View Full Version : Saha zemini
attackersgwnc
30.Temmuz.2012, 12:09
Selam arkadaşlar fm 2012'yi 2d oynuyorum laptop ekran kartım 512 mb nvdia geforce olmasına rağmen kasıyor anlamadığım şekilde ama ben bir fikir yürüttüm sahaların zemini çok ayrıntılı ben her sahada aynı zeminde ve sade bir zeminde oynamak istiyorum bunun bir yolu yokmudur?
leventb12
30.Temmuz.2012, 12:30
Sanmıyorum kardeş ekran kartı 1 gb di benim eskisinde. İşlemci berbattı oyun kasıyordu yine.
lofthei
30.Temmuz.2012, 15:25
Yararlı olur mu bilmiyorum ama modem açıkken oyuna girmemeye çalış. Gireceksen modemi kapat, çıktıktan sonra yine açarsın. Bende modem açıkken inanılmaz kasıyor oyun, modemsiz yağ gibi akıyor.
jesmatador
30.Temmuz.2012, 15:42
@Lofthei
Hocam modem açıkken dayanamazsın face falan açıktır. Ama modem kapalıyken giremiyorsundur. Herhangi bir sekme açıksa bilgisayar biraz yavaş hareket eder. ama yokken hızlıca oynayabilirsin.
kasım akdemir
30.Temmuz.2012, 15:45
Ne tuhaf bilgisayarlarınız var arkadaş :D:D
Önder HOCA
30.Temmuz.2012, 16:04
Ram yokluğundan genelde pc toplarken ekran kartı 2 gb olsun işlemci 4 çekirdek olsun ram 2 gb idare eder mantığıyla toplandığı için bende de kasıyor :)
attackersgwnc
30.Temmuz.2012, 21:12
ram4 gb ya 2.lig takımlarıyla kupa maçı yaptığım zaman fm 2010 daki gibi 2D maç motorunda takımın niteliğine göre saha durumuna göre sade bir zemin yer alıyor bu bilgisayarı ve ekranı zorlamıyor farkettiğime göre eğer mümkünse buna müdahale edip tek zeminde oynamak istiyorum mesela nou camp'ta wembleyde o zemin olsun en azından oyun oynanabilir hale gelsin. oyun oynadığımda bütün programları kapatıyorum adeta hızlansın diye
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.