View Full Version : Tümer BJK TV'yi mahkemeye veriyor
aslan_yürek
06.Haziran.2006, 11:38
Tümer BJK TV'yi mahkemeye veriyor
Beşiktaş ile Siyah-Beyazlı kulüpten olaylı bir şekilde ayrılan Tümer Metin arasındaki gerginlik mahkemeye taşınıyor. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ın resmi yayın organı olan BJKTV'de aleyhinde yapılan yayınlarda kişilik haklarına hakaret edildiği gerekçesiyle dava açma kararı aldı. Tümer'in hukuk yoluna başvurmasında Fenerbahçeli bazı yöneticilerin BJK TV'yi kastederek 'İpin ucunu kaçırdılar. İş hakaret boyutuna ulaştı. Senin kişilik haklarına saldırıyorlar' şeklindeki sözlerinin de etkili olduğu öne sürüldü.
BJK TV'de pazar günkü canlı yayında bir taraftar etek göstererek 'Tümer etek giyerse askerlik sorunu da hallolur' derken, program bitiminde de salon 'En büyük Beşiktaş, paragöz Tümer' diye inledi. Tümer hakkındaki bu program Beşiktaş camiasında da görüş ayrılıklarına neden oldu. Bir grup taraftar, 'Beşiktaş Kulübünü temsil eden televizyonun Beşiktaş'a yakışır yayınlar yapmasını istiyoruz' derken bir kısım taraftar ise 'Bu yapılanlar Tümer'e az bile' yorumunu yaptı.
06.06.2006
Kaynak : Akşam
sergenNn
06.Haziran.2006, 11:45
Tümer ne yapacağını şaşırdı! Yapsın bakalım! Mahkemeyede versin
Sonra hakkımı helal etmemizi istesin.O daha çok bekler...
Artık resmen Beşiktaş'a karşı oldu.Ayrıca fenerli yöneticileri işini yapmaya davet ediyorum.(Benim bildiğim yöneticilerin görevi oyuncularını kışkırtmak değildir...)
senderson
06.Haziran.2006, 11:47
Cidden böyle bir şey yapıldıysa bjk tv yi mahkemeye vermesi doğal ki kazanmasıda normal olacaktır.....
mgungor
06.Haziran.2006, 12:02
Tümer kendinisini Tümer yapan camiaya bunları yapıyorsa yazıklar olsun....
Burada Fb li yöneticilerin doldurduğu çok açık...
Burak Duran
06.Haziran.2006, 12:08
valla kimse şimdi burda tutup tümeri suçlamasın. Sonuçta hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Ama mahkemeye vermeden önce tümerin bjk ile konuşması ve bunlara dur demelerini sağlaması lazım ama eğer öyle olmuyorsa ben olsam bende mahkemeye verirdim. Sonuçta kimse kimseye hakaret edemez. AMMA fenerli yöneticilerin yaptığı çok yanlış nedir ki amaç? niye oyuncuya gaz veriyosun adam kendi düşünemiyor mu anlamadım ama neyse...
paco
06.Haziran.2006, 12:15
tümer bazı şeyleri göze alarak fb ye geçti bunlara neden katlanamıyor anlamış değilim ....
figo barçadan reale geçtikten sonra neler yaptılar ... onun bjk den başka takımda oynamam hatta daha yeni bjk taraftarlarıyla birlikte fb ye ağza alınmayacak küfürleri ederken amigoluk yapmasından sonra fenere gitmsi ne kadar normal ise bjk lilerinde bunları yapması çok normal ... üstelik bunu yapan taraftar yönetim değil ki ....
Burak Duran
06.Haziran.2006, 12:21
tümer bazı şeyleri göze alarak fb ye geçti bunlara neden katlanamıyor anlamış değilim ....
figo barçadan reale geçtikten sonra neler yaptılar ... onun bjk den başka takımda oynamam hatta daha yeni bjk taraftarlarıyla birlikte fb ye ağza alınmayacak küfürleri ederken amigoluk yapmasından sonra fenere gitmsi ne kadar normal ise bjk lilerinde bunları yapması çok normal ... üstelik bunu yapan taraftar yönetim değil ki ....
yapaılan yer bjk nin resmi televizyonu
anarchist
06.Haziran.2006, 16:28
tümer e yapmadıklarını bırakmadılar abi anlasınlar artık parayı veren düdüğü calıo
hezzo
06.Haziran.2006, 17:32
askere gittiğinde komutanı beşiktaşlı olur işallah:)
ibo
06.Haziran.2006, 17:49
yayında Hakaret etmeyede kimsenin hakkı yok bence. Tümer in yaptıkları yanlıştır ama yanlışı yanlışla kapatamassınız...
barman
06.Haziran.2006, 17:58
tümer çok değişti çooooooook!
ibo
06.Haziran.2006, 18:06
ben beşiktaşın o hakaretli yayınını izledim adamlar etek getirmiş tümer bu eteği giysin artık böylece askerlik sorunu çözülür fln diye hakaret e varan bir yayındı ve yanlıştı. Her ne olurssa olsun bir klüb resmi kanalından böyle yayınlar yapmamalı....
korray87
06.Haziran.2006, 20:37
bnce fb yonetiminine suc bulmak yanlıs tumere yapılan bu yayın cok yanlıs bir transferi bu kadar ters tepkiyle karsılamak ta taratar a yakısmıor
EreN
06.Haziran.2006, 20:44
Klübün resmi kanalı gece 1 den sonra ne yayınlar yapıyor.Kim paragöz acaba ?
Tümer mi? bjk yönetim mi ?
Tümer bu konuda haklıdır.
Universal
06.Haziran.2006, 21:48
bjk'ye kupa kazandırmış bir oyuncuya bunları yapıyorlar yazıklar olsun kınadım
Laz_Asker_61
06.Haziran.2006, 21:50
kupayı kazandırmış bir topçuya ne yapılıyormuş başlığa iyi bak ondan sonra yazı yaz
Universal
06.Haziran.2006, 21:52
hakaret ediyorlar yetmezmi ayrıca etek giyse askerlik sorunu kalkar demişler
emirduman
06.Haziran.2006, 21:56
Tümer yaptığı doğru değildi, ancak yanlış birşeye yanlış tepkiler verildiği zaman haklı olmanın bir manası kalmıyor..
O yayınlar BJK'nın yayın organında olmaması gereken şeylerdi. Bunları BJK taraftarları kendilerine göre yapabilirler ancak resmi bir organda bunların olması hoş değil...
Jesus_FB
07.Haziran.2006, 03:26
beşiktaşın resmi kanalında olmasa dahi böyle hakaretleri kimse kaldıramaz mahkemeye vermektede sonuna kadar haklı FB yönetimide futbolcusunu korumakla yükümlü o yüzden verdikleri tepkide gayet normal
jacke
07.Haziran.2006, 10:23
valla kimse şimdi burda tutup tümeri suçlamasın. Sonuçta hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Ama mahkemeye vermeden önce tümerin bjk ile konuşması ve bunlara dur demelerini sağlaması lazım ama eğer öyle olmuyorsa ben olsam bende mahkemeye verirdim. Sonuçta kimse kimseye hakaret edemez. AMMA fenerli yöneticilerin yaptığı çok yanlış nedir ki amaç? niye oyuncuya gaz veriyosun adam kendi düşünemiyor mu anlamadım ama neyse...
şurda fenerli olmayıpta tek doğru laf konuşan bi tek bu kardeşi gördüm..Yaw millet takım tutuyor diye herkes tümere saldırıyor..Uyanın forumdakiler bu kişilik hakkı!!!ben size 90 dakka küfür edeym bjk tv de yok etek giydireyim soruyorum hanginiz katlanır buna.biride tutmuş demişki;yok bjk yı sattı falan.kardeşim kim kimi niye satsın?adamın sözleşmesi bitmiş istememiş bjk yı fenere geldi.hukuksal açıdan kanunen herşey normal.hala bu olay neden büyütülüo anlamış değilim.adam bişeymi çaldı?adam mı öldürdü?İnanın şu forumda tartışırken bile insan haklırını hiçe sayıyoruz .neden?Sırf bi takım sevdası yüzüne..brakın kardeşlerim böle şeyleri,biz başkalarına kızarken biz burda aynı şeyi yapiyoruz.adama hakaret ediliyo kimse kişilik hakkından bahsetmior herkes yok sattı yok bilmemne olmaz böle şey..
Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 13:18
.Uyanın forumdakiler bu kişilik hakkı!!!ben size 90 dakka küfür edeym bjk tv de yok etek giydireyim soruyorum hanginiz katlanır buna.biride tutmuş demişki;yok bjk yı sattı falan.kardeşim kim kimi niye satsın?adamın sözleşmesi bitmiş istememiş bjk yı fenere geldi.hukuksal açıdan kanunen herşey normal.hala bu olay neden büyütülüo anlamış değilim.adam bişeymi çaldı?adam mı öldürdü?İnanın şu forumda tartışırken bile insan haklırını hiçe sayıyoruz .neden?Sırf bi takım sevdası yüzüne..brakın kardeşlerim böle şeyleri,biz başkalarına kızarken biz burda aynı şeyi yapiyoruz.adama hakaret ediliyo kimse kişilik hakkından bahsetmior herkes yok sattı yok bilmemne olmaz böle şey
Tümer'in Fenerbahçeye gitmesi en doğal hakkı. Belki de doğru olanı yaptı. Ancak şuraya değinmeden edemeyeceğim: Şu an bu savunduğun Tümer birkaç hafta önce Fenerbahçe'ye küfür etti. Fenerbahçeli arkadaşlar da Tümer'e aynı şeklide laflarla karşılık verdi,küfür etti. O zaman nerdeydi Tümer'in kişilik hakları? Niye bu haklar hiç hatırlanmadı? Sorarım.
Beşiktaşlı arkadaşların hakaretlerini de asla tasvip etmem mümkün değil ancak bazı şeyleri söylerken geçmişi de unutmamak gerek.
Nedvedmania
07.Haziran.2006, 13:30
bence tümer haklı
jacke
07.Haziran.2006, 14:12
Tümer'in Fenerbahçeye gitmesi en doğal hakkı. Belki de doğru olanı yaptı. Ancak şuraya değinmeden edemeyeceğim: Şu an bu savunduğun Tümer birkaç hafta önce Fenerbahçe'ye küfür etti. Fenerbahçeli arkadaşlar da Tümer'e aynı şeklide laflarla karşılık verdi,küfür etti. O zaman nerdeydi Tümer'in kişilik hakları? Niye bu haklar hiç hatırlanmadı? Sorarım.
Beşiktaşlı arkadaşların hakaretlerini de asla tasvip etmem mümkün değil ancak bazı şeyleri söylerken geçmişi de unutmamak gerek.
valla kendi şahsimce tümer bize küfür ettiğinde hiçte umursamadım.biz ne abdullahlar ne ogünler gördük gerçek trabzonsporluyup deyip fenere geldiler.bu profesyonellikte var.nasıl shevchenko chelseaye gidiosa tümerde bize gelebilir.adamın sözleşmesi bitti geldi.küfür ettimi fenere etti.biz neden nobreye küfür etmioz ?oda işte fb ile bjk taraftarını ayıran önemli unsur anlayana...
Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 14:15
Zaten dikkat ettiysen Tümer'in Fenerbahçeye gelmesine birşey demiyorum. Kariyeri açısından iyi oldu diyorum. Ancak orada söylediğim kişilik hakları ihlali genellemeydi. Sana, ona, buna, şuna söylemedim. Genele yaydım bunu. Ayrıca Nobre veya herhangi futbolcunun bu konuyla olan ilgisini anlamış değilim.
FeYYaz1989
07.Haziran.2006, 19:40
Geçen tümer konusunda yazma cezası alıyordum durduk yere.Bu defa bir şey söylemeyeceğim.Yayını bende izledim.Açık söyliyeyim gayet güzel bir espriydi.Ama bana kalırsa gereksizdi.O adam hakkında konuşmak o yayında gereksizdi.Mahkemeyemi verecekmiş?Tamam,versin.İlahi adalete güveniyoruz biz.
atlantis_fb
08.Haziran.2006, 15:19
bir kulubun resmi bir yayın organı böyle şeyler yayınlarmı??bunda sakınca görmeyenlere veya bunu destekleyenlere veya tümeri , fenerbahce'yi haksız bulanlara da anlam veremiyorum.yaw biraz düşünün kim kendisine hakaret ettirir???
bursa_mc
08.Haziran.2006, 17:05
tumere noluyor bole
Del Piero_10
08.Haziran.2006, 17:30
tümer dün bjk için kupa kazanırken bugün onları mahkemeye veriyor.
anakin'in dark side'a geçişi gibi...:)
beşiktask
08.Haziran.2006, 19:11
tümer bundan sonra ne yaparsa yapsın kendini kurtaramaz!!!!!
francesco10
10.Haziran.2006, 02:01
valla kendi şahsimce tümer bize küfür ettiğinde hiçte umursamadım.biz ne abdullahlar ne ogünler gördük gerçek trabzonsporluyup deyip fenere geldiler.bu profesyonellikte var.nasıl shevchenko chelseaye gidiosa tümerde bize gelebilir.adamın sözleşmesi bitti geldi.küfür ettimi fenere etti.biz neden nobreye küfür etmioz ?oda işte fb ile bjk taraftarını ayıran önemli unsur anlayana...
bak şimdi abi bu profesyonellik deildr yaa, bi insan nası küfrettiği takıma transfer olunca o tarz bi açıklama yapar, nası sırf bjk taraftarına yamanmak için açıklama yapıp o söylemlerini hiçe sayıp insanları aldatır
ayrıca yeri geldiğinde takımını sahiplenen taraftar bi oyuncu takımına küfredince takıma küfretti bize deil der,
bide nobra olayıyla tümer olayını bi tuttunuz ya helal olsn size, sizde biliosnz bu olaylarn neden bu kadar büyüdüğünü, ister gs ister fb ister beşiktaş taraftarı tümerin açıklamaları ve transferi hakkındaki herşei okudu öğrendi bunları bile bile tümerin fenere geçişi nası profesyonellik anlayışı içinde değerlendirilio anlamış deilm
.küfür ettimi fenere etti.biz neden nobreye küfür etmioz ?oda işte fb ile bjk taraftarını ayıran önemli unsur anlayana...
tabi yaa, bjk taraftarıda feneri örnek alıp organize pankartlarla küfreder sen hiç merak etme, küfür illa ağızdan çıkmak zorunda deil yazılıda olur :)
pardon olaya gelince, bjk tv de gösterilmesi yanlış ama güsel bi yaklaşm :D:D:D
klübün tümerle muhattap olmasına gerek yokki,bu saattten sonra naparsa yapsn, fenere hayırlı olsn
Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 14:59
ben olsam daha fazlasını yapardım bravo tümer...
Aslan41
17.Haziran.2006, 21:57
tümer i tümer yapan samsunspor dur...
sadece Tümer burada itibarını ulusal yaptı hepsi bu...