View Full Version : Galatasaray - Kasımpaşa | STSL 1.Hafta
LaigLeNoiR
16.Ağustos.2012, 23:53
http://img4.ressim.net/out.php/i6038655_gs.png (http://www.ressim.net/i/6038655)
europeanconquer
16.Ağustos.2012, 23:55
Yeni ve iyi bir takım kurdukları için Kasımpaşa'nın ne yapacağı belli olmaz ama büyük ihtimal kazanırız.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 23:58
Pegasus'tayım yine. Gelen olursa görüşelim maçtan önce (Burak abi, kaan vs :) )
uAburak89
16.Ağustos.2012, 23:59
Pegasus'tayım yine. Gelen olursa görüşelim maçtan önce (Burak abi, kaan vs :) )
Benim zora girdi ama gelebilecek olursam paslaşırız.
Ben rahat bir maç bekliyorum, Kasımpaşa direnemez. 3-0 yada 4-0 biter maç.
Night_Mare17
17.Ağustos.2012, 00:04
Yine numaralıdayım. 3 - 1 alırız gibime geliyor. Güzel bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.
Suicider
17.Ağustos.2012, 00:19
Kasımpaşa'yı küçümsemeyelim.İddaalı bir takım kurdular.Tek şansımız daha yeni bir takım oldukları için oyuncular tam alışık değil birbirlerine. Kazanırız diye düşünüyorum ama fark falan beklemiyorum.
sarianet
17.Ağustos.2012, 00:29
kasımpaşa paşalar gibi gelse de gs mutlak favori olacaktır hatta farka gider
Mamadou
17.Ağustos.2012, 00:40
Kasımpaşa her ne kadar yeni kurulmuş bir takım olsa da ligdeki ilk maçın heyecanıyla puan çıkartabilirler. Maçın mutlak favorisi Galatasaray elbette ama kazansalar da öyle farklı bir sonucun olacağını tahmin etmiyorum.
byariff
17.Ağustos.2012, 00:48
yeni takim kurdu kasimpasa nasil oynuyorlar hic bilgim yok , bizim takima gelirsek izledigim kadariyla yine iyi oynuyoruz sahanin ve seyircinin avantajiyla 2-0 yada 3-0"lik bir skor bekliyorum.
Facx
17.Ağustos.2012, 00:48
4-0 3-0 gibi çok rahat ve net bi skor alırız
E.Cartman
17.Ağustos.2012, 01:47
Kağıt üstünde favori biziz ama sürpriz bir sonuç çıkarsa kimse şaşırmasın. Bence 1-0, 2-1 ya da 3-1 alırız bu maçı
C h A o S
17.Ağustos.2012, 01:49
Geçen sezon gibi ilk 3-4 haftada sürpriz yaşayabiliriz.Geçen sene İBB mağlubiyeti ile açmıştık ligi.3-4 hafta tam randıman beklemiyorum takımdan.İnşallah kayıpsız geçeriz buraları.
Amrabat ve Umut atar 2-0 alırız.
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2012, 02:48
Galatasaray kaliteli kadrosu ve evsahibi olmasının avantajıyla kazanacaktır.Kasımpaşa da fena kadro kurmadı.Karşılıklı bol gollü bir karşılaşma olabilir.
MeliksahAydogan
17.Ağustos.2012, 03:21
Galatasarayımız'ın rahat geçeceğin düşündüğüm bir karşılaşma fakat , puan kaybetmemizde muhtemel İnşallah erken gol buluruz zora sokmayız en azından ilk yarı 1-0 önde bitirmeliyiz.
DisCo
17.Ağustos.2012, 03:53
Avrupa'ya gidebilmek için mecburen önem vermek zorunda olduğumuz bir lig mücadelesine başlıyoruz. Kısaca köprü olayı diyebiliriz.
Bu noktada kazanmak lazım.
KaRaBükLü KraL
17.Ağustos.2012, 04:05
Geçen sezon gibi ilk 3-4 haftada sürpriz yaşayabiliriz.Geçen sene İBB mağlubiyeti ile açmıştık ligi.3-4 hafta tam randıman beklemiyorum takımdan.İnşallah kayıpsız geçeriz buraları.
Amrabat ve Umut atar 2-0 alırız.
İlk cümlelerinin bi kısmına katılmadığım için yazma gereği hissettim:)Geçen sene fazlasıyla çalışma fırsatı bulduk lig açılmasına rağmen ama en iyi antreman maçtır gerekçesi ile takım ilk 3-4 hafta alışık olmadığı için o kadar antreman yapmasına rağmen çuvalladı.Bu sezon ise geçen seneye nazaran oturmuş bir kadroya sahibiz ve hani süpriz denecek maç bu maç olmayabilir.
Maça gelirsek:)Kaliteli ve oturmuş bir takım olduğumuzu düşünmekle beraber Kasımpaşa'nın yeni çıkmış bir takım ve yeni bir kadroya sahip olduğunu düşünerekten bocalayacaklarını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Yani geçen sene bize olan bu sene K.Paşa'ya olur kadro uyumsuzluğu yüzünden çuvallarlar:)
furkan58
17.Ağustos.2012, 04:20
Maçın favorisi belli olsada içimden 1-1'lik bir skor geçiyor.
vFor
17.Ağustos.2012, 12:10
Uche'den sürpriz bir şov bekliyorum ben favori Galatasaray olsada 1-2 Kasımpaşa kazanır diye tahmin ediyorum.
IcedEarth
17.Ağustos.2012, 12:21
Yeni kurulmuş Kasımpaşa'nın daha ilk maçında hem de Sami Yen'de bize karşı pek şansı yok gibi. Doğru kadroyla çıkarsak farklı bir galibiyet bile olabilir.
Bordo61Mavi
17.Ağustos.2012, 14:00
Gecen senenin sampiyonu galibiyetle baslar. Kasimpasa iyi kadro kurdu ama o kadronun oturmasi 1-2 ay surer ve anca ondan sonra kendilerinden iyi takimlari zorlarlar.
bySperman
17.Ağustos.2012, 14:05
2-1 Kasımpaşa alır.
RaSenGan
17.Ağustos.2012, 14:20
Rahat bir maç bekliyorum.Gol yemeden kazanırız gibi geliyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ağustos.2012, 15:02
Yeni kurulmuş Kasımpaşa'nın daha ilk maçında hem de Sami Yen'de bize karşı pek şansı yok gibi. Doğru kadroyla çıkarsak farklı bir galibiyet bile olabilir.
mac TT arenada.
Kasimpasada Ucheyi cok merak ediyorum. kotu bir sakatlik donemi gecirmisti, oncesinde cok iyi bir kariyeri vardi. ispanyadan geldikten sonra turkiyedeki ilk macinda [IBB-GS] Webo macin yildizi olmustu. bakalim uche boyle bir performans verebilecek mi?
GS acisindan rahat bir mac olmayacagi kesin, 3 ihtimalli bir mac.
Avrupa'ya gidebilmek için mecburen önem vermek zorunda olduğumuz bir lig mücadelesine başlıyoruz. Kısaca köprü olayı diyebiliriz.
Bu noktada kazanmak lazım.
Superligi atlama tahtasi olarak gormemeliyiz bence. ayni degeri buraya da vermeliyiz. Bu bakis acisi sahsen beni uzuyor.
kasım akdemir
17.Ağustos.2012, 15:05
rahat alırız... 3-0
Kasımpaşayı fazla abartıyorsunuz
Nedvedmania
17.Ağustos.2012, 15:27
mac TT arenada.
"Ali Sami Yen" Spor Kompleksi'nde :)
Sirius Black
17.Ağustos.2012, 15:28
İlk golü erken bulursak farka gideriz, golü bulamazsak sıkıntı olabilir.
Edit: Yorumumu baştan okudum da Ömer Üründül yorumu gibi olmuş. "İki taraf da gol atamazsa maç berabere biter."
mpaker66
17.Ağustos.2012, 16:52
Ali samiyen'de rahat kazanırız.50 bin taraftar bekliyorum maça ertesi gününde tatil olması dolayısıyla, 3-0 biter.
IcedEarth
17.Ağustos.2012, 17:07
mac TT arenada.
Sami Yen diyince zorunuza mı gidiyor?
vFor
17.Ağustos.2012, 20:40
Niye zorumuza gitsin kardeşim gazetelerde tvlerde radyolarda orda burda maç stadına TT arena yazan biz değiliz hiç Ali samiyen spor kompleksi yazdığını görmedim insanlarda bunu görüyor adam uyarmış zorunuza mı gitti diyor birde valla o stadda bizim hep keyfli anılarımız oldu zoruma gitmedi pek.
C h A o S
17.Ağustos.2012, 20:51
Sonuçta stadın adı Ali Sami Yen Spor kompleksi TT Arena değil mi?Sizene adam Ali Sami Yen dediyse.Sizin gönlünüz hoş olcak diye Arena yazmak zorunda değil.
Night_Mare17
17.Ağustos.2012, 20:52
Niye zorumuza gitsin kardeşim gazetelerde tvlerde radyolarda orda burda maç stadına TT arena yazan biz değiliz hiç Ali samiyen spor kompleksi yazdığını görmedim insanlarda bunu görüyor adam uyarmış zorunuza mı gitti diyor birde valla o stadda bizim hep keyfli anılarımız oldu zoruma gitmedi pek.
Stadın girişinde bile Ali Sami Yen yazıyor :)
Homer J.S
17.Ağustos.2012, 20:56
Doğrudur, böyle şeylere kenetlenen ülkeyiz. Dünya devlerini bir bir devirirken o statta Fenerbahçelilerde vardı ve keyif alıyorlardı gayet. İyi bir noktaya değinmişsin.
Maça gelirsek şampiyon sahaya iniyor.. Puan kaybı yaşamayız, skor tahminim 5-1
vFor
17.Ağustos.2012, 23:50
stadın adı ne olursa olsun zorunuzamı gitti demesi yanlış sadece onu söyledim.
uAburak89
17.Ağustos.2012, 23:55
Fi yapı İnönü Stadı için gösterilmeyen özenin Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena için gösterilmesi manidar. Bu stat bazı kesimlerde kapanmayacak derin yaralar açtı.
Bujsas
18.Ağustos.2012, 14:19
cimbom alır 4-0
IcedEarth
18.Ağustos.2012, 14:28
Edit: Neyse uzamasın şimdi.
Maçı çok rahat alacağız gibi bir his var içimde. İyi bir bayram hediyesi olacak bize de.
nannar
18.Ağustos.2012, 15:46
Eski stadımız olan Ali Sami Yen'deki baskılı maçları TT Arena da bir türlü oynayamıyoruz.Kadro olarak zaten Gs kağıt üzerinde tüm maçlara favori çıkacak bu sezon fakat asıl olan bu kaliteyi sahaya ne kadar yansıtabileceğimizdir.Kasımpaşa'nın ilerleyen haftalarda çok can yakacağını düşünüyorum. İnşallah ilk haftadan bir kazaya kurban gitmeyiz. Başarılar aslanlar...
hakankor
18.Ağustos.2012, 19:18
Diğer takım taraftarları Kasımpaşa'yı fazla büyütmüş bence, rahat geçeriz 3-0 4-0 bekliyorum ben.
hakan769
18.Ağustos.2012, 19:20
bi 11 de ben yazayım
muslera
eboue ujfa dany balta
aydın selcuk melo amrabat
necati umut
C h A o S
18.Ağustos.2012, 19:28
bi 11 de ben yazayım
muslera
eboue ujfa dany balta
aydın selcuk melo amrabat
necati umut
Bu 11'den Melo-Necati ve Aydın olmaz.
Onların yerine Elmander-Emre Çolak ve Hamit olur.
Muslera
Eboue-Dany-Ujfa-Balta
Çolak-Hamit-Selçuk-Amrabat
Elmander-Umut
MeliksahAydogan
18.Ağustos.2012, 19:33
Bu 11'den Melo-Necati ve Aydın olmaz.
Onların yerine Elmander-Emre Çolak ve Hamit olur.
Muslera
Eboue-Dany-Ujfa-Balta
Çolak-Hamit-Selçuk-Amrabat
Elmander-Umut
Bende böyle düşünüyorum :)
Börk
18.Ağustos.2012, 21:24
Semih'de bir sakatlık mı var arkadaşlar ?
E.Cartman
18.Ağustos.2012, 21:27
Üst arka bacakta yırtık var Berk.
bySperman
18.Ağustos.2012, 21:27
Evet,durumu bugün belli olacaktı.Heralde iyileşmemiş :(
hakan769
19.Ağustos.2012, 12:46
emre çolak da sakat demişlerdi, hamiti unuttum kadroya koymada :D
Muslera
Eboue - Ujfa - Dany - Balta
Emre-Hamit-Selcuk-Amrabat
Elmander-Umut
en güzeli bu sanırsam
Ralph
19.Ağustos.2012, 13:38
Bu sene en büyük beklentim Galatasaray'dan. Çok ama çok güçlü bir kadroları var. En önemlisi de geniş bir kadro olduğu için Şampiyonlar Ligi dönüşünde yorgun oyuncularını oynatmama gibi bir şansı olacak. Eğer bu sene GS Şampiyon olamaz ve Avrupa'da gruptan çıkıp 2. elemeye kadar (en azından) Gelemezse büyük bir başarısızlıktır.
hakan769
20.Ağustos.2012, 11:52
http://i.imgur.com/fzWqG.jpg
uAburak89
20.Ağustos.2012, 16:47
Bu sene en büyük beklentim Galatasaray'dan. Çok ama çok güçlü bir kadroları var. En önemlisi de geniş bir kadro olduğu için Şampiyonlar Ligi dönüşünde yorgun oyuncularını oynatmama gibi bir şansı olacak. Eğer bu sene GS Şampiyon olamaz ve Avrupa'da gruptan çıkıp 2. elemeye kadar (en azından) Gelemezse büyük bir başarısızlıktır.
Şampiyon olamazsak bence de başarısızlık olacak, ancak Avrupa konusunda katılmıyorum. 3. olarak Avrupa'ya devam edebilmek bile başarıdır, Şampiyonlar Ligi başka bir platform, beklentileri hemen yükseltmemek gerekiyor. İlk hedef Türkiye içinde üst üste şampiyonluklar kazanmak olmalı şu aşamada.
Maça 5 saat kaldı, çok özledik takımımızı, ağır favoriyiz, ama futbol bu ters sonuçlarda çıkabilir. Ancak tüm taraftar çok iyi biliyor ki, yine izlemekten keyif aldığımız bir Galatasaray olacak sahada, İmparator farkı bu olsa gerek.
musleramicol25
20.Ağustos.2012, 17:43
Şampiyonlar Ligi için konuşmak için erken bence. Kağıt üzerinde zayıf bi kadromuz olmasa da arkadaşın dediği gibi 3.olmak bile bi başarı -ki- tamamen yoktan var olmuş bi takım için..
MeliksahAydogan
20.Ağustos.2012, 17:44
Şampiyon olamazsak bence de başarısızlık olacak, ancak Avrupa konusunda katılmıyorum. 3. olarak Avrupa'ya devam edebilmek bile başarıdır, Şampiyonlar Ligi başka bir platform, beklentileri hemen yükseltmemek gerekiyor. İlk hedef Türkiye içinde üst üste şampiyonluklar kazanmak olmalı şu aşamada.
Maça 5 saat kaldı, çok özledik takımımızı, ağır favoriyiz, ama futbol bu ters sonuçlarda çıkabilir. Ancak tüm taraftar çok iyi biliyor ki, yine izlemekten keyif aldığımız bir Galatasaray olacak sahada, İmparator farkı bu olsa gerek.
İşte fark bu yıllardır izlemekten zevk aldığımız yenilsekte veya puan kaybetse helal olsun çocuklara müthiş oynadılar dediğimiz kaç Galatasaray gördük ?
İmparator'a bize bu duyguları yaşattığı için binlerce kez teşekkürler :)
byariff
20.Ağustos.2012, 20:49
illk 11"imiz boyle beyler.
Muslera
Eboue-Ujfa-Danny-Balta
Aydin-Hamit-Selcuk-Emre
Umut-Elmander
Yedekler: Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım...
berkay123456
20.Ağustos.2012, 20:56
Aydın'ın ilk 11'de başlamasına sevindim.Umarım bizi yanıltmaz.
Revolution
20.Ağustos.2012, 20:58
3 farklı gibi rahat bir skor olmasa da oyun hakimiyetinin bizde olduğu, galibiyetimizle sonuçlanan bir maç bekliyorum.
RaSenGan
20.Ağustos.2012, 20:58
Necati niye yedeklerde yok acaba ? Forvet olarak tek yedeğimiz Sercan.
byariff
20.Ağustos.2012, 21:03
aydin yerine amrabat oynasaydi keske , bu arada melo 2.ci yari giricek ne olursa olsun , besiktas maçina hazir olmasi icin..
uAburak89
20.Ağustos.2012, 21:10
Emre Çolak sağda oynamasın diye Aydın Yılmaz ilk 11'de. Amrabat'a mesaj bu, işi zor, Emre'den kolay kolay vazgeçmeyecek gibi İmparator.
byariff
20.Ağustos.2012, 21:28
Amrabat 4-4-2"ye uygun bir topçu degil kayseride 4-2-3-1"de çizgide oynuyordu o yuzden biraz alismasi zor olcak ama amrabattan cok umitliyim ben.
Gncl1905
20.Ağustos.2012, 21:38
Aydın ve Hamit biraz soru işareti açıkçası ama Fatih Terim'e güveniyorum. Bursaspor hariç tüm büyüklerin puan kaybettiği haftada lige güzel oyun ve 3 puanla başlayacağımızı düşünüyorum, umuyorum.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 21:55
Necati niye yedeklerde yok acaba ? Forvet olarak tek yedeğimiz Sercan.
Yekta yerine veya Sercan yerine Necati olsa daha iyi olurdu bence de.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:03
5 dakikada hamit 21312 hata yapti. gol yiyecektik nerdeyse adam yuzunden.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 22:04
kasimpasa iyi basladi maca.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:04
3 top kaybı, Hamit ortada olmuyor.
Frikik diye heyecanlandık, Hamit vurdu.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:12
Çok güzel ataktı, Hakan Balta'nın son pası dışında.
Samet Aybaba tribünde.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:14
Dany adamsin be.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:16
Dany çok riskli oynuyor, yaptığı çalımlar şık ama kaptırdığında gol pozisyonu olur. Orta sahada Hamit ve rakibin 5'li oynamasından ötürü eksik kalıyoruz, Kasımpaşa ağırlığını koymaya başlıyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 22:16
kasimpasa net pozisyonu kacirdi. Muslera iyi is cikardi.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:31
Ataklarımız sıklaştı, takımın en iyisi Hakan Balta, nazar değmesin.
Zemin kötü, Selçuk gereksiz kart gördü, Hamit kafasında futbol yokmuş gibi. Aydın sürekli yerde.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:32
oyunu kontrolumuze aldik onemli pozisyonlari kacirdik
E.Cartman
20.Ağustos.2012, 22:33
Şu maçı izleyen Avrupalı varsa kesin Emre Çolak dikkatini çekmiştir, net.
Edit: Derken Umut attı :D
byariff
Umuuutttttt goolllllllll
uAburak89
Umut Bulut kaldığı yerden. :)
Kilit açıldı, devamı gelir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 22:35
emre cok iyi gercekten, ortasahada defanstan topu alip dagitan kisi su anda.golun ortasini da o yapti. harika oynuyor.
yalniz kasimpasa cok da defansif gorunmuyor zaten, kilit var miydi yok muydu o tartisilir. guzel mac oluyor.
umut hic gorunmemisti gole kadar :]
danny de problem var, cok hata yapiyor.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:37
kalecininde hatasi var , emreye nazar degmesin geçen yildan beri cok iyi oynuyor.
ForCimbom
20.Ağustos.2012, 22:41
burak ın cezası kaç maçtı kaç maç daha kaldı?
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 22:42
hamit kac orta yapti macin basindan beri, sayan var mi? :n:
emre dokturuyor, nazar degmesin. cok yetenekli bir oyuncu, ardayi gecer benim fikrim.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:43
burak ın cezası kaç maçtı kaç maç daha kaldı?
Bitti bu maçla cezası.
Emre Çolak büyük oynuyor, helal olsun Aslana.
hamit kac orta yapti macin basindan beri, sayan var mi? :n:
Hamit böyle oynayacaksa işimiz var, utanmasa elini beline koyup bekleyecek.
Dany de güven vermiyor.
İlk yarı bitti, skor güzel ama oyun için aynı şeyleri söylemek zor. Selçuk ve Elmander beklentilerin uzağında, Hakan Balta ve Emre ise aşmış durumda.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:45
ilk yari bitti , hamit duzeldi gibi , emre colak muthis oynuyor su an tek aksiyan aydin , amrabat - aydin degisikligi olabilir
ozellikle emre colak muthis oynuyor acayip fiziklenmis yikilmiyor kolay kolay ortaya geçince tam bir beyin gibi takimi cok iyi yonetiyor
edit ; vallahi anlamiyorum dany"nin neresi guven vermiyor yahu tas gibi adam :D
E.Cartman
20.Ağustos.2012, 22:46
İlk yarı bitti. Emre gerçekten müthiş oynuyor. Hamit arada beliriyor ama hala yetersiz. Aydın sahada yok, Selçuk idare ediyor. Umut, Elmander işlerini fazlasıyla yapıyor. Dany'de sıkıntı var. Hakan çok iyiydi şu ana kadar. Eboue, Ujfa ve Muslera'da aynen devam ediyor.
Edit: İspanyol, Dany tam alışamadığı için sıkıntı yaratıyor ama zamanla düzelir.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:48
Arif adam riskli oynuyor, hadi onu geçiyorum, yere sağlam basamıyor, aha aldı topu diyemiyorsun. Süper Kupa maçında 2 defa Kuyt'tan 1 defa da Sow'dan çok kolay çalım yedi. İlk haftalardan notunu vermek doğru değil ama Semih - Ujfalusi ikilisini mümkün değil bozamaz Dany.
byariff
20.Ağustos.2012, 22:52
tamam riskli oynuyor ama onunda oyun tarzi o dany"nin su dagitti paslari semih dagitsin semih 10/10 topçu olurdu benim gozumde. super kupa maçinda evet ilk toplari kaptirdi ama geriye donup o kaptirdigi toplarida rahatlikla kazandi. zaten dany"nin ozelligi bu antepdede boleydi bu adam hiziyla ozguveniyle paslariyla ve oyunu iyi okumasiyla basarili bir defans oyuncusu "bence"
uAburak89
20.Ağustos.2012, 22:54
Ben korkarak, tedirgin olarak aha kaptırdık, şimdi yedik işte diyerek maç izlemek istemiyorum. Yere sağlam basan stoper ikilisi makul bence. Onların ilk işi top dağıtmak değil, rakip oyuncuları durdurmak. Oyun kuracak oyuncularımız var zaten önlerinde, Selçuk, Melo, zaman zaman Emre, düzelirse Hamit.
Facx
20.Ağustos.2012, 22:54
aydın maçın başında iyiydi gözüküyodu sonra sola geçince söndü top gelmedi ayağına hiç emre dediğim gibi sol açık oyuncusu değil ortasahanın ortasında oynadığında neler yaptığını çok daha net görüyoruz şuan kesinlikle ortasahada oynamalı selçuk un yedeği olarak çok iyi oynuyo şuan itibariyle hamit arada bişeyler yapıyo çabalıyo ama bi sonuç çıkmıyo h.balta çok iyi eboue normal selçuk pek görülmedi ortasahada defansif görevleri üstleniyo emre olduğu için ujfalausi bildiğimiz gibi dany çok riskli oynuyo daha risksiz oynaması lazım onun dışında oda hiç fena değil umut - elmander iyi anlaşıyo geçen maçlardaki gibi ikinci yarı hamit veya aydın yerine amrabat girer diye tahmin ediyorum
Aydin
20.Ağustos.2012, 23:02
Geçen sene defansın önünde Selçuk top alırken, kendisini kovalayan adamı eksiltme çabasına girerdi tehlikeli yerde. Bu sene de bunu aşamamış. Kasımpaşa'daki bir eleman pres yaptı, gayet temiz topu aldı Selçuk'un ayağından ama Selçuk numaradan yere yattı. Fırat Aydınus da faul verdi.
Selçuk şu olayı da aşsa tam olacak.
byariff
20.Ağustos.2012, 23:09
Hamit"in top direkte patladi.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:09
Hamit yazıyordu, direk izin vermedi.
Emre "Çilek" şov devam ediyor.
Seyir zevki yüksek, keyifli bir maç oluyor.
byariff
20.Ağustos.2012, 23:13
Dany muthissin be..
attirson
20.Ağustos.2012, 23:22
Fena çarpıstılar.
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:25
Tekli baraj, yanlış yerleşim. İlhan'dan iyi zamanlama, güzel bir gol yedik.
byariff
20.Ağustos.2012, 23:26
1-1 oldu almeidanin attigi gole cok benziyor
nekop
20.Ağustos.2012, 23:27
Bu maçta 1-1 biterse 4 büyükler tarihi bir başlangıç yapmış olur herhalde. :)
byariff
20.Ağustos.2012, 23:31
melo girdi - hamit cikti
sercan girdi - elmander cikti
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:34
Direkten dönen top ve kaçırılan fırsatların ardından Kasımpaşa ilk atağında golü buldu. Futbolun kuralı. 1-1 kitlenecek gibi maç. Takım geçen yıldan esintiler sunduğu bölümde iyiydi, beğendim. Skordan bağımsız olarak bakarsak olumlu yanlarımız daha çok.
byariff
20.Ağustos.2012, 23:44
Umuutttttt Gooolllllllllllllllllllll
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:44
Selçuk frikikten yazıyordu, olmadı Emre ortaladı, Umut tamamladı.
E.Cartman
20.Ağustos.2012, 23:47
Yalnız gol ofsayt galiba
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:48
Yalnız gol ofsayt galiba
Rakip savunma oyuncusundan sekiyor, ofsayt olmaması gerek.
KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2012, 23:48
Yalnız gol ofsayt galiba
Yok İlhan Eker'e çarpmış ofsayt değil
semih99999
20.Ağustos.2012, 23:49
son 5 dk ya yetiştim takım benim sayemde gol attı :p
E.Cartman
20.Ağustos.2012, 23:50
Sanki böyle pozisyonlarda ofsayt sayılıyordu ama yanlış hatırlıyorum sanırım.
KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2012, 23:52
Sanki böyle pozisyonlarda ofsayt sayılıyordu ama yanlış hatırlıyorum sanırım.
Yok direk gitseydi ofsayttı kesin de çarptığı için pası rakip oyuncu vermiş sayılır ofsayt olmaz:)
byariff
75 dakika oynadigimiz guzel futbolun karsiligini aldik diyebilirim ilk haftaya galibiyet ile baslamak cok iyi oldu.
maçin adamlari tartismasiz emre çolak - umut bulut ve dany.
4-4-2"de amrabat"in alismasi cok zor olcak gibi bu adam cizgi oyuncusu.
uAburak89
Emre Çolak ve Umut'a katılırım, Dany'i sabaha kadar tartışırım. :)
E.Cartman
20.Ağustos.2012, 23:53
@Ümit
O zaman sıkıntı yok :D
Bu Kasımpaşa ilerde çok can yakar.
sui generis
20.Ağustos.2012, 23:55
7 yabancı deniyor. Nedir isin dogrusu ?
uAburak89
20.Ağustos.2012, 23:56
7 yabancı deniyor. Nedir isin dogrusu ?
:D Aynı anda oyuncu değişikliği oldu, Yani 10 saniyelik bir dönemde 7 yabancı oldu ama oyun oynanmıyordu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 23:56
Danny nerden cikti, goze battiysa yaptigi hatalarla batmistir. golde de adamini demarke birakmis zaten :n:
macin yildizi emre colaktir acik ara. mukemmel bir oyun cikardi. iki de asist yapti zaten, skora da katkisi buyuk. umut avrupaya gitti geldi, bayaa golcu olmus. bos gecmiyor adam :n:
C h A o S
20.Ağustos.2012, 23:58
Umut,Elmander'î keser keser dedik inanmadınız:)Umut-Burak çok can yakabilir.Elmander'de golcü yetenekleri yok.Takım oyuncusu ancak Umut'ta aynı görevi yaptığı ve yerli olduğu için muhtemelen kesik yer.
Emre Çolak bence Galatasaray kariyerinin en iyi maçını çıkardı.Harikaydı.Bu yolda devam etsin 11 çıkarır Fatih hoca onu.
Dany'de bence çok iyiydi.Kademe hataları olsada gelecekte Ujfa gittiğinde yabancı stoper aramamıza gerek yok.Dany ilerleyen senelerde bu takımın as stoperi olur.
Çok iyi oynamasakta galibiyetle başlamak güzel.Tebrikler aslanlara.
Revolution
20.Ağustos.2012, 23:58
Beklediğim gibi bir oyun oldu. İlhan kasıtlı olarak vurduğu için gol ofsayt değil. Umut'un maşallahı var. Güzel başlangıç.
sui generis
20.Ağustos.2012, 23:59
:D Aynı anda oyuncu değişikliği oldu, Yani 10 saniyelik bir dönemde 7 yabancı oldu ama oyun oynanmıyordu.
Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir :D
E.Cartman
21.Ağustos.2012, 00:01
Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir :D
Süre zaten hep işliyor onun bi anlamı yok sonuçta oyun duruyor. Oyuncu değişiklikleri yapılırken saniyelik değişimlere dokunmuyor kural. Dediğin gibi işlerine öyle geldiği içindir bu serzeniş.
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:02
Önce Elmander-Sercan mı anons edildi, Hamit-Melo mu? Önce Melo anons edildiyse oyun durduğu için bu kural ihlali mi ?
uAburak89
Valla bilmiyorum, bir şey çıkacağını da sanmıyorum. 4. hakem önce Elmander'in değişikliğini yapabilirdi veya Türk çıkardı Türk girerdi, yabancı çıkardı yabancı girerdi. Şaşırdım bu muhabbete doğrusu.
E.Cartman
Önce Elmander-Sercan mı anons edildi, Hamit-Melo mu? Önce Melo anons edildiyse oyun durduğu için bu kural ihlali mi ?
Önce Hamit - Melo anons edildi.
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:03
Önce Hamit - Melo anons edildi.
Kuralın detayını bulmak lazım o zaman.
uAburak89
21.Ağustos.2012, 00:04
Sahada 7 yabancı ile top oynamadık. Böyle bir şey olsa maç anında patlak verirdi bu durum.
Bujsas
21.Ağustos.2012, 00:06
Kasımpaşa tam olarak takım olduklarında ilk 4 e rahat oynarlar diyorum.
byariff
21.Ağustos.2012, 00:07
hamit çikip melo girince 7 yabanci oldu sahada ama maç baslamadan elmander çıkıp sercan girdigi için kural hatasi yok
uAburak89
21.Ağustos.2012, 00:07
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 66. dakikasında gerçekleştirilen iki oyuncu değişikliği kafalarda soru işareti bıraktı. Müsabakayı 2-1 önde götüren Beşiktaş 66. dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Ancak sahaya 6 yabancı ile çıkan siyah beyazlıalrda önce Nihat'ın yerine Bobo oyuna girdi. Böylece sahada kurallara aykırı olarak yedi yabancı oyuncu yeraldı. Ancak bu oyuncu değişikliğinin hemen ardından oyun başlamadan yapılan değişiklikle Fernandes kenara geldi ve Aurelio sahaya dahil oldu.
Bu durumda ise karşılaşmanın yeniden başlamasını sağlayan düdük çalmadan Beşiktaş altı yabancı ile sahada kalmış oldu.
Bu durum futbolseverlerin kafasında soru işareti bıraktı. Ancak ilk oyuncu değişikliği sırasında oyun başlamadığı için Beşiktaş kural dışı bir eylemin içine girmemiş oldu.
www.kartalbakisi.com
Geçen seneden...
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:08
Kasımpaşa'yı da es geçmemek lazım doğru diyorsun. Djalma ve Uche tehlikeli futbolcular gerçekten. Oturduğu takdirde oldukça iş yapacaktır.
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:09
Geçen seneden...
Sıkıntı yok o zaman, sevindirici.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ağustos.2012, 00:10
once elmander ciktiysa sorun kalmaz, obur turlu bu konu cok konusulur. ozellikle telegol ve turevi programlarda. ahmet cakar altindan girer, ustunden cikar :n:
kasimpasada djalma ve viudez cok iyiydiler. ozellikle djalma cok yetenekli, obursu de cok hizli.
iyi bir takim olmus kasimpasa, bu sene dusmezler en azindan. :)
goosfraba
21.Ağustos.2012, 00:18
Fatih Terim: ''Sorularınıza cevap vermek için yayınıza geldim. Ama Gaziantep'teki olayları öğrendim. İçimden futbol konuşmak gelmiyor''
byariff
21.Ağustos.2012, 00:20
Fatih Terim: "Antep'te olanlari duyunca, bir yere ates düsmüs, kardes kardesi vurmus, burada iyi oynadik 3 puan aldik demeye utaniyorum"
Fatih Terim: "Yaziklar olsun nereye gidiyor bu ulke? Neyimizi paylasamiyoruz. Futbol konusalim her dakika konusalim ama icimden gelmiyor."
Fatih Terim: "Yaziklar olsun, Türk insaninin ne orfunde ne ananesinde boyle birsey yoktur. Bu kadar ana baba evladina yaziktir."
Fatih Terim: "Cok asabim bozuk, cok sinirim bozuk. Konusasim yok futbol."
Fatih Terim: "Kusura bakmayin özür diliyorum. Benden lutfen bu aksam hicbirsey beklemeyin, hakkaten cok sinirliyim."
goosfraba
21.Ağustos.2012, 00:21
helal olsun fatih hocaya.
uAburak89
21.Ağustos.2012, 00:23
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda Gaziantepte'ki saldırılara isyan etti. Terim, "Açıkçası, güzel güzel konuşayım, her sorunuza yanıt vermek niyetindeyim ama Antep olayını duyunca, bir yere ateş düşmüş, kardeş kardeşi vuruyor. Yazıklar olsun!. Ne oluyor bu ülkeye, içimden gelmiyor konuşmak. Bunlar vatan evladı değil mi? Nereye gidiyor bu ülke. Neyimizi paylaşamıyoruz. Konuşalım futbol ama, çok üzgünüm ve içimden gelmiyor konuşmak. Ne oluyor? Bu toplu katliama gidiyor. Bu Türk insanını ne örfünde ne ananesinde var. Kınıyorum, demiyorum, yazıklar olsun! Her zaman röportaj yapalım ama çok sinirliyim. Ben de bu ülkenin ay-yıldızını temsil ettim. Bunların, anası babası yok mu? Ateş düştüğü yeri yakar. Yayıncı kuruluştan bugün özür diliyorum" açıklamalarını yaptı.
byariff
21.Ağustos.2012, 00:26
Fatih Terim : "Biz sadece gazetelerin arka sayfasini okumuyoruz"
barahir
21.Ağustos.2012, 00:27
Valla tebrik etmek lazım..
uAburak89
21.Ağustos.2012, 00:29
7 yabancı mevzusunda son ekleme;
Melo, Elmander sahadan tamamen çıktıktan sonra oyuna girmiş. Görüntülerde açık ve net olarak gözüküyor. :)
http://c1208.hizliresim.com/10/n/c2uv5.jpg
byariff
21.Ağustos.2012, 00:31
Sansal Buyuka: "Isaksson, Elmander'in evinde kalmis da bu aksam inanilmaz toplar cikardi."
Elmander: "Isaksson ile alakali cikan dedikodulari biliyorum. 20 yillik arkadasim bende kalmayacak da nerde kalacakti?"
Elmander: "Ben Türk insanini misafirperver olarak taniyordum. Cikan bu haberler beni cok yaraladi."
goosfraba
21.Ağustos.2012, 00:32
şahsen elmander'in samimiyetine inanıyorum.
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:33
Sansal Buyuka: "Isaksson, Elmander'in evinde kalmis da bu aksam inanilmaz toplar cikardi."
Elmander: "Isaksson ile alakali cikan dedikodulari biliyorum. 20 yillik arkadasim bende kalmayacak da nerde kalacakti?"
Elmander: "Ben Türk insanini misafirperver olarak taniyordum. Cikan bu haberler beni cok yaraladi."
Biri Elmander'e Türk insanının gaz çıkarmadan nem kaptığını da anlatır bu olaydan sonra.
Şansal Büyüka'ya da yakışmış o yorum. Türk milleti bu insanların mesleğinin futbol oynamak olduğunu ve dışarıda arkadaşı oldukları insanların sahada rakipleri olmasının doğal birşey olduğunu idrak edemedi. Herhalde daha da edemez. Spor kültürümüz yok çünkü bizim.
BaFraLı
21.Ağustos.2012, 00:33
Umut Bulut iyi işler yapıcak anlaşılan.
Kasımpaşa'yıda tebrik etmek lazım. Güzel takım kurdular.
Fatih Terim'in de maç sonu verdiği demeçler çok iyiydi. Artık kınamayalım diyor hoca bile devletin başındakiler anca kınıyor. Anca kınarsınız zaten.
Börk
21.Ağustos.2012, 00:35
Danny'i çok beğeniyorum yerinde güzel müdaheleler yapıyor.Selçuk bugün çok durgundu bu takıma Melo ve Burak katılınca daha güzel şeyler olacak inşallah :)
berkay123456
21.Ağustos.2012, 00:44
Selçuk'un durgun olmasının sebebi, Melo girene kadar Melo'nun görevini yapmasından dolayı.Biraz daha geriye yaslandı.Melo girince tekrar biraz daha öne geçti.Dany'se ara sıra yaptığı riskli hareketler dışında gayet iyiydi.
Börk
21.Ağustos.2012, 00:45
Selçuk'un durgun olmasının sebebi, Melo girene kadar Melo'nun görevini yapmasından dolayı.Biraz daha geriye yaslandı.Melo girince tekrar biraz daha öne geçti.Dany'se ara sıra yaptığı riskli hareketler dışında gayet iyiydi.
Kötü diyen olmadı,sadece durgun olduğunu söyledim.Melo konusunda bir şey diyemem.
Revolution
21.Ağustos.2012, 00:50
Adam da durgun demiş zaten Berk :)
berkay123456
21.Ağustos.2012, 00:50
Kötü diyen olmadı,sadece durgun olduğunu söyledim.Melo konusunda bir şey diyemem.
Kötü dedin mi dedim ben ? Sadece durgun dedin bende bunun sebebini söyledim.
Suicider
21.Ağustos.2012, 00:51
Teknik,taktik ne derseniz deyin.Ben böyle bir hocaya sahip oldugum icin gurur duyuyorum.Helal olsun hocam!!!
Börk
21.Ağustos.2012, 00:53
Kötü dedin mi dedim ben ? Sadece durgun dedin bende bunun sebebini söyledim.
Kusura bakma dostum yanlış okumuşum :)
Trabzonspor
21.Ağustos.2012, 01:36
Umut beni yanıltmamaya devam ediyor.Transferi açıklandığında bu adam çok iş yapacak demiştim.Herkes Elmander'in yedeği olmaktan ileri gidemez demişti ama çyle değiş demiştim ve öyle olmadığınıda kanıtlıyor.Bu adam her türlü atar golünü jkaçırır mı ? Evet kaçırır ama atarda.
barahir
21.Ağustos.2012, 01:37
Ne tuhaf lan. Milletvekili Hakan Sukur televizyonda mac yorumlarken, yorumladigi takimin teknik direktoru Fatih Terim teroru yorumluyor.
Çok doğru bi cümle gerçekten..
C h A o S
21.Ağustos.2012, 01:46
Bu iddialar üzerine konuya açıklık getiren eski hakem ve Lig TV yorumcusu Markus Merk, karşılaşmada herhangi bir ihlal bulunmadığını belirtti. Söylentileri anlamakta güçlük çektiğini belirten Merk; "Ben söylentiyi de tam olarak anlamıyorum. Görmüş olduğumuz şey biraz daha dikkatli olabilirlerdi ancak önemli olan maç tekrar başladığında sahada kaç yabancı olduğudur. Burada iki oyuncu değiştiriliyor. Önemli olan iki oyuncu değişikliği bittiği zaman sahada kaç yabancı olduğudur. Sahada 6 yabancı vardı. İki oyuncu değiştirildiği zaman buna dikkat edilebilir. Kulüp yöneticilerine ve dördüncü hakemlere buna dikkat etmesi söylenebilir. Ancak kesinlikle burada bir kural ihlali yoktur." şeklinde konuştu.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 01:49
Öküz'ün altında buzağı arıyoruz ne yapalım.
Bu arada maçı 75.dakikadan sonra izlemeye başladım Kasımpaşa net 1-2 gol kaçırdı onları atsaydı çok farklı olabilirdi sonuç.
Facx
21.Ağustos.2012, 01:52
Bu iddialar üzerine konuya açıklık getiren eski hakem ve Lig TV yorumcusu Markus Merk, karşılaşmada herhangi bir ihlal bulunmadığını belirtti. Söylentileri anlamakta güçlük çektiğini belirten Merk; "Ben söylentiyi de tam olarak anlamıyorum. Görmüş olduğumuz şey biraz daha dikkatli olabilirlerdi ancak önemli olan maç tekrar başladığında sahada kaç yabancı olduğudur. Burada iki oyuncu değiştiriliyor. Önemli olan iki oyuncu değişikliği bittiği zaman sahada kaç yabancı olduğudur. Sahada 6 yabancı vardı. İki oyuncu değiştirildiği zaman buna dikkat edilebilir. Kulüp yöneticilerine ve dördüncü hakemlere buna dikkat etmesi söylenebilir. Ancak kesinlikle burada bir kural ihlali yoktur." şeklinde konuştu.
çıkan oyuncunun oyundan çıkarken kırmızı kart gördüğü takdirde takımın 10 kişi kalıyo olmasıda bunun en büyük kanıtı zaten sırf bu durumdan mantık yürüterek kuralı çözebiliyosun
uAburak89
21.Ağustos.2012, 01:53
Fatih Terim açıklamaları kural hatasını farkettiği ve gündemi değiştirmek için yapmış beyler. :D Artık suyu çıktı bu fanatizmin...
byariff
21.Ağustos.2012, 02:34
ridvan hocada dogru soledi dany ara sira hata yapsada bugun tum toplari dany kesti ujfalusi sahada yoktu dedi
Facx
21.Ağustos.2012, 02:46
ridvan hocada dogru soledi dany ara sira hata yapsada bugun tum toplari dany kesti ujfalusi sahada yoktu dedi
harbi bende ujfa yı hiç görmedim bu gün sadece bi pozisyonda 30 numara yazdığını gördüm arkasında :D o kadar :D dany iyiydi bence tamam bazen saçmaladığı oluyo ama hızıyla kademesiyle iyiydi beğendim ben :D
Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 03:09
Staddaydım maçta. Emre Çolak neler yaptı öyle yahu rakiple dalga geçiyordu resmen öyle böyle değil. Aydın'da bence çok iyiydi çıktığı pozisyonda ona yapılan faul gereğinden fazla sertti çok kötü çarpıştı tribündekilerden kimse ayağa kalkabileceğini sanmıyordu. Bu gidişle Burak zor forma şansı bulur Umut yardırdırmaya devam ediyor ve de Melo'yu çok özlemişiz :)
William Rookwood
21.Ağustos.2012, 03:51
Burak niye tribündeydi bugün.
Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 04:01
Burak niye tribündeydi bugün.
Geçen sezonun son maçında direk kırmızı kart görmüştü sanırsam. 2 maç ceza almıştı Fenerbahçe maçı ve bu maçta cezalıydı.
William Rookwood
21.Ağustos.2012, 05:13
http://www.galatasaray.org/
byariff
21.Ağustos.2012, 07:58
http://i.imgur.com/XWu8h.jpg
http://i.imgur.com/fRa6l.jpg
hakan769
21.Ağustos.2012, 12:22
kural ihlali olduğunu iddaa eden futbol severlerle dolu ortalık yazık gerçekten.
1 türk 1 yabancı çıkıp
1 türk 1 yabancı giriyor
çok garip bu adamlar.
böyle de bişey var.
http://c1208.hizliresim.com/10/n/c2uv5.jpg
RaSenGan
21.Ağustos.2012, 13:01
Hakeden taraftık ve kazandık.Umut ikişer ikişer atıyor.Kralı gelse kesemez onu.Eğer haftaya Burak ilk 11 başlarsa Elmander kesilir.Elmander iyi başlamadı sezona.Hamit önceki maçlara göre daha iyiydi ama ağır kalıyor biraz.Amrabat da sağ kanatta kötüydü.Emre Çolak en iyi maçlarından birini oynadı.Ama faul yapmayı bilmiyor.Hem çok hem de sert faul yapıyor.Kasımpaşa iyi bir takım olmuş.Yerli kalitesi pek iyi değil ama yabancılar iyi oynuyor.Bu sene iyi bir sırada bitirirler ligi.
byariff
21.Ağustos.2012, 18:01
Daha ayrintili istatistik ;
http://i.imgur.com/0DRr0.jpg
Universal
22.Ağustos.2012, 00:20
Kasımpaşa'yı takım olarak çok beğenmesemde bireysel yetenekli oyuncular olarak çok beğendim. Belli süre sonra eğer takım oyununda yansırsa Kasımpaşa bu yıl ligde çok iyi sonuçlar elde edecektir.