View Full Version : Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 3.Hafta
Nedvedmania
30.Ağustos.2012, 17:53
http://img831.imageshack.us/img831/5760/56514388.png (http://img831.imageshack.us/i/56514388.png/)
antiochia
30.Ağustos.2012, 22:15
Maçın favorisi Sivas, Fenerbahçe'nin Savunması ve orta sahası sorunlu. Morali diplerde...
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Ağustos.2012, 22:17
fenerbahce macin favorisi, savunmasi oturmaya basladi. kolay kolay gol yemeyiz bence, hucumda da uretken olabilirsek rahat bir galibiyet aliriz.
caglaruzun
30.Ağustos.2012, 23:27
Eneramo faktorü var. Yobo, Emenike'yi tuttuğu gibi Eneramoyu da tutabilirse sıkıntı olmaz ama tutamazsa Fenerbahçe çok sıkıntı çeker.
ReaList
30.Ağustos.2012, 23:42
Selçuk Şahin'in oynaması durumunda izlemeyeceğim maç. Oyuncu tercihleri maçın sonucu üzerinde etkili olacaktır. Kötü tercih Sivas'a puan veya puanlar kazandıracaktır.
SAİT71
31.Ağustos.2012, 02:01
Beraberliğe oynamalıyız.
Alex yaşlandı oynamamalı.
Takıma kırgınım, maçı izlemek planlarım arasında yok. ;)
sarianet
31.Ağustos.2012, 02:03
fark atarız 50 ile 7-0 arasında bi skor bekliyorum:)
furkan58
31.Ağustos.2012, 03:59
Maçın favorisi Sivas, Fenerbahçe'nin Savunması ve orta sahası sorunlu. Morali diplerde...
Vaoov :icon_eek:
Sonuç olarak hala avrupa sahnesindeyiz moral bozcak bir şey yok. 3 puan alıp lige devam etmemiz lazım.
mwaru
31.Ağustos.2012, 04:07
umarım yeniliriz aksi halde aykut kocaman ile devam ederiz.
Deus Dominus
31.Ağustos.2012, 16:05
Fenerbahçe rahat oyun ve skorla kazanacak.
darkkobal123
31.Ağustos.2012, 16:11
Fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır.
sarianet
31.Ağustos.2012, 18:34
böyle düşünen taraftarlar da var ilkokulda düşünürdüm bunları ben yazık
Fearless Coward
31.Ağustos.2012, 18:39
Sivas'ın ofans hattı harika kesin gol bulacaktır diye düşünüyorum Fenerbahçe'den de cevap gelecektir gollü beraberlik bekliyorum ben Sivas'ın savunması iyi olsa kazanırdı derdim ama kesin 1-2 gol yerler...
sananes
31.Ağustos.2012, 19:03
Fenerbahçem zevkli geçmesi muhtemel bu karşılaşmayı kazanır. Biz sivastan daha çok gol atarız bir şekilde.
byariff
31.Ağustos.2012, 19:08
bol gollu mac olur sivas"in hucum hatti cok iyi aksine defansida cok açik veriyor , fenerbahceyi zaten tartismaya gerek yok bol gollu beraberlik bekliyorum 2-2 gibi.
Kaka Leite
01.Eylül.2012, 12:21
Yenildiğimiz var saydık.Maçtan hemen sonra Aykut hocanın bırakacağını mı düşünüyorsun ?
Bıraksa Spartak maçında bırakırdı çünkü telefisi olmayan bir maç üst üste 3-4 maç kaybetmediğimiz sürece Aykut hoca bırakmaz yani boşa umarım yeniliriz falan deme :)
Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Maçın favorisi tabiki de biziz, Kuyt'tan gol bekliyorum..
futureless
01.Eylül.2012, 13:05
Fenerbahçe böyle durumlarda zor deplasmanları rahat kazanıp günü kurtarmıştır hep.
GebzeLi1907
01.Eylül.2012, 14:54
Zor maç gibi duruyor maçta Sivas'ın hücum hattı çok etkili oyunculardan kurulu
Önde baskılı başlayacaklarını düşünüyorum o baskıyı kırabilirsek savunmada mutlaka hata yapacaklardır.
Duran toplarda geçen hafta çok zayıf olduklarını gösterdiler duran top ile öne geçip, kronikleşen 1-0 a yatma haliyle defansa çekilerek kontra ataklar ile de maçı kazanabiliriz.
Tabi üstüne yatma işini çok abartırsak yine mahkum ve sivas adına bol pozisyonlu bir maç da çıkabilir ortaya..
Aykut hoca nın tercihlerini de merakla bekliyorum Alex Stoch Selçuk gibi oyuncular konusunda özellikle
İzlemek istediğim ortasaha ve forvet
Topal Topuz
Kuyt Alex Stoch
Sow
sarianet
01.Eylül.2012, 15:47
Sivasspor maçı kadrosu :
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
uAburak89
01.Eylül.2012, 15:55
Baroni yok, ilginç.
eGowiCh
01.Eylül.2012, 16:09
Bu adamın ne yaptığını, yapmaya çalıştığını anlayabilen bir Allah'ın kulu varsa söylesin.
Cristian Baroni'yi en kritik deplasmanda (Moskova) ilk onbir başlat, kilit rol ver, Kadıköy'deki maçta da sonradan oyuna dahil et ama lig maçının kadrosuna alma. Anlaşılır bir şey mi? Bienvenu çılgınlığını söylemeye gerek yok, adamı Moskova'da oyuna soktu ama şu ana kadar yaptığımız tüm maçlar (hazırlık dahil) 18'ine almadı.
Şu şartlar altında en ideal Sivasspor kadrosu:
Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Kuyt, M.Topuz, M.Topal, Stoch, Alex, Sow.
Ama Kocaman gider şöyle bir onbir sahaya sürer:
Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, Selçuk, M.Topal, Caner, Kuyt, Sow.
sui generis
01.Eylül.2012, 16:16
ben Kuyt-Stoch-Alex-Sow aynı anda oynasın diyenleri hiç anlamadım ve anlamayacağım.
Corpus
01.Eylül.2012, 16:22
ben Kuyt-Stoch-Alex-Sow aynı anda oynasın diyenleri hiç anlamadım ve anlamayacağım.
Neden peki Muhammed?
sui generis
01.Eylül.2012, 16:24
Neden peki Muhammed?
o adamların hepsi forvet oyuncusu. 4-4-2 için uygun değiller, hepsi 4-3-3 oynayabilecek düzeyde. 4 forvet bu takıma çok fazla. hele ki; böyle ortasahamız olduğu sürece.
BleedingMoon
01.Eylül.2012, 16:26
salih uçan oynayacak diyolla
furkan58
01.Eylül.2012, 16:31
Mert-Gökhan-Egemen-Yobo-Hasan Ali-Topuz-Salih-Topal-Kuyt-Sow-Stoch 11'i ile çıkarız.
sui generis
01.Eylül.2012, 16:33
----Sow Kuyt
Stoch---------Topuz
-----Topal Salih
ya da
-------Sow
Caner Alex Kuyt
-----Salih Topal
Corpus
01.Eylül.2012, 16:41
o adamların hepsi forvet oyuncusu. 4-4-2 için uygun değiller, hepsi 4-3-3 oynayabilecek düzeyde. 4 forvet bu takıma çok fazla. hele ki; böyle ortasahamız olduğu sürece.
aslında daha çok 4-2-3-1 tarzı oluyor Muhammed. Topal ve Topuz sayesinde savaşçı bir ortasaha. Alex gibi bir lider. Stoch - Kuyt kanatlarda etkili ve hatta bunlara ek olarak Sow gibi bir forvet. Sow eğer istenilirse press yapabilen bir oyuncu, Kuyt adeta defansif forvet. Topuz ve Topal da durmadan press yapabilen oyuncular. Şimdi böyle baktığımızda ortasaha ilerisinde 4 oyuncu iyi press ve savunma yapabiliyor. Stoch geriye dönüyor zaman zaman, onda biraz sıkıntı var. Tek press yapmayan Alex. Kontraya çıkan bir takımda top Alex' de ise bence gol olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Kuyt ve Sow gibi çok hızlı oyuncular da var.
Bence
------Topuz --------Topal--------
Kuyt--------Alex--------------Stoch
--------------Sow--------------------
çok etkili bir kadro olur. Durdurulması çok güç.
GebzeLi1907
01.Eylül.2012, 16:44
Rakipten korkmayan takımının adının Fenerbahçe olduğunu bilen herkes Kuyt Sow Alex Stoch'u bir arada oynatır oynatmalıdır mecburi durumlar dışında.
Anelka Alex Tuncay Nobre oynamadı mı oynadı zaman zaman rakibin nefesini kesip canını almadı mı aldı..
Az Alkmaar deplasmanına
Tümer Tuncay Alex Kezman bir arada çıkıp iyi futbol oynanmadı mı
Deivid Alex Uğur(Kazım) Kezman(Semih) bir arada oynamadı mı oynadı rakibin tepesine çökmedi mi istedikleri zaman, çöktü.
Sevilla deplasmanında Aurelio tek başına önlerinde Deivid Alex Uğur Kezman Semih turu getirmedi mi ?
Kuyt 6 senedir 4 4 2 nin ve 4 2 3 1 in sağında oynuyor forvet olarak da orada da pek ala değerlendirebilir.
Stoch'un da savunma zaafı olsun varsın Fenerbahçe bunu tolere edebilmeli senelerdir ediyor neticede
Kazma, ileriye gidemeyen rakipten çekinen oyuncular seyretmektense ben böyle bir Fenerbahçe izlemeyi tercih ederim.
Ortasahanın zayıf olduğu gerçek ama bu ortasahayı kuran da Aykut Kocaman dan başka kimse değil.
sui generis
01.Eylül.2012, 16:44
bol gol yeriz , belki bol gol de atarız. Stoch , Sow dan daha çok ileride. orada sadece Kuyt pres yapıyor. bence bizim ortasahaya o da yetmez. Vaslui nin ilk maçında böyle çıktık yanlış hatırlamıyorsam resmen duman ettiler bizi.
Corpus
01.Eylül.2012, 16:49
bol gol yeriz , belki bol gol de atarız. Stoch , Sow dan daha çok ileride. orada sadece Kuyt pres yapıyor. bence bizim ortasahaya o da yetmez. Vaslui nin ilk maçında böyle çıktık yanlış hatırlamıyorsam resmen duman ettiler bizi.
Sow yerine Semih ve Topuz yerine Baroni varmış ha bir de defansta Yobo yerine Bekir. Bence bu 2 isim fakeder. Tabi böyle bir kadro ile çıkmadan bilemiyoruz nasıl işler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 17:49
SOW
STOCH............................................. KUYT
CANER - TOPUZ
TOPAL
HASAN - EGEMEN - YOBO - GOKHAN
MERT
sivasa giden kadroyu bilmiyorum, boyle cikabiliriz buyuk ihtimal. stoch konusunda emin degilim, sanki hala hazir degil gibi sezona ama krasic de yokken artik formayi kapmali. sivas hucumu seven bir takim, arkada cok bosluk birakacaktir. gerektigi zaman dikine oynarsak[bu ortasaha bunu basabilirse] farkli bir skor cikar. ne zaman farkli skor beklesem hezimet oluyor yalniz :n:
su yazdigim kadroda bir tane adam gibi ortasaha olsa bu mactan emin olurdum.
sui generis
01.Eylül.2012, 18:27
Sow yerine Semih ve Topuz yerine Baroni varmış ha bir de defansta Yobo yerine Bekir. Bence bu 2 isim fakeder. Tabi böyle bir kadro ile çıkmadan bilemiyoruz nasıl işler.
Semih çıkıp Topuz girince kontrolü almıştık. bu arada Semih de pres yapan bir oyuncu.
MeliksahAydogan
01.Eylül.2012, 18:43
Bana Sivasspor Fenerbahçe'den puan alacak gibi geliyor.
Corpus
01.Eylül.2012, 18:50
Semih çıkıp Topuz girince kontrolü almıştık. bu arada Semih de pres yapan bir oyuncu.
Ama sadece press yapan bir oyuncu. Press + forvet özelliklerini de sahaya yansıtsa çok fazla değiştirir etkiyi.
Nedvedmania
01.Eylül.2012, 20:30
Lütfen sadece maç hakkında konuşalım.
eGowiCh
02.Eylül.2012, 05:21
Sivasspor kalecisi Korcan sakatlık bahanesiyle maç kadrosuna alınmamış. Geçen hafta oynamıştı.
Şike sürecinden sonra çocukcağız F.Bahçe'ye karşı oynamaya çekindi anlaşılan. Ben olsam ben de aynı reaksiyonu gösterirdim. Kolay bir şey değil. Hatalı gol yedin diye şikeci muamelesi yapıldı, suçsuz günahsız aylarca tutuklu kaldı. Sanıyorum hocasıyla konuşup durumu izah etmiş, sakatlık bahane edilip oynatılmamasını rica etmiştir. Eğer ki çocuk bir hatalı daha gol yese aynı muameleyi görecek belki de. Gerçekten çok zor bir durum, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Çok isabetli bir karar vermiş Rıza Hoca.
ReaList
02.Eylül.2012, 13:34
Sivasspor maçı kadrosu :
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
Ulu liderimiz Selçuk Şahin varsa rahatız yormayın kafanızı.
Yavuz12
02.Eylül.2012, 13:37
Sivasspor kalecisi Korcan sakatlık bahanesiyle maç kadrosuna alınmamış. Geçen hafta oynamıştı.
Şike sürecinden sonra çocukcağız F.Bahçe'ye karşı oynamaya çekindi anlaşılan. Ben olsam ben de aynı reaksiyonu gösterirdim. Kolay bir şey değil. Hatalı gol yedin diye şikeci muamelesi yapıldı, suçsuz günahsız aylarca tutuklu kaldı. Sanıyorum hocasıyla konuşup durumu izah etmiş, sakatlık bahane edilip oynatılmamasını rica etmiştir. Eğer ki çocuk bir hatalı daha gol yese aynı muameleyi görecek belki de. Gerçekten çok zor bir durum, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Çok isabetli bir karar vermiş Rıza Hoca.
Oynamadığı için yine şike yaptı derlerse ne olacak ?
Bkz : Emenike
ForsakeN
02.Eylül.2012, 13:39
Sanki Salih oynayacakmış gibi geliyor bu maç. İnşallah oynar da ortasahada 9 yıllık Selçuk Şahin illetinden kurtuluruz.
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
Topal - Salih
M.Topuz - - - - - - - Stoch
Kuyt - Sow
sananes
02.Eylül.2012, 13:51
Salih'in oynayacağını sanmam. Aykut Hoca yine Topal Selçuk ikilisini kullanmayı deneyecektir. Alex'i ise bu hafta oynatma ihtimali yüksek. Zaten Krasic sakat olduğu için yerine bir ofansif oyuncu girecek,bu ismin Alex olma ihtimali daha olası geliyor bana.
eGowiCh
02.Eylül.2012, 15:32
Şu Selçuk yüzünden yemin ediyorum F.Bahçe'den soğudum.
Lim10
02.Eylül.2012, 16:35
Aykut hoca nasıl bir taktik yada kadro ile çıkar bilmiyorum, düşünmüyorumda.Ama içimde bir his var hırslı bir oyunla kazanıcaz bugün.Spartak maçından sonra uzun süre izlememeye karar vermiştim ama akşam gidip izliycem maçı.3-1 içimden geçen skor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 16:39
Oynamadığı için yine şike yaptı derlerse ne olacak ?
Bkz : Emenike
van der sar olsaydi boyle dusunulebilirdi, dogru diyorsun :D
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:05
Dizilişler ve 11ler belli oldu mu ?
tyfnkrvl07
02.Eylül.2012, 18:07
Mert,Gokhan,Yobo,Egemen,H.Ali,Selcuk,M.Topal,M.Top uz,Alex,Kuyt, Sow.
Suicider
02.Eylül.2012, 18:08
Sivas
18 Milan Borjan
5 Ziya Erdal
21 Jakub Navratil
44 Erhan Güven
67 Uğur Kavuk
8 Kadir Bekmezci
11 Erman Kılıç
20 Doğa Kaya
92 Aatif Chahechouhe
7 Ricardo Pedriel Suarez
14 Michael Eneramo
29 Atilla Koca
4 Murat Akça
33 Jan Rajnoch
58 Hayrettin Yerlikaya
10 Kamil Grosicki
16 Milan Cerny
94 Kaan Kılcı
Fenerbahçe
34 Mert Günok
2 Egemen Korkmaz
3 Hasan Ali Kaldırım
6 Joseph Yobo
77 Gökhan Gönül
5 Mehmet Topal
10 Alex de Souza
21 Selçuk Şahin
38 Mehmet Topuz
7 Moussa Sow
11 Dirk Kuyt
85 Serkan Kırıntılı
4 Bekir İrtegün
88 Caner Erkin
9 Miroslav Stoch
17 Recep Niyaz
48 Salih Uçan
23 Semih Şentürk
C h A o S
02.Eylül.2012, 18:11
Sow solda,Mehmet Topuz sağda olur.Krasic'in sakatlığında bile Stoch oynamıyorsa demekki kafasından tamamen çıkarmış Stoch'u.Rusya'dan 12 milyon euro felan teklif var deniliyordu.Satılsaymış iyi para getirirmiş.Sezon sonu satmaya kalksan oynamayan adama kimse vermez o parayı.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:17
Sow solda,Mehmet Topuz sağda olur.Krasic'in sakatlığında bile Stoch oynamıyorsa demekki kafasından tamamen çıkarmış Stoch'u.Rusya'dan 12 milyon euro felan teklif var deniliyordu.Satılsaymış iyi para getirirmiş.Sezon sonu satmaya kalksan oynamayan adama kimse vermez o parayı.
Tamamen katılıyorum.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:20
Aykut Kocaman eğer Sow'u sol açık oynatıyorsa ben diyecek bir şey bulamıyorum.
Ek olarak Cristian'ı kadroya almamak gibi saçma bir şey mi var ? :D
Sanki elinde Lass , Melo , Diaby falan varda Cristian'ı 18 dışı bırakıyor.
Selçuk-Topal üretkenlik , yaratıcılık 0 açık ve net.
Sekopej
Öyle bir durum yok, Stoch haftaya ilk 11'de olabilir, silmek gibi düşünmüyorum ve peşin hüküm verip seneye satılmaz demek de garip, Stoch yeni sözleşmesini uzattı.
4-3-1-2 oynarsak avantajlı olur yoksa Kuyt kanatlara kayarsa pek etkili olamıyor, 4-3-1-2 idealdir.
sananes
Biz seni savunup duruyoruz sen de şu hatalarından bir ders al hoca! Yine ilk yarıyı çöpe atıyorsun.
Sekopej
02.Eylül.2012, 18:22
Biz seni savunup duruyoruz sen de şu hatalarından bir ders al hoca! Yine ilk yarıyı çöpe atıyorsun.
Dediğin gibi muhtemelen devre arası ya da geriye düştüğümüzde Stoch girer Selçuk yerine ve baskı ile yine güzel oyunu görürüz, ilk devre için de Topuz'un etkinliği ve Gökhan'ın hücuma katılımı belirleyici olur bence.
mpaker66
02.Eylül.2012, 18:23
kanatta kuyt oynar sow pek geriye gelmez ve alex'de sahada,kuyt oynar yani.
erdem344
02.Eylül.2012, 18:24
Recep ve salihin yedeklerde olması sevindirici.
Recep değilde salih ikinci yarı girebilir
eGowiCh
02.Eylül.2012, 18:24
Stoch Spartak maçının en etkili adamlarından biriydi. Mutlaka oynamalıydı. Oynamaması büyük hata.
Elinde Stoch ve Caner varken Kuyt'tan, Sow'tan sol açık yaratmak niye? M.Topuz'un Spartak maçında orta alanda ne kadar etkili olduğunu hepimiz gördük. Aynı şekilde Selçuk'un da ne kadar işe yaramaz olduğunu gördük.
Biz mi maçları yanlış izliyoruz, Aykut Kocaman mı?
Alex konusunda Kocaman'ın çark edişini neye borçluyuz? Şampiyonlar Ligi'nden elenmeye mi?
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 18:25
Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi yüksek ihtimal gibi geliyor bana gollü beraberlik bekliyorum 2-2 olabilir.
mpaker66
02.Eylül.2012, 18:27
sivas önde basan bir ekip selçuk-topal'ın baskıda ne yapacağını az çok tahmin etmiyo değilim.
Sekopej
02.Eylül.2012, 18:29
Alex konusunda Kocaman'ın çark edişini neye borçluyuz? Şampiyonlar Ligi'nden elenmeye mi?
Hayır, kadrodaki her oyuncuyu kullanacak hakkının olmasına. Neden ısrarla anlamak istemiyoruz, Alex bu takımın oyuncusu, yeri geldiğinde oynar, yeri geldiğinde yedek bekler. 1 maç oynatmadığında Alex'i kovuyor düşüncesinde olmak, oynattığında mecbur kaldı demek abes bence, misal Stoch oynamıyor diye hemen silinmiş düşüncesinde olmak gibi.
Oynatmayacağı adamı zaten kadroda tutmaz, gönderir, göndermiyorsa zaten onu oynatması kadar da doğal bir şey olamaz bence.
sananes
02.Eylül.2012, 18:37
Ya tamam elestirin sorun yok ama stoch spartak maçının en kötü 2-3 oyuncusundan biriydi.bitik durumda resmen fiziksel olarak.
Biraz önce aykut hocayı lig tvde dinledim de salihi 11de falan oynatmaz kupalar hariç. bunu soyledi resmen.
Deus Dominus
02.Eylül.2012, 18:40
Madem böyle düşüncedeler, alıyorsun oyuncuyu geleceğe yatırım adına, kiralık ver tecrübe kazansın, gelişmeye devam etsin. Neden ya neden çürütüyorlar şu gencecik prıl pırıl çocukları? Yabancı al kulübeye at, genç yerli al, a2'ye at... bu mu yani?
grkm33
02.Eylül.2012, 18:40
Fenerbahçe hep bunu yapıyor çok genci yaktılar böyle.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 18:44
Ben Sow veya Kuyt'ın sol kanat oynamasına akıl sır erdiremiyorum.Tamam Stoch kötü oynayabilir ama Sow solda Stoch'tan daha mı iyi oynuyor ? İkisi de asıl mevkiilerinde oynatıldığında çok can yakacak oyuncular.Ama sol kanada yerleştirildiklerinde her şey değişiyor.
sananes
02.Eylül.2012, 18:52
Stoch'u degil forvetten bozma birisini solda oynatma sebebi gole yatkınligi daha yüksek olsun istemesi olabilir. Niang'i da sık sık oynatirdi. Ama hatalı bir karardir bu,orasi ayrı.
Alex konusunda oynatmasa "hatasında ısrar ediyor" diyecekler oynattiginda "ne oldu da çark etti" diyorlar. Elendik avrupadan rahata ermiştir aykut hoca o yüzden çark etti.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 18:53
Stoch'u degil forvetten bozma birisini solda oynatma sebebi gole yatkınligi daha yüksek olsun istemesi olabilir. Niang'i da sık sık oynatirdi. Ama hatalı bir karardir bu,orasi ayrı.
Peki Sow sol kanat oynadığı kaç maçta kaç gol attı ? :) Pek takip etmiyorum hangi maç atıyo napıyo diye.
Escochae
02.Eylül.2012, 18:56
Peki Sow sol kanat oynadığı kaç maçta kaç gol attı ? :) Pek takip etmiyorum hangi maç atıyo napıyo diye.
Hertürlü atıyor o sen dert etme :)
sananes
02.Eylül.2012, 18:58
Son haftalarda her maç ya atıyor ya attırıyor allah nazardan saklasin:) fakat ben hatalı bulduğumu yazdim yani soruyu benim üzerimden sormana gerek yok
sananes
02.Eylül.2012, 19:11
Hasan ali harika oynuyor. zaten beğenmeyenler önyargılı davranıyor bence. Selçuk bildiğimiz gibi
Corpus
02.Eylül.2012, 19:12
Selçuk kaleye 3 metreden müthiş( !) bir şut çıkardı top Alex' e çarptı :D
sananes
02.Eylül.2012, 19:13
Ah be Sow.at iste bunu.
Aynindan bir isyan da Kuyt'a
berkay123456
02.Eylül.2012, 19:23
Beyler fener nasıl oynuyor? yener mi sizce? canlı'dan iyi oranı var basayım mı sizce?
uAburak89
02.Eylül.2012, 19:25
Fenerbahçe atacak gibi, Sivasspor savunması sıkıntılı. Sivasspor'un tek olayı kontra atak, Grosicki olsa etkili olabilir.
sananes
02.Eylül.2012, 19:25
Beyler fener nasýl oynuyor? yener mi sizce? canlý'dan iyi oraný var basayým mý sizce?
Bi 20 lira da benim için bas:) ciddiyim.öyle aman aman bir üstünlük yok ama fenerbahçe ilk yarilarindan cok daha iyiyiz
Basacaksan hemen bas yine kaçırdık alex ile. Oran duser sonra
uAburak89
02.Eylül.2012, 19:27
Alex'in sevdiği pozisyondu, oturmadı ayağına.
sarianet
02.Eylül.2012, 19:28
her iki taraf da gol atabiliro derece enteresan bi maç
berkay123456
02.Eylül.2012, 19:29
bastım gitti :)
Bordo61Mavi
02.Eylül.2012, 19:31
Bu mac niye bukadar erken saate ?
KanaKe
02.Eylül.2012, 19:31
su maca bak 2. bundesliga seviyesinde resmen.. ne oyun kalitesi var ne tempo..
byariff
02.Eylül.2012, 19:36
sivas net gol kacirdi mert son anda dokunmasa goldu
Bordo61Mavi
Cok sacma bir pozisyon verdi Fenerbahce, o hatayi GG'den beklemezdim
sananes
Gökhan önce hata yaptı sonra hatasını ikiye katlayıp suya kontrolsüz dokundu allahtan çok yon değiştirmedi de mert güzel bir sekilde çıkardı
Corpus
02.Eylül.2012, 19:37
Sivas gol atsa bile Fener bu maçı alır.
uAburak89
02.Eylül.2012, 19:40
Sivasspor biraz dengeledi maçı, yalnız hakikaten sıkıcı geçiyor maç.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 19:43
Maç nasıl geçiyor ?
uAburak89
02.Eylül.2012, 19:45
Sow bıraktı sol kanadı, sola destek Topal'dan geliyor.
byariff
02.Eylül.2012, 19:47
ilk yari bitti , sahsi gorusum bol gollu bekliyordum daha gol cikmadi ins 2.ci yari cikar :D
atif seysu"yu begendim is yapar , 2.ci yari pedriel yerine grosicki girerse sivas cok daha iyi oynar.
KanaKe
02.Eylül.2012, 19:47
barcelona gibi oynuyor takim mübarek :D kimse pozisyonunda sabit degil herkes ordan oraya..
sananes
02.Eylül.2012, 19:48
Çift onliberolu oynuyoruz ama çift forvet gibi. Topal defansif olarak hasan aliye yardımcı oluyor. Iyi başladık ama sonra dengeli ortada geçti maç.
Alex ve selçuk ilk yarının kotuleriydi. Bu yüzden de hiç tempo yapamiyoruz.
sarianet
02.Eylül.2012, 19:49
Bu mac niye bukadar erken saate ?
sivastaki koşullar uygun olduğu için sanırım
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 19:50
Aatif bence ilk yarı çokta iyi değildi 2. yarı kendisine çeki düzen verirse golü bulur diye düşünüyorum Sivas...Amrabat 2 potansiyeli var onda Grosicki ile daha sağlam bir Sivas izleriz 2. yarı...Fener'i tartışmaya gerek yok ilk 20 dakika da gol bulup maçı koparabilirlerdi çok kaçırdılar Sivas kazanırsa şaşırmamak lazım...
Maçın erken olması ise bizim maç 20:30'da TS'nin maç 21'de Fener'in maçı akşam olsa ligtv için iyi olmazdı bu durum bu yüzden böyle sanırım...Geçen hafta da böyleydi...
BleedingMoon
02.Eylül.2012, 19:50
oyunu öne yığabilsek... kuyt sol kanatta oynuyor gibi geldi bana da. sow'u hep ortada gördüm.
Escochae
02.Eylül.2012, 19:51
Mhmet Topalı çok beğendim topla alışverişleri ve hucuma destek verişleri çok iyiydi. Ondan beklemediğim hareketleri yapıyor açıkcası :)
titates1
02.Eylül.2012, 19:53
Sow sol kanatta oynamıyor ki , hocanın antremanlarda da denediği 4-3-1-2 oynuyoruz.İyi başladık ama son 10 dakika falan çok sıkıcıydı.
Bordo61Mavi
02.Eylül.2012, 19:56
sivastaki koşullar uygun olduğu için sanırım
Vay be bunu dusunebilen federasyonumuz varmis :) 2 hafta once nerdeymisler, 15.00'de mac oynatmistilar.
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 19:59
Hayır ya ne alakası var geçen hafta Sivas'ın M.İ.Y maçı 19'da başlamıştı yayınla alakalı bizim maç 20:30'da TS maçı 21'de oynanacak Fener'in maçını 20 ya da 19 yapsalar kötü olurdu onlar için...
Bordo61Mavi
02.Eylül.2012, 20:13
Hayır ya ne alakası var geçen hafta Sivas'ın M.İ.Y maçı 19'da başlamıştı yayınla alakalı bizim maç 20:30'da TS maçı 21'de oynanacak Fener'in maçını 20 ya da 19 yapsalar kötü olurdu onlar için...
Cumartesi 15:00 Karabuk - Trabzonspor ( 30+ derece hava sicakligi)
Cumartesi 19:45 Antep - Sivas
Cumartesi 19:45 Elazig - Fenerbahce
Ilk hafta fiksturu ( ramazanin son gunu) Federasyon saglikli dusunemiyor. Burda yayin akisini etkiliyecek birsey yok. Futbolcu sagligini dusunsunler. Bugun Fenerbahceyede aynisini yapsalar aynisini derdim, ondan sordum macin niye erken oldugunu, sonra zaten havanin sicak olmadigini gordum maci acinca.
uAburak89
02.Eylül.2012, 20:17
Gol dakikaları bunlar..
KanaKe
02.Eylül.2012, 20:19
avrupa macinda egemen o hareketi yapsa direk kirmizi.. gole giden son adami düsürdü yere.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:24
Egemen net kırmızı !
sananes
02.Eylül.2012, 20:28
Her yan topta kuyta tamamen sarılıyorlar sonuncuda da düşürdüler.hani değişmişti bu kural?
Corpus
02.Eylül.2012, 20:35
Sivas 6-7 dakika çok iyi baskı kurdu ama golü çıkartamadı. Fener' de sıra.
titates1
02.Eylül.2012, 20:35
Alex ayip.etti eger gorduyyse de tepki vermediyse
Corpus
02.Eylül.2012, 20:43
Genç Nöbetçi oyunda :D
Bordo61Mavi
02.Eylül.2012, 20:44
Adam butun kafa toplarini aliyor :) Enaramo nasil bir adamsin sen
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:45
HAK'ın yerine Semih girmiş Fenerbahçe şuan da nasıl oynuyor ?
Diziliş ve oyun bakımından.
byariff
02.Eylül.2012, 20:46
sivas iyi oynuyor ama bir turlu atamadilar
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:47
sivas iyi oynuyor ama bir turlu atamadilar
Atabilirler belki son anlarda ?
KanaKe
02.Eylül.2012, 20:51
yazik su takima.. ne hale getirdi kocaman güzelim takimi
KanaKe
02.Eylül.2012, 20:52
ulan selcuk senin o pas verecek ayagini yaninda oyuncu var adam taca atiyor topu...
Corpus
02.Eylül.2012, 20:52
Selçuk :n::n:
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:54
Sivaslılar Selçuk diye tezahürat yapıyor :D
C h A o S
Selçuk o pası nasıl verebiliyorsun mübarek.
Fearless Coward
Selçuk iyi güldürdü he :zuhaha Fener ilk yarı kaçırdıklarını atsa çok rahat kazanırdı bu maçı ilk yarı 0-0 bitince hayli zorlaştı maç Sivasta Eneramo ve Aatif bi türlü toparlanamadılar bi soldan bi sağdan ofsayt yaptılar Aatif öğrenememiş bu işleri :D
byariff
02.Eylül.2012, 20:56
selcuktan muthis pas :D :D
maç bitti 0-0 sivas 2.ci yari hak eden tarafti.
Addolorato
http://www.youtube.com/watch?v=DrmSTLMqQ8M
Selçuğa laf yok :D
nekop
Bu Selçuk'un hayatı incelenmeli. :) Selçuk'tan kat kat yetenekli, daha çalışkan birçok oyuncu büyük kulüplerde harcanırken bu adam bir şekilde hala Fenerbahçe formasıni giymeyi başarabiliyor. :)
KanaKe
02.Eylül.2012, 20:58
Bu Selçuk'un hayatı incelenmeli. :) Selçuk'tan kat kat yetenekli, daha çalışkan birçok oyuncu büyük kulüplerde harcanırken bu adam bir şekilde hala Fenerbahçe formasıni giymeyi başarabiliyor. :)
koy salihi oynat.. selcuk oynatilirmi bu saatten sonra ya adammi yok yerine..
RaSenGan
02.Eylül.2012, 20:59
Selçuk :zuhaha Bir Galatasaraylı olarak Aykut Kocaman'ın bir ömür Fenerbahçe'nin başında olmasını istiyorum :)
Bordo61Mavi
02.Eylül.2012, 20:59
yorumlar cok iyi :D
Ateistlerden açıklama: Bunu biz bile açıklayamayız
Bu sene hangi onemli macta gol atip kendini 1 sene daha takimda tutmayi basaracak onu merak ediyorum :D
KanaKe
02.Eylül.2012, 21:01
yorumlar cok iyi :D
Ateistlerden açıklama: Bunu biz bile açıklayamayız
Bu sene hangi onemli macta gol atip kendini 1 sene daha takimda tutmayi basaracak onu merak ediyorum :D
coktan sözlesme yenilendi.. 2014 e kadar takimda kendisi.
su yorum cok bomba
Konami işi iyice abartmış. Grafikler, formalar, gol sonrası sevinç... Sanki gerçek maç izlemiş gibi oldum.
Selçuk :zuhaha Bir Galatasaraylı olarak Aykut Kocaman'ın bir ömür Fenerbahçe'nin başında olmasını istiyorum :)
Allah eksik etmesin :D
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 21:02
Allah eksik etmesin :D
Aynen :D :D
titates1
02.Eylül.2012, 21:02
Aykut Hoca bir şeyleri değiştirmek istiyorsa işe kondisyonerini kovarak başlamalı.
C h A o S
02.Eylül.2012, 21:03
İlk yarı Fenerbahçe,ikinci yarı Sivas goller bulup maçı alabilirdi.Ancak genel olarak maçın hakkı beraberlikti.Sivas ikinci yarı zaman zaman çok bunalttı Fenerbahçe'yi.O anlarda daha güçlü olabilseler gol bulabilirlerdi.
Atıf'ı ben beğenmedim.Her topu ayağına dolaştırdı.Güçsüz gözüktü.Ama yinede Sivas için iyi bir transfer olmuş.Belli bir yeteneği var.Grosicki 11 çıksa daha etkili olabilirdi.
Eneramo,Egemen ve Yobo'yu baya zorladı.Adam baya güçlü.Maçın adamıydı bana göre.Stoper Erhan'da baya iyiydi.
Fenerbahçe'de Hasan Ali zaman zaman baya etkili geldi.Ancak bazı pozisyonları kötü kullandı.Genel olarak iyiydi.Fenerbahçe'de maçın adamı ise Yobo'ydu.Çok top kesti.Bekir olsa bugün Sivas gol bulurdu.Yobo gelir gelmez defansı topladı.Ligimiz için üst düzey bir stoper.
Salih ise çok zorda kalmadıkça Aykut Kocaman onu kullanmaz.Maç öncesi gençleri yeri gelcek 18'e girecek,yeri gelicek kadroda olmuyacaklar,yeri gelicek 5 dakika oynacaklar gibisinden şeyler söyledi hatırladığım kadarıyla.Salih'i,Aykut Kocaman şu orta sahalar varken oynatmıyorsa dahada oynatmaz.Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilirki?Bunu sorsun basın mensupları merak ediyorum cevabı ne olacak.
Son olarak bu oyun düzeniyle ve orta saha ile Fenerbahçe ligi kaldıramaz.Orta sahası çok çabuk geçiliyor.Kuyt,Sow ve Alex gibi bireysel oyuncular maçtan düşerse onları toplayacak bir orta saha yok.Onlar ayakta kalırsa ancak etkili olurlar.Mesela bugün Kuyt etkisizdi.Çok çabaladı ancak asıl mevkisinde olmayınca ancak bu kadar yapabiliyor.
eGowiCh
02.Eylül.2012, 21:03
Aykut Hoca bir şeyi değiştirmek istiyorsa istifa etmeli, artık başka çıkar yol kalmadığı bu maçta da görülmüştür.
Uzun toplarla, şişirme toplarla en son Tamer Güney zamanında oynuyorduk.
KanaKe
02.Eylül.2012, 21:04
Aykut Hoca bir şeyleri değiştirmek istiyorsa işe kondisyonerini kovarak başlamalı.
o kadar zahmete girmesine gerek yok.. selcuk'u oynatmasin yeter.
berkay123456
02.Eylül.2012, 21:04
Fener'i pek beğenmedim düzen yok takımda kimin nerede oynadığı ne yapacağı belli değil.Ama yine de kazanıyorlardı.Öyle yada böyle gol yemiyor takım 3 maçta 1 kez yedi, 'Volkansız'.Topal'ın şutu direk yerine gol de olabilirdi, Topal'ı orada o kadar boş bırakıyorsan golü yemeyi de hak ediyorsun demektir, ama girmedi.Son dakikalarda da Sivaslı bi oyuncu kendi kalesine atıyordu o da girmedi.Fener kötü oynuyor ama yemiyor ve öyle ya da böyle golü de bulabilecek pozisyonlara da sokabiliyorlar kendilerini.
Bu arada ben Selçuk'a değil de en çok Egemen'in takla atıp öyle beklemesine güldüm :n:
Bujsas
02.Eylül.2012, 21:06
Ahahaha selçuğun çalımlarla attığı gole bunun yiyen kaleci kör oldu yorumu :D
titates1
02.Eylül.2012, 21:12
o kadar zahmete girmesine gerek yok.. selcuk'u oynatmasin yeter.
Onda zaten hemfikiriz ama takımdak kondisyon düşüklüğü var çok belli , iyi bir kondisyoner takımı çok değiştiriyor , daum'un başarısının %50'si Roland Koch'undur.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 21:17
Aykut Hoca bir şeyi değiştirmek istiyorsa istifa etmeli, artık başka çıkar yol kalmadığı bu maçta da görülmüştür.
Uzun toplarla, şişirme toplarla en son Tamer Güney zamanında oynuyorduk.
Egemen hala Hasan Ali'nin Türkiye'nin en iyi sol beki olduğu düşüncesinde misin ?
sarianet
02.Eylül.2012, 21:17
Aykut Kocaman Takım beklediğimden daha iyiydi
hocam ne diyon sen webtvden manunun maçını falan mı izledin hangi maçı izledin
EndoplazmiK RetikuluM
02.Eylül.2012, 21:20
Aykut hoca neyin kafasını yaşıyor top Selçuğun diyemi oynatıyor mecburen anlamadım ki.
GebzeLi1907
Aykut Kocaman ın korkaklıkları, Stoch Selçuk inadı, forvetten kanat yaratma çabası beni yıldırdı artık.
uAburak89
Aykut Kocaman: İçinde dört Şampiyonlar Ligi, iki lig bir Süper Kupa maçından oluşan yorucu bir bölümü geride bıraktık.
Aykut Kocaman: Bu bölümde çok yıprandık, milli takım arası bize iyi gelecektir.
Aykut Kocaman: Cristian'ın antrenman temposu çok düşük. Antrenörler kendi ayaklarına sıkmazlar yoksa neden oynatmayayım.
C h A o S
02.Eylül.2012, 21:25
Aykut Kocaman Takım beklediğimden daha iyiydi
hocam ne diyon sen webtvden manunun maçını falan mı izledin hangi maçı izledin
Beklediğimden daha iyiydi dediğine göre demekki kendisinin bekletisi küçük.Nasıl olurda Fenerbahçe'nin antrenörü böyle bir cümle söyler.Hakkaten eleştirildiği kadar var Aykut Kocaman.Hak ediyor.İyiki başımızda böyle biri yok.Valla izlemezdim maçları.
LifeYourself
02.Eylül.2012, 21:50
galiba bu selçuk belden sakatlanmadan önceki bir video malum volkan bile 22 numara giyiyor saçlar fena :zuhaha
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 21:57
Beklediğimden daha iyiydi dediğine göre demekki kendisinin bekletisi küçük.Nasıl olurda Fenerbahçe'nin antrenörü böyle bir cümle söyler.Hakkaten eleştirildiği kadar var Aykut Kocaman.Hak ediyor.İyiki başımızda böyle biri yok.Valla izlemezdim maçları.
Bak söylemiş işte adam çözümü ben izlemiyorum şahsen çok mutluyum bugün hiç takmadım :icon_biggrin:
zeck17
02.Eylül.2012, 22:05
#StaywithusAykutKocaman şaka bir yana fenerbahçe gibi bir takım anadolu takımlarıyla yapacağı maçlara 2 defansif önliberoyla oynamamalı baskıyı kurup rakip yarı sahada oynamalı takım
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 22:46
#StaywithusAykutKocaman şaka bir yana fenerbahçe gibi bir takım anadolu takımlarıyla yapacağı maçlara 2 defansif önliberoyla oynamamalı baskıyı kurup rakip yarı sahada oynamalı takım
Dostum allah aşkına saçma konuşmayın ya kim var ofansif de oynatmıyoruz.Baroni desen onun ofansı olmasın geçen sene harika olan Baroni bu sene eski halinde değil.
ReaList
02.Eylül.2012, 22:49
Selçuk Şahin'in oynaması durumunda izlemeyeceğim maç. Oyuncu tercihleri maçın sonucu üzerinde etkili olacaktır. Kötü tercih Sivas'a puan veya puanlar kazandıracaktır.
Maçtan önce söylediğim gibi maçı izlemedim. Özeti ve özet dışında bazı anları izleme imkanım oldu, maç hakkındaki yorumları dinledim ve sanal ortamda yapılan yorumlara göz attım. Buradan yola çıkarak ;
Öncelikle Maç bitimine doğru Sivas taraftarlarının Selçuk,Selçuk diye tempo tutması ve Fenerbahçeyle dalga geçmesi en ağır hakaretten bile ağırdır. Bunu kaldırabilen yegane hocamızı tebrik ediyorum. Elalemin maskarası da olduk ya Helal.
1 Haftayı aşkındır Alex, Alex diye inleyen Alexseverler sessiz olmuş, O olmazsa takım ileri gidemez diyenler Alex bir şey yapamayınca "Adam tek başına ne yapsın arkasında 2 tane sağlam adam olacak (Emre & Diarra) gibi siz o zaman onu görün" demeye başlamış. Kendinize haksızlık etmeyin arkanızda o oyuncular olsa siz de birşeyler yapabilirsiniz : )
Stoch oynamadığı zaman "Defansa yardım etmiyo yea" diyenlerin o bölgede Sow'un oynamasını koca kanadın bütün yükünün garibim Hasan Ali'ye kalmasını nasıl yorumluyorlar merak ediyorum. Keza Stoch'un oyuna girdiği zaman neden Sağ açık oynadığını, Hocanın neden giderek kadroyu çorbaya çevirdiğini de...
En çok da gol bulmak adına 2 forvet oynamak için neden son 5 dakikayı beklediğimizi. Hey Gidi Koca Fenerbahçe Hey !
Bu maçta Fenerbahçe'ye puanı adı,büyüklüğü ve saygınlığı kazandırdı. Sivasspor bu kadar saygı göstermese çok rahat kazanabileceği bir maçta 2 puan kaybetti, Geçmiş olsun Sivasspor.
Aykut Kocaman'a da Alex'i Selçuk'u ve tek forvetli köhne sistemiyle mutluluklar...
attirson
03.Eylül.2012, 00:12
Transferden sonra da(eğer olursa) bu takım kötü oynarsa Aykut Kocaman hiçbir şekilde savunulamaz savunulmamalı.Gözümüz var görüyoruz yeter artık.Fazla birşeyler söylemek istemiyordum yazmayacaktım ama susulacak gibi degil.Fenerbahce maçlarından önce heyecan olurdu eskiden artık hiçbir heyecan yok galibiyet beklemiyorum maçlardan önce sadece bugun nasıl bir aksiyon yasıycaz heyecanı oluyor.
Bu takım neden 70. dakikadan önce degisiklige gitmiyor anlamıyorum.Aykut Kocaman özellikle saati tam 70. dakikayı gösterince degisiklik yapıyor sanırım.Oyunun gidisatının önemi yok yani.Aziz Yıldırım hem kimse Fenerbahce'den büyük degildir herkes gider Fenerbahce kalır diyor hem de teknik direktöre açık çek veriyor bizim evladımızdır sahip çıkacagız bilmem ne.Bu adam bizim takımımızda 3 senedir bulunuyor ama hala bir sistem oturtamadı.
Sow gibi kaliteli bir forvet kanat oynuyor berbat bir Alex sahadayken Stoch 70te oyuna dahil oluyor.Hata üstüne hata.Takımdan bıktırdı yemin ediyorum izleyesim gelmiyor.Birde üstüne bekledigimden iyi oynadı filan demis bizimle ya dalga geciyor yada bu kadar düsük seviyede bir adam.Bizim camiamızın çocuguysa bu camianın ne kadar büyük oldugunu ve bu futbolun Fenerbahce icin bırak beklenilenden iyi olmayı berbat oldugunu bilmesi lazım.Efsane filan bakmam bu saatten sonra teknik direktörlük ayrı bir iş gönülle olacak bir iş degil.Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör degil gayet acık.Elbet hemen kovulsun demiyoruz sezon basında , ama en kısa sürede takımdan ayrılmasını istiyorum.Anadolu takımlarının dalga gectigi degil eski korkulan Fenerbahçe'nin dönmesini istiyorum.
SAİT71
03.Eylül.2012, 00:15
Aziz Yıldırım'a çok güvenmemek lazım. Arkasındayız derse o zaman kork. 3 güne çıkamayabilirde. Bakarsın kafası atar kovar. :)
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 00:42
Egemen hala Hasan Ali'nin Türkiye'nin en iyi sol beki olduğu düşüncesinde misin ?
Hasan Ali gayet iyi, sahanın iyilerindendi.
Önünde kanat oyuncusu oynamıyor adamın yeri gelince 2 kanat ile karşı karşıya kalıyor savunma zaafları vermesi normal, yardımına gelen çizgi oyuncusu yok önünde.
Topu ayağına aldığında önünde pas verecek adam dahi bulamıyor önünde oynayan ya çok ilerde yada içeri kaçmış oluyor.
Bindirmeleri, sürati göz doldurdu bugün.Geliştirmesi gereken çok özelliği olsa da temel bek özellikleri bence gayet iyi.
Oyuncusuna katkı yapan bir antrenör ellerinde Türkiye'nin en iyi sol beki olabilecek halde.
pele96
03.Eylül.2012, 00:45
Turkiyede sag sol bek yetismiyor.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 01:02
Selçuk Şahin'de bu kadar ısrar etmenin sebebi ne acaba ? Aykut iyi bir Fenerbahçe'li ancak kötü bir hoca. Bu takıma zarar verdiğini ne zaman anlayacak bakalım. Gidişat pek iyi gözükmüyor Fenerbahçe adına.
mwaru
03.Eylül.2012, 02:14
ahh ahh! keşke yenilseydik hem de şöyle bol gollüsünden,sonuçta kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 02:54
aykut hoca herkesin dusundugunden farkli seyler yapiyor. en azindan kendi bildigi uzerine israr ediyor. digerleri gibi sagdan soldan etkilenerek hareket etmiyor. bu yonuyle takdir ediyorum. ilerleyen zamanlarda takim istenilen duzeye gelecektir. takimi olusturan kisi kendisi, nasil oynatacagini bizden cok daha iyi biliyordur. ortasaha transferini de yapinca taslar yerine oturacak bence. eminim o da selcuka kalmaktan cok memnun degildir, o problemi de asarsak cok daha iyi olucaz.
erdem344
03.Eylül.2012, 02:59
aykut kocamana karşı yürütülen bi linç kampanyası var fenerbahçeli taraftarların bunu görmesi lazım oyuna gelmemesi lazım
alex üzerinden aykut kocamana saldırıyorlar alex bugünde çok büyük bi saygısızlık yaptı alex - kocaman savaşında saf olucaksak kesinlikle kocamanın yanında olmalıyız
mwaru
03.Eylül.2012, 03:00
Ne savaşından bahsediyorsunuz siz bırakın şu komplo teorisyenliği.Bana biriniz aykut kocamanın ne oynatmaya çalıştığını söyleyebilir mi?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 03:04
aykut kocamana karşı yürütülen bi linç kampanyası var fenerbahçeli taraftarların bunu görmesi lazım oyuna gelmemesi lazım
alex üzerinden aykut kocamana saldırıyorlar alex bugünde çok büyük bi saygısızlık yaptı alex - kocaman savaşında saf olucaksak kesinlikle kocamanın yanında olmalıyız
aykut kocamani birak, gecen yil sonuna kadar arkasinda durduklari baskana bile karsi duranlar cikmaya basladi. ilginc gelismeler olmaya basladi. sanirim yine bolundu FB, yeni bir muhalefet peydah oldu. bazan bu gereklidir ama klube zarar vermemeli.
Aykut kocaman icin de her zaman soyluyorum, henuz yeterli zamani veremedik ona. gecen 2 sezon olabilir belki ama ne kadar saglikliydi sorarim size o 2 yil, ki birinde sampiyon olduk ve uzun zamandir ozledigimiz bir kadro ile SLnin kapisina gelecektik ve 3 temmuz patladi. hemen unutuyorsunuz herseyi. takim yariyariya degisti nerdeyse ve sanki yilardir berabermis gibi konusuluyor takim icin. cok sabirsiziz.
mwaru
03.Eylül.2012, 03:10
aykut kocamani birak, gecen yil sonuna kadar arkasinda durduklari baskana bile karsi duranlar cikmaya basladi. ilginc gelismeler olmaya basladi. sanirim yine bolundu FB, yeni bir muhalefet peydah oldu. bazan bu gereklidir ama klube zarar vermemeli.
Aykut kocaman icin de her zaman soyluyorum, henuz yeterli zamani veremedik ona. gecen 2 sezon olabilir belki ama ne kadar saglikliydi sorarim size o 2 yil, ki birinde sampiyon olduk ve uzun zamandir ozledigimiz bir kadro ile SLnin kapisina gelecektik ve 3 temmuz patladi. hemen unutuyorsunuz herseyi. takim yariyariya degisti nerdeyse ve sanki yilardir berabermis gibi konusuluyor takim icin. cok sabirsiziz.
Geçen sene özel bir durumdu kabul fakat teknik adam bunu kendi lehine çevirebilir takımı hırslandırabilir.Bana sistem hakkında birşey söyle ne oynuyoruz biz? bizim takım ne yapıyor her maç farklı kadrolar doldur boşaltmalar ne bu bir açıklaması var mı ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 03:13
Geçen sene özel bir durumdu kabul fakat teknik adam bunu kendi lehine çevirebilir takımı hırslandırabilir.Bana sistem hakkında birşey söyle ne oynuyoruz biz? bizim takım ne yapıyor her maç farklı kadrolar doldur boşaltmalar ne bu bir açıklaması var mı ?
abartiyorsun, henuz sezon basi. kac mac oynadik ki bu sonuca vardin. hala transfer yapicaz buna ilave, hangi kadro istikrarindan bahsedebiliriz boyle bir ortamda. yoneticiler gerekli atikligi gosteremiyorsa aykut hocanin ne sucu var transferde gec kaldik diyorsan. oynadigimiz oyunun anlasilamamasi bi acidan faydali, rakipler ne yapacagimizi kestiremez. daha ne istiyorsun :) oyuncular ne yapacaklarini bilsinler yeter.
erdem344
03.Eylül.2012, 03:15
Ne diyor adam 1.5 ay süre ondan sonra bizi izleyin diyor
mwaru
03.Eylül.2012, 03:41
Ne diyor adam 1.5 ay süre ondan sonra bizi izleyin diyor
ikiniz de süreden bahsediyorsunuz peki oynanan maçlar (antep sivas spartak) arasında ne gibi bir gelişme gördün? ne yani böyle devam edip tam bir buçuk ay sonra birden takım adam mı olacak hiç inandırıcı değil.Böyle devam ederse sow da kuyt da stoch da alex gibi isyan edecek çünkü ortada bir sistem yok ne oynadığımız belli değil 433 mü 442 mi 4411 mi? Krasic'i solda oynat dia'yı solda oynat topal'ı solda oynat sow'u solda oynat kuyt'ı solda oynat ama stoch'u oynatma bunun nasıl bir açıklaması olabilir madem oynatmayacaksın niye satmadın?
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 03:45
Selçuğun pası yeni gördüm :D Fenerin sabrisi olma yolunda :D
http://s1.directupload.net/images/120902/q6hyvgqn.swf
Revolution
03.Eylül.2012, 04:12
Çok samimi söylüyorum, her kötü gidişte Selçuk Şahin'e sallanıyor ama Selçuk bence Fenerbahçe'nin en underrated oyuncusudur.
GodfatheR
03.Eylül.2012, 04:24
8 resmi maçta 2 galibiyet. Hala Aykut Kocaman'ı savunmak Fenerbahçe'ye ihanettir.
Rıdvan Dilmen'de bu camianın çocuğuydu neden 5 maçta 3 galibiyet alan adamı yolladık ? MTK maçıyla bitirdiler adamı. Sayın Kocaman Avrupa'da galibiyet alamıyor 2 sezondur.
ommix
03.Eylül.2012, 11:02
Dün Kuyt nasıl 90 dakika sahada kaldı aklım hayalim almıyor.Çok rezildi dün bütün topları ezdi.Alex yerine Kuyt çıkmalıydı.Alex mevzusu ise bu sezon bitmez her maç konuşulur.Alex'in yaptığı son hareket çok terbiyesizceydi.Bu iş böyle gitmez....
sui generis
03.Eylül.2012, 12:34
çok kötü oynadık çok. maçı izlemeye giderken bir arkadaşımla konuşuyorduk. malum sol açıksız bir kadromuz vardı. acaba kim oynar diyorduk. selçuk oynar diye gırgır yaptık, baktık mehmet topal o işi görüyor. Allahım sana geliyorum dedim , oyuncu değişikliklerine artık kahkahayla cevap veriyordum. çok kötüydü her şey Fenerbahçe açısından. ama yinede Aykut hocayla devam , hatalarından ders alacaktır elbette. sen bizim KOCAMAN gururumuzsun diyor ve bitiyorum.
Universal
03.Eylül.2012, 14:56
8 resmi maçta 2 galibiyet. Hala Aykut Kocaman'ı savunmak Fenerbahçe'ye ihanettir.
Rıdvan Dilmen'de bu camianın çocuğuydu neden 5 maçta 3 galibiyet alan adamı yolladık ? MTK maçıyla bitirdiler adamı. Sayın Kocaman Avrupa'da galibiyet alamıyor 2 sezondur.
Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen hatasına düşmek istemiyorum diyor; ama görünen köy kılavuz istemez. Fenerbahçe ile Aykut Kocaman yolları derhal ayrılmalı, her ikisi içinde çok kötü olacak.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 15:02
çok kötü oynadık çok. maçı izlemeye giderken bir arkadaşımla konuşuyorduk. malum sol açıksız bir kadromuz vardı. acaba kim oynar diyorduk. selçuk oynar diye gırgır yaptık, baktık mehmet topal o işi görüyor. Allahım sana geliyorum dedim , oyuncu değişikliklerine artık kahkahayla cevap veriyordum. çok kötüydü her şey Fenerbahçe açısından. ama yinede Aykut hocayla devam , hatalarından ders alacaktır elbette. sen bizim KOCAMAN gururumuzsun diyor ve bitiyorum.
Merak ediyorum gerçekten neye dayanarak Aykut Kocaman'a güveniyorsun
Hangi taktik hamleleri oyuncu tercihleri demeçleri sana ümit veriyor ?
Kısaca açıklarmısın.
Aykut Kocaman'ın iyi insanlığından adamlığından Fenerbahçe'liliğinden bahsetmeden
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 15:14
ikiniz de süreden bahsediyorsunuz peki oynanan maçlar (antep sivas spartak) arasında ne gibi bir gelişme gördün? ne yani böyle devam edip tam bir buçuk ay sonra birden takım adam mı olacak hiç inandırıcı değil.Böyle devam ederse sow da kuyt da stoch da alex gibi isyan edecek çünkü ortada bir sistem yok ne oynadığımız belli değil 433 mü 442 mi 4411 mi? Krasic'i solda oynat dia'yı solda oynat topal'ı solda oynat sow'u solda oynat kuyt'ı solda oynat ama stoch'u oynatma bunun nasıl bir açıklaması olabilir madem oynatmayacaksın niye satmadın?
son kisim icin yazicam. kendini aykut hocanin yerine koy ve gecen sezonu dusun. baroni playofllarda bu ligin en iyi ortasaha performansini verdi nerdeyse, stoch desen istatistikleri herseyi anlatiyor. simdi bu durumda sadece ikisi uzerinden yaziyorum, buyuk ihtimal meireles gelicek, topal ile selcugu baroni ile de emreyi telafi edecegini dusunmez miydin? ki bi de transfer yapip emreden daha iyisini getiriyorsun, baroniyi bile klubede dusunuyorsun demektir. burda bir yanlis yok. stoch gecen sezon oyle bir oynadi ki sen satmayi dusunur muydun? su anda formsuzsa aykut hoca napsin, is biraz da oyuncularda bitiyor. aykut hocanin guvenini bosa cikardilar. biz de selcuga kaldik maalesef :D meirlesin gelmesi baroniyi de hirslandiracaktir, transfer geciktikce o da kendini vazgecilmez sandi ama artik formayi kapmak icin savasmak zorunda. transferi neden geciktirdiler dersen de buyuk liglerin transfer sezonunun kapanmasi beklendi bence. bir sekilde turu geceriz inanci vardi ama gerceklesmedi maalesef ki turu da kil payi kacirdik. oyle aman aman bir eksiklik yoktu takimda kadro acisindan.
yukarda sorulmus ne degisti, bir umut isigi var miydi deniyor sivas macinda. evet vardi bence, takim eskisine gore cok daha baskili, sadece organize olamiyor. onu da yapilacak transferle halledicez bence. gobekte oyun kurucu eksigi vardi, meireles gelince tamamlanicak hersey.
sui generis
03.Eylül.2012, 15:24
Merak ediyorum gerçekten neye dayanarak Aykut Kocaman'a güveniyorsun
Hangi taktik hamleleri oyuncu tercihleri demeçleri sana ümit veriyor ?
Kısaca açıklarmısın.
Aykut Kocaman'ın iyi insanlığından adamlığından Fenerbahçe'liliğinden bahsetmeden
ben size karşı koruyorum Aykut hocayı. yoksa ben de eleştiriyorum ama sizin gibi değil. mesela 4 forvetle çıksın diyenlere karşı 3 forvetle sahaya çıkmasını doğru buluyorum ama Selçuk Şahin ısrarını sürekli eleştiriyorum. Aykut hocaya güveniyorum çünkü ; bu adam 17/18 yaptırdı bu takıma, transferlerde sınıf atlattı. ve bir kaç maçla adam silmiyorum. Fenerbahçe'de sezon başları hep sıkıntılı olur. bu da onlardan biri. Aykut hoca elbette bulacaktır doğru olanı ve sabır diyorum.. ve 1 şampiyonla ligi uğruna Aykut hocaya Aykut denecek duruma gelmesini , adama deli muamelesi yapılmasını eleştiriyorum. haklı olduğu olayda karşısındaki Alex diye başlatılan linç kampanyasını kabullenemiyorum. Sezon başında hep başımızda kal dedikten sonra birkaç maç yüzünden Aykut kocaman istifa demiyorum. çünkü; ben onu derken böyle başarısız olacağı dönemleri de hesaba katmıştım. sadece sabır...
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 15:38
ben size karşı koruyorum Aykut hocayı. yoksa ben de eleştiriyorum ama sizin gibi değil. mesela 4 forvetle çıksın diyenlere karşı 3 forvetle sahaya çıkmasını doğru buluyorum ama Selçuk Şahin ısrarını sürekli eleştiriyorum. Aykut hocaya güveniyorum çünkü ; bu adam 17/18 yaptırdı bu takıma, transferlerde sınıf atlattı. ve bir kaç maçla adam silmiyorum. Fenerbahçe'de sezon başları hep sıkıntılı olur. bu da onlardan biri. Aykut hoca elbette bulacaktır doğru olanı ve sabır diyorum.. ve 1 şampiyonla ligi uğruna Aykut hocaya Aykut denecek duruma gelmesini , adama deli muamelesi yapılmasını eleştiriyorum. haklı olduğu olayda karşısındaki Alex diye başlatılan linç kampanyasını kabullenemiyorum. Sezon başında hep başımızda kal dedikten sonra birkaç maç yüzünden Aykut kocaman istifa demiyorum. çünkü; ben onu derken böyle başarısız olacağı dönemleri de hesaba katmıştım. sadece sabır...
Hiçbir şeye dayandıramıyorsun yani sen de.Şu hamleleri böyle oynatması çok güzel zevk alıyorum Fenerbahçe'ye yakışan budur diyemiyorsun.Sadece kalmasını istediğin için istiyorsun.
3.senesini geçiriyor bu takımda artık birşeylerin oturmuş olması gerekirdi.
Hala kimin nerede nasıl oynayacağı belli değil.
Her rakipten korkup çekinmesi de cabası.
Transferleri iyi Allah var gerçekten iyi oyuncular seçiyor ama bunları kullanma da sıkıntı var kuyt sow krasic hatta topal dan sol kanat denemesi gibi.
Geçen sezon Alex iyi çalışmıyoruz demişti haklı bence, takımın kondüsyon fizik olarak ne kadar geride olduğunu görüyoruz
Antreman konusunda da sıkıntıları var bence özellikle de kondisyon konusunda.
Ben Fenerbahçe'nin iyiliğini, başarılı olmasını istiyorum kendine yakışan oyunu oynamasını.
Aykut Kocaman'ın bu konuda yetersiz olduğunu görmemek bence at gözlüğü takmaktan ve fetişzimden başka birşey değil kusra bakma.
Dünkü açıklaması girmemiz gereken kadar pozisyona girdik verebileceğimiz en az pozisyonu verdik
Takım beklediğimden daha iyidi şeklinde.Yorum yapmaya gerek yok bu açıklamaya.
Takımın yorgun olduğunu söylmeye de hakkı yok elinde Sezer Salih Bienvenü Stoch Özgür gibi rotasyon için kullacağı bir sürü oyuncu varken bunları hiç bir zaman kullanmazsan takımın yorgun düşmesi normal olur.
erdem344
03.Eylül.2012, 15:40
Geçen seneki olaylar olmasa bu konuda haklı olurdun
darkkobal123
03.Eylül.2012, 15:40
Xelçuk :zuhaha
sui generis
03.Eylül.2012, 15:54
Hiçbir şeye dayandıramıyorsun yani sen de.Şu hamleleri böyle oynatması çok güzel zevk alıyorum Fenerbahçe'ye yakışan budur diyemiyorsun.Sadece kalmasını istediğin için istiyorsun.
Hala kimin nerede nasıl oynayacağı belli değil.
Her rakipten korkup çekinmesi de cabası.
Transferleri iyi Allah var gerçekten iyi oyuncular seçiyor ama bunları kullanma da sıkıntı var kuyt sow krasic hatta topal dan sol kanat denemesi gibi.
Geçen sezon Alex iyi çalışmıyoruz demişti haklı bence, takımın kondüsyon fizik olarak ne kadar geride olduğunu görüyoruz
Antreman konusunda da sıkıntıları var bence özellikle de kondisyon konusunda.
Ben Fenerbahçe'nin iyiliğini, başarılı olmasını istiyorum kendine yakışan oyunu oynamasını.
Aykut Kocaman'ın bu konuda yetersiz olduğunu görmemek bence at gözlüğü takmaktan ve fetişzimden başka birşey değil kusra bakma.
Dünkü açıklaması girmemiz gereken kadar pozisyona girdik verebileceğimiz en az pozisyonu verdik
Takım beklediğimden daha iyidi şeklinde.Yorum yapmaya gerek yok bu açıklamaya.
Takımın yorgun olduğunu söylmeye de hakkı yok elinde Sezer Salih Bienvenü Stoch Özgür gibi rotasyon için kullacağı bir sürü oyuncu varken bunları hiç bir zaman kullanmazsan takımın yorgun düşmesi normal olur.
nasıl bir şeye dayandırmıyorum yahu bu adam değil mi 18 de 17 yapan. birkaç maçla genel bir sonuca varmıyorum diye bir şeye dayandırmamış mı oluyorum ? adam birkaç maç kötü kadro kurdu , Alex'i haklı yere kadro dışı bıraktı diye adamı silmemi mi bekliyorsunuz ? siz silin , insan kaybetmek kolay , kazanmak zordur. bir sabredin yahu. adama yapmadığınızı bırakmadınız. Aykut hoca o dediğiniz adamları oynatsa yine eleştirirsiniz siz. Alex niye yok Sow , Kuyt niye yok dersiniz. Aykut hocanın başarılı olmasını istiyorum sözlerinize de inanmıyorum açıkçası. inşallah kaybederiz de gider diyen taraftarlar var. onlarla olaylara çok farklı bakıyoruz. neyseki ; yönetim Aykut Kocaman'a güveniyor.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 16:03
nasıl bir şeye dayandırmıyorum yahu bu adam değil mi 18 de 17 yapan. birkaç maçla genel bir sonuca varmıyorum diye bir şeye dayandırmamış mı oluyorum ? adam birkaç maç kötü kadro kurdu , Alex'i haklı yere kadro dışı bıraktı diye adamı silmemi mi bekliyorsunuz ? siz silin , insan kaybetmek kolay , kazanmak zordur. bir sabredin yahu. adama yapmadığınızı bırakmadınız. Aykut hoca o dediğiniz adamları oynatsa yine eleştirirsiniz siz. Alex niye yok Sow , Kuyt niye yok dersiniz. Aykut hocanın başarılı olmasını istiyorum sözlerinize de inanmıyorum açıkçası. inşallah kaybederiz de gider diyen taraftarlar var. onlarla olaylara çok farklı bakıyoruz. neyseki ; yönetim Aykut Kocaman'a güveniyor.
Sezon sonunda sen haklı çıkarsın da ben laflarımı yerim umarım.
Ne olursa olsun bir çok yanlış yaptı.
Şanssızlık ile kaybetsek bu maçları pek denecek birşey olmazdı ancak mantalite olarak kaybediyoruz maçları hep
hazırlık maçları dahil bu sezon 11 maç 2 galibiyetimiz var.
Emre nin gönderilmesi, yerine bu kadar geç adam alınması aslında çok affedilir şeyler değil neticede Meireles 1-2 ay önce gelse şampiyonlar ligindeydik.Ancak o dönem transfer istemiyordu hocamız.
Yönetim = Aykut Kocaman
Aziz Yıldırım rahatlıkla kontrolü altında tutabildiği için arkasında Aykut hocanın
Kadromuz çok kaliteli Meireles ile iyice taçlandı ligi domine etmemiz gereken bir kadro var.
Hiçbir hocanın eline verilmeyen imkan oyuncu kadrosu ve transfer yetkisi verildi kendisine.
Taraftar geçen sezon verdiği desteği başka kime verdi ?
Bu yıl tüm bu imkanlara rağmen bu kadar kötü futbol oynanınca haliyle eleştiri olacak gitmesi de istenecek.Çünkü tekrarlıyan hatalar ve umut vaadetmeyen hareketler içersinde.
ReaList
03.Eylül.2012, 18:35
Ben bu adamı defalarca çıplak gözle izledim, tv'de izledim, antrenmanlarını izledim. Keşke elimde imkan olsa da sadece Selçuk'un saha içinde yaptıklarını gösterebilsem, gösterebilsem ki deli gibi merak ettiğim şu soruyu sorabilsem "Bu adamı ne için oynatıyorsun" Bir insan bir takım için bu kadar eksik olmasına rağmen neden bu kadar ısrar edilir anlamak mümkün değil. Yok efendim yedek kalmayı bile sorun etmiyormuş. Kusura bakmayın ama bana da yılda 1 milyon lirayı aşkın garanti parayı verin, o takımın forması altında yedek kulübesinde çürümeye razıyım. Bazen öyle kelimelerle oyuncuları pohpohlarız ki sanki fedakarlık abideleri. Onlar bu tavırlarla fedakar olacaksa yağmur çamur kış soğuk demeden takımın peşinden koşan bizler ne oluyoruz acaba ?
Lim10
03.Eylül.2012, 19:33
Maçın ilk bölümlerinde Sow, Alex, Kuyt ve Selçuk'la gole yaklaştığımız pozisyonlar yakaladık.Bunları değerlendirsek maçtan 3 puanla ayrılabilirdik.Ama o dönemde bile organize bir oyun yoktu açıkçası.Ben dün Mehmet Topuz ve Yobo'yu beğendim sadece.GG son zamanlarda izlediğim en kötü GG idi.Hasan Ali savruktu.Tabi sol tarafta tek başına olmasıda defansif anlamda özellikle etkiledi.Hepinizin katılacağını tahmin ettiğim şekilde Selçuk'un yerine Salih oynasaydı keşke.Böyle profesyonel bir futbolcu olamaz.Ve biz bu adama yıllardır katlanıyoruz.Kuyt, Alex çok çok etkisizdi.Özellikle Kuyt bilhassa 2. yarıda aldığı her topu ezdi.Mehmet Topal'ı beğenen arkadaşlara şaşırdım açıkçası.Dün arkadaşlarımda beraber izledik maçı, en az 4-5 pozisyonda "Bak bak" diyerek birbirimize Topal'ı gösterdik ki yanından geçen adama basmıyor, önünde yaşanan mücadeleye katılmıyordu.Ben çektiği muazzam şut dışında hiç beğenmedim, hemde hiç.Eğer böyle oynarsa bence yılın kazığı.
Ayrıca maçtan sonra Kocaman'ın tepkisine karşın Alex'in suratına bile bakmaması benim adıma Alex'i bitirdi.Zaten şu süreçte Aykut hocayı haklı görüyordum Alex'in dün akşam yaptığı yarın ülkesine gönderilse zerre üzülmemem için yeterli oldu.
Şu gerçeğede değinmeden geçemem, takım top falan oynamıyor.