Log in

View Full Version : İngilizlerin Kaptanı -Ryan Giggs-

BaGa TaRKaN
09.Temmuz.2012, 16:27
Giggs'e büyük onur

Londra Olimpiyat Oyunları'nda Büyük Britanya Futbol Takımı’nın kaptanlığını Ryan Giggs yapacak. Bu onura layık olmaya çalışacağını dile getiren 38 yaşındaki Galli oyuncu, oyunların başlamasını dört gözle beklediğini söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/279/giggshaber3_LJGJR.jpg

Londra Olimpiyat Oyunları'nda Büyük Britanya Futbol Takımı’nın kaptanlığını Ryan Giggs yapacak. Bu onura layık olmaya çalışacağını dile getiren 38 yaşındaki Galli oyuncu, oyunların başlamasını dört gözle beklediğini söyledi.

1960 Roma Olimpiyat Oyunları'ndan bu yana ilk kez olimpiyatlara futbol takımıyla katılacak Büyük Britanya'da taşlar yavaş yerine oturuyor. Stuart Pearce'ın menajerliğinde Uruguay, Senegal ve Birleşik Arap Emirlikleri’yle birlikte A Grubu'nda mücadele edecek takımın kaptanlık görevini ise Ryan Giggs yerine getirecek.

Manchester United'la 12 şampiyonluk ve 2 Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmasına karşın daha önce kariyerinde hiçbir büyük turnuvada görev almayan Galli yıldız, zorlu karşılaşmalarda pazubandı koluna takacak.

2007 yılında veda ettiği galler milli takımında 64 kez milli formayı giyen Ryan Giggs, 38 yaşının tecrübesini Craig Bellamy ve Micah Richards'la beraber genç arkadaşlarına aktarmaya çalışacak. Stuart Pearce'ın kaptanlık görevini emanet ettiği Giggs, bu onura layık olmaya çalışacağını dile getirdi.

Giggs, "Olimpiyat oyunlarında görev alacak olmak bu benim açımdan gerçekten çok büyük bir onur. Kaptanlık da bundan daha muazzam bir his. Daha önce Galler'le hiçbir büyük turnuvada oynayamamıştık, ancak önümüzdeki dönemde yaşayacağım şeyleri düşündükçe oyunların başlamasını dört gözle bekliyorum. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.
Giggs, Büyük Britanya takımdaki genç Galli oyunculara da örnek olmak istediğini dile getirirken, oyunlarda ev sahibi olarak oynamanın avantajını kullanmak istediklerini ifade etti.

AA

Yorum: Adamlar Britanya İmparatorluğunu Yaşatıyor. Biz Kendimizi Yiyip Bitiriyoruz. Türkler Yapamaz Tabi Bunu Ama Elin Ulusu Yapıyor

bySperman
09.Temmuz.2012, 16:29
Başlıkta İngilizlerin demişsin ama Büyük Britanya kaptanlığını yapacak :) Ama forma giyeceğini zannetmiyorum.Özellikle o mevkide Gareth Bale varken.

BaGa TaRKaN
09.Temmuz.2012, 16:30
Aslında Başlıığa Anguluslar veya Anglosakson Diyecektim Ama Olsun Sonuçta Tek Dil Tek Bayrak

bySperman
09.Temmuz.2012, 16:47
Anladıysam :D
Edit : anladım sanırım :D

sarianet
09.Temmuz.2012, 17:18
türkiyede daha gsli milliler fbli milliler tartışılıyor yok sizden şu kadar bizden bu kadar
adamlar ülkeler karması yapıyor helal olsun vallahi

bizim olimpik milli takımımız var mı?

Hugo
09.Temmuz.2012, 18:53
bizim olimpik milli takımımız var mı?

Olimpiyatlara katılmaya hak kazanırsan kurarsın takımı.