View Full Version : Tuncay: Beni Günah Keçisi İlan Ettiler
bluepaw
05.Haziran.2006, 23:34
Fenerbahçe formasını gururla taşıdığını söyleyen Tuncay, ancak beni günah keçisi ilan ettiler. Resmen şöhretin bedelini ödedim dedi.
Zor duruma düştüm
A Milli Futbol Takımı ile Almanya’da kampta bulunan Tuncay Şanlı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisinin halka yanlış lanse edildiğini dile getiren genç futbolcu, “Sezon boyunca hep günah keçisi ilan edildim. Bir yerde şöhretin bedelini ödüyorum. Ben Fenerbahçe taraftarıyla sevgimi ve aşkımı paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim. Ama bunu başka yerlere çektiler ve halkın gözünde beni zor duruma düşürdüler'' diye konuştu.
Beni rahat bırakın
Hem Fenerbahçe, hem de milli takım formasını gururla taşıdığını, taşımaya da devam edeceğini belirten Tuncay, “Artık beni rahat bıraksınlar. Yoğun tempoda bir sezon geçirdim, hala da devam ediyor. Çok az bir dinlenme zamanım var. 100. yılda daha dinç bir Tuncay olmak istiyorum. Benim de bir insan olduğumu unutmayın. 2 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra, geçen sezon son anda şampiyonluğu ezeli rakibimize kaptırdık. Bu yıl unvanı geri alacağız'' dedi.
Laz_Asker_61
05.Haziran.2006, 23:37
sen rahat durmadığın sürece seni de kimse rahat bırakmaz
Burak Duran
05.Haziran.2006, 23:44
sen çıkıp sadece top oynayacaksın rakip takıma hakaret etmiceksin.Günah keçiliğiyle alakasını çözemedim. Yaptın bişey cezasını çekiyosun
pessy
05.Haziran.2006, 23:47
fener seni sakarya dan çekip aldı sen havalara girdin herkes haddini bilecek bunun yaptığı havayı Alex yapmıyo ne sanıyosa kendini...
Jesus_FB
05.Haziran.2006, 23:48
tuncay edepsizlik yaptı terbiyesizlik yaptı peki ya ondan sonra uyarı cezası aldı medyadan çok büyük tepki topladı rakip takım taraftarından çok büyük tepki topladı tamam ama bu olanlardan sonra tuncayın peşinden gelen onu yaptıklarını yapanda çok oldu
enesao
05.Haziran.2006, 23:57
söhretin bedelini öduyomus :D ...
yaptigim hareketlerin bedelini ödemiyorum demiyo da...
Sekopej
06.Haziran.2006, 00:46
tuncay edepsizlik yaptı terbiyesizlik yaptı peki ya ondan sonra uyarı cezası aldı medyadan çok büyük tepki topladı rakip takım taraftarından çok büyük tepki topladı tamam ama bu olanlardan sonra tuncayın peşinden gelen onu yaptıklarını yapanda çok oldu
aynen katılıyorum. birde gs ile oynana kupa maçından sonra ümit ile aynı hareketi yaptılar tuncay özür diledi ümit dilemedi ama o olayda bile suçlanan tuncay olmuştu medyada konuşulan tuncay olmuştu.....
Gravity
06.Haziran.2006, 01:06
aynen katılıyorum. birde gs ile oynana kupa maçından sonra ümit ile aynı hareketi yaptılar tuncay özür diledi ümit dilemedi ama o olayda bile suçlanan tuncay olmuştu medyada konuşulan tuncay olmuştu.....
Hangi aynı hareketi yaptı? Ümit kupa maçından sonra prim toplamak için "Bir baba hindi." diye tezahurat mı yaptı rakip takıma karşı rakip takımın sahasında? Ya da takımının 6 yediği maçta gol attı diye tribünlere sus işareti mi yaptı? Tuncay terbiyesizleşti ve şimdi "Davranışlarım hatalıydı." demeyi kendine yediremeyecek kadar da cahil bir insan.
Galatasaray şampiyon olduğunda Sabri'de "Bir baba hindi." tezahuratını yaptırdı ve daha sonra da "Yapmamam gerekirdi, hatalıydım." dedi. İşte zihniyet farkı da burada zaten. Bu örneği Galatasaray - Fenerbahçe tartışması çıkartmak için vermedim, sadece aynı hareketi yaptığında iki farklı futbolcunun davranışlarındaki farkı göstermek için verdim. Tespitimde sadece futbolcuları ve davranışlarını kullanıyorum kısaca.
TüMeR_yAğıZ
06.Haziran.2006, 01:09
bu konuyu tartışmak bence yersiz.hala taraftara oynuyor tuncay.çıkıp topunu oynaması onun için daha hayırlı olur.bu şekilde antipatik oluyor.
Jesus_FB
06.Haziran.2006, 01:09
sabrinin önünde canlı bir örnek vardı o bunu bile bile yaptı birde böyle bir kişilik farkı var
ümit karanın yaptığı hareketide hatırlatayım sana kupa maçında kadıköyde ilk maçta kadıköyde ü.karan gol attıktan sonra tribünlere duymuyorum diye bir hareket yaptı sonra aynı maçta durum 2-1 olunca tuncay yaptı bu hareketi ama nedense gsli oyuncular başta h.şaş çılgına döndü
uyurtsever
06.Haziran.2006, 01:10
Tuncay hakkındaki düşüncelerim aynen oldu,geçen sezon başında eğer avrupaya gitmezse bir daha da gidemez diyordum.Büyük ihtimallede gidemeyecek bu acemice davnarışları yüzünden,yıldız olmak sadece iyi oynamakla olmuyor yıldız olman için adam gibide olman gerek...Tamam hırslı olabilirsin ama bu hırs ın bu sezon sana ve takımına çok zarar verdi.Hırsın yüzünden yaptığın hatayla Türkiye kupasını kaybettiniz,bu yüzzden şampiyonluktan oldunuz...
paceywitter
06.Haziran.2006, 02:14
tuncay önceki senelerde hç böyle değildi efendiliğiyle ve futboluyla taraflı tarafsız beğeni topluyordu bu sene ne olduysa birden amigo kesildi başımıza gereksiz şeyler yaptı bunun bedelinide ödeyecektir hemde yıllarca.
ama görüyorumki tuncayın yanlışlarını örnek alanlarda olmuş çok yazık gerçekten böyle şeyler yapılmamalı çünkü ne olacağı hiç belli olmuyor en güzel örnek tümer işte
Gravity
06.Haziran.2006, 02:18
sabrinin önünde canlı bir örnek vardı o bunu bile bile yaptı birde böyle bir kişilik farkı var
Ben hiçbir Fenerbahçeliye bundan sonra hiçbir şey demiyorum. Bir defa da "Evet haklısınız." diyin yemin ediyorum kurban keseceğim. Bu kadar eleştirildiniz, hatalı olduğunuz söylendi ama hala haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Yazdıklarımda ne demişim ben bir bak, "Hatalı olduğunu kabul edip özür diledi." demişim değil mi? Örf ve adetlerimize göre bu davranış kişilik olarak büyüklük göstergesidir. Bunun yanı sıra hatalı olduğunu bilerek buna mazeret aramak da tam tersine bir durumu ortaya çıkarır yine örf ve adetlerimize göre. Tuncay'ın yaptığı da bu işte. Buna rağmen kalkıp bana bu adamı savunuyorsunuz birde.
Ama dediğim gibi bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili olduğunu bildiğim hiçbir şeye bir şey yazmayacağım.
nart_susruko
06.Haziran.2006, 02:26
Gravity senin kurban kesemeyeceğin bi kere kesin...
Ama bunu başka yerlere çektiler ve halkın gözünde beni zor duruma düşürdüler
(cc)
paceywitter
06.Haziran.2006, 02:29
Ben hiçbir Fenerbahçeliye bundan sonra hiçbir şey demiyorum. Bir defa da "Evet haklısınız." diyin yemin ediyorum kurban keseceğim. Bu kadar eleştirildiniz, hatalı olduğunuz söylendi ama hala haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Yazdıklarımda ne demişim ben bir bak, "Hatalı olduğunu kabul edip özür diledi." demişim değil mi? Örf ve adetlerimize göre bu davranış kişilik olarak büyüklük göstergesidir. Bunun yanı sıra hatalı olduğunu bilerek buna mazeret aramak da tam tersine bir durumu ortaya çıkarır yine örf ve adetlerimize göre. Tuncay'ın yaptığı da bu işte. Buna rağmen kalkıp bana bu adamı savunuyorsunuz birde.
Ama dediğim gibi bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili olduğunu bildiğim hiçbir şeye bir şey yazmayacağım.
bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş bunu daha ilk yapıldığı gündede söylemişti ama sabride yanlış yapmış bunuda belirtmiş neden bu kadar tapki verdinki
burda gslisi fblisi herkes gayet güzel tartışıyor herkesin görüşlerinde farklı olabilir herkesin senin gibi düşünmeside imkansızdır yeri geldiğinde seninde görüşlerine fblilerde katılmıştır bence biraz haksızlık ediyorsun
__Trex__
06.Haziran.2006, 02:33
ya sen çıkıp hindi mindi dersen futbol yerine show yaparsan günah keçiside olursun günah koyunuda olursun günah hindiside olursun hiç laf sölememesi lazıım çünkü hakkı yok sen çık futbolunu oyna ama show yapma
paco
06.Haziran.2006, 02:50
ümit karanın yaptığı hareketide hatırlatayım sana kupa maçında kadıköyde ilk maçta kadıköyde ü.karan gol attıktan sonra tribünlere duymuyorum diye bir hareket yaptı sonra aynı maçta durum 2-1 olunca tuncay yaptı bu hareketi ama nedense gsli oyuncular başta h.şaş çılgına döndü
iyide birinde golu ümit karan atıyo diğerinde golu şimdi hatırlıyamadığım bir başka fb li ayıyor tuncaya noluyo ...
tuncay özür dilemesine ve uyarı almasına rağmen bunu 2 kere yaptı ...
1.kupadan 3-2 galatasarayın yenip kupadan elendiği maçta birde ligde yenildiğimiz maçta ...
hem özür dileyip hem hareketini tekrarlıyor ...
paceywitter
06.Haziran.2006, 02:56
iyide birinde golu ümit karan atıyo diğerinde golu şimdi hatırlıyamadığım bir başka fb li ayıyor tuncaya noluyo ...
tuncay özür dilemesine ve uyarı almasına rağmen bunu 2 kere yaptı ...
1.kupadan 3-2 galatasarayın yenip kupadan elendiği maçta birde ligde yenildiğimiz maçta ...
hem özür dileyip hem hareketini tekrarlıyor ...
evet zaten yanlış bir şey yaptı üstün özür diledi ama bir kez daha aynı şeyi yapması dileiği özrün anlamını yitirdi gerçi ikinci yapışında küfürlü kısmını söylemedi ama buda bi mazeret olmaz tabiki
sabrininde tuncayın başına gelenleri gördükten sonra yapması ardından özür dilemesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
paco
06.Haziran.2006, 03:02
evet zaten yanlış bir şey yaptı üstün özür diledi ama bir kez daha aynı şeyi yapması dileiği özrün anlamını yitirdi gerçi ikinci yapışında küfürlü kısmını söylemedi ama buda bi mazeret olmaz tabiki
sabrininde tuncayın başına gelenleri gördükten sonra yapması ardından özür dilemesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
bencede futbolcuların böyle işlere girmemesi lazım ... sonra o takımın formasını giyebiliyorlar ...
bugün habertürk te izledim bjk li bir taraftar cep tel. nun kamerasıyla çekmiş ...
tümer bjk li taraftarlara amigoluk yapıyor ve çok net ağzından çıkan küfürler belli ... ben o küfürleri burda yazamam yine ceza alırım ama bu olay daha çok yeni ... kupa maçından sonra .... ama bugün o küfür ettiği takımın formasını giyiyor ... bunu nasıl gururu onuru kaldırıyor anlamıyorum ....
paceywitter
06.Haziran.2006, 03:11
bencede futbolcuların böyle işlere girmemesi lazım ... sonra o takımın formasını giyebiliyorlar ...
bugün habertürk te izledim bjk li bir taraftar cep tel. nun kamerasıyla çekmiş ...
tümer bjk li taraftarlara amigoluk yapıyor ve çok net ağzından çıkan küfürler belli ... ben o küfürleri burda yazamam yine ceza alırım ama bu olay daha çok yeni ... kupa maçından sonra .... ama bugün o küfür ettiği takımın formasını giyiyor ... bunu nasıl gururu onuru kaldırıyor anlamıyorum ....
işte böyle durumlar onları ne kadar zor durumda bırakıyor belkide hiç takmıyorlar bile bunu bizler bilemeyiz ama kesinlikle hiç bi zaman futbolcu olduklarını unutmamalılar böyle amatörce yaptıkları hareketler onların karşılarına zorluk çıkarır ve onları seven milyonlarca insanıda üzer o yüzden bizlerinde bu kadar çok etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorum her şeye duygusal yönden bakıp tepkiler vermemeliyiz taraftar olarak onların düştüğü durumlara onlardan çok üzülmemeliyiz
Gravity
06.Haziran.2006, 04:02
bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş
Hep bir mazeret var işin içinde bu yüzden tepki gösteriyorum. Her zaman var. "Tuncay yanlış yaptı ama Ümit Karan'da yaptı.", "Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti çünkü 17 takım karşısındaydı.", "Bilmem kaç puan haksız aldıysak eğer Galatasaray'ın hakemlerle kazandığı sezonlara sayın.", "Avrupa'da başarılı olamıyorsak federasyonun yabancı sınırlamasında diretmesidir." ve daha da sayılabilir, her zaman bir mazeret var ve asla suçlu değil gerçekte Fenerbahçe ya da Fenerbahçeliler. Görüş hep bu. Sıkıcı olmaya başladı durum ve bir noktada insanlar kusmaya başlıyorlar bu şekilde işte. Ben konuya ilk mesajımı atana kadar Fenerbahçeli arkadaşların yazdıklarına bir bak ve haksız olduğumu söyle.
paceywitter
06.Haziran.2006, 04:19
sen konuyu çok farklı bir yere çektin ve mazeret olmayan şeyleri mazeret demeye başladın bence mesela tuncay yaptı çünkü ü.karanda yapmıştı demişsin bunu diyen Tarıkta mazeret olarak söylemediği ağaçık ortada sen bence bunu anlamamışsın tuncaya verilen tepkiler tamam haklı ama diğer oyuncularda eğer böyle şeyler yapıyorsa onalrada tepki verilmeli haksızlık yapılmamalı bu forumda sabri öyle tezehurat yaptı diye ''amigo sabri'' diye bir konu açıldığını gördün mü bence saldırmadan önce kendi tarafına da bakmalısın
Gravity
06.Haziran.2006, 06:14
sen konuyu çok farklı bir yere çektin ve mazeret olmayan şeyleri mazeret demeye başladın bence mesela tuncay yaptı çünkü ü.karanda yapmıştı demişsin bunu diyen Tarıkta mazeret olarak söylemediği ağaçık ortada sen bence bunu anlamamışsın tuncaya verilen tepkiler tamam haklı ama diğer oyuncularda eğer böyle şeyler yapıyorsa onalrada tepki verilmeli haksızlık yapılmamalı bu forumda sabri öyle tezehurat yaptı diye ''amigo sabri'' diye bir konu açıldığını gördün mü bence saldırmadan önce kendi tarafına da bakmalısın
İlk olarak koyu hale getirdiğim yeri ben söylemedim, benim söylediğimi söylemişsin.
Ben kendi tarafıma bakmıyor değilim ki, Sabri'nin yaptığının da yanlış olduğunu ve Tuncay'ın daha önce yapmış olmasının da mazeret olmadığını söylüyorum zaten. Bu gibi hareketlerin mazereti olmaz ama kalkıp hatanı kabul etmezsen de tuz biber ekmiş olursun. Diğer yandan hangi verdiğim örnek mazeret değil söyler misin? Tarık neden Tuncay konuşulurken birden başka birilerini atıyor ortaya mesela? Konu Tuncay değil mi yani, Ümit nereden çıktı? Diğer oyuncuların hareketlerinin Tuncay'ın yaptıklarıyla ilgisi ne? Başkalarının da yapıyor olması Tuncay'ı aklıyor mu? Benim dediğim de bu zaten, konuda Tuncay ve onun davranışları konuşuluyordu ve birden işin içine başka oyuncular girdi. Bunun mazeret aramaktan başka açıklaması var mı? Ortada yanlış anlaşılan ya da anlaşılamayan bir şey yok bence, herşey apaçık ortada.
Sormuşsun, değinmeden geçemeyeceğim. Sabri'nin yaptığı etik olmayan iki hareket daha söyle bende Tuncay'a haksızlık yapıldığını kabul edeceğim. Tuncay'ın yaptıkları bir değil iki değil ve bu kadar dikkat çekmesinin nedeni de bu zaten. Bu nedenle Tuncay'ın hareketleri ve davranışları konuşuluyor ama Sabri'ninkiler konuşulmuyor. Çünkü bir defa yaptı ve aradan 2 gün geçmeden de yanlış yaptığını kabul etti. Bu nedenle "Amigo Sabri" diye bir başlık yok işte.
sergenNn
06.Haziran.2006, 11:17
Ya arkadaşlar lütfen kavga etmeyin!
Tuncay çok havaya girdi,kendisini çok büyük gördü şimdi bunun bedelini ödüyor.Bu kadar basit.
meddah
06.Haziran.2006, 14:45
Tuncay'ın problemi, üzerinden ay geçti hala hata yaptım diyemiyor, yapmadım da diyemiyor.. Yok konuyu başka yere çektiler, yok beni günah keçisi ilan ettiler..
Lafı dolandırma güzel kardeşim; ya çık "Halt ettim, özür dilerim" de, ya da "Yaptım, ne var, gene yaparım" de..
Burak Duran
06.Haziran.2006, 15:15
Tuncay'ın problemi, üzerinden ay geçti hala hata yaptım diyemiyor, yapmadım da diyemiyor.. Yok konuyu başka yere çektiler, yok beni günah keçisi ilan ettiler..
Lafı dolandırma güzel kardeşim; ya çık "Halt ettim, özür dilerim" de, ya da "Yaptım, ne var, gene yaparım" de..
nokta,imza,virgül ne konuyasa koyarım çok doğru demişin abi
ibo
06.Haziran.2006, 18:16
bize söylemeye söz bırakmadın meddah :)
Laz_Asker_61
06.Haziran.2006, 18:22
onda o yürek varmı acaba
Jesus_FB
06.Haziran.2006, 18:37
olaydan sonra özür dilemişti zaten
Sekopej
06.Haziran.2006, 18:43
bu arada yanlış anlaşılma olmasın ümit karan örneğini ilk ben vermiştim. bu örnekten arkadaşımız herşeye karşı olduğumuzu nasıl anladı onu bilemiyorum. Tuncay yaptığından sonra disiplin kuruluna verildi ve ihtar cezası aldı. bir de ben tuncayın yaptığını savunmadım. futbol oynamak yerine böyle işlerle uğraşırsa zaten kendisi kaybeder(sanmıyorum yeni sezonda düzelecektir)Fenerbahçede bir Tuncay gider bin Tuncay gelir. formasının hakkını veririse oynar yoksa yedek oturur....
enesao
06.Haziran.2006, 18:53
olaydan sonra özür dilemişti zaten
ve ayni hareketi tekrar yapmisti...
bu özurun ne anlami kaldii??
barman
06.Haziran.2006, 18:55
yaptığı saygısızlığın cezasını buldu...buna itiraz etmeye hakkı yok....
Jesus_FB
06.Haziran.2006, 18:57
ve ayni hareketi tekrar yapmisti...
bu özurun ne anlami kaldii??
hiç bir anlamı kalmadı tabiki yaa neden herkes bana saldırmaya çalışıyor ben ne desem biri illa bana cevap vermek zorundamı hissediyor kendini
enesao
06.Haziran.2006, 18:58
hiç bir anlamı kalmadı tabiki yaa neden herkes bana saldırmaya çalışıyor ben ne desem biri illa bana cevap vermek zorundamı hissediyor kendini
hayir amacim sana satasmak deildi... özur diledi demissinya bende sana o özurun bi anlaminin kalmadigini sölemek icin yazdim...