PDA

View Full Version : Lazaroni'ye övgü!

mgungor
05.Haziran.2006, 21:36
Lazaroni'ye övgü!

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor için en iyi teknik direktör tercihinin Lazaroni olması nedeniyle bu ismi takımın başına getirdiklerini açıkladı. Lazaroni ile kan uyumu sağlayacaklarına inandıklarını kaydeden Sayitoğlu, "Trabzonspor'a gelen yabancı teknik adamlar ve futbolcular uyum sorunu yaşıyor. Biz Lazaroni ile uyum sorunu yaşamayacağız. Kan uyumunu onunla çözeceğimize inandığımız için kendisiyle çalışmaya karar verdik. Lazaroni mütevazi ve sevecen bir insan. Kendisine tahsis edilen evi gezdirdiğimizde şehirden uzak olması nedeniyle bunu istemedi. (Benim insanlarla birlikte olmam gerekli) diyerek yaklaşımını ortaya serdi. Lazaroni Fenerbahçe ile Avrupa'da önemli sonuçlar elde etti. Trabzonspor'u da belirlediğimiz hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz" diye konuştu.

http://www.superspor.com/images/1/29/9182_B_Lazaroni005.jpg

Teknik adam konusunda titiz davranıldığının altını çizen Sayitoğlu, "Aceleci tutum sergilemedik. Bunun nedeni Trabzonspor'u yarınlara taşıyacak bir teknik adamla anlaşmaktı. Doğru bir tercih yaptığımıza inanıyorum. Lazaroni'nin yardımcısının kim olacağına da karar verdikten sonra transferi hızlandıracağız. Fatih Tekke konusu da bizim için kapandı. Kaptanımızla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz" diye konuştu.

ZEYYAT KAFKAS: TOLGA'DAN PAY ALACAĞIZ

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımına transfer olan Tolga Seyhan'ın farklı bir kulübe gidişi halinde Trabzonspor'un pay alacağını söyledi. Bu amaçla Trabzonspor ile Shakthar Donetsk arasındaki anlaşmanın sözleşme koşullarıyla belirlendiğini dile getiren Kafkas, "Burada herhangi bir izinden söz etmektense, mukaveleyle belirlenen bir vecibeden bahsedilebilir. Buna göre Tolga'nın herhangi bir kulübe transferi durumunda Trabzonspor'un alacağı pay bellidir" ifadesini kullandı.

Bu arada Trabzonspor' un Sırp stoperi Milan Stepanov, UEFA U-21 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Sırbistan Karadağ Ümit Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla UEFA'nın resmi internet sitesi yazarları tarafından turnuvanın 11'ine seçildi.
05.06.2006

Kaynak : DHA

ibo
05.Haziran.2006, 21:45
umarım trabzonu toparlar ve başarılı olur...

korray87
06.Haziran.2006, 00:05
bnce cok iyi hoca ts bi klas transfer daha yapms

enesao
06.Haziran.2006, 00:08
insallah avrupada basarili olurlar...

uyurtsever
06.Haziran.2006, 01:16
Bence bu adamda birsey yapamaz,bence bugün ki Türk futbolunu tanıyan ve hedefleri olan bir td getirmeliydiler...

paceywitter
06.Haziran.2006, 02:11
fb zamanında nasıl bir taktikle oynuyordu nasıl bir stratejisi vardı hiç hatırlamıyorum ts için hayırlısı olur işallahh