Log in

View Full Version : Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Pages : 1 [2]

Sir FRD
27.Ağustos.2012, 02:03
melo gol atar diyen bütün Gs'li arkadaşlar ikramiye kazandınız.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 02:05
Mustafa'nın hastaneye gelişi gösteriliyor.Fikret Orman,yöneticiler ve İsmail Köybaşı'da oradaydı.Bizim yöneticimiz Emir Sarıgül ve Sedat Doğan'da hastanede.Her ne kadar yöneticilerin açıklamaları ortamı gersede takdir ettim yöneticilerimizin hastaneye gitmesini.

Ralph
27.Ağustos.2012, 02:07
Her neyse sinirim biraz biraz geçti. Size maç esnasında başıma gelen olayı anlatayım iyisi.

Maç 1-1 gidiyor ve Beşiktaş bir anda golü buluyor 2-1 oluyor. Ben sevinçten yumruğumu yukarı kaldırırken, tam o anda öne doğru eğilip kalkayım derken yumruğum gözüme girdi ve şu an sol gözüm kan çanağı olmuş durumda. Yanımda ki çocuk gözüne ne oldu dedi ve utancımdan yandaki adamın dirseği geldi dedim. Yarım saat kendime ağlasam mı gülsem mi şaşırdım.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 02:11
8 senede kulübü batıran hayin bir başkan,onun yerine gelen acemiler ordusu,genelde aleyhimize olan hakem hataları,sürekli çok önemli oyuncularımızın uzun süreli sakatlanmaları,maçtan önce bizi küçümseyen,maç sonrasında kıvıran rakip takım taraftarları insanı futboldan soğutuyorlar.Her şeye rağmen Beşiktaş'ı seviyoruz tabii.

Sir FRD
27.Ağustos.2012, 02:13
8 senede kulübü batıran hayin bir başkan,onun yerine gelen acemiler ordusu,genelde aleyhimize olan hakem hataları,sürekli çok önemli oyuncularımızın uzun süreli sakatlanmaları,maçtan önce bizi küçümseyen,maç sonrasında kıvıran rakip takım taraftarları insanı futboldan soğutuyorlar.Her şeye rağmen Beşiktaş'ı seviyoruz tabii ki.

aynen Şemsi kardeşim sorsan bizim maçları derbiden saymayanlar var :)

tribünleri çok beğendim ben bu maç Gs hakkındaki tezahüratlar değil yanlış anlaşılmasın takıma verilen destekten ötürü

erdem344
27.Ağustos.2012, 02:15
Burak bizdeykende atardı böyle kendini yerlere ama vermezdi hakemler.Formanın rengi değişince dakika ve skor gözetmeksizin veriliyır.FB yada GS'de oynamak böyle bişe.

Bu konuda kesinlikle haklısın.

Maça gelince ilk 15 dakika ben dedim bu maç 3e 4e gider ama öyle olmadı bjk ikinci yarı çooookk iyi oynadı.

Burak Yılmaza gelincede akşam maçı illaki izlicektir vicdanı ve onu yalnız bırakmak lazım.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 02:18
Tv'de, internette yorumlara bakıyorum. Galatasaray berbat, Beşiktaş mükemmelmiş gibi bir hava var. Şaşırtıcı. İlk yarı sahadan sildik, ikinci yarı orta saha üstünlüğü Beşiktaş'a geçti fakat takır takır gelmişler, çok net 5-6 pozisyon bulmuşlar gibi yorum yapanlar var.

Military
27.Ağustos.2012, 02:20
Burak bi dur daha ilk maçtan :D

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 02:21
He yani bende yazacaktımda vazgeçtim. Maç Beşiktaşın hakkı felan değildi. Maçın hakkı beraberlik, hatta %51 bizim hakkımızdı. İlk yarının başında yakaladığımız pozisyonlar filmin ilk sahneleri olduğu için unutuldu sanırım. Çok çok net pozisyonlar kaçtı. Beşiktaşın yok ki o kadar net pozisyonları.

Corpus
http://media1.ntvspor.net/C/I/295/UmutBulut001s_DA021.jpg

Hayırdır Umut savaşa mı gidiyoruz ? :D

Night_Mare17
Bende onu diyeceğim maçı Beşiktaş falan hak etmedi. Bizim hatalarımızdan golleri attılar yoksa şut atacak halleri yoktu çok daha üstün oynadın Beşiktaş'tan.Beşiktaş'lı oyuncular kendilerini yere atıp kalkana kadar ben şehirler arası tur yapardım bu maçta. Gayet de maçı biz hak ettik penaltı , penaltı değil ama hak ettik ilahi adalet işte.

GebzeLi1907
Tv'de, internette yorumlara bakıyorum. Galatasaray berbat, Beşiktaş mükemmelmiş gibi bir hava var. Şaşırtıcı. İlk yarı sahadan sildik, ikinci yarı orta saha üstünlüğü Beşiktaş'a geçti fakat takır takır gelmişler, çok net 5-6 pozisyon bulmuşlar gibi yorum yapanlar var.

galatasarayın beraberliği o penaltı ile alması psikolojik refleks olarak beşiktaşa sahip çıkma durumu ortaya çıkardı.
galatasaray ilk yarı farka götürecek durumdaydı maçı haklısın
f.terim çok büyük ve gereksiz risk aldı oyun %100 beşiktaş lehine döndü
bir quaresma olsa beşiktaş da ikinci yarı farka gidebilirdi
çok ilginç bir maç oldu.
galatasaray'ı bu kadar kırılgan beklemiyordum ben, şaşırdım

KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2012, 02:22
Hakem açık net yanlış karar verdi penaltı değildi pozisyon iyi güzelde yani çok berbat oynamışız da penaltı ile yırtmışız gibi lanse ediliyor üzüldüm açıkçası.İlk yarı ne kadar pozisyona girdik öyle veya böyle ilk yarı maçın hakimiydik.Ha ikinci yarı da Beşiktaş'ın hakkını yemem çok iyiydi.Umut'un kaçan golüne üzülmedim değil:D

erdem344
27.Ağustos.2012, 02:24
GS penaltıyla yırttı ne yani yalanmı penaltıyı vermese hoca maç 3 2 biticekti

Sir FRD
27.Ağustos.2012, 02:25
Bende onu diyeceğim maçı Beşiktaş falan hak etmedi. Bizim hatalarımızdan golleri attılar yoksa şut atacak halleri yoktu çok daha üstün oynadın Beşiktaş'tan.Beşiktaş'lı oyuncular kendilerini yere atıp kalkana kadar ben şehirler arası tur yapardım bu maçta. Gayet de maçı biz hak ettik penaltı , penaltı değil ama hak ettik ilahi adalet işte.

Elimden geldiğinde düzgün anlatıcam arkadaşım.Topla daha çok oynayarak 10'larca şut atarak bir maçı haketmiş olmazsın.Sahada takımına en uygun oyunu oynatıp kazanman için gereken taktiği yaparsın fırsatları da değerlendirirsen maçı haketmiş olursun zaten kazanırsın.Beşiktaş bu gün bunu yaptı.Kaçırdığınız goller oyuncularınızın beceriksizliğidir gol attınız da sayılmadı mı ilahi adalet diyosun.

uAburak89
Hepiniz mi beni mi bekliyordunuz ? :D

Fatih Terim de hata yapabiliyor, Amrabat - Melo 70'de olsa kimse itiraz edemezdi ama sanıyorum ilk yarının etkisinde kaldı, Beşiktaş ikinci yarı Emre - Selçuk ikilisini görünce ortada daha çok önde bastı haliyle Selçuk'un etkisi azaldı. Esas kırılganlığı oluşturan Hamit - Aydın değişikliği oldu.

Skor değil, oyun konuşuyoruz ama hemen penaltıya bağladın.

C h A o S

Herkes patlama yapmayı bekliyormuş bu yorum için:D
Aynen katılıyorum.Beşiktaş duran toplar dışında ve üst düzey mücadelesi dışında çokta iyi değildi.Bu mücadeleside derbilerde ancak böyle olur diye düşünüyorum.İkinci yarı bizden daha iyi ve diri gözüktü.
Bizde denilenler kadar kötü değildik.İlk yarıdaki oyunumuz üst düzeydi.İkinci yarı nasıl tersine döndük anlamadım.Melo tam hazır olunca geçen seneki halimize bürünürüz.

Escude bugün sahadaymış ancak hiç dikkatimi çekmedi.Spiker acaba ismini söyledimi hiç hatırlamıyorum:D

Fernandes giderse Beşiktaş'ın hali duman olur.Orta sahada Veli-Necip felan kaldırmaz.Ayrıca Mustafa'da sanırım bu sezonu kapar gibi.Almeida'da gidiyor.Mutlaka forvet şart.Batuhan'la olacak iş değil.Bakalım nasıl hamle gelecek.

Corpus

Beşiktaş golleri atmasa 0-2 Galatasaray yenecekti.

musleramicol25
Penaltı pozizsyonu tamamen eskaza kazanıldı. Çünkü Burak kendini yere attığında da penaltının verilme garantisi olmadığını biliyordu. O anda resmen hakemlere oynandı ve klasik bir derbi hatasından öteye gitmedi. Maçın hakkı kimindi değildi yorumlarına nötr bakmak istiyorum çünkü ilk devre ve ikinci devre tamamen birbirinden bağımsız oynandı. Maçın mutlak bir hakimi yoktu. Derbi havasında yaşandı, derbi havasında bitti. Ama penaltı kararına aldanıp maç Beşiktaş'ın hakkıydı diye hayatını ortaya koyarak savunan taraftarlara diyecek bir şeyim yok. Herkes aldığı, baktığı yerden yorum yaparak sonuca gitmek istiyor. Ben de Galatasaray'ın ilk yarıdaki hakim oynayışını ele alarak maç bizim hakkımızda desem acaba ne düşünülür? meçhul...

LaigLeNoiR
Maçın hakkı bana göre de beraberlikti ancak maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki G.Saray'ın çok rahat,farklı kazanacağı gibi.

Tabi maçta öyle gitmeyince, bir de üstüne üstlük beraberlik golünün son dakikalarda muamma bir posizyon sonucu atılan penaltı golüyle gelmesiyle herkes Beşiktaş'ı önde gördü.

Şunu söylemeliyim ama çok kötü değildik, beklediğimden iyi mücadele vardı orta alanda.

erdem344
27.Ağustos.2012, 02:26

Ne alaka bu söyledinğe benim yazdığım .

Night_Mare17
27.Ağustos.2012, 02:26
Elimden geldiğinde düzgün anlatıcam arkadaşım.Topla daha çok oynayarak 10'larca şut atarak bir maçı haketmiş olmazsın.Sahada takımına en uygun oyunu oynatıp kazanman için gereken taktiği yaparsın fırsatları da değerlendirirsen maçı haketmiş olursun zaten kazanırsın.Beşiktaş bu gün bunu yaptı.Kaçırdığınız goller oyuncularınızın beceriksizliğidir gol attınız da sayılmadı mı ilahi adalet diyosun.

Daha çok pozisyona girdik daha çok uğraştık daha iyi oynadık. Bu da demek ki hak ettik. Karşı taraf hiç bir şey yapmadı.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 02:27
Zaten bu bir klasik, derbilerin favorisi olunca açık ara hep ters sonuç çıkıyor.

Galatasaray'ın ilk yarı oynadığı futbol > Beşiktaş'ın ikinci yarı oynadığı futbol. Uzun vadede önemlidir bu.

erdem344
27.Ağustos.2012, 02:27
Fernandes için bi kaç sey söylemek istiyorum.

Bgün onu daha çok 10 numara mevkisinde gördüm buda onun oyununu çok fazla etkiliyor takımda zaten yaratıcı oyuncu eksikliği var fernandesde ilerde olunca geriden top çıkaramıyor gibi geldi bana bjk

Suicider
27.Ağustos.2012, 02:28
Beşiktaş gerçekten iyi mücadele etti.Ama bence Beşiktaşlı arkadaşların asıl sorması gereken soru acaba oyuncuların hırsı gerek maç öncesi yaratılan atmosfer(Gs'nin kesin kazanacağı gibi),gerek derbi olması gibi faktörlerden mi kaynaklanıyor sadece? Yoksa bu agresiflik diğer maçlarda da devam edebilecek mi? Bunu da izleyip göreceğiz.

Ralph
27.Ağustos.2012, 02:29
Bu arada Veli'nin değerini de anladık bu maçta gerçekten. Keşke topsuz alandaki başarısını topla da gösterebilse.

Nedvedmania
Neyse iyi ki 2. haftaymış bu derbi. Yenilseydik bile daha 2. hafta olduğu için bir nebze iyi olacaktı.

Hepiniz mi beni mi bekliyordunuz ? :D

Önderimiz sensin reis :D

Corpus
Ne alaka bu söyledinğe benim yazdığım .

Neyse boşver. Sen haklısın.

byariff
27.Ağustos.2012, 02:30

golleri besiktas atmadi kardesim gollerin hepsini galatasaray atti

uAburak89
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cok-yaklasmisti

Şu pozisyon için penaltı diyen çok.

Sir FRD
Daha çok pozisyona girdik daha çok uğraştık daha iyi oynadık. Bu da demek ki hak ettik. Karşı taraf hiç bir şey yapmadı.

Hala fanatikçe takımını savunuyosun.Biz bu maç ofansif oynasak yenilirdik ona göre Galatasaray'ı geride karşıladık.Siz de kağıt üzerinde güçlü taraf olduğunuz için haliyle saldırdınız futbol bilgin anlamaya yeter umarım

Military
27.Ağustos.2012, 02:31
Yalnız Cimbomlu arkadaşlar bana katılacak mı bilmiyorum ama defansda yapılan basit hatalardan gol yemek CL'de çok baş ağrıtabilir o platformda bu tarz goller çok oluyor bir Barcelona , Chelsea , Münih falan çok tehlike yaratır bu konularda düzeltmesi lazım bunu ama ben hücum hattını çok iyi buluyorum.Uyumlu,kaliteli,ne yaptığını bilen bir düzen var defanstaki o hatalarda düzelirse çok rahat oynar ligde,avrupada ise rakipleri fazlasıyla zorlar.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 02:32
maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki G.Saray'ın çok rahat,farklı kazanacağı gibi.Katılıyorum. Galatasaray zaten ortamın kokusuna göre hareket edebilen bir takım. Aslında futbolda bütün takımların ortak sorunu ama Türkiye'de kağıt üzerinde ya da daha önde beklentiler olan takımlara seviyelerinin üstünde sorumluluklar yükleniyor. E arkadaş sorumluluğu yükledik ve gördük? Maçın ikinci devresinde resmen orta alanda kondüsyon eksikliği yaşayan Galatasaray'da yıldızların yerini hakkıyla dolduracak bir yedek yok. Rotasyona dair bir şey yok. Günü kurtaracağın adamlarla neyin sorumluluğunu yüklüyorsun anlamıyorum? Böyle din tutar gibi takım tutan taraftarlarımız oldukça kağıt üzerinde üstün bassak bile hatta deplasman fobimizden az çok kurtulsak bile medya aracılığı olsun, rakip ve kendi taraftarlarımız olsun olduğu sürece bu baskıyla uzun vadede başarı beklemek hayal ürünü olabilir.

Night_Mare17
27.Ağustos.2012, 02:36
Yalnız maç sonunda 5 dakika çok azdı. Gol sevinçleri , Batuhan 4.40 dakika yerde yattı , İbrahim Toraman ve Mustafa'nın yerde kalışları ve su molası. En az 8 dakika gibi bir süre oynatılmalıydı.

Night_Mare17
27.Ağustos.2012, 02:36
Hala fanatikçe takımını savunuyosun.Biz bu maç ofansif oynasak yenilirdik ona göre Galatasaray'ı geride karşıladık.Siz de kağıt üzerinde güçlü taraf olduğunuz için haliyle saldırdınız futbol bilgin anlamaya yeter umarım

Daha iyi oynamadık mı ? Kötü oynayan hiç bir zaman hak etmez.

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 02:38
Yoruma açık olan penaltı posizyonu.

Tek yanlış orta hakemin açısı çok net iken ve yardımcı hakemin açısı neredeyse hiç yokken onun kararına uyması...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424612_422587104443486_1763660452_n.jpg

C h A o S
27.Ağustos.2012, 02:39
Yalnız Cimbomlu arkadaşlar bana katılacak mı bilmiyorum ama defansda yapılan basit hatalardan gol yemek CL'de çok baş ağrıtabilir o platformda bu tarz goller çok oluyor bir Barcelona , Chelsea , Münih falan çok tehlike yaratır bu konularda düzeltmesi lazım bunu ama ben hücum hattını çok iyi buluyorum.Uyumlu,kaliteli,ne yaptığını bilen bir düzen var defanstaki o hatalarda düzelirse çok rahat oynar ligde,avrupada ise rakipleri fazlasıyla zorlar.

Dany bu takımın as stoperlerinden birisi olmalı.Avrupada Ujfa ve Dany çıkılabilir.Dany iyi bir kesici ve süratli.Mutlaka ondan faydalanmalıyız.Zor karar ancak Dany bence mutlaka olmalı.
Hatta Dany sol beke monte edilsin.Balta'dan iyidir hiç yoktan.Hakan'ın ayağında sanki topuklu ayakkabı var gibi koşuyor.O kötü oluncada bariz göze çarpıyor takımın en zayıf halkası olduğu.
Seneye mutlaka iyi bir sol bek şart.Yerli olarak Almanya'dan mı bulurlar Taiwo'mu gelir birisi şart artık.Şu gözlerde artık Eboue gibi soldan bindiren bir bek görmek istiyor.

erdem344
27.Ağustos.2012, 02:40
Yoruma açık olan penaltı posizyonu.

Tek yanlış orta hakemin açısı çok net iken ve yardımcı hakemin açısı neredeyse hiç yokken onun kararına uyması...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424612_422587104443486_1763660452_n.jpg

Yahu benim kardeşime göstersem bunu abi bu adam salakmı kendini yere atmış der ya bu kadar basit ama orda burak yılmazın üstündeki forma başka renklerde olsaydı o penaltı verilmiydi çok acık ve net bence verilmezdi

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 02:40
golleri besiktas atmadi kardesim gollerin hepsini galatasaray atti

Şunu da anlamıyorum ben tüm golleri G.Saray attı da neden skor 3-3 :)

Hata veya KK gol olabilir ama ısrarla tüm golleri zaten biz attık demek bana birşey ifade etmiyor.

Sir FRD
27.Ağustos.2012, 02:41
Daha iyi oynamadık mı ? Kötü oynayan hiç bir zaman hak etmez.

yediğiniz golleri izlersen iyi mi kötü mü oynadınız farkedebilirsin.İlk 11'imizin kapasitesi sizden iyi hücum yapamazdı yapamadık da.Siz de savunmayı bizden o kadar kötü yaptınız ki 1 puanı penaltıyla kurtardınız hakedeni bir daha düşün şimdi (::)

C h A o S
27.Ağustos.2012, 02:41
Semih,Ujfa ve Melo.Beşiktaş'ta ise Almeida.2 senede Bjk ve Gs derbisinde 4 gol oldu kendi kalesine.İlginç bir olay.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 02:43
Yakın çekimde gösterirlerken Burak'ın ayağına bir müdahale var ama faul olsa bile kesinlikle dışarda. Balıklama atlıyor ceza sahasına.

Bu da hakem hatası oluyor aslında, hakemi aldatmaya yönelik hareket evet futbolcunun ayıbı ama hakem de tam hizasında olan pozisyonu bir zahmet görecek, cezayı sarı kart ile kesecek. Burak Yılmaz bunu yapan ilk futbolcu değil, son da olmayacak. Biz de bu tarz işlerin adamı olan isimler oluyor ne yazık ki, ilk akla gelen Arif, Keita, Baros, şimdilerde Eboue ve Burak, hatta bu işlerin kralı bence Engin.

Ama kalkıp bunu Galatasaray'a sallama aracı olarak kullanınca iş başka mevzulara kayıyor, ama sizin de şöyle olmuştu, sizde de şu var tarzı cevaplar geliyor haliyle olay bambaşka yerlere gidiyor. Üstelik biliyorsunuz kişiler ayrı kurumlar ayrı, yok efendim Galatasaray için penaltı dakikaları, zaten biz biliyorduk falan bunlar ucuz kurnazlıklar.

Ayrıca maçın genelinde hakem Beşiktaş'a karşı daha ılımlı bir yönetim gösterdi, tabii verdiği penaltı kararı direk sonucu etkilediği için tıpkı sahada oynanan oyun gibi o kararlar da geri planda kaldı.

Military
27.Ağustos.2012, 02:52
Dany bu takımın as stoperlerinden birisi olmalı.Avrupada Ujfa ve Dany çıkılabilir.Dany iyi bir kesici ve süratli.Mutlaka ondan faydalanmalıyız.Zor karar ancak Dany bence mutlaka olmalı.
Hatta Dany sol beke monte edilsin.Balta'dan iyidir hiç yoktan.Hakan'ın ayağında sanki topuklu ayakkabı var gibi koşuyor.O kötü oluncada bariz göze çarpıyor takımın en zayıf halkası olduğu.
Seneye mutlaka iyi bir sol bek şart.Yerli olarak Almanya'dan mı bulurlar Taiwo'mu gelir birisi şart artık.Şu gözlerde artık Eboue gibi soldan bindiren bir bek görmek istiyor.

Doğru diyosun 6 maçlık periyot var gruplarda Dany'de kullanılır.Semih'in ne yapacağı belli olmaz farklı bi oyun var çünkü orda.

Zaten sol bekte eboue kalitesinde bir isim olsa iki taraftanda çok etkili olur Galatasaray.

Hakan özellikle Ş.L maçlarında çok yetersiz kalıcak gibi bana göre bir de sol bek alsalardı tam olurdu bu takım için.

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 02:53
Burak söylediğin posizyonun caps'İ.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/225060_10151136984864297_797720108_n.jpg

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:05
ŞL maçları için Hakan Balta eksik demek haksızlık olur. Tamam eksik ama sadece ŞL için değil. Zaten Türkiye'de sol bek yok, defans hattına da yabancı transfer yapmak fazla lüks olur ve oynatmakta ayrı sıkıntı olur. Eldeki malzemeyle kısa vadeli başarılar yakalamak şart. Defansta Dany bir anda Semih'i de kesemez çünkü Dany şu an rotasyon ayarından çıkacak gibi gözükmüyor -ki Semih'i kesecek olsaydı eğer derbide Fatih Terim'in seçimi 2 maçtır maç eksiği olan Semih yerine Dany'i oynatmak olurdu. Dany, Semih'i kesecek potansiyelde bi oyuncu değil bence. Olur olmaz çıkışları ve takıma uyum sağlamak adına yaptığı soğukkanlılık dışı hareketler de cabası. Bence sol bekten önce orta sahada herhangi bir sakatlık, ceza vs. gibi durumlarda rotasyonda kim var ona bakılmalı. Bugüne kadar Hakan Balta ile idare eden takım, yaptığı hatadan ötürü biletini kesecekse yerine gelecek adam lüksün de lüksü olur bence. Umut'un forvette kaçırdığı gol pozisyonlarındaki hata ile Hakan'ın defansta yaptığı hatalar bence eş değerde. Takımı ŞL'ye tam teşekküllü hazırlamak istiyorsan eğer sol bekten, stoperden önce yedek kulübesine kadar irdelemen lazım. Bu sene ŞL'nin havasını solumak takıma yarayacaktır bence fazlasını istemek yine lüks yine lüks.

Military
27.Ağustos.2012, 03:06
Bu penaltının çok daha bariz dışarda olanını 2002'de bizim aleyhimize Brezilya'ya vermişlerdi acayip üzülmüştüm gerçekten o an frikik olsa belki bu gol olmazdı.

He Selçuk İnan ordanda atardı ya neyse :)

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:09
Amaç pozisyonun içerde ya da dışarda olması değil ki. Tamamen aldatmaya yönelik bir hareket. Burak orda ne kapsam mantığıyla koşuyor zaten. Top giderken benim içimde bir sıkıntı vardı. :D Çünkü Umut gibi, "umut" vaad etmedi topa takipteyken. Bir aldatma olacağını sezmiştim o da gerçekleşti zaten. :D

Military
27.Ağustos.2012, 03:12
Ama bence Burak böyle hareketlerle değilde geçen sezon ki gibi golleriyle ön plana çıksa daha iyi olur.

Bu arada az önceki sözüne katıılıyorum GS uzun zamandır Ş.L de yok bu sene bi oranın havasını soluma senesi olucaktır önemli olan sürekli hale getirmek zaten katılımı.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 03:12
İnanamıyorum ya,maç Galatasaray'ın hakkıymış zaten de,penaltı ilahi adaletmiş.:icon_eek: Maçlar pozisyona girilerek kazanılmıyor arkadaşlarım,o pozisyonlar golle sonuçlandırılarak kazanılıyor.Umut beceriksizliğinden dolayı boş kaleye atamıyorsa,maçın hakkı neden sizin oluyor? Maç bizim hakkımızdı,çünkü 3 tane nizami gol atmıştık ve 2 tane gol yemiştik.Taa ki penaltı pozisyonuna kadar.Bu pozisyona bu kadar kolay penaltı kararı veren hakemlere de helal olsun.(hem de sahtekarlık konusunda ün yapmış bir futbolcu başroldeyken) Maçtan önce büyük ihtimal kazanacaklarını,hatta bazılarının bunun rahat olacağını söyleyen adamlara ,olmayan bir penaltı ile son dakikalarda 1 puanı kurtarmalarına rağmen zaten maçı hakkı bizimdi dedirttiler ya,onlara gerçekten helal olsun!

Ayrıca bizim attığımız goller bireysel hatalar da,kendilerininki sanki muhteşem organize pozisyonlarmış gibi konuşanlar var ya,onlara diyecek söz bulamıyorum.İlk golde savunmamızın uyuması ve Cenk'in içeri alması bireysel hata değil mi benim canım kardeşim? İkinci golde 6 tane Beşiktaş'lının arasında bir tek Umut'un elini kolunu sallaya sallaya gol atması da savunma hatası değil.Tabii canım o kadar pozisyona girdiniz,nasıl olabilir ki?

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda da Fatih Terim'in hatalı tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının performansından daha fazla değil mi benim güzel kardeşim.:)

Ralph
27.Ağustos.2012, 03:17
İnanamıyorum ya,maç Galatasaray'ın hakkıymış zaten de,penaltı ilahi adaletmiş.:icon_eek: Maçlar pozisyona girilerek kazanılmıyor arkadaşlarım,o pozisyonlar golle sonuçlandırılarak kazanılıyor.Umut beceriksizliğinden dolayı boş kaleye atamıyorsa,maçın hakkı neden sizin oluyor? Maç bizim hakkımızdı,çünkü 3 tane nizami gol atmıştık ve 2 tane gol yemiştik.Taa ki penaltı pozisyonuna kadar.Bu pozisyona bu kadar kolay penaltı kararı veren hakemlere de helal olsun.(hem de sahtekarlık konusunda ün yapmış bir futbolcu başroldeyken) Maçtan önce büyük ihtimal kazanacaklarını,hatta bazılarının bunun rahat olacağını söyleyen adamlara ,olmayan bir penaltı ile son dakikalarda 1 puanı kurtarmalarına rağmen zaten maçı hakkı bizimdi dedirttiler ya,onlara gerçekten helal olsun!

Ayrıca bizim attığımız goller bireysel hatalar da,kendilerininki sanki muhteşem organize pozisyonlarmış gibi konuşanlar var ya,onlara diyecek söz bulamıyorum.İlk golde savunmamızın uyuması ve Cenk'in içeri alması bireysel hata değil mi benim canım kardeşim? İkinci golde 6 tane Beşiktaş'lının arasında bir tek Umut'un elini kolunu sallaya sallaya gol atması da savunma hatası değil.Tabii canım o kadar pozisyona girdiniz,nasıl olabilir ki?

Son olarak şunu hatırlatmak istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda Fatih Terim'in tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının katkısından daha önemli değil benim güzel kardeşim.:)

Hay canını yediğim :)

byariff
27.Ağustos.2012, 03:18
Bireysel oyuncu hatalari ile takimin savunma hatalarini bir tutuyorsan zaten tartismaya gerek yok umut 6 kisinin arasindan vuruyorsa bu hata degil umut"un becerisidir. besiktas toplasan 15 en fazla 20 dakika top oynamistir geri kalan dakikalarda galatasaray oynamistir maçi sakin kafayla 90 dakikasini tekrar izlemen dilegi ile.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:22

Son olarak şunu hatırlatmak istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bu da Fatih Terim'in hatasından tamamen,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarından.Beşiktaş'ın oyuncularının katkısı son sırada demi benim güzel kardeşim.:)Siz eğer penaltı kararına göre maç bizim hakkımızdı 3 nizami golümüz sayesinde maçın galibiydik diyebiliyorsanız, Galatasaray'da ilk yarıda oynadığı oyun için aynı şeyi söyleyebilir? Hatta rolleri değiştirelim. İkinci yarıda Beşiktaş'ın geride olduğunu varsayalım. İkinci devrede oynanan oyunla da Beşiktaş'ın hakkıydı diyebiliriz. Maç içi verilen kararlar, kaçırılan pozisyonlar, oynanan oyun eğer "adalet" kelimesini ağzımıza dolandırıyorsa o takım zaten çaresizdir. Sizin açınızdan öyleyse benim açımdan da Beşiktaş zorlanarak bir 3 puan almış olurdu penaltı kararı olmasa. O zaman kimin hakkı olcaktı? O zaman Beşiktaş çaresiz konumuna düşmüş mü olcaktı? Objektif bakmak lazım biraz olaylara. Zaten maç bizim hakkımızdı diyen taraf kendisiyle çelişir arkadaş. Galatasaray taraftarının da Beşiktaş taraftarının da haddine değil böyle net bir yorum yapmak. Bana göre penaltı kararına eş düşen birçok şey var. Onları da meydana döksek Galatasaray'ın hakkıydı diyecek kaç tane adam bulurum size.

Ayrıca Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı kıyaslamak bence saçmalık. Ve kadrolar hemen hemen aynı bile değil. 2-3 oyuncu değişikleri gözle görülür şekilde iki maç arasında da var. Bir kere her şeyden önce oynanan atmosfer sebebiyle eş biçmek saçmalık olur. Galatasaray burda herhangi bir final mücadelesi falan vermiyor sadece sezonda oynadığı 3-5 derbiden birisi -ki bir dezavantaj da deplasmanda olmamızdan kaynaklanıyordu. Galatasaray, Beşiktaş deplasmanına şişirilerek çıktı ve hakkıyla ettiği bir mücadele ile Beşiktaş'ı zorladı arkadaş o kadar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 03:34

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda da Fatih Terim'in tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının katkısından daha önemli değil mi benim güzel kardeşim.:)

ozellikle son paragrafin Semsi, hani genelde medya 3 buyuklerin bakis acisiyla degerlendirir ya maclari, bana onu animsatti. fener-gs ya da bjk anadolu takimina kaybedince bu rakibinin becerisine degil 3buyuk takimdan hangisiyse onun beceriksizligi ya da formsuzluguna baglanir. BJK de bu anlamda bilincli ya da bilincsizce bu yola dogru surukleniyor. BJK adinin buyuklugu dustugu bu zor donemde ayaklar altina seriliyor. son bir kac yildir maalesef durum bu sekilde. ama ben BJK nin de zamaninin gelecegini dusunuyorum. keske bu sene sampiyon olsa da herkese bir ders verseler.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 03:35
Siz eğer penaltı kararına göre maç bizim hakkımızdı 3 nizami golümüz sayesinde maçın galibiydik diyebiliyorsanız, Galatasaray'da ilk yarıda oynadığı oyun için aynı şeyi söyleyebilir? Hatta rolleri değiştirelim. İkinci yarıda Beşiktaş'ın geride olduğunu varsayalım. İkinci devrede oynanan oyunla da Beşiktaş'ın hakkıydı diyebiliriz. Maç içi verilen kararlar, kaçırılan pozisyonlar, oynanan oyun eğer "adalet" kelimesini ağzımıza dolandırıyorsa o takım zaten çaresizdir. Sizin açınızdan öyleyse benim açımdan da Beşiktaş zorlanarak bir 3 puan almış olurdu penaltı kararı olmasa. O zaman kimin hakkı olcaktı? O zaman Beşiktaş çaresiz konumuna düşmüş mü olcaktı? Objektif bakmak lazım biraz olaylara. Zaten maç bizim hakkımızdı diyen taraf kendisiyle çelişir arkadaş. Galatasaray taraftarının da Beşiktaş taraftarının da haddine değil böyle net bir yorum yapmak. Bana göre penaltı kararına eş düşen birçok şey var. Onları da meydana döksek Galatasaray'ın hakkıydı diyecek kaç tane adam bulurum size.

Ayrıca Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı kıyaslamak bence saçmalık. Ve kadrolar hemen hemen aynı bile değil. 2-3 oyuncu değişikleri gözle görülür şekilde iki maç arasında da var. Bir kere her şeyden önce oynanan atmosfer sebebiyle eş biçmek saçmalık olur. Galatasaray burda herhangi bir final mücadelesi falan vermiyor sadece sezonda oynadığı 3-5 derbiden birisi -ki bir dezavantaj da deplasmanda olmamızdan kaynaklanıyordu. Galatasaray, Beşiktaş deplasmanına şişirilerek çıktı ve hakkıyla ettiği bir mücadele ile Beşiktaş'ı zorladı arkadaş o kadar.

Ben ortaya somut bir veri koyuyorum.Maçların sonuçlarına göre takımlara puan/puanlar veriliyor.Oynadıkları oyunlara veya girdikleri pozisyon sayısına göre değil.Bu yüzden maç bizim hakkımızdı zaten diye yapılan yorumlar senin dediğin gibi objektifliği tartışılır.Gerçi burada saçmalamanın sınırlarını zorlayan öyle yorumlar var ki,tartışılması mümkün değil.Genel olarak tepkim de bu mesajlara zaten.Ayrıca ben Süper kupa maçı örneğini bizi küçümseyen arkadaşlar için vermiştim ve sen hala bizi küçümsemeye devam etmişsin.Yapacak bir yorumum yok bu yüzden.

Bireysel oyuncu hatalari ile takimin savunma hatalarini bir tutuyorsan zaten tartismaya gerek yok umut 6 kisinin arasindan vuruyorsa bu hata degil umut"un becerisidir. besiktas toplasan 15 en fazla 20 dakika top oynamistir geri kalan dakikalarda galatasaray oynamistir maçi sakin kafayla 90 dakikasini tekrar izlemen dilegi ile.

He tamam o zaman ya,Umut'un becerisiyse siz hak etmiştiniz.3.golde de mesela Burak'ın sahtekarlık becerisi ön planda zaten.Çok güzel hakemleri kandırdı.Asıl sen tekrar izle.Öyle konuşuyorsunki maçın büyük bölümünü forse etmişsiniz sanki.İlk yarı maçın hakimi sizdiniz,ikinci yarı bizdik.Daha çok pozisyon buldunuz diye penaltıyı meşrulaştırma çabanız,maçın zaten sizin hakkınız olduğunu iddia etmeniz saçmalıktan başka bir şey değil.Ayrıca Umut'un golünde bireysel bir hata o kadar çok önemliyse Cenk'in poziyon esnasında kararsız kalmasını bilmem bireysel hata olarak değerlendirir misin?

IcedEarth
27.Ağustos.2012, 03:37
Tahmin ettiğim gibi üstün oynadığımız bir maç, ancak tahmin edemediğim bir skor. Savunmada 3 golde de yapılan, direk sonucu etkileyen hatalar (Melo'nun ters kafası, çıkarken kaptırılan erken top, Hakan Balta'nın 6 pasın 1 adım önünde top ıskalaması) beklemediğim skorun başlıca sebepleri.

Penaltı yalan, faul bence var ama yayın içinde. 18 metreden frikik atıp atamayacağımızı konuşabiliriz ancak.

Penaltı pozisyonunda İbrahim Toraman'ın atılması gerekirdi, Engin'den pek de aşağı kalmadı hakeme yaptığı hareketler.

Çıktığımız 3 resmi maçta 6 gol yedik. Fatih Hoca'nın bunu bir düşünmesi gerek.

Hamit böyle oynamaya devam ederse bu yıl sonunda yollanır. Bir Kazım kadar bile oynayamıyorsa kusura bakmasın.

Mustafa Pektemek'e çok üzüldüm, her ne kadar çapraz bağ sakatlığı çok sıkıntılı olsa da umarım döndüğü zaman performansını toplayabilir. Milli Takım için de kullanılabilecek bir aday kendisi.

Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı kutlamak gerek. Galatasaray'ın ise üstün oyununa rağmen gününde olmadığını söylemek gerek.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:48
Ben ortaya somut bir veri koyuyorum.Maçların sonuçlarına göre takımlara puan/puanlar veriliyor.Oynadıkları oyunlara veya girdikleri pozisyon sayısına göre değil.Bu yüzden maç bizim hakkımızdı zaten diye yapılan yorumlar senin dediğin gibi objektifliği tartışılır.Gerçi burada saçmalamanın sınırlarını zorlayan öyle yorumlar var ki,tartışılması mümkün değil.Genel olarak tepkim de bu mesajlara zaten.Ayrıca ben Süper kupa maçı örneğini bizi küçümseyen arkadaşlar için vermiştim ve sen hala bizi küçümsemeye devam etmişsin.Yapacak bir yorumum yok bu yüzden.Tamam da o zamanda ortaya somut bir veri koymak gerekmiyor mu? Dediğim de buna çıkıyor zaten; Maçların sonuçlarına göre takımlara puan/puanlar verilmekte. Penaltı kararıyla 1 puan alabildik ve maç sonucu beraberlik ile bitti. Bu kadar.

Ayrıca Beşiktaş'ı küçümsediğim falan yok, haddime de değil. Sadece Süper Kupa-Lig karması için yaptığınız yoruma dedim -ki zaten alt sayfalar için yazmışsınız.

fotosuki
27.Ağustos.2012, 03:49
Burak söylediğin posizyonun caps'İ.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/225060_10151136984864297_797720108_n.jpg

http://imgim.com/6341inciq767035.jpg

Şimdi yukarıdaki resme bakınca sanki ayakları temas etmiş gibi gözüküyor bazılarına göre. Fakat ikinci resimdeki farka bakın. Eğer bu ikisinin ayakları temas ettiyse niye bastıkları yerler birbirinden bu kadar uzak?

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:53
Ayrıca yediğimiz gollerin 2 tanesi bence savunma hatası. Çünkü Semih'in arkası dönükken kaptırdığı top tamamen Umut'un defansta topu ileriye çekmek yerine Semih'i zan altında bırakarak (Semih'in yüzü bizim kaleye dönüktü.) kısa pas vermesiydi. Orda Veli fırsatçılığını kullanarak topu Holosko'ya ulaştırdı ve akabinde golü yedik. Defans hatası golü yediğimiz anlarda gerçekleşecek diye bir kaide yok. O pozisyon o hale nasıl geldi onu bulmak gerek. Orta saha mı, defans mı o zaman net bir karar verebiliriz.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 03:55
Tamam da o zamanda ortaya somut bir veri koymak gerekmiyor mu? Dediğim de buna çıkıyor zaten; Maçların sonuçlarına göre takımlara puan/puanlar verilmekte. Penaltı kararıyla 1 puan alabildik ve maç sonucu beraberlik ile bitti. Bu kadar.

Ayrıca Beşiktaş'ı küçümsediğim falan yok, haddime de değil. Sadece Süper Kupa-Lig karması için yaptığınız yoruma dedim -ki zaten alt sayfalar için yazmışsınız.

Beraberliği sağladığınız gol,haksız bir karar sonucunda.Bu da somut bir veri değil midir?

William Rookwood
27.Ağustos.2012, 03:57
Bizim takımın en büyük sorunu bitirememek. Ya arkadaş o Umut'un ilk dakikada ki pozisyonu ne ya öyle? %100lük golü kaçırmış. Ya Eboue'nin pasına ne demeli? Onlar atılsa 5-3 olmuştu.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 03:58
Beraberliği sağladığınız gol,haksız bir karar sonucunda.Bu da somut bir veri değil midir?Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 04:00
Ayrıca yediğimiz gollerin 2 tanesi bence savunma hatası. Çünkü Semih'in arkası dönükken kaptırdığı top tamamen Umut'un defansta topu ileriye çekmek yerine Semih'i zan altında bırakarak (Semih'in yüzü bizim kaleye dönüktü.) kısa pas vermesiydi. Orda Veli fırsatçılığını kullanarak topu Holosko'ya ulaştırdı ve akabinde golü yedik. Defans hatası golü yediğimiz anlarda gerçekleşecek diye bir kaide yok. O pozisyon o hale nasıl geldi onu bulmak gerek. Orta saha mı, defans mı o zaman net bir karar verebiliriz.

Eğer benim yazdıklarımdan dolayı söylediysen,aksini iddaa etmiyorum.Beşiktaş'ın golleri bizim hatalardan oldu derken kendi gollerini görmezden gelenlere serzenişte bulunmak istemiştim.Benim mesajlarla alaka değilse de en azından öyle bir izlenim vermiş olmayı engellemiş olurum.:) Ayrıca ben de şunu eklemek istiyorum.Melo'nun kendi kalesine attığı golde topa dokunmasa,top kale önündeki iki tane bomboş Beşiktaş'lıya geliyordu.Bu bence Melo'nun hatasını hafifletici bir unsur.

fotosuki
27.Ağustos.2012, 04:04
Maç bitmiş hala şu olsa bu olsa diyorsunuz. Beşiktaş'ın attığı 3 golde de bireysel hatalar var evet ama Galatasaray'ın 2. golü defansın hatası ve şans faktörü(topun Umut'un önünde kalması), 3. gol zaten malum. Hatta biraz zorlasan 1. golü de Cenk'e yıkabilirsin. Futbol hatalar oyunudur, bu maçta sadece biraz daha fazla oldu. Yok şu bunu atsaydı, yok şöyle olsaydı boş düşünceler...

musleramicol25
Eğer benim yazdıklarımdan dolayı söylediysen,aksini iddaa etmiyorum.Beşiktaş'ın golleri bizim hatalardan oldu derken kendi gollerini görmezden gelenlere serzenişte bulunmak istemiştim.Benim mesajlarla alaka değilse de en azından öyle bir izlenim vermiş olmayı engellemiş olurum.:) Ayrıca ben de şunu eklemek istiyorum.Melo'nun kendi kalesine attığı golde topa dokunmasa,top kale önündeki iki tane bomboş Beşiktaş'lıya geliyordu.Bu bence Melo'nun hatasını hafifletici bir unsur.Senin yazdıkların için söylemedim. Çünkü savunma hataları hakkında yapılan yorumlara pek dikkat etmedim. Sizin için de geçerli affola. Ama bazı Galatasaraylı arkadaşlar tamamen bir suçlu, bir sistem, bir kurgu aradığı için yazdım aslında.

Ve Melo'nun kafa vuruşu olmasaydı evet dediğiniz gibi 2 hatta 3 Beşiktaşlı iyi pozisyon almıştı hatta mutlak gol pozisyonuydu -ki %90 gibi bir oranla Beşiktaş o golü kaçırmazdı. Melo belki bilinçsizce bir kafa vuruşu yapmış olabilir ama o top kaleye değil başka bir tarafa gitseydi Melo hem golü engellemiş, hem de takdir kazanmış olurdu. :)

Nedvedmania
Maç bitmiş hala şu olsa bu olsa diyorsunuz. Beşiktaş'ın attığı 3 golde de bireysel hatalar var evet ama Galatasaray'ın 2. golü defansın hatası ve şans faktörü(topun Umut'un önünde kalması), 3. gol zaten malum. Hatta biraz zorlasan 1. golü de Cenk'e yıkabilirsin. Futbol hatalar oyunudur, bu maçta sadece biraz daha fazla oldu. Yok şu bunu atsaydı, yok şöyle olsaydı boş düşünceler...

Tamam işte sonuç olarak hak beraberlikti :p

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2012, 04:08
Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.

Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 04:12
Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.Biliyorum. Penaltı konusunda hakkınız yendi. Bunu birkaç yorumumda da belirttim zaten. Ama bütün maçı bir penaltıya bağlamak bir yere kadar haktır yani. Zaten Galatasaray geriye düştüğü her an beraberlik savaşından kopmadı ki. Penaltı verilmeseydi de, bu sefer Galatasaray taraftarı ezici bir üstünlükle maç bizim hakkımızdı yorumlarında bulunabilirdi. Bunun ortası yok. Anca bu kadar. Haksız bir penaltı ve beraberlik.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 04:17
Ayrıca bütün tepkiler neden Burak'a yönelik oluştu ben orayı anlayamadım. Burada eleştirilmesi gereken gerçek hakemdir bence. Burak'ın yapı gereği nasıl bir oyuncuğu olduğunu herkes az çok biliyordur da hakeme laf söyleyemeyenler hedef bulmasın lütfen. Burak o pozisyonda, o yola neden ve nasıl girdiğinin bilincinde olan sahtekar bir oyuncu zaten. "Oyuncu" işte. Ama hakemlerin profesyonellikle çelişmemesi gerek.

mwaru
27.Ağustos.2012, 04:22
Yine elle atılan bir gol yine Fenerbahçe diyen arkadaşlar umarım ders almışlardır bu maçtan.Ligimiz garip bir lig olmaya başladı sanırım bunun nedeni kaliteli hücum futbolcuların artması 3-0 yenip maçın adamı kalecin oluyor,5 net pozisyon bulup 3 gol atıp 3 gol yiyorsun gerçekten garip.İkinci yarı semih kayaydı sanırım eline çarptı diye beşiktaşlı futbolcular itiraz ettiler o pozisyonu görebilen var mı? Yorumcular ne söylediler?

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 04:27
Yine elle atılan bir gol yine Fenerbahçe diyen arkadaşlar umarım ders almışlardır bu maçtan.Ligimiz garip bir lig olmaya başladı sanırım bunun nedeni kaliteli hücum futbolcuların artması 3-0 yenip maçın adamı kalecin oluyor,5 net pozisyon bulup 3 gol atıp 3 gol yiyorsun gerçekten garip.İkinci yarı semih kayaydı sanırım eline çarptı diye beşiktaşlı futbolcular itiraz ettiler o pozisyonu görebilen var mı? Yorumcular ne söylediler?

El felan yok orda. Bacağına çarpıyor. Lig tv de 2 kere hızlıca tekrar gösterdiler sonra tartışmaya bile gerek görmeden "Elle alakası yok" denip öbür pozisyona geçildi.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2012, 06:28
Simdi ozette baktim.

Buraka diyoruz ama Hamitte antremanlarda calismaya baslamis galiba bu yere atma isini :D en son Hirvatistan macinda gormustum yaptigini simdide Besiktas macinda, gerci o Burak gibi ellerini kollarini kaldirip penalti/faul beklemedi orasi ayri.

Besiktasin er yada gec bu degisimi yasamasi lazimdi, Allahtan federasyon baskanligi isi ciktida Y.D. birakti su takimin yakasini. Ben bu kadronun iyi isler cikarabilecegini dusunuyorum. Butun oyunculardan verim almayi bilir Samet hoca.

Galatasaray Umut'ta dikkat etsin yine Umutlasmaya basliyacak adam, o ilk pozisyonda golu atsaydi macin seyiri degisecekti. Galatasaray kacacak Besiktas kovaliyacaktiki oyle olsaydi bugun Galatasaray rahat galip gelirdi. Fazla aliskanlik etmez umarim bunun daha sampiyonlar ligi maclari var.

nekop
27.Ağustos.2012, 06:54
Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok. :) Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür. :) Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş. :) Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum. :)

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 07:23
Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok. :) Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür. :) Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş. :) Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum. :)

Burak'ta bitirici bir oyuncu değil bana kalırsa çoğu pozisyonu harcıyor şuan ki form durumu ile Umut çok üstün durumda Burak'tan

berkay123456
27.Ağustos.2012, 07:26
Burak çok mu bitirici? Yapmayın arkadaşlar..

nekop
27.Ağustos.2012, 07:35
Burak'ta bitirici bir oyuncu değil bana kalırsa çoğu pozisyonu harcıyor şuan ki form durumu ile Umut çok üstün durumda Burak'tan

Elmander ile Umut'tan daha bitirici olduğu için dedim zaten. :) Galatasaray'ın elinde şuan Sow gibi bir oyuncu olsa oynadığı 3 maçıda kazanır ve attığının 2 katına yakın atardı herhalde. :)

manager725
27.Ağustos.2012, 11:22
Maç BJK'nin hakkıydı hatta penaltıya kadar hakem bir şey yapmayacak dedim ama Burak'ı unutmuşum.Burak'ın bitiriciliği de bu işte.Ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim.Sahada terleyen tüm futbolcuların emeğine yazık değil mi?HIRSIZ BURAK.

sui generis
27.Ağustos.2012, 12:01
Mustafa'ya yazık olmuş. 6 ay çok fazla. geçmiş olsun..

anil luque
27.Ağustos.2012, 12:12

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda da Fatih Terim'in tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının katkısından daha önemli değil mi benim güzel kardeşim.:)
Tarikat kur müridin olalım Şems.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 13:16
Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.

Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.

besiktas1903
27.Ağustos.2012, 13:24
Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..

bySperman
27.Ağustos.2012, 13:30
Olur böyle şeyler.Uzatmaya gerek yok.

Rick Nelson
27.Ağustos.2012, 13:31
takımlar hata yaptı gol geldi diyoruz da, goller hatalardan olur :D

lexoqe
27.Ağustos.2012, 13:32
Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..

Hakkınızı kim yedi, hakem kasti mi verdi penaltıyı ?

nouma16
27.Ağustos.2012, 13:34
bir kerede derbi maçlarda biz hakem hatasıyla puan alsak ne olur?

KanaKe
27.Ağustos.2012, 13:37
El felan yok orda. Bacağına çarpıyor. Lig tv de 2 kere hızlıca tekrar gösterdiler sonra tartışmaya bile gerek görmeden "Elle alakası yok" denip öbür pozisyona geçildi.

elle temas olabilir demis elle alakasi yok dememis.. ki zaten top gelirken eline carpiyor dikkat ettiysen sonra sekiyor kafa vurmak isterken top eline dogru gitti ayni topalin pozisyonu gibi.. topala gelince auvv umuta gelince el yok :)

nouma16
27.Ağustos.2012, 13:39
elle temas olabilir demis elle alakasi yok dememis.. ki zaten top gelirken eline carpiyor dikkat ettiysen sonra sekiyor kafa vurmak isterken top eline dogru gitti ayni topalin pozisyonu gibi.. topala gelince auvv umuta gelince el yok :)

sanırsam farklı pozisyondan bahsediyorsunuz.
nedved'in söylediği pozisyon semih kaya'nın pozisyonu.

Corpus
27.Ağustos.2012, 13:42

Topal' ın pozisyonunda top eline çarpıp önüne düşüyor. Umut' un pozisyonunda top eline temas ettikten sonra " yön" değiştirmeden yanındaki oyuncuya gidiyor. Yanındaki oyuncu topu kontrol edemiyor ve top ondan sekip tekrar Umut' a geliyor. Umut kendine avantaj sağlamamış hiçbir şekilde.

Pozisyon olarak aynı değiller. Bunları aynı pozisyon olarak değerlendireceğinize hiç değerlendirmeyin daha iyi.

Addolorato
27.Ağustos.2012, 13:46
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549513_10151182979885269_244216721_n.jpg

Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?

byariff
27.Ağustos.2012, 13:46
Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.

Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.

iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba :)

neyse. maç istatistikleri

http://d1208.hizliresim.com/10/v/c9x5u.jpg

KanaKe
27.Ağustos.2012, 13:47
ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...

Addolorato
27.Ağustos.2012, 13:48
ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...

Ben birşey kesmedim internette bu haldeydi. Birde onunlamı uğraşacağım sanki birşey geçecek elime.

sui generis
27.Ağustos.2012, 13:50
Hakkınızı kim yedi, hakem kasti mi verdi penaltıyı ?

Hakkın yenmiş olması için hakemin kasıtlı hareket etmesi şart mıdır ?

lexoqe
27.Ağustos.2012, 13:56
Hakkın yenmiş olması için hakemin kasıtlı hareket etmesi şart mıdır ?

Tamam da kim yedi bu hakkı ? Haktan söz ediliyor bende bu hakkı kim yedi diye soruyorum. Eğer cevap Burak ise;

:) Yanlış düşünüyorsunuz, yahu PES'te bile ceza sahasında aldatmaca yapma hareketi var, geçin bunları artık. Burak hakemi bas baya aldattı ve hakemde kandı. Burada hak söz konusu değil.

Ayrıca hakemlerin verdiği kararları bir diğer kararlarla kıyaslamayın, eğer hakemsiz bir futbol istiyorsanız maçlarda kamera gözetimi olsun her hareketten sonra canlı bir şekilde statta tekrar verilsin sonra mahkemece karara varıldıktan sonra devam edilsin oyuna. (Tabii statta bir kurul olsun mahkemeye benzer şekilde)

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 14:02

Önce bi hangi pozisyondan bahsettiğimi anlaman gerekiyor. Ayrıca Topal'ın eliyle Umut'un eli (!)ni bir tutman senin futbola bakış açını özetliyor.

sarianet
27.Ağustos.2012, 14:04
tamam da verilmiş penaltının davası olmaz.

sui generis
27.Ağustos.2012, 14:05
Şaka gibisiniz yahu. Futbolda aldatmaca var diye hak yenmiş olmuyor mu ? Sorduğunuz soru komik. Elbette Burak yedi hakem de bilerek ya da bilmeyecek bu oyuna alet oldu bu kadar. ( hakemi aldatmayı savunanları da gördük ya helal olsun )

bySperman
27.Ağustos.2012, 14:06
Altı üstü kendini yere attı ne kadar da abarttınız ?

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 14:07
Galatasaray'ı şişirdiğiniz yetmedi yetmedi, akabinde takım beraberliği zor kopardı. Hala futbolda aldatmacayı meşrulaştırıyorsunuz. Beşiktaş'ın penaltı kararıyla hakkı yendi. Belki skor olarak son 5-10 dk içinde yine beraberlik için gelebilirdik ama boş beleş bir penaltı Galatasaray'ın kurtarıcısı oldu. Takımı şişirdikten sonra zorla alınan bir 1 puan sonucunda Burak'ı masum göstermek çok abez.

byariff
27.Ağustos.2012, 14:09
Selçuk dereli cok guzel soylemis escude burak"a temas etmiyorsa neden yere dusmus.

Selcuk Dereli : Burak'a faul olduğu çok açık ortada.Ayağına temas ceza alanı dışında ancak vücudunun büyük bir kısmı ceza alanı çizgisi üzerinde ve çizgide ceza alanına dahi olduğuna göre çok açık bir penaltı

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 14:12
Selcuk Dereli : Burak'a faul olduğu çok açık ortada.Ayağına temas ceza alanı dışında ancak vücudunun büyük bir kısmı ceza alanı çizgisi üzerinde ve çizgide ceza alanına dahi olduğuna göre çok açık bir penaltı

Şaka felan de mi bu ? :)

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 14:19
Selçuk Dereli zaten yandaş bir hakem. :)

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 14:20
He bu hakemliği bırakmıştı demi. İyi ki bırakmış :)

lexoqe
27.Ağustos.2012, 14:21
Tek bir soru soracağım size,

Futbol "oyun"-unda hakemi aldatmak yasak mı ?

nouma16
27.Ağustos.2012, 14:23

cezası sarı kart.

futureless
27.Ağustos.2012, 14:24

Değil.

Peki futbol "oyun"-unda hakemi aldatmak hoş mu ?

KanaKe
27.Ağustos.2012, 14:24
Ben birşey kesmedim internette bu haldeydi. Birde onunlamı uğraşacağım sanki birşey geçecek elime.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387060_10151176411167700_486118482_n.jpg

bu arada selcuk dereli o yorumuyla ne oldugunu sonunda gösterdi.. zamaninda fener ile besiktasin hakkini cok yedi o adam

byariff
27.Ağustos.2012, 14:25
Escude neden yere dustu ?

KanaKe
27.Ağustos.2012, 14:29
Escude neden yere dustu ?

dengesini kaybetti.. burak'in pozisyonuna penalti diyen ya kör yada asiri derecede fanatik oldugundan kendine haksiz yere 1 puan aldiklarini yediremiyor..

byariff
27.Ağustos.2012, 14:32
onceki mesajlarimi okumadigin icin sallaman normal ben o pozisyona penalti demedim zaten ben sadece soru sordum escude neden yere dustu diye neyse senle tartisilmaz zaten umutun pozisyona el diyen adamla. :)

lexoqe
27.Ağustos.2012, 14:34
cezası sarı kart.

Bu kadar basit işte.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 14:35
Değil.

Peki futbol "oyun"-unda hakemi aldatmak hoş mu ?

Barcelona o zaman çok hoş :)

KanaKe
27.Ağustos.2012, 14:35
onceki mesajlarimi okumadigin icin sallaman normal ben o pozisyona penalti demedim zaten ben sadece soru sordum escude neden yere dustu diye neyse senle tartisilmaz zaten umutun pozisyona el diyen adamla. :)

penalti degilse neden ozaman escude niye yere düstü diye sacma sapan soru soruyorsun? escude nin bir müdahalesi yok

Walter Sakana
27.Ağustos.2012, 14:38
Burak bizdeykende atardı böyle kendini yerlere ama vermezdi hakemler.Formanın rengi değişince dakika ve skor gözetmeksizin veriliyır.FB yada GS'de oynamak böyle bişe.

Yazdıklarına katılmakla birlikte yorumunu okuyunca aklıma bu pozisyon geldi (istisna diyelim):

burak

furkan58
27.Ağustos.2012, 14:38

Evet yasak. Cezası da sarı kart.

Burak'ın pozisyonunda Burak'ın sarı kart yemesi gerekirdi

futureless
27.Ağustos.2012, 14:40
Barcelona o zaman çok hoş :)

Cevap alındı :)

Ralph
27.Ağustos.2012, 14:40
http://www.haber1903.com/Besiktas-3759-hincal_ulucdan_burak_yilmaza.html

playeray
27.Ağustos.2012, 14:42
Bence Beşiktaşlı olarak yine bir nebze mutlu olmalıyız. Bu kadar az topla oynayıp hatalardan da olsa sonunda fırsatları değerlendirebildik. Eskiden olsa atamazdık bunları. Hakem açısından şansımız dönmese de fırsatçılık açısından şansımız dönmüş olabilir.

Ralph
27.Ağustos.2012, 14:44
Dün Rıdvan Dilmen çok doğru bir şey söyledi. "Beşiktaş sakın bugünkü oyununa bakıp sevinmesin, bu kadro ile kesinlikle hiç bir şey yapamaz, bir anda Fb ve Gs 10 puan öne geçer farkında bile olmazsınız "dedi. Kesinlikle bir ortasaha ve forvet şart. Hemde yabana atılacak cinsten değil. Kaliteli olması lazım. Yedeklerimize bakınca umutlarım sönüyor yahu. Takımda yedek yok. Bir ara yedek takımımızdan bir ilk 11 daha çıkacağı söylenirdi ahh ahh.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 14:49
Yazdıklarına katılmakla birlikte yorumunu okuyunca aklıma bu pozisyon geldi (istisna diyelim):

burak

Bu penaltı :)

Ralph
27.Ağustos.2012, 14:51
Bu penaltı falan değil ama tartışılabilir. Aslında kendini atmasa doğru, penaltı olacakmış ama ağır çekimde dikkat edersen kendini atmaya meyillenmiş zaten. Bunda da niyeti belli yani.

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 15:05

burak

Daha müdahale gelmeden Burak kendini atmaya başlamış ama sonuçta o kendini atmasa bile müdahale var. Penaltı.
---
Mehmet Demirkol demiş ''Burak Yılmaz'a faul yapılmadıysa Escude neden yere düştü ?'' diye.

playeray
27.Ağustos.2012, 15:16
Daha bu sabah Mehmet Demirkol'un programını izledim. Onu dedi fakat ardından "Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasın ben de pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum" diye belirtti.

SAİT71
27.Ağustos.2012, 15:20
Maçı izledim. Bol gollü bir maç oldu.

Çok tartışılan penaltı pozisyonunda ise kişisel görüşüm; B

Burak art niyetli olarak penaltı almak için kendini içeri bırakıyor. Çok açık dışarıda olan bir pozisyondu. Belki çizgi hakemi kullansalar bu hata olmayacaktı. Beşiktaş ikinci yarı iyiydi bence. Tebrik ediyorum. İlk haftalarda derbi olması iyi olmuyor bence.

KanaKe
27.Ağustos.2012, 15:29
Mehmet Demirkol'un da ne oldugu belli degil, adama güya Fenerli diyorlar ama ne zaman görsem Galatasaray'i öve öve bitiremiyor haksiz kazanilan puanlarda bile övüyor.. dogrusu bu yorumu beni sasirtmadi.. garip birisi..

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 15:34
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387060_10151176411167700_486118482_n.jpg

bu arada selcuk dereli o yorumuyla ne oldugunu sonunda gösterdi.. zamaninda fener ile besiktasin hakkini cok yedi o adam

ben bu fotoyu yeni goruyorum, daha da uzerine yorum yapilmamali. burak bilerek ayagini arkada birakiyor ve escudeye ayagini takiyor. ve zaten escude daha ayagina basmadan burak dususe gecmis :n: hersey net. escude neden dustu deniyor. 2 kisi arka arkaya kosun ve onunuzdeki adam dussun, bak bakalim sen ayakta kalabiliyor musun? :n:

mumkunse selcuk dereliye de su fotoyu bir fakslayiverin, cihana aynen katiliyorum ben de. iyi ki bu adam hakemligi birakmis, bence yorumculugu da biraksin :n:

Ralph
27.Ağustos.2012, 15:35
Bu hakemliği bırakma konusunu anlamadım ben nedir o?

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:00
ya elinizi vicdanına koyun ve düşünün
forvetsiniz takımınız bir golle geride son dakika elinize bir şans geçmiş.
o anda futbolcu eminim yüzlerce şey düşünmüştür.
acaba topu alıp gol atabilir miyim?hayır şurdaki arkadaşıma pas atmam lazım!Hayır hayır bunları başaracak kadar zamanım yok acaba penaltı yaptırabilir miyim?Olamaz mesafe çok uzakta bedenimi biraz daha ileriye ittirmeliyim.Ve penaltı gelir adam mutlu bir şekilde yerine döner takımına 1 puanı kazandırır.
Siz bir forvet olsanız elinizde bir imkan olsa takımınızı kurtarmak için denemez misiniz?
Bu hareketi denemenin cezası kırmızı değilse o zaman denenebilir.Hatta kırmızı verilse bile önemli maçlarda denenebilir.
Maradona elle attığı golle ilgili diyor.Ne dememi bekliyordunuz.Gidip hakeme elle gol attım k.bakmayın mı deseydim diyor.Elide bilerek yaptığını söylüyor.Kaleci o topu kapıcaktı diyor.Sonra gitmiş takım arkadaşlarına sarılın sarılın çaktırmayın demiş.
Bu sadece ligde kaybedilen 2 puan orda kaybedilen kupa?Şimdi burda maradonadan nefret ediyorum diyen var mı aranızda?
Eğer varsada çok sevindim açıkcası ülke emin ellerde bu arkadaşlar dışarda ne yalan söyler nede birilerini aldatırlar kendi işleri olduklarında...

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:06
ya elinizi vicdanına koyun ve düşünün
forvetsiniz takımınız bir golle geride son dakika elinize bir şans geçmiş.
o anda futbolcu eminim yüzlerce şey düşünmüştür.
acaba topu alıp gol atabilir miyim?hayır şurdaki arkadaşıma pas atmam lazım!Hayır hayır bunları başaracak kadar zamanım yok acaba penaltı yaptırabilir miyim?Olamaz mesafe çok uzakta bedenimi biraz daha ileriye ittirmeliyim.Ve penaltı gelir adam mutlu bir şekilde yerine döner takımına 1 puanı kazandırır.
Siz bir forvet olsanız elinizde bir imkan olsa takımınızı kurtarmak için denemez misiniz?
Bu hareketi denemenin cezası kırmızı değilse o zaman denenebilir.Hatta kırmızı verilse bile önemli maçlarda denenebilir.
Maradona elle attığı golle ilgili diyor.Ne dememi bekliyordunuz.Gidip hakeme elle gol attım k.bakmayın mı deseydim diyor.Elide bilerek yaptığını söylüyor.Kaleci o topu kapıcaktı diyor.Sonra gitmiş takım arkadaşlarına sarılın sarılın çaktırmayın demiş.
Bu sadece ligde kaybedilen 2 puan orda kaybedilen kupa?Şimdi burda maradonadan nefret ediyorum diyen var mı aranızda?
Eğer varsada çok sevindim açıkcası ülke emin ellerde bu arkadaşlar dışarda ne yalan söyler nede birilerini aldatırlar kendi işleri olduklarında...O zaman futbolda kazanan ve kaybeden taraf hiç olmasın. Takımımızın bekası için şike de yapalım? Aynı yere çıkar bence.

eGowiCh
27.Ağustos.2012, 16:12
Şu yukarıda videosunu koyduğunuz pozisyon (Bursaspor maçı), o maçı hatırlıyorum, pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Kendini Scott Carson'un ayağına taktırıyor Burak o pozisyonda, amacı penaltı yaptırmak, kaleciye kart göstermek. İstese o golü atardı, çok rahat bir pozisyon ama böyle bir yolu tercih etmesi karaktersiz olduğunu gösteriyor.

Erman Toroğlu dün dedi, "Adam gol yapabileceği pozisyonlarda bile kendisini atıyor, bu adama ceza vermezseniz az bile yapıyor size", yüzde yüz doğru. Trabzonspor formasıyla bunu defalarca yaptı, Beşiktaş maçında da atmıştı kendisini daha önce, düşen adam böyle düşmez, biraz futbol oynayanlar bilir, darbesiz düşme örneğidir Burak'ınkiler. Kolların açılması, yere düşüş açısı tamamen yapay. Mert Nobre F.Bahçe'de oynarken Samsunspor maçında yapmıştı bu tarz bir hareketi ve kaleci Kerem kırmızı kart görmüş, PFDK Kerem'in cezasını kaldırmıştı. Orada da çok yapay bir atma vardı. Burak bunu hep yapıyor, alışkanlık haline getirmiş. Beşiktaş'ta oynarken de elle attığı gol vardı Antalyaspor maçında, hatırlarsınız. Adamın kariyeri sabıkalarla dolu.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:12
O zaman futbolda kazanan ve kaybeden taraf hiç olmasın. Takımımızın bekası için şike de yapalım? Aynı yere çıkar bence.
ben yaptığı hareketi onaylamıyorum.Ama futbolcu olsam o pozisyonda olsam o dakida o top gelse aynısını bende denerdim diyorum.Dışardan izleyince adama laf etmek kolay oluyor diyorum.
futbolda hakemi aldatmaya çalışmak ve parayla yapılan bir şikeyi aynı yere koymak?
tamam sen haklısın.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 16:13
O zaman futbolda kazanan ve kaybeden taraf hiç olmasın. Takımımızın bekası için şike de yapalım? Aynı yere çıkar bence.

Kutsal damacana da bir sahne vardı. "Ben nerdeyim sen nerdesin" diye. Bunun şikeyle ne alakası var be kardeşim.

futureless
27.Ağustos.2012, 16:15
Bence abartıyorsunuz arkadaşlar. Çıkıp da 'adamsın Burak' demediğiniz kaldı bir tek(hepiniz için demiyorum, olayın farkında olanlar var formasız yorum yaparak). Yanlış yaptı, yapıyor, yapacak bu adam ; savunmanın anlamı yok. Burak başka takımlarda kendini yere atarken de böyle düşüneceğinizi sanmıyorum.

Bir ton geyik dönüyor Burak'la ilgili. Bırakın tartışmayı gerek yok. Gülüp geçiyorum valla böyle şeyler söz konusu olduğunda mizahi anlamda çok yaratıcı insanımız var. Okuyun görün buraya yazmak istemiyorum sonra bana takan olur falan :zuhaha

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:18
ben yaptığı hareketi onaylamıyorum.Ama futbolcu olsam o pozisyonda olsam o dakida o top gelse aynısını bende denerdim diyorum.Dışardan izleyince adama laf etmek kolay oluyor diyorum.
futbolda hakemi aldatmaya çalışmak ve parayla yapılan bir şikeyi aynı yere koymak?
tamam sen haklısın.

Kutsal damacana da bir sahne vardı. "Ben nerdeyim sen nerdesin" diye. Bunun şikeyle ne alakası var be kardeşim.Şikeyi sadece örnek verdim. Yapılış amacına bakıcaksın. Takımın bekası için değil mi? evet. Sonuçta bu da aldatmaca.

@LifeYourself - Futbolcu olsam mantığıyla hareket edersek zaten yandık. Bir futbolcu bunu bir yapar iki yapar eyvallah ama Burak zaten mimli bir oyuncu görüldüğü üzere. Maçın önemini de anlamıyorum arkadaş, daha 2. haftadan karşılaşılan bir derbi. Sezon boyunca iki takım da derbi maçlarına çıkacak. Yani Burak'ın yaptığı hareket bir zorunluluk değil. Bir dönüm noktası değil. Böyle puan alcağımıza hiç almasaydık daha iyiydi diye düşünüyorum.

futureless
27.Ağustos.2012, 16:19
Kutsal damacana da bir sahne vardı. "Ben nerdeyim sen nerdesin" diye. Bunun şikeyle ne alakası var be kardeşim.

Mantık aynı değil mi usta ?

Bak üstteki arkadaşımızın yazdığı gibi yazayım, takımımın şampiyon olması lazım, eyvah ! puan kaybeder miyim acaba ?!?! ulan son hafta şampiyonluk kaçar mı ? rakip kazanır mı ki ? Dur ya takımımın faydası için bir şeyler yapayım ben...

ve olaylar gelişir.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:19
Bence abartıyorsunuz arkadaşlar. Çıkıp da 'adamsın Burak' demediğiniz kaldı bir tek(hepiniz için demiyorum, olayın farkında olanlar var formasız yorum yaparak). Yanlış yaptı, yapıyor, yapacak bu adam ; savunmanın anlamı yok. Burak başka takımlarda kendini yere atarken de böyle düşüneceğinizi sanmıyorum.

Bir ton geyik dönüyor Burak'la ilgili. Bırakın tartışmayı gerek yok. Gülüp geçiyorum valla böyle şeyler söz konusu olduğunda mizahi anlamda çok yaratıcı insanımız var. Okuyun görün buraya yazmak istemiyorum sonra bana takan olur falan :zuhahaAbi adamı savunmuyoruz ama sadece o anda yapmaz mısın diyorum?
ayrıca kuyt'u süper kupa maçında izlemediniz mi:u:
engin baytar'ın erkekliğini çok güzel sıkıyor çaktırmadan
ebou'yi kızdırmak için çok güzel topu atıyor çaktırmadan
daha nice çaktırmadan yaptığı futbola yakışmayan şeyler.Burdaki arkadaşlar kuyt iğrencsin hırsızsın adam değilsin dediniz mi?onu soruyorum sadece
Sözüm sana olmamakla birlikte burda ağlayan beşiktaşlılardan daha çok fenerliler olması çok komik oluyor bazen...
Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:21
Mantık aynı değil mi usta ?

Bak üstteki arkadaşımızın yazdığı gibi yazayım, takımımın şampiyon olması lazım, eyvah ! puan kaybeder miyim acaba ?!?! ulan son hafta şampiyonluk kaçar mı ? rakip kazanır mı ki ? Dur ya takımımın faydası için bir şeyler yapayım ben...

ve olaylar gelişir.burak bunu herkesin gözü önünde yapar.Eğer bir yasak varsa gol iptal edilir ki cezası yok bu şekilde alınan bir kupaı varken
Şike yapan kişi bunu gizli yapar.Arada fark varda var oğlu var...

Şikeyi sadece örnek verdim. Yapılış amacına bakıcaksın. Takımın bekası için değil mi? evet. Sonuçta bu da aldatmaca.

@LifeYourself - Futbolcu olsam mantığıyla hareket edersek zaten yandık. Bir futbolcu bunu bir yapar iki yapar eyvallah ama Burak zaten mimli bir oyuncu görüldüğü üzere. Maçın önemini de anlamıyorum arkadaş, daha 2. haftadan karşılaşılan bir derbi. Sezon boyunca iki takım da derbi maçlarına çıkacak. Yani Burak'ın yaptığı hareket bir zorunluluk değil. Bir dönüm noktası değil. Böyle puan alcağımıza hiç almasaydık daha iyiydi diye düşünüyorum.
anlıyorum usta yani Burak bunu ihtiyacımız olsada olmasada yapar diyorsun.O zaman şimdi yorumsuz kalıyorum.Umarım beni utandırmaz Burak ve bileğinin gücüyle herkesi susturur.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:23
Abi adamı savunmuyoruz ama sadece o anda yapmaz mısın diyorum?
daha nice çaktırmadan yaptığı futbola yakışmayan şeyler.Burdaki arkadaşlar kuyt iğrencsin hırsızsın adam değilsin dediniz mi?onu soruyorum sadece
Sözüm sana olmamakla birlikte burda ağlayan beşiktaşlılardan daha çok fenerliler olması çok komik oluyor bazen...
Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:24
burak bunu herkesin gözü önünde yapar.Eğer bir yasak varsa gol iptal edilir ki cezası yok bu şekilde alınan bir kupaı varken
Şike yapan kişi bunu gizli yapar.Arada fark varda var oğlu var...İki sahtekarlığı zaten bir tutmuyoruz ki arkadaş. Hangi kafayla, hangi mantıkla yapıldığı önemli. Yukarıdaki yorumlarda takımın bekası için yapılabilir demiştin. Ben o cümleni ele alarak bunu örneklendirdim. Bu kadar derine inmenin anlamı yok.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:26
Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.
kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.
İki sahtekarlığı zaten bir tutmuyoruz ki arkadaş. Hangi kafayla, hangi mantıkla yapıldığı önemli. Yukarıdaki yorumlarda takımın bekası için yapılabilir demiştin. Ben o cümleni ele alarak bunu örneklendirdim. Bu kadar derine inmenin anlamı yok.zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta:)

futureless
27.Ağustos.2012, 16:28
Abi adamı savunmuyoruz ama sadece o anda yapmaz mısın diyorum?
Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...

Peki, daha uzatmayacağım. Sadece takip edeceğim burada Burak'ın kendini yere atmasını savunanları. Bizim bir golümüzde el,kol , yanlış penaltı olduğunda olay çıkarmıyorsanız benim açımdan sorun kalmaz.

He bu Burak'ın karakterine olumlu katkı mı yapar, maalesef hayır. Burak tavrınızı görse kahraman sanar kendini ondan korkuyorum.

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 16:29
Hakem "El var penaltı" dedikten sonra "Hayır hocam el yok" diyen, rakibe kırmızı verdikten sonra "Hocam vurmadı" diyen futbolcuları da gördü Türkiye. Hatta bunlardan birisi geçen sene Bursa da oldu. Yani isteyince dürüstlük yapılabilirmiş.

erdem344
27.Ağustos.2012, 16:29
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
Sadri Şener'den Burak yorumu: "Ondan hakeme gidip 'Penaltı değil' demesini beklerdim. Ama beklenmedik işler yaptığı için G.Saray'da zaten."

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:30
kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta:)Bana dedin demedin önemli yok. Yorumu okumam, fikrimi söylememe yeter bence. :)

Kuyt ve Burak'ı aynı kefeye koymayın arkadaş ya. Bu kadar da pollyannacılık oynamanın anlamı yok. Takımı şişirdik şişirdik sonucun da beklemediğimiz bir skor, bir ortam oluşunca çareyi haksızca aldığımız penaltıda bulduk. Ayıp.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:32
Peki, daha uzatmayacağım. Sadece takip edeceğim burada Burak'ın kendini yere atmasını savunanları. Bizim bir golümüzde el,kol , yanlış penaltı olduğunda olay çıkarmıyorsanız benim açımdan sorun kalmaz.

He bu Burak'ın karakterine olumlu katkı mı yapar, maalesef hayır. Burak tavrınızı görse kahraman sanar kendini ondan korkuyorum.
nickimi notta edebilirsin demem Allah'ın izniyle. çünkü maçlarda olan şeyler bunlar.
Burak'ında olumlu birşey yaptığını kesinlikli düşünmüyorum.Sadece o anda bir tek maçı düşündüğünü ve yaptığı hareketin hak hukukunu düşündüğünü sanmıyorum.
ama Burak eskidende böyle diyen arkadaşlar var.Bende dedim o zaman inşAllah bu hareket devam etmez bileğin hakkıyla birşeyler yapar ilerde de bizi mahçup eder dedim.

Bana dedin demedin önemli yok. Yorumu okumam, fikrimi söylememe yeter bence.

Kuyt ve Burak'ı aynı kefeye koymayın arkadaş ya. Bu kadar da pollyannacılık oynamanın anlamı yok. Takımı şişirdik şişirdik sonucun da beklemediğimiz bir skor, bir ortam oluşunca çareyi haksızca aldığımız penaltıda bulduk. Ayıp.
hala yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ben maçı hakettik diye bir yorum.Ondan önce ezeriz diye bir yorum yapmadım sadece şurdaki galatasaray kazanırı işaretledim.Maçtan sonra birşeyler yazdım.
Ama ikisinin yaptığıda benim gözümde aynıdır.Rakipteki bir oyuncuya topsuz alanda enteresan hareketler şunlar bunlar yapıp rakibi kızdırmakta aldatmacadır.Orda eboue ceza yiyebilirdi.
Lincoln volkan'ı kızdırıp volkan'a normalde 6 maç tahrikten dolayı 4 maça indirilmiş bir ceza yedirdi.Görüceksiniz kuyt'ta öyle bazılarına ceza yedircek çaktırmadan.Yaptığı şey doğru mu değil ama çaktırmadan yaptığında elden birşey gelmiyor.O anda onunda maç konsantrasyonuyla yaptığı kişiliğinin ortaya çıktığı hareketler diye düşünüyorum.
Yani işin özü anlatmak istediğim şey
Kuyt'a da Burak'a da en azından ben kötü gözle bakmak istemiyorum.O adamların bunu maç konsantrasyonlarıyla yaptığını düşünüyorum.(bunu derken anlatmak istediğim bazı insanlar maçta tamamen farklı bir insan olur)Anlatmak istediğim budur bana göre ikiside suçlanamaz.2 sinde de hakemin olaya müdahale etmesi gerekir.

Hakem "El var penaltı" dedikten sonra "Hayır hocam el yok" diyen, rakibe kırmızı verdikten sonra "Hocam vurmadı" diyen futbolcuları da gördü Türkiye. Hatta bunlardan birisi geçen sene Bursa da oldu. Yani isteyince dürüstlük yapılabilirmiş.
o adamada helal olsun demek düşer.Dediğim gibi böyle adamlar varsada ne mutlu Türkiye'nin sırtı yere gelmez bunlar sayesinde dedim:)

lexoqe
27.Ağustos.2012, 16:41
Burak sosyal hayatta da çakalmış.

Walter Sakana
27.Ağustos.2012, 16:52
Galatasaraylıların %99.9'u penaltı değil derken daha neyin tartışması yapılıyor anlamış değilim...

Kendimi bildim bileli 4 büyükler içinde hakemlerden en çok canı yanan Beşiktaş, bu bir gerçek. Bu yüzden bazı Beşiktaşlı arkadaşların agresif yorumlarını çok iyi anlayabiliyorum, yılların birikimi sonuçta. Geçen sezon 2-0 kazandığımız maç olsun, bu maç olsun nefret ediyorum bu şekilde puan aldığımızda, hiç içime sinmiyor. Ve maalesef böyle yüreksiz hakemler olduğu sürece Galatasaray ve Fenerbahçe lehine bu tarz "kayırmalar" devam edecek.

Maça gelince maçtan önceki yorumumda belirttiğim gibi gene oyun anlamında zorlandığımız bir maç (ikinci yarısı) oldu. İki takım için de çok önemli bir uyarı maçı oldu.

Galatasaray'da Selçuk'un yanında oynayacak oyuncunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Selçuk hareketsiz ve ağır bir oyuncu. Müthiş pas dağıtıyor, frikiklerden goller atıyor ya da attırıyor bu açıdan değişilmez bir oyuncu ancak yanında formsuz ve durgun bir oyuncu olunca orta alan çöküyor. Melo hazır değil, çok koşan bir Engin'de olmayınca dün bu sıkıntı ortaya çıktı. Bence Melo çıktıktan sonra o bölgeye Eboue'nin çekilmesi düşünülebilirdi. Dany'i oyuna alıp Ujfalusi'yi sağ beke alabilirdik. Ayrıca Ceyhun niye hiç düşünülmüyor acaba, Trabzonspor'da mis gibi oynuyordu da şimdi niye bu kadar yetersiz görülüyor? Melo form tutacak mı, geçen sezonki gibi bir performansa ulaşabilecek mi, form tutsa bile hiç kötü günü olmayacak mı, o kötü olduğunda yerini kim dolduracak... bunlar soru işareti. O bölge için bir "B" planımızın olması lazım.

Beşiktaş açısından bakarsak aslında beklediğimden kötüydü Beşiktaş. Umarım dünkü oyun ve sonuç onları yanıltmaz çünkü ben bu oyunla başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Sadece mücadele etmekle bitmiyor iş, dün özellikle ilk yarıda savunmada çok amatörce adam kaçırmalar ve oyuncular arası uyumsuzluk göze çarptı. Maç aslında ilk yarıda bitebilirdi, Galatasaraylı oyuncuların beceriksizliğinden ve nasıl olsa maçı alırız havasına girmelerinden dolayı oyun çok farklı gelişti. Yorumları okurken yanlış hatırlamıyorsam uAburak Escude'nin ismini hiç duymadım yazmıştı aynı şey benimde dikkatimi çekti. Dün bence en fazla iyi mücadele eden bir Anadolu takımı görüntüsündeydi Beşiktaş. Tabi işin birde olumlu yanından bakarsak henüz hazır olmayan bir takım olmasına karşın 3 gol atmış ve oyunda ikinci yarıda üstünlük kurmuş bir Beşiktaş vardı ortada. McGregor, Sivok, Escude, Fernandes ve Almeida gibi ligde her takımda oynayabilecek kalitede yabancı oyunculara sahipler. Ancak Fernandes ve Almeida'nın durumlarının biran önce netleşmesi şart. Yerlilere baktığımızda Toraman tecrübeli, İsmail, Pektemek, Necip ve Olcay ise en yüksek performanslarına ulaşabilecekleri yaşlardalar. Kısacası her şey kendi ellerinde.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:52
Burak sosyal hayatta da çakalmış.
hehe neyse o zaman herkesten özür dilerim:)
ben izlediğim profesyonel boks animesinden çok fazla etkilenmişim ve insanların maçlarda değişik modlara girdiğine inanmışım:zuhaha

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 16:55
hala yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ben maçı hakettik diye bir yorum.Ondan önce ezeriz diye bir yorum yapmadım sadece şurdaki galatasaray kazanırı işaretledim.Maçtan sonra birşeyler yazdım.
Ama ikisinin yaptığıda benim gözümde aynıdır.Rakipteki bir oyuncuya topsuz alanda enteresan hareketler şunlar bunlar yapıp rakibi kızdırmakta aldatmacadır.Orda eboue ceza yiyebilirdi.
Lincoln volkan'ı kızdırıp volkan'a normalde 6 maç tahrikten dolayı 4 maça indirilmiş bir ceza yedirdi.Görüceksiniz kuyt'ta öyle bazılarına ceza yedircek çaktırmadan.Yaptığı şey doğru mu değil ama çaktırmadan yaptığında elden birşey gelmiyor.O anda onunda maç konsantrasyonuyla yaptığı kişiliğinin ortaya çıktığı hareketler diye düşünüyorum.
Yani işin özü anlatmak istediğim şey
Kuyt'a da Burak'a da en azından ben kötü gözle bakmak istemiyorum.O adamların bunu maç konsantrasyonlarıyla yaptığını düşünüyorum.(bunu derken anlatmak istediğim bazı insanlar maçta tamamen farklı bir insan olur)Anlatmak istediğim budur bana göre ikiside suçlanamaz.2 sinde de hakemin olaya müdahale etmesi gerekir.Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 16:57
Yahu ben anlamıyorum neden atıyorsun ki kendini yere eline ne geçiyor ?

Sonra gelip basına rakip taraftarlar bana,aileme küfür ediyor ne yapacaktık aferin diyip geçiştirecek miydik ?

Sen geçen sezon 30 golü geçmiş adamsın ne gerek var böyle hileye, hurdaya tamam atıyorsun madem böyle maçlardan bu şekilde skora direk etki etmek emek hırsızlığıdır.

Ben bu yazımın bir kısmını Burak Yılmaza hitap ettim orasıda belli zaten diğer kısımlar genel olarak ilgilendiriyor futbolcuları..

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 16:59
Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.
Ki 1 maça etki eden burak
4 maçtan uzaklaştırılan volkan nedeniyle kaybedilebilecek puanlar. lincoln'ün yaptığı daha beterdir benim için

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 17:03
o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 17:18
Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...

yok usta yanlış anlamıyorum seni haklısın.
benimde son söz olarak demek istediğimi yorumlarsam.
Burak'ın hocası olsam 1 maç kadro dışı bırakıp dinlendiririm
Burak'ın arkadaşı olsam yüzüne tükürürüm
Burak'ın babası olsam kulağını çekerim
Taraftar olsam söverdim.
Ama Burak olsam o dakikada o aldatmayı yüzde 90 bende denerim.Derim hakem görseydi kardeşim ben ne yapıyım
Ama siz diyorsunuz ki Burak eskidende böyleydi.Ben çok fazla futbol fanatiği olmadığımdan Galatasaray'ın bile çoğu maçını özet olarak izlediğimden Burak'ın gol kralı olma dışında başka bir vasfına çok fazla vakıf değilim.O yüzden bu yaptığı hareket yanlıştı ama tek temennim Burak dediğimizi bize yalatır ve ayaklarının hakkıyla tekrar gol kralı olur yada krallığa oynar.

Facx
27.Ağustos.2012, 17:23
tamam burak kendini yere attıda nedir bu tepki burak'a anlamıyorum hakemi zaten o pozisyonları görsün diye koyuyolar oraya o pozisyonda suçlu olan hakemdir sanki kendini ilk yere atan oyuncu burakta bunu messisinden ronaldosuna alexine barosuna lincolnüne quaresmasına kadar herkez yapıyor he herkez yutturamayınca sarı kart görüyo yutturunca penaltı ne kadar çok abartıyosunuz ya sanki bu adam kendisi bulmuş kendini yere atmayı

lexoqe
27.Ağustos.2012, 17:33
tamam burak kendini yere attıda nedir bu tepki burak'a anlamıyorum hakemi zaten o pozisyonları görsün diye koyuyolar oraya o pozisyonda suçlu olan hakemdir sanki kendini ilk yere atan oyuncu burakta bunu messisinden ronaldosuna alexine barosuna lincolnüne quaresmasına kadar herkez yapıyor he herkez yutturamayınca sarı kart görüyo yutturunca penaltı ne kadar çok abartıyosunuz ya sanki bu adam kendisi bulmuş kendini yere atmayı

Anlından öperim.

Walter Sakana
27.Ağustos.2012, 17:41

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.

Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki?

Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.

Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.

Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 17:45
Hırsızın suçu yok diyen yok ki zaten. Aynı hareketi Hamit'te yaptı mesela. Ona niye bu kadar tepki verilmiyor ? Hakem penaltı vermeyince unutuluyor işte.

Sekopej
27.Ağustos.2012, 17:46
Arif zamanında yine kritik bir anda böyle bir penaltı kazandırmıştı ve Arif hep ceza sahasına girdiğinde kendini atar diye hafızalara kazındı.

Burak da Beşiktaş zamanından beri bu tarz hareketlere başvuruyor, o nedenle yapmasına şaşırmıyorum. Beşiktaş'ı muhtemel galibiyetten etmiş oldu bu sahtekarlığıyla sadece.

Benim lafım, top taca atılmadı, bilmem elle oynandı vs vs şeklinde amacı Fenerbahçe'ye sallamak olanların, etikten bahsedenlerin, şu son GS maçlarında yaşananları gördüğünde yüzü kızarmayanlara. Yoksa yapılan haksızlığa, evet haksızlıktır diyen ve bunu olgunlukla karşılayanlara, benzer hareket rakip takıma yapıldığında da etik muhabbetine girmeyip, olgunca tepki verebilenlere bir lafım yok.

Burak'a diyecek hiç lafım yok, zaten ne olduğunu biliyorum, tüm Türkiye tepki gösterse de Burak bu ve değişmeyecektir de, o nedenle Burak'a tepki göstermek de bence gereksiz.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 17:56
Dünya soğuk savaş içinde, biz hak hukuk peşinde...

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 18:27
Yalnız penaltı golü olmasa da bence biz gol yiyecektik ve maç 3-3 bitecekti, ben öyle hissediyorum. Ancak yine de golü penaltıdan değilde normal şartlarda yemeyi tercih ederdim :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 18:33
Yalnız penaltı golü olmasa da bence biz gol yiyecektik ve maç 3-3 bitecekti, ben öyle hissediyorum. Ancak yine de golü penaltıdan değilde normal şartlarda yemeyi tercih ederdim :)

hic oyle bir hava yoktu murat, tarafsiz gozle soyluyorum bunu. 2. yari GS cok dagildi, ben 4-2 olur diye dusunuyordum hatta. penalti ipten aldi GS yi bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 18:42
Tarihini bilmeyen bir takım yok olmaya mahkumdur :)

ikisi de penalti ama :n:
bi de o tarihini bilmeyen ulus degil miydi :n:

Universal
27.Ağustos.2012, 18:42

Golden bir dakika önce Fernandes sol tarafı görse bu maç çok farklı noktalara giderdi.

Börk
27.Ağustos.2012, 18:44
ikisi de penalti ama :n:
bi de o tarihini bilmeyen ulus degil miydi :n:

beşiktaş'a da uyuyor vallahi :n:

2.si tartışlır 1.si penaltıysa da eyvallah :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 18:46
beşiktaş'a da uyuyor vallahi :n:

2.si tartışlır 1.si penaltıysa da eyvallah :)

formasindan cekmis iste, yeniden tartismak manasiz bunu ama oyle. en azindan uydurma degil, zaten bu mactan sonra ali aydini hakemligi birakma noktasina getirdi GS yonetimi.

o degil de acaba en kolay penalti veren hakem cuneyt cakir olsaydi dun o pozisyonda penaltiyi verir miydi :D

nekop
27.Ağustos.2012, 19:25
Galatasaray'da Selçuk'un yanında oynayacak oyuncunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Selçuk hareketsiz ve ağır bir oyuncu. Müthiş pas dağıtıyor, frikiklerden goller atıyor ya da attırıyor bu açıdan değişilmez bir oyuncu ancak yanında formsuz ve durgun bir oyuncu olunca orta alan çöküyor. Melo hazır değil, çok koşan bir Engin'de olmayınca dün bu sıkıntı ortaya çıktı. Bence Melo çıktıktan sonra o bölgeye Eboue'nin çekilmesi düşünülebilirdi. Dany'i oyuna alıp Ujfalusi'yi sağ beke alabilirdik. Ayrıca Ceyhun niye hiç düşünülmüyor acaba, Trabzonspor'da mis gibi oynuyordu da şimdi niye bu kadar yetersiz görülüyor? Melo form tutacak mı, geçen sezonki gibi bir performansa ulaşabilecek mi, form tutsa bile hiç kötü günü olmayacak mı, o kötü olduğunda yerini kim dolduracak... bunlar soru işareti. O bölge için bir "B" planımızın olması lazım.

Daha öncede buna benzer şeyler yazmıştım. Ceyhun bize geldiğinde çok ümitliydik kendisinden ama ortasahada oynaması için bazı şeyleri geliştirmesi gerekiyordu. Yavaştı, sezgileri iyi değildi, cesur değildi vs. ama hiç geliştirmedi kendisini ve aksine Selçuk gibi oynamaya kalkıp çok top kaybetmeye başladı. Ben kırılgan yapısından kurtulursa hala kendisinden iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Tabi yapı itibariyle yine Galatasaray'da oynayacak bir stoper olamaz, fakat kapanan bir takımda iyi işler çıkarabilir.

Ralph
27.Ağustos.2012, 19:49

Tam tersini düşünüyorum. Ayağımızda top tutmaya başlamıştık ve golü arayan bizdik. 4-2 biterdi diye tahmin ediyorum ben.

RaSenGan
27.Ağustos.2012, 21:12
Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.

RaSenGan
27.Ağustos.2012, 21:15
Benim lafım, top taca atılmadı, bilmem elle oynandı vs vs şeklinde amacı Fenerbahçe'ye sallamak olanların, etikten bahsedenlerin, şu son GS maçlarında yaşananları gördüğünde yüzü kızarmayanlara. Yoksa yapılan haksızlığa, evet haksızlıktır diyen ve bunu olgunlukla karşılayanlara, benzer hareket rakip takıma yapıldığında da etik muhabbetine girmeyip, olgunca tepki verebilenlere bir lafım yok.

Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.

eXcitinG
27.Ağustos.2012, 21:25
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549513_10151182979885269_244216721_n.jpg

Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?

Bu pozisyonda basıyor gibi ama bunun yandan görüntüsü var. Escude nin ayağı tamamen yerde ve Burağın ayağına herhangi bir temas yok. Bu tarz resimLeri koyarak insanı daha da tahrik ediyorLar.

iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba :)

HiLbert in pozisyonuna da penaLtı verseydi herhaLde bütün tribün sahaya inerdi o akşam. Adam koLunu kapatıyor, eLine geLmesin diye eLini kapatmaya çaLışıyor. BöyLe penaLtı oLmaz. Doğru gerçi Burağın pozisyonundan sonra o pozisyona da penaLtı vermek gerekiyordu.

Ralph
27.Ağustos.2012, 21:26
Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.

Aygünüm sen önce bir kiminle oynadığına dikkatini ver. Maçtan önce 4 tane atarız ama bizimkiler acıyıp 1 tane atmaz 3-0 biter diye rakibini küçümsüyordun, şimdi de kalkmış Hakan Balta asist yaptı, şu hata yaptı bu hata yaptı diyorsun. Yapmasaydınız o zaman :) Bende mesela "Umut ilk saniyede onu atsa maç kopardı" lafına gülüyorum. Biz mi yalvardık Umut'a? Atsaydı yani ne yapalım.

Futbolda önemli olan kötü oynadığın maçtan puan çıkarmaktır. İlk yarıda pas yapmakta becerikli olduğunuz kadar gol atmakta da becerikli olsaydınız da farkıda atsaydınız madem. Öyle üstün oynadık demekle de olmuyor. Her üstün oynayan kazanmıyor futbolda.

Sana bir tavsiye vereyim büyüklerimiz boşuna dememiş, " Acırsan acınacak hale gelirsin" Bunu Beşiktaş'ı küçümseyen bütün arkadaşlara söylüyorum, diğerleri alınmasın. Bu maçı da anamızın ak sütü gibi hakettik biz. Maçın hakkı 3-2 di. Ha penaltı olmazdı siz 2 tane atardınız belki orasını bilemem. Ama o penaltı golüne kadar 4. golü arayan ve topu ayağında tutan bizdik. Bazı şeyleri itiraf etmeyi bilmek gerekiyor bir taraftar olarak. Örneğin ben Batuhan'a zamana oynuyor diye kızabiliyorsam senin de bazı şeyleri kabullenmen ve kendi oyuncunu eleştirmen gerekiyor.

Beşiktaş en kötü gününde bile BEŞİKTAŞ'tır. Bunu herkes böyle bilsin.

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 21:38

Maçı kaleye çok şut atan,çok pozisyona giren,iyi pas yapan takım kazanmıyor.Kurallarda bu yok.Maçı rakip kaleye daha fazla gol atan takım kazanıyor.Galatasaray dün akşam gol atamadı ama iyi oynadı diye bir şekilde kazanacak diye bir kaide yok.Sizin mantığınıza göre Yunanistanı ellerinden alsınlar Avrupa kupasını. Yada geçen sezon Chelsea'nin aldığı kupa falan iptal olsun öyle mi?Finalde olmayan bir penaltı olsaydı ve Chelsea kupayı alamasaydı kimse demezdi 'Chelsea zaten haktmiyordu' diye.

Sekopej
27.Ağustos.2012, 22:45
Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.

Olgunca tepki vermeyenlerden bahsediyorum, olgunca tepki verenlere lafım yok, yeter ki her olayda benzer tepkiler verilebilse, hep bunu söylüyorum, hala bunu söylüyorum.

barahir
27.Ağustos.2012, 22:50
Tek bişi dicem :) Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..

lexoqe
27.Ağustos.2012, 22:50
Şahsen benim takımıma karşı böyle bir şey yapılsa hak hukuktan bahsetmem hakem görseydi derim. Direk oyuncuya çullanmam.

Ha hakeme sinirlenmem mi sinirlenirim tabii ki. Ama yok oyuncu hak hukuk yaptı yok kul hakkını yedi yazık yani. Sırf Galatasaray camiasını sevmeyenler böyle kirletir takımı, tek suç hakemin görmemesi.

Revolution
27.Ağustos.2012, 22:51
Tek bişi dicem :) Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..

Bunu her takım taraftarı yapıyor. En büyük örnek de Emre Belözoğlu'dur.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 22:57
Alex'in de Galatasaray maçında hakemi aldatarak kazandığı penaltı var.

Milyonlarca örnek bulunabilir, neden kıyas yapmak yerine sadece pozisyon değerlendirilmiyor ben anlamıyorum.

Herkes tetikte bekliyormuş, Burak Yılmaz kendini atmasaydı nereden vuracaktınız B planı neydi onu söyleyin de bilelim. Galatasaray zaten kolay penaltı kazanıyor, biz zaten 80'den sonra böyle bir şey olacağını biliyorduk falan geçin arkadaşlar bunları. Burak Yılmaz'ın hareketini sevimli göstermeye çalışanlar, kelime oyunlarıyla basitmiş gibi göstermeye çalışanlar ne kadar komikse aha bir şey bulduk vurun mantığındaki özellikle Fenerbahçeliler de o kadar komik.

Revolution
27.Ağustos.2012, 23:00
Beni başka takımların nasıl oyunlarla maç veya şampiyonluk kazandığı ilgilendirmiyor. İnsanların söyledikleri de. Ben bir Galatasaraylı olarak bu şekilde değil puan almak, gol atmayı kendime yediremiyorum. Galatasaray böyle bir takım değil, bu durum Galatasaray'a yakışmaz. Arif Erdem de muazzam futbolcuydu benim için ama şu özelliği yüzünden sinir olurum kendisine. İhtiyacımız yok, gerek de yok.

Galatasaray bundan menfaat sağladığı halde pozisyonun tekrarını görünce sinir küpü oldum. Yazık günah. Yenileceksek yenilelim; ezileceksek de ezilelim. Burak'ın ufak şakalarıyla berabere kalmayalım. Galatasaray demek bu demek değil.

E.Cartman
27.Ağustos.2012, 23:11
Şu Burak mevzusunu uzatmasak daha fazla. Burda da GS sohbet konusunda da bütün renkdaşlarım söylenmesi gerekenleri söyledi. Hala Burak şöyle Burak böyle muhabbetleri devam ediyor. Duyan da sanır bu maç şampiyonu belirledi. Tamam başka platformlarda konuşuluyor hâlâ bir şey demiyoruz ama sizde laflarınızı o platformlarda söyleyin, burda konuyu uzatmanın bi alemi yok.

lexoqe
27.Ağustos.2012, 23:23
Hayır, Burak Yılmaz bunu Avrupa maçında yapsa hak hukuktan kimse bahsetmez aksine "aferin oğlum işte bu, işte böyle" denirdi. Yapılması gerekeni yaptı. Bu bir oyun gereken her şeyi, eline geçen her şansı değerlendireceksin. Eminim ki perde arkasında tebrik edilmiştir oyuncu.

En iyi örnek Barcelona, hadi biri çıksın desin ki Burak böyle devam ederse hiç bir takımda dahi oynamaz. Yahu adamlar Barça'da oynuyor sen daha hak hukuk kul hakkı böyle kazanılmaz diyorsun. Zaten elimizdeki haklar alınmış Burak Yılmaz 2 puan almış çok mu...

Neyse :)

meddah
27.Ağustos.2012, 23:28
Burak'ın bu "kendini bırakma" eylemini sıklıkla yapıyor olması sebep oluyor bu kadar konuşulmasına. Bunu, mesela, Elmander yapsaydı, bu kadar konuşulmazdı sanıyorum. Benzer şekilde, yukarıda Alex için verilen örnek, Alex bu tür şeyleri sıklıkla yapmadığı için bir "olay" olarak kalıyor; ama mesela Burak için bu artık bir "olgu" malesef.

Evet, Arif Erdem görmüş bir nesiliz: Adam, 15 senelik kariyerinin sonlarına doğru, artık arkadan gelen bir rakip ayağı görmese bile hissedebilecek, o ayağın gelişine göre uygun bir zamanlamayla kendini yere bırakabilecek farklı bir zihinsel seviyeye evrilmişti. Bunun yarattığı sorun şu: Hakemler, bu tür bir adamın gerçekten düşürülüp düşürülmediğini, kendini yere bırakıp bırakmadığını anlayamıyor; karar anlarında ister istemez önyargıları algılarının önüne geçiyor. Neticede, Türkiye gibi futbolla yatılıp futbolla kalkılan bir ülkede, adamın ceza sahası içerisinde her yerde kalışı bir olay oluyor.

Ralph
28.Ağustos.2012, 00:31
Şuna bi bakar mısınız yahu öldüm bittim gülmekten

http://i.capsspot.com/s/2/9/176072.gif

uAburak89
28.Ağustos.2012, 00:41

Yasin Sülün

Ralph
28.Ağustos.2012, 00:46
Bu komediye giriyor :) Ama tarihte çok var bunun gibi şeyler. Bizim konumuz Burak'ın hep öyle olması. Karikatür o yüzden hoşuma gitti ama bu video ya benzemiş benim verdiğim caps :icon_smile:

uAburak89
28.Ağustos.2012, 00:47
Benziyor diye koydum ben de zaten.

Börk
28.Ağustos.2012, 00:48
oscarlık bir hareket gerçekten bugün aynısını beşiktaş konusunda paylaşmıştım ama uygunsuz video isminden silindi :D

futureless
28.Ağustos.2012, 00:49

:zuhaha Ahaha ne güldüm yaa . İsimlere takılma Burak , attığın videodaki Yasin ' in performansı da iyiymiş :D

KanaKe
28.Ağustos.2012, 01:37
ali aydin o besiktas galatasaray macindan sonra hakemligi birakmisti galiba.. bülent yildirim birakmadi ama ayni penaltiyi son dakikada galatasaray aleyhine verseydi birakirmiydi yada biraktirilmiydi diye düsünüyorum

Mamadou
28.Ağustos.2012, 01:45
KanaKe eline sağlık ne güzel yazdın öyle :)

Nedvedmania
28.Ağustos.2012, 01:52
Yalnız Ali Aydın olayı sadece tek maçlık değil. Yıllık olan birşeydi. Başka örneği yok Ali Aydın'ın.

Revolution
28.Ağustos.2012, 02:02
Ali Aydın hakemliği Victoria'ya 2 sarı kart gösterip atmadığı, yağmurdan silindi diye açıkladığı Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra bıraktı.

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2012, 02:08

Hani rahat kazanıyordunuz? Ancak hakemin yardımıyla son dakikalarda zar zor beraberliği kurtardınız.Neredeydi o bahsettiğin süper Galatasaray? ;;) Burak'ın hakemi aldatmasıyla 1 puan alabilecek kadar kötü durumdasınız,hala bıdı bıdı yapıyorsunuz.Yok Escude neden düşmüşmüşte,yok Burak'ın suçu yokmuşmuşda,yok maç zaten sizin hakkınızmışda.Başarı için her yol mübahtır mantığı güzel bir şey değil.Buradaki sağ duyulu hareket eden renktaşlarınızı örnek alın biraz.

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 02:14
Sahada güçsüz denilen, çoğunun güvenmediği, şans verilmeyen Beşiktaşımız yürekli bir şekilde oynadı ancak böyle bir hareketle bütün emeklerin gitmesi çok kötü oldu.

Ralph
28.Ağustos.2012, 02:22
Hani rahat kazanıyordunuz.Ancak hakemin yardımıyla son dakikalarda zar zor beraberliği kurtardınız.Neredeydi o bahsettiğin süper Galatasaray? Burak'ın hakemi aldatmasıyla 1 puan alabilecek kadar kötü durumdasınız.Yok Escude neden düşmüşmüşte,yok Burak'ın suçu yokmuşmuşda.Başarı için her yol mübahtır mantığı güzel bir şey değil.

Arkadaş bana da demişti ki 4-0 yeneriz ama belki bizimkiler acırda 3 tane atar 3-0 biter :)

KanaKe
28.Ağustos.2012, 02:52
Ali Aydın hakemliği Victoria'ya 2 sarı kart gösterip atmadığı, yağmurdan silindi diye açıkladığı Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra bıraktı.

alakasi yok cok iyi hatirliyorum yasin sülünün penaltisindan sonra maci bjk nin kazanmasiyla özhan canaydin mactan sonra kameralar karsisina gecip ali aydin hakemligi birakacak galatasaray camiasina yapilan terbiyesizlik yanina kar kalmayacak dedi ardindan ali aydin hakemligi birakti.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=17959 burda son mac olarak besiktas galatasaray maci var o 2-1 lik mac

erdem344
28.Ağustos.2012, 03:12

Tebrik ederim.

meddah
28.Ağustos.2012, 03:25
alakasi yok cok iyi hatirliyorum yasin sülünün penaltisindan sonra maci bjk nin kazanmasiyla özhan canaydin mactan sonra kameralar karsisina gecip ali aydin hakemligi birakacak galatasaray camiasina yapilan terbiyesizlik yanina kar kalmayacak dedi ardindan ali aydin hakemligi birakti.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=17959 burda son mac olarak besiktas galatasaray maci var o 2-1 lik mac

Doğru olan bu. Rizespor - Fenerbahçe maçı, burada bahsedilen Galatasaray - Beşiktaş maçından 5 ay önceydi; maç iptal edildiği için Ali Aydın'ın maçları listesinde görünmüyor.

Şöyle de bir bonus var:

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/264954.asp

playeray
28.Ağustos.2012, 04:20
İstatistiklere ulaşan varsa bi baksın ben bulamadım. Televizyondan gördüğümde Galatasaray'dan daha fazla şut çekmiştik. Yani öyle bütün maç top çevirip %61 yüzdeye ulaşmakta övünülecek bir şey yok. Top çevirildi, kanada atıldı, orta geldi, savuşturuldu. Maç bundan ibaretti ikinci yarı.

byariff
28.Ağustos.2012, 04:36
İstatistiklere ulaşan varsa bi baksın ben bulamadım. Televizyondan gördüğümde Galatasaray'dan daha fazla şut çekmiştik. Yani öyle bütün maç top çevirip %61 yüzdeye ulaşmakta övünülecek bir şey yok. Top çevirildi, kanada atıldı, orta geldi, savuşturuldu. Maç bundan ibaretti ikinci yarı.

http://i.imgur.com/MWvFf.jpg
http://i.imgur.com/bHFK4.jpg
http://i.imgur.com/CwEGu.jpg
http://i.imgur.com/HaqX5.jpg

Sir FRD
28.Ağustos.2012, 06:27
Hıncal Uluç genelde mantıksız konuşan bir adamdır ama şöyle demiş.

Dün o penaltıyı yaptırdığı iddia edilen adam kırmızı kartta görebilirdi. O zaman ne olacaktı? O çocuk haftaya oynamayacaktı. Beşiktaşlı futbolcular galibiyet primi alamadılar. Bir insan kendi meslektaşının ekmek parası ile oynar mı?

Bazı arkadaşlar kendini Burak'ın yerine koymuş hakemi aldatmak yasak mı falan demiş de...
Ahlak diye birşey var yazılı bir kural yoktur ama yapmaman gereken şeyler vardır bu da ondan işte anlayana

lexoqe
28.Ağustos.2012, 10:45
Barcelona çok ahlaklı ve dünyanın en iyi takımı.

anil luque
28.Ağustos.2012, 11:39
Güzel kardeşim , aslan kardeşim , canım kardeşim siz 90 dakika yata yata 0-0 bitirip şampiyon oldunuz değil mi ? Niye ? Size o maçta öyle bir taktik gerekiyordu ve onu uyguladınız , başarılı oldunuz. Bizim durumun farkı ne ? Beşiktaş'ın eldeki kadrolara bakıldığında Galatasaray'a oyun olarak üstünlük kurması biraz zor evet bu yüzden böyle bir taktikle oynadık biz de zaten. Top Galatasaray'da olsun biz de ha babam arkaısndan koşturalım diye istediğimizden değil. Senin ya bunu anlayacak kadar futbol bilgin yok top kimdeyse o iyidir kardeşim ben ona bakarım şeklinde sığ bir düşüncen var ya da fanatiklikten takımına toz konduramıyorsun. İlginçtir her ikisi de ağır basıyor sende. Yani sırf "Beşiktaş'ın hakkı yendi demesi için üstün olması gerekiyor" cümlen bile yeterince sağlıklı düşünemediğinin bir göstergesi emin ol. Çok sığ. Hakkın yenmesiyle üstün olmak arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsun anlamış değilim. Üstün oynamayan insanın hakkı olamaz mı ? böyle saçma düşünce mi olur ?

Son olarak İnönü'deki son 17 maçın 2 tanesini kazanabilmiş bir takım taraftarı olarak çok iddialı konuşuyorsun. :icon_wink:

KanaKe
28.Ağustos.2012, 13:39
Doğru olan bu. Rizespor - Fenerbahçe maçı, burada bahsedilen Galatasaray - Beşiktaş maçından 5 ay önceydi; maç iptal edildiği için Ali Aydın'ın maçları listesinde görünmüyor.

Şöyle de bir bonus var:

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/264954.asp

hafizam cok iyiymis demekki:) ali aydin hakemligi biraktida ne degisti? arkasindan yeni ali aydinlar geldi su anda süper lig de hakemlerin %90 i kötü performans sergiliyor her mac en az 2-3 kritik hata yapiyorlar sonuca etki eden..

attirson
28.Ağustos.2012, 13:41
hafizam cok iyiymis demekki:) ali aydin hakemligi biraktida ne degisti? arkasindan yeni ali aydinlar geldi su anda süper lig de hakemlerin %90 i kötü performans sergiliyor her mac en az 2-3 kritik hata yapiyorlar sonuca etki eden..

Brezilya ligini bir izle bizim hakemler süper ötesi gelir. :D

KanaKe
28.Ağustos.2012, 13:44
aslinda markus merki yorumcu yapacaklarina federasyon bünyesine dahil edip hakemleri egitmesini saglasa daha güzel olur..

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 14:11
Hakkaten Brezilya ligi hakemlerini pazardan toplamışlar herhalde...Bizimkilere şükretmek lazım...

futureless
28.Ağustos.2012, 14:14
Barcelona çok ahlaklı ve dünyanın en iyi takımı.

Tutturmuşsun bir Barcelona gidiyorsun. Söylediğin Burak'ı masum mu yapıyor ?

byariff
28.Ağustos.2012, 14:16
Hıncal Uluç genelde mantıksız konuşan bir adamdır ama şöyle demiş.

Dün o penaltıyı yaptırdığı iddia edilen adam kırmızı kartta görebilirdi. O zaman ne olacaktı? O çocuk haftaya oynamayacaktı. Beşiktaşlı futbolcular galibiyet primi alamadılar. Bir insan kendi meslektaşının ekmek parası ile oynar mı?

Bazı arkadaşlar kendini Burak'ın yerine koymuş hakemi aldatmak yasak mı falan demiş de...
Ahlak diye birşey var yazılı bir kural yoktur ama yapmaman gereken şeyler vardır bu da ondan işte anlayana

barcelona ahlaksiz , alex ahlaksiz ozman ? alexde ara sira yapiyor cunki bu kendini yere atma numaralarini.

futureless
28.Ağustos.2012, 14:19
Faul almayı bilip topla rakip arasına girerek rakibe faul yaptırmak ayrı , müdehale olmaksızın tabiri caizse yuvarlanmak ayrı Arifim.

uAburak89
28.Ağustos.2012, 14:21
Lig içinden örnekler bitti sıra Barcelona'ya mı geldi ?

Yapmayın, etmeyin, Galatasaray'lı olarak Burak yanlış yapmıştır, Beşiktaş haksız bir gol yiyerek 2 puandan olmuştur demek zor değil. Beşiktaş taraftarının isyanı haklıdır, empati yapın, anlarsınız.

Fenerbahçe veya diğer takım taraftarlarının devreye girmesi bu işin yazılı olmayan bir kuralıdır. Renkler farklı, zihniyet her daim aynı. Biz nasıl Mehmet Topal'ın eli için konuşuyorsak Antep'li olmadığımız halde onlar da pekala konuşabilirler. Burak Yılmaz kendini atarak malzeme vermeyecekti. Belki o zaman ilk yarıdaki olumlu futbolumuz, defansif hatalarımız, 3 gol yememize rağmen takımın olumlu yönde gittiği konuşulabilecekti.

byariff
28.Ağustos.2012, 14:28
en son elazig maçini ornek verebilirim neyse konu alex vs degil , buragin pozisyonu zaten penalti degil ama ne hikmetse burak trabzonda yaparken kimsenin sesi cikmazdi galatasaraya gelincemi herkes yukleniyor onursuz ahlaksiz galatasaray oluyor

erdem344
28.Ağustos.2012, 14:30
Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu :)

Nedvedmania
28.Ağustos.2012, 14:32
Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu :)

Sizin tepkinizdeki farktan bahsediyor adam. Hakemin kararlarından değil.

futureless
28.Ağustos.2012, 14:33
Arif , Burak için konuşuyorum. Galatasaray için değil. Burak 2-3 sene sonra gider, Galatasaray kaldığı yerden devam eder.

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2012, 15:01
en son elazig maçini ornek verebilirim neyse konu alex vs degil , buragin pozisyonu zaten penalti degil ama ne hikmetse burak trabzonda yaparken kimsenin sesi cikmazdi galatasaraya gelincemi herkes yukleniyor onursuz ahlaksiz galatasaray oluyor

Burada Galatasaray'a onursuz ve ahlaksız diyen mi oldu? Burak'a ve Burak'ın yaptığı sahtekarlığı meşrulaştırmaya çalışanlara tepki gösteriliyor.Galatasaray'lı birisine bir şey dendi mi,işin içine bütün camiayı katmaya,olayı siz-biz boyutuna getirmekten vazgeçin artık.

Sir FRD
28.Ağustos.2012, 15:05
barcelona ahlaksiz , alex ahlaksiz ozman ? alexde ara sira yapiyor cunki bu kendini yere atma numaralarini.

ben şahsen alex'e bişey demem yaptıklarını şöyle açıklayabilirim basketbolda rakibe faul yaptırmak vardır faulu almak vardır alex'in yaptıkları onun gibi ama barcelonanın yaptığı ayrı bir durum oyuncular gerçekten çirkefce oynuyorlar

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 16:18
Burak kendisi yaptığı açıklamada penaltı doğru demiş :D

attirson
28.Ağustos.2012, 16:23
Hadi müdahale var dedin bir nebze neyse dedikte o acıyla kendimi yere bıraktım diyor ne acısıymıs bu bu kadar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ağustos.2012, 16:33

bu kisma pek katilamam[obur kisimlara da katilmiyorum aslinda ama dikkat cektigim kisma yorum yapicam] cunku, trabzondayken de tepki cekerdi. cok defa bu yuzden kart da almistir zaten. o sira trabzon oyuncusu oldugu icin farketmemis olabilirsin, bunu istersen trabzon taraftarlarina bir sor. ki onlar bu durumu kabullenmisti ve buraki da bundan dolayi cok defa kinadilar. artik kendi oyuncun oldugu icin sahipleniyorsun ve tarafsiz gozle bakamiyorsun. eminim oncesinde size karsi boyle bir penalti kazanmis olsa burak ayni seyleri sen de soyleyecektin. varsayimdan yola cikiyorum, hayir diyebilirsin belki ama durum bu bence. kimse GSye laf atmiyor, herkesin derdi burak. alex bi kere yapar, almeida 2 kere yapar ama burak icin bu bir aliskanlik. nasil ki henry eliyle fransayi dunya kupasina goturdugunde tepki aldi, burak da bu hareketiyle tepki alacak ve oyle hatirlanacak.

derbiden cok bu penalti one cikti, melonun kendi kalesine attigi golu dahi konusamadik. gorur gormez dunya kupasinda hollanda macindaki kendi kalesine attigi gol aklima geldi :D

eGowiCh
28.Ağustos.2012, 16:52
Burak Yılmaz ve Ünal Aysal hala utanmadan kalkmış pozisyon penaltı diyor.

Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dürüstlükten bahseden kişilerin buna uygun davranmaları gerekir.

KanaKe
28.Ağustos.2012, 18:15
Burak kendisi yaptığı açıklamada penaltı doğru demiş :D

yüzsüzlük bunun baska bir aciklamasi yok.. he penalti degil demek istemiyorsan yorum yapmak istemiyorum mac oynandi bitti dersin.. ama kalkipta penalti var o aciyla yere düstüm dersen bu yüzsüzlüktür..

footballer33
29.Ağustos.2012, 01:02
Burak Yılmaz ve Ünal Aysal hala utanmadan kalkmış pozisyon penaltı diyor.

Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dürüstlükten bahseden kişilerin buna uygun davranmaları gerekir.
Aynı pozisyonun kendi aleyhlerine gerçekleşmesi ümidimle. Bakalım, o zamanki tepkileri ne olacak?

Yine emekler boşa gitti. Km.lerce yol, dönüşte zehir oldu.

Diğer tarafta ise, bizi Bank Asya takımı gibi görenlere en güzel cevabı verdik sahada. Teşekkürler Beşiktaş'ım.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2012, 01:14
Burak nerde yapmis o aciklamayi ?

lexoqe
29.Ağustos.2012, 01:26
Neyse, ee söyleyelim artık yaaa :) Aslında burada tek biletli BJK'lilerdi. Biz bir tarikatız.... Devamını biliyorsunuz zaten Cem Yılmaz'ın 2007'de ki Stand Up gösterinde ki ilk dakikaları. :)