PDA

View Full Version : PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3 4 5 6

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 21:07
RC Strasbrog da 5 sezonda ilk 11 de doğru düzgün çıkmamış arada sırada yedekten oyuna girmiş Forvet ve Sağ Açık oynayan bir oyuncu. Yararlı olur inşallah. Tabi imza attırdılarsa.

2532453452523 tane transfer var diye geçiyor gazetelerde ama daha 1 tane oyuncunun imza attığına dair fotoğrafını görmedik.....

Halk Haber hep transfer yazsa ne olur :p
Yine kamp öncesi bir yabancı kamp sonrasına kalmayacak bir transfer demekki :)

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 01:44
Samsunspor forvet aramıyomu ? Alsınlar Agbetu'nun arkadaşını. Justice John Erhenede. Benim kılasspor'a yedirdiğim oyuncu. Konuşuyoruz şimdide serbest kalmış Kolding'ten ayrılmış..

COLMAN20
16.Temmuz.2010, 12:08
Stancu ne olacak yalan olmuştur büyük ihtimalle :D Çünkü hiçbir haber yok artık o konuda.

Bu arada Papy çok gereksiz bir oyuncu.Giresun da denemişti ama geri göndermişti.Sanmıyorum Rize'nin kadrosuna katacağını.

Pardon ama ben hiç hatırlamıyorum Papy'nin Giresun'a gelip denendiğini ? Kaynak belirtirmisiniz ? :icon_lol: :cool:

COLMAN20
16.Temmuz.2010, 12:09
Papy'i Rizespor istiyordu bi ara ama sonra ses çıkmadı daha o transferden.. Hollanda kampına gidecekti ama Vize sorunu nedeniyle uzadı gitmesi..

CeNTeR_TR
16.Temmuz.2010, 12:53
Samsunspor forvet aramıyomu ? Alsınlar Agbetu'nun arkadaşını. Justice John Erhenede. Benim kılasspor'a yedirdiğim oyuncu. Konuşuyoruz şimdide serbest kalmış Kolding'ten ayrılmış..

İsmail bizim 11 tane oyuncuya ihtiyacımız var desem yalan konuşmamış olurum (:

Eğer takımda kalacaksa Ahmet Şahin hariç 10 tane oyuncu almamız lazım.

Turgut ve Oktay bu sezon gitti geçen sene iş yapan 2 oyuncu gitti kaldı geriye 8.

Murat Yıldırım'da gidecek ki kalsada hiç beğenmediğim bir topçu kaldı geriye 7.

Elimizdeki oyuncular'ın hepsi 3-4 Sene önce amatör kümede top oynayan topçular.Daha geçenlerde Çarşambaspor'dan bir topçuyu getirdiler ve A Takım için imza attırdılar.

Takım'ın yaş ortalaması yakında 16-17 olacak.Bir iki tane alt yapıda çok kaliteli oyuncular var Milli takımlarda da oynayan.

Mesela Hakan Akman - Oğuzhan Azgar gibi.Bu oyunculardan artık yararlanması lazım ama nerde bizim yönetimde o tür bi mantık.Transferin son günü gider getirirler 10 tane oyuncu sonra çık oyna derler.

Uzun lafın kısası Samsunspor'a destek lazım destek.Taraftar geçende yürüyüş yaptı ama tık yok.Takım'ın başındakiler içerdekiler nasıl yiyeceğini düşünüyor.

Her sene aynı mantık.Ligde kalmayı garantile sonra satabildiğin maçları sat.Hayır satıyorsun madem önümüzdeki sene yatırım için kullan arkadaş!

En basit örneği İstanbulspor'un Bank Asya'dan düştüğü sene.İstanbulspor'un averajı neredeyse -50 lere vurmuş son hafta maç Samsun'da Tüm topçular idda bayinde maç sonucu > 2 yanılmıyorsma 7 ganyanı vardı.İşte böyle bir takım'ın 10 tane ilk 11 oyuncusuna 14 tanede idman topçusuna ihtiyacı var.Şuanki kadrodan en fazla 5 oyuncuyu alabilirsin 11+14 kişilik kadroya.

COLMAN20
16.Temmuz.2010, 13:09
İsmail bizim 11 tane oyuncuya ihtiyacımız var desem yalan konuşmamış olurum (:

Eğer takımda kalacaksa Ahmet Şahin hariç 10 tane oyuncu almamız lazım.

Turgut ve Oktay bu sezon gitti geçen sene iş yapan 2 oyuncu gitti kaldı geriye 8.

Murat Yıldırım'da gidecek ki kalsada hiç beğenmediğim bir topçu kaldı geriye 7.

Elimizdeki oyuncular'ın hepsi 3-4 Sene önce amatör kümede top oynayan topçular.Daha geçenlerde Çarşambaspor'dan bir topçuyu getirdiler ve A Takım için imza attırdılar.

Takım'ın yaş ortalaması yakında 16-17 olacak.Bir iki tane alt yapıda çok kaliteli oyuncular var Milli takımlarda da oynayan.

Mesela Hakan Akman - Oğuzhan Azgar gibi.Bu oyunculardan artık yararlanması lazım ama nerde bizim yönetimde o tür bi mantık.Transferin son günü gider getirirler 10 tane oyuncu sonra çık oyna derler.

Uzun lafın kısası Samsunspor'a destek lazım destek.Taraftar geçende yürüyüş yaptı ama tık yok.Takım'ın başındakiler içerdekiler nasıl yiyeceğini düşünüyor.

Her sene aynı mantık.Ligde kalmayı garantile sonra satabildiğin maçları sat.Hayır satıyorsun madem önümüzdeki sene yatırım için kullan arkadaş!

En basit örneği İstanbulspor'un Bank Asya'dan düştüğü sene.İstanbulspor'un averajı neredeyse -50 lere vurmuş son hafta maç Samsun'da Tüm topçular idda bayinde maç sonucu > 2 yanılmıyorsma 7 ganyanı vardı.İşte böyle bir takım'ın 10 tane ilk 11 oyuncusuna 14 tanede idman topçusuna ihtiyacı var.Şuanki kadrodan en fazla 5 oyuncuyu alabilirsin 11+14 kişilik kadroya.

Durum içler acısı desem yalan olmaz. FM'de Samsunspor'u alabilirim. Zorluklar ile baş etmeyi seven bir hocayım. :)

Bari FM'de iyi olsun Samsunspor. Ben Trabzonluyum ama Samsunu'da severim , daha doğrusu Samsunumuzu'da severim. :)

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 13:29
Ankaragücü'nden gelecek 4 oyuncu var Turgut. 2 tane bonservis 2 tane kiralık gelecekti ama kim oldukları daha belli olmadı.

CeNTeR_TR
16.Temmuz.2010, 14:35
Durum içler acısı desem yalan olmaz. FM'de Samsunspor'u alabilirim. Zorluklar ile baş etmeyi seven bir hocayım. :)

Bari FM'de iyi olsun Samsunspor. Ben Trabzonluyum ama Samsunu'da severim , daha doğrusu Samsunumuzu'da severim. :)

Fm'de zaten başarıdan başarıya koşturuyoruz da Reel'de iş görmek lazım artık (:

Teşekkürler Samsunumuz için düşüncelerinden dolayı.

CeNTeR_TR
16.Temmuz.2010, 14:37
Ankaragücü'nden gelecek 4 oyuncu var Turgut. 2 tane bonservis 2 tane kiralık gelecekti ama kim oldukları daha belli olmadı.

İşte zaten ordaki belirsizlikte kötü.
En basiti şöyle söyleyeyim gelecek olan oyunculardan sadece 1'i 11 için aday gösteriliyor(muş) o yüzden bize adam akıllı 10 oyuncu lazım (:

Ankaragücü kadroyu yapar en son 4 oyuncuyu bize yollar kısacası artıkçı oluruz bi nebze :)

Sonrada transferin son günü 10 oyuncu alırız düşmemeye oynarız ligde kalmayı garantileriz yine başlarız maç satmaya :mad:

SAİT71
16.Temmuz.2010, 15:35
Belediye'den flaş transfer!

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İsveçli futbolcu Samuel Tobias Holmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Hoenderloo kasabasında çalışan turuncu-lacivertli ekip, İsveç Milli Takımı'nda da oynayan ve 25 kez milli olan 1984 doğumlu Samuel Tobias Holmen'i Danimarka'nın Brondby kulübünden transfer etti.
Kophenhag'da düzenlenen ve kulüp futbol şube sorumlusu Kamil Dizar ile idari menajer Mustafa Eröğüt'ün de hazır bulunduğu törende, Holmen, kendisini 3 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kamil Dizar, ''Teknik heyetin raporu doğrultusunda ve titiz bir çalışma sonrasında İsveç Milli Takımı'nda oynayan Samuel Tobias Holmen'i Brondby takımından kadromuza kattık. Genç ve yetenekli bir isim olan Holmen kendisini ispat etmiş önemli bir oyuncudur. Hocamızın sistemine uyacağına inanıyorum'' diye konuştu.
Transfer çalışmalarının sürdüğüne dikkati çeken Dizar, takıma katkı sağlayabilecek bir ismi daha kadrolarına katmayı düşündüklerini belirtti.
SPORX'TEN NOT: Orta sahada hücuma yönelik oynayan Holmen, geçtiğimiz sezon Brondby formasıyla Danimarka Ligi'nde 27 maçta 5 gol ve 5 asist ile oynadı. Holmen, bir önceki sezonda da 33 maçta 5 gol 6 asist ile oynadı.

16.07.2010

Kaynak : AA

El Barto
16.Temmuz.2010, 15:38
Belediye 250 kişilik bir taraftar grubuyla anlaşmış. Grup Şakşak isimli bu grup iç saha maçlarının hepsine, 100 kişisi ise deplasman maçlarına götürülecekmiş. :p

SAİT71
16.Temmuz.2010, 15:42
belediye için en büyük transfer olmuş desene :D

COLMAN20
16.Temmuz.2010, 15:58
Her ne kadar Süper Lig'e çıkmasını istemiş olmam ve Desteklemiş olmama rağmen Rizespor bu sene yine Fiyasko olacak gibi.

Üst düzey transferleri yok hiç. Ligin sıradan oyuncularını aldılar.

CeNTeR_TR
17.Temmuz.2010, 14:59
Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Samsunspor, üç oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlılar, Fransa'nın Strasbourg takımından Zenke, Sivasspor'dan Agbetu ve Altay'dan kaleci Kılıçarslan'ı kadrosuna kattı.

Kılıçarslan ve Zenke Gerede kampına katılırken, Agbetu ise pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Samsunspor’un Hakan Bayraktar’la da görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Fanatik !

Şu Linkdeki resme bakarsanız üstdeki mesajlarda ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız (:

http://fanatik.ekolay.net/Samsunda-sov-basladi_3_Detail_294_185352.htm

Mubarek u-17 takımından daha ufak bir yaş ortalamamız var :n:

LaigLeNoiR
17.Temmuz.2010, 23:57
Pardon ama ben hiç hatırlamıyorum Papy'nin Giresun'a gelip denendiğini ? Kaynak belirtirmisiniz ? :icon_lol: :cool:

Kaynak benim.

Bizzat kampta denenirken izledim.

COLMAN20
19.Temmuz.2010, 18:00
Kaynak benim.

Bizzat kampta denenirken izledim.

Hocam Giresuna gelen bir başka burundili vardı Hassan Hakizimana adında siz onunla karıştırıyorsunuz. ;;)

Bu adam Trabzonspor ve Mvv dışında hiç bir takımın idmanına dahi çıkmadı. ;)

DenizlispoR
20.Temmuz.2010, 10:02
Murat Akyüz Denizlispor'da .

Hugo
20.Temmuz.2010, 21:01
Şadi Çolak Kartalspor'da.

Şöyle bir haber var bir de. Ne derece doğpru bilemiyorum. Bolulu arkadaşlar bir baksa iyi olacak :D

Boluspor’un denemek üzere kampa getirdiği Nijerya asıllı Amerikalı Debola Ogunseye dün sabah eşyalarını toplamasıyla birlikte menajeri ile kampı terk etti.

İki haftadır Boluspor kampında boy gösteren siyahi oyuncu Debola Ogunseye dün Boluspor kampın dan ayrılarak menajeri ile birlikte Kartalspor’un kampına giderek kendisi borda-beyazlı yapan imzayı attı. Geçtiğimiz Perşembe günü oynanan Bucaspor karşılaşmasında forma giyen ve takımı adına tek golü kaydeden genç golcü, Teknik Direktör Levent Eriş’in raporu doğrultusunda olumlu yanıt almıştı. Kampta ve hazırlık karşılaşmasında gösterdiği performansla beğeni kazanan siyahi oyuncuyla masaya oturan kırmızı-beyazlı transfer komitesinin teklifini beğenmeyen Debola Ogunseye, dün sabah menajeri ile eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldı. Tesislerden ayrılması ile Kartalspor’un kamp yaptığı Koru Otele giden Debola, borda-beyazlılarla anlaşma sağlayarak kendisini Kartalspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Debola Ogunseye’nin gitmesinin ardından kırmızı-beyazlılar B planı devreye soktu.

DenizlispoR
21.Temmuz.2010, 01:19
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı..

Yeni sezon hazırlıklarıı Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdüren yeşil siyahlı ekipte transfer çalışmaları da devam ediyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarıı sürdüren Denizlispor yönetimi, geçen sezon forma giyen ancak alacağını tahsil edemediği için TFF’ye başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra yeniden anlaşma sağlanan Ahmet Burak Solakel’in yanı sıra; Mersin İdmanyurdu’ndan Ahmet Çağıran, Kocaelispor’dan Levent Kartop, alt yapıdan yetişen İsmail Konuk ve Orduspor’dan Murat Akyüz’le bugün 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Denizlispor Başkan Mehmet Özsoy, takıma büyük katkı sağlayacak 5 oyuncuyla anlaşmaya varıklarını belirterek, “Bu arkadaşlarımızla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Bazı yöneticilerin de katıldığı imza töreninde; yapılan konuşmaların ardından 5 futbolcu resmi mukaveleye imza attı.

Lusage
21.Temmuz.2010, 03:39
Fanatik !

Şu Linkdeki resme bakarsanız üstdeki mesajlarda ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız (:

http://fanatik.ekolay.net/Samsunda-sov-basladi_3_Detail_294_185352.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffanatik.ekolay.net %2FSamsunda-sov-basladi_3_Detail_294_185352.htm)

Mubarek u-17 takımından daha ufak bir yaş ortalamamız var :n:

Çok karamsarsın. Bence yeterince iyi kadromuz var. Yaş olarak ta o kadar küçük değiliz :D En iyi ihtimalle 24 - 25 dir ortalamamız.

Ayrıca Sol bek ve Bitirici bir Forvet transferide yaparsak bu sezon çok iyi işler çıkarabiliriz.

Lusage
21.Temmuz.2010, 03:43
Resmen Samsunspor' lu oldular.

http://www.samsunsporluyuz.net/upload/resimler/galeri/Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1zs%2010%20%285%29.jpg

Daha önce prensipte anlaşılan Sivasspor'dan Akeem Oriyemu Agbetu, Gaziantepspor'dan Hakan Bayraktar ve Diyarbakırspor'İbrahim Ülüm kendilerini resmen Samsunspor'lu yapan resmi imzayı attılar.
Bu gün saat 19:00'da Nuri Asan Tesislerinde yapılan imza törenine Samsunspor'lu bir çok yönetici katıldı.
Hakan Bayraktar ve İbrahim Ülüm ikişer yıllık sözleşmeye imza atarken Akeem Oriyemu Agbetu ile bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Bu futbolcuların yarın takım ile birlikte Gerede'de çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Samsunspor'un başarısı için oynayacaklarını belirten yeni transferlerin oldukça neşeli oldukları görüldü.Agbetu ve Hakan Bayraktar' ın bu gün sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi.

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 13:09
Çok karamsarsın. Bence yeterince iyi kadromuz var. Yaş olarak ta o kadar küçük değiliz :D En iyi ihtimalle 24 - 25 dir ortalamamız.

Ayrıca Sol bek ve Bitirici bir Forvet transferide yaparsak bu sezon çok iyi işler çıkarabiliriz.

Yok yahu ne karamsarlığı Çarşambaspor'dan oyuncuya imza attırıyoruz.Çarşambaspor hani Samsunlusun bilirsin (:

24-25 olsun onunda tek sebebi vardır Kenan'dır yani (: ufak yaşlara 35 lik çınar eklendimi ortalama artıyor :p

Transferlere gelince Agbetu ve Hakan transferi iyi oldu diğer adamı açıkçası bilmiyorum.Bakalım 3-4 transfer daha yapabilirsek bi ihtimal iddalı olabiliriz :)

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2010, 13:11
Samsun bence bu transferlerle ligden düşmeme yolunda büyük bir adım attı. Bir kaç kaliteli isimle ilk 6 ya oynayabilir artık.

Lusage
21.Temmuz.2010, 17:41
Yok yahu ne karamsarlığı Çarşambaspor'dan oyuncuya imza attırıyoruz.Çarşambaspor hani Samsunlusun bilirsin (:

24-25 olsun onunda tek sebebi vardır Kenan'dır yani (: ufak yaşlara 35 lik çınar eklendimi ortalama artıyor :p

Transferlere gelince Agbetu ve Hakan transferi iyi oldu diğer adamı açıkçası bilmiyorum.Bakalım 3-4 transfer daha yapabilirsek bi ihtimal iddalı olabiliriz :)

Çarşambalı Sinan'ı diyorsun galiba :D Hoca beğenmiş. Gelecek sezon kadroda olacak büyük ihtimalle:icon_wink: İbrahim Ülüm geleceğin Hakan Şükür'ü imiş. Adam 27 yaşında ya :D 3 4 transfer diyorsun da bence hiç gerek yok. 1 Sol Bek alalım tamamdır bu iş.:0:

Samsun bence bu transferlerle ligden düşmeme yolunda büyük bir adım attı. Bir kaç kaliteli isimle ilk 6 ya oynayabilir artık.

Adaş geçen sezon son anda yapılan 13 transfer ve bu transferlerin 12sinin dakikasını toplasan 90 dk. etmeyen bir kadroyla düşmediysek bu sezon hiç düşmeyiz. (::) Son 5 sezonda ilk defa transferler zamanında yapılıyor. Takım kampa gidiyor. Kaleci konusunda ilk defa hiç sıkıntı çekmeyeceğiz. Bu sezon ciddi cidii Play-Off yapacağız.:icon_twisted: Buna inancım tam.(::)

LeqenDary
21.Temmuz.2010, 17:55
Boluspor'da 2 transfer

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Mersin İdmanyurdu'dan Caner Ağca ve Giresunspor'dan Sefa Aksoy'u renklerine bağladı. Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Emin Semercioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler katıldı.
Törende konuşan kulüp başkanı Semercioğlu, transfer çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini belirterek, ''Bu iki genç kardeşimle Boluspor'un hedefe yürüyeceğini düşünüyorum. Boluspor nokta transferler ile yoluna devam edecektir'' dedi.
Orta saha oyuncusu Caner Ağca ise ''Boluspor Türkiye'de ismi duyulan ve her zaman iyi anılan bir kulüp. Hedeflerim için buradayım. Boluspor camiasının da hedefi aynı. Bu ortak noktada başarılı olacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
Orta saha oyuncusu Sefa Aksoy da ''Boluspor'da olmak benim için gurur verici. Levent hocamla ikinci yılımı yaşayacağım. Boluspor'un hedefi büyük. Bu yolda forma giymek ve elimden geleni yapmak istiyorum'' dedi.
İmza töreninin ardından Boluspor forması giyen Ağca ve Aksoy, takım bayrağının önünde basın mensuplarına poz verdi.

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 18:42
Çarşambalı Sinan'ı diyorsun galiba :D Hoca beğenmiş. Gelecek sezon kadroda olacak büyük ihtimalle:icon_wink: İbrahim Ülüm geleceğin Hakan Şükür'ü imiş. Adam 27 yaşında ya :D 3 4 transfer diyorsun da bence hiç gerek yok. 1 Sol Bek alalım tamamdır bu iş.:0:

Aynen ismi geçen kişi..Ama ismini bile yazmıyorum o kadar gereksiz yani :n:

Yani böyle adamlarla mı transfer yaptık play-off oynayacağız diyoruz.

Geleceğin Hakan Şükür'ü yaş 27 bu yorumda birtek bizim yöneticiler veya gazetecilerden çıkardı :n:

Sercanlarla Hüseyinlerle Atalaylarla Baransellerle olacak iş değil ki bu ya 3-4 transfer ile play-off için iddalıyız derim ama aksi halde yine şuan için yetersiz bence.Geçen seneki 5 maçlık seri yanıltmasın bizi (:

Lusage
21.Temmuz.2010, 19:23
Hüseyinler Sercanlar Atalaylar Baranseller oynamayacak ki :D Ben sana muhtemel 11 i yazayım.

........Ahmet Şahin
Adem - Ersin - Turgay - Orhan
.......Murat - Anıl (Hakan Bayraktar)
Agbetu - Hakan B (Anıl) - Abdülaziz ( Zenke )
............Zenke ( Savaş )

Abdülaziz'in yerine Bugsaştan gelen oyuncuda gelebilir. Daha Ankaragücünden gelecek 2 kiralık oyuncu olacak.

Yıllardır ilk defa iyi şeyler peş peşe oluyor. Ayrıca o kadar büyütülecek takımlarda yok ligde. Sadece Adana - Karşıyaka - Bolu - Ordu ve Denizli var.

Geçen seneki 5 maçlık diyorsun ama o 5 maçta ve sonraki Adana ve Buca maçlarında da takım hep iyi futbol oynamıştı. Adana maçını hakeme rağmen kazanabilseydilk bu sezon belki de başka şeyler konuşuyor olurduk. Buca maçından sonra takım Play-Off a kalamayacağını anladı. Düşmeyeceğinide düşündüğünden artık sahada futbol olarak bir şey yoktu. Bizimkiler erken tatile girdiler.(::)

CeNTeR_TR
21.Temmuz.2010, 19:36
Hüseyinler Sercanlar Atalaylar Baranseller oynamayacak ki :D Ben sana muhtemel 11 i yazayım.

........Ahmet Şahin
Adem - Ersin - Turgay - Orhan
.......Murat - Anıl (Hakan Bayraktar)
Agbetu - Hakan B (Anıl) - Abdülaziz ( Zenke )
............Zenke ( Savaş )

Abdülaziz'in yerine Bugsaştan gelen oyuncuda gelebilir. Daha Ankaragücünden gelecek 2 kiralık oyuncu olacak.

Yıllardır ilk defa iyi şeyler peş peşe oluyor. Ayrıca o kadar büyütülecek takımlarda yok ligde. Sadece Adana - Karşıyaka - Bolu - Ordu ve Denizli var.

Geçen seneki 5 maçlık diyorsun ama o 5 maçta ve sonraki Adana ve Buca maçlarında da takım hep iyi futbol oynamıştı. Adana maçını hakeme rağmen kazanabilseydilk bu sezon belki de başka şeyler konuşuyor olurduk. Buca maçından sonra takım Play-Off a kalamayacağını anladı. Düşmeyeceğinide düşündüğünden artık sahada futbol olarak bir şey yoktu. Bizimkiler erken tatile girdiler.(::)

Yav oynamayacaklarını bende biliyorum ama bu adamlar a takımla sözleşme imzalıyorlar vs vs..

Adana maçına girersek konu bizim takım olmasına rağmen hakeme söveceğimden ban yerim :n:

Bu sene tek güvencem hoca olur aksi halde yine hüsrana uğrarız gibime geliyor.

COLMAN20
22.Temmuz.2010, 14:20
Bankasya'nın en kaliteli yabancı oyuncusu kimdir şuanda ? :)))))))

LaigLeNoiR
22.Temmuz.2010, 15:20
Onu bilemem de bu sezon adından çokca bahsettirecek birisini tanıyorum. O da yeni transferimiz 10 numara İsael Da Silva Barbosa.

guarin14
22.Temmuz.2010, 15:52
Bankasya'nın en kaliteli yabancı oyuncusu kimdir şuanda ? :)))))))

Oliveira ve Tiago diyorum ben geçen seneden biliyorlar ligi,iyi oyuncular!

Varonil
22.Temmuz.2010, 20:44
Linyitspor'a Ganalı santrafor

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Orduspor'un Ganalı santrforu İbrahim Sülemana (23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Murat Eran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon devre arasında Gana Premier Ligi takımlarından Heart of Lions'tan Orduspor'a transfer olan 1.90 metre boyundaki santrfor İbrahim Sülemana ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Orduspor'da forma giyerken sakatlanıp ülkesine dönen ve kendileriyle anlaşma imzaladıktan sonra kırmızı siyahlı takımın Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki kampına katılan Sülemana'nın takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Eran, Bank Asya 1. Lig fikstürüne ilişkin şunları kaydetti:

''İlk karşılaşmamızı kendi sahamızda Altay ile oynayacağız. İlk maçın kendi sahamızda olmasının bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Bu maçı kesinlikle almak zorundayız. Takım olarak buna odaklandık. Yeni transferlerimizle eksikliklerimizi tamamlayarak sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor, başarılı çıkışını yeni başarılarla sürdürecek.''

22.07.2010
------------------------------------------------------------------------------------

Yunanistan'dan Orduspor'a...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un, Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 2 yılık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1.88 boyunda, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Kostovski ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı, futbolcunun Bolu'da yapılacak ikinci etap çalışmalarına katılacağı belirtildi.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen ise çok iyi bir transfer gerçekleştirdiklerini ve söz konusu futbolcunun Avrupa'da gelecek vaat ettiğini söyledi.

Türkmen, teknik direktör Uğur Tütüneker'in raporları doğrultusunda yeni sezon öncesi çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

22.07.2010

-----------------------------------------------------------------------------

Eski F.Bahçeli Ankaraspor'da!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Ankaraspor, Antalyaspor'dan Gürhan Gürsoy ile anlaşma sağladı.
''Başkent leoparları'', Gürhan Gürsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Fenerbahçe forması da giyen 23 yaşındaki genç milli futbolcu, sol açık olarak görev yapıyor.

22.07.2010

LaigLeNoiR
24.Temmuz.2010, 13:25
Bursaspordan sezon başında Giresunspora kiralanan Üstün Bilgi eğitim hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kulüpten ayrıldı.

Emurafu
24.Temmuz.2010, 15:30
Ordusporumu unutmayın !!!!! Busene inşallah süperlige çıkacaz.........Bu arada Şafak 112 AZ kaldı;)..Başkanın hedefi busene idi iyi transferler yaptık.......İskelet Bozulmadı..

Resmi Sözleşme İmzalayanlar

Patrick Da Silva---------Atletico Paranense--Brezilyalı
Kostovski----------Ofi---------Makedon
Abdullah Çetin-----------Diyarbakır
Sinan Turan-------------Diyarbakır
Ümit Bozkurt-------------Diyarbakır
Kürşat Duymuş----------Bakü
Murat AKIN------------Kasımpaşa
Ahmet Güven---------Şekerspor
Selçuk Şahin--------Hacettepe
Ali Camdalı------------Kocaeli

Birazda Transferlerden Resimler Koyalım:;)

Orduspor Makedonyalı Kostovski ile anlaştı
http://3.bp.blogspot.com/_zqdDJM-66Y0/TEddybcsa7I/AAAAAAAAAA8/rTcMyW-Aq7g/s320/69946_jovan_kostovski.jpg
ORDU - Orduspor Makedonyalı gölcü ve Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1,88 boyunda, 23 yaşındaki oyuncu Jovan Kostovski, Cumartesi günü Bolu Abanta yapılan kampa katılacak.
Orduspor kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Makedonya'da ve Yunanistan'da 1. Lig takımlarında oynayan 23 yaşındaki Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Süper Süper Lig yolunda Teknik Direktör Uğur Tütüneker'in isteği doğrultusunda gerekli olan transferleri gerçekleştiriyoruz. Jovan Kostovski Avrupa'da gelecek vaad eden bir futbolcu." dedi.

Abdullah ÇETİN
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs060.snc4/35342_411044474002_158776674002_4586276_8302495_n. jpg

Murat AKIN http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs070.snc4/34853_411045794002_158776674002_4586315_7957894_n. jpg

http://orduspor.org.tr/img/news/big/f070c83d27804cdb438f1fe714f3c60c.jpg
Orduspor Selçuk Şahin İle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:
Büyük Orduspor Taraftarına Süper Lig sözümüz var yeni transferimiz Selçuk Şahin’le gücümüze güç kattık. Taraftarımızın içi rahat olsun hedefimiz Süper Ligdir. 26 yıllık özleme son vereceğiz.
Transfer calışmalarını yürüten Orduspor Kulübü defansta görev yapan Selçuk SAHİN ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Selçuk daha önce Kartalspor ve Hacettepe formalarını giydi.

http://orduspor.org.tr/haber/186/orduspor-selcuk-sahin-ile-2-yillik-sozlesme-imzaladi.html

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs146.snc4/36657_396299446105_32790631105_4663018_4918136_n.j pg

Orduspor Kulubu, geçen sezon Azerbaycan'da futbol hayatını sürdüren Kürşat Duymuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

http://www.orduspor.org.tr

Patrick Leonardo Ordusporda 11

http://3.bp.blogspot.com/_AulrDY9JM0c/TDPSuPkpk9I/AAAAAAAAAAU/QHzCSBNWTWg/s1600/patrick.jpg

Orduspor uzun süredir uğraş verdiği Brezilyalı forvet Patrick Leonardo Carneiro Da Silva'yı renklerine bağladı

1990 doğumlu genç forvet, geçen sezon Brezilya Seria A'da Atletico Paranaense formasıyla 19 maça çıktı ve 2 gole imza attı.
Genç oyuncuyu başka bir transfer için Brezilya'ya giden Aykut Kocaman'ın çok beğendiği ve mutlaka değerlendirilmesi gerektiği konusunda rapor verdiği iddiaları bu yılın başlarında Brezilya basınında ve basınımızda yer bulmuştu.

19 Yaşındaki genç yetenek, kanatlarda da görev alabiliyor.

LaigLeNoiR
24.Temmuz.2010, 22:57
Tolga Seyhan Giresunspor'da.

Hugo
25.Temmuz.2010, 00:21
Orduspor'un adlığı Selçuk Şahin çok iyi transfer. Sol bek sağlama alınmış diyebiliriz. Duran topları da iyi kullanırdı Kartaldayken.

RasAnt
26.Temmuz.2010, 13:41
İstanbulsporla birleşeceklerdi noldu o iş ya birleşseler çok guzel olurdu

vego
26.Temmuz.2010, 13:50
3 yıllık konu hala 1 sayfada:n:

ToRoSKaPLaNı
26.Temmuz.2010, 21:15
Özgürcan Özcan Adanasporda.Şimdi sırada geçen sene Gençlerbirliğinde oynayan Djite var.

Hugo
30.Temmuz.2010, 23:56
QPR'dan Cristopher Anton Arthur; Galatasaray'dan Emrah Yollu, Oğuz Sabankay, Erhan Şentürk, Semih Kaya; Beşiktaş'tan Erkan Kaş Kartalspor'da.
Galatasaray pilot takımı gibi olmuşl Kartal :D

DenizlispoR
31.Temmuz.2010, 00:46
QPR'dan Cristopher Anton Arthur; Galatasaray'dan Emrah Yollu, Oğuz Sabankay, Erhan Şentürk, Semih Kaya; Beşiktaş'tan Erkan Kaş Kartalspor'da.
Galatasaray pilot takımı gibi olmuşl Kartal :D
Semih Kaya , Erhan Şentürk ??
Galatasaray'dan galiba nakit para aldık veya 1-2 oyuncu yollayacaklar .

Hugo
31.Temmuz.2010, 01:00
Semih Kaya , Erhan Şentürk ??
Galatasaray'dan galiba nakit para aldık veya 1-2 oyuncu yollayacaklar .

Kim kaç para aldı ne verdi bilemiyorum. Ama Kartal'da sizin seviyede bir oyuncu yok diyebilirim :D

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2010, 19:32
Kasımpaşa'lı Erhan Küçük Giresunspor'da.

LeqenDary
08.Ağustos.2010, 18:39
Bu sene Bank Asya'da en iyi transfer Oliveira olacak bence imzamı atarım, sakatlık falan olmadığı sürece .Bütün hazırlık maçları gibi dün de çok iyi oynadı, adam her pozisyonda geçiyor .Burak Akdişle iyi ikili olacaklar, Emin Başkanı tebrik ederim, süper ve akıllı bir transfer .

DenizlispoR
09.Ağustos.2010, 00:57
Gürhan Gürsoy , Tayfun Türkmen ve Evren Özyiğit ile ilgileniyormuşuz .

LaigLeNoiR
09.Ağustos.2010, 11:10
Bu sene Bank Asya'da en iyi transfer Oliveira olacak bence imzamı atarım, sakatlık falan olmadığı sürece .Bütün hazırlık maçları gibi dün de çok iyi oynadı, adam her pozisyonda geçiyor .Burak Akdişle iyi ikili olacaklar, Emin Başkanı tebrik ederim, süper ve akıllı bir transfer .

Geçen sene ben Fabiano diye bas bas bağırırken her tarafta kimse bilmiyordu. Artık sende öğrenmiş oldun :)

Lusage
09.Ağustos.2010, 16:31
http://s.om.net/om/image/joueur/g/9/1750.jpg

Bradley Diallo Samsunpor ' da....Samsunspor'un Olimpic Marsilya'dan transfer etmek için görüşmeler yaptığı Bradley Diallo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık anlaşma sağlandı. Bradley Diallo savunmanın her iki kanadındada oynayabiliyor.

BaFraLı
09.Ağustos.2010, 22:56
Simon Zenke, Agbetu, Diallo.

Bank Asya'da kaç tane yabancı oyuncu oynatılabiliyor ?. Ben 2 diye biliyodum ama.

vego
09.Ağustos.2010, 22:58
3 e çıktı ....

LeqenDary
10.Ağustos.2010, 00:40
Geçen sene ben Fabiano diye bas bas bağırırken her tarafta kimse bilmiyordu. Artık sende öğrenmiş oldun :)
Valla hiç izlemediğimden bilmiyordum :) Ama gerçekten çok iyi Burak Kaptan'la bizi süper lige taşıyacaklar inşallah .Şuan transfer durumlarını bilmiyorum ama Bank Asya'da bizim takım çok iyi durumda .İnşallah çıkacağız bu sene, efsane geri dönecek . :)

DenizlispoR
10.Ağustos.2010, 11:19
Gürhan Gürsoy , Tayfun Türkmen ve Evren Özyiğit ile ilgileniyormuşuz .
Gürhan ve Tayfun yıllık 600 bin TL istemişler , takım içi dengeler bozulmasın diye vazgeçilmiş , Evren konusunda ısrarımız sürüyor .

KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:23
gürhan ile tayfun bu zamana kadar ne yapmista o kadar para istiyorlar düsündürücü

DenizlispoR
10.Ağustos.2010, 16:15
Serdar Eylik BONSERVİSİ ile Denizlispor'da [Resmi kulüpten aldım bilgiyi facebook'taki hesabından :D]

World Hollow o1
10.Ağustos.2010, 17:01
gürhan ile tayfun bu zamana kadar ne yapmista o kadar para istiyorlar düsündürücü

Bunu başka yerde söyleme gülerler.. :)

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=53589

Süper lig topçusu getiriyorsun o kadar istesin bırakta.. :)

Revolution
10.Ağustos.2010, 19:46
Serdar Eylik BONSERVİSİ ile Denizlispor'da [Resmi kulüpten aldım bilgiyi facebook'taki hesabından :D]

Sanırım asılsız haber çünkü resmi sitede herhangi bir haber çıkmadı bu konuyla ilgili..

DenizlispoR
11.Ağustos.2010, 01:30
Sanırım asılsız haber çünkü resmi sitede herhangi bir haber çıkmadı bu konuyla ilgili..
RESMİ kaynaktan aldım arkadaşım bilgiyi : ).

Revolution
11.Ağustos.2010, 17:16
Galatasaray KAP'a böyle bir bildirimde bulunmamış ve resmi sitede de kiralık demiş onun için söyledim.

DenizlispoR
11.Ağustos.2010, 17:22
Galatasaray KAP'a böyle bir bildirimde bulunmamış ve resmi sitede de kiralık demiş onun için söyledim.
Denizlispor'un resmi facebook'undan aldım , 3 yıllık kiralık mı olur ?

Revolution
11.Ağustos.2010, 17:36
Ben bir daha araştırayım ama dediğin doğru belli ki. Denizlispor Serdar'ın üzerine titrerse 3 seneye 10 Milyon'a ya İstanbul takımlarından birine satar ya da Avrupa'ya gider. Süper transfer..

edit: Vallahi ben anlamadım bu işi :zuhaha
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7166.php

DenizlispoR
11.Ağustos.2010, 19:49
Ben bir daha araştırayım ama dediğin doğru belli ki. Denizlispor Serdar'ın üzerine titrerse 3 seneye 10 Milyon'a ya İstanbul takımlarından birine satar ya da Avrupa'ya gider. Süper transfer..

edit: Vallahi ben anlamadım bu işi :zuhaha
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7166.php
Verdiğin linkte Semih Kaya ve Erhan Şentürk'ün bonservisi ile geldiği yazıyor , Galatasaray onları Kartalspor'a kiraladı .

Revolution
11.Ağustos.2010, 22:59
Resmi sitede başka Serdar Eylik'le ilgili haber bulamadım. Neyse sanırım Serdar Eylik Denizlispor'da hayırlısı olsun. Çok büyük yetenek.

vego
11.Ağustos.2010, 23:02
denizlispor bu transfer sırasında yönetim değişikliği oldu para miktarı arttı o iki oyuncu gs de kaldı:)

Hugo
12.Ağustos.2010, 03:26
Verdiğin linkte Semih Kaya ve Erhan Şentürk'ün bonservisi ile geldiği yazıyor , Galatasaray onları Kartalspor'a kiraladı .

Kartalspor, Denizlispor'la anlaşamayan oyuncular Semih ve Erhan kiralandı diye açıkladı. Serdar ne oldu acaba :D
Adamı arayıp sorsa birisi iyi olacak.

LaigLeNoiR
12.Ağustos.2010, 13:55
*barış memiş
*gökhan kaba
*caner celep
*merter yüce
*bilal kısa

Giresunspor bu oyuncularla görüşüyormuş.

CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:11
Bu sene en büyük favorilerden biri biziz ! Hele Şükür efsane diye adlandırılan takımların arasından sıyrılıp Gerçek Efsaneyi Süper Lig'de '' Yeni adı her ne zımbırtıysa '' göreceğiz gibime geliyor bu sene.1-2 transfer daha bizi çok iyi yerlere getirecekdir.

A.FaruK
13.Ağustos.2010, 01:13
Bu sene Rizespor dan bişey beklemiyorum. İki sezondur sıfırdan takım kuruyorlar. Yine hüsran bekliyor bizi galiba. Ama inşallah yanılan ben olurum.

Lusage
13.Ağustos.2010, 15:07
http://s.om.net/om/image/joueur/g/9/1750.jpg

Bradley Diallo Samsunpor ' da....Samsunspor'un Olimpic Marsilya'dan transfer etmek için görüşmeler yaptığı Bradley Diallo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık anlaşma sağlandı. Bradley Diallo savunmanın her iki kanadındada oynayabiliyor.

Yakışıklı hergele Tesisleri beğenmemişmiş. Süper Lig de bile çok az takımda var bu tesisler.. Seni isteyen Yunanistan'ın 4. sınıf takımına gitte tesis gör...

Sol Bek'e Alparslan Kartal'ı almışız galiba :icon_eek:

DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 17:40
Yakışıklı hergele Tesisleri beğenmemişmiş. Süper Lig de bile çok az takımda var bu tesisler.. Seni isteyen Yunanistan'ın 4. sınıf takımına gitte tesis gör...

Sol Bek'e Alparslan Kartal'ı almışız galiba :icon_eek:
Alparslan ile mahvolursunuz , geçen sene biz transfer etmiştik ve 1 maç bile oynatmamıştık 34 yaşında zaten .

Lusage
13.Ağustos.2010, 17:59
Alparslan ile mahvolursunuz , geçen sene biz transfer etmiştik ve 1 maç bile oynatmamıştık 34 yaşında zaten .

Ciddi Ciddi almışız :) Antrenmanlara çıkıyor. Bir şey olmaz. Biz sol bekte Orhan denen kazmaya 1 sezon dayandık Alparslan'a da 10 sezon dayanırız :n:

DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 19:18
Ciddi Ciddi almışız :) Antrenmanlara çıkıyor. Bir şey olmaz. Biz sol bekte Orhan denen kazmaya 1 sezon dayandık Alparslan'a da 10 sezon dayanırız :n:
Abi meşe odunu aldınız , istersen yak istersen oynat :n:.

vego
13.Ağustos.2010, 19:19
evet imzayı atırmışız hayırlı olsun

Lusage
14.Ağustos.2010, 01:24
Abi meşe odunu aldınız , istersen yak istersen oynat :n:.

Alparslan'ı Orhan'ın yerine aldık. Hangi Orhan? Adana maçını katleden Orhan. Hangi Orhan? 90+ da Dardanelli oyuncuyu göz göre göre tutamayan Orhan. Daha çok sayarım ama en net hatırladıklarım bunlar. Alparslan Orhan'a oranla Dünya Starı :D

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 01:41
Alparslan'ı Orhan'ın yerine aldık. Hangi Orhan? Adana maçını katleden Orhan. Hangi Orhan? 90+ da Dardanelli oyuncuyu göz göre göre tutamayan Orhan. Daha çok sayarım ama en net hatırladıklarım bunlar. Alparslan Orhan'a oranla Dünya Starı :D
Abi adam 1 senedir top vurmamış adam :n:.

CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 01:45

Vuranlarıda gördük Ozzy :) Orhan'ı topa vurarken bir izle sonra Alparslan hakkında konuş :D

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 01:53
Vuranlarıda gördük Ozzy :) Orhan'ı topa vurarken bir izle sonra Alparslan hakkında konuş :D
Abi katıksız meşe odunu ya bak resiminide koyacağım şimdi ;
http://www.guvenalkomur.com/resim/donerlik.jpg
al abi bunlar teker teker bir alparslan kartal :D.

CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 01:54
Abi katıksız meşe odunu ya bak resiminide koyacağım şimdi ;
http://www.guvenalkomur.com/resim/donerlik.jpg
al abi bunlar teker teker bir alparslan kartal :D.

Resimle uğraşmaktansa bende sana direk Orhan'ın tanımını yapayım :D

'' Kalas Kalas '' En azından Alparslan Odun :D

Lusage
14.Ağustos.2010, 02:07

Ya bırak. Alparslan Orhan'ın yanında Kraldır Kral. Bir şey biliyoruzda söylüyoruz :D

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 13:37
Zafer Özgültekin ve İbrahim Çelik Denizlispor'da !
Galatasaray'ın kiraladığı Fırat'ı geri yollamışız , Ankaraspor'dan Evren Özyiğit'i transfer etmişiz .

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 19:40
Kayserispor'dan Merter Yüce ile %90 anlaşılmış, öte yandan Barış Memiş, Ramazan Sal ile kiralık olarak ilgileniyoruz, ayrıca Ümit Karan ile de irtibat halindelermiş.

DenizlispoR
16.Ağustos.2010, 19:31
Can Erdem Denizlisporda , fiyat kiralık mı bilmiyorum ama :D.

Hugo
16.Ağustos.2010, 20:06
Kayserispor'dan Merter Yüce ile %90 anlaşılmış, öte yandan Barış Memiş, Ramazan Sal ile kiralık olarak ilgileniyoruz, ayrıca Ümit Karan ile de irtibat halindelermiş.

Karan gitmez Bank Asya'ya.

KaPaLı
16.Ağustos.2010, 20:34

Yavrum ben sana demedimmi Can Erdem geldi diye. Ohooo artık yönetimlerle iç içeyiz. Kim dersem o geliyo :icon_cool:

Lusage
16.Ağustos.2010, 22:45
Karan gitmez Bank Asya'ya.

1 Trilyon veren takıma gidiyor. Bizim yönetimde görüşmüş Ümit Karan ile.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 22:47
1 Trilyon veren takıma gidiyor. Bizim yönetimde görüşmüş Ümit Karan ile.

Hayda Karanı düşünsene Samsunda :n:

Lusage
16.Ağustos.2010, 22:49
Hayda Karanı düşünsene Samsunda :n:

Olağanüstü olacağından düşünemiyorum :D

vego
16.Ağustos.2010, 22:50
1 trilyon verir mi bizim takım biraz makul olun:D :3:

Lusage
16.Ağustos.2010, 22:53

Adeka dan 300 buldular zaten. Galip baba da 200 verdimi kalan 500 ü kendileri tamamlasın işte :n:

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 22:53

Yeni Başkan'ın mekanında vergi levhası yok her şey beklenir ondan :n:

Revolution
16.Ağustos.2010, 23:03
Ümit Karan bar açtığından beri aklı futbolda değil. (bkz:2008-2009 sezonundan itibaren büyük düşüş var.) Samsunspor'da oynaması çok iyi olur ama verecekleri hakkında şüpheliyim. Eskiden en sevdiğim oyuncuydu kendisi :)

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 23:04
Ümit Karan bar açtığından beri aklı futbolda değil. (bkz:2008-2009 sezonundan itibaren büyük düşüş var.) Samsunspor'da oynaması çok iyi olur ama verecekleri hakkında şüpheliyim. Eskiden en sevdiğim oyuncuydu kendisi :)

Bize Cenk Lazım Cenk.Tekrar gelse çıkarır bizi süper lige zaten bu sezonki kadroda süper Cenkde olsa off off dadından yenmez :)

Lusage
16.Ağustos.2010, 23:08
Bize Cenk Lazım Cenk.Tekrar gelse çıkarır bizi süper lige zaten bu sezonki kadroda süper Cenkde olsa off off dadından yenmez :)

Cenk bize hiç bir şey vermedi. Yanlış hatırlamıyorsam 6 sezon oynadı. Ama hiç yararlanamadık. Yine gelsin yine bize faydası olmaz. Rize veya Denizli ye imza atmak üzere. Gitsin oralarda oynasın.

Ümit Karan iyi hoşta o parayı herhangi bir takım verdiğinde paranın yarısının dahi karşılığını alabilecekler mi şüpheliyim. Adam yazı yatarak geçirdi.

Aşk-ı Şehir
16.Ağustos.2010, 23:11
Ümit Karan ve Souleymane Youla. Bu iki adama paralarını peşinen vereceğinizi taahhüt edin amatör kümede oynarlar. :D

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 23:12
Cenk bize hiç bir şey vermedi. Yanlış hatırlamıyorsam 6 sezon oynadı. Ama hiç yararlanamadık. Yine gelsin yine bize faydası olmaz. Rize veya Denizli ye imza atmak üzere. Gitsin oralarda oynasın.

Ümit Karan iyi hoşta o parayı herhangi bir takım verdiğinde paranın yarısının dahi karşılığını alabilecekler mi şüpheliyim. Adam yazı yatarak geçirdi.

Şuanda Bank Asya'da iş yapar ;)

Lusage
16.Ağustos.2010, 23:16
Şuanda Bank Asya'da iş yapar ;)

İsterse yapmasın. En az 600 Milyar istiyor deve :D

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 23:16
İsterse yapmasın. En az 600 Milyar istiyor deve :D

O zaman zaten geLmesin :D ona o paraları vereceğimize ohoohoh Robinho totemi yapalım daha iyi :n:

vego
17.Ağustos.2010, 01:59
bonservisiyle 2 yıllk sözleşme

NTV spor

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 15:26
Kayserispor'dan Merter Yüce ve serbest durumda bulunan Altan Aksoy Giresunspor'da.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Ni9w8FIx7br4VM:http://www.medyaspor.com/Files/Images/20090609_merter_yuce_1.JPG&t=1

http://img1.loadtr.com/b-411811-Altan_Aksoy_Futbolcu.jpg

Lusage
19.Ağustos.2010, 00:11
Cenk İşler bir aksilik olmazsa %99 Samsunsporda.

Lusage
19.Ağustos.2010, 00:17
CENK İŞLER YUVAYA DÖNÜYOR

CENK YARIN SAMSUNPOR'A İMZA ATACAK....

Aks Tv son daika haberi geçiyor şu anda...

LaigLeNoiR
19.Ağustos.2010, 00:40
Altan transferi son anda TFF'nin Giresunspor'un transfer tahtasını kapatmasından dolayı iptal olmuş.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 22:59
Denizlisporumuz'da dört imza birden Bugün (19.08.201) kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Zafer Özgültekin, İbrahim Çelik, Can Erdem ve Evren Özyiğit yeşil siyahlı renklere bağlandı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Ömer Uzer ve Ali Sulayıcı’nın katıldığı törende dış transferde 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Çaykur Rizespor’dan kaleci Zafer Özgültekin, Sarıyer Kulübü’nden transfer edilen ve bir dönem yeşil siyahlı formayı giyen defans oyuncusu İbrahim Çelik, Beşiktaş AŞ’den santrafor Can Erdem ve Ankaraspor AŞ.’den kaleci Evren Özyiğit kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Uğur Bağbaşlıoğlu, takıma büyük katkı sağlayacak isimler ile anlaştıklarını söyledi. Bağbaşlıoğlu, “Mevcut kadromuzu geliştirmek için dış transferde 4 oyuncumuz ile anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin aramıza katılmasıyla daha da güçleneceğimize inanıyoruz.” diyerek “Denizlispor camiasına Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Zafer, İbrahim, Can ve Evren Denizlispor’u bir üste çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Yeşil siyahlı formayı giymekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

İmzaların atılmasının ardından futbolcularımız Denizlispor Bayrağı ile objektiflere poz verdi.

Öte yandan Denizlispor’un yeni sezonda Özgüven 1 Güvenlik Şirketi ile anlaştığını sözlerine ekleyen Uğur Bağbaşlıoğlu “Denizlispor’un güvenliği artık emin ellerde.” dedi.

http://www.denizlispor.org.tr/images/imza1908.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 21:17
Denizlispor'un tekrar Süper Lig'e çıkacağını düşünüyorum özellikle Galatasaray'dan aldığı oyuncularla birlikte...

Hugo
21.Ağustos.2010, 21:23
Serdar Eylik ve Murat Akça kaldı galiba sadece Denizli'de bizden giden değil mi?

Revolution
21.Ağustos.2010, 21:41
Serdar Eylik yeter :)

RiG0BeRT
21.Ağustos.2010, 23:21
Sakaryaspor'da da baya Galatasaraylı genç oyuncu vardı ama aşırıya kaçınca 3.Ligde aldılar soluğu.Ağırlıklı olarak genç oyuncularla maçlara çıkmak Bank Asya'da çılgınlık olur.

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 03:57
Denizlisporumuz'da dört imza birden Bugün (19.08.201) kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Zafer Özgültekin, İbrahim Çelik, Can Erdem ve Evren Özyiğit yeşil siyahlı renklere bağlandı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Ömer Uzer ve Ali Sulayıcı’nın katıldığı törende dış transferde 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Çaykur Rizespor’dan kaleci Zafer Özgültekin, Sarıyer Kulübü’nden transfer edilen ve bir dönem yeşil siyahlı formayı giyen defans oyuncusu İbrahim Çelik, Beşiktaş AŞ’den santrafor Can Erdem ve Ankaraspor AŞ.’den kaleci Evren Özyiğit kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Uğur Bağbaşlıoğlu, takıma büyük katkı sağlayacak isimler ile anlaştıklarını söyledi. Bağbaşlıoğlu, “Mevcut kadromuzu geliştirmek için dış transferde 4 oyuncumuz ile anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin aramıza katılmasıyla daha da güçleneceğimize inanıyoruz.” diyerek “Denizlispor camiasına Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Zafer, İbrahim, Can ve Evren Denizlispor’u bir üste çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Yeşil siyahlı formayı giymekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

İmzaların atılmasının ardından futbolcularımız Denizlispor Bayrağı ile objektiflere poz verdi.

Öte yandan Denizlispor’un yeni sezonda Özgüven 1 Güvenlik Şirketi ile anlaştığını sözlerine ekleyen Uğur Bağbaşlıoğlu “Denizlispor’un güvenliği artık emin ellerde.” dedi.

http://www.denizlispor.org.tr/images/imza1908.jpg
İsmail abime teşekkürler , haberi koyduğu için.
Serdar Eylik ve Murat Akça'nın bonservislerini aldık .

Revolution
22.Ağustos.2010, 14:37
Geçmiş olsun Galatasaray'a o zaman. Serdar Eylik verilir mi inanamıyorum hala ya...

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 14:47
Geçmiş olsun Galatasaray'a o zaman. Serdar Eylik verilir mi inanamıyorum hala ya...

Bonservisi ilemi gitti. Ben kiralık biliyordum. Bu Serdar Eylik'in -8 PA'sı vardı galiba. Helebi gelişsin Galatasaray başını taşlara vurur.

Revolution
22.Ağustos.2010, 15:38
Bende kiralık biliyordum ama Oğuz(umarım adını yanlış bilmiyorumdur :)) bonservisiyle aldıklarını söylüyor. Bu adamı hangi mantıkla bıraktıklarını anlamak çok güç...

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 15:40
Arkadaşlar , RESMİ kaynaktan bilgi aldığımı söylemekten yoruldum.Bu sene Denizlispor hiç kiralık oyuncu almadı , gelen bütün oyuncular bonservisliydi.Fırat Kocaoğlu geri yollandı .

Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 15:44

Bakalim bu sene Denizlisporda izleyecegiz ikisini nasil performans göstercekler.Ben Serdar'i ve Murat'i hic izlemedim herkes üzülüyo ama bu üzülenler kac defa izlediler bu iki futbolcuyu merak ediyorum cok mu iyiydiler?

Revolution
22.Ağustos.2010, 15:57
Bakalim bu sene Denizlisporda izleyecegiz ikisini nasil performans göstercekler.Ben Serdar'i ve Murat'i hic izlemedim herkes üzülüyo ama bu üzülenler kac defa izlediler bu iki futbolcuyu merak ediyorum cok mu iyiydiler?

Serdar Eylik'i A2 maçlarında,PAF maçlarında ve oynadığı A takım maçlarında çokça izledim. Bu adam rotasyonda forma bulsaydı 2 sezon sonra Arda'yı geçerdi bu kadar da iddialı konuşuyorum nasıl bırakırlar yahu nasıl ya.

Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 16:02
Cafercanlar Mülayimler vardi yildiz olcak dendi simdi hangi takimda oynadiklari belli degil potansiyeli olan adam takimda tutulurdu bence.Tabi Serdar yildiz bi oyuncu da olabilir gelistirirse kendini.

di canio
22.Ağustos.2010, 18:37
Arkadaşlar , RESMİ kaynaktan bilgi aldığımı söylemekten yoruldum.Bu sene Denizlispor hiç kiralık oyuncu almadı , gelen bütün oyuncular bonservisliydi.Fırat Kocaoğlu geri yollandı .

Serdar Eylik kiralık olarak katılmış Denizlispor'a. Ama kiralık şartları, opsiyon falan var mıdır, varsa nedir bilmiyorum.

Bağlantı: tff.org (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=718575) (Oyuncu Hareketleri sekmesinden görülebilir)

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 18:53
Serdar Eylik kiralık olarak katılmış Denizlispor'a. Ama kiralık şartları, opsiyon falan var mıdır, varsa nedir bilmiyorum.

Bağlantı: tff.org (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=718575) (Oyuncu Hareketleri sekmesinden görülebilir)
Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor :confused:.

di canio
22.Ağustos.2010, 19:01
Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor :confused:.

O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 19:10
O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.
Epey kaynağa baktım , heryerde 3 yıllık deniyor kulübün resmi sayfasına mesaj olarak bıraktım cevap gelince konuyu aydınlığa kavuştururuz .

CeNTeR_TR
22.Ağustos.2010, 19:12
Ulen görende Serdar Eylik - Messi takası oldu sanacak.

3 Yıllık sözleşme imzaladıysa artık Denizlispor'un oyuncusudr ve Denizlispor satmadığı ve takımdan yollamadığı sürece'de Denizlispor'un oyuncusu olacakdır.

di canio
22.Ağustos.2010, 19:19
Denizlispor isterse 10 senelik sözleşme yapsın, hangi kaynkakta yazarsa yazsın, aslolan TFF'de ki bilgiler değil midir? Elinde varsa 3 yıllık sözleşme, TFF'ye tescil ettirmeden bir anlamı olmaz. TFF'de şu anda 1 yıl kiralık sözleşmesi var olarak gözüküyor. Özel sözleşme yapabilirler kendi aralarında, bu da sadece iki tarafı bağlar, TFF'yi ilgilendirmez şu anda. Sonuç olarak Denizlispor, eğer takımda tutmak isterse 1 yıl sonunda Serdar'ın lisansını tescil ettirmek zorunda kalacak, varsa başka bir sözleşme o zaman ibraz eder TFF'ye.

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 19:20
Denizlispor isterse 10 senelik sözleşme yapsın, hangi kaynkakta yazarsa yazsın, aslolan TFF'de ki bilgiler değil midir? Elinde varsa 3 yıllık sözleşme, TFF'ye tescil ettirmeden bir anlamı olmaz. TFF'de şu anda 1 yıl kiralık sözleşmesi var olarak gözüküyor. Özel sözleşme yapabilirler kendi aralarında, bu da sadece iki tarafı bağlar, TFF'yi ilgilendirmez şu anda. Sonuç olarak Denizlispor, eğer takımda tutmak isterse 1 yıl sonunda Serdar'ın lisansını tescil ettirmek zorunda kalacak, varsa başka bir sözleşme o zaman ibraz eder TFF'ye.
Sözleşme geç bildirilemez mi , onu niye düşünmüyorsun ?

di canio
22.Ağustos.2010, 19:25
Sözleşme geç bildirilemez mi , onu niye düşünmüyorsun ?

Şu anda Serdar'ın lisansı 1 yıllık kiralık sözleşmesiyle tescil edilmiş. İlk mesajımda da yazdım, yapıldıysa 3 yıllık sözleşme, ibraz edip tekrar tescili yapılmalı bu sözleşme üzerinden. Bu da ekstra masraf demek. Ama yapılmaz demedim. Transfer dönemi bitmeden tekrar yeni sözleşmeyle tescil yapabilirler. Şu an TFF'ye göre 1 yıl kiralık Serdar.

DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 19:26
Şu anda Serdar'ın lisansı 1 yıllık kiralık sözleşmesiyle tescil edilmiş. İlk mesajımda da yazdım, yapıldıysa 3 yıllık sözleşme, ibraz edip tekrar tescili yapılmalı bu sözleşme üzerinden. Bu da ekstra masraf demek. Ama yapılmaz demedim. Transfer dönemi bitmeden tekrar yeni sözleşmeyle tescil yapabilirler. Şu an TFF'ye göre 1 yıl kiralık Serdar.
1 yıllık kiralık büyük ihtimalle GS tarafından tescil edilmiştir , o dönemde 4 oyuncu bonservisli + serdar kiralık idi , sonra erhan şentürk ve semih kaya gelmeyince 2 oyuncu bonservisli geldi .

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 19:29
Serdar Eylik'i A2 maçlarında,PAF maçlarında ve oynadığı A takım maçlarında çokça izledim. Bu adam rotasyonda forma bulsaydı 2 sezon sonra Arda'yı geçerdi bu kadar da iddialı konuşuyorum nasıl bırakırlar yahu nasıl ya.

Aldıkları adamda Çağlar yani. :) :)

di canio
22.Ağustos.2010, 19:30
1 yıllık kiralık büyük ihtimalle GS tarafından tescil edilmiştir , o dönemde 4 oyuncu bonservisli + serdar kiralık idi , sonra erhan şentürk ve semih kaya gelmeyince 2 oyuncu bonservisli geldi .

Kiralık sözleşmesi yapıldığı andan itibaren Serdar Galatasaray'ın değil Denizlispor'un futbolcusudur ve Galatasaray Serdar ile ilgili işlem yaptıramaz Denizlispor adına. O tescili yaptıran Denizlispor'dur.

Neyse çok uzattık.

Lusage
25.Ağustos.2010, 23:37
Jonathan Quartey Samsunsporda. Fransanın OGC Nice takımında forma giyen Jonathan ile anlaşma sağlanmış. Kendisi 22 yaşında ve Defansın ortasında görev yapıyor.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/25/article-1038434-02026BDF00000578-997_306x423.jpg

Hugo
25.Ağustos.2010, 23:40
Jonathan Quartey Samsunsporda. Fransanın OGC Nice takımında forma giyen Jonathan ile anlaşma sağlanmış. Kendisi 22 yaşında ve Defansın ortasında görev yapıyor.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/25/article-1038434-02026BDF00000578-997_306x423.jpg

FM Profili Bank Asya için çok çok iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Süper Lig'de de iş yapar.

Lusage
26.Ağustos.2010, 00:00
İnşallah FM de ki gibi çıkar. 2 Haftadır oyuncunun menajerini ikna etmeye çalışıyorlardı. Şükür başarmışlar.

vego
26.Ağustos.2010, 00:13
bize sol bek lazım değilmiydi ya:D gerçi doğru transfer yapmıştık.Hayırlı olsun

Lusage
26.Ağustos.2010, 00:14
bize sol bek lazım değilmiydi ya:D gerçi doğru transfer yapmıştık.Hayırlı olsun

Sol beke Alparslan'ı almıştık. Bize DC lazımdı onuda sonunda almayı başardılar :0: 5 Sezondur takımda zenci yoktu. Şimdi 3 tane birden geldi. İyi oldu iyi :D

di canio
27.Ağustos.2010, 14:37
Çaykur Rizespor Ayman Abdelaziz ile 1 yıllığına anlaşmış, NtvSpor'da altyazı geçti.

A.FaruK
27.Ağustos.2010, 15:46
Çaykur Rizespor Ayman Abdelaziz ile 1 yıllığına anlaşmış, NtvSpor'da altyazı geçti.

Genelde Ayman ile birlikte El Saka'yıda verirlerdi ama o yok bu sefer. Hayret.

vego
28.Ağustos.2010, 17:32
Samsunspor'a 22'lik Ganalı!

Samsunspor, bonservisi Nice'de bulunan Jonathan Quartey'i kadrosuna kattı.

2

0

28 Ağustos 2010 Cumartesi - 15:36
Sporx.com

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/jonathanqua.jpg Bank As (http://www.sporx.com/futbol/bankasya/)ya 1. Lig takımlarından Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'da transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) çalışmaları son sürat devam ediyor. Bu sezon ligde iddialı bir hale gelebilmek için kaliteli bir kadro (http://www.sporx.com/kadro/) kurmanın planlarını yapan Karadeniz temsilcisi, deneyimli gol (http://www.sporx.com/gol/)cü Cenk İşler'in ardından flaş bir transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)e daha imza atarak Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) Lique 1 takımlarından Nice (http://www.sporx.com/nice/)'de forma giyen Jonathan Quartey (http://www.sporx.com/jonathan-quartey/)'i kadro (http://www.sporx.com/kadro/)suna kattı. Gana (http://www.sporx.com/gana/)lı oyuncu Jonathan Quartey (http://www.sporx.com/jonathan-quartey/)'in bugün Samsun'a giderek sağlık kontrolü (http://www.sporx.com/saglik-kontrolu/)nün ardından resmi (http://www.sporx.com/resmi/) sözleşme imza atmas (http://www.sporx.com/as/)ı bekleniyor.

JONATHAN QUANTEY KİMDİR?

2 Temmuz 1988 yılında Gana (http://www.sporx.com/gana/)'nın Akra şehrinde dünyaya gelen Jonathan, futbol (http://www.sporx.com/futbol/)a 17 yaşında ülkesinin Lıons takımında başladı. Ülkesinde 4 sezon forma giyen ve 73 karşılaşmada forma giyen Jonathan bu süre içerisinde 3 gol (http://www.sporx.com/gol/) kaydetti. Geçtiğimiz sezon Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/)'nın Nice (http://www.sporx.com/nice/) takımına transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) olan genç oyuncu burada pek fazla forma şansı bulamadı. 4'ü A milli olmak üzere 35 kez milli takım (http://www.sporx.com/milli-takim/) formas (http://www.sporx.com/as/)ı giyen Jonathan, agresif ve sert oyun yapısı ile tanınıyor.
972 kez okundu.

tarikko
30.Ağustos.2010, 17:26
Trabzonspor'da forma giyen genç orta saha oyuncusu Barış Memiş'in Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya kiralandığı açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Barış'ın sezon sonuna kadar süren bir sözleşmeyle Karşıyaka'ya kiralandığı duyuruldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in Barış'a "Kendini geliştirmen ve toparlanman lazım. Ardından seni yeniden düşünebilirim" dediği ifade ediliyor.

"Yeni Gökdeniz" olarak lanse edilen 20 yaşındaki Barış, Trabzonspor formasıyla ilk resmi maçına 2007-08 sezonunda çıkmıştı.
Goal

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 17:47
Büyük bir rezalet bu transfer. Giresunspor 2 aydır Trabzonspordan Barış'ı istiyor ancak Trabzonspor yönetimi özellikle de Şenol hoca bırakmak istemiyor, ancak gelin görün ki Karadenizliden Karadenizliye fayda yok gidip Kşk'ya kiralamışlar.

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2010, 05:48
Barisin akkilanacagi yok, ama InsAllah beni yaniltir.

LifeYourself
31.Ağustos.2010, 05:54
bu arada serdar eylik ilk 11 forması giyiyor denizlide 2 maçtır.Belki iyi performans sergilerse sezon sonuna kadar takımın gözüne girer:)

di canio
01.Eylül.2010, 02:55
Adanaspor Kemal Aslan ile 2 yıllığına anlaşmış. ntvspor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22505/kemal-aslan-adanasporda)

COLMAN20
01.Eylül.2010, 14:12
Barışı gönderdik umarım adam olup geri gelir...Bu kafa ile devam ederse işi zor...Kaybolan yıldız adaylarının arasına girer....Kaşrıyaka iyi takım...barışda umarım sürekli forma şansı bulur...Giresuna gideceğini tahmin ediyorum ama....klüpler arasında anlaşmazlk oöuştur....hayırlısı olsun....

DenizlispoR
01.Eylül.2010, 15:16
bu arada serdar eylik ilk 11 forması giyiyor denizlide 2 maçtır.Belki iyi performans sergilerse sezon sonuna kadar takımın gözüne girer:)
Serdar Eylik şu anda en iyi oyuncumuz , çok da iyi oynuyor eğer bonservisli almadıysak seneye GS'de Serdar Özkan'ı keser .

DenizlispoR
01.Eylül.2010, 18:08
tribundergi Son Dakika Transferleri: Yasin
Çakmak Denizlispor'da
14 minutes ago via TweetDeck
Hayırlı olsun , stoper arıyorduk .

guarin14
01.Eylül.2010, 19:01
http://www.spor14.com/yuklenen/haber/ramazan-yaser.jpg

Boluspor yönetimi transferin son gününde adeta coştu. Şampiyonluk inadından vazgeçmeyen Boluspor Bursasporlu Ramazan Sal ve üç yıldır istediği genç golcü Yaser Yıldız’ı kadrosuna kattı.

İlk transfer sezonunun bitimine saatler kala Boluspor Kulübü’ne hareketli dakikalar yaşanırken, kırmızı beyazlı yönetim bombaları patlattı. Uzun süredir Süper Ligin son şampiyonu Bursaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Ramazan Sal’ın işini bitirmek için uğraşan yönetim mutlu sona ulaştı. Kulüplerin akşam saat 18:00’e kadar sözleşmeleri federasyona yetiştirmeleri gerekirken, Ramazan’ın resmi imzayı Ankara’da federasyona gelerek imzalayacağı belirtildi.

Yaser Yıldız içinse Orduspor ile yarışa giren Boluspor farkını ortaya koydu ve genç yıldızı kaptı. Orduspor Kulübü’nün teklifi artırmasıyla araya Recep Aydoğanlı girerek transfere son noktayı koydu. Yaser’in menajeriyle görüşüp işi bitiren Aydoğanlı, genç yıldıza imza attırıp sözleşmeyi kulübe fakslayacak. Transferin son saniyesine kadar büyük bir aksilik olmazsa iki futbolcu da yarın Boluspor'la ilk antrenmana çıkacaklar.

Boluspor Ramazan'ı kiralık olarak alırken, Yaser'i bonservisi ile birlikte kadrosuna kattı.

http://www.spor14.com/yuklenen/haber/serkan.jpg
Serkan ve Alp Boluspor'da

Boluspor transerin son gününde Ankaraspor'un 19 yaşındaki genç futbolcusu Serkan Çevik'i ve Altay'dan Alp Ergin'i kadrosuna kattı.

Serkan uzun boyu güçlü fiziği ile dikkat çekerken, genç futbolcu ön libero ve orta sahada görev yapıyor. Fransa doğumlu olan Serkan, Landry ile hemen kaynaşırken, iki genç futbolcu imzalar atılırken, bol bol sohbet ettiler.

Öte yandan Altay'dan gelen Alp'in imzasını ise vekalet verdiği genel Kaptan Nedret Yıldız attı.

İki oyuncunun yanı sıra Beşiktaş’tan Can ve Oltan’nla birlikte bir hafta önce Togo’dan denenmeye gelen siyahi oyuncu Guedse Cyril’de kırmızı beyazlı kadroya dahil oldu.Başkan Emin semercioğlu takıma genç isimlerin katılması ile mutlu olduğunu bu genç isimlerin gelecek yıllarda Boluspor'a büyük katkı sağlayacklarını belirtti.

Boluspor iki yıldız isimler prensipte anlaşırken, bu futbolcuların bugün mesai bitimine kadar işlemlerini bitirecek.

spor14.com

DenizlispoR
01.Eylül.2010, 21:17
Denizlispor transferin <span>son</span> gününü hareketli geçirdi. Yeşil siyahlılar, Sivasspor'dan stoper Yasin Çakmak ve Eyüpspor'dan eski Denizli Belediyesporlu sol bek Özgür Atılgan'ı renklerine bağlarken, Youla'yla da yeniden anlaştı.

Çaykur Rizespor'da yetiştikten sonra <span>bir</span> dönem Fenerbahçe'de forma giyen Yasin, bugün kulüp binasında 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde olan 25 yaşındaki futbolcu, “Denizlispor'un yeniden Süper Lig'e dönmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.
Geçen sezon yapılan sözleşmeye göre bu yıl 750 bin <span>euro</span> ödenmesi gerektiği için kendisine kulüp bulması bildirilen Youla da Denizli'de kaldı. Kulüp bulamayan Gineli futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmede ücretini 300 bin euroya indirdi.
Genç oyunculardan forvet Alican Soyler'i de Denizli Belediye'ye verdiklerini açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Osman Vural Yapıcı, “Yasin ve Özgür'ün yeni sezonda takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca Youla'nın dönmesiyle yabancı sayısı dörde yükseldi. Bu durumda her <span>hafta</span>, Braga, Koffi, Roberts ve Youla'dan biri tribüne çıkacak” dedi.

ToRoSKaPLaNı
01.Eylül.2010, 21:55
Kemal Aslandan sonra Fahri tatan ı da aldık.Orta saha çok güçlendi.Kemal hoca forvete takviye yapmadığına göre güveniyor özgürcan ve mbillaya

DenizlispoR
01.Eylül.2010, 22:04
Kemal Aslandan sonra Fahri tatan ı da aldık.Orta saha çok güçlendi.Kemal hoca forvete takviye yapmadığına göre güveniyor özgürcan ve mbillaya
Fahri Tatan para yer ancak , fizik 0 adamda .

ToRoSKaPLaNı
01.Eylül.2010, 22:10
Valla pek iyi futbolcu olmadığını biliyorum ama şuan onun oynadığı bölgede onur demirtaş oynuyor.Ondan iyi olacağı kesin.Çünkü onura futbolcu demek bin şahit ister :D

DenizlispoR
01.Eylül.2010, 22:24
Valla pek iyi futbolcu olmadığını biliyorum ama şuan onun oynadığı bölgede onur demirtaş oynuyor.Ondan iyi olacağı kesin.Çünkü onura futbolcu demek bin şahit ister :D
O zaman başka tabii :D.

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2010, 17:57
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan büyük transfer atağı. Belediye, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal ve Beşiktaş'tan Tomas Zapotocny'yi istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal ve Beşiktaş'tan Zapotocny'i istediklerini söyledi. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Gümüşdağ, kulüp olarak ilk yarıda sakatlıklarla boğuştuklarını belirterek, ikinci yarı için belli mevkilere transfer yapacaklarını kaydetti. Başkan Gümaşdağ, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan oyuncuları Gökhan Ünal'ı istediklerini ifade ederek, ''Bu oyuncuya hocamız çok inanıyor. Kadromuza katmak istiyoruz. Oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin de istedik'' derken, Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı'dan da Çek savunma oyuncusu Zapotocny'i istediklerini açıkladı.

Sporx

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Aralık.2010, 20:31
Eğer Alabilirlerse gerçekten çok katkı sağlar İbb'ye Zapo ve Gökhan...

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 20:37
Zapotocny Bucaspor'a gitmedimi zaten. :)

eng1n
23.Aralık.2010, 22:01
2007'de açılmış konu daha 1 sayfa olmamış :D bu arada zapo,tabata,fink bucaspora kiralandı.

Fearless Coward
23.Aralık.2010, 22:20
İ.B.B'nin 1.000 kişilik taraftar grubuyla anlaşması lazım acilen..Biz Türksportal olarak 250.000 taraftar olup İ.B.B'ye sahip çıkarız aslında :D

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2010, 22:31
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ve Beşiktaş’tan Tomas Zapatocny’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, bu iki futbolcuya talip olduklarını söylemişti. Yapılan görüşmeler sonrasında hem futbolcularla hem de kulüpleriyle anlaşma sağlandığı önümüzdeki hafta içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KAMİL DİZAR AÇIKLADI

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan İst.B.Bldspor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, “Beşiktaş’tan Zapatocny ve Fenerbahçe’den Gökhan Ünal’ı resmi olarak istedik. Bu transferleri gerçekleştireceğiz. Her iki futbolcuyu da kiralık olarak transfer edeceğiz. Bu noktalarda ihtiyacımız var. Kendileri de arzu ediyorlar. Hem kulüpleri hem de kendileriyle yaptığımız görüşmelerde olumsuz bir kanaat yok. Muhtemelen iki transferi de gerçekleştireceğiz. Futbolcular da takımımıza gelmek istediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta bu iki futbolcuya imza attırmak istiyoruz” dedi.

Radyospor

KaRaBükLü KraL
25.Aralık.2010, 22:41
O 2 oyuncu gelirse İBB'ye büyük katkısı olur

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2010, 23:47
Aziz Yıldırım da Ligtv'de söylemiş; Gökhan Ünal kiralık olarak İBB'ye gitmiş. Kendisini toparlaması açısından güzel bir fırsat. İBB'ye de faydalı olabilecek kaliteli bir isim. Hayırlı olsun.

Bordo61Mavi
26.Aralık.2010, 03:24
Gokhan ordan oraya kendini toparlamaya gidiyor :)

Suicider
28.Aralık.2010, 17:34
Zapo için bjk ile büyük ölçüde anlaşılmış oyuncunun türkiye ye gelmesi bekleniyormuş.Gökhan ünalda sezon sonuna kadar kiralık olarak belediyede oynayacakmış.

Bordo61Mavi
28.Aralık.2010, 17:41
Trabzonda seyirci baskisiyla oyniyamadi Gokhan en azindan bunu IBB de bahane edemez :D

KanaKe
29.Aralık.2010, 01:37
IBB de iyi performans sergileyecegine inaniyorum kafasi orda rahat olur, senin dedigin gibi ne seyirci baskisi var ne hoca baskisi var abdullah hoca cok sabirli bir hoca ibrahimi kazandigi gibi gökhanida kazanabilir.

nekop
29.Aralık.2010, 02:11
IBB de iyi performans sergileyecegine inaniyorum kafasi orda rahat olur, senin dedigin gibi ne seyirci baskisi var ne hoca baskisi var abdullah hoca cok sabirli bir hoca ibrahimi kazandigi gibi gökhanida kazanabilir.
Bence ortada kazanılan bir İbrahim falan yok. Adam 5-6 yıl önce nasılsa hala öyle üzerine birşey ekleyemedi.

KanaKe
29.Aralık.2010, 02:21
Bence ortada kazanılan bir İbrahim falan yok. Adam 5-6 yıl önce nasılsa hala öyle üzerine birşey ekleyemedi.
sergiledigi performans belediye icin yeterli seviyede.

nekop
29.Aralık.2010, 18:04
sergiledigi performans belediye icin yeterli seviyede.
Sergilediği performans yeterli olabilir ama İbrahim Akın zaten çok yetenekli bir oyuncu ve bu performansını diğer anadolu klüplerindede rahatlıkla sergilerdi. Benim aklıma oyuncu kazanmak deyince M.Denizli'nin Yusuf'tan o yarım sezonda aldığı, Şenol Güneş'in Burak'tan bu sezon aldığı katkı geliyor.

KaPaLı
29.Aralık.2010, 22:44
http://yukleresim.com/images/07838109257175156542.jpg
http://yukleresim.com/images/57090166571279270073.jpg

http://yukleresim.com/images/49611678034281233280.jpg

Trabzonspor
29.Aralık.2010, 23:00
pek mutlu görünmüyorr.

deniz.91
29.Aralık.2010, 23:49
Ah be gökhan bir ara ne kadar el üstünde tutuluyorduk kayserisporda kendini harcadın ama keşke geri dönseydi bize kısmet

Fearless Coward
29.Aralık.2010, 23:50
pek mutlu görünmüyorr.

Aynen ama napsın adam başka çaresi yoktu FB'de yedek kalmaktan iyidir..

KanaKe
30.Aralık.2010, 01:06
Aynen ama napsın adam başka çaresi yoktu FB'de yedek kalmaktan iyidir..
buldugu sanslari iyi degerlendiremedi özellikle gecen sezon takim forvet kitligi cekerken bayagi sans buldu sadece 2 gol atabildi sucu biraz kendisinde aramasi lazim..

Fearless Coward
30.Aralık.2010, 01:28
buldugu sanslari iyi degerlendiremedi özellikle gecen sezon takim forvet kitligi cekerken bayagi sans buldu sadece 2 gol atabildi sucu biraz kendisinde aramasi lazim..

Sanmam Niang alınmışken Gökhan Ünal iyi olsa bile o kadar fazla oynayamazdı..Tabi haklısın suçu kendisinde de araması lazım..

Ilhan
30.Aralık.2010, 09:02
Fenerbahçe gibi bir kulüpte şansını değerlendirememiş, yedek bırakılmış hangi futbolcu mutlu olabilir ki? Ben Gökhan gibi bayağı tanıyorum. Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol bunların en yakın örnekleri. Semih'ten başka hiçbir Türk golcüden randıman alamadı Fenerbahçe.

İBB için çok iyi transfer. Gol yollarında daha az sıkıntı çekip üst sıralara daha emin oynayacaklarını düşünüyorum.

titates1
30.Aralık.2010, 13:44
Fenerbahçe gibi bir kulüpte şansını değerlendirememiş, yedek bırakılmış hangi futbolcu mutlu olabilir ki? Ben Gökhan gibi bayağı tanıyorum. Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol bunların en yakın örnekleri. Semih'ten başka hiçbir Türk golcüden randıman alamadı Fenerbahçe.

İBB için çok iyi transfer. Gol yollarında daha az sıkıntı çekip üst sıralara daha emin oynayacaklarını düşünüyorum.

Bu o oyuncuların kendi kalitesizliğini gösterir bence , sonuçta iyi oynayan bir oyuncuyu kimse kesmek istemez ama Gökhan Ünal gerideyken oyuna sürüyodu Daum koşmuyor basmıyor kendini göstermesi gereken yerde hala sanki 3-0 öndeyiz o da Türkiye'nin en iyi forveti gibi dolanıyordu

DenizlispoR
03.Ocak.2011, 21:04
Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar anlaşmışız.

Aşk-ı Şehir
03.Ocak.2011, 21:12
Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar anlaşmışız.

Ahmet Çağıran'dan daha iyi oynar diye düşünüyorum. :)

DenizlispoR
06.Ocak.2011, 20:20
Ahmet Çağıran'dan daha iyi oynar diye düşünüyorum. :)
Çağıran'dan bizim Erhan Kartal bile daha iyi oynar abi :D.

Veysel Cihan'la ilgileniyormuşuz , o gelmezse sırada Ersen Martin varmış.Eskiler geri dönüyorsa lütfen Krathocvil'de geri dönsün .

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 20:29
Çağıran'dan bizim Erhan Kartal bile daha iyi oynar abi :D.

Veysel Cihan'la ilgileniyormuşuz , o gelmezse sırada Ersen Martin varmış.Eskiler geri dönüyorsa lütfen Krathocvil'de geri dönsün .

Erhan hic kadroya girebildi mi 93 lü falandi sanirim ama baya da iyi oynuyordu altyapida.Bi de Alican Soylar vardi hala Denizlispor'da mi yok Denizli Bld'de kiralik mi?

DenizlispoR
06.Ocak.2011, 20:40
Erhan hic kadroya girebildi mi 93 lü falandi sanirim ama baya da iyi oynuyordu altyapida.Bi de Alican Soylar vardi hala Denizlispor'da mi yok Denizli Bld'de kiralik mi?
Alican'dan haberim yok benim ancak kaliteli bir isim olsa veya sık oynasa duyardım elbet .Her halukarda bir kütük alacağız forvete :D.

CeNTeR_TR
07.Ocak.2011, 14:44
Samsunsporumuzda ; Billy Mehmet transferinden oyuncu sağlık kontrolünden geçmek istemediği için vazgeçildi :)

DenizlispoR
07.Ocak.2011, 17:00
Samsunsporumuzda ; Billy Mehmet transferinden oyuncu sağlık kontrolünden geçmek istemediği için vazgeçildi :)
Abi Adem Gezici , Hakan Akman , Zenke ve Agbetu var.1 forvet daha niye ?

Lusage
07.Ocak.2011, 17:06

Sen çok geriden geliyorsun Ozzy.. Git bir rektefeye gir yenilen :0:

Adem Gezici ve Hakan Akman sezon başı gönderildi. Zenke ve Agbetu aslen forvet değil. Eldeki tek forvet Beşiktaştan kiralanan Emre ve Altyapıdan gelen Gökhan. Bize acil 2 forvet gerek. :uzgun:

DenizlispoR
07.Ocak.2011, 17:07
Sen çok geriden geliyorsun Ozzy.. Git bir rektefeye gir yenilen :0:

Adem Gezici ve Hakan Akman sezon başı gönderildi. Zenke ve Agbetu aslen forvet değil. Eldeki tek forvet Beşiktaştan kiralanan Emre ve Altyapıdan gelen Gökhan. Bize acil 2 forvet gerek. :uzgun:
Abi bana ne Samsundan :0:.Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz :D.

CeNTeR_TR
07.Ocak.2011, 21:04

Hakan Akman Urfa'da hiç değil okuluda dondurdu oynasa yine tamam diyecem oynamıyorda :D Adem Gezici'yi ben unuttum valla ne zaman ayrıldıysa artık :) Agbetu berbat bir topçu ya bi insan sadece koşar mı hani koluyosun devamını getir be arkadaş yok.Emre'yi hiç saymıyorum Gökhan arkadaşım fakat A takımda hiç maça çıkmadı henüz.Zenke de Zenke başka ihtimal yok :)

KaPaLı
07.Ocak.2011, 22:37
Abi bana ne Samsundan :0:.Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz :D.

Engin Memişler transfer oldu diye hatırlıyorum Oğuzcan. Akhisar'la sözleşme imzalamış olması lazım.

DenizlispoR
07.Ocak.2011, 23:39
Engin Memişler transfer oldu diye hatırlıyorum Oğuzcan. Akhisar'la sözleşme imzalamış olması lazım.
O konuda bir bilgim yok benim abi .

KaPaLı
07.Ocak.2011, 23:53
Engin Memişler Akhisar'da

Akhisar Belediyespor, ara transferde Samsunspor'dan Anıl Taşdemir, Eyüpspor'dan İbrahim Taylan Uzunoğlu ve Adana Demirspor'dan Timuçin Aşçıgil'den sonra Denizlisporlu golcü Engin Memişler'i transfer etti. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak'ın odasında 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Engin Memişler, ''Yeşil siyahlı renklerden sonra tekrar yeşil siyah renkli Akhisar Belediyespor'a geldiğimden dolayı çok mutluyum'' dedi.

BaGa TaRKaN
08.Ocak.2011, 00:45
Anıl'ı Ankaragücünde Paf Maçında Bir Kaç Kere İzledim O Zamanlar Beğenmiştim. Şimdi Son Durumu Nasıl?

Bu Arada Güzel Kaliteli Transferler Yapmış Akhisar Yukarıları Zorlayabilecek Bir Kadro Olmuş Ama İlk 6 İçin Henüz Yetersizler.

CeNTeR_TR
08.Ocak.2011, 00:47
Anıl'ı Ankaragücünde Paf Maçında Bir Kaç Kere İzledim O Zamanlar Beğenmiştim. Şimdi Son Durumu Nasıl?

Bu Arada Güzel Kaliteli Transferler Yapmış Akhisar Yukarıları Zorlayabilecek Bir Kadro Olmuş Ama İlk 6 İçin Henüz Yetersizler.

Abi Anıl Samsunspor'da iyice istenmeyen adam haline geldi Kalpar tarafından sonra yollandı.

Zaten baya büyük bi kıyım oldu takımda.Ama izlediğim kadarıyla iyi denilebilecek bi topçu sanıyorum seneye Akhisar'da kalmaz gibi.

ToRoSKaPLaNı
10.Ocak.2011, 12:19
Michiel Hemmen Adanaspor'da !

Hollanda 2. Lig takımı Agovv'da Forma Giyen 23 Yaşındaki Oyuncu Forvet ve Santrofor Mevkinde Oynuyor..
Güçlü Fiziği ve 1.93 m Boyu İle Hava Toplarında Oldukça Etkili Olan Hemmen, Adanaspor'un Gol Yollarındaki Sıkıntısını Çözeceği Düşünülüyor..

Lusage
13.Ocak.2011, 22:51
Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz :D.

İzzet'i alsak olmaz mı :D

Gençlerbirliğinden Billy Osman Beyza ve Denizlispordan İzzet Akgül ile anlaştık.

CeNTeR_TR
13.Ocak.2011, 23:11
Ek olarak ;

Almanya'nın Darmstadt 98 takımında forma giyen 1991 doğumlu Zülfikar Coşkuner ile sözleşme imzalandı.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2011, 15:27
Yusuf Şimşek , Kayseri Erciyesspor'da ..

deniz.91
18.Ocak.2011, 16:41
Seneye umarım iki takımla olacaz süperligde yusuf çok başarılı bir transfer ayrıca emre toraman eser yağmuz mehmet öztonga veli kızılkaya gibi tecrübeli isimleride aldık.Erciyesi özlemiştik süperligde

DenizlispoR
18.Ocak.2011, 16:57
İzzet'i alsak olmaz mı :D

Gençlerbirliğinden Billy Osman Beyza ve Denizlispordan İzzet Akgül ile anlaştık.
Tarihin en odun forveti artık sizde , önce Alparslan sonra İzzet odun seviyosunuz herhalde :D.Yönetim 2 yıldız alacağız demiş , inanan da yok yani :D.

DenizlispoR
19.Ocak.2011, 17:00
Fatih Ceylan %90 Denizlisporda :).

DenizlispoR
21.Ocak.2011, 08:06
Fatih Ceylan ve Emrah Eren ile imzalandı.Adem Sarı galiba kiralık gelmiş , face'de gördüm.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 14:35
Denizlispor Süper Lig'e çıkar,gol olur ;)

TR.CaPTaiN
31.Ocak.2011, 11:37
Ç.Rizespor ve Freddy Adu!

Transfer döneminin bitmesine günler kala Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile ilgili müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı!

Benfica'nın atak oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a 6 ay kiralık olarak transfer olacağı iddia edildi.

Aris'te kiralık olarak forma giyen Freddy Adu'nun bonservisini satın alma opsiyonun Yunan ekibinin elinde olup olmadığı bilinmiyor. Benfica ile olan sözleşmesi 2012 yılının yazında sona erecek Adu'nun menajeri Richard Motzkin ise yaptığı açıklamada Amerikalı hücum oyuncusunun Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gideceğini söyledi.

Amerikalı forvet oyuncusu Adu, Bundesliga 2 ekiplerinden Ingolstadt'un devre arasında ülkemizde yaptığı sezon ortası kapmında denemelere çıkmıştı. İddialara göre Ingolstadt kulübünün Adu'yu serbest transfer döneminde almak istediği söylenirken, Benfica kulübü ise para ile satmakta ısrar ediyor.

Freddy Adu 2004 yılında D.C. United takımı ile MLS Kupasını kazanmış ve daha sonra 2007 yılında 2 milyon dolarlık transfer ücreti ile Benfica'ya transfer olmadan önce Real Salt Lake'te oynamıştı.

Adu Benfica'daki ilk sezonunda 2 karşılaşmada 5 gol atma başarısı göstermişti.

Sporx

Zekirdek
31.Ocak.2011, 11:45
FM 2005 ve FM 2006'da süper ötesiydi.

El Barto
31.Ocak.2011, 13:27
Washington post'a bile haber olmuş yahu. :)

http://voices.washingtonpost.com/soccerinsider/2011/01/freddy_adu_headed_to_rizespor.html

Addolorato
31.Ocak.2011, 13:28
Yanlız Rizespor Chukwuma Akabueze'yi almıştı sanırım bu transfer döneminde. FM'den bilenler vardır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 15:02
Süper bişey ya Adu'nun Rize'ye gelmesi...:)

Emurafu
31.Ocak.2011, 15:40
Yanlız Rizespor Chukwuma Akabueze'yi almıştı sanırım bu transfer döneminde. FM'den bilenler vardır.Almadılar;)

Adu istanbula gelmiş,Sezon sonuna kadar kiralık,Hayırlı olsun,Ne olursa olsun Orduyu durduramazlar:D,Samsun-Ordu işi götürecek gibi;)

Börk
31.Ocak.2011, 15:56
Güzel transfer Rizespor adına.Hem Dünya'ya hem Türkiye'ye adam kazandırma yolunda iyi çizgide Rizespor.Bundan önceki kalecileri de şu an Man City'de.

ForsakeN
31.Ocak.2011, 19:35
Yalnız Adu'yu kaç yıldır biliyorum adam hala 21 yaşında yahu :D

KaPaLı
31.Ocak.2011, 19:45
Adu'nun başarılı olacağını düşünmüyorum nedense. Rize, Clement'i göndermeyi düşünüyomu takımdan ? Veya gönderdimi ?

KaPaLı
31.Ocak.2011, 20:11
http://img.footballove.com/2011/01/adu-rizesporda.jpg

Erdem Şen ve Freddy Adu..

titates1
31.Ocak.2011, 20:16
Vay anasını bence kaçar Rizeden baksana adamı İstanbula getirmişler göstermemişlerdir Rize'yi , süper ligde bir takıma gidebilirdi çok şaşırdım

A.FaruK
31.Ocak.2011, 20:25
Chukwuma Akabueze'yi malesef almadı yönetim son anda pürüzler çıkmış galiba. Ama Adu'yu kiraladık benimde yeni haberim oldu bundan biraz baktım satın alma opsiyonuda bizdeymiş tabi bizim yönetim alırmı onu orası meçhul. Pek öyle iyi adetleri yok bizimkilerin.

İsmail abi Clement'in bi ara gönderilme dedikoduları çıktı eğer Mehmet Batdal gelseydi yollanırdı büyük ihtimalle ama şu ana öyle bir bilgim yok açıkcası. Gerçi gidersede üzüleceğimi söyleyemem. 2 metre adamın daha adam akıllı bir kafa topuna çıkıp yanındaki adama isabetli pas attığını göremedim ben. Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.

A.FaruK
31.Ocak.2011, 20:27
Vay anasını bence kaçar Rizeden baksana adamı İstanbula getirmişler göstermemişlerdir Rize'yi , süper ligde bir takıma gidebilirdi çok şaşırdım

Rizeyi o kadar küçümseme bence. Tamam çok büyük bir eğlence merkezi yada öyle sosyal aktivite açısından çokda zengin bir yer diyemem ama oda ne aradığına bağlı.

Addolorato
31.Ocak.2011, 20:30
Yalnız Adu'yu kaç yıldır biliyorum adam hala 21 yaşında yahu :D

14 yaşında MLS'e gelmiş bir adam. 7 yıldır hala kendini geliştirememiş olması düşündürücü.

titates1
31.Ocak.2011, 20:36
Rizeyi o kadar küçümseme bence. Tamam çok büyük bir eğlence merkezi yada öyle sosyal aktivite açısından çokda zengin bir yer diyemem ama oda ne aradığına bağlı.

Rize'yi küçümsemek için söylemedim ama ben büyük şehirlerde yaşayıp daha sonra küçük bir şehirde yaşamanın ne denli zor olduğunu insana kafayı yedirttiğini biliyorum , kaldı ki yaşadığını yerlerle Rize'nin kültürü inanılmaz derecede farklı

A.FaruK
31.Ocak.2011, 20:42
Rize'yi küçümsemek için söylemedim ama ben büyük şehirlerde yaşayıp daha sonra küçük bir şehirde yaşamanın ne denli zor olduğunu insana kafayı yedirttiğini biliyorum , kaldı ki yaşadığını yerlerle Rize'nin kültürü inanılmaz derecede farklı

Ya orası öyle tabi ama gerçekten ne aradığına bağlı. Ferdi Elmas Rizeden ayrılma nedeni çok komikti mesela daha doğrusu gösterdiği örnek. Rizede mc donald's yoktu en yakın mc donald's 70 km uzakta ( Trabzonu kastediyor ) vs. vs. Sende haklısın yani bunu öz Rizeli yapıyorsa elin ecnebisi ne yapar (: .

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 20:43
Adu sansasyonel bir transfer oldu.Bakalım Rize'de neler yapacak merak ettim doğrusu.

Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.

Clement ile birlikte Gana'dan bir sürü eleman getirildi.Orada bir tek dikkat çeken Clement olmuş sanırım.Ayrıntılarını ben de pek bilmiyorum ama deneme olayı doğru yani.

A.FaruK
31.Ocak.2011, 20:48
Clement ile birlikte Gana'dan bir sürü eleman getirildi.Orada bir tek dikkat çeken Clement olmuş sanırım.Ayrıntılarını ben de pek bilmiyorum ama deneme olayı doğru yani.

Ben bir şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Gerçi bir sürü topçu gelipte aralarından bir Clement beğenilmişte demekki Afrika topçu yetirtirmede bu ara sıkıntı çekiyor. Yani bilmiyorum şimdi Ümit Kayıhan bizim göremediğimiz neyi görüyor bu adamda anlamadım cidden. Bize gelmeden önce oynadığı takımda 12 maç 19 gol mü ne atmış ona ınanarakta almış olabilirler ama cidden daha bi numarasını görmedik.

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 20:55
Ben bir şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Gerçi bir sürü topçu gelipte aralarından bir Clement beğenilmişte demekki Afrika topçu yetirtirmede bu ara sıkıntı çekiyor. Yani bilmiyorum şimdi Ümit Kayıhan bizim göremediğimiz neyi görüyor bu adamda anlamadım cidden. Bize gelmeden önce oynadığı takımda 12 maç 19 gol mü ne atmış ona ınanarakta almış olabilirler ama cidden daha bi numarasını görmedik.

Afrika'dan adam çıkıyordur da bizimkiler çakmalarını getirmiş olabilirler.:icon_biggrin: Adamların isimleri duymadık bir daha.Clement içinse hiç fikrim yok doğrusu.İzlemedim hiç çünkü.Bir kaç kez hakkında yapılan yorumlara rast geldim başka yerde.Oradaki yorumlarda da beğenilmiyordu.

A.FaruK
31.Ocak.2011, 21:02
Afrika'dan adam çıkıyordur da bizimkiler çakmalarını getirmiş olabilirler.:icon_biggrin: Adamların isimleri duymadık bir daha.Clement içinse hiç fikrim yok doğrusu.İzlemedim hiç çünkü.Bir kaç kez hakkında yapılan yorumlara rast geldim başka yerde.Oradaki yorumlarda da beğenilmiyordu.

Ya pek bişey kaçırmamışsın açıkcası Clement'i izlememekle (: .

Eğer Mehmet Batdal alınsaydı takımdan yollanırdı diye düşünüyorum ama oda Konyaya gitmiş sanırsam.

adu derken bizim 2007'de barcelonaya bile aldığımız adu mu?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 23:34
adu derken bizim 2007'de barcelonaya bile aldığımız adu mu?
Evet... Hatta daha da geriye gidelim. FM 2005'te 14 yaşında olup,daha sonrasında oyunu kasıp kavuran Adu. :)

NisRoc
01.Şubat.2011, 01:29
FM nin dunya futbol piyasasına attığı süper bir kazık Adu Çaykur Rize'de haa vay canına :)
Umarım artık parlar ve bi Emenike olur

KaPaLı
01.Şubat.2011, 01:31
Theo Weeks sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da...

vego
01.Şubat.2011, 01:32
Kaç yabancı oldu Rize'de?

A.FaruK
01.Şubat.2011, 01:34
Bizim yönetim coştu durdurabilene aşk olsun :)

SAİT71
01.Şubat.2011, 01:36
3-5 gün sonra ya şehri beğenmeyip yada alacakları sorun edip gitmezse iyi bir transfer. Şehri beğenmezse derken Rize için söylemiyorum tipik Anadolu şehirlerimiz için söyledim. Sosyal aktivite yönünden baya iyi olması lazım. Bir E.Şehir felan olsa tamam. Ama ABD'li olduğu için beklentilerini karşılamayabilir. Umarım bu dediklerimizin dışında sadece futbola odaklanıp Süper Lig'e transfer olur. Şaşırdım doğrusu :D

A.FaruK
01.Şubat.2011, 01:45
Adu'yu kıskanmayalım beyler . Kapatmayın tükanın önünü (: . Bu arada yerel basında Adu'ya karşılama mesajı '' ADU'na kurban '' :)

SAİT71
01.Şubat.2011, 01:46
Şaka maka adamı futbol dergilerinde kapak olurken görüyorduk şimdi Bank Asya'da izliyeceğiz :D

A.FaruK
01.Şubat.2011, 01:50
http://www.haber53.com/resimler/haberler/image/spor1/aduket.jpg

eng1n
01.Şubat.2011, 02:08
Bu şehir meselesine çok takılmış bu adam bundan önce Aris'de oynuyordu Yunanistan'da da bazı deniz kenarları hariç öyle şehirler aman aman müthiş yerler değil.

M.O.S.H
01.Şubat.2011, 05:23
Rize'ye bak sen maddi ve prestij olarak zor bu transferler tebrik ederim umarım faydalı olur :)

CaykurRizespor
01.Şubat.2011, 09:46
http://img8.imageshack.us/img8/1418/16756916782184659748911.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg8.imageshack.us %2Fi%2F16756916782184659748911.jpg%2F)

Ula Freddy, ADU'na kurban :D

izmer96
01.Şubat.2011, 10:51
inanilmaz , Adu 2. lige kadar dustu ha :(

Lucas Neill
01.Şubat.2011, 18:25
Pele'nin dedigine göre varisi Adu'ydu, Maradona'nin ise Messi'ydi artik Pele mi Maradona mi tartisilmaz heralde :D

Addolorato
01.Şubat.2011, 21:13
Çaykur Rizespor Theo Weeks'ide kiralamış. İnşallah çıkarız bu transferlerle bir üst lige.

DenizlispoR
02.Şubat.2011, 01:13
Pele'nin dedigine göre varisi Adu'ydu, Maradona'nin ise Messi'ydi artik Pele mi Maradona mi tartisilmaz heralde :D
Ahahaha bitirmişsin hemşo olayı :n:.

Kulübe yakın kaynaklara göre Yılmaz Vural Denizlisporda.Haydi hayırlısı bakalım .

Lucas Neill
02.Şubat.2011, 01:16
Ahahaha bitirmişsin hemşo olayı :n:.

Kulübe yakın kaynaklara göre Yılmaz Vural Denizlisporda.Haydi hayırlısı bakalım .

Yilmaz Vural'i severim zaten bi ara bizde de calismisti umarim iyi sonuclar aliriz onunla birlikte.

BaGa TaRKaN
02.Şubat.2011, 01:17
Hadi Gene 4 Ayağınızın Üstüne Düştünüz Ozzy:D Yılmaz Hocayla Bundan Sonra Nağmağlup Çıkarsınız Süperlige Hoşgeldiniz.

Keşke Biraz Daha Bekleseydiniz, Hiç Çıkmasaydınız:p

A.FaruK
02.Şubat.2011, 01:19
Beyler kıskançlığa gerek yok Adu gerekli cevabı sahada verecektir yani (:

vego
25.Mayıs.2011, 17:05
Mustafa Keçeli, Mersin'de

25 Mayıs 2011 14:37 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Bursaspor'dan Mustafa Keçeli ile anlaştı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/mustafa_keceli_600_H2LNG.jpg
Mersin İdmanyurdu'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ali Kahramanlı ve yöneticilerden Ayhan Erdem, İstanbul Polat Rönesans Otel'de bir araya geldikleri Mustafa Keçeli ile transfer konusunda anlaşmaya vardı.
Keçeli'nin bir yıllık sözleşme imzaladığı belirtilen açıklamada, ayrıca teknik direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda yardımcı antrenör Hindal Gündüz'ün Arjantin, Serkan Damla'nın ise Brezilya'ya gittiği kaydedildi.
Bu arada, kırmızı-lacivertli ekip daha önce iç transferde Joseph Boum ve Nduka Morrison Ozokwor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

grkm33
26.Mayıs.2011, 15:34
Mersin İdman Yurdu Haberleri İçin ayrı bir sayfa açmanız gerekmez mi artık.Süper Lige çıktı sonuçta

LaigLeNoiR
26.Mayıs.2011, 15:44
Biraz daha zaman geçsin ligdeki takımlar değişsin o zaman tabii ki açılacaktır :) Hele şu Süper Lige son çıkan takım da belli olsun.

grkm33
26.Mayıs.2011, 17:33
Biraz daha zaman geçsin ligdeki takımlar değişsin o zaman tabii ki açılacaktır :) Hele şu Süper Lige son çıkan takım da belli olsun.
Onu unutmuşum son çıkacak takımı :)

grkm33
26.Mayıs.2011, 17:42
Mersin İdman Yurdun 'da

Yurtiçi yerli transferde ise Bursaspor'dan Krita ,İvan Ergiç ,Galatasaray'dan Mustafa Sarp, Kayserispor'dan Önder Turacı,Hamiodu,Manisaspor'dan Murat Erdoğan ,Beşiktaş'dan Tabata , gibi isimler gündemi meşgul ediyor.

Ernani,Eren Şen,Tuna,Şehmuz,Fatih Şen ,Erdal sözleşme yenilenmeycek oyuncular olması beklenirken.Kerem,Hasan Üçüncü,Faruk,Nurullah,Fuat,Hüseyin anlaşılması halinde yeni sözleşme imzalayacak oyuncularımız.

vego
26.Mayıs.2011, 18:31
İBB , Avcı ile 1 yıl daha devam edecek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 1 yıllığına daha anlaştı.

Lacivert-turunculu kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, 2006-2007 sezonunda birlikte çalışmaya başladıkları teknik direktör Abdullah Avcı ile 2011-2012 sezonu için yeniden anlaştıklarını belirtti.

Dizar, "Bir alt ligde başlayan ve 4 yıldır Süper Lig'de devam eden birlikteliğimiz sonucunda kulüp tarihine geçen önemli başarılara imza atmamızda önemli katkıları olan teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile önümüzdeki sezon için de anlaşmaya vardık" dedi.

Dizar, "5 yıllık birlikteliğin sonucunda Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynadık. Ligde de tüm spor kamuoyu tarafından takdir gören bir futbol ortaya koyarak istikrarlı bir grafik çizdik ve sürekli yükselen bir trendimiz oldu. Bu nedenle de bu başarının yakalanmasında önemli katkıları olan ve gerek spor adamı kimliği gerekse kişiliğiyle Türk futbolunda örnek gösterilecek bir yapıya sahip olan Antrenörümüz Abdullah Avcı ile 6. Sezonu da birlikte geçirmek için teklifimizi ilettik ve o da kabul etti. Kendisine teşekkür ediyor ve İstanbul BB Spor ailesi olarak birlikteliğimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255746_225963444097043_180691761957545_972529_5621 42_n.jpg

Eminoski
26.Mayıs.2011, 22:32
Göztepe'de Ali Gültiken Barcelona'da

http://www.goztepe.org.tr/pics/20110517_barca.jpg
(http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.goztepe.org.tr %2Fpics%2F20110517_barca.jpg)Barcelona Başkanı ile görüştü
Şampiyonluğumuzun ardından önümüzdeki sezon için çalışmalara başlayan Futbol Direktörümüz Ali Gültiken; araştırma ve çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Pazar günü İspanya’da olan Futbol Direktörümüz, gün içinde Gimnastic de Tarragona ile Real Betis, Barcelona 2 ile Las Palmas maçlarını izledikten sonra akşamda Barcelona-Deportivo maçını seyretti.
Maçın devre arasında Barcelona Kulüp Başkanı Sandro Rosell ve Barcelona Sportif Direktörü Andoni Zubizaretta ile görüşmelerde bulunan Futbol Direktörümüz Barcelona 2 takımından ilgilendiğimiz oyuncular ile ilgili Barcelona Kulüp Başkanı Sandro Rosell ve Barcelona Sportif Direktörü Andoni Zubizaretta ile fikir alışverişinde bulundu. Futbol Direktörümüz Ali Gültiken’in bu görüşmelerin ilerleyen günlerde tekrar devam edeceğini belirtti.

Eminoski
26.Mayıs.2011, 22:34
Göztepe'de ayrılanlar.

Teşekkürler
Başarı ile bitirdiğimiz sezonun ardından aynı şekilde devam etme arzusunda olan kulübümüz, önümüzdeki dönem ile ilgili çalışmalara kesintisiz devam etmektedir
Gelecek sezon ile ilgili belirlenen hedefler doğrultusunda ve yapılan çalışmalar neticesinde bazı oyuncularımızla önümüzdeki dönemde bizleri üzmüş olsa da ayrılık kararı almış durumundayız.. Dünden beri kendileri ile yapılan görüşmelerde takımıza ve camiamıza çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu tarihi süreçteki katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Profesyonel yaşamın içinde var olan bu dönemi şu an kendileriyle paylaşmak durumundayız. Teknik heyetimizin ve Kulübümüzün aldığı karar neticesinde mukavelesi biten Abdülvahit Karacabey, Serdar Samatyalı, İzzet Kaya ve Halil Zeybek ile mukavelesi devam eden Bayram Çetin, Orhan Terzi, Ahmet Sağlam ve Uğurtan Çepni ile yollarımızı ayırıyoruz.
Kendilerine şükran ve teşekkürlerimizi iletirken, bundan sonraki futbol yaşamlarında çok başarılı bir süreç geçirmelerini temenni ediyoruz.

Giden oyuncuların kulübümüzden böyle teşekkürle ve üzüntüyle ayrılması aynı zamanda giden oyuncularada kulüpten ayrılmak zor geliyor olması bizleri mutlu ediyor.Son 7 yılda kovulmalar,dava sonucu kaçmalar,dayak yiyerek gitmelerden sonra bu tarz olaylar bizleri çok mutlu ediyor

KaPaLı
26.Mayıs.2011, 23:40
Ahmet Sağlam, Aydınspor'a gelebilir belki. Aydın'lı bildiiğim kadarıyla Ahmet.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 00:03
O Ahmet Sağlam bizim Ahmet Sağlam sanırım. :)

Eminoski
27.Mayıs.2011, 00:05
O Ahmet Sağlam bizim Ahmet Sağlam sanırım. :)

Evet geçen sene alınmıştı 4 yıllık imza atmıştı ama bu sene gönderildi.Nereye gider bilemiyorum.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 00:13
Demek Göztepe'dede dikiş tutturamadı...

Eminoski
27.Mayıs.2011, 00:17
Demek Göztepe'dede dikiş tutturamadı...

10 maç falan oynadı Bank asya için yetersiz kalırdı kesinlikle göndermişler zaten iyi oldu

kalemci
27.Mayıs.2011, 03:03
FM de fena değil yanlız Ahmet Sağlam :)

SAİT71
27.Mayıs.2011, 13:55
Adu'dan Rizespor'a duygusal mesaj

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/adu34095834.jpg

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a devre arasında kiralık olarak gelen ve gösterdiği performansla yeniden ABD Milli Takımı'na seçilen Gana asıllı futbolcu Fredua Korateng Adu, Rize'den mutlu ayrıldı.

Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/)'da Adu (http://www.sporx.com/adu/), Rize'den ayrılmadan önce aptığı açıklamada, milli takımda iyi oynayıp, herkese gerçek Adu (http://www.sporx.com/adu/)'nun geri döndüğünü göstermek istediğini söyledi. Play-off karşılaşmasında elenmelerinin takımı ve kendisini çok üzdüğünü belirten Adu (http://www.sporx.com/adu/), ''Sezon boyunca iyi oynadığımız, beklemediğimiz puan kayıpları yaşadığımız dönemler oldu. Play-off maçlarına kalınmasının ardından başarılı olacağımıza inanmıştık. Ancak ilk maçta 4-0 kaybettik. Çok zor olacağını biliyorduk. İstediklerimizi yapamadık ve final oynama şansını kaybettik. Bu durum için çok üzgünüm. Taraftardan, başkanımızdan, herkesten özür diliyorum'' dedi.
Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/) takımının bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Adu (http://www.sporx.com/adu/), ''Ben çok zor durumdayken bana şans verdi. Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/), beni zorluklardan kurtardı, kucak açtı. Kimse bana bunu yapmamış, kucak açmamıştı. Takım arkadaşlarım, taraftar bana çok destek oldu. Rize'de bana hayatımın ikinci şansı verildi. Bunu unutmam mümkün değil. Bundan sonra kalbimin bir yarısı Rizespor için atacak. Bu takımın kalbimdeki yeri bambaşka olacak'' diye konuştu.
Hiçbir zaman Rize'ye veda etmeyeceğini vurgulayan Adu (http://www.sporx.com/adu/), şöyle devam etti:
''Asla Rize'ye veda edemem. Bu şehir benim yeni hikayemin başlangıç noktası. Burada olmaktan, Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/)'un bir parçası olmaktan gurur duydum. Gelecekte yine Rizespor'un bir parçası olmayı isterim. Bunun için hiçbir zorluk çıkarmam, gerekli kolaylıkları da gösteririm. Ama bunu zaman gösterecek.''
-''SIKINTILAR YAVAŞ YAVAŞ GERİDE KALIYOR''-
Milli takıma çağrılmasının kendisini çok mutlu ettiği anlatan Adu (http://www.sporx.com/adu/), şunları kaydetti:
''Çaykur Rizespor bana ikinci bir şans vermeseydi ne olacağını tahmin etmek güç. Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/)'da bulduğum ikinci şansla kendimi yeniden buldum. Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/) sayesinde yeniden milli takıma yükselme başarısını yakaladım. Bana zor günlerde sahip çıkan bu insanlara çok teşekkür ediyorum. Benim için sıkıntılar yavaş yavaş geride kalıyor. Artık gelecekte çok daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Şu anda milli takımıma konsantre olmuş durumdayım. Milli takımda iyi oynayıp Adu (http://www.sporx.com/adu/)'nun geri döndüğünü göstermek istiyorum. İlk olarak bununla ilgileneceğim.''
Adu (http://www.sporx.com/adu/), Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/) formasıyla 13 maçta 870 dakika sahada kalırken, 3 gol, 3 asist başarısı gösterdi.
Bu arada, Adu (http://www.sporx.com/adu/)'yu bazı Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) kulüplerinin kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

sporx.com

Çok iyi bir oyuncu. Süper Lig'de de iş yapabilir. Bence düşünülebilir. Heleki Mersin İ.Y gibi yeni çıkan takımlar için biçilmiş kaftan. Adam Rize'ye gelebilirim dediğine göre Süper Lig'e de rahatlıkla transfer edilebilir :)

goosfraba
27.Mayıs.2011, 15:40
Mersin İdman Yurdu Transfer Haberleri

Cengo
27.Mayıs.2011, 15:51
MİY Mustafa Keçeli ile görüşüyor.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 15:52
Süper Ligde başarılar Miy :) umarım güzel transferlerle ligde tutunmayı başarırlar.

maNga 33
27.Mayıs.2011, 16:07
Mersin İdman Yurdu ilk transferini gerçekleştirdi

Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu, Bursaspor'dan Mustafa Keçeli ile anlaşma sağladı.

http://spor33.com/haber_imaj/mustafatransfermns.jpg4404718280mustafatransfermns .jpg

Mersin İdman Yurdu sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Asbaşkan Ayhan Erdem, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve Başkan Ali kahramanlı'nın İstanbul Polat Hotel'de ile yaptığı görüşmeler neticesinde Bursasporlu Mustafa Keçli'nin Mersin İdman Yurdu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Mustafa Keçeli 15 Eylül 1978'de Ankara'da doğdu. 1997 yılında Petrol Ofisi takımında profesyonel futbol kariyerine start veren Keçeli sırasıyla Ankaraspor, Denizlispor, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının formasını giydi. Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen savunma oyuncusu Mustafa Keçeli toplam 5 maçta birer sarı kart gördü. Keçeli ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu forması giyeceği öğrenildi.

Transferle ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ali Kahramanlı transferin gerçekleştiğini ve bu anlamda Mustafa'nın takıma faydalı olacak bir oyuncu olacağına inandığını belirtti. Transferlerin devam edeceğini vurgulayan Kahramanlı kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Spor33 Özel Haber

maNga 33
27.Mayıs.2011, 16:12
Mersin Yıldızlar için düğmeye bastı!

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu, transfer görüşmelerine devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler, özellikle yıldız transferi konusunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galasaray'lı yöneticilerle görüştü.
http://spor33.com/haber_imaj/logo.jpg8077508807logo.jpg

Mersin İdman Yurdu'nda yeni sezon için çalışmalar hız kazandı. Transfer görüşmelerini sürdüren Kırmızı Lacivertli Yönetim, bu sezon Mersine getirmeyi düşündükleri yıldız transferi için Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın talimatıyla düğmeye bastı. İstanbul'da bulunan ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galasaray'lı yöneticilerle de görüşmeler yapan Yönetim, Mersine dönerek transferler konusunda Bakan Çağlayan'a bilgi verecek.

''MERSİN İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ''
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, görüşmelerin olumlu geçtiğini ancak ortada tam olarak net bir şeyin olmadığını vurguladı. Yapılan görüşmelerde bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kahramanlı, Bu sezon yeni bir lige çıktık. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ancak biz Mersin için en iyisini yapacağız. Görüşmelerimiz çok iyi geçti. Bu görüşmelerde takımımıza yönelik övgülerde bizi gururlandırdı. Türkiye bu sezon bam başka bir takım izleyecek' dedi.

''2013 AKDENİZ OYUNLARI AVANTAJ''
2013 Akdeniz Oyunlarının Mersin'de düzenlenecek olmasının özellikle dış transferlerde etkili olduğunu ifade eden Kahramanlı, Özellikle yurt dışında görüştüğümüz oyunculara var. Bu oyuncular Mersinin adını duyunca heyecanlanıyor. 2013 Akdeniz Oyunlarının burada yapılacak olması bizim transfer görüşmelerimizde de çok büyük rol oynuyor' dedi.

''KASASI DOLACAK''
Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, Süper Lig'de gelirlerini artıracak. Şampiyonluğun ardından 10 Milyon TL kasasına girecek olan Kırmızı Lacivertliler, 2011 - 2012 sezonunda 35 milyon liralık gelire ulaşmak istiyor. Forma, stat ve bilet satışlarından bu geliri yakalamak isteyen Mersin, yapacağı yıldız transferlerle de stada daha çok seyirci çekmeyi hedefliyor.

Haber: Volkan Toslak / Spor33 Özel

sakary Ali
27.Mayıs.2011, 16:15
Dün biraz Nurullağ Sağlam'ı TRT 3 ekranlarında izledim.Mustafa Keçeli ile anlaştıklarını söyledi.Ve programdan sonra uçak ile Güney Amerika'ya gidip genç oyuncu izleyeceğini söyledi.

maNga 33
27.Mayıs.2011, 16:29
Mersin'in Alex'ini bulmak istiyor yönetim

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2011, 16:48
Ahmet Saglam Almanyadan gelmisti gecen sene. 3.ligde cok kez kullanmistik ama bu sene 5-6 mac falan oynamistir. Bank Asya icin yetersiz kalir. Oncesinde Eskisehir tecrubesi var mi bilmiyorum. Ama zaten genc biri, o baskasiydi sanirim.

Bu arada Gozgoz Kingson ile de anlasti haberleri var. Pek mantikli degil aslinda. Simdiden yetenekli genc bi Turk kaleciyle baslasalar gelecege yatirim olur. Umarim olmaz bu transfer.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 17:52
Transfer döneminde büyük takımlarımız bir kez daha karşı karşıya. Bu kez hedefteki isim İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı İbrahim Akın.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu İbrahim Akın için, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray ve Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Yetenekli oyuncuyu, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu kadrosunda görmek istediğini açıklamıştı. Ünal Aysal'ın Galatasaray Başkanı olmasının ardından sarı-kırmızılı kulüp yerli transferde atağa kalktı. Selçuk İnan ile anlaşılmasının ardından Galatasaray'ın hedefindeki isimlerin başında İbrahim Akın geliyor.

Özellikle Fatih Terim'in çok istediği öğrenilen İbrahim için sarı-kırmızılı yöneticiler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ'a tekliflerini iletti. Galatasaray'ın, İbrahim konusunda çok ısrarlı olduğu gelen haberler arasında.

İbrahim için devreye giren bir başka takım ise Trabzonspor. Kadrosundaki iki kaliteli yerli oyuncusu Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan'ı rakiplerine kaptıran bordo-mavililer, yerli oyuncu transferinde girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili kulübün, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda İbrahim Akın için, iki gün önce temaslara başladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki İbrahim Akın savaşının, bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Sporx

Suicider
27.Mayıs.2011, 18:40
TRANSFER: Konyaspor'lu Kamil Zayatte, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

di canio
27.Mayıs.2011, 18:53
TRANSFER: Konyaspor'lu Kamil Zayatte, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Biraz hırçın ama kaliteli bir oyuncu. Kaçırmamış Avcı.

Eminoski
27.Mayıs.2011, 20:39
Ahmet almanyadan gelmedi ama yinede yanlış biliyor olabilirim.Kıngston transferi yalan haber :) Gültiken hem tecrübeli hem ileriye dönük transferler istiyor kingstonı napıcak.

deniz.91
27.Mayıs.2011, 22:15
İBB iyi transfer yapmış zayatte başarılı bir dönem geçirdi kanmca

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 22:26
Ahmet Sağlam Almanya'dan bize geldi. Tam hatırlamıyorum ama Uerdingen'den gelmiş olabilir. Sonrasında bizden Göztepe'ye gitti.

di canio
27.Mayıs.2011, 22:34
Leverkusen altyapısından Beylerbeyi, Eyüpspor sonra Eskişehirspor'a transfer olmuş.

maNga 33
27.Mayıs.2011, 23:19
Sağlam'dan ''Ceyhun'' açıklaması!

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Mersin İdman Yurdu'nun Ceyhun Eriş ile görüştüğü yönünde çıkan haberlere ilişkin Spor33'e özel açıklamalarda bulundu.
http://spor33.com/haber_imaj/nurullahsaglamantepmaci.jpg7416345477nurullahsagla mantepmaci.jpg
Spor Toto Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Son 2 gündür Kırmızı Lacivertli kulüple adı anılan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ile ilgili haberlere karşılık Spor33'e özel açıklamalarda bulundu.

''Ceyhun sevdiğimiz bir insan ama...''
Ceyhun Eriş transferi ile ilgili Spor33'e özel açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam öncelikle Ceyhun'un çok saygıdeğer bir insan olduğunu belirtti. Basında çıkan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Sağlam, "Ceyhun çok sevdiğimiz bir kişilik, fakat Mersin İdman Yurdu adına kendisiyle herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı" dedi. Sağlam transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek herkesi sabırlı olmaya davet etti.

Spor33 Özel Haber

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 00:28
Cidden Avcı işi biliyor... :)

maNga 33
28.Mayıs.2011, 21:31
Bombalara bir hafta kaldı!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, önümüzdeki hafta Türkiye'nin Mersini konuşacağını belirterek "Bombalar haftaya patlıyor. Çok iyi oyuncuları Mersine kazandıracağız” dedi.

http://spor33.com/haber_imaj/bakancaglayan.jpg2856866718bakancaglayan.jpg
Mersin İdman Yurdu’nda transfer görüşmeleri devam ederken Devlet Bakanı Zafer Çağlayan önümüzdeki hafta içerisinde önemli transferlerin gerçekleşeceği müjdesini verdi. Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık’la Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin toplantısında bir araya gelen Bakan Çağlayan, Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de çok önemli bir yerde olacağını belirtti.

“TÜRKİYE MERSİNİ KONUŞACAK”
Mersin İdman Yurdu’nun bu sezon Süper Lig’de mücadele edeceğinin altını çizen Bakan Çağlayan, “28 yıl aradan sonra şampiyon olan takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız da. Önümüzdeki hafta öyle isimler kadroya katılacak ki Türkiye Mersini konuşacak. Biz daha öncede dedik. Bizim desteğimiz “Pazara kadar değil mezara kadar” dedi. Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık’ın elini tutarak desteği bir kez daha yineleyen Çağlayan, Mersinlilerin transferler konusunda rahat olmasını istedi.

“TESİS YAPILACAK”
Mersin İdman Yurdu’na ait yeni modern bir tesis yapılacağını ifade eden Çağlayan, “Mersin İdman Yurdu artık kiralara mahkum olamayacak. Biz ne dediysek yapacağız. Tesis konusunda da çalışmalar başlıyor. Şampiyon takımın 33 Bin kişilik stadı olacak. Bu stat da 2013 Akdeniz Oyunları’nın yanı sıra maçlarda oynanacak” dedi.

Spor33 Özel Haber

di canio
28.Mayıs.2011, 21:46
Devlet Bakanı'nı neden ilgilendirir bir takımın transferi? Cevabı basit, seçimler. Sıkıldım bu ülkeden de, siyasetinden de, sporundan da.

World Hollow o1
28.Mayıs.2011, 22:45
Ceyhun'un ne işi var yahu Mersin'de Ceyhun ölmüş ağlayanı yok intihar yapmayın bari şu takımı yazık.

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 23:27
Ceyhun'dan hala umut bekleyenler var. Breh breh breh.

bjk_melo_151
28.Mayıs.2011, 23:44
AKP'nin seçim hilesi. Tıpkı; Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın Kültür Parkı'nı M.İ.Y. Meydanı yapması gibi... Adam gibi başkanı olmadı şu takımın ona yanarım. İlk maçına 5 yaşında babamın elini tutarak gitmiştim. Yaşım 24 oldu, takım hâlâ kötü yönetiliyor.

maNga 33
29.Mayıs.2011, 00:54
bu sezon için umutluyum güzel günler bizi bekliyor gibi :)

RasAnt
29.Mayıs.2011, 01:26
Konyaspor'a tarihi ceza

28 Mayıs 2011 23:36 | NTV Spor ve Ajanslar
FIFA, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda Konyaspor forması giyen Milos Mihajlov'a alacağını ödemeyen yeşil-beyazlı kulübe 2 yıl transfer yasağı getirdi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/151/mijhailov3_VHZR7.jpg

FIFA, Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 1,5 yıl yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Milos Mihajlov'a geçmişe dönük alacaklarının ödemediği gerekçesiyle 2 yıl transfer yasağı
getirdi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, kararın bugün önce Türkiye Futbol Federasyonuna sonra da kendilerine iletildiğini belirtti.
FIFA Hukuk Kurulunun bugün mail yoluyla kendilerine tebliğ ettiği karara göre, oyuncuları Milos'a alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Konyaspor'a 2 yıl transfer yasağı geldiğini dile getiren Karapınar, tebligatta, Milos'un faiziyle birlikte alacağı olan 500 bin Avro'nun da ödenmesinin istendiğini ifade etti.

Karapınar, kararın sadece Konyaspor'u değil, Türkiye Futbol Federasyonunu da yakından ilgilendirdiğini vurgulayarak, salı günü Konyaspor ve Federasyondan hukukçuların FIFA ile görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Konyaspor yönetiminin cezanın kaldırılması için girişimlere başladığına işaret eden Karapınar, ''Türk futbol tarihinde görülmemiş bir cezayla karşı karşıyayız. Hem futbolcunun alacaklarını ödememiz isteniyor hem de 2 yıl transfer yasağı getiriliyor. Biz cezayı ödemeye razıyız ancak transfer yasağını kaldırmak için girişimlerde bulunacağız. Gerekirse konuyu CAS'a taşıyacağız. Transfer yasağının kaldırılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.

Sırp futbolcu Mihajlov, 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında transfer olduğu Konyaspor'da 1,5 yıl forma giymişti.

ForsakeN
29.Mayıs.2011, 01:27
Galatasaray
Rizespor (kiralık)
Galatasaray
Göztepe (kiralık)
Siirtspor
Fenerbahçe
Ankaragücü
Gençlerbirliği
Konyaspor
Samsunspor
Ankaragücü
Trabzonspor
Konyaspor
FC Seoul
Ankaragücü
Assyriska
Sivasspor
Denizlispor

Ceyhun'un oynadığı takımlar... sanki başka futbolcu yok gibi her sene bi yerde forma buluyor vallahi. Helal olsun

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 01:31
Bizde oynamamış iyi bari. :n:

guarin14
29.Mayıs.2011, 01:50
Unakıtan gibi Ronaldinho isminde birini getireceğim dememiş Allah'a şükür.

anil luque
29.Mayıs.2011, 01:53
Ceyhun geçen gün Lig Tv'nin Quiz adlı programındaydı. Vallahi keyfi yerinde gibi. Çağıran olursa gider paşa paşa oynar. Tabi kendisine göre paşa paşa.

guarin14
29.Mayıs.2011, 02:00
Boluspor'un futbolcusu Erdem Özgenç ile Bursaspor,Gençlerbirliği ve Göztepe ciddi bir şekilde ilgileniyormuş,kendisi açıkladı.

Beşiktaş'ın ise menajerler aracılığıyla kendisini sordurduğunu söyledi

Lusage
29.Mayıs.2011, 10:01
Mustafa Sarp ile hem biz hem Mersin IY ilgileniyor. (TD)

Bize bir kıyak yapsanız da Mustafa'ya bizden fazla verip alsanız ne güzel olur var ya :D

bjk_melo_151
29.Mayıs.2011, 11:15
Mustafa Sarp ile hem biz hem Mersin IY ilgileniyor. (TD)

Bize bir kıyak yapsanız da Mustafa'ya bizden fazla verip alsanız ne güzel olur var ya :D

Mustafa'nın eski takımı zaten. :) Mersin İdman Yurdu 2.Lig A'da oynadığı sırada kadrodaydı. :)

KaPaLı
29.Mayıs.2011, 12:04
Valla geçenlerde MİY taraftarı biriyle konuşuyoduk onada söyledim. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hatta Fenerbahçe bu dönemde bir sürü oyuncu kadrodan çıkarak. Aynı şekilde Bursaspor ve Kayseri'de son olarak bayaa oyuncu çıkardı. Bu oyunculardan yararlanırsa ne ala. Gereksiz transfere hiç gerek yok. Evet takım çok üst düzey değil ama 10 tane brezilyalı alacaklarına Türkiye ligini bilen adamları alsınlar daha iyi.

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 12:09
Unakıtan gibi Ronaldinho isminde birini getireceğim dememiş Allah'a şükür.

Anlaşılan hala aklınız İnönü stadındaki finalde. :)

Biz bu olaydan çok çektik o zamanlar Eskişehirspor değil Kemal Unakıtan'ın takımı deniyodu ama seçimden sonra gözükmedi bi daha Kemal Unakıtan. Dilerim aynı şeyler Mersin İ.Y. için yaşanmasın...

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 12:14
Konyaspor'un oyuncuları takımdan ayrılırsa işleri çok zor. 2 senede 3. lige kadar giderler...

maNga 33
29.Mayıs.2011, 17:30
Evet takım çok üst düzey değil ama 10 tane brezilyalı alacaklarına Türkiye ligini bilen adamları alsınlar daha iyi.

buna kesinlikle katılıyorum, bucaspor gibi olmamalıyız

guarin14
29.Mayıs.2011, 17:44
Anlaşılan hala aklınız İnönü stadındaki finalde. :)

Biz bu olaydan çok çektik o zamanlar Eskişehirspor değil Kemal Unakıtan'ın takımı deniyodu ama seçimden sonra gözükmedi bi daha Kemal Unakıtan. Dilerim aynı şeyler Mersin İ.Y. için yaşanmasın...

Her play-off sezonu başladığında aklıma gelyior,futbolcuların Unatıkan'ın elini öpüp kupayı ondan alması :mad:

Eskişehir Unakıtan'dan kurtulduktan sonra kendine gelmeye başladı.Allah hiçbir takımın başına vermesin böle adamlar!

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 18:36
Her play-off sezonu başladığında aklıma gelyior,futbolcuların Unatıkan'ın elini öpüp kupayı ondan alması :mad:

Eskişehir Unakıtan'dan kurtulduktan sonra kendine gelmeye başladı.Allah hiçbir takımın başına vermesin böle adamlar!

Valla bende rahatsızdım Kemal Unakıtan'dan. Şükür kurtulduk...

maNga 33
29.Mayıs.2011, 21:09
Mersin İdman Yurdu'nda dev girişim!

Spor Toto Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu özel ve sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre bir dönem Barcelona ve Galatasaray'ın da formasını giyen Giovanni Dos Santos ile görüşüyor.

http://spor33.com/haber_imaj/dossantos.jpg9535486102dossantos.jpg
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdman Yurdu bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı Lacivertliler Spor33'ün özel kaynaklardan edindiği bilgiye göre bir dönem Barcelona forması giyen ve bu süre zarfının ardından Jo ile birlikte Galatasaray'a transfer dilen Giovanni Dos Santos için ciddi bir teklif sunduğu öğrenildi.

Transferi an meselesi
İspanya'nın Racing Santander kulübünde kiraalık olarak forma giyen Dos Santos'un transferi için kendi takımına ciddi bir teklif götüren Mersin İdman Yurdulu yöneticiler gelecek cevabı merakla bekliyor.

Dos Santos kimdir?
Giovanni dos Santos (d. 11 Mayıs 1989), FC Barcélona forması giyen Meksikalı orta saha oyuncusu.

Kulüp Kariyeri

22 yaşındaki oyuncu, kariyerine FC Barcélona'nın B takımında başladı. Burada geçirdiği sezondan sonra as takıma yükselen Giovani, 17 maçta 1 gol attı.sonra 10 milyon avro gibi yüksek bir rakamla İngiltere'nin tottenham kulübüne transfer oldu.Bir süre İngiltere'de top koşturan yıldız gencin ,İngiltere'de adından söz ettirmesi bekleniyor ve ayrıca Tottenham Hotspur teknik direktörü olan Juande Ramos, Dos Santos'a hayranlığını belirtmişti. Dos Santos bir süre Galatasaray'da da forma giydi. Başarılı yıldız son olarak Racing Santander takımının formasını giydi.

Ulusal Takım Kariyeri

Giovani, ülkesinin tüm ulusal takım kademelerinde forma giydi. Dünya şampiyonalarına da katılan oyuncu, en son olarak A Ulusal Takım'a yükseldi.

Spor33 Özel Haber

maNga 33
29.Mayıs.2011, 21:10
Mersin'de Berat Çetinkaya sesleri!

Mersin İdman Yurdu transfer görüşmelerini sürdürüyor. Hedefi büyüten Kırmızı Lacivertliler Sakaryasporlu stoper oyuncu Berat Çetinkaya ile görüşmelerini sürdürüyor.

http://spor33.com/haber_imaj/beratcetinkaya.jpg4251825214beratcetinkaya.jpg
Mersin İdman Yurdu'nda dış transfer görüşmeleri süratle devam ediyor. Giovanni Dos Santos ile görüşmelerini sürdüren kırmızı lacivertliler son olarak Sakaryaspor'da forma giyen başarılı stoper Berat Çetinkaya'yı da renklerine bağlamak için çalışmalarını başlattı.

Berat Çetinkaya bu sezon Bank Asya 1.Lig'e yükselme başarısını gösteren 3 takımdan biri olan Sakaryaspor'da forma giyiyor. Berat, geçtiğimiz sezon biri kafayla biri ayakla ve biri de penaltıdan olmak üzere toplam 3 gol kaydetti. Sakaryaspor Ofspor maçında talihsiz bir şekilde topu kendi kalesine gönderen Berat Çetinkaya henüz 20 yaşında. Sezon boyunca toplam 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gören Berat Çetinkaya hırslı ve başarılı futboluyla dikkat çekiyor. Çetinkaya Sakaryaspor'un 1.Lig'e yükselmesinde de önemli bir pay sahibiydi.

Mersin İdman Yurdu yönetimi Berat ile olan görüşmelerini sürdürüyor. Eğer bir aksilik olmazsa Berat Çetinkaya önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için Süper lig'de forma giyecek.

Spor33 Özel Haber

bjk_melo_151
29.Mayıs.2011, 21:40
Gio, Mersin'e gelmez kimse kendini kandırmasın. Mersinli olarak söylüyorum. Yerel piyasada gelecek vaadeden oyuncuları toplamamız gerekiyor.

maNga 33
29.Mayıs.2011, 22:15
bencede geleceğini sanmıyorum, burda ne işi var adamın

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 23:41
Daha hangi takımda oynadığını bilmiyorlar yahu nasıl transfer olacağını biliyolar. Dos Santos Tottenham'ın oyuncusu değil mi? Yoksa geri aldı mı Barça? :D

ShevAnil
30.Mayıs.2011, 00:03
Sezonu Racing Santander'de geçirdi.

Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2011, 00:48
Sezonu Racing Santander'de geçirdi.

Ben bonservisinin hangi kulüpte olduğundan bahsediyorum...

Facx
30.Mayıs.2011, 01:05
racing te 16 maçta 5 gol attı yarım sezonda gio en kötü racing te kalır mersin ne alaka :D
keşke biz alsak :D

ShevAnil
30.Mayıs.2011, 01:30
Ben bonservisinin hangi kulüpte olduğundan bahsediyorum...

Sonra 10 milyon avro gibi yüksek bir rakamla İngiltere'nin tottenham kulübüne transfer oldu.Bir süre İngiltere'de top koşturan yıldız gencin ,İngiltere'de adından söz ettirmesi bekleniyor ve ayrıca Tottenham Hotspur teknik direktörü olan Juande Ramos, Dos Santos'a hayranlığını belirtmişti.

Kiralıkmış demekki Mustafa abi. :)

Edit : 17 Giovani dos Santos (kiralık Racing Santander) 16 Maç 5 Gol.

Eminoski
30.Mayıs.2011, 10:46
Ali Gültiken ;

Gültiken, Bank Asya 1. Lig'in yapı itibarıyla direnci yüksek şehir takımlarından kurulu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Ligde mücadele eden her takımın bir iddiası var. Buradaki takımların imkanları da var. Transfer sürecinde ortaya attığımız bir oyuncunun takipçisi ortaya çıkacaktır. Transferde de bir rekabet ortamı var. Bizim talep ettiğimiz oyuncuları diğer takımlar da talep edebiliyor. Örneğin yabancı transferler konusunda İspanya'ya gittim, geldim. Arkasından Reha hoca gitmiş, benim gittiğim insanları bulmuş. Oradan aradılar, bunu bir rekabeti göstermesi açısından söylüyorum.

Eminoski
30.Mayıs.2011, 11:26
@Aşk-ı Şehir

Abdullah Halman nasıl oyuncu ? sizden gitmiş gaziantep belediyeye huyu falan nasıldır :)

Suicider
30.Mayıs.2011, 17:57
Taner Gülleri: "İki kez ameliyat olmama rağmen dizim bir türlü iyileşmedi. Mecburen futbolu bırakmak zorunda kaldım."

Taner Gülleri: "Kendi isteğimle bırakmak isterdim ama mecburen futbolu bırakmam gerekti. Antrenörlük kursuna gideceğim."

LaigLeNoiR
30.Mayıs.2011, 18:00
Orduspor transfer haberleri...

guarin14
30.Mayıs.2011, 18:06
Bana göre çıkan takımlardan ORduspor'un daha çok transfere ihtiyacı var,ligde tutunmak için.

Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2011, 18:12
@Aşk-ı Şehir

Abdullah Halman nasıl oyuncu ? sizden gitmiş gaziantep belediyeye huyu falan nasıldır :)

Bizde hiçbirşey yapamadı. O dönem biz takıma hep bu tip isimleri almak istedik. Abdullah Mersin İ.Y. da baya iyi oynamıştı. Bize geldi patladı. Yeteneği var ama çok ukala...