PDA

View Full Version : Robert Guerrero Vs Selcuk Aydin

Bordo61Mavi
26.Temmuz.2012, 05:29
...

Turk box tarihinin en buyuk maci. Pazar sabahi kazanan boksor Mayweather'nin rakibi olacak.

Selcuk daha once mac kaybetmemis ve bunun yaninda hic knock down bile olmamis. Biraz kendinden emin konusuyor ikinci videoda Selcuk buda Turklugun verdigi bi guven olsa gerek :D insAllah sadece guvende kalmaz.

Mayweather ikidir Selcukla mac yapmaktan kaciyor ama bu macida alirsa Selcuk daha kacacak yeri kalmiyor Mayweatherin.

...

Bordo61Mavi
28.Temmuz.2012, 04:19
...

Selcuk isim yapim derken fazla agresif davraniyor.

IcedEarth
28.Temmuz.2012, 04:34
Selçuk gereksiz harekete girmiş, rakibi boş yere hırslandırdı. Yarın dayağı yiyebilir bizim Selçuk, aksini umut ediyoruz tabii ki.

Bordo61Mavi
28.Temmuz.2012, 04:37
Rakibi bi ust kilo grubuna cikti bu mac icin pek alisik degildir heralde bu kiloya. Zaten Selcugu itiyor kendisi dahada fazla geri gidiyor.

IcedEarth
28.Temmuz.2012, 04:40
Rakibi bi ust kilo grubuna cikti bu mac icin pek alisik degildir heralde bu kiloya. Zaten Selcugu itiyor kendisi dahada fazla geri gidiyor.

Evet rakip zayıf görünüyor, ama özetlerden izlediğim kadarıyla tekniği biraz daha kuvvetli gibi, Selçuk savruk dövüşüyor. Biraz daha toplu dövüşüp biraz da sinirlerine hakim olursa daha iyi olacaktır.

ShevAnil
28.Temmuz.2012, 04:47
Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanal veriyor, bu 3'ünü istiyorum. :n:

IcedEarth
28.Temmuz.2012, 04:52
Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanal veriyor, bu 3'ünü istiyorum. :n:
Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 5'te. Sanırım Kanaltürk verecek. Ben izleyebileceğimi sanmıyorum, uyku beni nakavt edecektir, özetini izleriz artık.

ShevAnil
28.Temmuz.2012, 04:55
Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 5'te. Sanırım Kanaltürk verecek. Ben izleyebileceğimi sanmıyorum, uyku beni nakavt edecektir, özetini izleriz artık.

Teşekkürler, unutmam umarım.

Fearless Coward
28.Temmuz.2012, 04:57
3te falan olaydı izlerdik be...Bi de bu ne maçı yani Selçuk alırsa final maçına mı çıkacak o elemanla ?

IcedEarth
28.Temmuz.2012, 05:02
3te falan olaydı izlerdik be...Bi de bu ne maçı yani Selçuk alırsa final maçına mı çıkacak o elemanla ?
Anladığım kadarıyla Selçuk bu maçı kazanırsa Floyd Mayweather'la kendi sikletlerinin kemer maçına çıkacak. Sikletlerini bilmiyorum, o kadar ilgili değilim boksla, ama bu Floyd çok ünlü bir boksör ve çuvallar dolusu parası var.

Bordo61Mavi
28.Temmuz.2012, 05:03
Bu maci alan kaprisli Mayweatherin rakibi olacaktir :)

IcedEarth
29.Temmuz.2012, 01:40
Büyük maç geldi çattı. Medyada bu adamdan doğru düzgün bahsedilmemesi gerçekten ayıp. 4 saat sonra maça çıkacak, hala doğru düzgün bir yerde göremedik haberini.

ShevAnil
29.Temmuz.2012, 04:43
Sinan Şamil Sam'dan sonra bir Türk'ü tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum. Umarım şu ana kadar yaptığı hareketlerinin sonucunda kaybederek küçük düşmez.

kalemci
29.Temmuz.2012, 06:01
Kaybetse bile niye küçük düşsün ki ?

Nedvedmania
29.Temmuz.2012, 06:04
İzleyelim bakalım. Finale çıkarak gerekeni yapmış zaten. Şuan tüm boks dünyasına adımızı duyurdu.

Edit : Ee hani 5deydi. Başka maçlar var daha :uzgun:

Revolution
29.Temmuz.2012, 06:16
Merak ettim valla, Trabzonlu olduğu yazmasa bile tezcanlılığından anlaşılır memleketi :D

Nedvedmania
29.Temmuz.2012, 06:31
Ohoo bu maçlar bitmez daha. Ben yatıyorum yarın bi şekilde bulur izlerim :)

Bursaspor
29.Temmuz.2012, 08:19
Robert Guerrero maçı kazandı. 117-111, 116-112 ve 116-112'lik iki California'lı bir İngiliz hakemin kararıyla. Bir başka deyişle Selçuk Aydın maçı kaybetti.

kalemci
29.Temmuz.2012, 08:31
Puanlama çok garipmiş. Yerini bulan bütün yumruklara şiddeti ne olursa olsun aynı puanı mı veriyorlar ?

Bordo61Mavi
29.Temmuz.2012, 08:35
Guerrero hakketi maci cunku daha fazla yumruk isabet ettirdi. Selcuk az vurdu oz vurdu ama bi turlu adami indirecek kombinasyonlari yapamadi. Cani sagolsun halen mat yuzu gormeden kariyerine devam ediyor. Daha iyi donecektir.

Bordo61Mavi
29.Temmuz.2012, 08:36
Puanlama çok garipmiş. Yerini bulan bütün yumruklara şiddeti ne olursa olsun aynı puanı mı veriyorlar ?

Isabete gore, siddet olsa Selcukundu mac.

kalemci
29.Temmuz.2012, 08:37
Yok onu anladım eleman daha fazla yumruk isabet ettirdi ama çoğu yumuşak yumruklarda Selçuk ise vurunca sesi geldi. Bu iki yumruğun arasında puan konusunda fark nasıl olmaz ? Bildiğimden yada anladığımdan sormuyorum merakımdan soruyorum.

Galatasaray Selçuk Aydın'ı da almasın :n:

Bordo61Mavi
29.Temmuz.2012, 08:41
Olsa bile 1 ingiliz 2 amerikan judge'in oldugu yerde ise yaramazdi.

Hakem nedense butun uyarilari bizlere veriyor, adam son 3 raund Selcuk'a sarili bir sekilde bitirdi maci.

kalemci
29.Temmuz.2012, 08:44
Ama Selçuk'ta biraz sakin ve yavaş kaldı sanki. Bu arada kanaltürk yayını rezalet ötesiydi.

Bordo61Mavi
29.Temmuz.2012, 08:47
Aynen Kanalturk duygusal anlar yasatacak diye Selcugun annesini babasini kullandi. Macin ortasinda eve baglandilar duygularini soruyorlar.

Hakem konusunu bide boyle dusunelim, bu mac Trabzonda olsaydi, hakemlerde 2 oflu 1 rizeli olsaydi sonuc aynimi olurdu :D

ShevAnil
29.Temmuz.2012, 15:50
Selçuk yavaş kaldı, yoksa indirirdi rakibini, adam 3 kez afalladı ama bizimki bıraktı o sıralarda. Sağlık olsun.