View Full Version : SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç
fbdevil190737
09.Ağustos.2012, 00:44
Orta sahaya yapılacak çift yönlü , top taşıyan , oyun kurma becerisi olan kaliteli bir yabancı transferi ile şampiyonlar ligi'ne kalırız . Ama bu orta saha ile Dinamo Kiev , Spartak hatta Braga bize büyük sıkıntı yaşatır .
Sekopej
09.Ağustos.2012, 00:45
Beklediğim gibi başladı maç, rahat geçeceği anlaşıldı ilk dakikalarda ki gol de geliyorum dedi ve geldi.
Yenilen gol amatörceydi, ilk devrenin son bölümünde tökezledi takım, penaltı olduğunda bile gol olsa da şüphe duymadım, ne yapıp edip maçı alacak havası vardı bugün takımın.
Çok endişe edilecek, ahhlar vahhlar çekilecek bir ortam yok. Kuyt 2 güzel gol attı ama bence ilk golde Gökhan'a verdiği o ara pası mükemmeldi, Alex'ten bile ender göreceğimiz paslardandı.
Kuyt ya da Sow farketmez, gol attıktan sonra tercih önemli değil. İkisi de attı, Krasiç de var kanada girecek, ofansif anlamda takıma zenginlik katacaktır. Ama Topuz ortada olmamalı, kanatta Gökhan ile çok uyumlular bakalım nasıl tercihleri olacak hocanın ilerleyen maçlarda?
sarianet
09.Ağustos.2012, 00:46
bu maç da gösteriyor i bu sezon da şöyle arkamıza yaslanıp rahat bi maç izleyemeyeceğiz
Crazycat
09.Ağustos.2012, 00:46
Sağ kanat değilde forvet oynamaya devam ederse daha çok golünü izleriz.
Sow form tuttuktan sonra Aykut Kocaman'ın Sow'u oynatacağını düşünüyorum forvette ama bakalım.
Sheriff
09.Ağustos.2012, 00:49
Alex nasıl oynadı, asist falan yaptımı ?
Crazycat
09.Ağustos.2012, 00:49
Alex nasıl oynadı, asist falan yaptımı ?
Kuyt'ın ikinci golünün asistini yaptı. Gökhan Gönül de 2 asist yaptı yanılmıyorsam.
fbdevil190737
09.Ağustos.2012, 00:53
Beğenmediğimiz Cristian'ın Sow'a attığı gol pası da derslik olmuş.
Legendary
09.Ağustos.2012, 00:57
Beğenmediğimiz Cristian'ın Sow'a attığı gol pası da derslik olmuş.
O topu Sow'dan başka bitirebilecek pek de topçu yok.Orda derslik bir şey varsa Sow'un vuruşudur o da. :)
GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 00:58
Kuyt'un ilk attığı golde kendisini takip eden savunma oyuncularını ön direğe yollayıp arkaya kaçması çok iyi gerçekten.Vuruşu da baya iyi.Sow'un goldeki vuruşu da çok iyi.
düzeltme: daha özeti seyretmedim.:icon_biggrin: Burada paylaşılan son 3 golün görüntülerine göre yaptım yorumu.:)
fbdevil190737
09.Ağustos.2012, 01:00
O topu Sow'dan başka bitirebilecek pek de topçu yok.Orda derslik bir şey varsa Sow'un vuruşudur o da. :)
Sow'un vuruşu da derslik tabi de oradan adrese teslim pas atmak da her orta saha'nın harcı değil . Bana kalırsa Cristian değişik bir adam her ne kadar sorumluluk alamayan , korkak diyeceğimiz bir adam olsa da.
footballer33
09.Ağustos.2012, 01:03
Cem Yılmaz ve Rıdvan Dilmen, Kiev gelsin istiyorlar mıdır acaba? :D
Cem Yılmaz Kiev Muhabbeti
Legendary
09.Ağustos.2012, 01:06
Sow'un vuruşu da derslik tabi de oradan adrese teslim pas atmak da her orta saha'nın harcı değil . Bana kalırsa Cristian değişik bir adam her ne kadar sorumluluk alamayan , korkak diyeceğimiz bir adam olsa da.
Ben beğenmiyorum Baroni'yi.Hiç de beğenmedim ama tabi herkesin fikri kendine. :)
Legendary
09.Ağustos.2012, 01:10
Cem Yılmaz ve Rıdvan Dilmen, Kiev gelsin istiyorlar mıdır acaba? :D
Cem Yılmaz Kiev Muhabbeti
Ekran başında çok destekledik , aynı tadı vermiyor. :n:
eGowiCh
09.Ağustos.2012, 01:26
Kuyt müthiş bir adam gerçekten, bence yılın transferi Kuyt. İnanılmaz katkı sağlayacak bu sene. İlk maçta da yazmıştım aynı şeyleri ama bazı arkadaşlar beğenmemişti Kuyt'ı, ben söylediklerimin bugün gerçekleştiğini gördüm, 2 de golle süsledi, geçen maç gol eksiği vardı sadece.
Volkan maçı çevirdi, kader anıydı. O penaltıyı kurtarmasa işler değişirdi.
Bence bir orta saha mutlaka şart. Oyun kurtarmakta zorlanıyor C.Baroni. Selçuk zaten hiç yapamadı o işi.
M.Topuz kesinlikle oynamalı, adam harika, ciddi güç katıyor takıma. Sağ kanadın işlemesini sağladı bugün, goller oradan geldi. Caner gol dışında silikti, Stoch daha iyi kesinlikle.
Muhtemel onbir olarak; orta sahaya Krasic-Topal-Topuz-Stoch olmalı diye düşünüyorum. En ideal dörtlü bu bence. Topuz oyun kurma, top taşıma misyonunu yerine getirecektir.
Sheriff
09.Ağustos.2012, 01:28
Muhtemel onbir olarak; orta sahaya Krasic-Topal-Topuz-Stoch olmalı diye düşünüyorum. En ideal dörtlü bu bence. Topuz oyun kurma, top taşıma misyonunu yerine getirecektir.
Bende ortasahanın böyle olması gerektiğini önlerinde de Alex olması gerektiğini düşünüyorum.
RasAnt
09.Ağustos.2012, 01:46
Gole kadar gerçekten müthiş baskılı başladık istediğimizi aldık bunun sebebide dikkat ederseniz Alex yarı sahamıza kadar gelip top alıyordu pas dağıtıyor koşuyor böyle olunca pozisyon bulmakta zorlanmadık çünkü 11 kişiyle mücadele ediyorduK 1-1 den sonra ben Alexin adını bir daha duymadım sonuç olarak ileriye top taşıyamadık orta saha çabuk geçildi silik oynadık.
Penaltı dönüm noktası oldu Volkan bu takımın herşeyi diyebiliriz.Maçın diğer kahramanıda bana göre Gökhan Gönüldü 2 asistLe o eksik olduğumuz hücum hattımıza çok ekstra destek verdi.Kuyt'ın usta işi golü olmasa zorlanacaktık ama sayesinde turu kaptık.
Sow 8 dakikada 2 net gol pozisyonuna girdi ve golünü attı.İlk yarıda toplam zaten 2 net pozisyon var bence bu göz önüne alınmalı Sowla ileriye hareket geliyor adam tam bir golcü tam hazır olmamasına rağmen iyi iş çıkardı.
Volkan-Hasan-Gökhan-Kuyt-Topuz-8 dakikalık Sow bugün bu isimleri beğendim.
Skorada aldanmamak gerek ancak kötümserde olmaya gerek yok sezonun daha 2.Maçı Yobo ve Krasiçle takım harmanlacak maç oynadıkça takım daha iyi olacak.
Crazycat
09.Ağustos.2012, 01:51
Ben beğenmiyorum Baroni'yi.Hiç de beğenmedim ama tabi herkesin fikri kendine. :)
Ben de hiç beğenmiyorum ama alternatif yok maalesef. Selçuk da Gökhan'a uzun pas attı bir tane ve o pozisyonun sonucu da gol oldu yanılmıyorsam. Selçuk her ne kadar yeteneği kısıtlı olsa da Cristian'a göre daha fazla sorumluluk almaya çalışıyor.
eng1n
09.Ağustos.2012, 01:55
Baroni hazırlık maçlarında bile kesik yemedi önümüzde ki maçlarda da sahada olacaktır kesin.
William Rookwood
09.Ağustos.2012, 02:23
Atamayana atarlar penaltı kaçır, kale dibinden kaçır ne bekliyorsun ki :D
eGowiCh
09.Ağustos.2012, 02:46
Bende ortasahanın böyle olması gerektiğini önlerinde de Alex olması gerektiğini düşünüyorum.
Ben de aynı fikirdeyim, Alex olmazsa olmaz bir futbolcu hala.
Bu dörtlüyü koyduğumuzda (Krasic-Topal-Topuz-Stoch) önüne mutlaka Alex ve Sow/Kuyt tercihi yapılacaktır. Kuyt daha ideal görünüyor, maçın gidişatına göre Alex çıkarılıp Sow girebilir, Kuyt çıkarılıp Baroni girebilir.
Sağ ve soldan harika işler (Krasic ve Stoch), göbekte de dirençli bir orta saha kurmuş oluruz bu saydığım dörtlüyle.
Umarım Aykut Kocaman Süper Kupa finalinde böyle bir diziliş ortaya koyar.
GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 02:55
Ben de aynı fikirdeyim, Alex olmazsa olmaz bir futbolcu hala.
Bu dörtlüyü koyduğumuzda (Krasic-Topal-Topuz-Stoch) önüne mutlaka Alex ve Sow/Kuyt tercihi yapılacaktır. Kuyt daha ideal görünüyor, maçın gidişatına göre Alex çıkarılıp Sow girebilir, Kuyt çıkarılıp Baroni girebilir.
Sağ ve soldan harika işler (Krasic ve Stoch), göbekte de dirençli bir orta saha kurmuş oluruz bu saydığım dörtlüyle.
Umarım Aykut Kocaman Süper Kupa finalinde böyle bir diziliş ortaya koyar.
Krasic, Kuyt solda da değerlendirebilir.Daha çok Kuyt.
Ben Sow'u santrafor olarak görmek istiyorum bu takımda, form tuttuğu zaman bence durdurulması çok zor bitiriciliği gol sezgileri çok iyi.kuvvetli hızı da fena değil.Böyle adamı kolay kolay bulamıyoruz.
Müslümanlığı sebebiyle gece hayatı gibi eksi yönleri yok Türkiye yi Fenerbahçe yi seviyor.
Esasen çok iyi bir ortasaha gelse Alex'den vazgeçmeye razı edebilecek bir isim yani, o zaman bu takım 4 4 2 yi harika oynayacak da o isim gelecek mi
sui generis
09.Ağustos.2012, 05:14
Ortasahaya direncli bir adam alınmadıkca 5 isimden 3 u sadece oynayabilir. Bugünkü oyunda Caner'in ve topuzun direncli olmaları çok şey kattı takıma. Aykut hocanın isi çok zor. Sagda gg ye yol açan , orta sahaya müthiş destek veren Mehmet var. Yeni transferlerin krasic ve kuyt var. Kimi sececeksin ? Ama sol tarafta Caner ve Stoch .. Günlerinde olmalarını bekleyeceksin anca.. Bu takımın santraforu sow dur. Tek santrafor bu takımda sadece o oynar. Kuyt santraforda tek basına oynayamaz. Top indirir, mücadele eder ama vuracak , bitirecek adam lazım yanına. Kuyt i forvet oynatacağım diyorsan 4-4-2 oynamalisin. Başka sansin yok. Mehmet olayı da Aykut hocayı çok zorlayacak. Kuyt i , krasic i alırken Mehmet'in böyle olacağını hiç düşünmemiştir bence. Bakalım onu orta alanda deneyecek mi? Bir transfer yapılmadan isimiz çok zor.
Önder HOCA
09.Ağustos.2012, 10:48
Herkes Cristianın yaptığı asistten bahsediyor ama 2. goldeki Selçuk'un GGye nokta pasını gören yokmu yahu adam D.Beckham gibi pas attı :)
murat taşlı
09.Ağustos.2012, 11:16
Herkes Cristianın yaptığı asistten bahsediyor ama 2. goldeki Selçuk'un GGye nokta pasını gören yokmu yahu adam D.Beckham gibi pas attı :)
aynen ben yazacaktım:) pası atmadan topu alışıda güzeldi ayrıca.Aykut hoca yı tebrih etmek lazım maç 3-1 e gelmiş Alex çıkıyor topal giriyor oynana maç 2. maç hani skoru korumak için falan yapsa neyse bi sistem denemek yok Sow ve Kuyt u yanayana koysana veya genç bi adam oynatsan adam avrupa maçı görse nedir bu korku anlamıyorum bence bu Aykut hocanın futbol görüşünü net bi şekilde gösreriyor.
ommix
09.Ağustos.2012, 11:45
Aykut hoca skor garantiye geldikten sonra belki de GS maçını düşünerek Alex ve Kuyt'ı çıkarmış olamaz mı?Alex'i çıkarıp Topal'ı aldığında sistem değişmedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm.Topal Alex'in mevkisinde mi oynadı?Kuyt'ın yerine giren Sow kısa sürede 2 pozisyon bulmadı mı?Tamam hataları var ama olaylara hep kötü yönden bakmaya çalışıyoruz.Allah Aykut hocaya sabır versin işi zor.
RasAnt
09.Ağustos.2012, 11:51
Aynen o kadar abartmayın gs maçı var önümüzde ayrıca defansif oyuncu aldı diyorsunuz ama takım öndeyken bile son 15 dakika gol bulmak için saldırdı ben bu gelişmeye çok sevindim önceden geri geri top çevirirdik şimdi Madrid gibi hücum ettikçe ediyoruz acımıyoruz :) inş böyle devam eder ben o yönden sevindim dün
pele96
09.Ağustos.2012, 12:11
Galatasaray maçı Fenerbahçe açısıdan belirleyici bir maç olacak diye düşünüyorum.
antiochia
09.Ağustos.2012, 12:24
Takım beni utandırdı skor olarak. Kesinlikle orta sahaya transfer şart. Sayın Kiğılı bunu anlayın artık. Yoksa hüsran...
murat taşlı
09.Ağustos.2012, 13:05
Aykut hoca skor garantiye geldikten sonra belki de GS maçını düşünerek Alex ve Kuyt'ı çıkarmış olamaz mı?Alex'i çıkarıp Topal'ı aldığında sistem değişmedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm.Topal Alex'in mevkisinde mi oynadı?Kuyt'ın yerine giren Sow kısa sürede 2 pozisyon bulmadı mı?Tamam hataları var ama olaylara hep kötü yönden bakmaya çalışıyoruz.Allah Aykut hocaya sabır versin işi zor.
Alex in çıktığına bişey demedim Alex in yerine Topal ın girmesine dedim .Ayrıca evet sistem değişmedi topal geriye Cristian Alex in yerine geçti.Kısa bir sürede olsa çift forvet görsek fenamı olurdu veya genç bir uyncu girse.Sence hangisi doğru maçı garantiye almışsın zaten Sow pozisyon bulmadımı diyorsun bizde oynasın diyoruz hatta Kuyt la beraber görelim diyoruz Alex olmadan dene diyoruz gençleri Avrupada gör diyoruz yanlış bir bakış açısımı? Alex çıkıp Topal ın girmesini bana açıklayabilirmisin Topal sakatmış üstelik.
ommix
09.Ağustos.2012, 13:13
Alex in çıktığına bişey demedim Alex in yerine Topal ın girmesine dedim .Ayrıca evet sistem değişmedi topal geriye Cristian Alex in yerine geçti.Kısa bir sürede olsa çift forvet görsek fenamı olurdu veya genç bir uyncu girse.Sence hangisi doğru maçı garantiye almışsın zaten Sow pozisyon bulmadımı diyorsun bizde oynasın diyoruz hatta Kuyt la beraber görelim diyoruz Alex olmadan dene diyoruz gençleri Avrupada gör diyoruz yanlış bir bakış açısımı? Alex çıkıp Topal ın girmesini bana açıklayabilirmisin Topal sakatmış üstelik.
Cristian Alex'in pozisyonuna mı geçti???Alex çıkıp Topal girince 4-3-3e döndü.Eğer ilk maçta rahat bir skor alsaydık 18 kişilik kadroya Recep veya Salih alınabilirdi.1-1 lik skorla deplasmana gidersen genç oyuncu almak risk olur.Ha dediğim gibi rahat skorla gitsek son dakikalarda turu geçiçek şansımız olsa ve genç oyuncu sokmasa oyuna söyle tamam ama deplasmana 1-1 ile gitmişken genç oyuncu kadroya almamak en doğrusu.
murat taşlı
09.Ağustos.2012, 13:29
Cristian Alex'in pozisyonuna mı geçti???Alex çıkıp Topal girince 4-3-3e döndü.Eğer ilk maçta rahat bir skor alsaydık 18 kişilik kadroya Recep veya Salih alınabilirdi.1-1 lik skorla deplasmana gidersen genç oyuncu almak risk olur.Ha dediğim gibi rahat skorla gitsek son dakikalarda turu geçiçek şansımız olsa ve genç oyuncu sokmasa oyuna söyle tamam ama deplasmana 1-1 ile gitmişken genç oyuncu kadroya almamak en doğrusu.
Aynı fikirde değilim maalesf:) zaten bu yüzden gelişim kaydemiyoruz belli kalıplar korkular engelliyor ayrıca benim özellikle belirtmek istediğim bu defansif oyuncuyla oynamay ne gerek var ben böyle takım görmek istemiyorum sahada sen görmek istiyorsan senin bileceğin bişey
murat taşlı
09.Ağustos.2012, 13:31
alex in olmadığı maçlarda demekki böyle oynayacak Aykut hoca çoğu maçta .Daha çok fıtıkolacağız demek ki:)
KanaKe
09.Ağustos.2012, 20:31
macin adami bence volkan daha sonra kuyt.. volkan o topu kurtarmasaydi elenmistik.. birde hasan aliyi cok begendim dün iyi bindirdi soldan