View Full Version : Enes Kanter'den Milli Ayıp
anil luque
21.Temmuz.2012, 14:31
http://www.fanatik.com.tr/Enes-Kanterden-milli-ayip_3_Detail_28_269974.htm
Haberin başlığı öyle olduğu için ben de konuyu öyle açtım hani ayıplanacak bir durum mudur değil midir tam kestiremiyorum doğrusu ama mazeret göstermemiş olması Enes'i biraz kötü durumda bırakıyor diye düşünüyorum. Genç yaşta gelen şöhretin bir sonucu mu sizce bu arkadaşlar görüşlerinizi merak ediyorum.
leventb12
21.Temmuz.2012, 14:40
Umarım bir mazereti vardır yoksa şimdiden havalar tavan yapmasın
anil luque
21.Temmuz.2012, 14:50
Haberde yazılanlar ne kadar doğru bilinmez ama telefonları falan kapatıp menajer ile haber yollatması bence çok kötü.
Kaka Leite
21.Temmuz.2012, 16:09
Bence milli takımında ona ihtiyacı yok :)
Eğer haber doğru ise yaptığı cidden ayıp.
pele96
21.Temmuz.2012, 16:13
35 yaşındaki adam tatilini bırakıp geliyor 20 yaşındaki adam gelmem diyor . Milli takım bunlara emanet olmaz zaten.
attirson
21.Temmuz.2012, 16:16
Eger adam akıllı özür dileyip mazeretini bildirmezse çagırmasınlar bir daha.
sarianet
21.Temmuz.2012, 16:56
bo elemanın zaten bi tarafını daha oynamadan kaldırdılar ne gördükki ne oynuyo ki bu kadar ünlü oldu bu çocuk hala anlayabilmiş değilim
Dooki
21.Temmuz.2012, 17:00
Genelde NBA'de oynayan oyuncular elemelere katılmıyor. Çünkü elemelerin zaten önemi yok gibi bakılıyor büyük ihtimal geçecek takım. Bu yüzden NBA oyuncuları Amerika'da kalmayı tercih ediyorlar takımlarıyla birlikte. Ben çok da ayıplamadım açıkçası, çok oluyor bu tarz durumlar.
anil luque
21.Temmuz.2012, 17:00
bo elemanın zaten bi tarafını daha oynamadan kaldırdılar ne gördükki ne oynuyo ki bu kadar ünlü oldu bu çocuk hala anlayabilmiş değilim
Öyle deme abi adamın kumaşı enfes ona diyecek laf yok. Ancak şöyle söyleyeyim basketbolun Quaresma'sı. Olay bu.
leventb12
21.Temmuz.2012, 17:08
Alakası yok Anıl abi NBA draftından önce videolarını izledim oyununu gayet ciddi oynayan bir oyuncu yoksa Quaresma ile uzaktan yakından alakası yok bu adamın.
anil luque
21.Temmuz.2012, 17:34
Alakası yok Anıl abi NBA draftından önce videolarını izledim oyununu gayet ciddi oynayan bir oyuncu yoksa Quaresma ile uzaktan yakından alakası yok bu adamın.
Abicim oyununa lafım yok karakter açısından diyorum ben. Bu adam daha 17 yaşında Washington Üniversitesi'ni parmağında oynatmış bir adam. Sözlü olarak taahhüt etmesine rağmen oraya gitmeyi bahanelerle reddetmiş biri. Dikkatini çekerim henüz 17 yaşında yaptı bunu. Milletin ekmeğe agu dediği yaşta adam Washington Üniversitesi'ni oyalıyor. Olay bu.
BleedingMoon
21.Temmuz.2012, 17:54
zaten milli takıma da form tutmak için katıldığını söylemişti geçen sene. enes benim için bitmiştir :D
leventb12
21.Temmuz.2012, 18:33
Ona birşey demem zaten Anıl Abi. Zaten bu yılki kadro zaten genç, İzzet var Furkan var Kerem Gönlüm katılacak.Aratacaklarını sanmıyorum ben Enes'in.
Hugo
25.Temmuz.2012, 13:01
"Yıldız oyuncular gelmedi, çünkü onları ben çağırmadım" demiş Tanjevic. Enes'i de o çağırmamış olabilir.