Log in

View Full Version : Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 1.Hafta

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2012, 23:48
http://img4.ressim.net/out.php/i6038652_elaz.png (http://www.ressim.net/i/6038652)

Flawless Victory
16.Ağustos.2012, 23:50
Maç Elazığ'da oynansaydı giderdim izlemeye. Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum.

sui generis
16.Ağustos.2012, 23:51
Macın oynanmama ihtimali varmış. Elazığ'ın TFF ye borcu mu ne varmış.

SacrificeGGTC
16.Ağustos.2012, 23:57
Elazığspor maddi kaynaklardan dolayı maça çıkıp çıkamama konusu bi yana; maç oynanırsa farklı galibiyet bize moral getirir diye düşünüyorum. Özellikle maç eksiği olan oyuncuların sahaya sürülmesinde fayda var. Bakalım aynı terhane mi işleyecek? Yoksa benim düşündüğüm şekilde mi oynanacak maç, ilk 11'imizi merak ediyorum.

Merak ve saygılarımla...

Night_Mare17
17.Ağustos.2012, 00:06
4-0 gibi bir skorla Fenerbahçe kazanır. Baroni gol atacak kesin :D

goosfraba
17.Ağustos.2012, 00:22
mümkünse ortasaha ile kazanmayacağımız maç olsun. duran toptan olsun kornerden falan. ama cristian ara pası verip de kuyt gol atmasın mümkünse.

uAburak89
17.Ağustos.2012, 00:24
Elazığspor transfer yapmıyor muydu deli gibi ? Bir Bülent Uygun klasiği, takımları batırmaktan bıkmadı. Yazık.

goosfraba
17.Ağustos.2012, 00:26
Elazığspor transfer yapmıyor muydu deli gibi ? Bir Bülent Uygun klasiği, takımları batırmaktan bıkmadı. Yazık.

en fazla 10 hafta dayanır.

sarianet
17.Ağustos.2012, 00:28
fenerbahçemizin galibiyetine tribünden canlı tanıklık edeceğim inşallah :)

Mamadou
17.Ağustos.2012, 00:30
Bülent Uygun ikinci Bucaspor faciasını yaşatır Elazığspor'a.

Elazığspor TFF'ye parayı ödemiş. Lisans verilecekmiş. Taraftar forumlarında Elazığspor taraftarları yazıyor.

ReaList
17.Ağustos.2012, 00:50
Elazığspor lisans problemini çözer maç oynanırsa yine klasik Fenerbahçe'yi sahada bekliyorum. Selçuk veya Mehmet Topaldan biri yedek olur, yedek kalanda paso ısınır, hani olur ya öne falan geçeriz son 25-30 dk kala ileriden bir oyuncu çıkarıp bu oyuncuyu sokarız dikkatli olmak lazım. Eğer maç berabere devam eder veya geride olursak sistemi bozmadan forvet çıkarır forvet alırız kanat çıkarıp kanat alırız yeter ki bu köhne sistemimize sadık kalalım. Orta alanda çok boşluk var bence o alandaki 2 oyuncuyu da iyice geriye çekmekte fayda var çünkü oyun orada dönüyor

Bek defansın göbeğine pas atıyor, göbek tekrar beke o kaleciye vs maç boyunca %60 topla oynuyoruz ama %80'i defans bölgemizde gerçekleşiyor, büyük futbol oynuyoruz büyük.

Hazır uzun süredir Anadolu takımı kıvamındayız isteyeceğimiz tek şey de böyle olsun, 1-0 olsun bizim olsun :0:

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2012, 02:45
Fenerbahçe tecrübesi ve daha kaliteli kadrosuyla kazanacaktır.Puan kayıbı ihtimallerini düşük görüyorum.

Corpus
17.Ağustos.2012, 02:50
Alex' in oynadığı takdirde gol atmadan geçmeyeceği bir maç olacaktır. Fenerbahçe 3-0 kazanır.

besiktas1903
17.Ağustos.2012, 03:11
Elazigspor hazirlik maçlarinda hiç iyi bir görüntü vermedi, Fenerbahçe fark atar.

anil luque
17.Ağustos.2012, 03:15
Berabere biterse hiç şaşırmam.

Facx
17.Ağustos.2012, 04:44
fenerbahçe rahat geçer elazığ bana göre küme düşme potasının en önemli adayı

vFor
17.Ağustos.2012, 12:14
Şimdi şu maç bundan 3-4 sene önce hatta 2 senede olur , önce oynansaydı eminim 3-0 , 4-0 , 5-0 gibi skorlar çıkardı ama muhtemelen Aykut'un taktiğine göre ilk yarı içerisinde bir gol bulur geriye yaslanırırz öyle biter maç.

Hayır pas oyunu oynayacağız madem sabah akşam 5e2 çalışıyolar biraz adam gibi pas yapsınlar bari.

Bordo61Mavi
17.Ağustos.2012, 14:03
Bilet fiyatlarina ragmen Fenerbahce taraftari doldurur staddi ve galibiyeti kutlayan taraf olurlar

bySperman
17.Ağustos.2012, 14:03
Elazığspor alır :) Öyle umuyorum en azından :) Ayrıca düşme potasının en önemli adayı falan da değiliz taam mı :zuhaha

Deus Dominus
17.Ağustos.2012, 17:34
Elazığspor'un Fenerbahçe'yle başa çıkacak kadrosu yok bu bir gerçek ancak hafta için şampiyonlar ligi play-off maçı olduğunu da unutmamak lazım. Süper Kupa maçına bile fazla önem verdiğini düşünmüyorum Aykut Kocaman'ın, as kadrodan en az 2-3 ismi yanında oturtacaktır. Sürpriz bir beraberlik çıkabilir.

Homer J.S
17.Ağustos.2012, 20:57
Rahat maç olur Fenerbahçe için.. Skor tahminim 3-1

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ağustos.2012, 20:59
bence bu kez gol yemeden farkli bir galibiyet aliriz. defans yeteri kadar kredisini kullandi. 3 ya da 4-0 biter diye tahmin ediyorum. macin Izmirde olmasi da bir etken. seyirci destegi cok iyi olacaktir.

bu aksam uckuyularda polis bize yolu kapatip Fenerbahce otobusune yolu acti, bayaa bir bekledik yani gecsinler diye. Cesme tarafindan geliyordu otobandan, sanirim futbolculari havaalanindan almaya gidiyordu :)

Cengo
17.Ağustos.2012, 23:42
Bilica hata yapar gol atarız. Bir Bilica klasiği.

vFor
17.Ağustos.2012, 23:48
Aman yapmasın sonra 1 hafta susmaz kimse.

eGowiCh
18.Ağustos.2012, 01:09

Kesinlikle. Uygun yüzünden bir süper lig takımı maça çıkamayacak neredeyse, öyle bir durum yaşattı ki, inanılır gibi değil.

Aykut Hoca korkak oynatır takımı, atarsak çekiliriz, 1-0 falan biter gibime geliyor.

İşin komik yanı, maç deplasman gibi gözükse de İzmir'de oynanacağından stad komple F.Bahçe taraftarı olacak. Yani Mini-Kadıköy diyebiliriz (Gerçi Atatürk Stadı Saracoğlu'ndan bile büyük). O yüzden F.Bahçe'nin Spartak maçı öncesi moral depolaması için farklı kazanması lazım ama sanmıyorum.

Homer J.S
18.Ağustos.2012, 18:36
Merak ediyorum Fenerin seyirci sayısını.

sananes
18.Ağustos.2012, 18:39
Kuyt sow birlikte görür muyuz acaba bu mac? Olabilir gibi geliyor bana.

Universal
18.Ağustos.2012, 19:03
Fenerbahçe artık cesur oynamalı, Alex arkada Sow ve Kuyt önde bir sistem. Bunu yapmadığımız sürece atak dolu bir Fenerbahçe izleyemeyiz. Baroni veya Mehmet Topal Süper Ligde yeterli olacaktır. Belki bu sistemde açık veririz; ama çift forvet olduğumuz için rakibin açılmasına engel oluruz.

musleramicol25
18.Ağustos.2012, 19:05
bu maçta ya elazığ patlama yapar ya da fenerbahçe.. ortası olmaz diye düşünüyorum. fenerbahçe bu sene orta alanda istediği istikrarı yakalayamadı gibi laflar dolansa da takviyelerini o kadar da eksik görmüyorum. önde basabilen bi takım psikolojisi oluşsa kadro kalitesi şampiyonluğa her türlü oynar. elazığ karşısında da fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum. skor tahmini veremem ama bi patlama yaşayabilirler. iki takıma da başarılar..

sananes
18.Ağustos.2012, 19:27
Fenerbahçe artık cesur oynamalı, Alex arkada Sow ve Kuyt önde bir sistem. Bunu yapmadığımız sürece atak dolu bir Fenerbahçe izleyemeyiz. Baroni veya Mehmet Topal Süper Ligde yeterli olacaktır. Belki bu sistemde açık veririz; ama çift forvet olduğumuz için rakibin açılmasına engel oluruz.

çift forvet arkası alex ve topal cristian yaptığımızda kanatsız oynamak zorunda oluyoruz. Yani bence çift forvet oynanmalı ama alex'siz.

topal-cristian-krasic-stoch-sow-kuyt 6'lısı ön 6'lımız olmalı. Mevcut kadro düşünüldüğünde. Kuyt ve krasiç'in çok yüksek pres gücü var. rakip takımın defanstan çıkmasını çok zorlaştırır bu ikili yapacakları preslerle,bu sayede çift forveti rahatlıkla kaldırır kadro yapımız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 20:24
Merak ediyorum Fenerin seyirci sayısını.

2 sene once Buca macina gitmistim, tam bir iskenceydi. Ataturk stadi hem cok perisan durumda hem de seyir bakimindan felaket. giris-cikislarda da deneyimsiz bir izmir emniyeti var maalesef, karga tulumba girip cikiyorsun mactan. bunlari yasadiktan sonra yeniden bu eziyeti cekemem dedim ve bu maca gitmeyi hic dusunmedim bile. benim gibi dusunenler coksa bazi bosluklar olabilir. bayram tatili sebebiyle izmir zaten bos durumda, o da var. tum bu olumsuzluklara ragmen tribunler dolarsa bu taraftara saygi duymak gerekir.

byariff
18.Ağustos.2012, 20:30
defans hatti belli desek

bence orta saha ve hucum boyle olmali.

Krasic - Topal - Cristian - Stoch

Kuyt - Sow

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 20:41
kuyt
alex
caner - selcuk[cristian] - topal - krasic[topuz]
hasan - yobo[egemen] - bekir - gokhan
mert

tahminim

attirson
18.Ağustos.2012, 20:48
Bu kez Caner oynamaz diyorum ben.Stoch Krasic aynı anda oynar diye düsünüyorum bu maç.

Universal
18.Ağustos.2012, 20:59
Caner iki maç üst üste penaltı yaptı, sırf bu sebepten bile olsa kesik yemesi lazım. Krasic hazır olduğunu söylüyor, Aykut Kocaman'da oluşan tepkilerden dolayı onu sahaya sürebilir.

Universal
18.Ağustos.2012, 21:00
2 sene once Buca macina gitmistim, tam bir iskenceydi. Ataturk stadi hem cok perisan durumda hem de seyir bakimindan felaket. giris-cikislarda da deneyimsiz bir izmir emniyeti var maalesef, karga tulumba girip cikiyorsun mactan. bunlari yasadiktan sonra yeniden bu eziyeti cekemem dedim ve bu maca gitmeyi hic dusunmedim bile. benim gibi dusunenler coksa bazi bosluklar olabilir. bayram tatili sebebiyle izmir zaten bos durumda, o da var. tum bu olumsuzluklara ragmen tribunler dolarsa bu taraftara saygi duymak gerekir.

Zaten İzmir'in büyük kesiminin çevrede ki tatil yörelerinde yazlıkları var şehir boştur, üstüne metro seferleri artık İzmir'de çok rahat o sebepten 2 yıl önceki işkence yaşanmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 21:07
Zaten İzmir'in büyük kesiminin çevrede ki tatil yörelerinde yazlıkları var şehir boştur, üstüne metro seferleri artık İzmir'de çok rahat o sebepten 2 yıl önceki işkence yaşanmaz.

ulasim rahat zaten, olay stat kapisinda cereyan ediyor. giris cikislar tam bir izdiham. stadin ici ayri bir dert. tuvalet olmadigi icin millet cikis tunelinde islerini goruyor. cikarken sidik havuzunun icinden geciyorsun, durum o derece vahim.

sananes
18.Ağustos.2012, 21:39
mert-orhan-bekir-egemen-caner-topal-selçuk-kuyt-stoch-alex-sow

attirson
18.Ağustos.2012, 21:44
Yobo niye yok ?

Rsa
18.Ağustos.2012, 21:44
Baroni kesik yemiş, güzel.

RaSenGan
18.Ağustos.2012, 21:50
Hücum hattı savunma hattının 3 gömlek üstünde.Dengesizlik var biraz bu konuda.

Universal
18.Ağustos.2012, 21:50
ulasim rahat zaten, olay stat kapisinda cereyan ediyor. giris cikislar tam bir izdiham. stadin ici ayri bir dert. tuvalet olmadigi icin millet cikis tunelinde islerini goruyor. cikarken sidik havuzunun icinden geciyorsun, durum o derece vahim.

İzmir gibi bir şehire yakışmıyor, o stadyumda daha önce maç izlemedim; ama o şehire yakışmıyor. Ben olsam sahaya girer işerim. Hak ediyor.

sananes
18.Ağustos.2012, 21:56
mert-orhan-bekir-egemen-caner-topal-selçuk-kuyt-stoch-alex-sow

krasiç ve yobo'nun olmamasına şaşırdım. Alex'i dinlendirerek oynatacağım demesine rağmen her maç oynatmasına da. Hasan Ali nerede ben anlamadım. Lig tv bu kadroyu verdi ama neden Caner sol bek bilemiyorum.

Ayrıca Selçuk-Topuz çok düz olmuşlar en azından Mehmet Topuz olsa iyiydi.

C h A o S
18.Ağustos.2012, 22:00
Volkan ve GG olmayınca Fenerbahçe'nin geri hattı çok vasatlaşıyor.

sananes
18.Ağustos.2012, 22:03
şu an vasat yerimiz ortanın ortası aslında selçuk-topal...yemin ediyorum bu ne ya? Genç takımın box to box'ını al koy adam yoksa. en azından ne yapması gerektiğini bilir. Bizim 2 orta sahamızda en defansif denen cinsten.

Flawless Victory
18.Ağustos.2012, 22:03
Elazığlılar bu maçtan çok umutlular. :) Maç sonucunu merak ediyorum.

Canaries
18.Ağustos.2012, 22:12
Fenerbahçe rahat alır :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 22:15
selcuk-topal ikilisini bekliyordum zaten. stoch verilen sansi iyi degerlendirirse yerini kaptirmaz. oyunu rakip sahaya yikabilirsek farkli bir galibiyet aliriz cok rahat bir sekilde. Alex bu tip maclarda yildizlasiyor, oyle bir mac olabilir yine. skor yapabilecek cok fazla isim var, yedek klubesi de cok saglam. GG olsaydi daha iyi olurdu defansta ama riske etmek istemedi sanirim. Genclerde izledigimizden cok uzak Orhan maalesef, daha cok caner ile soldan hucuma cikacaz buyuk ihtimal.

ReaList
18.Ağustos.2012, 22:36
Selçuk Şahin varsa tamamdır günlük sinir kotamız yine bomba, babasın Aykut Kocaman.

attirson
18.Ağustos.2012, 22:40
Semih yerine al işte Bienvenu'yu yedege.Yobo niye yedek anlamadım adam ilk maçında Spartak karşısına mı çıkıcak o kadar zaman sonra niye ısındırmıyorsun.

IcedEarth
18.Ağustos.2012, 23:02
Radyo yayını var mı maç için?

Flawless Victory
18.Ağustos.2012, 23:11
Spiker takımın isminin tamamını söylemek zorunda mı? Tiksindim artık ya, sürekli Sanica Boru Elazığspor diyor.

eng1n
18.Ağustos.2012, 23:15
Spiker takımın isminin tamamını söylemek zorunda mı? Tiksindim artık ya, sürekli Sanica Boru Elazığspor diyor.

Sanica Boru ismi söylensin diye para veriyor, söylemek zorunda tabi :D

Flawless Victory
18.Ağustos.2012, 23:27
Elazığspor'da sağ kanatta oynayan Adem çok kötü oynuyor. 2. yarı oyundan alınmalı.

ParduS
18.Ağustos.2012, 23:29
Kuyt nazara gelmiş. Stoch da tutuk.

BleedingMoon
18.Ağustos.2012, 23:30
inanılmaz sıkıcı maç oluyor... bugün izlediğim 3 tane premier lig maçından sonra da öyle gelmiş olabilir tabi :D

semih99999
18.Ağustos.2012, 23:30
niye bu kadar az yorum var fener kötü mü oynuyo :D

Addolorato
18.Ağustos.2012, 23:36
Hasan Ali sakat mı ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 23:36
3 pas ustuste yapan yok, pozisyon da yok. dolayisiyle yorumlanacak birsey de yok :)
para verip de izleyenler icin buyuk hayal kirikligi, belki biraz erken ama bes para etmez bir ligimiz var maalesef.

Night_Mare17
18.Ağustos.2012, 23:37
Aşırı sıkıcı bir maç pozisyon yok bir şey yok orta sahada mücadele desen o bile yok :D

titates1
kuyt - sow - egemen dışında mücadele eden yok.

kuyt cidden çok farklı bir oyuncu , böyle devam ederse efsane olur.

Universal
Elazığ öyle bir takımki sanki 5 yıldır bu ligde gibi oyuncu isimleri sayesinde.

Fenerbahçe ne yapacak ne edecek çift forvete dönüp saldıracak. Kim girer kim çıkar önemli değil. Ama bu şart.

furkan58
18.Ağustos.2012, 23:38
Orta saha transfer şarttan da öte oldu artık. Bu takım orta sahasız dayanamaz kaldıramaz şampiyonlar ligi felan. Her mevki güzel orta saha olmuyor işte olmuyor. Gökhan Gönül'ün değeride belli oldu Orhanla felan yürümez bu işler. Alex çıkıp gol atıcak yada duran toptan başkada galibiyet şansımız yok.

titates1
18.Ağustos.2012, 23:38

edit: mehmet topal da güzel oynuyor ama işte orta sahada topu sağa sola çekip ileri pas atacak adam yok , mehmet'i cidden beğendim diğer maçlarda çok kötüydü.

attirson
18.Ağustos.2012, 23:39
Uyuyacaktım nerdeyse bu nedir ya.Krasic filan girse de 2. yarı heyecan gelse oyuna.Bu arada Kuyt oyundan çıkmazsa gol bekliyorum ondan.

ReaList
18.Ağustos.2012, 23:40
Başarısızlığa yüz tutmuş bir sistem doğal olarak başarısız bir oyunu devamında getiriyor böyle devam edersek başarısız bir sonuçla muhteşem üçlemeyi tamamlarız.

Universal
18.Ağustos.2012, 23:40

Tek korkum Kuyt diğerine benzemesi. Hollandalı futbolcular çok fazla bu lige gelmiyor ama Pierre'den sonra Kuyt geldi ve Kuyt'da onun gibi efsane olabilir, kısa sürede.

fbdevil190737
18.Ağustos.2012, 23:42
Hadi biraz hücumcu başlıyorsun . Topal-Selçuk ikilisi nedir , iki top çeviremedik orta sahaya bir iş yapacaksan koy Topal'ın yanına Topuz ya da Cristian'ı belki bir kıpırdanma olur . Stoch'da hiç yok oyunda bir tane olumlu hareketi yoktu ilk yarı Solda Krasic oynamalı .

enesemin53
18.Ağustos.2012, 23:43
Yanlışlıkla bi gol atsak goller gelicek ama

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 23:55
İyi vurdu Tum. 1-0.

William Rookwood
18.Ağustos.2012, 23:57
Tum attı Elazığ 1-0

sananes
19.Ağustos.2012, 00:02
Iyi oluyor bize. hak ediyoruz böyle yönetilmeyi!

eng1n
19.Ağustos.2012, 00:04
Bir şey çok net ki bu düzende ve bu oyun yapısında oynamak istiyorsak Alex'i kesmesi lazım Aykut Kocamanın

Flawless Victory
19.Ağustos.2012, 00:05
Fenerbahçe oyun kuramayınca Alex çoğu kez savunma önüne kadar geliyor. Böyle olunca geride kalan bir Alex ve yeterli olmayan forvet hattıyla Fenerbahçe üretken olamıyor. Fenerbahçe'Ye orta sahada yaratıcı bir oyuncuya ihtiyaç var.

Bordo61Mavi
19.Ağustos.2012, 00:08
Elazig son pasi yapsa daha atacak

anil luque
19.Ağustos.2012, 00:10
Tolga Özkalfa şov yaptı iki dakika içinde.

sananes
19.Ağustos.2012, 00:10
Kuyt atmış ama elazığ itiraz ediyormus. radyo yayınından bildiriyorum ve bir de kırmızı çıkmış

byariff
19.Ağustos.2012, 00:11
1-1 oldu ama sanki disari atilmasi lazimdi topun.

MeliksahAydogan
Ayıp ayıp yerde oyuncu var daha rakibin üstüne gidiyor Fenerbahçe.

Bordo61Mavi
Elazig neye itiraz ediyor ?

anil luque
Adam yerde yatarken Fenerli oyuncuların inatla devam etmesi yakışık almadı.

enesemin53
19.Ağustos.2012, 00:12
Tum hakeme iki eliyle müdahele etti iteledi ama arada kaynadı sanki

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 00:12
Adamın kafasına sert top geldi, yerde kıvrandı ama fener oyuna devam edip gol attı. + itirazdan dolayı 1 kırmızı geldi Elazığ'a.

anil luque
19.Ağustos.2012, 00:13
İlla ki böyle bir zorunluluk yok ama adamlar maçın başından beri oyunu çirkinleştirecek en ufak birşey yapmadılar kaldı ki surata gelen top yani uyduruk bir kas sakatlığı ne bileyim düşme falan da değil. Sonuç olarak 1-1.

Fenerbahçe bu maçı alacaksa zaten sayı olarak üstün olursa alırdı bakalım ne olacak.

attirson
Top yanlıslıkla gelmiyor adama kendi istegiyle kafa atıyor.Bünyen kaldırmıyorsa vurmayacaksın madem.İyi iş valla.

Flawless Victory
5 dk oldu 1 kere verdiler gol tekrarını. Böyle rezalet bir yayın olamaz.

anil luque
19.Ağustos.2012, 00:14
Hahah Stoch yerdeyken hakem topu dışarı atın diye işaret etti Fenerliye. Çok güzel ya :)

anil luque
Top yanlıslıkla gelmiyor adama kendi istegiyle kafa atıyor.Bünyen kaldırmıyorsa vurmayacaksın madem.İyi iş valla.
Bu yorumunu ciddi bir şekilde mi yaptın merak ettim. Kinaye falan yok yani ?

sananes
Arkadaş ingilterede topun dışarı atilmamasina ne guzel tempo düşmüyor diyorken rakibimize olunca aow çekiyoruz.yapmayın lutfen,hakem gerekli görürse oyunu durdurur diye kural var.sezon genelinde sakatliklarda top dışarı atılmaz umarım

byariff
19.Ağustos.2012, 00:16

mermiye kafa atiyor gibi birsey galiba bu.

benim bildigim oyuncu yerdeyken en geç 5-10 saniye içinde disari atilmasi lazim ama burda oyun baya bi ilerledi neyse her zaman ki gibi hakemlerde insandir hata yapar diyip geçiyorum.

Nedvedmania

Süper yorum :D

Yahu kafaya gelen birşeyde hakemin direk oyunu durdurması lazım. Bunun başka bir seçeneği yok.

Bordo61Mavi
Beyler etmeyin gitmeyin adam kendisi karsilamaya calisti topu yere dustu 10 saniye icindede gol geldi.

LadroN
19.Ağustos.2012, 00:17

Zaaa xD lik bir yorum olmus.ibret alin:zuhaha.

ParduS
19.Ağustos.2012, 00:17
Sanırım arkadaş golden önceki pozisyonda el iddaaları olan pozisyondan bahsediyor. :)

attirson
19.Ağustos.2012, 00:18
Bu yorumunu ciddi bir şekilde mi yaptın merak ettim. Kinaye falan yok yani ?

Gayet ciddiyim.Yanlıslıkla gelse yandan yüzüne filan gelse tamam ama adam kendi istegiyle topa yükselip vuruyor.

Facx
19.Ağustos.2012, 00:18
Arkadaş ingilterede topun dışarı atilmamasina ne guzel tempo düşmüyor diyorken rakibimize olunca aow çekiyoruz.yapmayın lutfen,hakem gerekli görürse oyunu durdurur diye kural var.sezon genelinde sakatliklarda top dışarı atılmaz umarım

ingilterede topu dışarı atmak yasak evet ama hakem oyunu durduruyo gerekli gördüğünde

Flawless Victory
19.Ağustos.2012, 00:19
1-1'lik maç gibi duruyor. 2. gol gelmez diye düşünüyorum.

Homer J.S
19.Ağustos.2012, 00:20
Hiç sanmıyorum Fener gol atar daha.

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 00:21
Fener atar birazdan. Elazığ toparlanamaz kırmızıdan sonra.

Bordo61Mavi
Caner durdurup 5 saniye bekleyip topa vurmaya calisirirsan butun defans geriye gelip o topu karsilar.

byariff
Krasic girdi bence fenerbahce aticak 1-2 biter gibi

ParduS
19.Ağustos.2012, 00:26
10 kişiyle oynayan rakibine geçen hafta karşı koyamayan takımımız aynı durumu bir önceki rakibinden iki gömlek aşağıdaki bir rakibe karşı da yaşamamalı.

attirson
19.Ağustos.2012, 00:29
Tüm yıldızlar sahada gösterin kendiniz hadi.

Bordo61Mavi
19.Ağustos.2012, 00:32
Tehlikeli bir adam girdi, en azindan eskiden cok tehlikeliydi :)

Flawless Victory
19.Ağustos.2012, 00:34
En az 6 dakika uzatma olması lazım.

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 00:37
Şu poşeti bi alın be maçın başından beri :n:

Bordo61Mavi
19.Ağustos.2012, 00:39
Tehlikeli bir adam girdi, en azindan eskiden cok tehlikeliydi :)

Eski halinden eser kalmamis o ne bicim pasti oyle

anil luque
5 dakika verdi 4 te bitirdi. Ya sen ne değişik bir kardeş çıktın Tolga.

Nedvedmania
1 dk erken bitirdi .

byariff
19.Ağustos.2012, 00:40
1-1 bitti maç , elazig 10 kisi kalinca oyun guzellesti.

Flawless Victory
Anaa 1 dk erken bitirdi maçı. haha :)

anil luque
Berabere biterse hiç şaşırmam.
Tahmin yarışmasında da güzel puan alırım burdan :zuhaha

Bordo61Mavi
Bu adam niye 1 dakika erken bitirdi

sananes
Aykut kocaman ve yönetim orta saha almamakta kararliysa lig de avrupada erken biter bizim için

Rsa
19.Ağustos.2012, 00:41
Maçtaki poşet bizim oyunculardan daha hareketliydi.

Universal
19.Ağustos.2012, 00:41
Maç neden 1 dakika erken bitti?

sui generis
19.Ağustos.2012, 00:42
Adama bak erken bitirdi :)

MeMo
19.Ağustos.2012, 00:42
Tolga Özkalfa avantaj skandallarına 1dk erken maç bitirmeyi de ekledi.

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 00:43
Acaba itiraz edilme hakkı var mı bu durum için. Sonuçta oynanmamış 1 dakika daha var.

erdem344
19.Ağustos.2012, 00:43
son 15 dakika 4 1 5 oynadık heralde

Bu takıma orta saha alınmazsa ...

Night_Mare17
19.Ağustos.2012, 00:44
Bu maçta isterse 5 dakika erken bitirsin hiç bir şey olacağı yoktu aşırı sıkıcıydı.

Universal
19.Ağustos.2012, 00:44
Maçın son 15 20 dk istediğimiz kadro olan Fenerbahçe, en azından bir şeyler yaptı. En azından bunu başardık. Bu da güzel.

Universal
19.Ağustos.2012, 00:45
Acaba itiraz edilme hakkı var mı bu durum için. Sonuçta oynanmamış 1 dakika daha var.

İsterse 50 dk daha oynansın gol olmazdı zaten.

ReaList
19.Ağustos.2012, 00:45
Hakem maçı 1 dk erken bitirdi sahadaki bir Allah'ın kulu itiraz etmedi.
Aykut Kocaman her geçen gün biraz daha batırıyorsun diyecek lafım yok. 10 kişilik takımlara karşı bile diş geçiremiyorsak bırak bu işi.
1-0 geridesin sağ bek çıkarıp sağ bek, orta saha çıkarıp orta saha alıyorsun
Rakip 10 kişi sen orta alandan oyuncu çıkarıp kanat alıyorsun, yürüyecek hali olmayan Alex'le 10 kişi oynuyoruz hem de orta alan olmadan.
Her geçen gün eriyoruz yazık !

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 00:46
Rıdvan Dilmen : Fenerbahçe'nin attığı bu golü ben hafızamdan siliyorum

Vay be Rıdvan Dilmen'de düzelme var :)

C h A o S
Vaslui maçındada Cristian topu atmayıp devamında gol gelmişti.Fenerbahçeli oyuncular heralde artık fair play felan dinlemiyor.Küçük düşüren hareketler bunlar.
Maç ile ilgiliyse Fenerbahçe isterse hücumda 10 tane Kuyt olsun ama Topal-Selçuk felan olduğu sürece her maç zorlanır.
Elazığ hak ettiği bir puan aldı.10 kişi kalmasalardı kontadan kesin atarlardı bir tane daha.

Börk

varsa da kabul edilmez diyorum çünkü bundan önce çok yaşandı verilen dakikadan önce bitirilme olayı.

byariff
Rıdvan Dilmen: Rakip oyuncu yerde yatarken Fenerbahçeli futbolcuların topu dışarı atmayarak golü bulmaları yakısmadı

Rıdvan Dilmen: Elazığspor adaletsiz bir gol yemiştir..Kendilerine geçmiş olsun diyorum..Futbolcuların buna alet olması hoş değil..

Flawless Victory
19.Ağustos.2012, 00:48
Muhtemelen Fenerbahçe maçın erken bitmesine itiraz edecektir ama kurallarda bu durum geçiyor mu bilmiyorum. Kural hatası olarak değerlendirilir mi yoksa sadece hakem mi cezalandırılır göreceğiz.

erdem344
Alex konusunda arkadaşa katılıyorum maç boyunca resmen 10 kişi oynadık.

Bekir,orhan,selçuk kesinlikle bizim oyuncularımız olamaz

MeMo
Ataktayken top yüzüne çarpıp yattı diye topu dışarı atacak takım yok bence.

Börk
19.Ağustos.2012, 00:50
Ataktayken top yüzüne çarpıp yattı diye topu dışarı atacak takım yok bence.

evet çünkü kafasının patlaması,bacağının kırılması falan lazım :icon_lol:

fbdevil190737
19.Ağustos.2012, 00:52
Aykut Kocaman'a saygım sonsuz ama ya istediği transferi yaptırması lazım ya farklı şeyler denemesi lazım ya da zararım olmasın bu takıma deyip bırakması lazım . Büyük kaptan Alex'de de büyük düşüş var onun da fayda veremeyeceğini anladığı anda büyük karakteri ile bağdaştırıp bende ısrar etmeyebilirsiniz demesi lazım . Zaten diğer oyuncuları konuşmaya gerek yok Selçuk-Topal ikilisi yan yana oynuyor bu derece kötü durumdayız Stoch desen yok . Tek takdir ettiğim adam Kuyt gerçekten cesur yürekmiş.

erdem344
Hakemın oyunu durdurması için kafaya darbe alması lazım. Top orda nereye geldi ben tam göremedim ama sanki göğsüne geldi gibi

MeMo
evet çünkü kafasının patlaması,bacağının kırılması falan lazım :icon_lol:

Top çarpması hariç her şey=kafasının patlaması,bacağının kırılması?

Estranged
19.Ağustos.2012, 00:53
Hakem maçı 1 dk erken bitirdi sahadaki bir Allah'ın kulu itiraz etmedi.
Aykut Kocaman her geçen gün biraz daha batırıyorsun diyecek lafım yok. 10 kişilik takımlara karşı bile diş geçiremiyorsak bırak bu işi.
1-0 geridesin sağ bek çıkarıp sağ bek, orta saha çıkarıp orta saha alıyorsun
Rakip 10 kişi sen orta alandan oyuncu çıkarıp kanat alıyorsun, yürüyecek hali olmayan Alex'le 10 kişi oynuyoruz hem de orta alan olmadan.
Her geçen gün eriyoruz yazık !

Gerideki takımı 1-4-5 oynatmasını mı istiyorsunuz anlamıyorum ki, defansif beki çıkarıp bindirmeler yapabilecek bir bek alıyor, kesici orta sahayı çıkarıp pas yapabilen orta sahayı alıyor. Sonrasında bir başka ön liberoyu çıkarıp patlayıcı bir sağ açık oyuncusunu alıyor, ama yok, Aykut yanlış yaptı illa 7 forvet oynayacaktık.

Yapılan pas organizasyonları çok güzeldi ama skoru bulamadık. Bu maçın son 25-30 dakikası umut vericiydi, ama gerek rakibin 10 kişi olması, gerek rakibin Elazığspor olması bunun nedenlerinden ikisi olabilir, fakat kaliteli ofansın da bunda payı yüksekti. Ben şahsen şu an takımdan memnunum.

Bu arada, gol konusunda Rıdvan Dilmen'in haklı olduğunu söylemek zorundayım. Top çarpmasıyla alakası yok bunun, rakip oyuncu sakatlandıysa sen atağını 35 40 saniye daha devam ettiriyorsan bu çaresizce bir hamledir. Gol son günlerin meşhur tabiriyle "etik" değildi, ama son vuruş güzeldi.

Chivalry
19.Ağustos.2012, 00:53
Oyunda bir pozisyon içerisindeyken yere yatınca oyuncunun durdurulması gerekmez. O dediğiniz ancak Türk milli takımının reklamında olur. Hangi takım olsa 1-0 geride götürdüğü maçta yaptığı ender ataklarından birinde düşen oyuncu yüzünden topu taca atmaz. Pozisyon geçse ne bileyim kaleci çıkarsa top ortasahaya dönse fenerbaçe bir atak için daha devam etse vs. haklısınız ancak bir atağın içinde oldu bu olay sadece.

Takım hakkında, geçen haftalarda ooooov Alex bizim her şeyimiz diyenler Alex'den mucizeler beklemeye devam etsin. Son 20 dakika 10 kişi kalmış morali bozulmuş bir takıma karşı yaptığımız 1-2 ataktan başka yoktuk sanırım maçta. Aykut Hoca'yı savunmaya devam...

Börk
19.Ağustos.2012, 00:55
Top çarpması hariç her şey=kafasının patlaması,bacağının kırılması?

top çarpmasını bu kadar küçültmeye gerek burun bile kırabilir :) ama var ya aynı golü siz yeseydiniz vay anam vay :)

MeMo
19.Ağustos.2012, 00:57
top çarpmasını bu kadar küçültmeye gerek burun bile kırabilir :) ama var ya aynı golü siz yeseydiniz vay anam vay :)

Ben de çok severim varsayımlarla laf sokmayı :)

Estranged
19.Ağustos.2012, 00:58
Takım hakkında, geçen haftalarda ooooov Alex bizim her şeyimiz diyenler Alex'den mucizeler beklemeye devam etsin. Son 20 dakika 10 kişi kalmış morali bozulmuş bir takıma karşı yaptığımız 1-2 ataktan başka yoktuk sanırım maçta. Aykut Hoca'yı savunmaya devam...

Alex hakkında defans yapmıyor deniyor, bu yüzden istenmiyor tamam bu kısımda sorun yok, ama 9 saha içi oyuncusu da geriye yaslanmış bir takımı açmak için kilit paslar atabilen ya da uzaktan iyi şut kullanabilen oyuncular gerekiyor. Onun yerine oyunda Recep Niyaz mı olsaydı, Semih mi olsaydı? Daha mı etkili olurduk?

Börk
19.Ağustos.2012, 00:58
Ben de çok severim varsayımlarla laf sokmayı :)

laf sokmak ? aa ne kadar ayıp :)

Chivalry
19.Ağustos.2012, 01:03
Alex hakkında defans yapmıyor deniyor, bu yüzden istenmiyor tamam bu kısımda sorun yok, ama 9 saha içi oyuncusu da geriye yaslanmış bir takımı açmak için kilit paslar atabilen ya da uzaktan iyi şut kullanabilen oyuncular gerekiyor. Onun yerine oyunda Recep Niyaz mı olsaydı, Semih mi olsaydı? Daha mı etkili olurduk?

Alex'in oynaması için bu sistemde oynamalıyız, sistem işlemiyor, Fenerbahçe de Alex'den daha büyük olduğuna göre bu sistemden dolayısıyla Alex'den vazgeçmeliyiz. Yani sorun Alex'in yerine başkası recep semih oynayınca düzelmeyecek. Sorun sistem değiştirince düzelecek. Alex'i seven tek siz değilsiniz (sözüm sana değil Yağız), bizim için de efsane kaptan o, ama Fenerbahçe'nin menfaatleri için bu böyle olmalı artık.

Universal
19.Ağustos.2012, 01:09
Öncelikle top kafaya değil, kalbe gelmiş. Nefes almamış ve maç sonu öyle güzel bir cümle kurduki, Fenerbahçe'li arkadaşlar görmemiştir, görseler taca atarlardı. O kadar da kibar. İşte biz böyle olduğumuz zaman kazanırız.

nannar
19.Ağustos.2012, 01:10
Tebrikler Elazığspor'a... Kurallar gereği özellikle surata gelen toplarda Fairplay gereği ya hakemin oyunu durdurması ya da Fenerbahçe'li oyuncuların dışarı göndermesi gereken bir pozisyonun devamında bulunan golle 1 puanı kurtaran Fenerbahçe'ye ve maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya yakışmadı.

Estranged
19.Ağustos.2012, 01:21
Tebrikler Elazığspor'a... Kurallar gereği özellikle surata gelen toplarda Fairplay gereği ya hakemin oyunu durdurması ya da Fenerbahçe'li oyuncuların dışarı göndermesi gereken bir pozisyonun devamında bulunan golle 1 puanı kurtaran Fenerbahçe'ye ve maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya yakışmadı.

Kurallara değinmişiz ama fairplay gereği demişiz sonra. Top kafaya gelmemiş, taca atılması gerekirdi ama oyunu hakem durduramaz.
Özkalfa'ya yakışmayan şey bu değildi. Hakemleri eleştirmeyi hiç sevmem ama hakemin verdiği doğru karar sayısı yanlış karar sayısından daha azdı.

nannar
19.Ağustos.2012, 01:33
Yağız kurallarda yazmıyordur belki ama hakem toplantılarında falan bu konudan bahsediliyordur. herhangi bir sakatlıkta durdurmayabilir,burada insiyatif topa sahip olan takımda olabilir ama surata top geldiğinde bence hakem insiyatif alabilirdi,almalıydı..

neyse,daha sezon açılmadan bir sürü lüzumsuzluklar oldu. umarım böyle devam etmez :)

Ralph
19.Ağustos.2012, 01:38
Öncelikle Fenerbahçe gibi köklü bir takıma böyle bir golü attığı için yazıklar olsun diyorum. Takımı böyle bir golü atmışken kendine yedirebilen fenerbahçeliler varsa onların da bu yönünü tebrik ediyorum.

Elazığsporlu futbolcuları da bir o kadar tebrik ediyorum yaptıkları olgunca demeçlerden ötürü. Fenerbahçe böyle gollere kaldıysa, böyle goller ile avunuyorsa yapacak daha hiç bir yorum kalmamıştır.

Saygılar.

attirson
19.Ağustos.2012, 01:41
Öncelikle top kafaya değil, kalbe gelmiş. Nefes almamış ve maç sonu öyle güzel bir cümle kurduki, Fenerbahçe'li arkadaşlar görmemiştir, görseler taca atarlardı. O kadar da kibar. İşte biz böyle olduğumuz zaman kazanırız.

Tekrarlarını izledim defalarca top bildigin kafasına geliyor.

anil luque
19.Ağustos.2012, 01:47
Tekrarlarını izledim defalarca top bildigin kafasına geliyor.

Adam mac sonu roportajinda kendisi soyledi kalbime dogru geldi diye.

uAburak89
19.Ağustos.2012, 01:49
Özete baktım şimdi, Elazığspor'un golden başka bir pozisyonu yok 4.5 dakikalık özette ama attıkları gol güzel.

Tartışılan Fenerbahçe gölünde sanki tepkiler abartılı, adam topa kafa atmıyor burda yazıldığı gibi topu engellemek isterken yüzüne geliyor ama sanki yalandan, atağı kesmek adına tepki vermiş gibi geldi. Tabii doğru düzgün tekrarı olmadığı için bilemem, yanılıyor olabilirim. Sonuç olarak hakem durdurmuyorsa devreye fair - play girer bu da zorunlu bir şey değil.

Alex'in sarı kart gördüğü pozisyonu da anlamadım, müdahale var, hiç yok denemez nasıl aldatma oluyor o ?

Fenerbahçe'nin her pozisyonunda Kuyt var, çok çabuk ısınmış durumda ülkemize, isteği ve tecrübesiyle Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu şu anda. İzlemek keyifli.

Ralph
19.Ağustos.2012, 01:50
Sedat Bayrak, "Fenerbahçe'li arkadaş görmemiş olabilir" diyecek kadar yürekli, Mehmet Topuz "Yerde olduğunu görmedim" diyecek kadar yüreksiz ve yalancıdır. Bir de aptal yerine koyuyor insanları.

attirson
19.Ağustos.2012, 01:52
Adam mac sonu roportajinda kendisi soyledi kalbime dogru geldi diye.

Ne dedigini bilmiyorum ama 10 kere izledim ve top kafasına geliyor.O an nefes alamayınca kalbine geldigini sanmıs olabilir bilmiyorum artık.

barahir
19.Ağustos.2012, 02:00
Attığımız gole sevinmedim, ancak 1-1 son bölümdeki futbolla hakettiğimiz skordu.. Keşke gol böyle olmasaydı..

Bu takımdan Alexi çıkarıp 4-4-2 oynamaya başlayınca takımın önü açık bence.. Bu da zaman içinde olacak zaten..

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 02:02
Ne dedigini bilmiyorum ama 10 kere izledim ve top kafasına geliyor.O an nefes alamayınca kalbine geldigini sanmıs olabilir bilmiyorum artık.

Adam şuurunu kaybetmedi herhalde kafayla kalbi karıştırsın.Yorumunu dinlersen Mehmet Topuz görmemiştir yoksa atardı dışarı falan diyor.Gayet efendi bir şekilde anlatıyor durumu ve kalbime geldi nefes alamadım diyor.

sui generis
19.Ağustos.2012, 02:04
abartın Fenerbahçe'nin golünü daha siz.. bence alay edecek daha güzel şeyler bulabilirsiniz. mesela Elazığ gibi takımı rakip 10 kişi kalmasına rağmen yenemiyor hemde kendi taraftarı önünde ve üstüne üstük salı günü Şampiyonlar Ligi maçında Spartak Moskova'yı yenmeyi düşünüyor :) orta sahasında topal-selçuk oynuyor. daha ne olsun yahu. bunlarla alay etmek bence daha mantıklı. en azından sizi küçük düşürmez. hak veririm :)

Ralph
19.Ağustos.2012, 02:06
Bu arada geçmiş sayfalarda bir arkadaşın yazdığı "maçın ortasında dolaşan poşet fenerbahçeden daha hızlıydı" lafı en doğru yorum olmuş bence :)

Edit : Son 15 dakika hariç.

attirson
19.Ağustos.2012, 02:07
Adam şuurunu kaybetmedi herhalde kafayla kalbi karıştırsın.Yorumunu dinlersen Mehmet Topuz görmemiştir yoksa atardı dışarı falan diyor.Gayet efendi bir şekilde anlatıyor durumu ve kalbime geldi nefes alamadım diyor.

Açıp izlerseniz görürsünüz.Maraton programında tekrar tekrar verdi üstüne geri sarıp tekrar izledim adam kalbine geldigini söyleyince.

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 02:07
Fenerbahçe kötü oynadı.Stoch falan sahada yoktu resmen.Orta saha zaten kötü.Kuyt olmasa hali duman bence Fenerbahçe'nin.Acayip fark yaratıyor adam her şeyini vererek oynuyor.Bu performansını devam ettirirse yılın transferine 1 numaralı aday bence.Adam hem gol atıyor hem golden sonra bir oyuncu attırıyor :D Her golü olay adamın :D Bence ne olursa olsun Fenerbahçe çift forvet olmalı.Kuyt forvette daha etkili olur diye düşünüyorum.Çift forvet oynayınca daha çok gol yiyebilir daha az maç kazanabilir ama izleyicilere çok zevkli maçlar izletir Fenerbahçe.Bu oyun cidden hiç zevk vermiyor.Ama çift forvetle ve etkili kanatlarla çok daha iyi hücum yapan çok daha zevklli maçlar izleten bir Fenerbahçe görebiliriz.

byariff
19.Ağustos.2012, 02:12
Aykut hocanin artik radikal kararlar almasi lazim yoksa sonu hic iyi gozukmuyor..

Ralph
19.Ağustos.2012, 02:15
Rıdvan Dilmen'i maç sonunda dinledikten sonra Fenerbahçe hakkında karamsar oldum resmen. Ben lige bomba gibi başlarla diyordum. Ama gerçekten çok eksiği varmış.

sarianet
19.Ağustos.2012, 02:15
*fenerbahçeye bu beraberlik yakışmadı ezmemiz gerekiyordu ama ilk yarı resmen tirübünde uyuyacaktım
*o poşeti takip etmekten maçı takip edemedim allahın belası poşet gerçi maçtan daha heyeanlıydı :D
*gol fbnin anasının ak sütü gibi helal ben demiyorm markus hakan tayfur şansal diyo valla
*spartak maçında böyle oynarsak öfff neyse

anil luque
19.Ağustos.2012, 02:16
Bence de fenerbahcenin alexsiz sistemle 4-4-2 ye gecme vakti çoktan geldi de geciyor. Zaten su oyunda da alexin varligiyla yoklugu birdi. Kaldi ki bu saatten sonra ben alexin ustin fiziksel cabayla takımına birsey kazandirabilecegine inanmiyorum. Cok cok duran toptan katki yapar. Hadi zayif bir ihtimal olmakla birlikte anadolu takimlariyla oynanan maclarda kendisine bir oyuncu baglayarak rakipten adam eksilmesini saglar.

Fenerin yapmasi gereken kwadwo veya moussa sissoko vari bir oyuncu alip kaptana artik tesekkur etmektir.

Ralph
19.Ağustos.2012, 02:17
Bence de fenerbahcenin alexsiz sistemle 4-4-2 ye gecme vakti çoktan geldi de geciyor. Zaten su oyunda da alexin varligiyla yoklugu birdi. Kaldi ki bu saatten sonra ben alexin ustin fiziksel cabayla takımına birsey kazandirabilecegine inanmiyorum. Cok cok duran toptan katki yapar. Hadi zayif bir ihtimal olmakla birlikte anadolu takimlariyla oynanan maclarda kendisine bir oyuncu baglayarak rakipten adam eksilmesini saglar.

Fenerin yapmasi gereken kwadwo veya moussa sissoko vari bir oyuncu alip kaptana artik tesekkur etmektir.

Anıl telefondan mı yazıyorsun kardeşim :icon_biggrin:

anil luque
19.Ağustos.2012, 02:20
Anıl telefondan mı yazıyorsun kardeşim :icon_biggrin:

Cok mu belli oluyor kardo :D

Ralph
19.Ağustos.2012, 02:21
Cok mu belli oluyor kardo :D

Ehhh :icon_biggrin:

MeliksahAydogan
19.Ağustos.2012, 02:28
Eğer Spartak'ı eleyemez ise Aykut Hoca'nın koltuk depremlerden deprem beğensin bence.

anil luque
19.Ağustos.2012, 02:29
Ehhh :icon_biggrin:

Yeni yeni alisiyoruz oglum dur hele :zuhaha

Ralph
19.Ağustos.2012, 02:35
Yeni yeni alisiyoruz oglum dur hele :zuhaha

Vallahi ben alışamadım dokunmatik telefona sattım. 6700 devam :icon_razz:

sarianet
19.Ağustos.2012, 02:36
fenerbahçenin orta sahaya falan ihtiyacı yok bu takım selçuk deniz orta sahasıyla şlde çeyrek final oynadı
takımın sorunu ritim ve mental bence taktik hatalar antrenmanlar falan filan ritim tutturamıyoruz sıkıntı var stoch sıkıntı var :D

anil luque
19.Ağustos.2012, 02:51
Vallahi ben alışamadım dokunmatik telefona sattım. 6700 devam :icon_razz:

Neyse mavilerden biri gelip sohbetinizi baska yerde yapin demesin simdi :D

Abi bence yanlis dusunuyorsun. O zaman ortada kariyerinin en parlak donemindeki aurelio vardi. Alex fizik olarak cok daha iyi durumdaydi. Bunlari hesaba katmak gerek.

wladcas
19.Ağustos.2012, 03:02
Fenerbahçe çok kasmadı bu maçta çünkü Spartak maçı öncesi sakatlık olsun istemiyordu.Fakat Fenerbahçe'nin attığı gol çok garipti.Yerde adam yatıyor orda görmedim diyo hadi onu anladık da kimse mi görmedi bu adamı yahu ? Ayıptır.Bu arada gol sonrası Herve Tum da hakemi itledi ve kart görmesi gerekti fakat tepki bile göstermedi.Saçma bir maç oldu açıkçası.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2012, 03:15
Fenerbahçe kesin kazanır diye düşünüyordum ama anlaşılan sürekli bahsedilen taktiksel sorunlar sandığımdan daha vahimmiş.Ayrıca Elazığspor'un golünde Tum'un koşusu baya iyiydi.Ortasahadan koptu geldi adeta.Pas da güzel.Herşeyiyle güzel bir gol olmuş kısacası.

Chivalry
19.Ağustos.2012, 03:20
Alex tekniğine lafım yok fiziksel olarak bitmiş Artik dokunsan atıyor kendini top oynamaktan çok duran top kapmanin derdinde .

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 03:21
Şöyle de bir şey var.

http://i.imgur.com/ICUOj.jpg

eng1n
19.Ağustos.2012, 03:46
Eğer Spartak'ı eleyemez ise Aykut Hoca'nın koltuk depremlerden deprem beğensin bence.

Devre arasına kadar bir şey olmaz. devre arasına kadar sergilediği performansa göre de karar verilir. olması gereken bu.

Ayrıca

Sizi neden bu kadar alakadar ediyor ?

Medical Park Antalyaspor taraftarı mısınız ?

A.FaruK
19.Ağustos.2012, 03:52
Aygün bi Fenerliden daha çok Fenerbahçe konularına yorum atıyosun kardeşim. Şimdi burdan şeyi çıkarma '' Düşünce özgürlüğü yok mu falan ? '' gibilerinden bişey olmasın garibime gitti o kadar (: neyse efenim gelelim maça.

O kadar ağır top çeviriyoruzki top hucüm hattına gidene kadar taksi rahat bi 10tl yazar açık ve net. Korkumun bi orta saha transferiylede düzelmeyeceğidir. Maç çok farklı olur diye düşünüyodumda , bizim açımızdan cidden öyle oldu . En büyük gerçek ise Selçuk'un Topaldan daha iyi bir alternatif oldğudur bide bu adam eşşek yüküyle para verdik. Neyse sonumuz hayrolsun. Herşey ortada çokta kafa yormaya gerek yok bize bi Emre, Appiah, Fernandes oda olmadı bi Johnson lazım. Artık olduğu kadar olmadığı kader durumuna geldik. Ömer Temelli gibi bi adamda bizle dalga geçiyosa lafı fazla uzatmayada gerek yok.

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 03:59
Aygün bi Fenerliden daha çok Fenerbahçe konularına yorum atıyosun kardeşim. Şimdi burdan şeyi çıkarma '' Düşünce özgürlüğü yok mu falan ? '' gibilerinden bişey olmasın garibime gitti o kadar (: neyse efenim gelelim maça.

Sizlerden daha ilgiliyim demek ki bu konuda :) Sana twitterda maç linkini veren de bendim :D İzlediğim maçlar hakkında yorum yapıyorum.Bugün Trabzonspor maçını izledim ona da yazdım birkaç yorum.Bu maçı da izledim buna da yazıyorum :) Eleştirilcek çok şey var ben de yazıyorum benim suçum mu takım çıksın oynasın bi şey diyemiyim ben de abi (:

A.FaruK
19.Ağustos.2012, 04:00
Harbi mi lan (: bende diyorum bu kimdir(: Valla tanıyamadım ki zaten bilmiyodum. Gerçi avatar tanıdık geldiydi ama (:

O değilde aklıma gelmişken bişey daha diyeyim. Diyemeden duramicam. Aga sözde pas futbolu oynuyoruzda şu şirirme topları nasıl yapalım Aykut Hoca ?

byariff
19.Ağustos.2012, 05:20
bence herseyi ozetliyor gibi bu resim

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418868_10152051443090164_777756673_n.jpg

lexoqe
19.Ağustos.2012, 06:17
Şimdi sorun o top adamın suratına gelip, kalbime geldi demesi mi ? Ne olursa olsun orada Mehmet Topuz atmalıydı dışarıya onu. Ayrıca Kuyt çok etkiliydi. Kalitesini belli ettirmiş.

Universal
19.Ağustos.2012, 09:27
Özete baktım şimdi, Elazığspor'un golden başka bir pozisyonu yok 4.5 dakikalık özette ama attıkları gol güzel.

Tartışılan Fenerbahçe gölünde sanki tepkiler abartılı, adam topa kafa atmıyor burda yazıldığı gibi topu engellemek isterken yüzüne geliyor ama sanki yalandan, atağı kesmek adına tepki vermiş gibi geldi. Tabii doğru düzgün tekrarı olmadığı için bilemem, yanılıyor olabilirim. Sonuç olarak hakem durdurmuyorsa devreye fair - play girer bu da zorunlu bir şey değil.

Alex'in sarı kart gördüğü pozisyonu da anlamadım, müdahale var, hiç yok denemez nasıl aldatma oluyor o ?

Fenerbahçe'nin her pozisyonunda Kuyt var, çok çabuk ısınmış durumda ülkemize, isteği ve tecrübesiyle Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu şu anda. İzlemek keyifli.

Zaten Kuyt'da olmazsa bu takım izlenmez.

Bujsas
19.Ağustos.2012, 09:51
yalnız fair play dediğimiz şey bir çok alanı kapsar saygıdan-centilmenliğe kadar bunu haksız bulanlar küme düşmüş takıma penaltı atmaya gelen kaleciyi etik buluyolardı :)

Yavuz12
19.Ağustos.2012, 10:28
yalnız fair play dediğimiz şey bir çok alanı kapsar saygıdan-centilmenliğe kadar bunu haksız bulanlar küme düşmüş takıma penaltı atmaya gelen kaleciyi etik buluyolardı :)

Şimdi ne alakası var onunla onun.

Muslera'ya gol attırmamızın nedeni takımda o sezon gol atmayan yabancı futbolcu kalmaması istememizdendi. Rakip takımı yermek filan değil.

Dünkü maçta, rakipten bir futbolcu yerden kıvranırken nasıl bir gözüdönmüşlükle oynuyorsanız, pozisyona devam edip gol attınız. Mehmet Topuz çok rahat taça bırakabilirdi topu.

İkisi aynı şey mi bir sorayım sana?

Etikten bahsetme bana burda. Bir de haklı olmak için şaçma sapan örnekler gösterme. Çünkü ne kadar örnek gösterirsen göster, haklı veya haksız olsa da, senin yaptığın yanlış değişmeyecek.

Valla sinir oldum şurda.

uAburak89
19.Ağustos.2012, 10:58

Rakip küme düşmüş, düşmüş bak kendin yazmışsın, gazozuna maça çıkıyorlar artık. Taraftar 3-4 hafta öncesinde Muslera da gol atsın diye isteğini ortaya koyuyor ama maçlarda penaltı olmuyor ta ki o maça kadar. İlk penaltıyı oyuncu kullanıyor, tekrar penaltı oluyor, bütün ortam hazır, Muslera geliyor penaltıyı atıyor. Sıkıntı nerde ? İlk penaltıyı neden attırmadınız diyenler çıkabilir, şampiyonluğa oynuyorsun öncelik her zaman 3 puan. Bazı şeyleri aşalım, mantık çerçevesinde konuşalım lütfen.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, ''Tahminim 1,5-2 ay sonra bu takım iyi işleyen bir takım olacak'' dedi.
Kocaman, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynayacakları Spartak Moskova maçı öncesinde yaptıkları karşılaşma için şartların iyi olmadığını, kuru zeminin kendileri dışındaki etkenlerden biri olduğunu söyledi.
Geçen sezon şampiyonluğu yarım puanla kaybettiklerini, dolayısıyla ligde her maçtan alınacak puanların büyük önem taşıdığını kaydeden Kocaman, bu nedenle sezonun ilk maçında kazanmak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.
Kocaman, rakiplerinin yeni bir takım olmasına rağmen onları zorlayamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Rakibimiz ikinci yarıda bulduğu tek gol pozisyonunu değerlendirdi ve geriye düştük. Buna rağmen oyunu öbür tarafa yıkıp, ilk yarıda yapamadıklarımızı ortaya koyduk. 1-1 olduktan ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra 3 puana yaklaştık, ama başaramadık. 2 puan kayıpla Moskova'ya doğru yola çıkacağız.''
Orta alanda Mehmet Topal, Selçuk Şahin ve Cristian ile bütün sezonun geçip geçmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine Kocaman, şunları kaydetti:
''Galatasaray maçından sonra da benzer sorular vardı. Ben burada bulunduğum sürece bulunan oyunculara güvendim, sıkıntılar olacaktır. Bunları aşacağımıza inanıyorum. Geleceği bilebilmek mümkün değil, ama tahmin yapabiliyoruz. Tahminim 1,5-2 ay sonra bu takım iyi işleyen bir takım olacak. Yobo hariç 6 oyuncu transfer ettik. Salih genç bir oyuncu, önünde uzun zaman var. Diğer 5 oyuncudan 3'ü oyunu geriden başlatarak oyunu kurmaya çalışan isimler.''
Kocaman, takımının iyi işleyen bir hale geleceğine inandığını ancak ''sabır'' konusunda bir sıkıntı olduğunu belirterek, ''Ben var olan kadromuzun kalitesine kefilim. Form olarak daha da üste çıkacağımıza inanıyorum'' dedi.
Spartak Moskova maçına yüksek konsantrasyonla hazırlandıklarını kaydeden Kocaman, ''Elemek veya eleyememek, başka yüksek konsantrasyonla elemek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.
Kocaman, maçların bayramda oynanmasına ilişkini bir soruya da ''Bence sakınca yok. Futbolun amacı da insanları eğlendirmek diye düşünüyorum'' cevabını verdi.

1.5 - 2 ay diye süre verilmesi neden ? Fenerbahçe yeni kurulmuş, yeni bir taktik düzen deneyen bir takım değil. Aynı şablon, nispeten aynı oyuncular. Ayrıca orta saha için transfer istiyor mu, istemiyor mu ben emin değilim.

GebzeLi1907
19.Ağustos.2012, 11:00
şu ligin en kötü hocasına sahipiz açık ara
birde planıymış uzun toplar falan, dalga geçer gibi açıklıyor
sen daha takımındaki adamları tanımıyorsun
sow a uzun top şişirmek ne demek ilk dakikadan
adam helak oldu boş yere koşup durmaktan
bilica senin elindeydi tanımıyormusun uzun top atıldığında kendi sahasına gömüldüğünde nasıl oynayacağını, sow a top vermeyeceğini
diyelim sow hakan şükür gibi tüm topları topladı indirdi
senin arkadaki adamların alex stoch bunlar mı dönen toplara basıp kapıp elazğı dağıtacak
aykut hoca gittikçe kredinden tüketiyosun bu takımdan geç olmadan git yoksa sana olan sevgiden yiyeceksin her maç
topal ile selcuk gol yemedikce rakip sahaya girmiyor uzun top oynayıp dönen toplara basıp kapmak istedik diyor
nereden baksan ahmakça

fbdevil190737
19.Ağustos.2012, 11:00
Aykut Kocaman bu açıklamalarla sadece kendini küçültüyor .

GebzeLi1907
19.Ağustos.2012, 11:03
hakem de maç boyu çok kötü yönetim gösterdi iki taraf adına da acayip kalitesiz bir hakem tolga özkalfa

Trabzonspor
19.Ağustos.2012, 11:26
Bir oyuncu her yere yattığında oyun duracak olsa maç bitmez.Fenerbahçe bence haklı bu konuda.Adam yere düşüyor kıvranıyor kıvranıyor ama ağır birşey yok atak durduktan sonra kalkıyor.Eeee ben gol atacaktım top niye taaa benim kaleme kadar dönsün ki.Dün Karabük maçında da aynısı oldu.Biz kontraya çıkarken topu dışarı yolladık poziyon öldü.Bu işi hakemlere bırakmaları lazım ağır bir temas olmadığı sürece oyun falan durmamalı.

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 11:43
Bir oyuncu her yere yattığında oyun duracak olsa maç bitmez.Fenerbahçe bence haklı bu konuda.Adam yere düşüyor kıvranıyor kıvranıyor ama ağır birşey yok atak durduktan sonra kalkıyor.Eeee ben gol atacaktım top niye taaa benim kaleme kadar dönsün ki.Dün Karabük maçında da aynısı oldu.Biz kontraya çıkarken topu dışarı yolladık poziyon öldü.Bu işi hakemlere bırakmaları lazım ağır bir temas olmadığı sürece oyun falan durmamalı.

Abi kendin demişsin kıvranıyor diye.Adama top çarpıyor o kadar basit bir şey değil ki bu.

Bordo61Mavi
19.Ağustos.2012, 11:49
Adam yere dustukten gole kadar Fenerbahcenin 1 tane pasi var, yani adamin yere dusmesinden sonra gole kadar en fazla 10 saniye geciyor. (yanlis hatirlamiyorsam) bence Fenerbahceli futbolcular hakliydi devam etmekte.

nekop
19.Ağustos.2012, 11:54
Bana göre Fenerbahçe'nin attığı gole çok takılmamak lazım. Centilmenlik için top dışarı atılabilirdi ama atmadılar, atmak zorunda da değiller. Yalnız maç sonu Mehmet Topuz görmedik tarzında açıklamada bulunmuş diye duydum, eğer doğruysa Fenerbahçe araştırmacısı Topuz'un creavity özelliğini mümkünse 1 falan yapsın.

Trabzonspor
19.Ağustos.2012, 11:59
Abi kendin demişsin kıvranıyor diye.Adama top çarpıyor o kadar basit bir şey değil ki bu.

Yahu Aygün çoğu yalandan yere kıvarnıyor.Açıp baksan birsürü var bu tarz.Tamam insanın canı yanar bizde amatörde olsa futbol oynuyoruz az çok biliyoruz ama film yapan oyuncu çok.

RaSenGan
19.Ağustos.2012, 12:05
Yahu Aygün çoğu yalandan yere kıvarnıyor.Açıp baksan birsürü var bu tarz.Tamam insanın canı yanar bizde amatörde olsa futbol oynuyoruz az çok biliyoruz ama film yapan oyuncu çok.

Abi bizde ayaktayken seken adam için de dışarı atılıyor normalde.Atmaları şart değil tabi ama orda biri yatarken gol atıp sevinmek hoş değil.Sonuçta hepsi futbolcu hepsi o tarz şeyler yaşayabilir birbirlerinin halinden anlamaları lazım.Yerde yatan oyuncu maç sonunda gol olduğunu hatırlamadığını söyledi :)

ommix
19.Ağustos.2012, 12:47
Türkiye'de fair-play gereği böyle toplar dışarı atılıyor.Bence Topuz'un topu dışarı atması lazımdı.Ama İngiltere'de mesela bununla ilgili hakemlere verilen bir talimat var.Eğer çok ciddi bir durum yoksa oyunu devam ettiriyorlar ve herhangi takımdan bir oyuncu bu yüzden topu dışarı atarsa sarı kart veriliyor.Ama burası Türkiye.Bence topu dışarı atması gerekirdi.
Oyuna bakarsak Alex'in artık kenara gelmesi lazım.Spartak maçında belki oynatılabilir ama bir dahaki lig maçında Alex'in 11'de olmaması lazım.Kuyt kanatta olmuyor.İlk yarıda döküldü resmen sağda.Adam Alex'in mevkisine geldi kaç defa top almak için 2.yarıda ve de etkili oldu.Sow - Kuyt ilerde olmalı artık

hakan769
19.Ağustos.2012, 12:51
barış ayhan mustafa sarp
baroni selcuk topal
biz kurtulduk sizde kurtuluursunuz insallah (:

BleedingMoon
19.Ağustos.2012, 12:57
utan bizi el alemin maskarası yapan aykut hoca utan.

ben hayatımda bu kadar tartışılan bir gol görmemiştim. demek ki yaptığımız her şey göze batacak artık. futbolcular ona göre davranmalılar ve savaşmalılar. her maçımızı kazanmak zorundayız.

europeanconquer
19.Ağustos.2012, 14:30
Fenerbahçe'nin attığı gol fair play'e uygun değil ama fair play davranışına girmeleri de mecburi değil,gol de tartışılması gereken tek şey '' Baroni'nin eline değdi mi ? değmedi mi ? ''

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Ağustos.2012, 14:39
ligimiz o kadar fair play dolu ki anlatamam, tartistiginiz seye bak. cok yadirgamamak gerekir, bunlar turkiyede dogal seyler. buna ilave bizim ligimizde o kadar cok sahtekar var ki bu tip durumlari ayirt etmek cok zor. bazan oyle oluyor ki adamin bagirmasindan herhalde 6 ay oynayamaz, fena sakatlandi diyorsun. sedye gelirken adam ayaga kalkiyor. yapmayin etmeyin, fazla abarttiniz bu isi.

fairplay sadece rakip sakatlaninca topu taca atmaktan ibaret degildir.

titates1
19.Ağustos.2012, 14:59
uzun toplar planlıysa cidden berbat bir plan yapmış aykut hoca , ben ilk senesinin ikinci yarısında yaptığı şok presleri neden uygulamadığını merak ediyorum aykut hocanın , bazı programlarda incelenmişti , oyunun temposunu düşürüp , şok presle topu alıyorduk , çok etkili bir taktikti , bunu yapamamızın nedeninin de aykut hoca olduğunu düşünmüyorum , ölü toprağı var takımın üzerinde yoksa , 17-16 yaptığımız maçlarda uyguladıkları şeyler çok başarılıydı , ölü toprağını atmamız lazım.

ama dediğim gibi uzun toplar planlıysa 2 metre kalecinin olduğu yere iyi kapanan stoperlerin arasına sürekli hele bekir'in uzun top atması , cidden berbat bir taktik , maç boyunca kafayı yedim.

Sekopej
19.Ağustos.2012, 16:11
Orta saha bence artık takıntı olmuş, her kayıptan sonra gündeme gelecek ama dün sorun ortada değildi bence. Kanatlarda Kuyt da Stoch da çok etkisizdi, hiç oyunun içerisinde olamadılar, Sow, Kuyt'ın forvette verdiği katkıyı veremedi, hal böyle olunca da arkada oynayan oyuncular da belli ve üretken olmak çok ama çok düşük bir hal alıyor.

Gol bulmak adına yapılan değişiklikleri olumlu buldum ama olmuyor. Zaten Kuyt'ın etkinliği de o dönemde oldu, Stoch'un biraz kıpırdanması da. Kuyt daha serbest forvet bolgesinde oynadığında kanatlara destek oldu ve beklerin de bindirmeleriyle kanat oyuncularına yer açtı. Tekli orta saha mı olur, Alex mi yedeğe geçer bilmiyorum ama bu takımın kıpırdanması için Kuyt ve Sow'un forvette oynaması gerekiyor.

Alex çok önemli bir silah, oyuna 60-70'de de girse maçın kaderine etki edecek bir isim, o sebeple yedek olması sorun olmamalı.

Kıpırdanma şart, bir hava yakalanması gerekiyor, Emre'ye takılıp kalmamak gerekiyor artık, Emre 15 maç oynamadı neredeyse geçen sene, önemli olan beklerin ileri çıkmamasıydı, belki Gökhan olsa Kuyt etkisiz bir oyun sergilemeyecekti, bu takım için en önemli isim bence Gökhan'dır, gerisi Gökhan'dan sonra gelir.

BleedingMoon
19.Ağustos.2012, 18:12
Orta saha bence artık takıntı olmuş, her kayıptan sonra gündeme gelecek ama dün sorun ortada değildi bence. Kanatlarda Kuyt da Stoch da çok etkisizdi, hiç oyunun içerisinde olamadılar, Sow, Kuyt'ın forvette verdiği katkıyı veremedi, hal böyle olunca da arkada oynayan oyuncular da belli ve üretken olmak çok ama çok düşük bir hal alıyor.

Gol bulmak adına yapılan değişiklikleri olumlu buldum ama olmuyor. Zaten Kuyt'ın etkinliği de o dönemde oldu, Stoch'un biraz kıpırdanması da. Kuyt daha serbest forvet bolgesinde oynadığında kanatlara destek oldu ve beklerin de bindirmeleriyle kanat oyuncularına yer açtı. Tekli orta saha mı olur, Alex mi yedeğe geçer bilmiyorum ama bu takımın kıpırdanması için Kuyt ve Sow'un forvette oynaması gerekiyor.

Alex çok önemli bir silah, oyuna 60-70'de de girse maçın kaderine etki edecek bir isim, o sebeple yedek olması sorun olmamalı.

Kıpırdanma şart, bir hava yakalanması gerekiyor, Emre'ye takılıp kalmamak gerekiyor artık, Emre 15 maç oynamadı neredeyse geçen sene, önemli olan beklerin ileri çıkmamasıydı, belki Gökhan olsa Kuyt etkisiz bir oyun sergilemeyecekti, bu takım için en önemli isim bence Gökhan'dır, gerisi Gökhan'dan sonra gelir.

kanatların çalışmamasının nedeni kanatların önüne top atabilecek bir orta saha oyuncusunun olmaması. aykut hocanın dahiyane taktiği pas özürlü bekir'in uzun toplarını sow'un top indirmesi ve orta sahaların basarak topu kapıp kanatlara yönlendirmesiymiş. ne gereği var abi. topu verirsin oyun kurucuna oyunu şekillendirir. alex sürekli baskı altında olduğundan alex'le bir yere kadar oluyor bu. dün rakip 10 kişi kaldıktan sonra kuyt gibi topu taşıyan bir oyuncu sayesinde topun kanatlara nasıl indiğini gördük. hiç olmadı kuyt orta sahada oynasın.

emre'yi milli takımda izleyince fenerbahçe'nin yarısının gittiği daha iyi anlaşılıyor. emre gibi bir oyuncu alamıyorsan emre'yi göndermeyeceksin. cristian'a güveniyorsa aykut hoca yandı gülüm keten helva.

barahir
19.Ağustos.2012, 18:27
Ben de Aykut Hoca gibi bu takımın 1-1,5 ay sonra takır takır çalışacağını düşünüyorum.. Umarım bu aşağılayıcı yorumlarınızdan dolayı pişmanlık duymazsınız ilerde...

europeanconquer
19.Ağustos.2012, 18:39
Ekim başında Fenerbahçe'nin ne olacağı belli değil.Yeni bir sistem oturtmak istediysen sezonu erken açıp maçlara daha oturmuş şekilde çıkacaktın ve taktiğine uygun transferler yapacaktın artık nasıl bir taktik yapmak istiyorsan.Elinde fazlaca kanat ve yetersiz bir orta saha varken girip kanat alırsan ''Bu kafa neyin kafası?'' derler.Benim görüşüm bu şekilde,isterse bu yıl çifte kupa alsın,Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi çalıştıracak yetenekte bir antrenör değil.

BleedingMoon
19.Ağustos.2012, 19:09
Ben de Aykut Hoca gibi bu takımın 1-1,5 ay sonra takır takır çalışacağını düşünüyorum.. Umarım bu aşağılayıcı yorumlarınızdan dolayı pişmanlık duymazsınız ilerde...

inşallah pişmanlık duyarız. yeter ki takım iyi oynasın. pişman olmak kolay. ama haftalarca süren orta saha transferi çabalarına rağmen bu eksiklik giderilmeyip takımın kalitesine kefilim deniyorsa ve ısrarla ruhsuz cristian'a güveniliyorsa ben kendimi enayi yerine konulmuş hissederim arkadaş. benim fenerbahçe sevgim teknik direktör ya da oyuncu sevgimin ötesindedir. takım iyi oynadıktan sonra yanılırsak bütün aykut hoca'yı eleştiren taraftar sevinir. fenerbahçe taraftarıyız sonuçta, aykut kocaman taraftarı olmasak da.

attirson
19.Ağustos.2012, 19:15
Abi bizde ayaktayken seken adam için de dışarı atılıyor normalde.Atmaları şart değil tabi ama orda biri yatarken gol atıp sevinmek hoş değil.Sonuçta hepsi futbolcu hepsi o tarz şeyler yaşayabilir birbirlerinin halinden anlamaları lazım.Yerde yatan oyuncu maç sonunda gol olduğunu hatırlamadığını söyledi :)

Hani şuurunu kaybetmemisti ? Ayrıca amma uzattınız bunu.Uefa ne diyor önemli birşey varsa hakem durdurur.Görüldügü gibi önemli birşeyi de yokmus.Türkiye'de böyle pozisyonlarda rakibe inanmak çok zor.Adam o an kıvranmaktan ölüyor top dısarı atılıyor turp gibi ayaga fırlıyor.

byariff
19.Ağustos.2012, 19:20

niyeki mehmet bu takim yeni kurulsaydi 1-1.5 ay zaman derdim ama bu takim yenide kurulmadi sadece uzerine 2-3 takviye yaparak guçlendirdi kadroyu ben sahsen aykut hocaya katilmiyorum.

barahir
19.Ağustos.2012, 20:05
Hasan Ali yeni, Egemen yeni, Topal yeni, Krasiç yeni, Kuyt yeni.. 2-3 takviye olarak bakmamak lazım.. İlk 11'in nerdeyse yarısı değişti Arif. 11'de 5

GebzeLi1907
19.Ağustos.2012, 20:13

Elazığ ın 9 oyuncusu yeni 11 de
Bu takım niye hazırlık kampı yaptı
aykut kocaman 3 yıldır bu takımın başında neden sezona hazır giremiyor
1 1,5 ayda neler kaybedeceğiz
şampiyonlar liginden olacağız maddi pskolojik itibar anlamında büyük kayıp
bizim alamadığız para da ezeli rakibimize gidecek
ayrıca takımın düzeceleğini de hiç sanmıyorum
ara ara cristian alex çok çok iyi form tutar o zaman iyi top oynarız başka türlü bu sistem ve anlayıştan birşey beklemeye gerek yok
uzun topla rakibi devirmek istedik diyor yahu şaka gibi rakibin stoperleri bilica ile sedat
senin santraforun sow ne uzun topu
hadi uzun top oynadın arkadaki adamlar press yapıp o dönen topları alacak adamlar mı
aykut hoca nereden bakarsak bakalım elde kalmaya başladı
cok kalite kadromuz var ortasaha mevkisi hariç bu takım kendi haliyle çok rahat ikinci olur olmalıdır zaten
bu başarı değil
salih sezer özgür çek nerede bu adamlar
sezer bu ligin kalbur üstü ortasahalarındandı tek maç faydalanamadı fenerbahçe ondan
krasic geldi yedek oturuyor
bu adam elazığ maçında alışmayacak takıma da spartak maçında mı alışacak tanıyacak yanında önünde oynayan adamları

Night_Mare17
19.Ağustos.2012, 20:22
Hasan Ali yeni, Egemen yeni, Topal yeni, Krasiç yeni, Kuyt yeni.. 2-3 takviye olarak bakmamak lazım.. İlk 11'in nerdeyse yarısı değişti Arif. 11'de 5

Bence tek sorun oyuncularda değil takımın kimyası değişmiş son 2 senedeki Fenerbahçe'den eser yok.

ReaList
19.Ağustos.2012, 23:43
Neden Fenerbahçe her maça
Cristian-Selçuk
Topal-Cristian veya
Selçuk-Topal ile çıkmak zorunda.

Neden Fenerbahçe
Mehmet Topuz-Selçuk
Sezer-Cristian veya
Özer-Topal ile çıkamıyor ?

Veya neden Fenerbahçe 1 forvetle oynamak ve o adamı o bölgede kaderinle yalnız bırakmak zorunda ? Fenerbahçe her halükarda tek forvetle oynayacaktır diye geçen Allah'ın emri var da biz mi bilmiyoruz ?

Korkaklığın sonu birdir ve tektir. Her maç sonu bu sonla karşı karşıyayız ve bu korkak zihniyeti atmadıkça daha çok görürüz, bu filmin sonu yok.

barahir
20.Ağustos.2012, 00:48
Tüm bu söylenenlerin cevabı belli aslında: Alex de Souza

ReaList
20.Ağustos.2012, 15:45
Tüm bu söylenenlerin cevabı belli aslında: Alex de Souza

O zaman oynatmayacaksın, Alex bu takım için efsane ve öyle kalacaktır hiç bir oyuncu bir kulüpten büyük değildir. Sırf Alex oynasın, ona göre sistem oluşturmaya çalışalım derken başarısızlığa boyun eğmek akıl işi değil. Bir futbolcuya bu kadar boyun eğmek niye ? Bu Fenerbahçe'nin ayıbı.

barahir
20.Ağustos.2012, 15:58
O zaman oynatmayacaksın, Alex bu takım için efsane ve öyle kalacaktır hiç bir oyuncu bir kulüpten büyük değildir. Sırf Alex oynasın, ona göre sistem oluşturmaya çalışalım derken başarısızlığa boyun eğmek akıl işi değil. Bir futbolcuya bu kadar boyun eğmek niye ? Bu Fenerbahçe'nin ayıbı.

O zaman oynamasın demek bizler için çok kolay.. Ama emin ol sen ya da ben ya da başka birisi bu takımın başına geçerse yazacağı ilk isim Alex olur.. Sebebi baskı.. Çok değil daha 1 hafta önce Galatasaray maçından önce Alex'in yedek olduğu haberi yayıldı ve verilen tepkileri ne denli şiddetliydi..

Bazı şeyleri yapmak kolay değildir.. Alex bu takımdan çıkacaksa bu devrimdir ve devrimler her daim sancılı geçmiştir.. Bu yüzden sağduyulu olmak lazım..

ReaList
20.Ağustos.2012, 16:09
Bir mesaj önce cevabı vermiştim : )

Sebebi baskı.. Çok değil daha 1 hafta önce Galatasaray maçından önce Alex'in yedek olduğu haberi yayıldı ve verilen tepkileri ne denli şiddetliydi..
Bazı şeyleri yapmak kolay değildir...

Sırf Alex oynasın, ona göre sistem oluşturmaya çalışalım derken başarısızlığa boyun eğmek akıl işi değil. Bir futbolcuya bu kadar boyun eğmek niye ? Bu Fenerbahçe'nin ayıbı.

O sözlerim bir oyuncuya bu kadar bağımlı olan başkandan, teknik heyete, yöneticisinden taraftara hepsine... Alex olmadan bu takım ileri çıkamazmış, gol atamazmış, Bu kadar mı küçük bu Fenerbahçe ? Allah'tan Alex olmadan bu takımın çıktığı nice maçı gördük de biliyoruz. En azından kendimizi kandırma yolunda değiliz.

barahir
20.Ağustos.2012, 16:14
Bir mesaj önce cevabı vermiştim : )

O sözlerim bir oyuncuya bu kadar bağımlı olan başkandan, teknik heyete, yöneticisinden taraftara hepsine... Alex olmadan bu takım ileri çıkamazmış, gol atamazmış, Bu kadar mı küçük bu Fenerbahçe ? Allah'tan Alex olmadan bu takımın çıktığı nice maçı gördük de biliyoruz. En azından kendimizi kandırma yolunda değiliz.

Kolay değil derken başkanın, teknik heyetin veya yöneticnin bağımlı olmasını kasdetmedim.. Taraftarın aşırı bağımlı olması ve medyanın Aykut Kocaman'a sallamak için en ufak bir fırsatı kaçırmadan, Alex'in yedek kalacak maç öncesi ve sonrası yazılar,haberler ve yapılan yorumlar..

Alex yedek dendiğinde twitter'da Aykut Kocaman'a bela okuyanlar vardı.. bu yüzden kolay değil.. Ancak Alex zeki, Aykut Kocaman da zekidir..

ReaList
20.Ağustos.2012, 16:28
Alex'in zeki olduğundan kuşkumuz yok, Nobre gibi basit bir golcüyü nasıl kral yaptığını, Anelka gibi bir adamı nasıl harcamayı tercih ettiğini, Pierre Van Hoijdonk'un gidiş sürecinde nasıl etkili olduğunu, Zaragoza maçında yuhalandı diye bavulları nasıl topladığını unutmamak gerek. Onunla iyi geçindikçe en iyi şekilde faydalı olmayı bilir ama gözden düşmeyi tahammül etmeyen bir yanı var ve buna mahkum olmamız her geçen gün zarar veriyor. Her gülün bir dikeni vardır, Alex'te diken olan kısımlar bunlar.

barahir
20.Ağustos.2012, 16:38
Alex'in zeki olduğundan kuşkumuz yok, Nobre gibi basit bir golcüyü nasıl kral yaptığını, Anelka gibi bir adamı nasıl harcamayı tercih ettiğini, Pierre Van Hoijdonk'un gidiş sürecinde nasıl etkili olduğunu, Zaragoza maçında yuhalandı diye bavulları nasıl topladığını unutmamak gerek. Onunla iyi geçindikçe en iyi şekilde faydalı olmayı bilir ama gözden düşmeyi tahammül etmeyen bir yanı var ve buna mahkum olmamız her geçen gün zarar veriyor. Her gülün bir dikeni vardır, Alex'te diken olan kısımlar bunlar.

Aynen öyle.. Ancak dediğim gibi Aykut Kocaman da zeki bir insan ve bu süreç Alex'in yollanma süreci.. İyi izlemek lazım..

William Rookwood
20.Ağustos.2012, 16:44
Son yıllarda Alex= Fenerbahçe oldu artık. Alex kötü oynayınca Fenerbahçe zor galip geliyor

barahir
21.Ağustos.2012, 00:53
Bu arada aklıma yeni geldi.. Hakem neden +5 verip 4 de bitirdi acaba maçı?