burada Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/) oldum. Kayseri'den ayrıldıktan sonra gönlüm hep burada kaldı. Gittiğim hiç bir yerde o nedenle mutlu olamadım. Buraya emekli olmaya gelmedim. Henüz 28 yaşındayım. Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'da çok başarılı bir sezona imza atacağımı düşünüyorum'' dedi.

Sarı kırmızılı formayı giydikten sonra Kadir Has Stadı (http://www.sporx.com/kadir-has-stadi/)'nda taraftarın önüne çıkan Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/)'a Kayserisporlu taraftarlar, ''Yuvana hoş geldin'' diye tezahürat yaptı. Kayserisporlu Gökhan'ın imza törenine sarı kırmızılı yöneticiler ve kulüp görevlileri de katıldı.

KaPaLı
26.Haziran.2011, 12:19
Bougherra olmayacak herhalde. Bougherra'nın açıklamaları var bugün SkySports'ta.

"I have not negotiated with any club.I am on holiday with my family and there has been no offers for me.I will be back early next month for pre-season training with Rangers.

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 09:50
Okay Yokuşlu'nun Kayserispor ile anlaştığına dair Altay cephesinde söylentiler varmış . Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş .

tribundergi

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 10:57
Kayserispor Bugün 9 Oyuncuya İmza Attırıyor !

Kayserispor bugün müthiş bir imza töreni düzenleyecek. Daha önce Gökhan Ünal ve Zurab Khizanishvili için imza töreni düzenleyen sarı-kırmızılılar bugün 9 futbolcuya imza attıracak.

Porto'dan alınan Engin Bekdemir, Portsmouth'tan transfer edilen Nadir Çiftçi, Argetinos Juniors'tan gelen Gaston Navarro, Wolfsburg'dan bonservisi alınan Karim Ziani, F.Bahçe'den transfer edilen İlhan Eker ve kiralanan Okan Alkan, G.Saray'dan alınan Cem Sultan, Maastricht'ten gelen Ömer Kulga ve Duisburg'dan renklere katılan Sefa Yılmaz resmen Kayserili olacak..

Sporx

goosfraba
27.Haziran.2011, 14:06
okay kayserispor'da.

bonservisinin yarısını vermiş kayserispor. sonraki satıştan %50 altay'a verecekmiş.

E.Cartman
27.Haziran.2011, 14:16
2,3 milyon lira ödeyecekmiş Kayseri Okay için

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2011, 14:21
Kendi adına en mantıklısını yapmış. Altay'dan direkt olarak İstanbul takımlarına transfer olması forma şansını azaltacaktı. Şota gibi gençlere önem veren bir teknik direktörün emrinde kendini STSL'de de kanıtlama fırsatı bulacak ve kanıtlarsa da Kayserispor'dan İstanbul'a yıldız olarak giden oyunculardan olur.

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2011, 14:31
Altay ve milli takım formasıyla sergilediği performans ile Borussia Dortmund ve Bayern Münih ile ülkemizden de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Okay Yokuşlu, Kayserispor'a transfer oldu.

Kayserispor genç yetenek Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattı.

Altay'ın genç yıldızı geçtiğimiz sezon U-17 Türkiye Milli Takımı formasıyla gösterdiği performans ile beğeni toplarken, Okay için elini çabuk tutan ve oyuncunun sözleşmesini elinde bulunduran Altay'a en yüksek teklifi yapan Kayserispor genç oyuncuyu renklerine bağlamayı başardı.

Okay Yokuşlu için Altay ile her konuda anlaşmaya varan Kayserispor'un, bir iki gün içinde genç futbolcuya resmi sözleşmeye imza attıracağı öğrenildi.

Öte yandan Altay kulübü resmi internet sitesinden transfer ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Yönetim kurulumuz, Türkiye’de transfer gündeminin baş köşesine oturan yıldız futbolcumuz Okay Yokuşlu’yu, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’a verdi. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere Gaziantepspor, Samsunspor, Gençlerbirliği ve Manisaspor’un da istediği Okay Yokuşlu’nun Kayserispor’a transferinden kulübümüz, 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli alacak.

TARİHİ REKORA ULAŞILDI

Geçtiğimiz sezonlarda Gökhan Değirmenci ve Eren Güngör’ü Kayserispor’a, Musa Çağıran’ı Galatasaray’a vererek Türkiye’nin en büyük yetiştirici kulübü kimliğini hakettiğini gösteren kulübümüz, Okay Yokuşlu’yla birlikte kulüp tarihimizin en yüksek bonservis bedelini elde etmeyi başardı. Son iki sezonda Altay ve milli takım formalarıyla 82 maça çıkan, özellikle ay-yıldızlı forma altındaki performansıyla Avrupa’nın bile takibine giren 17 yaşındaki oyuncumuz, önümüzdeki günlerde Kayserispor’la sözleşme imzalayacak.

TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZI

Okay Yokuşlu’nun Türk futbolunun yükselen yıldızı olduğunu belirten Başkanımız Ahmet Taşpınar, “Bana göre Kayserispor, yılın en büyük transferini gerçekleştirdi. Altay Kulübü ise tarihinin en yüksek bonservis bedelini elde ederken yetiştirici kulüp kimliğinin zirvesine ulaştı. Okay Yokuşlu transferinin her iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ADINA SAHA YAPILACAK

Taşpınar, Okay Yokuşlu’nun transferiyle birlikte Altay’da yeni bir dönemin başlayacağının da müjdeleyerek, “Vali Kutlu Aktaş Tesisleri‘nin girişindeki otopark alanına halı saha inşa ediyoruz. Burası; Okay Yokuşlu Halı Sahası olacak ve bundan böyle altyapımızdan çıkarak kulübüne para kazandırıp ayrılan her futbolcumuz adına bir halı saha yapılacak. Böylelikle hem kalıcı gelir hanemize yeni bir kalem ekleyecek hem de diğer oyuncular için özendirici bir şey yaratılacak” diye konuştu.

YASAK İÇİN START ZAMANI

Okay Yokuşlu’nun Kayserispor’a gidişinin hemen ardından transfer yasağını kaldırmak için düğmeye bastıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Taşpınar, “Transfer yasağını oluşturan yerli futbolcular ve teknik adamlarla görüşmelere başlıyoruz. Bu hafta içinde yasağı kaldırmayı planlıyoruz. Dosyaları TFF’de olan bir çok eski oyuncu ve teknik direktörle geçen hafta görüşerek önemli mesafe katettik. Hafta sonuna kadar tüm çalışmalarımızı sonuçlandırmış olacağız” dedi.

Faruk Aydemir / Kayseri

Sporx

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 15:10
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/sefa_omer_imza.jpg

Sefa ve Ömer İmzaladı

Kayserispor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Almanya'nın Duisburg takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha Sefa Yılmaz ile MVV Maastricht takımında forma giyen 22 yaşındaki Defansın ortasında ve sağında oynayabilen Ömer Kulga, kendilerini 4 yıllık Kayserisporlu yapan mukaveleye imza attılar.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, iyi bir transfer yaptıklarını söyledi. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip olarak yola devam edeceklerini söyleyen Hurma, "Geleceği parlak bu iki oyuncunun Kayserispor'a çok şeylarn kazandıracağını biliyoruz. İyi bir takımız. Dahada iyi olacağız" dedi.

Sefa Yılmaz ise Kayserispor'a geldiğine çok sevindiğini, hedefleri olan bir takımda oynamanın kendisi açısından son derecede önemli olduğunu vurguladı.Ömer Kulga da Kayserispor'un büyük bir camia olduğunu ve burada olmaktan son derecede mutlu aynı zamanda heyecanlı olduğunu ifade etti.

İmza töreninin ardından iki oyuncu sırtındaki Sarı-Kırmızılı forma ile top sektirdi.

Faruk AYDEMİR-KAYSERİ

Sporx

vego
27.Haziran.2011, 15:35
Kayserispor FIFA'ya gidiyor!
Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Kayserispor'da Karim Ziani'nin henüz Kayseri'ye gelmemesi kriz yarattı.

27 Haziran 2011 Pazartesi - 12:30
Sporx.com
Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'un Wolfsburg (http://www.sporx.com/wolfsburg/)'dan transfer ettiği Karim Ziani (http://www.sporx.com/ziani/)'nin kampa katılmadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılar FIFA'ya gidecek.

Kayseri'de başlayan hazırlık çalışmalarına katılmayan 28 yaşındaki Cezayirli oyuncunun durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Gelecek sezonda iddialı bir takım kurmanın planlarını yapan Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'da devre arasında kadroya katılan Ziani (http://www.sporx.com/ziani/)'nin geçtiğimiz günlerde, uzun uğraşlar sonucu bonservisi alınmıştı.

Bu arada Arjantin'deki yanardağ patlamasından dolayı Franco Cangele (http://www.sporx.com/franco-cangele/) ve Argentinos Juniors (http://www.sporx.com/argentinos-juniors/) takımından transfer edilen Navarro da Kayseri'ye gelemedi.

FARUK AYDEMİR / KAYSERİ

yunusgs
27.Haziran.2011, 16:45
Vay be,Okay'ı da aldı Kayseri.Yine mükemmel hamleler geliyor.Türkiye'nin Porto'su gerçekten Kayseri.Tebrik etmek ve ders almak gerekir.

ForsakeN
27.Haziran.2011, 16:52
Aynen çok başarılı transfer hamleleri görüyoruz kaç yıldır ama bir türlü istenilen verimi alamadılar.Bir aksilik yaşıyorlar illaki.Umarım bu sezon şampiyonluğa oynarlar.

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 19:39
http://images.icnetwork.co.uk/upl/nechronical/may2010/6/2/cristian-riveros-965192216.jpg

Cristian Riveros Kayserispor'da '

Ve Kayserispor bombayı patlattı... Transferda en hızlı takımlar arasında bulunan sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier ekiplerinden Sunderland'de forma giyen Cristian Miguel Riveros Núñez ile anlaştı.

Günlerdir ismi sır gibi saklanan oyuncunun Kayserispor'a gelmesinde hiç bir pürüz kalmadığı öğrenildi. Paraguay Milli Takımı'nın değişilmez orta saha oyuncusu olan 28 yaşındaki ve 1,79 boyundaki oyuncu ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.
2009-2010 sezonunda Cruz Azul formasıyla çıktığı 36 maçta müthiş bir performans sergileyen orta saha oyuncusu, Premier Lig ekiplerinden Sunderland'in dikkatini çekmiş ve Ada kulübüne transfer olmuştu.
Ancak Sunderland takımında fazla forma şansı bulamayan Nunez, Premier Lig'de oynadığı 12 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Faruk AYDEMİR-KAYSERİ

Sporx

RasAnt
27.Haziran.2011, 19:43
Oyuncular çok iyi ve genç iyi paralar ve başarılar kazanacak kayseri.

deniz.91
27.Haziran.2011, 20:33
Okay transferi harika oldu gerçekten porto gibi bir takımımız oldu riveros ise premier lig görmüş biri iism takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır

William Rookwood
27.Haziran.2011, 20:38
Enfes transferler

guarin14
27.Haziran.2011, 20:49
Kayseri şu transfer olayını iyi kıvırıyor özeniyorum adamlara 4-5 sene önce esameleri okunmuyordu şimdi..

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 00:04
Kayserispor Ziani'nin Wolfsburg ile sözleşmesini zamanında feshetmemesinden dolayı transferinden vazgeçip FİFA'ya bildirmiş oyuncuyu .

ForsakeN
28.Haziran.2011, 00:05
Kayseri transferde iyi hoş da oyuncularla bir türlü anlaşamıyor.

NisRoc
29.Haziran.2011, 09:41
Dortmund, B.Munih, Lille, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor derken Kayseri çekti aldı elemanı valla helal olsun büyük başarı Kayserispor için. Ileride eğer sakatlıktı, şımarıklıktı vs..vs.. gibi problemler olmazsa buyuk paraya satacağı aşikar.

Fearless Coward
30.Haziran.2011, 17:06
Kayserispor Navarro ile imzaladı

30 Haziran 2011 15:11 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Kayserispor, Arjantinli kaleci Nicolas Navarro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/161/navarro3_6W7OF.jpg

Kayserispor'un kalesi 4 yıl Nicolas Navarro'ya emanet.
Kayserispor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde Arjantinli Navarro, kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızlı renklere bağlayan imzayı attı.
Genel Menajer Süleyman Hurma, burada yaptığı konuşmasında, Arjantinli Navarro ile güçlerine güç kattıklarını söyledi.
Kayserispor gibi hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen kaleci Navarro ise, "Kayserispor'a geldiğim için çok mutluyum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Nicalos Navarro'ya formasını, kulüp yöneticisi Ali Çetin verdi.

byariff
01.Temmuz.2011, 15:15
Kayserispor 2 futbolcu daha transfer etti

Kayserispor'a transfer olan 2 genç futbolcunun sözleşmelerini imzalamalarının ardından kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor'a kazandırdıkları 2 futbolcunun kısa sürede takıma uyum sağlayarak başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Hurma, ''Nadir Çiftçi, İngiltere Premier Lig takımı Portsmouth'ta forma giydi ve U-19 milli takımımızda da görev aldı. Bundan sonra Kayserispor'da başarısını sürdürecek. Erhan da çok genç bir kaleci. İstikbal vadeden çok güçlü ve yetenekli bir kaleci olduğunu biliyoruz. Onun da önündeki 2 kalecimizi zorlayacağını umuyoruz. Dileriz ki öyle olur. Her ikisine de başarılar diliyoruz'' dedi.

http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1276950184-kayseri.jpg

Nadir Çiftçi de, Kayserispor'un Türkiye'de hedefi olan bir takım olduğunu ve gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, ''Kayserispor'un hedefi büyük ve şampiyon olmayı düşünüyor. Bu hedefe ulaşmakta ben de katkı koymak istediğim için Kayserispor'a geldim'' diye konuştu.

Genç kaleci Erhan ise, Kayserispor'un Türkiye'deki en elit takımlardan birisi olduğunu kaydetti. Erhan, ''Kayserispor, hedefi her zaman şampiyonluk olan bir takım. Burada genç bir kadronun içinde yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bu genç kadroyla hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşıp, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyon olan üçüncü Anadolu takımı oluruz'' dedi.

INTERNETSPOR

deniz.91
01.Temmuz.2011, 15:43
şöyle bir fantezi kadro yapmak gerekirse:)

Navarro

Okan - Eren - Zurab - H.Ali

Santana - Riveros

Amrabat - Engin Bekdemir - F.Cangele

Gökhan Ünal

Fena olmadı.Belki engin bekdemirin yerine okay oynar furkan oynar veya nadir olur orasını bilemem

goosfraba
01.Temmuz.2011, 15:45
gökhan ünal formsuz kalırsa nadir çok rahat keser gökhan'ı.

deniz.91
01.Temmuz.2011, 15:47
gökhan ünal formsuz kalırsa nadir çok rahat keser gökhan'ı.

ömer şişmanoğlu var ayrıca ben olsam ömeri oynatırım forvette son haftalarda çok iyiydi ama şota gökhana şans verir büyük ihtimal

deniz.91
06.Temmuz.2011, 01:34
Riveros imzaladı

http://www.kayserispor.org.tr/tur/haberphoto/riverosm2.jpg

NisRoc
06.Temmuz.2011, 07:06
Abartmış gibi olmuyayım ama bu sene Kayserispor eğer ki düzgün yönetilirse Şampiyonluğun adaylarından olur.

vego
06.Temmuz.2011, 21:02
Hasan Ali ile devam...
Kayserispor, adı sürekli transfer spekülasyonlarına karışan başarılı savunmacısı Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesini 2015'e kadar uzattı.

06 Temmuz 2011 Çarşamba - 19:47
Sporx.com
Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'in iddialı ekiplerinden Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/), geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Hasan Ali (http://www.sporx.com/hasan-ali/) Kaldırım'ın sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'un resmi internet sitesinden duyurduğu haber şu şekilde oluştu:

"Profesyonel futbolcumuz Hasan Ali (http://www.sporx.com/hasan-ali/) Kaldırım'ın sözleşmesini 31 Mayıs 2015 tarihine kadar uzattık. Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.

Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) Kulübü"

21 yaşındaki Hasan Ali (http://www.sporx.com/hasan-ali/), geçtiğimiz sezon 33 lig karşılaşmasında forma giymişti.

deniz.91
06.Temmuz.2011, 21:27
Hasan Alinin bu sene milli takıma alınmasını bekliyorum dur bakalım ilerde iyi para edecek bir oyuncu

RaSenGan
01.Ağustos.2011, 23:58
Loveforfootball Love Football
Kewell'ın menajeri Mandic : ''Türkiye'den Kayserispor ve Mersin'le irtibattayız.Bunun dışında Cardiff ve Melbourne Victory'de onu istiyor.''

Kewell'ı ligimizde görmek güzel olabilir.Ama buraya geri döneceğini sanmıyorum.Gelirse de Mersin'e gelmez.Onu bu ligte başka bir takımda başka bir sarı kırmızı formayla görmek eminim tüm Galatasaraylıların yüreğini burkar.

Revolution
02.Ağustos.2011, 00:00
Kewell keşke bizde antrenörlük yapsa...

Varonil
02.Ağustos.2011, 00:05
Kaysersipor bu transferi başarabilirse büyük bir iş başarmış olur bana kalırsa.Kewell Galatasaray'da oynamış olmasına rağmen profesyonelliğinden dolayı çok sempati duyduğum bir futbolcu.Onu tekrar ligimizde izlemek oldukça keyifli olur.

deniz.91
02.Ağustos.2011, 01:09
Kewellı takımımızda görmek banada mutluluk verir ben öyle bir haber duymadım hiç ama umarım doğrudur gençlerimize iyi bir örnek olur en azından

aliper
09.Ağustos.2011, 16:33
http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/8658.jpg

aliper
09.Ağustos.2011, 16:38
http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/8688.jpg

Kayserispor Semih Aydilek ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Kayserispor futbolcu kadrosunu 24 kişiye indirecek.
5-6 futbolcunun daha gönderilmesi bekleniyor.

Almanya doğumlu futbolcu. Almanya'da doğan gurbetçi futbolcu. Profsyonel futbol hayatına 2008-2009 yılında Birmingham City FC 'de başlamıştı. Daha sonra Motherwell CF'nin dikkatini çekmişti. Buradan tekrar eski kulübü olan Birmingham City FC'ye döndü. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın dikkatini çekmiş ve 16 Ağustos 2009'da Kayserispor'a transfer olmuştu.

"Araştırdığım kadarı ile Semihin gidişi kesin ancak kulüp bulana kadar Kayserisporla antremanlara devam edecek ama sonuçta bu sezon itibari ile kadroda düşünülmüyor."

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 17:59
Müthiş transferler yaptı Kayseri bu sezon ilk 5e rahat girer

deniz.91
11.Ağustos.2011, 01:29
Kendinden beklenen patlamayı bir türlü yapamadı gitmesi kendisi içinde iyi olacak

deniz.91
30.Ağustos.2011, 02:45
peter pekarik bu sezon büyük ihtimal bizde wolfsburgun şampiyon kadrosunda yer almış ben pek bilmiyorum ama uamrım yıllardır süren sağbek sıkıntımıza ilaç olur

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/peter-pekarik/profil/spieler_51100.html

şöyle bir kadro çıkarsak

-----------------Navarro-----------------

Pekarik---Eren---Khizanashvili---HAli

------------------Santana---------------------

----------Riveros-------Okay------------

Cangele--------------------------Amrabat

----------------GÜnal------------------------

7 yabancı oluyo şota çaresine baksın artık:)

Hugo
01.Eylül.2011, 14:22
Peter Pekarik geldi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/47241/peter-pekarik-kayserisporda

aliper
03.Eylül.2011, 00:24
Wolfsburg'tan Kayserispor'a...
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala kadrosunu Wolfsburg'un Slovak oyuncusu Peter Pekarík'i kadrosuna kattı.
01 Eylül 2011 Perşembe - 13:25
Sporx.com Kayserispor, Wolfsburg'un sağ bek ve defansın ortasında oynayan Peter Pekarík'i transfer etti.

Uzun zamandır sağ bek arayışlarını sürdüren Kayserispor nihayet aradığı oyuncuyu buldu.2009-2011 yılları arasında Wolfsburg forması giyen 24 yaşındaki Slovak oyuncu Peter Pekarík artık Kayserispor forması giyecek.Peter Pekarík'in bugün yada yarın Kayseri'de olması bekleniyor.

Peter Pekarík kimdir?

Altyapı'ya Zilina'da başlayan oyuncu 2004 yılında profesyonel futbolcu olarak A takıma çıkmıştır. 2005 yılında MFK Dubnica'ya kiralık olarak verilen oyuncu 2009-2011 yılları arasında Wolfsburg formasını giymiştir.

Fearless Coward
03.Eylül.2011, 00:41
Wolfsburg yönetimi ile araları iyi sanırım Kayseri'nin :D

Aşk-ı Şehir
03.Eylül.2011, 02:13
Hadi buyur. Pekarik benim çok sevdiğim bi oyuncudur yahu. :) Hatta Facebook'ta bir oyunda Pekarik diye almıştım balığın ismini. :) İyi bari Pekarik'ide görücez. :)

SAİT71
05.Eylül.2011, 16:39
HucumHatti Muratt
tribundergi tarafından
Kayserisporda transfer bitmez dedik. Son günün ilk ismi EPL takımlarından West Ham in kalecisi Deniz Mehmet. @tribundergi

deniz.91
12.Aralık.2011, 10:13
Bucalı kamil ahmet çörekçiyle anlaşılmış.Nac Bredadan ömer bayramlada anlaşıldı sayılır

ForsakeN
12.Aralık.2011, 12:05
Kayseri'nin yaptığı genç oyuncu transferleri çok başarılı hakikaten. Ama pek verim alamıyorlar.

deniz.91
13.Aralık.2011, 00:26
Bence çokta iyi verim alıyolar şuanki kadronun 11 oyuncudan 7si genç

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Aralık.2011, 00:28
Keşke biz alabilseydik Kamil'i,çok iyi alternatif olurdu bekte. :/

deniz.91
20.Aralık.2011, 19:53
Feyenoorddan diego biseswar ile anlaşıldı.Her iki kanattada oynayabilen oyuncu ikinci amrabat olabilir.

BaGa TaRKaN
20.Aralık.2011, 20:28
Biseswar Amrabat'tan 2 Kat Daha Kaliteli Bir Topçu Kayseri Kanatları Muazzam Sağlam Oldu ve Uçurur Kayseriyi, Playoffların En Büyük Adayı Olur

Alicanfmfan
23.Aralık.2011, 23:31
Biseswar ile sözleşme imzalamış.

RaSenGan
23.Aralık.2011, 23:54
Gazete başlıklarını duyar gibiyim.

Kayseri'de Biseswar :D

LaigLeNoiR
24.Aralık.2011, 00:06
4.5 yıllık sözleşme imzalamışlar Biseswar ile sanırım Büyüklerin ceddinden korumak için direkt 4.5 yıllık anlaşma yapmışlar :)

Yada Grosicki devre arası yolcu o yüzden aldılar.

kalemci
24.Aralık.2011, 00:13
Grosicki yerine Amrabat olacaktı heralde :)

William Rookwood
24.Aralık.2011, 00:13
Grosicki Sivas'da hocam karıştırmışsın :)

anil luque
24.Aralık.2011, 00:22
Biseswar muhteşem transfer.

Cengo
24.Aralık.2011, 01:22
Grosicki yerine Amrabat olacaktı heralde :)

Amrabat'ı sol kanatta, Biseswar'ı sağ kanatta oynatacaklar.
Birbirlerinin alternatifleri olamazlar, hiç o özellikleri yok.

Rahatlıkla yerine alınmadığına emin olduğumu söyleyebilirim. Amrabat'ı satmayacaklar, aksine takıma takviye yapıp Amrabat'ı da forma sokmak için ters kanata oyuncu aldılar.

deniz.91
24.Aralık.2011, 20:59
Şuan için amrabatı satmak gibi bir düşünce yok yok amrabat gitmekte ısrar ederse avrupaya satılacak.Biseswar ikinci amrabat etkisi yaratabilir takımda hatta daha iyi olduğu söyleniyor.İkinci yarıyla birlikte sağlam dönen bir cangelede olursa hucum hattı çok daha iyi olacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Aralık.2011, 22:40
Kayseri ne transferler yapıyor da bizim büyükler uyuyor.

kalemci
26.Aralık.2011, 01:55
Kamil Ahmet Çörekçide kesinleşmiş.

deniz.91
26.Aralık.2011, 17:48
Ankaragücünden hürriyet güçerle anlaşılmış güzel takviyeler yapılmaya devam ediyor

Trabzonspor
26.Aralık.2011, 17:57
Kayseri ne transferler yapıyor da bizim büyükler uyuyor.

Yapsalar ne olacak bırakmıyorlar ki adamalrın yakasını takım yükselsin.

Trabzonspor
26.Aralık.2011, 17:58
Ankaragücünden hürriyet güçerle anlaşılmış güzel takviyeler yapılmaya devam ediyor

Bugün birkaç yerde bizimlede adının geçtiğini okudum umarım Kayseri almıştır.

deniz.91
26.Aralık.2011, 18:12
Bugün birkaç yerde bizimlede adının geçtiğini okudum umarım Kayseri almıştır.

anlaşılmış süleyman hurma açıklama yaptı

kalemci
26.Aralık.2011, 19:30
HurriyetGucer Hürriyet Gücer
Kulüplerle görüşmelerim devam ediyor hiçbir takıma henüz imza atmadım
3 hours ago

deniz.91
27.Aralık.2011, 01:36
HurriyetGucer Hürriyet Gücer
Kulüplerle görüşmelerim devam ediyor hiçbir takıma henüz imza atmadım
3 hours ago

yakında kendide açıklar:)

deniz.91
27.Aralık.2011, 18:29
Lanustan diego valeriyle ilgileniyomuşuz umarım alırız daha önce portodada oynamış

kalemci
30.Aralık.2011, 05:48
Umut Sözen hayırlı olsun.

Ziya hoca inat etti kullanmadı, gayet yetenekli, çok yönlü bir oyuncu. Umarım başarılı olur.

Nurettin Kayaoğlu adlı gurbetçiyi de almışlar. İzleyen, tanıyan bilen var mı ?

deniz.91
04.Ocak.2012, 19:53
Lanustan Diego Valeriyle anlaşıldı haberleri geliyor ama bakalım...

eXcitinG
04.Ocak.2012, 20:48
Lanustan Diego Valeriyle anlaşıldı haberleri geliyor ama bakalım...

GeneLde Orta sahanın ortasında oynuyor ama kanatLarda da oynayabiLme yeteneği var. Bir ara Arjantin Ligini takip ettiğim dönemde en dikkatimi çeken oyuncuLarın arasındaydı. Çok iş yapar bizim Ligde.

deniz.91
07.Ocak.2012, 17:43
Nac Bredadaki Ömer Bayramla anlaşılmış yalnız sezon sonu takıma katılacak

sarianet
10.Ocak.2012, 17:30
Mauro Formica için teklifimiz doğru!

İngiliz Daily mail gazetesinin iddasına dayanarak Kayserispor‘un Balckburn Rovers takımında forma giyen Arjantinli Mauro Formica’ya teklifte bulunduğunu daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk.

Tarftarları heycanlandıran bu konuda görüşünü aldığımız Kayserispor genel menejeri Süleyman Hurma haberi doğruladı.

Formica’nın transfer listesinde bulunduğunu ve bu futbolcu için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Haber kaynağı:KayserisporFan.org (http://www.kayserisporfan.org/v1/mauro-formica-icin-teklifimiz-dogru.html)

byariff
10.Ocak.2012, 17:32
Kayseri guzel transferler yapiyor ama Sota ile olmaz.

deniz.91
10.Ocak.2012, 18:53
Formicayıda alsan şota ile olmaz.Yardımcısı van der lem gitti şota bitti

deniz.91
11.Ocak.2012, 10:59
nicin boyle dusunuyorsun deniz.

Geçen yıl şotanın oyun içinde yaptığı müdaheleleri çok beğenirdim abi.Ama bu sene hiç bir oyunda yerinde bir müdahele yaptığını görmedi.Maçı çevirecek bir hamlesi olduğunu görmedim.Takım ilk golü yerse kesin ya yeniliyor yada en kötü berabere kalıyor.Son örneği antalya maçı 1 0 gerideyiz takım sahada ruh gibi dk 80de ilk değişikliği yapıyor bir forvet alarak.Ben bunu van der leme bağlıyorum demekki geçen yıl hamlelerin çoğu onun sayesinde geliyormuş takımı o götürmüş

byariff
05.Mart.2012, 18:24
Sarı-Kırmızılı kulübün, özellikle Alman ve Fransız ekiplerinin listesinde yer alan 23 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda satma kararı aldığı öğrenildi.

Sezon başından bu yana Hasan Ali'nin birçok maçını seyreden Fransa Ligi takımlarından Lille'in transferde ısrarcı olduğu belirtilirken, Almanya'dan da iki kulübün milli futbolcumuzu yakın takibe aldığı açıklandı.

(TRTSPOR)

byariff
18.Nisan.2012, 14:53
MERSİN’de 1’inci Amatör Küme futbol kulüplerinden Kuvayi Milliye’nin minik takımında oynayan 8 yaşındaki Emre Demir, 5 yıllığına, dayalı döşeli evde oturma ve seyyar satıcı babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor’a transfer oldu.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/18/minik-emre-den-flas-transfer--2201382.Jpeg

HEDEFİM MİLLİ TAKIM

Sahada adeta bir top cambazı olan ve öğrenimini sürdürdüğü Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda da saçını uzatmasına özel izin verilen Emre Demir, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Sokağa çıktığında arkadaşları tarafından etrafı çevrilen, mahalle sakinlerinin de çok sevdiği Emre, hedefinin çok büyük olduğunu dile getirerek şöyle dedi:

"Futbolu çok seviyorum. Hedefim Milli Takım’da oynamak. Beni ’Messi’, ’Alex’ diye çağırıyorlar. Böyle çağırmaları hoşuma gidiyor. İyi bir futbolcu olacağım. Sokakta çok futbol oynadım. Babam beni teke tek oynattı. Çalım atmayı öğrendim. Şimdi Kayserispor’a gidiyorum. Futbolda iyi bir yere geleceğime inanıyorum."

ANTRENÖRÜ: EMRE BÜYÜK YETENEK

Emre’nin 2 yıldır devam ettiği Kuvayi Milliye’nin Antrenörü İzzet Kızgın ise şunları söyledi:

"Emre büyük bir yetenek. Daha önce de ağabeyi Emrah’ı yetiştirdim. Babası ’benim küçük oğlan da iyi’ dedi. Bende ’getir, bir görelim’ dedim. Getirdi, izledim, ’bunda maden var’ dedim. 2 yıldır çalıştırıyorum. Emre’nin çok yetenekli olduğuna inanıyorum. 13 yıldır antrenörlük yapıyorum. Madeni bulduğum zaman hemen keşfederim. Emre’ye inanıyorum, bir çok büyük kulüpte oynayacak ve A Milli Takım Forması’nı da giyecek.

Videosu
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Minik-Emre-den-flas-transfer--gR5eNP2Lmfy5.html

KanaKe
18.Nisan.2012, 15:06
5 yıllığına, dayalı döşeli evde oturma ve seyyar satıcı babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor’a transfer oldu.

bir garip geldi :) dayali döseli ev iyi güzelde babasinin seyyar saticiligi kimi ilgilendirir... is garantisi desinler olsun bitsin.

sarianet
18.Nisan.2012, 15:11
bir garip geldi :) dayali döseli ev iyi güzelde babasinin seyyar saticiligi kimi ilgilendirir... is garantisi desinler olsun bitsin.

olaya edebiyat katmışlar yermiyiz :)

ForsakeN
02.Mayıs.2012, 18:43
Kayserispor'da 2012-2013 sezonu öncesinde çalışmalar devam ederken, yeni sezon için kadroda düşünülmeyen 5 oyuncu ile yollar ayrıldı.
Kayserispor’da yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken, gidecek oyuncularda kesinleşti. Sezon öncesi büyük umutlarla transfer edilen Arjantin’li kaleci Nicolás Navarro ile birlikte Ömer Hasan Şişmanoğlu, Cem Sultan, Okan Alkan ve Nadir Çiftçi ile yollar ayrıldı. Bu oyuncular valizlerini toplayarak Kayseri’den ayrıldı.
Kayserispor’da giden oyuncularla birlikte transfer çalışmalarına ağırlık verildi. Kaleci, orta saha ve forvet arayışları hızlandırıldı.

Sporx

kalemci
02.Mayıs.2012, 19:54
Navarro'nun belliydi gönderileceği performansından, sene başında çok merak etmiştim Napoli'de filan oynadığını biliyordum ama oynadığı yıllarda hiç dikkatimi çekmemişti. Ömer'den çok ümitliydim ben geçen sezon, çokta severdim ama bu sene Kagan ile beraber en çok düşüş gösteren oyuncuların başında geliyorlardır.

Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 22:43
Kimse yazmamış dikkatimi çekti...Sakaryamızın gururu Salih,gelecek sezon Kayserispor'da olduğunu duyurdu...Adam resmen ayrılık mektubu yazmış ağlatıyordu... :( Futbola kaleci başladı ama bizde kale harici her yerde oynadı :D muhtemelen Kayseri'de DMC oynar en uygunu orası Salih için bence...

Ralph
16.Mayıs.2012, 13:24
@firatgunayer
Kayserispor, İngiltere Premiere League ekiplerinden Wigan'da forma giyen Mohammed Diame'yi renklerine bağladı..

ommix
16.Mayıs.2012, 14:09
@firatgunayer
Kayserispor, İngiltere Premiere League ekiplerinden Wigan'da forma giyen Mohammed Diame'yi renklerine bağladı..

Bu adamla 3-4 sene önce Real Madrid - Barcelona falan baya yakından ilgilenmiş.Demek ki gerekli gelişmeyi gösteremedi

GeNç KaRTaL
16.Mayıs.2012, 17:35
Diame çok iyi transfer olur gerçekleştiyse.Bir ara bizimle de ismi geçmişti.

semih99999
16.Mayıs.2012, 17:39
adamlar sessiz sedasız yılın transferi yaptılar yav :) yine devre arasında galatasaray-kayserispor gerginligi bekliyorum :D

KaPaLı
16.Mayıs.2012, 21:28
Ne ara yapmışlar bu transferi : )

Chase on for Diame deal
Midfielder wants to stay in the Premier League

Sky Sports understands several Premier League clubs are chasing Wigan midfielder Mohamed Diame on a free transfer.

Midfield dynamo Diame is available on a free transfer after seeing out his contract at the DW Stadium.

Liverpool have been strongly linked with a move for Diame as Reds boss Kenny Dalglish looks to bolster his midfield options.

However, Diame's agent, Willie McKay, has confirmed a number of clubs at home and abroad are keen on the Senegal international and that the 24-year-old is hoping to stay in the Premier League.

"Momo is one of the best Bosmans around this summer and there are a lot of clubs at home and abroad keen on him, but Momo would like to stay in the Premier League and play for an ambitious club," McKay told skysports.com.

"I have met with several Premier League clubs and we are considering all offers, but we have yet to make a decision on where Momo will be going.

"Momo is disappointed he did not play as much for Wigan in the second half of this season, but he enjoyed his time at Wigan, although he always saw it as a stepping stone to move to a bigger club.

Haberin linki : http://www1.skysports.com/football/news/12691/7758357/Chase-on-for-Diame-deal

Fernando Gago
16.Mayıs.2012, 21:30
Sanırım Fenerbahçe'nin kalecisi Ertuğrul ile de anlaşmış Kayseri.

KaPaLı
16.Mayıs.2012, 21:31
O zaman Hasan Ali geliyor demektir.

footballer33
17.Mayıs.2012, 00:48
Diame bonservissiz ve çok sağlam bir orta saha. Kayseri müthiş bir iş başardı. Beşiktaş da bir ara ilgilenmişti ve bonservisi de olmadığı halde kaçırdılar. Şu mali krizde iyi olurdu alabilselerdi.

Gncl1905
17.Mayıs.2012, 01:39
Kayserispor aldıysa muhtemelen o adamda iş vardır :) Bakalım nasıl çıkacak...

LaigLeNoiR
17.Mayıs.2012, 01:42
Kayseri sanırım bu sene bizde oynayan ve altyapımızdan yetişen Ali Zorlu ile de anlaşmak üzere.

kalemci
17.Mayıs.2012, 02:57
Diame haberi büyük balon gibi de.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2144709/Mohamed-Diame-leave-Wigan-Athletic.html

erdem344
17.Mayıs.2012, 09:05
Sanırım Fenerbahçe'nin kalecisi Ertuğrul ile de anlaşmış Kayseri.

doğru değildir inşallah ertuğrul müthiş yetenekli en az volkan kadar başarılı olucak

vego
28.Mayıs.2012, 13:56
Kayserispor'a Hannover 96'dan Sol Bek
Kayserispor, Hannover 96 Kulübü’nde oynayan Milli futbolcu Erdal Akdarı ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.
http://www.tribundergi.com/imaj/b/12330528_387dc.jpg
Erdal Akdarı: “5-6 kulüpten teklif aldım. Bunların içerisinde Kayserispor Kulübü’nün ciddi yaklaşımı kulübü tercih etmemde önemli rol oynadı. Kulübü ve şehri gördükten sonra bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım. Formamın hakkını verip Milli Takımda da oynayacağımın sözünü şimdiden veriyorum."

Kaynak: http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1325 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kayserispor.or g.tr%2Ftur%2Fhdetay.asp%3Fid%3D1325)

Hasan Ali gidiyor gibi

Deus Dominus
28.Mayıs.2012, 14:01
Usta bu nedir ya, fm'de hangi genç gurbetçi oyuncu varsa Kayserispor'a yolu düşüyor :)

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 14:12
Hasan Ali gitti ozaman :)

ReaList
11.Haziran.2012, 01:02
Bobo Kayserispor'da (söylenti)

http://www.kayserispor.org/haber/25-transferler/3721-bobo-be%C5%9Fikta%C5%9F-kayserispor-da.html

ReaList
11.Haziran.2012, 02:37
Kayserispor transfer atağına başladı, Panathinaikoslu Cleyton'a imza attırdı.. Yeni transferin ilk mesajı ise şu oldu; "Taraftarımız şova hazırlansın"...

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120611/cleyton_kayserisporda.html

GodfatheR
11.Haziran.2012, 02:52
Larisa'da çok iyiydi ama Pao'da çok bozdu. İyi transfer.

Fearless Coward
11.Haziran.2012, 03:47
Kayseri Şota'yı yollamadığı sürece kimi alırsa alsın en fazla ilk 10'a girmekle yetinir Avrupa çok zor...

grkm33
11.Haziran.2012, 12:58
Ali Kahramanlı : '' Biz Bobo ile anlaşmıştık . Bir sorun yoktu . Ama dün Türkiye’ye bizim için gelen Bobo’ya Kayserispor da kanca takmış . Bu futbolcuyla görüşmüşler ve bizden daha fazla bir ücret teklif etmişler . Daha sonra Bobo bizimle yeniden görüştü . Bu tekliften bizi haberdar etti . Bizde kendisine rakamımız belli bunun üstüne çıkamayacağımızı söyledik . Bundan sonrası Bobo’nun kendi tercihi . ''

Bu sizin yaptığınız nedir Kayserispor yönetimi ? Galatasaray'a o kadar atıp tuttunuz sizin hiç de bir farkınız kalmadı.

William Rookwood
11.Haziran.2012, 13:02
Bobo bu durumdan sonra Kaysersipor'a gidebilir

byariff
11.Haziran.2012, 13:51
Kayserinin yaptigi hic uygun degil bize çamur atiyorlardi kendilerinin yaptigi ise bak nese.

Kayserispor, Panathinaikos'ta forma giyen Cleyton Alexandre Henrique Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1332

Gncl1905
11.Haziran.2012, 15:58
Aslına bakarsan gayet normal profosyonel olarak düşününce. Bir futbolcuyu 10 takım ister 1 takım alır :) Ama etik olarak normal değil. Dünyada forvet kıtlığı mı var da tam başka takımla anlaşacakken araya girip fiyat yüseltip almaya çalışıyorsun.

Hoş Kayseri daha önce de böyle olaylara karışmıştı. Etik etik diye söylenen klübe bakın :) Kayserispor'un tek etik kuralı; para.

Bordo61Mavi
11.Haziran.2012, 16:00
Adamin ismi Suleyman Hurma, hersey beklenir.

Nedvedmania
11.Haziran.2012, 16:27
MİY Asbaşkanı Erdem, “Bobo Kayserispor'a hayırlı olsun. Bizimle anlaştığının 1,5 katına Kayseri'ye gitti. Kayseri'de inşallah oynar."

Deus Dominus
11.Haziran.2012, 16:27
Futbolcunun bonservisi elindeyse isteyen kulüp, istediği teklifi yapar. Etik-metik hikaye. x takım transfer etmek istiyor diye y takım vazgeçecek diye bir kaide yok.

grkm33
11.Haziran.2012, 16:57
Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı: Tüm takımların transfer için emek harcadığı şu günlerde, etik tutumların unutulmaması gerek. Yarın Bobo'ya imza atacağımız konuşulmuştu. Bugün ise futbolcunun Kayserispor'la anlaştığını öğrendik. Kayserispor geçtiğimiz yıllarda benzer konulardan muzdarip olmuş, bazı takımları eleştirmişti. Şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor.

Bobo sonuç olarak Miy ile prensip te anlaşmış bundan önce araya girse sorun olmaz ama anlaşılmış bir futbolcuyu ayartmış.

mpaker66
11.Haziran.2012, 17:00
çok etik,ahlaklı,tam kendine yakışır bi transfer yaptı kayserispor,hayırlı ugurlu olsun.

Fearless Coward
11.Haziran.2012, 17:00
Bobo'yu ne yapacak bunlar Cangele var ondan sonra Kujovici var anam var...Mersin'in daha çok ihtiyacı vardı bence...

Universal
11.Haziran.2012, 17:02
Kayserispor'un Bobo gibi bir ismi almasına anlam veremedim, onların transfer politikasına pek uygun değil.

KanaKe
11.Haziran.2012, 19:11
uygun olup olmamasi önemli degil sonucta bobo bu ligde senede en az 10-15 gol atar bedava olmasida cabasi.. mersine yazik oldu ama futbol bu.. parayi veren düdügü calar demisler...

pele96
11.Haziran.2012, 20:56
Bobo'nun Türkiye'ye dönmesine sevindim fakat Kayserispor'a veya başka bir takıma gitmesine gerçekten üzüldüm.Bobo'ya Beşiktaş'taki ilk maçından beri hayrandım Beşiktaş'tan başka bir takımda izlemek zor olacak :)

byariff
11.Haziran.2012, 21:14
Bobo Resmen Kayseride

http://www.kayserispor.org.tr/tur/haberphoto/boboks0.jpg

europeanconquer
11.Haziran.2012, 22:44
Türkiye'ye MİY ile anlaştığı için gelmiş bir oyuncuyu transfer etmek gerçekten çok etik :) Hayırlı olsun Kayserispor'a.

footballer33
11.Haziran.2012, 23:47
Etikten, delikanlılıktan, şundan bundan bahseden Kayserispor yöneticilerinin ne kadar etik(!) bir yönetime sahip olduğunu Bobo transferinde bir kez daha gördük. Bobo transferinden sonra; ezeli rakibim de olsa, Kayserispor futbolcularını ayartan takımlara ohh, iyi yapmışlar diyeceğim artık. Öyle başa, böyle tarak. ;;) M.Topuz, Ali Turan ve Amrabat transferlerinde boş beleş konuşurlarken Troisi ve Bobo transferlerinde neredeydi o değerler acaba?

LifeYourself
12.Haziran.2012, 00:32
hehe bir anda aklıma denemeyle adam getiren kulüplerin getirdiği futbolcuları gözlemleyip kendim sözleşme imzaladığım fm geldi:D

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:24
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...

Walter Sakana
04.Temmuz.2012, 21:23
Barça'dan sonra Kayseri'ye

Barcelona, Ajax gibi dünya devlerini çalıştıran Hollandalı antrenör Kayseri'ye geldi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, Barcelona ve Ajax alt yapılarında çalışan Hollandalı teknik adam Gerard Van Der Lem'e alt yapıda görev verdi.

Genel Menajer Süleyman Hurma, Gerard Van Der Lem, Teknik Direktör Şota Arveladze ve bazı yöneticilerle Kadir Has Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Lem ile anlaşmalarını, Kayserispor'un geleceği adına çok önemli gördüklerini dile getiren Hurma, sözlerine şöyle devam etti:

'Bugüne kadar Kayserispor kendi sportif yapılanması içerisinde genç oyuncuları bulan bir kulüptü. Bundan sonra Kayserispor aynı zamanda genç oyuncuları yetiştiren bir kulüp olacak. Futbol kariyeri çok büyük başarılarla dolu olan Lem'i Kayserispor'un alt yapısının başına getirdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Gerard, hem Ajax, hem de Barcelona'da üst düzey ve genç departmanların başında bulunmuş, bir çok milli takımda görev almış çok önemli bir teknik adam. Hem alt yapımızın yeniden yapılanması, hem de Kayserispor'da çalışan teknik adamların eğitimi için çalışacak. Bu projeye çok inanıyoruz.'

Süleyman Hurma, kulüp olarak bundan sonra alt yapıya daha fazla yatırım yapacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Üzülerek söylüyorum ki, 80 milyonluk Türkiye'de kendi evlatlarımızı yetiştirmekte ve geliştirmekte çok ciddi sıkıntı çekiyoruz. Kendi çocuklarımızı yetiştirmek için yabancı yasağının kaldırılması gibi akla uygun olmayan düşünceler ortaya atılıyor. Oysa ki, yabancıların buraya gelmesini engelleyerek değil, kendi çocuklarımızı onlarla rekabet edebilecek seviyeye getirerek futbolumuzu ayağa kaldırabiliriz. Futbolda ileri gitmiş ülkelerin tamamında yabancı oyuncular serbest ama kendi çocuklarını doğru yöntemle eğitebildikleri için futbolda söz sahibi oldular. Biz de bunu yapabilmeyi umuyoruz.'

Gerard Van Der Lem de Kayserispor'da çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek, hedeflerinin her yıl alt yapıdan en az bir futbolcuyu A takıma kazandırmak olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Şota Arveladze de, Kayserispor'un teknik kadro ve tesisleriyle alt yapısını güçlendirdiğini söyledi.

http://haber.gazetevatan.com/barcadan-sonra-kayseriye/462422/5/Spor

KanaKe
09.Temmuz.2012, 14:30
kayseri alman u-19 milli takiminda oynayan wolfsburglu murat bildirici yi almis :) cocuk dogma büyüme bizim burali sevindim onun adina.. cok teknik bir oyuncu ilerde kesin 3 büyüklerden birinde oynar.

MeliksahAydogan
09.Temmuz.2012, 14:47
kayseri alman u-19 milli takiminda oynayan wolfsburglu murat bildirici yi almis :) cocuk dogma büyüme bizim burali sevindim onun adina.. cok teknik bir oyuncu ilerde kesin 3 büyüklerden birinde oynar.

Bu çocuk hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)

GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2012, 15:00

Napacaksın ki Melikşah? :icon_biggrin: Parlarsa buradan sonraki durağı Fenerbahçe olur zaten.

MeliksahAydogan
09.Temmuz.2012, 15:44
Napacaksın ki Melikşah? :icon_biggrin: Parlarsa buradan sonraki durağı Fenerbahçe olur zaten.

Ahahahah , sende haklısın abi :D

Kayserispor taraftarı bas bas bağırıyor bizi Fener'in alt yapı takımı yaptınız diye !

Haklı adamlar kaç senedir Fenerbahçe'ye çalışıyor ...

Mehmet Topuz , Serdar Kesimal , Hasan Ali Kaldırım ...

Amrabat'ı da veriyordu Kayseri 4 ' e falan da almadı Fener , bize gelince 15 Mn fiyat çekiyorlar.

KanaKe
09.Temmuz.2012, 17:41

wolfsburg atlyapisinda oynuyordu bayagi yeteneklidir youtube dan maclarinida izleyebilirsin wolfsburg mu birakti kendimi ayrildi bilmiyorum.. ayni zamanda alman u19 milli takiminda oynuyordu ama kayserispora geldigi icin artik cagirmazlar onu..

MeliksahAydogan
09.Temmuz.2012, 19:27
wolfsburg atlyapisinda oynuyordu bayagi yeteneklidir youtube dan maclarinida izleyebilirsin wolfsburg mu birakti kendimi ayrildi bilmiyorum.. ayni zamanda alman u19 milli takiminda oynuyordu ama kayserispora geldigi icin artik cagirmazlar onu..

Boşver çağırmasınlar belki bir forvet daha kazanır Milli Takımımız adam gibi forvet yok Burak dışında şu an ama Mustafa Pektemek , Cenk Tosun , Muhammet Demir'den çok ümitliyim.

KanaKe
09.Temmuz.2012, 20:03
murat forvet oynamiyor sol ve sag acik oynuyor ama oynatirlarsa forvette oynar rahatlikla

MeliksahAydogan
09.Temmuz.2012, 21:00
murat forvet oynamiyor sol ve sag acik oynuyor ama oynatirlarsa forvette oynar rahatlikla

Valla forvet olarak biliyordum ama .. :)

KanaKe
09.Temmuz.2012, 23:57
Valla forvet olarak biliyordum ama .. :)

forvet oynamiyor :)

William Rookwood
10.Temmuz.2012, 01:36
Ben Türk forvetlerinden hiç umutlu değilim hepsinin belli bir kumaşı var ama istikrar yok.

erdemzorer10
24.Temmuz.2012, 23:38
Pablo Mouche ve Malik Fathi Kayserispor'da iddaları var.Gerçekten iyi transferler olur gerçekleşirse

William Rookwood
25.Temmuz.2012, 03:17
Mouche Poacher şeklinde bir forvet gelirse çok gol atar

futureless
25.Temmuz.2012, 17:22
Ertem Şener'e göre 3.5 Mn € karşılığında alındı Mouche.

byariff
26.Temmuz.2012, 02:43
Mouche hayirli olsun kayseri kampina katilmis.

http://i.imgur.com/woPQZ.jpg

Bordo61Mavi
26.Temmuz.2012, 03:14
Vay be ne transfer yapti adamlar.

ShevAnil
26.Temmuz.2012, 03:29
Süleyman Hurma'nın gözleri gülüyor, yeni ekmek kaynağını bulduk der gibi :n:

Fearless Coward
26.Temmuz.2012, 04:40
Kayseri bu konuda çok tecrübeli Amrabat'ı kaça aldılar kaça sattılar :D aynı şekilde Hasan Ali örneği var iyi para kaldırıyorlar bu sene Avrupa'ya giderler Mouche 2-3 sene sonra fiyatını arttırıp öyle gider...Süleyman reyiz gülüyor aslında orda :)

Facx
26.Temmuz.2012, 04:51
şota varken kayseri değil avrupaya gitmek ilk 8 e girerse başarılıdır bence

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 16:15
Porto gibi takım oldular.Mouche harika transfer.Amrabat ı hiç aramazlar.cangele gibi sakatlıklar şanssızlıklar yaşamazlarsa bobo mouche ikilisi çok can yakar

goosfraba
27.Temmuz.2012, 19:14
malik fathi'yi de almışlar.

RaSenGan
27.Temmuz.2012, 19:17
Kim bu Mouche ya ilk kez duydum :D

byariff
27.Temmuz.2012, 19:28
Mouchenin fm ozellikleri iyidir , malik fathi"yide resmi olarak aldilar iyi transferler yapti kayseri.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Temmuz.2012, 20:23
amrabatin maliyetine gore fazla vermisler 3.2M :]
mouche iyidir, bu sene cok konusulcak kendisi. baska maclari bilmem ama Fenere kesin golu var, genelde oyle oluyor :]

malik fathi icin GS transfer edecek deniyordu, o da basarili bir transfer olmus Kayseri adina.

bi tarafta RTE nin Kasimpasasi, obur tarafta Gulun Kayserisi. Cok manidar olmus :]

vFor
27.Temmuz.2012, 20:42
Porto gibi takım oldularda Portonun sportif başarısı sıfır versiyonu Kayseri

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:34
http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/8/09/kaar.jpg

Fathi ve Pablo Mouche kontrolden geçti,fmde alırdım ben bu Fathiyi bi seride çok iyi solbekti :) şimdi gene Kayseri oynatcak Türkiyeye tanıtcak iyi performans sergilerse ki sergiler önümüzdeki seneki durağı solbek sıkıntısı çeken Gs olur benden demesi :)

IcedEarth
09.Ağustos.2012, 17:06
Fathi ve Pablo Mouche kontrolden geçti,fmde alırdım ben bu Fathiyi bi seride çok iyi solbekti :) şimdi gene Kayseri oynatcak Türkiyeye tanıtcak iyi performans sergilerse ki sergiler önümüzdeki seneki durağı solbek sıkıntısı çeken Gs olur benden demesi :)

Önümüzdeki sene adam 29 yaşında olacak. Neden böyle bir adam alalım ki?

(1983-10-29) (28 yaşında)

RasAnt
09.Ağustos.2012, 17:08
Ben 25 yaşında falan sanıyordum onu ondan dedim

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:06
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

uAburak89
07.Ocak.2013, 02:44
Jaja'nın peşindeymiş Kayserispor.

Suicider
07.Ocak.2013, 03:25
Amkspor ‏@Amkspor
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...JAJA KAYSERİSPOR'DA...BREZİLYALI YILDIZ BUGÜN SAAT 09.00'DA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK...

darkkobal123
07.Ocak.2013, 15:34
Türkiye'ye gelmiş en iyi Brezilyalılardan birisi. Kayserispor'u uçururlar Bobo ile birlikte, hayırlı olsun.

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 23:28
Malik Fathi serbest bırakılmış.

byariff
23.Nisan.2013, 14:43
Nobreyi almislar galiba 2 yilligina.

darkkobal123
23.Nisan.2013, 15:02
Nobre ve Bobo yeniden bir arada, çok gol atarlar.

himone
23.Nisan.2013, 16:13
Adamlar bir de Jaja'yı alırsa gerçekten çok tehlikeli olacaklar.

darkkobal123
23.Nisan.2013, 16:56
Jaja transferi yattı sanırım.

Deus Dominus
23.Nisan.2013, 16:56
Cleyton var ellerinde, aynı tip bir oyuncuyu daha ne yapsınlar.

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 16:57
Kayserispor, Ankaragücü'nden Bilal Gülden ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yönetim olarak yeni sezonda daha güçlü bir takım kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Yetenekli ve genç bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Anlaşma hem kulübümüze hem de futbolcumuza hayırlı olsun. Amacımız Kayserispor taraftarının yüzünü güldürecek bir takım oluşturmak. Zaten çok iyi bir kadromuz var. Birkaç transferle daha da iyi olacağız" diye konuştu.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu Gülden, bu sezon Ankaragücü ile PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 35 maçta forma giymiş, 2 gol atmıştı.

Hayırlı Uğurlu Olsun.

footballer33
22.Mayıs.2013, 18:42
Bobo ile Sefa'yı versenize, bir şey deneyeceğiz!

Ralph
01.Temmuz.2013, 20:05
Kayserispor, 31 yaşındaki defans oyuncusu Gretar Rafn Steinsson ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

ShevAnil
01.Temmuz.2013, 20:33
Ben izlediğim maçlarda beğenmiştim kendisini, ama uzun bir sakatlık dönemi geçirdi yanılmıyorsam.

Kaka Leite
04.Temmuz.2013, 02:08
Cüneyt Köz Kayserispor'da!
3 Temmuz 2013 17:02 NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Almanya'nın Bayern Münih takımından Cüneyt Köz ile 3 yıllığına anlaştı.

..............

Facx
11.Temmuz.2013, 23:24
kayseri jajayı almış sanırım

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2013, 23:57
Toparlar umarim, Turkiyede onu izlemek bile guzel olacak.

Namzet
12.Temmuz.2013, 00:08
Kayseri yeni sezonda çok iddaalı geliyor

Corpus
12.Temmuz.2013, 00:57
Başlık, Jaja ile değiştirilebilir sanırım.

Bu yıl ligimiz geçtiğimiz senelerden de güzel olacak gibi. Ligin ilk sıralarındaki 6-7 takım gerçekten çok iyi kadro kuruyorlar. Bir de iyi yönetilirlerse müthiş zevki bir lig geçer.

COLMAN20
15.Temmuz.2013, 21:10
Jaja oynarsa Kayseriyi alır götürür.

Çok isterdik tekrar Trabzon'da izlemeyi ama Türkiye'ye gelmesine bile çok sevindik, gözümüz topçu görsün.

byariff
23.Temmuz.2013, 15:58
Kayserispor, Colin Kazım transferi için görüşmelere resmen başladı. (SPORX)

okay kazim takasi olabilir aslinda

goosfraba
23.Temmuz.2013, 16:12
okay'ı aldı diyelim gs, nerede oynatacak?

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2013, 16:27
okay'ı aldı diyelim gs, nerede oynatacak?

A2 takımında oynar.

goosfraba
23.Temmuz.2013, 16:29
A2 takımında oynar.

a2 takımıyla, süper lig tecrübesi bir değil ki?

Fearless Coward
23.Temmuz.2013, 16:31
Sporx'e pek güven olmaz bence Kazım'ı hoca bu sezon takımda düşünüyor gitmez heralde zaten ligde yabancı sorunu olacak bu yüzden Kazım gibi bir oyuncuyu kaybetmemeliyiz.

Facx
23.Temmuz.2013, 21:41
a2 takımıyla, süper lig tecrübesi bir değil ki?

salih nerde oynarsa okayda orda oynar sanırım ayrıca bizde zaten ortasaha alternatifi sayısı az