PDA

View Full Version : İşte Bu Viedeo Beni Çok Tatmin Etti Uzun Zamandr Askerlerimizi Öldrn pkknın Sn Durumu

gezenti
05.Haziran.2006, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=REFYMf1BrNQ
şerefsiz köpeğe bence az bile yapmışlar ben bu videoda birde ona pansuman yapılamsına çok sinir oldum yaaaa....

anarchist
05.Haziran.2006, 22:14
saolasın bakıcam şimdi

__Trex__
05.Haziran.2006, 22:21
ahh bbeeee bende orda olcaktım bak o adam ne oluyodu o zaman engelleyenlerede dalardım walla

ozangulsah
05.Haziran.2006, 22:21
http://www.youtube.com/watch?v=REFYMf1BrNQ
şerefsiz köpeğe bence az bile yapmışlar ben bu videoda birde ona pansuman yapılamsına çok sinir oldum yaaaa....

1. O herifin pkklı olduğunu nereden biliyorsun.
2. Bu insanlık değildir. ALLAH'a havale etmek varken bu kadarda dövülmez bir insan. (Bak insan diyorum)
3. Bu insanları döveceğine hep beraber gidelim abdullah öcalan denilen adamı linç edelim.

__Trex__
05.Haziran.2006, 22:28
o herifin pkklı olduğunu bilemeyiz fakat linçlik bi hareket yaptığı kesin o kadar insan boşuna wurmuyodur demi
insalık mı peki o adamların yaptığı tamam bu insanlık deil fakat onların kundaktaki bebekleri öldürmesi insalık çerçewesi içinemi giriyo
walla içeri girceğimi bilsem abdullah öcalanı linç etmeye giderim benim gibi düşünende bir sürü insan war

ozangulsah
05.Haziran.2006, 22:32
o herifin pkklı olduğunu bilemeyiz fakat linçlik bi hareket yaptığı kesin o kadar insan boşuna wurmuyodur demi
insalık mı peki o adamların yaptığı tamam bu insanlık deil fakat onların kundaktaki bebekleri öldürmesi insalık çerçewesi içinemi giriyo
walla içeri girceğimi bilsem abdullah öcalanı linç etmeye giderim benim gibi düşünende bir sürü insan war

Bence yanlış düşünüyorsun bir yanlış anlama olabilir. Olaki pkklı adamı linç ettin adam öldü bu sefer ne olacak biliyormusun. O şerefsizi adam yerine koyacaklar oradan birisinide seçecekler ve hapise girecek değermi tabiki değmez. Askerlik yapanlar iyi bilirler TÜRKİYE istese pkk diye birşey kalmaz. Hatta hiçbir pislik kalmaz ama neden istenmiyor bilmiyorum.

__Trex__
05.Haziran.2006, 22:38
tamam sana katılıyorum
sen diyince insanlık falan bende onların yaptıklarından bahsettim yoksa bende bu şerefsizlerin adam yerine konmasına gıcık oluyorum polis pansuman falan yaptı ben sinir oldum yani

gezenti
05.Haziran.2006, 22:41
ozangulsah o kadar insan bir yanlış anlamadan dolayı linç girişimi yapmaz TÜRK milleti faşist değildir bunu aklından çıkarma.birde bunları adam yerine koyacaklar diye elini kolunu bağlayarak oturucakmıyız...

ozangulsah
05.Haziran.2006, 22:42
tamam sana katılıyorum
sen diyince insanlık falan bende onların yaptıklarından bahsettim yoksa bende bu şerefsizlerin adam yerine konmasına gıcık oluyorum polis pansuman falan yaptı ben sinir oldum yani

İçin rahat olsun onlarda emir kulu göz önünde pansuman yapmışlardır. Gerçekten pkklı ise karakolda o dayağın 10 mislini yemiştir sen merak etme.

gezenti
06.Haziran.2006, 00:47
İçin rahat olsun onlarda emir kulu göz önünde pansuman yapmışlardır. Gerçekten pkklı ise karakolda o dayağın 10 mislini yemiştir sen merak etme.
inşallah öyledir ozan bu devirde polislere hiç güvenim kalmadı....

LeHeb
06.Haziran.2006, 09:20
bana sanki onu yapanlar köpek gibi geldi. İnsanlıktan hiç nasbini almamış olanlar. %100 eminim ki ilk önce 1 veya 2 adam tartıştışmıştır. diğerleride ne olduğunu anlamadan madem vuruyo bi sebebi vardır diye dalmıştır mallık işte. bu hale geldik. insanlıktan gitgide uzaklaşıyoruz. eminim onu yapanlar evde karısını kızını da dövüyodur.

gezenti
06.Haziran.2006, 12:23
bana sanki onu yapanlar köpek gibi geldi. İnsanlıktan hiç nasbini almamış olanlar. %100 eminim ki ilk önce 1 veya 2 adam tartıştışmıştır. diğerleride ne olduğunu anlamadan madem vuruyo bi sebebi vardır diye dalmıştır mallık işte. bu hale geldik. insanlıktan gitgide uzaklaşıyoruz. eminim onu yapanlar evde karısını kızını da dövüyodur.
ya o videodaka ne yazıyodu başlangıç adında pkk kürdistan bilmemneydi galiba ama bu haberi yerel tvlerde gösterdiler.bu haber asparagas deil kesinlikle doğrudur.herşeyin altında çapanoğlu aramayın...

Burak Duran
06.Haziran.2006, 13:10
sebebi adam PKKlı konuşmaları dinlerseniz ne oldu pkk na hadi nerdeler diye konuşanlar vardı. ben olsam bende yapardım. ülke savunması için pkklı öldüren askerlerimizde evde karısını kızını damı vuruyor???

gezenti
06.Haziran.2006, 21:01
sebebi adam PKKlı konuşmaları dinlerseniz ne oldu pkk na hadi nerdeler diye konuşanlar vardı. ben olsam bende yapardım. ülke savunması için pkklı öldüren askerlerimizde evde karısını kızını damı vuruyor???
aynen katılıyorum hürmet.....

hezzo
06.Haziran.2006, 23:09
bu adamların karakolda hapislerde çektiklerini düşünerek de tatmin olabilirisin. Polise güvenmeebilirsiniz ama askeri veya terör hakkında bi konuda merak etmeyin gereğinden fazlasını yaparlar ellerinden geleni ardına koymazlar. O dayağı hakedicek şeyler yaptığında da eminim. Orda sanırım beynine aldığı darbelerden dolayı bayılırsa ölür düşüncesiyle müdahele edildi , o sırada muhtemel bi beyin kanaması vardır uyursa gider, hiç bir bilgi edinilemez.

__Trex__
06.Haziran.2006, 23:18

yani demi arkadaşım herşeyin altından bişi bulmuyolarmı uyuz oluyorum yaa

uyurtsever
06.Haziran.2006, 23:23
Çok iyi hatırlıyorum atv haberde izlemiştim bu dayak yiyen bir üniversitede sol görüşü savunduğu ve bildiri dağıttığı için sağ kesimi savunan öğrenciler tarafından dövülmüştü...

LeHeb
06.Haziran.2006, 23:54
Çok iyi hatırlıyorum atv haberde izlemiştim bu dayak yiyen bir üniversitede sol görüşü savunduğu ve bildiri dağıttığı için sağ kesimi savunan öğrenciler tarafından dövülmüştü...
ha alışık ozaman dayak yemeye.:D

gezenti
06.Haziran.2006, 23:57
ya kardeşim ne alakası var şimdi bunla onun hem o olay öyle değildi yanlış lansa etme.senin bu mesajından ben şunu anladım pkklılarda solcudur öylemi.
ama bana bak böyle meselelerde ülkenini solcusuda sağcısıda birlik olup bu köpeklerin tepesine konar.

LeHeb
07.Haziran.2006, 00:25
Askerlik yapanlar iyi bilirler TÜRKİYE istese pkk diye birşey kalmaz. Hatta hiçbir pislik kalmaz ama neden istenmiyor bilmiyorum.
o senin dediğin eskidendi arkadaşım. görürsün 15-20 seneye kalmaz durum "pkk istese türkiye diye bişe kalmaza dönücek. az kaldı. Belki 15-20 sene biraz abartı ama büyük ihtimalle en az 35-40 sene içinde Kürdistan kurulcak.Tabi inşallah bunlar olmaz o ayrı. Ama 15-20 sene içinde PKK artık Türkiye'nin başa çıkamayacağı bir problem haline gelecek. Ve bağımsızlıklarını resmen isteyecekler.
Ama PKK'nın bu hale gelmesinde en büyük pay bundan önceki hükümetlere aittir. Pkk bu kadar büyümeden gerekli önlemin alınması lazımdı. Ama ozamanki devlet ve ordu ne yaptı? İlk önce Pkk'yı diğer istemediği etnik grupları temizlemekte kullandı. Sonra da baktı PKK tehdit oluşturuyo Güneydoğudaki insanların hepsini pkk dan saydı. onlara hiç bir maddi manevi destek vermedi. bu sefer aslında pkk'nın ekmeğine yağ sürmüş oldu. insanlar devletten umudu kesip pkk'ya ümit bağladı haklı olarak. ve pkk'yı desteklediler. Ya abi askerlerin geçmişte ordaki türk-kürt vatandaşlara çektirdği şeyler inanılmaz boyutlarda. babamın bi arkadaşı vardı askerde eskiden gidiyolarmış kürt vatandaşların evlerini sorgusuz sualsiz basıp ellerinde ne kadar tabanca-silah tüfek bıçak varsa hepsini alıyolarmış, aynı günün akşamı yine aynı evleri basıp vay efendim siz silah kaçakçılığı yapıyosunuz, sizi pkk'ya yardım ederken görmüşler...ve bunun gibi bissürü uyduruk sebbeplerle adamları öldüresiye dövüyolarmış. hatta bazı köylerde pkk üyeleri olduğu duyulduğu zaman filan direk köyü tepeden tarıyolarmış tabi bunun yüzde 98'i suçsuz insanlar.daha sayamadığım bissürü şey.. adam naapsın tüm bunlardan sonra bide ben türk vatandaşıyımmı desin ama ne oluyo tabi bunlar hiç gündeme geliyomu yokk. gelse de zaten 2 gün sonra o gazetecinin cesedini bulursunuz.
yani diyceğem kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. ama hiç kimse sorumluluk almıyo. Ayrıca hala da bu böyle. Pkk kendi televiyonunu kuruyo kimse müdahale bile etmiyo. Bizde bu vidyoda görüldüğü gibi hemen provakasyonlara gelebiliyoruz. çünkü biz aklımızı kullanmayı bilmiyoruz. Hemen işi şiddete vuruyoruz. pkk da bunu çok güzel kullanıyo yani. o video da neden olayın başı yok biliyomusunuz? muhtemelen o vidyoyu ekleyen pkk yandaşı ve tüm avrupalılara bizi kötülemek için kullanıyor vidyoyu. biraz aklımızla hareket etsek belki iş daha kolay hallolabilir

ozangulsah
07.Haziran.2006, 00:33
Lehebe yazıyorum bu yazıyı.. Sen TÜRKİYE'yi küçümsüyorsun sanırım. Amerika içten fethetmeye çalışıyor ama oda olmayacak. Bu ülkeyi TÜM DÜNYA çökertememiş. pkkmı çökertecek. Bence şimdi uyan dön gerçek dünyaya.

LeHeb
07.Haziran.2006, 00:37
Lehebe yazıyorum bu yazıyı.. Sen TÜRKİYE'yi küçümsüyorsun sanırım. Amerika içten fethetmeye çalışıyor ama oda olmayacak. Bu ülkeyi TÜM DÜNYA çökertememiş. pkkmı çökertecek. Bence şimdi uyan dön gerçek dünyaya.
sen hiç merak etme biz kendi kendimizi çökertiriz

__Trex__
07.Haziran.2006, 00:48
böle bi durum olursa ki çok zor oldu diyelim ben türk halkına güweniyorum böle durumlarda kenetleniriz yani hertürlü çözmek zor olur
KURTULUŞ SAWAŞINI unutmayalım !!!

uyurtsever
07.Haziran.2006, 01:01
ya kardeşim ne alakası var şimdi bunla onun hem o olay öyle değildi yanlış lansa etme.senin bu mesajından ben şunu anladım pkklılarda solcudur öylemi.

Bu adamın pkk lı olduğunu nerden biliyorsun ki hem ben pkklı demedim sol görşü savunan bir öğrenci dedim...Yabancıların alıp rast gele bir başlıkla siteye eklediği bir video üzerine burada konuşuyorsun.Olayı yanlış lanse etmiyecekmişim asıl sen olayı yanlış lanse ediyorsun...

gezenti
07.Haziran.2006, 10:53
Bu adamın pkk lı olduğunu nerden biliyorsun ki hem ben pkklı demedim sol görşü savunan bir öğrenci dedim...Yabancıların alıp rast gele bir başlıkla siteye eklediği bir video üzerine burada konuşuyorsun.Olayı yanlış lanse etmiyecekmişim asıl sen olayı yanlış lanse ediyorsun...
ya sen bu vidoyuda sağ sol olayına bağladınya helal olsun sana bravo...
bu insanı neden dövdükleri malum film izlerken aç sesini bak bakalım orda neler söylüyorlar ondan sonra cevap yaz ve bir daha bana akıl verme...

Del Piero_10
08.Haziran.2006, 17:40
güzel video moral yükseltmek için süper.

ibo
08.Haziran.2006, 19:52
İyi yapmışlar. Ben olsam bende aynısını yapardım :mad: belkide o pkk lı orada yakalanmasaydı o polislerden birinin canınba kıyacaktı :mad:

gezenti
08.Haziran.2006, 20:12
İyi yapmışlar. Ben olsam bende aynısını yapardım :mad: belkide o pkk lı orada yakalanmasaydı o polislerden birinin canınba kıyacaktı :mad:
ewet çok haklısınız iyi yaptılar şerefsize...