PDA

View Full Version : Şu kadar kişi içeride..

ricard0leite
04.Temmuz.2012, 12:41
arkadaşlar başlığı nasıl açacağımı bulamadım. açıklık getireyim. konuların hemen hemen hepsinde şu kadar kişi içeride bu kadar kişi içeride diye bilgilendirme var. bunun doğruluk payı nedir? merak ettim de.

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 12:48
Konuyu okuyanları görüyoruz işte nası bi doğruluk payı arıyorsun :icon_biggrin:

ricard0leite
04.Temmuz.2012, 12:50
alakasız konuların bile takipçi sayısı gayet güzel:D

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 12:50
alakasız konuların bile takipçi sayısı gayet güzel:D

Girip ne bu diye okuyor insanlar doğru yani o alttaki :icon_biggrin:

ricard0leite
04.Temmuz.2012, 12:52
alttakinden bahsetmiyorum ki :) anasayfada görünen kırmızı fontlu yazıdan bahsediyorum. :D

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:16
alttakinden bahsetmiyorum ki :) anasayfada görünen kırmızı fontlu yazıdan bahsediyorum. :D

O konu biraz değişik ya.

Mesela GMA'da 11 kişi var diyor, giriyorum 10 misafir yazıyor.

ricard0leite
04.Temmuz.2012, 13:21
işte merak ettiğm o

Dooki
05.Temmuz.2012, 01:12
Botlar olabilir.

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 01:27
Yok yahu normal insan onlarda. Örneğin ben Google'da "Rivaldo, fm"'yi aratıyorum ve Google bu siteden bir konu veriyor. Tıklayınca otomatik olarak o konuya girmiş oluyorsun (Ve kayıtlı değilse misafir olarak gözüküyor). Eğer o konu GMA'daysa oranın içindesindir. Doğal bir durum yani.

Buradan kim nerede görebilirsiniz mesela

http://forum.turksportal.net/vb/online.php

Bujsas
05.Temmuz.2012, 18:45
Şikayetim olan konu hakkında topic bulamadığım için buraya yazıyorum sonuçta öneri-eleştiri bölümü neyse soruna gelicek olursak ;

Geçenlerde sitede profil bilgimi değiştirecektim baktım bir konu geldi işte site yenilenecek değiştirilemez diye ben bunu haziranın sonunda denedim birde konuya bakınca martta açılmış hayır her girdiğimde deniyorum olmuyo ne yenilemeymiş 4 ay olmuş hiç değilse avatarları değiştirebilelim bu herif orda dururken canım sıkılıyo gerçekten :/