View Full Version : Galatasaray - Bursaspor | STSL 3.Hafta
Nedvedmania
30.Ağustos.2012, 17:53
http://img717.imageshack.us/img717/827/50098240.png (http://img717.imageshack.us/i/50098240.png/)
antiochia
30.Ağustos.2012, 22:13
Normal şartlarda GS ve Fatih Terim garip işler yapmazsa kazanır diyorum
Deus Dominus
31.Ağustos.2012, 03:34
Kebap gibi maç :) Galatasaray tek başına üst yapar mı diye düşünüyorum kazanacağından zaten eminim :)
uAburak89
31.Ağustos.2012, 11:51
Bursaspor'da moraller düşük, 120 dakikalık maçtan ötürü fiziksel durum sıkıntılı olacak. Savunma zaafları ortada, Umut Bulut muhakkak hataya zorlayacaktır.
Bizde Engin ve Ujfalusi kesin yok, Semih şüpheli bu durumda göbeğin Dany - Zan olma ihtimali var, sıkıntı. Elmander de dinlendiriliyor, Burak - Umut ikilisi olabilir ilerde. Galatasaray bir adım önde ama çok rahat maç olacağını düşünmüyorum, Bursaspor da bizim gibi geçen sezon ki kadrosunu koruyan birbirini tanıyan bir ekip. Sakatlıksız bir maç olsun, sonunda da 3 puan bizim olsun.
byariff
31.Ağustos.2012, 13:46
bursaspor savunmasi cok hata yapiyor ve agir adamlardan olusuyuor burak-umut ikilisi isi bitirceklerini dusunuyorum arenada kazaniriz.
Corpus
31.Ağustos.2012, 13:53
Ömer ve İbrahim Avrupa maçındaki gibi oynarlarsa hiçbir şekilde gol yememe gibi bir olasılıkları yok. Bursaspor' un savaşan ortasahası tek sorun olarak göze çarpıyordu. Ancak son maçtan sonra oldukça yorgun olacaklardır.
Bana kalırsa Semih de oynamasın Zan - Dany ikilisini deneyelim. Sonuçta Seba Dany' e göre uzun bir oyuncu olacak ve savunması daha zor. Zan oynarsa hem havadan hem yerden etkili bir savunmamız olmuş olacaktır.
anil luque
31.Ağustos.2012, 14:44
Ömer ve İbrahim Avrupa maçındaki gibi oynarlarsa hiçbir şekilde gol yememe gibi bir olasılıkları yok. Bursaspor' un savaşan ortasahası tek sorun olarak göze çarpıyordu. Ancak son maçtan sonra oldukça yorgun olacaklardır.
Bana kalırsa Semih de oynamasın Zan - Dany ikilisini deneyelim. Sonuçta Seba Dany' e göre uzun bir oyuncu olacak ve savunması daha zor. Zan oynarsa hem havadan hem yerden etkili bir savunmamız olmuş olacaktır.
Dany tek başına savaşır durur Seba'yla Zafer , Gökhan Zan savunamaz bence.
Bursaspor'un gerek moral bozukluğu gerek 120 dakikanın etkisiyle fiziksel düşüklüğü ibreyi Galatasaray'a çeviriyor ama yine de sürpriz bir sonuç çıkarsa hiç şaşırmam. Belluschi geldi mi Türkiye'ye oynama şansı var mı bu arada ?
erdem344
31.Ağustos.2012, 14:50
2 2 biter .
Seba reyiz gol atamaz :D :D
Fearless Coward
31.Ağustos.2012, 14:51
Belluschi hemen oynamaz malum bizim ülkemizde daha takıma alışamadı olayı var :D milli maçlardan sonraki hafta oynamaya başlar...Maça gelirsek Dany'i zaten hoca BJK maçında kesmemeliydi büyük hata yapmıştı orda...Bu maç kalitesini belli edecektir güveniyorum ona...Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum 2 takımda ofansif takım rahat gol bulurlar...
Yavuz12
31.Ağustos.2012, 14:53
Galatasarayın 5-0 gibi net bir skorla yenmesini bekliyorum.
darkkobal123
31.Ağustos.2012, 16:13
Galatasaray TT Arenada çok rahat kazanacaktır. Bursaspor'da moral bozukluğu ve yorgunluk var tabii, bunlar önemli etkenler.
Corpus
31.Ağustos.2012, 16:18
Dany tek başına savaşır durur Seba'yla Zafer , Gökhan Zan savunamaz bence.
Bursaspor'un gerek moral bozukluğu gerek 120 dakikanın etkisiyle fiziksel düşüklüğü ibreyi Galatasaray'a çeviriyor ama yine de sürpriz bir sonuç çıkarsa hiç şaşırmam. Belluschi geldi mi Türkiye'ye oynama şansı var mı bu arada ?
Seba, Zan için fazla hareketli, Dany için de hava toplarında fazla etkili gibi geliyor bana. İşin içinden çıkamadım :D
europeanconquer
01.Eylül.2012, 14:18
Bu maç rahat oynayamasak da fark bekliyorum.Burak hat-trick yapar.
Skor tahmini olarak da biraz uçuk bir tahmin yapayım; 6-0
GebzeLi1907
01.Eylül.2012, 14:46
Bu maç için bence en net tahmin iddaa ağzıyla kg var olacaktır :)
İki takımın da savunma zaafları varken hücümda da iyi skorer oyuncuları var.
Galatasaray çok daha kaliteli bir kadroya sahip, Melo fizik olarak kendini toparladıysa maçın genelinde sürklase edeceği bir oyunla kazanır.
Suicider
01.Eylül.2012, 15:56
5-0,6-0 kazanacak diyenler geldiğine göre galibiyet zor gibi gözüküyor.
Şaka bir yana tabiki bursa yorgun geliyor,avantajlıyız bu yüzden.Ama bu kadarda kolay nasıl söyleyebiliyosunuz anlamıyorum.Her maç öncesi böyle mi olacak bu sene? işimiz var desenize.En son ne zaman yenmişiz Bursa'yı bu kadar farklı? Beşiktaş'a da fark atıyorduk di mi sahi? Daha oyunumuz oturmadı.2 maçtır iyi oynamıyoruz bu bir gerçek.Kaliteli oyuncularımız olduğu için bir şekilde gol bulduk ama yavaş yavaş takım alıştıkça daha iyi oynayacağız.
Farklı bir skor beklemiyorum ama kazanma ihtimalimiz yüksek.Umarım kazanırız.
Yavuz12
01.Eylül.2012, 16:52
Twente gibi bir takım bile 4-1 yenebildiyse biz hayli hayli 5-0 yeneriz. Ben hayatımda Beşiktaş maçı gibi bir maç izlemedim. Fernandes 100 metreden serbest vuruş kullanıyor. Melo bomboş pozisyonda topu kaleye yolluyor. Hakan Balta ceza sahasında rakibine al da at diyor topu. Bir tek Semih ' in golü her maç olabilecek bir gol. Ona kızmıyorum sadece.
Zaten o maça bakarsak Beşiktaş'ın bir kere organize gelip attığı gol yok. İkinci yarı üstün oynamalarına rağmen, sadece Fernandes var. Fernandes topu uzaktan vurmaya çalışıyor, Fernandes kornerde, Fernandes serbest vuruş kullanacak. Bu yani hepsi bu. Galatasaray'ın defansında hiçbir problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü olsaydı Beşiktaş gibi güçlü bir takım en azından bir kere olsun organize gelebilerek şansa bağlı olmayan bir gol atabilirdi.
Yani takım 3 tane gol yediğinde hemen defansta sıkıntı var işte deyip ezbere konuşmak ne kadar doğru aklım almıyor.
Ki bunlara rağmen Umut' un 22. saniyede kaçırdı pozisyon var. Hadi neyse o kaçırdığımız pozisyonları da unutalım, 3-3 e getirebilmişiz skoru İnönü deplasmanında. Yani 3 kere geriye düşmemize rağmen kaybetmedik öyle veya böyle.
Bunlar Galatasaray'ın gücünü gösterir ve istikrarını gösterir. Sadece biraz daha alışmaya ihtiyacı var takımın o kadar.
Bursaspora baktığımız zaman İbb'ye gol atamadılar ve yenildiler. Twente'yi burda 3-1 yenip, orda 4-1 yenildiler geldiler. Yani belli bir istikrarları yok ve Galatasaray maçı Türk Telekom Arena'da oynanacak. Bu yüzden ben açıkça söylüyorum ki fark bekliyorum. Zaten yorgunlar ve morallari bir hayli bozuk.
lionelforlan
01.Eylül.2012, 17:21
Biraz bol gollü olsun da gittiğimize değsin...
Nedvedmania
01.Eylül.2012, 17:25
Bende Pegasustayım bu arada :)
berkay123456
01.Eylül.2012, 17:27
Bence skor olarak değil, pozisyon olarak fark atacağız.Bir çoğunu kaçırıp en fazla 2 tane atıp bursa'yı evlerine göndeririz.2-1'lik bir skor bekliyorum.
Takımda çok açık bir şekilde bitiricilik sorunu varken bana farktan söz etmeyin.
RaSenGan
01.Eylül.2012, 18:53
Kendi sahamızda olmamızın verdiği avantaja iki gün önce Bursaspor'un 120 dk. oynayıp moralinin bozulmasının da verdiği avantajı eklersek rahat bir maç geçireceğimizi düşünüyorum.Forvette hangi ikiliyi görücez bakalım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 19:03
bursa avrupadan elenmenin acisini bu macta cikarir bence. twente macinda yorulmayan batallanin maci olabilir bu. kontraya da cok iyi ciktigini gordum bursanin twente maclarinda, deplasmanda pek is yapmamis olsalar da o macin havasi baskaydi. kaliteli bir takim bursaspor, twente maci yaniltici olur.
doncarlo
01.Eylül.2012, 19:43
Beraberlik yahut Bursaspor'un tek farklı galibiyetiyle biter maç.Cimbom'un şansız bize pek tutmaz.
Yavuz12
02.Eylül.2012, 00:18
Bence skor olarak değil, pozisyon olarak fark atacağız.Bir çoğunu kaçırıp en fazla 2 tane atıp bursa'yı evlerine göndeririz.2-1'lik bir skor bekliyorum.
Takımda çok açık bir şekilde bitiricilik sorunu varken bana farktan söz etmeyin.
Tamam İnönü'de 3 atan takım bitirici değil. İnönü'de 3 atan takım,TT Arena 'da en fazla 2 atar .
RaSenGan
02.Eylül.2012, 00:23
Tamam İnönü'de 3 atan takım bitirici değil. İnönü'de 3 atan takım,TT Arena 'da en fazla 2 atar .
Ne alaka şimdi :) Twente'den 4 yemiş bir Bursaspor var.Bu gollerin ikisi arka arkaya oldu.İnönü'de 3 atan takım Arena'da napar Bursaspor'a karşı diye bir kıyaslama yaparsak 3-4'ten aşağısı kurtarmaz :)
Yavuz12
02.Eylül.2012, 00:55
Hayır dediği mantıksızlığı ortaya koyuyorum. En fazla 2 tane atar diyemezsin bu maçta. Belli olmaz bu işler.
berkay123456
02.Eylül.2012, 04:44
Gayet tabii derim.Sen böyle düz mantıkla futbol konuşursan olmaz bu iş.Beşiktaş'a attığımız gollere bakarsan 3 golü de rakibin hatalarından, karambole ve hakemle attığımızı göreceksin.
Tamam senin mantığınla gidelim.TT Arena'da Kasımpaşa'ya 2 gol attık, İnönü'de Beşiktaş'a 3 tane attık, tamam Kasımpaşa Beşiktaş'tan daha iyi takım.
Böyle olmuyor bu işler, maç sonunda görüşürüz.
Yavuz12
02.Eylül.2012, 11:24
Tamam ben de onu demiyorum zaten, Bursa maçında hiç de gol atamayabiliriz; ama çok kesin konuştuğun için öyle bir örnek vermek zorunda kaldım. 2'den fazla nasıl atamayız arkadaş :D
bySperman
02.Eylül.2012, 11:45
4-0 olsun bizim olsun :D
berkay123456
02.Eylül.2012, 13:25
Tamam ben de onu demiyorum zaten, Bursa maçında hiç de gol atamayabiliriz; ama çok kesin konuştuğun için öyle bir örnek vermek zorunda kaldım. 2'den fazla nasıl atamayız arkadaş :D
Bursa'ya karşı şansımız pek tutmuyor, takımda bitiricilik sorunu da var.Ondan bana öyle geldi, belki üslubum biraz kesin olmuştur, kusura bakma.
Addolorato
02.Eylül.2012, 13:30
Bursaspor yorgun ve moralsiz bu maçı kazanacağımızdan gayet eminim. Skor tahminim 2-0 ve goller Umut & Burak.
Yavuz12
02.Eylül.2012, 14:30
Bursa'ya karşı şansımız pek tutmuyor, takımda bitiricilik sorunu da var.Ondan bana öyle geldi, belki üslubum biraz kesin olmuştur, kusura bakma.
Yok ya önemli değil, ben de biraz fazla reaksiyon göstermiş olabilirim. Maça da az kaldı bakalım neler olacak.
Selçuk'tan iyi şeyler bekliyorum. Selçuk-Melo-Umut-Burak rakip defansı çok zorlar diye tahmin ediyorum. Bu dörtlü aynı anda oynarsa işler yolunda olur.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 14:32
Acaba nasıl bir 11 ile çıkacağız?
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 14:34
Muslera,Eboue,Balta,Semih,Dany,Melo,Selçuk,Emre, Amrabat,Umut,Elmander olmalı bence...Hamit kesik yemeli artık Amrabat solda oynar Emre sağda ya da tam tersi...
RaSenGan
02.Eylül.2012, 14:46
Hamit kesik yemeez :) Daha geçen gün grubu yorumlarken "Fatih hocaya söyledim benim yerimde oynayacak başka arkadaşlar da var diye ama o bana güveniyor" gibisinden bir şeyler diyordu.Hamit kesik yemez ama kötü oynarsa da 60'ta falan çıkar.Amrabat'ın da ilk 11 başlayacağını düşünüyorum.Elmander yerine Burak'la başlayabiliriz maça.Geçen sene herkes gözü kapalı ilk 11'i sayıyordu ama bu sene özellikle hücum bölgesinde alternatif çok olunca kesin konuşamıyor kimse bu konuda.
byariff
02.Eylül.2012, 14:58
elmander sakat daha dun kosulara baslamis umut-burak ikilisi forvet olcak galiba.
Nedvedmania
02.Eylül.2012, 15:04
Bizim maç yine 3D'miş beyler. İmkanı olanlar kaçırmasın derim.Çok ciddi fark oluyor.
Bursaspor Maçında Kırmızı Formayla Sahadayız
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig'in üçüncü haftasında bu akşam saat 20.30'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Bursaspor ile oynayacağı maça kırmızı formayla çıkacak. Takımımız, kırmızı formasını siyah şort ve siyah konç kombinasyonuyla tamamlanacak. Kalecilerimiz ise sarı forma, sarı şort ve sarı konçla boy gösterecek.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 15:06
Olm 3D gözlüğüyle maç mı izlenir ya :D Sabri'nin şutları üstümüze üstümüze mi gelicek nolucak nasıl oluyo :D
Nedvedmania
02.Eylül.2012, 15:21
Olm 3D gözlüğüyle maç mı izlenir ya :D Sabri'nin şutları üstümüze üstümüze mi gelicek nolucak nasıl oluyo :D
Sabri oynamıyor rahat ol :D Ama gerçekten çok güzel oluyor. Özellikle futbolcular sahaya çıkarkenki görüntü çok güzel. Elmander'in uzun boyluluğu felan çok güzel belli oluyor :) Tribünler felanda çok güzel oluyor. Hele bile koreografi olduğunda izlenirsa dadundan yenmez :D
C h A o S
02.Eylül.2012, 16:09
Bursa'nın en önemli 2 yerli oyuncusu Ozan ve Serdar yok.Üstüne yorgun ve moralsiz bir Bursa'yı Arena'da yenmemiz lazım.
Burak-Umut forvet hattını Fatih hoca yavaş yavaş alıştırmalı.Bugün muhtemlen Burak'la başlar.Burak'tan goller bekliyorum.Bakalım neler yapacak.
Hamit-Melo ve Amrabat'ın zamana ihtiyacı olduğu anlaşıldı.Melo ve Hamit fizik ve kondisyon olarak 2-3 hafta sonra tam formunu bulur.Amrabat ise Fatih hocanın dediği gibi sisteme alışmalı.
Nocna Mora
02.Eylül.2012, 18:44
Melo bence gayet iyiydi fizik olarak. Yine ilk 11 başlayacaktır. Hamit'te öyle. Maç eksiği var. Gerçi ben beğenmiyorum hiç kendisini. Cok sacmasapan oynuyor.. Amrabat oynamalı onun yerine.
kasım akdemir
02.Eylül.2012, 18:46
Her türlü kazanırız...Gideyimde ayağımın tozu ile maçımızı izleyeyim.
sentugo
02.Eylül.2012, 20:01
Bursaspor kazanır :D
uAburak89
02.Eylül.2012, 20:29
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan Balta, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Elmander, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Sestak, Ndiaye, Batalla, Musa, Vederson, Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:31
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan Balta, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Elmander, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Sestak, Ndiaye, Batalla, Musa, Vederson, Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
Sporx'te Burak görünüyor Elmander'in yerine ?
Ek olarak Amrabat'ı izlesek bir 60 dakika falan fena olmazdı hani.
uAburak89
02.Eylül.2012, 20:33
Sporx'te Burak görünüyor Elmander'in yerine ?
Ek olarak Amrabat'ı izlesek bir 60 dakika falan fena olmazdı hani.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/tt-arenada-11lerSXHBQ293861SXQ
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:35
http://www.sporx.com/futbol/superlig/tt-arenada-11lerSXHBQ293861SXQ
Birkaç dakika oldu değişeli Burak yazıyordu :)
uAburak89
02.Eylül.2012, 20:36
Birkaç dakika oldu değişeli Burak yazıyordu :)
O muhtemel 11'di, daha yeni belli oldu zaten.
Nocna Mora
02.Eylül.2012, 20:58
Elmander sakat değil miydi ?
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 20:59
Daha dün düz koşu falan yaptığı söyleniyordu , geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz bu maçta oynamayacakta ne zaman oynayacak çok merak ediyorum.
Corpus
02.Eylül.2012, 21:00
Adam tank gibi hiç belli olmuyor. Adama sakat diyorlar bir bakıyorsun sahada. Maşallah.
uAburak89
02.Eylül.2012, 21:00
Son antremanların tamamında takımla çalıştı Elmander. 60'lı dakikalara kadar, Umut ile birlikte savunmayı başlatacak isimler olacaklar. İlk 30 dakika içerisinde gol bulmamız önemli.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 21:02
Abi iyi hoş da gol kralının yedek alması tuhaf geliyor bana :D Gönül istiyor ki Burak-Elmander-Umut oynasın ama olmuyor :D
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 21:03
O değilde Amrabat'ı da takıma yavaş yavaş monte etmemiz gerek o kadar para verdik !
uAburak89
02.Eylül.2012, 21:04
Antremanlarda takımı gören, çalıştıran Fatih Terim, bizden iyi biliyordur herhalde. :) Gol kralı yedek olmaz, 8.600.000 euro'luk adam yedek olmaz, kim yedek olacak ?
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 21:06
Antremanlarda takımı gören, çalıştıran Fatih Terim, bizden iyi biliyordur herhalde. :) Gol kralı yedek olmaz, 8.600.000 euro'luk adam yedek olmaz, kim yedek olacak ?
Haklısın renktaş Fatih Hocamıza güvenmeliyiz :) İnşallah şu maçı farklı kazanarak 1000.Galibiyetimiz, alalımda :D
Bujsas
02.Eylül.2012, 21:14
Bursanın kendine tamamen gelebilmesi güzel bir maç
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 21:21
Burak daha takıma alışamamış belli ki yoksa hoca düşünmeden alır 11'e ama Amrabat ilk 11 oynamalı bence demek ki hoca onuda hazır bulmuyor...
C h A o S
02.Eylül.2012, 21:26
Arda'da tribünlerde.Özlemiştir ortamı.
sananes
02.Eylül.2012, 21:48
Galatasaray biraz dağınık başladı gibi. Çok zevkli bir mac olacağa benziyor genel olarak. takimlar hızlı e ofansif oynamaya çalışıyorlar.
uAburak89
02.Eylül.2012, 21:49
Biraz değil oldukça dağınık ve isteksiz.
byariff
02.Eylül.2012, 21:51
Ah be elmander biraz daha hizli olsan abi.
uAburak89
02.Eylül.2012, 21:53
Emre al da at dedi, Elmander yok kanka dedi resmen, yazık oldu pozisyona.
berkay123456
Emre harika pas attı.Elmander'in suçu yok, müdahale olağanüstüydü.
LifeYourself
Kalbim Galatasarayımızın kazanacağından yana ama içimden bir ses biz öne geçeriz ama 80+ da gol yiyip berabere kalırız diyor
byariff
02.Eylül.2012, 21:54
Umuuuuttttttttttt 1-0
berkay123456
02.Eylül.2012, 21:54
Umut abarttın be gülüm :n:
William Rookwood
02.Eylül.2012, 21:55
Umut Bulut !
uAburak89
02.Eylül.2012, 21:55
Galatasaray'ın Umut'u var !
Golden önce Melo'nun pozisyon da çok başarılıydı.
umut gol kralı olcak kafaya koymuş :D
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 21:59
Umut gerçekten harika uyum sağladı takıma ne yapıp edip atıyor adam :)
Bu hafta iyi puan getirecek hadi bi tane daha at Umut :D
sarianet
02.Eylül.2012, 22:00
galatasarayın forması gerçekten güzelmiş :)
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:09
Batalla 3. stoperimiz gibi, uzaktan gelen şutlara siper ediyor kendini. :)
Hamit dikkat çekiyor, ilk maçlarında 30 dakikalık oynuyordu, son maçlarda 45 dakikalık olmuştu, bugün 60 dakika kanser etmeden temiz temiz oynayacak gibi. :) 3 tane zeki orta saha oyuncusuyla oynamak avantaj.
byariff
02.Eylül.2012, 22:10
Dany kadar rahat bir defans gormedim adam muthis ya :D
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:12
Devre bitmeden 2'yi bulabilsek çok iyi olur ama zor gözüküyor. 1-0 riskli skor, özellikle 60. dakikadan sonra.
byariff
02.Eylül.2012, 22:18
Ah be umut kacirdi yine :D
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:20
Carson devleşti demek daha doğru bence. Pozisyonun başında Hamit klasını konuşturdu, ilk yarı adına çok olumlu şey söylenemez takım için, eksikler var, hazır değiliz ama kötü de değiliz.
Addolorato
02.Eylül.2012, 22:21
İlk yarı çok iyi oynamadık ama sabah Premier League maçlarını izledikten sonra şu maça tahammül etmemin tek sebebi Galatasaray'ın maçı olması. Devamlı faul ve ofsayt düdüğü dışında birşey yok resmen. Futbol değil duran top maçı sanki.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 22:21
Hamit yavaş yavaş kendini buluyor.Golden sonra çok ağırdan almaya başladık zevki düştü maçın.İkinci yarıya tempolu başlayıp erken bir gol buluruz sonra Burak girer o da atar 3-0 alırız maçı :)
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:24
En geç 65'te Burak - Elmander değişikliği gelir gibi geliyor bana.
Arkasından da Emre - Amrabat lazım. Emre şımarmaya başlamış, lakayıt hareketleri bırakması lazım.
C h A o S
02.Eylül.2012, 22:28
Hamit diğer maçlara göre daha hareketli.Maç ritmini buldukça daha etkili olucaktır.
Melo'da tam hazır değil.Ancak yinede çok top kesiyor.Onunda zamana ihtiyacı var.
Emre Çolak müthiş.Kendini çok geliştirmiş.Avcı almadığı için utanıyormudur acaba.
İkinci yarı 2'yi mutlaka bulmamız lazım.Artık Elmander'in yerine Burak Yılmaz'ın takıma girme vakti geldi.Elmander bitirici değil.Çok harcıyor pozisyonları.Burak olsa o karşı karşıya kaldığı pozisyonu atardı.
Biraz daha tempoyu arttırmak lazım.Çok durgunuz.
zeck17
02.Eylül.2012, 22:29
amrabatın 11 çıkmamasının sebebi hala galatasaray 4-4-2sine alışamamış olması ve biraz da heyecanını atamamı gibi bunu beşiktaş maçında cenk'in 90+da çıkardığı topta belli olmuştu normal amrabat orda kayan defansı bakkala vs gönderir sonra da golünü atardı
İlk yarı çok iyi oynamadık ama sabah Premier League maçlarını izledikten sonra şu maça tahammül etmemin tek sebebi Galatasaray'ın maçı olması. Devamlı faul ve ofsayt düdüğü dışında birşey yok resmen. Futbol değil duran top maçı sanki.
bünyeye dokunuyo hocam premier league maçından sonra tsl maçı :D hamitte gelişme var gibi 2. yarıya burakla başlamalıyız bence
E.Cartman
02.Eylül.2012, 22:34
Bursa top bizdeyken önde kalabalık bekleyip paslaşarak çıkmamızı engelliyor hal böyle olunca da topu geveliyoruz sonra atağa çıkarken kaybediyoruz. Hamit takıma uyum sağlamaya başlamış sonunda. Melo'nun zamana ihtiyacı var ama yinede gayet iyi. Emre'yi de Fatih Hoca'nın uyarması lazım, topla çok fazla oynamaya başlamış özelliklede 1. bölgede.
Corpus
02.Eylül.2012, 22:40
Bu Hamit' in uyum sağlamış haliyse vay bizim halimize...
byariff
02.Eylül.2012, 22:41
Yine duran toptan yedik arkadas yeter artik
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 22:42
Canlıdan baktım oran 22 idi Bursanın vay be basanlar vardır.Bursa 1 tane daha atarsa içime oturur 22 oranı kaçırdık :D
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:42
Atınca sorun yok yediğimiz de mi sorun var ? Yine gereksiz faul, yine gol. Geçen haftada aynısı oldu. Hakediyoruz bence.
muslera çok formsuz şu cezasahası kenarında gereksiz fauller yapmamayı öğrenmeli ve duran toplara daha çok çalışmalıyız bu ne arkadaş her maç 1 tane yiyoruz şunlardan
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:45
Selçuk sahada yok, Elmander sahada yok. Bu şekilde maç kazanamayız zaten, değişiklik şart.
Bujsas
02.Eylül.2012, 22:46
Bence 80-90 arası gs atar 2-1 kazanır
last breath
02.Eylül.2012, 22:48
Galatasarayın bu forması güzelmiş gerçekten. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 22:50
burak oyuna girdikten sonra;
tabyyaaiddaa - 1380143 - 02.09.2012 21:48:52
Fatih terim taktik degisikligi yapti burak kendini atar Penalti olur :)
mackolikte gordum, cok guldum bu yoruma :n:
byariff
Amrabat girdi emre cikti
uAburak89
Emre Çolak - Amrabat ve Elmander - Burak değişiklikleri çok doğru, bakalım yeterli olacak mı ?
byariff
02.Eylül.2012, 22:55
illa gol yiyincemi oyuna agirlimizi koycaz yahu. 90 dakka sole oynasaniz ya
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:55
Burak her pozisyonda vuracaksa işimiz var.
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:59
Hamit düştü, hala 45 dakikalık kondüsyonu var. Çıkması lazım.
Corpus
02.Eylül.2012, 23:01
Hamit düştü, hala 45 dakikalık kondüsyonu var. Çıkması lazım.
Ayağını geleni kaleye vurmaktan başka birşey yapmıyor zaten. Tamam çıksın da kim girecek yerine? Aydın ile de çözemeyiz
Ne güldüm gole ya :n::n::n: Bursasporlular banko bahis oynamış
byariff
02.Eylül.2012, 23:01
Gooollll Be Gooolllll
semih99999
02.Eylül.2012, 23:02
Golün nasıl oldugunu anlamadım
o degil yeni attık biraz sabır yav hemen yiyoduk :D
DisCo
Girmiyor bir türlü değil mi ? :)
Kaka Leite
Golün nasıl oldugunu anlamadım :D
Birçok golü anlamıyorum ben zaten.
byariff
02.Eylül.2012, 23:03
Amrabat cok iyi takip etti vurdu direkte patladi musada kendi kalesine atti :D
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:03
O ne biçim goldü be, şanslıyız.
Hamit'in pas, Amrabat'ın takipçiliği tamam da, Musa da amatörce hata yaptı. Neyse gol goldür. :D
byariff
02.Eylül.2012, 23:05
Hamit amrabata atsa kaleci ile karsi karsiya amrabat hep isyan ediyor atin su cocuga yahu pas.
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:05
3-1 olacak maç bitecek Hamit neden pas vermezsin ki ?
Umut - Aydın değişikliği geldi, bu maç 2-2 olabilir.
DisCo
02.Eylül.2012, 23:06
Gördüğüm kadarıyla Musa'nın amatörlük değildi. Topa doğru vuruşu yaptı ama top ona oyununu oynayıp kaval kemiğine çarpınca gol oldu.
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:07
Gördüğüm kadarıyla Musa'nın amatörlük değildi. Topa doğru vuruşu yaptı ama top ona oyununu oynayıp kaval kemiğine çarpınca gol oldu.
Ne göremedim ben tekrarda da, öyle diyorsun doğrudur. :)
4-3-3'e döndük.
DisCo
02.Eylül.2012, 23:09
Net göremedim ben tekrarda da, öyle diyorsun doğrudur. :)
4-3-3'e döndük.
İlk vuruşu da Burak yapmadı mesela. :) Yanılmıyorsam onu da defans yaptı.
byariff
02.Eylül.2012, 23:09
Burakkkkk 3-1
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:10
Alın size Kral. :D
LifeYourself
02.Eylül.2012, 23:11
neyse korktuğum gibi olmadı 3 puana çok yakınız artık:)
Corpus
02.Eylül.2012, 23:11
Amrabat yerinde Hamit olsa banko kaleye vururdu orda. Helal olsun koçuma.
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:13
Hem Amrabat hem de Burak haftaya ilk 11'de bence. :)
yine duran top yine gol 3-2
byariff
02.Eylül.2012, 23:15
Al arkadas yedigimiz gole bak ya
William Rookwood
Hiç hoşuma gitmiyor bu yediğimiz goller. Biz bu golleri 10 maçta yemedik.
uAburak89
Taraftar dalga geçmeye devam etsin tribünde..
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 23:16
Medya şunu bilmiyor Burak'ın ne kadar üstüne giderseniz gidin daha çok motive oluyor.
Attığı golden sonra yaptığı sus işareti de çok anlamlı :cool:
ahh amrabat ah dokunabilsen :D
edit:
kendimi bi an radyo spikeri gibi hissetim :D
aydın çok iyi bi depar + pas ikilisi yaptı :D
byariff
02.Eylül.2012, 23:16
omer dokunmasa amrabat ile 4-2 olcakti. :D
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 23:17
Medya şunu bilmiyor Burak'ın ne kadar üstüne giderseniz gidin daha çok motive oluyor.
Attığı golden sonra yaptığı sus işareti de çok anlamlı :cool:
Ben ona Burak'ın mevcut durumu ile alakalı başka birşeyle adlandırıyorum ama neyse burda söylemiyim tabii bu sadece Burak için geçerli.. :)
DisCo
02.Eylül.2012, 23:18
Bence Süper Ligde oynayan 40'lı golü geçen Burak Yılmaz önündeki adama pas verebilse Amrabat atacaktı.
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:19
Bitsin şu maç, ızdırap oldu.
LifeYourself
02.Eylül.2012, 23:20
muslera çok şanssız başladı seneye:(
byariff
02.Eylül.2012, 23:20
Dany"yi begenmeyen ataizler nerde cok kritik hamleler yapiyor
Corpus
02.Eylül.2012, 23:21
Hamit 10. top kaybını yaptı sanırım
bu arada şimdi dikkat ettim dany önce kontrayı kesip topu taca gönderdi sonra kaleye giden topu kafayla çıkardı hamitin hata yapıpta kontra yediğimiz pozisyonda
hamit kafa atmayı dahil beceremiyo nedir ya bu
edit :
ohh bitti 3-2 yendik
uAburak89
02.Eylül.2012, 23:24
Tahmin ettiğimden zor bir maç oldu, tek artımız mücadele ediyor oluşumuz. Bu şans her daim yanımızda olmaz, 3 puan güzel ama çok gol yiyoruz geçen seneye göre.
MeliksahAydogan
02.Eylül.2012, 23:25
Hamit açık ara takımın en kötüsü tamam gerçek Hamit bu değil ama ne zaman kendine gelecek ?
byariff
02.Eylül.2012, 23:26
çok gol yiyoruz 2 golude duran toplardan yedik nese kazanmasini bildik su duran toplara iyi çalisirsak is yapariz. hamit 45" dakkalik oyuncu su an 2.ci yari yine cok kotuydu melo duzelmis gibi. amrabat"da baya iyiydi su adama pas atsalar daha iyi seyler olcak.ek olarak dany cok iyiydi bugun cok iyi hamleler yapti.
Deus Dominus
02.Eylül.2012, 23:27
Savunma evlere şenlik... Yanlışsam düzeltin 3 golünde yaratıcısı Bursaspor savunması. Bir asist Hakan'dan, bir gol Musa'dan, diğeri Ömer-İbrahim ortak çalışması, kim açtı görmedim, sinirden kapattım maçı.
LifeYourself
02.Eylül.2012, 23:27
ne zaman gelecek değil gelebilecek mi?
adam semih gibi daimi yedeğe dönmeye başlamıştı oynadığı takımlarda böyle birşey olacağı belliydi hamiti alarak büyük kumar oynadık umarım batmayız
Arkadaşlar maçı izleyemedim Dany'in yanında kim görev aldı bugün ve nasıldı ?
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 23:28
Dany ne kadar iyi olduğunu bi kez daha gösterdi ama ben oynanan oyundan çokta memnun değilim hiç sakin değiliz mesela Hamit hiç hazır görünmüyor önümüzdeki maçlarda 11 başlamamalı zamana ihtiyacı var...Amrabat ondan daha hazır gibi o oynayabilir...Duran toplardan gol de attık gol de yedik buna da bi çözüm bulması lazım Fatih hocanın...
berkay123456
02.Eylül.2012, 23:29
Trabzon'lu Burak olsaydı o pozisyonda, Amrabat'a pas vermek yerine kendisi vururdu.Bencilliğini atlatması gayet iyi.
Savunma evlere şenlik... Yanlışsam düzeltin 3 golünde yaratıcısı Bursaspor savunması. Bir asist Hakan'dan, bir gol Musa'dan, diğeri Ömer-İbrahim ortak çalışması, kim açtı görmedim, sinirden kapattım maçı.
bizim savunmada pek farklı değil hani :D
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 23:30
Tahmin ettiğimden zor bir maç oldu, tek artımız mücadele ediyor oluşumuz. Bu şans her daim yanımızda olmaz, 3 puan güzel ama çok gol yiyoruz geçen seneye göre.
Geçen sene 3 haftada 4 gol bu sene 6 gol çok büyük fark yok.
William Rookwood
Ben mi takıntı yapıyorum acaba bu kadar gol yememiz hiç hoşuma gitmiyor galibiyete bile sevinemedim.
uAburak89
Geçen sene 3 haftada 4 gol bu sene 6 gol çok büyük fark yok.
Oraya ekleme yapmak lazım, çok kolay gol yiyoruz demek istedim aslında.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 23:33
Çok gol yiyoruz demek haksızlık olur takıma.Tek bir sorun var o da duran top.Gelelim ilk maça.Alex'in attığı gol duran top.Kasımpaşa maçı yediğimiz gol duran top.Beşiktaş maçı kendi kalemize attığımız gol duran top.Gelelim bu maça yediğimiz iki gol duran top.Takımın duran top haricinde bir problemi olduğunu düşünmüyorum.Defansımız gayet iyi.Dany de çok iyiydi bugün.Duran top sorununu çözdüğümüz takdirde yediğimiz gol sayısı çok azalacaktır.Hamit ikinci yarı kötüydü özellikle sonlara doğru iyice batırdı.Haftaya hem Amrabat'ın hem Burak'ın ilk 11 oynayacağını düşünüyorum.Emre'den çok daha iyi bence Amrabat.Emre'nin yaptığı hareketler itici geliyor.Tamam iyi kullanıyor topu ama fazla tribüne oynuyor.Umut da gol haricinde pek iyi değildi bugün.Haftaya büyük ihtimalle Burak-Umut ikilisini görürüz ama ilerleyen haftalar üç oyuncu da ilk 11 oynar zaman zaman.
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 23:33
Oraya ekleme yapmak lazım, çok kolay gol yiyoruz demek istedim aslında.
Anladım...
Fearless Coward
02.Eylül.2012, 23:35
Arenada yediğimiz 3 golde duran toptan geldi Beşiktaş maçında da savunma hatalarından yedik çok ofansif oynuyoruz ondan normal gibi ama savunma kendine çeki düzen vermeli transfer yapılırsa güzel olabilir zaten bu 11'de 5 yabancı vardı Semih'i ligde de kesebiliriz transfer yapılırsa...
5 golu neredeyse biz attık. 3nu rakibe armağan ettik. Takımda çok bireysel hata yapıyoruz. Bu hataları kimse affetmez. G.Sarayı tebrik ederim. Takım olarak çok şansızdık. Değişiklikler geç yapıldı. Defansa transfer şart. Bellueschi hiç birşey yapamadı. İlk maçı ama sestakla olmaz. umarım en ksıa zamanda oraya alışır. Murat Yıldırımı aldık 5 maç sonra daha yeni oyuna giriyor.
bu bireysel hata olayı Türk futbolunun en büyük sorunu ligimizdeki golleri izleyin (şuana kadar atılan) ya duran top yada bireysel hatalardan gelen saçma sapan goller böyle organize bi gol çok azdır
ReaList
02.Eylül.2012, 23:59
Bursaspor 3 golde de kendi ayağına sıktı : )
Galatasaray'ın her maçı gol yiyerek geçirmesi hayralamet değil. Golün nereden geldiği önemli değil, "Duran toptan yiyoruz yoksa sorun yok" demek olmaz. Gol goldür ve her zaman telafisini getirmek ve karşılamak kolay olmayabilir. Türkiye'de yediğiniz hatalı ve basit golleri telafi etmede daha az sorun yaşarsınız ama Avrupa arenasında bu kolay olmayacaktır. Avrupa kupalarında yediğimiz basit golleri ve erken havluları gördükçe büyük takımların bu zaaflarını aşmamalarını hayretle karşılıyorum. Umarım Galatasaray Şampiyonlar Ligi başlayana kadar bu problemi en kısa sürede çözer. Ligin bir önemi yok, formalar zaten her sene bir büyüğü şampiyon yapıyor, şu Avrupa'da mart ayını 1-2 takımla görelim artık.
C h A o S
03.Eylül.2012, 00:05
Fatih Terim'de defans hatalarından mutsuz.Geçen sene yediğimiz golün 4te birini yedik dedi.Gerçekten öyle.Bir şeyleri yanlış yapıyoruz defansta.Yan top zaafiyeti belirdi.Muslera'da yan top zaafiyeti çok var.Açılmıyor çoğu pozisyonda.Bunu mutlaka çözmemiz gerekiyor.Şampiyonlar liginde çok iş açar başımıza.Ne zaman yan top olsa gol olucakmış gibi hissediyorum.
Maç için ise zorlansakda 3 puan almak önemli.Burak ve Amrabat bu takımın as oyuncuları olmalı.Özellikle Burak girdikten sonra takıma çok hareket getirdi.Amrabat'ta hareketliydi.İstek ve arzu var adamda.Alıştıkça çok katkısı olucaktır.
byariff
03.Eylül.2012, 00:07
Ahmet Çakar: Süper Kupa finali dahil Galatasaray hakemler tarafından destekleniyor
Sinan Engin: Hakemler Galatasaray'a eyyam yapıyorlar
C h A o S
03.Eylül.2012, 00:10
Dany'i unuttum takımın en iyilerindendi.Çok hızlı ve çevik.Çok büyük kazanç oldu Dany.Yeni gelicek stoper ile şampiyonlar liginde onu kullanmalıyız.
Hamit ilk yarı biraz iyi gibiydi ancak ikinci yarı saçmaladı resmen.Bir tane olumlu pası ve hareketi yok.Çok güçsüz gözüktü.Valla ya adam gibi oynar yada Engin gelince onu keser.Yada o gelmeden Amrabat ve Çolak oynar kanatlarda.
sil hocam onları prim verme şu tiplere
Nocna Mora
03.Eylül.2012, 00:10
Hamit çok kötü oynuyor. Hiç bir olumlu hareketi yok. Bu adamı begenenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Attıgımız golde bile Burak'a attıgı pas saçmasapandı. Adam zar zor kontrol etti zor vurdu. Şansın yardımı ile gol oldu. Sacmasapan top kayıpları sacmasapan şeyler yapıyor Hamit. Sağ kanatta oynadıgını unutuyor sürekli merkeze iniyor bu takımın dengesini tamamen bozuyor. Hamit forvetin arkasında cok dolanıyor ve etkisiz o bölgede. Orada Selçuk olmalı. Selcuk'un arkasını Hamit doldurmalı. Yeteneksiz bir oyuncu benim gözümde Hamit. Sabredelim diyoruz da maçlar giderse sabredilecek bir şey kalmaz. Mümkünse sağ bekte oynasın. Daha az hata yapar..
Emre ve Amrabat olsa ya bu takımın kanatları. Cok daha iyi olur. Ayrıca ilk yarıları Burak'la ikinci yarıları Elmander ile oynamak daha akıllıca olacaktır.
uAburak89
03.Eylül.2012, 00:13
Bu maçta ne vardı hakemlik ?
uAburak89
03.Eylül.2012, 00:18
karamboldeki pozisyon bence penaltıydı. Melo'nun Ömer Erdoğan'a yaptığı.
Alttaki resme göre öyle gözüküyor da, karambolde nasıl gördünüz onu. Tebrik ederim. :)
darkkobal123
03.Eylül.2012, 00:49
Galatasaray bir şekilde gol atıyor ama savunması hala kötü. Özellikle duran toplar çok tehlikeli oluyor. Bursaspor'da yorgun ve moral bozukluğu olmasına karşın iyi mücadele etti. Yedikleri gollerde ise çok basit hatalar vardı.
europeanconquer
03.Eylül.2012, 00:58
Daha maçları tam 90 dakika izleyemedim ama özetleri izlediğim kadarı ile topu ıskalama rekoru kırmışız 3 haftada.Basit hatalarda bir başka.Melo ile Hamit kendilerine gelirlerse daha rahat maçlar çıkarabiliriz.Umut-Burak ile başlarsak belki daha yararlı olur.
Tebrikler Galatasarayım :)
LadroN
03.Eylül.2012, 00:58
Hamit'e bende cok kizdim ama hemen yakip yikmayin.hamit'e simdi kostek olmaz hic kimseye yarar saglamaz.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 01:17
Hamit'e bende cok kizdim ama hemen yakip yikmayin.hamit'e simdi kostek olmaz hic kimseye yarar saglamaz.
Bir Beşiktaş'lı olarak katılıyorum. Hamit'in zamana ve bol bol maça ihtiyacı var. Eski formuna yakında kavuşacaktır.
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 02:00
Az önce geldim eve. Maça öncesi Mustafa abi (Vieri) ile buluşacaktık fakat ben erken gittim, o geç kaldı derken buluşamadık. Maç sonu buluşuruz diye konuştuk ama aklımdan tamamen çıktı arabadayken aklıma geldi kusura bakma abi :D
Tribünler neredeyse fulldü. 55 binlik stadın 45-50 bini rahat dolmuştur. Zaten kombineliler kaçırmıyorlar maçları :) Tribün açısından bazen aynı tezahuratı 30 dk boyunca yapsakta yinede iyiydi :)
Maça gelirsek yorum yapamayacağım çünkü maçı izleyemedim :D Ama gördüğüm kısımlarda Hamit'e çok kızdım. Yahu sen Real Madrid'de top oynamış adamsın. Bu ne hal ? Takıma alışamadı felanla alakası yok. Adam tek başına top sürmeyi bilmiyorsa işi yok bu takımda. Karadelik gibi adam. Ona gelen top kayboluyor.
Taraftar dalga geçmeye devam etsin tribünde..
Bunu ne için demiştin abi ?
uAburak89
03.Eylül.2012, 02:02
Bunu ne için demiştin abi ?
3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 02:18
3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
O tezahuratı 3-1 ken karşı tribün yaptı. Yani deplasmana yakın olan taraf (ultrAslan değil). Biz katılmadık zaten o tezahurata. Ama maç bitmek üzereyken yapıldı toplu bir şekilde. O zaman da yendiğimiz garanti gibiydi artık.
Revolution
03.Eylül.2012, 02:26
Tek Galatasaray taraftarı ultrAslan mı Cihan :)
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 02:37
Tek Galatasaray taraftarı ultrAslan mı Cihan :)
Ben öyle birşey mi dedim :D Olayı ultrAslan'dan çekmek için açıkladım :)
Revolution
03.Eylül.2012, 02:46
Ben öyle birşey mi dedim :D Olayı ultrAslan'dan çekmek için açıkladım :)
Öyle birşey demediğini biliyorum ama ultrAslan mevzusuna tekrar girmeyeceğim. Uzun sürüyor baya :)
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 03:28
Öyle birşey demediğini biliyorum ama ultrAslan mevzusuna tekrar girmeyeceğim. Uzun sürüyor baya :)
Hiç gerennk yok :D
Bu arada Burak yine bi ara kendini attı sinir oldum. Özette yok pozisyon sanırım.
KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2012, 03:33
Bu arada Burak yine bi ara kendini attı sinir oldum. Özette yok pozisyon sanırım.
Onu bende gördüm Trt'nin verdiği özette olması lazım o pozisyonun
Revolution
03.Eylül.2012, 04:17
Hakikaten Burak sinir bozuyor o tavrıyla. Biri anlatsın ihtiyacımızın olmadığını.
lexoqe
03.Eylül.2012, 12:18
Atsın arkadaş atsın ne haram mı ? Hakemde görsün versin kırmızıyı her maç ala ala.
kasım akdemir
03.Eylül.2012, 12:40
Hamit dünkü maçta kötüydü ama çokta kötü değildi. Bence birkaç maç sonra daha iyi oynayacaktır. Bu arada Coşkun kardeşimiz ceza sahası içinde Ömerin yerde kaldığı pozisyonu koymuş. Ne demek istediği gayet açık ama onu bi geçiceksin. O pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Hee... dersen ki Batallanın GS'nin sağ köşe gönderinin orda Semihten kaptığı topta faul yok o zaman sana katılırım ki Batalla devam etse gol bile olabilirdi. Biraz objektif olup konuşulması gerekeni konuşmalısınız bence...Ayrıca hakemin birçok pozisyonda GS lehine düdük çaldığı gerçeğinide es geçmemek lazım.
Teessüf ve saygılarımla...
lexoqe
03.Eylül.2012, 13:07
Hamit dünkü maçta kötüydü ama çokta kötü değildi. Bence birkaç maç sonra daha iyi oynayacaktır. Bu arada Coşkun kardeşimiz ceza sahası içinde Ömerin yerde kaldığı pozisyonu koymuş. Ne demek istediği gayet açık ama onu bi geçiceksin. O pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Hee... dersen ki Batallanın GS'nin sağ köşe gönderinin orda Semihten kaptığı topta faul yok o zaman sana katılırım ki Batalla devam etse gol bile olabilirdi. Biraz objektif olup konuşulması gerekeni konuşmalısınız bence...Ayrıca hakemin birçok pozisyonda GS lehine düdük çaldığı gerçeğinide es geçmemek lazım.
Teessüf ve saygılarımla...
Hamit'in daha iyi oynayacağına inanıyorsanız böyle bir şey olmayacak, bu hayali unutun bence, çok boş bir transferdi.
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 13:45
Atsın arkadaş atsın ne haram mı ? Hakemde görsün versin kırmızıyı her maç ala ala.
Hakemi "kandırmaya" ihtiyacımız yok. Kural dışı şekilde avantaj sağlamak isteyen futbolcuyu bizde istemiyoruz. Bu kadar basit.