View Full Version : MC Oyun Kurucusunu AMRL'de oynatmak
Ralph
24.Ağustos.2012, 16:22
Şu ara Chelsea ile bir kariyer yapayım dedim ve değişik şeyler denemek istedim. Lampart bildiğimiz gibi sağa sola pas dağıtan harika bir takım oyuncusu. AMR de deneyeyim dedim ve inanılmaz asistler yapıyor. Hızı biraz fazla olsa gerçekten dört dörtlük bir kanat oyuncusu olurdu. Pas atma oranı yüksek olduğu için normal bir kanat oyuncusundan daha çok pas atıyor içeriye doğru. Hiç denediniz mi böyle bir şeyi merak ettim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
BleedingMoon
24.Ağustos.2012, 16:27
o tür oyuncuları açıkta değil de kanatta kullanmak daha yaygın ingiltere'de. açık olarak modric ve mesut'u kullanıyordum. aykut hoca da özer'i kullanmıştı bir sene boyunca. kafamızda saç kalmadı.
Ralph
24.Ağustos.2012, 16:31
o tür oyuncuları açıkta değil de kanatta kullanmak daha yaygın ingiltere'de. açık olarak modric ve mesut'u kullanıyordum. aykut hoca da özer'i kullanmıştı bir sene boyunca. kafamızda saç kalmadı.
Klasik 4-4-2'yi kastediyorsun sanırım. Ben direk AMR'ye döşedim adamı ve 3-4 maçtır oynatıyorum. Hani illa ki asist yapar ama öyle güzel asistler yapıyor ki haz alıyorsun resmen golden. Mesela açık oyuncuları genelde rastgele orta yapar ama bu adamın ayağına yolluyor al da at diyor.
playeray
24.Ağustos.2012, 17:07
Valla ben yapmıyorum ama Türkiye Milli Takımı teknik direktörü(M Denizli, Ş Güneş) Necip Uysal'ı AMR oynatıyor ara sıra :D 1 kere asist yaptığını gördüm.