View Full Version : sergenden 3 yıllık imza 06.06.2006 14:10
bursa_mc
06.Haziran.2006, 15:27
SERGEN'DEN 3 YILLIK İMZA..
İkinci Lig B Kategorisi'nin yeni ekiplerinden Etimesgut Şekerspor ile ile anlaşana Sergen Yalçın, az önce resmi sözleşmeye imza attı.. Süper solak, Başkent ekibi ile 3 yıllık mukavele yaptı
Sergen Yalçın, Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninden 5 numaralı formayı giyen Sergen'in açıklamaları az sonra Ajansspor.com'da olacak.
Nedvedmania
06.Haziran.2006, 15:34
gide gide orayamı gitmiş.bence futbolu bırakmalı artık
Koray Düşova
06.Haziran.2006, 15:35
Money Talks...
Burak Duran
06.Haziran.2006, 15:37
hahahah koptum biranda mizah bölümüne girdim sandım meğer gerçekmiş yuh artık.
yusufislam
06.Haziran.2006, 15:41
sezon basina 2.5 ton seker,lolipop,tuzluseker,eksi seker, falan filana mi analsmis :D
insan bursa nebilim soyle ligde orta guclu olan takimi alir ve tek basina cikartir bbuyuklerin ararsina olmadi t t t
paco
06.Haziran.2006, 15:42
hahahah koptum biranda mizah bölümüne girdim sandım meğer gerçekmiş yuh artık.
walla bende şaka sandım çok ilginç ....
crazy_aslan
06.Haziran.2006, 16:52
yuh be koskoca sergen sekerspora gitti yazik oldu,duyduguma göre kayseri erciyes sergeni istiyodu keske oraya gitseydi...
SefaReis66
06.Haziran.2006, 17:13
sezon basina 2.5 ton seker,lolipop,tuzluseker,eksi seker, falan filana mi analsmis:D
haha çok güldüm yaw
bursa_mc
06.Haziran.2006, 17:13
şekerspordan donup jübilesini beşiktaş ta yapacakmışş
nekop
06.Haziran.2006, 17:26
sekerspor cok büyük paralar vermistir büyük ihtimalle...
gookhan
06.Haziran.2006, 17:26
gercek mı bu haber?
dnz498
06.Haziran.2006, 17:28
Uyandirin Benİ !!!! Ne Oluyor Yahu İsİm Benzerliği Falan Mi?
hezzo
06.Haziran.2006, 17:29
beyler turkcellden dersteyken mesaj geldi açtım baktım sergen şekersporda gülmekten öldüm:)
dnz498
06.Haziran.2006, 17:33
SERGEN'DEN 3 YILLIK İMZA..
İkinci Lig B Kategorisi'nin yeni ekiplerinden Etimesgut Şekerspor ile ile anlaşana Sergen Yalçın, az önce resmi sözleşmeye imza attı.. Süper solak, Başkent ekibi ile 3 yıllık mukavele yaptı
Sergen Yalçın, Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninden 5 numaralı formayı giyen Sergen'in açıklamaları az sonra Ajansspor.com'da olacak.
dostum sen şuna bi kaynak göstersene insanın inanası gelmiyor ajanssporu aradım taradım en ufak böyle bir haber yok
bursa_mc
06.Haziran.2006, 17:37
http://www.ajansspor.com/haber/145568 al sana kaynak nasıl bulamadın ajanssporda
lazyboy7
06.Haziran.2006, 17:40
apuhpauhpuahpuha yazık walla
dnz498
06.Haziran.2006, 17:40
valla tebrik etmek lazım şekerspor yöneticilerini
ibo
06.Haziran.2006, 17:46
kendisine şekerspor da başarılar dilerim.. :)
SefaReis66
06.Haziran.2006, 17:54
iki-üç hafta önce şeker teklif yapmıştı sergen e sergen 1,750,000 euro istemiş şeker 1,000,000 euro vermiş anlaşamamışlardı bu sefer heralde 1,500,000 a bağladılar işi ama şeker seneye 2,lig B ye çıkar heralde:D
Laz_Asker_61
06.Haziran.2006, 18:26
Sergen Yalçın ve Etimesgut Şekerspor
hey gidi eski sergen hey kendini bitirdi bu adam atlar la kızlar la
mgungor
06.Haziran.2006, 18:34
HEYKELİ DİKİLECEK ADAM !!!
Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Sergen Yalçın artık Etimesgut Şekerspor'da forma giyecek.. Başkan Hızır Demir ilginç bir söz verdi: "Sergen'in heykelini dikeceğim" !..
Sergen Yalçın, bu sezon 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
KC Group'un Ulus'taki merkezinde yapılan ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir ile başkan yardımcısı Tahir Elbarlar'ın hazır bulunduğu törende 5 numaralı formayı giyen Sergen'in formalarından birinde "KEÇİ SERGEN" yazması dikkat çekti..
http://www.ajansspor.com/resim/cemkurel_sergen.jpg
Sergen Yalçın, imza töreninin ardından Başkan Hızır Demir'in ofisinde Genel Yayın Yönetmenimiz Cem Kurel'le bir süre sohbet etti.. Sohbette Başkan Demir ve başkan yardımcısı Tahir Elbarlar da yer aldı..
"BAŞKANIN İKNA EDİCİ ÖZELLİKLERİ VAR"
Şekerspor'un teklifini Başkan Demir'in samimiyetine güvenerek kabul ettiğini belirten Sergen, KC Grubu da Türk futboluna yaptığı hizmetlerden ötürü övdü.. Sergen'in "Başkanın ikna edici özellikleri var" sözü de odada kahkaların kopmasına neden oldu..
Önce 2. Lig A Kategorisi'ne oradan da Süper Lig'e çıkmak istediklerini ve futbolu Şekerspor'da Süper Lig'de bırakmak istediğini söyleyen Sergen Yalçın, Beşiktaş'a kırgın olmadığını, ancak geri dönmesinin sözkonusu olmadığını da söyledi..
http://www.ajansspor.com/resim/sergen_seker_buyuk.jpg
Sergen, Şekerspor’dan 500 milyar peşin, maç başına da 15 milyar para alacak. Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir de sohbetimiz sırasında Sergen'e övgüler yağdırdı.. "Sergen Türk futbolunun yetiştirdiği en nadide futbolculardan birisi" diyer Demir, KC Group'un da Türkiye'nin sayılı firmalarından biri olduğunu belirtti.. "Şekerspor da Türk futbolunda bir çınar ağacı. Birkaç sene önce az kalsın kapanacaktı.. Ama biz bu kulübü FIFA kriterlerine uygun hale getirdik" diyen Demir, "Biz niye 2. Lig'deyiz, bizim yerimiz Süper Lig olmalı. Bugün bizdeki koşullar, Süper Lig'deki takımların olsa olsa yarısında mevcuttur.. İnşallah en kası zamanda hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e çıkacağız" sözleriyle konuşmasını sürdürdü.. Demir, düşeni zirveye kaldırmanın zevkini yaşayacaklarını belirtti..
Sergen'in yeniden çok daha büyük lider olacağını ve aranan bir isim olacağını söyleyen Demir, "Sergen'e hiç kompleks yok, aynen Süper Lig'deki gibi oynayacağını biliyorum" dedi..
http://www.ajansspor.com/resim/sergen_hizirdemir_kucuk.jpg
HEYKEL SÖZÜ
Demir, Şekerspor Tesisleri'nin önüne Sergen'in heykelini dikeceğini de söyledi: "Sergen'in değerini biliyoruz.. Tessilere heykelini dikeceğiz.. Sergen'e sözümüz var.. Takım arkadaşları da Sergen'in değerini biliyor.. O'nun hegamonyasını bozmadan, Başkan-futbolcu değil ağabey-kardeş gibi anlaşacağız"
emirduman
06.Haziran.2006, 18:41
cık cık cık..
Sergen'i 2. Lig B Kategorisinde oynuyor görmek çok üzdü beni. Böyle bir yetenek, yazık!..
ibo
06.Haziran.2006, 18:43
şimdi benim kafama takılan bu klübün bu kadar parayı nereden bulduğu sergen e bu kadar parayı nasıl verebilecekler ? gelirleri ne ölçüde ? tartışılıcak konular bence....
e_mali
06.Haziran.2006, 18:49
Sekerspor'a maddi destegi KC Group yapıyor. Yakında baska bombaların gelcegine de inanıyorum ben. Ve Sekerspor'u cok kısa surede Super Lig'de gorebiliriz. Buyuk yatırım yaptı KC Group.
Tabi Sekerspor'a taraftar destegi gerekiyor ve bunun icin Sergen gibi adamlar almaları gerekyor.
barman
06.Haziran.2006, 18:51
bende msnde bi arkadaş böle yazmış'sergen şekersporda' bende şaka sanmıştım meherse gerçekmiş
SefaReis66
06.Haziran.2006, 18:55
iki-üç hafta önce şeker teklif yapmıştı sergen e sergen 1,750,000 euro istemiş şeker 1,000,000 euro vermiş anlaşamamışlardı bu sefer heralde 1,500,000 a bağladılar işi ama şeker seneye 2,lig B ye çıkar heralde:D
bu mesajı ciddiye almayın adamlar 2,lig B deymiş zaten:D:D
bi de geçen gazetede vardı bu para konusu sergen 1,750,000 euro istedi diye ama 500 milyara anlaşmışlar:D:D
yusufislam
06.Haziran.2006, 18:55
dusunun, sergen resmen besiktasa kusmus,,,
sekerspora nedenmi gitti para icin degil onun bunun icin degil
iyi okuduysaniz !!!
sergen bir zamanlar sekersporda oynadigi icin heykeli dikilecekmis,,,
soz bu,,,sergen besiktasdan beklerdi ama futbolcuyu bile kiskanan baskanlari var...
sergen sayildigi gercek destek gordugu yere gitti hayirli olsun
onlar adamin heykelini dikecek, ya besiktas siz ne yaptiniz....
fosssssssssssssss...
bluepaw
06.Haziran.2006, 19:09
Sürpiz Bir transfer.
Jesus_FB
06.Haziran.2006, 19:14
sergenin sonuda böyle oldu ama kendisi istedi bu sonu
Universal
06.Haziran.2006, 19:17
hey gidi sergen
pessy
06.Haziran.2006, 19:22
sezon basina 2.5 ton seker,lolipop,tuzluseker,eksi seker, falan filana mi analsmis :D
insan bursa nebilim soyle ligde orta guclu olan takimi alir ve tek basina cikartir bbuyuklerin ararsina olmadi t t t
ne olmuş dalga geçecek ne var süper lige çıkartacak belki onları önyargılı olma
bu arada bir şeye dikkat ettimde çok dalga geçici mesajlar yazıyosun bence vazgeç...
dusunun, sergen resmen besiktasa kusmus,,,
sekerspora nedenmi gitti para icin degil onun bunun icin degil
iyi okuduysaniz !!!
sergen bir zamanlar sekersporda oynadigi icin heykeli dikilecekmis,,,
soz bu,,,sergen besiktasdan beklerdi ama futbolcuyu bile kiskanan baskanlari var...
sergen sayildigi gercek destek gordugu yere gitti hayirli olsun
onlar adamin heykelini dikecek, ya besiktas siz ne yaptiniz....
fosssssssssssssss...
buda bir kanıtı...
10_Osmanozc
06.Haziran.2006, 19:25
KC Group'u tebrik etmek gerekir:)
pessy
06.Haziran.2006, 19:26
i abicim sergen gibi adamı getirmişler..
sergenNn
06.Haziran.2006, 19:32
ayrıca şekerspor'a helal olsun.sergen'i kadrolarına kattılar.ama anlamadığım sergen 2 sene daha futbol oynayacağım dedi ama 3 yıllık imza attı :D
marcos_assuncao
06.Haziran.2006, 20:23
Sergen ŞEKERSPORDA şeker gibi oynar baba
korray87
06.Haziran.2006, 20:45
yazık bnce futbolcumuzu mental sekile yeterince egitmiyoruz
gorkemyilmazkarasu
06.Haziran.2006, 21:28
:eek: :eek: :eek: bu ne sergen şekersporda vay beee bu sezonun transfer bombası bence.transferde bunun bi ötesi ronaldinho galatasaraydadır bence :D
M.Scofield
06.Haziran.2006, 22:27
şaka gibi ama fm 07 de nasıl olcak onu düşünüyom
SeZeRinHo
07.Haziran.2006, 15:59
arkadaşlar benim şaşırdığım nokta şu 500 milyar para şekersporda ne arıyo ya bide maç başına 15 milyar alcakmış galiba bu benim duyduğum haber.neyse bence sergenin şekerspora gitme nedeni menejerin bile ona bişey demesini istememesi olabilir takımı kafasına göre oynatacak umarım ii olur hayırlı olsun
Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 16:02
Şekerspor bu parayı KC Group'tan alacaktır.
bursa_mc
07.Haziran.2006, 18:43
eee şeker spor butun parasını sergene verdi .bi tek sergenle olmaz kı
bence yaznlış bi transferr
emirduman
07.Haziran.2006, 18:48
Tüm parasını vermemiştir, vardır daha..
Berkaiser
07.Haziran.2006, 21:11
Sergen para için gitmiş.Şeker'in arkasında KC var.Sergen keşke bıraksaymış.;)
pessy
07.Haziran.2006, 21:16
sergen futbolu bırakmaz hala bir şeyler yapabileceğini sanıyor kendini yeniden kanıtlamaya çalışıyo o yüzden küçük bir takıma gitti...
mgungor
08.Haziran.2006, 10:37
Sergen: "İlk kez ağladım"
Yuvamdan ikinci defa koparılıyorum ama ilk kez ağladım. Sıkıntıdan uyuyamadım... Bu sözler, Beşiktaş’tan ayrılmak zorunda bırakıldığı için 2.Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor’la sözleşme imzalayan Sergen Yalçın’a ait.
http://www.superspor.com/images/1/31/6481_B_sergen003.jpg
O, yalnızca alt yapısından yetişip zirveye çıktığı Beşiktaş’ın değil, Türk futbolunun da en önemli yıldızlarından biri. Yaptığı bir hareketle tribünleri ayağa kaldıran, "yıldız" sıkıntısının çekildiği dönemde, doyumsuz ziyafetler sunan bir isim.
İşte böylesine bir oyuncu Sergen Yalçın. Yedek kaldığı zaman, "niye oynatılmıyorum" diye sızlanmadı, hocası "çık oyna" dediği zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ne de olsa yuvasıydı Beşiktaş. Ancak, Jean Tigana’nın "Onu istemiyorum" sözleriyle yıkıldı, kalmak için elinden gelen her şeyi yaptı ama nafile...
Beni zorla kopardılar
Sonunda çaresiz Başkent’in yolunu tuttu. Sıkıntılıydı, gözyaşlarını zor tutuyordu... İçini döken Sergen, şunları söyledi: "İnsan sevdiği renklerden koparılırsa ne yapar diye düşündüm. Benim Beşiktaş’a olan sevgim bambaşka. Tarif edilemez. Beşiktaş’tan ikinci kez koparılıyorum. Yönetimden, ’Gel Sergen, bu takımın abisi sen ol’ denmesini beklerdim. Ben, yaşamım boyunca gittiğim kulüplerde hiç para konuşmadım. Hele Beşiktaş’ta, paranın sözünü bile etmedim. Hakkım olanı mutlaka almışımdır. Beşiktaş’ta ’para yok, gel otur’ deseler, sesimi çıkarmazdım.
Lig bitmeden arkadaşlarım Trabzonspor ile yapacakları son maça hazırlanırken ikinci başkanımız Murat Aksu, benimle çalışmak istemediklerini söyledi.
Soyunma odasında Jean Tigana ile karşılaştığımda, Fransız hoca oldukça mutluydu. ’Beni istememesi için bir neden yok’ diye düşündüm. Ancak, yanılmışım.
Yusuf hocam haklıymış
Hiç unutmuyorum, rahmetli Yusuf Tunaoğlu beni alt yapıda çalıştırırken bir gün kulağıma ’Sen büyük yeteneksin. Ama yarınların dikenli gül bahçeleri ile kaplanacak. Bazen diken batacak, bazen güleceksin. Şunu unutma, top ayağına yapıştıkça sen var olacaksın. Ayaktaysan yaşayacaksın’ demişti. Yusuf hocam ne kadar da haklıymış. Evet, dimdik ayaktayım.
Yürümeye ve topu oynatmaya, tribünleri ayağa kaldırmaya devam edeceğim. Kırgınlıklarımı içime attım. Kalbimin her zaman Beşiktaş’ta olduğu bilinmeli.
Ben, maalesef bazı medya organlarında futbolumla, attığım gollerle değil, özel yaşantım nedeniyle eleştirildim.
Dimdik ayakta öleceğim
’Sergen, İkinci Lig’e düştü" diyenlere, gülüp geçiyorum. Hiç üzülmedim. Çünkü ben, onur mücadelesi yapıyorum. Bugüne kadar hep dik oldum. Dimdik ayakta öleceğim. Bunları söyleyenler Türk futbolunun temel taşlarının ikinci ve üçüncü ligler olduğunu bilmiyorlar.
Beşiktaş yönetimi ile aramda kırgınlık olmadığını söylersem yalan olur. Ama ben bunu içime atıyorum.
Bir ara futbolu bırakmayı düşündüm. Beşiktaşlı Sergen olarak doğmuştum, öyle ölmek istiyorum. Beşiktaşlı Sergen olarak öleceğim! Kişiler bugün var yarın yok. Ama kurumların devamlılığı vardır. Kurumları ayakta tutan değerler vardır. O değerler kaybolmamalı.
Başkentliler hazır olun
Bugüne kadar hiçbir teknik adamla sorun yaşamadım. Yaşamam da. Şekerspor’un teklifini son durak olarak kabul etmedim. Ayaklarım kopana kadar yeşil sahalarda olacağım. Çünkü Şekerspor yönetimi benim gibi önemli kilit isimleri bir araya topluyor.
Şekerspor’da rahat kafa ile futbol oynayacağım. Ben bu yaşıma kadar futbol hayatımda çok zor günler yaşadım. Devamlı gereksiz eleştiriler ve saçma sapan konuşmalar içinde yer aldım. Burada çok güzel bir oluşum var. Türk futboluna katkıda bulunmak isteyen bir başkanımız var. İyi işler yapacağımız kanısındayım. Ben bugüne kadar hep şampiyonluk hedefleyen ve başarılar kazanmak arzusunda olan takımlarda oynadım. Şekerspor’da büyük işler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şekerspor Başkanı Hızır Demir ve yönetim kurulunun bana olan inançlarını ve güvenlerini boşa çıkarmayacağım.
Teknik direktörümüz Bahri Kaya ile 20 Haziran’da start alacağız. Şekerspor, hedefleri olan bir takım. Süper Lig hedefler arasında. Başkentli futbolseverler şölene hazır olsun.
Gönlüm hala Beşiktaş’ta
Son olarak yine siyah beyazlı taraftarlara sesleniyorum. Onları çok seviyorum. Bana destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş’a bir gün yönetici ya da antrenör olarak döneceğim, Umarım önümüzdeki sene şampiyon olurlar. Gönlüm her zaman onların yanında."
Sergen adını silemezler
İngiltere’de Chelsea’ye attığım 2 gol... 100. yılda G.Saray’ı yenerek şampiyonluğa ulaşmamız... F.Bahçe’ye Kadıköy’de benim attığım 2 golle taktığımız çelme... Hepsi bana ayrı bir heyecan veriyor, hırslandırıyor. Bugün çocuklarına ’Sergen’ adını koymuş binlerce aile var. O isimleri de mi silecekler? Bazen düşünüyorum, ’Tigana beni neden istemedi?’ diye. Yok, işin içinde başka şeyler var. Onursal başkanımız Süleyman Seba’nın neden evlenmediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
Evimi, ruhumu değiştirmedim
Beşiktaş’tan İstanbulspor’a giderken siyah beyazlılara, en yüksek bonservis ücretini kazandırdım. Beşiktaş’a dönemin yöneticisi Muzaffer Nasıroğlu tarafından getirilince dünyalar benim oldu. İlk transfer ücreti ile satın aldığım evim Fulya’da. F.Bahçe’ye gittiğimde bile evimi ve ruhumu değiştirmedim. Çevrem, arkadaşlarım ve havasını teneffüs ettiğim tek yerin Beşiktaş olduğunun bilinmesini isterim.
08.06.2006
Kaynak : Hürriyet