View Full Version : Avrupa Kupaları Kura Çekimleri
playeray
08.Ağustos.2014, 17:54
Wenger'e şu laflarını bi yedirelim :zuhaha
bilmania
08.Ağustos.2014, 18:02
Hayatımda Beşiktaş kadar şanssız bir takım görmedim. Arsenal gerçekçi baktığımızda elenmesi nerdeyse imkansız bir takım. Beşiktaş'ın Arsenal'i elemesi için iki maçta da oynayabileceği en iyi oyunu oynaması gerekiyor.
Trabzonspor'a kendisine gelebilecek o 5 takım arasından en zoru Rostov gelmiş. Sonuçta Rus takımı ama Trabzon konsantre bir şekilde maçlara çıkarsa favori Trabzonspor olarak gözüküyor.
Karabükspor'sa kendisine göre zor bir takımla eşleşmiş. Rosenborg maçlarındaki gibi iyi defans yapabilirse ve iyi de kontraya kalkabilirse Karabükspor'un bir şansı olduğunu düşünüyorum. Ama işleri zor.
anil luque
08.Ağustos.2014, 18:34
Beşiktaşlı olup da bu kuraya şaşıranınız var mı ? :)
Gerekli transferleri yapıp "Beşiktaş" gibi oynayalım , tur çok çok uzakta değil.
Banega
08.Ağustos.2014, 19:44
Biraz gercekci olmak lazim, Besiktas`in Arsenal`i elemesi cok cok zor.Arsenal EPL`de baska Sampiyonlar Ligi`nde baska bir takim.Kaldi ki Besiktas elerse bu durum Arsene Wenger`in sonu olabilir.Kalbimiz Besiktas`tan yana tabii..
SAİT71
08.Ağustos.2014, 19:47
Yalnız arkadaşlar Feyenoord maçları çokta yanıltmasın, Arsenal ile aralarında çok fazla fark var. Keşke diyorum Zenit falan gelseydi :(
sarianet
08.Ağustos.2014, 20:48
Ayakları yere basan bi bjk eler ama feyenoord maçları havasında olursa hayal kırıklığı yaşayabiliriz
davidvilla
08.Ağustos.2014, 20:52
Arsenal'i bu turda eletecek herhangi bir turk takimi mevcut degil hatta turliyeden yabancilar da dahil herhangi bir kadro yapsab yine de eleyemezsin. Umarım besiktas imkansizi basarir.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 01:36
Hahahahha :D Legia'nın elenme sebebi.
http://fourfourtwo.com.tr/wp-content/uploads/2014/08/bere-555x312.jpg
İskoç şampiyonu Celtic, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Polonya’daki Legia Varşova deplasmanına çıkıp 4-1 yenilmesinin ardından rakibini evinde ağırlıyordu. Turu kurtarmak için gol yemeden en az üç farklı kazanmaları gerekiyordu.
Bırakın üç farkı, gol yememeyi bile başaramadılar. 90 dakika sonunda 2-0 yenilip Devler Ligi’ne erkenden veda ettiler. Ama bugün öğlen saatlerinde turu geçtiklerini öğrendik.
Polonya ekibinin yaptığı iki küçük hata Celtic’i Şampiyonlar Ligi’ne geri getirmişti. Legia antrenörü Henning Berg kart cezası olan oyuncusu Bartosz Berezynski’yi 86′ncı dakikada oyuna aldı. Çünkü oyuncunun cezasının bittiğini sanıyordu.
Berezynski geçen sezon Avrupa Ligi’nde gördüğü kırmızı kart yüzünden üç maç ceza almıştı. Önceki eleme turunda oynamadığı iki maç ve Polonya’daki Celtic karşılaşmasıyla beraber cezasının bitmiş olması gerekiyordu. Ama Legia Varşova, ilk maçın kadrosunda onu bildirmediği için cezası İskoçya deplasmanına kalmıştı!
UEFA kurallarına göre bu tip ihlallerle verilen hükmen galibiyetlerin 3-0 sayılması Polonya ekibinin tabutuna son çiviyi çaktı! Legia sahada kazandığı turu masada kaybetti!
SAİT71
09.Ağustos.2014, 01:40
Çok acımasızca aslında, takımın emeklerine yazık olmuş. Bu tür kurallar artık yeniden gözden geçirilmeli.
GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2014, 03:20
Gittik yine en zoruna denk geldik.Yahu ne bahtsız takımız biz ya.Gideriz 4.torbadan Almanya şampiyonuyla eşleşiriz,5.torbadan Tottenham ile eşleşiriz.Bu kadar bahtsızlık olmaz artık.Arsenal ve Napoli dışında bir takım gelse de umutlarımız nispeten yüksek olsa diye umut ediyordum ama eve gelip Arsenal ile eşleştiğimizi öğrenince baya saydırdım valla.:D Eşleşmeye gelirsek şansımız çok az.Arsenal'i elememiz çok zor ama yine de imkansız değil.Benim biraz da olsa umudum var.En azından zorlarız diye düşünüyorum.Çünkü takım savunmasını iyi yapıyoruz.Konsantre olursak,hata yapmazsak ileride de Demba Ba'nın olduğunu düşününce belki bir umut zoru başarırız gibi geliyor ama dediğim gibi çok çok zor olacak.İnşallah Feyenord'u eleyip bir ilki başardığımız gibi (Bir Türk takımının ilk defa Avrupa'da bir Hollanda takımını elemesi) Arsenal'i ilk defa bu turda kupanın dışına iteriz.
Hahahahha :D Legia'nın elenme sebebi.
http://fourfourtwo.com.tr/wp-content/uploads/2014/08/bere-555x312.jpg
İskoç şampiyonu Celtic, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Polonya’daki Legia Varşova deplasmanına çıkıp 4-1 yenilmesinin ardından rakibini evinde ağırlıyordu. Turu kurtarmak için gol yemeden en az üç farklı kazanmaları gerekiyordu.
Bırakın üç farkı, gol yememeyi bile başaramadılar. 90 dakika sonunda 2-0 yenilip Devler Ligi’ne erkenden veda ettiler. Ama bugün öğlen saatlerinde turu geçtiklerini öğrendik.
Polonya ekibinin yaptığı iki küçük hata Celtic’i Şampiyonlar Ligi’ne geri getirmişti. Legia antrenörü Henning Berg kart cezası olan oyuncusu Bartosz Berezynski’yi 86′ncı dakikada oyuna aldı. Çünkü oyuncunun cezasının bittiğini sanıyordu.
Berezynski geçen sezon Avrupa Ligi’nde gördüğü kırmızı kart yüzünden üç maç ceza almıştı. Önceki eleme turunda oynamadığı iki maç ve Polonya’daki Celtic karşılaşmasıyla beraber cezasının bitmiş olması gerekiyordu. Ama Legia Varşova, ilk maçın kadrosunda onu bildirmediği için cezası İskoçya deplasmanına kalmıştı!
UEFA kurallarına göre bu tip ihlallerle verilen hükmen galibiyetlerin 3-0 sayılması Polonya ekibinin tabutuna son çiviyi çaktı! Legia sahada kazandığı turu masada kaybetti!
Yazık olmuş adamlara.Kendi takımımın başına geldiğini düşünemiyorum.Çok büyük yıkım olurdu herhalde.
karakartalbjkk
09.Ağustos.2014, 07:06
Öncelikle Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Gruplara kalma maçların eşleşmeleri oldu. Hayırlısı artık olsun. Ben bir Beşiktaşlı olarak gerek Trabzon gerekse Karabük eşleşmelerinden umutluyum. Çünkü bunlar ülke puanı getirecek, ülke için ses getirici galibiyetler olacak. Yani olaya her açıdan iyi bakabilirsek iyi olur.
Beşiktaş - Arsenal maçı bizim açımızdan çok zor geçicek. Özellikle sağbek ile 10 numara alınmadıkça hakikaten zor.. Şimdi takımın havası çok iyi gerek arkadaşlık gerekse oyun anlayışındaki istek arzu güzel buda diğer Beşiktaşlı arkadaşlarım gibi beni de umutlandırmakta.. İnşallah eleriz de büyük ses getiririz. Ben artık olumlu konuşmak istiyorum ve takıma destek olmak istiyorum. Tabi o istenilen transfer yapılmadığı sürece sıkıntıyı da acı patlıcan gibi yaşarız oda zaten yönetimin transfer politikasındaki hata olur.
Fearless Coward
28.Ağustos.2014, 02:41
Kura çekimlerimiz 18:45'te NtvSpor'dan canlı yayınlanacak. Hadi vira bismillah özledik. :D
KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2014, 02:42
Adettendir.Tahminim
Arsenal Shaktar Galatasaray Monaco
footballer33
28.Ağustos.2014, 02:50
1.torba
Sevilla
Lyon
İnter
Tottenham
Psv
Kiev
Napoli
Villareal
Twente
Fiorentina
Metalist
Lille
2.Torba
Kopenhag
S.Liege
Paok
Celtic
BEŞİKTAŞ
Club Brugge
Dnipro
Trabzonspor
Panathinaikos
Sparta Prag
Borussia M'Gladbach
3.Torba
Everton
Real Sociedad
Young Boys
Dinamo Zagreb
L.Moskova
Rapid wien
Zürih
Razgad
National Funchal
Tel Aviv
Sheriff
Hull City
4. Torba
Estoril
Legia Warsaw
Partizan
Torino
Feyenoord
Guingamp
St. Etienne (Karabük)
Rio Ave
Dinamo Moskova
S.Bratislava
Salzburg
Aalborg
Sevilla, BEŞİKTAŞ, Everton, Salzburg gibi bir şey gelir bize. Beşiktaş şansı (!) şaşmaz yine.
NOT: Bu torbalar %100 doğru değil; küçük değişiklikler olabilir alınacak sonuçlara göre.
Fearless Coward
28.Ağustos.2014, 03:06
Chelsea Basel Galatasaray Malmö böyle ilginç bir grup bekliyorum hadi bakalım. :D
karakartalbjkk
28.Ağustos.2014, 03:31
Bizim grup için Slovan Bratislava - Zürih - Metalist - Beşiktaş çok güzel olur ama nerde :)
dAleksic
28.Ağustos.2014, 04:14
Bayern
Shaktar
Galatasaray
Roma
Tadından yenmez böyle bir grup. İzlemesi de heyecanı da üst seviye olur bizim adımıza :)
Unsal123
28.Ağustos.2014, 05:15
Bayern
Shaktar
Galatasaray
Roma
Tadından yenmez böyle bir grup. İzlemesi de heyecanı da üst seviye olur bizim adımıza :)
Real Madrid - Manchester City - Galatasaray - Monaco
Asıl bu tadından yenmez. :zuhaha
bilmania
28.Ağustos.2014, 15:46
A Grubu B Grubu C Grubu
Porto Chelsea Bayern Münih
Manchester City Shakhtar Donetsk Juventus
CSKA Moskova Athletic Bilbao Ajax
Roma Anderlecht APOEL
D Grubu E Grubu F Grubu
Arsenal Barcelona Real Madrid
PSG Schalke Dortmund
Sporting Lizbon Galatasaray Liverpool
Ludogorets Monaco BATE Borisov
G Grubu H Grubu
Benfica Atletico Madrid
Basel Zenit
Olympiakos Bayer Leverkusen
Malmö Maribor
Kuralar %100 hilesizdir. Olympiakos benim kuramda bile kolay gruba düştü :D
ReaList
28.Ağustos.2014, 16:16
Kurada kim gelirse gelsin, Galatasaray geçen 2 seneye göre oldukça zayıf. Bu sene ektra transfer ve performans göstermedikleri takdirde grupta 3. olup Uefa Avrupa Liginde mücadele etmeleri bile büyük başarı olacak.
lionelforlan
28.Ağustos.2014, 16:34
Liverpool'la aynı gruba düşsek efsane olur benim için :D
Fail :Liverpoolla aynı torbadaymışız :D
E.Cartman
28.Ağustos.2014, 16:52
Deneme kurasında Barça, City, Roma çıkmış :eek:
zarateray
28.Ağustos.2014, 17:16
Deneme kurası yine tutarsa bu işte bir iş var demektir
Banega
28.Ağustos.2014, 17:24
Galatasaray kesinlikle zayif degil, sadece kadro oturmamis.FM Tabiriyle Squad Harmony`nin gelismesi lazim.Alacagimiz 1 forvet ve kura sansiyla birlikte gruptan cikmak cok ta zor degil.
Ben de bir tahmin yapayim; PORTO-PARIS SAINT GERMAIN-GALATASARAY-MARIBOR.
Fearless Coward
28.Ağustos.2014, 18:22
Bizim takım Avrupa'da bir farklı oynuyor zaten paniğe gerek yok. Geçen sene her türlü grupla baş edebileceğimizi gösterdik. Hakkımızda hayırlısı olsun. 4'ten zaten Roma dışında bütün ekipleri devireceğimize inanıyorum. Monaco eski Monaco değil. Bazı deplasmanlar zorlar ama kalite olarak üstünüz hepsinden. 2'den de City dışında yine kafa kafaya oynayabiliriz diğer ekiplerle. 1'den de Benfica-Porto-Atletico tercihimdir.
SAİT71
28.Ağustos.2014, 19:59
deneme kurası cıkar buyuk olasılıkla :) oyle olursada cok yaş bir grup olur
byariff
28.Ağustos.2014, 20:01
insan bir baska oluyor Cl muzigini duyunca..
Gncl1905
28.Ağustos.2014, 20:20
C veya H hadi bakalım :D
AhmetBilgin
28.Ağustos.2014, 20:33
Arsenal dortmund :D
egebartu
28.Ağustos.2014, 20:33
Monaco çıkarsa intihar ederim :D
Flawless Victory
28.Ağustos.2014, 20:34
C grubu gelecekti ne güzel. İki Alman takımı eşleşemeyeceği için Arsenal ve Dortmund'un grubuna biz düştük. Böyle şanssızlık olur mu ya? :)
Ralph
28.Ağustos.2014, 20:39
Arsenal ile olan maçı merakla bekliyorum :p
Flawless Victory
28.Ağustos.2014, 20:42
Bu grupta 3. olursak iyi. :) Uefa'ya gideriz. Orada belki daha çok şansımız olur. Belki Beşiktaş ile UEFA'da eşleşiriz. :)
Banega
28.Ağustos.2014, 20:45
Galatasaray UEFA kupasını aldığı 2000 yılında Borussia Dortmund'u elemiş ve Arsenal'i de finalde yenmişti.
Ne Arsenal ne de Dortmund Juventus`tan guclu degil.Real,Barcelona,Bayern uclusu olmadikca evimizde her zaman avantajli olan taraf biziz.Fakat ben Dotmund`dan cekiniyorum.Ayrica daha once dedigim gibi, Arsenal tam bir Sampiyonlar Ligi takimi.Isimiz cok zor.Haydi Aslanlar!
byariff
28.Ağustos.2014, 20:47
arsenaldan falan cekinmiyorum en cok cekindigim takim dortmund makine gibi adamlar cok hizli oynuyorlar.. tempomuz kaldirmaz bunu , nese bakip gorecegiz.
jevox06
28.Ağustos.2014, 20:49
Anderlecht'den içeride dışarıda 6 puan alırsak gruptan çıkarız. Arsenal karşısında ev-deplasman 3 puan çıkarırız tahmini. Dortmund çok zor. Onun oynadığı oyun bize ters gelir. Adamlar presin allahını yapıyor. 1 puan onlardan alabilirsek kafi
zarateray
28.Ağustos.2014, 20:51
En korkutan takım beni Anderlecht cünkü hafife alınacak 6 puanlık kek takım değil hafife alırsak sonuncu oluruz
attirson
28.Ağustos.2014, 20:53
Valla Bu Gs'yi Sampiyonlar Ligi'nde 4. torbanın bazı takımları hariç bütün takımlar yenebilir.Ancak önceki yıllardaki Şl futbolunu oynarsa Uefa olabilir.Dortmund'a karşı iki maçta da sans vermiyorum inanılmaz bir sistemleri var grup asamasında elenmezler.Arsenal ise tam bir tur takımı yani iş son maçlara kalırsa Arsenal kesinlikle bırakmaz.Orta düzey avrupa takımlarına istedikleri oyunu kabul ettirip cok hızlı oynuyorlar.Anderlecht karşısında deplasmanda avantajlı olacaklar oradaki gurbetciler sayesinde ic saha maçı gibi olacak.Bakalım bence Gs Uefa mücadelesi verecek Anderlecht'te kolay lokma degil cok cok zorlu bir grup bekliyor Gs'yi.
Falcao9
28.Ağustos.2014, 20:56
Arsenal'ı, Beşiktaş maçlarına bakarak değerlendirmemek lazım. Gün geçtikçe çok iyi bir takım olacağını düşündüğüm Arsenal, Galatasaray karşısında çok güçlü olacaktır. Anderlecht'in grupta ki 3 rakibiyle de kafa kafaya oynayacağını düşünüyorum. Galatasaray çok zor bir grup çekti.
ReaList
28.Ağustos.2014, 20:57
Ne Arsenal ne de Dortmund Juventus`tan guclu degil.R
Juventus ne Arsenal'i ne de Dortmund'u geçebilir. Avrupa Kupaları için hala vasat bir oyun anlayışları var. Oldukça yavaş oynuyorlar. Oysa Dortmund makina gibi. Arsenal ise Beşiktaş maçlarında kadro anlamında tam olarak sahada olmadığından sorun yaşadı. Tabi bunda Beşiktaş'ın genç ve dinamik kadrosunun yoğun mücadelesi de etkiliydi. Yine de sezonun başlamasıyla beraber Arsenal yoğun tempoyla ritmini bulacaktır.
Galatasaray Drogba-Eboue gibi turnuva oyuncularından yoksun olacak. Yerlerine oynayan mevcut kadrodaki hiçbir oyuncu onların verdiğini veremez. Galatasaray'ın bu açığı kapatması gerekiyor. Selçuk ve Burak ikilisi hazırlık maçları da dahil olmak üzere alışıldık formundan uzaklar. Olcan-Yasin ikisili ise fazlasıyla lokal. Amrabat bu ikiliden daha fazla ön plana çıkacaktır.
Galatasaray'ın çok iyi hazırlanması gerekiyor. Tabi Lig ve Avrupa maçlarındaki konsantrasyon meselesi önemli. Bu süreçte ligde de takım kayıplar yaşayacaktır. Prandelli dengeyi nasıl koruyacak merak ediyorum. Fikstür şansı çok önemli olacak.
Banega
28.Ağustos.2014, 21:05
Juventus ne Arsenal'i ne de Dortmund'u geçebilir. Avrupa Kupaları için hala vasat bir oyun anlayışları var. Oldukça yavaş oynuyorlar. Oysa Dortmund makina gibi. Arsenal ise Beşiktaş maçlarında kadro anlamında tam olarak sahada olmadığından sorun yaşadı. Tabi bunda Beşiktaş'ın genç ve dinamik kadrosunun yoğun mücadelesi de etkiliydi. Yine de sezonun başlamasıyla beraber Arsenal yoğun tempoyla ritmini bulacaktır.
Galatasaray Drogba-Eboue gibi turnuva oyuncularından yoksun olacak. Yerlerine oynayan mevcut kadrodaki hiçbir oyuncu onların verdiğini veremez. Galatasaray'ın bu açığı kapatması gerekiyor. Selçuk ve Burak ikilisi hazırlık maçları da dahil olmak üzere alışıldık formundan uzaklar. Olcan-Yasin ikisili ise fazlasıyla lokal. Amrabat bu ikiliden daha fazla ön plana çıkacaktır.
Galatasaray'ın çok iyi hazırlanması gerekiyor. Tabi Lig ve Avrupa maçlarındaki konsantrasyon meselesi önemli. Bu süreçte ligde de takım kayıplar yaşayacaktır. Prandelli dengeyi nasıl koruyacak merak ediyorum. Fikstür şansı çok önemli olacak.
Evet haklisin, fakat ben Juventus`un bu iki takimi da gececegini dusUnuyorum.Gecen yil degil evvelki yil, gruplarda son sampiyon Chelsea`yi 3`leyerek yollamislardi ve grubu 1.ci bitirmislerdi.Tek sanssizliklari kurada cikan Bayern oldu.Yoksa her takimin hizli oynamasi gerekmez, nabza gore serbet vermek lazim.En azindan Juventus bu iki takimla ayni seviyede.Ama dedigin gibi, Dortmund`un baskisi bize cok ters gelecek gibi.Kaldi ki Arsenal`de tam bir Sampiyonlar Ligi takimi.Anderlecht icin fazla endiselenmiyorum gecen sene fark yiyorlardi herkesten, o eski gucleri yok.Takima bir an once takviye sart...
William Rookwood
28.Ağustos.2014, 21:26
Cok zor bir kura cektik açıkçası. Ben bu yil ki şansımizi maalesef gecen seneye gore daha dusuk görüyorum. Daha organize ve iyi olan takimlarla oynucaz. Eger gereken takviyeler yapilmayip, mevcut oyunumuzu gelistirmezsek, dördüncu veya ucuncu bitiriz grubu.
Fearless Coward
28.Ağustos.2014, 21:35
Bence iyi bir kura çekimi oldu. Arena'dan 9 puan çıkarmak zor değil bence. Ancak asıl hedef Anderlecht takımından tam puan almak olmalı. Hakkımızda hayırlısı olsun liderliğe oynayabileceğimiz bir grupta olduğumuzu düşünüyorum. Dortmund eski gücünde değil eksikleri de çok ilk maç onlarla olursa iyi olur.
footballer33
28.Ağustos.2014, 21:36
G.Saray zor gruba düştü; fakat Juve ve Madridli gruptan da çıkmışlardı. Arsenal ve Dortmund'a içeride üstünlük sağlarlarsa şansları yüksek. Anderlecht maçları da önemli bu arada. Arsenal ve Dortmund'u düşünürken o kısmı es geçmemek lazım.
Fearless Coward
28.Ağustos.2014, 22:18
Anderlecht (E) , Arsenal (D) , Dortmund (E) , Dortmund (D) , Anderlecht (D) , Arsenal (E)
fikstrümüz böyle. İlk maçı star veriyor.
jevox06
28.Ağustos.2014, 22:22
Evimizde oynayacağımız Arsenal maçı gruptan çıkanı belirler kesin
dAleksic
28.Ağustos.2014, 22:24
Anderlecht maçlarından mutlak 6 puan çıkarmamız lazım.
zarateray
28.Ağustos.2014, 22:28
Anderlecht'ten en az 4 puan cikarmaliyiz.Cok kolay bir grup degil ve unutmayin ki biz Turk klubuyuz gecen sene gittik kopenhaga ondan onceki sene bragaya yenildik ama gittik sonra buyuk takimlari yendik.Anderlechten 4 puan cikarirsak en kotu 3. Oluruz yolumuza devam ederiz yoksa sonuncu oluruz
William Rookwood
28.Ağustos.2014, 23:02
İnşallah geçen yıl ki Juventus maçı gibi maçlarımız olur. Şuana kadar Galatasaray'ın bir çok şampiyonlar ligi maçını izledim ama benim için en unutulmaz ve en özel maç Juventus maçıydı.
nannar
29.Ağustos.2014, 01:13
Liderlik asası Arsenal-Dortmund-Galatasaray arasında... Bence şanslar eşit...
E.Cartman
29.Ağustos.2014, 01:24
https://pbs.twimg.com/media/BwJc8JfCIAAnljE.jpg:large
footballer33
29.Ağustos.2014, 01:50
Bizim torbalar da kesinleşti:
1. TORBA:
Sevilla
Inter
Tottenham
PSV
Napoli
Dinamo Kiev
Villarreal
Fiorentina
Salzburg
M.Kharkiv
Lille
Kopenhag
2. TORBA:
Steaua
S.Liege
Paok
Celtic
BEŞİKTAŞ
Wolfsburg
Club Brugge
Dnipro
TRABZONSPOR
Panathinaikos
S.Prag
M'Gladbach
3. TORBA:
Everton
Young Boys
D.Zagreb
FC Zürih
Estoril
Legia Varşova
Partizan
Torino
Feyenoord
Guingamp
St Etienne
Dinamo Moskova
4. TORBA:
Elfsborg
S.Bratislava
Aalborg
Krasnodar
Rijeka
Lokeren
A.Tripolis
Apollon L.
Karabağ
Helsinki
A.Giurgiu
D.Minsk
M.Kharkiv, BEŞİKTAŞ, Estoril, Giurgiu... Vazgeçtim, iyi düşüneceğim bu defa, iyi olsun!
Bordo61Mavi
29.Ağustos.2014, 01:53
Birinci torbadan Tottenham gelsin, boylece Evertonu cekmeyiz 3'den :)
Falcao9
29.Ağustos.2014, 02:11
İlk torbadan en zor takımlardahn birisi gelsin. -Tottenham, Napoli, Fiorentina- Bu üç takımdan birisi gelsin. Inter'in gelmesini istemem, onlar bizi tattı. Hiç biri olmazsa Kharkiv gelsin. Jaja ile hasret gidermiş oluruz.
Şöyle bir grup güzel olurdu.
Tottenham- Trabzonspor- Guingamp- Rijeka
Ya da altta ki gibi zor gruplar çekelim, heyecan olsun :)
Tottenham- Trabzonspor- Torino- Krasnador
Napoli- Trabzonspor- Everton- Krasnador
Grubumuz ne kadar zor olursa olsun lider çıkarız.
zarateray
29.Ağustos.2014, 02:14
Ya da altta ki gibi zor gruplar çekelim, heyecan olsun :)
Tottenham- Trabzonspor- Torino- Krasnador
Napoli- Trabzonspor- Everton- Krasnador
Grubumuz ne kadar zor olursa olsun lider çıkarız.
Bu yazdıgın 2 grupta sonuncu olursunuz
zarateray
29.Ağustos.2014, 02:15
PSV Beşiktaş Everton Lokeren diyorum
Falcao9
29.Ağustos.2014, 02:24
Bu yazdıgın 2 grupta sonuncu olursunuz
Bu sezon hangi grup gelirse gelsin lider çıkıcaz :D
Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 02:31
Trabzonla Beşiktaş çok çok abartılı bir kura çekmezlerse rahat çıkarlar gruplardan diyorum. Umarım iki ekibimiz de en kötü Çeyrek Final'i görürler. Kadroları buna müsait.
MoisHaLe
29.Ağustos.2014, 05:10
Bu sene gruplardan çıkamayız ve muhtemelen sonuncu bitiririz.
Falcao9
29.Ağustos.2014, 10:37
Bize Tottenham kesin çıkıcak. İçime doğuyor :)
Seçkinn
29.Ağustos.2014, 11:51
Galatasaray için umutsuz değilim. İki üç takviye ile bu gruptan çıkma şansı var. Ama o takviyeler önemli. Sağ bek, forvet ve bana göre orta sahaya bir adam şart. Düzgün takviyeler yapılmazsa işi çok zor olur bu grupta.
TS ve BJK umarım iyi kura çekerler.
BaFraLı
29.Ağustos.2014, 13:21
Beşiktaş, Trabzonspor dışında bide Qarabağ'ın grubunu merak ediyorum. Twente'yi eleyerek geldiler. İyi iş yaptılar.
anil luque
29.Ağustos.2014, 14:50
Gönülden geçen Kopenhag - BEŞİKTAŞ - Rio Ave - Karabağ
Gelecek olan Dinamo Kiev - BEŞİKTAŞ - Everton - Dinamo Moskova :zuhaha
Falcao9
29.Ağustos.2014, 15:13
En azından bir tane iyi bir takım istiyorum. Napoli, Fiorentina, Sevilla, Tottenham gibi. İçime ilk torbadan Fiorentina ya da Tottenham'ın geleceği doğuyor.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:17
Feyenord yine gelmesin :D
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:24
Beşiktaş , Tottenham'la eşleşti :D
Ayvayı yediler :D
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:27
Trabzonspor ise Metalist ile aynı grupta
anil luque
29.Ağustos.2014, 15:27
Yine gittik en zorunu çektik daha ilkinden. Arkadaş bu takımda bir şey var yemin ediyorum. Tottenham ilk rakip.
Ralph
29.Ağustos.2014, 15:28
İlla en zor takimi cekicez. Bu takimin kaderinde var.
Falcao9
29.Ağustos.2014, 15:28
Ben zor istiyordum :( Bari 3. torbadan Everton gelsin.
anil luque
29.Ağustos.2014, 15:30
İkinci rakip Partizan.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:30
Beşiktaş'ın 2. rakibi : Sırbistantan Partizan oldu
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:33
Trabzonspor'un 2. rakibi : Legia Varsova oldu.
anil luque
29.Ağustos.2014, 15:34
Trabzon'a yine Legia geldi.
Banega
29.Ağustos.2014, 15:34
Ovvv iyi taraftar vs`si olacak.Ben hep isterdim Partizan`in Galatasaray ya da Besiktas`tan biriyle karsilasmasini...
Besiktas`in gecemeyecegi bir grup degil, cikacaklarini dusunuyorum.
Ralph
29.Ağustos.2014, 15:35
Bi trabzonun gruba bak bide bize :)
Falcao9
29.Ağustos.2014, 15:35
Legia güçlenmiş geçen seneden bu yana.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:36
C Grubu :
BEŞİKTAŞ
Tottenham
Partizan
Asteras Tripolis
Sirbistan ve Yunanistan'da güzel tribün şovlar olur :D
Falcao9
29.Ağustos.2014, 15:37
Beşiktaş iyi grup çekti.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:39
L Grubu :
TRABZONSPOR
Metalist Kharkiv
Legia Varşova
Lokeren
Seçkinn
29.Ağustos.2014, 15:39
Ülkenin kaderi büyük ölçüde Beşiktaş'ın ellerinde :)
İki takımda bu gruplardan çıkacak güçte. Hayırlı olsun.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:40
GRUPLAR
http://i.hizliresim.com/2vzGLE.png
Bordo61Mavi
29.Ağustos.2014, 15:40
Bizim grupa dusen takimlarin 3 tanesi son topta cikti.
Falcao9
29.Ağustos.2014, 15:41
Gruplardan 1. ya da 2. çıkmak çok önemli değil. Lider çıktık, en zor takım Juventus ile eşleştik.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:43
Bizim grupa dusen takimlarin 3 tanesi son topta cikti.
Önceden belirlenmiş sırasıyla gruplara koydular.
1.cıkan A'ya 2.çıkan B'ye sırayla.
Banega
Gruplardan 1. ya da 2. çıkmak çok önemli değil. Lider çıktık, en zor takım Juventus ile eşleştik.
Aynen, o sacmaliga da bir cozum bulmalilar.Sampiyonlar Ligi`nden gelen takimi lider bitirenle kesinlikle eslestirmemeliler, buyuk haksizlik oluyor.
anil luque
Tottenham - BEŞİKTAŞ - Partizan - Asteras Tripolis.
Güzel grup. Tottenhamla içeride oynayacağımız maçın tarihine bağlı olarak lider bile çıkabiliriz.
besiktas1903
29.Ağustos.2014, 15:46
Ispanya ve ya Portekiz takimi gelseydi keske. Fikstür ne zaman belli olur?
attirson
29.Ağustos.2014, 15:48
F ve H grupları çok çekişmeli olur.
Bordo61Mavi
29.Ağustos.2014, 15:49
Fikstur belli olsada bakalim hangi maclara gidecegi
zarateray
29.Ağustos.2014, 15:50
Beşiktaş ve Trabzon gruptan cıkacaktır.Ülke puanı içinde çok önemli hem Yunanistan hem Belçika ekibini elemek çok güzel olur
Facx
29.Ağustos.2014, 16:01
buradaki bjk tottenham macina deplasman tribununden nasil bilet alabilirim acaba
bilmania
29.Ağustos.2014, 16:03
Bize Tottenham kesin çıkıcak. İçime doğuyor :)
Sen gerçek Beşiktaşlı'ymışsın :D
Falcao9
29.Ağustos.2014, 16:06
Sen gerçek Beşiktaşlı'ymışsın :D
Hahahaha :D
Falcao9
29.Ağustos.2014, 16:37
Lokeren, Hull City'i eleyip gelmiş. Lokeren için büyük başarı.
Legia geçen sezondan çok daha güçlü.
Kharkiv kendi liginde 2 galibiyet 2 beraberlik almış.
Kıyasıya rekabet olacak bir grup. Lokeren bile gruptan çıkabilir.
Bir kaza bela olmazsa lider çıkarız diye düşünüyorum. Gruplardan sonra Juventus gibi şanssız kuralar çekmezsek çeyrek final/yarı final görürüz.
Turnuvanın en golcü ismi Oscar Cardozo bizim kadromuzda bulunuyor.
Eski oyuncumuz, biz taraftarın sevgilisi Jaja, Kharkiv'de düzenli olarak forma giyiyor. O açıdan da hoş bir karşılaşma olucak.
footballer33
29.Ağustos.2014, 16:40
Kolay olmasa da, çok da zor sayılmayacak bir grup. En büyük zorluğumuz, gruptaki rakiplerimizin tamamının tribünlerinin ateşli olması. Dışarıda alabileceğimiz 3-4 puan ve içeride kazanacağımız 6-7 puan, gruptan çıkmamıza yeterli olacaktır.
Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 17:01
Trabzon lider , Beşiktaş 2. çıkar gibi geliyor bana hadi hayırlısı. İyi kura çekti temsilcilerimiz.
sarianet
29.Ağustos.2014, 17:13
Bjk ts gs güzel kura çekti en kötü ihtimal üçü de uefada eleme oynarlar ama gs kendine gelirse 2. Tura çıkar ama bu futbolla zor
footballer33
29.Ağustos.2014, 17:25
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/13/85/92/2138592_DOWNLOAD.pdf
Fikstür de açıklandı. İlk maç Asteras, son maç Tottenham. İkisi de içeride. Son maçta Tottenhamla liderlik maçına çıkabiliriz veya Tottenham'ın sıralamayla alakalı bir sorunu olmaz, bize karşı yedekleriyle de çıkabilirler maça. Ben beğendim fikstürü.
Trabzon da; Metalist deplasmanıyla başlıyor, Legia deplasmanıyla bitiriyor.
mustangshelby
29.Ağustos.2014, 17:26
İçerde Asteras
Dışarda Tottenham
Dışarda Partizan
İçerde Partizan
Dışarda Asteras
İçerde Tottenham
güzel fikstür olmuş
Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:36
Büyük ihtimal Bjk'nin maçları açık kanaldan(Star-Ntv-Ntv Spor), Trabzonspor'un maçları D-Smart'dan yayınlanacak.
karakartalbjkk
29.Ağustos.2014, 17:38
Beşiktaş ile Trabzon 2. olarak çıkarlar diye düşünüyorum. Beşiktaşın da fikstürünü beğendim. Kısmet olursa burdaki ilk maça gitmeyi düşünüyorum, hadi hayırlısı :)
Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 17:47
Bence 3'er 3'er paylaştırılır 2 ekibin de maçları. Öbür türlü haksızlık olur gibi geliyor.
Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:53
Bence 3'er 3'er paylaştırılır 2 ekibin de maçları. Öbür türlü haksızlık olur gibi geliyor.
Hakı- Haksızlığı pek takacaklarına sanmıyorum. Beşiktaş'dan daha çok para kazanacakları için Beşiktaş'ın maçlarını seçeceklerdir. Belki ayıp olmasın diye 1 maçımızı yayınlarlar :)
davidvilla
29.Ağustos.2014, 18:12
vay be partizan.
savaş çıkar savaş.
mustangshelby
29.Ağustos.2014, 19:27
Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa Ligi için favorileri sayarken Beşiktaş'ı da saydı. Martinez, kendilerini favori görmezken, "Sevilla, Lyon, Inter, Tottenham ve Beşiktaş gibi iddialı takımlara favori demek daha mantıklı" dedi.
fbdevil190737
29.Ağustos.2014, 20:32
İki ekibimize de dengeli ve iyi bir kura geldiğini söyleyebilirim . Beşiktaş'ın Tottenham'a teslim olacağını düşünmüyorum , diğer rakiplerini de hafife almaması gerekiyor . Aynı durum Trabzonspor için de geçerli , kağıt üzerinde gruptan çıkmak için net aday ancak geçtiğimiz sezon ki hırsı onların da göstermesi gerekiyor . Galatasaray'ın da negatif durumda grubu 3.olarak tamamlayacağını düşünürsek . 3 takımla Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalmamız iç açıcı olacaktır .
bilmania
30.Ağustos.2014, 13:59
Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa Ligi için favorileri sayarken Beşiktaş'ı da saydı. Martinez, kendilerini favori görmezken, "Sevilla, Lyon, Inter, Tottenham ve Beşiktaş gibi iddialı takımlara favori demek daha mantıklı" dedi.
Yalnız Lyon gruplara 4. torbadan katılan Astra'ya elendi. Bu sene Beşiktaş sezon başındaki Arsenal'a karşı oynadığı oyunu genele yayabilirse hem Avrupa için hem de lig için baya iddialı gözüküyor. İnşallah 3 temsilcimiz de gidebilecekleri maksimum noktaya gidebilirler.
himone
30.Ağustos.2014, 14:39
2 takım da gruptan çıkar bence, umarım 2. turda şanssız kuralar çekmezler.
LaigLeNoiR
12.Aralık.2014, 09:58
Beşiktaş ve Trabzon'a zorlu rakipler!
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/574/uefa-avrupa-ligi_390I8.jpg
UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Trabzonspor ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.
UEFA'nın kura prosedürüne göre, Beşiktaşv e Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım, Avrupa Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlara eklendi.
İşte Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri.
Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
Wolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Belçika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (İngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (İspanya)
Roma (İtalya)
Torino (İtalya)
Celtic (İskoçya)
Young Boys (İsviçre)
Dnipro (Ukrayna)
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
Salzburg (Avusturya)
Mönchengladbach (Almanya)
Club Brugge (Belçika)
Feyenoord (Hollanda)
Everton (İngiltere)
Inter (İtalya)
Napoli (İtalya)
Fiorentina (İtalya)
A.Bilbao (İspanya)
Sporting Lizbon (Portekiz)
Dinamo Moskova (Rusya)
Zenit (Rusya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Olympiakos (Yunanistan)
Kura çekimi İsviçre'nin Nyon şehrinde 15 Aralık Pazartesi günü yapılacak. 2. tur karşılaşmaları ise 19 ve 26 Şubat'ta oynanacak.
Kendi yorumum; Beşiktaş için Roma ve Liverpool gelirse zevkli maçlar izleriz diğer takımları rahat geçeriz ama bu 2'sinde zorlanabiliriz. Yine de ümitsiz değilim o kadar takımın içinden biz gider Aalborg'u çekmeyiz de ya Liverpool ya da Roma'yı çekeriz.
playeray
12.Aralık.2014, 12:03
Bence Trabzonspor garanti elenir bu turda. Belki şansa Club Brugge gelirse bi ihtimal var ama diğer takımlar çok güçlü.
Biz de gelecek 3-4 rakibe göre elenebiliriz ama ben turu geçme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Fearless Coward
12.Aralık.2014, 12:43
Trabzon'un geçebileceği 2 takım sayabilirim anca Feyenoord ve At.Bilbao onlarda. Bu sezon UEFA çok farklı olacak gibi. Neticede kazanan ŞL'ye gidecek asılacaktır tüm takımlar. Beşiktaş'ın rakipleri de zorlu ancak oynadıkları futbol ortada bu turda Liverpool dahi gelse turu geçeceklerini düşünüyorum ben.
footballer33
12.Aralık.2014, 15:16
Bence Trabzonspor garanti elenir bu turda. Belki şansa Club Brugge gelirse bi ihtimal var ama diğer takımlar çok güçlü.
Biz de gelecek 3-4 rakibe göre elenebiliriz ama ben turu geçme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Trabzonspor konusunda aynen katılıyorum, ben de bunu yazacaktım hatta.
Beşiktaş'a ise Aalborg veya Guingamp'tan biri gelsin isterim. Güçlü takımlardan birkaçı elensin, çeyrek finale kadar gidelim en azından.
Her iki takımımıza da kura şansı diliyorum. Beşiktaş'ın bu konuda, her ne kadar bahtsız olduğunu bilsem de. :)
Kato64
12.Aralık.2014, 16:14
Beşiktaşlı olarak Liverpool veya Anderlecht'i istiyorum
Önder HOCA
12.Aralık.2014, 17:21
valla bjkye belçika yada isviçre takımı
ts yede belçika takımı gelse tadından yenmez
Bordo61Mavi
12.Aralık.2014, 17:26
Everton veya Inter gelecek ;)
Bordo61Mavi
15.Aralık.2014, 17:36
Inter
Lazio
Juve
ve simdide Napoli :)
seneyede Ac milan, Roma ... Devam eder :)
liverpool Besiktas macina buyuk ihtimal giderim.
Burak Akmanoğlu
15.Aralık.2014, 18:03
İntikam vakti liverpool !
ForsakeN
15.Aralık.2014, 19:49
Yunanlarin kura sansina bakin hele. Tekrar tekrar tekrar!
himone
15.Aralık.2014, 20:08
Yine zor kuralar çekmişiz, ayrıca yunanlar kura ballarını bir kez daha göstermişler. Bu sene Yunanistan'a geçiliriz gibi duruyor, işimiz gerçekten zor. Rakipler ne kadar şuan formsuz olsalar da maçlara uzun süre var güçlü takımlar.
footballer33
15.Aralık.2014, 20:15
Trabzonspor konusunda aynen katılıyorum, ben de bunu yazacaktım hatta.
Beşiktaş'a ise Aalborg veya Guingamp'tan biri gelsin isterim. Güçlü takımlardan birkaçı elensin, çeyrek finale kadar gidelim en azından.
Her iki takımımıza da kura şansı diliyorum. Beşiktaş'ın bu konuda, her ne kadar bahtsız olduğunu bilsem de. :)
Zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok da, yanılmadık yine. Hayırlısı olsun. :)
O malum senede değil iki takım da. Biz ilerlerken Liverpool gerilemeye başladı. O yüzden, şanslarda Liverpool daha önde gibi görünse de kolay olmayacak bu defa.
Arsenal ve Tottenham maçlarından çıktık bu sene, kolay lokma olmadığımızı biliyorlardır. Devre arası yapılacak nokta transferler sayesinde ve sakatlıksız, tam kadro çıkmamız halinde eleme şansımız var.
Allah yardımcımız olsun.
Trabzonspor'a gelebilecek en zayıf takım C.Brugge'ydi zaten, o açıdan onların bu kurada çok şanssız olduklarını düşünmüyorum. Tek handikap, Constant ve Mehmet Ekici'nin ilk maçta oynayamayacak olması. Orta sahaya bir çözüm şart o yüzden. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum Napoli karşısında.
Universal
15.Aralık.2014, 20:53
ekşi'ye yazmışım geçen bu kadar olur...
http://i.hizliresim.com/ZALyEG.png (http://hizliresim.com/ZALyEG)
footballer33
15.Aralık.2014, 21:07
ekşi'ye yazmışım geçen bu kadar olur...
http://i.hizliresim.com/ZALyEG.png (http://hizliresim.com/ZALyEG)
Bir kupon yap da köşeyi dönelim bari ya da ben atanabilecek miyim, onu bir söyle hele!
Universal
16.Aralık.2014, 00:17
Bir kupon yap da köşeyi dönelim bari ya da ben atanabilecek miyim, onu bir söyle hele!
Büyüklerimiz bakıyor o işe :) şaka bi yana umarım kısa sürede ataman gerçekleşir...
Kupon konusunda burada paylaşımda bulunmuyorum :)
davidvilla
16.Aralık.2014, 00:36
Dayi var mi dayi ? Yoksa atama zor iş :)
footballer33
16.Aralık.2014, 02:14
Büyüklerimiz bakıyor o işe :) şaka bi yana umarım kısa sürede ataman gerçekleşir...
Kupon konusunda burada paylaşımda bulunmuyorum :)
Eyvallah, sağolasın. İnşallah. :)
Dayi var mi dayi ? Yoksa atama zor iş :)
Dayım olsa burada atanabilecek miyim diye sorar mıyım? :)
ReaList
27.Şubat.2015, 16:06
Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.
Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.
Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.
Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50
footballer33
27.Şubat.2015, 16:17
Sonuç olarak Belçika Ligi lideriyle eşleştik ve genç bir takımla oynayacağız. Ayrıca, bizim Liverpool'a karşı gösterdiğimiz konsanstrasyon ve mücadeleyi onlar bize gösterecekler. Biz bir tık kolay takımla eşleştik, onlarsa daha kuvvetli bir rakiple eşleştiler. İşimiz bu yönlerden bakıldığında kolay değil; ancak Belçika Ligi seviyesi, bizim ligin bile altında. Avrupa'da ise şu ana kadar yendikleri en kuvvetli takım Torino. Bu taraflardan bakınca da, ibre bize dönüyor açık bir şekilde.
Rakibi kesinlikle hafife almadan, onların da iyi ve başarılı bir Avrupa takımı olduğunu unutmadan ve ayrıca Asteras maçlarında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan konsantre olup geçeriz inşallah bu turu.
LaigLeNoiR
27.Şubat.2015, 16:49
Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.
Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.
Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.
Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50
İyide gruplara bir bakıver istersen onların gruplarında kimler varmış bizim gruplarda kimler var. Kesinlikle kıstas olamaz.
Şunu da söylüyorum Liverpool'u eleyen bir takım eğer Uefa'da ben iddialı bir takımım bu işi becereceğim diyorsan Brugge'u rahat geçmelisin. İlk maçın deplasmanda olması ve ikinci maçında 19.03'e denk gelmesi büyük avantaj. İç sahada oynayacağımız rövanş maçına muhtemelen çok sayıda taraftar gelecektir.
ReaList
27.Şubat.2015, 17:31
Anderlecht'in Gs'yi 2 maçta nasıl perişan ettiğini, Arsenal'i nasıl sahasında ezdiğini izlemediniz sanırım. O Anderlecht kendi liginde 2. ve Brugge ile aralarında attıkları gol sayısında 20 gol fark var. Adamlar makina gibi. Belçika futbolu da ligi de ulusal takımı da bizi her alanda ezer, geçer. Liglerinin bizden tek farkı sönmüş yıldızlara milyon E'lar verip takımlarına transfer etmiyorlar. Bu da sanki ucuz ve basit bir ligmiş diye görünüyor ama kesinlikle öyle değil.
Gerçi ben Bilic'in küçümsemeyeceğini ve işi sıkı tutacağını hatta o maçlar sırasında ligi boşlayacağını bile adım gibi biliyorum. Ama rakibi sakın küçümsemeyin maçlar oynandığı zaman tekrar bunun üzerine konuşuruz.
playeray
27.Şubat.2015, 17:47
Brugge'un her bölgesi neredeyse eşit miktarda gol atmış. Beşiktaş ise hücumda sadece Demba Ba ile var olmaya çalışan bi takım. Kimse gitmiyor ileri. Bence elenme şansımız da yüksek.
europeanconquer
27.Şubat.2015, 19:00
https://vine.co/v/O2HXqvq3UFA
Bu neyin sevincidir acaba :zuhaha
Barak
27.Şubat.2015, 19:09
Beşiktaş yarı finale gider kupayı Wolfsburg alır. Alman ligini yakınen izliyorum. Schürle'nin de gelmesiyle futbolları daha da güzelleşti. Ligde Şampiyonlar Ligine katılmamaları artık mucize olacağına göre Avrupa Ligine'de saldıracaklardır.
footballer33
27.Şubat.2015, 20:05
https://vine.co/v/O2HXqvq3UFA
Bu neyin sevincidir acaba :zuhaha
Liverpool'u elemenin haklı sevinci. Napoli, Roma, Sevilla vs. gibi takımların arasından C.Brugge'yi çekmenin sevinci. Bir de şöyle bak olaya:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10614364_10153111920458960_2037169857777441554_n.j pg?oh=9859708ddb9f2f26edf2a9383ff424de&oe=558F618A&__gda__=1435779039_9cc0713ec63671da8d2a61db3289969 4
Turu kesin geçtik, eledik, ettik demiyoruz elbette; ama 15 takım arasından nispeten en makul olanını seçtik. Bu da bir gerçek.
playeray
28.Ağustos.2015, 04:54
Kimse koymamış ben koyayım ŞL grupları
https://pbs.twimg.com/media/CNbeim-WcAASj87.png:large
erdem344
28.Ağustos.2015, 07:16
Galatasarayın grubu bana göre çok zor
Madrid ve Benfica ortalama 115 -120 km koşan takımlar bizim takımların hali belli
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:26
Top Class bir rakip yok grupta, Galatasaray oldukça şanslı bir kura çekti darısı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başına olsun ama zannetmiyorum.
http://i.hizliresim.com/95aW4Q.jpg
Beşiktaş'ın buradan çekeceği takımları söyleyeyim 1. Torba (Dortmund, Napoli, Tottenham) bu 3 takımın dışına çıkmaz :)
3. Torba'dan kesin Monaco :)
4. Torba'dan Rosenborg, Groningen ikilisinden birisi.
Dortmund
Beşiktaş
Monaco
Rosenborg
europeanconquer
28.Ağustos.2015, 08:34
Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.
Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:57
Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.
Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.
Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz :)
İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.
sananes
28.Ağustos.2015, 09:10
galatasaray'ın şans yanında oldu bu iyi de bir şey. Umarım ilk 2'ye girerler fakat ben 3. olacağını düşünüyorum.
bizim ve beşiktaş'ın grupları ise bana göre aşağıdaki gibi olacak.
schalke
celtic
fenerbahçe
asteras
tottenham
beşiktaş
rapid wien
midtyjlland
aytekin79
28.Ağustos.2015, 09:56
Hamza Hoca çıkıp da Astana ile erken oynarsak iyi olur diyorsa rakip olarak Astana'yı gözüne kestirmiş demektir. Vizyonsuz başkana vizyonsuz hoca. Geçmiş olsun şimdiden
erdem344
28.Ağustos.2015, 10:07
Bence deplasmanda ki o maç soru işareti
Hava çok sert oluyormuş galiba o dönemde
Atletico top class takım değilde nedir dünyada alan savunmasını en iyi yapan takım
aytekin79
28.Ağustos.2015, 10:20
Bence deplasmanda ki o maç soru işareti
Hava çok sert oluyormuş galiba o dönemde
Atletico top class takım değilde nedir dünyada alan savunmasını en iyi yapan takım
Tabi ki hava şartları o maç için çok önemli ama demek istediğim hocanın çıkıp da grupla ilgili ilk yorumda rengini belli etmesi ,basına böyle bir açıklama yapması hiç olmamış. Atl Madrid 'i ayrı tutuyorum da Benfica dediğin takımla 2. lik için kapışabilecek bir takım Galatasaray. Bunu bilmiyorsa bıraksın gitsin takımı şimdiden.
europeanconquer
28.Ağustos.2015, 10:32
Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz :)
İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.
Dediklerine katılıyorum abi,oynamadan,istemeden başarı gelmez,belki bu grupta sonuncu da olabiliriz birinci de olabiliriz ancak kuranın zor olduğunu iddaa eden kişi bilinçli yapıyordur.
William Rookwood
28.Ağustos.2015, 11:49
H grubu daha iyi olurmuş. Ama şuana kadar çektiğimiz en iyi kura bence.
OrcunFB
28.Ağustos.2015, 13:46
Villarreal
Liverpool
Fener
Dinamo Minsk
İçimden böyle bir grup geçiyor. Umarım Liverpool ile eşleşiriz, Fenerbahçe'den sonra en sevdiğim kulüp güzel maçlar olur. :)
Dave S Mustaine
28.Ağustos.2015, 13:56
Zenit-Valencia-Lyon-Gent'li gruptan sonraki en kolay gruba düştü Galatasaray. Yine de 3 sene önceki Manu-Braga-Cluj'lu gruptan kolay değil bence gruptan çıkabilme açısından.
playeray
28.Ağustos.2015, 15:09
UEFA Avrupa Ligi Grupları
https://pbs.twimg.com/media/CNfmqqkUsAEV_EJ.jpg:large
Namzet
28.Ağustos.2015, 15:34
Celtic ile birlikte gruptan çıkarız
OrcunFB
28.Ağustos.2015, 15:56
Celtic'in ilk 2 için şansı olduğunu düşünmüyorum. Karabağ'ı zar zor eleyip Malmö'ye elenmiş bir takım. İskoç Ligi'nde başarılı olmaları bir şeyi ispatlamaz bana kalırsa.
playeray
29.Ağustos.2015, 02:12
Fenerbahçe ve Ajax beraber çıkar Celtic cidden kötü.
Beşiktaş'a ise zor grup geldi bence son sıra hariç. Sporting CP'de Jorge Jesus faktörü var. Lokomotif Moskova da üçüncü torbadan gelebilecek zor takımlardan biriydi.
BaFraLı
14.Aralık.2015, 13:27
Krasnodar'ı çeksek güzel olur.
aytekin79
14.Aralık.2015, 13:36
Galatasaray'a ManU gelecektir , bu kalsın burada :)
Mete07
14.Aralık.2015, 14:56
Fenerbahçe'de Galatasaray'da Old Traffold'dan çıkar çıkmasına allah bizimkileri Bilbao'dan korusun San Mames'de çok kötü şekillere girebiliriz :) Napoli ve Bilbao dışında hiç bir takım için gelmesin demiyorum şahsen
ilkaysf
14.Aralık.2015, 15:32
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile Galatasaray'da Lazio ile eşleşti. Her iki takıma da başarılar :)
aytekin79
14.Aralık.2015, 15:59
UEFA'nın Fenerbahçe'ye olan garezi tescillendi :zuhaha