Log in

View Full Version : Gökhan Töre Rubin Kazan'da

Ralph
25.Temmuz.2012, 00:18
@_ertemsener

SON DAKİKA !!! GÖKHAN TÖRE RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI ...AYRINTILAR 00:10 CNN TÜRK'TE TRANSFER DOSYASI'NDA

El Barto
25.Temmuz.2012, 00:26
Rubin Kazan ne alaka yahu?

E.Cartman
25.Temmuz.2012, 00:32
Chelsea'de kalmadın anladık Hamburg'a gittin forma şansıda buluyorsun 20 yaşındasın üst düzey liglerin birinde yüksek itibarlı bir takımda oynuyosun, tecrübenin kralını kazanacağın takımlardan biri. Hadi onu geçtim ordanda gitmek istedin Türkiye'den taliplerin var. Galatasaray uzun zamandır peşinde takımın başında Fatih Terim gibi bir adam var. Kanat olarak sayabileceğimiz sadece Amrabat ve gidici olan Riera var. ŞL'de var. Rubin'e niye gidilir ki bu yaşta amaç ne yani.

Ralph
25.Temmuz.2012, 00:35
Chelsea'de kalmadın anladık Hamburg'a gittin forma şansıda buluyorsun 20 yaşındasın üst düzey liglerin birinde yüksek itibarlı bir takımda oynuyosun, tecrübenin kralını kazanacağın takımlardan biri. Hadi onu geçtim ordanda gitmek istedin Türkiye'den taliplerin var. Galatasaray uzun zamandır peşinde takımın başında Fatih Terim gibi bir adam var. Kanat olarak sayabileceğimiz sadece Amrabat ve gidici olan Riera var. ŞL'de var. Rubin'e niye gidilir ki bu yaşta amaç ne yani.

Para :) Artık futbolcular paraya bakıyor sadece.

E.Cartman
25.Temmuz.2012, 00:36
Ee abi buranında parası güzel :D Vergiyide kulüp ödüyor zaten. 1,5 - 2 milyon garanti para alırdı.

Ralph
25.Temmuz.2012, 00:38
Ee abi buranında parası güzel :D Vergiyide kulüp ödüyor zaten. 1,5 - 2 milyon garanti para alırdı.

Primler ile ilgili işine gelen bir şeyler vardır illa ki :) NTVSpor'u falan takip ediyorum daha bir gelişme yok ama Ertem abiye güveniyoruz :icon_biggrin:

E.Cartman
25.Temmuz.2012, 00:41
Şimdi aklıma gelmiyorda değil hepimizin Rusya'ya gitme isteğimize neden olan şey midir acaba Gökhan'ı Rusya'ya çeken.

kalemci
25.Temmuz.2012, 00:55
Primler ile ilgili işine gelen bir şeyler vardır illa ki :) NTVSpor'u falan takip ediyorum daha bir gelişme yok ama Ertem abiye güveniyoruz :icon_biggrin:

Bu haber doğru olabilirde Ertem Abiye güvenme aga. Emenike sene sonunda kesinlikle Chelsea'de diye bas bas bağırıyordu 1-2 ay önce. O zamandan beri takip etmiyorum. Bence Töre için Hamburg'dan daha faydalı olabilir Rusya.

Estranged
25.Temmuz.2012, 01:15
Programında Sercan Sararer FB ile yarın imzalayacak da demişti Ertem Şener.

Aydin
25.Temmuz.2012, 01:36
lütfen gelişmeler resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadıkça (en azından twitter dışından bir kaynak olsun) transfer kesinleşmiş gibi konu açmayalım.

transfer resmileştiğinde konu tekrar açılabilir.

goosfraba
26.Temmuz.2012, 12:24
http://f3.rubin-kazan.ru/img/news_3755.jpg

uAburak89
26.Temmuz.2012, 12:26
Türkiye'ye gelmesi hayal, imkansız olan oyuncunun Rusya'ya gitmesi..

Kaka Leite
26.Temmuz.2012, 12:36
Konu açılmıştır...

Ralph
26.Temmuz.2012, 13:10
Çoğu kişi yanlış olanı yaptığını düşünüyor ama bu işler belli olmaz. Bknz: Burak Yılmaz. Adam orada kendini buldu ve piyasa yaptı. Trabzon'a kötü takım demek istemedim yanlış anlaşılmasın.

nekop
26.Temmuz.2012, 14:47
Çoğu kişi yanlış olanı yaptığını düşünüyor ama bu işler belli olmaz. Bknz: Burak Yılmaz. Adam orada kendini buldu ve piyasa yaptı. Trabzon'a kötü takım demek istemedim yanlış anlaşılmasın.

Garip, alakasız bir örnek olmuş. Hangi düşünceyle yaptığınızı çözemedim açıkcası. :)

Ralph
26.Temmuz.2012, 14:52
Garip, alakasız bir örnek olmuş. Hangi düşünceyle yaptığınızı çözemedim açıkcası. :)

Bazı futbolcular bazı takımlarda kendilerini bulabilir. Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız ve bir çok örnek var bununla ilgili. Her takımda tam potansiyelle oynayamayabilirler. Gökhan Töre içinde şimdi herkes niye gitti yazık etti kendine gibi şeyler söylüyorlar ama bende diyorum ki belli olmaz bu işler. Orada bu verdiğim örnekler gibi çok daha üst düzey bir oyun ortaya koyarak dünyaca ünlü bir kulübe transfer olabilir. Anlatabildim mi acaba? :)

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:05
Kendi twitterından da açıklama yaptı Galatasarayla anlaşmıştık fakat Rubin daha iyi teklif yaptı. Anlayış falan bişeyler yazmış.

RaSenGan
26.Temmuz.2012, 15:12
İlginç doğrusu.Hadi tamam Türkiye'ye gelmedin de Rusya'ya da gidilmez ki arkadaş gençsin yeteneğin var Rusya'ya mı kaldın ?

nekop
26.Temmuz.2012, 15:12
Bazı futbolcular bazı takımlarda kendilerini bulabilir. Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız ve bir çok örnek var bununla ilgili. Her takımda tam potansiyelle oynayamayabilirler. Gökhan Töre içinde şimdi herkes niye gitti yazık etti kendine gibi şeyler söylüyorlar ama bende diyorum ki belli olmaz bu işler. Orada bu verdiğim örnekler gibi çok daha üst düzey bir oyun ortaya koyarak dünyaca ünlü bir kulübe transfer olabilir. Anlatabildim mi acaba? :)
Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız gibi birçok örnek olması normal, çünkü bir bu adamların kariyerine bakınca bir futbolcunun parlaması için yaşanabilecek 4-5 senaryodan 3'ü mevcut bunlarda. :)

Tuskarr
26.Temmuz.2012, 19:59
hala anlamadınız mı beyler neden rusya'ya gittiğini ? :D

KanaKe
26.Temmuz.2012, 20:49
iyi yapmis bence :) neden derseniz ilk olarak o cocuga türkiyede top oynatmazlar, ikinci nedense 1-2 kötü mac oynadimi basin rahat birakmaz üstüne giderler.. rusyada hem türkiyede kazanacaginin fazlasini kazanacak hemde kafasi rahat güzel bir tercih yapmis.. gökdeniz abisiyle döktürürler orda :)

semih99999
27.Temmuz.2012, 00:03
yav nasıl kaçar gökhan töre gelseydi bi türk kasapları bi dograsaydı cocugu :D

maNga 33
27.Temmuz.2012, 01:04
İlginç doğrusu.Hadi tamam Türkiye'ye gelmedin de Rusya'ya da gidilmez ki arkadaş gençsin yeteneğin var Rusya'ya mı kaldın ?

rus kızları için gitmiş olabilir futbolda bi yere kadar :D

Addolorato
30.Temmuz.2012, 11:05
Gökhan Töre'nin bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Pino'dan bir farkı yok bence.

eng1n
30.Temmuz.2012, 11:48
Gökhan Töre'nin bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Pino'dan bir farkı yok bence.

Türk takımları için farkı Türk Kimliği

Adam resmen tersten kariyer yapıyor bundan sonra ki durağı da bir Türk takımı olacağını düşünürsek

Chelsea - Hamburg - Rubin - Türk Takımı.

Fearless Coward
30.Temmuz.2012, 15:58
Trabzonspor ya da Bursa'ya gider büyük ihtimal :p