Log in

View Full Version : Takımlarımızın Avrupa Kupaları'ndaki Rakipleri Belli Oldu!

SAİT71
20.Temmuz.2012, 15:54
F.Bahçe'nin rakibi belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu kuraları çekildi. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de rakibi belli oldu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kuraları UEFA'nın Nyon kentinde çekildi. Galatasaray'ın doğrudan katılacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer takımımız Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turundaki rakibi de belli oldu.

UEFA'da 41.310 puanı bulunan Fenerbahçe seribaşı olarak gireceği 3. ön eleme turu kurasında dişine göre bir rakip çekti ve Romanya ekibi Vaslui ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, ilk maçlar 31 Temmuz-1 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 7 Ağustos'ta oynanacak.

İşte Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu eşleşmeleri...

FC Dynamo Kyiv (UKR) - Feyenoord (NED)

Fenerbahçe SK (TUR) - FC Vaslui (ROU)

Motherwell FC - Panathinaikos

FC Kopenhag - Club Brugge

Limassol / Linfield FC Valletta /FK Partizan

Ulisses FC /FC Sheriff - Razgrad /Dinamo Zagreb

Celtic FC - HJK Helsinki /KR Reykjavík

Molde FK / FK Ventspils - FC Flora Tallinn /FC Basel

MŠK Zilina / Hapoel Kiryat Shmona- Neftçi PFK / FC Zestafoni

NK Maribor /FK Zeljeznicar - F91 Dudelange/FC Salzburg

BATE Borisov/FK Vardar - KS Skënderbeu/Debreceni

CFR 1907 Cluj - Slovan Liberec /FC Shakhter Karagandy

Podgorica /Slask Wroclaw - The New Saints /Helsingsborgs

Anderlecht - Shamrock /FK Ekranas

sporx.com

İşte Timsah ve Es-Es'in rakibi!

Trabzonspor'un play-off turundan katılacağı UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Bursaspor ile St. Johnstone'u elemesi halinde Eskişehirspor'un rakipleri de bugün belli oldu.

Kura çekimi sonunda Bursaspor 3.Ön Eleme turunda Maccabi Netanya (İsrail)-KUPS Kuopio (Finlandiya) eşlemesinde turu geçecek olan takımla karşılaşacak.

Bu iki takım arasında oynanan ilk maçı deplasmanda Kups takımı 2-1 kazanmıştı. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme müsabakaları ilk maçı 2 Ağustos tarihinde Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak, rövanş maçı ise 9 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

ES-ES'E ZOR KURA

Eskişehirspor, St. Johnstone'u elerse 3. ön eleme turunda Fransa'nın Marsilya takımı ile eşleşti. Zor bir kura çeken Eskişehirspor, İskoç ekibini elemesi halinde Marsilya ile ilk maçı 2 Ağustos tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı'nda, rövanşı ise 9 Ağustos'ta Velodrome Stadı'nda yapılacak.

sporx.com

Bana göre E.Şehirspor haricinde iyi kuralar çektik...

anil luque
20.Temmuz.2012, 15:57
Es-Es'in mucize yaratması lazım. Gerçi Marsilya geçen seneki Marsilya gibi oynarsa Es-Es bombayı patlatır ama iyi bir Marsilya'yı temsilcimizin elemesi maalesef çok zor. İnşallah başarırlar.

Gncl1905
20.Temmuz.2012, 16:14
Es-Es'in işi çok zor. Fenerbahçe ve Bursaspor tur atlar diye düşünüyorum. İnşallah Eskişehirspor da mucizeyi gerçekleştirir.

futureless
20.Temmuz.2012, 16:22
Eskişehirspor şanssızlık yaşamış maalesef.

Lim10
20.Temmuz.2012, 16:29
Gele gele Marsilya geldi ya:0:

vFor
20.Temmuz.2012, 16:30
Es-Es olmadı ya ama ben güveniyorum

attirson
20.Temmuz.2012, 16:34
Bence Es Es sürpriz yapacak.

zeck17
20.Temmuz.2012, 16:42
Fenerbahçe bu hafta sonu iyi bir stoper ve forvet almalı yoksa yine young boys kazası olur takımı son 8 senede olduğu gibi sadece alex taşıdı hazırlık maçlarında

E.Cartman
20.Temmuz.2012, 17:26
Es-Es'in kaderi deplasman performansına bağlı. Evlerinde her türlü avantajlı bir skor alırlar zaten de deplasman işi önemli. Gerçi Marsilya geçen sene ki gibi oynarsa her türlü Es-Es alır da bakalım nasıl oynayacaklar.

furkan58
20.Temmuz.2012, 18:23
Fenerbahçe bu hafta sonu iyi bir stoper ve forvet almalı yoksa yine young boys kazası olur takımı son 8 senede olduğu gibi sadece alex taşıdı hazırlık maçlarında

Bu sene sadece 1 tane hazırlık maçı yapıldı ve idman yorgunluğu olan bir maçtı.

Es-Es'in işi çok zor ancak sürpriz yapabilirler.

Fearless Coward
20.Temmuz.2012, 18:26
Bursa'nın kurasına kimse değinmemiş...En zor takımları çektiler seribaşı olarak diğer ekiplere göre daha güçlü bu 2 ekip...KUPS zaten hazır bi ekip her türlü zorlar Bursaspor'u umarım onlar gelmez...Netanya daha kolay KUPS'a göre...

vFor
20.Temmuz.2012, 20:36
Her ne kadar hazır olsalarda böyle takımları elemek çok zor değil Bursaspor o takımdan kat kat üstün.

Deus Dominus
20.Temmuz.2012, 22:24
Bursaspor'da Batalla-Pinto gününde olmazsa her takıma karşı zorlanır, o kadar diyeyim :) Kağıt üstünde kolay kura görünüyor ama ben o kadar rahat değilim.

pele96
21.Temmuz.2012, 00:33
Birde sadece Eskişehirspor turu geçerse :D

William Rookwood
21.Temmuz.2012, 18:22
Vaslui diyip geçmeyin geçtiğimiz yıllarda Young Boys ve PAOK içinde aynısı söylenmişti ciddiye almak lazım rakipleri.

footballer33
21.Temmuz.2012, 21:06
Bursa ve Fener devam eder yollarına, Eskişehir'in eleneceğini düşünüyorum maalesef.

vFor
21.Temmuz.2012, 23:18
Ersun Yanal varsa dönüp bi Gençlerbirliğine bakacaksın o kadar kolay eleyemez marsilya

ReaList
21.Temmuz.2012, 23:54
Bursaspor'da Batalla-Pinto gününde olmazsa her takıma karşı zorlanır, o kadar diyeyim :) Kağıt üstünde kolay kura görünüyor ama ben o kadar rahat değilim.

Aynen bu turda bende Batalla-Pinto ikilisine güveniyorum. Rakip bu iki oyuncunun oyun içindeki varyasyonunu pek bilmediğinden -en azından ilk maç- önlem almayacaktır. Bursaspor ilk maçta voleyi vurdu vurdu yoksa ikinci maçta iş zora girer.

Eskişehirspor'un kaybecek bir şeyi yok çıkacak ve oynayacak, Geçen oynanan maçta çok tembihli oynadıklarından biraz durgun göründüler, Marsilya karşısında ya herro ya merro

Fenerbahçe içinse diyebilecek bir şeyim yok Fener'dir ne yapsa yeridir : )

pele96
21.Temmuz.2012, 23:56
Aynen bu turda bende Batalla-Pinto ikilisine güveniyorum. Rakip bu iki oyuncunun oyun içindeki varyasyonunu pek bilmediğinden -en azından ilk maç- önlem almayacaktır. Bursaspor ilk maçta voleyi vurdu vurdu yoksa ikinci maçta iş zora girer.

Eskişehirspor'un kaybecek bir şeyi yok çıkacak ve oynayacak, Geçen oynanan maçta çok tembihli oynadıklarından biraz durgun göründüler, Marsilya karşısında ya herro ya merro

Fenerbahçe içinse diyebilecek bir şeyim yok Fener'dir ne yapsa yeridir : )

Bence bursa 2.maçta alıcak.İlk maçta izlenen kasetler , maçlar gereğince bu 2 oyuncu markaj altında kalacak bakılacakki birşeyleri yok 2.maç serbest kalıcaklar ve Bursa alacak 2.maçta.