View Full Version : Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti.
erdem344
05.Eylül.2012, 03:03
ediz bahtiyaroğlu vefat emiş ALLAH (c.c) rahmet eylesin.
Kaka Leite
05.Eylül.2012, 03:08
ediz bahtiyaroğlu vefat emiş ALLAH (c.c) rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. :(
Allah rahmet eylesin bi aralar çok potansiyelli bi stoperdi Anadolu takımlarında bi türlü beklenen çıkışı gerçekleştirememişti bende twitterda gördüm vefat ettiği haberini az önce şok oldum resmen
Bordo61Mavi
05.Eylül.2012, 03:13
Uzuldum gercekten, Allah rahmet eylesin.
semih99999
05.Eylül.2012, 03:21
resmen şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :uzgun: :uzgun:
Suicider
05.Eylül.2012, 03:29
26 yaşında gencecik bir adam.Yazık gerçekten çok yazık.Diyecek birşey bulamıyorum.Allah rahmet eylesin.
Walter Sakana
05.Eylül.2012, 03:30
Hiç bir haber sitesinde yok gibi. Aratınca sadece forum tarzı ortamlarda dolaşan bir haber sanki. Umarım sadece bir söylentiden ibarettir, umarım doğru değildir.
footballer33
05.Eylül.2012, 03:31
Hiç bir haber sitesinde yok gibi. Aratınca sadece forum tarzı ortamlarda dolaşan bir haber sanki. Umarım sadece bir söylentiden ibarettir, umarım doğru değildir.
Al benden de o kadar. Hiçbir ajansta, sitede vs. göremedim. Doğru olmamasını umuyorum. Çok acı bir durum çünkü.
Walter Sakana
05.Eylül.2012, 03:34
maalesef doğru gibi, baktım yarım saatlik bir haber sanırım o yüzden. Vatan gazetesinin sitesi girmiş haberi.
http://haber.gazetevatan.com/Haber/478952/1/Gundem#.UEaSLMGTvz0
GebzeLi1907
05.Eylül.2012, 03:38
Kalp krizi geçirmiş.
Gencecik yaşta nasıl üzüldüm gece gece anlatamam..
Allah rahmet eylesin yakınlarına büyük sabır versin..
https://twitter.com/fanatikcomtr/status/243127802851897344
Daha bir iki saat önce facebookta Necati ye laf atmış şakayla karışık formamda gözün mü var abi diye
gerçekten çok üzücü, insanın boğazına oturuyor kelimeler..
https://www.facebook.com/ediz.bahtiyaroglu.7/posts/433536183363717
footballer33
05.Eylül.2012, 03:40
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok acı gerçekten, çokkkk...
furkan58
05.Eylül.2012, 03:51
Gece gece çok üzüldüm çok gençti önü parlaktı. Allah rahmet eylesin.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 03:54
Allah rahmet eylesin.
Ölmeden önce Facebookta Necati Ateş hakkında şaka felan yapmış. Mutluymuş yani. Ne oldu da kalp krizi geçirdi acaba. Üstelik yaşı da genç :(
ForsakeN
05.Eylül.2012, 04:03
Yazık vallahi ya şok oldum resmen :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Mamadou
05.Eylül.2012, 04:20
Gencecik adam yahu daha 26 yaşında yazık olmuş. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
Dennis Bergkamp
05.Eylül.2012, 04:43
Bu adam daha 1-2 ay önce milyon tane sağlık konrtolünden geçti nereden çıktı şimdi kalp krizi :( Allah rahmet eylesin...
William Rookwood
05.Eylül.2012, 04:55
Allah rahmet eylesin şok oldum gerçekten... Twitterdan Necati'ye abi formamda gözün var galiba diye mesaj atmış en son....
sui generis
05.Eylül.2012, 10:47
çok yazık oldu gencecik adama. Allah rahmet eylesin. ölüm insana ne kadar yakın..
europeanconquer
05.Eylül.2012, 10:47
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Bu genç yaşta ölmesi çok üzücü.
barahir
05.Eylül.2012, 10:55
Nur icinde yatsin.. Gercekten cok uzuldum.. Ardinda kalanlara Allah gani gani sabir versin..
E.Cartman
05.Eylül.2012, 11:14
Mekanı cennet, toprağı bol olsun.
ommix
05.Eylül.2012, 11:21
Allah rahmet eylesin.
KanaKe
05.Eylül.2012, 11:22
Allah rahmet eylesin..
LifeYourself
05.Eylül.2012, 11:36
Allah rahmet eylesin:/
son dönemde spor içinde çok olmaya başlayan kalp krizi olayının sebebini hala tam olarak idrak edebilmiş değilim.Spor sağlıklı olmak değil miydi?burda hata kimde?Tamam amenna eceli gelmiştir ölmüştür kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama tek ölen o değilki bu şekilde sporun içinde:/
bir tarafta bir günde 2 resmi maça çıkan neymar diğer tarafta yorulan bir kalbin geçirdiği kriz.
biz mi bir hata yapıyoruz futbolcular mı kendi çok yoruyor merak ediyorum...
Varonil
05.Eylül.2012, 12:23
Çok üzücü gerçekten. Bir de Hürriyet ve kız arkadaşının o anki halini düşündükten sonra. Eskişehirspor camiası ve Türk futbolunun başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.
1 ay önce bu çocuğa sağlık kontrolleri yapıldı türlü türlü, nasıl oldu da hiçbir şey çıkmadı. Otopsi yapılıp bu olayın üstüne gidilmelidir mutlaka, araştırılmalı nedenleri. Daha önce Manisasporlu Meduna da benzeri birşey yaşamıştı, hiçbirşey insan hayatından değerli değildir.
http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/298/edizpankartliveda_GJMED.jpg
Mekanın Cennet Olsun ,Allah Rahmet Eylesin
leventb12
05.Eylül.2012, 13:11
Çok yazık oldu. Allah Rahmet Eylesin :(
IcedEarth
05.Eylül.2012, 13:36
Daha 26 yaşında, böyle bir ölüm.. Mekanı cennet olsun..
"NECATİ ABİ FORMAMDA GÖZÜN MÜ VAR"
Eskişehirsporlu başarılı oyuncunun ölüm haberi sosyal medyada da büyük yankı buldu. Futbol camiası Ediz'in ölümü için sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini paylaştı. Bu arada Ediz Bahtiyaroğlu'nun Twitter hesabı üzerinden attığı son mesaj da okuyanların dikkatini çekti. Eskişehirspor'a yeni transfer olan Necati Ateş'in basın toplantısında 2 numaralı Ediz forması giymesine esprili şekilde atıfta bulunan Bahtiyaroğlu, "Necati abi formamda gözün mü var" şeklinde bir Tweet atmıştı.
attirson
05.Eylül.2012, 13:37
Sabah gördüm başlık kandırmacası filan dedim espridir diye resmen şok geçirdim.
Dooki
05.Eylül.2012, 13:56
Daha Cuma günkü lig maçında son dakikalarda oyuna girip ter dökmüştü. Şok edici, ne olacağını bilemiyor kimse.
zeck17
05.Eylül.2012, 14:01
Allah rahtmet eylesin ve yine bizim baştan savmamız(futbolculara normal insanlarla aynı testler yapılıyor neredeyse) olduğu artı oyuncunun genetik bir prroblemi varmış ailesinde mustafa doğan'ın dediğine görre 4 kişi daha ailesinde kalp krizinden vefat etmiş
sarianet
05.Eylül.2012, 14:02
Allah Rahmet Eylesin genç yaşında beyazları giydi çok üzücü ama neylersin her insan ölebilecek yaştadır demişler. Ölümden ders almak gerekir dün ediz yarın biz...
Dün geçti, Yarın var mı? Gençliğine Güvenme! Ölen hep ihtiyar mi?
Nocna Mora
05.Eylül.2012, 14:38
Futbolcuların geçirdiği kalp rahatsızlığı genetik oluyor genelde. Mekanı cennet olsun.
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2012, 14:50
Allah rahmet eylesin.
darkkobal123
05.Eylül.2012, 15:42
Okuyunca gerçekten çok üzüldüm, Allah mekanını cennet eylesin.
fbdevil190737
05.Eylül.2012, 17:39
Mekanı cennet olsun . Çok acı birşey . Her nefis birgün ölümü tadacak.
ReaList
05.Eylül.2012, 17:55
Bucaspor'da oynadığı zamanlardan tanırım, efendi, dürüst ve işini yapmaya gayret eden biriydi. Bir insan ömrü adına gerçekten genç sayılabilecek bir yaşta vefat etmiş biri olarak ona Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
petrol_fb12
05.Eylül.2012, 18:05
Mekanı cennet olsun...allah rahmet eylesin..
a.arıcı-11
05.Eylül.2012, 19:25
bu spor salonlarında falan "hiç bir zararı yok" diye millete içirilen protein tozu vb şeyler ve eneji içecekleri en büyük etkenler bana kalırsa. Ediz de çok fazla eneji içeceği içiyormuş hatta daha önce uyarılmış bu konuda diye haber gördüm.
mekanı cennet olsun.
Walter Sakana
08.Eylül.2012, 02:53
Bu adamı olaylı İsviçre maçımız sonrasındaki tutumundan dolayı sevmiyorum ama genede paylaşayım:
Blatter'den Ediz için taziye mesajı
FIFA Başkanı Joseph Blatter, Çarşamba günü hayata gözlerini yuman Ediz Bahtiyaroğlu için taziye mesajı gönderdi.
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Blatter, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'na taziye mesajı yolladı.
FIFA'nın internet sitesindeki haberde, Blatter'in mesajından şu ifadelere yer verildi:
''26 yaşındaki genç futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun kalp krizi nedeniyle gerçekleşen ani ölümünün haberini duyduktan sonra sarsıldığımı belirtmek isterim. FIFA, bildiğiniz gibi, Ediz Bahtiyaroğlu vakasındaki gibi trajik olayların nedenini araştırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edecektir. Uluslararası futbol ailesi ve FIFA adına, Türk futbol camiası ve en çok da, Ediz'in ailesi, arkadaşları ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.''
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=32119
doncarlo
08.Eylül.2012, 02:55
Kalp krizi ailesinde ırsiymiş zaten 4-5 kişi daha kalp krizi geçirerek vefat etmiş öncesinde.Mekanı cennet olsun.
Walter Sakana
08.Eylül.2012, 03:01
Profesyonel futbolcular ciddi sağlık testlerinden geçiyorlardır eminim. Demek ki kontrollerde çıkmayan bir şey varmış diye düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi aileden gelen irsi bir şey olabilir. Ancak benim amatör ligde oynadığım dönemde mesela biz sağlık ocağından alırdık sağlık raporunu. Doktor sorardı; bir rahatsızlığın var mı? Yok. Tak, imzalardı gider kulübe verirdik. Ne bir muayene ne başka bir şey. Şimdi bilmiyorum değişti mi, geçen ehliyeti yeniletmek için sağlık raporu gerekti. Gittim sağlık ocağına aile hekimimize, iyi kötü muayene etti en azından. Karşıdaki harfleri okuttu, elleri yana açıp çömel-kalk hareketi yaptırdı, nefesimi dinledi vs...