PDA

View Full Version : FIFA Ankaragücü'nü Uyardı: Küme Düşürürüz

Walter Sakana
28.Temmuz.2012, 02:01
FIFA Disiplin Komitesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığıyla, geçmiş yönetimlerden alacakları bulunan yabancı futbolcuların alacaklarının ödenmesi için Ankaragücü Kulübü’nü uyardı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, geçmiş dönemlerde alacakları olduğu gerekçesiyle teknik direktör Hans Peter Briegel, yardımcıları Dirk Wülbier ve Norbert Hauenstein, oyuncular Roguy Meye, Mustafa Özkan ile Roman Bednar’ın transferinden dolayı hem oyuncu, hem de kulübü West Bromwich’in FIFA’ya yaptığı başvurular sonuçlandı.

FIFA Disiplin Komitesi, tarihinin en kötü sezonunu yaşayarak Spor Toto Süper Lig’den düşen başkentin 103 yıllık kulübü Ankaragücü’ne Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla uyarı yazısı gönderdi.

FIFA Disiplin Komitesi’nce çeşitli tarihlerde gönderilen yazılarda söz konusu alacakların biran önce ödenmesi istenirken, borcun ödenmemesi halinde sarı-lacivertli kulübün puan silme ve alt lige düşürülme cezalarına çarptırılacağı bildirildi.

Komitenin, Ankaragücü Kulübü’ne 19 Ağustos 2012 tarihine kadar ödeme süresi verdiği belirtildi.

Söz konusu kişilerin dışında FIFA’da transfer alacaklarından dolayı daha bir çok futbolcu ve kulübün Ankaragücü aleyhinde yaptığı başvuruların da bulunduğu öğrenildi.

http://haber.gazetevatan.com/fifa-ankaragucunu-uyardi/468431/5/Spor

Trabzonspor
28.Temmuz.2012, 02:23
Bu takım bu hallere düşecek takımmiydi be !!!

europeanconquer
28.Temmuz.2012, 03:05
Ankaragücü bütün her şeyini Gökçek ailesine borçlu :)

kalemci
28.Temmuz.2012, 03:07
Gökçekler yüzde 30 suçluysa c.aydın 70 suçludur bence.

europeanconquer
28.Temmuz.2012, 03:14
Elbet Cezmi Aydın'da da büyük bir suç vardır ama 12 yıl başkanlık yaptı adam,kulübe bir şey olmadı.Gökçekler geldi 2,5 yılda 49 yıldır Süper Lig'de olan Ankaragücü'nü bataklığa sürükledi.Neyse ben gördüğümü söylüyorum sen kulübün içine daha yakınsın abi sen diyorsan öyledir.

kalemci
28.Temmuz.2012, 03:20
Estağfurullah kardeşim, bende gördüğüm araştırdığım kadarıyla söylüyorum. Şahsi görüşüm Gökçekler ileriye dönük batıracaktı kulübü ama Cemal Aydın sadece ben batırırım dedi, Gökçekler hala kurtarabiliriz demelerine rağmen C.Aydın istemiyor. Üyelerde hep kendi adamları bırakmıyor. Gökçekler çözüm mü ? Değil tabi ki, ama ne yazık ki onlardan başka kurtarabilecek kimse yok. Belediyeye devredilsin desek oda Gökçek. MKE'den de bi fayda yok malesef.

europeanconquer
28.Temmuz.2012, 03:29
Haklısın abi,el birliği ile yüzyıllık koca çınarı devirdiler işte.

Sheriff
28.Temmuz.2012, 04:18
Ankaragücü'nün ligden çekilmek istediğini okumuştum bende bir yerlerde.

Corpus
28.Temmuz.2012, 06:01
Taraftara devredilsin.

kalemci
28.Temmuz.2012, 08:42
Ligden çekilme olmaz diye tahmin ediyorum, en kötü Bonhof geçer takımın başına. Kamp dün bitti daha. Yarından itibaren Ankara'da devam edecekler çalışmalara diye biliyorum.

Ayrıca Zafer taraftara devredilsin demişsin de olur mu öyle şey, taraftar ne yapabilir ki ?

Corpus
28.Temmuz.2012, 17:26
Ligden çekilme olmaz diye tahmin ediyorum, en kötü Bonhof geçer takımın başına. Kamp dün bitti daha. Yarından itibaren Ankara'da devam edecekler çalışmalara diye biliyorum.

Ayrıca Zafer taraftara devredilsin demişsin de olur mu öyle şey, taraftar ne yapabilir ki ?

Ankaragücü taraftarlarında hem adı hem parası hem de oturmuş bir karakteri olan birisi yok mu ? Parası olmasına da gerek yok bence orası ayrı. Tüm taraftarlara abilik edip yönlendirmeli ve bir şekilde yardımlar toplayıp takımı ayağa kaldırabilmelidir bence. Gerekirse amatör kümeden başlanmalı, tekrar yapılanılmalı ama böyle bir kulüp kapatılmamalıdır diye düşünüyorum. Şu dönemde çoğu taraftar, bu yöneticilerden daha iyi kararlar alır.

DisCo
28.Temmuz.2012, 17:41
Oyuncuların parasının ödenmesini isteyebilirde Fifa kim oluyorda TFF'nin işine karışabiliyor. Düşürüp düşürmeme TFF'nin bileceği iştir.

kalemci
28.Temmuz.2012, 17:49
Ankaragücü taraftarlarında hem adı hem parası hem de oturmuş bir karakteri olan birisi yok mu ? Parası olmasına da gerek yok bence orası ayrı. Tüm taraftarlara abilik edip yönlendirmeli ve bir şekilde yardımlar toplayıp takımı ayağa kaldırabilmelidir bence. Gerekirse amatör kümeden başlanmalı, tekrar yapılanılmalı ama böyle bir kulüp kapatılmamalıdır diye düşünüyorum. Şu dönemde çoğu taraftar, bu yöneticilerden daha iyi kararlar alır.

Taraftar ikiye ayrıldı. Cemalciler, Gökçekçiler. Şuana kadar olan başkanlarda genelde Cemal'in adamıydı. İki sene önceye kadar bağımsız 6-7 tane taraftar gurubu vardı tribünde. Nasıl yönlendireceksin bu karmaşayı ? Gelen transfer paraları nerede o bile belli değil. Turgut'tan gelen parayı Sami A. aldı kaçtı bi o biliniyor.

Ayrıca yardımlar toplanıyor toplanmasına ama ancak elektrik-su parasını karşılayabiliyor. Ankaralı olmadığın için sana öyle geliyordur ama Ankaragücü taraftarlarının yüzde doksanı daha iyi karar almaz.

Corpus
28.Temmuz.2012, 17:56
Valla sen içinde olduğun için daha iyi biliyorsundur :) Sadece normal bir takım için konuşmuştum. Ne bileyim ben Dallas' ın Ankara' da çekildiğini.

kalemci
28.Temmuz.2012, 18:00
Son bi yıldır yönetimde olanlarla 8 sezon Bizimkiler çekilir :n:

KaPaLı
28.Temmuz.2012, 20:58
33 oyla başkan seçiliyor, kulupten ayrılan-satılan-topçuların paralarının ne olduğu belli değil. Yönetim ibra ediliyor ama kimin ibra ettiğini yeni gelen yönetim bilmiyor. Onu geçtim takımda futbolcu yok, hoca yok. Fuat Akyüz takımın başında gözüküyor ama onunda ne olacağı belli değil. Kongre yapılıyor herkese üyelik yolu açılıyor. Yani takımda işler çok karışık denecek kadar bile aydınlık bir görüntü yok ortada.

kalemci
28.Temmuz.2012, 23:07
Yeni başkan Bent Ahlat Cemal Aydın'ın karşısındaydı değil mi aga?