Log in

View Full Version : Kullanıcı Adı Değişikliği

SacrificeGGTC
23.Temmuz.2012, 20:36
Ben nickimi değiştirmek istiyorum. Bu karara yaşadığım birkaç olay yüzünden çok ama çok istiyorum. Böyle bir imkan sunamaz mı Turksportal? Ayrıca yeni üyelik alımı da açıldı. Onlarla birlikte bizde kendimizi yenilemiş oluruz. Buna ihtiyacı benden başka arkadaşlarımın da olacağı düşüncesindeyim....

Rica ve saygılarımla...

Dooki
23.Temmuz.2012, 20:46
Ben de aslında değiştirmek istiyorum lafı gelmişken :D

leventb12
23.Temmuz.2012, 20:53
İmkansız diye biliyorum. Ama olursa bende değiştiricem.

EndoplazmiK RetikuluM
23.Temmuz.2012, 20:55
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107079

Bahsi geçti ama n'oldu bilmiyorum.

Aydin
23.Temmuz.2012, 20:58
Böyle bir şey bu sene bitmeden yapılabilir ama en azından Türkçeleştirme işini halledene kadar bunu gerçekleştirmek pek mümkün değil.

SacrificeGGTC
23.Temmuz.2012, 22:06
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107079

Bahsi geçti ama n'oldu bilmiyorum.

Konunun sonunda ki not dikkatimi çekti.

''Nicki değişmeyen kullanıcılar yeni sisteme geçtiğimizde kontrol panelinden diledikleri bir kullanıcı adını seçebilme hakkına sahip olacaklar. Bu haliyle kalmasını isteyenler ise değişiklik yapmak zorunda değiller.

Çok yakın bir zamanda sistemin kullanıcı tarafını açacağız.

Sevgilerle.''

Aylar geçmesine rağmen bi hareketlilik olmamış. Bence tam sırası diye düşünüyorum. Yeni üyelerde gelecektir. Türkçeyle birlikte bu değişiklikler foruma yeni bir soluk ve hava katacağı düşüncesindeyim.

Fikir ve saygılarımla...

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2012, 22:26
Avatar değişikliğine alışmakta zorlanılıyor,kullanıcı adı çok daha zorlayıcı olacaktır.Ayrıca konuyu açan arkadaş için,eğer özel bir sebep olduğunda (mantıklı bir şeyse) kullanıcı adı değişikliği yapılıyordu en son.

SacrificeGGTC
23.Temmuz.2012, 23:18
Genç Kartal kimle iletişime geçmem gerekiyorsa, lütfen yardımcı olur musun?

İstek ve saygılarımla...

Sheriff
24.Temmuz.2012, 01:31
Şu an için kullanıcı adı değişikliği yapmıyoruz arkadaşlar.

Aydin
24.Temmuz.2012, 01:53
Önceliğimiz Türkçeleştirme arkadaşlar. Türkçeleştirme'yi tamamlayana kadar site ve forumla alakalı şeyleri arka planı attık doğal olarak.

Yeni siteye bu sene sonuna kadar geçmeyi planlıyoruz ve dolayısıyla bu sisteme geçildiğinde nick değiştirme hakkına da sahip olacaksınız.