PDA

View Full Version : Size Bir Anket Atasözü Ne Kadar Doğru(Türkün Türkten Başka Dostu Yok)

gezenti
05.Haziran.2006, 20:59
beyler herkes diyorki türkün türkten başka dostu yok.ama benim geçende kafama takıldı.biz türkler yunanlılar savaştığımızdan çok birbirimizle savaşmışız hep birbirimizin yaptığı devletleri yıkmışız.bunun en büyük örneği ankara savaşıdır.timur durduk yere anadolu beyliklerini harekete geçirdi....
sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir???

CeM_85
05.Haziran.2006, 21:32
hiç bir ülkenin dostu yoktur sadece çıkarları vardır bence bu bütün dünyada böyle ama yinede biz hem müslüman bi devlet olmamız hemde bizi çekememeleri yüzünden bence doğru bi laf (tabi istisnalar hariç)

gookhan
05.Haziran.2006, 21:39
yannis yere acilmıs galiba

gezenti
05.Haziran.2006, 21:43
bu anket olduğu için buraya açma gereği duydum ama yanlış yere açıldıysada modlardan düzeltmesini özür dileyerek rica ediyorum...

anarchist
05.Haziran.2006, 21:54
abi bizim bi dostumuz var o da yavru vatan bence kktc

gezenti
05.Haziran.2006, 23:53
abi bizim bi dostumuz var o da yavru vatan bence kktc
dostluk karşılıklı olur ben geçen senelerde kıbrısa gittiğimde turist kafilesine yemek vermemeye yeltenme suları sıcakcık verme kaldığın otelin klimalarını bozup aksnine kaloriferleri yakma (bide pişikin pişkin güldüler)...
bunu tek bir nedenle açıklıyolar oda bizi ingiltereye sattınız yollarıımız bile sağdan gidiyor biz ingiliz değiliz diye isyan ediyorlar....

gorkemyilmazkarasu
05.Haziran.2006, 23:56
yazıklar olsun kıbrısta bunu yaptıysa bizim bütçemizin bir kısmıda kıbrısa gidiyor diye biliyorum ben ve onları yavru vatan olarak kabul ediyoruz hiç bir şekilde satmayız yavrumuzu...ayrıca atasözüne katılıyorum sadece türkler için değil devletler içinde söylenebilir çünkü devletler arasında daima çıkar çatışmaları vardır bence...

Sekopej
06.Haziran.2006, 01:16
laf şöyle olabilir" Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur Ama Türkün Türke Yaptığını da Kimse Yapmamaıştır"

ama olsun Biz Bize Yeteriz.....

LeHeb
06.Haziran.2006, 09:29
Çok doğru bi laf Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur ama bunda en büyük suç ta yine bizimdir. çünkü tarih boyunca hep burnumuz dik yaşamışız. hep bizden büyük olanlarla dostluk yapmak istemişiz. Şimdi de öyle biz istesek orta asyada koskocaman bi tane Türk devleti kurarız ama farkında değiliz. biz istesek kazakistan mazakintan bosna hersek.. daha bissürü devlet sürekli bizim arkamızda olur aynı bütün avrupanın yünanistanın arkasında olduğu gibi. istesek araplardan bile asker takviyesi alırız herhangi bir savaşta
AMA BİZ HALA ÖZÜMÜZÜ İNKAR ETMEYE ORTA ASYADAKİ KARDEŞLERİMİZİ GÖRMEZDEN GELMEYE DEVAM EDİYORUZ